Horváth András: oligarchának tartott személy áll a NAV botrány mögött

2013 december 19 8:38 du.42 hozzászólás

Magyarországon oligarchának nevezett ember állhat amögött, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalban valaki föntről „leszólt,” hogy ne vizsgálják az ezermilliárd forint nagyságúra becsült, politikai pártokhoz kötődő adócsalási botrányt. Ez derült ki csütörtök este Kálmán Olga Egyenes Beszéd című műsorában, ahol csaknem 20 percen keresztül interjúolta meg Horváth András egykori NAV-munkatársat, akinél néhány órával korábban házkutatást tartott a Nemzeti Nyomozó Iroda. Talán ez volt az Egyenes beszéd idei év legerősebb, legmeghatóbb interjúja. Látni lehetett Horváthon, hogy mennyire magába próbálja gyömöszölni azt az elemi felháborodást, amit a pártpolitikai alapon történő, a jelenlegi kormánypárthoz közelálló cégek masszív és rendszerszintű adócsalása okozott.

„Itt nem beszélhetünk bal, vagy jobboldalról, Fidesz vagy MSZP kormányokról. Ezek minden kormányzat alatt megtalálták azokat az embereket, akik révén ugyanazokat az üzleteket letudták folytatni. Ezt az embert nem is tudom hová sorolni. Besorolják ezt az embert valahová, de…”–mondta Horváth a név szerint meg nem nevezett ominózus oligarcháról. Van egy gyanúm, hogy ha mégis kimondta volna az oligarcha nevét, nem lenne számunka teljesen ismeretlen a rejtelyes mogul.

Horváth András

Horváth András

Lehet találgatni, hogy vajon melyik magyar oligarcháról beszélt Horváth András, de szerinte éppen egy olyan alapos vizsgálat, mint amelyet ő kezdeményezett és ami szerinte „érdekütközést” okozott közte és a NAV vezetői között kéne ahhoz, hogy ezek az árnyékbán, cégek mögött sötétségben mozgó emberek „kiugorjanak.”

Közben a Nemzeti Nyomozó Iroda az ominózus oligarcha helyett inkább Horváth lakásán tartott házkutatást csütörtök reggel. Horváth elmondása szerint négy nyomozó érkezett hozzá reggel félnyolckor, amikor még pizsamában volt és felesége, illetve gyermekei még aludtak. Horváth kérte, hogy adjanak neki és családjának pár percet felöltözni és felkelni, de erre nem voltak hajlandóak a nyomozók. Azt az elhíresült zöld színű dossziét – melyet az ügy kirobbanásakor mutatott fel – keresték a nyomozók és el is vitték számítógépének lemezével együtt. A gépen egyébként olyan leveleket is megtalálnak a nyomozók, melyeket Horváth fideszes politikusonak (többek között Rogán Antalnak) küldött, abban a reményben, hogy az Országházban vizsgálatot indítanak. Mint ismeretes: erre nem kerülhetett sor, mivel ilyen parlamenti vizsgálatot nem támogat a NAV-botrányban feltehetően érintett Fidesz.

A nyomozás egyik legfurcsább eleme az, hogy Horváth éppen a házkutatáskor bemutatott iratokból tudhatta meg először, hogy hivatali, illetve személyes adatokkal való visszaélés gyanúja miatt folytatnak ellene büntetőeljárást. Ezen kívül még rágalmazás miatt is nyomoznak ellene. Ilyen alapon Magyarországon bárki lakásán megjelenhetnek kora reggel nyomozók házkutatás céljából, anélkül, hogy az illető tudá azt, hogy bármiben is gyanúsított, illetve, hogy büntetőeljárás folyik ellene. Úgy látszik, hogy ez is hozzátartozik ahhoz a Szép új világhoz, ami a 2010-es forradalom óta kibontakozott.

„Az hogy engem vegzálnak a házkutatással, az oké. De azt, hogy a családomat is belekeverik az nagyon súlyos dolog. Mert kérhették vola tőlem és mindent átadtam volna hivatalos, illetékes szerveknek”–mondta Horváth a zöld dossziéról. Nem ezen a módon kellett volna hozzányúlni ehhez a kérdéshez”-mondta Horváth Kálmán Olgának.

„Nem engem akarnak megfélemlíteni. A fő cél az volt, hogy azokat félemlítsék meg akik még a hivatalban kitudnak állni e mellett az ügy mellett. Nagyon sok ilyen ember van és ezekről tud az adóhivatal is. Az volt a cél, hogy ha a közigazgatásból, vagy az adóhivatalból bárki korrupciós ügyet próbálna jelezni, akkor azt mondják, hogy vigyázzatok, mert úgy fogtok járni mint Horváth András!”–tette hozzá Horváth az egykori kollégákra nehezedő nyomásról és megfélemlítésről. „De én azt tudom üzenni a kollégáimnak, hogy most már ne féljenek. Az országban a becsületes, a tisztességes emberek többségben vannak. Ha még több kollégám kiáll mellettem, akkor össze fog dőlni ez a rendszer”–mondta Horváth az interjú egyik legszenvedélyesebb pillanatában.

Minden mozzanatában látszott, hogy mennyire próbált uralkodni magán ebben a momentumban. Bár csak legyen igaza, és dőljön össze az Európai Unióban és a nyugati világban kirívóan autoriter és oligarchikus rezsim. Ha ez egyszer tényleg bekövetkezik, akkor nem a semmirevaló demokratikus ellenzéknek lesz köszönhető, hanem a Horváth Andrásoknak.

Bár csak lennének többen.

42 hozzászólás

  • Ezt a házkutatást Horváth András lakásán felháboritonak tartom.Ennek a célja nem volt más,mint a megfélemlités,ami nam csak Horváth Urnak szól,hanem minden olyan állampolgárnak,aki szót mer emelni a disznoságok ellen,de célja volt az is,hogy a bizonyitékokat eltüntessék és a bizonyitékok eltüntetése után Horváth Urat bizonyitétok hiányában,hamis vádaskodásért börtönbe zárják.Ez komoly figyelmeztetés is egyben minden tisztességes magyar állampolgár számára.Félő,hogy a 2014-ea fidesz gözelem esetén a „fekete kocsik!!”a nyomozokkal érkezve sok baloldali ember lakásán megfognak jelenni házkutatási céllal.
    Horváth András példája a”MOND MEG AZ IGAZAT,BETÖRIK A FEJEDET”mondást kelti valora.
    Öszintén sajnálom ezt a bátor embert.

  • most mi a gond? nem éjjel jöttek, és nem lefüggönyzött ablakú fekete autóval. nem volt bőrkabátjuk. nem borogatták ki a fiókokat, nem szórták le a könyveket a polcról a földre, nem hasogatták fel a kanapét, ez már azért haladás.
    igaz, leszarták, hogy esetleg a gyerek még alszik, az asszony kócosan, köntösben téblábol a konyhában. azért itt még van némi fejlődni való pintér atyuséknál, már, ami a kulturált eljárást illeti.
    úgy hallom, udvariasan megkérték horváth urat, hogy adja át nekik – természetesen átvételi elismervény ellenében – amit keresnek. sőt, a HD kiszereléséhez még csillagcsavarhúzót is vittek magukkal, ha esetleg a tulajnak nem lenne otthon.
    viszont becsületükre legyen mondva, se hamis 100€-s bankjegyet, se kis zacskó kokaint nem rejtettek el sehol. még nem teljesen tökéletesítették a technikájukat.
    minden esetre, dehogy megfélemlítés ez! csak a rendőrség gondoskodása a bizonyítékok megóvása érdekében. persze, ha csak egy példány van meg a dosszié tartalmából, valamint horvát andrás nem mentette le winchestere tartalmát pár, az ávh – bocs, az orbáni rendőrség – számára hozzáférhetetlen szerverre, akkor megérdemli a sorsát. azért jobb, ha körülnéz, mielőtt lelép a járdáról. annyi felelőtlen autóvezető van már ebben az országban! mi több, már a TEK is képes gépkocsijával felhajtani a buszmegállóba.
    szóval, nem árt az óvatosság, kedves horváth andrás!

  • Aki az életét kockáztatja az nem bízhatja az életét egy merevlemezre. Botorság lenne!


  • Félő,hogy a 2014-ea fidesz gözelem esetén a “fekete kocsik!!”a nyomozokkal érkezve sok baloldali ember lakásán megfognak jelenni házkutatási céllal.”
    Nem ez a döntő és nem is lényeges. A szervezett bűnözést nem érdekli a politikai beállítódás.

  • lehet. csakhogy a mindenkori politikától kapja meg a támogatást.

  • llanfair: lehet egy olyan verzió is, hogy jajistenem-deleejtettükeztamerevlemezt-osztannyiramegsérült-hogysajnosnemtudjuk-bizonyítékkéntfelhasználni.
    innen üzenem a birodalmi seggfejeknek: ezzel ne is próbálkozzanak!
    akad egy testvérpár magyarországon, a kürt kft tulajdonosai, akik az usa kormányzatnak, a nasa-nak és sok más szervezetnek megégett, ronccsá gyűrődött merevlemezéről is vissza tudták menteni az azon tárolt adatokat, bitről bitre összerakva!

  • „A dolgok soha nem tudnak annyira leromlani hogy még egy kicsit ne tudnának leromlani „../MurfiTörv.Könyve.Mittoménhanyadik old./

  • Elkeserítő, ha egy ország rendőrsége ennyire hülye..Tudom, naívat kellett volna írnom, hogy ne érje bakkancs a bejárati ajyót, de nincs rá jobb szó. Illetve, az idióta lett volna a pontos..
    Merdeámmegdebár annyira még Pintér eltárs sem lehet naív, hogy azt higyje, Horváth nem kötött „életbiztosítést” mielőtt kiállt a rivaldafénybe az adataival..
    A dokumentumok négy-öt, különböző helyeken biztonságba hekyezett másolataira gondolok, amikor azt mondom, „életbiztosítást”.
    Ezzel az akcióval a rendőrség olyan morális hátrányba került, hogy innét már nehéz lesz megkérdőjelezhetetlenné tenni az elfogulatlanságát..

  • Felháborító hogy a mai kormánynál a törvénykezés fordítvA MÜKÖDIK.A igazsságot felfedő csaló és a csaló pedig tisztességes!

  • És akkor György Péter főesztéta, a magyar értelmiség egyik elismert embere oda nyilatkozik a Klubrádió egy műsorában, hogy Magyarországon azért még demokrácia van.

    Hogy klasszikust idézzek: lószart, mama!

  • A legalsóbb szinttől a felsőbb szintig vannak a pártok, azaz az emblémás végrehajtók. A legfelsőbb szinten, tehát a pártok és a kormányok fölött vannak az oligarchák, mint minden országban, így az USA-ban is, akik nem bíbelődnek holmi pártemblémákkal. Az ő emblémájukat az állam – USA esetében a FED – nyomtatja, és minden fizetőeszközön megtalálható valamilyen formában. A lényeg ez, a többi csak ilyen vagy olyan szempontból elfogult mellébeszélés.

  • Falus!
    Manapság ha ez az életbiztosítás nem valami nyugati sajtónak van letétbe helyezve már nem életbiztosítás. Kis hazánkban még azt is negtudják változtatni, hogy reggel van és felkel a Nap.De hogy egy bátor pasasról van szó azt szent igaz. Nagyarországon már nincs olyan ügy amiben vagy az olgarchia vagy nevezzük nevén a gyereket FIDESZ nincsen benne. Tessenek csak belegondolni ami itt fekszik az orrunk előtt. Nemzeti Tabak trafik, Nemzeti Kupleráj, Nép-Nemzeti hugyozda. Minden ami népnemzeti több mint gyanus. Ezekkel a házkutakodásokkal csak magukat keverik egyre nagyobb szarba mert napnál világosabb kiknek a kezei vannak benne ezekben a mutyizásokban. Van egy arany mondás ami erre nagyon is igaz: Békét akarsz? Készülj a háborúra. Nos már sok nem hiányzik, hogy kirobbanjon. Csupán a kimenetele kétséges. Amondó vagyok kakából mégnagyobb szarba fog végződni.

  • Christopher!
    „Fél 8-kor jöttek…,még aludtunk…,itt nem beszélhetünk jobb-baloldalrol,Fidesz és Mszp kormànyokrol,ezek minden kormànyzat
    alatt megtalàltàk azokat az embereket,akik révén lefolytathattàk az üzletüket”.
    Mert ez igy lehetséges jöttek a nyomozok hajnali 1/2 8.kor,a lavina
    mozgàsba jött,ez igy helyes.Az ügyészség utasitàsàra,igy jàr el a
    rendörség.Vagy tévedek?
    Rogàn azt mondta a Parlamentben kb.”ez az ügyészségre tartozo ügy”.
    Hol van az ügy? Ott ahovà tartozik:az ügyészségnél-a nyomozo hatosàgnàl-.
    Mit mond az ügyészség? Mondta,hogy Horvàth a gyanusitott,vagy csak ez a kezdete az ügy felgöngyölitésének? Miért nem kérdezte meg a riporter az eljàro képviselöjét is,mert csak egyoldalu szanzàciot akart,vagy felkészületlen a tisztességes hirközlésben?
    Ilyen egyoldalu a hirközlés,a szokàs nyugaton is? Nem!
    Szerintem koràn irodott ez a cikk!

  • Dénes ERÖS
    2013 december 20
    11:08 de.
    Egyetértek! Most véletlenül fején találta a szöget!!!

  • persze, figyelő, persze! a saját fején 😀 csak az fog neki fájni, ha valaki bele is akarja neki verni 😛

  • Avi……a magyar nep anyagias ..ebben # 1 ….lázadni,fegyvert fogni,másért szokott viszont,ugyhogy ezt vizonalni csacsisag

  • téved, erőském. egy jogállamban megvannak az eljárási fokozatok: rendőrség, ügyészség, bíróság.
    az eljárás először nyomozati szakban van, majd átkerül az ügyészségre, ahol a nyomozás során feltárt bizonyítékokat mérlegelve az vagy visszadobja, elégtelen vád okán, vagy vádemelési javaslattal továbbítja a bíróságra.
    a rendőrség feladata a bűncselekmények alapos felderítése, valamint az elkövetők felelősségre vonásához szükséges eljárási cselekmények elvégzése.
    az ügyészség feladata a nyomozás törvényessége feletti felügyelet – na, ezzel orbanisztánban már voltak gondok – , a vádemelés és a vád képviselete.
    a bíróság feladata az igazságszolgáltatás. orbanisztánban, mint tudjuk, ilyen nincs. itt, kérem, jogszolgáltatás van.
    nincs visszafelé nyúlkálás. mondom, egy jogállamban. orbanisztánban rogán, orbán, navracsics és bármelyik kihanemén simán utasítást adhat az eljáró hatóságnak bármelyik szakban.
    mondtam erőském, amihez nem ért, abba ne kotyogjon bele.
    a fentebb idézettek a büntető eljárásjogból valók. már a rendőr szakközép első évfolyamán is tanítják.
    szerintem korán íródott a hozzászólása. még nem eléggé képzett 😀

  • Avi ben Giora
    11:07

    Kedves Szomszéd!
    Ha jól emlékszem, Jörk Heider esetében sem jelentették fel a VW-t, mert prémium kategóriában selejtet gyártott, ha már az alkoholos befolyásoltsággal hiába próbálkoztak. Ez persze csak egy szerény párhuzam volt, de talán találóan utal arra, amit az előbb beírtam, csak már szemszögből.

  • Ille István
    12:03

    „Egy jogállamban megvannak az eljárási fokozatok.” Ez bizony egy piros pontos tételmondat is lehetne! Nos, akkor kezdünk el beszélgetni a Kennedy-gyilkosságról?

  • frivi, nem különösebben érdekel. ha esetleg a hazai eljárásokról akarna eszmét cserélni, jelzem, nehéz dolga lesz pozitívumokat felhozni.

  • Frivol!
    Ez a Kennedy hozzálöttyentés k.b.arra hasonlít, hogy a villamoson valaki megkérdi:Uram megmondaná hány óra van?Igen,szerda.Hű a mindenit már le kellett volna szállnom,mert tavaly nyáron is láttam szivárványt.
    Akinél az ész hiánycikk osztogathat áztatott kenyeret a verebeknek!

  • Ille István
    1:08
    Mindennemű csalódása ellenére elárulhatom, hogy tisztán látom a hibákat is. Az előzőben azonban azt bátorkodtam jelezni, hogy egyéb országokban, mint az emberi jogok és a demokrácia mintaképének kikiáltott USA-ban, vagy éppen a szomszédban, Ausztriában is történtek olyan dolgok, amilyenek kis hazánkban az utóbbi 50 évben nem fordultak elő. Az USA-ban is, Ausztriában is a valakiknek való nemtetszés könnyen halálossá válhat. Eddig még Magyarországon sem merészeltek elmenni, és (most szándékosan mellőzném a cigány-gyilkosságokat), bár Gyurcsány Nagymesternek majdnem sikerült, és csak a szerencsén múlott, de nem az egykori Nemzetvezetőnk akaratán, hogy ez nem következett be.

  • ugyi horvat andris mondta hogy oligarha szolt le ? es ezt o honnan veszi ? vagy az ujjabol szopta ? ugyi nem valoszinu hogy lehallgatta azt amikor leszolt az oligarha valakinek ? vagy megis hallgatozott ? hogyan es hol ? milyeen eszkozoket hasznalt fel a hallgatozashoz ? ki tudja a valaszt ?

  • Cigányok!
    Nem hallgatott ő le senkit hiszen annó ő is benfentes kötökben mozgott.
    Frivi. Jörgivel kapocs még a mai napig nagyon sok találgatás folyik. Még a MOSAD is bele lett keverve de állíthatom semmi köze nem volt hozzá ilyen piszicsáré korhelyekre nem nagyon pazarolta az idejét. Jörgit mások hallgattatták el. Nem tudta sohasem tartani a pofáját sokban igaza is volt és lehetett volna akár még kancler is ha nem rasszista és antiszemita. A rasszizmusa is igen fura volt. Puszi pajtása volt Szaddam Husszein Gadafi és sokan mások. Utálta az arabokat és minden lehetséges helyen kirohant az iszlámisták ellen. Viszont iszonyu lovéket kapot mint Gadafitol mint Szaddam Husszeintől. Miután ezek is főbe karaptak Kartnerben oltári szegénység lett. Az az arab tőke ami anno az ottani bankokban volt deponálva eltünt. Milliárdos hiányok vannak amire a választ csak Jörgi adhatta volna meg.

  • Jajj,kedves Ille István!Nem lett volna szabad tippeket adni a rend öreinek.Ezek a fiuk,csak a könyvekböl értesülhettek a „lefüggönyözött feketeautokban érkezők” viselkedéséröl.Attol tartok,hogy a TEK.illetékesei noteszukba feljegyezik a tippeket a 2014-es választás utánra tartogatva.

  • Avi..megint igazad van….na de akkor meg mit akar ? hiszen azt is megirta hogy ezek az oligarchak kormanytol fuggetlenul tehat gyurcsanyek alatt is ugyanezt tettek,lathatoan erosebbek a kormanyoknal, szellell szemben senki se tud pisalni meg egy gyurcsany/orban nagykoalicio se tudna

  • erösködö ille
    Még a filmekben is az ügyészségtöl kell kérni hàzkutatàsi engedélyt,parancsot,itt idàig csak erröl volt szo.Még filmeket se néz?
    Hol vannak a fékek, egyensulyok,amelyek az alapjai a tisztességes tàjékoztatàsnak is, ebben az idézett TV interjuban ?
    Làtott Kurosava filmet? Hànyféle igazsàg van? Ahàny elöadoja az
    eseménynek.

  • hát, ha magának, déneske, a filmek autentikusabbak, mint a magyar büntető eljárásjog, akkor éljen a filmek szerint 🙂
    amúgy érdekes módon az USA-ban játszódó sorozatokban – helyszínelők, a mentalista stb. a bíró adja ki az ilyesmire az engedélyt.
    mondja, déneske, maga milyen filmeket szokott nézni? 😀
    javaslom, merüljön el egy cseppet a BE-ban. egy kis olvasni való:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BCntet%C5%91elj%C3%A1r%C3%A1s
    és még
    http://5mp.eu/web.php?a=hasznosak&o=TIbT5CZsXV

  • Avi ben Giora
    3:56

    Ha Szaddam Hisszein és a félig-meddig zsidó származású Gadafi puszi pajtásai voltak, akkor hogyan lehetett volna antiszemita, vagy csak az üres zsebű szemitákat nem szerette?
    A pénzhiányos hivatkozást azért nem értem, mert Gadafi jóval korábban halt meg, mint Jörk Haider, akiről úgy hírlett, hogy nem ivott, viszont az értesültebbek homokosnak kiáltották ki.
    Mindenesetre a „balesete” számtalan kérdést vet fel, ami pedig a Mosadot illeti, én velük kapcsolatban nem tenném tűzbe a kezemet, ahogy persze a többi „rangosabb” titkosszolgálatért sem.

  • Minden elismerés megilleti Horváth Urat és remélhető, h készített másolatokat!
    Ugyanis az az ő életbiztosítása!

  • Majd az arra illetékesek döntenek(ügyészség,rendőrség ,
    bíróság)hiteles bizonyítékok és tanúk bevonásával.
    Nem kell előre találgatni és tények nélkül véleményt formálni,nincs értelme!

  • Marcsi!
    Micsoda naivitás! Az UD Zrt óta tudjuk, hogy bizonyítékot arra, és akkor gyártanak, amikor éppen nekik szükségük van rá! Számtalanszor bebizonyították! Ott is egy oligarchának dolgoztak többek között!
    Annak idején több mint 30 hangfelvétel került fel a netre, amit nagyon gyorsan le is szedtek. Ezekben beszélték meg,hogy kire, milyen terhelő iratot gyártsanak, hogyan zsarolják, és félemlítsék meg!
    Itt már rég nem beszélhetünk igazságszolgáltatásról!
    Aki azt meri állítani,hogy itt igazságszolgáltatás folyik az vagy nem normális, vagy csak szimplán hülye.

  • Ille István!
    És a megbizást is!!
    Egyébként ehhez az esethez nagyon oda illik egy magyarnota szövege,miszerint:
    „Tagadják,hogy igaz vona
    Még is azt mondja nota,
    NEM ZÖRÖG A HARASZT,HA IGAZ NEM VONA.”

  • azzal az apró javítással, hogy „ha a szél nem fújja”. a többi stimmel 🙂

  • Dénes ERŐS-nek mondom:
    Biztos vagy abban,hogy most a házkutatásra nem az ügyészség adott parancsot?Ha igen,akkor sem lepödnék meg,mert a Polt fügyér igen is tudható,hogy kitől függ.Ha pedig az ügyészség parancsa nélkül került sor a házkutatásra,az már nagy bajt jelez minden demokratikus érzelmü állampolgárra nézva.

  • kedves druszám, erős dénest ne kérdezze, fingja sincs a BEjogról, meg a valós magyarországi viszonyokról. ő csak egy kiszidolozott fideszes szócső.
    annyit kiegészítésül, hogy az ügyészség FELÜGYELI a nyomozó hatóság munkáját, belső ügyekben maga is nyomozhat, de szükség szerint NYOMOZATI CSELEKMÉNYT is ELRENDELHET – amennyiben úgy látja, hogy a rendőrség nem megfelelően dolgozik – amivel azonban jobb helyeken, a fejlettebb demokráciákban – orbanisztán nem ilyen – csínján bánnak, mivel az arrafelé a hatalommal való visszaélés, az eljárás befolyásolásának biztos jele.
    azonban kicsiny hazánkban, ismerve az ügyészség részrehajlását, a rendőrség alázatos csinovnyikságát, a fideszes politikusok gátlástalan, akár a bíróságok befolyásolásáig is terjedő pofátlanságát, még óvatosabban kellene bánni ezzel.
    de polt ügyészsége nem óvatos, pintér rendőrsége meg nem független.
    mert megengedhetik maguknak.

  • Egy „érdekesség”:
    …”Az ez év őszén elfogadott, a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló törvény előterjesztése bevezetőjében az alábbiak szerint fogalmaz:

    „Minden, a közérdekű bejelentő számára hátrányos intézkedés, amelyre a közérdekű bejelentés miatt kerül sor — a 3 . § (4) bekezdésében foglalt intézkedések kivételével1 — jogellenesnek minősül akkor is, ha egyébként jogszerű lenne.”…
    Hát nem érdekes? 🙂

  • Nincs is annál szebb, meg biztatóbb, mint amikor egy politikus szinte félszegen szerény, és csakis megfontoltan, visszafogottan hajlandó nyilatkozni. Ehhez a választékossága már csak hab a tortán.

  • erösködö,de gyenge ille
    A cikkben is olvashato,hogy ez régi ügy-olvasta-.?
    Miért most irtàk,miért most lett nagy ügy? Mit mondott a Fidesz Parlamenti Frakcio vezetöje a Parlamentben? „Ez az ÜGY az ügyészségre tartozik”.Hovà került,az ügyészségre.Az ügyészség vezeti-kordinàlja-a lebonyolitàst,amig vàdiratként a birosàgra kerül.

  • nem megy ez magának, fiam 😀
    még mindig nem olvasta el a BE-t…a fidesz frakció vezetője se olvasta…persze, ha ő segghülye, akkor maga simán leutánozza, gondolkodás nélkül 😀
    miből gondolja, hogy a frakcióvezető elvtárs azt mondta, akkor az úgy is van?

  • Schmitt Pál utóbb beigazolódott plágium ügye is úgy kezdődött, hogy Szijjártó Peti komolytalan kacsának próbálta beállítani a HVG vádjait. Most ugyanezt teszi Deutsch Tomi, aki az ő felkészültségével honnan a francból tudná, hogy alaptalanok-e a vádak?
    Ami nyugtalanító, hogy az ügy pártokon átívelő. Ilyen volt a dopping botrány is, amit egy színjáték közepette a jobb és a baloldal felelősei közösen fojtottak el. Van ok aggódni Horváth András miatt.