Tovább él a Kanadai Magyar Televízió

2011 szeptember 16 8:20 de.4 hozzászólás

Kosaras Vilmos (Pufi) hirtelen halála után egy nagy kérdőjel lebegett a torontói Magyar Képek című heti televíziós adás felett. Kosaras Mira azonban tovább folytatja a közösségi műsort és egy szeptember 13-án keletkezett sajtótájékoztatója szerint, két új kollégával bővült a program. Kosaras Mira és Ondi György mellett Koltai Andy lett a KMTV technikai felelőse, Maros Zoltán pedig a szerkesztője. A szeptember 17-ei, 12 óra 30 perckor vetített adásban mutatkozik be az új stáb.

Többek között készült egy interjú dr. Frank Tibor torontói magyar közgazdásszal ami a szeptember 17-ei műsorban lesz látható. Ezek kivül bemutatkozik a Torontói Vasas Labdarúgó Klub, illetve a szervezet vezetője, Turcsik Károly, Lajkó Félix pedig citerázik. A program negyedik részében beszámolnak az iskolakezdésről a Missisauga-i Magyar Iskolában és Bulátkó Erika igazgatónővel beszélgetnek. A program szórakoztató részében Zorán és Presszer Gábor is megszólal. 

A televíziós program az OMNI 1 csatornán látható, szombat délután 12.30-tól.

4 hozzászólás

  • Georgina Bojana

    Isten áldja meg a munkájukat! Jó egészséget, biztos hátteret, békét és jó munkát kívánok! Szeretettel: Georgina Bojana – Magyarországról.

  • Georgina Bojana

    Más téma. Őrült ötletről olvastam valamelyik nap. Állítólag azt tervezik, hogy a diplomásokat megadóztatják. Hihetetlen! Először is, aki diplomás, annak esze van, meg akarata. Másodszor, ha nincs mögötte olyan szülő, aki őrült módjára kaparja össze a pénzt a taníttatásra, a különböző képzésekre, a külföldi nyelvgyakorlatokra, akkor mit tesz a szerencsétlen egyetemista? Hitelt vesz fel. S, amikor elhelyezkedik, ha sikerül… akkor törleszt keményen. S, akkor már jócskán benne van abban a korban, amikor házasodni, gyereket csinálni illene… De mindehhez lakás kell. Azt pedig hitelre hogyan is vállalhatnának? Amikor még mindig az egyetemista éveket, a diák-hitelt nyögik, esetleg mindketten a Párjával. Hogyan, hová a gyerek? Az 1970-80-as, sőt még kicsit tovább is, sok-sok bölcsőde volt. Óvoda is. Most már akkor lestoppolják a helyet, amikor a baba még pocaklakó… Kétségbeejtő a helyzet. Állítólag világszerte. Valóban? Mi újság van Kanadában? Megköszönném… Mert tudjuk, a szomszéd kertje mindig zöldebb… De valóban zöldebb, vagy csak mi látjuk annak? – Georgina Bojana

  • dr. regos peter

    mira kosarasnak. kedves mira! kepzeld el kopacsi judith ketsegbe vonta, hogy en 15 even at a menora munkatarsa voltam. csekely 1500 irasom jelent meg az eltelt ido alatt. fogadd reszvetemet a pufi halala miatt.