Schmitt Pál lemondott, de elmondta: manapság szinte semmi sem szent

2012 április 2 7:46 de.369 hozzászólás

Lemondott Schmitt Pál, a plágiumbotrányba keveredett magyar államfő. A parlamentben elhangzott beszéde szerint, az észrevehetően sértődött Schmitt belátta, hogy a visszavont kisdoktori címe után és a plágiumbotrány következtében már nem tudja hitelesen megtestesíteni a nemzet egységét. Ugyanakkor szenvedélyesen tagadta azt, hogy bármi helytelent tett volna disszertációja körül, melyről kiderült, hogy szövegének túlnyomó többsége egy bolgár és egy német kutató munkájából származik. Schmitt Pál jelezte, hogy bírósági úton „bizonyítja be igazát,” mivel szerinte a Semmelweis Egyetem helytelenül járt el, amikor gyorsított eljárásban elvette tőle a kisdoktori címet.

„Becsületében és emberségében meggyalázták az ország köztársasági elnökét. Az ártatlanság vélelme mindenkit megilleti”–mondta Schmitt Pál.

„Felhívhatták volna a figyelmemet a citátumok pontosabb jelölésére, de mivel ez nem volt a feltételek között, gondolom ők is jóhiszeműen jártak el és elégségesnek minősítették a dolgozat végén megjelenő forrás-megjelölést”–tette hozzá Schmitt a Testnevelési Egyetem 1992-es eljárásáról.

Schmitt köztársasági elnök beszéde végén mondott le posztjáról, parlamenti napirend-előtti felszólalása közben hangosan kinevették az ellenzéki padsorokból, a Jobbikos Novák Előd pedig azt kiabálta be, hogy „ezt ki írta?” az államfő monológja közben. A beszéd után Kövér László országgyűlési elnök szokatlanul vehemens támadást intézett a baloldali képviselők ellen. Szerinte méltatlan a baloldal arra, hogy a parlamentben üljön. Erre fel óriási hangzavar és bekiabálások törtek ki, miközben a Demokratikus Koalíció képviselői tiltakozásul kivonultak a teremből.

Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt ujonnan megerősített pártelnöke Sólyom Lászlót javasolja köztársasági elnöknek, ami persze azért is érdekes, mivel az előző elnököt éppen a Fidesz jelölte még a szocialista kormányzás alatt. Az SZDSZ támogatásának köszönhetően lett beválasztva az akkori MSZP-s favorit, Szili Katalin, helyett. Az Országgyűlésnek mindenesetre 15 napja van elfogadnia Schmitt Pál lemondását, ezt követően pedig Kövér László vehetné át ideiglenesen az elnöki teendőket.

369 hozzászólás

  • Schmitt tevedesben van, o sosem testesitette meg a nemzeti egyseget, fuggetlenul a csalasatol, igy az nem is a nemzet szegyene, csupan a fidesze!

  • asher alexander

    na kerem azert ehhez mar legalabbis rinocerosz bor vastagsagu pofa kell,hogy meg a gyolyostoll lecsos pali legyen verig sertodve!!

    meghogy a Semmelweiss egyetem jart el helytelenul, mert elvette a kis doktorijat!??
    ezekszerint az hogy Ourasaga, plagizalt az szinte kotelezo szintu helyes cselekedet is mi??

    asszem kell hogy nagyon-nagyon surgosen keressen egy kituno psy-t!!!
    a magyarnemzetgolyostolla megsertodott?????!!!!!!!

  • ez csupan a tipikus fideszes pofatlansag, de lesz ez meg rosszabb is!

  • Georgina Bojana

    No, végre, hogy ezt is megértük! Mennyivel egyszerűbb és okosabb lett volna, ha már előbb meglépi ezt a szinte kötelező lemondását.
    S. P. – nem hozta volna lehetetlen helyzetbe az országot, sőt a családját is megkímélte volna mindettől.
    De a legegyszerűbb az lett volna, ha saját kútfejéből írja meg az akkori vizsga anyagát.
    Hát igen, a poziciókkal nem mindig osztanak észt is! Sajna…

  • Georgina Bojana

    Hja, igen, a legfontosabb! Éppen S. P. mondja, hogy manapság semmi nem szent?! Éppen Ő? No, a glóriáit utána dobom, csak még meg kell keresnem… Egyelőre nem találom, mivel nekem nem juttatott a Teremtő. Ezek szerint Neki sem, csak Ő rajzolta önmagának a feje fölé. Ez eléggé „necces”, mert rendkívül törékeny, s könnyen le is esik, vagy elfújja a szél… Mármint a glóriát…

  • A ti véleményetek mínősít titeket. Most boldogok vagytok? Szóról szóra hallgasátok meg, hogy mit mondott a Parlamentben.Azt Ugatjátok,hogy visszamenőleg nem lehet ítélkezni, ez mi?

  • foldsotet erno

    maga egy szimpla hulye, meg a NOB is fontolora vette, hogy visszamenoleg megfosztjak Schmittet minden tisztjetol…

  • http://egyenlito.blog.hu/2012/04/01/schmitt_pal_ujabb_hazugsaga
    EGYFOLYTÁBAN HAZUDIK A PALI! A MEGHÍVÓ LEVÉL MÁSOLATA A WEBLAPON!
    Schmitt Pál az elmúlt napokban azt is sérelmezte, hogy őt nem hallgatták meg eléggé a doktoriját vizsgáló eljárás során, mert a Semmelweis Egyetem szenátusi ülésén nem vehetett részt, és így vették el doktori címét. „Nem esett jól, hogy míg én Szöülban képviseltem az országot, addig ezek elvették a doktori címet” – mondta a pénteki interjúban a köztársasági elnök.

    A Semmelweis Egyetem az elmúlt órákban honlapján hozta nyilvánosságra azt a meghívót, amit a vizsgálóbizottság küldött Schmittnek, egyenesen a Sándor palotába. Egy újabb szánalmas hazugság, gratulálunk elnök úr!…

    (A pontosság kedvéért: a Tóth Miklós a tényfeltáró bizottság elnöke fel is kereste Schmittet, szenátus pedig a Schmitt magyarázatával tisztában lévő tényfeltáró bizottság véleménye alapján döntött.)

  • Klara Bencsics

    Elérték céljuakat a rosszakaratúak!
    Erre ment ki az egész. Ki és miért találta meg a disszertációt aki felfedezte a „plágiumot”? Abból célból, hogy lemondassák, ez sikerült, gratula!
    Egy 5 nyelvet beszélő, nemzetközileg elismert embert tettek tönkre.
    Kiváncsi vagyok, a legközelbbiről mit fog kideriteni az ellenzék?

  • Klara Bencsics

    Ha NEM volt az országban Schmitt, hogy vehette volna át a meghívót?
    Valóban, kihasználták távollétét, mert köztudott volt, hogy külföldön tartozkodik.

  • Klara Bencsics: Legközelebb akkor tegyenek oda egy öt nyelven beszelő hazug, csaló gyilkost, aki Fidesz seggnyaló és titkolják el a bűnét, nehogy le lehessen mondatni? Ez magának megfelelne, mert magának is nullán áll a moralitása, becsület érzete és a politikában kizárólag mint bűnpártoló hisz, gondolkodni azonban képtelen. Szégyellje magát, hogy még ki is meri mondani, hogy azért mert Fidesz seggnyaló valaki, el kell titkolni, hogy egy közönséges bűnöző! Élőlények, mint maga, akik pöcegödröt csináltak a Parlamentből és trágyadombot az ország két harmadából, azaz azt is hazudták, 52.78%-ból.

  • Judith Kopacsi

    Klára, érdekes, hogy amikor Göncz Árpádot patkányozta a jobbik, én nem láttam vagy hallottam ekkora felháborodást! Pedig az be sem lett bizonyitva. Akkor nem volt fontos az Elnök jóhíre a nagyvilágban?

  • Bencsics

    ha maga egy nyilvanvalo csalot partol, szamomra persze nem meglepo modon, az magat minositi es ha ilyen csalo, bunozoket kivan az orszagunk elere, akkor maga egy aljas hazaarulo! fel kel hivni Kanada demokratikus vezetoinek figyelmet arra, hogy a kanadai magyarok kozul, kik azok akik sarba tiporjak a demokracia kepviseloit, a demokratikus erekeket! maga egyertelmuen koztuk van Bencsics! nem lepodnek meg, ha innen kiutasitanak es azt mondanak, akkor ha bunpartolasra is kepes, csakhogy ne kelljen beismernie, hogy tevedett, akkor menjen haza es alljon mellejuk, ne a demokratikus, bekes, biztonsagos vilagbol uszitson masok borere maga szemet!

  • Klara Bencsics

    Tudom, tudom! Én vagyok a rossz. Persze, azok kiabálnak a legjobban, akik Gyurcsány öszödi beszédét szépen”megmagyarázzák”! Sőt a volt MSZP tagjainak gazdasági bűntényeit is.
    Valaki rosszúl ír meg 20 év előtti kis doktori papírját, az hazug, csaló, tolvajgazembe, bünőző.
    Ami meg misi magasröptű beírását illeti, valahol lemaradt. T.i. a Rákosi és Kádár kori Magyarországnak képzeli Kanadát.
    T.i.Ott büntették meg az embereket magánvéleményük miatt, nem Kanadában.

  • Libás Misi! Egyetértek, de kérjük a hatóságokat Canada-ban, nehogy hozzánk az USA-ba toloncolják ezt a bűnpártoló Klara Bencsics személyt, akit embernek nem nevezek! Sajnos ez a Fidesz táborára jellemző veselkedés és ideológia, a fasiszta alapra helyezett totális diktatúra bevezetése, amin dolgoznak éjjel-nappal, miközben száz milliárdokat rabolnak el évente a maguk néhány ezer seggnyalójuk által. Simicskázásból lesznek milliárdosok amit a polgárok zsebéből nyúlnak le.

  • maga egy ostoba Bencsics

    az oszodi beszedbol az derult ki, hogy gyurcsany nem akarja tobbe megteveszteni a nepet, nem akarja hazugsagokra epiteni a hatalmat es eleddig egyetlen kormanyfot nem zavart mindez rajta kivul, akkor most mi a baja maganak vele? az hogy becsuletes?? nincs hozzaszokva mi? ostoba mumia!

  • Judith Kopacsi

    Klárám, én Göncz Árpád Köztársasági Elnökről beszéltem, akit ocsmányul támadtak, Patkánynak nevezve, és beköpőnek tartva. Amiről nem láttam, hallottam, olvastam egyetlen felháborodott sort sem, amít akkor az ellenzék nem tartott Nemzetsértönek, és ami persze azóta sem bizonyitott tény, ellentétben Schmidt Pál plagizált doktorátusával. Szóval kinél van a kettös mérce? És Schmidt Pál nem csak egy egyszerü, mezei ürge volt, hanem a Magyar Nemzetet képvislő Államelnök. Érted már a különbséget? Mert pl. engem egyáltalán nem érdekelne, hogy te, vagy akárki más mikor és honnan vásárolta a diplomáját, amíg az nem okoz kárt akárkiben is. De, feltételezem, nem szeretnéd, ha gyermekedet egy ilyen diplomával rendelkező orvos operálná, ugye?

  • ez nem maganvelemeny Bencsics, maga a kanadai rendszer ertekeivel szembe menetel!!!! ha nem tetszik maganak mindez, miert nem takarodik haza es nyalja ezerrel bunozo orbannak a segget? na mert ne gondolja, hogy a kormanyfoi poszt meg a simicskae ennyire jol jovedelmez ma magyarorszagon, ki fog derulni az is, honnan tettek szert ekkora vagyonra az utobbi par evben!!!

  • ugy van Judith

    azt kivanom az osszes Bencsicsfelenek, hogy olyan orvos operalja oket, aki a kinai piacon vette a diplomajat, azt erdemelnek!

  • nekem az is furcsa, hogy kb 20 eve irta a kisdoktorijat?? dehat akkor o mar 50 eves volt! 50 evesen mar illik tudnia, hogy amit csinal, az bizony csalas….hacsak nem mindent igy csinalt es teljesen termeszetesnek tunt neki…..

  • Végre!Hiteltelen,álszent egy ember!Az Istenre és a nemzetére hivatkozott!Amikor mindent aláirt akkor nem gondolt az Istenre és a nemzetre?Érdeklődöm hogy amit eddig aláirt mint dr.érvényes-e?Nem szégyelte azt mondani hogy a becsületét megsértették ,s birósághoz fog fordulni!Az eredmény világos lesz,ezért javaslom hogy az EU birósághoz kell fordulni majd!

  • asher alexander

    na ne mar!!!
    tenyleg birosaghoz akar fordulni………………??!!!

  • asher alexander

    nahaaaaat de igazan!!!
    milyen kedvesnek teccenek lenni de telleg na ezzel a Bencsics nevu naccsaddal!!

  • asher alexander

    -es mondja kedves naccsaga!!!
    mikor teccet orvost latni utoljara!!?
    asszem itt az ido………………….surgosen keresnie eggyet!!egy kituno nagyon turelmes psy-re oriasi szuksege lesz hamarosan!!

  • asher alexander

    Gy.Bognar Jr!
    egyetertunk!!!

  • Elég baj hogy lemondott !!
    Minnél tovább narad , annál több választót veszít a FIDESZ.
    Még maradhatott volna olyan három hétig.
    Most majd az egyharmad kétharmadja megint kinevez valami önállóság nélküli seggfej aláírógépet.
    Mindenesetre Sitt Pali egész életútja a simliskedés és az ügyeskedés jegyében zajlott.
    Mindenkit kiszolgált , aki a hatalomba volt. Az ” ügyeletes szépfiú ”

    Idióta Bencsics : Azt hallottam hogy Heydrich is több nyelvet beszélt , valahogy mégsem tudtam sajnálni hogy a cseh ellenállók jól felrobbantották.

    Sitt Pali egy senki volt. És mostantól írhat ( másolhat ) akárhány kis vagy nagy doktorit , egy még nagyobb senki lesz .
    Csak a kis tréfás versikét idézhetem :
    ” Egy semmi az semmi , de egy semmi meg mégegy semmi sem valami sok. ”

    ( Nagyon remélem hogy hamarosan megfosszák élete végéig járó juttatásaitól. Aki ekkora szégyent hoz a hazájára például hogy Eu.-s okmányokat mint P.H.d. ír alá, holott nem is volt olyanja , még lopott sem. Csak kisdoktorit hamisított magának , nem P.H.d.-t. szóval az olyan embernek ne járjon királyi ellátás élete végéig.
    Éljen csak egy panelban.)

  • Alexander: Köszönöm.
    MOST KELL UTÁNANÉZNI A KÖVÉR LÁSZLÓ DOKTORÁTUSÁNAK! EGYTEMRE MEHETETT FELVÉTELI NÉLKÜL! BUNKÓ, PARASZT, TAHÓ! LEHET, HOGY ABBÓL DOKTORÁLT? AZ “JOGOS” LENNE!

  • Jóanyám is hallotta a piacon a lassan ( három napja ) szakállassá váló viccet :
    Egyik kofa a másiknak átkiabál : Vegyél tőlem egy doktorit ! Olcsért adom ! „

  • asher alexander

    Gy.Bognar Jr!
    a kover lacika?az egy Burzsuj csalad sarja!!
    az ugy 30 eve egy PUNK zenekar dobosa volt!!
    meghogy doktor?!-egy vicc!!!
    korabban szinte mindenki ugy hivta,; „gereb az arulo”!!!
    tagja volt a KISZ-nek is Titkari szinten!!

  • Geyza: Igazad van, de ne csak a Fidesz veresége legyen a cél, hanem az ország elbírálásának, megítélésének jobbra fordulása, a nemzetközi kritikák csökkentése is. Elvégre nem a pali a fontos, hanem az egyetemek jó híre és Magyarország jó híre, amit ezek a gazemberek soha figyelembe sem vettek. Orbán egy idióta pojáca, aki gonosz, bosszúálló, hataloméhes és semmi más nem érdekli, csak, hogy akaratát ráerőszakolja 10 millió emberre. Mutassuk meg, hogy nem ezt akarják a Magyar emberek, becsületesen, tiszteletben, munkájuk elismerésével akarják élni életüket legtöbben és ez így is lesz! Amit csak lehet meg is kell tennünk, hogy az ország hírnevét helyre állítsuk és ebben Te is én biztosra veszem, 1,000%-ig segíteni fogsz!

  • Alexander: OK, de nem volna hasznos, ha most az dr. Kövér László múltjában is megtalálnák bizonyítottan a tonnányi büntettet, amiket büntetés nélkül elkövetett? Egyébként érdemes volna most egyszer és mindenkorra kivizsgálni a kétes egyetemi végzettségeket, pártoskodás nélkül. Ez fontosabb, mint az ügynökök kiderítése, szerintem legalábbis. A Magayr egyetemek nemzetközi jóhírét igazán érdemes lenen biztos alapokra heleyzni újra, hiszen megérdemlik.

  • Földes Ernő!
    Tegnap más véleményed volt……………………

    Klara /clara?/ Bencsics!
    Ha Te tudod mit csinálsz? csak az a kérdésem: milyen hosszú a nyelved????????

  • Nevezzék ki Senkiházi Kiflievö Gabriellát köztársasági elnöknek. Gesztus lenne a nöknek és főleg akik szőkének akarnak láttszani. (Értelmesnek nem tudja még álcázni sem magát a kiflievö, marad akkor a hajszín)

  • Zsidok es kommenistak!

    Nem kellet nektek Pali-ba. Kapjatok Kovert. Jobbra all a jobbiktol. Jobban utal titeket, mint en.

    Amugy az uj olvasoknak is tudni kell ez a formendvenynek vagy honlapnak nevezett blognak 3 allat tagja van

    Geyza azaz crisitoferadam ez biztoss! Valamivel tobb neven is szerepel.
    disznofeju, malackepo golner vagy 4 neven es a csucs
    a kopacsi arulo eskuszego lanya aki ma mar 56-os aldozatkent akar szerepelni. csak nehany neve libas hibas misi
    tuske zsofi es vagy 30 masik. legtobbszor egymast muljak felul az idiotasagon.

  • Bencsics, az egyetemen, ahol könyvtárosasszisztens volt, is mások dolgozatait nyújtották be, hogy tudományos fokozatot nyerjenek? Vagy ez csak Magyarországon, a kedvenceid jelölte államfőnél nézhető el?

  • Bognár Gyula, Kövér szakdolgozata rendben van, a jogi karon igen alaposan utánanéztek annak, hogy saját munkát adjanak be. Kövér nem volt hülye, ahogy a többi fidesznyik sem, talán Deutsch kivételével, akinek a fejét nem vetette szét az ész, pusztán csak karrieristák voltak, akik bármi áron az élre akartak jutni. És így jutottak el a „csuhások térdre!” jeligétől a jobbhiszemű jobboldal leszalámizásával a mai helyükre.

  • okostojás, gezya – aki elég felületesnek hisz minket is ahhoz, hogy bekapjuk ezt a felcserélt betűt – ha egy csöpp esze is lenne, utánanézne a neten (gugli a barátja) a hivatkozott neveknek, hátha valamelyest nyomra bukkan.
    de hát bekötött szemmel vagdalkozni egyszerűbb, csak éppen megvan az a veszélye, hogy eltalálja a szarva közt a tőgyét. 🙂

  • Misi, Schmitt doktori dolgozatát nem ő írta, hanem egy néger – (így hívták a zsidótörvények esetén azokat az újságírókat, akik nem publikálhattak a saját nevük alatt.) A Testnevelési főiskola adott edzői diplomát az élsportolóknak, amolyan könnyített alapon, de azt hiszem, akkor meg sem fordult a fejükben a tudósosdi. Doktori értekezést nem adhattak be főiskolai diplomával, ezt csak a sotéval történt integráció után tehették meg. Az olimpiai bizottságokban vezető szerepet játszó Schmittnek 1992-ben VIP-diplomát adtak, miután valakivel megíratta a kisdoktorit, amit valószínűleg el sem olvasott, mert különben kijavította volna a helytelen és magyartalan, rosszul fordított versenyszámokat. Nyilván a TF-en lehet még néhány ilyen, valószínűleg némelyik régi mszmp-s politikus is könnyített eljárásban szerzett végzettséget, de ez egyáltalán nem volt általános. A felsőoktatási intézmények igen keményen betartatták a szerzői jogokra vonatkozó szabályokat, mert a saját jó hírnevük forgott kockán a mutyikkal.

  • kopacsi
    egyet arulj el,
    anyad vagy apd hulyebb nalad? Vagy csak ugy lettel idiota, mint a disznofeju malackepu golner.

  • Zsófia: Köszönöm az információt. megnyugtató, mert mindél kevesebb a botrány a doktori, egyetemi diplomák körül, annák könyebb lesz visszaszerezni a teljes bizalmat
    Namármost, ha a Hoffmann Rózsát elküldenék egy tanyai iskolába közmunkás takarítónak, az is javítana valamit az általános iskolák és gimnáziumok helyzetén, nem beszélve a tanyai iskola kötségvetésén.

  • ja, és még valami, Bencsics…. nem Schmitt kapott meghívót a meghallgatásra, hanem a testnevelés kar dékánja – a vizsgálóbizottság elnöke ment hozzá rapportra. Schmitt mondandóját jegyzőkönyvbe is vették, és a jelentéshez csatolták.

  • Hoffmann Rózsa koránál fogva már nyugdíjra jogosult, úgyhogy nem fog takarítani, de jobb is, mert minél kevesebb köze van a gyerekekhez, annál jobb. Mindenesetre az erősen kétséges mit fognak az általánosban kötelező jelleggel vallás- és erkölcsoktatás címén tanítani…..

  • Judith Kopacsi

    Valakinek nagyon a bütykére léphettem, hogy így ugrál ellenem. Nem baj, vagy kigyógyul belőle, vagy belehal. Jelzem temetésre ne kérjenek a rokonai tölem pénzt, mert nem adok.

  • gezya nevű zombibaba: pisi, kaki, ne húzd le a gumibugyidat, mert még a popsidba megy a homok, amit Judithra gondoltál szórni. amennyiben már tudsz írni, és a korod is ennek megfelelő, a szellemi szinteddel neked van problémád. Amúgy tudhatnád már Forrest Gump óta, hogy idióta az, aki mondja.

  • Zsofi

    persze, Frank mar megirta a nepszabadsagban, a bananorszagban, hogy feltehetoen valakinek kiadta, hogy ollozza ossze, a titkarnoje meg legepelte, fogalma nincs mi van benne es mikor megvalasztottak koztarsasagi elnoknek, meg sem fordult szegeny fejeben, hogy azok a kommunistak, akikkel egy hajoban evezett, azok azert emlekeznek meg…

  • Geci vagymi

    jo nevet talaltal magadnak, illilk ahhoz a naci fejedhez!

  • Geci vagymi

    jo nevet talaltal magadnak, illilk ahhoz a naci fejedhez!

    SZERZŐ LIBAS MISI!, | ÁPRILIS 2, 2012, 4:08 DU.

    Kopacsi!

    Azert, mert nem kellettel a szoptatobarban a magyaroknak nem kellene ilyen hangon beszelni. Te sem tagadhatod, te is ott kezdted kanadai palyafutasodat, mint a tobbi zsido es cigany. Ott a szoptato barban szedted fel faludi george-t a mecenasodat. Azota van ekkora pofad.

  • Ne felejtsük, hogy honnan is indult az egész.

    Onnan, hogy Schmitt
    – más szellemi tulajdonát ellopta,
    – ezzel csalt a doktori elkészítése során
    – és mikor ez kiderült, hazudott, hazudott és hazudott.

    Aztán jól megsértődött, mikor ezt a fejére olvasták. Mint egy felnőni elfelejtett kisóvodás durcáskodott, múltbeli érdemeit emlegette – mintha ennek bármi köze lett volna ahhoz, hogy lopott, csalt és hazudott -, másokat vádolt, másokat tett felelőssé azért, amit Ő MAGA követett el, és hülyének nézte az országot.

    Ezek után ha valaki megsértődik, ahhoz igen nagy pofa kell.

    Nem gyalázták meg a becsületében, mert azt eljátszotta. Soha nem volt az ország elnöke, Orbán kreatúrája volt, egy nevetséges bohóc, egy sunyi, minden rendszerben a számítását jól megtaláló simulékony senki. Hiába hivatkozik sportolói múltjára, ez gyerekes viselkedés, mert senkinek nem a sportolói m últjával van baja, hanem azzal, hogy lopott, csalt és hazudott.

    Kéretik ezt a habzószájú jobbosoknak nem elfelejteni. Akiknek pártja mellesleg meghonosította Magyarországon a karaktergyilkosságot, akiknek pártja azonnal mindenkit lehazaárulóz, aki nem az ő emberük, akiknek sajtója és médiája egyetemlegesen felelős a magyar közbeszéd lezüllesztéséért.

    És akkor most fel vannak háborodva… a magyar jobboldal maga a tömény farizeuskodás.

  • Hüjje névmásoló 😀

  • Éerdemes kissé témát váltani, a nagyobb és igazi veszélyt Békesi László (volt pénzügyminiszter nagyszerüen megfogalmazta! http://www.168ora.hu/buxa/europai-unio-kohezios-alap-imf-penzugyminiszter-gazdasag-bekesi-laszlo-93477.html
    A gojostol már nincsmitt. A Viktor viszont rendületlenül menetel a fasiszta diktatúra népnevelö útján és uralmánakvéget kell vetni, ha lehetne, azonnal!
    Békesi László:
    „– Tény: az átgondolatlan kényszerintézkedések nem jelentenek hosszú távú megoldást a szerkezeti problémákra. Mégis, az átgondolatlanság a kisebbik rossz ezekben a reformnak nevezett intézkedésekben. Nagyobb baj az, hogy a látszólag ötletszerű elvonások mögött nagyon is kidolgozott ideológiai koncepció húzódik meg. Önkormányzati reformnak csúfolják a megyék járásokba szervezését, miközben a cél távolról sem a költséghatékonyság. Kiadási oldalról nem jelent különösebb változást, csak épp a járások élén saját emberek igazgatnak. Vagy említhetném újfent az egykulcsos adó és a hozzá kapcsolódó támogatási rendszer példáját. Ez a jól kereső nagycsaládosoknak kedvez. Nyilván nem véletlen egybeesés, hogy ez a leírás számos kormányzati vezetőre illik. Ugyanők devizában adósodtak el, de a végtörlesztéssel megszabadulhattak a hitelüktől.
    A köz- és a felsőoktatás átalakítása az uralkodó ideológia erőszakos terjesztését, egy kurzushű értelmiség kinevelését szolgálja. Reformok örvén valójában a törvények testre szabása, a hatalom bebetonozása, a társadalom „átnevelése” zajlik. „

  • Hát bizony.
    Már semmi se szent.
    Az sem amit az ember fáradságos munkával ellop.
    Nehéz időket élünk , nincs nyugta a böcsületes maffiózónaksem.

  • A műsornak vége. A vadászat sikerült. A hajtók haza mentek.
    Melyik disznó van kiszemelve a következő vadászatra?

  • Kovács Árpád

    Elég – Na foxi-maxis Dr.elvtársak, most főhet a fejetek …

    Szentesi Zöldi László:
    „Sajnos, ma nem dolgozom, de holnapra megpróbálok összeállítani egy terjedelmes listát néhány baloldali politikusokról, akiknek tudományos fokozatuk, diplomájuk, doktori címük van. Szépen, módszeresen beszerezzük, elolvassuk, fénymásoljuk írásaikat. Nagyon érdekelnek például a nyelvvizsgák. Az eredményről beszámolunk.”

    Riherongy banda le lesztek vadászva .

  • fakopács: A kandisznó és hajtója, meg a kutyája jön. Ha nem tudná kik – a Vitorátor a Lézer Jancsi és a Madárölő Semilyen Zsolt. A többi csak kis disznók, elszaladnak, Szijj Ártó, Kiflievő és a matolcs. A matolcsot viszont láncon kell tartani és cirkuszban mutogatni, méaskülönben nem kap enni.
    Ha nem tudná miért, ezért! Ez viszont már nem csak viccelödés, hanem komoly ok!
    http://www.168ora.hu/buxa/europai-unio-kohezios-alap-imf-penzugyminiszter-gazdasag-bekesi-laszlo-93477.html

    „– Tény: az átgondolatlan kényszerintézkedések nem jelentenek hosszú távú megoldást a szerkezeti problémákra. Mégis, az átgondolatlanság a kisebbik rossz ezekben a reformnak nevezett intézkedésekben. Nagyobb baj az, hogy a látszólag ötletszerű elvonások mögött nagyon is kidolgozott ideológiai koncepció húzódik meg. Önkormányzati reformnak csúfolják a megyék járásokba szervezését, miközben a cél távolról sem a költséghatékonyság. Kiadási oldalról nem jelent különösebb változást, csak épp a járások élén saját emberek igazgatnak. Vagy említhetném újfent az egykulcsos adó és a hozzá kapcsolódó támogatási rendszer példáját. Ez a jól kereső nagycsaládosoknak kedvez. Nyilván nem véletlen egybeesés, hogy ez a leírás számos kormányzati vezetőre illik. Ugyanők devizában adósodtak el, de a végtörlesztéssel megszabadulhattak a hitelüktől.
    A köz- és a felsőoktatás átalakítása az uralkodó ideológia erőszakos terjesztését, egy kurzushű értelmiség kinevelését szolgálja. Reformok örvén valójában a törvények testre szabása, a hatalom bebetonozása, a társadalom „átnevelése” zajlik. ” (idézet: Békesi László – ex-pénzügyminiszter)

  • Kovács Árpád

    ha Gyurcsányt kellett vizsgáztatni, aznap reggel megcsörrent a telefon – minden alkalommal a pártbizottságról hívták a tanárt.
    http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/terjed-hogy-gyurcsany-pecsi-szakdolgozata-sincs-rendben-de-a-pte-nem-adhat-ki-adatot—video?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201204

    Terjed, hogy Gyurcsány pécsi szakdolgozata sincs rendben, de a PTE nem adhat ki adatot – VIDEÓ
    2012. április 02. hétfő 19:10
    A hétfőn lemondott köztársasági elnök plágiumügye kapcsán számos fórumon merültek fel több más politikus diplomájával kapcsolatban is kétségek. A volt államszocialista éra alatt egyetemi-főiskolai papírhoz jutó politikusok közül kommentelőink többször említik Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök tanulmányait: van aki tudni véli, hogy az egykori függetlenített pécsi KISZ-titkárnak például az államvizsga előtt mindenki számára kötelező szakdolgozatot sem kellett megírnia. Mellár professzor, a pécsi közgáz egyik akkori tanára szerint, ha Gyurcsányt kellett vizsgáztatni, aznap reggel megcsörrent a telefon – minden alkalommal a pártbizottságról hívták a tanárt.

    Az egyik legérdekesebb – és bár megpróbáltuk, jelen állás szerint nem ellenőrizhető – híresztelés szerint a nyolcvanas években Pécsett a KISZ egyik vezető tisztségviselőjeként tevékenykedő politikus úgy kapott főiskolai diplomát, hogy nem adott be szakdolgozatot. A kommentelő szerint Gyurcsány a miniszterelnöki honlapján azt írta egykoron, hogy egyetemi diplomát kapott, amit többszöri e-mail váltás után módosított főiskolaira, de közben azzal a „képtelenséggel” érvelt, hogy utána átment a közgázra és egy közös szakdolgozatot adott be.

    Hogy Gyurcsány valóban járt a pécsi közgázra, azt Mellár Tamás professzornak az alábbi videón (Pesty László: Egy hiteles ember c. dokumentumfilmjének részlete) elmondott szavai is bizonyítják. Igaz, a KSH volt elnöke furcsa vizsgáztatási szokásokat idéz fel: mint mondja, ha Gyurcsány a karra érkezett, előtte megcsörrent a telefon.

    Valaki a pártbizottságról hívta a vizsgáztató tanárt: „Kérlek szépen elvtárs, figyelj oda, mert Gyurcsány elvtárs jön ma vizsgázni”. A videón 2:56-tól:

  • Judith Kopacsi

    Ha jól emlékszem, jelenleg nem Gyurcsaány van hatalmon, és a fia nem volt jelőlve KE-nek, ugye? És ez egy olyan fából vaskarika eröltetés kovácska, hogy ez már siralmas, rád nézve is. Tudod mi lesz ennek az erölködésnek a vége. Talán még a gatyád is beleszakad.

  • asher alexander

    csak azt tudnam hogy a kovacs mi a jo francert keveri??
    mert ugye kerdem en a lecsos pali plagiumahoz most akkor mi koze a gyurcsany-nak megis??

  • Judith Kopacsi

    Ja, ha valaki apámat esküszegönek titulálja , máris elárulta magát, itt kérem egy echte bőszvad volt Ávossal és KGB.-sel állunk szempökszt. Ez lenne kérem alásan Gezya, és fakopács is, aki egy és ugyanaz a szemétláda. Olyan könnyen utól lehet benneteket érni, hát kell ez nektek? Tudjátok mi történik a lebukott kémekkel?

  • asher alexander

    kovacsarpika!!
    gyogyszerosztasrol megint lemardatal??

  • Kovácskám
    Csakaztán nehogy imádottaid között legyenek fellelhetők azok a volt MSZMP-sek.
    ( Van ott is áldoktor , dögivel. )

  • Kovács Árpád

    Korai az öröm elvtársak.

  • Alexander:
    Idiótkovács bosszúért liheg mert példaképét és csodálatának tárgyát , az elvtelen álolimpiai bajnokot , hamísítót és aranyifjút a saját szélsőjobboldali pátja vadászta le , főnöki utasításra.
    Amíg ezen a műproblémán rágódik a jónép , addig sem azzal foglakozik amiket fű alatt megint elakarnak követni az ország , a nép ellen , valamint elvonja az ügy a figyelmet arról miképpen tartja oda a seggét Mosthatalmonlévő az IMF.-nek…dehát nem kell nekik heheheheheeheheehe

  • asher alexander

    geyza!
    dit moi vou et con naturell,ou vou pris de cours de soir??

  • en nem olvasok mar regen Kovacsot, semmi ertelme
    viszont
    Schmittre nagyon igaz, az addig jar a korso a kutra, mig el nem torik c. kozmondas…..ha visszaemlekezett volna a csalasaira es nem fogadja el a koztarsasagi elnoki cimet, sose derul ki rola, hogy milyen tisztessegtelen semmirekello, sot komoly tekintellyel, elismeressel szolt volna rola a tobbseg, …igy meg 70 evesen csak szaremberkent tud nyugdijba vonulni…..ez irto ciki, igazabol sosem kedveltem, de most akkora sara van, hogy sose kivankoznek most a borebe….hogy a nep elott szegyenkezik az egy dolog, de mit szolnak a gyerekei?

  • Tegnapelőtt Dr.Kuncze egy másik dr. prof.-nak , a Klubrádióban eképp indította a beszégetést :
    ” Ma mit másoltál ? „…….( Hja , doktorok egymásközt..) 😀 😀 😀

  • asher alexander

    geyza!
    te csak felejtsd el a zsidokat!!-espedig nagyon surgosen!!
    -(megmielott „baleset” er veletlenul!!)-

  • Ma , áldoktor S(c)H(m)ITT Plagi azt találta mondani a Parlamentben , leköszönő beszéggye közben : a tanulás fontos dolog..vagy valami hasonlót…mindenesetre kitört a röhögés a Parlamentben ( is ) 😀 😀 😀

  • haha, szerintem eddig azert nem voltak ilyen ugyek, mert hagytak, hogy orban megmutassa, mit is tud….aztan, mikor lattak, hogy kezd ez az orult megvadulni, hozzalattak a munkahoz es fokent a nagytakaritashoz…..Schmitt csak a kezdet!

  • Miért?
    Dehogy felejtem el
    Azóta is fel fel röhögök ha eszembe jut Kuncze Gábor vicce…teljesen egyforma a humorunk.

  • asher alexander

    Gy.Bognar Jr!
    mondjuk az azert mar nagy-nagy szegyen,hogy ott nincsen egyetlen olyan se arra a posztra aki valoban feddhetetlen multu!!
    ilyen esetben,;-tessek inkabb elfelejteni azt a posztot jo idore!!

  • Juteszembe : Mia@asz Tompikával mi a helyzet ?
    Őkelme is valami gyorstalpalón szerezte a diplomáját , mert addig nem lehetett Milliárdokért Beléptetőketvásárló Sportminiszter. 😀

  • Kopacsi.2.6.16 D
    Ez a szent igazsag,amit ide firkantottal.A tobbi elozo bejegyzes,nem ert egy fabatkat sem.Ehhez nem kell semmi
    magyarazat.Annyira tetszett,hogy le is irom ide.Imanak.
    A musornak vege.A VADASZAT sikerult.A hajtok haza mentek.Melyik diszno van kiszemelve a kovetkezo vadaszatra?
    Minden kommentart mellozve,csak annyit,hogy mar megint elszoltad magad Kopikam.

  • Nna.
    Meggyött a cipőpucolók gyöngye , a csimbók , úgyismint ellapúlt betyárkörte.
    ( Nincsmit tenni . A gazdája , akinek kijött az ..izé..szóval ott lennt , elülte őt miközben a többi dakotával dagonyázott a nyeregben a szittya-partin.Volt birkafej hajigálás , ökördugás. Minden ..)

  • JIMBO neked birkafejed van ?

  • ( Csak tudományos célzatból kérdem.Semmi személyeskedés. Doktorok vagyunk itt és prof.-ok.)

  • Kosz, gay-za/kopacsi.Latom hogy hianyoztam neked.Csak szorakoztasd a latogatokat.Latom nem sokan vannak.
    Pedig toled sokat tanulhatnak.Igaz hogy nyomdafesteket csak ezeken a lapokon elturo tragarsagot,de azs izs valami.Ugyan vedd mar elo misiket is.Akkor is nagyon szorakoztato tudsz lenni.Legszebb irasaid jonnek ki a tollabol.

  • Demég mennyire hogy hiányoztál.
    Egész nap keményen dolgoztam , alig vártalak már.
    Nekem is jár egy kis szórakozás nem ?

  • dehat csimbok

    nekem igazam van, neked meg nincs es orulj, ha egy kanyaddal meguszhatod, mert lathatod, a tefajtad a szobol, fustjelekbol, dakota kozmondasokbol nem ert, csak a pofanvagasbol…..sajnos, dehat usse kavics, elvegre a fogorvosoknak is meg kell valamibol elniuk…

  • Ha…ha…ha.Ez jo.Egesz nap dolgoztal?Ha igen,akkor biztos megtevedttel,mikor az agybol kigurultal.
    De hogy „nagybecsu” Adam „ur” izzadsagot fakaszto cikkerol is nemi szo legyen(hiszen azzal indult ez a „magas”szintu ertekezes) csak azt szeretnem tudni,hogy lehet az hogy az egyetem tudos vezetosege(mert foltetelezheto hogy tdos ferfiak/nok vannak ott[sokuk meg a Kadar termek]),miert 20(ied husz)evig otlotte ki ezt az egeszet.Gondolom,ha most,hirtelen rajottek az evszazad „csalasara”,akkor korabban is kellett volna tudniuk.En azt
    gondolom,hogy ez egy tovabb kepzes eredmenye.45-ota fontos tenyezo volt a politikai tovabbkepzes,mellozve a szakmai tovabbkepzest.Vagy lehet,hogy abban az idoben mas volt megengedheto,mint ma.
    A visszamenoleges elszamoltatas NEKTEK TABU.Ugy latszik,hogy csak akkor ha ti disznosagaitokat tarna fel.
    Beszeljunk mar demokraciarol is.A „double standards”-rol,mar nem is szolva.

  • Kedves Jimbo, ne kívánd tőlük, hogy olyasmiről beszéljenek, amiről fogalmuk sincs:)

  • Gayza, „tudományos célzatból”? Te?
    Ugyan 🙂

  • Hello Dakota!Latom Te is akarsz szorakozni.Minel nagyobb hulyeseg,annal szorakoztatobb.Regi szihazi szabaly.
    Egy baj van csak:itt csak bohocokat talalsz.Egy ideig az is lehet szorakoztato,igaz?

  • Egyebbkent az egesz frocsogesbol az a legjobb,amit ket nev alatt is olvashatsz:A musornak vege…stb.Ez mjndent
    megmond,minden kerteles nelkul.Kopacsinak nem ez az egyetlen elszolasa.Tudod nem olvassa el amit ir,meg kevesbe gondolja at.Az is lehet,hogy nem fogja fol ami arulkodo benne.De hat ez nem baj,mert igy nekunk nem kell faradni a magyarazattal,igaz?

  • Göllner András

    JMBO, Dakota, Tatulus, Bencsics, Kovács, meg az a kis mitugrász aki Geyza cipőfüzőjébe idétlenkedik, hát most ugye kicsit lebőgtetek – a nemzeti gerinc nem olyan egyenes, mint volt annó ? Összelopkodni mások munkáját, és amikor rajta kapnak, továbbra is megjátszani az ártatlant – ehhez bezzeg értetek. Vagy ahhoz a logikához, hogy ha netán, mások is lopott anyagból csinálták a diplomájukat, akkor mért ne lenne szabad ugyanezt megtennie az államfőnek is ??? Brávó Bencsics Klára. Felül múlta magát. Mondja, a gyerekeit is e szerint a logika szerint nevelte ??? Vagy ez Önnél most egy újjonnan felfedezett értékrend ??? Szánalmas bohóckodás az egész. Kíváncsi vagyok ki lesz a következő bohóc a Sándor Palotába. Talán egy másik régi komcsi ? Pozsgai, vagy Kádár moszkvai nagykövete, Szűrös Matyi bá’ ????? Bár ki tudja – lehet hogy Orbán maga készül ide, és akár volt is némi szerepe Pali bácsi megbuktatásában. A mostani politikai világba, semmi sem kizárt. Várjuk szépen ki…..

  • Jimbo, ez műsor még csak most kezdődik.
    Most következik amikor elkezdik megpiszkálni az ellenzék erkölcsi alkalmasságát is.
    Gyurcsányt, bajnait stb. és a szivárvány többi színét is:)
    Szerintem készíts be egy kis üdítőt és popcorn-t:)

  • „Hogyan kaptak diplomát az arra érdemes elvtársak a nekik szervezett levelező tagozatokon anno? Bárki nem is vizsgáztathatta őket.”

    És hasonló kérdések:)

  • Tényleg, Kopácsi diplomájával mi a helyzet?

  • Dakota!A tudos „DR.GOLLNER” mar megkezdte.Csak az nem ertheto,magasroptu irasabol,hogy kit akar/szeretne
    kepviselni.Az osszes eddigi firkabol(az ovet is beleertve),az derul ki,hogy ok a szoci/komcsi oldal.BALOLDAL.
    Mindenutt a vilagon elfogadott,hogy a baloldal kepviseli a komcsikat.Ha azt mondja erre dr.ur,hogy maguk szoclibek,no azzal nem ment feljebb a letran.Tudom,hogy maguk(kulonosen OTT Canadaban)nem voroseok,de ne is tagadja,rozsaszinuek.rozsaszinbol nagyon konnyu voroset csinalni.
    Arra a kerdesre nem valaszolt,hogy miert tartott 20 evig,hogy az egyetem tudos profeszorainak rajonni rre az egeszre.Most aztan valaki dontse el ,hogy nem ratermettek a beosztasukra(akkor ok hogy szereztek a doktoratusukat???),vagy akkor,esetleg most,le lettek fizetve.Ez nem az en dolgom eldonteni.Mindenesetre nem
    tudom,hogy volt-e mar a tortenelemben ilyen sokaig tarto vizsga eredmeny hirdetes.Nem hiszem.Hogy valahol valami buzlik,az biztos.Ha mas nem ez az „ujsag”

  • Na, ugy latom a disznofeju, malackepu golner is elokerult.
    A csapat egyutt van. Meg ez a kerekes asher alexander is erosit, csak a balesetben nehogy o seruljon meg veletlenul!
    Geyza adamnak elkuldtem a fenykepeket. Tudod amit kertel. Az izraeli katonak hogyan olik a palesztin gyerekeket.
    De van egy jo hirem is. Ugy nez ki hibas misi azaz akopacsi leany lesz a kovetkezo elnok. Persze nem itt Magyarorszagon, hanem a ki tud tobbet hazudni zsido klubban. Ekkora tudassal orokos elnok lesz. geyzara varni kell egy kicsit, mivel most dolgozza fel a kannas borbol meritett tudomanyt. golner, ird mar le, hogy hol tanultal igy hazudni? Tenyleg erdekelne.

  • Gay-za!Megirnad vegre,hogy melyik oldalon vagy?Kisse homalyos.

  • Jimbo, ez a gezya, nem az a Gay-za:)

  • Göllner András

    Ha, ha, ha, ha ha…..Zavarba vagytok, mi, kispályások ? Kibukott a zsúrfiútok, aki úgy lett államfő, hogy eleve lemondott arról az egyensúlyozó szerepéről, amelyet a 3-ik köztársaság honatyái az államfőnek szántak. A plagizmusa, alkotmányos szerepének meghiúsításához képest valóban semmi. Már akkor kellett volna repülnie, nem most. Most bezzeg lázasan keresitek a fogást, most hogy alaposan lebőgtetek ezzel az érték alapú politizálásotokkal, ami nem volt más, mint egy hazugsághalmaz. Szénalmas kis tökfilkók vagytok egytől egyig, az itteni kis diaszpóra klónjaitokkal együtt, pár százan, okoskodó nagymagyarok.

    A szomorú az egészben az, hogy szegény Magyarországnak, a szegény otthoni magyaroknak kell meg inni ennek az össznépi hülyéskedésnek a keserű levét. Hihetetlen, hogy generációról generációra száll tovább ez a vitézkedő primitívség, a fess, jó modorú, bálozó úriemberek, úrhölgyek, álarca mögött bujkáló ócska tudatlanság. Ezeknek mindíg sikerült valamivel átverni a többséget, valakire rákenni a fefelőséget saját töketlenségükre. A Zsidókra, Károlyira, a kozmopolitákra, a baloldalra. Mindíg megtalálták a bűnbakokat, hogy eltereljék a felelőséget saját díszmagyaros hülyéskedéseikről. Üzenjünk hadat Amerikának, nyírjunk ki 600,000 zsidót, küldjünk 200,000 katonát a halálba a Don kanyarba, és utána hitessük el mindenkivel, hogy ez a hazafiság netovábbja. Aztán szóljunk oda a megmaradt zsidóknak, hogy kérjenek már bocsánatot a magyartól, vagy fogják be a szájukat. Plagizáljanak szépen a vitézek, tüntessék ki magukat mindenféle címekkel, oszt ha rajtakapják őket a csaláson, hát kérjen bocsánatot az áldozat a tolvajtól. Most az egymillió új munkahellyel, az antikommunista retorikával, az álkeresztény dumával, a nemzeti összefogás hamis szlogenjével hülyítik a milliókat, ezeket a kis JIMBO-kat, Dakotákat, cipőmadzagos Gezyakat, Bencsics Klárikákat, a fiatal plébános fiúkát itt montreálban is ezzel a csalival etetik, butítják. És ők aztán gerjednek is szépen a csalira, határon innen, határon túl. Ördögi forgatókönyv ez….de mint minden forgatókönyv, előbb utóbb ez is le fog járni, ennek is vége lessz. És akkor lesznek ezek a figurák igazán zavarba, amikor nem csak egy emberre, hanem az egész rendszerükre, rá borul a bili. Szórakozzatok kis egerek, játszadozzatok…..Senki se vesz már titeket komolyan. Uccu neki. Gyertek lázba.

  • Göllner András

    Gezya, kispályáska, látom rám kattantál. Teccem neked mi, öcskös ? Szerecc szórakozni a nevemmel ? Próbálod megmutatni itt a nagy nyilvánosság előtt milyen kis szarjankó vagy ? Sikerült. Gratulálok. Megér egy píécsdít. Biztos van tetkód is mi ? A kiscsávónak biztos vaj is van a füle mögött, ugye Kekec 🙂 Figyusz, kispályás – mára elmondtam neked a mondanivalómat. Több időt nem óhajtok veled tölteni, meg a csimbókos barátaiddal, tiétek a pálya. Mutassátok, milyen hülyék vagytok, hagy mulassunk rajtatok.

  • En jomagam ugyan nem jovok lazba,attol a amit egy ilyen „magas” roptu irasbol ki lehet venni:vagyis nulla.Arra azert szeretnek valaszt kapni amit kerdeztem,Ugy mint:hogy tartott 20 egynehany evig rajonni,hogy husz evvel ezelott valaki revedett.Szerintem azokat kellet volna eloszor lemondatni,akik odaadtak a doctoratust Neki.
    DR.Ur ugyesen elmellozte a valaszt ugyan is elontotte az agyat a sz..,r.Vagy csak egyszeruen nincs erdemleges valasza.Igy be kell ernunk ezzel az omlengessel,ami mar kezd unalmas lenni.Es egyforma.Semmi uj.
    Dakota! Ezt komolyan mondod???.Ki jonne be ide azonos alnevvel.A stilus nagyon egyezonek tunik.De hat EN elismerem,hogy tevedhetek.

  • göllner, hova lett a dr a neved elől?:)
    Félsz, hogy rákérdeznek :)))

  • Jimbo, nem azonos, csak nagyon hasonló. Fel van cserélve a z és az y a nevében. Nem Gay-za.

  • Dakota!En a gay-zaban GAY szora utalok,ami magyarul BUZI-t jelent.

  • Tudom Jimbo, nem arról beszélek. Ha figyelmesen megnézed van egy új név, gezya nem geyza. Ez új név, csak nagyon hasonló ahhoz, akiről te beszélsz.

  • Viszont van itt egy nagyon érdekes bejegyzés göllnertől:)

    Most írta az előbb.
    „Gezya, kispályáska, látom rám kattantál. Teccem neked mi, öcskös ? Szerecc szórakozni a nevemmel ?”

    Eszerint göllner = Gay-za val:)

    Elfelejtett nevet váltani és válaszolt neki :))))

  • Igen mar latom a kulonbseget a nevben.Megvallom megzavart

  • Nagyon hasonló, nem csoda, ha elnézted. Mások is, ahogy olvasom a kommenteket:)
    Judithkát viszont úgy tűnik, hogy ismeri:)

    „Szerző gezya | április 2, 2012, 4:45 du”

  • Persze,persze.Meg hozza testkozolbol!!!

  • Kovács Árpád

    Nahát elvtársak a vádaskodó foxi-maxi banda már is sáros,az a prof aki igazság bajnokaként nem hiába vonult vissza.
    Éjjel jött a hír
    Plágium miatt visszavonták Tulassayék cikkét

    A Clinical Gastroenterology című tudományos folyóirat főszerkesztője visszavonta két orvos, Tulassay Zsolt – Tulassay Tivadarnak, a Semmelweis Egyetem rektorának testvére – és Herszényi László 2010 áprilisában a lapban megjelent közös munkáját – írja keddi számában a Magyar Hírlap a birtokába jutott dokumentumra hivatkozva.
    hirdetés

    A napilap azt közölte: az indoklás szerint a cikk „jelentős átfedést tartalmaz” egy másik szerző 2008-ban megjelent publikációjával.

    A Magyar Hírlap megjegyezte: Tulassay tagja a Semmelweis Egyetem doktori tanácsának.

    A lap a két orvost is kereste. Az újság szerint egyelőre azt sem lehet tudni, hogy Tulassay Zsolt jelen volt-e a doktori tanács március 29-i ülésén, amelyen a testület a tényfeltáró bizottság adatainak ismeretében indítványozta az egyetem szenátusának, hogy vonják vissza Schmitt Pál 1992-ben megszerzett kisdoktori címét.
    A Magyar Hírlapnak lapzártáig nem sikerült elérnie az orvost, Herszényi László pedig aktuális elfoglaltságára utalva hárította el a lap megkeresését.

    http://hetivalasz.hu/itthon/az-ujsag-egyelore-nem-erte-el-a-szerzot-47610/

  • Én amondó vagyok, hogy helyesen tette, hogy lemondott, én is elvártam tőle. Tegyük hozzá ezzel is példát mutatott a Gyurcsánynak, aki még az emberek agyonveretése mellett is ragaszkodott pozíciójához. Az, hogy ki milyen hibákat vétett? Kérem szépen nagyon egyszerű… Fel kell oldani a 30 éve eltitkolt, és titkosított anyagokat… Abból kiderül ki kicsoda, kinek kell távoznia a közéletből. Továbbá, azoknak, akik a 90-es években szerezték diplomájukat, mindnek átnézetném az anyagát, kiderülne itt még egy két dolog. Lehet az egész MSZP megszűnne létezni 🙂

  • Ezt ez az „okos” banda szepen (felre)megmagyarazza.Ha nem tudnak vele mit kezdeni,szepen elfelejtenek ra valaszolni.Csak a husz evet nem tudjak meg magyarazni,igy szepen nem is emlitik.

  • Meg egy tema,bar azt hiszem hogy erre sem kapok valasz.Kerdesem a kovetkezo:milyen logika szerint lehet elitelni
    Schmidtt Palt ami a doktoratusat illeti.Ha valaki bunt vagy tevedest kovetett el,akkor azok kovettek el akik megadtak neki a dr.cimet.Gondolom O elfogadta,johiszemuleg,mint ahogy bar ki ezt tette volna.Azt kellene inkabb piszkalgatni,hogy miert adta a bizottsag meg neki a doktori cimet.Le voltak fizetve,kenyszeritettek oket ra vagy valamifele nyomasra.Azt figyelmen kivul is hagyhatjuk,hogy eddig miert hallgattak vele.Keves politikus lenne ilyen gerinces,hogy meg tette volna ugyan ezt.Gondolom azt vette figyelembe,hogy az egesz ugy neki semmit(vagy joforman semmit)sem art,viszont az enoki hivatalnak annal tobbet.Az orszagot ne is emlitsuk,hiszen az itt senkit sem erdekel(tisztelet a kivetelnek).Ilyen csak Nixon-nal fordult elo es azt sokkal tovabb tartott lemondatni.Sehogy sem latom,hogy lehet ezt az embert minden fele bunozonek nevezni.Persze ezeken a lapokon csak ilyen ervekkel tudnak kirukkolni a nagyszaju frocsogok.Meg a (velt)tanult ember is csak kigyot bekat szor(most eppen Schmitt Palra),mivel
    semmi jobb nem jut eszebe.
    No most rajta.Mutassatok meg mit tudtok osszehordani.Minel nagyobb suletlenseg,koholmany,tragarsag annal jobb.
    Mindent csak logikus valaszt ne,Nem is tudom hogy miert varok el toletek ilyesmit

  • NNNNa….nagy okosok es szemet dobalok:amig ti alszotok Scmitt Palt kitisztaztak.Jobban mondva vissza vontak a bizottsag hatarozatat.Ezt vedjetek ki.

  • Jimbo, a bizottság határoztát nem vonták vissza, jelentem, hazudni tetszik.
    Schmitt Pál megsértette a szerzői jogokat. Sehol, semmiféle felsőoktatási intézmény nem adott arra engedélyt, hogy más dolgozatát, vagy annak fordítását sajátjaként nyújtsa be valaki és más munkája alapján kapjon felsőfokú végzettséget, vagy doktori címet. A vizsgára, vagy tudományos fokozatra jelentkezés alkalmával MINDEN pályázó megkapja a sikeres teljesítés feltételeit, ezért nem hivatkozhat arra, hogy „nem tudtam, hogy a Jókai által már megírt Kőszívű ember fiait nem adhatom ki kisebb változtatásokkal a magam nevében”
    A georgijev-mű társszerzője (is) felháborodva tiltakozik és bocsánatkérésre szólítja fel Schmittet:

    http://www.origo.hu/itthon/20120403-nikolaj-georgiev-szerzotarsa-bocsanatkerest-kovetel.html

    Végezetül itt a jogszabály:
    A szerzői jog
    4. § (1) A szerzői jog azt illeti, aki a művet megalkotta (szerző).
    (2) Szerzői jogi védelem alatt áll – az eredeti mű szerzőjét megillető jogok sérelme nélkül – más szerző művének átdolgozása, feldolgozása vagy fordítása is, ha annak egyéni, eredeti jellege van.
    ….
    12. § (1) A szerzőt megilleti a jog, hogy művén és a művére vonatkozó közleményen – a közlemény terjedelmétől és jellegétől függően – szerzőként feltüntessék. A szerzőt a mű részletének átvétele, idézése vagy ismertetése esetén is meg kell jelölni. A szerző a neve feltüntetéséhez való jogot a felhasználás jellegétől függően, ahhoz igazodó módon gyakorolhatja.
    (2) Az át- vagy feldolgozáson, illetve a fordításon az alapul szolgáló mű szerzőjének nevét is fel kell tüntetni.
    ……
    29. § A szerző kizárólagos joga, hogy a művét átdolgozza, illetve hogy erre másnak engedélyt adjon. Átdolgozás a mű fordítása, színpadi, zenei feldolgozása, filmre való átdolgozása, a filmalkotás átdolgozása és a mű minden más olyan megváltoztatása is, amelynek eredményeképpen az eredeti műből származó más mű jön létre.

    Nem ártana hátrébb vonni az egereket és próbálkozni a szerecsenmosdatással.

  • más…. „Bement a gól? ki a hibás? a kapus? á, dehogy! a kapufa! mért volt rossz helyen, az a hülye akác????…..”
    (Hofi)

  • árpika, te tudományos művek ítésze…. 🙂
    http://mediasarok.sote.hu/17128/kozlemeny-5/
    kívánom neked, hogy Tulassay Zsolt belgyógyász egyetemi tanár helyett kezeljen majd Schmitt Pál, ha megbetegszel – elvégre mindketten a SOTÉN szereztek doktori címet.
    🙂

  • Ez a leghulyebb hasonlat amit hallotam.Ennel jobbat nem tudsz,az te bajod.Viszont a hazudozas majd kidrul.Te kozelebb vagy hozza,termeszetednel fogva

  • persze persze… igyál egy pohár vizet, nehogy meglátogasson a guttman.

  • asher alexander

    bimbo!
    ha mar a „20 EV”-nel tartunk!!!!
    abban benne van a fideSS korabbi uralkodasa is!!Orban fuhrer volt mar magyeristan diktatora!!!
    nos az akkori uralkodasa alatti elhiresult „Ezusthajo story”-t miert is nem firatatjatok???!!
    meg azt sem hogy honnet lettek a Tokaj hegyaljai szolok,Banyak,Halastavak az Orban Apuka birtokaban olyan hirtelen??
    Jaaaaaa!!
    ertjuk am!!
    ha a fideSS lop azt szabad!!!
    bolcsebb maradtal volna ha melyen es szegyenlosen hallgattal volna arrol az ominozus 20 EV-rol!! upsz!!

  • asher alexander

    no es ki lesz az Uj Magyar Gauleiter???!!!
    hogyan valasztodik meg??
    -vagy csak majd az Orban Fuhrer kijeloli,minden laca-faca nelkul??ugy is kell!!minek egy „OLYAN” Orszagban-(mi ertelme lenne??)-az a nagy Gezerec??!!

  • Tisztelt Jimbo! függetlenítse már el azt, hogy az egykori elnököt Schmitt Pálnak hívják. A magyar köztársasági elnöki tisztséget egyszerű etikai szabályok szerint nem töltheti be olyan személy aki a hitelét elveszítette csalás és pitiáner hazugság miatt, és nem csak azért mert 20 évvel ezelőtt íródott -és a SE szenátusi döntése alapján most felülvizsgált irománya nem felel meg a kritériumoknak- hanem mert az EP képviselőket bemutató életrajzi profilájban is azt hazudta, hogy PhD (philosophiæ doctor) a tudományos fokozata, illetve az IOC (NOB, Nemzetközi Olimpiai Bizottság) életrajzi profiljában is ezt a magasabb fokozatot füllentette bele, miközben -ha teljesen megfelelő is lenne a 20 évvel ezelőtt írt értekezése akkor is- maximum Doctor Universalis-t adhatott volna meg. Korábban Sandra Baldwinnek csak azért kellett távozni -a NOB-nál sokkal szerényebb posztot betöltve mint Schmitt-, mert Ő is magasabb fokozatot hazudott az életrajzában, nemhogy egy ország elnöke lett volna. Schmitt késlekedése, időhúzása viszont érthetetlen, de második nekifutása Tiszteletre méltó, hiszen ahogy Ő fogalmazott lemondása a magyar emberek érdekét szolgálja és ez minden pártpolitikai sárdobálásnál a legfontosabb. Ezt a döntést tartsa tiszteletben minden magyar ember. Ennyi a történet, nem kell mindenbe beleszőni a pártpolitikát, csak azért is. Ráadásul az előző köztársasági elnök mindenféle plágium-ügy nélkül sem érte el azt a szintet amit ez a hivatal elvárhatott volna tőle, és ezt még maga Kövér László is tudta amikor Schmitt-et javasolta Orbán az elnöki székbe két éve. Ennek tiltakozásképpen már akkor hangot adott Kövér. Tegye fel az objektív szemüvegét, tegye félre, hogy Schmitt Pál hány nyelven beszél, tegye félre a sportoló, sportdiplomata Schmitt Pált és azt, hogy csapatban két olimpiai aranyérmet hozott, mert ezek indiferensek az elnöki hivatal, az elnöki posztot betöltő személy erkölcsi,etikai, hitelességi vizsgálata során -amely feltételek elengedhetetlenek, hogy Magyarországot méltóképpen képviselje bárki. Ha nem teszi félre akkor kettős mércét alkalmaz, amikor a magyar köztársasági elnöki hivatal méltóságáról vitatkozik és ,megkérdőjelezi a vizsgáló bizottság munkáját, valamint a SE szenátusi döntését is, ezzel végképp elveszítve a realitását a mindent átszövő pártpolitika oltárán.Üdv,

  • nem az a legfobb problema a Schmitt Pallal, hogy csalt, hanem az, hogy valoban nagyon ostoba!

  • asher alexander

    gezya!
    ugy dontottunk te leszel a pelda a tobbinek,;-mit es hogyan…………..meddig engedunk meg!!!!
    miert eppen te?
    valahol csak el kell kezdeni!!te vagy „ODA” legkozelebb,teged a legegyszerubb……………………………!!!!!

  • asher alexander

    Gollner!!
    most mit vartal??
    sajnos amiota bezart a LIPOTMEZO-i intezmeny,azota az ilyen hulyek szabadon glasszalhatnak!!!
    Magyarorszagon ilyen esetekre sajnos nem jut eszebe senkinek egy „T-4”-es program!!
    -(T4 program = az 1934-es Euthanasia program)-
    mert ugye azt minden epeszu tudja hogy az ilyen bencsics,dakota,jimbo,gezya,stb-stb felek,csak kenyerpusztitok,haszontalan,eletkeptelen kis senkik!!letezesuk onmagaban is koros eredetu!!genetikai mellektermekek gyujtemenye!!!

  • Puchert János

    A sok -sok komment között elsikkadt a lényeg a végére már csak egymás szapulása maradt olyan megjegyzés is elhangzott, hogy ál olimpiai bajnok, na itt van némi túlzás nézzük csak olimpiai aranyérem 1968.Mexikóváros, 1972. München, 1976. 4. hely. VB arany 1970-71. 2 ezüst 3 bronz 1. 5. hely Főiskolai világjátékok 1 arany. ezzel nincs semmi baj, ehhez is kell sok munka szorgalom. De nézzük a sportvezetői múltját na az már megkérdőjelezhető 1984. egy szava sem volt amikor a politikai vezetés úgy döntött, hogy a magyar csapat a szovjetek kérésére nem megy ki az olimpiára, pedig Ő mint olimpiai bajnok tudta azt, hogy mit jelent egy sportolónak ha négyéves munkája romba döl. Na itt már megmutatkozott a súlyos jellemhibája. A sportolók emiatt árulónak is tartották Athén előtt kijelentette ha a magyar csapatból valakit doppingon kapnak Ő lemond, hát a két szerencsétlen atlétánknál probléma volt Palink rögtön Gyurcsányra mutogatott. A Horn kormány kérésre először Spanyolországba majd Svájcba küldte nagykövetnek azzal a szándékkal, hogy közel legyen a NOB elnökéhez mert arra számított, hogy Ő lesz a következő NOB elnök erre mi történik a kettőszáz valahány szavazat közül 6 jutott Schmittnek tehát ennyire jól állt a szénája a NOB-nál is. De azért azt is közölnöm kell a narancsosokkal, hogy Schmitt is a pártállami időkben szerezte a diplomáját és a sportolókkal is kivételeztek de ugyanez vonatkozik a Fidesz alapító tagjaira is. Úgy, hogy kevesebbet fröcsögjünk fiuk és Gyurcsány feltételezett bűne nem menti fel semmi esetre se Schmittet. Olimpiai bajnoki cím a snájdigság kevés egy ilyen pozíció betöltéséhez ide gerinc, jellem is kell ami Palinál hiánycikk. Ő minden hatalmat kiszolgál egy kis pozícióért.

  • Göllner András

    Látom, az éjjel az egerek nagyszerűen randalíroztak – IMBO és térsaik. Dakota, Kovács – hogy ti honnan kúsztatok elő, a jó isten tudja. Kis haverotok a cipőfűzős közben úgylátom elnémult, majd bizonyára előjön egy másik cseles kis névjeggyel, és azzal fog itt szélhámoskodni miközben a felnőttek tisztességes napi munkával keresik a kenyerüket. Szóval, ennyire silány vitapartnereket már rég nem láttam. Hogy hová tűnt a PhD címem a nevem elől Dakota ? Kölcsön adtam a Snitt Palinak, hogy tanulmányozza. Játszadozzatok vele Ti is nyugodtan, nézegessétek szépen, hogy milyen egy igazi világmárka. Az enyém a The London School of Economics-tól van, srácok. Szeretnétek egy ilyet nem ? Ezért meg kellett dolgozni egérkék. Ha már végeztetek vele, visszarakom. Nektek. Jó ?

    Tüske Zsófi, Remzső László, gratulálok az értelmes hozzászólásokhoz.

  • Göllner András

    Asher, azt vártam, hogy értelmesebb csávokkal, csajokkal fog kiállni a narancsbrigád. Ezek a kispályások akiket ide küldött a csapatkapitányuk, vagy a helyi cheerleaderjeik, Bencsics Klára nagyságos asszony és plébánosa, nagyon uncsik, csak pattognak, mint a kukorica. Semmi tartalom.Szerintem ezek nem csak a fülük mögött hordanak vajat, De ez már Kekeckedés 🙂

    Köszönet Puchert János, hogy visszaterelte a beszélgetést témára és a normális mederbe. További szép napot és jó munkát mindenkinek.

  • Mutyi10

    minek hazudozik itt? hogy altatja magat, ahhoz joga van, de hulyesegeket szetfrocsogni, mi ertelme? ha CSAK az MSZP-nek kene tartania, akkor nem az lenne a logikus, hogy a ketharmados tobbseggel rendelkezo fidesz megszavazza a titkositas feloldasat, hiszen az lenne erdekuk nemde? vajon miert nem szavazza meg???? jahogy a fidesz is tele van mszpsekkel???? sot maga az orban es csaladja sot a sleppje es azok csaladja is????
    le kene operaltatnia a halyogot a szemerol, az agyaval ne csinaltasson semmit, mert az maganak nincs!

  • Az egész Schmidt ügy kapcsán az alábbi dolgokon vagyok felháborodva:

    1. Magyarország oda jutott, hogy újból a saját fejére szart. A parlamenti ellenzék szokása lett, hogy külföldi elvtársaikhoz és elvtelen liberális senkiházikhoz járnak panaszkodni és talpat nyalni és vinni, vinni Magyarország rossz hírét, bármi áron. Csak a pillanatnyi önös politikai érdekükért még az anyjukat is eladnák. Magyarországot úgy tönkretették morálisan, hogy azt, hogy HAZASZERETET , NEMZETI BÜSZKESÉG, pejoratív jelző lett.
    Még olyan dolgokra amikre büszkének kell lennünk: pl. Rakonczay Gábor teljesítménye! A pletykás elvtelen sajtó elkezdte terjeszteni, hogy csalt, és nem is evezte át az óceánt. Felháborító! Ilyen a világon nincs! Sem a szomszédos nacionalista országokban, sem sehol másutt, hogy ennyire nincs nemzeti büszkeség!!!!!

    2. Olyan ez a Schmidt Pál körüli hisztéria, amit a Gladiátor játékokhoz tudnék hasonlítani, a csürhe nép cirkuszt akar. Cirkuszt kenyeret! Schmidt Pált, olyan emberek ócsárolják fórumokon stb. (ismerem őket név szerint) akik maguk adót csalnak, csalják a feleségüket, priuszuk van, vagy drogoznak éjjel-nappal. Mindenki nézzen körül a háza táján azt tanácsolom, ahelyett, hogy egy tiszteletreméltó öregembert tönkretesznek, aki egész életében Magyarországot képviselte a nagyvilágban, olimpiai érmeket szerzett a nemzetnek, nem beszélve a diplomáciai tevékenységéről. Tényleg olyan nagy örömet szerez ez valakinek, hogy látja ennek az embernek a bukását? Honnan van ekkora rosszíndulat ennyi emberben?
    Hól volt ez a sok hangos ember amikor a hazaáruló Gyurcsány a határon túli magyarok kettős állampolgársága ellen kampányolt azzal, hogy majd jönnek és elveszik a nyugdíjainkat meg az állásainkat? Senkiben sem merült fel az a nagy igazságérzet és erkölcs????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy a az úgymond miniszterelnök éppen a saját nemzete ellen beszél? A saját népét ugrasztja össze és kelt gyűlöletet és haragot? Azt bizony nem mondta, hogy Magyarországon az 5 év alatti korosztályban a cigány gyerekek száma 23 %???????!!!!!!!!! 20 év múlva a magyar lakosság negyede munkakerülő cigány lesz!!!!!! Senki nem beszél az igazi problémákról!
    Tényleg ez a kisdoktori jelenti Magyarországon a legfőbb morális problémát???????!!!!!!!!! Vagí valakiknek kifejezetten érdekük cirkuszt csinálni a médiában, hogy a valódi problémákról elterelje a figyelmet???? Volna tippem, hogy ezek melyik népcsoorthoz tartozó személyek.

  • Egyből el kezd köhögni a sok náci bolha , ha Géjjzabácsi kicsit lemegy a kuplerájba lazítani egyet.

  • Jólvan Lehelke.
    Akkó vegyük vissza Sittplagi bát , még tüntessük is ki emberi tartásáért.
    ( Ennél gusztustalanabb álszent véleményt is ritkán olvasni , hacsak nem a klérus esettel kapcsolatos megnyilvánulásaiban )

  • Erkölcstelen álszentek szerint nem baj ha lopsz , csak ne derüljön ki.
    Ha mégis kederül , akkor az az ördög műve , akinek földi helytartója Gyurcsány.
    Cöcöcö…

  • A Vatikán honi ügynökei ezzel a farizeus dumával csinálnak állandóan a szarból isteni fényességet.

  • Minél előbb kiderítik a hamis, mások tollaival ékeskedő „doktorokat”, tudományos embereket, azokat megbüntetik, annál előbb lehet visszaállítani a bizalmat az egyetemekben, de nem a Fidesz oktatási mocsarában, amit Hoffmann Rózsa és a KDNP oly mélyre ásott és feltöltött sz@rral. Plágium viszont illegális és politikától függetlenül büntetendő! Egymás kardjaira dőlhetnek a csalók!

  • Igen példát mutatott, hogy a hazug, rablóvezér gazdája is azonnal lemondjon! orbán Takarodj! Erre várunk!

  • A legtöbb valóban doktorált entellektüel nem is használja a Dr. címét. Nem a névjegy számára doktoráltak hanem mert tudást akartak maguknak.

  • Göllner András

    Lehel kürtje elég hamis hangokat fújsz ide, a Chris Adam lapjába. Most tényleg azt kell csinálni, hogy feleségcsalóként kell rágalmazni azokat akik nem nyelik le hogy egy ex-komcsi, plagizáló, hátat fordított alkotmányos kötelességeinek, mindent aláírt amit a pártfőnöke az orra alá dugott és egy banánköztársasági szintre súllyesztette hazánkat ? Annak nem akar utána nézni, Lehel, hogy, Pali bécsi hűséges volt e az asszonykához ? Szerintem ezt már tényleg jobb lenne abbahagyni. A Pali nevetségessé tette hazánkat a világ előtt. Világos ? Ezért nem mi vagyunk felelősek hanem a Pali. Most mit kell it kavarni mindenféle hülyeséggel, Lehel ?. Látszik, hogy te legalább tucc írni. De próbálj gondolkozni is. A két tevékenység jól megy egymással. Többre mennél vele, és nekünk is jobb lenne, nem lenne dögunalom veletek vitázni.. Mindenesetre, kicsit jobb a színvonal amit hoztál, mint az a cipőpertlis kukorica jancsi aki ide betévedt tegnap. Nem tom merre lehet, lehet épp egy bajuszt növeszt magának ? .

  • Göllner András

    Ja, még egy valami, Lehel. Tanuld már meg, hogy írja a vezeték nevét a Pali. Két éved volt erre. Gyerünk má’. Tessék odafigyelni, hogy melyik paliról beszélünk. Ez a pali nem az a pali aki a Mária testvére. Csak nem neked is kisdoktorid van testnevelésből ? …

  • Lehel

    ahhoz, hogy ilyen buta, erkolcstelen tarsadalmunk legyen, orban kellett, neki meg azert kellett idesullyesztenie a nepet, mert csak ilyen kozegben lehet akadaly nelkul vegigvinni a sajat politikai jatszmait, ketes uzleteit es persze, ha ez a schmittpali olyan rendes ember volt, hogy egesz eleteben az orszagert dolgozott, akkor a Kovacs Laszlo es a Lendvai Ildiko miert nem? akik ma igazan aggodnak a magyer nep sorsaert, azok egyik, ma politizalo parttal sem azonosulhatnak, mert egyik sem igazan a nepeert dolgozik a parlamentben…

  • jah es Lehel

    nem utolso sorban, a hatarontuliak valoban jonnek es hasznalnak, kihasznalnak minket, mikozben nem fizetnek adot es nincsenek kotelezettsegeik….en ma is NEM-mel szavaznek! engem, mint magyart jobban erdekelnek az elvesztett teruletek, mint az azon osszevissza szocializalodott emberek, mert azok, ha annyira kotodnenek, mar regen atkoltozhettek volna…majd akkor es olyan merteku jogaik lehetnek hataron belul, mint nekem az o szulofoldjeiken, hatarokon kivul!

  • Puchert János

    Egy apró gyöngyszem Schmitt ügyben hallgatom a Klub rádióban a híreket bemondják a tatabányai KDNP szervezete Schmitt sorsát Krisztushoz hasonlította mondván a Pilátus szerepét Tulassayra osztották, hát mit tudnak még összehordani ebben az ügyben

  • asher alexander

    tessek kerem itt egy valodi Dr.!!!
    ugy hivjak,; Dr.-Acula!! = -(DRACULA!!)-
    legyeno o az uj magyeri gauleiter!!

  • asher alexander

    Lehel Cage!-………….mint a neved(?)-is mutatja HALOSAGYRA iteletettel!!gyogyszert bevenni!!!
    -(ismerem nev szerint!)-ugyan kit te???!!!

  • asher alexander

    Puchert Janos!
    1972 Munich!
    arrol nekem mas emlekkepem van!!
    lasd,; Abu Nidal es bandaja a Fekete Szeptember!

  • gyula bognar, a látnoki képességeim azt sugalják, hogy portréd egy lélekben halott emberé. Tényleg azt hiszed, hogy megúszhatod szárazon a sok becsületes és igaz magyar ember ócsárlását,rágalmazását ? Elég adatott gyüjtöttem be ellened, a saját szaros vermedbe doblak te piszkosszájú, becstelen hazaáruló, te magyarok ellensége, uszító provokátor !

  • jávorszky mária (mint nyilas misi) ha már nem tud neveket nagybetűvel írni. No lám a Viktorátor besúgó rendszere, az Új AVH és a sok seggnyalója is megtanult olvasni. Gyűjtögessen csak szorgalmasan, amit akar. Fenyegetése és szitkozódása pontosan bizonyítja minden állításomat, becstelen, koszos bagázs banda rabolja ki Magyarországot és tetejébe még a jogokat, szabadságot és a demokráciát is elrabolták. Maga is beillik közéjük. Nem sokáig tűrik már meg magukat.

  • Ernő Földes –
    visszamenőleg ítélkezni és visszamenőleg törvénykezni: ég és föld!
    Az ítélkezés mindig utólagos, tehát természetszerűen visszamenőleges: pl egy gyilkost legtöbbször hónapokkal vagy akár évekkel később ítélnek el.Ezzel szemben a visszamenőleges törvénykezés normális államokban többezer éve TILOS! Nullum crimen sine lege – Nulla poena sine lege: azaz csak azt lehet büntetni és olyan büntetéssel, ami az elkövetésekor hatályban volt. UTÓLAG nem változtathatóak a „játékszabályok” Kivéve a gyevi bírót, és az Orbánisztáni viktatúrát!
    Klara Bencsics
    már feltettem korábban azt a Kozmosz NER dalt, melynek a mondandója: „hat nyelven mond SEMMIT, hogy a p..csába kaphattunk egy ekkora senkit”? Még nagyon könnyen megúszta, ha azt nézem, hogy bűnrészes alkotmányos puccs elkövetésében!
    Asher Alexander
    Naná, hogy bírósághoz! A handótüncikésített, pártválogatott bírókkal feltöltött, lefejezett bírósághoz? Hát már hogy a fenébe ne?
    Kovács Árpád:
    az a „jelentős átfedés” néhány mondat. Akkor hogyan is minősítsük Plagibácsi 8 oldal kivételével MIND másolását?
    Pofátlan lopásnak? Ja: és Gyurcsány közzétette a főiskolai indexeit, nézzen utána!
    Jimbó:
    8/225 arányban áll meg a „jóhiszeműség” MINDENKÉPPEN más tollaival ékeskedett, akkor is, ha kiadta feladatként egy beosztottjának, és az átverte. SAJÁT munkával lehet csak doktorálni. Ilyen módon csak Elena Ceausescu szerzett doktorátust. (franc a gusztusodba, pfű, prű…!)
    Matyus10
    Rossz hírem van: NEM szerveztek be ügynököket az Mszmp soraiból – azok hivatalból írtak „hangulatjelentést” Beszervezés csak az ellenzék köreiben történt. Nézze meg a Kurucinfón Orbán sajátkezű iratait az ügynökaktából!
    Csak nem képzelte, hogy véletlenül szavazták le a nyilvánosságra hozatalt?
    Lehel Cage
    Vajh miért van az, hogy a németek a saját plágiumügyüket az illető magánügyének és becsületbeli ügynek minősítették – és eszük ágában sem volt az állítani, hogy az ő szemétségének leleplezése az egész német népnek ártott! Talán azért, mert az egy kultúrnép?
    Puchert János
    Ha valakinek kételyei lettek volna, hogy a KDNP nem keresztény (hanem katolikus) nem demokrata (hiszen részt vettek a demokrácia lebontásában) nem népi (hiszen a támogatottságuk „mérhetetlen”) akkor ebből a Virágvasárnap keltezett nagyonkeresztény levélből rájöhetett. Nagyhéten ilyen levelet írni, amikor böjtölni kellene és imádkozni Isten szolgájának: Szégyen!! Egy lebukott csaló és Jézus elítélése között párhuzamot vonni – még egy ateistától is erős lenne!

  • asher alexander

    javorszky maria!
    „javorszky”??
    csak nem a zsidokat -(a jaszai mari teri nyilasparthazba bejaratos!!)-besugo javorszky ringyo??!!
    gondolod te meguszod mocskos ribanc!?

  • asher alexander

    kekec!
    hidd el nekem,-(elore megmondom mar most!!!!)-a vegen meg majd az lesz belole,hogy- „a zsidok iteltek megfeszitesre a schmidt palit „-!!
    az meg se fordult eddig a tortenelem folyaman senki fejeben-(ezek a begyoposodott agyuak kozul)-hogy yeshua-t a romai helytarto poncius pilatus itelte el megfeszitesre!!!
    mert az a kivegzesi mod -„megfeszites”-, egy romai kivegzesi mod!!
    abban az idoben yudea-ban kizarolag a megkovezes es az akasztas volt ervenyben a zsidok kozt!!
    de!!!!
    az is kizarolag es csak a romai helytarto engedelyezese utan!!!!

  • OMG.

    Ennyi baromsagot osszehordani emborok, mint itt, egy egyszeru eset gyanant. Egymas gyalazasa meg minden.

    Ugye van az, hogy egy ember csalt es lopott. Ez teny, akarmilyen sajtot olvasok, ez elismert teny. O is elismerte, tobbszor, sokszor. Azt mondja, hogy „nem volt szandekaban sajatjanak feltuntetni az atvett anyagokat”, es ezt a opponensnek meg a segitojenek eszre kellett volna vennie. Ezert az oveke a hiba, nem a volt elnoke.

    Keremszepen, halvany lila foglalmam sincs, mit nem lehet ezen erteni. Ha azt mondja, neki nem volt szandekaban magaeknak feltuntetni, akkor mi a k hetszentsgnek irja a cimlapra a sajat nevet? Ott az van, SP doktori disszertacio. Ami benne van, az az ove, az o gondolata. Ha meg nem, – hiszen ezt mondja, hogy nem is akarta ennek feltuntetnie ezeket, – akkor hogy a k eletbe kap o ezert doktorit? Ma volt egy MO -i hozzaszolas, hogy „en mar forditottam gyogyszer szabadalmat is, megsem nevetzem ki magamat gyogyszeresznek”. A biraloknak nem az a dolga, hogy rajojjenek egy masolasra, plagiumra, (en epp eleget biraltam, hogy a francba ismerhetne barki minden szakirodalmat???), hanem azt, hogy a beadott muvet biraljak. Ez kituno volt, remek – – – csak nem az ove, a rohadt eletbe. MIt nem lehet ezen nem erteni?

    Masik oldala. Itt latszik szepen es kristaly tisztan, ki a demokrata s ki a demagog. Ti en, es a demokratak altalaban, nyugodtan es tiszta lelkiismerettel kijelenthetjuk, ha ugyanez tortent volna meg akarkivel, alahuzva hogy akarkivel, lehet ez tenyleg akarki, meg Goncz Arpi bacsi is ide tartozik, vagy akarmelyik szoci vagy liberalis vagy jobboldali akarki… Bokros, sorolhatnank a neveket…. en – ebben biztosak lehettek – szorol szora ugyanezt mondtam volna, es ugyanezt mondanam: az ilyen bunhodjon es takarodjon. mert lopott. A hivok meg demagogoknak meg ez egy politikai kerdes…. ha az en emberem csinalja, akkor bazmeg ti vagytok a szemetek , mert kikezdtetek, ragalmazzatok stb…

    Ugyanakkor gondoljatok el mi lett volna, ha mondjuk GYurcsanyrol derul ki egy ilyen annak idejen -vagy akar most. Ti tenyleg tiszta lelkiismerettel tudjatok mondani, hogy ugyanigy viselkedtetek volna? hehe.

    Nekem azert nem tetszett a S mit? (kell alairni) Pali kezdettol fogva, mert egy egyszeru komcsi ugyok volt. ismertem az Astorias korabol, amikor nyugati turistakat hallgattak le. Egy ilyen rendszer-mukodtetot megtenni elnoknek jo 20 ev utan? Es most ti, az un jobboldaliak vedenek egy volt komcsi besugot? Egy kozonseges kollaboranst, aki nyalta vegig kadarek segget? Ezt vedik most itt a jobboldaliak? En mint konzervativ jobboldali szegyellem magam.

    Ezt veditek ti,Kanadaban, a demokracia fellegvaraban? MI a k eletet tanultatok ti ott, KOvacsek meg ilyenek, az eltoltott evtizedek alatt, az objektivitasrol, a toleranciarol, az elvekrol, a becsuletrol? Egy volt komcsit vedtek? egy koponyedgofrgatot? akik elol annak idejen oskan elmenekultetek? Csak azert mert az nevezte k, akit most imadtok?

    Nem vicc ez?

    Az, hogy nem tudott helyesen irni, meg ez a doktori cirkusz, csak jelzi mennyire felrefogott a mostani hatalom.

    Borzasztoan.

    Es legalabb ilyenkor lenne egyseg kozottunk, hogy igenis, a szemetseget, a csalast buntetni kell (SP hirdette meg a zero toleranciat), akamelyik oldalon is legyen. Ez nem oldal es nem politika fuggvenye.

    Pelda erre a MN cikke, vagy a Bp-i KDNP kozlemenye par napja… Peldaerteku. Le a kalappal elottuk. OK a kisebbseg, – a tobbseg rogton befogta az o pofajukat, eljaras indul ellenuk. A KDNP peldaul mast sem pampulkazik mint a becsulet meg a tisztasag meg anyjukpicsaja ilyen dolgokat. Akkkor most mi van? Valaki kimasol 180 oldalt az tiszta, az becsuletes, annak allva fogunk tapsikalni mikor kisunnyog a parlament epuletebol? Persze, a masik 17 oldalert amit a nemettol masolt ki, azert meg kulon dijat kellene adni neki, meg meg feloras vastaps jar neki a parlamentben.

    Eszement banda. OMG.

    Terjetek mar eszhez! A Bun az Bun. a Bunert Bunhodes jar.

    BTW Christopher Adam: SP nem azt mondta, hogy az artatlansag velelme, hanem azt, hogy az artatlansag veDelme. Hallgassatok meg, mind a ketszer ezt mondta. Mert meg azt sem tudja mirol beszel. Persze, ti jol ‘forditottatok’ le. De o hulyeseget mondott. Vedelme, nem velelme. Amannak semmi ertelme. Egy ‘alamforol’ az is sokat mond.

  • teljesen egyetertek Daniel, mintha csak en irtam volna:), kulonosen az anyjukpicsaja reszt:) gyere surubben, mert az interneten meglepo szervezettseget tanusito szelsojobbosokk idonkent elarasztanak minket…

  • Újabb plágium a Smitpalko írásaiban! Hazug, csaló gazember, pofátlan bitang, mint a gazdája és a magyar kormány, képviselök jelentös része!
    http://index.hu/belfold/2012/03/29/schmitt_ket_ujabb_elhallgatott_forrasat_lepleztek_le/

  • A musornak vege
    A vadaszat sikerult
    A hajtok haza mentek.
    Melyik diszno van kiszemelve a kovetkezo vadaszatra?
    /Kopacsi?/
    Kell meg valami??????

  • Most le kell nyúlni a maradék magánpénztárat, mert eltapsolta a barom matolcs és gazdája a 2,600 milliárdot, a pénzt, amit idáig raboltak.
    Ki kellüriteni a parlamentet, bünözökkel van teli, aki pedig nem az, azok bünpártolók! Korrupt, koszos bagázs, akik csak lopnak, csalnak, hazudnak és simicskázva tömik zsebüket, az állam kasszájából. Ez van, matolcskodnak és csalnak nap, mint nap. http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=536642

  • Naaa…jó voltál Dani 😀 😀
    Csak annyit hozzá :
    Mihez kezdett a seggfej „Virágot-a-NATO-Lokátor-Ellen” pécsi városvezetés ?
    Meggyanúsították Gyurcsányferit hogy akkó ő is lopta a végzettségét hehehehe..beee…
    Ferink pedig kedélyesen kicsapta a blogjára a két legmagasabb végzettségét igazoló okmányokat.
    No komment…
    Persze Vitéz H.Kovács ( Hülyekovács ) Árpi erre is azt mondja majd hogy akkor meg az okmányt csinálta a hazudós Gyurcsány egy fotósoppal. Hülyék ellen nincs védelem.Hogy bezárták a Lipótót. A szocik.

  • Ertem mar,hogy honnan kapjatok a koncot.Jo ragcsalast

  • Háttemeg Csimbók Őcsi ?
    Minap aztmondtad nem gyössz többé ide mert már hányingered van.
    Mostakkó mennyi a hány ?

  • Itt lebzsel az idiótája hehe…lesi hogy mikor dürröghet kicsit.

  • Csimbók : miért nem mész bejaz asszonyhoz ? Ott várja magát elhanyagolva. Vigyél maga be neki egy pohárka konyakot és hajrá.

  • Bár lehet hogy apránként frigiddé vált a nő. Primkó pasaséknál ez könnyen megeshet. Fantáziátlanok az ilyen vér-jobberek.

  • Minden ocsmanysagoddal egyutt,most mar gusztustalan is vagy GAY-za.Gondolom ilyenkor habzik a szad(bocs,a pofad).De hat megertem,a szinvonalat fenn kell tartani.Mi lenne nebbol a lapbol,ha ezek az „elmes „csopogesek nem lennenek itt.Ezt meg Adam haverod sem moderizalja,hiszen pont az o szintjen van.No a Kopacsi oreglanyen.
    Olya jol osszeilletek,hogy ez mar faj…Nektek

  • Mongyuk ha én Emérikában Lósz Angyalos városában laknék a Sánta Luca utcában, és olyan jó dolgom lenne hogy tejbe fürödnék és mézzel kenném a talpamat, garázsomban két hatalmas verda állna, akkor én nem idegesíteném magamat az óhazából érkező politikai hírekkel, mint Junior teszi, inkább kifeküdnék a kertbe napozni.

  • Azt értem mi baja van Kopacsinak Gezyaval, de mi baja Fakopaccsal?

  • Göllner András

    Nagyon silányan pörögnek ma a Goj motorosok. a Jocó, a JIMBO, nem beszélve az SS nőstényfarkasáról, a Jávorszky Mariról. Kapnak a tisztességes KMH olvasóktol egy két jól megérdemelt kokit meg egy sallert oszt azonnal elkezdenek nyüszíteni. Bezzeg, amikor falkában öklendezik ide mérgüket, undorító mocskosságaikat a Dakocájukkal, Wincseszterükkel, az Olvasó meg isten tudja annak hány álnéven futó kis náci klónjával, a Kovácsal, a Tatulussal, oszt nyomják az agymenést, a mocskot, az kóser, ugye, kisfarkasok ? Azt szépen, udvariasan nyelnünk kellene a szeretet és az összefogás nevébe. Hát EZT, kispályások !!!!! Értitek ?? Próbáljátok megemészteni szépen, hogy most nagyot buktatok, és innentől kezdve, még többet fogtok bukni. mert most jön a népharag, és azt nagyon nehezen fogjátok elkerülni.

  • OK.Ezt a golt bevittetek.Lesbol.Kez is volt benne,de bironak tanacskoznia kell a partjelzovel.Ki kellene varni az eredmenyt mielott a tablara foltennenk.Elore normalis ember nem iszik a medve borere.Kulonben is a mecsnek meg nincs vege.Jelenleg a szurkolok(hazai) fujj….fujjjj-t kiabalnak.
    Gollner-Gollner(milyen szep hangzasu magyar nev)mar Te is rontod ennek a „dicso”lapnak szintjet???Regebben okosabbakat irtal.Most a piszok amit dobalsz,mind vissza hull rad.Vonzod a piszkot,mint a tobbi narancsosod.

  • Göllner András

    JIMBO ! Kiscsákó ! Idefigyelj ….Petőfi Sándor a Göllner gyalogezred katonájaként halt hősi halált. 1849-ben. Lapozz szépen vissza a történelemkönyvekben. Aztán menj és szórakozz a nagymamád nevével JIMBO. A piszkot amit visszadobok öcskös, azt te és a haverjaid gyártják, mint a megszállottak. Kicsit visszaadunk belőle nektek, hogy ne unatkozzatok, jól érezzétek magatokat., mert az már egyértelművé vált, hogy az értelmes érveléssel nem tudtok mit kezdeni Nagyon hétköznapi szintet szállítasz JIMBO. Csinálj már valamit….

  • OK…..En gyakorolok onkritikat,ha megigered hogy te is azt teszed.Deal???

  • Kulonben az,hogy Petofi parancsnoka volt nem teszi magyar is volt.Legfeljebb magyarra lett.Probald meg te is.
    Meg latod milyen jo erzes.

  • Amikor azt irtam szep magyar nev,ugy is gondoltam.Lehet hogy oda kellet volna irnom,hogy kar hogy nem magyar ember viseli.Akkor megertetted volna.Egyebbkent az Osod(minden tisztelet azOve)foroghat a sirjaban hogy egy magyar gyalazo leszarmazottja van.(ha igaz ez)

  • asher alexander

    geyza!
    oszt mi mast vartal tole?
    nem tuggya megallni hogy ne itt hoskodjon ez a kis hepcias bimbo!!!
    -(otthon azasszony hordhatja a gatyot,neki kuss a neve!!)-

  • asher alexander

    ez az egesz kezd erosen hasonlitani az ovodasok marakodasara!!!
    a szelsojobbos fajankok mindenaron uberelni akarnak mindenkit!!
    mint a ket durcas hisztis kiskolok a homokozoban egymast ubereli,;
    -az egyik,;”beeeeeee nekunk meg van toalettkacsank”!
    a masik,; „beeeee mi meg nem szarunk a perem ala”!

  • asher alexander

    haaaaat BIMBO-kam!!ezt az „irasodat”-(marhogy finom legyek)-tehen nyelven irtad ugye?
    no csak mert hogy se eleje-se vege!!!
    te erted azert ugye??-mert ha mar tese ott nagyon nagy a baj!!ott mar a doktor ur is tehetetlen!!
    akartam irni az elejen hogy „majd kinovod”,meg ilyesmi……………….de megegyszer elovasva,az irasod,latom az lehetetlen !!!
    ne tessek bemasolni az internet-(tehenrol-magyarra)- forditast!!az nem ugyanaz mint a valodi szo szerinti!!
    mars vissza az istalloba rusnya kodorgos tehenkeje!!!!

  • Asher haver!Teged nem lehet uberelni(ocsmanysagban)
    Ne izgasd fel magad,nen is akarunk.

  • asher alexander

    bimbo!!
    ehhyire hulye vagy!!
    meghogy „petofi”???
    PETROVICS!!Szerb szarmazasu,Kiskorosi Lakos!

  • Jaaaaj….Ne mond mar…Hogy ezt eppen toled kell megtudnom.Hiaba mindig tanul az ember valamit.Azt mar eszre se vetted hogy gollner haverod beszelt itt PETOFIROL(csak azert is).En nem szennyeznem be azt a nevet ezeken az odalakon.Foleg nem emlitenem a te nevedhez ilyen kozel.

  • Hogy rázza itt magát ez a kis csimbókos kutyapöcs.
    Gondolom az asszony nem dug vele addig amig nem vásárol neki valami legújabb típusú pláza-bakkancsot és megakar dolgozni az extra-manyért….Feltételezhető hogy megbízói ellenőrzik hogy mennyi idétlenséget és sértegetést köhög ide be taknyosan , attól függ az apanázsa is.
    Megdolgozik a pénzéért.

  • Az alja-emberek makacsak.
    Egy normális már rég elhúzott volna egy olan helyről ahol útálják mint a szart , körberöhögik és a véleményéréről kiderült hogy az nem vélemény hanem egy darab szar.
    De ő , Szarcsimbóköcsi , mégiscsak idejár piszkoskodni.
    Ennek két oka lehet :
    1 Vagy mazochista és szereti ha megalázzák
    2 fenti beírásom lehet itt tartózkodásának valós oka.

  • Geyza

    vagy ez a munkaja…

  • Göllner András

    Hú, mi ment itt mikőzben én egy nagyszerűt aludtam 🙂 . A kis pöcskös csimbók 25 IQ-ját látom alaposan megviselte az esti lecke. Persze hogy vissza visszajár ide, Geyza. Fejlődni szeretne a szegény, de képtelen erre. Időnként majd adunk neki egy két házifeladatot, hogy azért használja valamire azt a kis eszét, ami jelenleg nagyon hétköznapi hülyeségek körül forog.. Szép napot az igazi szabadságharcosoknak.

  • Puchert János

    http://mandiner.hu/cikk/20120404_wittner_undoritott_a_schmitt_elleni_hajsza

    Mari ha valaki szépen tud mosolyogni az nem biztos, hogy alkalmas álamelnőknek, maradtál volna inkább csendben nem kellene kompromittálni a jótevőidet

  • asher alexander, látom nagyon tetszett neked amit írtam, hogy ilyen nyál fröcskölve – őrjöngve válaszolsz bár nem is hozzád szóltam. Reménytelen pszihiátriai esett vagy. Fogd be a pofád te rasszista állat és ha valami bajod van a zsidókkal azt közöld velük. Kit nevezel te besúgónak, ribancnak és ringyónak ? Talán csak nem az anyádat hívták így ?

  • A személyeskedés nem vezet sehová.
    A smitpalkó elhúzta a csíkot, az ügyre nem érdemes energiát kifejteni már.
    Ami sokkal fontosabb, az tájékoztatás. Ugyanis a Fidesz barmok sorozatban gyártják az egyéni törvényjavaslatokat. Lóhalálban folyik a polgári jogok irdatlanul nagy mérvű megnyirbálása, jogtipró, a polgár szabadságát rettenetesen korlátozó egyéni törvények százainak, vita nélküli megszavazása.
    Az ország népe szisztematikusan gúzsba van kötve, nemcsak jogilag, de emberi méltóságukban is rabszolga szintre fokozzák a fasiszta-náci Fidesz/Jobbik képviselők a Viktátor önkényuralma alatt.
    Tájékoztatás kell, mert a magyar polgároknak fogalmuk sincs milyen törvényeket hoznak felettük, a kormány politikai tisztogatásával a média 90%-át seggnyaló és még írni/olvasni is alig tudó idiótákkal töltötte fel, a maga igazgatóival, szerkesztőivel ellenőrizve azokat. Nem téves információk mennek csak ki, hanem elhallgatják az információkat.
    Az átlag magyar embernek fogalma sincs miként erőszakoljak rabszolgasorba, miként alakítják át és vonják meg a szociális támogatásokat, miként vették el emberi jogaikat, mert mindent titkosan végez a fasiszta kormány. Emellett a milliárdok százai tűnnek el. Az új törvényjavaslat szerint nyomtalanul!
    A kormány pályázati szerződéseit ugyanis 10 évre lehet titkosítani. Csak annyit mondanak ki kapta a szerződést és kész, nem kell indokolni miért, és azt sem, hogy a többi pályázó, vagy a nyertes milyen feltétetlek után lett kiválasztva.
    Gondoljuk csak el, a kormány úgy kezeli a polgárok pénzét, vagyonát (adó) mintha a saját személyes vagyona lenne, amiről nem kell elszámolni. Jogtiprás a köbön. Még a királyoknak is el kellett számolni az adóból költött pénzről. Nem úgy a simicska rablóbandának. Száz milliárdokat rabolnak, pazarolnak, költenek magukra, talicskázzák a pénzt ki az országból és tömik a zsebeiket, ingatlanokat, földeket, vállalatokat vásárolnak maguk által megszabott nevetséges árakon. Hatalmasan felduzzasztott állami szerződéseket adnak egymásnak a Fidesz holdudvarában élősködők. Ezért van a Németh Lászlóné kinevezve, csak a nevét kell aláírni, minden állami szerződésre. A Viktor telefonhívására rádobnám 20 milliárdot a Fidesz támogatók által kapott „XX” (nem akarom megnevezni a vállalatot) szerződésre, amiben nem csak 20 milliárd nyereség van, de 40 milliárd fölösleges munka, már kezdésnek. A Viktornak még kell 20 milliárd, szétosztani a seggnyalók közt.
    Sok-sok hasonló jogtiprás történik nap mint nap. Ezekre kell koncentrálni és nem egymás ellen folytatott személyes támadásokkal. Tájékoztatást kell adni, kutatni, olvasni a kormány napi kiadványát és el kell juttatni a magyar olvasókhoz a híreket. Keresni kell, olvasni tényekkel együtt feltárni és közölni a kormány bűnös munkáját.
    Ezért van a Facebook! Ezért vannak demokráciát és jogállamot támogató csoportok. Azokkal kell felvenni a kapcsolatot, kiszélesíteni az információk közlését. Máskülönben a sötét középkor tartós marad Magyarországon és a Viktátor gyermekei öröklik majd az elnöki hivatalt, abszolút hatalommal. Már most ebbe az irányba megy ki a játék, a 2014 utáni időkre.
    Aki Fidesz seggnyaló annak a megjegyzéseire nem érdemes választ adni, amíg tényekkel alátámasztott ellenőrizhető állításokat tudnak akármit megcáfolni, semmi más nem hiteles!
    Köszönöm.

  • Kijeza a zújabb idióta ?
    Ez az ál-maria ?
    Mert hogy nem női hölgy , az is tutti.
    Inkább valami mocskolódásban megőszült csendőr-ivadéknak nézném…

  • gyula bognar,jól mondod, én beillek közéjük, mert magyar vagyok !A magyar nép soraiba, csak azok nem illenek, kik messze földről és magyar nyelven ócsárolják az anyaországot ! Az ilyen hazaáruló senkiháziaknak kis betűvel írom a nevüket. Téged és a nyomoréklelkű szellemi társaidat az anyafőld is kivetné magából !

  • jávorszky-engem szídni lehet a végtelenségig, annak semmi haszna, a tényeket nem változtatja. Ha magának akár egy csöpp esze lenne és akár egy szem igazságot, tényekkel alátámasztott adatokat tudna közölni, annak valami haszna lenne. Képtelen rá! Hülye szidalmak, ócsárlások, durvaságok, csak a maga tehetetlenségét és tudatlanságát mutatják meg annak, aki azt olvassa, annak semmi haszna. Kérem írjon sokat és gyakrabban, világos, hogy a maga a megtestesült anti-humanizmus, a Világ összes nyelvén.

  • Néhányan azt írják vitaképpen, hogy „magyar vagyok”, mintha az valami jelentőséggel bírna érvként.
    Logikailag a vitákban, legyen az bármilyen téma, a tények, a következtetések, az állítások igazsága, tévessége, a letett információ valódisága számít csak. Az, hogy valakinek mi a származása, hol lakik, mi a vallása, faja, annak semmi jelentősége nincs, mint érv egy állítással szemben. Az, hogy „magyar vagyok”, vagy francia vagyok” az csak akkor felhasználható adat, amikor focimeccsre megy az ember drukkolni, vagy megkérdezik utazás közben, hogy mi a származása, vagy milyen útlevelet használ?

    Ha a lámpa pirosat mutatott az útkereszteződésben, de átment a „magyar” ember és beleszaladt abba, aki a zöld lámpa miatt szintén a kereszteződésben volt akkor, az a hibás, aki a piros ellenére behajtott, hiába mondja a rendőrnek, vagy a bírónak később, hogy „magyar vagyok”. Érdemes volna a tényekre, állításokra, következtetésekre figyelni csak.
    A származás, lakóhely utalhat valakinek a kultúrájára, neveltetésére, de nem tartalmaz olyan tényt, ami vitákban felhasználható állítások bizonyítására, cáfolására.

  • Judith Kopacsi

    Dakota, legalább ne pont ezzel a Radnóti verssel jöttél volna! Aki szegény olyan magyarnak érezte magát, csak a fasiszták nem ismerték el ezt róla. Hálából agyon is verték. Köszi. Gondolom kedves felesége is, míg él, hálás lesz emiatt a Nagy Magyar útókornak.

  • Judith Kopacsi

    Jávorszkyval meg nem kell törödni, egyike a sok álnév közül, ami miatt innen már többször is kirugták. Teljesen megérdemelten.

  • Göllner András

    Bravó Bognár Gyula jr. A személyeskedéssel semmire se megyünk. Nem beszélve arról, hogy baromira unalmas, közönséges, zülleszti ezt a lapot (ezt is akarják ezek az ide irogató fasiszták, vitézek, golyófejűek elérni) hogy ezzel eltereljék a figyelmet arról ami odahaza, vagy itt a kanadai akváriumban folyik a nemzeti összefogás, a komcsizás, a hazaszeretet hamis szlogenje alatt.

  • gyula bognar, milyen Viktátor önkényuralomról beszélsz? Hát ennyire besötétítte a Fidesz elleni gyűlölet a már anélkül is beszűkült tudatodat ? Az egyik zsidózik te meg fasiszta nácinak nevezed a Fideszt ? Gyere haza egy kis csevegésre, tárt karokkal várunk !Kit nevezel te seggnyalónak ?Te kinek nyalod ?Mi történt veled az elmult 24 órában, talán megszállt a szentlélek, hogy oly hirtelen minden átmenet nélkül a szellemi társaidat a személyes támadások ellen szólítod fel ?Mintha nem ezt kezdeményezted volna te magad és most is azt teszed !És éppen te akarod megváltani a hazát az által, hogy mostantól kezdve, amint írod :” Tájékoztatást kell adni, kutatni, olvasni a kormány napi kiadványát és el kell juttatni az olvasóhoz a híreket „.Az ilyenek mint te teszik tönkre az országot, mert nekik az emberek egymásra uszítása a céljuk, hogy két egymást gyűlölő tábor alakuljon ki, de te akkor hol leszel ?Melyik oldalon fogod ontani a véredet te ” nagy magyar ” ? Én tudom hol leszel, gyáván elbujsz külföldön és ugyanaz lesz kedvenc szórakozásod, mint most ! Köszönd meg a sorsodnak te vadbarom, hogy karnyujtásnyira nem tudlak elérni.

  • Gyönyörű ez a Radnóti vers, az egyik kedvencem. Sajnálatos, hogy a mai magyar kormány éppen a Radnótiról elnevezett díjat -a Radnóti díjat immár második éve nem engedi, hogy a Parlamentben adhassák át. A mai magyar kormánynak ezek szerint nem olyan kedves Radnóti és az Ő magyar tája, magyarsága!? Tavaly még mondvacsinált okok miatt, idén meg már kerek-perec kijelentették gyakorlatilag azt, hogy: „itt nem lesz Radnóti-díj” átadás. Tényleg nem volt olyan jó példa idelinkelni Radnótit, vagyis inkább öngól.

  • ” Tájékoztatást kell adni, kutatni, olvasni a kormány napi kiadványát és el kell juttatni az olvasóhoz a híreket “. Az ilyenek mint te teszik tönkre az országot, mert nekik az emberek egymásra uszítása a céljuk, hogy két egymást gyűlölő tábor alakuljon ki, de te akkor hol leszel ?Melyik oldalon fogod ontani a véredet te ” nagy magyar ” ?

    1. Soha nem mondtam, hogy én „nagy magyar” vagyok, azt sem, hogy „magyar” vagyok. Ennek nincs jelentősége azzal kapcsolatban, hogy Magyarországban diktatúrával rabszolgasorba döntik az embereket. Nem kell magyarnak lenni semmihez, nem kell nagy amerikainak lenni semmihez, az származást és kultúrát, hovatartozást, lakóhelyet jelenthet, meg esetleg sportmeccseken a drukkoláshoz jó. A gazdasági és politikai megoldásokhoz a származás magában nem jelent semmit, sokszor még nem is segít.

    2. „Tájékoztatás = Az ország tönkretételével?”
    Maga egyetlen bizonyítékot, tényt nem tesz le, csak ócsárol. Nem a magyar nép szabadsága, jóléte a témája, hanem az én személyem. A hülye emberek vitáznak úgy, hogy személyeskednek, anélkül, hogy valami értelmeset tudnának kifejteni nézetük alátámasztására. Maga ezt teszi.

    Ha ez jelenti azt, hogy „nagy magyar”, akkor legyen az. Majd maga mögé állhatnak, fekete ruhában a Magyar Gárda tagjai, a Hungaristák, a 64 Vármegye, a Betyárok, aztán mehetnek nagy magyar színjátékot nézni az Új Színházba, ahol a Goj Motorosokkal szívhatják be a nagy magyar kultúrát. Nacionalizmus és sovinizmus nem válik hasznára az országnak sem gazdaságilag, sem jogilag, sem az emberek jólétét, szabadságát nem segíti elő. Lásd a Viktátor szabadságharcát, matolcskodással körítve és annak sikereit.

    Ez az írás pedig nem magának szól, hanem azoknak, akik „nagy magyarsággal” akarnak gazdasági és társadalmi problémákat megoldani. Hitler és Mussolini is nacionalizmussal és az abból eltorzult sovinizmussal érte el eredményeit. Nagy németek és nagy olaszok voltak, büszkék is rájuk a honfitársaik, mint maga az új, „nagy magyar szabadságharcosra” és elért eredményeire!

  • Kedves Remzső László, Radnóti költészete, embersége, magyarsága és vitathatatlan hazaszeretete, ami pl.ebben a versében is egyértelműen megnyilvánul, messze fölötte áll bármiféle politikai nézetnek és pártállásnak. Nem szabadna összekeverni a kettőt. Volna mit tanulni tőle nagyon sokaknak.

  • gyula bodnar, félreértesz, a nézeteimet a magyarok ellenségeivel soha nem osztanám meg, mert az által lealacsonyítanám önmagamat, és a magyar nemzetet. Hogy nem vagy „nagy magyar” az egyértelmű, ezért is tettem idézőjelbe e szavakat. Fogalmad sincs arról milyen felemelő, boldog érzés magyarnak lenni és az anyaországhoz tartozni ! Szegény ember az, aki ezt nem érti. A fenti szövegedből vitathatatlanul kitűnik, hogy a magyarság számodra semmit nem jelent, de akkor miért foglalkozol velük minden szabad percedben ? Szerinted mindenki nacionalista aki szereti és megvédi a hazáját, nemzetét ? Nem a személyed ellen van kifogásom, hanem az ellen ami hazugságokat írsz !

  • „gyula bodnar, félreértesz, a nézeteimet a magyarok ellenségeivel soha nem osztanám meg, mert az által lealacsonyítanám önmagamat, és a magyar nemzetet.”
    Kérem ossza meg nézeteit azokkal és ott, ahol nem érzi lealacsonyítva magát, de ne itt, ahol nem „nagy magyarság” és nem is a „magyarság” a téma, a vita tárgya!
    Itt a magyar kormány diktatúrája a téma és azokat sok száz ténnyel bizonyítékkal tudom alátámasztani.
    Ugyanis nem magyarkodni kell, amikor az ország gazdasági problémáit kell megoldani és a nép jólétét biztosítani! Tudással, hozzáértéssel és szakértelememl, önzetlenül kell a problémákat megoldani, nyiltan, becsülettel. Ahogy az itt történik az USA-ban, Canadaban és sok más országban, túlnyomó mértékben eredményesen, ha nem is tökéletesen, nem is a legjobban. Az eredmények bizonyítják, kinek van igaza. Irjon tényekkel alátámasztott cáfolatot, miért jogos, miért hasznos az alább felsorolt, kiragadott jogtiprások listája, miért jó az a „nagy magyar” embereknek. Halljuk, mi a logika, ne azt, hogy ki a „nagy magyar”.

    A Fidesz rablóbanda bűne, nemrégen a Malév becsődölése, lesz még több csőd is, jön az Airport Zrt., hamarosan! Ez a matolcskodás, unortodox gazdasági rendszer szétverése! Erre vártak nyolc évet!

    Eközben az USA-ban kezdünk kilábalni a válságból! Januárban 243,000 új állás keletkezett!
    Februárban 222,000! Nyolc hónap alatt 1.95 millió új állás! Igaz mi megmaradtunk 225 éve elfogadott alkotmányunknál, törvényesen, nyiltan, becsületesen foytattuk életünket!

    1. Nem vívtunk „szabadságharcot” képzelt ellenségek ellen.
    2. Nem vezettünk be az indok nélküli elbocsájtást.
    3. Nem alkalmaztunk törvényeket visszamenőlegesen.
    4. Nem csökkentettük az Alkotmánybíróság hatáskörét.
    5. Nem adóztattunk meg hatalmas különadókkal iparágakat, szolgáltatókat, bankokat, stb.
    6. Nem vezettünk be 16%-os egy kulcsos adót a milliárdosok keresetének emelésére és a dolgozók kirablására.
    7. Nem raboltuk el a magánnyugdíj pénztárakból a magánvagyont, az állam finanszírozására.
    8. Nem csökkentettük, hanem 1 évre meghosszabbítottuk a munkanélküli segélyt.
    9. Nem küldtük kényszermunkára a munkanélkülieket, hogy befizetett segélyükért újra megdolgozzanak.
    10. Nem vezettünk be médiatörvényt, cenzúrát.
    11. Nem írtunk egy kirekesztő tákolmányt, amiben az állam kötelességei megszűntek polgáraival szemben.
    12. Nem helyeztük az államügyészeket a bírók szintjére.
    13. Nem vettük el a polgár jogát, jogi védelemre egyetlen másodpercre sem, nem három napra.
    14. Nem küldtük el a bírókat nyugdíjba és nem nyomtunk be egy hét alatt kiképzett pártos ügyvédeket helyükbe.
    15. Nem neveztük ki az elnök és feleségének barátnőjét, hogy kinevezhesse az összes bírót.
    16. Nem alkalmaztunk semmihez sem értő, esetenként csak gimnáziumot végzett minisztereket, stromanokat.
    17. Nem sajátítottunk ki, mindennemű jogi alap nélkül egyetlen magáncéget sem, katasztrófa esetén.
    18. Nem üzérkedett az állam hatalmas veszteséggel a tőzsdén, „nemzeti okokból”.
    19. Nem támogattunk egyes vallásos egyházakat, akik állambarátok.   Az állam nem támogathat egyházakat.
    20. Nem sajátította ki az állam a privát, a városi, megyei, állami iskolákat, kórházakat.
    21. Nem hoztunk sok száz képviselő által irkált törvényt, társadalmi és szakértői vita nélkül.
    22. Nem rekesztettünk ki tanulókat az egyetemekről hatalmas tandíj emelésekkel.
    23. Nem lett a hajléktalanság bűn, amiért magas bírság, vagy börtön jár.
    24. Nem csökkentettük drasztikusan az állami  iskolák, egyetemek támogatását.
    25. Nem nevezett ki az elnök Operaház igazgatókat, anti-szemita színház igazgatókat!
    26. Nem emeltük a földek eladásara az adót.
    27. Nem vezettünk be „chips” és „gyümölcsíz” adót.
    28. Nem vontuk meg a rendőrség szociális segélyét (bérleteket)
    29. Nem emeltük a vásárlási adókat (AFA)
    30. Nem emeltük drasztikusan a bírságokat, autók regisztrációját, évi adóját.
    31. Nem emeltük a magáncégek adóját, (EVA)  nemcsak 7%-al, de semmivel.
    32. Nem emeltük az egészségügyi hozzájárulás adóit.
    33. Nem emeltük a bírósági illetékeket, a közlekedési bírságokat sem drasztikusan.
    34. Nem emeltünk mindenféle munkáltatói bérkompenzációs adókat.
    35. Nem vezettünk be magas baleseti adót.
    36. Nem emeltük, nincs is magánszemélyre kommunális adó.
    37. Nem emeltük drasztikusan az útlevél, ID kártyák kiadására az illetményeket.
    38. Nem csökkentettük az állami alkalmazottak fizetéseit.
    39. Nem csökkentettük a Fed. Res. (Jegybank) igazgatójának fizetését, törvénytelenül.
    40. Nem vonja igazgatása alá az elnök a Fed. Reserve bankot, azt csak a ház és kongresszussal együtt kérheti meg valamire.
    41. Nem állított fel az USA elnöke és pártja egy bowli diktatúrát!

    Meg is lett az eredménye! Az USA lassan kezd kilábalni a gazdasági válságból! Lehetett volna jobban csinálni? Biztosan!
    Itt megmaradt a demokrácia, egy kitűnő alkotmány, dolgos nép, sok hozzáértő vállalati vezetők.
    Nem közösített ki bennünket szinte az egész Világ. Nem kell mindenkivel levélben folytatni diplomáciát. Nem kell rimánkodni az IMF-nek és az EU-nak, néhány milliárd dollárért, vagy €uróért.
    Lehetett volna jobban csinálni? Biztosan!
    De legalább sikeresen, túljutottunk a gazdasági válság mélypontján!
    Ja és nem azért, mert „nagy amerikaiak” vagyunk!

  • Kedves Dakota! Igaza van hiszen pontosan egyet értek Önnel ebben a kérdésben, ahogy írtam is az előző hozzászólásban. Éppen azt kifogásolom, hogy viszont a mai magyar kormány nem így vélekedik Radnóti költészete, embersége, magyarsága és hazaszeretete, és emléke felett, mint mi -a józan ész szerint! [elnézést a nicknév miatt, bejelentkezéshez vagyok kötve a kommenteknél, és így az előbb a wordpress felhasználónevemet elfelejtettem módosítani.]

  • Nem érdemes túltárgyalni. Isten nem ver bottal – viszont igazságos. Schmitt eleve alkalmatlan volt elnöknek (na, legfeljebb úgy, mint Losonczy felelt meg Kádárnak) és „múlhatatlan” bűne, hogy elősegítette a III. Magyar Köztársaság kinyiffantását és a demokrácia lebontását – azaz bűnrészes alkotmányos puccsban. Azzal, hogy most lemondott, még nem úszta meg a felelősségre vonást! Ez csak egy kis stikli volt azokhoz a bűnökhöz képest, amit elnökként elkövetett. Ezért a mostani vesszőfutása is csak egy kis ejnye-bejnye ahhoz képest, ami még rá vár!
    Ezek a linkek megfelelőn kifejezik az útját: kezdettől a végig:
    http://www.youtube.com/watch?v=pYfaj3ZfLiw
    http://mandiner.hu/cikk/20120401_megjelent_az_elso_orban_schmitt_hitlervideo
    …..
    A LEGFŐBB BŰNŐS ÉS EGYEDÜLI FELELŐS A KIVÁLASZTÁSÁÉRT ÉS A BÁBKÉNT MOZGATÁSÁÉRT: orbán!

  • Judithka, látom, nem igazán zavarnak a tények. „Hálából agyon is verték.” Ennyit rólad.

  • Judith Kopacsi

    No már miért dakota mester? Nem igy volt? Vagy én gyilkoltam meg a halálmenetben Radnótit, és nem magyar csendörök, és csakis azért mert szerintük nem egy magyar költő, hanem csak egy ócska, eldobni való zsidó volt? A tények kemény dolgok, és azokkal szembenézni úgy látszik egyeseknek még mindig nehéz.

  • asher alexander

    javorszky!!
    ne ugass nacik besugoja!!!jol fizetett az SS,a besugott zsudokert te ruhes nember!!??-a buntetes nem marad el!!!
    az anyad a conti utcai bordelyban volt a nyilas brigantik kurvaja!!

  • dehat Radnotinak ezerszer nagyobb jogosultsaga van arra, hogy a parlamentunkben legyen, mint Vonanak vagy barmelyik mostani politikusnak…..meg kellett halnia oly sok mas artatlan emberrel egyutt, hogy ezeknek a fasiszta melymagyar mocskoknak elegedettseget szerezzen es ugyanazokat a naci eszmek eledtek fel, mert hagytak, mert nem buntetik a kormanyon levok, ellenkezoleg erre verbuvalnak csapatokat….pont azt kivanom nekik, ami valamelyik Coelho konyven olvashato: a fegyvergyaros csaladjat a sajat gyaraban gyartott fegyverekkel meszaroltak le….ezt erdemlik, az egesz fidesz, jobbik part vezetostul egy bunos, hatalom- es penzehes aljas bagazs, jobb tarsadalmakban az ilyen tipusu emberek bortonokben elmelkednek teoriaik helytelensegerol, nalunk meg fizetest, poziciot, hatalmat kaptak…..es a nep cinkos mindebben, eppen ezert nem lepodnek meg egy kollektiv buntetesen, mert abban nem hiszek, hogy meguszhatjuk…

  • Judithka, ha ennyire műveletlen vagy, akkor legalább ne reklámozd.
    Inkább olvass el egy könyvet az életéről, vagy nézz utána legalább a neten, mielőtt butaságokat beszélsz,
    de mindenképpen olvasd el a Razglednicákat, különös tekintettel a negyedikre, hátha abból tanulsz valamit.

  • dakota

    ha tarkonlonelek, abbol mit tanulnal? semmit, eppen ezert csak elkapnalak es meztelenul lancon tartanalak etlen, szomjan….ABBOL tanulnal!

  • A tisztesseges emberek figyelmebe!Vissza vonom,ha valahol is ezeket HAZAARULONAK neveztem.Nem lehet hazaarulo az akinek nincs hazaja.Ezeknek pedig nincs hazajuk,csak menedek helyuk.Jol mondta Radnoti:terkep nekik Magyarorszag,semmi tobb.Canada meg csak menedekhely.Ha egy kis szeretet lenne bennuk Canada irant,akkor nem jaratnak le Canadat is,egyutt magyarorszaggal az egesz vilag elott.Sajat magukrol nem is beszelve,de ezt nem veszik eszre,mintahogy nem veszik eszre,hogy ok dobaljak a sarat.Eddig meg mindig ok kezdtek,ha valamire nem volt helytallo valaszuk.Amit mi rank mondanak,az mind o rajuk illik.A legjobb modszeruk
    hogy ha valaki folvet valamit es nincs valaszuk(meg tragar sem)akkor egyszeruen nem felelnek ra,a legjobb esetben.Rosszab esetben,letorlik az irast.No comment…

  • te meg azt nem veszed eszre, ha az igekoto az ige elott all, akkor bizony egybe kell irni! hozzad hasonlo analfabeta volt a schmitt is, az is gyanus volt, hogyan kerulhetett ilyen pozicioba ilyen tanulatlanul, aztan kiderult a turpissag, vegigcsalta az egesz eletet, magyaran nem igazszivu magyar, csupan egy piti bunozo….mint te es a haverjaid! azt ajanlom, elobb tanulj meg magyarul irni!

  • Judith Kopacsi

    Na tessék, jimbo pajtás már a Kanadai állampolgárságunkat is elvenné, mert szerinte nem vagyunk arra sem méltók. Most mit tegyek? Itt állok (azaz ülök) két darab jogos útlevéllel a kezemben, az egyik Magyar a másik a Kanadai. És még senki sem szólitott fel, hogy adjam le, mert rossz kislány voltam, mivelhogy kritizálni mertem akármelyik ország politikusát is. Magamba vagyok omolva.Még szerencse, hogy ennek a jimbónak olyan szilárdan bevert magyarsága van, ahonnan még ágyúval sem lehetne őt kigolyózni. Csak csöndesen megjegyezném, ha értelemre adnák, akkor már régen lefokozták volna az ürgét. Mert cikizésen kivűl eddig még egyetlen értelmes mondatát nem láttam itt. Már unalmas. Kérem elvtársak, nem lehetne ide küldeni az okosabbik felét a pártnak? Mert ezek idáig csal büfögni tudtak.

  • asher alexander

    kopacsi judith!
    mi mast vartal attol a balfek fajanko bimbotol!??
    megneznem hogy a Canadai utlevel ugyekbe bele utne az orrat!!!asszem az ovet vennek el igen hamar!!
    jonne ide hozzank pofazni!!csak adna az eg vegre!!!megusztatnak a kinneret-ben teljes hosszaban oda-vissza otszor megallas nelkul!!

  • asher alexander

    bimbo!!
    latott orvos mostanaban??surgosen menj el hozza!!!

  • dehat nem beteg, csak ostoba, azon a lipotmezon tudtak volna segiteni, nem is ertem, miert zartak be?!

  • meg elmebetegnek sem lehetne mondani, mert ugye elmeje az nincsen nekije:)

  • asher alexander

    lipotmezon segiteni a bimbon?
    ugyan kerem!!az mar keso!!!
    az csak egy szegeny szerencsetlen szellemi nincstelen!!
    egy vodor szar is ertelmesebb mint a bimbo!!

  • Judithka, te ne minősítsd senki szellemi képességeit, amíg a tiéd a béka segge alatt van.

  • Christopher, a libás és asher-féle válogatott ocsmányságok beleférnek a toleranciába?

  • Judith Kopacsi

    Amíg téged és társaidat érinti, nyugodtan. Majd ha jössz valami értelmessel is, akkor majd megfontoljuk.

  • Judithka, elolvastad a házifeladatot, hogy okosodj?

  • Kopikam!Nem vennem el toletek egyik utlevelet sem.Igy legalabb PAPIRON tudjatok bizonyitani,hogy valahova tartoztok,mert a nyilatkozataitokbol ugy sem derulne ki.Hibasrol,asherrol nembeszelek,mivel csak hozzad kell szolni.
    Az en magyarsagomrol csak annyit,hogy valahogy nem szegyellem magyarsagomat,”magyarkodasomat”.Mondanam,hogy gondolkozzal el ezen,de ez remenytelen,mivel ti 3 masod perces gondolataitokat pont addig gondoljatok at:3 masodperc.
    Dakota! Ne ringasd magad abban,hogy kopi elolvas akarmit.O csak egy-egy szot kivesz az irtakbol es arra reagal,tipikus modon.Egyszeruen nem tudja meg tagadni Bartus kollegat/elvtarsat
    Hibas misi,asher fajankok,nem kell mar bizonygatni,hogy milyen hulyek vagytok.Az orokos ismetleseitek mar a „DR’
    urnak is sok.Legalabb ot kimeljetek.Bar neki a ti frocsogestek szamit szinvonalasnak.Thank You very much.
    Azert Canadat megkimelhetnetek.Igazan….

  • Most pedig,fiuk-lanyok,menjetek aludni.Reggelre kaptok eleg moslekot(gollnertol,misitol,kopitol)amin egesz nap ellesztek.Nij-night.

  • Jimbo, én csak optimista vagyok. Hátha.
    Nem ártana neki, mert hihetetlenül keveset tud ezekről a dolgokról. csak a szája jár.

  • Dakota! Figyeld mi lesz itt reggel.Lesz olyan frocsoges,hogy az na!A „ddr ur” kavezas kozben majd feldob valamit,ne felj.

  • Gyula Bognar Jr

    Amerikát összehasonlítani MO-gal, kicsit érdekes párhuzam. (USA Népesség: 307 500 000 (2009), Magyarország népessége 9 982 000 fő (2011)). Innentől kezdve az egész eszmefuttatás értéke megkérdőjelezhető. Pár demagógnak nevezhető válasz, amely mégis a valóságot tükrözi. Bár egy amerikában élő honnan is tudhatná, milyen problémákkal néz szembe egy már kifosztott ország. Ráadásul ne felejtsük el, hogy a gazdasági válság most is amerikából indult… A MALÉV becsődölése az elmúlt 8 év szélsőjobboldali liberális politika eredménye. A fidesz bűne csak annyi, hogy nem fizette ki egy magáncég 8 év alatt felhalmozott adósságát. Továbbá most is hangsúlyozom, mivel nem volt az EU-s csatlakozásnál tárgyalási folyamat, csak egy eszement torzított népszavazás, elvették a Magyar Állam fennmaradásának még csak az esélyét is. Én sokkal keményebb eszközökhöz nyúlnék, mint a mostani kormány. Bár van egy elhíresült Gyurcsány idézet: „Ha nem tetszik, el lehet innen menni”. Az írásából arra következtetek, hogy ön ezt már megtette 😀 Nem tudom milyen jogon kritizál, de íme egy magyar polgár véleményei:

    1. Nem vívtunk “szabadságharcot” képzelt ellenségek ellen. -> Nem tudok, róla, hogy történt-e ilyen?
    2. Nem vezettünk be az indok nélküli elbocsájtást. -> Ez valóban megtörtént, de ez már a 20 év politikájának szüleménye.
    3. Nem alkalmaztunk törvényeket visszamenőlegesen. -> Igen, ez szívás, MSZP idején is volt ilyen
    4. Nem csökkentettük az Alkotmánybíróság hatáskörét. -> Kérdés, hogy szükség van-e rá jelenleg? Teljesen új alkotmányra lenne szükség. A kommunista időkben írt alkotmány, már kicsit elavultnak számít. Amerikában nem volt soha kommunizmus!!!!!!!!!!!!
    5. Nem adóztattunk meg hatalmas különadókkal iparágakat, szolgáltatókat, bankokat, stb. -> Miért mindig csak a kis emberek viseljék a terhet????? 20 éve a kisemberek viszik a vállukon az országot!
    6. Nem vezettünk be 16%-os egy kulcsos adót a milliárdosok keresetének emelésére és a dolgozók kirablására. -> Ebben valami, ezt mi sem értjük, csak bízunk benne, hogy ezzel a kormánynak hosszú távú célja van.
    7. Nem raboltuk el a magánnyugdíj pénztárakból a magánvagyont, az állam finanszírozására. -> MSZP is megtette az állami nyugdíjjal, csak Ők a saját zsebüket tömték, a fidesz az adósság állomány csökkentésére fordította.
    8. Nem csökkentettük, hanem 1 évre meghosszabbítottuk a munkanélküli segélyt. -> Itt több a munkanélküli, mint a dolgozó, Amerikában kétlem, hogy így lenne.
    9. Nem küldtük kényszermunkára a munkanélkülieket, hogy befizetett segélyükért újra megdolgozzanak. -> nincsenek kényszermunkán, legalább valamit tegyenek az asztalra, ha pénzt akarnak. Én ezt még szigorítanám is!!!!!!!!!
    10. Nem vezettünk be médiatörvényt, cenzúrát. -> Cenzúra az MSZP idején volt a legnagyobb. Van internet!!!
    11. Nem írtunk egy kirekesztő tákolmányt, amiben az állam kötelességei megszűntek polgáraival szemben. -> ????
    12. Nem helyeztük az államügyészeket a bírók szintjére. -> Nem tudom mi a jelentősége, biztos, valakinek fontos volt, kis embert nem érinti…
    13. Nem vettük el a polgár jogát, jogi védelemre egyetlen másodpercre sem, nem három napra. -> Ezt nem értem…
    14. Nem küldtük el a bírókat nyugdíjba és nem nyomtunk be egy hét alatt kiképzett pártos ügyvédeket helyükbe. -> Rendrakáshoz még többre is szükség lenne.
    15. Nem neveztük ki az elnök és feleségének barátnőjét, hogy kinevezhesse az összes bírót. -> Ez úgy látom nagy szívfájdalom, a vezetőséget régóta nem érdekli a hétköznapi ember, ez csak bla bla…
    16. Nem alkalmaztunk semmihez sem értő, esetenként csak gimnáziumot végzett minisztereket, stromanokat. -> Nem látok példát, így eléggé általános. Minden kormány eddig saját kinevezéseket adott, Gyurcsánynak még szerintem általános iskolája sincs, amilyen demagóg pártkatona volt.
    17. Nem sajátítottunk ki, mindennemű jogi alap nélkül egyetlen magáncéget sem, katasztrófa esetén. -y Nem tudok róla, hogy történt -e ilyen, de USA-ban már igen, példát is tudok mondani, WTC.
    18. Nem üzérkedett az állam hatalmas veszteséggel a tőzsdén, “nemzeti okokból”. -> Biztosan volt ilyen régebben is, csak nem tudtunk róla.
    19. Nem támogattunk egyes vallásos egyházakat, akik állambarátok. Az állam nem támogathat egyházakat. -> Mert USA, nincs 300 éves állam, Európában viszont több ezer éves kultúra épül a katolikus hitre. De egyet értek, három egyházat kell támogatni, a többi hitvallású menjen haza.
    20. Nem sajátította ki az állam a privát, a városi, megyei, állami iskolákat, kórházakat. -> Mert kicsit más a színvonal, ugye bár egy olyan országban, ahol hagyják az utcán meghalni az embert, más nem is várható… Egyébként ez Magyarországon sem történt meg, mivel fordítva történik. A privát szféra lopja az állami tulajdont.
    21. Nem hoztunk sok száz képviselő által irkált törvényt, társadalmi és szakértői vita nélkül. -> Ezzel egyet értek, tényleg nagy gond, de nem ilyen hangsúlyban.
    22. Nem rekesztettünk ki tanulókat az egyetemekről hatalmas tandíj emelésekkel. -> MSZP is tervezte, ha jól tudom USA-ban nincs is ingyenes oktatás már a gimnáziumban sem.
    23. Nem lett a hajléktalanság bűn, amiért magas bírság, vagy börtön jár. -> A hajléktalan maffiákra utaztak és meg is szűntek.
    24. Nem csökkentettük drasztikusan az állami iskolák, egyetemek támogatását. -> Mert USA-ban ilyen nincs is, csak ösztöndíj programok. Hangsúlyozom más életszínvonal…
    25. Nem nevezett ki az elnök Operaház igazgatókat, anti-szemita színház igazgatókat! -> Alföldi Robi, nem, hogy antiszemita, hanem homokos 😀
    26. Nem emeltük a földek eladásara az adót. -> A magyar föld ne legyen eladható törvénybe iktatnám!!!!
    27. Nem vezettünk be “chips” és “gyümölcsíz” adót. -> Hát igen, talán mert vannak ott egészséges ételek elérhető áron a polcokon.
    28. Nem vontuk meg a rendőrség szociális segélyét (bérleteket) -> Szeretnék annyit keresni, mint egy rendőr….
    29. Nem emeltük a vásárlási adókat (AFA) -> Egyetértek, szerintem is magas lett
    30. Nem emeltük drasztikusan a bírságokat, autók regisztrációját, évi adóját. -> Igen, ezért van egy 25 éves autóm
    31. Nem emeltük a magáncégek adóját, (EVA) nemcsak 7%-al, de semmivel. -> Ez van, lesz még ilyen a tengerentúlon is 🙂
    32. Nem emeltük az egészségügyi hozzájárulás adóit. -> Mert nincs is ott egészségügy, csak az kap normális ellátást, akinek van egy jó drága biztosítása.
    33. Nem emeltük a bírósági illetékeket, a közlekedési bírságokat sem drasztikusan. -> igen, itthon még utak sincsenek, de nem hiszem, hogy ez az elmúlt 2 év hibája 😀
    34. Nem emeltünk mindenféle munkáltatói bérkompenzációs adókat. -> ezzel a munkavállalók jártak jól, nem csökkent a bérünk.
    35. Nem vezettünk be magas baleseti adót. -> Hát a baleseti adóra nem tudom miért volt szükség? Valóban érthetetlen
    36. Nem emeltük, nincs is magánszemélyre kommunális adó. -> De a szemetet áthozzák Európába, meg Afrikába, nézd elektronikai hulladék 😀
    37. Nem emeltük drasztikusan az útlevél, ID kártyák kiadására az illetményeket. -> Nincs is pénze az embereknek olyan helyre utazni, ahova útlevél kell, európán belül ingyenes. Még MO-on belül is nehézkes alapfizetésből elutazni bárhova.
    38. Nem csökkentettük az állami alkalmazottak fizetéseit. -> Nem történt csökkentés, pont ez a probléma.
    39. Nem csökkentettük a Fed. Res. (Jegybank) igazgatójának fizetését, törvénytelenül. -> Én nem is adnék neki fizetést, mint ahogy a politikusoknak sem.
    40. Nem vonja igazgatása alá az elnök a Fed. Reserve bankot, azt csak a ház és kongresszussal együtt kérheti meg valamire. -> Magyarország, nem USA.
    41. Nem állított fel az USA elnöke és pártja egy bowli diktatúrát! -> Nem, csak ártatlan afrikaiakat, arabokat mészárolnak le, hogy olcsóbb legyen az olaj ára. Jut eszembe most már elég drága, lehet háborúzni kellene már valahol, nem?

  • gyula bognar, párhuzamot akarsz vonni az USA nagyhatalom és a komcsik – szocik által tönkretett kicsi Magyarország gazdasági helyzete között ? Kérdéseiddel ezzel kapcsolatban fordulj az Al-Kaida … számtalan Amerika ellenes terrorszervezethez, melyekkel körülvettétek magatokat – kielégítő válaszokat kapnál !

  • aher alexander, a 4.2012,5:03 DU. -i szófosásodból idézek, ahol közhírré téteted, hogy :” az anyád a conti utcai bordélyban volt a nyilas brigantik kurvája”.Hát szabad ilyen csúnyán beszélni a saját édesanyádról még ha az esti meséinek témája a conti utcai bordélyban való fogantatásodról szólt ! Hát szabad így lekurvázni egy anyát ?

  • Puchert János

    http://index.hu/belfold/2012/04/05/az_igazgato_az_irodajaba_bujt_a_szulok_elol/
    Gyula a felsoroláshoz egy újabb gyöngyszem államosították az önkormányzati iskolákat, de nem tudták megvárni a tanév végét, március 31.-el megszűnt az igazgatok mandátuma és az állampárt embereit rakták a helyükbe nem számít a tanári kar a szülök és a gyerekek véleménye csak a kicsi führer és lakájai számítanak

  • javorszky

    nem a szocik tettek tonkre az orszagot, ellenkezoleg, csak nekik lett volna eselyuk rendszert valtani! ha meg az nem tetszik, ami 56-ban tortent, azt azokon kell szamonkerni es nem az utanuk jovo generacion! a hazudozasaidat azok veszik be, akik rendszerektol es ideologiaktol fuggetlenul sikertelenek es semmirekellok, a jelek szerint sajnos jo sokan!

  • A szociknak 12 évig volt lehetőségük rendbe tenni az országot, helyette pusztulást hoztak mindenre, amihez csak hozzányúltak. Ezért tartunk itt, ahol, és ezen nincs is mit tovább ragozni. Messzi távolban könnyű mutogatni, magyarázni, javaslom ezt az országot mindenki számára. Lehet jönni küzdeni, lehet harcolni, átérezni a roma terrort, hogy a bankok egy szó nélkül visznek mindent. hogy miért vette vissza az önkormányzatoktól az állam az iskolákat? Talán a sok visszaélés miatt…. Igazgatót védünk? Talán Ő követte el a sikkasztásokat! De mindegy is… elegem van ebből az egész szarságból, ami itt folyik… Sok sötét, tapló bunkó, szájaljatok itt, én megyek és eltartom a sok semmirekellőt a fejem fölött! További szép napot!

  • Göllner András

    Hú, de bezsongtak már megin ezek az irigy honaljmirigyek 🙂 Látom, a JIMBÓ lassan már rólam fog álmodozni, megnyugtatlak kiscsákó,nem a kávézás közben gondolok rád.Találd ki mikor. 🙂 Szépen elkanyarodtunk a témától. Jávorszky anyukája engem nem nagyon érdekel, a lánya meg aztán pláne nem. A Dakota, JIMBO, Matyus brigád nagyon szinvonalon alúli. Bontsatok már formát kisfasiszták, mert így nagyon unalmassak vagytok a haladó értelmiség számára 🙂 🙂

  • Látom a tényekkel nem tud megbirkózni, de hülyeségekre azonnal képes. Senki más nem teszi tönkre Magyarországot, mint a Magyarok! Mindegy, hogy milyen néven, Szoci, Komcsi, Fidesz, Jobbik, KDNP, SZDSZ, MDF, akármilyen rövidítést találva ki. A hibákért senki más nem felelős, csak az aki elkövette, maga is egy azok közül!

  • asher alexander

    Matyus10!
    ne hazudozz!!!
    milyen 12 ev???abban benne van a korabbi,2002-tol Orban fuhrer uramlma is!!!
    arrol miert nem pofazol??
    az EZUST HAJO story pl!!!
    MIERT IS NEM VALASZTOTTAK UJRA HA OLYAN SEGGIG TEJFOL VOLT???-miert gyzhettek Igencsa&k elsopro folennyel a Szocik OV utan??

  • asher alexander

    micsoda konnyed;legies balett lepessel atlepnek az ilyen javorszky felek azon,hogy KI is volt hatalomn a szocik elott?
    azé Orban fuhrer meg a Fidesz ugye??arrol miert nem ugat egyik nyikhaj sem,hogy „ha” az OV rendszer olyan seggig tejfol volt,akkor hogyan letezhetett az hogy a szocik nyertek a valasztasokon espedig elsopro folennyel!!!??
    mi van az elhiresult EZUST HAJO Story-val???aztan az Orban Apuka hirtelen jott Tokajhegyaljai Szoloivel,Banyaival,Halastavaikkal???
    na ezekrol is tessek pofazni Javorszky felek!!!!!

  • asher alexander

    Javorszky ringyo!!
    a TE ANYADROL VAN SZO!!!!
    az enyem akkor mar Halott volt ,hala az olyan Besugo fergeknek mint Te!!!

  • Göllner András

    A rendszerváltás 22 évéből 10-et az úgynevezett Konzervatív erők kormányzása alatt tapsoltunk el. Ők mindíg másra mutogatnak – jó magyar szokás – de azt már nem vállalják, hogy megmutassák mi a túrót csináltak annak érdekébe , hogy rendbe rakják az ország gazdasági szekerét, az adórendszert, a mezőgazdaságot, az egészségszolgáltatást, a felsőoktatást, a nyugdíjrendszert, a környezetvédelmet, az ipart. Orbán 1998-2002-közt egy csibész budapesti ügyvédnek adta a mezőgazdaságot cserébe azért, hogy támogatta őt. Ennek köszönhetjük azt ahová a magyar mezőgazdaság mára lesüllyedt. Orbán semmit sem tett 1998-2002 közt, hogy rendbe rakja a magyar gazdaság elavúlt struktúráját. Valaki megtudja mondani, mit tett, például, az egészségügy terén ? Vagy az adórendszer reform terén ? Amikor egyértelmű volt, hogy vesztére áll 2002-ben Orbán szekere, a két választás közt gyorsan többszáz milliárddal megajándékozta a haverokat.Utána majd amikor elkergették őket, éveken át fékeztek minden racionális kezdeményezést ilyen süket szövegekkel, hogy a haza nem lehet ellenzékben. Hosszú a lista, de mi nem felejtünk.. Most is a duma folyik a csapból (nemzeti egység, Trianon, Tiszaeszlár, anti-kommunizmus, és szűntelen kereszténykedés, süket békemenetelések melyeket rasszisták szerveznek a szeretet nevében) miközben az országot gazdaságilag a fejetetejére állítják, kifosztják és EU/IMF hitelekből megpróbálják még egy két évig finanszíroztatni hazárdjátékukat. Aztán amikor a nép elzavarja őket, majd kezdik ott ahol abbahagyták: mindent megtorpedózni amiből fejlődés származhat, hogy elhitessék a tömegekkel, hogy Orbán nélkül semmi sem működik. Hogy ezt a hamis felcsúti rablógazdálkodást, hazánk morális züllesztését, demokratikus fejlődésünk hátráltatását meddig tűri a Magyar az egy jó kérdés….. Az idejáró Dakoták, Kovácsok, Bencsicsek, Kaslikok, Tatulusok, plébánosok ezt a játszmát komálják. Megvetik a racionalizmust, az értelmes párbeszédet. Ezért tartjuk őket felelőtlen, eszementeknek, és nem azért, hogy kik a szüleik, vagy milyen a helyesírásuk, templomba járnak e, vagy azért, mert jobboldaliak. Amíg a magyar konzervatívok nem térnek észhez, nem ésszel, hanem emócionális érzelemkeltéssel, néphülyítéssel , bűnbak-kereséssel töltik az idejük egészét, nem lesz fejlődés Magyarországon. Hajrá Magyar Konzervatívok ! Térjetek már észhez, itt az idő, most vagy soha !

  • Tüske Zsófia

    ez a mai napi termés, ami – bár már kevés dolgon döbbenek meg, ami itthon történik – valahogyan mégis kiverte nálam a biztosítékot.
    http://index.hu/belfold/2011/03/25/elszabotalta_a_szexvadak_vizsgalatat_a_nuncius/
    http://w.blog.hu/2011/04/14/a_pedofilok_vedoszentje

    félreértés ne essék – ismerem a Magdolna nővérek történetét Írországból, a jóformán a világ minden részében tömegesen előfordult pedofil papokat, nagyon nem csodálkoztam, hogy erre volt példa Magyarországon is, de hogy az ezeket az ügyeket bűnösen eltussoló, a feljelentő nevét a feljelentettel közlő, majd dolgai miatt Koszovóba száműzött pápai nuncius magas állami kitüntetéssel távozzon innen Semjén jóvoltából, az valahogy meglepett. Ha még van, aki emlékszik a Tömjén szakállas bácsis dumájára, akkor nem kell ezt részletesebben magyaráznom.
    És azt gondolom, ezek után örülhet az, akit kihúztak a kitüntetendők listájáról, mert azon szerepelni meglehetősen nagy szégyen.
    Hát alapvetően nem nagyon értem, hogy kit-mit védenek azok, akik ezeket a prominenseinket tartják a keresztény!
    erkölcs netovábbjának.

  • mutyipocs

    azert IS nem tudtak a szocik semmit csinalni, mert az orban viktator kitalalta, hogy itt csak az o neve femjelezhet minden pozitiv valtozast es jol keresztberakott mindenkinek, mikozben o egy tehetsegtelen elmebeteg… de en szemely szerint nem gondolom, hogy barmelyik is jo lenne, egyik kutya, masik eb en kipicsaznam az osszes eloskodot a parlamentbol, mert ezek itt mind tehetsegtelenek, csak leraboljak az orszagot es nem intelligenciabol, ratermettsegbol, kutfobol akarjak megoldani a problemakat, hanem erobol…..

  • 😀 😀

  • Istenem ezt a sötétséget, ami itt folyik! 🙂
    Nem hazudozok… érdekes a tisztelt szerkesztőség a két parlamenti vitát, amit belinkeltem, törölték a commentek közül. De mindegy is… Biztosan nem tetszett nekik. 2002-ben a Medgyesi (direkt nem írom helyesen) féle elit, megnyerte a nyugdíjasokat, illetve (én akkor voltam gimnazista) a diákok körében elterjesztették,ha az MSZP-re szavazol legális lesz a drogfogyasztás MO-on. Ezzel nagyon sok olyan fiatalt megfogtak, akik akkor első szavazók voltak. Továbbá jöttek a mássággal, hogy az nyílt lesz és lehetőség lesz házasodniuk, meg egy elég kemény kampány hadjárat folyt a sötét emberek meggyőzésére. Voltak esetek, amikor 40 ezer forintért vásároltak szavazatot. Tehát így sikerült akkoriban választ nyerniük. természetesen mikor az említett ember a saját pártja ellen fordult, akkor hirtelen távoznia kellett, és törvénytelenül a népakarat ellenére, kinevezték a Gyurcsányt. 2006 elején azért nyertek, mert már mindenki azt mondta itthon, hogy amit főztek egyék is meg, ne kelljen ismét a fidesznek rendet raknia az országban. Aztán jött is 2006 ősze, amikor borult a bili. Onnantól kezdve Mo megszűnt Köztársaságként létezni. Most ismét itt van a fidesz, hogy rendet rakjon, de reméljük, hogy a sok negatív dolog nem hozza vissza azt a rettenetes 8 évet, amit át kellett élnünk. Ha igen, akkor a szocik elérik a céljukat: Mindenki el fogja hagyni az országot. Maradnak majd itthon a semmirekellők, a nyugdíjasok, meg az eltartottak. csak akkor már nem lesz ki eltartsa őket. Na az majd szép világ lesz 🙂 És nem ajánlom, hogy még egyszer valaki rágalmazzon engem úgy, hogy a jólétből jártatja a méltóságos száját! Mondom! Tessék hazajönni és robotolni velünk együtt a megélhetésért! Akkor majd átlátják a helyzet súlyát! Vagy, ha akkor sem, az nagyon sajnálatos. Szerencsére a magukfajtából már sokan elhagyták az országot, ami sajnálatos, hogy az értékes emberek is egyre többen feladták, és elmentek. Ráadásul, hogy messze a hazájuktól még az ország ellen is szájalnak, szégyen és gyalázat. Legyenek rá büszkék, és verjék a mellüket! Felháborító! Hányok az ilyenektől!

  • mutyipocs

    azt mondod itt van a fidesz es rendet rak azokutan, hogy nekik koszonhetjuk a kaoszt?? bruhahahaha:) miert nem joanyaddal beszelgetsz a tortenelemrol, biztos nalad jobban tudja!

  • vagy nem…

  • Tüske Zsófia

    két eset van, kedves Matyus. de lehet, hogy csak egy: mert az igazságnak a közelében sem jársz. nos, az egyik az, hogy pofátlanul hazudsz, mert sosem volt olyan, hogy az mszp legalizálja a drogfogyasztást. hogy a nyugdíjasok mind az mszp-re szavaztak volna, azt cáfolja a békamenetelők átlag életkora. 2006 őszéről már vitatkoztunk eleget, az indexen viszonylag nyílt vita és találgatás is folyt kb egy héttel október 23 előtt, miért is ragaszkodik a fidesz az astoria előtti helyszínhez, de újra nyitni ezt a vitán nincs szándékomban. gondolom, az egyneműek házasságát meg egyenesen kötelezőnek hirdették akkortájt, szemérmesen elhallgatva azt a tényt, hogy a praxist papír nélkül egészen exkluzív templomokban is gyakorolják már. A másik lehetőség az, hogy olyan szánalmasan setét vagy, hogy beveszed ezeket a történeteket ott, ahol a solymosi eszter vérének 130 évvel ezelőtti rituális felhasználásának égbekiáltó hazugságát újra kihúzták a kalapból, nem a sarki kocsmétában, hanem a Parlamentben. Nyilván a szemednek hinni és gondolkozni már fárasztó és a karrier szempontjából mostanában annyira nem is kívánatos. De azt azért nemigen hiszem, hogy te ezzel a hozzáállással olyan nagyon robotolnál….vagy hogy nem a túlzott – adómentesen főzött – Magyar Népi Búvár Pálinka fogyasztásától lenne hányingered. Máskor ne igyál olyasmit, ami lemegy, körülnéz és visszajön.

  • Matyus!Itt ra lehet jonni,hogy szel ellen nem lehet pisalni.Ezek olyan korlatoltak,hogy szinte lehetetlen.Nem veszik eszre,hogy ezzel nem csak Magyarorszagot jaratjak le,hanem Canadat is,a menedekhelyuket,mert hazajuk nincs szerencsetleneknek.A modszeruk meg lathato milyen:ha nincs ertelmes valaszuk,vagy nem tudnak tragarkodni,a legjobb esetben elcsusznak a valosz folott,de legtobb esetben leveszik az irast.Es lathato,hogy nem nagy a taboruk,hiszen a legtobb itt frocsogo ugyan azon a gepen irja magas roptu moslekjat ide.
    Egy canadai baratomtol erdeklodtem irantuk(foleg Adam irant)es azt irja hogy nem nagy a nepszeruseguk magyar korokben,de lassan mar canadai korokben sem.Meg a canadaiak sem tudjak tisztelni oket,mivel ugy gondoljak,hogy ha igy tudjak mocskolni volt hazajukat,akkor ha valami valtozas allna be Canadaban,akkor azt is ugyan igy mocskolnak.
    Meg van kepuk az inteligencia szot emlegetni…Gollner irja hogy mikor irja a cikkeit(WC)hat most mar tudom miert olyan szekszorulasosak az irasai.Az egesz bagazs egyebbkent ilyen wc-s ideologiaval rendelkezik.Meg hogy inteligencia….Ha…ha..,ha.

  • ennek ellentmond szcsimbok az
    hogy a legnepszerubb ujsagokban eddig meg CSAK negativ velemeny jelent meg orbanrol es kormanyarol!

  • Attol fugg mit nevezel nepszeu ujsagnak te hatokor,gondolom a nepszavat.Bartus testveredet,amit tamogatottsag hijan meg kellett szuntetni.Ezt nem en mondom,hanem o(bartus).Ez is mutatja,higy milyen kovetkezetlenek vagytok:bartus maga siratta el az ujsagjat krokodil konnyekkel,mondvan hogy nem eleg a tamogatas ahhoz hogy folytassa.Gondolom a net nem kerul neki semmibe vagy csk nagyon kicsibe,igy ott tud csaholni.No meg nektek utmutatast adni.

  • butaszcsimbok

    dehogyis, en kifejezetten kanadai ujsagokrol beszelek, tudod, ahol nemzetkozi hirek is megjelennek, kanadai tulajdonban van es elsosorban kanadai erdekeket szolgal, a neve Maclean’s….ugy 3-4 havonta jelenik meg egy ketoldalas cikk, ami folyamatosan szapulja a magyarokat teljes joggal! jah es szinte minden kanadai otthonba jar!
    mitol olyan hihetetlen, hogy demokratikus orszagokban nem vagytok nepszeruek?

  • Én meg csak azt nem értem, ha ennyi idejük van kommentezni, akkor mikor dolgoznak? Mert azért Amerikában sem fonják kolbászból a kerítést és a munka teremtette meg az ottani jólétet is. Valószínű megfizetik őket az általuk faképnél hagyott haza pocskondiázásáért. Ez lehet az egyetlen jövedelmük.

  • fakopacs

    masnak a zsebeben, penztarsajaban kutakodni illetlenseg, inkabb arra figyelnel simicska hogyan buveszkedi ki a kozpenzt ugyesen az HAZADbol

  • fakopacs

    miert? ilyen jol jovedelmez a pocskondiazas? mindig elszolod magad te ostoba

  • Fakopacs!A hibas misi valaszabol lathatod,hogy milyen ennek a „lap”-nak a szinvonala.Ennel okosabb valaszt mint misi ad,ne is varj.Ami a canadai „nepszeru” ujsagokat illeti,(misike meg is nevezi MIND az egyet),hat egy kicsit,nagyon tuloz a koma,mert az az ujsag csak az olyan otthonokba jar Canadaban mint az ove(ha egyaltalan van neki otthona???).Szerintem egy split-level satorban lakik,ahol a sarokba jarnak a dolgukat vegezni.Kicsit,nagyot egyarant.Ha megis canadai otthonba is eljut a nevezett ujsag,az csak azt jelenti hogy nehany canadai is meg gyozodhet rola hogy ezek hogy mocskoljak a sajatnak nevezett orszagot,amit 56 es 2010 utan csak komcsik hagytak el.”Menekult”-kent.Visszaelve a canadaiak johiszemusegevel.
    Kulonben ne hidd Fakopacs hogy ezek sokan vannak.Ha a szerkesztok mind csak egy plusz nev alatt irnak,mar akkor is ugy tunnek,mintha 10-12-en lennenek.Hat mit mondjak?Ez kesz hadsereg.Ennyi emberrel meg Gyurcsanyt is vissza lehet varazsolni a zsiros konder melle.Akkor ok is zabalhatnanak egy kicsit.No nem sokat,csak annyit hogy birjak tolni a szekeret.

  • Ja igen.Demokratikus orszagot emlegetsz(mar megint olyanrol beszelsz,amirol halvany fogalmad sincs).El felejted mondani hogy a megnemnevezett orszagokon belul a baloldalnak nem nepszeru Mo.De hakarsz tajekozodhatsz,hogy hogy csokken a te oldalad nepszerusege,es ami meg ennel is fontosabb. a hatalma.Ennek az az oka,tudod,hogy mar Amerikaban is nagyon sok a szegeny.Ok pedig nincsennek ehhez hozza szokva es nem sokaig fogjak turni.A magyar ember jobban turi a megprobaltatasokat.De hat te ezt honnan is tudnad???

  • asher alexander

    fakopacs!!
    -„amerikaban fonjak kolbaszbol a keritest”-
    mondjuk azt eppen nem,………………..de azert van egy oriasi kulombseg!!
    espedig az hogy magyeristan-ban jovore mar keritestre sem lesz penz!!-nem hogy kolbaszra!!
    persze alomodozni azt szabad!!az ingyen van!!
    csak ugy az ebredes lesz keserves fogcsikorgatasokkal teli!!

  • Vajjon mennyi kozotok van Csorom Jozsefhez???

  • asher alexander

    hat igen!
    ugye a demokratikus orszagokban a sajto a tv a radio csak akkor szamol be magyeristan-rol,ha mondjuk orbanfuhrer,vagy akarmelyik szellemi nincstelen miniszter a fideSS,lmp,jobbik-bol mond valami eszetlenseget!!
    amugy le se szarjak magyeristan-t!!

  • Asher!
    Neked magyarestan,nekem MAGYARORSZAG.Nem hiszem hogy leesik a tantusz.

  • asher alexander

    bimbo te szerencsetlen!!
    nepszeru milliok altal olvasott ujsag kell?
    financial times, us today, the times,yediot aharonot,maariv,israel h’yom,stern,sud deutscher zeitung,le figaro,la stampa,stb-stb!!mind demokratikus orszag lapja!!
    tobb szamillionyian olvassak! ezekben szo nincsen magyeristan-rol!!
    de persze neked mind…………………………….miert is nem meglepo toled ez!??

  • asher alexander

    bimbo!!
    lassan ra fogtok jonni ti is hogy az mar most MAGYERISTAN!!!-persze az ebredes igen-igen keserves lesz!!!

  • Azert eldonthetned,hogy nincstelen miniszter,fideszes vagy milliardos miniszter,fideszes.Ez lenyeges.Ugye?Szerintem milliardosrol lehet szo,de ez a szocikra meg jobban passzol.EWrted?AAA…dehogy.

  • asher alexander

    No es NEKTEK mennyi „kozotok” van a KANADA-i Magyar Hirlap-hoz?? SEMENNYI!!!!

  • asher alexander

    no akkor szamoljuk csak ide hogy az orbanfuhrer korabbi uralma idelyen osszelopott csaladi vagyon mennyit is tesz ki??
    tokaj hegyaljai szollok!
    halastavak!
    erdok!
    banyak!
    -(az elhiresult EZUST HAJO Story-t most ne is feszegessuk!!abbol is lett neki jo par millionyi!!)-
    mennyi is az erdemeny??
    melyik szocinak van ennyije??egyiknek se!!!

  • Nem is tudtam hogy Gyurcsany szegeny ember volt.Jo ezt tudni.Megyesi is a nepkonyharol elt volna,ha az o idejeben lett volna ilyen.Bajnai sogor is admanyokbol elt.Hiszen tudom en,de ezt nehez bevallani.Igaz-e???A goncz kingak es a tobbiek is mind segelyekbol elnek.Euros segelyekbol…No de sebaj…csak fujjuk a notankat.Elobb-utobb lesz aki el is hiszi.Csak legyen eleg hangero.Sajnos ITT a ti hangerotok nem eleg ahhoz(szinvonalarol mar nem is beszelve)hogy aki olvas titeket,ne tudja milyen lyukbol fuj a szel.
    Te asher koma! Te biztos a Wilson-Hights-ban laksz(you know?Bathurst&Wilson,Toronto?).Hat vigyazz meg ne tudjak a szomszedaid a mocskolodasaidat,mert ott becsuletes zsidok laktak a 60-as evekben.Nem hiszem hogy ez most maskent lenne.Akkor pedig teged onnan kiebrudalnak.A te fajtadat mar akkor sem turtek meg maguk kozott.Ugy hogy a szomszedoknak ne nyilatkozzal az allaspontodat illetoen.

  • Göllner András

    JIMBO, az a sok hülyeség ami belőled árad az már tényleg egy röhely…Járatod a szájadat, nyomod azt a süket és közönséges dumádat, aztán mivan ? Össze vissza kapkodsz. Azt hiszed, hogy komoly emberek egy pillanatra is odafigyelnek rád ? Kispályás vagy. Gombfocista. Hagyd abba ezeket a hülye zsidózásokat. Senki se kiváncsi erre. Mért nem hívod magad Billy-nek ? Az sokkal jobban illene hozzád. Jimbo Billy.

  • Dr.Barom!!!Az onkritikarol elfelejtkeztel,pedig allitom hogy nem faj.A hulyeseget viszont meg nekem is faj.Te egy idegen planeterol valo vagy.

  • Szerző Göllner András | április 5, 2012, 11:59 de.

    göllner-gayza, „Az idejáró Dakoták, Kovácsok, Bencsicsek, Kaslikok, Tatulusok, plébánosok ezt a játszmát komálják. Megvetik a racionalizmust, az értelmes párbeszédet.”

    Miről beszélsz? Pl. Judithkáról, aki olyan buta, mint hat pár rendőrcsizma? Értelmes párbeszéd? Ilyenekkel? Ne nevettess, tanár úr 🙂
    Egyetlen értelmes bejegyzést sem olvastam még tőle.
    Vagy a gyűlölködéstől nem látó, értelmes mondatot leírni képtelenekről, akik undorító módon sértegetik azokat, akiknek nem ugyanaz a véleménye bizonyos dolgokról, mint nekik?
    Remzső László az egyetlen, aki arról az oldalról kommunikációra érdemes.
    Ez van.

  • Igy van Dakota!De azert azt nem gondoltam meg almomban sem,hogy ez a dr.baro–mlegyen az asher is.Fenti irasa azt gondoltatja velem,hogy erzekenyen sikerult megpiszkalno.He..he…he.

  • Jimbo

    Én azért kezdtem el nézelődni kanadai honlapokon, mert elkezdett érdekelni a téma. Az a helyzet, hogy akkora magyarellenesség lett urrá a világon, hogy azt nem is lehet leírni. Pedig véleményem szerint a magyar ezt nem érdemli meg. Első világháború nem miattunk kezdődött, mégis minket büntettek legjobban Trianonnal (még az osztrákok is kaptunk tőlünk magyar lakta területeket, pedig ők indították a háborút). Aztán jött a második világháború, ahol ismét nem mi voltunk a kiváltó ok, ellenben ismételten mi kaptuk a legnagyobb büntetést. Arról nem is beszélve, hogy utána jött az 50 év kommunizmus és szocializmus, ami azon kívül, hogy az embereknek adott tartást és nevelést, teljesen eladósította az országot. Még ma is azt fizetjük.
    Persze ez csak egy gyors pár mondatban leírt történet, ami azért kicsit összetettebb, de a valóságot nagyjából tükrözi.
    Szóval, azért nézelődök, mert itt vagyok 27 éves és nincs semmi reális jövőkép előttem itthon és attól félek, ha tovább folytatódik ez a gyalázkodás és valóban nem történik meg az elmúlt 60-70 év számonkérése, ezt az országot bekebelezik, én pedig akkor távozni fogok innen. Eddig legszimpatikusabb országnak Kanadát láttam. Örömmel hallom Tőled, hogy azért vannak kint normális magyarok. Sok ismerősömtől hallottam már, hogy nagyon összefognak kint a magyarok és segítenek egymáson. Nos ezen a fórumon nem ezt tapasztaltam, ezért meg is ijedtem hirtelen. Mindegy. Idővel, biztosan lesz valami. Mondjuk, hogy a Kanadában élő magyaroknak miért fontos a szocializmus azt nem is értem, hiszen az elől menekültek el… A lényeg az, hogy míg itthon talán most először lehetőség lesz majd az elszámoltatásokra (ami ugye elmaradt az úgynevezett rendszerváltáskor), addig a külföldi fórumokon, ilyen hazátlan árulók mocskolják a magyar nép becsületét, és nem engedik a hazájukban rekedt magyaroknak azt, hogy végre a saját hazájukban magyarként élhessenek. Engem nem érdekel, hogy fidesz, vagy jobbik, vagy lmp (remélhetőleg az mszp-nek annyi, ez tudomásul kell venni), csak legyen végre előrehaladás abban, hogy ha elgondolunk egy irányvonalat, azon mindegyik kormány végigmenjen és hogy egyik se térhessen le róla. Magyarországon nagyon sok gond van, főleg, mert az ilyen paprikajancsik itt ugatják saját nemzetüket és külföldön 10x-esen felnagyítják a problémákat saját szemszögükből nézve. Egyébként, ha egyszer végre sikerül a titkosításokat feloldani, nagyon remélem, hogy azok az emberek is bíróság elé lesznek állítva, akik elmenekültek itthonról. Lehet ettől fél itt mindenki, sőt biztos.
    Tényleg sajnálom, hogy itt szájkaratéba fognak ellenünk, pedig, ha lenne egy kis történelmi ismeretük, vagy nem is… Ha csak egy kicsit tanultak lennének, bár az ilyet nem tanulni kell, hanem tapasztalni, akkor ők is máshogy állnának a témákhoz és a nézeteikhez. Én valóban nagyon sajnálom, hogy itt kiborultam, talán, mert hiába mondunk bármit is, csak egyből jönnek és ugatnak, hogy hülye vagyok, meg hazudok… Biztosan, amit átéltem mind hazugság… Lehet egy hazugság kavalkád az életem. Édesapám, valószínűleg azért dolgozta halálra magát az építőiparban, mert olyan jó volt neki hóba fagyva szandálba az elvtársak bendőjét tömni. Biztos ez is hazugság. Az is hazugság, hogy a szocialisták a 8 év alatt olyan oktatási rendszert vezettek be, ami másra sem hajt, mint a szegény emberek pénzére. Az is hazugság, hogy miattuk nekem végig kellett éjszakai műszakban dolgoznom a főiskolás éveimet, hogy az államilag finanszírozott szakra elő tudjam teremteni a kreditekre az anyagi forrást. Az is hazugság, hogy miattuk egy pályakezdő fiatalnak el kell hagynia az országot, hogy egyáltalán munkát találjon. És persze az is hazugság, hogy nekik köszönhetően, ilyen nagy lett a romaterror. Nem egy videó van fent a neten, biztonsági kamerák felvételei, ahol idős néniket vernek agyon, pizzériákat, éttermeket zsarolnak, hogy szétverik a boltot, ha nem fizetnek.
    Én olyan vagyok, hogy csak hazudozok, de már nem is érdekel… Amiről nem akarunk tudni ugyebár, azt nem vesszük tudomásul. Én nem biztos, hogy ilyen emberekkel tovább szándékozok eszmét cserélni, mert nem is biztos, hogy van miről. Mondják, csak amiért fizetik őket, mondják csak, hogy hazudozok, az itteni helyzeten ez úgy sem változtat.

  • Matyus10, olvastam a kommentjeidet, mindegyik korrekt, hiteles volt számomra. Ne ess az általánosítás hibájába, mert amit itt, ezen az oldalon többnyire tapasztalsz, az messze nem a kanadai magyarság véleménye, csak egy szemellenzős kisebbségé, akinek nem tetszik, hogy az általuk aduként használt szólásszabadságot mások komolyan vették:)

  • Békés, szép húsvétot mindenkinek!

  • Na figyeljetek, ti szegény szerencsétlen hontalan komcsi – szoci rasszista gazemberek! Hogy így szólítsalak bennetek, ehhez ti magatok adtátok meg nekem a jogot! Olvassátok vissza, mennyi ocsmány sértegetést, rágalmat kaptam tőletek, csak azért, mert védtem hazámat, nemzetemet! Nincs és nem volt szándékomban politizálni veletek mivel nem ti jelentitek számomra az egyenértékű ellenfelet. Ti, a Magyar Nemzet szégyene, csak egy kis csoport vagytok, akik a Kanadai demokratikus törvényeket kihasználva, annak kegyelem kenyerén + magyarellenes fizetett propagandából léteztek. De, esetleg ha valamilyen természeti katasztrófa vagy egy totális terrortámadás miatt / a rasszista pofátok miatt / vissza szeretnétek könyörögni magatokat az anyaországba a kettős állampolgárságért esedezve, azt javaslom, gondoljátok meg!
    Kellemes Húsvéti ünnepet kívánok minden igaz honfitársamnak, kik e szemétdombon velem együtt védik a Hazát és a Magyar Nemzetet.

  • Én is békés, kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
    Dakota köszönöm szépen tőled is azt a megerősítést. Akkor folytatom a keresést 🙂 Tájékozódok, hogy hol érdemes egy magyar gyökeret eresztenie. Mondjuk egyelőre nincs tervben, hogy kitántorgok, de mindenre fel kell készülni sajnos. Tájékozódom, aztán majd meglátjuk mi lesz 🙂

  • Kedves Matyus10!Nem hiszem hogy pontosan letudom irni,hogy mit erzek most,mert nagyon meg hatott hogy On 27 evesen igy gondolkodik.Bar 2009-ben,mikor OTTHON jartam tapasztaltam,hogy a fiatal korosztaly hasonloan gondolkodik.Aztan jott ez a lap,es minden ossze omlott bennem.Most mar azert kiismerem magam nagyjabol az ordasok kozott,es tudom lassan mi a jatek szabaly.Semmi.Itt nincsenek szabalyok.A demokracia szot kopkodik,annelkul,hogy rajonnenek mikor ellent mondasba kerulnek.Ha valamire nincs valaszuk,letorlik az irast.Csodalom hogy az Onet meghagytak.De ami kesik nem mulik.Mindenesetre en orulok,hogy eltudtam olvasni,
    mielott esetleg leveszik.Ha eddig nem csomorlott meg ettol a laptol,akkor javaslom,hogy figyelje meg mi kovetkezik.
    Mar egyszer irtam itt,hogy javaslom,hogy ne irjunk ide.Nem muszaj.Sajnos jozan ember nem igen birja elviselni ami
    itt vegbemegy.Tehat vagy leveszik irasat,vagy tragarul letamadjak,vagy egyszeruen nem valaszolnak ra semmit.Meg ez a legjobb.
    Igen, Canada nagyszeru orszag volt,es biztos vagyok benne,hogy most is az.Erdemes oda menni,ha minden aron muszaj,amit megtudok erteni.De fiatal baratom ha nem muszaj ne menjen.Kerem amilyen szepen csak lehet.Ne ismerje meg a honvagyat,ha nem muszaj.El sem tudja kepzelni,hogy milyen szenvedes a honvagy.Es leg tobb ember elobb-utobb megkapja.Kulonosen ha egy kicsit is erez valamit hazaja irant.Az hogy ezek a csahosok ott vannak az ne riassza vissza,mert ezek csak annyit jelentenek Canadaban mint egy tehenen 10 bolha.Csak hangosak es amelyik kutya ugat az nem harap.Akar merre veti a sors az en Istenem aldja meg minden lepeset.
    A valaszokra ne reagaljon.Majd Dakota meg en ezt elintezzuk.En is kivanok boldog Husveti Unnepeket,foleg bekeset.

  • Javorszki Maria! Onnek is koszonom minden becsuletes magyar neveben ezeket a sorokat.Gondolom mire Canadaban reggel lesz(gyonyoru a napkelte,kulonosen a prairin) neki esnekn ezeknek az irasoknak.Mindenesetre en orulok,hogy el sikerult olvasni az On sorait is Matyuseval egyutt.Meg egyszer koszonom es Kellemes MAGYAR Husvetot kivanok Onnek es szeretteinek.

  • Szerző Matyus10 | április 6, 2012, 1:56 de.
    Fiatal kora ellenére nagyon jól látja a dolgokat és szinte helyettem is megírta. Én néhány dekáddal öregebb vagyok, nekem már nincs perspektívám. Végre van egy kormányunk aki a nemzet érdekét szeretné képviselni, ha hagynák. Nem is tudom hogy tévedtem erre a fórumra, ahol primitív k. anyázás, elvakult gyűlölettől fröcsögő kommentek találhatók, ezektől kivételt képeznek Remzső úr kulturált hozzászólásai. Én is hiszem Kanadában többségben vannak a másként gondolkodó magyarok. Ha a kanadai magyarokat megszavaztatnák bőven meg lenne ott is a 2/3-ad, vagy még több. Sajnos ennek a többségnek ott nincs magyar nyelvű ellen fóruma. A maga helyében én akkor vándorolnék Kanadába ha ezek az urak továbbvándorolnának onnan.

  • Ez igy igaz Fakopacs Ur!
    Viszont ezek utan – nem veszik le ezeket – akkor megint kimutatjak a foguk feherjet.Husvet vagy nem Husvet

  • Most mar mindjart jonnek.Vigyazat…

  • dakota, mutyipocs, fakopacs es jimbo

    ti miert nem egy masik oldalon erosititek egymast? innen eltakarodjatok ostobak!

  • nyissatok magatoknak egy oldalt sullyedo patkanyok cimmel es ott zizegjetek ragcsalok!

  • Minek te hulye!Egesz jol szorakozunk itt is.Ennyi bohocot sehol sem talalunk egy rakason.Majd vigyazunk hogy bele ne lepjunk.

  • szcsimbok

    dehat alladig er a kaki amiben kapalodzol, mibe nem akarsz belelepni?

  • Te rad.Nem szeretek szaros cipobe jarni

  • Csak el ne felejtsd ki kezdte,szokas szerint.

  • asher alexander

    Matyus10!
    megint elszoltad magad!!!ejnye no!!!
    ha annyira seggig tejfol-es-mez az orbanfuhrer rendszere magyeristan-ban,akkor miert is akarnal te „kitantorogni” barhova is onnet???!!!
    -vagy megse olyan dinom-danom az a rendszer!??
    -(mert itt az szajkozod hogy igenis jajjdejooooo orbanfuhrer rendszere,es ne merje kritizalni senki se!!)-

  • asher alexander

    vorszky te szerencsetlen szellemi nincstelen!!!
    megint milyen komcsikrol,meg szocikrol pampôgsz itten???
    -en speciel jo 50 eve fojamatosan az ULTRAJOBB oldali Israel Shelanu part-ra szavazok!!
    abban hol az hogy „komcsi”?-maga hulye!!
    -a mi ultrajobbunk eppen az ellentete annak a formedvenynek ami mpagyeristanban van a jobbik keretein belul!!

  • asher alexander
    „mert itt vagyok 27 éves és nincs semmi reális jövőkép előttem itthon és attól félek, ha tovább folytatódik ez a gyalázkodás és valóban nem történik meg az elmúlt 60-70 év számonkérése, ezt az országot bekebelezik, én pedig akkor távozni fogok innen.”

    Ezen mit nem lehet érteni? Jó, hogy mindent kétszer kel elmondani 🙂

  • Szerző asher alexander | április 6, 2012, 9:15 de.
    ULTRAJOBB oldali Israel Shelanu part-ra szavazok!!

    Valahogy ezt sejtettük! Csak, akkor mit keres egy magyar közösségben?

  • asher alexander

    matyus10!
    kozod hozza???
    a szuleimet magyarorszagrol deportaltak,a magyar csendorok!!

  • asher alexander

    a szamonkeres meg fog tortenni!!
    csak nem ti lesztek a szamonkeroszek tagjai!!
    -(azt elhiszem hogy az elol el kell bujdosni kulfoldre!!eppen mint a nyilasgyilkos zentai karoly tette 45 Januarjaban, amint budapesttol egeszen az ausztraliai pearl-ig bujdokolt!!-az o szamonkerese se marad el!!igy vagy „ugy” de…)-

  • Nem minden fekete vagy fehér… Az elszámoltatásnak már rég itt az ideje. Pont az MSZP titkosított rengeteg dokumentumot 2002 és 2010 között.
    Amit mond, aszerint Ön már nem fiatal. biztosan voltak a történelemnek fekete fejezetei, de ne felejtsük el, hogy nem csak egy holokauszt volt. A mai napig nem beszél senki arról, amikor jöttek az oroszok és rengeteg magyart elhurcoltak Szibériába kényszermunkába. Akit meg nem hurcoltak el, azok is kényszermunkán végezték. És a svábok? Akiktől elvettek mindent a szovjetek? Kitették őket a mezőn, elfoglalták házaikat, és megmondták, ha haza megy agyon lövik? Még sem kaptak három generáció óta ilyen meg olyan kártérítéseket. 🙂

    Fel kell fogni, hogy nem csak egy népcsoportot készített ki a történelem… De hogy mindig ezen siránkozzon egy nép? A többi nemzet már rég túllépett a fájdalmaikon, csak egy van, aki örökké siránkozik. Persze, biztos most is hazudok… 🙂

  • asher alexander

    Matyus10!
    -„fel kell fogni nhogy nem csak egy nepcsoportot keszitett ki a tortenelem”-
    fel KELL-(???)-fogni??
    a „tortenelem” nem is,-de a magyar torvenyek igen!!!ugyanis a MASODIK zsido torveny-(a 39 evi IV.ik TC)- jo harom honappal a II.ik vilaghaboru kitorese elott-(39 majus 05-en)-eletbelepett Magyarorszagon!!arra HOL volt barminemu nemet koveteles??-(mert ezzel takaroznak folyton!!)-„egy mepcsoportot”??-irod!!
    pontosan hogy ,igen!!
    a mi „bununk” kizarolagosan csak az volt hogy mi annak szulettunk aminek!!!
    mertt ugyan mond mar hogy pl,; az oreg beteg mozgaskeptelen 80 feletti nagymamam,vagy a karon ulo 3 honapos kis ocsikem vajon mifele Fortyelmes bunt kovettek el hogy Ghettoba,Waggonokba kellett zarni oket????!!!
    mi volt az a bun ami miatt a mosoni utcai csendorlaktanyaban megvertek min ket a csendorok,a nyomorek nagymamamat is!!!
    na erre varom a nem kibuvot kereso valaszt!!!!!
    mert ne jojjon itt egyik se azzal hogy jaaaa hat 1919-ben igy meg ugy!!!!!az NEM ad Semmifele felmentest az atrocitasok alol!!
    mert azonnal kerdem en,; -a karon ulo 3 honapos ocsikem hol volt 1919-ben,???itt 1944-rol van szo!!!

  • mutyi10

    ez hiheto, hogy 27 eves jobber lehetsz, akinek kozpontbol osztogatjak az mszp „buneit”, mert fogalmad nincs rola, ez a kozpont egyszer langok aldozata lesz, meglasd

  • asher alexander

    Matyus10!!
    kimaradt az elobbibol!!
    meg mielott a nagy magyar veszesegrol beszelnel!!
    azok-(a teljes II.ik magyar hadsereg)- onkent es dalolva mentek ki a DON-hoz,a hitleri hadvezetes-(Keitel,es Jodl)-segget tisztara nyalni, Vitez Janyi Gusztav Vezerezredes parancsnksaga alatt!!
    tagadd le hogy nem igy volt!!!
    aztan ellenere annak hoigy a korabeli Magyat torvenyek tiltottak azt!!-sok-sok ezernyi Svab ajku Magyar allampolgar Josef Basch nepcsoportvezeto unszolasara-(VOLKSBUND)-onkentesen beleptek az SS-be!!
    de kerdem en azert csak!!
    a nagy magyar vesztesegbe beszamoltatok-e a MUSZ-osokat is?akiket a tabori csendorok rahajtottak az aknamezokre Ukrajnaban,majd mindezt megkoszonve a 42-es Kamenec Podolszkij-i meszarlasok idelyen le is lottek nagy reszuket!!
    mindezt nagyon-nagyon nehez lesz „megmagyarazni”!!!!

  • Én nem tagadom, nem és éltem akkor, nem is mondtam, hogy tagadom… Csak azt mondtam, hogy többi nemzet már rég túllépett a fájdalmaikon. Ebbe nem kell beleképzelni semmi rasszizmust, vagy jobboldaliságot!
    Visszatérve a fideszezésre, szerintem, sehol egy hozzászólásomban sem védtem a fideszt, és ezentúl sem szándékozom.

  • asher alexander

    Matyus10!
    az lehet hogy sokan „tulleptek” rajta!
    -en viszont NEM TUDOK TULLEPNI azon hogy a nagyszuleimet,anyamat,apamat,novereimet,kis testverkeimet gazkamraban legyilkoltak csak azert mert mi zsidok vagyunk!!

  • Mutyi10

    a fideszhez kepest jobbernek lenni sem dicsoseg, sot!

  • Göllner András

    Egy rövid hozzáfűzni való, Matyus10-es megjegyzéséhez, mely valóban egy elég elterjedt nézőpont – mármint, hogy mi a fenének kell folyton a zsidók veszteségein siránkozni. Azért, Matyus, mert ez nemcsak a zsidók hanem a magyar nép vesztessége volt, és ezzel Te is és a Te fajtád képtelen szembenézni. MI AZT MONDJUK – HA NEM NÉZÜNK SZEMBE GAZTETTEINKKEL, UJFENT MEGISMÉTELHETJÜK ŐKET Bele tud maga abba gondolni, mit jelent az, hogy 51 nap alatt majdnem 500,000 ártatlan, hazáját tisztességgel szolgáló embert magyar csendőrök vagonokba préseltek, és egyszerűen, a legbrutálisabb modszerekkel kiszolgáltattak a haláltáboroknak, miközben az akkori magyar hatalom, A HATALOM VITÉZEI, díszmagyarba öltözve tisztelegtek a magyarság hagyományai előtt és magasról leszarták a népírtást ami az orruk előtt, beleegyezésükkel folyt ?????? Feltudja maga ezt fogni, hogy ez mi ???? A németek, a háború után kibeszélték bűneiket, feldolgozták valahogyan. A magyarok az asztal alá seperték, és azt szeretnék hogy ott maradjon, semmi se árnyékolja be Horthy, a katolikus egyház, Prohászka, a nagy szabadságszerető, hősi magyar önarcképet, és megint csak arról beszéljünk, hogy minden bajunkért a zsidó felel. MATYUS !!!!!, ÚGY TERJED AZ INTOLARENCIA, A ZSIDÓELLENES ÚSZÍTÁS MEGINT ODAHAZA MINT A GAZ. Azt szeretnéd, hogy ne beszéljünk erről, fogjuk be a szájunkat, tapsikoljunk mikor sertésméretű nácik menetelgetnek Budapest utcáin, szana szét az országban, és az országházában, tapsal fogadják a nyílt zsidógyülöletet ? Megint azt szeretnétek, hogy jól csessze el hazánk jövőjét a kereszténykedő felsőosztály, hogy utána legyen kire fogni, legyen kit lámpavasra kötni saját büneitek kárpótlásaként ? EZT NEKED MATYUS !!!!!!!!! Fejemet hajtom, összes ártatlan, becstelen, gazember módon lemészárolt zsidó, roma testvéreim előtt. Sose fogunk elfelejteni titeket, testvéreim, sose fogjuk elfelejteni a gazembereket akik ezt tették veletek, szeretteitekkel, nagyszüleitekkel, szüleitekkel. Az Isten szeretete, áldása legyen örökké azokkal, akik ezt a borzadályt elszenvedték Örökké émlékeinkben, és tiszteletben tartva gondolun Rátok.

  • göllner-gayza

    Kedves „tanár úr”, ez egy meglehetősen hatásvadász hozzáfűzés volt, ugye érzed?
    Tartalmilag egyes, kommunikációból kettes alá.

  • dakota

    hogy mennyire hatasvadasz, ezt csak akkor tudhatnank meg, ha a tefajtadbol, hasonlo modon lemeszarolananak legalabb ugyanannyit!

  • Jimbo, Dakota, Matyus10 és a többiek.
    Nem is értem miért írogatunk mi erre a portálra! Miért adjuk meg nekik azt a kéjes gyönyört hogy velünk vitatkozhassanak! Gyönyörködjenek ők egymás kommentjeiben, Magyarországon a kutya sem olvassa őket, vagy legalább is elenyésző számban. Korán kelnek. Helyi idő szerint 6 óra után már indul sziporkázó bölcsesség áradat.

  • Göllner András

    Végre egy értelmes mondat Fakopács. Mi se értjük mi a fenének írtok ide mindenféle hülyeséget. Futás. Pucoljatok. Fakopácsolgassatok szépen a saját sötét erdőtökben. Nem fogtok hiányozni. Itt csak hátráltatjátok az értelmes eszmecserét mocskolódásotokkal.

  • Nem értek egyet, és nem is fogunk egyet érteni. Az, hogy Önnek kie halt meg, arról önnek kell megemlékeznie és nem nekem. Én meg emlékszem dédapámról, akik a németek miatt esett el a Don kanyarban, és megemlékezem a rokonaimra, akiket azért gyilkoltak meg a szovjetek, mert nem tudott a 3 disznóból 4-et odaadni. mindenki emlékezzen meg a saját halottjaira. Szerintem ez a világ rendje. Nekünk már sok a holokausztból. Megtörtént a németek csinálták, újra úgy sem fog megismétlődni… Horthyhoz hozzáfűzném, hogy mikor a németek átlépték a magyar határt, Horthy szembe szállt a németekkel és lőtt is rájuk a dunai flottillával. Hogy a történelem, amit ugye a szovjetek írtak 40 évig, miért úgy emlékezik meg rá, ahogy abba ne menjünk bele, elég sok könyvet lehet róla olvasni, nem is az én tisztem eldönteni, hogy mi az igazság. Egyébként itthon sem lenne egy csepp zsidóellenesség sem, ha parlamentben nem ülne egy sem, és a bankok élén sem ők állnának. Ezt az egyet kérjük évek óta, hogy a magyar parlamentben csak magyar képviselő üljön, és a bankoknak is magyar vezetősége legyen MAGYARORSZÁGON. Hogy a többi országban mi van, vagy hogy van, senkit nem érdekel, legalábbis az átlag magyart nem. Ha ez a probléma fel lenne oldva, mindenki békében élhetne a saját országában és nem lenne ennyi vita. Én már unom, hogy engem náciznak. Közöm nincs hozzá. Nekem van afrikai származású ismerősöm is és teljesen jól megvagyunk, sőt imádom a humorát 🙂 Nagyon finom kecskesajtokat és házi sajtokat készít. És Őt sem hallottam még sehol sírni, hogy mennyi honfitársát megölték. Aláírom, legyen megemlékezés, ne felejtse el senki, hogy volt ilyen. De pont. És ennyi.

  • Mutyi10

    ha nem lattal meg nacit, akkor csak nezz a tukorbe….azt kerni, hogy a magyarorszagon szuletett zsidok ne ulhessenek bankok elen, vagy a parlamentben, vagy akarhol??!!! ezt ugy hivjak, hogy kirekesztes, megkulonboztetes…..raadasul nem leteznek igazszivu, tiszta arja magyarok!!! en lehet, hogy megis lampavasgyartasba kezdek, erosen ugy erzem, hamarosan jol jovedelmezo iparagga novi ki magat! neked meg azt ajanlom, hogy eltakarodjal innen, mert mostantol HITVANY SZAR a neved!

  • Göllner András

    Ha a Matyus unja, hogy nácizzák, akkor váltson formát és ne legyen náci ! És MOST jön ide a szemét, az ünnepek alatt, a gyalázatos 44-es gaztetteik évfordulóján, mérgezni a levegőt, még egy lapáttal rá tenni ????Azt hiszem több szót nem érdemes erre a szarházira költeni. Bocsánat Christopher Adam, de mindennek van határa.

  • Hat Matyus10,En nem csalodtam.Minden ugy tortent ahogy elgondoltam.Ezek mar ilyenek.Fenyegetnek,ragalmaz-
    nak,vadolnak,stb.Ehhez nem kell hozza tenni semmit.Szerintem fol se fogjak hogy mit irt(kulonosen tegnap),csak
    annyit ertenek meg belole,hogy nem mellettuk szol.Meg a hibas misekent es asherkent irot megertem,mert olyannak allitjak be magukat,akirol feltetelezheto az ilyen eggyugyu gondolkozas,de gollner pl.szeret a muvelt ember kepeben tetszelegni(dr.ugyebar).En csak azt mondom hogy a sz@rt nem erdemes piszkalni mert csak budosebb lesz.Mikor mar nincs szaga,meg akkor is csak [email protected] nem riadnak vissza egy kis tortenelem hamisitastol,egy kis tulzastol,
    egy kis ragalmazastol.A fenyegetesrol nem is beszelve.Mintha ezeken az ocsmany lapokon tul lenne valami hatalmuk is.Ha ezeket olvassa az ember,akkor a vilag osszes bajaert a magyarokat,Magyarorszagot kell okolni.
    Meg Papua-New Guinea-ban tortentekert is.Elvakitja oket a gyulolet,csak nem tudni,hogy miert van ekkora gyulolet bennuk.Mert amit ide firkalnak az nem magyarazat.
    Gollner,ha mi nem irunk ide akkor egymasra frocsognetek,vagy egymast szapulnatok???Elkepzelheto.Nagyon erdekes lenne.Az unalmassagra nezve csak annyit:ugyan nezzed mar meg asher,meg hibas irasait.Semmi uj nincs
    bennuk.Ugyan azt irjak,mint egy hettel ezelott.Ez nem unalmas?Vagy a te ismetelgetesed?Ezek mar a szajkozas fogalmat(ha van ilyen) teljesen kimeritik.
    Matyus10 es Javorszki irasa elgondolkodtato lehetne meg nektek is.Nekunk az.A legjobb lett volna(ha mar nem vettetek le)ha a regi modszerhez folyamodtatok voln:hallgatni rola.Mintha nem is lattatok vol az irast.Ezt acselt lkalmazni.Igy csak a regen velemenyt(egy fajta bizonyitvanyt)erositettetek meg.Ja… igen:le is lehet zarni a kommentelest.Ez is be volt mar vetve,Mondanam,hogy kikerhettetek volna Bartus atyatok velemenyet,de hat annak sincs tobb esze mint nektek.Oda csak azert folyamodtok,hogy gyuloletet tankoljatok.

  • Gollner!Azt tanacsolod matyusnak,hogy valtson format.Hat te azt hiszed,hogy mindenki koponyeg forgato?Hogy nektek ez az alap termeszetetek az OK,de mastol ezt ne vard el.Nem mindenki kopacsi papa

  • asher alexander

    Göllner Andras!
    ne kapja fel rajtuk a vizet!!erre varnak csak!!
    latja kerem,…………………nekem valoban volna ra okom de latom hogy nincsen ertelme!!

  • asher alexander

    Matyus10!
    gondoltam hogy „ennyit” ertettel az egeszbol!!-(miert is nem meglepobb toled??)-
    de annyit megismetlek ujra es ujra-(meg ha nektek nem is tetszik!!-en viszont ateltem,lattam a sajat szememmel!)- sem az osszegyujtesunkkor,sem a csendorlaktanyaban a megveresunkkor-kirablasunkkor,sem a gettoban,sem a palyaudvaron mikor waggonokba zartak minket, NEMET SS EGYETLEN EGYSZER SEM VOLT JELEN MEG CSAK MUTATOBAN SEM!!!!!!
    Nemet SS-eket kizarolag az Osztrak hatar atlepese utan lattunk eloszor!!
    addig CSAK es KIZAROLAG MAGYAR RENDOROK, HONVEDEK, CSENDOROK voltak velunk!!!
    ezt hiba is probaljatok tagadni,mi tulelmok jobban tudjuk mi hogyan zajlott le!!!

  • Göllner András

    Asher barátom, ne félts. Mára elmondtam amit kellett. Veled érzek, és azokkal akiket ezek a gazemberek bántottak, és most ujfent bántani akarnak. A szemetek szemetelnek – valóban nem szabad sokat foglalkozni velük. Isten áldjon és vigyázzon Rád az ünnepek alatt is és mindenkor.

  • asher alexander

    Göllner Andras!
    koszonom Baratom!!
    neked is kivanok Hag Kosher Pessah v’Sameah!!

  • Hat igen asher! szornyu volt amit leirsz.De hiszen senki(lagalabb is nagyon kevesen) tagadjak,ami tortent.Amit tagadnak (sokan) az az hogy ki csinalta,hogyan stb.Es valahogy a szamok sem jonnek ossze.Most(ujra)megneztem egy-nehany adatot,ami szerint 1910 Mo.zsido lakossaga 18000 volt.Na mar most ez ev szazadokon keresztul novekedett erre a szamra.Viszont 10-tol 44-ig rohamos,mindent elsopro novekedesnek kellet beallni,ha 44-ben gollner szerint 200000 ezer zsidot hurcoltak el csendorok,nemetek,magyarok stb.Hat ezt en nem ertem.Egyes hivatalosan Zsido kozles szerint 600 ezer lett elhurcolva.Honnan szedtek oket elo???Europaban (ha egyes zsido jelentest veszunk figyelembe) 6 millio zsido pusztult el.Hat egyaltalan mekkora volt a zsido lakossag lelekszama???
    De hat itt nem szamit.Itt(es masutt is)mindent lehet mondani.Aki megkerdojelezi,az naci,rasszista es egyebb nyalanksagok.
    Asher!Egyszer,csak egyszer emlitsd mar meg a palesztinokat is.Azt akarod elhitetni velunk,hogy ott elsz.Lehet.De akkor elso kezbol ismered a palesztinok MAI helyzetet.Ah…Most jut eszembe,hogy azt is magyarok csinaljak,esetleg csendorok is ott vannak???
    Egyebbkent megint elbliccelitek a temat.Tudjatok?Amivel a mai nap indult…

  • Hogy mi volt a tema? Nehany FIATAL,normalisan gondolkodo,becsuletes MAGYAR ember irt ide nektek oszinten.
    Minden gyulolkodest mellozve.Eleg targyilagosak az irasok,csak el kell olvasni.Nem megtorpanni mikor kiderul hogy nem a ti notatokat fujjak.
    Bocsanat.Gollner nem 200 ezret ir hanem 500 ezret.
    Hol tanultak ezek matematikat???Szerintem mindenkit hulyenek neznek,ami nem nagy baj,ha az ember azt nezi,hogy ki mondja es nem azt,hogy mit mond…

  • asher alexander

    bimbo!
    1910-es adattal kerkedsz itt??
    -en jobbat tudok!!1933-as adat!! Magyarorszag zsido lakosainak szama,; 435000 fo!
    csakhogy a felvidekrol-karpataljarol(a magyar-nemet megszallas utan 1941ben!!)-legalabb 325000 magyarajku zsido menekult a nemetek es az antonescu fele vasgardistak elol-(lasd,; isai-i meszarlasok)-Magyarorszagra!!
    a szlovak hlinka gardistak elol ugy kb,; 80000 zsido menekult oda Magyarorszagra!!
    ugyhogy 1944-re lett ugy kb,; 800000 fos zsido lakossag !!
    ebbol 1944 Aprilis-Junius kozt a Magyar Csendorok-(Horthy parancsara Ferenczy Laszlo Csendoralezredes szemelyes iranyitasa alatt)-osszeeszedtek 437000 zsidot es deportaltak oket Auschwitzba!!
    kesobb a pesti nagy gettobol meg kivittek waggonkban 186000-et!!
    az ugynevezett kis gettobol-(dunaparti nemzetkozi getto a margitszigettel szemben)-vittek a dunapartra legyilkolni ugy kb,; 20-23000 zsidot!
    sorolhatnam meg de………………….mi ertelme lenne??ugysem ertenel belole fingot sem!!

  • Most nagyon fajhat a hasad.Nagyon sokszor ra utottel.Ja …igen,te mint tiz eves gyerek pontos adatokkal szolgalsz.
    Annyi idosre saccollak az adott idoben.

  • Göllner András

    Takarodj innen JIMBO. Büdös a szájad ! Egy tanulatlan, uninteligens bunkó vagy. Fingod nincs miről beszélsz, raszista mérgedet öntsd valahová máshová. Fasisztákkal, szarjankokkal nem beszélünk. És Te az vagy.

    Kedves Asher – ennek a szarjankónak ne sorolj fel semmit, hisz az igazság úgy lepereg róla mint egy kacsa hátáról a víz. Semmit se tud, egy tanulatlan kis baromfi, csak azt tudja, hogyan kell gyalázni az áldozatok emlékét. Ha nem bombázzák a földbe Hitleréket, és hazai támogatóikat, az összes zsidót kiírtották volna, a cigányokkal a melegekkel , a demokratákkal együtt és utána jöttek volna maguk a többi magyarok – ezt nagyon jól tudjuk Hitlerék hivatalos terveiből. A Németek egy süket, fejletlen népnek tartották a magyart, velük is le akartak számolni, őket is fel akarták küldeni a kéményeken. Jimbo és az ide beerőszakoskodó antiszemita fasisztáknak hiába mondasz bármit, megszállott fanatikus, és tanulatlan fajankók. Nem szabad velük szóba állni.

  • Gollner! Te egy ontelt,bekepzelt es becstelen fajanko vagy.Ez a te bajod.Senkit nem zavar,de ne akard a sajat hibaidat masokra kenni.Idonkent hozza szolhatnal az adott targyhoz is.OK???Csak ugy brahibol.Az utolso bejegyzesed is tanusitja,hogy erre keptelen vagy.Kar hogy nem emlitetted a demokraciat.Olyan jol hangzik toled.

  • No meg a szolasszabadsag is nagyon illett volna a fenti irasodhoz.

  • Le kéne már zárni ezt a topikot, mert rég nem Schmittről szól, hanem teljesen eldurvult.

  • Hat mit lehet tenni.Ha valaki visszater a targyhoz,ezek elterelik.Szellemesegukbol csak ilyesmire telik,az ocsmanykodason kivul.Hiszen ma is ok kezdtek(ahogy ezt mar megjegyeztem)

  • Amennyiben nem értik a hozzászólásaimat, kérem töröljék ki. Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményem! Nem fogok többet magyarázkodni, mert mindig csak nácizás lesz belőle, pedig a nácikat én is utálom. Sőt az elnyomást is! Háromszor négyszer nem fogom megismételni magam, pedig látszik még utána sincs felfogva, amit mondok.
    Kellemes húsvétot mindenkinek!

  • Detto Matyus.En szoltam Onnek.Hat itt van.

  • Igen, tudom… Még annyit azért hozzátennék, bár már rég nem a témáról beszélgetünk, én sem megyek el Izraelbe és csücsülök be a parlamentbe és nem hozok olyan döntést, hogy az izraeli föld eladható legyen bárkinek. Nem fogom tenni, mert én csak a hazámat szeretem. Nem akarok senkit bántani, nem akarok népcsoportot mészrolni, csak itthon szeretnék élni békességben. Tudjuk jól milyen érdekek dominálnak, MO-ot felakarják vásárolni, de reméljük ez senkinek sem fog sikerülni. Ez a MI hazánk, a mi életünk. Minden nemzetnek van hazája. Ha nem akar ott élni, menjen el máshova, de ne szóljon bele az ott élők dolgaiba. nincs értelme… Éljen úgy, ahogy szeretne és ha esetleg kitaszítónak tartja azt a társadalmat, ahova befurakodott, álljon tovább, keressen olyanokat, akik ezt elfogadják.

  • asher alehander, a gyűlölet megmérgezte a testedet, lelkedet! Fogadd meg libas misi április 5.2012,8:04 DE-i jó tanácsát melyből idézek : …”ha meg az nem tetszik ami 56-ban történt, azt azokon kell számonkérni és nem az utánuk jövő generáción !
    Amikor bejöttek az oroszok, őseimet családostul 3 gyerekkel dobták ki az utcára, csak azért mert magyarok, rájuk szegezve puskájukat burzsujnak nevezték őket és kijelentették, hogy most ők fognak ebben a házban lakni. A mai napig is ott laknak. Nagyapám családjával falura menekült, közjegyzőként munkába állt és az volt első dolga, hogy az összes zsák búzát, árpát stb. minden élelmiszert ami tartalékban volt azt szétosztotta az éhezők között, az oroszok ezért börtönbe zárták és két fiútestvérét, csak azért mert ők katolikus papok voltak. Szerinted most minden orosz embert gyűlölnöm kéne ezért ? Őseim önfeláldozóan zsidó családokat bujtattak, szomszédaikat, barátokat nagy számban életveszélynek téve ki sokgyermekes családjukat. Sokat tudnék erről elmondani. Azokban az embertelen időkben nagyon sok igaz szívű magyar ember zsidó családokat bujtatott, vagy kimenekített. Zsidó nemzetiségű barátaim mielőtt kiutaztak Amerikába, Izraelbe, mindannyiszor tábortűznél reggelig búcsúzkodtunk, fájó szívvel ! Most talán utálni kéne őseim önfeláldozó emberbarát tetteit és gyűlölnöm kéne minden zsidót, csakis azért, mert te engem ocsmány jelzőkkel illetsz, SS besúgónak kiáltasz ki, rágalmazol ?

  • És mindegy, Peszach, Ramadan … mert egy az ISTEN ! Ezt, csak azok nem értik kiknek szívük tele van gűlölettel .Boldog Húsvéti Ünnepeket !

  • asher alexander

    Göllner Andras!
    hadd idezzek ide par sort,abbol a tanuvallomasbol,amit Edmond Wesenmayer tett a Szalasi perben!!
    -(Ez igazolja azt amit irtal!!De-azt is hogy a Magyarokat a Nemet csatlosaik egy aljas patkany nepnek, Herdenvolke = Csordanep-nek tartottak!!)-
    Wesenmayer tanu,; „mi akik leigaztuk Europat,Sehol olyan Aljas Gerintelen nepseggel mint a Magyarok Nem talaltuk szembe magunkat!!a Megszallas elso Egy honapjaban Tobb Feljelentest kapott a GESTAPO mint mas orszagokban egy Ev alatt!!”-
    kerdem en mi oka lett volna valotlant allitania??!! az Amerikai erok CSAK mint Tanu hoztak Magyarorszagra 1946-ban a Szalasi Perhez!!
    ———————————————————————————————————————————————–
    a Naci ideologia Alfred Rosenberg szerint,amibol is lett a hirhedt NURNBERGI TORVENYEK alapkove!!
    1,; Herrenvolke! = (Ur Nep)- KIZAROLAG a Nemetek!!
    2,; Herdenvolke! = (Csordanep)- MINDEGYIK MASIK NEPCSOPORT!!
    ———————————————————————————————————————————————–
    ezen belul!
    A,; Kuklturat Alkoto Faj,;= CSAK es KIZAROLAG a NEMETEK!!
    B,; Kulturat Hordozo Faj,;= Mindegyik Csatlos allam!-(magyarok,romanok,olaszok,stb)-
    C,; Kulturat Rombolo Faj,;= a zsidok,ciganyok,stb-stb!
    ———————————————————————————————————————————————–
    a Magyarok bele egyeztek a „B” kategoriaba,CSUPAN azert hogy Ok Maguk minosithessek „C” kategoriaju fajja a Sajat zsidosagukat!!

  • asher alexander

    bimbo te agyatlan fereg!!
    olyanrol akkor eddig nem is hallottal hogy „UJSAG”,ugye??abban megirtak az akkori-(1933-as)- nepszamlalasi adatokat,a Magyar Kormanyhivatal reszerol!!!
    na de ird csak ide MELYIK erosen FAJVEDO kormanyzat is volt Hatalmon 1933-ban Magyarorszagon???

  • szerintem ignoralni kell oket, mert az a cel, hogy itt kavarjanak, ha senki nem reagal a faszsagaikra, eltakarodnak innen, mert unalmassa valik nekik a terep….ezek itt nem fognak forditani semmin, bunozokbol sose lesz maszuletett barany!

  • Ket bagoly is mondja a verebnek nagy fejed van.A tietek azert nagy mert tele van SZARRAL.Miert ide okadjatok ki.No majd gollner hos fajvedo megvigasztal benneteket.
    Jo etvagyat az unnepi ebedhez.Nektek ez NAGY unnep.Nagy eredmeny evforduloja.Kb.2012 eves????

  • A palesztinokrol igertel egy nehany szot asher koma!!!

  • asher alexander

    BIMBO!!
    1,; nem vagyok a komad!!-es nem is vagyok ra az lenni!!nagy valoszinuseggel van koztunk ugy minimum 50 ev korkulombseg!!-en 1926-ban szulettem Ungvaron!-es Te mikor is??
    2,; NEM igertem semmit a palastini-rol!!!
    de,…………….ha mar itt tartunk!!
    az hogy „palastin” az egy kitalalt nep!!olyan nincsen es nem is volt sosem!!magar arafat is yordan szuletesu amman-bol!!
    a szo palastin a romai palestra szobol ered ami azt jelenti „bekeritett terulet”!
    semmi koze a heber eredetu Phylistee szohoz,ami azt jelenti,;-„a nep amelyik a tenger felol jott”!!
    vagyis meg a Phylisteen sem oshonosak itt!!oket eloszor az i.sz.elott 250 korul a Har Megiddo lakosait kepezo zsidok vettek eszre amint hajoikkal keszultek kikotni!!
    az DNS vizsgalatok szerint a phylisteen oshonosak voltak, a mai mauritania teruleten!!
    ———————————————————————————————————————————————-
    de!!
    kerdezhetnem azt is pl,;
    Saeb Erakat,Mahmud Abbas,Abed Rabbo,stb politikusnak csufolt btrogerek mibol epitettek fol a Kacsalabon forgo Villaikat Yordan oldalon az Aqaba-i obolben???
    hova lett az ENSZ,az USA,az UNESCO altal adomanyozott tobb 10 000 000-os segelyek nagy resze!??
    most eppen azon sirankoznak Abbas-ek hogy Izrael NEM AKARJA nekik azt a hianyt potolni onkent es dalolva!!!
    kovetelik az ENSZ-nel hogy „kotelezzek” erre izraelt!!!
    vagyis,;
    mi fizessuk ki azt amit ok szetlopkodtak sajatmaguk kozt elosztva!!!
    leshetik!!!!mi ezen csak jokat rohogunk!!!egy budos vasat sem kapnak tobbet tolunk!!!!
    ————————————————————————————————————————————————
    1948-ban az Arabok 5 Fronton egyszerre tamadva,megtamadtak az alig egy eves Izrael Allamot nagy gezereccel,hogyu belefojtjak az osszes zsidot a tengerbe!!
    Yordania,Libanon,Szirya,Egyptom,es az Abdullah Tell vezette Arab Legio ELBUKTAK ellenunk sorban mind!!!!
    most azon vernyognak,hogy mi kotelesek lennenk a vereseguk miatt nekik karteritest fizetni!!!
    alomdni szabad!!az ingyen van!!!egy kurva vasat se kap egyik sem!!

  • Melle beszelsz faszikam!(bocs a komaert)

  • asher alexander

    jimbo!
    mint mondtam van koztunk jo nagy korkuombseg!!!
    eppenezert nem vagyok sem a „haverod” sem a „faszikad”!!!
    vilagos???!!
    mellebeszelni itt ti melymagyarok-neonaci fergek szoktatok!!

  • No Comment!!! Korra nezve,bar igazad lenne…

  • Puchert János

  • Puchert Janos! Ez meg kellet.Milyen jo hogy foltetted.Meg egy szeg kellet a koporsoba.Igaz????

  • Akar hogy nezzuk,a tortenelembe beirta a nevet,ami tobb mint amit rolad el lehet mondani.
    Let the shit fly.

  • Te Kicsimbók?
    Te valamiféle Sittplagi-fan vagy ?
    Tetszett neked hogy jogilag romba döntötte az országot mi ? Azzal hogy mindent gondolkodás nélkül aláírt , amit csak eléje toltak ?
    Ha valóban az „Emberek embere ” lett volna ( Tipikus FIDESZ szlogen , gondolom a fő PR.-osuktól származik ) akkor nem kellett volna lemondania. Kiálltak volna mellette az emberek . Csak hogy tudd te seggfej : a legfőképpen a JOBBIK mondatta le. Ha nem kezdődik a Magyar Nemzetben a hadjárat ellene , még mindig vidáman lottyasztaná a seggét a Sándorpalotában. Persze mindez a Mosthatalmonlévő terve szerint történt , ez kétségtelen. És köztudott is , csak a magadfajta szűklátókörű agysorvadásosak képtelenek átlátni.
    A Demokratikus Oldal miatt ugyan nem mondott volna le az a komcsi/MDF/FIDESZ seggnyalógép.

  • hehehehehehe ” beírta magát a történelembe ”
    Naná..mint Magyarország első olyan Közt. Elnöke aki csúszómászással , hazudozással és helyezkedéssel érte el dicstelen végű karrierjét.
    Légy erős : ki fog maradni a történelemkönyvekből.
    Ma már Mádl Ferencre sem sokan emlékeznek , pedig sokkal jobb ember volt ennél az öszhajú aranyifjúnál.
    De Göncz Árpi bácsi neve mindig aranybetűkkel lesz benn az évkönyvekben , erre mérget vehetsz !

  • Milyen demokratikus oldal??? Hol terem az??? Csak tan nem magatokra es hozzatok hasonlora gondolsz? Had rohogjek.Ha ti vagytok a demokratikusok,akkor,kosz nem kerunk belolel.Nincs meg hozza a qualifikacionk.Mi nem tudjuk sajat hazankat mocskolni. Egy azert szarmazott belole: van min ragodnotok.Jo etvagyat.

  • Igen,igen,Arpi batyad bekerul a tortenelem KONYVBE,amelyikben ti gyalazzatok 56-ot.A lanyanak meg szobrot is allitanak.Valahol a hortobagyon.Valahova a pasztoroknak is menni.Dolgukat vegezni.

  • asher alexander

    moisi abraham!!
    csak nem te is egy NETOREI KARTA-s fereg vagy??
    HAZUGSAG A VIDEOD!!!!
    SHARON 2002-ben MAR BETEG VOLT,KORHAZBAN APOLTAK!!!!IGY NEM IS „ROMBOLHATOTT LE SEMMIT”!!!
    -PLANE NEM A „NYUGATI”-(????!!!!)-PARTON,MERT OLYAN NINCSEN !!!
    VISZONT EPPE SHARON VOLT AZ AKI KIURITTETTE A TELJES GAZA OVEZETET,KITOLONCOLVA AZ OSSZES ZSIDO TELEPEST-(lasd pl,; NEVE DEKALIM, NEVE OZ,stb)-!!!!
    a bekoltozo palastinim legelso akcioja gaza-ban az volt hogy nagy zenebona kisereteben felrobbantottak-(kozonseg elott!!!!!!)-a Neve Dekalim-i zsinagogat!!!!
    mellesleg mind a mai napig semmit sem epitettek fel oda!!!!ugy romosan orzik meg!!!

  • asher alexander

    2012 Magyar Parlament-ben BETILTOTT,a Boszormenyi Geza vezette Magyar Nemzetszocialist Part-ot!!

  • asher alexander

    rosszzul irodott be!!
    megismetlem!!
    2012 nemzetiszocialista part a magyar parlamentben??
    ugytunik a fideSS ujraelesztette az 1930-as evekben HORTHY altal is Betiltott,-a Boszormenyi Geza nevevel femjelzett Nemzeti szocialista partot!!!
    na kerem ez aztan a hungaricum!!!

  • Csak szeretném jelezni, hogy még egyetlen kormány sem adott annyi segélyt a romáknak, a magyar emberek pénzéből, mint a mostani. Nem hőbölögni kell, hanem utána nézni. Egyik párt sem, adott feleslegesen ennyi egyháznak (vallásnak) szabad valásgyakorlási jogot (haékan jegyzem meg 3 zsidó egyház, és egy zsidó szekta is kapott egyház alapítási jogot). És egyetlen kormány sem vett el a magyaroktól annyit, mint a mostani, hogy odaadhassa az idegeneknek. Biztosan nemzeti szocialista… és biztosan náci párt (ami már a 40-es évek óta ugye nem létezik az egész világon). Látom, nem igazán láttok ki a szemüveg mögül. 🙂 És most, hogy itt elkezdtük ezt a témát, egy gyökér felrakott a jobbikról is egy rasszista cikket, csak gratulálni tudok 🙂 Mert nem képesek arra, hogy összegészében megnézzék a munkájukat. Mindig csak szemezgetnek, ami nekik jól esik. Természetesen ehhez a poszthoz sincshozzárakva a videó, amikor lemondott a Schmitt, amikor pedig hozzáraktam, akkor ki lett törölve a hozzászólás. Egyszerűen szánalmassak vagytok! Megkeresem a nemzetközi lehetőségét annak, hogy lehet egy ilyen szélső liberális, antiszemita oldalt feljelenteni, ahol embereket és a munkájukat gyalázzák meg, ráadásul egy magyar oldal mögé bújva! Mit magyar ez? Ez egy ocsmány, gyalázastos oldal. Sajnállak titeket! Csak a gyűlölet hajt, és még ti náciztok! Gratulálok, azzá is váltatok!

  • BRAV…BRAVO…Matyus10.Erdemes elolvasnod,hogy reagalnak erre.Ha ugyan le nem veszik.Mindenesetre,ha marad,a kep meg jobban kiegeszul.Bar lehet hogy hallgatni fognak.

  • Kedves JIMBO !Tökéletesen egyettértek veled !Hogy megvédjük Hazánkát, Nemzetünket a betolakodó férgektől, ahoz nagy lélekjelenlétre van szükségünk. A Magyar Nemzet Szent !Ezt hamarosan minden féreg meg fogja érteni !Jézus Krisztus tudatában szólítom fel minden igaz honfitársamat a Haza védelmére!

  • asher alexander

    javorszky!
    -en meg felszolitok minden jorzesu embert itt-es- ott is,hogy mindenaron,uldozze,-(vadassza ha kell)-az olyan naci fergeket mint te!!!
    testvereim!!!!
    vadaszideny elkezdodott az ujnacikra-ujnyilasokra,stb fergekre!!pusztuljon mind!!
    ja!!
    a „jezus”-od is egy zsido!!!ne mond el senkinek te hulye nyilas liba!!

  • Asher féléknek. Remélem ezt soha nem fogjátok megtudni milyen… nem érdemlitek meg…

  • asher alexander

    matyus10!!
    teszerencsetlen szellemi nincstelen!!!
    erdely SOHA nem akart onkent magyaristan reszeve vallni!!!
    a Bathory fejedelmek fegyverrel is kuzdottek az ilyen iranyu magyar torevesek ellen!! II.-ik Vlad Droculesti nagyfejedelem ugyszinten!!
    mirol ugatsz megint itt te ruhes kutya??milyen jogon kerdojelezed te meg a Erdelyiek Onrendelkezesi torekveseit??
    Erdely Onallo akar lenni!!-(eppen mint korabban KOSOVO tette azt kiszakadva a szerb nemzet testbol)-
    a bunko magyeriak majd megint …………………..belepofaznak amihez semmi kozuk!!!

  • Seni nem mondta, hogy Erdély újra Magyarországhoz tartozzon, elég lenne, ha végre ki tudnánk nekik vívni az autonomiát! Amit írsz az meg baromság… látszik mennyire vagy otthon a magyar történelemben… egy kis történelem a zsikipédiáról csak Neked… http://hu.wikipedia.org/wiki/Erd%C3%A9ly

  • Javorszki,Matyus10,Dakota!!!Ezek mar a felelemtol nyuszitenek ennyire,es mar nincs mondanivalojuk.Csa eszement szoveggel tudnak elo jonni a lyukbol.En azt hiszem hagyjuk oket csaholni.Majd csak egymas torkanak esnek.Ez mar lazbeszed.

  • Asher!Nektek nem kell felni a naciktol.Azok olyan kismiskak,hogy semmi veszelyt nem jelentenek mar.Ugy mint ahogy ti sem.Ti csak bolhak vagy,sakal hangerovel.Nektek sajat fajtatoktol kell felni,mert azok csondben keszitik elo amit akarnak.

  • asher, a lelked már az ördögé !

  • asher,te vagy az eggyike azoknak kik keresztre feszítették Jézust, ki nem volt zsidó , te Istenkáromló gazember !Még a lábamat se törölném beléd ! KUSSOLJ te veszett kutya !

  • asher alexander

    javorszky te teves nacikurva!! kussolj te!!!
    yeshua-t a romaiak feszitettek meg te szerencsetlen kis niemand!!!a kereszt egy romai kivegzo eszkoz te agyatlan patkany!!
    -en viszont orommel bele torolnem a retkes pofadba a cipomet!!!-lehet meg is teszem te tetu nyilasok ringyoja!!anyad akkor is csak egy ruhes besugo volt a gestapon!!
    nem esett messze a rothadt alma a fajatol!!!

  • asher, már megint az anyádat emlegeted, aki forog a sírjában!Te vén trotyli, töröld meg a koszos pofádat te paraszt, mert a gonoszságodban még agyvérzést kapsz . HAHAHAHAHAHAHAHA

  • asher,egy olyan JUDÁSNAK mint te a kereszt csak egy kivégző eszköz. Remélem egy ilyen kereszten fogod kilehelni pogány lelkedet ! hahahaha, jól szórakozom, te csak káromold továbbra is Istent és a magyar nemzetett !

  • Chris

    ezt a magat a magyarokkal meg istennel azonosito javorszky seggfejet ki kene vagni, mert nemcsak egy ertelmes megnyilvanulasa nincs az analfabetajanak, de szemetkedik is….itt senki nem kivancsi ra…

  • libas misi, olvasd vissza minden írásotokat, ki kezdte az ocsmáy sértegetéseket !A ti szófosásaitokat te értelmes megnyilvánulásnak nevezed ? Magyarellenes, Istentelen JUDÁS NÉPSÉG !

  • javorszkytetu

    takarodj innen es akkor nem kell olvasnod, biztos nem ok nelkul lettel a kurvaanyadba kuldve!

  • libaszaros GÁ GÁ GÁ !Már te is az anyádat emlegeted ? HAHAHAHAHAHA !Nagyon jól szórakozom !Remélem téged is megütt a gutta moisikám ! Mi van, elfogyott a libaszaros szókincsed ?

  • asher alexander

    javorszky te ruhes kurva!!
    az en anyukamat 44-ben elegettek a Birkenau-i vernichtungslager krematoriumaban,miutan elgazositottak!!
    neki sajnos nincsen sirja!!
    nem ugy mint a te tetves nacik kurvaja besugo anyadnak!!!

  • Maria Magdalena

    Jávorszky Mária Ön valóban egy hölgy? Nem ver át, Ön egy tökös férfi, mint mondjuk a Misi. Ha pedig nem az, akkor Ilyen minősíthetetlenül ostoba, tudatlan, ocsmány és gusztustalan írásokat amiket ide vet, azt kikérem minden női nemű embertársam nevében az egész földkerekségen. Maga nem, hogy egy fertővel teli medencében lubickol az elv társaival, hanem saját maga egy nagy és pusztító fertő. Igaza van, Ön nem náci, Ön szimplán,egyszerűen és nyíltan -ráadásul élvezettel antiszemita, a jóízlés és a nőiesség meghazudtolója, sárbatiprója. Nem csak az összmagyarság hanem az egész emberiség szégyene. Ha ilyenek a magyarok akkor végülis Kertész Ákos nem is tévedett sokat, pont Ön bizonyítja ezt sorozatban Ákos bá legnagyobb örömére. Hát kell ez magának? Sárban lubickolva, dagonyázva és röfögve érzi jól magát, és a vergődésére azt hiszi, hogy a nemzet örömtáncát járja, a zenére pedig azt gondolja, hogy a nemzet örömódája, pedig csak egy siralmas Mária ének. Hegyezze fülét és egyszer ne ájtatos hazug keresztényként Imádkozzon, hanem úgy ahogy kell, Imádkozzon, hogy az Önhöz hasonló gondolkodásúak ne süllyesszék el a nemzetünket végleg a bűzös mocsárban, aminek a környékére sodródtunk az elmúlt két évben. Ön ennek a mocsárközeli élménynek tapsol és örül, de ne kívánja ezt a többségnek. Jávorszky bizonyos, hogy a maga lelke az ördögé, készüljön fel rá amíg tud! Addig is szégyelje magát!

  • hajhaj csak csinjan a hasonlitgatassal, en tenyleg tokos vagyok, de ez a nacicsokeveny csak merevedeszavaros impotens nacitetu lehet….egyebkent meg feltehetoen vagy egy tanulatlan hatarontuli fiatal (jobb esetben), vagy egy sorvadt agyu, ven segg, aki egesz elete szerencsetlenseget gyurcsany leteben latja megtestesulni, feltehetoen papirja van rola…

  • Persze hogy eldurvult ez a topic :
    Azon , hogy a szélsőjobb lemondatta Shittplagibácsit , annyira felháborodott a sok seggfej itten ( Dagonyka , Csimbóci , Mutyus , valamint ezeknek az egyébb net-kávézókból fabrikált és belépett variációi , IP-cím felismerhetetlenség okán , ) hogy egyből megduplázott energiával kellett elkezdeniük szórni a mocskot és a hazugságaikat.
    Gyakorlatilag már -ezek miatt- egyetlen topicban sem lehet a tárgyról társalogni , mert ezek páran elbasszák az egészet és félreviszik a témához nem kapcsolódó hazudozásaikkal az egészet.

  • Maria Magdalena :
    De szépen írta !
    És milyen találóan.
    Én arra tippelek hogy ez a Jávorszki valamelyik vér-nyilas női néven történt reinkarnációja itten. Akit már többször ki rugott a Cset gazdája.
    Gondolom valami rejtett IP-címmel lépeget ismételten be , igy a mi végtelenül türelmes és jóindúlatú Adamunk nem ismeri fel.

  • Te Dzsimbó öcsi :
    Késő van.
    Mindjárt fél egy….de ne aggódj . Egyre hülyébb vagy .

  • Érdekes figyelni ahogy Jávorszki-nickből kitör a zindulattya , mint elromlott falusi klotyóból a metángáz.
    Érdekelne hogy meg e lehetne gyujtani , ami így kitör belőle ?
    Lehet hogy világítani tudna éjjel mint elhagyott sikátorban a gázláng.

  • Olvassatok mar vissza es nezzetek meg ki kezdte a mocskolodast.Ti minden labdat vissza dobtok.De hat ugy sem er semmit..
    Asher megbetegedne,ha nem ocsmanysagot irna.Adamnak meg nincs annyi a pucajaba,hogy az o irasait „moderalja”.Ez szerintetek a szolas szabadsag:ha mellettunk szol jo,ha nem akkor vegyuk le.

  • Hazaáruló csürhe banda !Még attól se rettentek vissza, hogy a szent Mária Magdolna neve mögé bujva ócsároljátok azokat kik ezen a szenycsatornán védik Magyarországot és a Magyar Nenzetett ! Rám rakhattok kígyót-békát,de azt nem tűröm el, hogy nemzetemet ócsároljátok ti pokolfajzatok !Inkább azt mondjátok meg, hogy mi okból vettétek le Husvéti köszöntőinket ezen az oldalon, és miért tünnek el olyan írások, videók pl. mely a Palesztin nép gyilkolásáról szólt ? Tényleg azt hiszitek, hogy sikerül ezentúl is elbujnotok álarcotok mögé ? És ne találgassátok ki vagyok,- VAGYOK AKI VAGYOK ! De ha netán kitörne egy forradalom az olyan mocskok miatt mint ti vagytok, a Magyarok Istenére esküszöm, azonnal felismernétek engem !

  • asher alexander

    javorszky te balfek hulye tyuk!!
    1,;az az „szent maia magdolna”,azt ugy hivtak eredetileg,;-„myriam b’magdalah”-/=myriam magdalabol!!!
    a magdalah az egy varoska,es a magdolna szo-hoz-nevhez semmi koze!a kereszteny forditasok ferditettek „magdolnara” csak!!
    2,; eppen a II.ik Laterani -(KERESZTENY)-zsinat dontott ugy hogy az O szerepe Yeshua mellett csak mint prostitulalt lehet!!
    -holott egy Gazdag Ozvegyrol volt szo csupan,a zsinat altal elvetett Gnosztikus Evangeliom-ok szerint!!
    -aztan meg mielott pôfaznal hogy igy meg ugy, en ezt tanultam-(vallastortenelem)-a Bar Ilan Egyetemen,es Ebbol is vizsgaztam kivalora!!!

  • Asher a vitánkhoz visszatérve, itt olvashatsz az ENSZ véleményéről: http://www.mediakapu.hu/cikk/show/id/586

  • Kovács Árpád

    HOPPÁ ELVTÁRSAK!!!!
    http://mno.hu/belfold/plagium-gyanujaban-gyurcsany-1071944#comments

    Plágium gyanújában Gyurcsány

    Négy évvel azelőtt, hogy Gyurcsány Ferenc A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel benyújtotta diplomamunkáját, akkori sógora is leadott egy szakdolgozatot Pécsett, méghozzá ugyanezzel a címmel. A politikus első nyilatkozatában azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát. Gyurcsány Ferenc a Hír TV kérdéseire később mégis elismerte, hogy a szakdolgozat eredeti változatát felhasználta saját munkája elkészítéséhez, mint kiderült, rokona tudomása nélkül.

    Bebizonyosodott a korábbi írásom,,,Kádári időkben közgazos okosok tanulmányokat írtak az ország fellendítése érdekében ,kádárékat nem érdekelte ,,majd teltek az évtizedek kihaltak az okos emberek ,gyf-ék a közgazosok munkáját felhozták a pincéből,leporolták ,saját nevükkel ellátták és benyújtották mint saját munkájuk , ezért milliárdokat vágtak zsebre.Nos a sok ballibsi sikongathat ,az igazság kiderült.

    gyf diploma munkáját is lopta ,ezért tünt el,hogy ne derüljön ki az igazság ,és most a pécsi egyetemi párállami s@@ggnyaló tudorok akik elfogadták gyf szakdolgozatát miért hallgatnak.Plágium ordítók valahyon elnémultak,,sógor 3-s dolgozata valahogy gyf kiadásban 5-t ért,na ezt kapja ki valaki forrón :)))

    gyf díjat ígért annak aki a szakdoliját megtalálja,Hírtv munkatársai jogosan tarthatják a markukat,,,,,vagy gyf saját magának ítéli oda? ezt is,kuratóriumot állít fel.

    el van mentve!

  • Kovács Árpád

    Valahogy ezt nem szellőzteti meg ez komcsi lap.

  • Kovács Árpád

    És ezek a felforgató terrorista komcsik szocik szaladnak külföldre hazudozni .

  • 🙂 szinte meglepődtem volna, ha egy ilyen anomáliát, amit Schmitt vagy valamelyik másik kedvenc, nem varrtak volna Gyurcsány nyakába is. A kérdésem csak annyi: kicsoda is volt Gyurcsány a szakdolgozata megírásakor, hogy rögtön kitűnőre javítsák az eredetileg közepesre értékelt dolgozatot? Gondolom, előre látták, hogy harminc évvel később majd az ál-jobb gyűlölt ellenfele válik majd belőle.
    Kovácspipi: egy szakdolgozatban már csak felhasználja az ember fia/lánya más forrásait is, ezzel nincs is semmi gond, ha hivatkozik arra és nem egy-az-egyben átveszi. De hát aki nem képes két bekezdést sem leírni stilisztikai és helyesírási hibák nélkül, ráadásul politikai sorvezetőket követ, annak erről honnan is lenne bármi fogalma is?

  • Kovács Árpád

    Hát persze ha a hazug gyurcsanyról van szó akár másolhatta is , nem bűn ,sőt dicsőség,de ha a Fideszhez tartozó személy más forrásait használja fel melyet a dolgozat végén feltüntet az bűn ,,,itt is látszik a komcsi kettős mérce ,nem fogadható el a komcsi szoci magyarázat ,ne mossuk már gyf-t akit hazugság bűnök cselekedeteit követte el. Százmilliárdos károkat okoznak a balliberális idők szerződései.

    A fejlesztési tárca célja megszüntetni azokat a PPP-szerződéseket, amelyeket balliberális időkben kötöttek hárommilliárd forint értékben. http://mno.hu/belfold/szazmilliardos-karokat-okoznak-a-gyurcsany-kormany-szerzodesei-1071945

  • Kovács Árpád

    Nem kell aggódni, majd kimagyarázza. Legfeljebb nem fejti ki ” az igazság minden részletét”, Már az első mosónő sikája gyf-t

  • asher alexander

    kovacs!
    mond mar te!!
    a gyurcsany elott nem sokkal ott vcolt az orban korabbi kiralysaga is ugye,,??no ott volt az az elhiresult „ezusthajo story”!!arrol miert nem pampogtok itt??

  • Kovács Árpád

    Gyurcsány akkori sógora Rozs Szabolcs, négy évvel előtte írta meg a szakdolgozatát „Balaton felvidéki szőlészet és borászat” címmel! Ezt adta be Gyurcsány 1984-ben ,a saját dolgozataként! Ez a lény, még nagyobb gazember, mint az apja volt! Mit szól hozzá Katus?? Büszke kicsi fiára? Ez a lény nevezte tolvajnak Schmitt Pált?! -Bizony, a Tulassay most mivel állna ki a nyilvánosság elé???