Olvasói levél: „Szépen, nyugodtan, újra meglesz a 2/3″…

2014 február 12 11:02 du.102 hozzászólás

Kedves Kanadai Magyar Hírlap!

Véletlenül bukkantam az oldalatokra és féltelek benneteket. Ne aggódjátok már úgy agyon magatokat, mert még belerokkantok. Bizony, a tehetetlen düh és a gyűlölet hosszú távon káros az egészségre.

Mi, akik Magyarországon élünk, köszönjük szépen jól vagyunk, sőt: egyre jobban. Hagyjatok fel végre az uszítással, állandó feszültségkeltéssel. Eddig sem jutottatok vele semmire (szegény Soros Györgynek ez élete legnagyobb kudarca, persze csak Bajnai után).

Gyertek el drágáink április 6-án és ITT tapasztaljátok meg, hogy szépen, nyugodtan, újra meglesz a 2/3.

Sok szeretettel,

Szöllősi Éva

***

Kedves Szöllősi Éva,

köszönöm aggódó szavait. Szívből kívánom Önnek, hogy élvezze a kétharmad minden vívmányát, és hogy majd néhány év múlva ne rokkanjon bele rezsiszámlájába, amikor azon egy ‘P’- betűvel kezdődő, négy betűből álló különadó szerepel… oroszul. Пакш .

Szívélyes üdvözlettel:

-a szerk-

102 hozzászólás

  • Nagyon biztosak újra a győzelmükbe,hiszen a választási szabályokat is úgy alkották meg!ezért mondom hogy megfigyelők kellennek minden nagyobb körzetekbe!Ez az elit mindenre képes lesz!A határon túli magyaroknak is azért adta meg a szavazati jogot hogy némi alamizsnával megvegye őket, azon kívül hogy magyarul beszélnek semmi közük nincsen,szégyen hogy majd ők fogják eldönteni a mi sorsunkat!

  • szöllősi éva nem fogja fel, hogy nem ő, de még az unokája is ettől a 2/3-tól fog koldulni.
    a következő 2/3-nak meg sok értelme már nem lenne, a kondér üres, a pénzcsapok elzárva, visszafelé mutogatni már nem lehet, amit főztek, azt biza, el kell kezdeniük megenni.
    ha szöllősi éva egyre jobban van, az kétségtelenül az eredményes gyógyszeres terápiának köszönhető. hiába, az orvostudomány ma már csodákra képes!
    mondjuk, némi munkaterápia nem ártana neki sem. pl. foghatna kezébe egy lapátot, és szépen, nyugodtan elkezdhetné betemetni az árkot, amit istenné magasztosított vezére magyar és magyar közé ásott, na persze, korántsem feszültségkeltési szándékkal.
    divide & impera.
    ja, ezt szőllösi nem értheti. nem kifejezetten humán műveltségü 😀

  • Kedves Szöllősi Éva! Ön biztos Buda egyik elit kerületében tengődik, trafiknyertes, egykulcsos adó nyertes, netán földbirtokos lett. Mert Mo-on ma csakis ők érzik jól magukat, nekik megy egyre jobban. Én egy másik városban élek,felsőfokú végzettségű tisztességes értelmiségiként. Rosszabbul élek, mint 4 éve. Állami alkalmazottként bérünk 8 éve nem emelkedett: CSÖKKENT, de munka sokkal több, hangulat sokkal rosszabb, sőt félünk, mivel minden nap tudatosítják bennünk, hogy ha nem tetszik, többen várnak az ajtó előtt, akik a helyünkre ülnének. Egész életemben min. 2 munkahelyem volt egyidejűleg,mindig takarékos és meggondolt voltam, mégis ott tartok, hogy gond a számlák kifizetése (rezsicsökkentés pár száz forint, a takarékosság miatt, mert ez is csak a nagy fogyasztóknak, gazdagoknak kedvez). Úgyhogy megkérem ne nyilatkozzon az én nevemben, csupán a sajátjában. Emellett nincs alkotmányos jogállam, jogbiztonság, helyi vezetők is korlátlan hatalmú kiskirályok, lopnak, csalnak, erkölcstelenek.
    Gyűlölet és uszítás a jobboldal jellemzője, ezt orbán kezdte el első országlása idején. Hála neki, családunkban is szakadást okozott. Törekvése ugyanez, de már Európa és a világ a célja.
    Az, hogy orbánnak még ennyi szavazója van, az annak tudható be, hogy népességünk többsége tájékozatlan (hála MTI agymosásának)és sajnos buta, ráadásul 300 forintért megvehető. Jobboldali közgazdászok szerint sem tartható hosszú távon ez a rezsikamu, de nem baj, önzőségünkben, rövidlátásunkban megesszük unokáink kenyerét is. Európa közepén a XXI. században nem lehet autarkiára berendezkedni és remélem főleg nem lehet D-amerikai típusú, hazugságon alapuló diktatúrát építeni.

  • Ez a Szőlősi a fidesz petricsészében kitenyésztett agyhalott zombijainak iskolapéldája. Semmi nem fogja meggyőzni, már a megértés is mint igény allergén tüneteket vált ki nála. Nagyjából úgy kell kezelni mint az utcai kutyapiszkot. Bosszantó, hogy valaki ott hagyta, ahelyett, hogy kidobta volna a szemétbe, de kapcsolatba kerülni vele utálatos dolog lenne ezért inkább átlépi az ember…

  • Ha megint meg lesz a Fidesz győzelme akkor a magyar nép megkapja jól megérdemelt jutalmát. Csak az a baj, hogy ártatlanok is megszívják.
    Úgy látom Szöllősi Éva önmaga ellensége. Ő baja (is)!

  • Szőllősi Éva elvtársnő nek hidegen: a 2/3 eddigi tevékenysége megmutatta mire jó, szívből kívánom, hogy még 16 évig legyen 2/3 és élvezzétek annak minden előnyét, van neki olyanja? mármint előnye? te bizonyosan tudod mert élvezed…akkor abba a csoportba tartozol amely a jólétét annak köszönheti, hogy 4.6 millió magyar egyre szarabbúl él…a ti életszínvonalataokat össze is lehet hasonlítani más tényleg fejlett országéval? mondj egyetlen olyat és persze számszerűen

    itt várom remegve, hátha tudsz írni bármit ja és szavazzatok nyugodtan ezt az árút nem lehet visszaváltani? kinek kellene még ingyen is?

  • Gábor Erzsébet

    Amennyiben tudnál magyarul, akkor allergiás tünetet írtál volna, ezek után nincs miről beszélni!

  • Kedves Szöllősi Éva meg vallom őszintén mikor az Ön sorait olvastam lekapcsoltam minden világító testet,hogy ne csupán olvassam a sötétet,hanem érzékeljem is a környezetemben.

  • gábor erzsébet: remélem, belátja, hogy nem maga dönti el, miről van mit beszélni!

  • Kedves Éva!
    Köszönöm,hogy szintén betévedt és irt az ellenvéleményezök oldalàra.
    Olvassa el a cikkeket,majd a negativ véleményeket,de remélem nem
    riad vissza és ujbol olvashatjuk a véleményét!

  • erős et: milyen ellenvéleményről beszél? milyen oldala van az ellenvéleményezőknek? szőllősi nemzettársnő nem fog visszatérni. ahhoz túl gyáva. szépen, nyugodtan privátban belebüfögött a netvilágba, semmi több.

  • Szerintem Szöllősi Éva a háláját szerette volna „szeretettel” kifejezni, hiszen ha meglesz a 2/3, az valójában az árulkodós, Brüsszelbe rohangálósoknak köszönhető, illetve a világban állandóan farkast kiáltó média személyzetnek. Mögöttük különböző lobbiérdekek állnak, de hagyjuk most ezt. A lényeg, hogy mi; magyar „golyhók” úgy működünk, hogy egy emberként zárunk össze, ha mocskolnak idegen érdekek. Ezért történhetett meg az, hogy a választások előtt pár héttel a Fidesz és a Jobbik támogatottsága nőtt, míg a baloldal az „összefogás” ellenére csökkent. Egy szó mint száz: megtette a hatását az évek óta tartó munkássága a baloldalnak és a baloldali médiának.

  • Szép napot mindenkinek!
    A kommentekhez szeretnék hozzászólni:
    Látható a különbség a hölgy (Szöllősi Éva) és az alpári stílusban reflektálók között.
    Kerestem, de nem találtam sértő vagy vulgáris kifejezést az írásában, mégis az őt kritizálók bunkózzák, idiótázzák le őt.
    Hogy is van ez? 🙂
    A stílus minősíti az embert.

  • balog olga: tévedés. szőllősi minősíti saját magát. de, ha ragaszkodik hozzá, pártolásával maga is.

  • Fenyvesi Glória

    Csupán azért, hogy valaki másképp gondolkodik, nem helyénvaló, ronda szavakkal illetni. Tessék vitatkozni vele, meggyőzni..Ha lehet…
    Nem ez lenne a demokratikus?

  • Schwarcz György

    Én „Hiba Üzenet”-hez szeretnék hozzászólni.
    Igen van abban valami, hogy a baloldal négy éves ajvékolása felkeltette a világ figyelmét, hogy mi is az az unortodox gazdaságpolitika. Akik eddig nem tudták, hogy hol van Magyarország, már azok is tudják. Sőt! Egyre több országban, valamint az Unióban is(!) veszik át fokozatosan ezeket a pénzügyi körök érdekeit nagyon is mélyen érintő intézkedéseket. Persze, hogy Sorosék a kardjukba dőlnek és bármire képesek, még a forintnak is nekimennek. Pedig de sok reményt fűzött Gordonkához :v . Rossz befektetés volt…

  • HibaÜzenet_ Látom időnként törlik a memóriáját. Orbán Viktor volt árulkodni.
    Viszont a törvénytelenségekre felhívni a figyelmet az nem árulkodás.

  • Balog Olga: Tudja inkább beszéljenek velem vulgárisan, mint kiraboljanak és tönkretegyék az életemet és az országomat. Látom a cinikus gúnyolódás viszont kedves önnek ami süt a védencéből! Lelke rajta.

  • Kedves Ile István! Volna egy tiszteletteljes kérdésem. El tud Maga igazodni a napi politikai csatározásokban? Tudja maga kire kell a voksot leadni??? Mert én 70.-évesen, nem látok kiutat. Szép lassan annyi fekete pontot gyűjtenek be ezek a csodás fideszesek, hogy már nekem is kezd elegem lenni belőlük. DE a nagy kérdés, hogy ki az Istenre szavazzon az ember, ha jő a nagy nap???– Adjon egy ötletet, az Isten is megsegíti…

  • Ez már undorító.
    Ami itt folyik.
    Ebben a topicban.

  • Szöllősi Éva

    Nem gondoltam, hogy egy -idézem- „privát” levelemet az újság kezdő oldalán találom a hozzájárulásom nélkül. Akarta a fene, hogy nyilvános legyen, ha azt akartam volna, akkor ide írok egyenesen. 🙂 Csupán szörfözgetés közben akadtam rá erre az oldalra és megragadott ez a bájosan gyermeteg fröccsögés, mint az oviban. Igen, a szerkesztőségnek írtam, mert nem tudtam magamban tartani az első felszakadt gondolataimat, olyan jókat mosolyogtam magamban. Nem kellett volna. Ráadásul meg lett változtatva a szöveg. Nem nagyon, csak kicsit, de meglett. A hozzászólóknak köszönöm, hogy szintén nem tudták magukban tartani a gondolataikat, na de ez a demokrácia, nem igaz? 🙂 Örülök, hogy a szerkesztőség a megannyi „privát” levél közül az enyémet érdemesítette arra, hogy nyilvánosságra hozza 😀 Megragadom az alkalmat és én is szeretnék egy építő kritikát tenni a kommentelők közül leginkább Ille Istvánnak: azért mert valaki nagy gondolkodónak tartja magát és személyes támadásnak éli meg, ha valaki nem az ő elvei szerint gondolkodik, még illik a nevét nagy kezdőbetűvel írni. Kedves István, ez már tényleg gyerekes. Hogyan lehet akkor téged másban is komolyan venni? Ne is válaszolj, mert úgyis csak a sértegetni tudsz, normális kommunikációra képtelen vagy. Ezért nem lettél nagy publicista.

  • Nem hinném, hogy Balogh Éva vagy a cikk írója valakit is kirabolt volna, vagy az ország tönkremenését elősegítené.
    Azért jó lenne disztingválni, és aki NEM otthon él az ne síránkzzon helyettük!

  • Igen , valószínűleg meg lesz nekik.
    A JOBBIK.-kal közösen.
    Ez abból is tudható , hogy a Jobbik elnöke ( Európaparlamenti képviselői hely várományosa ) és a Magyar Arany Hajnal vagy mifene tótumfaktuma szép nyugodtan odamentek , leemelték és kidobták a Parlamentből a hazám ( Európai Únió ) zászlóját.
    Persze nem kaptak büntetést tettükért.

  • Göllner András

    Szöllősi Éva. Javasolnám Pete Seeger dalát önnek is….ha nem holnap, ha nem Áprilisban, ha nem idén, akkor 4, 8, 12 30 év év múlva. És ha mi meghalunk mielőtt célba jutnánk, majd jön utánunk egy új nemzedék, egy bátrabb, harcosabb nemzedék és előbb utóbb elsőpri azokat akik leterelték hazánkat a demokrácia útjáról. A zsarnokságnak, az igazságtalanságnak, a hazugságban foggantatott politikai hatalomnak meg vanna számozva napjai. ….We shall overcome some day….A demokrácia és az egyetemes emberi jogok védelmében folytatott harcunkat nem adjuk fel, bár mennyire is szeretné azt, kis asszony.

  • szőllősi évával vitatkozni= lóval imádkozni

  • Göllner András! Ha valahol, akkor itt van demokrácia. Ezért írhatod te is azt amit, ezért tehetik a tüntetők, a magánlaksértő intézmény foglalók, a himnusz gyalázók, a zászlótolvajok, és még sorolhatnám azt amit. Ezért lehet közösségi oldalakon terrorizmussal, akasztással fenyegetőzni, mert lassan írom: de-mok-rá-cia- van. Vagy nem azt írtad amit akartál? Akkor mit írtál Göllner András?.. :/ 🙂

  • Figyelő: Azért jó lenne ha vigyáznál a szádra. Nem siránkoztam. Aki szavaz rájuk az segíti az ország tönkretételét. Mint az is aki tolja a szekerüket. Az én lányom és családom ott él. Magyar állampolgár vagyok. Miért is ne szóljak bele Figyelő? Egy okot mondj.
    Az erdélyi szerinted beleszólhat aki esetleg SOHA nem volt az országba. Én nem? Gondolkodsz néha? Azután azt is magyarázd meg miért imádod az ország szétzüllesztőit?
    Én becsületesen ledolgoztam az időmet az ország érdekében.
    Én nyugdíjba vonultam külföldön. Nem a rendőrség elől menekültem.
    Te mit tettél az írogatáson kívül? Hány évet dolgoztál az országért?
    És ha védsz valakit akkor legalább a nevét írd le jól.

  • Göllner, jobb ha demokráciáról és „egyetemes emberi jogokról” nem prédikál. Ismerjük a maguk demokráciáját! Utoljára 2006-ban volt szerencsénk!

  • Göllner András

    Kedves Figyelő. Szöllősi kisasszony jól ismert szavaival élve, csak „szépen és nyugodtan” 🙂 Az önök logikája szerint ugyebár, aki nem él a zsarnokságban, vagy abban az országban, melynek a kormányát kritizálja, annak nincs joga kritikával élni. Ez valóban érdekes. E logika szerint, mindazoknak akik az egypártrendszer ellen küzdöttünk anno, kussolnunk kellett volna ? Őn mit csinált kedves Klára, amikor a két harmados töbséggel regnáló Horn Gyula, vagy mondjuk Gyurcsány Ferenc, miniszterelnökölt Magyarországon ? Kussolt ? Nem így emlékszem. Amerikai, vagy kanadai polgárok, társadalomtudósok nyugodtan és bátran elemezhetik bármely ország kormányát. Ezt hívjuk szólásszabadságnak, szakmai körökben, komparatív politikai elemzésnek. A KMH oldalain szólás szabadság van. Szöllősi kisasszony is, Ön is szabadon járathatják a szájukat. Csak ne beszélnének annyi csacsiságot. Szeretném figyelmébe ajánlani kedves Figyelő, hogy a történelem nem áll egy helyben, hanem mozog. Semmi sem tart örökké, még a FIDESZ által elvarázsoltak vak szerelme sem. Ezt tudnia kellene, elsősorban Szöllősi kisasszonynak, de kedves Klára asszonynak is. Nemde 🙂 Éljen a mafyar szabadság éljen a haza !!!!

  • schwarcz: ajvékolást ír. ezzel a nicknévvel. ráadásul unortodox politika hívő. mondja, hogy’ bírta ki röhögés nélkül leírni a kommentjét? mert olvasva elég röhejes!

  • llanfair
    2014 február 13
    10:56 de.
    Ilanfair,
    Magam részéről nem szavaztam SOHA magyar választásokon. A Fideszről, Orbnról nem nyilatkoztam soha. 57 éve külföldön élek, igaz. Nem a rendőrségtől menekültem el, hanem Kádár bosszújától.
    Sem Te, sem Gollner NEM élnek otthon, ahogy én sem.
    Természetes, hogy mindenki saját poltikai hovátartózása szerint ír ide.
    Én nem vagyok liberális, sem szociálista, konzervatív gondolkodó vagyok, Canadában is rájuk szavazom.
    Itt ez senkinek sem fáj, mert valóban demokrácia van. Viszont a magyar társadalom még ma is,
    akinek nem tetszik a másik hovátartozása,politikai nézete, minden féle jelzővel illetik és halálos ellenségnek könyvelik el, az nem demokrata.

  • szöllősi éva: elmaradt egy brossurával 😀 én mindent kis betűvel írok, és nem azért, mert nem ismerem a magyar helyesírás szabályait. béküljön meg vele: így gyorsabb.
    amúgy nem kommnetelő vagyok, hanem rovatszerkesztő és moderátor. ha még ennyit sem tud rólam, akkor hogyan lehet magát komolyan venni?
    ami pedig a gondolkodók megítélésére vonatkozik: ugye, nem hiszi, hogy maga az annak kritizálására hivatott?
    az tetszik, hogy felszakadt gondolatai közt jókat mosolyog. ha már felszakadt, az jó, nem kell köptetőt javasolnom. 😛

  • balog olga: megbukott, aranyom, mint rottenbiller! kiskegyed és szöllősi ugyanaz, hacsak nem hasadt tudatú – amit azért el tudok képzelni – skizó!
    javaslom, ezt belátva értékelje újra itteni tevékenységét 😀

  • Szöllősi Éva

    Kedves Ille István! Meglehet, hogy ön rovatszerkesztő és moderátor, de egyben kommnentelt is, tehát ebben az esetben mint kommentelő lépett fel. Arra pedig semmiképpen nem kérem, hogy komolyan vegyen. 🙂 Elég komoly már így is…

  • Szöllősi Éva
    2014 február 13
    10:14 de.

    Há üdvözúlek nemzetttezsvírnő!!
    Teccika neved. mera szökkőbű borot, a söprübűmeg pájinkát lehet..
    levilkéd összegyürkőcűte tsipke kézelőm hát egybű ezgyutott eszembe:

    Boldala a Lontához

    Hejj Lonta, Lonta!
    Lazodra terekül a zattyos,
    S az oldava hünn zabratik!
    Szakann-e híros kolontya?
    S lelampul-é a zalbadin?

    Hejj Lonta, Lonta,
    Kidagant már
    Megdagant már
    Az árló a vesszekin!

  • szöllősi éva: nocsak, már nem balog olga? gépet váltott? valóban komoly lehet a helyzet, ha ennyire álcáznia kell magát 😀
    az pedig, hogy maga határozza meg, hogy kiként/miként is léptem fel, nem gondolja, hogy egy hangyányit túlmutat a kompetenciáján? 😛

  • Schwarcz György

    István, ugye nem antiszemita?

  • falusi: ne strapáld magad, szöllőssi nemzettestvérnő nem érti a te dialektusod! ő csak a lendvay utcait beszéli 😀
    ráadásul milyen magyartalan szegénykém családi nickneve: szöllőssi…de, ha már, miért nem szöllőssy? persze, turulban született nemzeti hagyományból lett az, annak ellenére, hogy névadóját, bachus kedvenc bogyós gyümölcsét szőlőnek írják.
    de hát: sok helyütt így mondják, én inkább nyelvi jellegzetességről vagy tájnyelvről beszélnék, mint hibáról. viszont leírni mindenképp szőlő-ként kell.
    ez olyan, mint az attila név. soha nem hallottam még leírás szerint kimondva.

  • Szöllősi Éva

    Igen, gépet váltottam, bár azt mint tudjuk, nem az befolyásolja az IP címet. IP címe akár több száz embernek is ugyanaz lehet egy intézményen belül. A munkatársaim is hazamentek, ha érdekli. Visszatérve a kommnentelői státuszhoz: az, hogy valaki adott pillanatban éppen miként lép fel azt ő maga dönti el természetesen. Ugyanúgy, mint hiába sofőr valaki, ha a zebrán gyalog megy át, akkor bizony gyalogosan közlekedik. Szép estét István, pihenjen jól 🙂

  • Gábor Erzsébet
    2014 február 13
    6:02 de.

    Nyavalyás helóta lábhoz!
    Nem okoskodsz!

  • 😀
    Viszont a törökök a kiejtés szerint írják. Atilla. Sokaknak van ilyen neve töröklandban.

  • szöllősi éva: attól tartok ip-cím ügyben még tanulnia kell egy s mást 😀 egy intézményen belül még az azonos szerverre kapcsolt gépeknek is egyedi – géphez kötött – ip címe van. javaslom, e tárgyban forduljon a rendszergazdájukhoz. gondolja el, különben hogy’ lehetne megkülönböztetni balogot és szöllősit? ráadásul hogy’ lehetne letiltani egyénre szabottan a pornográf oldalakat?
    amatőr…
    maradjon a 2/3 szép, nyugodt kivárásánál, de ne nagyon tolongjon a húsosfazéknál, mert ezért a lelkes seggnyalásáért orbánéktól nem igazán esik le magának egy szottyadt csirkelábnál több, az se a mélyalmos nevelésből 😛
    inkább köszönje meg szépen, hogy magyar csapatbeli társai és regionális csapatvezetője előtt a KMH-nak köszönhetően ismertté vált harcos helytállása!

  • schwarcz györgy: korántsem. csak elgondolkodtam a neve és állásfoglalása összefüggésén. lehet, hogy semmi sincs. de lehet, hogy van. akadt már gerinctelen zsidó a történelemben – mint pl. a mazsihisz jelenlegi vezetői közt is.
    persze, az is lehet, hogy sváb. de akkor mire a czifrázás?ja, hogy maga nem tehet róla? a kedves papa meg így asszimilálódott? az más.
    különben is, anti miért lenne szemita? ráadásul én istván vagyok…

  • fuser: biztosan helótát akartál írni? nem zigótát?

  • Nem! Megelőlegeztem neki az emberi fajhoz tartozást, bár a megnyilvánulásait alapul véve lehet túlzásba estem! 🙂

  • Vörös József

    Kedves Éva.
    Ha meglesz az új kétharmad, az azt fogja jelenteni,az mszMp 2018 sem tud labdába rúgni. Jól is lesz ez így, Az első FIDESZ kormány kivakarta a komcsik által kavart katyvaszból az országot, 4,7% növekedéssel, és 53% államadóssággal adta át a csal bandának.. Ismét ők, akik még soha csalás nélkül nem nyertek itthon választást. nyolc évig garázdálkodtak. Az eredmény tudott. Adósság, adósság hátán,növekedés:0. államadósság 84%- +mág az IMF.. Ne zavarjon a kommentelök ostoba sötét fröcsögése.. Mi, tegyük a dolgunkat. Április 6 után ismét egy NAGY lépéssel közelebb lehetünk a céljainkhoz..
    Sok erőt áldozatos munkádhoz

  • fuser: ne már! hát a zigótából még az ő esetében is nagy valószínűséggel ember lesz – már, ha a hím- és női ivarsejtek is emberiek voltak. fajok közti keveredés meg, ugyebár, nem létezik.
    az már más kérdés, hogy milyen minőségű lesz.

  • vörös józsef: aha. nem rokona véletlenül erős et-nek? mert éppolyan marhaságokat beszél. tegyék csak a dolgukat. csak a nagy lépéssel vigyázzanak: az az avítt gatya magukon könnyen elreped a legkényesebb helyen, oszt ki fog látszani a becsületük 😛
    amúgy mi is lenne a nemzettestvérnő áldozatos munkája? mert még nem világos.
    a fellazításhoz kevés. az ideológiai fölényhez – mondjuk úgy – visszafogott. még csak nem is tudatos. az orbáni magyar csapat tagja lenne? érdekes, mert akik ellen azok a megvezetettek ágálnak, azok is magyarok.
    szóval, miben is rejlik az ő áldozatos munkája?
    várom a mindent megvilágosító válaszát, megígérem, inni fogom szavait!

  • Kedves Figyelő: Természetesen nem Neked szólt a rendőrség. Nem tudom tehát nem rágalmazlak. Sajnálom a félreérthetőséget.
    De azt Te is tudod, hogy rengeteg köztörvényes használta ki az alkalmat. Azt is leírhatná valaki mert nem tudom, hogy a forradalmárok hány embert gyilkoltak meg. Tudomásom szerint többeket bestiálisan. Ma miért hősök?
    Jól írod ott valóban demokrácia van. Magyarországon pedig nincs. Az abszolutizmus nem demokrácia.
    De térjünk vissza a szavazásra. Bárki aki kapott egy himi-humi állampolgárságot mert valamelyik őse magyar volt az levélben szavazhat. Nekem ott ingatlanom (és tisztességes múltam) van szépen berendezve. Akár holnap odarepülhetnénk lakni. Miért ne? Állampolgárok vagyunk és feleségemnek 5 perc alatt lenne több állása is. Talán nekem is jutna sosem voltam munkanélküli. De nekem 600 kilométert kell autózni, hogy szavazhassak. Mert én IDEGEN vagyok. Miért is? Ez is a demokráciához tartozik? A bolond is tudja, hogy aki elkényszerült jönni az nem fog a Fideszre szavazni. Nagy a kockázat. Inkább megakadályozzák. Ügyes?
    Én más szót használnék. Kádárt utálod de az utánzóját szereted és tiszteled? Ez több mint érthetetlen.
    Te 57 éve jöttél el. Én kettő. Végigéltem Kádárt és az utolsó 24 évet. Ha tetszik ha nem Kádár jobb volt. De ez nem Kádár dicsősége ez a Fidesz és talpnyalóinak szégyene.
    Például ez a Szöllősi Éva aki arcátlanul és cinikusan gúnyolódik. Azután nem érti miért kapja azt amit megérdemel. De már úgy megszoktátok a kormánytól a gúnyt és a cinizmust, hogy azt hiszitek Magyarországon így kell. Nem, nem így kell. Csak a kormány divatot csinált belőle.
    Írod „akinek nem tetszik a másik hovátartozása,politikai nézete, minden féle jelzővel illetik és halálos ellenségnek könyvelik el, az nem demokrata”.
    Azt miért nem vetted észre, hogy kedvenced ásatta az árkot (és ássa ma is pl: magyar csapat). Aztán torkaszakadtából üvöltve mutogat másokra. Nem értelek.

  • llanfair
    2014 február 13
    2:16 du.
    Itt lehet emailen vagy levélben szavazni, ha valaki akar. Én nem szavazok.
    Nem tudom Írországból miért nem lehet hasonlóan?

  • cikkhez: Ennyi hülye hogy halmozódhat fel egy ilyen kis országban?

  • Vörös József: Ez a hozzászólása tényleg Erős Dénesre hajaz.
    Tudja ő itt a jobboldal bohóca. Most nagy keletje van a jobboldalon a bohócoknak. Persze nem az Eötvös bácsi féléknek hanem az idióta féléknek.
    Haladhat nyugodtan a célja felé. Az ország kirablása is egy cél ha nem is nemes (nem úgy mint Eötvös bácsi).
    Előre a trafikokért. Ez a harc lesz a végső!

  • Ille István
    2014 február 13
    1:59 du.

    Jó igaz! 🙂 Mindegy valami rohadt csúf dologra gondoltam! 🙂

  • Szölösi Olga az ezerarcú hősnő..ilyenek kellenek a Hazának , a második Trianon garantált !

  • úgy látom itten osztódással szaporodnak a trollok.
    Beindult a magyarcsapat vagy mi…

  • Vörös József
    2014 február 13
    1:59 du.

    Vöri most hogy ilyen jól megmondtad (ütemes taps!), mesélj, milyen érzés gerinc nélkül élni? Egyébként rendes dolog, hogy megpróbálsz gondolkodni, de ha nem sikerül, és minden jel szerint esélyed sincs rá, nem muszáj kommentelni!

  • geyza: alapvetően magával az elnevezéssel már bajom van. ha ők a magyar csapat, akkor, aki nem a magyar csapat tagja, az ki?
    avagy mesmeg magyar támad magyarra, mert ők azt mondják, csak az a magyar, aki a csapat tagja? közben gyűlölködéssel, nemzetre támadással, árulással vádolják a csapaton kívülieket?
    mi is lett a polgári körökből?
    most mi lesz a magyar csapatból?
    ez most az orbáni stratégia. + 2 millió emberhez – ennyire taksálják most a csapatos magyarokat – személyesen fognak ellátogatni – kik is? hova is? milyen pénzből is? – hogy konzultáljanak velük. miről is? a következő lépésről? vagy a leosztásról?
    valami bűzlik orbanisztánban, és ez nem a hamlet lába!

  • Schwarcz György

    Még szerencse, hogy mi itthon tudunk mindenről tájékozódni, a saját bőrünkön megtapasztalni dolgokat. Nehéz lehet annak szavazni, aki nem itt él és csak ilyen oldalakra hagyatkozik. Bízom benne, hogy nem így van. Ez az alpári stílus még a baloldalnak is necces, nem hinném, hogy növelné a szavazói bázisát, inkább eltántorítja a bizonytalanokat. Pedig állítólag őket akarták megszólítani. De ez már veszett fejsze nyele.

  • Göllner András

    Kedves Balogh-Szöllősi úrhölgyek 🙂 Szeretem amikor egyikük, másikuk lassan ír, mert ebből azt olvasom ki, hogy törődni óhajtanak velem. De kérem, értsék meg, nem a tempójukkal a baj, nem azzal, hogy túl gyorsan csinálják, hanem azzal amit csinálnak. A mondókájukkal a baj, hölgyeim. Ugye értik amit mondok ? Itt a KMH oldalain mi nem szoktuk gyalázni a himnuszt. Én személyesen a dal hallatán szépen s’nyugodtan kihúzom magam, szép egyenesen felállok és ezt a pozíciót képes vagyok tartani egészen a nóta végéig. Nem hinném, hogy akár Christopher Adam, vagy Garai Édler Eszter zászlótolvaj lenne. De azt tudom, hogy aki odahaza bátran felemeli a szavát Orbán, Kövér, vagy Simicska Alajos és az őket támogató oligarchia ellen, azok ellen akik az adófizetők pénzével tömik tele a saját zsebüket, azok ellen, akik hazudozással, népünk átverésével, hazánk nemzetközi jó hírnevének lejáratásával keresik pénzüket, azok ellen akik az igazságszolgáltatást, a közszolgálati médiákat, a kereskedelmi médiumokat, a rendőrséget, az ügyészséget, a titkosszolgálatokat saját haverjaikkal futtatják, annak ma nagyon nehéz boldogulnia Magyarországon. Azt is tudom, hogy aki felemeli a hangját a kanadai diaszpórában a hazai, vagy helybéli csirkefogókkal szemben, azt a tisztelt helybéli magyarok – a Bede-Fazekasok, a KMOSZOSOK, a KRÓNIKÁSOK egyszerűen kiközösítik és semmi lehetőséget sem adnak a civilizált vitának, párbeszédnek. Mint Kádár idejében, ma is lehet szavazni odahaza, ma is nyitva a parlament kapuja, ma is lehet azt mondani, hogy ejnye bejnye, ma is lehet százezrével békemenetelni, tömeges oszlopokban olyan egykori komcsik, köpenyegforgatók mögött mint Bencsik András vagy Kerényi Imre, vagy akár Martonyi János. Örülök amikor lassan olvassák amit írok, kis asszonyok. Az ájpíjükról nem tudok véleményt alkotni, ezt Ille Pisti jobban tudja mint én. Az ájkjújukról, borderlájn magatartásukról viszont tudnék egy két dolgot mondani de az nem ide tartozik. Szép napot kis asszonyok. Gerjedjenek szépen, s’nyugodtan. Haj-rá !!! 🙂

  • Figyelő: Mert én egy igazi magyar állampolgár vagyok. Azok büntetésben vannak. Félő, hogy Ők nem a Fideszre szavaznak hiszen eljöttek a Kánaánból. Jobb megelőzni a bajt. Nem is tudtad? Sőt a lakhely szerinti képviselőmre sem szavazhatok.

  • schwarcz györgy: ide idézem magának olvasóink megoszlását:
    a Kanadai Magyar Hírlapot naponta átlagosan 2,100-an olvassák. olvasóink legnagyobb része Magyarországról, aztán Kanadából és az Egyesült Államokból kerül ki. íme olvasóink országok szerinti megoszlása:
    60% – Magyarország
    25% – Kanada
    10% – Egyesült Államok
    5% – Egyéb európai országok és Izrael
    Olvasóink megoszlása régió, vagy tartomány szerint:
    42% – Budapest és Pest megye
    10% – Québec
    7% – Ontario
    3% – Veszprém
    3% – Bajorország
    2% – Jász-Nagykun-Szolnok
    2% – Heves
    gondolja, hogy bármilyen szavazó bázist meg akarnánk szólítani? ne komolytalankodjon 😀 miből gondolja, hogy egy rendszerkritikus honlap pártagitátor?
    ugyan kérem, ennél azért lehetne reálisabb!
    magának is javaslom, köszönje meg szépen, hogy a a KMH-nak köszönhetően a kelleténél 2.099-el többen olvasták hozzászólását 😛

  • Vörös József február 13,1:59
    Ön füllent a fenti adatokkal kapcsolatban,-a fenti adat annyira pontos mint az ön látnoki képessége.-ahogy előre látja a választások eredményét több évre.

  • Schwarcz György

    Hol írtam azt, hogy a külföldi bizonytalanokról van szó? A határon kívüliség és a bizonytalanok említése két külön gondolathoz kapcsolódott, igaz egymás után.
    Másik gondolat: a tájékoztatást köszönöm az olvasók megoszlásáról.

  • schwarcz györgy: ” Nehéz lehet annak szavazni, aki nem itt él és csak ilyen oldalakra hagyatkozik.”
    uppsz.
    az összes többi magyarázkodása csak szofisztika.
    az olvasók megoszlása lényegtelen, mert még úgy vélné, hogy a maga véleményét támasztja alá.
    koncentráljon a napi számosságra. egy csöppet meghaladja a központi sajtó – gyengébbek kedvééért MNO – olvasottságát 😀

  • A Kanadai Magyar Hírlap olvasói megoszlása megnyugtató. A cirka 2000 (napi?) olvasó csupán 25%-a, vagyis 500 főre tehető Kanadában. Ebből is minimum a fele a bértollnok 😀

  • hiba üzenet: hát persze. sőt. főleg a 250 bértollnok. nanáhogy. pláne.

  • Vörös József: megtudhatnánk, hogy mi az a CÉL, ami felé oly annyira törekednek? Titok?

  • ajánlom az orbánhívőknek:

    „ELŐL ÉS HÁTUL KÖRÜLZÁRTÁL ENGEM ÉS FÖLÖTTEM TARTOD KEZEDET !”

    IMALÁNC ORBÁN VIKTOR miniszterelnökért
    *Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked!*
    *Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és
    megvédjen a veszedelmektől!*
    *Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől!*
    *Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel!*
    *Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon ha szomorú vagy!*
    *Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen, ha mások rád
    rontanak!*
    *Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!*
    *Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben!
    *AMEN”

    Úgy gondoltam kiegészíteném a felsorolást az alábbiakkal,és ezzel együtt továbbítom. Aki akar imádkozhat:

    Még több új stadionért, a felcsúti kisvonatért, a ház végében a budi helyett a 4 csillagos szállodáért, a föld és trafik mutyiért, vezérünk nejének jócskán felszaporodott magánvagyonáért, az 500 ezer kivándorlóért, a haverok további gazdagodásáért, a 38 új adóért, a 27%-os áfáért,az összes elmebeteg kormánytagért,a „sokat érő „Lázárért,a piros pöttyös bankelnökért,a tönkretett oktatásért,a várólistákért, az ellopott magánnyugdíjért,a tönkretett közigazgatásért,a terrorelhárító magánhadseregért,a 2010-ben megemelt 30%-os gázáremelésért,amit most 20%-al csökkentettek,az”elefántokért” akik belegázoltak a magyar kultúrába,a Fekete Györgyökért, Szakályokért, Kerényikért, a Horthy-szobrokért, a készülő emlékművekért,az összes seggnyalóért, a korrupt és hazug közmédiáért, külön a jól kérdező Óbersovszkyért,
    a munka törvénykönyvért,az új alkotmányért,minden módosításáért, és annak bíróságáért,a Klebelsberg-intézetért, annak Arankájáért, no és külön még a megtért Hoffman Rózsáért, továbbá az alkotmányt illusztráló elmebeteg festményekért, milliárdos korrupciókért,
    az új választójogi törvényért,a Nyerges Zsoltokért, a többszörös milliárdos felcsúti gázszerelő- polgármesterért,a 8:1-es magyar válogatottért, a szotyolázó VIP-páholyért,a 160-ról 248 Ft-ra emelkedett svájci frankért – külön ima ezért Kósának és Szíjjártónak,a ” megsegített” adósokért,az ócsai milliárdokért épített szellemfaluért, és jöjjön még több konzultációs levél hülye kérdésekkel a miniszterelnöktől alkalmanként 700 millióért, a hazudozó kormányszóvivőkért, különösen a kócos fogú Selmecziért, aki megőrizte maguknak valahol a 3000 milliárdnyi nyugdíj megtakarításokat, az elbukott MOL – részvényekért, azért a sok jó szélmalomharcért amit az Únió, az IMF , az USA ellen vívogatnak, no és az az új szövetségesekért, főleg az oroszokért és azeriekért,
    el ne felejtsem : a Magyar Csapatért, akik máris harcban állnak, hogy megvédjenek minket a nem tudom kiktől..

    Mert ” nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, az a baj, hogy alacsony a kerítés.”

    Amen.
    (Idegen Toll)

  • Egészen az aláírásig azt hittem, Ille írás. 🙂
    Nagyon jó!
    Szeretem ennek a nőnek az írásait, jól fogalmaz.

  • Ille István: Azért szólok mielőtt szólnak a híveid, hogy ez egy hazug „ballibsi” vádzuhatag. Még ha igaz is.
    Ez az ország (világ) a lehetséges országok (világok) legJOBBIKa mondja Pangloss mester. IS.
    Voltaire csak ámulna mennyi Pangloss mester van kicsiny országunkban.

  • llanfair: most, hogy mondod…
    mivel nem olvastam a candide-ot – valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet – nem restellem, utána kerestem pangloss mesternek. van abban valami, amit mondasz.

  • Hiba Üzenet
    2014 február 14
    3:01 de.

    Nyikhaj Üzenet. Ide tennél valami konkrétumot, tényt ami alapján bértollnoknak minősítesz mindenkit aki nem a te és akoltársaid véleményét fújja! Konkrétan kinek is a bére, és erről milyen adataid vannak számszerűen? Ha ez valamiért nem sikerülne, kérlek kotródj vissza a gazdáidhoz és kussolj! Kulturáltan, lábnál!

  • Ille István: Kezd el. Nem tudod letenni.

  • Ille István: HAHÓ. Már mindenki tudja, hogy bértollnokok vagyunk. Nem kéne mát fizetned?

  • Ille István
    2014 február 13
    3:25 du.
    Ezt a felmérést mikor és miből csinálta?
    Nem vettem észre, hogy engem kérdeztek volna…..

  • figyelő: nem is kell senkit megkérdezni. kicsit babrás, de az ip cím mindent elárul.

  • Figyelő
    2014 február 14
    10:54 de.
    Nem akarjuk a számítástecnika rejtelmeivel megterhelni, meg úgysem értené.
    Lényeg, hogy egy apró program automatikusan számolja. Az IP cím nem csak gépenként különbözik, hanem országonként, és régióként is. Így automatikusan legyűjthető, hány különböző IP cím van, és ez hova tartozik, sőt az is, ki mennyiszer látogat az oldalra.
    Ráadásul Ille tanulta is a számítástechnikát, így még a lekérdezési kódokat is ismeri.
    Az adott statisztika viszont fent van az oldalon. Ha kicsit körülnéz, ön is megtalálja.

  • figyelő, don ovuz nem bántásból mondta, hogy úgysem értené meg. az ip cím szerepe, felépítése – mely nem csak a leírtak szerinti főcsoportos – valóban nem egyszerű történet.
    az e tárgyban meglehetősen elhamarkodottan nyilatkozó kétnevű hölgy valszeg jóval fiatalabb kláránál, mégse érti.

  • Köszönöm, nem nézten utána!
    Visszatérve a jelenlévők felosztására, kissé fura, egy bizonyos szempontból.
    T.i. nem tudom, mennyire hiteles a számarány, hogy ennyien olvassák a KHM-t-?
    Gyanakvó természet vagyok. Még szerencse, hogy felosztották előbb az országok, majd a régiók szerint.
    Tudom, hogy Ille mindent elkövet a korrekt adatokért.

  • figyelő: ráadásul ezt a leválogatást csak az tudja megtenni, aki ismeri az adatbázis felépítését, hozzáférése is van. az pedig nem én vagyok 🙂
    én csak moderátorkodom – azt is csak azért, hogy az időeltolódás okán ne nézzen ki órákon át „döglöttnek” az oldal.

  • friss info: a hét végén valszeg frissül a statisztika!

  • Továbbra is fenntartom véleményemet :
    Ezt a topicot lenyomták a szőlössy meg vörös félék.
    Ettől undorító.

  • Geyza
    2014 február 14
    12:30 du.
    A virágoskertben sem csupán rózsák nőnek! Van ott bizony gyomnövény is bőven, hiába kapálgatjuk, mindig előbújik valami gaz is.

  • Ebert Terézia

    Nem tudom és nem is érdekel Szöllősi Éva. Egy biztos ő Orbán elvtárs imádója. Talán még békemenetet is szerveznek Kanadába.
    Orbán akkorát hazudott a népnek, hogy az már „Nobel díjat”
    – negatív értelemben – érdemelne. Olyan dolgokat művel, amit még egyetlen kormány sem engedett meg magának!!!
    Rendben van a világ magyarjai tartsunk össze, de az már visszataszító, hogy az ott élő magyarok szavazzanak a magyar pártokra. Ők ott élnek (sokan nem viccből vándoroltak ki), ott dolgoznak, ott fizetnek adót….ők nem ismerik közelről a magyar társadalmat, életminőséget,a magyar fizetéseket.
    Milyen undorító, ha egy uralmon lévő kormány hatalma megtartása érdekében felhasználja a külföldön élő magyarokat!!!!

  • Szöllősi Éva úgy tudom otthon él.
    Miről beszél?

  • figyelő: ezt én is kérdezném, tényleg, miről beszél szölőssi?

  • Ez a szegény Szöllősi Éva sem tudta, hogy levelére beindul a ballibes papagájkórus!

  • Talbuser Jenő: Valami tényleg van a levegőben mert tele van az újság szélsőjobboldalival. Totális mozgósítás? A papagáj szép és okos madár. Az emberek inkább papagájok mint náci patkányok. Nem gondolja?
    Ha ez a Szöllősi Éva szegény lenne nem éltetné a Fideszt.

  • Talababa pártpropagandát terjeszt itt.

  • IP címek tekintetében pontosan úgy van ahogy Illepityu írta.
    Én sem adtam a moderátoraimnak adatbázis-betekintési jogot.
    Azt minden rendszergazda és oldal-tulaj fenntartja magának.

  • Minél több fideszes legyen biztos a győzelmükben, mi több a 2/3-os győzelmükben. Annál kevesebben fognak elmenni választani.
    Így volt ez 2002-ben is. Akkor is biztosak voltak magukban és pofára estek. Majd így volt ez 2006-ban is, és akkor is.
    2010-ben pedig nem a Fidesz nyert, hanem az MSzP vesztett.
    Csak a tények kedvéért: A Fidesz-KDNP 2010-ben – legjobb eredménye idején – 2 706 292 választót tudott megszólítani.
    Az MSzP-től – okkal, vagy csak elkeseredésből – elfordult emberek, ekkor mindössze 990 428 vokssal díjazták a 2006-tól mutatott teljesítményüket.
    A 2006-os választásokon az MSzP-SzDSz koalíció 2 842 527 voksot szerzett, 136 235 szavazattal többet, mint a Fidesz a 2010-es „elsöprő” eredményénél!
    Ezért is állítom, és joggal, hogy a Fidesz nem nyerte meg a 2010-es választásokat, hanem az MSzP veszítette el, mert a szavazói nem mentek el választani.
    Nem valószínű, hogy ez 2014-ben megismétlődik, sőt.
    Az sem valószínű, hogy a Fidesz képes lesz a 2010-es eredményt produkálni.
    Ehelyett a „szokásos” 2,2 millió körüli eredmény fog összejönni a számára. Ennyi ugyanis az „elkötelezett” jobboldali, de kevésbé szélsőséges szavazó, akik egy része ugyan nagyon nem szereti a Fideszt, de – mert az kiirtott minden egyéb konzervatív erőt – nem látnak más alternatívát.
    Ugyanakkor a demokratikus oldal támogatói ma tudják, hogy el kell menniük választani. Jó részük nem mondja ki nyíltan, mert – mint 2002-ben – tartanak a Fidesz hatalmi visszaélésétől, de a szavazófülke magányában, a terrorállam ellen fognak voksolni.
    Nem kizárt, hogy ezek a protest szavazatok még a 2006-os eredményeket is meg fogják haladni.
    A Fidesz erkölcsileg már lejáratta magát.
    Őszintén reménykedem benne, hogy a választók sokaságában meglesz a bátorság, hogy ellenük voksoljanak.
    Azt pedig szintén remélem, hogy nem csak a honi választók többsége fog ellenük fordulni és a demokrácia újjáépítésére szavazni, de a kanadai magyarok is veszik a fáradságot, és a demokratikus erők győzelméért ők is leadják a szavazataikat.
    Ez a választás ugyanis többről szól, mint egy szimpla magyarországi kormányváltástól.
    A tér most az, hogy a demokrácia győzzön az autokráciával szemben. Ez pedig az egész civilizált világ jövőjére, ha korlátozottan is, de kihat.

    Ceterum censeo:

    Vesszen a Fidesz, vesszen Orbán és bandája!
    Éljen az Összefogás!

  • Hajcihő:
    Éljen a baloldali összefosás!!!

  • Emberek. Nem kellene egymásnak esni és egymást sértegetni. Ezzel semmire sem megyünk. Hiszen ez a baja a magyar társadalomnak, hogy nem állnak szóba egymással a jobb és baloldali emberek. Tejesen megmérgezte a hétköznapokat ez a 12 éve tartó gyűlölködés. Észérvekkel kell meggyőzni a másikat. Persze, tudom én, ha nincs érvkészlet, akkor jön a sértegetés. Ébresztő, használja mindenki a józan eszét, és ne hagyja magát megvezetni a hamis politikai üzenetekkel.

  • anikó: ezzel nem tudok egyetérteni. az ellentéteket sem érvek mentén teremtették meg, hanem kormányzati – méghozzá 2/3-os, orbáni szinten. az árkot is nekik kellene betemetni, amit magyar és magyar közé ástak.
    csakhogy, akkor megszűnne a hatalmuk. orbán csak addig tud uralkodni, amíg megosztja a nemzetet.

  • Fenyvesi Glória

    Szerintem Gyurcsány volt a fő-fő megosztó!

  • Fenyvesi Glória

    Le is váltották, tüntetések sorozata volt ellene,és a szövetségesei ellen…

  • Fenyvesi Glória
    2014 február 19
    11:26 de.
    .
    Igaza is van! Az a haza nem lehet ellenzékben egy mocskos, megosztó szöveg volt. Megértem én, hogy ez felháborította. Szóval fújjuk együtt, abcúg Gyurcsány!

  • Vajon adhatja-e nevét és kenyerét egy fórum egy olyan embermaradvány ,gyilkosságra felbujtó ,köztörvényes bünözőnek ,mint Ille István Károly?
    Gólyót ugyanis nem lehet beazonositatlanul senkinek sem megrendelni…..
    Ugye egyetértünk kedves Jogtanácsos asszony.???

    Félreértések elkerülése végett ez már nem a monológ része. Civilizált forditásban és a keresetlevél hitelesitett másolatával már megérkezett a kiadóvállalat központ jogügyi irodájába. Remélem az első munkanapon megjelennek a viharfelhők e mocskos, mindent toleráló site felett is.

    Te pedig rohadék gyüjtsd a lét…

  • na, kérem. akad itt még valaki, aki ezek után azt meri mondani, hogy a gyűlölet a mi sorainkból árad?
    mondjuk maga, gábor erzsébet?
    arról nem is beszélve, hogy teljesen feleslegesen habzik a szája ennek a jóembernek, mert semmit nem tud csinálni, csak üresjáratban fenyegetőzik 🙂

  • „Mi lesz? Az lesz, hogy orcáján egy debil idióta boldog ragyogásával Dózsa György kósza népe az urnákhoz özönöl, és a Fideszre szavaz.” Kertész Ákos

  • gábor erzsébet! hol mereng a nemzet romlásán, hogy nem hallja hívásom? hiszen maga szerint mi gyűlölködünk!
    csak egy szót, egyetlent, hogy lelkem megnyugodhasson!