Átverési regisztráció

2012 december 6 6:37 de.29 hozzászólás

A Fidesz a kopogtatócédulák számával, a külföldiek szavazati lehetőségével, a kampányszabályozással, a regisztrációval, a választói körzetek átírásával és a választási bizottságok elfoglalásával nem elégszik meg. Semmi esélyt nem ad arra, hogy választásokon legyőzhető legyen. A rendszer készen áll a következő választásokra, ami azt jelenti, hogy bármikor egyik napról a másikra meg lehet változtatni továbbra is bármit. Most még a kormány megveszi az adófizetők pénzéből 1,5 milliárdért azt a magán céget is, amely a választások informatikai hátteréért felelős. Az IdomSoft Zrt. 2001 óta működtet állami informatikai rendszereket, felel a választások lebonyolításának informatikai hátteréért, működteti a www.valasztas.hu honlapot.  Kubatov elvtársnak már csorog a nyála, merevedése van, és alig várja, hogy minden adathoz hozzáférjen, és ne kelljen többet szállítania a suttyókat. Mert így sokkal könnyebb lesz a csalás, olyan végeredményt produkál a kedves vezetőnek, amilyet az csak akar. Ha úgy kívánja, meglesz a Fidesznek a négyharmad is, különös tekintettel a külföldi szavazatok ellenőrizhetetlenségére.

Ballot-Box Stuffing? (Ian Hampton illusztrációja)

Ezekről a tényekről terelte el Gyöngyösi képviselő a figyelmet avval, hogy ő bizony megszámozná a zsidókat a parlamentben. Majd később odakint is. Ezt a horgot megharapták a magyar antifasiszták, és megtöltötték a Kossuth-teret, hogy Rogán elvtársat meghallgathassák a Hit Gyülekezet szervezésében. Azt az embert, aki a Fidesz frakcióvezetője. Annak a pártnak a frakció vezetője, amely párt Magyarországra szabadította a Jobbikot, és így a náci eszméket. Annak a pártnak a frakció vezetője, amely párt Nyírő hamvait hurcolássza országokon át egy zacsiban, antiszemitákat emel be a tantervbe, Wass Albert szobrot avat, vagy Horthy szobrot megtűr. Ezért a zsidózásért, ami mindennapos már a Jobbik óta Magyarországon, ezért megtelt tüntetőkkel a Kossuth tér. Azért, hogy ismét alapvető jogunktól fosztott meg minket a felcsúti Duce, azért csak Gyurcsány tépi a száját. Ahelyett, hogy százezrek tolnák a Dunába a parlamentet a hazaárulókkal együtt.

Nem mese ez elvtársak, az átver… izé, a választási regisztrációt is megszavazták a fidesznyik csicskák. Ahhoz képest, hogy az ország teljes jogrendszerét felforgatták az utóbbi két és fél évben, egyetlen olyan törvény nem volt a közel 400-ból, amire nemet nyomtak volna a kormány kétharmados forradalmárai. Lemerem fogadni, hogy a többségük az új törvények 90%-át el sem olvasta, és anélkül szavazta meg. Még azok sem olvasták el, akik az egyéni módosítókhoz és a magyar jogrendszer lebontásához a nevüket és az arcukat adták. Lázár elvtárs a dohány lobbival íratta meg a dohány-törvényt, és rendszeresen az utolsó pillanatban is megváltoztattak komplett egyéni módosítókat. A 3. Magyar Köztársaság jogrendjének a szétverését szó nélkül szavazták meg a hazaáruló fidesznyik alakulatok, szisztematikusan, lépésről lépésre lebontva azt, bármire megnyomva az igen gombot. Helyükbe léptek a felcsúti törvények, melynek legújabb ékes példája a választási regisztráció, amellyel alapvető jogainkat veszi el továbbra is a Fidesz-KDNP. Ugyanis az alapvető választáshoz való jogunkat köti valamihez, tehát ez a jogunk immár többé nem automatikus. A külföldieknek viszont még egyszerűbbé teszik ezt a folyamatot, ők egyszerűbben is regisztrálhatnak majd. Mert így majd könnyebben is tudnak csalni a külföldről érkező szavazatokkal, sőt annyit generálnak belőlük, amennyi a négyharmadhoz szükséges lesz. Ellenőrizni, kontrollálni, összegyűjteni pedig a kormány hatósugarába kerülő IdomSoft Zrt fogja, amely a kommunista államosítás újabb gyöngyszeme.

Vegyük még mindehhez hozzá ezt az információt is: a „ Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) Simicska Lajos gazdasági Gestapójaként működhet az elfogadásra váró törvényjavaslat szerint. A törvény titkosszolgálati eszközök felhasználásával lehetővé tenné azt, hogy időhatár nélkül visszamenőleg ellenőrizzen a KEHI bármilyen magáncéget, tőzsdei vállalkozásokat, bankokat, külföldi tulajdonú vállalatokat, amelyek valaha bármilyen üzleti kapcsolatba kerültek az állammal vagy olyan céggel, amelyben az államnak legalább 25 százalékos részesedése volt.” Egyre jobban kidomborodik az a kormányzati törekvés, hogy miközben a jogainkat csorbítják, a kormányzat extra jogokat vindikál magának. Előre a lenini úton. Nem kicsit, nagyon.

Hogy egy, a kormányzat ellenőrzésére felállított szervezetnek mi köze van magáncégek belügyeihez, azt esetleg Sztálin, Hitler, vagy Rákosi Mátyás tudhatná, de ők már szerencsére nem élnek. Nem úgy, mint a felcsúti pávatánc bajnok, aki egyre jobban elemében van, hiszen kiépült az általa oly áhított klerikál-fasiszta-kommunista magyar állam, és minden európai normát megszegve vezeti országunkat egy félázsiai diktatúra irányába. A felcsúti Gestapo bármibe beleszaglászhat Győri Tibor elvtárs irányítása alatt,akár rendőri segítséggel, előzetes bejelentés nélkül razziázhat, kérhet másolatokat cégek szervereiről, kutakodhat üzleti, banki titkokban”. „ A KEHI-t felügyelő Győri Tibor nemcsak Simicska gazdasági vállalkozásainak strómanja volt, hanem Orbán tanácsadója és bizalmasa is. A Fideszben úgy tartják, ha ő telefonál, az olyan, mintha Orbán hívna. Győri is Bibó szakkollégista, de nem Orbánnal jártak egy évfolyamra, hanem Vida Ildikóval, Simicska másik kulcsemberével. Győri Simicska strómanjaként a Fidesz gazdasági igazgatója is volt.” A kör bezárul elvtársak, Vida Ildikó ma már ismét a NAV (Apeh) elnöke. Ez a mai helyzet Kollegisztánban. És a dráma folytatódik.

„A törvénytervezet alapján a hivatalnak arra is lehetősége lenne, hogy visszamenőlegesen ellenőrizze azokat a cégeket és azok szerződéses viszonyait is, amelyekben az államnak korábban volt jelentős részesedése, a KEHI ellenőrzési jogköre ugyanis nincs időbeli korláthoz kötve. Szinte nincs olyan jelentős magyar vállalkozás, amelynek akár közvetett módon ne lett volna valamikor kapcsolata az állammal, vagy olyan céggel, amely kapcsolatban állt az állammal.”

A felcsúti proletárt irányító erőknek minden kell, nem elégszenek meg a demokratikus jogállam lebontásával és az államkassza kiürítésével. Mivel ez utóbbi már egyre üresebb, újabb lehetőségek után szimatolnak majd, és szerezhetnek meg üzleti- és ipari titkokat. Az ipari kémkedés új irányokat vesz Magyarországon, legközelebb azzal fogják kiegészíteni a törvényüket, hogy egy külföldi cég magyarországi leányvállalatának anyacégéhez is hozzáférhessen Győri elvtárs és csapata mondjuk Németországban. Csak akarat kérdése, biztosan lesz olyan fidesznyik gombnyomogató jobbágy, aki egyéni módosítóba beadja azt, hogy terjesszék ki az egész Univerzumra a KEHI ellenőrzési jogát.

Hiszen megteheti ezt egy olyan gazdasági nagyhatalom, mint Kollegisztán, mely már a szuperbóvli fokozatba került. Ez nem keverendő össze, elvtársak a Super Bowl-al, amit viszont az USA-ban szoktak megrendezni. A magyar szuperbóvli az a triplabóvli alatti kategória, nem pedig az amerikai futball éves nagy eseménye. A focit Amerikában is szeretik nem csak Felcsúton. A különbség annyi, hogy a tengeren túl az egyenlő esélyeket, a tisztességes, férfias párviadalokat részesítik előnyben, nem pedig a sunyi, nemtelen, átverős pávatáncot. Nálunk már miniszterelnök jelölti vita sincs (nem úgy az USA-ban), és volt olyan párt, amelyik kormányprogram nélkül kampányolt. Mert titkolta a terveit a jövőre nézve, amit meg mondott, az egytől egyig hazugság volt.

Az is a különbség, hogy az amerikai elnök birtokán (ranchán) nem építenek közpénzből stadiont, nem úgy, mint Felcsúton. És odaát még mindig demokrácia van több mint 200 év után is, nálunk meg 20 évig sem lehetett az, mert egy bomlott elmének demokratikus keretek között kuss lenne a neve, nem pedig miniszterelnök úr. Az USA-ban nem terjesztik ki az egyházak hatalmát, és el vannak választva a hatalomtól, pedig ott is biztosan lenne rá igény egynémely felekezet részéről. Viszont be sincsenek ott tiltva több száz vagy ezer éves vallások, nem úgy, mint nálunk, Abszurdisztánban.

Az Egyesült Államokról nem hallani, hogy vadul államosítanának, mint a felcsúti proletár, aki az utóbbi két évben több céget államosított, mint a kommunisták 40 év alatt. A legújabb fogásuk az E.ON gázüzletága, amire előkerült az üres államkasszából pár százmilliárd, mert amire szükséges, arra futja. A rokkantakra, hajléktalanokra, szegényekre nem futja, az oligarchák további zsírosítására futja.

Az amerikaiak alkotmánya több mint kétszáz éves, és ez idő alatt talán ha két tucatszor változtatták meg annak részleteit. A mi kormányunk saját egypárti alaptörvényét is többször módosította annak gránit szilárdsága és rövid élete ellenére.  Mert nem a politikájukat idomítják az alkotmányhoz, mint azt normális és tisztességes helyeken szokás, hanem a tákolmányukat alakítgatják a politikájukhoz. A minap azt is felvetette a Kárpátok géniusza, hogy ha az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek találja a hajléktalanok baszogatását, akkor majd azt elhelyezik a zalaptörvényükbe, és akkor majd nyugodtan el lehet őket takarítani a közterületekről. Az Alkotmánybíróság meg bekaphatja, annak ellenére, hogy egyre több benne a fidesznyik.

Továbbá az USA elnöke nem a saját házi testőrét teszi meg a rendvédelmi szervek mindenhatójává, mert ő még gondol arra, hogy 4 év múlva leválthatják őt az állampolgárok egy demokratikus választás keretei közt. És akkor hülyén nézne ki az, hogy viszi magával az elnöki testőrség parancsnokát, mert ugye az az övé. De hát a mi kedves vezetőnknek eszébe se jut az, hogy még egyszer valaki kiveheti a kezéből a hatalmat. Nem azért böjtölt 8 évig, nem azért alakította ki magának a munka alapú klerikál-fasiszta-kommunista felcsúti rendszerét.

Még egyszer nem adja önszántából. Úgy kell majd lefejtenünk az ujjait egyenként a gyorsnaszád kormányáról. Akkor is, ha már a víz alatt leszünk….

A KMH  Ellenszék rovata

Források:

Amerikai Népszava, Orbán diktátor választási csalásra készül (2012. november 26)

Amerikai Népszava, Mondj nemet a vasárnapi hazugságra (2012. november 30)

Amerikai Népszava, Simicska gestapoja lesz a Kehi (2012. november 22)

Origo, Ismét leminősitették Magyarországot (2012. november 23)

Bors Online, Titkos pénzből államosit a kormány? (2012. december 1)

29 hozzászólás

  • Hát…körülbel és nagyjából ez a szitu.
    Aki mást mond az vagy hazudik vagy festi magát !

  • Vegytisztán ez a szitu! Nagyon-nagyon elkeserítő a kép!
    De akkor most mi lesz?! Elemezgetjük folyamatosan a jelen helyzetet, okait és okozóit de alig esik szó arról, hogy mik a lehetőségeink a napról napra romló-rontott esélyek mellett.
    Van egy nagyon kedves ismerősöm, ombudsman volt a Gyurcsány-bajnai kormányzás alatt, egyébként meg jogot tanít, ezeket a szarháziakat is oktatta anno az egyetemen -ki is van tőle mivé lettek…-, szerinte még így is meg lehet nyerni a választásokat.
    De tényleg meg lehet?
    Csuda jó lenne ha erről is jelennének meg cikkek, mik az esélyeink, vagy egyáltalán mit, hogyan kellene csinálnunk, hogy fel tudjuk számolni a diktatúrát!

  • Elnézést! Bajnait természetesen nagy betűvel akartam írni!
    Nagyon nagy betűvel…!:)

  • A fenti minősíthetetlen akármit nem merte vállalni névvel senki. Magyarhírlap alkotóval jelent meg.

    Hozzáteszem, hogy megértem. Rég olvastam ennyire undorító, semmitmondó firkálmányt, mint ez.

  • Puchert János

    dakota mi lenne ha egyszer nem fröcsögnél hanem néhány értelmes mondatai megpróbálnád cáfolni a neked nem tetsző dolgokat vagy ez már meghaladja a szellemi képességedet, akkor meg jobb ha hallgatsz

  • Na mi van dakota, mi az ami nem igaz szerinted az írásban?
    Amúgy meg nem kötelező ide járni, olvasd a magyar hírlapot fejenagy szerkesztésében odahaza.
    Vagy olvasd a Tényeket, a legújabb kiadványt, a Magyar Vizsla méltó utódját. Abban minden szó neked való. Ott csoroghat a nyálad.

  • Antifulke! Puchert!
    Mi nem igaz az irasban?Kerditek.Egy a sok kozul:Gyurcsnyotok idejeben lett engedelyezve/letrehozva
    a jobbik,a nemzeti garda es kitudja meg milyen szervezet
    amit lehet tamadni, egybemosni a fidesszel.Valoszinu,ezert is engedtek meg annak idejen.
    A szerzo(akar ki is az)pimaszul mutogat a fideszre,pedig
    EBBEN nem oket kell elmarasztalni.Ez nem is tevedes, hanem szemenszedett hazugsag, ami itt sajnos mindennapos.
    Ahogy szaporodnak a szezok, ugy szaporodnak a hozzaszolok es tudjuk,hogy szaporodnak.Meg kell mondjam, fantaziatlan es arulkodo neveket vesznek fol.Kar, hogy kilatszik a lo laba.(marmint nekik kar)

  • Jumbó
    Kinek a polgári körében volt Vona?
    Talán Gyurcsányéba?
    Ki nyilatkozta azt, hogy szeretettel és bizakodással nézi a magyar ifjakat, akik a szárnyaikat bontogatják, és Jobbiknak hívják magukat? Ki beszélt magyarizmusról?
    Mi van veled?
    Gyurcsány túlzottan demokrata, ha egy igazi demokrata lett volna akkor kormányfő, úgy rúgta volna valagba őket Sólyommal együtt, hogy csak néznek.
    Gyurcsányra fogni a Jobbik kialakulását, az szemenszedett hazugság.

  • Én is rég olvastam ennyire undorító alattomos megnyilvánulásokat mint Dakoca be-be csúszó fingás-szerű szájmenéseit.

  • Jimbo-Jumbo :
    Térj vissza a cipöpucerájos szakmába. Az való neked.
    Az ilyen dolgokat , mint amikről itt írnak , TE nem érted.

  • göllner-gayza, attól nem ér többet az irományod, hogy tíz kommentből hetet te magad írtál hozzá 🙂

  • Anti Fule!
    Senki sem mondta, hogy Gyurcsanyod,a „minta” demokrata teremtette meg a jobbikot,de o volt hatalmon amikor letrejott.Csak gondolom(es lehet,hogy jol gondolom),hogy utofeluletnek szanta.Szerintem sem kellett volna hagyni, ekkora tere nyiljon.Ha meg AKKOR hagytak, akkor a demokracia neveben sehogy sem lehet most mar szajkosarat tenni rajuk.Persze nem gondolta senki, hogy ilyen szintre jutnak.Foleg, hogy Gyurcsanyon is tultesznek.Egyszoval visszafele sult el a puska. Van ilyen…

  • Mit lehet tenni? Minden alkalommal, beszélgetéseken, társaságban, boltban, piacon kialakult spontán csevelyeken azonnal rácsapni a hamisságokra! Indiánokra, nem kell szót, időt fecsérelni. Azt már legalább megtanulhattuk volna a Kedves Vezetőtől, hogy semmibe vegyük a semmit is érő dumákat. A cikkben felsoroltak mellett a kultúra államosítása is megtörtént, méghozzá egy olyan belsőépítész vezérletére bízva, akinek az a legnagyobb baja, hogy „más országokban Konrád György írót magyarnak tarthatják”.
    Még egy: kéretik a KV-t nem proletározni, parasztozni. Sima bugris csak „őfelsége”.

  • http://nepszava.com/2012/12/magyarorszag/a-demokratikus-ellenzek-felhivasa-europahoz.html
    Na ezt olvassák el a fideszfanok.
    Meg persze akit érdekel a demokrácia.
    Itt nagyon komolyan össze van szedve, hogyan fog csalni a Nemzeti Együttsunnyogás Rendszere 2014-ben.
    Az ellenzéknek az esélye a győzelemre zéró.

  • Diki-Daki :
    Fáj az igazság mi ?
    Dehát mit lehessen tenni ? TE ilyen vagy.
    A Jóisten azért teremti a magadfajtát hogy a normális embereket jól meg lehessen különböztetni .
    Mert ha nem lennének ilyen alattomos figurák akkor nem lenne összehasonlítási alap !
    Mintahogy a jó száraz meleget sem lehetne értékelni a takony novemberi nyálkás hideg után !

  • RonaGyuri-mv (egyelőre)

    Csak a rend kedvéért – ahogy szoktam:
    Az IdomSoft megvásárlása, bár biztos vagyok, hogy tudatlanságuk okán ők ebben reménykednek, de – legalább is egyelőre – a választási csalásra nem ad lehetőséget. A szavazóköri-jegyzőkönyvek (ez az alapja mindennek) feldolgozását nincs értelme meghamisítani. Minden jegyzőkönyvet, minden párt képviselője aláírásával hitelesít. A hiteles jegyzőkönyvből a pártok képviselői hiteles másolatot kapnak. Ezeket a másolatokat a pártok feldolgozzák!!!

  • RonaGyuri-mv (egyelőre)

    Jaj’stenem, majd elnéztem! =))
    A t. szerző első mondatában valótlanságot állít „választói körzetek átírásával” megállapításával!
    Senki sem írta át sem a választói, de még a választó körzeteket sem! Ugyanis a magyar választási rendszerek nem ismernek ilyen fogalmat. Ilyen kifejezés egyetlen a választásokkal kapcsolatos anyagban sem szerepel. Még akkor sem, ha a buta firkászok szeretik használni, sőt legújabban az MTA Közgazdasági Intézete hivatalos dokumentuma is ilyesmiről zagyvál (ettől még nem lesz ilyen fogalom, csak ők állítottak ki magukról egy „szegénységi bizonyítvány”-t.).
    Amivel összetévesztik az az „Országos Egyéni Választó KERÜLET”-k, melyet szokás röviden választó-kerületként használni. Nos az ezekhez tartozó OEVK-k területi definícióját valóban átírták!!!

  • Ronagyuri
    Miért nem az otthoni magyar hírlapban okoskodsz, és javítasz ki minden apró, jelentéktelen hibát?
    Ott talán fajsúlyosabb hazugságokat is találhatnál magadnak.
    Ha már mindenhez értesz.

  • RonaGyuri-mv (egyelőre)

    A tied is antifülke =))

    Az írásban ennyi volt a kankrétum a többi fikció, mint benned az értelem!!! =))

  • Ja, rónagyuri-mv! Megkapják a pártok a hiteles jegyzőkönyveket. És a levélben szavazó külföldiek szavazatáról? Azokat hogyan ellenőrizhetik a pártok képviselői? De már a regisztráció is. Itt is felhívom az itthon élők figyelmét, hogy kérjenek írásos igazolást a regisztrációról, mert ezeknél könnyen előfordulhat, hogy odamegy az ember a szavazókörbe (ez a választókerület kisebb egysége nagyokos!), és ott közlik vele, hogy hát, sajnos nincs regisztrálva! Aztán bizonyítsa be, hogy de igen. A szavazókörökben meg az emberek a nagyvárosokban is ismerik egymást, tehát elég pontosan lehet tudni,hogy kinek „vesszen el” a feliratkozása. Arról már nem is beszélve, hogy a pártoknak minimum két embert kell küldeni egy körbe, ha nem tud kettőt, akkor egyet sem küldhet. Ha valaki látott már szavazókört, az tudja, hogy iskolákban, óvodákban zajlik a választás. A hivatalos bizottság minimum négy személy: elnök, két tag, jegyzőkönyvvezető. Ehhez, ha csak a mostani parlamenti pártokat számítjuk, jön újabb nyolc tag. Érdekes lesz, amint 12 (dühös) ember körülül néhány összetolt óvodai asztalt…

  • Gyuri, gondolom, felismered a stílusáról, és akkurátus forrásmegjelöléseiről szerzőtársunkat. nem nagyon szokott fantáziálni, és amit itt írt, azt, bizony, a forrásokban megjelölt írások alapján írta.
    az pedig, hogy hozzá fűzte a maga verzióját, biza, szabadon választott gyakorlat.
    te ismered a választási eljárást, annak logisztikáját és informatikai hátterét, mások esetleg nem.
    amúgy nem a definíció a lényeg, hanem az, hogy átírták, biza, és teljesen min1, hogy minek nevezzük!

  • dakota
    2012 december 6
    12:43 du.
    hát, ha rég olvastál, gyakrabban kellene az acsar hírlapot, vagy az acsar nemzetet olvasnod.
    a szerző anonim, meg van rá az oka, miért.
    azt pedig, hogy te minősítsd, beláthatod, barokkos túlzás.
    nem vagy abban a helyzetben, nomeg, hogy te bármit is megértenél ezekből az írásokból, annak esélye olyan kevés, mint sünben a dauer!

  • Gyónarudi:
    Nem kellenek ezek a finomkodások.
    Átrajzolták azokat az istenverte körzeteket vagy kerületeket , de nevezhetjük őket választási járásoknak vagy kontonoknak , tökmindegy.
    Szaal az okoskodást tarcsad meg szomszédasszonyodnak.
    Lehet a Vaskos Juli előtt nagyfiú lehetsz ezekkel az elméncségekkel de itt csak kiröhögteted magadat velük.

  • Antifülke:
    Jumbóci egy gyalog-bolond.
    Nem tudtad ?

  • RonaGyuri-mv (egyelőre)

    Az a baj, hogy – miközben konkrét tények vannak – vélt következményeken, fiktív dolgokon jojóztok. Olyan dolgokon folyik az erőlködés, amiről még a szakemberek is csak gyanúsnak vélnek. Közben lendületből olyan megállapítások is születnek, amiről lehet tudni – persze hozzáértés, vagy legalább józan ész esetén -, amik egyszerűen nem reálisak.
    Valamelyik kedves kioktató a levélben szavazást említi, ami pedig egy jól bevált dolog (egyébként a vonatkozó rendelkezés – egyelőre – korrekt az anonimitás biztosított és a pártok képviselői számlálnak!!!)
    Azzal hogy zavaros hablatyolás folyik az egyébként alapvetően rossz törvények körül annak pofátlanságát segíti, s elterelik a figyelmet a valódi lényegről!!
    Az pedig, hogy nem-létező fogalmakat elfogadtok megint csak a dagadt dugaszWiki malmára hajtja a vizet, hisz ha ezt lehet, akkor lehet őket konzervatívnak (azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák) tekinteni vagy demokratikusnak a teljes letámadást!! =))
    Itt van ez az idétlen regisztráció ami egyértelműen alapvetően alkotmány ellenes és kész! Hónapok óta folyik a rugózás mindenféle vélt következtetésekről és momentumokról. Csak a lényegről nem beszél senki: Irgalmatlanuk sokba fog kerülni!!! Rengeteg munkát jelent az államapparátusnak! S – főleg ha úgy csináljuk, ahogy szoktuk: mindent az utolsó pillanatra hagyunk – hatalmas botrányok lesznek: gondolj bele 10-ben csak pár száz ember ment el szavazni pluszba a rosszul kialakított szavazókörbe!!! Itt ezrekről tízezrekről van szó! MI lesz itt, ha az emberek zöme az utolsó napokban akar regisztrálni????
    Ja ne foglakozzunk a részletekkel!!! The devil is in the details!!! =))

  • #Geyza 2012 december 7 2:52 du.
    Talán egy kicsit több tiszteletet kéne adnod azzal, h helyesen írod a nevet!
    A kommentárod meg egy nagy baromság! Má’bocs!
    Ne hidd azt, h ettől „blade” vagy! (Blade-penge már, ha érted!) 🙂

  • gepdr [url=http://redbottomshoesshops.com]Red Bottoms[/url] tnubcw http://redbottomshoesshops.com tqosr [url=http://redbottomheelsstores.com]red bottom heels[/url] kehtld http://redbottomheelsstores.com rvmzy [url=http://christianlouboutinheelsshops.com]christian louboutin sale[/url] cjuzb http://christianlouboutinheelsshops.com qnqss [url=http://christianlouboutinonlinesale.com]christian louboutin sale[/url] doaxw http://christianlouboutinonlinesale.com lvjsd [url=http://bestchristianlouboutinstore.com]christian louboutin[/url] isprz http://bestchristianlouboutinstore.com sxfcq [url=http://louboutinonlinestores.com]red bottom shoes[/url] mdfde http://louboutinonlinestores.com doinq

  • Jávorszky Mária

    A Parittyás hangja!
    ” Bajnait természetesen nagy betűvel akartam írni. Nagyon nagy betűvel.”
    Írhatod akár triplán is nagybetűvel akkor is – LIBATOLVAJ marad! Bizonyítottan!
    he..he……..

  • Die Unterschiede in der Intensitaet der einzelnen Traumgebilde umfassen eine ganze Skala von einer Schaerfe der Auspraegung, die man wiewohl ohne Gewaehr geneigt ist, ueber die der Realitaet zu stellen, bis zu einer aergerlichen Verschwommenheit, die man als charakteristisch fuer den Traum erklaert, weil sie eigentlich mit keinem der greift nach mir. [url=http://sofortkredit2013y.info]Sofortkredit[/url] Sofortkredit http://sofortkreditfun2.info