Gyáva ellenzéknek nincs hazája!

2014 február 5 10:14 de.75 hozzászólás

Könnyű dolga van a Fidesznek, ilyen béna, kollaboráns ellenzék az egész Galaxisunkban nem létezik máshol, minden gusztustalan görénységükre összecsapják a bokájukat, és „parancs, értettem!” felkiáltással teszik azt, amit a Fidesz parancsol nekik a kétharmad birtokában. Nincs az a mocskos törvénye a jobboldalnak hazudott gyökereknek, amit ezek a kontraszelektáltak ne teljesítenének azonnal, csorgó nyállal. Akármilyen szemét jogszabályt hoznak, amely nyilvánvalóan ellenük készül a választások közeledtével, és ami nem mellékesen a választók érdekeivel is ellentétesek, ezek azonnal haptákba vágják magukat, és ahhoz igazodnak.

Mesterházy Attila, az Összefogás kormányfő-jelöltje.Fotó: hir24.hu

Mesterházy Attila, az Összefogás kormányfő-jelöltje.Fotó: hir24.hu

A választási törvényt már Isten tudja hányszor változtatták meg egyoldalúan, de az ellenzéknek hazudott kollaboránsok minden alkalommal igazodtak. Eszükbe se jut ezeknek a birkáknak, hogy jogaik nekik is vannak, meg a választóiknak, és egyoldalúan minden törvényt, különösen a legfontosabbakat nem lehet megváltoztatni demokráciákban. Alávetik magukat minden aljasságnak, mert az ellenfelüknek kétharmada van. Ekkora lúzereket az állatkertben kellene mutogatni, nem pedig a parlamentben.

Most éppen a választási kampányban való reklámozás van napirenden, de előtte már mindent megváltoztatott egyoldalúan a felcsúti kondukátor. Átírta a körzethatárokat, felszámolta az OVB-t, államosította a választást lebonyolító szoftvereket kezelő céget, szavazati jogot adott külföldi állampolgároknak, akiknek több jogot biztosít, mint az igazi magyaroknak (levélben is szavazhatnak, ingyenes eü-i ellátás, tankönyv dotáció, nyugdíj a semmire stb.), egyfordulóssá tette a választást, és csak 2-3 hét múlva fogjuk megtudni a választás végeredményét. 2-3 hét alatt annyi külföldi szavazatot hazudnak, amennyit akarnak, úgy számolják a szavazatokat, ahogyan akarják, nem a kétharmad, de a négyharmad is meglehet nekik.

A balfék ellenzék mindezt szó nélkül tudomásul veszi, és eszébe sem jut az, hogy a választópolgárok érdekeit kellene figyelembe venniük. Legalább nekik, ha már a Fidesz magasról tesz a demokráciára, a jogállamra, és a tisztességes választásokra, tesz a magyar emberekre. Miről is van szó legújabban?

„Az eddigi választásokhoz képest kevesebb lesz a politikai reklám a 2014-es kampányban, a kormánytöbbség ugyanis több ponton is jelentősen szűkítette a pártok hirdetési lehetőségeit. A baloldalon már felvetették, hogy hiába lesz pénzük, ha nem lesz felület, ahol elköltsék. A Fidesz azt mondja, nem politikai okok miatt korlátozták a reklámfelületeket.” – írja az origo.hu. „A Fidesz a választási törvény átszabásával, illetve több rendelettel is alaposan megváltoztatta a politikai hirdetési szabályokat. Így egyrészt nem kell attól tartanunk, hogy mindenhonnan politikusok fotói néznek majd le ránk, másrészt minden pártnak megnehezítették, hogy eljuttassa üzeneteit a választókhoz.”

Magyarul megtiltja a Fidesz a politikai reklámokat a legtöbb helyen, kötelezően ingyenessé teszi a kereskedelmi médiumokban a politikai hirdetést, az államiakban pedig meghatározza és korlátozza a hirdetések idejét. Vajon melyik kereskedelmi médium fogja örömmel – és ingyen  – átadni a reklámidőt a politikusoknak? A válasz egyértelmű: semelyik. Úgy fogják elzavarni az ellenzéket ez irányú kéréseikkel, hogy csak néznek. A Fidesznek pedig majd reklámoz a CÖF, a Fidesz pénzén. Ingyen meg a HírTV, a Magyar Nemzet, a Heti Válasz, a Demokrata, az Echo TV, meg a többi Fidesz bérenc média. A múltkor is kiderült, hogy hiába hazudták az ex kommunista civil szervezők, hogy magán adományokból amortizálják Bajnait, Gyurcsányt, meg az egész ellenzéket, csak kiderült, hogy a Fidesz 40milliót tolt át nekik békemenetre meg egyéb bolsevik típusú agyrémre. A mostani, egész országot lefedő „nem érdemelnek több esélyt” reklámkampányuk irdatlan pénzbe kerülhetett, akármerre nézünk az országban, ezeket lehet látni megállókban, út menti óriás posztereken, hirdető táblán, és minden lehetséges felületen. Majd küldik 4millió példányban a háztartásokba is a hazugságaikat, féligazságaikat Magyar Vizsla formátumban. A Magyar Posta pedig üzleti titokra hivatkozva nem árulja el, mennyiért viszi ki a hazugságokat. Hiába közpénzből fenntartott állami vállalat, semmi közünk a dolgaikhoz nekünk, adófizetőknek. Üzleti titok az, hogy mennyiért segítik amortizálni az ellenzéket, a kormány javára.

Csak óriás posztereken lehet hirdetni Simicska Lajosnál, még az ellenzék pénzét is ő fogja bezsebelni. A tetű Fidesz már az összes közúti reklámot betiltotta közlekedésbiztonsági okokból, lámpaoszlopon és egyéb helyeken már tilos kampányolni. Mert szerintük, ha lámpaoszlopon hirdet valaki, az veszélyezteti a közlekedést, de ha óriás poszteren, az nem. Hülyének lenni állampolgári jog, és ezzel a joggal él az ellenzék, simán hülyének nézheti őket a csavaros észjárású felcsúti stadionbuzi. Ha az út menti oszlopokon 1x1m-es reklám veszélyezteti a közlekedést, de a 3x5m-es óriás poszter nem, akkor csak egy valamire gondolhat az értelmesebb polgár, és pedig arra, hogy ismét idiótának nézik őt a politikus maffiózók, mint általában. Akiket a Fidesz szerint még az Alkotmányuk eltörlésének kérdése sem illet meg, az alapvető jogaikról is lemondanak, ha egy felcsúti paraszt veszi el tőlük.

„Majd legfeljebb léggömbökről lógatjuk le a plakátokat, bár lehet, hogy akkor azt is betiltaná a Fidesz” – kommentálta egy MSZP-s képviselő a főváros múlt szerdán elfogadott új plakátrendeletét, amely megtiltja, hogy a választási kampányban Budapesten a Duna-hidakra, az aluljárókra, a szobrokra és az emlékművekre, fákra választási plakátokat ragasszanak. A fővárosi rendelet emellett kerületekre lebontva 26 oldalon keresztül sorolja azokat a közterületeket, ahol tilos lesz a plakát elhelyezése.

„Marad a Facebook, a kitelepülés, a fórumozás, a szórólapozás, a vadplakátozás és a bóklászás a lépcsőházban, mindenkihez be fogunk csöngetni” – vázolta egy MSZP-s röviden a kampánystratégiát. Tehát ennyi az MSZP válasza a teljes ellehetetlenítésre. Akkor majd alkalmazkodnak, és úgy is legyőzik azt az ellenfelet, amely horpadtra szopatja őket a törvényeivel.

Ha olyan törvényt hozna még a választásokig egyetlen nap alatt a felcsúti paraszt, hogy nem lehet megszólalni a kampányban, akkor az összefogásnak hazudott banda azonnal kivágná a nyelvét, és vérző szájjal térden kúszva menne a kedves vezető elé, táblával a nyakukban a következő felirattal: így jó lesz góré? Így már megfelel? Parancsolsz még valamit kisgazdám? Mikor heréljük ki magunkat, ahogyan az Alkotmánybírósággal tetted?

Ekkora balf…ok a Földön nincsenek, ha Gyurcsány épített volna stadiont meg vasutat a falusi putrija mellé közvetlenül közpénzből, akkor ott naponta tízezrek tüntetnének, és bontanák az épület falait. Ha Gyurcsány strómanja lenne 3 évnyi kormányzása alatt mára a 100 leggazdagabb között, ha az ő strómanja kapott volna több mint ezer hektár állami földet, és 19 trafikot, ha ő tette volna meg a strómanját polgármesternek aljas és kétes körülmények között, ha az ő strómanja nyert volna 11 közbeszerzési eljárásból 8-at, akkor még Lengyelországból is jönnének emberek, akik követelnék Gyurcsány eltakarodását, és az egész falu lángokban állna. Ezt egyszer már bebizonyították.

A legújabb patkánykodása a Fidesznek az, hogy „az önkormányzati hirdetés a kampányban sem minősül választási hirdetésnek.” És mivel az önkormányzatok 99%-a Fideszes kézben van, nekik majd lehet reklámozni és fényezni magukat. A Fideszes önkormányzatok majd hirdethetik a fejlesztéseiket, a beruházásaikat, ezáltal a Fideszt, de az ellenzék az elmehet a 3,14csába. Ők pedig szó nélkül el is mennek. Minden görénység előtt meghajtják illedelmesen a fejüket, és asszisztálnak a kormány győzelméhez. Ekkora lúzer bandát még nem hordott a hátán a Föld, ezekkel bármit le lehet nyeletni, csak újra bekerülhessenek a parlamentbe, és kapják a fizetésüket ellenzékben. Akkor kiszolgálnak bármilyen hatalmat, bármilyen rezsimet, csak a megélhetésük biztosítva legyen. Ennyi mocskos megalkuvó csótányt rég hordott a hátán a magyar föld, de ha ez kell a magyarnak, akkor megkapják. Mind a kormánypárt, mind az ellenzéke a nép ellen dolgozik, kizárólag a saját üdvéért, turbánt ürítenek az adófizető állampolgárok fejére. Egyiknek sem érdeke a jogállam helyreállítása, csak a 30-70% elosztása a fontos. Ha valaki lebukik a csapatból, mint most Simon Gábor az MSZP-ből, vagy az asszonyverő Balogh a Fideszből, akkor azt kizárják a pártból, és minden folytatódik tovább. A magyar állampolgárok érdekei csak retorikai szinten érdekesek, a lényeg a vagyonok és a hatalom harácsolása.

Nincs különbség a mai bal és jobboldal között, csak kis szar van, vagy nagy szar. Lehet választani közülük április 6.-án.

A.G.

75 hozzászólás

  • Az MSZP nem ellenzék, csak ellenkezik kicsit. Ugyanúgy elosztják nekik is a korrupciós pénzeket, mint ahogy Ők elosztották amikor hatalmon voltak. Mesterházy pedig nem is egy magas kaliber politikusnak. Egy papírtigris, látszat ellenzék, aki a fideszgyíkokkal is parolázik.

  • Christopher Adam

    Dávid Ibolya annak idején eléggé helyesen rámutatott a 70-30 arányra. Ez mára kissé átalakult és inkább olyan 90% v. 10%-ról beszélhetünk, de úgy látszik az MSZP-nek ez is megfelel.

    Azért valljuk be, hogy a „merjünk kicsik lenni” filozófia az ellenzék tevékenységére is rányomta bélyegét.

  • Az MSZP vezetősége ugyanúgy tájékoztatva lett Paksról is, mint sok más „titkosított” Fidesz döntésről és tartják a viktor titkait. Az Oroszok nem írnak alá egy 30 éves államok közti szerződést és nem adnak €10.0 milliárdot egy kis féleszű MINIszterelnöknek, aki biztosan nem lesz hatalmon, mire Paks 2 beindulna. Tehát az MSZP beleegyezését is biztosan kérte Putyin, hiszen lesznek idők, amikor velük kell majd dolgoznia az Oroszoknak.

  • Szomorú a kép a cikkből.
    A főbaj ott van, hogy NINCS más olyan egyéniség aki tudásával, karizmával képes Orbán ellen kiállni.
    Gyurcsánynak volt karizmája, de a baj az, hogy eljátszotta a lehetőségeit.

  • orbán és az oroszok is lesz@k az mszp-t, mert az államközi szerződés kormánysemleges, kötelező érvényű.
    Biztos vagyok benne, hogy még 90:10% megosztás sincs,csak 100:0! Miért is lenne?

    Ha lenne, akkor az ügyészség nem csesztetné az mszp-s alelnököt,különben borulna a bili…..

    Így meg kénytelenek leszünk mi borítani.

  • Az ellenzék,amely egy 2010-es 2/3-os vereség utàn nem ujult meg,esetleg buta,hiszen a vereségük okozoit àllitja ujbol
    hadrendbe-Gyurcsàny,Bajnai,Fodor,Mesterhàzy…-,vagy beletörödötten gyàva.

  • erős et: aha. az ellenzék buta. és maga? vereségüket a maga fajta birkák okozták, akik nem valakire, hanem valaki ellen szavaztak.
    tudja, ezt úgy hívják: protest szavazat. 2010-ben se volt programja a fidesznek, most sincs, és erre még büszkék is.
    most akkor, ha szabad kérnem, álljon ki ott svéciában, a lakása – mert házra azért még magának se tellett – elé, és kiáltsa harsányan: hajrá, magyarország!
    de, ha javasolhatom, tegye ezt szordino, ugyanis a svájci szomszéd kurva gyorsan bepereli csendháborításért!
    tudja, egy olyan országban él, ahol, ha kutyája ugat – mert az már csak olyan – és az a szomszédot zavarja, biza, az önkormányzat kötelezi a kutyája hangszálainak kioperáltatására!
    piszok nagy mázlija van, hogy a maga ugatását csak itt halljuk!

  • Tisztelt A.G.,

    A „mocskos megalkuvó csótány”-ok egyikeként tanácsért fordulok Önhöz.
    Cikkét olvasva örömmel láttam hogy másban is lángol a harci kedv,nem csak bennünk,az elnyomott és terrorizált ellenzéki aktivistákban,önkéntesekben. A minket és vezetőinket érintő jelzői már kevésbé tetszenek,face-to-face ezért szájon vágnám.
    Higgye el kérem,hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a választási győzelemért és minden idők legalávalóbb magyarországi diktatúrájának lebontásáért. Tesszük ezt annak ellenére hogy Magyarországot átjárja a félelem.
    Az egzisztenciális ellehetetlenitéstől a verbális agresszión át a tettlegességig már mindent megtapasztaltam,kedves A.G. Bár örömmel jelenthetem,hogy a barbár FIDESZ és JOBBIK fun-okkal,Gárdista gyökerekkel folytatott ökölharcokból rendre győztesen kerülök ki! 🙂
    Ez azért valami,nem?
    Szóval vivjuk mi ezt a harcot itten,még ha Ön ezt esetleg nem is látja. Harcolunk üres zsebbel,szakadt gatyából kilógó csupasz seggel,időnként korgó gyomorral.
    De nem panaszkodom! Én választottam ezt,mehettem volna vissza külföldre dolgozni,senki nem kényszeritette Rám a párttagságot,saját döntésem volt hogy Én mostan fizetni fogok, hogy ingyen dolgozhassak.
    Pedig az ellenség erejét pontosan ismerem. A Fidesz nem egy hagyományos politikai párt,a Kisgazdapárt és az MDF maradékának bekebelezése után magukévá tették a kapcsolódó szervezett bűnözői csoportokat is. Pintér „Sanyi bácsi” Sándor és Lezsák úr sokat mesélhetne. Tudja,életem egyik komoly traumája volt 1996-ban az a beszélgetés,amit egy ismert Bács-Kiskun megyei „olajos” fiával folytattam.
    Megkérdeztem a barátom,nem-e fél a felelősségre vonástól. Nem félt,mert mint mondta,az egészet a Parlamentből irányitották.Meg hogy ebben az országban mindenki megvehető,legyen az ügyész vagy biró. Nabasszameg. És ma sem töri magát ez a reakciós rablóbanda hogy a gigantikus ÁFA-csalások nyomába eredjen.Nem mondom ki,úgyis tudja mindenki,mire gondolok. 🙁
    Szóval szar a helyzet apukám,jól jönne a segitség,de ha arra nincs kapacitásod akkor legalább ne bánts minket.
    Esetleg ötletet is adhatnál,mit és hogyan csináljunk.
    Forradalmat nem csinálunk,csak demokratikus módszerek jöhetnek szóba.Tudom,ez szivás,de ez van!
    Barátsággal: csak egy ellenforradalmár

  • illécske
    Miért ugat hülyeségeket? A szavazo nagyrésze olyan-amilyen-,megkellett volna öket gyözni,hogy megujulnak,nem adositanak tovàbb,a problémàkat nem görgetik maguk elött,nem kurjàk megint el,nem hazudoznak,nem korrumpàlodnak….
    De a személyek maradtak……

  • Kivételesen igazat adok Erős elvtársnak, mert a fidesz ezek az arcok ellen nyerte rohadtra magát (no meg a csalásokkal, by kubatov), akik most is az első sorokban vannak.
    Mivel hagyták magukat leamortizálni, így nagy a hendikep.
    Ha hozzávesszük még a sok aljasságot, törvénymódosítást, akkor az esélyük zéró.

  • erős et: ugatni a maga fajta korcs ebek szoktak.

  • Partizan
    Ne röhögtess már! Forradalmat nem csináltok, mert Ti demokraták vagytok?
    Akkor is azok voltatok, amikor a NER-t hagytátok az alkotmány helyére benyomni?
    Mire esküdtek a képviselők? Hazaárulásra?Már rég vissza lehetett volna kormányozni az országot a demokrácia országútjára, ha van egy kis vér a pucátokban!
    Kussoltatok mindannyian,mert megelégedtetek a biodíszlet státusszal!
    Szégyen!
    Most meg készültök egy előre elcsalt választásra! Minek???
    Teljesen fölöslegesen végeztek „áldozatos” munkát, ha közben jön egy Simon Gábor ügy, és befogják a szátokat vele!
    A Garancsi ügyből miért nem csináltatok világraszóló botrányt?
    A Simicska pályázatokból miért nincs ügy?
    Naponta kaptátok a magas labdát a 4 év alatt, néha naponta többet is, és nem verte ki nálatok a biztosítékot!!!
    Már csak egy kérdésem van: miért???
    Miért jutott nekünk ilyen balfácán ellenzék, aki a diktatúrával szemben a demokrata voltát hangsúlyozza? Normálisak vagytok?
    Már rég el kellett volna a sok korrupciós ügy végett hajtani Orbánt és bandáját, de Ti demokraták vagytok! Olyannyira, hogy kussoltatok a jogaink elvételekor, és minden esetben, amikor ordítanotok kellett volna!!!
    Szégyen, 1000 x-es szégyen, hogy nekünk ilyen semmi ellenzékünk van!!!

  • bumburi: http://nepszava.hu/cikk/1010028-egy-csodamasina-hianya
    nem mellesleg 6 éve ülnek a simon-féle információn derék nyomozóink. most volt esedékes előjönni vele. tessék már mondani, milyen következtetést lehet ebből levonni?

  • István
    Tegnap innen onnan összeolvasgatva csipegettem az információ morzsákat, és abból az derül ki, hogy a nyomozás folyamatos volt. Nem értem, hogy a célegyenesben az ügyészségtől miért mehet mindig valami gyalázat a MN postájába?
    A Fazekas nevű ügyészségi szóvivő szerint tavaly ősz óta vannak célegyenesben a Simon üggyel.
    Szerintem csak altatták a dolgot, alkalmas időre várva. most itt az idő.
    Ami borzasztó, hogy a baloldal semmire nem reagál, de ha mégis halovány hangon.Pedig millió meg egy dolog végett kiabálhattak volna. Nem tették, ezek a szemetek meg elszemtelenedtek.

  • Ille István
    8:33

    Ugye nem azt akarja mondani, hogy a Simon-féle üggyel kapcsolatos felvetések, tekintettel a választási időszakra, „illetlenek”? Szerintem a csalás, illetve a korrupció „illetlen”, bárki kövesse is el. Persze azt is tudni, hogy ha a magyar politikából kivonnák a korrupciót, leeresztene, mint a léggömb, mert mindegyik oldal terhelt a maga módján. Az meg egy más kérdés, hogy az ember, alkatánál fogva tisztábban látja a szálkát más szemében, mint a gerendát a magáéban.

  • bumburi: valóban így van. ez beletartozik orbánék mocskos eszköztárába. a MN-hez meg mindig befúj valamit a kósza szél.

  • frivi: attól tartok, megint szövegértési gondjai vannak. egyetlen szóval sem említettem, hogy az üggyel kapcsolatos felvetések milyenek, magát az ügyet sem minősítettem, se simont nem mentettem fel, mindössze csak az időzítésre céloztam. mert, ugyebár, azt maga se tudja elvitatni, hogy mivel hónapok óta ismert volt a nyomozóhatóságok előtt a bűntett, valahogy mégis most rukkoltak elő vele. minő véletlen, nem igaz? nota bene, a MN által közölt adatok közt egyenleg is szerepel, ilyesmit meg egyetlen bank sem közöl, bármennyire is benne van az együttműködésben.
    az osztrákok is csak a befizetés tényét és összegét közölték a NAV-val. maga szerint honnan került ki – méghozzá tavaly szeptemberi állapottal – egy bankszámla egyenleg?
    magát is megkérdezem: következtetés?

  • Ille István
    9:31

    Sajnálom, de azon nem tudok megütközni, ha egyik párt a másik morbid dolgairól lerántja a leplet. Legalább ennyi haszna legyen már ennek a drágán fenntartott plurális demokráciának, amelynél jobbat nem is kellene elképzelni, ha méltóztatnának jól csinálni a tisztelt politikusok.

  • Partyizanka :
    A választási győzelemért MOST azt kellene tennetek hogy bojkottáljátok , hivatalosan és Brüsszel előtt jogilag alaposan megindokolva.
    Ebben az esetben MAJD ( nyolc év múlva ) győzhetne a demokratikus oldal.
    ( Talán még hamarább is. Ha az EU meg a Nagyvilág ráébred hogy Magyarországon egy önjelölt hatalom regnál.)

    Egyébkénmt meg menny a fenébe ezzel a szent dumával.

  • frivi: magától nem is vártam mást, se gerenda, se szálka ügyben. a morbid szót pedig én más jelentéssel ismerem, de hát, biztosan a műveltségem hiányos.

  • Bumburi.
    NE hőbörögj.
    Ők a seggnyalók.
    Nem kicsit , nyakig !

  • „Könnyű dolga van a Fidesznek, ilyen béna, kollaboráns ellenzék az egész Galaxisunkban nem létezik máshol, minden gusztustalan görénységükre összecsapják a bokájukat, és „parancs, értettem!”

    Bocsássanak meg nekem,de ettöl oda..arok:az ellenzék is a Fidesz kollaboránsa.Azért is a Fidesz a hibás,hogy az ellenzék béna,dilettáns,rohadt…Maguk piszkosul szenvednek.Na persze,önök neoliberális világpolgárok,nem holmi hazáhozragadt álbaloldali fidesznyik alávetett majmok.Nemes,haladó,neoprogresszív,posztmodern alternatív összemberek.Globalovagok és globalovaginák.

    „Vajon melyik kereskedelmi médium fogja örömmel – és ingyen – átadni a reklámidőt a politikusoknak? A válasz egyértelmű: semelyik.”

    A helyes válasz:az,amelyik úgy véli,hogy hosszú távon kifizetödö.

  • küszküllő: „Globalovagok és globalovaginák.” most már értem, maga miként foganhatott. ráadásul egész biztosan szenvedve.

  • Ille István
    10:20

    Miért ütközik meg a szóhasználaton: morbid, vagyis nem egészséges erkölcsű. Nem értem az álszerénysége okát.

  • ” A baloldalon már felvetették, hogy hiába lesz pénzük, ha nem lesz felület, ahol elköltsék.”

    Erre a pénzre tetszik gondolni?

    Amerikai Népszava:

    Simon-gate botrány az MSZP-ben

    http://nepszava.com/2014/02/magyarorszag/simon-gate-botrany-az-mszp-ben.html

    „Jogi értelemben ez súlyos bűncselekmény, mert az adóhatóság elől eltitkolt jövedelem. Morálisan pedig gazemberség, ha ugyanis minden úgy van, ahogyan ma tudjuk, akkor Simon nem csak a hatóságokat csapta be, hanem azokat is, akik hittek benne és pártjában.”

  • Ille István

    2014 február 6
    10:32 de.

    Fehérlófia is a tribute to the old steppe peoples.

    Miért lovagolnak rajtunk?Nincs eredetmondájuk?

  • frivi: „morbid: beteges (hajlamú), kóros, torz, ferde, természetellenes; szörnyű, rettenetes, félelmetes; lat morbidus ‘beteges, beteg; egészségtelen, betegítő’ < morbus 'betegség, kór, megbetegedés' < VAGY mori 'meghal' < proto-indoeurópai *mer- 'meghal', VAGY proto-indoeurópai *mor- 'dörgöl, dörzsöl; tör, zúz; elkoptat, elnyű'" az erkölcshöz semmi köze. van még kérdése?

  • küszküllő: ez már tényleg küszködés! minden oldalon elismerték e tényt. most akkor?

  • Ille István
    11:02

    Nekem eddig sem volt!

  • „A választási törvényt már Isten tudja hányszor változtatták meg egyoldalúan, de az ellenzéknek hazudott kollaboránsok minden alkalommal igazodtak.”

    Megáll az ész…a választási izéket hibáztatni a saját töketlenségük miatt,tiszta öngyalázás.Legyenek bármilyenek a szabályok:ha egy párt elég hiteles,meggyözö,elég népszerü,karakteres,profi,nem számítanak a szabályok.Pontosabban,neki kedveznek.”Azért nem nyertem meg a Maratont,mert olyan hülye szabályok vannak ottan…brühüm…”
    Kellett nektek demokrácia…

  • A dagadtabb ebek miért ugatnak? Éhesek,vagy igy keresnek meghallgatàst?

  • partizan
    2014 február 6
    5:53 de.
    Bumburi részben válaszolt helyettem.
    Annyit hozzátennék, hogy sajnos demokratikus módon még egyetlen autokráciát sem váltottak le, max. ha az hagyta magát.
    Tehát a demokratikus út már nem járható, az nem demokratikus, ha minden szemét törvényt tudomásul vesztek, és avval hülyítitek a jónépet, hogy majd jöttök ti. Nem csak a fidesz felé lejt a pálya, de kapujuk sincsen, így alakították ki a szabályokat.
    A jelzők nem az aktivistáknak szólnak, hanem a parlamentben ülő, megalkuvó, simongáboroknak, akiknek már az alkotmányos rend megdöntésekor bojkottra kellett volna felhívni az országot. Ahogy Bumburi is írja, mérhetetlen magaslabdát dobtak fel nektek, de egyet sem tudtok lecsapni.Egyet sem!
    Most szavazták meg az ország eladósodását 50 évre (Paks), pár napon belül viszik a takarékokat, a nyerőgépeket, ezermilliárdokat lopnak el, de te arról beszélsz, hogy demokrataként kell viselkedni. Csak demokratákkal lehet demokrataként bánni.
    Diktatúra lebontása demokratikus eszközökkel, az fából vaskarika. Olyan nincs!
    Ami a szájon vágást illeti, állok elébe, küld a mailcímed, és felveszem veled a kapcsolatot. Bár nem tudom mit szólnál, ha kihívnálak egy box meccsre, de csak te tartanád be a játékszabályokat, én rúgok, fejelek, a bíró velem van,és a kesztyűmben van egy boxer. Akkor is betartanád a szabályokat? Csak ha egy hülye vagy.
    Nos ez a helyzet Magyarországon nagyban is, ugyanis a szabályok folyton változnak, és mindig ellenetek, de ti azt hazudjátok a választóknak, hogy győzhettek.Kizárt.
    A 96-os beszélgetéshez meg annyit, hogy az mszp akkor is éppen kormányon volt és nem tett semmit, aztán még 8 évig és nem tett semmit ezek érdekében. Nyilván benne voltak. Hagyták a fideszt is 2002 után ,hogy mindenben keresztbe tegyen ellenük és az ország ellen (!), pedig már akkor rég tudni lehetett, hogy egy maffia. Az mszp-nek köszönhető az, hogy ide jutottunk, most meg kierőszakolta hogy Mesterházy legyen újra a me jelölt. Aki 4 éve bukott úgy, hogy a fidesznek kétharmada lett.
    Ezért érvényesek rájuk a jelzők.
    Barátsággal: A.G.

  • Küszülle miféle baromságokat hordasz már itten össze ??!

    Antifülke :
    Véleményem szerint :
    Ha a törvény hagyja hogy a rabló raboljon,
    akkor
    NEM a rabló a hibás , mert ő csak a dolgát teszi.
    De viszont a törvényt,amelyik tűrte,törvény elé kell állítani.

  • antifulke,

    Örömömre szolgál olvasni ezt a sok lelkes,bár dilettáns irományt. Na jó hazudtam,nem szolgál. Te is tudod,hogy ide email cimet nem fogok irni,de szeretettel látlak a hétvégi Antifasiszta tiltakozáson,a cipőknél. Legyen 15.00. Nem sok kopasz,körszakálas,30-as faszi lesz ott rajtam kivül.
    De egy nagyon fontos dolgot még mindig hiányolok,ez pedig a TANÁCS. Sok okos ember megmondja mi a szar és hülyézi azt aki dolgozik,de kurvára nem tesztek semmit hozzá gyerekek!
    Most komolyan,hány baloldali parlamenti képviselőt ismertek?
    Személyesen. Szerintem egyet sem. Olyan hülyék vagytok,mint az antiszemita csürhe. Azok sem láttak még zsidót,de utálják őket. Ti vagytok a magyar ellenzék szégyene.
    Elmondom újra,hogy megértsétek: ötleteket várok,cselekvési tervet. Ha nem kinálsz alternativát csak gyűlölködsz,hiteltelen vagy!
    De sajnos a társadalom nagy része itthon is ilyen buta.
    Ötletük nincs,azt sem tudják szegények mit akarnak,de gyűlölni azt tudnak. Csak azt tudnak. Kurva nehéz munkánk van!Szerencsére csak azért irok ide,hogy levezessem a stresszt.
    Nem hiszel a demokratikus módszerekben,szived joga.
    De akkor mond meg mit tennél!
    Vázoljátok a forradalmatok tervét nagyokosok,mondjátok meg ki haljon,ki éljen! Játszatok Istent!

  • partizán
    Sajnos vidéken leszek hétvégén, és már unom is a tüntiket, bár 3 évig rendszeresen jártam tüntetni. De rájöttem, hogy a békés demonstráció nem hatja meg a maffiát.
    Rajtad kívül senki nem beszél forradalomról, meg halálról.
    De mások is írták, hogy a teljes bojkott lehet az egyetlen békés megoldás, én is ezt mondom. Az ellenzéknek az lenne a feladata, hogy elmagyarázza az embereknek,hogy mi folyik itt, hogy az alkotmányos rendet felszámolták, az alapvető jogaikat vették el, felszámolták a demokratikus jogállamot, a fékek és ellensúlyok rendszerét. Ki kellene vonulniuk a parlamentből, és rég akkora világraszóló balhét kellett volna csapniuk, mint most a náci szobor állítása ügyében tettek mások. Igaz, akkor kövér megvonná a fizetésüket, és ingyen kéne dolgozniuk, mint neked. De ezt ők nem vállalják.
    A plebsz könnyen vezethető, ha azt hazudják nekik a pártjukból, hogy le lehet győzni az antidemokratikus fideszt demokratikus módon, akkor azt hiszi el. Ha pedig elmondanák nekik az igazat, akkor azt is megértené. És avval többet tudna kezdeni.

  • Geyza
    A törvény pedig a parlamentben van, mindig éppen kormányon…

  • partizan
    2014 február 6
    5:53 de.

    Partizán, ezt írod:
    „Ha nem kinálsz alternativát csak gyűlölködsz,hiteltelen vagy!”

    És az idézett mondatod előtt majd után hosszú körmondatokban mást se csinálsz mint fikázol és gyűlölködsz. Érdekes! Más szemében a szálkát magadéban az óriás rönköt sem…?
    Arról az apróságról nem beszélve, ha figyelmesen végig olvasod a cikket, az nem az ellenzéki aktivistákról, a dolgozókról szólt hanem a most épp ellenzékben lévő, magukat egyébként hazug módon baloldalinak nevező pártokról és politikusokról, és minden szava igaz! Töketlenek, elvtelenek, megalkuvók és korruptak! Ha te ezen nyilvánvaló igazságon felháborodsz akkor valami komoly probléma van veled, esetleg kollaborálsz?! Javaslatokat vársz a megoldásra? Neked miért nincs? Csak demokratikus eszközök jöhetnek szóba? Az eléggé lekorlátozza a lehetőségeket! Mondjuk el tudsz menni szavazni oszt annyi, annak meg eredménye ebben a birka országban, jelen állás szerint, borítékolható! Aztán van esetleg még az amiről már egyszer írtam, hogy oda kell menni és szétbaszni az összeset, de akkor nagyon és az összes, vérszopó, élősködő rohadékot aki a rendszerváltás óta szívja a vérünket hol ilyen hol olyan színekben!
    Mert:
    „A forradalom nem egy alma, amelyik leesik, ha megérett. Nekünk kell megrázni a fát.”
    Che Guevara, vagy ahogy sokan ismerték, Fuser… 🙂

  • Héj! Héj! Héj!

    Antifülke A. G! Te plagizálsz! Az én szövegemet nyomod!
    Végre valaki!

    A naiv aktivistát pedig hagyjátok, miközben nincs igaza. Legalább tesz!

    Szerintem sincs már lehetőség demokratikus eredményre. Az első 10 kezétle kell vágni, a tömegbe lökni, oszt jónapot! Kezdődhet a hajtóvadászat, mert addigra a maradék mindent be fog vallani….

  • Kedves Partizán:a fenti írását azért nem minősítem mert megakarom tartani a kettőnk közötti minőséget és a nyomda sem bírná,ráadásul még a zsebébe sem férne bele.
    Partizán úr—,ki haljon -ki éljen,-ez mi???
    Ezt ki fogja eldönteni???Ön vagy én?
    Ön egy fecsegő jelentéktelen kis nyilas,olyan aki kéményseprö ruhába parádézik.-hogy, valaki észrevegye semmi egyébb.

  • Tisztelettel érdeklődöm jobbantéktól, mi erről a véleményük?

    http://propeller.hu/itthon/2597051-lazar-janos-svajci-bankszamlaja

  • Partyizan :

    -Te voltál partizán ?
    -Nem , de már készül róla a pappír…
    / Hofi /

  • e-migráns
    A partizán felszívódott, miután megadtuk a tanácsot, amit kért, amit tenniük kellene.
    Ennyit ér az ellenzék, amint a tényeket eléjük tárják, levezetik nekik az 1×1-et, azonnal megfutamodnak.
    Majd ők, a nagy demokraták, majd legyőzik azt a maffiát, amely minden hatalmat magához ragadott, és átírta a magyar jogrendet a saját képére.
    Ez a szerencsétlen még mindig elhiszi, hogy orbán hagyja magát leváltani még egyszer.
    És ugyan így verik át a választóikat, hamis hitben ringatva őket.
    A választás után, amikor kiderülnek a fidesz csalások, azt fogják a pofájukba kapni, hogy nem bírják elviselni a vereséget, azt, hogy a nép nem kér a többször is bukott baloldalból.
    Mekkora esélyük van simongáborokkal nyerni???

  • Pecor
    Partizán nem nyilas, ő az mszp aktivistája, aki azt hiszi, hogy a bárány legyőzheti a farkast. Mert a bárány demokrata…

  • Ez az írás egy kicsit Bartus László stílusára hajaz. Akár ő volt, akár nem , nagyon jó.Sajnos.:(

  • bubu64: megnyugtatom, nem bartus írta.

  • István!
    Nem voltam én nyugtalan. Kedvelem Bartus László írásait, csak hasonlított rá, bár nem volt annyira érzelemmel dúsított, ezért volt csak gyanús.:)

  • bubu64: kedveli bartus írásait? magának legyen mondva…az pedig, hogy bartus eszementségét érzelemmel dúsítottnak minősíti, az már a bayer zsolti magasságokat karcolja!

  • antifülke:belátom túloztam a Partizánra tett megjegyzésemkor.( ELNÉZÉST)
    Viszont a fecsegését vissza taszítónak vélem továbbra is,lehülyézi a
    világot,miközben segítséget kér.
    Legyen tisztába azzal,hogy nem egy birka hodályban tart előadást ,hanem a világhálón.–

  • Én kedvelem a Bartuslacit.
    Amit ír azt alá szokta támasztani alaposan ellenőrizhető forrásokból származó tudásanyaggal.

  • Bartus Laci nem eszement hanem csak aggódik a Haza sorsa miatt.
    Amiket leír azok a dolgok átlag három hónap múlva meg szoktak valósulni !
    Most meg a balf….sz ellenzék lenyúlta tőle a ” Maffiaállam ” definíciót.
    Ugyan Mosthatalmonlévők is megpróbálták lenyúlni ( Maffia-baloldal szlogen ) de valamimiatt felhagytak vele. Gondolom nem ítélték meg az agytrösztjeik eléggé hatásosnak a baloldalra vonatkoztatva.

  • geyza: aggódhatna kicsit finomabb stílusban is. igaz, én sem vagyok rózsaszín papírmasni, de, mint említém, bartus néha bayeri magasságokban szárnyal.

  • Hát istenem..ő így aggódik.
    Nem vagyunk egyformák.
    Ha azok lennénk , unalmas lenne az élet !

  • Halihó
    Kicsit dolgoztam,bocs. Örömmel látom,hogy antifulke egész közel jár a valósághoz. Legalább nem nyilasozol le,az is valami,köszi! 🙂
    Pecor,Fuser,a „forradalmárok”, pont olyanok mint a jobbikos ismerőseim. 🙁 Sajnos. Ha lenne vezetőjük meg közösségük,összeszarnák a Kossuth teret. Elég szégyen az országnak a Magyar Gárda,a Che Guevara-k annyira sem hiányoznak mint egy vérző aranyér. 🙁
    Sajnos a simongáborokkal igazat szóltál,ezzel a botránnyal a kormányváltás utolsó,halvány esélye is odalett. Most már „csak” azért lehet harcolni,hogy 2/3-uk ne legyen,bár magánvéleményem szerint simán összálnak a jobbikkal a 2/3-ért. Szép lesz,nyiltan rasszista,antiszemita kormány irányitja majd az országot. Mindenkit ütni fognak majd,aki nem olyan mint ők.Ezért kell mindenkinek elmenni voksolni.Ez baromira egyszerű ám!
    Itt is látható A.G.,hogy micsoda indulatok feszülnek az emberekben. Ez pár éven belül ki fog robbanni, legalább is én ezt látom a jelenlegi helyzetben a legvalószinűbbnek. Akkor,A.G.,akkor majd kurvára fontos lesz,hogy ki ma a demokrata és ki a Fuser meg a Budaházi… Érted?
    Pont azért fontos demokratának lenni, mert ezeket a nemzetiszocialista rablógyilkosokat csak évek kemény munkájával lehet elzavarni…

  • Egyszerű választó polgárként,a következő ellentmondásokra
    kell megfelelnem mielőtt –szavazatomat adom,-vagy Bojkottálom a szavazást.
    Miden jel arra mutat,hogy a jelenlegi ellenzéki összefogás
    nem is akar kormányt váltani,csak minél nagyobb légyszámmal
    szeretne bejutni a parlamentbe.–(egzisztenciális okok miatt,–zsíros állás,-és ezzel járó egyébb funkció.
    Köztudott,hogy Simicska és Puch urak között szoros rokoni és GAZDASÁGI kötelékek vannak.
    Alapos a gyanú, néhány esetben köztudott,hogy a politikai elitünk,jobb és baloldal egyaránt hosszú évek óta polip szerű gazdasági hálózatain keresztül arcátlan módon lopkodják a közvagyonát.
    Naponta 2-3 órát töltök politikai írások olvasásával és mégsem tudom pontosan megnyugtatóan eldönteni mikor teszek
    jót országunk boldogulásáért,-ha szavazok vagy-vagy bojkottálok–.Mivel ilyen alávaló hazug szélsőségekkel paktáló kormány még nem volt Magyarországon a rendszerváltás óta mint a jelenlegi, ezért elötérbe helyezem az össze fogást,- de azt ne gondolják hogy nincs
    meg róluk a véleményem,,-és az nem jó.
    Én nyugat felé szeretnék menni,és nem keletre.
    Demokráciát,jogállamot, nyugalmat, megélhetést,semmi egyéb

  • Partizán
    Válaszoltam a kérdésedre, megírtam mit kellene tenni a balfaszkodás helyett, miután felrúgták az alkotmányos rendet (meg a többi aljasság).
    Te ezt válaszra se méltatod, azért dolgozol ingyen az mszp-nek, hogy ne legyen megint kétharmada a fidesznek.
    Kvázi feladtátok.
    Nem gondolod, hogy ez egy tökönrúgással ér fel a választóitoknak?
    Robbanásról beszélsz, ami forradalmat jelent, de egy forradalomban senkit nem érdekel, hogy ki a demokrata.
    Azt is megírhatnád, hogy mit tesztek azért (mit dolgoztok), hogy elzavarjátok a nácikat. És kik a nácik, a jobbik, vagy a fidesz?
    Bocs, de értelmezhetetlenek a hozzászólásaid.

  • partizan
    2014 február 8
    8:38 de.

    Hogy te mekkora demokrata vagy! Nem győzök ámuldozni!
    És hogy nemzetiszocialista rablógyilkos? Ember vegyél már vissza az arcodból mielőtt óriás baromságokat kezdesz el beszélni! Azért mert világmegváltó demokrata vagy, komplett idiótának még nem muszáj lenni!

  • Igen Pecor,

    Nyugat felé szeretnénk menni,nem keletre.
    Demokráciát,jogállamot,nyugalmat és megélhetést szeretnénk.
    Motivációd,ami az összefogás felé mozdit tökéletesen érthető,ahogy a bizalmatlanságod is.
    De a bojkott nem megoldás. Én 2010-ben nem mentem el szavazni,mert azt hittem hogy az a bölcs döntés.Tévedtem.
    Ahogy a parlamentből sem lenne értelme kivonulni.
    Az ellenzék 0,azaz nulla lehetőséget kap a médiában a megjelenésre,csak egyes parlamenti akciók jutnak el a választókig.Hála istennek a kövér szeret büntetni.:(
    A parlament viszont remekül működik ellenzék nélkül is a 2/3 birtokában. A fidesz média pedig minden nap elmondhatná milyen áldozatos munkát folytatnak,miközben az ellenzék ott sincs. Ja,és új választásokat minek irna ki az áder,ha egyszer határozatképes a szinház? Na…
    Ez a bojkottos ötlet még vagy másfél éve kapott szárnyra,még emlékszem rá.Jól tartja magát,pedig olyan butaság mint a szélesgábor energiacellája! 🙂 Bocs!
    A választások napján pedig a lelkiismered szavára hallgass,ha bátorkodhatom tanácsot adni.

    antifülke,

    Pont azt tesszük,amit te annyira hiányolsz.
    Mondjuk minden fórumon hogy ezek hol és hogyan lopnak,miért veszélyes a demokratikus intézmények lebontása,miért igazságtalan az adórendszer,stb.
    És csak imádkozhatunk,hogy megértsék a népek miért szopás a rezsicsökkentés.Sajnos a médiát a fidesz uralja,nincs helyünk,hát marad a talpalás az utcán,szórólapozás,fórumozás.Édeskevés,de erre van lehetőség. Ja,meg az internet,de az tele van holdkórosokkal! 🙂 És ráadásként megosztok Veled egy statisztikát: a magyar népesség 60%-a funkcionális analfabéta! Hihetetlen,de igaz! Nem értenek meg összetett mondatokat! Tiszta gáz,nem? 🙂
    Mit kérdeztél még? Ja,a neonácik.
    Ha a fidesz propagandáját és cselekedeteit vizsgálva szerinted ezek nem nemzetiszocialisták,akkor no comment…
    Vagy tudsz helyesebb definiciót? Én nem. A jobbik pedig a verőlegényeik gyűjtőhelye. A szimpatizánsaik embereket öltek a származásuk miatt! Egy 5 éves kisgyereket lőttek hátba puskával!!! Bazdmeg ezek gyilkosok,mit értetlenkedsz! Gyilkosok és rablók. Jobbik és Fidesz. Ennyi.
    De nem adtuk fel,A.G.!
    Viszont a realitásokkal is tisztában vagyok.

  • Jelenleg a posztkommunista baloldal által elakasztott rendszerváltás befejezése folyik.

    Ez a jelenlegi „baloldali” ál-demokratikus ellenzék, kontraszelektált, szavaros eszmerendszerű, tehetségtelen figurák gyülekezete.

    Amikor hatalomra kerültek, csődbe ment az ország.

    Mindegyik baloldali kormányzás után, vagy még közben, pénzügy kiigazításra volt szükség. A demokráciából pedig paródiát csináltak.

    Csak nagyon rosszra tudok gondolni akkor amikor elképzelem, mi motiválhatja azokat akik ezek szekerét tolják.

    Magyarország pont azért nem tekinthető „normális” országnak, és igazi demokráciának, mert a pártállami politikai elit – mára baloldali ellenzék – átmentette magát és bolsevista eszmeiségét.

    Tehát nem akkor lesz ebből „normális ország” meg „demokrácia”, ha ez a levitézlett zavaros eszmerendszerű bagázs újra hatalomra kerül, hanem ha átadja helyét egy igazi baloldalnak.

    Aki ezt másképp gondolja, vagy fizetett féremagyarázó, vagy csúnyán megvezették.

  • Szeretem Kanadát és a kanadaiakat, és nagyon szomorúnak tartom, hogy a magyarországi eseményeket ilyen fokú – torzításokon és hazugságokon alapuló – értetlenség lengi körül.

  • Nem ragaszkodom ahhoz, hogy a poszt megjelenjen a komment rovatban, de kedves AG, gondolkodjon el azon amit írtam.

  • Egyébkény Magyarországon, ahol állítólag nincs szólás-, és sajtószabadság, moderálás nélkül azonnal megjelennek a kommentek, és csak utólag távolítják el azokat, de csak akkor, ha nagyon durva dolgokat tartalmaznak.

    Ha valaki kívülről próbálja támadni a magyar demokráciát, nem ártana, ha a baloldal által előregyártott hazugságok ismételgetése helyett ilyesmire is odafigyelne, mert így a támadásokat egyszerűen nem lehet komolyan venni, és a szándékolttal pont ellenkező előjelű hatást vált ki.

    Gyakorlatilag értelmetlen és kontrapruduktív.

    Ezért nem nő a posztkommunista baloldal támogatottsága, csak az elutasítottsága.

  • axxtro: mivel a KMH nem áll a nap 24 órájában készen arra, hogy a maga – amúgy nem kevéssé elfogult – véleményét lóhalálában közölje, béküljön meg azzal a gondolattal, hogy ha az ügyeletes moderátor ráér, és átnézi a kommenteket, majd kikerül a fórumra.
    az írások szerzőjének nincs befolyása a moderálásra.
    amúgy a komment jelenik meg a posthoz, de semmi módon nem fordítva.

  • axxtro: „…moderálás nélkül azonnal megjelennek a kommentek, és csak utólag távolítják el azokat, de csak akkor, ha nagyon durva dolgokat tartalmaznak”
    „…ha a baloldal által előregyártott hazugságok ismételgetése helyett …”
    aha.
    na, akkor ezen még dolgozzon egy kicsit 😀

  • Partizán
    4:32

    Ezt a hátbalövéses baromságot Te tényleg elhiszed?

  • @ Ille István!

    Sajnálatos módon az érvelése nem elfogadható, mert valójában nincsenek is érvei.

    Az érvlés nélküli szájkarate pedig szánalmas dolog.

    Igazából nem érdekel, hogy a posztom megjelenik itt vagy sem, de ez azon nem változtat semmit, hogy Magyarországon akár egy jobboldali, akár egy véresszájú baloldali lapba – Népszava, 168óra Stop – is beírhat bármit bárki, akár éjjel háromkor is, és azon nyomban megjelenik.

    Nem kell félórákat várni a moderálásra.

    Ennyi.

  • Szeretem Kanadát, és sajnálatosnak tartom azt ami itt történik.

  • axxtro: sajnálatos módon nem érveltem, hanem közöltem valamit, ami van, működik, és maga sem kivétel. vagy tudomásul veszi, vagy nem, hidegen hagy.
    ne értékelje túl magát: magával még szájkaratét se érdemes folytatni 😀

    igazából engem sem érdekel, hogy miért nem tud különbséget tenni egy post és a hozzá szóló komment között.
    igazából az sem érdekel, hogy mire hajlandó várni, és mire nem.
    de most pl. rám fog várni, mivel délutáni sziesztámat megkezdem.
    ha chris ez idő alatt megszánja, hogy újabb hitvallását a fórumra engedje, akkor köstzönje meg szépen.
    egy óra múlva itt vagyok 😀

  • Meg lehet érteni ezt az Aksztrót :
    Sajnálja azt hogy Kanadában nem bírnak felszínre vergődni a nácik.
    Hja kérem..vannak helyek ahol az emésztőt lezárják és gyakran tisztítják is.
    Nehogy kiloccsanjon az utcákra.

  • Pityu.
    Te sziesztázol ???
    Ezek szerint ebédeltél is.
    Hja kérem…valahol olvastam hogy gazdag emberek úgyszólván naponta étkeznek !

  • Aksztor
    miről hazudozol ?
    Bajnai Gordon , aki azért nem akárki , beírt imádottad oldalára.
    Szembesítette az ott lévőket a mai magyar valósággal.
    Kisvártatva eltűnt onnan az írása.
    Az undorító Kurucinfón meg -tudtommal- letiltottak minden kommentet.
    Gondolom elegük lett a felháborodott emberek sűrű beirásaiból.

    Aztán ugyan nézzed már meg az ország statisztikai adatait jó ?
    Nem titkosak.
    Ezekből vastagon kiviláglik az hogy mennyivel jobban éltünk 2010 előtt , még a válság dacára is.
    Persze lehet hogy maga nem.
    Lehet hogy maga valamiféle haszonélvezője annak ami miliókat gyakorlatilag nyomorba döntött mostanság.
    Akkor megértem magát. Csak így tovább ! Végezze munkáját.

  • Erősöcske seggfejecske
    Svájcban szokott lenni választás ?
    Ugyan tanulmányozza hogy megy az kultúr népeknél.
    ( Persze megértem csóringerkém : Sajnálta pénzt at állampolgárságr így aztán nem engdik magát ott beleugatni a dolgokba,
    Ezért ugat minekünk , a svájci – magyar határ biztonságosabb feléről.
    Vagy honnan a fenéből.

  • geyza: csak itthon lehet pénzért megvenni a svájci állampolgárságot. erős et. azonban egyszerűen nem felel meg a svájci állampolgársági kritériumoknak 😀

  • partizán
    Csak közlöm veled, hogy teljesen mindegy, hogy van-e a parlamentben ellenzék, mert olyan mintha nem is lenne. Biodíszlet.
    Tehát nyugodtan kivonulhat onnan, legalább külföldön felfigyelnének az eseményekre, és az Unió is komolyabban venne mindent.
    Te magad írod, hogy ezek lopnak, lebontották a demokráciát, a médiát uralják, neonácik, ezek gyilkosok és rablók.
    Ha ezek után azt hiszed, hogy gyilkosokat, rablókat és neonácikat le lehet győzni demokratikus módszerekkel,egy általuk felügyelt választáson, akkor te egy hülye vagy.
    És azt mondod, tisztában vagy a realitásokkal. Ezzel a kommenttel csak nevetségessé tetted magad.
    Sajnos ezt kell mondjam, annak ellenére, hogy a célunk közös.

  • http://www.origo.hu/itthon/20140207-egyetlen-kereskedelmi-radio-vagy-teve-sem-jelentkezett-az-nvb-nel.html
    Jé, mintha erről írtam volna.
    Senki nem akar ingyen hirdetni,mint a komcsi korszakban, állami parancsra.
    Hiába, a piacgazdaság még erősebb, de még 4 év, és újra visszatér a múlt, teljes valójában…

  • Axxtro
    2014 február 9
    6:45 de.
    Ne hazudj!
    94-ben a baloldalnak kellett rendbe tennie a gazdaságot a jobboldal után.
    És most van triplabóvli, a jobboldal kormányzása alatt, a csődkockázati felár a legmagasabb, mint valaha, ha mond ez neked valamit.
    Csődbe még nem ment az ország, most haladunk a felé.
    Tehát hazudsz, mint egy jó fidesznyik.