Háborút hírdet a magyar diplomácia Kanadában a „nemzetellenes erők” ellen?

2012 március 10 4:23 du.52 hozzászólás

Nem mindennapi esemény, hogy egy Európai Uniós ország akkreditált nagykövete háborút hírdet. A diplomáciai munkakör azért mégsem erről szól és talán még Martonyi János külügyminiszter számára is unortodox lépésnek számít, ha éppen egyik nagykövete jelenti be a hadiállapotot bárki ellen. De körülbelül ezt tette Pordány László, Magyarország ottawai Nagykövet, aki nemes egyszerűséggel tudatta, hogy galád nemzetellenes erők folytatnak konspiratív munkát Ottawában, Montreálban, Torontóban és Vancouverben és arra buzdította az ottawai CHIN Radio magyar adásának hallgatóit, hogy lépjenek fel közösen Orbán Viktor kritikusai ellen. Többek között úgy, hogy felveszik a magyar állampolgárságot és szavaznak a következő választáson.

Íme a hadiállapot bejelentése:

„Nem véletlen, hogy úton-útfélen számtalan durva és igazságtalan támadás érte, és éri ma is a kormányt, személy szerint Orbán Viktort azoknak a részéről, akik számára a nemzet közömbös, vagy akik valamiért éppen ellenérdekeltek a függetlenségében és a megerősödésében.

A küzdelmet a nemzetellenes erőkkel szemben csak közösen lehet megnyerni, ha összefog a nemzet Debrecentől Vancouverig, Kolozsvártól Montrealig, Torontótól Székesfehérvárig, vagy Ottawától Nagykanizsáig. Egyik első eszköze a megkönnyített állampolgárság, hogy valóban oda tartozhasson ismét mindenki, ahova mindig is tartozott…”-mondta Pordány László a CHIN Radio hallgatóinak és bár a nagykövet a magyar nemzettel zárta ezt a mondatot, valahogy jobban állna ha a kormánypárt neve szerepelne a pont előtt.

„Nem esik pánikba tehát az IMF vagy bárki más föltételeitől és követeléseitől, ha a nemzet érdekeiről van szó. Ilyen miniszterelnökünk, talán Antall József óta emlékezetem szerint nem volt”–írta Pordány Orbán Viktorról. Úgy látszik, hogy az IMF-től ugyan nem esnek pánikba, a liberális kanadai magyaroktól viszont igen.

A KMH mea maxima culpával tartozik olvasóinak, hiszen Pordány László beszéde 2012 január 1-én hangzott el, mi viszont csak most számolunk be róla. Sajnos nem lapozgatjuk naponta Magyarország ottawai Nagykövetségének honlapját, bár ezek után lehet, hogy megéri közelebbről követni a nagykövet áldásos pártpolitikai tevékenységét. De az mégis szerencsés, hogy az 1848-as forradalom előestéjén napvilágra került e fontos beszéd. Az elkövetkező napokban rákérdezünk a KÜM-nél e háború pontos stratégiai részleteire, bár ha a budapesti központ is benne van az egészben és ez nem Pordány László magánakciója, akkor tartunk attól, hogy választ nemigen kapunk.

52 hozzászólás

  • asher alexander

    nos akkor mi pedig hadat uzenunk ennek a „pordany” nevu feregnek,-es mindenhonnet a vilagbol ahol csak jelen vagyunk!!
    -(vagyis,………………..MINDENHOL!!!!)-

  • Azért ez ne vegye el az életkedveteket Kedves Ádám

  • undorit a Kanadai Magyar Hirlap! A stilusa, a nyelvezete es a celja… szornyu kartekony es hazaarulo… szegyen, hogy ilyen emberek is vannak a magyarok kozott, mint az itteni szerkeszto urak/holgyek! Fel eve iratkoztam fel ide, kerem vegyenek le a listarol.

  • Te még most is marhaságot írsz fizetett felforgató vedd be a tablettádat !!!!!

  • Nincs könnyű dolga, annak a magát történésznek mondó személynek aki a napi ügyekbe bonyolódik. Hiszen el kell döntenie, hogy történészi hivatását -persze amennyiben komolyan gondolja- feladja és a napi politika ingoványos talajára lép. Egy igaz történész ugyanis tudja, hogy egy történelmi esemény objektív elemzéséhez legalább öt emberöltőnek kell eltelnie és sokszor még akkor sem könnyű érzelmektől mentesen vizsgálódni. Persze tudjuk, a megélhetés nagy úr és ilyenkor a pénzes megrendelő könnyű helyzetbe kerülhet, amikor alacsony erkölcsi tartású, hátterű egyén kerül a hálójába. Azonban a pillanatnyi látszólagos sikerek gyakran szomorú véget érnek.

  • Puchert János

    Sólyomszem miről is beszélsz, hogy itt történelmi eseményről lenne szó na ne nevetes itt egy hatalom mániákus ember kicsinyességéről van szó és a hozzá csatlakozó talpnyalók szolgalelkűségéről

  • Aki a magyar nemzet számára eddig csak kárt okozó, mindenkivel összevesző, minden magyar közösséget megosztó Orbán-rendszert védi, legyen akár az nagykövet, akár itteni elvakult Orbán-hívő, az a magyar nemzet tudatos ellensége. Hívják akár Sólyomszemnek, vagy bárkinek. Éljen akár itthon, akár Kanadában.

    Ha van valami, ami igazán jellemzi az orbánizmus nemzetellenes voltát az pontosan az, hogy magát azonosítja a nemzettel, és mindenkit kitagad belőle, aki nem hódol neki.

    Pordány úr megnyilatkozása tökéletes bizonyítéka annak, amit Magyarországon mindenki, aki még nem hülyült el teljesen az orbáni propagandagépezet fogaskerekei között tud, hogy szó sincs itt magyarságról, szó sincs nemzetről: egyesegyedül arról van szó, hogy kell a szavazótömeg Orbánnak arra az esetre, ha hatalma meginogna. Mert ha itthon megutálják, akkor majd a külhoni szédült hívőkkel támogatja meg bársonyszékét.

    Magyarosan szólva, szarik ez az ember a zemberekre: 8 évig reszketett a hatalomért, és nincs az az isten, akinek azt önként átadná. Ha Magyarországból füstölgő romokat kell csinálni, hogy ő és pártja maradhasson hatalmon, akkor Magyarországból füstölgő romok lesznek. De ez a gazember marad!

  • asher alexander

    „solyomszem”-(annyira csipas??)-
    mond csak te!
    latom fogalmazasgatlot szedsz szorgalmasan!!
    nem irt fel mast a doktor ur??

  • sima ugy, mindenki, aki Orban Viktort tamogatja, barmilyen formaban, egy olyan politikust, aki az elso kormanyzasatol fogva nem szamit targyalopartnernek sem eszak-amerikaban sem nyugaton s ezaltal visszahuzza hazankat a lehetosegektol, az mind egy hazaarulo! lehetne ciffrazni, de ez a lenyeg! inkabb a politikust fogom lecserelni, mint kiserletet tenni arra, hogy kiforgassak a vilagot sarkaibol….nevetseges, ha ez par tiz evvel ezelott tortenik, haborut hozott volna a fejunkre es a megmaradt kis teruletunket is elosztogattak volna….

  • Üzenem a nagykövet úrnak,hogy éljenek itt,élvezzék a szeretett kormányuk áldásos tevékenységét.ŰErre buzditom azhokat akiket ő is buzditt.Adózzanak,éljék a szegény emberek saranyu kenyerét s akkor szavazhatnak,de amig nem itt élnek addig nekem ne osszák az igét ő sem és a Bszechy-félék sem!!!!

  • Addig addig csinálja kisded üzelmeit ez az alak a diplomáciai védettség árnyékában , amíg a kanadai Kormány úgy nem dönt hogy szégyenszemre el kell hagynia állomáshelyét.
    Politikai felforgató tevékenysége és kanadai állampolgárok elvi álláspontja miatti presszionálása miatt.
    Ezek a tevékenységek inkább egy rezidensre jellemzőek , mintsem egy nagykövetre.

  • csipaszemnek láthatólag személyi ellentéte van a mi Adamunkkal.
    Csakhogy a probléma ott van :
    Amíg Adam egy tökéletesen jómodórú , igazi gentleman ,aki ha leír valamit CSAKIS tényekből indul ki,előtanulmányokat végez a cikkhez, addig ez a csipaszem egy undorítóan mocskolódo , a névtelenség homályából hazudozó , személyeskedő ( hogy Bartus Laci megállapítását alkalmazzam ) geci.
    Ez rá a jó szó.
    Egy G E C I !
    Sajnálom hogy ezt kellett leírnom , de ez van.

  • Megdöbbentő az az alpári hang amit a hozzászólók többsége megenged magának.Süt belöllük a gyűlölet. Hol van abban a beszédben,olyan rész amiben kanadának hadüzenetet lehet érteni! A demokrácia szabályait nem sértette,legfeljebb azokat az egyéneket akik onnan furják hazánkat,és kígyót békát kiabálnak. A kettős állampolgárság magánügy,nem kényszer, hanem az anyaországhoz kötődés önkéntes kinyilvánítása.Mi Kanadát nagyra becsüljük és tiszteljük,ellentétben az alpári hozzászólókkal.

  • Mi is nagyrabecsuljuk a magyar nepet, csupan a kormanyfot es sleppjet utjuk vagjuk teljesen megerdemelten!

  • Maga Foldes

    igazitsa meg a kateteret es tolja arrebb a kerekesszeket, mert itt senki nem kivancsi a maga elsorvadt agyabol kipattant pokhalos gondolataira!

  • Ernő Földes:
    Csak nem a vicclapi kisnyilas „Dunyhás-testvér ” ( Azért adta magának a piszok náci ezt a nevet mert jól tudja : ez idegesíti azokat akik megjárták a Holokauszt poklát , vagy valamilyen módon kapcsolatba kerültek a Holokauszttal ).-re céloz ? Esetleg a mocskolódó Csipaszemre ?
    Vagy a többi nácira , akik idejárnak böfögni , mert képtelenek elviselni azt ha egy oldalon nem az ő véleményük dominál ?

  • Ernő Földes – ha felveszi a kettős állampolgárságot, az valóban a hazához való kötödés jelzése. De ha azt arra használja, hogy olyan kormányzatot tartson hatalomban, amiből az itt élőknek már elegük van – az visszaélés azzal!
    Egyébként valóban nem véletlen, hogy úton útfélen számtalan durva támadás éri a kormányt – de nem igaztalanul! Nagyon is kiérdemelték a demokrácia leépítésével és a rákosista egypártrendszer restaurációjával (államosítással, „megbízható elvtársak” minden pozícióba helyezésével, az ország tripla bóvli minősítésével, többezer milliárd elherdálása után növekvő államadóssággal!) Orbán egyszerűen egy fordított Midas király: minden szarrá válik a kezében. Hát csoda, hogy akik kénytelenek elviselni, néha tényleg kifejezést adnak az őszinte ellenérzésüknek?
    Egyébként mi is kérjük a tisztességes demokrata érzelmű magyarokat, hogy vegyék fel az állampolgárságot és szavazzanak a demokrácia mellett (azaz Orbánék ellen) azzal szolgálják legjobban a haza ügylét! Mert az az igazán nemzetellenes erő, aki két év alatt totális páriává züllesztette az országot, akiket LESAJNÁLNAK! Nézzék már meg 2 éve miket írtak Önöknél a lapok a Bajnai kormányról – és most mit írnak Orbán kormányáról! Mi is büszkék akarunk lenni az országunkra, és nagyon elegünk van abból, amennyire levitte az ország megbecsülését Orbán!

  • Ááhh..Kekec…Ezekbe kár a jó szó , a meggyőző érvelés…EZEK leköpik a saját , választott hazájukat és annak demokratikus alapelveit, ha arról van szó hogy bolsizhatnak meg zsidó-liberálisozhatnak.
    Nem foglalkoznak ők a szabadság országának a véleményével , lapjaival vagy alkotmányos rendjével : ha tehetnék pont olyan siralmas hellyé züllesztenék le mint a mostani Magyarország.
    Csak azt nem értem hogy miért nem térnek akkor vissza ? Talán félnek a létbizonytalanság miatt ?
    A kanadai szociális háló meg jogbiztonság az IGEN , de a demokratikus alapelvek és a tolerancia , az már NEM…
    Viszont pofázni csak akkor tudnak ha megkapják mindazt amit szép új hazájukból ki tudnak szivattyúzni.

  • asher alexander

    geyza!
    ….”mert keptelenek elvisekni azt ha egy oldalon nem az o velemenyuk dominal”!!
    hat igen!!
    marpedig itt-(nagyon remelem!!)-sohasem fog itt dominalni a velemenyuk!!!

  • Szilyasztok!

    Nem ertem mire van a kirohanas? Orban embere egyszeruen nemzeti osszefogasert emelt szot, nincs benne semmi kulonleges, foleg semmi gonosz.

    Az mas kerdes, hogy Orban eleg vaskos hibakat is vet – legalabbis szerintem – de most nem azokrol volt szo.

    Udv;
    Moshe

  • Sólyomszem! Most akkor Christopher ha a mai eseményekhez akar hozzászólni, vagy véleményt formálni róluk, akkor várjon vele minimum 5 emberöltőt, csak mert Ő történész? 🙂 Ráadásul megint hazudik kedves és tiszteletre méltó sólyomszem Úr!

  • Kit képvisel egy KÖVET külföldön?Mi a feladata egy KÖVETNEK ? Ki nevezi ki a NAGYKÖVETET? Ki hivhatja vissza a Diplomatat? Az UJSAGIROK ügynélkül is ügyet keresnek,nem lehet üres oldalakkal megjelenni,vagy egyik nap 12 oldalas Ujsag,masnap 2 oldalas.Az egypartrendszerben mas volt, egység volt ! Csak az igazi PARTKATONA lehetett: Diplomata,Ujsagiro,Biro,Allamügyész,Vallalatvezetö,Szakszervezetivezetö satöbbi.Ezek egymast dicsérték ,egymasnak tapsoltak. A mostani MAGYARORSZAG CÉLJA :1. Adossag csökkentése. 2. A 3,7 Millios foglalkoztatas növelése/Csehorszagban 1 millioval több van/.Ehhez kellene EGYSÉG! Lehet MAS CÉLUNK?

  • Denes

    akko talan kezdjen el dolgozni!

  • asher alexander

    denes kerem ne itt „eros”-kodjon,……………………hanem mondjuk a gumikapa mogott a repafoldon!!!
    igaza van a zsibas urnak-(libasmisi)-,; mennyen talan domlgozni!!!

  • „Zsibás úr” :)))
    Ez nagyon jó 🙂 Freud papa biztos tapsikolt volna a boldogságtól, ha ezt olvashatta volna 🙂

  • Én nyugdijasan is dolgozok.Ezt kivanom mindenkinek aki még egészséges! Én hajlando lennék a répaföldön is dolgozni,gondolom Önök ebben az esetben is csak gyengélkednének.

  • Kedves Dénes Erős! Ne hagyd, hogy povokáljanak. Jó egészséget kívánok, neked.

  • Ez az Adam gyerek igazán kis lökötke! Hogy hol tanulta az újságíró szakmát, azt nem tudom, viszont a reklámszakmát kitanulta. Az olvasók rohannak a „Háborút hirdet…” cikkre, hú mi lesz itt, mit talált nekünk a mi Adamunk, aztán kiderül, egy nagy nullát. Se hadüzenet, se háború – csak egy felszólítás a nemzeti, hazafias erők összefogására a nemzetellenes erők ellen! Ügyes, így minden olvasó rácuppan a cikkre, na aztán meg a nemzetellenes erők, meg a ballibes értelmiség (szerintem értelmi fogyatékos) azonnal, gőzerővel beindítják az ellenpropagandát – baromira beszartak egy kis nyilatkozattól. Persze tudjuk – képviselőik nem nagy eszükről híresek – itt van például büdösszájú libafosos misike, geyza az eszetlen, magát mérnöknek képzelő balfácán, gábor és kekec a szocik szócsövei – igen ismerős mondatokkal, aztán, de nem utolsósorban Asher Alexander 80 valahány éves (már ha igaz) cionista, terrorista, magyargyűlölő szarházi, persze nem mintha a többiek nem antimagyarok lennének!
    Üdítő színfolt egy – egy hazaszerető megnyilvánulás – sólyomszem, vagy Földes Ernő, vagy zsidó (vagy annak vélt) honfitársam Moshe Akiva normális hozzászólása, szemben a dühöngő, magyargyűlölettől csöpögő ballibes acsarkodók megnyilvánulásaitól!

  • Nna…
    Tatulis is idecsődítette magát…mintha nem lenne itt már épp elég alja-náci.

  • Bizony Geyza itt vagy te is!

  • asher alexander

    DAKOTA§
    A „ZSIBAS UR”-ON MAGA CSAK NE UJJONGJON!!
    MAGA AHHOZ NAGYON HULYE!!!!
    az en gyerekkoromban a libakat a mezore kihajto lanyt hivtak ugy „zsibas kisasszony”!!
    de mit magyarazkodjak itt egy rezboru kokeronak!!!!

  • asher alexander

    erosdenes!
    -„onok ebben az esetben is csak gyengelkednenek”-
    ne legyen ma ollan biztos benne!!!
    en mar akkor kapaltam a mezon,amikor magat a szulei meg csak terveztek!!!
    -megjegyzem,ez a tervezes volt eletuk legnegyobb baklovese!!!!

  • Pedig Tatulus már aszittem elvitte magát a patás.
    Dehát…az Élet az nem egy rigófütty !
    No nembaj.Ami késik az nem múlik.
    A nácik előbb-utóbb vagy sitten vagy bitón végzik.
    Erre sok példa van a közelmúlt történéseiből.
    ( Nehéz megúszni az Emberiség ellenes bűntetteket és aki náci eszmékre adja a fejét az kényszerpályán halad afelé hogy ismét bejárja a régi tömeggyilkosok életútját… Remélem nem lesz igazam és az itt mocskolódóknak talán megjön a jobbik eszük.A valódi! Láttunk már ilyet , mégha keveset is.)

  • asher alexander

    tatulus!!
    mi van troger nacigyerek!!?
    kirugtak a bartusek az usa nepszava forumrol,es most itt rontod a levegot te majom!!
    en meg ilyen idosen is orommel bevernem azt a retkes nyilas pofadat!!szo nelkul kuldenek egy szep skulot a fejedbe kisgyerek!!

  • Kedves Asher Alexander! Remek mozaikszó ez a „zsibás”, telitalálat misikére 🙂

  • Dakotára megtalán a sápadtarcú seggfej illenék.

  • Asher! Te vén szarházi, a zsidóság szégyene! Ekkora mesuge yud azt hittem a világon sincs, de te megjelentél! Aljadék terrorista, aki szadizmusa miatt már a lábát sem meri kitenni Izraelből, annyi országban körözik. Az angolok szívesen látnának egy kis cseverészésre, beajánllak nekik. Rohadék magyargyűlölő idióta vagy, a helyedben cukorbajosan nem pofázgatnék hülyeségeket. Kezeltesd magad, te minim. Néhányan itt ugattok, egy ilyen goy yud, egy félzsidó, meg a sábeszgoyok.
    Yeshiva Bocher

  • Judith Kopacsi

    Tatulus ideges lett. Fél, hogy egy hajnalban az ujságos fiu helyett tényleg a zsidó kommandó jelenik meg, oszt annyi lesz neki. Vigyen már valaki egy filmfelvevőt, hogy lássam és élvezzem, mennyire bátor legény, ha végre embereire talál.

  • Kettős állampolgár vagyok és ha szavazni fogok az bizti hogy a fidesz és a jobbik ellen lesz. Nincs ebben semmi magyargyülölet. Támogatni kell azokat a normális magyarokat akik most otthon szenvednek. Nahát.

  • Tatulus

    megjarod efelol ketseged nem lehet!

  • asher alexander

    tatulus,te szrencsetlen szellemi nincstelen kis niemand!!
    roviden,; meshuga goy!!
    mirol is nyivakolsz te majm??tudod te egyaltan mi az hogy yeshivoth?mi az hogy bocher?
    nem am azt hirdetned itt most a naci mivoltod utan-(azt mar minden epeszu tudja rolad!!)-hogy te vagy a chejder??!!netan a sakter??!!
    hogy en „nem merem kitenni a labam israebol”??!!
    ki mondta azt neked kis kocsog??!!nem reg jartam magyarorszagon,a dohany utcai beth h’knesseth-ben!!
    egy csoportal voltunk ott,akik szep kek gyakorlot hordtak!!kesobb a magyeri media errol pofazott hetekig!!

  • Christopher Adam !
    Elsősorban olyan cimet adtál cikkednek, ami nem állja a helyét! Ki és mikor beszélt háborúról és miféle háborút látsz te abban, hogy a Kanadai Magyar Nagykövet felhivja a tisztességes ,jóérzésü magyar emberek figyelmét a kettős állampolgárság felvételére , amit persze a baloldal illetve a kommunisták szimpatizánsai meg a nem magyarok nem vesznek jónéven . Továbbá szerinted baj az, ha a Kanadai magyarokat arra buzditja ,hogy igényeljék a magyar állampolgárságot ??? Hát szerinted aki ott él, nem a magyar nemzethez tartozik? Végeredményben igazad van, aki nem magyar , hanem más nemzet szerves része (Izrael ) , az maradjon csak meg annak, aminek született ! Nem etikus a részedről, hogy árvizet prédikálsz ott, ahól száraz lábbal lehet járni !
    „Hadiállapot bejelentése ” …mit is akar jelenteni ez a megjegyzésed ??? Ki kivel van hadilábon ??? Megmondom én neked, Te és a kommunista bérenc társaid, akik sajnálják, hogy nem lehetnek tovább hatalmon ( mert ugyebár nem volt elég 40 esztendő kommunista uralom ), nem szipolyozhatják és nem árusithatják ki továbbra is az országot semmi pénzért, hisz ők verték szét az ipart a mezőgazdaságot , teret nyitva a multiknak akik behordják Magyarországra a Xart !Ők hagytak füstölgő romokat maguk után , a kommunista rabló banda , akik közt dicsőititek a libás , zsidó Bajnait, a kriptózsidó reggel-délbe-este hazudós félkegyelmü Gyurcsány Ferit és még lehetne sorólni holnap reggelig ! Ekkor nem háborogtatok . Igaz, hogy neked úgymond a tojás héj még nem esett le a hátsófeledről , lehetsz bármilyen történész vagy nem tudom mi vagy , de szerintem még tanulnod kell az etikus újságirásból ! Irásod kifogásólni valót hagy maga után ! Ne búsuljátok a FIDESZ szavazatait, inkább a komcsik szavazatait számlálgassátok, mert abból szerintem igen-igen kevés lessz, hisz a bizalmat ők már régen eljátszották , akkor amikor hazudtak reggel -délbe -este , és 8 éven keresztül nem csináltak semmit csak loptak , illetve ez túl finoman kifejezés , raboltak , mint az útonállók !Csömört hagytak maguk után és szegénységet ! Ezt ird meg a Kanadai olvasó táborodnak fiacskám ! A valóságot, mert igy becsületes !

  • Te macsek, és mit vársz tőlünk azok után, hogy itt kripto-zsidózól? Hálát? Kötve hiszem, hogy megkapod.

  • Szilágyi antónia

    Úgy látszik a kedves honfitársak elfelejtették már, hogy milyen volt a kommunistavilágban élni. Végre van egy olyan államfőnk aki a hazáért dolgozik, és próbálja eltakarítani a sok szemetet amit elődjei itt hagytak reánk, meg a rengetek adóságot .Nem szép dolog onnan a jólétből kritizálni a lerongyositott Magyarországot.Igen is mi szeretnénk ebből a szennyből amibe itt hagytak bennünket a kommunista elvtársak akik eddig megszedték magukataz állami vagyonból, mert közzel voltak a tűzhöz, jó időben, jó helyen ebből szeretnénk kimászni.Talán nem kellene bedőlni,s mindent elhinni azoknak akik most félnek ,hogy kiesik amézesfazék a kezükből(szépen fogalmazva).Talán néha haza kellene látogatni s meggyöző.dni mi is vanMagyarországon.A kormányt 2/3-dal választottuk meg és mindennel egyetértünk azzal amit a kormány tesz.Nem könnyű az alapoktól felépíteni egy országot, mert mi most azt kell tennünk. Sajnálom ,hogy ezt nem látják a kint élők.Ha valaki nem tud konstruktiv dolgot javasolni az jobb ha hallgat és főleg nem gyűlölködik, mert azokból van itthon is elég.

  • asher alexander

    szilagyi antonia!!
    hiszed vagy sem,azt se felejtettuk el,milyen volt a Horthy fele GETTO-ban elni!!!!

  • A FIDESZ tevekenysegenek megertesehez latogassatok meg honlapunkat.
    http://www.magyarsag.org
    (elnezest a hianyzo ekezetekert, nem tervezett iras)

  • Tény, hogy christopher jó nagy baromságokat összeírt itt!

  • Nagyon sajnálatos,hogy némelyik ember nem tud igazán a sorok között olvasni és egyből elkezd gyalázkodni pedig ha értené, tudná ,hogy valójában miről is van szó.

  • egy kis jóóó érzést kívánok!
    Kis Ember – h疸itt av冯e! – Viszlát Little Man !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

  • Kis Ember – h疸itt av冯e! – Viszlát Little Man !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

  • Úgy látszik most sem ment át…
    megpróbálom máshogy.!

  • Hallgatunk a nagykövet elvtársra, ezentúl minden népszavazás és választás alkalmával elmegyünk a nagykövetségre szavazni. Természetesen a felcsúti büdös paraszt és bűnbandája ellen.