Hazugságok hálójában

2013 július 26 8:31 de.27 hozzászólás

Végre elvtársak, újra levelet küldött nekünk a kedves polihisztor, nem is akármilyet, elsőbbségit. Igazán megható, hogy nem sajnálja tőlünk a saját pénzünket, és képes azért sok tízmillió forintnyi közpénzt kiszórni az ablakon, hogy az újabb szánalmas és hazug levele egy nappal korábban érkezzen. Ha 8 millió választópolgárnak elküldte, és 30Ft az elsőbbségi feladás költsége, akkor könnyen kiszámítható, hogy ez nekünk, adófizetőknek 240 millió plusz forintunkba került (amúgy ki tudja mennyi az egész költség, nyomdával, mindennel?). Az kerül nekünk százmilliókba, hogy ismét fényezi magát a mi pénzünkön a Kárpátok legújabb géniusz-polihisztora.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Mivel ő minden héten fényes győzelmet arat, minden héten küldhetne levelet. Olyan témákkal, hogy legyőztük a magánnyugdíj pénztári tagokat, vagy a korkedvezményes nyuggereket, vagy a trafikosokat, vagy a rokkantakat, a hajléktalanokat, a munkanélkülieket, esetleg a diákokat és a földművelő gazdákat. Mert igazából ezeket az embereket győzték le, őket fektették két vállra, az egész országgal együtt.

Amikor triplabóvliba rakták őket (vagy most legutóbb, amikor a magyar állampapírokat továbbra sem ajánlják megvételre, tehát a triplabóvlit fenntartották), akkor azt miért nem kürtölte világgá? Elsőbbségivel? De akkor sem küldött levelet a stadiontulajdonos, amikor az Unió a Tavares-jelentésből azt a következtetést vonta le, hogy „a magyar alkotmány és közjogi rendszer jelenleg összeegyeztethetetlen az EU-s szerződés több pontjával”. Pedig ez sokkal súlyosabb probléma, mint a túlzott deficit eljárás (erről szól a levél), ami csak annyit jelent, hogy nem 3,5-4%-kal költ többet a kormány a bevételeinél, mint eddig, hanem 2,8%-al. És ezt is csak úgy tudta elérni ez a „szakértő” kormány, hogy elzsarolták 3millió magyar ember nyugdíjcélú megtakarítását, és soha nem látott mértékű megszorításokat, különadókat és sarcokat vezettek be. Ezért fényezi most saját magát a mi pénzünkön a felcsúti zseni, miközben 4millió ember él a létminimumon, vagy az alatt. A levelében meg azt hazudja, hogy rendbe tették az ország pénzügyeit. Miközben soha nem volt még ilyen magas az államadósság, a tavalyi inflációnk Európa legmagasabbja volt (6,6%), beruházások pedig gyakorlatilag nincsenek az országban, 500ezer magyar dolgozó pedig elmenekült előlük nyugatra, a keleti szél ellenére.

Persze nem példanélküli a hazudozása annak az embernek, akinek a saját birtokán, a háza mellett öt méterre épül Európa fajlagosan legdrágább stadionja közpénzek segítségével. A hullámzó kukoricatáblák közül jól kimagaslik az épülő Orbán-aréna. Pár év múlva majd azt is beszánthatják, mint Akasztón. Annyi különbséggel, hogy Stadler a saját pénzéből költött a hobbijára, míg a felcsúti maffiafőnök törvényt hozott arra, hogy az adóforintok az alapítványához vándorolhassanak. Reméljük, a stadion tulajok egyszer majd együtt fognak szotyolázni…

Szóval hazudik mindenhol, reggel, délben és este, mint egy trafikmutyiban lebukott fidesznyik. Akár a The Wall Street Journal európai kiadásában is képes erre a mutatványra. „2010-ben Magyarország nem volt képes megállni a lábán, mások pénzére volt szüksége, ami csorbítja a nemzeti büszkeséget és az önbecsülést. Az ország most a piacról tudja finanszírozni magát – tette hozzá.” Miért, az talán nem mások pénze? A piacról felvett hitel az nem hitel? Azt nem kell visszafizetni, jóval magasabb kamattal, mint az IMF hitelt, amely a mi bankunk Matolcsy szerint is?

„Magyarországon növekszik a nemzeti intézményekbe vetett bizalom. Különösen fontos ez olyankor, amikor az európai intézményekbe vetett bizalom mindenütt csökken. Bizalom nélkül ez egy vezetési probléma, és végső soron demokráciaprobléma – közölte a miniszterelnök.” Nagy a bizalom, főleg azok után, hogy az összes intézményünket szétverte, és saját nemzeti csicskáival feltöltött újakat hozott létre, senkivel az érdekeltek közül nem egyeztetve. És azt hazudja, hogy ezek után egyre nagyobb a bizalom irántuk, melyek segítségével totálisan elbontotta a fékek és ellensúlyok rendszerét.

Ugyanolyan bullshit ez is, mint a csökkenő munkanélküliség (amiről szintén hazudott), amit úgy számolnak, hogy az is beleszámít a foglalkoztatottak körébe, aki heti egy órát pénzért bárhol, bármit dolgozik (!). Abból már meg lehet élni Tündérmese országban. És a közmunkások mellett azokat is van pofájuk beleszámolni a foglalkoztatottak körébe, akik külföldre menekültek miattuk, hogy ne vesszenek éhen. A statisztikájuk is unortodox, mint az egész létük.

A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy kormányzása alatt fogadták el „Magyarország első demokratikus alkotmányát”. Mitől volt demokratikus? Talán attól, hogy egypárti? Vagy hogy az ellenzék tüntetőleg részt sem vett benne, mert egy álságos színjáték volt az egész? És Szájer elvtárs írta meg pár óra alatt egy vonaton? Esetleg attól demokratikus, hogy nem merték népszavazásra bocsájtani a magyar emberek alapvető jogairól szóló alapokmányt? Mert 300 forintért lehetett népszavaztatni, de az alapvető emberi jogainkról már nem engedi meg a Fidesz és annak tulajdonosa? Hát ez valóban demokratikus, csak éppen népi demokratikus. Más néven proletárdiktatúra.

„Ha a dolgok jól mennek, az intézmények kielégítik az emberek vezetés iránti igényét. Ha viszont válság van, nem az intézményekben, hanem az emberekben bíznak. Olyanokra van szükség, akik megmondják, hogy kockázatos döntéseket kell hozni, cselekedni kell, és azt mondják az embereknek, kövessetek” – jelentette ki Orbán Viktor. Most erős nemzeti vezetők kellenek, erős vezető személyiségekre van szükség – fűzte hozzá. Na igen, mint a proletárdiktatúrákban. Ott kellettek erőskezű elvtársak, erőskezű nemzetvezetők, akik döntöttek mindenki helyett mindenben. 2008-ban valamiért nem mondta, hogy a válság miatt kockázatos döntéseket kell hozni, cselekedni kell, és hogy a vezetők legyenek erőskezűek. Akkor csak azt hangoztatta, hogy mindenre van elég pénz, csak az MSZP nem adja oda a zembereknek, mert ellopja a demokráciával együtt. Most már se MSZP, se válság, több tucatnyi új adó és sarc lett bevezetve, még sincs pénz semmire, csak a kedves vezető hobbijaira és haverjaira. De arra bármennyi. És a demokrácia is eltűnt.

„Az élet nagyon nehéz itt, a munkanélküli segély csak három hónapig tart, utána nincs semmi – jelentette ki Orbán Viktor.” A Nemzeti Pofátlanság Rendszerének vezetője hozta ismét a formáját, hiszen a munkanélküli ellátást ő maga vitte le 9 hónapról 3-ra, ami Európában példa nélküli. És úgy tesz, mintha kegy lenne a munkanélküli járadék kifizetése, pedig ezért külön járulékot fizettek a dolgozó magyar emberek. A 120 éves társadalombiztosítási rendszert is megszüntette, nem is jár már semmi a magyaroknak, kegygyakorlás folyik 2010 óta.

„A kétharmados többség alapvető fontosságú, és jól használtuk fel – mondta Orbán Viktor.” Hát így, mint a fentiekben felvázolva. Szétverték a demokratikus jogállamot, a fékek és ellensúlyok rendszerét, a társadalombiztosítási rendszert, az Alkotmányunkat, a szabad választás lehetőségét és mindent, amitől Európainak érezhettük magunkat az utóbbi 20 évben.

Ez jó mulatság, férfimunka volt, idézhetnénk a költőt, de nincs kedvünk. Mert ez egyszerű hazaárulás és köztörvényes bűncselekmények sorozata. Az ellenzék meg még mindig alszik, és azt álmodja, hogy demokratikus jogállamban egy szabad választáson legyőzhetik ezeket. Hát tévednek. Nem kicsit, nagyon…

A.G. / a KMH Ellenszék rovata

27 hozzászólás

  • Georgina Bojana

    Nem szeretem, ha az olvasott cikkből idézgetnek. De ez kihagyhatatlan: „Ez jó mulatság, férfimunka volt, idézhetnénk a költőt, de nincs kedvünk.”
    *
    Igen, mulatságnak – mulatság! Orbánvik magánmulatsága. De kérném szépen, hol van itt a FÉRFI?!
    Az államFÉRFI, olvasatomban, olyan, hogy igazmondó! De előrelátó, sőt döntőképes. Amit kimond, azt teljesíti. Vagy inkább NEM mondja ki, de teljesíti. Vagy nem mondja ki és nem is teljesíti.
    De Orbán atyuska nem így műveli. Ő dicsér! „Mink megcsináltuk” jelszóval… Ki is mondja és nem teljesíti! Halaszt… Gondolom, gondoljuk kivár – a választásokig. Ő majd akkor, varázsütésre teljesít! Legalábbis ezt mondja majd, akkor! S, bízik abban, hogy el is hisszük, el is hiszik.
    *
    Hja ha levelet írni, bebizonyította, hogy tud.
    De hiába, kár az öntömjénezés.
    Véleményem szerint azért is, mert büdös.
    No meg ki ellen is hintáztatják a papok a tömjénes-füstös szerkentyűt!
    Kimondom, ha addig élek is!
    Vagy inkább feltenném a kérdést: saját birodalommal rendelkezik, írtózatos melegben tartja a híveit, no meg azokat is akik ellene szegülnek.
    No Ő ki?
    Segítek.
    A „birodalma” a lábunk alatt van. Legalábbis úgy hisszük. Hja, hogy mostanában azt is érezzük, hogy sűllyedünk?!
    A fene enné meg, valóban!
    No meg egyébként is egyre feljebb kúszik a hőmérőnk higanya!
    Hol is vagyunk tulajdonképpen?!
    Hja, Pokolnak hívják…
    Kapizsga?
    Akkor ki is a mi Urunk?!
    Nem mondom ki! Aki kitalálja, kap egy levelet! De nem fügefának a levelét! Papírból, ofszet nyomással többnyire. Hja a legutóbbit még nem volt szerencsém kezembe kapni…
    Majd meglepődök! Igen, mindig szoktam.
    Aztán kiszámolom az ujjaimon: hiszek-nem hiszek-hiszek-nem hiszek… Igen, többnyire ez jön ki a kiszámolásomnál: NEM HISZEK!

    No itt a következő kérdés: miben kellene hinnem?
    Ott tartok MÁR, hogy semmiben, ami a HÁZ-ból jön. Legyen az levél, szónoklat, interjú, újévi beszéd stb. stb.
    *
    Menekülök Benedek Elekhez. Ő felvállalta a mesét is, a sárkányt is. Nem hablagyolt… A mese elvarázsol. De az a mese, amit a HÁZ-ból küldenek… Az felbőszít(ett), ma már nem, hidegen hagy és elhúzom a számat.
    Ennyi, meg egy Bambi.
    *
    Bambi?
    No azok az idők sem voltak sokkal másabbak. Csak akkor mások nyúztak, vagy ahogyan a nóta is szól: mások vittek rossz utakra engem, a mások bűne az én hibám…

    Mi a hibám? Rossz lóra NEM tettem, én NEM ezt akartam, én NEM ezt választottam. A többség IGEN.
    Kíváncsi leszek, mi lesz a következő „hegymenet”?

  • Ebből a ?cikkből? süt a sarokba állított óvodás mérge, kinek elvették a játékát, mert széttépte – amelyet valószínüleg a mellözöttség (hatalomból) önsajnálata indikált.
    A libero toporzékolás „terminus technikusai” röpködnek benne: „felcsúti, fidesznyik, trafikmutyi, demokratikus jogállam, Nemzeti Pofátlanság, totálisan elbontotta a fékek és ellensúlyok rendszerét” stb.
    Az anyag stilisztikailag kissé amorf, hiszen átvesz híres liberó miniszeterelnökünk sok port felvert öszödi anyagából: „hazudik mindenhol, reggel, délben és este”, bár, ahogy mondani szokták klasszikusokat csak pontosan „Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – Így mondta Fletó, ki most a demokrácián őrködik, DK nevű gittegyletében (nem lévén rendőrsége, amellyel lövethetne). A zavar később fokozódik, megtudjuk, hogy a proletárdiktatúrában nemzetvezetők működtek „Na igen, mint a proletárdiktatúrákban. Ott kellettek erőskezű elvtársak, erőskezű nemzetvezetők” – Itt megjegyezném pl. Rákosi, Kádár, Sztálin(elvtársak) valóban hivatkoztak proletár diktatúrára, de nem emlékszem, hogy nemzetvezetőként aposztrofálták volna magukat, vagy egyáltalán a nemzet kifejezést sem szerették…, Tudunk nemzetvezetőről is, de ő mintha nem a proletárdiktatúra részeként definiálta volna magát(bár volt idő, mikor egy börtönben ült a proletár diktatúra híveivel a Margit körúton – kommunisták, nyilasok mint veszélyes, szélsőséges elemek).
    A lényeg a végére maradt – mert bár kiderült, hogy a bűnös kormány 3,5-4%-ról 2,8%-ra csökkentette az éves államdeficitet, a cikkíró jelentős tényeknek lehet a birtokában, mert írása zárását így kezdi: „Mert ez egyszerű hazaárulás és köztörvényes bűncselekmények sorozata.” Ilyenkor, egy rendes hazafi vagy demokrata (nem kívánt kifejezés törlendő) fogja a tollat és feljelentést tesz (NBH, rendőrség, Stázi, ügyészség, Strassburg stb.), pláne, ha – mint megtudjuk – az ellenzék alszik, tévesen gondolva (ismét fletói fordulattal, nem kicsit, nagyon), hogy egy demokráciában nyugodtan aludhat.

  • Enterprise
    2013 július 26
    12:25 du.
    hát, fiam, ez elég zavarosra sikerült.
    „Ilyenkor, egy rendes hazafi vagy demokrata (nem kívánt kifejezés törlendő) fogja a tollat és feljelentést tesz (NBH, rendőrség, Stázi, ügyészség, Strassburg stb.),”
    ez meg egyenesen debil, ez nem minősítés, hanem a tények közlése.
    maga szerint majd pont polt ügyészsége fog e tárgyban bármit is lépni?
    a számokat illetően pedig, a fene se tudja, de én inkább az eurostatnak hiszek, nem a lendvai utcának.
    ott valahogy másképpen néz ki az a csökkenés. arról nem is beszélve, hogy milyen áron?
    csak nem gábor áron?
    😀

  • Enterprise
    Próbáld a tartalmat értelmezni, és ha valamelyik állítás nem igaz a leírtakból, akkor azt cáfold.
    A többi csak sztálinista trükk 🙂
    Az erős kezű nemzetvezető pedig az, aki egyszemélyben dönt mindenben, egyszemélyben dönt a nemzet sorsáról, aki vezeti a harcban a zembereket, és győzelmi jelentéseket tesz nonstop. Magyarul diktátor.

  • Ille István
    2013 július 26
    1:21 du.

    Márton Áron.

  • Ha a ti vezéreitek:Gyurcsàny,Mesterhàzy,Bajnai,Vadai lettek volna félig-meddig sikeresek,sohasem itélt volna 2010-ben az orszàg szavazotàbora 1/3-os -4 évi- parlamenti büntetésre benneteket.
    4 év Gyurcsàny szerencsétlenkedés-minden évben 6-7 % tulköltekezés,2006-ban 9,4 %,Simor nincs pénz- =IMF VÉSZKÖLCSÖN,
    ORBÀN FIZESD VISSZA 2012-töl!
    Bajnai 2009-ben a gyorsan megkapott pènz,a legjobb tanàcsok és megszoritàsok ellenére MINUSZ 6,8 %,amivel mint Gyurcsàny alulmulta a konkurenseinket.Igy nött az adossàgunk minden évben.
    De a problémàkra megint nem jutott:
    Egészségügy-kezdöorvosok stb.-,oktatàsügy,MÀV,VOLÀN,BKW,3-as METRO.ÖNKORMÀNYZATOK/Budapest stb.,DEVIZAHITELESEK-pedig 2007-ben Svàjc figyelmeztette Simort és a kormànyt,hogy màr veszélyes -föleg svàjci-valutàban eladosodni,mert ki keresett valutàt?.
    Ilyen örökséggel 2013-ban megszünt a 2004 ota tarto TULDEFICIT
    ELJÀRÀS,AZ INFLÀCIO alacsony-amivel kettö feltételét teljesitjük a késöbbi EU bevezetésének-a màsik a 3 % alatti deficit és a 3. 60 %-os adossàg àllomàny-. A gazdasàg ujbol növekszik,pedig sok orszàgban még csökkenés van-!
    Örüljetek magyarul tudok,jobban teljesitünk !

  • Utána kéne néznem a pontos számoknak, de a nagy garral és hejehujázással a tudatlan pórnép elé öntött hiánycsökkentés legnagyobb részét Gyurcsány hajtotta végre. Ő vitte le 10%-ról 4 körülire, és ebbe nem rokkant bele az ország, nem lökték a rokkantakat az árokba az út széléről, nem kellett feldúlni a jogállamot, nem kellett felesleges kőrakássá tenni a Parlamentet és nem kellett idióta „szabadságharcot” vívni azok ellen, akiktől az ország léte függ.

    Orbán meg levitte 4%-ról kicsit 3 alá, ebbe tönkrementünk, összevesztünk mindenkivel, baltás gyilkosokat adtunk át ázsiai despotáknak, akik persze jutalmul szartak a fejünkre miközben vinnyogva röhögtek az átvert magyar miniszterelnökön, normális európai ember befogja orrát az országból áradó fasisztabűztől és nincs a társadalomnak olyan szeglete, ahová ne nyomulét volna be a szabadságunkat korlátozó állam.

    Tehetségtelen, kisstílű bűnöző a vezetőnk, aki most éppen egy kis tőzegbányát intézett el a néhai komcsi párttitkár apucinak. És van pofája milliárdokért hülye leveleket küldözgetni, ahelyett, hogy azt a pénzt odaadta volna a János-kórháznak…

  • Georgina Bojana

    El nem tudnám magamat képzelni abban a helyzetben, miszerint nap, mint nap szidnának, szembesítenének a kapzsiságommal, az önzőségemmel, a hazudozásaimmal, a hozzá nem értésemmel, a hazugságaimmal és mindennek ellenére bebetonoznám magamat oda, ahunnan már kifele áll a szekerem rúdja…
    Ehhez kérem vastag bőr szükségeltetik. Ezek szerint van, sőt az arcán hordja Az, Akiről szól a „nóta” itt, ezeken az oldalakon. Sőt, nap, mint nap szembe is néz önmagával. Ha csak addig az ideig, amíg megborotválkozik!
    Hihetetlen!
    Még mindig tudok csodálkozni. Pedig már láttam annyit, de annyit, igazán nem kellene. Én mégis mindig megdöbbenek ekkora öntömjénezés megtapasztalásán.
    *
    De valamit el kellene tanulnom Tőle, országunk Vezetőjétől! Ha ott üldögélek az üres spejz előtt, látván a kiüresedett polcokat, ha elkezdem skandálni:
    – Tele a polc, egy tűt sem tudok már beszuszakolni az éléskamrámba! Hú+hű, de jól élek! A legjobban a térségben, írigyelnek minket széles-e világban?! Mert itt van ám tartalék!
    *
    No igen, ha ezt és így többször jó hangosan elskandálom, de olyan erősen, hogy önmagam is elhiggyem. Kérem alássan, akkor már tele lesz a kamrám polca?! Vagy önszuggesszióval elhiszem, aztán amikor le akarnék venni bármit a polcról – koppannék.
    Hááát igen, ezt még tanulnom, sőt gyakorolnom kellene sok magyar sorstársammal.
    Rajta vagyok! Mármint a „gyakorláson”, hiszen Vezérünk szép és követendő példát mutat.
    Tévednék?!
    Elképzelhető.
    S, akkor mi van?
    Koppanás. De ebben már gyakorlottak vagyunk.

  • Hát,még mindig nagyon sok Magyarországon a Dénes ERŐS féle godolkodásu ember.Az Isten szerelmére:mikor fognak ezek észhhez térni?Van ezeknek szivük egyáltalán Magyorország iránt?Én ugy itélem meg az eféle embereket,hogy számukra sokad rangu kérdés Magyarország sorsa,de legaláb is nagyon elvakultak.Hogy mitől
    van ez az elvakultság,azt egy jozanul gondolkodó,Magyarországért felelőséget érző ember nem tudja megérteni.

  • Hölgyeim és Uraim! Aki összetéveszti a nemzetet Orbánnal és a fityisszel, és nem a négy millió szegénységi küszöb alatt élővel, a negyven-ötvenezer naponta éhező gyerekkel, a kisemmizett rokkantakkal, magánnyugdij-pénztári tagokkal, munkanélküliekkel, az ötvenezer forintért rabszolgáskodó közmunkásokkal, stb., stb., szilodáris, az bizony nemcsak nemzetellenes, hanem szarházi, gerinctelen,és végtelenül rosszindulatu buta ember! Akár un. jobboldali, akár nem.
    Azonban tegyük egy kicsit félre a humánumot, a gyengébbek kedvéért, az emberiességet, mert hiszen az amúgy sincs divatban manapság Magyarországon. Tehát, nézzük a dolognak csak a gazdasági oldalát! Mit gondoltok, kicsi „nemzeti” jobboskáim: lehet-e egy országban addig gazdasági felemelkedés, amig a lakosság többsége – lehet, hogy veletek együtt is – csak vegetál, sőt a negyven/!/ százaléka kifejezetten szegény?! Kis hülyéim, he nem tudnátok, kénytelen vagyok felvilágositani benneteket, hogy ennek a bizonyos negyven százaléknak, meg a minibálbéren három műszakben dolgozóknak a vásárlásai nagyon is hiányoznak az ország gazdasági teljesitményéből.
    Egyebekben pedig: Orbán az un. „elmúlt nyolc évben” mindig csak azt mondta, hogy el kell zavarni azt a gaz Gyurcsányt, meg a „komcsikat” /ez külön röhej egy volt pártttitkár és egy PB. munkatárs gyerekétől, aki maga is KISZ funkcionárius volt, anno/, aztán egyszeri nagy adócsökkentés kell, és máris lesz egy millió munkahely, meg kolbászból a kerités!Na elzavarta ez a nép a „gaz” Gyurcsányt, meg vele együtt a „komcsikat” is,kérdem én JOBB LETT?!
    Ti is kaptatok trafikot, meg ezer hektár földet? Ha kaptatok, akkor értem a reakciótokat, csak éppen gerinctelen férgeknek tartalak benneteket, ha nem, akkor csak hülyék vagytok, ahogy anno Simicska mondta!
    Ha viszont alkalmazottak vagytok valahol, akkor nagyon gyorsan kéretik az Orbán-féle Munka Törvénykönyvével megismerkednetek, mert rátok ugyanúgy vonatkozik, mint azokra a gaz libsibolsi, idegenszivű hatvannyolcasokra!
    Különben meg: „A GYURCSÁNY HZUDOTT! A BAJNAI MEG LIBÁS!”

  • „Európa fajlagosan legdrágább stadionja közpénzek segítségével. ” ez nem ott épül hála Istennek

    ha az alábbi oldalt elolvasná, akkor nem irna szamáságokat. A stadion épitkezés magántökéböl és adományokból épül
    Közpénzeket soha nem használt fel, mikor el kezdödött az épitkezés, az Orbán V. ellenzékben volt, tehát nem volt alkalma adófizetök pénzéhez hozzáférni.

    http://www.pfla.hu/?q=static/magunkrol#social

  • Keresztény kormányunk milliárdokat költ amerikai és egyéb imázsépítésre. Vajon ebből az összegből hány tehetséges, hátrányos helyzetű fiatal kaphatott volna segítséget? Hány éhező, méltatlan körülmények között élő kisgyereknek lehetett volna egy boldogabb életet ajándékozni? Azt gondolom, az lett volna egy igazi keresztény imázs építés. Ha a világ összes pénzét imázs építésre is fordítják, nem lesz elegendő a zsarnokok számára. Istent nem érdekli a pénzért alkotott hazug imázsunk…………………részlet:….www.istenkeramikusa.eu

  • Georgina Bojana!
    Te igazan elkepzeled, hogy OV olvassa EZT az „organumot”??? Ne legyel nagykepu… Csak az ilyen raero nyugdijasok olvassak, mint pl. en. Azt is azert tesszuk, hogy lassuk, mennyi disznosag telik ki beloletek. Neha meg is cafoljuk, de csak azert,hogy nehogy azt gondoljatok, hogy mindenki a ti velemenyeteken van. Mar az ilyenek is fogynak, mert semmi ertelme az egesznek. A nyusziteseitek, mar kezd unalmas lenni, mivel evek ota ugyan azt fujjatok. Kellene valami friss szoveg. Erre viszont keptelenek vagytok!!!
    Istvan Berecz!
    Remelem is, hogy sok Eros Denes van Mo.-n, mert szukseg van rajuk.
    Isten eltesse az Eros Deneseket!!!!

  • Figyelni kell a VISSZAVAGOT…

  • Dénes ERÖS
    2013 július 26
    4:20 du.

    „A gazdasàg ujbol növekszik,”…
    Ez főleg a felmutatottból látszik, főleg akkor, ha az az ujj a középső…

  • Georgina Bojana

    Kedves JIMBÓ!
    Azt tudom, hogy Orbán atyuska nem olvassa a irományaimat, sőt a többiekét sem. De vannak erre megbízott, közpénzből fizetett emberei, akik viszont olvassák.
    *
    De mérget vennék rá, hogy a pfhujjozásokat nem közvetítik, vagyis inkább „erősen szűrve”,nehogy rossz kedve legyen „Atyusunknak”. Ezért főként az ajánározásokat. Ezért profi módon „kennek”, sőt ködösítenek. A beírásaim soha nem véletlenek! Nemcsak az azért írok, mert MINDENKÉPPEN TUDATNI SZERETNÉ A VILÁGGAL, az OLVASÓKKAL a véleményemet. De azért, mert úgy érzem, hogy elegem van a dajkamesékből.
    S, kedves JIMBO, ne hidd, hogy csak nyögdíjasok olvassák a beírásainkat, hozzászólásainkat, épeszű, döntőképes fiatalok. No meg azok, akiknek elegük-melegük van már ettől a pocsványtól. De azok is, akik szeretnek benne dagonyázni.
    *
    Továbbá azért, mert bárki nyögdíjas, attól még lehet véleménye, sőt kell, hogy legyen véleményünk. Addig, amíg el nem földelnek minket!
    De ha rólam van szó, még a sírhant alól is kikiabálom, a koporsóból azt, ami bosszant, vagy igazságtalanságnak érzem. Soha nem kötöttem béklyót a nyelvemre, de hízelegni sem hízelegtem.
    Ha valami rendben. Kijelentő módban megjegyzem. Ez most OK! volt! Gratula! De semmi nyalomfalomédeskedem.
    Nem mondom, hogy nem kaptam sokszor és többet a fejemre. De nem rejtettem soha a véleményemet véka alá. Sőt, ha közöltem, írtam, lehetőségem szerint kerültem az obszcén kifejezéseket.
    Az értelemre próbáltam hatni, nem az érzelmekre. Az érzelmek csalósak. Az értelem, ha van – azzal operálni lehetne, mert annyira élesnek (kellene) lennie.
    *
    Köszönöm a hozzám intézett soraidat! A legjobbakat kívánom Neked, nekünk és mindnyájunknak!
    Úgy legyen!

  • manna777

    Az haggyán, de hány inkubátort, lélegeztető gépet, plüssmacit, netán balatoncsokit lehetett volna venni belőle…

  • Kedves Georgina Bojana!
    En mar tul vagyok azon, hogy valakinek ITT „visszavagjak”, legkevesbe Onnek/Neked, de had mondjam meg,hogy 4 honap ota vagyok itthon es meg nem talalkoztam olyannal, aki tudna errol az organumrol(KMH).
    Pedig talalkozom egynehany volt komcsival, akiknek Gyurcsanyt SZENTFERENCNEK ,kell hivni, ha azt akarom, hogy szoba alljanak velem. A meglepo(lehet, hogy hazudnak,ami nem lenne meglepo),hogy ugyan ezt a szoveget fujjak, mint itt lehet olvasni, de szorol-szora.
    Amit nem ertek, hogy honnan veszik az „egyen”-szoveget.
    Mar kerdeztem, hova jarnak tovabbkepzesre, de arra csak rejtelmesen mosolyognak.
    En is kivanok Neked minden jot, amit az elet adhat.

  • Georgina Bojana

    Kedves JIMBÓ! Neked is a legjobbakat kívánom. A barátaimnak küldtem erről az online újságról, de valóban sokan nem is tudnak róla.
    Nem szeretnék „visszavágót”, Veled egyhangúan, békét, biztonságot és nyugodt életet szeretnék. No igen, ebben bennefoglaltatik, hogy ne lopják ki a szemünket.. Mert ez nem tudom elviselni.
    No és, ha nem tudom elviselni?
    Mi történik?
    Az égadtavilágonsemmiSEMMI!
    *
    A legújabb dobása orbán atyusnak, hogy ha ő kimondja egy természetvédelmi területre, hogy az NEM LÁP, akkor az attól a perctől nem az. Nyugodtan kimérhetik a családjának, ahol tőzeget tudnak majd kitermelni. Ezek szerint még többet harácsol, még éhesebb. Az ilyen fáj, irgalmatlanul fáj.
    Valaha tolták ki a szép magyar búzát az országunkból, kelet felé. Nem nevesítek.
    Ma itt semmisítik meg a még meglévőt is, bezabálják, gyűjtik még az ükunokáknak is tejben-mézben folyó kánaán legyen, mert anno’ volt ugye egy „ügyes” ősük.
    Istenem, hogyan tudnám megüzenni, hogy a halottas ingen nincsen zseb?
    Egy gyomra van o.v.nak és a tisztelt famíiliájának is, úgy értem, személyre bontva, egy-egy, nem tudnak folyamatosan enni, de két szemük és két lábuk van. Hiába a sok pénz, egyszerre csak egy helyen tudnak lenni és egy mindent tudnak megnézni.
    Kár a hajcihő!
    *
    Undorodom. Ettől az egész katyvasztól! Régen, a Kádár időkben nem tudtunk sok mindenről. Nem is tudom mi a jobb?! Most sok mindenről tudunk a net segítségével, de hiába erőlködünk, tiltakozunk, pfhujjozunk, rángatunk észre, hogy azé’ mán ezt csak nem kéne csinálni?! Álljanak már meg!
    Hányingerem van, szó szerint vedd ettől a famíliától. Ehhez képest a cárevicska kutyafarka, hogy szépen fejezzem ki magamat.
    No igen. Gulág MÉG nincs.
    Hát, kedves JUMBÓ! Ez már előny, tehát CSAK EZÉRT jó itt élni?!?
    Ez nem kijelentő mód volt, de kérdés részemről. De mivel én sem vagyok bakfis, sok minden ide köt, hogy a fityfenébe induljak merre-amarra, mégha nyelvet tudok is beszélni?
    Undorító ez az egész. Ráadásul halvány „lövésem sincs” jövőre ki a fityfenére kellene szavaznom?
    De a fenébe, miért is töröm magam itt szavazással. Szerintem, de sokak szerint úgyis a fityesz mutat majd nekünk fityiszt! Meg lesz az rendesen buherálva, mint a többi „akciójuk” is.
    Méghozzá sikerrel.
    Köszönöm szíves válaszodat, észrevételedet, jókívánságodat!
    Pocsékul érzem magamat, de nem a meleg miatt. Most ez a természetvédelmi területről való tőzegbányászati terv, nagyon megfeküdte a gyomromat, a lelkemet.
    *
    Kubában volt ugye F.Castro. Itt ugye van orbán és „bandája”, akik lökik egymást a konchoz. Lassan törvény sincs, mert azt is viktorka találja ki. Egykezűség, letarolás és a mindent viszek – politikájával.
    *
    Most kéne valami okosat írni, ami utolsó mondatom lehetne, de semmi értelmes nem jut az eszembe, csak az, hogy gyomorforgató dolgokat művel(nek). Méghozzá törvényesen.
    Ha nincs törvény, csinálnak!

  • hazugságok és az átverések hálójában.Az emberek még mindig türik!

  • A szellemi és anyagi örököseinek a kommunista-szocialista pàrtoknak.
    De Gaulle ” a hàboru utàn nem müködök együtt a kommunistàkkal,mert hazudnak és propagandàt csinàlnak”. Ugye ez érvényes,ezt tanultàtok?
    Az eredményeket meghazudtolni,az eredménytelenséget-Gyurcsàny,Bajnai-propagandàval eredménynek mondani.
    Most amikor 2 feltételét végre teljesitettül a közös valuta-az EU-
    bevezetésének 1.alacsony inflàcio,2.a 3 % alatti ujadossàg/ezért szünt meg a TULDEFICIT ELJÀRÀS ellenünk,ami belépésünk ota a szégyenpadon tartott bennünket-.3,lenne a 60 %-nàl nem magasabb adossàg àllomàny,ez még a tàvoli jövö.
    A hazugok hazudozàst talàlnak……

  • Dénes ERÖS
    2013 július 28
    2:44 du.
    Ne álmodozz, az infláció tavaly Európában a legmagasabb volt Orbánisztánban, 6,6%. Idén azért fog csak csökkenni, mert kommunista módon beavatkoznak a piaci árakba, és mesterségesen csökkentik az energia árakat, a szolgáltatók terhére. Ilyet Fidel Castro csinál maximum, demokrata nem.
    Ha elolvastad volna a cikket, akkor tudhatnád, milyen áron kerültünk ki a túlzott deficit eljárás alól (amit le sem tudsz írni).

  • Georgina Bojana

    http://youtu.be/IfJ_8R6Ok28

    Kiérdemlünk ebben a melegben egy kis vidorságot!
    Klikkeljetek a linkre! A világ telis-tele gonoszsággal, a fenébe! Azért is ne hagyjuk, hogy elvegyék a jókedvünket!
    Ezek a videók pedig arra valók, hogy mosolyogjunk, teljes szívünkből és egészségünkre!
    Csakazértis! – Bojana* 🙂

  • „A kétharmados többség alapvető fontosságú, és jól használtuk fel – mondta Orbán Viktor.”

    Olyannyira, hogy „Lesz egy ilyen postaládának nevezett urna, ahol nem kell semmit sem igazolni, bedobhatja. De bedobhatja akár az egész faluét is.”<—- ezt a Nemzeti Választási Iroda elnöke mondta, Pálffy Ilona, akit Orbán Viktor nevezet ki.

    …olyan új választási szabályokat hozott a 2/3-os többség, hogy nem lesz igazságos a 2014-es választások…

    Többet: http://444.hu/2013/07/27/valasztasi-csalas-2014/

  • makokriz
    2013 július 29
    3:56 du.
    Továbbá ott a pecsét kérdése, aminek a nem pontos helyre történő bélyegzésével érvénytelenné tehető nagyon sok szavazat a Kubatov-listákat felhasználva.
    Az ön által leírtak még két dologgal egészíthető ki. A határon túli új állampolgárok számának titkos mivoltával, valamint a halottak szavaztatásával is. Példa erre a rezsicsökkentést támogató aláíráslisták. A kormány köszönő levelei sorra érkeznek elhunytak részére.

  • http://www.origo.hu/itthon/20130731-orban-viktor-ujabb-levelet-kuld-a-hataron-tuli-magyaroknak.html
    A múltkori romániai levele 45millióba került nekünk, adófizetőknek.
    Ha saját magáról van szó, akkor semmi sem drága.
    Magyarország jobban teljesít, levelezésben!

  • http://www.atv.hu/belfold/20130809-900-milliobol-kozoltek-onnel-is-a-jo-hirt-orbanek
    Lassan kiderülnek a részletek.
    Hazugságokra mindig készen állnak a milliárdok, a vizet meg elzárják Ózdon a 40 fokba, mert sokba kerül.
    Abszurdisztán.