Video: KMH szerkesztőségi meeting Budapesten

2013 július 8 3:30 de.23 hozzászólás

Kihelyezett szerkesztőségi meetinget tartott a KMH Budapesten. Igaz, szerzőink egy kis része tudott ezen résztvenni, hiszen egy ilyen internetes lapnál nem első sorban a személyes találkozás, hanem az elektronikus kommunikáció teszi lehetővé a kapcsolattartást. Egy kellemes ebéd és kávézás mellett kerültek asztalra ötletek és javaslatok és a találkozó végén már csak kötetlen beszélgetéssel folytattuk. Most egy egészen lájtos videó készült a találkozásról…

23 hozzászólás

  • hiába, no, kötetlennek lenni is tudni kell 🙂

  • Georgina Bojana

    Sajnálom, hogy nem tudtunk róla. Véleményem szerint többen boldogan részt is vettünk volna ezen a találkozón. Ötletekkel, barátsággal építettük volna szorosabbra a kapcsolatainkat.
    *
    Annak nagyon örülök, hogy a hangulat kitünő volt. Remélem, sok szép élménnyel utaznak vissza – szerkeszteni.
    *
    A legjobbakat kívánom, elsősorban egészséget, de a többit is barátsággal: szeretetet, sikert magán- és közéletben. Továbbá tudják megőrizni a megingadhatatlan értékrendszerüket mind a szerkesztőségi, mind azon kívüli tagok – a Hozzászólók Csapata!
    *
    Várjuk a következő alkalmat, ahol valóban személyesen találkozhatnánk. Akár a Fészekben! Amit szívből ajánlok. Most pontosan oda szervezek, mint már hosszú idő óta – egy nagyon régi szerkesztőségi találkozót.
    Tehát Fészekbe! Ha IDŐBEN volna „kihirdetve” megjelenne – itt a lapban, akkor biztosan többen elmennénk. A találkozón a megjelentek – természetesen! – saját kontójára eszik-iszik. A lejelentkezést IDŐBEN – mi, a Hozzászólók Csapata megtennénk. Részemről biztosan!
    A legjobbakat kívánom! Szerkesztőségi „kültagként” Georgina Bojana*

  • Georgina Bojana

    Hja igen, a javaslatomban, üzenetemben sok a „volna” – szó. Amit legszívesebben törölnék arra, hogy IGEN. Meglesz! Megszervezükre! 🙂

  • Avi ben Giora

    Ez nagyon is likos video beszélgetésre sikerült. Jó volt elnézni és főleg hallgatni. DE! Nem lett volna rossz, ha véletlen „közhírré” tettétek volna, hogy Budapesten lesztek, hogy találkozhattunk volna egy beszélgetésre. Máskor ha lehet kérni ezt, próbáljátok meg igy szervezni. További jó nyaralást a kihelyezett szerkesztőségi megbeszélésen

  • Varga Sándor

    My heart goes bang-bang-bang-bang!!! What da fak? Has the World gone mad?

    Análkül, hogy a pincér rájuk borította volna az asztalt, vagy, legalább megtagadta volna a kiszolgálásukat, hívták volna az akérmilyen horthista-barna-feketeinges-gárdát, hogy tüntessék őket el….és, asenki nem öntötte le őket vörös festékkel? Van vízumuk???
    Jé, a tomboló neo-totalitárius-fasiszta-antiszemita-rezsim „engedi” (?), hogy kmh-sok cigizzenek (!) egy pesti teraszon?
    Well, we must do something about this screaming atrocity, mustn’t we?

  • nemzeti zsido

    kerekes a pocak nelkuli esernyos napernyovel a tuzo pesti aszfalton….ROHEJ

  • Kerekes Sándortól egy betűt sem akarok látni.

  • Varga Sándor
    2013 július 8
    8:32 de.
    Mondjuk nevezz be a szocsii szántóversenyre.
    Mélyszántásban. Az hatásos lehet.
    (Vízum? Hm..Rossz hírem van..Már megszünt az Osztrák Magyar Monarchia is, meg lóvasút is..Minap írtad, hogy te is ott lopod a napot ipeg. Kellett vízum? Vagy újólag álompógár lettél?)
    Sok kerthelységes étteremben van dohányzó rész..
    🙂

  • gybognarjr
    2013 július 8
    10:23 de.
    Szvsz ez könnyen megoldható.
    Ne olvasd.

  • Varga Sándor
    2013 július 8
    8:32 de.
    hát, fiam, hasson oda, hogy ez a jövőben úgy legyen.
    amúgy ez egy olyan terasz volt, ahol dohányozni lehet.
    fiam, nem megy ez magának 😀

  • gybognarjr
    2013 július 8
    10:23 de.
    nos, a helyzet az, hogy mit akar, és mit nem, teljesen lényegtelen. tudja, erre az ég egy adta világon semmi befolyása nincs 😀
    próbáljon meg együtt élni ezzel a tudattal 😀 😀 😀

  • Imadom a pesti noket

    Kerekes csokor nyakkendo nelkul? Mi ez a lazasag?
    Miert volt hang halk es miert nem ment egyszerre a filmmel?
    Talan nem kellett volna ide feltenni ezt muvet.

  • Varga Sándor

    Fiam?! …
    Ille eftárs! Stílus!
    Jut ezezmbe, nem maga az, aki hetente teleírja ezt a kanadai izét, hogy de vége a nagy internáci-vörös demokráciájuknak? Ott, a dohányzós teraszon, is? Várjon, Ille eftárs! Had találjam ki.., lehet, hogy csak hazudik? Tudja, illeftárs-fiam, ami magának bezzeg megy! Hazudni, rágalmazni reggel-délben-este…

    You…. Oh, so sorry! That style thin! Yeah! Well, you’re so not worth it anyway….

  • A parittyás hangja

    Valóban nagyon érdekes lenne, ha egyszer a szerkesztők megszerveznének egy író-olvasó találkozót bár lehet a kommentelők sokfélesége miatt ez nem szokás… De szerintem egy ilyen találkozóra úgy is csak azok mennének el akik a szívükhöz közel állónak érzik a KMH-t, és egy igazán jó hangulatú, a jellegéből fakadóan izgalmas „klub délutánt” lehetne összehozni!

  • Budai ” kisvendéglő ” egy jó ebéd,kötetlen társalgás.Nem kell mindenbe belekötni amit magunk is igy csinálnánk.Jól érezték magukat?Igen?Nos akkor ez a lényeg semmi sgyéb.

  • Kár, h nem tudtam róla! 🙂

  • nemzeti zsido

    VARGA SANDOR….Ille irta …sajnos On nem olvasta hogy dednagyapja grof volt…lehet fantazialni…karolyi misire emlekeztet Ille grof/gerof persze kisebb kiadasban….en NEM tudok Illere haragudni,bar SEMMIBEN se ertek vele egyet , de erteni velema motivacioites annyira kitarulkozik ami ertekelendo a megertesunkre VAGYIK es ezt adjuk meg neki

  • Kerekes Sándor

    Nem volt ez annyira egyszeru.
    Az igazsag az, hogy semmifele szervezes nem elozte meg ezt a talalkozot. Mindossze az tortent, hogy nehanyan, akik szemelyesen nem ismertuk Christophert, csak a neten keresztul, javasoltunk talalkozni vele. Neki viszont csak rovid ideje volt erre es ezert ugy dontottunk, hogy mindnyajan talalkozzunk egyidoben.
    Igaza van aZoknak, akik jobb szervezest reklamalnak. Valoban jobb lett volna, ha mindenki, akit erdekel, eljott volna. Meg a mosdatlanok is. Hiszen a szemelyes talalkozas alkalmaval azert mas a viszonyulas enber es ember kozott. Igy tehat azt javaslom, hogy jovore talan elore meg kellene szerveZni, kulonosen a KMH tizedik evfordulojara valo tekintettel, egy KMH jamboreet.

  • Kerekes Sándor

    Hej bognarjr! En eddig sem kergettelek az asztal korul a bollerkessel, hogy olvasd amit irok es ezutan sem foglak. Nekem te nem teszel semmifele szivesseget. habar, ha akarsz, tehetsz egy szivesseget.

  • Kedves KMH Szerzők!
    Nagyon örültem, hogy itthon láttam Önöket, kicsit „élőben”! Ahogy fentebb is írták néhányan, esetleg jövőre egy kibővített kávézást is tarthatnának, afféle író – olvasó találkozót…
    Jut is eszembe, miért nem jönnek a Facebook-ra is? Vagy ha pedig már ott vannak, sajnos, én nem találom Önöket…

    Továbbra is minden jót kívánok, jó egészséget, jó munkát Önöknek!

  • Jovere megszunik a hirportal.
    A valasztas megnyerese utan a szerkesztok bevonulnak a parlamentbe kepviselonek. Megerdemelnek.

  • nemzeti zsidó!
    az a baj,hogy Illét sajnos nagyon is lehet érteni….(értékelni?),de
    ki törődik vele,szegény azért „magyaráz és okít”…folyton,
    mert azt hiszi olyan „magas” szinten van,hogy nem fogják fel a másként gondolkozó „szürke halandók”…..
    Vargának azt tanácsolom edződjön,ne szívja mellre a lekicsinylő sértéseket,csak dühükben teszik,meg ez a stílusuk,többre nem telik szegényeknek!