Orbalini

2013 május 17 2:50 du.47 hozzászólás

Ül Viktor a karosszékben és olvas.

Hiába mondja neki Anikó asszony, hogy le kéne már feküdni, nem hallgat rá, pedig a Professzor Úr megmondta ezerszer, hogy az ő állapotában ez mennyire veszélyes.

Nem az a legnagyobb veszély, hogy majd megint a nyelvét kezdi lengetni különféle rendezvényeken, világ csúfjára, bekövetkezhet ennél súlyosabb helyzet is, például leharapja a bögre fülét, mert hirtelen az a meggyőződés keríti hatalmába, hogy az a legjobb az egész reggeliben, oszt megakad a torkán.

Miután a szobában ott heverészik fehér botja mellett fekete szemüvegben a hideg kandalló előtt a fideszes potentátok számára ingyenesen és ingyenes élelemellátmánnyal kiutalt vak komondor, Anikó asszony nem mer ellenkezni, és miután a traktora karbantartásán már túl van, inkább szellemi tevékenység felé fordul, folytatva a családi vagyon működésének ellenőrzését.

Hogyaszongya, a kikötőből és a hotelokból befolyik a megfelelő összeg, – szólni is kell Viktornak, hogy gyorsítani kellene Horvátország csatlakozását az Unióhoz, szezon után ki kell cserélni a hajók egy részét, fel kell gyorsítani a füredi kikötő családhoz való rendezésének ügyét, azt majd a Lajos.

Fascio

Fascio

A Lőrinc rendben van, rá majd szeptembertájt kell odafigyelni, képes és belepisál a dinnyébe, de addig hadd dolgozzon, ez a stadionépítés eléggé macerás ügy.

Leáldoztak már azok az idők, mikor a Fater földhözverhette a kíváncsiskodó fotós gépét, habár minap a hülye szocit jól megkergették az embereink, kell is adni nekik egy-két trafikot…

Okos fejecskéje gondterhelten hajol a könyvekre, – van gondom, nem mondom, mormolja magában, – de aztán elégedetten hátradől – a Család precízen üzemel, alig néhány homokszem kerül csak a gépezetbe, ami ebben a mára már sivataghoz hasonló országban azért nem semmi…

Közben a Vezér vadul keresgél a körülötte feltornyozott könyvekben, Sto gyelaty, Sztálin összes, Mein Kampf, Mussolini élete képekben, Szálasi élete képekben – az utolsó oldalakat Anikó asszony – kímélve férjét a megrázkódtatásoktól – zsilettpengével kivágta, meg a Nemzetvezetőtől a Cél és követelések című alapvetés, ez tetszett neki, mindig kedvelte új fogalmak alkotását, a „talajgyökér rögvalóság” meg egyenesen lenyűgözte.

El is döntötte magában, neki is építenie kell egy gyepüszállást, olyat, mint a Farkasverem, talán a Kossuth tér alá lehetne telepíteni, majd megkérdezi a lehetőségekről Wachsler Tomit, ha van jó ötlete, majd kap két trafikot.

A gyepüszállás neve lehetne esetleg ürgelyuk, az ürge okos állat, szorgalmas gyűjtögető és pörköltnek se rossz…

A gyepüszállást el lehetne látni emelővel, mint a Nemzeti színpadát, és akkor a föld alól, lágy zenére emelkedhetne ki a tribün, melyről szózatot intézhetne a felizgult, öregecskedő budai úrhölgyekhez, akik aztán hazatértük után szemrehányásokkal halmozhatnák el férjeiket a forradalmi lendület elmaradása okán…

De aztán félretette Szálasit, és visszatért régi kedvencéhez, Mussolinihez, aki fénykorában majdnem olyan népszerű volt, mint ő, pedig nem is tudott cimbalmozni.

Igaz, ő sem tud, de ha nagyon akarna, akkor tudna, nem is szólva arról, hogy lehet, hogy tud is, csak még nem próbálta.

Elkezdte kipipálni, hogy mi az, ami átvehető a fasizmus kelléktárából a fülkeforradalmi eszközök közé.

Hogyaszongya:

Totális állam – alakul.

Katolikus egyház helyzetének megerősítése – alakul – Viktor a Hit Védelmezője, ugye, – lehet, hogy kellene is beszélnem Németh Sándorral, változtassa meg ősi egyháza nevét – egy az ország, egy a zászló, egy a hit és egy a vezér, majd legfeljebb adok neki néhány trafikot.

Bosszantó, hogy ez a ravasz Horn elcsaklizta előle a helyiérdekű lateráni egyezmény megkötésének lehetőségét, meggondolatlanul odalökve a pápának a főkegyúri jogosítványokat, a püspökök kinevezésének jogát, de majd visszaveszem – gondolta, szólok is a Zsoltnak, hogy nyújtson be törvényjavaslatot, majd adok neki két-három trafikot.

Osztályharc kilőve, hol van itt osztály még egyáltalán?

Milyen osztály, műkörmös osztály?

Jut eszembe, azért a TEK parancsnokának is adni kell négy-öt trafikot…

Itt összesen két osztály van, mint ezt a Janó tisztességesen megalapvetette, van, akinek van, meg van, akinek nincs és az annyit is ér!

Kinek vagyon, annak nagyon, mondja az ősi dakota közmondás is, és ez egy nagy igazság.

Még, hogy osztályharc?

Vicces, mint a szakszervezetek mozgolódása.

Ezek a pancserek nem törődtek bele, hogy elég nekem a Gaskó – neki már adtam trafikot? – majd megkérdezem Anikót, ők meg kussoljanak csendben.

Idáig is pitiáner megalkuvók voltak, hagyták magukat kiszorítani a munkahelyekről, ezután sem róluk mintázzák a sztrájktanyán az asztalt verő munkás figuráját.

Arról nem szólva, hogy milyen szerencse, hogy még mielőtt ezek szervezkedni kezdtek volna, belelapoztam Mussolini képeskönyvébe, és kiolvastam a „Korporációk” című fejezetet!

Bár van elég gond a kamarákkal is – nem mindegyiket vezeti olyan széleslátókörű munkáspolitikus, mint az Iparkamarát vezető Parragh – kell is adnom neki öt-hat trafikot – de ezek még mindig jobbak, mint ezek a kiszámíthatatlan, komcsiktól ránkmaradt, idióta elvekkel fertőzött szakszervezeti korifeusok.

Mire ezek felébrednek, már hipp-hopp, készen is lesz a Pedagóguskamara, ott aztán ellehetnek békésen, egy akolba zárva ezek a nyughatatlan pedagógusok, majd ott is kap valaki egy-két trafikot, oszt csönd lesz hosszútávon.

Na, mi maradt még ki?

Aszongya, az élet folyamatos harc és menetelés, – ez rendben van, a pacifizmus hülyeség – ez is rendben van, a hármas jelszó – hinni – mondjuk a fülkeforradalmi eszmében, – engedelmeskedni -mondjuk nekem, és küzdeni mindenki ellen, aki nem én vagyok – ez is alakul.

Természetesen van még itt feladat bőven.

Például még vannak, akik helytelenül gondolkodnak az állam és az egyén viszonyáról.

Beníto szerint az egyén teljes értelemben csak annyiban létezik, amennyiben az államban van – hát ez nálunk is így van!

Rákosi szerint – pedig ő sem volt egy buta gyerek – aki nincs velünk, az ellenünk van, Kádár szerint, aki nincs ellenünk, az velünk van, szerintem meg aki nincs velünk, az nincs!

Na, megyek aludni, mondta, és letette a pálinkáspoharat, és Anikó felé fordult: Nem buta ez a Benito, majd adok neki is egy-két trafikot – mondta.

Anikó ránézett a vak komondorra, az visszanézett rá és ráhagyta…

 Fényes István

47 hozzászólás

  • 🙂 🙂 larom nalatok is a zorbannal ijesztgetik a gyerekeket!

  • Nagyszerű 🙂

  • Ugyan már Pupu, ez egy vad fikció! Orbán olvas!=))

    Igazi díszpéldánya a szocializmusban termelt értelmiségieknek; sem művelétséggel sem olvasottsággal nem gyanusítható!

  • 5-6 munkahelyet sorol fel fenyes a bemutatkozasaban de ennel tobb volt neki hiszen vallalkozasokrol ir . en 7 helyen dolgoztam 40 eves koromig magyarban es vagy tucatnyi helyen az usa-ban . fenyes es en ossze vissza kapkodtunk . orban nem kapkod mert stabil jo idegrendszerrel . fenyes ezert utalja orbant a sikereiert , en nem mert jol elek a 2 nyugdijambol , el se tudom kolteni . ez az amit irok hogy itt a KMH-ban a sikertelen emberek duhongenek orban ellen . jo szorakozas karorvendve olvasni a tebolyult mergelodesuket

  • István!
    Csúcs ez az írás!
    Szerintem ez kötelező olvasmány a cikkhez!
    http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol

  • Avi ben Giora

    Pupu!
    Valahogy én félek kicsit ettől a lehetésgtől. Jó mindenkit beakargyűjteni magának és ad egy pár trafikot mindenkinek. Na de honnét lesz annyi dohány? Azt már meg sem említem, hogy majd előbb-utobb egymás torkának fognak esni mert mondjuk egy frekventált helyen levő nemzeti több dohányt fog teremni mint egy Bivajbügyör alsón levő. Márpedig ugye a vezér ezt is gondosan intézhette, hogy rangtól és tettektől függően rendezte el a trafiktérképet. Igazandiból az lenne a szép ha majd valóban egymást kezdenék széttépni. De lassan majd eljön annak is az ideje. A feleségem nagyapja szegény annó azt mondta amikor a ruszkik bementek, „kibirom gugolva, itt nincs már semmi sem mindent eladtak a kisnemesek, pár év és kimennek”. Negyven évnél hosszabb ideig voltak ott. Szegény gugolt is eleget mert soha az életben nem lehetett fodrász az uj rendszerben pedig az volt a szakmája. Mondták az elvtársak Józsi bácsi maga ne akarjon parókát csinálni. Rákosi elvtárs sem fogja felvenni nemhogy az a pár zsidó akik itt vannak.

  • crazybruce
    2013 május 17
    11:49 du.
    1. burkus, csak a suttyók mondják, hogy magyarban.
    2. ha szerinted orbán sikeres, mert havi pár százezerből 5 gyerek mellett milliárdos tudott lenni úgy, hogy sosem dolgozott, akkor te a bűnözők pártján állsz. Az amerikai maffia is „sikeres”, mert sok pénzük van.
    3. gondolom te is azért húztad el innen a beledet, mert rájöttél, hogy tisztességes munkával itt nem lehet megélni.És szemtelenkedsz azokkal, akik itthon élnek, és adott esetben csak egy (magyar )nyugdíjuk van, ami tudod hogy semmire sem elég, mert neked is van olyan. Bunkó vagy Baxi.

  • Pupu, mondtam már, hogy te vagy a legjobb?

    Ha előtted eltitkoltam a véleményem, a családom és a barátaim előtt nem: szuper vagy, nincs mese!

  • „Leáldoztak már azok az idők, mikor a Fater földhöz verhette a kíváncsiskodó fotós gépét…”

    Különös visszaköszönés: a fater akkor már kb 60 volt, de osz-posz a fia: az annak idején a mákos beiglit verte inkább a falhoz a menzán, hogy más meg ne ehesse.

    És nem nőtt fel.

    Ma a németeket fenyegeti – ezért hívott fel a bátyám, te, azt mondja ez az elmeháborodott most mit művel?

    Merkel asszonyt fenyegeti, mondom vigyorogva, ha nem takarodik azonnal vissza főzni, akkor letámadja Germániát.

    Nem is vicc:

    „A németek küldtek már lovasságot Magyarországra, tankok formájában jöttek, ne küldjenek, az a kérésünk. Nem volt jó ötlet, nem vált be” – nyilatkozta ma reggel Orbán Viktor, ami tényszerűen igaz, mégis hazugság. Ugyanis (most eltekintve attól, hogy sikerült lenácizni a demokratikus Németországot) a német kancellár történetesen azt mondta, hogy NEM kell lovasságot küldeni hazánkba…”

    Ennyire elmebeteg!

    Mert szellemi elődei 1944-ben visszaverték ugye a német megszállást???
    Ellenkezőleg.

    Most segítő kezek vannak – de már unják Orbán idiotizmusát, állandó ellenségkeresését, antidemokratizmusát. Most kell az újabb konfrontáció.

    Caligula a lovát neveztette ki konzulnak, ez a hülye, ostoba magyar nép az őrült Caligula reinkarnációját, a disznószaros kondást,aki a mi pénzünkön a falujában sok milliárdos stadiont épít: Incitatus-sal jobban jártunk volna.

  • Hát ennyi hazug,rosszindulatú a valóságtól elrugaszkodó,
    elmebeteg zagyvaságot már rég olvastam,ezen az oldalon is!
    Azt hittem már nincs lejjebb,de tévedtem!…..

  • csak nem Orbán-összest olvasol? =))

  • Bocs, a teganapi hozzászólásom Boda művésznőnek szólt! =))

  • Fényes István

    Boda Marcsi

    Hát Marcsikám, legalább gyakoroltad az olvasást, lassan elkezdheted tanulni a szövegértelmezést!

    :O)))))

  • Boda Marcsi

    Ha te itt, ezen a halpiacon sikert akarsz, irsz a zorbanrol egy „cikket” (amit a kepzelet szult!))) Aztan a tobbi hasonlo kaliberu cikkiro majd jol megdicser erte. ( felteve ha jovoheten te is megdicsered a soros cikkirot)
    Azt veletlenul se vard el, hogy valaki arrol irjon egy cikket -ha mar baloldalinak valljak magukat – hogy mit kene tenniuk, hogy a kovetkezo valasztasokon jol szerepeljenek… 🙂
    Hogy miert? Mert lovesuk sincs rola. A zobannak hegye van meg banyaja wazze, meg a vilag szegyene wazze, meg diktator wazze…. szal van itt egy mareknyi zorbancos nyugger, akik egymast szorakoztatjak! 🙂

  • Kedves Pupu!
    „Idáig is pitiáner megalkuvók voltak, hagyták magukat kiszorítani a munkahelyekről, ezután sem róluk mintázzák a sztrájktanyán az asztalt verő munkás figuráját.”
    Telibe-e-e.:) Orbán addig űzheti játszmáit, amíg van partnere. És még van bőven.

  • Írnak Orbánról különbeket is. Nem csak az igazat, hanem a valót is..:-)

    Már a fél Mo megkapta emailben annak a blogbejegyzésnek a tartalmát, amelyik azt állítja, hogy a magyarok miniszterelnöke súlyos pszichopata bűnöző, a sleppjével együtt.

    Vigyázat, idézek!!! (Bár hasonló meglátásaim nekem is voltak korábbról 2002-ből, amikor köztudottan megzakkant. Popper Péter is hasonló bajokat látott.)

    „A hajléktalanok, a rokkantak, a betegek, a cigányok és a társadalom széles rétegeinek kriminalizálása, megbélyegzése, okolása, hibáztatása, üldözése, jogfosztása mind-mind a rendkívül súlyos és előre haladt szociopátiás személyiségszerkezet és a disszociális személyiségzavar kétségtelen bizonyítékai. A szociális beállítottság és a szociális társadalmi értékrend hiánya, a szociális értékek felrúgása tipikus tünetei a szociopátiás betegségnek. Orbán Viktor és köre – és vegyük ehhez a kilakoltatásokat és azok lekommunikálását is – a szociopata és súlyosan pszichopata egyének kóros személyiségfejlődésének eredményeképpen a társadalom többi tagja ellen közömbösek, nemtörődömök, gátlástalanok, kritikátlanok és nyersen, durván, közönségesen és agresszíven rosszindulatúak. Empátiájuk, mások gondjaiba, problémáiba való beleélési képességük alacsony és nem is akarnak ilyen érzelmeket és empátiát. A törvényeket és az Emberiség örökölt és programozott belső, erkölcsi értékrendjét nem csak morális funkcionális analfabetizmusból, hanem szándékosan is megszegik, legázolják és felrúgják.”

    Az is stimmel, hogy legparányibb hibát be nem ismer, mindig, mindenben más a hibás, immár az egész világ:

    „…saját bűneikért, bűntetteikért és cselekményeikért mindig mások – a magyar társadalom, továbbá a világ bármely vagy összes állama és vezetése, valamint felügyelő szerveinek – okolását és hibáztatását tapasztaljuk. A pszichopata ugyanis gyűlöli, ha tetteiért felelősséget kell vállalnia, gyűlöli az önkritikát, s mivel perdöntően egocentrikus és narcisztikus – aki mindenek felett és az elfogadott társadalmi normákkal szemben szereti önmagát a legjobban -, ezért minden tettéért és minden sikertelenségéért is másokat okol.”

    Hát nem hibátlan kórkép?

    Csak éppen egy ország megy rá.

  • rona gyuri….orban osszes ? …lesz….majd 20-30-40 ev mulva ha nyugdijba megy…akkor megirja/megiratja …addig lenyom teged mint a belyeget…elfogyott bajnai penze az ingyen ELLOPOTT libakbol ?

  • Gabec
    2013 május 19
    5:59 de
    „szal van itt egy mareknyi zorbancos nyugger, akik egymast szorakoztatjak”
    😛 😛

  • Gabec
    2013 május 19
    5:59 de.
    Ha sikert akarsz itt, írj igazat, és csak az igazat. Még akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. Máskülönben ízekre szednek.
    Ha annyi eszem lenne mint neked, én is fideszes lennék! Így mindössze csak ember vagyok.

  • Àltalànos biràlattal,vàdakkal operàltok-valoszinüleg esetenként jogosan-.Természetesen Orbàn felelös,hogy felkellett venni a 20 Milliàrd vészkölcsönt 2008-ban,a Bajnai szerencsétlenkedésért 2009-ben,a 6,8 %-os minuszàért, devizatartozàsok terjedéséért-a 2007-es svàjci figyelmeztetés ellenére-,a 2012-töl kezdödö-évi kb.3,8 Milliàrd Eu törlesztésért,a tüzoltok 2004-07 közötti tuloràinak a ki nem fizetéséért,a MALÉV BUKÀSÀÉRT-AHOL A GAZDASÀGOS RÉSZT/TEHER SZÀLLITÀST KÜLÖN ELADTÀK 2006-BAN,A REPÜLÖTERET BÉRBEADTÀK és igy „csak” 9,4 %-os ujadossàgot értek el-a szerzödésben vàllalt 3 % HELYETT,amit soha nem tudtak teljesiteni
    a VOLÀN 20 ÉVES BUSZÀLLOMÀNYÀÉRT,A 3-as METRO 40 ÉV FELETTI -TÜZVESZÉLYES SZERELVÉNYEIÉRT-a legfiatalabb 27 éves-,a BKV ÉS BUDAPEST ADOSSÀG-HALMAZÀÉRT,AZ ÖNKORMÀNYZATOK ADOSSÀGÀÉRT,AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT-REZIDENSEK,stb.- …,OKTATÀSÜGY.
    HOL VOLTAK A SZAKSZERVEZETEK ÉS A MOSTANI „OKOS” BIRÀLOK?
    MIT OLVASTAK GYURCSÀNY,BAJNAI,OSZKO, MESTERHÀZY ÉS VAJNAI?
    MIÉRT AZT OLVASTÀK,AMIBÖL AZ EREDMÉNYTELENSÉGÜK KÖVETKEZETT?

  • És még meddig teheti ÁLDATLAN tetteit ez a szerencsétlen Orbán?

  • Don Ovuz

    Igazad van ember… menekulj mig teheted! A zorban megissza a vered.

  • Osszian

    Beloled kene vagy ezer…gondolom ismered a folytatast!? Az itt talalhato feltucat meg gombocbol is keves!

  • Kyten

    Nem okoztal csalodast ismetelten. Hozzaszolasod egyszeruen alulmulhatatlan. Igy tovabb… Nyugtass meg bennunket, hogy nem sug neked senki!

  • Nem vagyok művésznő,de szerencsére bunkó sem!!!

  • Ille Istvan

    Igen kedves Pista… gondolom attol van orgazmusuk! Orban, mondom Orban, oszt jon is! 🙂

  • Jótezsvérem, Gabec..
    Te ennél azér’ konkrétabb szoktál lenni..
    Tomén, hogy az FP-n ez járható, de pont illesmikért hagytam ott azt a társaságot..
    Töled jóval többet várok, mint Kozártól, vagy gatyától..
    Érvelj, gyakdmeg, ne írásokat minősíts..
    (Oszt majd lőhetünk egymásra.. Tod, LGT…)
    🙂

  • Gabec
    2013 május 19
    4:21 du.
    ha esetleg a tárgyhoz, valamit, egy önálló gondolatot…
    ja, hogy az nem megy? az más.
    na, további jó pimaszkodást!
    amúgy még mindig nem válaszolt a kérdésemre: maga szerint merkel lenyeli orbán basi tankos dumáját?

  • Boda Marcsi
    2013 május 19
    2:30 du.
    ebben azért nem vagyok annyira biztos 😀

  • Gabec
    2013 május 19
    2:12 du.
    Az én vérem nem tudja zorbán meginni. Viszont a tied igen, és ha azt nézem, az egészben az a szép, hogy te még tapsolsz is ennek. Én viszont alapból irtózom a vámpíroktól, és téged is óvni akarlak, amikor a vámpírt szeretném visszaterelni a kriptába.

    Az emberi nagyság az, amikor egy ember képes elismerni a tévedését.
    Orbán odaengedése a kormány élére tévedés volt. Hatalmas tévedés. Ezt igazolják a tettei. Nem az ország gazdasági felemelkedését tekinti feladatának, hanem újrajátsza a rendszerváltást, a baráti körét hozva be az új tulajdonosi rétegnek. Mivel a demokratikus kapitalizmus a szabad versenyről szólna, valamint minden ember szabad felemelkedési lehetőségeiről, restaurálni akarja a feudalizmust. Ezáltal a most pozícióba hozottak lennének az új „nemesség” az ország lakossága veled együtt a cselédség, a sorsod változásának lehetősége nélkül.
    Csak nézd át a törvényeket, a meghozott intézkedéseket, ha nem vagy vak, tenmagad is láthatod.

    Jobboldaliságodat nem kell feladnod, hiszen mindannyian jobboldaliak vagyunk. Magyarországon a tényleges baloldal be sem jutott a parlamentbe. (Munkáspárt)
    A volt MSZMP tagok nyolcvan százaléka a fideszt ékesíti, így oda mutogatni sincs sok értelme, legegyszerűbb a rendszerváltásnál húzni egy vonalat. Vagyis nem pártszín, hanem tettek, és programok alapján kellene dönteni. Ez mindannyiunk érdeke. Azt kell nézni mi a jobb, vagy mi a kisebb rossz.

    Ebben a döntésben számodra még az is külön probléma, hogy a konzervatív pártokat Orbán az előző ciklusa alatt felszámolta, így konzervatív választási lehetőséged egyetlen párt maradt, a fidesz. Csakhogy az átcsúszott diktatórikus, fasisztoid jellegű pártnak. Így ha marad, akkor mint említettem, az én vérem nem, de a tiedet biztosan megissza, a többi hazai magyar vérével együtt.
    És most a részedről ütemes taps, és kiabáld: Viktor! Viktor!

  • Dénes ERÖS
    2013 május 19
    12:20 du.

    CTRL-C CTRL-V ugye?
    Igaz, most egy halom butaságot is mellé tett. Kicsit nézzen utána a saját felsorolásának. Mi miről szól, mi volt a lefolyása.
    De ha már ezt az egyetlen tételt tárolja valahol a számítógépén és állandóan bemásolgatja, talán hozzágyűjthetné azokat a dolgokat is, mit már az ötven-hatvan bemásolása alatt kapott rá. Így nem kellene mindíg másolgatnia, csak átolvasni a dolgot.

    Javaslom, menjen vissza a régebbi cikkekhez, és gyűjtse ki önmagának.

  • Puchert János

    http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/dunst-eszter-utoljara-figyelmezteti-nemetorszagot.html

    Na azért akad még híve Orbánnak aki megvédi Magyarországot Németországgal szemben igaz, hogy a történelmi ismeretei elég hiányosak de nagyon hűséges fajta

  • Puchert János
    Csak éppen nem stimmel a szöveghez a kép. Mert nem tűnik a nő annyira idősnek, hogy ez a beteges kezitcsókolomozás még cselédkorában rögzülhetett volna benne a háború előtt. Nő meg ilyet egyszerűen nem mond egy másik nőnek… (nekem elhiheted, én is nő vagyok)
    Viszont van valaki, aki beteges vonzalmat érez a kézcsócsáláshoz. Csak nem Orbán szerencséltetett minket (és Merkelt) ezzel a levélkével?

  • Dénes Erőss
    Ne hagyja magát befolyásolni! Aki pszichopata, az legyen következetes (mint az ökör). Eleve működik az agyában egy szűrő, ami egyébként sem hagyja eljutni a tudatáig az észérveket. Különben is az 1 bites terjedelem csak a copyzás megjegyzését teszi lehetővé, mi a francot akarnak itt mindenféle érveket magától?! A lottó ötösre nagyobb az esély!

  • Pupu, örültem, hogy végre láthattalak! (Éva)
    És remélem, hogy még sok jót írsz nekünk.
    Ez „nagyon ott van”

  • Avi ben Giora

    Na ez több mint jó. Rengeteg dologban van igaza ennek az Eszterkének. Csupán csak annyit kérdeznék meg: Merkel asszonynak azt irja minket nem fognak terelgetni. OKÉY. De félre ért valamit nagyon Esztike. Merkel nagyság nem terelgetni akar minket csupán csak arra szeretne figyelmeztetni, hogy a németek nem fogják elnézni és eltürni, hogy a magyarok magyarokat tereljenek ismét vagonokba. És most nem német parancsra, ha nem maguktól. Legfőbbképpen erre akarja Viktor becses figyelmét felhívni. A többivel nagyon is egyet értek mert a német valahogy alanyi alapon irányítani akarja(mi az hogy akarja már irányitja is) az európai uniot. Nekik van talán a legnagyobb tartozásuk még is ugy élnek mint a krőzus. Ja és mégvalami: a meklenburgi söröskanca Merkel asszony drezdai. vagy is keleti ő is. Ezt tessenek először szem előtt tartani. Evés közben jön meg az étvágy. Annó jól jött a Trabant vagy a Wartburg most már Audinál alább nem adhatja őnagysága ahová a nagyságos nagy seggit beleteheti.

  • „Anikó ránézett a vak komondorra, az visszanézett rá és ráhagyta…”

    A vak komondor ránézett Anikóra és azt mondta:Fényeket látok.

  • Don Ovuz

    Az igazsag az, hogy nem tudom mit erdemes neked valaszolni. Nem hiszem, hogy megertened. Bizzunk benne, hogy negy-ot mulva majd felfogod amit en most mondok es azt is ami most tortenik.

  • Puchert Jánosnak a népszavából idézett cikkét elolvastam,
    bár sok igazság van abban amit a hölgy írt(történelmi tények
    stb.)a két ország súlyának összehasonlítása, akár a világ
    akár az európai politikában irreális(sajnos!),mint ahogy a szélsőbal
    ügyködése is (szerencsére!!!) az ország jövőjét tekintve!
    A különbség csak annyi,hogy Dunst Eszter (több helyen kicsit éles és kifogásolható megjegyzéseket tesz) a hazáját próbálja védeni,míg sok SZÉLSŐBALOS annak ártani!!!

  • falusi,

    Aranylelku Tesokam! Mi radai rossebet lehet a 456 987. orbancos cikkre mondani? Konkretumot? Rendben. Ez az iras egy kalap szar volt. Ezek a sracok itt hulyitik egymast es ugy vannak a zorbannal, mint moricka a dugassal. Mindenrol az jut az eszukbe… A zorban igy mocsok, meg ugy mocsok.

    Ismered a viccet gondolom (itt ez veres valosag ezeknek a zorbancos pokhasu play boyok-nal)

    A faszi elmegy pszihologushoz, hogy allandoan a pinan jar az agya. a doki nezegeti a fazont, majd azt mondja: tudja mit csinalunk egy tesztet a lelki allapotarol. rajzolok maganak abrakat a tablara, maga pedig mondja meg mire emlekezteti az abra.

    a doki rajzol egy kort. Errol mi jut az eszebe? Hm.. pina. Rendben. A doki rajzol egy x-et es megint megkerdi… es errol? Hm… hat a pina. JO. A doki rajzol egy elipszist. Errol? Pina… Jo. A doki rajzol egy kockat. Errol? Hm.. megint pina! Tudja mit maganak tenyleg mindig a pina jar az agyaban! Nekem? Haborodik fel a paciens. Hat nem maga rajzol pinakat mindenhova?

    Szal igy vannak ezek zsenialis zorbancos oregfiuk is az Orbannal. S te azt varod tolem, hogy ezt cafoljam? Cafold te….

  • Puchert János

    A kezitcsokolomban van némi gúny, de egyébként idősebb hölgynek az ifjabb bizony köszön csókolómmal, a náci Németországgal összemosni a Németországot nagy fokú tudatlanságra és ostobaságra vall. Senki sem kötelezett bennünket arra hogy belépjünk az első és a II. vh.-ba tehát ezért a felelöséget nekünk is vállalni kell. A határbontást egy bizonyos Horn Gyula nevű ember követte el egy mai Fideszes honleánynak ezt illene tudni, a kis Vuk is a szocialista időkben keletkezett József Attilára hivatkozni akkor amikor a szobra útban van a mai rezsimnek megint csak a szellemi képesség hiányára vall. Nézzük csak a terel szó jelentését Magyar Értelmező Szótár: terel (vmely csoportot v. vkit-vmit)vmely irányba haladni kényszerít igaz, hogy Eszterünk nem magyar tanár hanem inkább német de azért ennyit tudnia kéne. Egyébként sokszor hallhatja egy közúti baleset idején egy útszakaszt lezárnak és a forgalmat másik útszakaszra terelik

  • Puchert János

    bocs a mai Németországot

  • Fényes István

    Van, aki egy jóízűt röhögni sem tud, csak ül a kalapban…
    :O)))))

  • Fényes István

    Te Pista! Ugyanazon a viccen rohogni allandoan? Egyszer vicces. Ketszer meg mindig vicces. Harmadszorra mar nem olyan vicces. Negyedszerre nem vicces. Otodszorre mar qrva unalmas, hatodszorra, elmentek ti a 3.14-ba!

  • Fényes István

    Gabec
    A vicc az, hogy a helyzet nem vicces és attól, hogy Rákosiról viccek szóltak, még nem lett demokrata.
    Amúgy meg nem vagy valami túl jó GPS, mondd szépen: Újratervezés!
    :O)))

  • Fényes István

    Te Pista! Nem vagy jo GPS? Ne szerenykedj… a te kepssegeiddel? „Ujratervezes” Ugyesen kikerested Pista. Ezentul ovatosan az „idegen szavakkal” ha osszehozol megin valami zorbanc osszest, mert te is hasznalsz belouk boven. Olyat amit mar regen megmagyarositottunk : tarfik, pacifista stb es olyat is amit meg nem. Amugy igazad van, egyetertek veled!

  • Aljas és hazug rágalom az, hogy Orbán Viktor Rákosi reinkarnációja !!
    Merthogyám, hol esnek meg ma ilyetén megemlékezések kishazánkban:
    http://www.archivnet.hu/pp_hir_nyomtat.php?hir_id=210
    Igaz, várjuk ki a végét..
    Orbán még csak ötven, Rákosi meg hatvan volt, mikor az eset(ek) történt(ek).
    A jelszó már megvan a jövőképhez: Harc és Mise !
    Kell a harc, hogy mise maradjunk ki a mutyiból, pajtás..
    Ps. Szégyenkezhet a jobboldal!
    Sehol egy dicsőítő, jókívánságokkal telített megemlékezés a Hősről, ki csak népének él !
    Helyettetek:
    ISTEN ÉLTESSE DR ORBÁN VIKTOR MIHÁLYT MAGYARORSZÁG ÖRÖKÖS MINISZTERELNÖKÉT!!
    Éltesse. Kenyéren és vízen. Talpig vasban !