Ki marad Orbanisztánban?

2013 november 8 10:01 de.99 hozzászólás

Nemrégen sok helyen lehetett olvasni arról, hogy manapság egyre többen keresnek valamelyik fejlett nyugat-európai országban letelepedést. Hála az EU-nak, manapság ez nem ütközik nehézségekbe. Bárki bárhova elmehet az EU országokon belül, csupán alkalmazkodnia kell a helyi viszonyokhoz. A bürokrácia útvesztői léteznek ugyan, de ennek ellenére sokan csomagolnak, és jobb biztosabb megélhetést keresve mennek el. A favorit állam az Egyesült Királyság. Nem hivatalos adatok szerint mintegy százezer ember települt át a szigetországba. Nagyrészük diplomás illetve képzett szakember. Ám sokan vannak olyanok is, akik nem gazdasági megfontolások alapján mennek el máshova. Ezekről sokféleképpen, sok helyen esik szó, mindig megfelelően színezve. Anno a Canadába kivándorolt romákról beszéltek, és azok visszatoloncolásáról. Később az Orbanisztáni demokráciát bírálókról. Az Izraelbe kivándorló zsidókról is írogatnak hébe-hóba, de az egyre inkább lekerül a „műsorról”.

És most tessenek jól megkapaszkodni. Elkezdődött egyfajta más irányú kivándorlás is. Ime:

Vona Gábor

Vona Gábor

Gerendai Károly nem olyan régi bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. ” Nem ezért dolgoztam, hogy 2013-ban még ne legyen bevezetve az új Numerus Clausus “. Tovább »

Na, mit tetszenek ehhez szólni? Ezek szerint vannak mások is akiknek Orbanisztán jelenlegi államformája nem tetszik. Sajnos, a cikkből nem derül ki világosan, hogy Vona úr hova kíván áttelepülni, pedig szerintem rajtam kívül sokan lennének arra kívácsiak, hogy az Európai Union belül, avagy más országba kíván távozni.

Nagyon úgy tűnik, hogy a választási eredményekben is meg fognak mutatkozni ezek a dolgok. Mert ilyen elvándorlás után, még is ki lesz, aki támogatni fogja a jelenlegi kormányt? Vagy az a választási eredmény már le is van borítékolva esetleg?

Avi ben Giora

99 hozzászólás

  • Kedves Avi ben Giora!Bár a hir igaz lenne hogy Vona elhagyná az országot.Remélem hogy magával viszi a társait is!Egy ilyen náci,szélsősséges csoportra nincs szükségünk.Egy ilyen ember szégyen az országra nézve is.Ez egy szép álom lenne,félek hogy ez nem fog teljesülni!

  • Én azt szólom, hogy menjen, nekem nem hiányzik! Bunkó náci!

  • 🙂
    Lázár János orbán Viktorhoz:
    -Viktor, valamit ki kéne találni, mert már Vona is el akarja hagyni az országot.. Ha ez így megy tovább, ketten maradunk..
    -Persze!-emígyen Viktor- Te, meg az a hülye Szíjjártó !

  • Kerekes Sandor

    Avi, Itt ugy jartal, mint a szocialistak a videoval. Vagyis bekaptad es lenyelted, mint kacsa nokedlit, a hamis hirt.
    Koztudomasu, hogy a forras Hircsarda a celzatosan, humoros celra szant, hamis hirekkel szolgal a nagyerdemunek, mindenkor szatirikus cellal es gyakran nagyon mulatsagosan.
    Semmi baj.
    A vilag nagy, benne Vonanak is van sajnos hely. Minel messzebb, annal jobb.

  • ugyan, sándor, ha avi benyelte, akkor figyelő is 🙂
    a kettő meg már sok 🙂

  • A parittyás hangja

    Na nézz oda de csinos a kis metroszexuális fiúka!
    🙂 ))))))))

  • egy ágybeli rajongója azt írta neki, hogy megvadítja az a férfias teste! 😀

  • Ne mááááár! Nem azért jöttünk el, hogy ez utánunk jöjjön.

  • Na nem kell félni se Izraelbe,se Kanadába nem megy,ha megy..
    …is valahová,no meg az utóbbiban már így is „vegyes” a
    társaság a sok igazi és a még több „álmenekült” miatt!
    Aztán a közvélemény kutatás szerint vannak annyira népszerűek (főleg a fiatalok körében),hogy ismét be fognak
    jutni a parlamentbe!Ez csak egy politikusi hiszti,de engem aztán nem izgat,mint az sem izgatna,ha sok szélső balos,akiknek nincs sok esélyük az emberek többségénél
    (a parlamentbe jutáshoz meg pláne nem…)is követné!
    A többség az arany középutat választja és elég,ha a normális magyarok maradnak ,aki el akar menni
    az menjen,tisztább lesz a levegő…..!
    Figyelő te nem itthon élsz,így neked nem is hiányozhatna,de persze sok más embernek sem fog.

  • Llanfair!
    Ti és sokan mások sem a szélsőjobb,illetőleg a politika
    miatt mentetek el,hanem a jobb lehetőség, illetőleg
    „megélhetés” miatt,régebben legalábbis azt írtad,hogy
    Te nem vagy „üldözött”aminek egyébként szívből örülök!

  • Gerendás Péter volt az a Gerendai Károly…

  • Marcsi: Én nem ezt írtam, Te szűrted ezt le. Azt írtam, mi ott is jól éltünk anyagilag. Rengeteget dolgoztunk, és csordogált a pénz. De nekünk kevés volt az anyagi jólét.
    Lehet gúnyolódni, de nekünk lelkünk is van. Az pedig rabságban volt.
    De azért mert nem üldöztek, az nem jelenti azt, hogy tetszik a hazai politikai élet. Tudod mi nem vagyunk „félázsiai” származékok. Mi Európához tartozunk, és akarunk tartozni. És ez most nem csak a jobboldalról szól, hanem az egész politikai életről, és az ország gondolkodási és viselkedési formájáról. Tény, hogy erre a nácizmusba hajló fasizmusra nekünk nincs szükségünk. Undort kapok a fekete keretlegényektől és a mindenkit lenéző kormánytól. Leírhatnám mi minden miatt mentünk el, de holnap lesz a 17-ik házassági évfordulónk. Nem óhajtok holnap mint mocskos hazaáruló ébredni. Mert minden szavam igaz lenne, de ez nem sok embert tartana vissza az ócsárlásomtól. Sétálgatni fogunk Belfastban, Carrickfergusban és az Óriások útján. És élvezzük európai létünket.
    De igazad van, engem nem üldöztek. Senki vagyok, miért üldöznének? Csak kiraboltak, kényszermunkára ítéltek és félázsiai szemétnek neveztek, kit korbáccsal kell nevelni. A hátam mögött pedig kiröhögtek, mert birkának néztek. Hát nem!

  • aztán virágot vegyél ám az asszonkának!

  • Szerintem Azerbajdzsánba megy, köztudomásúan jó a kapcsolatunk velük. Még a törvényeket is kijátszotta a kormány a baltás kiadásánál a jó kapcsolatok érdekében.

  • Ille István: Virágoskertben lakunk. Az átrium és az ebédlőasztal tele van virággal. Még kicsi feleségemnek is virágneve van. Nem beszélve arról, hogy nevem fordítása virágkoszorú. Átgondoltad ezt a virágvásárlást?
    A felsorolt művek tartalmát a mai napig fel tudom idézni. Tehát tudom bizonyítani. De minek? Aki nem hiszi, járjon utána.

  • most képzeld el, amint marcsi utána jár! beiratkozik a szabó ervin könyvtárba, és kikéri a katalógust, hogy hát, hol is találja ezeket a neveket?
    virágoskertben…mázlista…attól tartok, akkor viszont el kell vinned egy elegáns vendéglőbe. a virág mégiscsak olcsóbb 🙂

  • Don Ovuz: El tudnád érni, hogy vigye a elvtársait is?

  • annak tűnik 🙂 habár, amilyen galád én lenni tudok, hajnalban kimennék a kertbe, szednék egy jó csokor virágot, kötnék rá masnit, névjegykártyát, ilyesmit, majd letenném a lábtörlőre, becsöngetnék, és gyorsan rohannék a hátsó bejárathoz, majd nagy meglepetést színlelve kinyitnám az ajtót, és beszólnék az asszonynak: nézd már, drágám! valaki micsoda meglepetést hozott!

  • annak tűnik, habár, csak brit konyha, amiről tudjuk, hogy, na, szóval, izé.
    mi lenne, ha hajnalban szednél a virágosban egy csinos csokrot, tennél rá szalagot, névjegykártyát, odatennéd a lábtörlőre, becsöngetnél, majd visszaosonnál a hátsó ajtón, rámosolyognál az asszonyra, hogy: hagyd csak drágám, majd én kinyitom, majd csodálkozva elé tárnád, hogy: nézd már, milyen figyelmes volt valaki!
    tudom, kicsit babrás, de egy szerető férj, ugyebár…

  • Ille Pisti: Hát az ötlet nem rossz, de most kénytelen lesz megelégedni egy „tavaszzöld” Skoda Citigoval. Szerintem elégedett lesz.

  • Ille Pisti: Nem angol konyha, hanem ír (a steaknél pedig nincs finomabb). Tessék odafigyelni.
    A meglepetésről annyit, hogy itt ül mellettem, és köszöni az ötletet. Kedves tőled!

  • egy kibicnek semmi se drága 🙂 amúgy a honlap írta, hogy a konyha: brit.

  • De miért kéne nekünk ebben a fasiszta diktatúrában vergődnünk?
    De van egy ötletem, amíg nem teszik meg a diktátorunkkal amit érdemel minden diktátor, addig adjuk oda a románoknak, ukránoknak, azerieknek, vagy kazahoknak ha szeretik. Mi rüheljük, ő meg minket. Így megoldódna a probléma is. Kazahsztánban mostmár a 2 diktátor uralkodhatna, vagy lerendeznék egymást. Nem kéne hazánkban diktatúrában szenvednünk!
    Vagy így, vagy úgy de meg kell oldani!
    Minden jel arra mutat, hogy a diktatúráját már demokratikusan úgyse lehet megdönteni, akkor hát jöjjön aminek jönnie kell! Ne kelljen már sokat várakozni ilyen ellehetetlenített próbálkozásokkal, amíg az utolsó vakhangya is észreveszi, hogy ez már így nem megy, csak úgy! Marcsikát meg elviheti! Hátha kibírják egymást. Ne kelljen már enmnyi f.fejjel nekünk mindennap itt megharcoljunk! Ez viszi el az erőnket, energiánkat. Ezek miatt a kretén sátánfajzatok miatt nem marad erőnk az ország tényleges építésére!

  • Ille István: Csak szeretnék. Northern Ireland soha nem volt és nem lesz brit. Ha brit, akkor miért kellenek a páncélozott járművek? Mindig csak betolakodók maradnak. Guinness sörrel és ír whiskyvel? Már a városházán sincs fent a brit lobogó. Orruk tőle fokhagymás.
    Ne hagyd magad félrevezetni.

  • a konyhát minősíti az oldal, amiben semmi nacionális érzelem nincs. van belfastban francia, olasz, kínai konyha? van. azokhoz is azt írják be, minden ír függetlenségi érzelem nélkül.
    lécci, ne értsd félre azt, amit nem kellene.

  • Llanfair
    2013 november 8
    2:46 du.

    A bootban ki ül? Csak nem te?

  • romániának már volt ilyen, valszeg nem kérnének belőle. a keleti nyitás jegyében a többi sztem befogadná.

  • Ille István
    2013 november 8
    2:50 du.
    Le a kalappal elötted,kedves Ille Istvàn!

  • bírom a dicséretet, de miért is? 🙂

  • Figyelő:
    Nem. Az a kocsmarész, mi az emeletre szoktunk felülni az étterembe. Feleségem soha nem iszik, én pedig vezetek. Ezért semmi helyünk a kocsmarészben. Meg egy kicsit hangos. Főleg ha meccs van. Pedig nagyon tetszik.
    Állítólag egy Titanic osztályú hajóra szánták, aztán valamiért a földön maradt. A világ híres hajóit Belfastban gyártották. Titanic, Olympic, Britannic, Germanic, Nomadic, Oceanic stb. A Harland & Wolff gyártmányai. Még működő hajógyár.

  • Ille István: Ne butázz, csak zrikáltalak. Egyébként a tulaj ír, Mr. Flanagan.

  • hehehe
    asszonka nem iszik, te meg vezetel.
    tőlem aztat szokták kérdezni a kollégák, hogy: dohányzol-e?
    szoktam válaszolni, hogy csak akkor dohányzom, ha iszom, inni meg csak akkor iszom, ha szexelek, így hát baromi keveset dohányzom:)

  • valamikor bírtam az angol humort 🙂
    ráadásul még flanagan is! hogy’ is van az az ír mondás: hideg, mint a finnegan lába? (ha jól idézem).
    meg az a kalóznóta, a hordó rumokról…

  • Ille István: Sajnos ezt passzolnom kell. Ezeket nem ismerem.

  • Kedves feledékeny Ille Istvàn,most idekopiàzom,féktelen ügyességemmel: ami miatt levettem a kalapomat elötted: ezt mondtad(irtad)
    „annak tűnik habár, amilyen galád én lenni tudok, hajnalban kimennék a kertbe, szednék egy jó csokor virágot, kötnék rá masnit, névjegykártyát, ilyesmit, majd letenném a lábtörlőre, becsöngetnék, és gyorsan rohannék a hátsó bejárathoz, majd nagy meglepetést színlelve kinyitnám az ajtót, és beszólnék az asszonynak: nézd már, drágám! valaki micsoda meglepetést hozott!”
    Màr a férjemnek is megmutattam, okulando…

  • a dollárpapa szavaival szólok: kérem szépen, én hárítok!

  • dehonnem! tuti, hogy ott van valamelyik – nem magyar – szerzőtől olvasottadban! most jól kibabráltál velem, mert utána kell keresnem a saját könyvtáramban! lehet, hogy csak raymond chandlernél fordult elő, a kalóznóta meg rejtőnél, de meg fogom találni 🙂

  • Ille István: Rejtőnél ne keresd. Tudnék róla.

  • Annamaria: Egy új autó már nem is ajándék?

  • megvan!
    http://sirainportal.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1167068
    de állítom, valahol betétként olvastam, és nem a hét tenger ördögében!

  • Ille Pisti: Köszönöm. Tényleg ismertem, csak nem emlékeztem rá. Hiába a kor.

  • Llanfair
    2013 november 8
    4:32 du.
    Kedves L., (sporolok a betükkel) auto az egy dolog,- a viràg azonban egy olyan szeretetreméltoan kedves gesztus(lenne)ami igen jol esik-akàrmennyi viràgotok is van amugy.De ez az én véleményem, és természetesen nem szàmit, szora sem érdemes, nem is azért mondtam.(à la Füles)
    Gyémàntgyürü az hànyadik hàzassàgira jàr(na)?

  • illetéktelen válasz: mindegyikre.
    csak a karátszám változzon 🙂

  • Annamaria: Azt hittem, hogy ha lemondok az új autómról és neki vesszünk, akkor klassz ajándékot adok. Most szólsz, hogy elég lett volna egy szál virág. Basszus!
    A gyémánt a hatvanadik. A 15-re üveg, kapott egy Swarowski gyűrűt. A huszadikra porcelán. Az pedig Zsolnay lesz.
    De most elszomorítottál. Elpackáztam az új autómat.
    Most forgolódhatok egész éjjel.
    Ui: Ne aggódj, annyi szeretettet és tiszteletet kap tőlem,
    hogy 20 feleség is boldog lenne vele. És még a reggelijét is én csinálom minden reggel. De virágot már azért sem veszek holnap. Majd holnapután.

  • Ille István: A gyűrűkre nincs gondom. Saját hatáskörben intézi.

  • Annamaria
    2013 november 8
    4:56 du.
    Bevittél az erdőbe.. Azt olvastm, sportolok..
    Írtam, vagy ötszáz karaktert, elmesélve, hohu 2O14-ben melyik öt országban fogok hat meccset játszani kanadai szinekben, most törölnöm kellett az egészet..
    Tegyem hozzá gyémántilag, minden évfordulón aktuális, de az ötvenedik a gyémántos..
    (ps. Aki az elsőre nem veszi meg, az nem fogja házasságban tölteni az ötvenediket..Vagy ha igen, akkor nem ugyanabban… Bocs..)
    🙂

  • Llanfair
    2013 november 8
    5:15 du.
    Na nézzenek oda: nem azt mondtam, te azt ugy magyaràztad utolag bele 🙁
    Kiforgatod a szavaimat,—- de ez nem lep meg :))
    Remélem,hogy realizàlod: egyrészt: férjemet készitem fel: nekünk januàrban lesz a hàzassàgi évfordulonk, és fogok majd jönni azzal, hogy:”bezzeg…”
    Màsrészt viszont nincs.
    — Minden jot és szépet Nektek;vigyàzzatok nagyon Egymàsra -tiszta szivböl gratulàlok!

  • Avi ben Giora

    Sándor: Nem volt se nokedli sem kacsa! Itt Ausztriában kiverte a biztit mert az FPŐ-höz akart szegődni mint amolyan „külsős”. Akkor most tessék megkapaszkodni: Strache azt mondta neki, hogy antiszemitákkal nem tárgyal. Ja kérem itten már fejlődtek egy kicsit.
    Marcsik drága. Maga olyan aranyos tud lenni néha. Kár, hogy ez az arany simán csak trombita réz amit még a gagyizó cigányasszonyok sem használnak manapság. De ugye magácska marad mert bizony már nagyon aggódtunk, hogy esetleg bevándorlási kérelmet nyujt be Izraelbe vagy Canadába. Pedig bevetnék mindent annak érdekében, hogy megkapja. Ha lúd legyen kövér. Mutassa meg esetleg itt is mit tud hátszél nélkül.
    Gyerekek: Én akkor kivétel vagyok. Még nem volt a feleségem és valakivel küldtem neki egy kavicsos gyürüt. Volt pár karát. Utána az esküvőre mit is vehetnék? (toronyórára nem tellett már de egy valódi arany Michel Herbelinre igen. )Az ötödikre egy Cartier valami. aztán reggel mise este semmi sem. Legatyásodtunk valahogy illetve azt mondtuk utáljuk egymást még vagy harminc évig( már lassan a 34.-nél tartunk) és azt amit erre arra költenénk azt elutazzuk.
    István: Egy marha nagy kérdés. Ezt még nem próbáltam ki. Hogy lehet sex közben dohányozni meg inni is? Előtte vagy utána? 🙂 Tudod mint az egyszeri asszony aki tanácsot kér a rabbitól, hogyan küszöbölhetné ki a tizedik gyerek után a nem kivánt szerelem gyümölcsét. Mondja neki a rabbi igyon vizet. Mire a jámbor asszonyka megkérdezi: előtte vagy utána? Helyette felelte a rabbi!

  • Soha nem gondoltam volna, hogy Avi Ben Giora fogja ITT demonstralni a naivitas legmagasabb szintjet. Mondom ezt sok irasa utan. Persze ebben a moderatorok is ludasak, mert Ok is rajohettek volna, Hogy valami nem stimmel.

  • valóban nem stimmel valami, kedves jimbo. csakhogy, nem avi bennel. mi van, szorít a bocskai?

  • komám, előtte inni, hogy oldódjanak a gátlásaid. utána rágyújtani, és elégedetten pöfékelve konstatálni, hogy mekkora lepedőakrobata is vagy 🙂

    azért a marcsinak szólót külön kommentbe szedhetted volna. ez a sudár termetű asszony – mifelénk csak jó nagy darabnak aposztrofálják az ilyet a népek, de hát, mit lehet elvárni egy olyan falutól, ahol a férfiak kalapban ülnek be az autójukba – ugyanis hajlamos elsiklani a részletek felett 🙂

  • Avi ben Giora

    Az furcsa tartomány lehet ahol kalapban akarnak beüln i a verdába. Az egy külön mutatvány lehet, mert az utobbi évek modeljei egyre alacsonyabb méretüek. Itt még a rabbi is leszokta kapni ha beül a kocsijába mert a tető leverné neki. Képtelj el egy szitut amikor leesik a kalpagja? Pláne ha szél is fu. Én egyszer tanuja voltam a Mariahilferen egy ilyennek. A pasas bakarta vágni magát lezseren a verdájába. Leesett a kalapja és Gerngrosstól a Neubau gasséig kergette. Ott is csak azért érte utól mert egy gyalogos megsajnálta és elkapta.

  • nem furcsa, hanem a szellemi sötétség igencsak kiterjedt darabja. bp. határától 2 km-re sültparasztok uralják e kies dombokat. az alacsony modellek náluk nem játszanak: a parasztmercedes (wartburg) óta csak a tágas belterű autókat szeretik. gondolom, a kalap miatt.

  • Le van vajazva higgyétek el a JOBBIK _FIDESZ győz.A többi mind humbung!

  • Remélem a Délamerikai Őserdőbe emigrál és mérget vennék rá hogy ott a kutya se fogja keresni.
    Egy ilyen senki-náci még a MOSZAD.-nak sem kell.

  • JIMBO :
    Miért?
    Mondd miért??
    Miért kell magának írnod???

  • mert kényszeres 😀

  • Semmi sincs levajazva,csak a normális többség a középutat
    és nem a szélsőségeket választja,különösen nem a baloldalit
    aki a múltban már lejáratták magukat,most meg erősen dolgoznak rajta……
    Nem kell izgulni majd (különösen a kintieknek…)elválik
    jövőre,reméljük a többség jól dönt!

  • Boda már csak ilyen kis pártprogandista itten.
    Csakis a mások megdumálása.
    Végetnemérő verbális terror , nézeteinek elfogadtatására.
    Eléggé unalmas maga nem gondolja aranyom ?
    Voltak ilyenek az ötvenes években is : pártagitátoroknak nevezték magukat és bőrkabátban jártak .
    A nép tiszta szívből útálta őket.

  • Avi ben Giora

    Ne finomítson Marcsika kedves. Nem vajazva van az hanem vastagon zsirozva. Szinte csordogál mindenütt. Miben fogad velem, hogy jövőre is a maga kedves nagyvezire lesz a befutó? Én 100 az egy arányban már most lefogadom. De ha esetleg vesztenek akkor sem azt fogja mondani a nagyvezir, hogy vesztettünk. Ennél okosabb. A FIDESZ most átengedi a gyeplőt az „ellenzéknek” mutassák meg, hogy ők JOBBAN TUDNAK TELJESITENI. Kérem szépen az a nagy baj, hogy kutyából nem lesz csak kutyaszalonna. Még sajnos nem ismert annak a neve aki hajlandó lesz nem a régi politika alapján uralkodni. Mert eddig csak ilyenek voltak porondon. Még senki sem törödött azokkal akik megválasztották. A kádencia alatt csak a saját zsebeiket tömték. Az egyik nyiltan a másik meg fal mellet hugyozva. De egy politikus nem volt az elmúlt 25 évben aki kénytelen lett volna hajléktalanná válni vagy vagyon fosztottá és leszerepelt politikussá nyilvánítva. Ha majd egyszer is lesz egy olyan aki elveszti minden lopott vagyonát akkor talán lesz változás. Én már biztosan nem fogom megélni. Mert ha a magyar történelem szinte az egész huszadik században ilyen volt mint most akkor mi a biztosítékom hogy egyik percről a másikra megváltozik? Suba a subával guba a gubával.

  • Avi ben Giora
    2013 november 9
    6:20 de.
    Avi. Nekem egy eccerű Hunday Tucson-om van, és nem kell levennem a kalapom, ha beülök..

  • Noszticzius Judit

    Orbánék és Vonáék sem-sem alkalmazik az EU-oz,utána Vona kivándorozik (Emigrálja) a másik országába !!!!!! 🙂 🙂

  • Noszticzius Judit

    Mert Vona is nagyon rossz fiú,fasiszta,nác miatt !!!!!

  • Kedves Annamária és Ille Pisti: Kapott egy ciprusfát és egy karácsonyi kaktuszt(?). Pirosat. Remélem helyreállítottam reputációmat?

  • nos, igen: egy úr a pokolban is úr! kaktusz? piros? én meg még leragadtam a mikulás virágnál, csak, mert az is piros…

  • Ez a cikk egy vicc volt remélem nem kell magyaráznom mert akkor el sírom magam na csá.

  • Kedves szerzo! Kerem tajekozodjon, mielott barmit, barhonnan atvesz! A hircsarda egy vicclap, gondolom nem olvasta el a tobbi cikket, hanem tudatlanul, butan fogta, talalt valamit a neten amivel lehet megint indulatokat kelteni, es gyorsan idepiszkolt egy cikket. Gratulalok! Eloszor tanulja meg, mirol szol az ujsagiras, es utana irogasson barmit!

    Gratulalok a foszerkeszto urnak is!

  • ja, ezt ismerem! asszem, életem jobbik felének is van ilyen az erkélyen.

  • Tothmárton. Képzeld tudjuk. De eljátszottunk egy gondolattal. Remélem nem kell magyaráznom mert akkor el sírom magam na csá.

  • Ille Pisti: Látod? Megint okosabbak lettünk.

  • Nymus: tudja, akinek nincs humorérzéke, az egyéb gazságra képes! szabadjon figyelmeztetnem, hogy nincs abban a helyzetben, hogy bárki szerzőt itt kioktasson.
    ha valaki bután fogta fel egy cikk tartalmát, az maga volt. nem kellene annyira komolyan vennie magát, meglátja, mennyivel könnyebb lesz magának 🙂

  • Istvan! Amit ir, az elszomorit. Maga szerint ez humor? Maguk tenyleg ilyen dolgokon nevetnek? Szegyelje magat! Valakit megbelyegeznek, majd utana, mikor kiderul, hogy kamu, akkor csak humor. Olvassa el a hozzaszolasokat. Hat megkoveznek egy embert azert, amit el sem kovetett? Ejnye! Es maga ezen most nevet. Szegyelje magat!

    Amugy a kedves ujsagiro csak a logot megnezte volna, oda van irva, hogy ÁLHÍRPORTÁL. szamomra az ujsagiras nem errol szol.

    Legalabb egy modositast lekozolhetne a lap, hogy valotlansagot allitanak!

  • álhírpotál álhírének kifigurázása maga szerint nem humoros? nekem az. a jobbik főmágusával kapcsolatban meg miért ne nevethetnék? elég vicces figura. a szerkesztéssel kapcsolatos javaslatát köszönjük, de nem kérünk belőle.

  • Llanfair
    2013 november 10
    6:56 de.
    Reputàciod visszaàllitva -férjemnek hiàba bezzegezek màr elôre – aszondja mentem volna feleségül a Hufnàgelhez 🙂

  • Nymus: Vonán miért ne lehetne nevetni? Ha komolyan vennénk, sitten kellene lenni. Megbélyegzett? Saját magát bélyegezte meg az a jómadár, viselje a következményeit. Lehet, hogy jól megél belőle, de emberi mivoltját elvesztette. Van annyi pénz ezek szerint, hogy megéri kiröhögtetni magát! Delejes nézése pedig bizonyos IQ felett nem jön be.

  • Annamaria: Kedves férjed világ körüli útra vágyik? Hufnágel Pistihez az is jár. 🙂

  • Geyza!

    Nem én vagyok agitátor(engem ezért nem fizetnek…) hanem ez az oldal,a cikkek és az egyes hozzászólók…..sőt időnként nagyon erőszakosan próbálják az embereket téríteni,megtehetik de minek?a baloldali pártok is ezt teszik.
    Aztán Ille,csak megjegyzem,hogy itt senki sincs olyan helyzetben és főleg olyan szinten,hogy bárkit is „kioktasson”,ami különösen egy fórumtól,munkatárstól nagyon
    primitív dolog egyes hozzászólókkal szemben.Az igazság a politikában nézőpont kérdése!
    Az emberek különböző pártokkal szimpatizálnak,joguk van hozzá egy demokráciában meg arra is,hogy saját tapasztalatuk alapján döntsenek ,amikor erre lehetőség lesz.

  • ne erőlködjön boda, mert csak megizzad, és akkor sem a szemnek nem lesz jó látvány, sem az orrnak kellemes illat. nem is gondolnánk, hogy magát bárki megfizetné. nem ér annyit.
    amúgy is öntudatból agitátorkodik. ahogy elnézem, egyszer azért még magától is kérni fognak valamit 😀

  • Azért ezt nem értem kristály tisztán Geyza!

    Többször voltam az itteni „bölcsek” szerint…..náci,rasszista stb.most meg az ÁVH-s célzás?
    Hát ez nagyon szellemes,mint az itteniek általában!
    Aztán érdekes lenne tudni vajon az itt írogató feddhetetlen
    és természetesen okos…..emberkék milyen múlttal ….
    dicsekedhetnek,de annyira azért nem érdekel!
    Ja és izzadás ellen feltalálták a dezodort ugye na meg az
    ennél is nagyobb erőlködés esetén a pót alsót,mindig legyen kéznél akinek szüksége van rá!

  • ki az a geyza? súlyosbodott a subja, boda? és hol van itt az avh? én csak virág elvtárstól idéztem 😀

  • Nos az előbb elolvastam a moderálási szabályzatot,amiből
    megtudtam….hogy bizony a liberális oldalnak sem lenne joga
    azokat a hozzászólókat lekezelni(próbálni…)vagy sértegetni
    (próbálni…)!akik netán nem osztják a véleményüket,gondolom
    ez vonatkozik a munkatársakra is?!!!!Legalábbis én a szabályzat tartalmából erre következtetek,na megint nem
    értem a dolgot?vagy nagyon is!és vannak kivételek?

  • Ille!

    Csak bátorkodom megjegyezni legalább a „liberális” tábor
    tagjainak a mondatait próbálja figyelmesen elolvasni,ha a másik oldalét képtelen….
    Az 50-es évek fekete kabátosai ugye az ávósok voltak,ha nem
    tévedek?…Na én 56-ban gyerek voltam és nem rohangáltam
    fekete cuccban,mint sokan akkor!Na és minden korban vannak olyanok akiket a nép nagyon utál,most ki is lehet mondani,mert demokrácia van!
    Szerintem a szellemességhez ész is kell,de a vádaskodáshoz
    még több,a jó pofisághoz meg már nagyon sok!
    na befejezem,mert nagyon eltávolodtunk a cikktől,ugye (a témától…)kedves….Ille,meg jön egy jó film!
    Na csak értelmezni,ha lehet kérnem?!

  • elolvasta? dicséretes. akkor tudja, mihez tartsa magát. vannak kivételek, bizony. ráadásul a kivétel erősíti a szabályt:D

  • Bírom mikor szabályért rinyál a minden szabályon áthágó szésőjobber , ráadásul egy lib. oldalon.

  • Marcsi
    2013 november 10
    4:20 du.: Akkor kezdeném én. Se kisdobos, se úttörő sem KISZ tag nem voltam. A pártba hívtak, de nem léptem be. Viszont ministráltam, és egy fekete cserkészmozgalom tagja voltam. A vezetőnk egy pap volt, aki kántorként működött a sok börtönbüntetés miatt. Ezek után mégis baloldali lettem, mert úgy gondoltam annak hiszek amit látok, és nem annak amit láttatni akarnak. Az egész életemet végigdolgoztam, és ahol tudtam segítettem. Nekem nincs mit szégyellnem. Ha minden jobboldali ilyen lenne, nem lenne az ország Afrika után a rangsorba.

  • Llanfair!

    Az utolsó bejegyzéseimet nem neked szántam,de azért köszönöm
    a reagálást!!
    Nem a jobb vagy a baloldalisággal van a baj(mindkét oldalon vannak tisztességes emberek),hanem az alaptalan,sértegető és ráadásul nem következetes ……….vádaskodásnak!
    Egyébként én is végigdolgoztam az életem,segítettem ahol tudtam(persze nem mindenki viszonozta, amikor szükségem lett volna rá….de páran szerencsére igen!)
    Különben én is annak hiszek amit látok és tapasztalok,nem a propagandának és
    én közelebbről itthonról!

  • Kedves Marcsi: Ne bosszants légyszíves. Az írott sajtó minden hol elérhető. Leányommal minden nap, barátaimmal legalább hetente egyszer beszélek. Sokkal többet, mint ezt Magyarországon tettem. Volt kollégáim közül csak az elmúlt hetekben hattal is beszélgettem, de folyamatosan tartom velük a kapcsolatot. Miután ingatlanunk van otthon, ez ügyben is kell tevékenykednünk. Meg aztán elégé el nem ítélhető módon az egyik autónk még magyar rendszámmal bír, még ez is ad okot ügyintézésre. Például három hete vizsgáztattuk Budapesten. Feleségem továbbra is előad az egyetemen, ezt is csak személyesen lehet megtenni. Mi a fenéből gondolod, hogy nem vagyunk naprakészek az ország ügyeiben? Természetesen csak Parittyással és Ille Pistivel találkoztam. Annamária meghívása nagyon kedves, de meg fog lepődni, mert szaván fogjuk. Falusit nem említem, mert neki a whiskymre fáj a foga, és ez gyanakvóvá tesz. De a jobboldalról fel sem merült a gondolat ez ügyben. Hidd el, van alapunk az ítéletre. Főleg azért, mert fotelből nézzük a sámlin kucorgókat. És nem örülünk, hogy ez nekik jó”

  • Liberalisnak vallom magam, de ha errol szol a liberalizmus, amit maguk itt muvelnek, akkor nem kerek belole! A liberalizmus ha arrol szol, hogy szabadon elkuldhetek barkit a francba, lekophetem, belerughatok, akkor ez nekem nem kell. Ugyanazt muvelik, amit a jobboldal muvel mikor komcsizik. Es igen, nagyon zavar, hogy osszedobtak egy cikket, csak hogy kopkodjenek. Persze helyreigazitas nincs, mert akkor nem lehetne AVH-zni, meg zsidozni, meg kopkodni… Gratulalok a lap szerkesztoinek! Minosegi munka!

  • Llanfair
    2013 november 10
    3:04 du.
    Hu,ezzel most elgàncsoltàl: a dolgok menetének errol a fordulatànak nem tudok màr,én lemaradtam a „Miért nem H.P.mentem feleségül”
    –Màr mondtam:szeretettel és akàrmikor 🙂

  • kapja össze magát, és írjon egy ellentételt! a címet ismeri, beküldi, leközöljük.
    a liberalizmus erről szól. amúgy elég furcsán liberális maga, ha saját gyakorlatában – ahogy azt korábban ide idéztem – ugyanazt műveli, mint ami ellen ágál!
    amúgy ne kérjen belőle. nem kötelező olvasnia.
    csak halkan mondom, az mno-hoz képest mi egy gimnáziumi faliújság szelídségével bírunk.

  • Gondolkoztam, ennek semmi koze a liberalizmushoz. Ettol fuggetlenul gondolhatjuk ugyanazt emberi szabadsag alatt. Ennek egyedul a butasaghoz van koze. Mert buta ember az, aki mindent elhisz, amit eleje raknak. Ebbol kialakul egy pletyka, es utana egy olyan kep, ami valojaban nem is igaz. Nem vedeni akarom ezt az embert, en sem szimpatizalok vele, de most egy kamu cikk miatt utaljam, vagyis olyanert, amit el sem kovetett? Legalabb nezzen utana az ember, hogy hol mondta, amit mondott. Parlamentben? Akkor van belole parlamenti jegyzek. Tv-ben? Az interneten mar lassan fent van az osszes politikai beszelgetes. Es mikor hallotta a fulevel, latta egy hivatalos jelentesben, akkor szabad egy ilyet megirni. Sajnos igy csak kinevetik a szerkeszto urat, a hitelet veszti, mint ahogy nalam is. Es bocsanat, de igy uszitasnak fogom fel az egeszet, amit nem turok se jobboldalon, se baloldalon, sehol. Az mno is megeri a penzert, ebben igaza van, de szerintem nem az a valasz, hogy utana ugyanakkora baromsagokat irunk, mint ok.

  • nymus, már megbocsásson, hogy maga mit tűr, és mit nem , teljesen indifferens. a parlamenti jegyzéket felejtse el. amióta orbán uralkodik, nem készül az ülésekről jegyzőkönyv.
    hogy mikor, mit szabad megírni, annak meghatározásában se kompetens.
    az pedig, hogy magánál ki, és mit veszített, közlöm, senkit nem érdekel!
    ne értékelje túl magát.

  • nymus, Nem ezért kellene utálnod vonát. De az elvárás, hogy semmilyen szinten, semmi féle indokkal ne védj meg egy náci vezért. A nagyobb baj, hogy nincs humorérzéked.
    Nagyon rossz nélküle létezni?

  • Illes Ur! Maga honnan veszi ezt? Ezt is a hircsardan olvasta? Tessek nezni a tevet, utana meg ezt: http://www.parlament.hu/internet/plsql/internet_naplo, es tessek osszehasonlitani. Megtette, vagy megint valamire pletykara ult fel?

    Maguk tenyleg ennyire nem ertenek, vagy csak tettetik? Tenyleg nem ertem magukat. A problemam nem azzal van, hogy Vonarol barmit mondanak, azt leszarom. Hanem hogy az alapjan mondjak, ami hamis! Eskuszom beillenenek a bekemenetbe!

  • nymus
    a) nem én vagyok a cikk szerzője.
    b) a cikk szerzőjének egészséges humorérzéke van, mi több, él az irónia fegyverével
    c) ha maga ennyire komolyan vesz mindent, nem lehet egyszerű az élete.

  • A parittyás hangja

    Nymus
    2013 november 12
    12:09 du.

    „Tenyleg nem ertem magukat.”

    Nymus a funkcionális analfabetizmus elégé kínos dolog lévén, hogy Gutenberg-galaxisban a betű még mindig eltörölhetetlen kifejezője és hordozója a gondolatoknak, de ha ez némi vigaszt nyújt, nem vagy egyedül! Rengeteg felnőtt ember küzd ezzel a problémával hazánkban.
    Ez a műveltségi állapot utal a kulturális szocializáltság korlátozottságára is amit jól példáz, ahogy infantilis makacssággal kapaszkodsz egy huszadrangú és kétes jogosságú felvetésbe ami ráadásul egy nácival kapcsolatos akinek a jó híre a kutyát nem érdekli a világ civilizált részén! Vagy esetleg te valami egész más vidékről érkeztél…?

  • A parittyás hangja

    Nymus
    2013 november 12
    2:57 de.

    „amit nem turok se jobboldalon, se baloldalon, sehol.”

    Hát erről a szösszenetről majd el feledkeztem! Figyu! Te illetékesség ügyileg valahová Szent Péter környékére pozicionálod magad? Mert itt a gyarló földi létünk realitásaival azt kell mondanom, ki nem szarja le hogy te mit tűrsz vagy mit nem! Majd ha sikerült megküzdened illiteráció problémájával, esetleg olvasgass kicsit a szerénységről… Csak mert úgy tűnik sok közöd ahhoz sincs!