A Nemzeti Együttplagizálás Rendszere

2012 december 11 9:33 de.26 hozzászólás

A sajtószabadság és a médiaegyenlőség legújabb hazai példáját mutatták be nekünk a szombathelyi fidesznyik elvtársak. „Sürgősséggel vette napirendjére Szombathely fideszes többségű képviselő-testülete a Savaria Fórum (SaFó) önkormányzati hetilap kiadójával történő azonnali szerződésbontást csütörtökön egy MSZP-s hirdetés miatt – írja a Magyar Narancs. A szocialisták által fizetett politikai hirdetésben ez állt: Orbán és Simicska szétlopják az országot! – írja a lap.” A fidesznyik közgyűlés arra a pontra hivatkozik, amely előírja, hogy „a médiaszolgáltatónak az általa közzétett médiatartalomban tiszteletben kell tartania az emberi méltóságot”. Istenem, hogy milyen mimózalelkűek ezek az elvtársak. Úgy tűnik, hogy még a puszta tények is felháborodást keltenek bennük, és súlyosan szankcionálják a helyi újságjukban megjelent fizetett hirdetést. Amit szerintem senki nem olvas, rajtuk kívül. Ahogy én iktatom a szemetesbe a helyi pártpropagandát, vagy a Vitézi klán Helyi Témáját, gondolom hasonlóan cselekednek Szombathelyen is a kinyílt szemű forradalmárok.

Persze az csöppet sem zavarja a mimóza elvtársakat, hogy országszerte amortizálják Gyurcsányt és Bajnait, óriásplakátokon, és minden elérhető hirdetési felületen. Vagy a Tény című ingyenes szatirikus magazinban, amelyben saját magukból csinálnak hülyét a szerkesztők, a CÖF. Szerintük Bajnai miatt kihalt a Földön a liba, a Hajdúságban pedig egy lapon emlegetik az erszényes farkassal vagy a dinoszauruszokkal. Az, hogy többször nyert bíróságon ezen vádak ellen Bajnai, az nem zavarja a birkamenet szervezőjét, a milliárdos civil közpénzek elosztásáért felelős Csizmadia elvtársat.

És akkor sem habzott a szájuk a szombathelyi potentátoknak, amikor az IMF ellen folyt a hazug szabadságharc, az összes médiumban és reklám felületen. Ezek a hirdetések bizonyára maximálisan tiszteletben tartják az emberi méltóságot, mert ezekért nem hallottuk őket felháborodni. Persze a kedves vezetőt, és annak kedvenc oligarcháját tíz körömmel védik. A jó kommunista elvtársak arról ismerhetőek fel, hogy a nem rendszer kompatibilis egyéneket vagy cégeket kirúgják úgy, hogy ne is találjon állást máshol se. Rosszabb esetben a körmüket is letépik. A politikai ellenfeleket lehet amortizálni, bűncselekmény elkövetésével vádolni, de az etető kézbe belemarni akkor sem szabad, ha az büdös, és mérget kínál.

Ahogyan Semjén elvtársnak is lehetett amortizálni Navracsiccsal együtt Fletót, de ha kiderül az, hogy lopta a doktoriját, akkor tiltakozik a keresztényüldözés ellen és fekete PR-ről hadovál. A miniszterelnök-helyettesi posztok nekik lettek kreálva, ez volt a fizetség a jól végzett keresztényi amortizálásért, amivel el is dicsekedett az őstermelő.

Javaslom, miután egyre több doktorról derül ki a kormányban, hogy valójában csak egy sarlatán, alakítsák meg a Nemzeti Együttplagizálás Rendszerét, és azt is tegyék ki mindenhova jól látható helyre, akkor legális lesz mindjárt. Tegyék ki azt is minden önkormányzatba a NER mellé, és hirdessenek plágium amnesztiát, ugyanúgy, mint adóamnesztiát, ahol mindössze 10% adóért hazahozhatták az elvtársak a rablott és külföldre menekített vagyont. Aki most bevallja, hogy lopta a doktoriját vagy a diplomáját, esetleg vette, az 300forint vizitdíj ellenében amnesztiában részesül.

Csináljanak Plágium asztalát is az Alaptörvény asztala mellé állítva, és ott mutassák be a kormány tagjainak lopott szakdolgozatait. És a mellé is állítsanak egy közszolga őrszemet, aki gondozza, és néha leporolgatja a lopott doktorikat. Kretényi elvtárs csináltasson festményeket közpénzen arról, ahogyan Shit Pál éppen átemeli a bolgár kolléga tanulmányát két fekvőtámasz között, miközben dagadnak az izmai. Az érettségizőknek pedig küldjenek névre szóló Smitt-Semjén, rövidítve SS-doktorikat, hogy büszkék lehessenek a haza ifjai magyarságukra. Hogy megtudják azt, hogy tanulni bizony érdemes, mert ha becsületesen végzed a dolgod, akkor soha semmi nem lesz belőled, viszont csórón is fogsz megdögleni. Legalábbis nálunk, Kollegisztánban.

Ha viszont ügyes és életre való vagy, és végig próbálod az összes jobboldali pártot, mint Salamon elvtárs, akkor a törvény által előírt végzettség hiánya ellenére is lehetsz alkotmánybíró. A jó Fidesz már a látszatát is messze elkerüli annak, hogy független alkotmánybírákkal töltse fel a megüresedő helyeket. Stumpf és Balsai elvtársak után újabb képviselő fidesznyiket tesznek be az alkotmányosság őrzésére hivatott testületbe. Ezeknek a továrisoknak az arcizmuk sem rándul, amikor megjátsszák a független őrszemet, aki Magyarország alkotmányosságára figyel, azt őrzi. Esténként leveszik a talárt, belenéznek a tükörbe, és egy igaz hazafit látnak benne, nem pedig egy hazaáruló szervilis görényt. Ezért tényleg nem érdemes tanulniuk a fiataloknak, se ingyen, se 100%-os költségtérítésért (nem tandíj!). Ha ilyen példákat látnak nap, mint nap, akkor tényleg nem jogász-, vagy közgazdász szakra fognak jelentkezni, hanem az oligarcha szakra. Ahol csak annyi a tanulni való 5 éven keresztül, hogy hogyan kell egy kedves vezető seggéből kinyalni a paksi mogyorót úgy, hogy annak ne kelljen reklamálnia.

Mert ha ügyesek, jó hosszú és meleg a nyelvük, akkor részt vehetnek talán egyszer az olyan nagy ívű és hazafias tettekben, mint a parlamenti munka, azon belül is mondjuk egy választási törvény megszavazása. Mint most a miénk. Akarom mondani, az övék, mert az enyém biztosan nem. Amellyel nem sok probléma akad, csak ne Európában lenne, hanem egy afrikai banánköztársaságban. Csak néhány ízelítő a teljesség igénye nélkül a felcsúti választások hogyanjáról, ami egypárti diktátummal, a parlamentarizmus félresöprésével született.

• A törvény megtiltja, hogy a kereskedelmi rádiók-televíziók teret adjanak a választási kampánynak vagy hirdetéseknek.

• A kormány kistafírozza álcivil klientúráját, amely hatalmas tömegben rendel kormánypárti politikai hirdetéseket; eközben a pártok költségvetési finanszírozásának megszüntetését tervezi.

• A kormánypárt a maga számára kedvezően átrajzolta a választási körzethatárokat; a mai körzethatárok alapján a Fidesz 1998 óta minden választást megnyert volna.

• Magyarország az egyetlen ország az egész világon, amely a kiválóan működő nemzeti választói névjegyzék modern rendszeréből visszafelé lép az önkéntes regisztráció elavult, már csak néhány országban megmaradt rendszere felé.

• A törvény megtiltja a regisztrációt a választási kampány utolsó két hetében, amivel értelmetlenné teszi a pártok kampányát a bizonytalan szavazók megnyerésére.

• Mivel alkotmányba ütközött volna az indokolatlan áttérés az önkéntes regisztrációra, valamint annak tilalma az utolsó hetekben, a törvény meghozatalával egyidejűleg ezeket a részletszabályokat is beiktatták az alkotmányba, hogy lehetetlenné tegyék alkotmányos felülvizsgálatukat.

• Más és más választási eljárási szabályok fognak vonatkozni a határon túl, illetve az ország területén élő magyar állampolgárokra.

• Az a párt, mely nem tud két delegáltat küldeni egy helyi bizottságba, egyet sem küldhet, és képviselet nélkül marad.

• A törvény gyakorlatilag többséget biztosít a kormánypártok választott és delegált tagjainak a választási eljárást felügyelő bizottságok minden szintjén, ily módon megakadályozhatja a panaszok felvételét és azok pártatlan elbírálását.

• A Nemzeti Választási Bizottságot, amely végső soron minden panaszt elbírál, kilenc évre nevezik ki minden eljövendő (parlamenti, helyhatósági és európai) választásra, és benne a Fidesz képviselőinek így minden körülmények között kilenc évig többsége lesz.

• Az eddigi választások informatikai rendszerének szolgáltatóját államosítják, amely így közvetlen kormánypárti irányítás alá kerül.

• Az elektronikus szavazat feldolgozás folyamatát új állomásokkal szakítja meg a törvény a tipikusan Fidesz-irányítás alatt álló önkormányzatoknál. Ilyen például a külföldön való szavazás, a levélszavazás, a mozgóurnás szavazás eredményeire való várakozás. Ez ellenőrizhetetlen lehetőségeket nyújt az eredmények manipulálására.

• A Fidesz-kormány alatt állampolgárságot s hozzá szavazati jogot adományoztak a környező országok több százezer magyarjának. Ám a kormány a határon túli magyarok „védelmére” hivatkozva sem a választások előtt, sem a választások után nem hajlandó nyilvánosságra hozni az ottani szavazók listáját, de még a számukat sem országokra lebontva. Ezzel Európában egyedülálló módon több százezer szavazat valós volta nem lesz ellenőrizhető.

• A nemzetközi megfigyelők akkreditálásáról vagy az akkreditáció megtagadásáról a Nemzeti Választási Bizottság kilenc évre kinevezett elnöke indoklás nélkül dönt, mely döntés ellen nincs helye fellebbezésnek.

A lista nem teljes elvtársak, ha valakit érdekel, a legalsó linken hozzáfér a teljes gyalázathoz. Tegyük hozzá azért az igazság kedvéért, hogy ez csak egy, a kb. 400 új törvényük közül, amikkel teljesen felforgatták a magyar jogállamot. Az a felcsúti emberforma, aki azt mondta a választások előtt, hogy nem kellenek reformok, csak több pénzt kell adni a zembereknek, az most az alapjaitól forgatta fel Magyarország jogrendszerét, és írta át azt a saját arculatára és lázálmaira (és von el forrásokat mindenhonnan). Valójában ez is csak egy plágium, mert a letűnt, lerohadt, ma már csak a keleti szél járta területeken lévő diktatórikus rendszereket másolja le nagy szorgalommal, eminens módon.

Az ellenzéknek annyi esélye van a választási győzelemre 2014-ben a Nemzeti Együttplagizálás Rendszerében, mint annak, hogy az Egyesült Államok hadihajókkal vonuljon fel a demokratikus jogállamunk megvédése érdekében a Sió csatornán. Zéró.

A.G. / A KMH Ellenszék rovata

26 hozzászólás

  • Jó a montírozás…..!
    Ezt legalább „sikeresen” megoldották…!
    a cikkhez egyenlőre nincs mit hozzászólnom,de ezt majd
    a szokott csapat megteszi…

  • Kedves Marcsi! De mi az ami elfogadható abban, ha valakinek lopott dolgozata van és ez napvilágra kerül?

  • huncanada
    Az ő értékrendjébe belefér!
    Nem vagyunk egyformák, hál’Istennek!

  • Kedves Gábor, én azt elhiszem, hogy az értékrendjükbe belefér, de folyamatosan próbálok párbeszédet kezdeményezni az itt felszólaló narancs kedvelőkkel és megtudni a válaszokat. Tehát, hogy miért fér bele az értékrendjükbe? Vaskalapossságból, szemellenzősségből? Miért van az, ha valamit csinált az elmúlt kormány az csak ördögtől való volt, ha pedig ma sokszorosan túllőve ugyan azt csinálja a Fidesz, akkor az miért elfogadható egyéb kérdésekben is. Meglátjuk mi a magyarázat a narancs ligetes oldalról..

  • Semjén egy másik cikkben volt,itt csak a képre reagáltam,a cikket csak átfutottam,ma sok levelem kaptam,ebbe a cikkbe nem mélyedtem bele,mert nem volt időm,majd később!

  • Plagizáltak itthon mindkét oldalon,csak van ami kiderült
    vagy fog,van ami nem.
    Egy másik cikkben már leírtam egy valós történetet arról
    volt olyan is aki a középiskola elvégzése nélkül végezte el az egyetemet és doktoriját sem ő írta meg,meg ha keresgélnének lenne olyan is aki el sem
    végezte.
    Mindenki védje meg az igazát (tényekkel)és találja meg a dolgozatát,ha nehéz is….
    Akire egyértelműen rábizonyítják,hogy csalt az vonja le
    a szükséges konzekvenciát,bármelyik párt tagja.!

  • Boda
    Pedig szakíthatnál egy kis időt legalább a választási csalások listájára.
    Ha ezt Gyurcsányék csinálták volna,akkor is egyéb, fontosabb dolgod lenne bizonyára…

  • Bár nem vagyok „narancs”…de azt üzenem „vörös szegfűnek”
    egy szóval sem írtam le azt,hogy bármilyen plagizálással
    egyetértenék,a figyelmes olvasáshoz azért tényleg nem kell doktori….annál kevesebb tudás is elég!

  • Kedves Marcsa! Akkor egyet előreléptünk a tekintetben és egyetérthetünk, hogy Semjén teljesen alkalmatlan a posztjára, és alkalmatlan a keresztényi értékeket is hírdetni, amit itt mi már elég rég óta véltünk. Örülök, hogy Ön is hasonló véleményre került. Ezek szerint nincs pl. Önnek eltávolíthatatlan szemellenzője, ez bíztató az országra nézve a jövőben.

  • Antifülke!
    Akár tetszik akár nem 2010-ben nem volt csalás,csak 2/3!
    Gyurcsányék kétszer csaltak hamis ígéretekkel 2002-ben
    közalkalmazotti 2006-ban meg nyugdíjas etetéssel és az
    „adományokat” vissza is vették,pld.13 nyugdíjat,LETT
    gázáremelés és vizitdíj holott előtte tagadták.
    A regisztrációval ugyanúgy mindenki arra szavaz a fülkében
    akire akar,mint eddig,csak legfeljebb nem lesz láncszavazás.. és el kell menni regisztrálni az elvtársaknak
    is ha annyira szeretnék visszaszerezni a hatalmat..(?)

  • Egy kissé utánanéztek ennek a CÖF.-izének a Cégbíróságon meg mindenhol.
    Kiderült hogy ilyen nevű szervezet a múlt héten még nem volt bejegyezve seholsem.
    Ehhez képest eléggé szép pénzekkel rendelkeznek…holott egyetlen fillér civil támogatást sem kaphattak , merthogy nincsenek bejegyezve sehová sem.
    Elég szép ?

  • Boda Idióta Marcsa:
    KIT érdekel hogy a Pityi Palkó járási párttitkár és diznyó-tenyésztő 1972.-ben plagizálta a ” Hízó-termékenyítési Terv ” c. munkáját ?
    ITT és MOST az egyik legmagasabb hazai közjogi ” méltóság ” .-ról van szó jóaszony !!
    Térjen már észhez rettenetes FIDESZ imádatából !

  • Azért azt a narancsosoknak is észre kellene már venniük, hogy az új választási törvénbe bele van kódolva a csalás lehetősége. /Hogy finom legyek./
    Nem megalázó az, hogy igy akartok nyerni, Marcsikám?

  • Boda teljes sötétség
    Méghogy nem volt csalás 2010-ben?
    Kubatov a saját hangján mondja el, hogyan csaltak, hogyan listáztak. Ő volt a fidesz pártigazgatója.
    Az igazi pártpropagandát nyomod.

  • A Boda-félék soha nem fognak észhez térni. Óriási tragédiája ennek az országnak, hogy Orbán, a lába előtt esdekelve kuporgó agyatlan zombivá tudott változtatni több százezer embert.
    Egyébként nagyon jó Huncanada kérdése: Miért fér bele az értékrendjükbe…? Tényleg milyen tudatállapot kell ahhoz, hogy emberek ilyen szinten eltávolodjanak egy átlagos, civilizált gondolkodásmód valóságérzékelésétől?
    Tényleg nem veszik észre, hogy ez már nem is bal, vagy jobboldaliságról szól, hanem arról, hogy az Orbán által életre keltett turulokrácia olyan megdöbbentően nemzetromboló hatású, hogyha így marad, a tatárjárás, és a holokauszt mellett a legszörnyűbb nemzeti tragédiaként fog beíródni a magyarság történelmébe!
    Tényleg ezt akarjátok Boda?
    Nem esik le, hogy a saját nemzeted ellenében hiszel a Führeredben?

  • Ja akit az előző szoci kormány csalása nem érdekel az ne
    „pofázzon” bele,pláne minden alapot nélkülözve egy későbbi
    „feltételezett”…csalásba,mert az nagyon átlátszó…..
    A sok hülyeségre…(sötétségre)meg nincs mit válaszolni,csak
    azt üzenem,hogy az ilyen dühöngő őrültek maguk alatt vágják a fát,aztán csodálkoznak ha lepottyannak….de nagyot!!!!!!!!!.
    Nagyon igyekszem,hogy ne süllyedjek egyes hozzászólok szintjére,de sajnos a normális és kulturált beszédet többen
    nem értik,vagy nem akarják ?
    Na töröljék meg a habzó szájukat,mert gusztustalan!….

  • Boda te feleszu

    csak nem gondoltad egy pillanatra is, hogy a jobbik es a fidesz tamogatoi barmiben is jobbak lehetnek…majd a diakok adnak most nektek egy kis lecket, akinek van esze mogejuk all es elzavarjak a kormanyt, mert ilyen dilettans, szarkevero politikusaink meg nem voltak…legalabbis az en eletemben…sullyesztobe veluk! mehetsz utanuk boda…

  • Parittyás hangja, igazad van. Abszolút nem bal és jobboldaliságról van szó. Itt az emberi normákon és értékrendszereken keresztül vizsgálva borzadunk el attól, ami ma magyarországon folyik. Sajnos igen tudatos szellemi rombolást végez a mostani hatalom, de nem csak az elmúlt két évben, hanem ellenzéki szerepben is ennek a pusztításnak a hogyanját dolgozták ki a saját érdekek mentén, félresöpörve a nap mint nap hivatkozott valódi nemzeti érdekeket. De miért dől be ennek sok.sok magyar ember? Talán a válasz az, hogy nincs alternatíva és nem magunk szeretjük megoldani a problémáinkat, hanem rábízzuk „Apura”, Orbán apánkra, hogy Ő nem tévedhet, hiszen ha Ő téved akkor ki lesz az „apukánk”?. Nagyon ügyes e téren a mostani hatalom, amely minden lehetséges és jelentős fórumot az irányítása alá vett, továbbá minden jelentős államigazgatási szervet az akarata szerint befolyásol, hogy befolyásolja az embereket. Ne legyenek naívak, soha nem az önök érdekét fogják szem előtt tartani, és még hülyének is vannak nézve. Nem általam, vagy általunk, hanem éppen „Orbán apánk” néz mindenkit hülyének maguk közül.

  • Boda Marcsi: Aki az előző szoci kormányon rágódik az takarodjon innen és ne pofázzon bele abba, hogy a jelen hibáit, a jelenlegi fasizmust a náci jobbikat és a koszos bagázst akarjuk elkergetni, hogy a jövőben ne legyen diktatúra, az emberi jogok visszaszolgáltatása és a demokrácia valósuljon meg, egy hozzáértő BECSÜLETES kormánnyal. Neked Iránban a helyed, a Vona Gáborral és náci bandájával, aki oda is kijár a pártjának eltartására adott terroristák támogatásáért.

  • Nyilasnak egy fél sincs…beszél,de minek.????
    A diákok nem mentek el a kormány által kezdeményezett
    tárgyalásra,csak az ilyen külföldi és hazai jellemtelenek
    uszítják őket,pedig aki nem csak „melegedni” jár be a kétes
    gazdag szülők gyermekeként és megpróbálja „normál időn”belül
    elvégezni az egyetemet (netán jól tanul),valamint nem Kanadába kimenni hazudozni(netán itthon hasznosítani a tudását)az ösztöndíjat kap és ha diákhitel felvételére kényszerül annak visszafizetésétől eltekint az állam,a versenyszférában pedig ha a cég helyettük kifizeti a tartozást jelentős adókedvezményt kap.
    Egyébként Nyilas nem értem miért beszél a felsőoktatásról
    amikor még a középiskoláig sem jutott el szegény….
    Különben Mesterházi (aki itthonról fröcsög..) is azt mondta,ha ők kerülnek kormányra akkor az első év után
    döntik el a tanulmányi eredmény alapján,hogy kell-e fizetni a hallgatónak a későbbiekben,akkor miről beszélünk?…..Náluk sem volt és nem lenne ingyenes a felsőoktatás…Pedig akkor még volt pénz a kifosztás előtt..
    Na sem a kinti szerkesztők,sem a diákok nem tudják elzavarni a kormányt,még ha sokan ezt szeretnék is.!
    1956-ban is a diákok kezdték a lázadást,de ezért az más volt,persze a nem fél hanem negyedeszűek!később őket is csőcseléknek,ellenforradalmároknak nevezték……
    Na kapja be Nyilaskám!…..

  • feleszu boda

    nyilaskad az a vibratorban himbalodzo, repedt sarku joanyad, aki ahelyett, hogy lenyelte volna, ilyen torzszulott neonaci varangyot ellett, mint te…

  • Igen, már rég nem a politikai hitvallásunkért kell küzdenünk, hanem azért, hogy kimondhassuk megint
    József Attila szavait:”Magyar vagyok de európai!”
    Orbánt azért kell elzavarni mert az emberségünket, a civilizáltságunkat, a kultúránkat támadta meg. Orbán olyan vírust szabadított erre az országra ami a legalapvetőbb nemzeti értékeinket, és érdekeinket rohasztja el.
    A Nagy Testvér sajnos örökre beleégette kéznyomát a Boda-félék zombi agyába, ők már elvesztek az európai magyar demokrácia számára, de ki nem sz..ja le ezeket! Leszünk elegen az újjá építéshez!

  • Parittyas

    Orban maga a gennyes keles az orszag testen, kadar diktaturaja lofasz volt ehhez kepest…legalabbis az a resze, amelyikbe mar en szulettem…

  • Kedves Marcsi! Ön szándékason nem akarja megérteni a probléma eredőjét. Nem azzal van a baj feltétlenül, hogy tandíjat kell fizetni. MEnjünk csak vissza a 2008-as népszavazásra, ahol egyre súlyosabban kezdték hülyének nézni a magyar embereket a Fidesz oldaláról. Három igenes népszavazást kezdeményeztek a Vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról, csak azért mert ezek népszerű témák voltak annak okán, hogy ellehetetlenítsék az akkori kormányt. Mindenki tudja, hogy kell tandíj. Csak már akkor hülyének voltak Önök nézve, hogy majd a népszavazással micsoda lélektani és elsöprő győzelmet arat a Fidesz. Így vagy úgy Önök át vannak verve, hülyének vannak nézve és a jelenlegi kormányfő úgy játszadozik és játszadozott Önökkel ahogyan csak akar. Tehát már a kormányrajutásuk előtt hazudtak, amivel 8 évet elvettek mindannyiunk életéből, a sok akadályozó, gátló intézkedésekkel amiket most így is úgy is kénytelen Magyarország végig csinálni. Egy baj van, hogy most egy pofátlan, pökhend inkompetens galeri csinálja a szemünkbe röhögve és gátlástalanul hazudva. Csak és csupán ez a baj!

  • Kicsi Boda :
    Na kishusom soroljad szépen fel az előző szoci kormány csalásait.
    De előre bocsájtom hogy Budai efftars EGYETLEN EGY épkézláb ügyet sem tudott összekovácsolni a hülye ” elszámoltatási ” során , holott mögötte az egész államapparátus.
    A kis szerencsétlen Zuschlag 30 millió Forintos ügyén túl SEMMIT nem sikerült összekaparniuk az elvtársaidnak !
    Azt is még a Bajnai kormány idején kezdték nyomozni.
    Egy jobb autó ára. Ennyi lopkodás van bebizonyítva , az a nyomozás is a szoci kormányzás idejére datálódik.
    Szóval takaroggy visza a konyhába , mert lekozmál a disznóhúsleveskéd. Néz majd a zurad.