Minden Fideszes Lakjon Jól 17.0

2014 január 4 10:11 de.43 hozzászólás

Már csak alig 3 hónap, és jöhet ismét a tragédia a szabadságharcosoknak, mint 2002-ben. Ismét magához térhet pár napra az agyalágyult magyar nép, és ismét elzavarhatja ezeket a köztörvényes álkeresztény bűnözőket. Persze már nem lesz olyan egyszerű, mint akkor, mert mára a kétharmaddal minden szinten bebetonozták a hatalmukat, és saját magukra szabták nemcsak az összes létező jogszabályt, hanem magát az alapvető jogainkat is. Felrúgták az alkotmányos rendet, amire felesküdtek, majd csináltak maguknak egy egypárti bolsevik faszkalaptörvényt, amit félévente átírnak, mindig a saját szükségleteik szerint. De még így is rettegnek a hatalom és a kasszakulcs elvesztésétől a fasiszta elvtársak, és a 4. év végére nagy hajrát vágnak le a közpénzek elrablásában. Éppen ezért a Minden Fideszes Lakjon Jól Alapítvány maximális üzemmódban pörög, nincs annyi Uniós forrás, amennyit ne tudnának Simicskának és a többi fidesznyiknek kiosztani.

Simicskorbán

Simicskorbán

Az APEH volt elnöke belehúzott rendesen, az utóbbi pár hónapban (is) sorra nyeri a sokmilliárdos megbízásokat. Persze azt senki ne gondolja, hogy a kedves vezető is részesül a profitból, hiszen ő csakis hazaszeretetből él, puritán, mint Kádár elvtárs, szerény, mint Kim Ír Szen, úgy harcol népéért, mint Szaddam Husszein, és úgy szereti a focit, mint Ceausescu.

Világszám kormányunk építteti Simicska Luival a Föld, de lehet, hogy a Tejút legdrágább autópályáját. A kilométerenként 2milliárdba kerülő autópályák, amit az elmúltnyócévben építettek, és a fidesznyikek habzó szájjal fröcsögve kritizáltak, nos, az mára a múlté. Ma már, hála nemzeti kormányunk elhivatottságának, majd 4milliárdba kerül egyetlen kilométer. No, nem a Mátrában, vagy a somogyi völgyhíd szomszédságában, hanem a tükörsima Alföldön. Persze ez most nem drága, hiszen ha igazi magyar turulba született építi az autópályát, akkor az minden pénzt megér, mert ő nem viszi ki az extraprofitot. Csak maximum Svájcig. 110milliárdért 45 kilométer autópálya a hülyének is megéri, márpedig hülyének lenni állampolgári jog, ahogyan ezt tudjuk az APEH volt elnökétől, a kedves vezető legjobb barátjától.

De ezzel még nincs vége, sőt csak most kezd izgalmassá válni a 2013 év végéig kiírt állami tendercunami. Nyert ugyanis a Közgép Tisza-hídépítést is több mint 32milliárdért. És még nincs vége a szerencseszériájának annak a cégnek, akinek a tulajdonosa a kedves vezető szerint a legokosabb ember. Ugyanis Szolnokon vasutat is felújíthat a Közgép több mint 20milliárdért.

És mint igaz keresztények, karácsonykor is a közjóért dolgozott a Közgép, december 23.-án és 26.-án (munkaszüneti napon is!) újabb 27milliárdos állami közbeszerzést nyert Simicska elvtárs cége, a Közgép. Pakson nukleáris tárolót építhet, hulladéklerakót a Dél-Alföldön és az Őrségben, Budán pedig földtani kutatásokat végezhet. Simicska egy polihisztor, egy géniusz, ért mindenhez, ilyet egy ország ezerévente termel ki magából, nekünk mégis kettő is jutott belőle, ráadásul egy kollégiumi szobából. Nem mese ez elvtársak, van annak, aki el nem issza. Van, aki még karácsonykor sem pihen, hanem a haza üdvéért dolgozik rendületlenül. Vajon ezekből a tízmilliárdokból mennyi csoroghat vissza a felcsúti parasztnak? Annak, akinek a telkén futballstadion is épül közpénzekből. Aki Gyurcsány szerint az öt leggazdagabb magyar között van már. Aki Csányi szerint, aki elvileg a leggazdagabb magyar, ö csak egy kisegér, a kedves vezető meg egy elefánt. Ha Mészáros Lőrinc elvtárs Felcsútról már a 100-as listába is belefér, akkor Simicska és volt kollégistatársa vajon hol lehet valójában?

A Közgép építheti több mint nettó 6milliárdért a hatvani vasúti hidat is a hozzátartozó úttal együtt, hiszen Simicska elvtárs munkabírása Leninével egyenértékű, csak ő a „tanulni” helyett azt mondja, hogy: nyerni, nyerni, nyerni!

Éppen ezért építheti a Strabaggal együtt a Közgép a nagyatádi elkerülő utat is, úgy 3milliárdért. És ugyan ez miatt nyerhetett Simicska elvtárs cége még további nettó 5,5milliárdos megbízást is a BKK által kiírt budapesti vasútfelújításra, és a sárvári elkerülő építésére is.

Olyan ez, mint valami tündérmese. Persze csak Simicska Lajosnak. Nekünk, egyszerű állampolgároknak a buksza helyett a bicska nyílik ki a zsebünkben. Persze amikre fény derül, az mindössze a jéghegy csúcsa, a garázdálkodás és a Magyarország kifosztása ennél sokkal összetettebb. Lajosunk ugyanis állami földeket is kapott, mint igazi őstermelő. A szép nevű Nemzeti Földalapkezelő ugyanis 59-szer kiáltotta ki Simicska cégeit nyertesnek valamely földpályázaton 2013. áprilisig, ameddig hajlandóak voltak bírósági nyomásra adatokat szolgáltatni. A félázsiai magyar bugrisoknak semmi közük ahhoz, hogy a Fidesz mit művel a magyar földdel és a magyar vagyonnal, be kell perelni a kormányt a közérdekű adatok kiszolgáltatása érdekében. Ez az átlátható kormányzati politika, amit hazudott (többek között) ez a bűnszervezet a választások előtt 2010-ben. Még a közérdekű adatokat is bírósági úton kell kikényszeríteni ezekből a nemzeti turulba született keresztény tolvajokból.

Lajosunk bitang jó üzletember, a Mezort Zrt-be is úgy „vásárolta” be magát és feleségét 2012-ben 400millió(!) forint alatt, hogy többségi tulajdonosa lett, és már az első év első felében 1,6milliárd(!) Uniós és egyéb agrártámogatást könyvelhetett el. Mindezt az említett 59 nyertes pályázaton felül. Született őstermelő, a felcsúti pajtásával együtt, akik kéz a kézben fosztják ki szeretett hazájukat. Nem kicsit, nagyon.

Hagyó Miklós 15milliós Nokiás doboza ma már csak álom, igazi keresztény imát mondanánk, ha ma csak ekkora összegekről szólnának a korrupciós ügyek. Igaz, hogy még ennyit sem sikerült Pol-pot Péter ügyészségének bebizonyítania közel 4 év alatt, de ne legyünk türelmetlenek, lassú víz partot mos. A Fidesz pedig pénzt.

Ha esetleg eddig nem tudta volna valaki, hogy ki áll a kormány mögött, mint karmester, és még ezek után sem sejti, akkor az egy kretén. A szánalmas hazaffyság mögött semmi másról nem szól a Fidesz politikája, mint a szabadrablásról, Magyarország kifosztásáról, és ennek érdekében a hatalom megtartásáról.

Ennyi munka elvégzésére csak úgy lehet kapacitása egyetlen cégnek, a Közgépnek, hogy az állam és a valódi kivitelezők közé beépülve csak a hasznot zsebeli be, a munkát kiadja alvállalkozóknak miután megnyerték a tendert jóval a piaci ár felett. Más dolguk nincs, mint csörgetni a kasszát, és pacsizni a felcsúti kedves éhenkórásszal.

Az ezermilliárdos áfa csalásról meg a többiről szólni most már nincs hely, de mindennél többet mond el a mai kormányról és az általa mozgatott adóhatóságról, rendőrségről és ügyészségről, hogy annál az embernél tartanak házkutatást, azt az embert fingatja a rendőrség és jelenti fel a NAV, aki felhívta a figyelmet a csalásra, aki vállalja a nyilvánosságot, aki teszi azt, ami a dolga. Hörömpő cirkusz világszám!

A Minden Fideszes Lakjon Jól Alapítvány jobban teljesít, mint tavaly, pedig akkor sem voltak szégyenlősek az elvtársak. Hogy a balfasz ellenzéknek mikor esik már végre le a tantusz, hogy ezek nem demokratikus választásokon legyőzendő versenytársak, hanem köztörvényes, hazaáruló brigantik, azt csak a jóég tudja, de hogy mindezt még a gyarmatosító Európai Unió szponzorálja, az már mindennek a teteje. És amennyire mindez egyáltalán nem zavarja a csavaros észjárású magyarokat, mindebből arra lehet következtetni, hogy ez az ország menthetetlen, a demokráciát és a jogállamot messziről ugatja, igényei azerbajdzsáni szinten vannak Európához tartozásban. Éppen ezért azért sem szól senki egy árva mukkot sem ebben az elbaltázott országban, hogy demokrácia óra helyett hittant vezettek be gyerekeinknek, és visszafelé haladunk a történelembe, ahelyett, hogy a modern Európához próbálnánk felzárkózni. A Fidesz nem csak a javainkat lopja el, hanem a jövőnket is.

Hajrá Magyarország, hajrá balfaszok!

A.G.

43 hozzászólás

  • Az emberek ezeket le sem tojják még kis ívről sem. Ha mégis akkor az ezermilliárdok és a milliós összegek között nem érzik a különbséget.
    Ezen egyébként könnyen lehet segíteni. Ha méterben számolunk talán érzékletesebb a nagyságrendi különbség a lopás és lopás között -ami persze egyik esetben sem dicséretes egyébként.
    Szóval ha az MSZP nyolc év alatti pénzlenyúlását vesszük egy méternek (azaz alig nagyobbnak mint egyetlen átlagos lépés), akkor a Fidesz lopásai már simán elérnek Pestről a Balatonig kérem szépen. Hajlamosak a magyar emberek pl. százmilliós és ezermilliárdos tétel közé nagyjából egyenlőséget tenni. pedig az egyik 1 lépés a másik pedig 10 kilométer. Azért nem mindegy, hogy ki mennyit lopott mégsem, hiszen ilyen óriási lenyúlások minden egyes magyar embertől komoly pénzeket vonnak el. Ha csak a NAV botrányban szereplő összeget nézzük, csak az minden magyar embert 100 ezer forinttal rövidít meg az újszülöttől a haldoklóig mindenkitől! Mondjuk ez a tétel hány havi rezsicsökkenéssel ér fel kedves magyar emberek, magyar családok? Egy olyan időszakban egyébként pedig pofátlanság rezsicsökkentésről beszélni amikor az energiahordozók árai globálisan csökkentek, de ez nem a mostani témához tartozik. Szóval a magyar családoktól immár több százezer forintot kivettek ‘azelmúltnégyévben’ és visszapöcköltek nagy-nagy rezsiharccal pár ezer forintot. (Bocsánat a gazdagoknak, és a méggazdagabbaknak ennél azért többet) A magyar narancsagyú ember meg örül és tapsol annak is ha kiszúrják a szemét -ha kiszúrják kiszúrják, de legalább Orbán tegye. Hát mindehhez gratulálok a tisztelt -Fideszre- szavazó polgároknak.

  • A.G!
    az,hogy sokan már most is „kritikus állapotban” vannak az
    sokan tudjuk,de azt is,hogy mi lesz 3 hónap múlva a sorsuk…….zárt osztály!Ott aztán üvöltözhetnek,kapnak
    egy szurit és nyugi lesz!

  • Szarcsi
    Ahhoz van valami hozzáfűznivalód, hogy ov legjobb barátja csak az utóbbi pár hónapban kb. 200milliárdos állami megrendelést kapott?
    Ha nincs, akkor kotródj innen!

  • Marcsi
    2014 január 4
    3:28 du.
    Ezek szerint csak három hónapig lesz még itt?

  • kedves donom, boda már többször kijelentette, hogy ennyi volt. de hát, nem egy erős jellem, cserébe mazochista. élvezi, ha szénné égetjük 😀

  • Ekkora barmokat mint ti!Sokkal jobb lesz az mszp minden bizonnyal.Most legalább történik valami még ha fáj is.A barom gyurcsány is azt mondta fájni fog,fájt is de jobb nem lett csak szarabb.

  • Attila! Egyelőre nem tudom, hol olvasta, hogy a KMH-nak az a fixaideája, hogy az MSZP-t akarná látni a kormánykeréknél. Sőt ha elolvasta ezt a cikket, meg mondjuk a többit is, akkor teljesen más miatt emeli fel a hangját ez a fórum. Vagy Attila kedves Ön úgy gondolja, hogy az a tény, hogy az előző ciklus esetleg szar volt az feljogosítja a jelenlegit, hogy azt mindenképp felülmúlja. Ennek a kormánynak kb. másfél év alatt sikerült több kárt okozni, mint annak a bizonyos emúúútnyolcévnek. Az, hogy ezt én ideírom, nem azt jelenti, hogy az MSZP-t sírom vissza mielőtt erre következtetne megint. Egyébként Ön is az a tipikus számolni nem tudó, aki nem tudja, hogy az ezermillliárd és a százmilliós tétel között milyen mérhetetlen nagyságrendű a különbség. Nem tudja érzékelni, hogy mennyit lopnak el magától ezek, azzal a címszóval, hogy „most történik valami”. Persze, történik: Önöket, mint a Fidesz saját híveit totál hülyére vesznek (szép dolog ez, amikor maguk odavannak Viktorékért??) Másik aprócska történés, hogy kifosztják az országot. De nem ám csak úgy magát AZ ORSZÁGOT, hanem az embereket egytől-egyig. Van egy szűk réteg amely jól járt az egykulcsossal, a rezsicsökkentésnek csúfolt hazugsággal, ha a hétköznapi emberek szintjén nézzük a dolgokat. Aztán van egy baráti kör, amely viszont pofátlanul milliárdos nagyságrendben gazdagodik a lopásokkal. Nonszensz ez a hozzáállás, hogy : „most történik valami”. Ön szerint mi történik??? Lesz 1-es villamos végre amely nem 10km/h-val fog suhanni? Vagy lesz focistadion tucatszámra, hogy a náci csürhe huligánok aztán jól feltépkedjék a székeket, mert nem a látványos fociért fognak oda kimenni. Vagy, hogy épül egy kis autópálya világrekord áron? Ember!! Ezeket a pénzeket Öntől veszik el, és a rezsicsökkentéssel elkábítják magát és a többit aki beveszi ezeket a marhaságokat. Ön bevesziii??? Beeeee-beeeee! Ne legyen birka!

  • Barom, aki mondja!
    Mégha ismeri is a betüket és írni is tud!

  • Attila

    2014 január 5
    3:20 de.

    Attila,ezt nem Gyurcsány,hanem Bajnai mondta:”Fájni fog,fájni fog…!”
    A nevesincs cikkíró szavaival élve,az fog fájni nektek kömöhök,amikor az általatok imádott „balfaszok” örökre eltünnek a saját szakadékukban.Fájni fog!

  • Attila: Te „caffardban” és heveny neveletlenségben szenvedsz! Mindegy mi csak változzon valami. Az se baj ha sokkal rosszabb.
    Azután jön (jött) az ámokfutás.
    Amúgy a barom sajnos te vagy. Ez kétségtelen tény!

  • küszküllő: mi fáj? gyere, mesélj, van itt kolbász, van itt kenyér! 😀

  • küzküllő.
    Ha neked lesz (neadjisten)igazad akkor megnézheted a kedves hazádat. Az értelmesebb meg úgy is lelép innen. Szenvedjen az akinek két anyja van.
    Attila.. Az a szerencséd hogy sok hozzád hasonló van.

  • Ille kedves,ezt Bajnaitól kérdezze.

    Bali80!Tán attól tart,hogy a jelenlegi silány álbaloldal helyett nem futja majd egy igazira?

  • nade, kedves küszküllő, hova tette a humorérzékét?

  • Zorán : Mi fáj? (1966)

    Mi fáj, gyere, mesélj
    Mondj el mindent, tőlem ne félj
    Kedved elrepült, ó, hol jár
    Távol, messze száll

    Mi fáj, gyere, mesélj
    Van-e ború, van-e veszély
    Mondd el bánatod énnekem
    Súgd meg csendesen

    Úgy kérlek, ne hazudj
    Mire jó, gyorsan mondd csak el
    Hisz a zord élet oly rohanó
    Nincs idő, hát ne várj
    Állj elém, bátran állj
    Mondd csak el, mondjad el

    Mi fáj, gyere, mesélj
    Mondj el mindent, tőlem ne félj
    Bennem bíznod kell
    Úgy, ahogy sorsom bíztam rád

  • erre céloztam. persze, van egy hofi-paródia is, na, abból van a kolbász és a kenyér.

  • Attila
    2014 január 5
    3:20 de.
    A barom az, akinek tetszik az, hogy simicska százmilliárdokat nyúl le az adófizetők, tehát a mi pénzünkből.
    Remélem boldog vagy, hogy 300 forinttal kisebb a rezsid, biztos anno szavazni is voltál 300 forintért. Most ha dokihoz mész, nem kell vizitdíjat fizetned, csak várnod hónapokat, hogy szóba álljanak veled. Addigra vagy meggyógyulsz, vagy megdöglesz. A fidesznek mindkét változat megfelel.
    Igazi 300 forintos félázsiai turul által kifosott birka vagy.A te fajtád teszi lehetővé azt, hogy triplabóvlis hazánk egyre mélyebbre süllyedjen minden szempontból.

  • Szeretném megjegyezni,hogy én soha nem mondtam azt,hogy eltűnök innen,csak legfeljebb arra a napra befejeztem…
    mert ugye nem ezen a fórumon művelődöm….ha ezt tenném,akkor olyan szintre süllyednék,mint itt sokan,na ne..
    Na meg vannak jó műsorok,programok egyéb színvonalas időtöltés…..
    Ebből is látszik,hogy sokan itt még olvasni sem tudnak,hát még értelmezni!
    Egyébként minden normálisnak azt üzenem,ne tűnjön el,ne
    adja fel,így legalább a „sok jó modorú értelmiségi”olvas
    néha valami igazságot!

  • Küszküllő!

    Gratulálok….szegények nem veszik észre,hogy ők égnek
    nem kizárólag az alpári stílusuk (Gyurcsányt követő jó pofik…)de a sok megcáfolható hazugságuk miatt is,meg a kinti tisztességes magyarok nem árt ha hiteles forrásból is tájékozódnak!
    Egyébként Gyurcsány 4%,Bajnai 4%,MSZP 12-13 %,Jobbik 8%
    LMP 2 %,mig a Fidesz 37%-on áll,bár a közvélemény kutatók
    eredményei eltérnek egymástól,az arányok nagyjából hasonlók!
    Egyébként nem ezen a fórumon fog múlni az eredmény szerencsére…..és addig még van idő,nyugi!

  • sértő személyeskedés okán a komment törölve. a moderátor

  • Kedves Marcsi, a magam részéről remélem nem „tűnik” innen el, hiszen értelmesen ütköztetni az álláspontokat, -vagdalózás és az örökös hátra/másra mutogatás helyett- az egyenesen hasznos dolog. De már megint lekicsinylő hangot érzek a hozzászólásában, ahogy itt másokat titulál, akik nem az Ön álláspontját osztják. Megjegyzem, hogy a Figyelő nevű Klári néni ilyen szempontból kellemes vitapartner és felüdülés, annak ellenére, hogy sok mindent nagyon rosszul érzékel. De hát A kormány pont erre épít, hogy az érzelmekre hasson és kábítson. Ez olyan mint az egyoldalú szerelem, rózsaszín ködben képtelen az ember megfelelően látni a dolgokat. Annyi a különbség, hogy itt a fejekben narancs színű az a bizonyos köd.

  • bocs, huncanada, boda esetében értelmes álláspontról, főleg annak ütköztetéséről beszélni barokkos túlzás 😀

  • HunCanada!

    Köszönöm a kulturált válaszát és szeretném megjegyezni,hogy nálam nincs se rózsaszínű,se „narancsos”köd,csak igyekszem
    tárgyilagos lenni és az itthoni több forrásból (TV,sajtó,
    internet,valamint a személyes tapasztalataim alapján)tájékozódni és a feleslegesen uszító cikkekhez
    hozzászólni!
    A mostani kormány sem hibátlan és ha úgy érzem több fórumon teszek is észrevételt!
    Az igazságtalan,valóságot nélkülöző és vakon gyűlölködő,valamint a primitív stílussal szemben is (ezen a fórumon)fellépek,úgy gondolom ehhez jogom van és nem vagyok egyedül!
    Én nem kicsinylek le senkit és azt vallom a múltat el kellene temetni,megbékélni és különösen nem szabadna alaptalanul vádaskodni,főleg azokkal szemben ,akik abban az időben nem is éltek,valamint toleranciát szeretnék
    mindkét oldal részéről.
    Persze a sértegetés,vádaskodás indulatokat szül,de többnyire a fórum kezdi a csatát,a másképp gondolkozók meg ugye visszavágnak….Hát ez van!
    Egy demokráciában úgy gondolom szabad vélemény nyilvánítás(több pártrendszer) van és kulturáltan is lehet vitatkozni,attól függetlenül,hogy kinek van igaza!

  • Szarcsi
    Ismét felteszem a kérdést:
    Van valami hozzáfűzni valód ahhoz, hogy simicska több százmilliárdos megbízást kapott csak az elmúlt hónapokban?
    Vagy csak mellébeszélsz továbbra is?
    Mert akkor húzz el innen!
    ” a sok megcáfolható hazugságuk miatt is…”
    Sose cáfoltál még meg semmit, csak hazudozol demens szatyor.
    Igazi suttyó fidesznyik vagy, rinocérosz bőrrel.

  • Az a baj hogy még mindig nem laktak jól!

  • Az a baj, hogy a feltett kérdésekre, épp úgy nem válaszolnak a hívek, ahogy maga Fideszes politikusok. Egyszerűen nem nyilatkoznak, nem mennek el a TV műsorokba (csak a sajátjaikba max), ha pedig mégis válaszolnak, akkor még véletlenül sem a kérdésre adnak választ, hanem beleszövik az elmúlt kormányt, mint minden bajnak okozóját. Ilyen a világon nincs, hogy egy egyszerű kérdésnél is „gyurcsányelkúrtabajnailibásmestárhezykomcsielmúúúltnyolcévezni”. Az milyen dolog, hogy pl a Klubrádiónak hosszú hónapok óta nem ad interjút a kormány szóvivője??? Soha sem ér rá! Hát minek fizetik a magyar emberek azt a naplopót is, ha nem azért, hogy vigye a szót és válaszoljon a kérdésekre?? NONSZENSZ ez az orbanisztáni rezsim és annak határtalan pofátlansága.

  • HunCanada
    És az milyen dolog, hogy a 4 éve megnyert frekvenciáját sem adják oda a Klubrádiónak?
    Ehhez képest az, hogy a hazudozó szófosója szóba se áll velük, az elhanyagolható.
    Ezekhez képest a legnagyobb baj, hogy a Klubrádió még mindig demokráciának hazudja orbánisztánt, és ahelyett hogy ordítaná a szabadságot, a demokráciát, a jogállamot, belesimul a rendszerbe.

  • Nyolcévük alatt 53 %-rol 83 %-ra megnött az adossàgunk,
    eladtàk a DUNAFERR-t,a MOL részvényeit,a MALÉV nyereséget termelö
    részeit.Mégis 2008-ban màr VÉSZKÖLCSÖN kellett,IMF tanàcsokkal,a
    megszoritàsok ellenére,6,8 % gazdasàgi vissza esés 2009-ben,pedig elintézték,hogy a kölcsönüket csak 2012-töl kelljen törleszteni.
    A régota meglevö problémàkat is örökül hagytàk,most a pàrtkatonàikkal és kedvezményezetteikkel jajvaszékelnek,hogy szegény az orszàg.
    A kölcsönük kifizetve,az inflàcio megfékezve,az örökölt EU-s tuldeficiteljàràs megszüntetve,az önkormànyzatok adossàga àtvàllalva,a gazdasàg növekszik.Jo uton vagyunk! Hibàk vannak?
    Biztosan,de majd mindig többen jollakhatnak.
    A régi-uj gyàszvitézek hagyomànya nélkül joval elöbbre tarthatnànk.

  • rögeszme…

  • Dénes Ezt annyiszor leírja csak az a probléma ezzel, hogy egyszerűen nem is igaz illetve akkoriban nem csak a régióban, de világszinten MINDENHOL nőtt az államadósság a váságnak köszönhetően. Ugye azt nem gondolja, hogy minden országban az MSZP volt hatalmon? a MOL részvényeiről meg ne is beszéljünk, amit a FIDESZ az emberektől ellopott MANYUP pénzekkel vásárolt vissza a kormány, amely részvényárak a legutóbbi csekkolásom állása szerint MÍNUSZ 20%-as bokóban voltak. Azaz a Fidesz nem tőzsdézik igaz? Dehogynem ráadásul lopott pénzel és szarul is! Tovább az Dénes nagy eredmény, hogy az IMF hitel ki van fizetve egy sokkal nagyobb hitel felvételével (állampapírok kibocsájtása magas kamatra). Hát ezt még Ön is megtudná csinálni, hogy ha van egy hitele arra és azt úgy fizeti vissza, hogy felvesz rá egy uzsorahitelt. Ez nem teljesítmény, ehhez nem kell tehetség. Az infláció megint csak a vásárlások stagnálása miatt ilyen alacsony, ez nem egy érdem ez egy katasztrófális visszafejlődés!! Mit jelent ez? Pontosan azt, hogy nincs az országnak növekedése, fejlődése, nem hasít Magyarország, nincs fogyasztás, nincs vásárlás!! Amit Ön állandóan szajkóz, az pont az a cucli amit a Fidesz ültet az agyába. De kaparjon mélyebbre a felszínnél és lásson tisztán. Vagy csak gondolkodjon!

  • Dénes ERÖS
    2014 január 6
    1:49 du.

    Ezaz, drága Déneseltárs!! belevágni a tatástikát a komenyista eltársak mocskos pofájjába!! És nehagyni üket pofáznyi!! Merasztat nemkőhagoztatnyi, hogy a zország 98tú kettőezerig vót jólműköddő, meraza rohatt Bokroseltárs kicsinyéget gatyábarászta a dógokat. Asztán a narancsoseltársak egyakták ugyann, mer a zemekedís má létezerbe megszünt, de illesmirű nemhaggyuk mink,- én meg a Déneseltárs- pofázni az ellenzékieltársakat!! Arrú semkő beszényi, hogy a Dunafar 97-ttü kétezereggyig megháromszoroszta a termelíssit, oszt kétezereggybe gyorsann kirugták a vezírigazgató eltársat, mer sokallotta a husszázalékot. Megaszt megszüntettek eccsomó gyártásottis, ami hoszta a pízet!! A zújeltársvezirga meg atta! A husszázalíkot! oszt eredmíny meg nemgyütt!! osztanakkor a résvínyesekk aszonták, elannyi!! Kinemond, drága Déneseltárs, hogy mivótaneve a Zápv vezírnek, aki szinte a zegísz privát ázsiját szerveszte, levezette, meg százalíkutatta má 92 úta!! mer nemkő mindenta zorrára kötnyi a komenista eltársaknak!!
    Assemongyukmink,- én meg a Déneseltárs,- hogya Malév má’vagy huszéve nemvót gazdaságoss. egyetlenneggy ríszese. MOLba meg a zállamnak husszázalíkos beleugatási joga vót, a zeladását meg ugyanaza fityeszeseltárs veszette le, aki mostan a Zinter Pál körösztülísire vár két szotyolázás között a ministránselnökúrra! Jaám!! Oszt mindenki bekaphassa!!
    Mer mink nepofázunk arrú, hogy hogyan lett a sjejci Franciska háromívve a budiforradalom hasznátt wécépapírra lángúlóvá tett örömtüzeji köszepette kéccáznegyven!! mer” nemérdekes!! meg asse, hogy kétezerhétig Járaji eltárs vót a Zemebé főnöke, mer Járaji eltárs jóeltárs!! Külömbeis, miúta temetkeszési vállalkoz, a zigaszmagyarok ünáluk ócsóbban kőcsönöszhetnek ásót meg lapátott a zönsirásáshó! mer igazmagyaribú van a szivelelke!! meg külömbeis! Mink döbörgünk! Mink, én, a Déneseltárs, meg a gaszdaság? mermink jobban tejjesíttünk!! Bizonyíttom, tennap is monta a kenyeresjány!! (Déneseltásrú ugyan nembeszít, de mink eggyek vagyunk nemzettudaunkbú összenőtt árvajányhajunka!! Mer nízzükcsak! iga, illen magas a zálomadósságunk még a renszarváltáskorsevót, de ez azér van, mer a komenyista eltársak, mega zürgebőrbe, Dunánföluszó, sötítbe bujkálló, rémhireket terjesztő globálcionista karvalytöke támadást indított az igasság ellen!! A szivcsakránkat akargyák a rohattak!! Demink nemaggyuk!! Oszt jól a pofukba mongyuk a számokatt mink, én meg a Déneseltárs!! mer’ nemleszünk gyirmót! A statárisztikajis kimutassa, hogy jobbaníllünk! Merabba nincsenbenne a sokk csaló, fékezü, félábu, tolókocsis rokkantnyugdíjjas!! mer’ nemnyugdíjjat kapnak! Akkómeg nepofázzanak bele! A koszmunkás meg köszönnye meg!! mer Orbán eltárs nem lüvette üket halomra!! Penig megtehette vóna! Haggyaüket ennenmaguktú epusztúnyi! mer emberbatátiságbú is kiválló! mega zországutszílinse hagyott senkit!! Eisigaz!! mer TEK kilomíterekke jár a zótójja előtt, oszt mindenkit belerugda a zárokba, mire a mink Szemefénye odaír!!
    Szal, drága Déneseltárs, nemhagyni pofáznyi a komenista eltársakat a záremekedísekrű, tandíjjakrú, tanarak terhelísirú, gédépírú, adósságrú, 33ezer csődbement kisvállalkozásrú, illesmikrű!!
    Előreja felcsuti utonn, drága Déneseltárs!!
    Csak mondom, hogy tígedet a minapis megdicsírt Kykicz eltárs, a Nemzeti Résenlevési Bizoccság Lső titkára!!
    Aszonta, ha esmeg győszelemre visszük a turulbaojtott csodaszarvastú megesett Emese leszármaszottyajit, akkor megigíri teneked drága Déneseltárs, hogya zállatorvosi egyetem betegsígmanipulátt műlovát terullad foggyák eneveznyi!!
    Csókútatlak drága Déneseltárs! Igyá valamit. Asz legalább megláccikmajd rajtad.

  • Kár ennek az idióta DNS-nek magyarázni, már ezerszer elmondtuk neki ezeket, de mindig elfelejti az olyan apróságokat, mint a világgazdasági válság.
    Annyit javítanék ki, hogy emlékezetem szerint as MOL részvényeket az IMF hitel maradékából vették meg (500milliárdért), és mára legalább 100miliárd bukóban van, mert a fidesz tőzsdézhet a zemberek pénzével, a magánnyugdíj pénztárak nem tehették.
    Az ilyen agyhalottaktól bármit tehet a fidesz, ez mindig tapsolni fog nekik, akkor is,amikor az éhhalál küszöbén lesz. Hülyének lenni állampolgári jog, és ő él a jogával 🙂

  • dénest svájcban még marginálisan sem érint semmi a hazai történésekből. soha nem lesz az éhhalál küszöbén.
    éppen ez – hogy svájcban él – bizonyítja, hogy nem hülye. csak hivatásos agymosott.

  • Ille István: Egyben bizonyítja, hogy Svájc bevándorlási törvényében is vannak hibák!

  • erős nem folyamodott svájci állampolgárságért. valszeg csak tartózkodási engedélye van, nem számít bevándorlónak. barátomék gyerekei ott nőttek fel, ott jártak iskolába, szüleik ott dolgoznak, de nekik se volt könnyű állampolgárságot kapni. erősnek meg esélye se lenne.

  • Ille István
    2014 január 7
    5:39 de.
    Egyetértek!
    Az állampolgársági vizsgához nagyon sok ismeret szükséges, kivétel az új magyar állampolgársági törvény. Déneskének meg néhány mondaton kívül semmi nem fogad be a feje. Szándékosan nem agyat, vagy eszét írtam.
    Én még a régi törvény szerint tettem a vizsgát. Várhattam volna egy kicsit, tanulni sem kellett volna, meg a juttatásokról ne is beszéljünk. 🙂

  • Kedveseim!
    Mindenhol vàlsàg volt,de csak nekünk kellett 2008-ban IMF kölcsön,majd avval csak minàlunk volt 6,8 % visszaesés,minden évben tulköltekezés-csak nàlunk-,ezért tuldeficiteljàràs.
    Màr nincs EU-s tuldeficiteljàràs,A tüzoltoknak 2010 ota nem tartozik az àllam,az IMF kipaterolva,az inflàcio megfékezve,az önkormànyzatok adossàga megszüntetve-àtvàllalva-,MOL részvények vissza vàsàrolva,a rezsiàrak csökkentve.

  • kedvesem! rögeszme. de, ha sokat ismételgeti, majdcsak megszánja egy orvos 😀

  • Ille István
    2014 január 7
    3:47 de.
    Azért Svájctól többet vártam volna, nem gondoltam, hogy minden hülyét befogad.Azt hittem ennél jobban szelektál…

  • antifülke, nem fogadta be, csak munkavállalási engedélye van – és tartózkodásija. letelepedésije nincs.

  • István
    Milyen jól informált vagy. Minden hülyét ilyen jól ismersz?