Hazugság, Fidesz a neved!

2013 december 16 6:35 de.22 hozzászólás

Csak igaza van a Fidesznek meg a 0%-os KDNP-nek és intelligens képviselőinek. Ha emlékszünk, akkor azzal söpörték le a családon belüli erőszakról szóló ellenzéki törvénytervezetet, hogy a család és az erőszak két össze nem egyeztethető fogalom, tehát mint olyan értelmetlen. Közben pedig Varga elvtárs kinyilatkozta, hogy ha a nők szülnek 4-5 gyereket és teszik, ami a dolguk (főznek, mosnak, kussolnak) akkor nem lesznek bántva. És különben is, házasodni kell, mert a papír teszi a feleket családdá, nem pedig a szeretet vagy a közös kassza.

Pinocchio

Pinocchio

Hát Balogh Jóska, a tanyasi paraszt a fentiek szerint éli keresztény életét, és bebizonyította azt, hogy tényleg jobb a nőnek, ha feleség és nem csak élettárs. Ugyanis bevallotta az ügyészségen, hogy a vak komondora egész jól lát, és az asszony (mindenki Terikéje) nem azon esett át, ahogyan azt hónapokig hazudta, hanem Balogh dolgos kezeitől kapta ököllel az áldást, és verte bele az arcát a terasz korlátjába, amitől több helyen eltört az orra és az arccsontja. Mert ilyen a keresztényi szeretet, ha nincs papír. Akkor az állat módjára bebaszó büdös tanyasi paraszt lovaggá üti az élettársát, mert az olyan férfias. Így bizonyítva be, hogy kell a papír, mert akkor mindez nem történt volna meg.

Sőt, akkor korábban Terike nem vetődött volna le a vetőgépről sem (gondolom ezért hívják vetőgépnek), mert akkor is csúnyán összetörte magát. De ugye még akkor sem voltak házasok. Ezért Terike most úgy döntött, hogy inkább férjhez megy a tanyasi MMA bajnokhoz, mert akkor talán nem fogja többet bántani. Hiszen a KDNP szerint a család és az erőszak két össze nem illő fogalom, ami kizárja a családon belüli erőszakot. Tehát Terike, ahogy mondani szokták előremenekül, és megpróbálja elejét venni a további mezőgazdasági gépekről való vetődésnek és komondoron való eltanyálásnak. Így inkább férjhez megy a bugrishoz, aki nem mellesleg a falu polgármestere is.

De minden jól van így Balogh elvtárs szerint, nem gondolja, hogy le kéne mondania bármely posztjáról. A Fidesz frakcióból is csak azért lépett ki, mert megmondhatták neki, hogy tegye meg, mert ez már nekik is túl ciki. Így ő még mindig a polgármester, és ő még mindig ott ül a parlamentben Illéssel, Vargával, Tasóval és a többi büdös bunkóval, akiknek a nők szerepe annyi, amennyi 400 évvel ezelőtt volt. Ezeknek lett megalakítva a tahó-frakció, Vadai Ágnes jóvoltából. És ezek a suttyó fidesznyikek papolnak családbarát kormányról, keresztényi szeretetről, ezek szerint család ellenes a mai Európa. Azok merik az Unió civilizációit családellenesnek nevezni, akik a nőket agyonverik, megalázzák, beszólogatnak nekik a parlamentben, és kisebbrendűségi komplexusuk miatt lekezelik őket.

A kedves kondukátor ilyen kandisznókkal veszi körbe magát, ezeket castingolta 2010-ben a felcsúti birtokán, ezekkel veri szét a demokratikus jogállamot és az alkotmányos rendet. Ezek a tanyasi bunkók szavaznak meg mindent, ezek segítségével dobták ki az Alkotmányunkat, amire felesküdtek, és ezek szavaztak meg közel 600 új törvényt, ami mind a Fideszt és tulajdonosát szolgálja.

Egy szó, mint száz, Balogh úgy hazudott, ahogyan egy fidesznyiknek kötelező, először tagadott mindent egy nevetséges mesével, majd mikor már muszáj volt, akkor bevallotta. Ezt tette a legzöldebb fidesznyik is, miután bebizonyosodott, hogy se nem doktor, se nem diplomás, se nem nyelvvizsga tulajdonos, és végre elkotródott oda, ahonnan előjött, a névtelenségből.

“A személyemet ért folyamatos támadások és vádak alól tisztázni fogom magam. Nem hozhatom sem a minisztert, sem a Vidékfejlesztési Minisztériumot és sem az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőséget olyan helyzetbe, hogy a vádaskodásokkal kelljen foglalkoznia, a hatékony szakmai munka helyett” – fogalmaz közleményben Tolnai Jánosné “dr.” Szatmári Katalin. Legalább annyira fogja magát tisztázni, mint amennyire Shit Pál megszerzi a saját doktorit. Sehogy. A félanalfabéta exkomcsi fidesznyik elnök is addig hazudta sajátjának a doktoriját, amíg be nem bizonyították, hogy plágium. Akkor ő is hasonlóakat hazudott, azt, hogy majd tisztázza magát, meg hogy helyreállt a becsülete. Még szöveget sem tud értelmezni a Fidesz köztársasági elnöke, mert nem felmentették, hanem megbukott. Aztán megint hazudott, amikor azt nyilatkozta, hogy elkezdte a doktorit, de miután a SOTE cáfolta, újra megbukott. Tisztességből. És sokadszorra. Shit szava annyit ér, mint a magánnyugdíj pénztárak megvédéséről szóló garanciája.

Tolnainé „dr.” a kokárdát nagyon szépen tudja hordani, de mint kiderült ez kevés, kellene némi szaktudás is, amit az iskolákban, és nem az Ecserin lehet beszerezni. Arra mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy fogják-e vizsgálni a hamis dokumentumokat, és elmarasztalják-e őt majd okirat-hamisításért. És majd a TEK rajtaüt-e a zöldnénin, ahogyan egyéb csalókra szokott, teljes fegyverzetben. Csak vigyázzanak, nehogy megint egymást lőjék le az Orbán-huszárok, mint a múltkor a belvárosban. Az elég ciki volt, de már megszoktuk tőlük, hogy kabaré amit csinálnak.

És ha már TEK és hazugság, akkor eszünkbe juthat az is, hogyan tagadták le az árvízi védekezésért kapott százmilliós összeget Orbán huszárai.

„A Terrorelhárítási Központ (TEK) “szemenszedett hazugságnak” nevezte és újra visszautasította az atlatszo.hu állításait – közölte a TEK társadalmi kapcsolatok osztálya az MTI-vel. A közlemény szerint az internetes portálon december 6-án Becker András: “Mennyiért pakol homokzsákot egy terrorelhárító?” címmel megjelent cikkének “hazug állításait és spekulatív következtetéseit” a Terrorelhárítási Központ vezetése és teljes állománya már a cikk megjelenése napján is határozottan visszautasította.” „A cikkben felvázolt következtetések és állítások minden ésszerűséget nélkülöznek, a szerző által bemutatott számok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal – tették hozzá.” Aztán kiderült, hogy mégis kaptak pénzt a munkájukért, ugyan nem 110milliót, „csak” 108milliót.

Ezt az összeget 20.000 munkaóráért vették fel állításuk szerint. Ha kiszámoljuk, ez 5.400 Ft-os órabér, ami kirívó a magyar munkaerő piacon. Nem kicsit, nagyon. 8 óra zsákolásért, tehát egy nap alatt annyit kaptak, mint amennyit hasonló fizikai munkáért a közmunkások egy hónap alatt keresnek. Orbán huszárai nem dolgoznak olcsón, igaz rajtuk kívül senki nem kapott külön pénzt az árvízi védekezésért. Arra sem emlékszem, hogy a híradóban látni lehetett volna, hogy a TEK teljes állománya (kb. 800 fő) 3 egész napig kint lett volna a gátakon. Mert a 20.000 munkaóra ezt feltételezné.

Arra is emlékezhetünk, hogy a KGB (Komcsi Gigászok Bázisa), azaz a CÖF hogyan hazudta azt, hogy nem kapnak támogatást a Fidesztől. Őket csak a hazaszeretet fűti, és ezen okból vonatoztatják lengyelek tízezreit, és nyalnak csontig a kedves kondukátornak. Aztán kiderült, hogy egy év alatt 40milliót kaptak a Párttól, és annak megbonthatatlan vezetőjétől.

A tengernyi hazugság közül hely hiányában még egyről ejtsünk szót, és az az államadósság. Annak ellenére, hogy ellopták 3millió magyar ember nyugdíjcélú megtakarítását, 3ezer milliárd forintot, annak ellenére, hogy a homok szilárdságú alapizébe is beletették, hogy csökkenteni kell az államadósságot, annak ellenére, hogy 1-2 éve még az államadósság elleni harc volt minden  megszorítás oka és a legnagyobb bűn, annak ellenére, hogy folyamatosan azt hazudja a kormány, hogy csökken az államadósság, nos ezek ellenére soha nem látott magasságokba szökött. Mert az államadósság az fittyet hány a NENYI-re, az alapizére, és az összes fidesznyikre, az pancser gazdálkodás esetén bizony növekszik. Ha pedig a pancser gazdálkodást gátlástalan garázdálkodás is kíséri, akkor pedig különösen. Már pedig most ez a helyzet.

Odáig jutottak el az elvtársak, hogy az újabb és újabb piaci hitelek kamatait már nem is árulják el a félázsiai magyar parasztoknak, hiszen mi közük hozzá, ők csak fizessék majd vissza. „Az 50 millió eurós állami hitelkeretet az államreform operatív program és az elektronikus közigazgatás operatív program keretében fogják felhasználni a hazai önerő biztosítására. A forrás most is futó programok keretében szervezetfejlesztésre, az emberi erőforrás minőségének javítására, valamint a közép-magyarországi régióban megvalósuló fejlesztésekre lesz elérhető. A hitelt 2015-ig kell lehívni, és azt követően 12 éven belül törleszteni. A kamat nem nyilvános, de annyi tudható, hogy az EIB kiváló minősítésének köszönhetően kedvező kondíciókkal jut forrásokhoz, amelyeket ugyancsak kedvező feltételekkel ad tovább.”

Az államadósság mára akkora, hogy már az adósság nyomás mérő is kinyiffant, legalábbis a kormány már azt is eltüntette a félázsiai pórnép szeme elől, csak frusztrálnák magukat. Sokba kerül állítólag a szám folyamatos megváltoztatása, és a kormány ezen spórol. Hetente valakinek át kéne írnia egyetlen számot, és ezt már nem bírja el a büdzsé. Egy TEK-esnek meg 5.400Ft az órabére, ha zsákot pakol.  A választás után még jól jött a parasztvakítás, és a nagypofájú adósság elleni harc, de mára mindez a múlté. A triplabóvlit éppen a napokban tartották fenn a hitelminősítők, az Orbán kormány még mindig bóvli kategóriában teljesít, az államadósság pedig alig van 23ezer milliárd alatt. 20ezer alatt vették át a kormányt 2010-ben, és ha hozzávennénk a 3ezermillárdos ellopott nyugdíj vagyont is, akkor ma 90% körüli lenne az államadósság. Hogy ebből hogyan lesz 50%, ahogyan az alapizé rendelkezik, azt senki nem tudja. Vagyis tudja mindenki: sehogy.

A Fidesz és holdudvara a hazugságok világbajnoka. Magyarország mai kormánya hazudozásban jobban teljesít!

A.G.

22 hozzászólás

  • Szívdöglesztö ez az agónia.Coraggio,A.G.!

  • Minek nevezzelek,miért àrulod el magadat,hogy nem vagy félàzsiai? Teljesen àzsiai,vagy àzsiai félarab….? A szàjhöseitek öszintén-minden mellébeszélés -hazugsàg-nélkül szakadékba vezették az orszàgot-veletek igénytelen pàrtkatonàikkal-.
    Kinek volt az jo? Nektek? Nekünk nem! Most probàlunk jobbat alkotni,
    ehhez a régi keretek nem voltak alkalmasak.Tudjàtok, a puding probàja az evés,a törvényeké az élet-a gyakorlat-.

  • Bizony, eltársak, a régi keretek nem voltak alkalmasak, továbbá a pudding, és az ő csipegetési próbája..
    Itt van belőle némi kóstoló, drága Déneseltárs!!:
    http://index.hu/bloghu/viszkisdoboz/201 … g_sem_volt

    „Nem vagyok járatos a lakás ügyekben, éppen most tanulom” – hangzott el a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2013. december 13. napján a lakás ügyben tartott nyilvános tárgyaláson, ahol Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter és államtitkára, vagyis én a vádlott.
    Mit gondolnak, vajon kinek a szájából hangzott el az idézett mondat? A bíróéból? A védőktől? A vádlottaktól? Esetleg valamelyik tanú mondta? Vagy a vád képviseletével megbízott katonai ügyész? Hát, persze, hogy a vádhatóság képviselője hallatta hangját!

    Hát, ez így szép! A katonai ügyész a tárgyaláson tájékozódik a tanútól a lakásügyi jogszabályok tartalmáról… Az ügyészség ilyen „alaposság” mellett emelt vádat, rángatott a vádlottak padjára egy volt minisztert és egy volt államtitkárt. A vádirat szerint börtönben végrehajtandó szabadságvesztést kérve!

    .
    A vád tanúinak kihallgatását követően elfogyott a levegő a tárgyalóteremben, mert a vád tanúi – kivétel nélkül – nem a vádat, hanem a védelem jogi álláspontját támasztották alá. Ezért a vádlottak úgy döntöttek, a szabályszerű idézésre megjelent védelem tanújának meghallgatása egyszerűen szükségtelen és feleslegesen húzná az időt.

    Persze, ez azér’ van, mer’ minálunk tombol a demokrácija!!!

  • bocsika, mármint kicsodák azok a többen, akik próbálnak alkotni? úgy értem, maga kitől kapott felhatalmazást jobbat alkotni? főleg, kikkel együtt? ebben az alkotási folyamatban magának milyen szerepe van?
    mindezt a többes szám használata alapján kérdezem. esetleg kapott megbízást valakiket képviselni? innen úgy néz ki, hogy nem egy jogalkotó közösség svájci kirendeltsége 😀
    már említettem, jobban tenné, ha a maga nevében nyilatkozna meg. tudja, ugyan bigott lenne, de legalább hiteles.
    a nemzet lelkiismeretének szerepét meg bízza másra.

  • Dénes ERÖS
    2013 december 16
    11:06 de.
    Esetleg tudsz valamit cáfolni a cikkből?
    Azt megköszönnénk, de az értelmetlen handa-bandára, meg a személyeskedésre semmi szükség nincs.

  • cáfolni? ő? nem az a fajta. ahhoz kevés a brossúra 😀

  • Ami Baloghot illeti hazudott,bunkó volt a FIDESZ is elítélte
    nyilvánosan,sőt ki is zárta!
    Ennek ellenére a megvert Terike megbocsájtott és együtt akar maradni „élete párjával”sőt kérték hagyják őket békén!Egybekelnek!
    Hát az ő dolguk innentől kezdve(az más kérdés,hogy mindenki elítélte a verést és a nők többsége ,ezt bizony nem tűrné el)
    Egyébként ilyen eset sajnos gyakran előfordul az életben kevésbé ismert párok között is
    pártállástól,a társkapcsolat formájától függetlenül.
    Ugye arra sincs garancia,hogy egy balos politikus ne verné meg a párját ( dehogynem,csak esetleg még nem derült ki…) akár élettársi, akár házassági kapcsolatban élnek.
    Az meg ugye talán mégsem kifogásolható,hogy egy állam
    előnyben részesíti a házasság intézményét,a gyerekek vonatkozásában is (és főleg egy férfi és egy nő között),
    nem csak nálunk,de egész
    (a főleg keresztény)Európában,ahol természetesen mindenkinek joga van a saját vallása szerint egybekelni.
    A többségnek ugyanis ez fontos és erkölcsi igénye van rá!
    Mások meg úgy élnek ahogy akarnak,de azért ne helyezzék magukat magasabb erkölcsi szintre,mert nincs rá okuk…és főleg joguk!
    A többihez …nincs hozzáfűzni valóm!

  • Marcsi
    „A többihez …nincs hozzáfűzni valóm!”
    Kár, mert abban van a lényeg. Az, hogy a Pártod és csahosai hazudnak mindenben, minden hullámhosszon, minden időben.
    Nem csak álkeresztények, hanem farizeus hazudozók.
    Ehhez is hozzászólhatnál, és nem csak annyit, hogy biztos a baloldali politikusok is verik az asszonyt.

  • antifülke!
    Mindenki így én is ahhoz szólok hozzá amihez akarok,különösen,hogy a cikkben benne volt.
    Mint írtam senki sem tökéletes,hidd el a baloldal sem(nagyon nem)…..no meg
    te sem……..jobb ha nem ragozzuk!
    Egyébként nekem nincs saját pártom,az meg hogy kivel szimpatizálok az én dolgom (többen vagyunk mint gondolnád!)
    Itt viszont több embernek van pártja,de ápolót is kellene keresni….

  • Egyszer ki fognak pattanni ezek a dolgok.
    Tavaly felhívott telón egy barátom aki Fideszközelinek tartotta magát és dadogva előadta hogy véletlenül a kezébe került egy pédánya a 168 óra . c. lapnak.
    ( Abba a faluba ahol ő lakik , hivatalból nem járatják ezt a lapot, ott nem lehet megvásárlni . )
    Aszongya a csávó :
    – Ha csak a 10 százaléka igaz annak amit leírtak akkor..akkor..
    Itt elakadta a hangja..nem tudott mit mondani.

  • Kedves jobbágyok:
    Lehet abbafejezni a személyeskedést , FOGLALKOZZ A CIKKEL .

  • Ha mar a hazudozasrol beszelunk, akkor csak vegyuk elo az elhiresult „oszodi beszedet”. Az mindent megmagyaraz.Azt probalja ez a cikk visszaforditani, de nemigen megy.

  • azért, mert maga nem érti, még nem hazugság a cikk, kedves jimbo 🙂
    persze, az őszödi beszédet sem érti, ami nem is csoda. nem a maga szintje.
    nem mellesleg, még mindig az őszödi beszéden lovagolni, elég ciki.

  • marcus aurelius

    Göllner,
    küszöbön a Karácsony ! Ilyenkor inkább csak zenéléssel foglalkozz, s ne ilyen csúcstatásokkal traktáld a nagyérdeműt: „mert papir teszi a feleket családdá”….”20ezer milliárd alatt vették át”… „akkor ma 90% körül lenne az államadósság”…
    Merry Xmas!

  • marcus, magának agyára ment a karácsony 🙂 a cikk szerzője nem göllner!
    persze, már többször állította, más cikknél is, de attól még nem lesz ő a cikk szerzője 😀

  • Noszticzius Judit

    Nagyon régen már tudtunk,hogy Fidesz-KDNP tovább hazudnak !!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁 🙁

  • Kedves àzsiaiak,vagy àzsiai arabok!
    „Nem kormànyoztunk,hazudoztunk..,elkurtuk nem is kicsit,nincs még
    egy orszàg amelyik ekkora hibàt követett el…”.Ezutàn természetesen IMF-nek kellett jönni,majd mostanàban menni.
    Az adossàgot a vezetöitek szerezték a nyakunkra,2002-ben 53 %-akkor
    még volt és maradt pénz-,2010-ben 83 %.

  • 😛 móricka a szentkirályi utcából megint megszólalt 😛
    amúgy most mennyi van? csak nem 89% ? és ezt kik hozták össze? nyugdíjvagyon lenyúlásával együtt is több, mint a 2010-es.
    erre mit lép, pubi?

  • Jumbo
    Tényleg még mindig itt tartasz, az öszödinél?
    Nevetséges vagy.

  • marcus aurelius

    to he-he-he
    Tényleg, a tartalmából itélve akár Noszticzius is írhatta volna…
    „Talált?” „Süllyedt?!”
    Szabad a gazda !

  • biztos ebben, marcus? vagy esetleg maga is írhatta volna? ha esetleg valamit cáfolna a tartalmából? tudja: állítás, ellenállítás, érv, ellenérv.
    tudja, ahogy azt a marxista-leninistán tanulta, dialektika órán.

  • Sajnos minden normális ember értette az őszödi beszédet,meg
    azt is,hogy a „nagy gyónás” után sem változott semmi,csak
    rosszabb lett,meg még rátettek egy lapáttal…….(felelősségre vonás nélkül…)!.
    Jobb…helyeken lemondanak.. ..(mint sok más országban)
    vagy esetleg jó útra térnek,na itt részéről semmi sem
    változott,csak a hiteltelensége és a hangereje nőtt!!!!!
    na meg ezt a „volt”sajátjai is tudják és szégyenlik!!!