A helyzet fokozódása

2012 december 11 11:30 de.48 hozzászólás

Üdvözöljük Gere Gábort, a Kanadai Magyar Hírlap legújabb szerzőjét! Első írásában a plagizáló Semjén Zsolt kereszténydemokrata miniszterelnök-helyettes tarthatatlan helyzetét, illetve a legújabb fejleményeket ismerteti olvasóinkkal.

Mai hír, hogy az ELTE vizsgáló-bizottsága gondolkodik a „Semjén-ügy” vizsgálat teljes anyagának nyilvánosságra hozatalán! Erről ITT olvashatunk.

Mert miről is van szó?

Semjén Zsolt (szándékosan, óvatosságból nem írok Dr.-t) – Magyarország történetének eddigi legaljasabb kormányának Miniszterelnök-helyettese – 1992-ben lopással szerezte meg „doktorátusát”! Lehet szépíten a minősítést, de a lopás, az lopás – még, ha más is a neve! Agyonkeresztény Zsóti nem tartotta be a Tízparancsolat 8.-ik parancsát, miszerint NE LOPJ!

Ez az „agyonkeresztény” Tömjénzsóti” megszegte a 6. parancsolatot is, mert mint tudjuk a „karaktergyilkolásban” is el nem évülő érdemeket szerzett! Mert most hogyan reagált az őt ért támadásra?

Így: …”Az ügy kirobbantását egyébként politikai ellenfelei „fekete píár” akciójának tulajdonítja: „karaktergyilkosságra készülnek ellenem” – fogalmazott. A politikai harcra Semjén Zsolt készen áll, a magánéletét érintő támadásokat viszont tisztességtelennek tartja. De elviseli, hiszen neki – mint megtudhattuk – életcélja, küldetése van, mégpedig „a nemzet újraépítésének szolgálata”. Erről ITT. És akkor kanyarodjunk kicsit vissza!

Mert hogyan is kezdődött? Pár hónapja ezt nyilatkozta Gyurcsány Ferenc ME. karakter-gyilkosságáról:

„A kereszténydemokrata politikus a Magyar Narancsban megjelent interjúban arra a felvetésére, hogy a párt és a képviselőcsoport vezetőjeként már ő a „párt ökle”, úgy reagált: „Beszéljünk nyíltan. Ez egy politikai feladat is volt: Gyurcsány Ferenc amortizálása. Ez száz százalékosan sikerült. Nagyon nagyot hibázott, hogy ebbe a harcba belement.”

Ez a keresztény erkölcs Zsóti? Plagibácsi (Schmitt) már megtapasztalta, hogy hová vezet, ha valaki nem becsületes! Itt (is) a sánta kutya esete forog fenn!

Zsóti! Kövesd a már bevált példát, mert addig úgy sem menekülsz!

ps.: Mielőtt a narancsagyúak elkezdenének hőbörögni, – kérem gondolják át a kialakult helyzetet!

48 hozzászólás

  • Semjén egy hitzeltelen,álszent ember!Azonnal távoznia kell,de vigye magával Hoffmannt és Balogot is!Ismerve ezt az embert a jólétét nem fogja olcsón adni!

  • Gere Gábor
    Sajnos az ELTE ügy nem érinti semmilyen zsótika doktoriját, mivel azt már korábban, a Pázmányon, hittudományból szerezte. Mondjuk az a Pázmány nagyonkatolikus egyetemet minősíti, hogy a popkultúra és a sátánhit összefüggéseiből,
    ismeretterjesztő művekből és mások műveiből vagy 40 %-ot smittelve lehetett ott doktorit szerezni. Ehhez képest egy mellékszál, hogy később a saját dolgozatát smittelve eladta még egyszer a szöveget szociológiai diplomamunkaként az ELTE-n is.
    Na bummm, ha ezzel „tudományetikai vétséget” követett el?! Miért, a védett madarak lelövését irányzó javaslata mennyire volt etikus? Vagy a Gyurcsány nagyonkeresztényi nagyon felebaráti amortizálása?!
    Ilyen az, amikor a „fagyi visszanyal”

  • óh, a 10 parancsolat őket nem sokban gátolja! egy bajuk van vele: 2/3al nem tudják megváltoztatni, pedig igény lenne rá!
    persze, lehet, hogy nem is ismerik. habár, a törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól!

  • Mindenkitől elnézést, de a fokozódás tovább fokozódik! 🙂
    „Érvénytelennek tekintik Semjén dolgozatát az ELTE professzorai.
    Lázadnak az ELTE professzorai a plágium-ügy takargatása ellen. Semjénnek látomása volt?”….
    http://nol.hu/belfold/ervenytelennek_tekintik_semjen_dolgozatat_az_elte_professzorai

  • Kovács Éva
    Kedves Éva! Gondold el, h „ezek” tanítják ma erkölcsre, hittanra a gyermekeket!
    Az ész megáll!

  • kekec
    Sajnos! 🙁

  • Ille István
    2012 december 11
    1:12 du.
    A Zsóti ne ismerné? Pálffyval szokják együtt tanulmányozni a borospincé(k)ben! 🙂

  • Na én azt szeretem mikor néha a Pálffy van Olgánál. Nincs egy értelmes és őszinte mondata annak a TV-s Pityunak. Jó persze, Olga vérprofi!

  • Kicsit unalmas,hogy minden cikk ugyanarról szól,amit már
    egy másik szerkesztő az előzőben kicsontozott….
    Egy témáról azért nem kellene kicsit átfogalmazva,de ugyanazt leírni,mert az már nem újság…
    Ez olyan mint,ha egy napilapban többször egymás után
    egy témáról több értekezés jelenne meg.Minek?

  • Boda Marcsi :
    1 :A vadat ki kell csontozni. ( Kérdezzed meg Tömjén fővadászt , ugyanezt mondaná)
    2 :A politikai ellenfe..appardon..ellenséget meg kell ölni , ha a legkisebb lehetőség nyílik rá ( Kérdezzed meg Orbán Viktort , ugyanezt mondaná )
    3 : az ” Ártó Párt ” prominenseit nem lehet elégszer felemlegetni neveiken ( Kérdezzed meg Harrach Pétert , ugyanezt mondaná.)

    Akkor most meg miabajod ?
    Mi csak módszertant tanultunk a FIDESZ/KDNP pártszövetségtől !

    Hja hogy eddig ez nem volt divatban a baloldalon és a liberál-demokrata körökben ?

    Hát…változik a világ kedves Boda Mária. Jobb ha hozzászoksz.

    ( Ti , náci érzelműek nagyon megszoktátok hogy bármit lehet mondani Gyurcsány Ferinek/ről , ő csak udvariasan mosolyog. Hát annak az időnek VÉÉÉÉGGGEEE !!! )

  • Boda

    minket nem untat, csak TE, eltakarodjal innen!

  • Egy biztos: ez az eset is rávilágit a fityisz/nagyon keresztény „pártszövetség morális állapotára.

  • Boda Marcsi
    2012 december 11
    5:28 du.
    Kedves Boda Marcsi! Mucuska!
    Hogy miért kell? Csak azért, mert senki nem tudja, h a másik író miről ír, így egyszerre több írás is megjelenhet ugyanazon témáról!
    És ez jó!
    Legalább eljut a Te, Ti agyatotokig is, hiszen köztudott, h a tiétek ellenkezően tekeredik, minr a normálisaké!

  • Ille István
    Ezek 2/3-osok, tehát a tízparancsolatból is csak 2/3-ot éreznek kötelességüknek betartani. A kihagyott részekben lehet a „ne lopj” is. Ezért merik intézményesíteni a közpénzek lenyúlását is.
    Boda Marcsi
    Unod? Sebaj! Szokj hozzá! Mert a szemétségeik listáját nem fogjuk levenni a napirendről! Tudod annak köszönhető, hogy a nép NORMÁLISABB (értsd: nem orbánhívő) tehát nagyobbik fele a rendszerváltás utáni LEGROSSZABB kormányfőnek minősítette II.Orbánt, és a 4/5 szerint „rossz irányba mennek a dolgok”. Hogy világos legyen: nem a listázásnak, hanem amit műveltek.
    Geyza
    Már nagyon ideje volt! Ez olyan, mint a gátakon a buzgár: először csak egy kis erecske-patakocska, aztán suvad az egész és ömlik a trutyi a nyakukba.

  • Ha nem lett volna folytatás, akkor a jóságos Pali bácsi még mindig közelnök lenne!

  • Boda Marcsi
    2012 december 11
    5:28 du.
    egy újszülöttnek minden vicc új!

  • Nyilas Misi
    2012 december 11
    7:17 du.
    hadd maradjon, szórakoztat.

  • Boda! Igen értjük, hogy roppant kellemetlen neked olvasni többször, többféle megvilágításban az igazságról de így talán, egyszer pici fény gyúl majd vakhittel teli setét tudatodban és ráébredsz, az országot arrogáns cinizmussal megnyomorító kormányzatot támogatsz, s így részesévé váltál te is a történelmi aljasságnak!

  • Kedve Ille István úrnak szíves figyelmébe ajánlanám, hogy itt még sok minden történhet. A 2/3 az 2/3-ad, és minden lehetséges! Ha Hitler átköltethette a Bibliát, hogy Jézusból áriát „faragjon”, akkor a sűreje még most jön.

  • No, végre, az inter-náci balosoknak van egy új rágó-csontjuk! Most semlyénnek hívják, hat hónappal ezelőtt kövérnek, schmittnek, azelótt 50 évig hortynak, vagy wassnak, vagy nem tök mindegynek…, de már volt nekik antall nevű csontjuk is (1993-Göncz:Segítség Nyugat, jönnek a náci-antiszemita-antallék…!). A magyar baloldal a világon egyedülállóan tud hazaáruló és véreskezű gyilkos! (Victor Ponta-Mesterházy= IDOL=Che Guevara-No Passaran!)Még egymást is úgy irtották (l. Nagy Imre, Rajk, stb.), hogy dróttal összekötik őket, lelövik, vagy fölakasztják a volt eftársat, azután arccal lefelé (ne hogy már a Messiás még is föltámassza?), jelöletlen sírba (Romanoff-komplexus?) vele. A hálózat létrehozta saját régi-mai-jövőbeli űldozatait is! Mazel Tov! Ah, la bonne vielle terreur du peope!

  • Varga Sándor: A neve: Semjén (nem Semlyén). Az erkölcse, becsülete NULLA, ugyanannyi, mint a MINIszterelnöknek és az egész koszos Fidesz/KDNP/Jobbik maddia bagázsnak!!

  • gybognarjr – le a kalappal! Te tudtad követni???
    Érdekelne, hogy mit szed Varga Sándor, mert nagyon ütős anyagnak tűnik!
    Egyébként a neve semmilyen vagy tömjén, hangsúlyozottan kisbetűvel.

  • Varga Sándor
    2012 december 12
    10:45 de.
    Már megbocsáss, de, ha láttad a filmet, akkor ismerős lehet a szöveg!
    „Tudod, az Neked a bajod, h sokáig éltél vidéken és nem fejlődött ki az agyad!”
    Arról miér nem beszélsz, h ti másról sem tudtok beszélni, mint – elmúltnyócév, Gyurcsány! Már majdnem három éve!
    Gondolkozz, már, ha tudsz!

  • Varga Sándor
    2012 december 12
    10:45 de.
    picinyem, nekünk legalább van valamink. neked mid van?
    már anyanyelved sincs:-)
    ” A magyar baloldal a világon egyedülállóan tud hazaáruló és véreskezű gyilkos”, na ezt elemezd ki:-)))
    a mazel tov, ami jókívánság, mit keres itt?
    franciául se tudsz, olajbogyó, az idézet ugyanis így szól: Ah, la bonne vieille terre du people
    amihez közelítesz, az pedig: Il y a en France une bonne vieille tradition de la terreur intellectuelle…by Perre Jourde. jól összekeverted!
    én legalább veszem a fáradságot, hogy rákeressek.

  • Pierre Jourde, természetesen

  • Ille

    a Varga roman, innen a francia ihlet…de Franciaorszagba nem ment eloskodni, mert ott a franciak betereltek volna egy ciganygettoba, jo messze a varostol es ott aztan idezgethetne kedvere…nemhogy allami tamogatast, nyugdijat, meg elsobbsegeket kap a francia allampolgarok karara…mocskos orban…

  • Csak azért maradok,mert alacsony a vérnyomásom és „szórakoztatnak” ebben az ingerszegény környezetben a
    buta,primitív és minden ok nélkül gyűlölködő emberek!
    csak azt sajnálom,hogy pár ÉRTELMES ember feladta….
    lehet,hogy hányingerük lett?…..
    Különben Bunkó Nyilast már egy kinti szerkesztő hölgy is
    helyretette….eredménytelenül……..

  • Ne kérjetek Vargától lehetetlent! Nem képes a racionális gondolkodásra! Ez egy agyhalott náci, pestises fajtájának is a legnyomorultabb példánya, a két lábon járó fasiszta kórkép!

  • A helyzet fokozodik,megkell tisztulni a hazai tàrsadalomnak.Megtisztultan erösebbek leszünk,ezért védje mag magàt Semjén m.elnökhelyettes,mert gàtlàstalan és hazug ellenfelei vannak!

  • Boda Marcsi
    2012 december 12
    2:06 du.
    az a szerkesztő hölgy nem szerkesztő, csak szerzőtárs, és nem kinti, hanem hazai – mint a viktor töltötte kolbász:-)))
    kiskegyed környezetét meg jobb, ha nem kutatjuk.
    nem lehet valami felemelő.
    bár üdvözlendő, hogy megpróbál kitörni belőle. ennek tanúbizonysága, hogy ide jár művelődni.
    ráfér kiskegyedre.
    szívesen látjuk továbbra is. még a végén ragad kiskegyedre valami:-)))

  • Nyilas Misi
    2012 december 12
    1:59 du.
    az más. bár odaát elég kevesen beszélnek franciául, pedig szeretnék azt hinni magukról, hogy a nyelvük francia gyökerű.
    buna, da? (ez pl. tipikus francia:-))))
    jártam néhányszor erdélyben, már kolozsvárott is szükségem volt némi román tudásra, ha enni, inni, vagy tankolni akartam. a királyhágón meg pláne. érdekes, csíkszeredában egész jól elvoltam a magyarral is, pedig igencsak a végeken fekszik!

  • Boda Marcsi
    2012 december 12
    2:06 du.
    Bármikor szívesen látlak!
    Tudod, picit mazochista vagyok! 🙂

  • Boda

    szerintem a seggeden levo rancokat kene szoralmasan vasalgatnod, ahelyett, hogy idehanyod a szenilis baromsagaidat…

  • Amikor egy szerkesztő az esetleges más véleményen lévő hozzászólót úgy nevezi,hogy „picinyem”.. gúnyosan, azért az
    magáért beszél (illetőleg szégyen:nekik..)így a többiektől
    mármint az „értelmiségi” hozzászólóktól ugyan mi várható?
    Aztán milyen alapon tiltja meg nekem vagy bárkinek valaki,
    hogy a Hírlap által felkínált „tartalmas” szórakozási lehetőségről bárki is itthon lemondjon,pláne ha MAGYAR.
    Hát egyes szerkesztőknek nemhogy doktorijuk,de diplomájuk
    sincs….bár lehetséges ennél jóval kevesebbel is érvényesülnek odakint,ami itthon nem mindenkinek sikerült…
    Tisztelet a kívételnek,de sajnos kevés van…..

  • Ezek az „uj” cikkezok,hozzaszolok, ugyancsak ontik az eszt.Nagyon jo huzas volt idehozni oket.A rengeteg nev allatt szereplok,mar teljesen belegabalyodnak a sajat
    mocskukba.Legalabb figyelnek, hogy mikor,mit irnak.
    Ha valaki(mint en is) egyszerre olvassa az elozo napi „termest”,rogton latja a kaoszt.Sokszor,meg onmaguknak is ellent mondanak.
    De jol van ez igy.Nekunk nem kell gyozkodni,megy minden magatol.

  • Domnule Illi(eou)!
    Most Te viszed a primet.Csak nem akarod kiturni CA-t???

  • Domnule Illi(eou)!
    Nem jar ide a kutya se MUVELODNI,csak esetleg bosszankodni. En pl. szorakozni jarok ide.Ismereteim,csak annyiban gyarapodnak,hogy jobban tudom erzekelni az „emberi” alavalosagot.
    Mikor veszed at a KMH-t? CA mar belefaradt!!!

  • Dénesske Erősske:
    Valóban.
    A helyzet fokozódik , a Társadalomnak meg kell tisztítania önmagát a magához hasonlóktól.

  • Boda husi :
    Magácskában annyi az egészséges humorérzék mint disznóhúsban kakaóvaj.
    Attól ilyen elsárkányosodott lélek Maga.
    Nézzen tükörbe , tegyen a fejére banánhéjjat , szemeibe karika uborkát , hóna alá vereshagymákat , másnap boldogan fog ébredni.

  • Vargicsek :
    TE kissé hülyének láccol.
    De nem baj , láthatólag nem tehetsz róla.

  • Gay-za!
    Roppant szeretnel komikus lenni de csak bohocsagig jutottal el.Meg annak is szanalmas vagy.
    Remelem, hogy legalabb teged szorakoztat a sok hulyeseged. Mondtam mar,hogy rahad a paradicsomod…

  • Tisztelt Kommentelők!
    Próbáljunk a témánál maradni, hisz sokkal érdekesebb, mint más neve, származása, nűveltsége!
    Ha lehet, ne becsméreljünk senkit, – csak finoman oktassuk, hisz amúgy is meg van a saját baja!
    Azért jár ide, hogy az írás tartalmáról a figyelmet, érdemi párbeszédet elterelje!
    Köszönöm.
    Gere Gábor

  • Nem nyugszik a kormány, a tudomány felett is teljes uralmat kíván gyakorolni:

    Átalakítják a felsőoktatási intézmények irányítási rendszerét, oktatási és tudományos ügyekben továbbra is a rektorok döntenek (de meddig???), de az egyetemek és főiskolák gazdasági irányítása kancellárok kezébe kerül.
    (Giró-Szász András kormányfőszó továbbító csütörtök délelőtti sajtótájékoztatója szerint.)
    A kancellárokat a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma jelöli, és a kormány nevezi ki.

    Hát ki más nevezné ki? Csak Orbán emberei dönthetnek mindenhol, komolyan mondom, a Rákosi lassan elbújhat mögötte szégyenében, olyan angyal volt hozzá képest.

    Nősténycellárokat kéne kinevezni, aztán lerendezni őket hátulról, mint a lovat.

  • Olvasom a hozzászólásokat, személyeskedések helyett nem inkább a tényekkel kéne foglalkozni? Bár engem is szórakoztat, hogy ki szeret vagy tud franciázni, de ez nem viszi előbbre a dolgokat. A hülye egyébként azt jelenti, hogy Helyes, Ügyes, Jólnevelt Egyén. Az persze más, ha valaki csak annak látszik. Nem fokozom, nehogy unortodoxból visszamennyek perverzbe.

  • JIMBO
    2012 december 12
    5:05 du.
    na, akkor itt is felvilágosítalak – bár ahhoz kellene néhány többlet fényforrás – a családnevem nem román, hanem latin. tudod, ille, illa, illu. bár nem hiszem, hogy képes vagy felismerni a nembeli különbséget. egy herma – mint te – az ilyesmivel mindig bajban van:-)
    amúgy birtokos névmás, de ez neked nem jelent semmit.
    te nem birtokolsz bármi féle értéket. értelmes gondolatot sem.
    javaslom, ne kelj velem verbális párbajra. fegyvertelenekkel nem vívok!

  • Boda Marcsi
    2012 december 12
    4:47 du.
    nem tetszik, picinyem? ez egy szabad ország, nem kell ide járni, maradjon meg neked a nyugati-pu aluljárója, biztosan találsz ott neked való elfoglaltságot:-)
    amúgy nem vagyok szerkesztő, de ez ne zavarjon, majd csak túlteszed magad ezen a csalódáson!

  • Gere Gábor
    2012 december 13
    1:24 de.
    komolyan csodálkozom végtelen naivitásodon!

  • Ille István
    2012 december 15
    12:58 de.
    István!
    Természetesen nem vagyok naiv, de próbáltam azokat visszaterelni, akik a témát – kellemetlensége (nekik) okán félre akarják, akarták vinni!
    Tudod, h hány troll megszökött, elkullogott már vinnyogva előlünk! 🙂