Kanadai támogató nyilatkozat az újfasizmus elleni esztergomi tüntetők mellett

2014 február 13 3:59 du.150 hozzászólás

Kedves magyar antifasiszták!

Távol Kanadából szeretnénk gratulálni Nektek ahhoz, hogy pénteken, Esztergomban, nem csak szavakkal hanem bátor tettekkel véditek a szabadság lángját Magyarországon. Gratulálunk, hogy bátor tettekkel harcoltok azok ellen akik évek óta, a regnáló hatalom védőszárnyai alatt szennyezik az ártatlanul meghurcoltak, meggyilkoltak méltóságát, emlékét és hátrafelé, a zsarnokság irányába meneteltetik hazánkat. Az új fasizmusnak, akár a réginek, nem a zsinagógában hanem a történelem szemétdombján a helye !! Veletek vagyunk lélekben, gondolatban, szívünkben. Éljen a magyar szabadság, éljen a haza !!!!

Göllner András

Alapító és Nemzetközi Szóvivő

A Kanadai Magyar Demokratikus Charta

Fotó: Garai-Édler Eszter

Fotó: Garai-Édler Eszter

150 hozzászólás

  • Felvinczy Károly

    Ez azért aranyos: „távol kanadából (sic!) … éljen a Magyar szabadság, éljen a haza!!!” … onnan a távolból heccelni könnyü, tessék idejönni kedves úr, aztán itt éljenezni, ha még tud magyarul. Éljen a haza, Ön melyik hazára gondol? Nekem ez van, itt és ezt próbálják külföldröl káosszá tenni. A kibicnek semmi Sem drága.

  • Felvinczy Károly
    2014 február 13
    6:49 du.
    „A kibicnek semmi Sem drága.”
    Lehet.
    A hülyék viszont örömmel fizetnek akár extrát is.
    Tod, szépnevű jókomám, magyarnak lenni nem árvalányhajas sírvavígadást jelent. Állapot. Annak születtél, az vagy, az maradsz.
    Bármennyire is nemérdemled, ez még rád is vonatkozik.

  • Ejnye Göllner, miért hecceled Esztert?
    Teljesen egyedül is tud hisztikézni:)

    Erről az épületről sok éve lemondtak az eredeti tulajdonosok és köztulajdonba került. A köz adójából finanszírozzák a napi létét.
    Ergo, felesleges hisztikézni, Eszter:)

    Igaza van Parittyásnak, erre semmi szükség nincs.

  • Kerekes Sandor

    Nem egeszen az tortent.
    A zsidokat, akike az epulet volt, csendben kiirtottak, szo nelkul, es hamar az eletuket elvettek, meg a vagyonukat, most meg az emlekuket is megbecstelenitik.
    Sem az epuletrol, sem az eletukrol nem mondtak le. Mindkettot elraboltak toluk. A minimum, amit a „koz” tehet, az, hogy fenntartja az epuletet a sajat erdekeben. Ezert nem jar hala es a halott tulajdonosok nem tartoznak erte semmivel.
    Meghogy „lemondtak!” Allami rablas es gyilkossag aldozataiva valtak. Most pedig a gyikosok szellemi utodai jonnek valoban hisztizni.
    A fergek!

  • Írjátok alá mind a hárman és lépjünk tovább:)

  • Nem igazán értem, hogy a demokrácia és a szólásszabadság nevében miért is változtatjátok meg a hozzászólásokat, kedves Christopher.
    Ez valahogy nem kósher:)

  • Képzeld el, hogy milyen kellemetlen, amikor az ügyvéd kollégák látják a képernyőmentést és azt is ami megjelenik belőle:)

  • Belügyminiszter jelenti a Miniszterelnöknek, hogy rend van az országban, miközben a holokauszt 70. évfordulójára való készülődés körül semmi sincs rendben, a Jobbik a volt zsinagógában tarja a választási nagygyűlését ehhez a fülkeforradalmároknak egy szavuk sincs, a parlamentből Jobbikos képviselők kidobják az ablakon az EU- zászlót valahogy ez nem hír de az igen, hogy a PM-esek lufikat eregetnek és az csak hab a tortán hogy az államfő a miniszterelnök a külügyminiszter a hátelnök meleg hangú táviratot küld Iránba az iszlám forradalom 35. évfordulója alkalmával, annak az Iránnak amelyik nem ismeri el Izraelt sőt el akarja pusztítani azt.De nézzük kik voltak azok akik megtették Tádzsikisztán, Kirgízia, Azerbajdzsán és a Brunei császárság.

  • dakota: sok sikert az ügyvéd kollégáknak 😀 amúgy szívesen továbblépünk. sőt, át. magácskán, kicsi lótolvaj 😛

  • dakota: köze? kerekes, garai-édler és még sokan mások vállaltan zsidók. maga vállalatlanul is lótolvaj, mint az összes dakota. szóval: köze?

  • asher alexander

    de „bator” vagy gollner!!
    nem is lett volna idod odarepulni mi??
    „gondolatban” ott leszel?? ejnye no!!inkabb hallgattal volna!!
    -en speciel csak a korom,gyogykezeleseim miatt nem tudok menni,pedig mennek orommel!!
    neked mi a kifogasod………….??

  • asher alexander

    dakota!
    te mond mar egy picinyt!!
    csak nem te is a tyirityan fele nacibetyar vagy??!!mert akkor ertem mitol vagy olyan soteten huje!!

  • Akik anno a szar elől elhúztak külföldre, most ne lázítsanak ! Mi kitartottunk hazán belül akkor is, mi szenvedtünk, a mi életszínvonalunk az önökéhez semmiben nem is hasonlítható még ma sem, hagyjanak minket dönteni és hagyjanak békén! Hazán belül is van bőven békétlenséget szító elem. Majd ha nyugdíjba mennek és hazasunnyognak,visszatelepednek, mert itthon jobban meg tudnak élni az ottani nyugdíjból, (s még gazsulálnak is a dollárjaikért)akkor szóljanak bele a dolgainkba. A fasisztákból meg NEM KÉRÜNK!

  • asher alexander

    oregcsaj!
    nos en es a csaladom NEM huztunk el nyugatra!!
    minket vittek erovel!!!
    nem ugyanaz!!!!!!

  • Nagyon szépen köszönjük a támogatást !

  • asher alexander

    a magam es elpusztitott csaladom neveben sok sikert es jo egeszseget kivanok mindenkinek akik elmennek a rendezvenyre!!az O.-rokkevalo kegyelemmel teli aldasa legyen onokkel,es egesz hazuk-nepevel!
    mindenki kivetel nelkul,;- ajn echt MENSH!!ajn echt MISHEU!!
    sajnos az egeszsegi allapotom nem engedi hogy onokkel egyutt kar-kart oltve demonstraljak!!pedig az UR a tudoja mily adaz feneketlen gyulolettel vagyok a nacik,fasisztak irant!!
    varom a beszamolojuk az akcio sikererol!!
    koszonteben es tiszteletben volag maradok azert,;
    Asher Alexander, egy ex-deportalt zsido Erets Israelbol.

  • „…, éljen a haza! Melyikre gondol a Kedves Göllner Szerő Úr?

  • Christopher Adam

    Frivi,

    mivel Magyarországról szól a cikk, feltételezheti hogy ebben a kontextusban „a haza” kifejezés Magyarországra utal. Ha kanadai hírről lenne szó, akkor a haza nyilván Kanadára utalna. Ilyen egyszerű.

  • Kedves András köszönjük az itthon maradottak nevében.Egyetértek!elképesztő amit a jelenlegi kormány megenged a szélsősségnek.Rendőri vigyázással gyülekezhetnek és menetelhetnek a várban,szegeden a betyársereg úszíthat,félelmet lektve menetelhet csúklyában,a országgyülési képviselő és a jelölt EU képviselő EU-s zászlót dobhat ki a Parlament ablakából,Debrecenben holokauszt tagadó jobbikos képviselő elképesztő ,gyalázatos beszédet mondhat.Ami itt folyik gyalázat és melyhez a kormány asszisztál,bátorít.gondolok a gyalázatos emlékműre ,melyet 2013.dec.31-én megjelenő Magyar Közlönyben közzétett,Horthy szobrot avathatnak papi segédlettel,de lehetne sorolni a végtelenségig.Jobbik mindezt tehet úgy hogy a képviselőjük ott ül az EU-parlamentjében.Azon csodálkozok hogy a nemzetközi közvélemények és az országok miért nem szankcionálják ezeket a tetteket hathatósan.

  • asher alexander

    erosen ketlem hogy a „frivi” fedoneven irogato tudna valoban mit is jelent itt nagyon sokunknak az az szo HAZA!!
    MINDENT de foleg azt amit az ep^pen olyan ordas eszmeket hirdetok erovel elvettek tolunk!!

  • asher alexander

    frivi!
    nyugodjon meg nem az onere celoz gollner,mert olyanja onnek nincs!!

  • A Jobbik esztergomi elnöke, Zentai Plajner Zsolt fontosnak tartotta hozzátenni, hogy „a múltra és a holokauszt túlélőire hivatkozni egy mindössze tíz éve alakult, demokratikusan parlamentbe választott és működő párt kapcsán arcpirítóan képmutató, hiteltelen és szánalmas”.

    nna. ennek az embernek aztán van bőr a pofáján, ráadásul jó vastag! és hogy tudnak szánakozni!

  • C.H.
    8:28

    A bőség zavarának tipikus esete. A megátalkodottak szerint állítólag az inflációt is valaminek a kelleténél való több volta szokta előidézni!

  • Abba az épületbe gyűjtötték össze az esztergomi zsidókat és innen terelték őket tovább. Tokod-Altárón kellett gyülekezni a Dorog, Tokod, Sárisáp, Annavölgy, és a többi környező település zsidó lakosságának és Komáromon át hajtották őket nyugat felé. Én a Jobbikosok helyében ilyen helyre be sem merném tenni a lábam, még ha ma már Technika Háza, vagy akármi más is a neve. Az ártatlanul meggyilkolt emberek szelleme fogja őket kísérteni.

  • a.a.
    9:11

    „Nekem szüőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország,messzeringó gyermekkorom világa”

  • Ille István
    12:33

    Nem szükségszerű, hogy egy ilyen fajta vállalás mindenáron feszültségkeltéssel is kell járjon, vagy tévednék? Végső soron mindenkinek oka van „vállalni”, ha már méltóztatott megszületnie!

  • frivi: meglehet. csakhogy az ember nem csak azért tartozik felelősséggel, amit megtesz, hanem azért is, amit nem tesz meg.

  • Ó mily költőien hangzik.
    Messze ringyó gyerekkorod.Vagytok néhányan hím nemű ringyók is,de már gyerekkorban?

  • Kedves Asher Alexander, ugye tudja, hogy nem Önökre gondoltam. Több oka is van…

  • gyuri: kérlek, lazíts. nem sok jó származik abból, ha ezen a vonalon maradsz.

  • O.K.
    Igazad van.Nem tudtam kihagyni a poént.

  • Némá !
    Ez a takony Dakonya itten ügyvéddel fenyegetőzik.
    Röhögnöm kell.

    Nem tudja a hülyéje hogy egy internetes oldalon a tulaj azt lök ki akit csak akar. ÉS ez ellen nincs apelláta.

    Úgy előttem van amint kereset-levelet fogalmaz ez az agyament nagyokos egy kanadai bíósághoz , hogy aszongya :
    ” Azok ottan kilöktek engemet..érti T Bíróság ?? ENGEMET ! Kérem hogy példásan csukják le őket. Vagy valami..”

  • Frivili mostanra oly magas szellemi magasságokra magaskodik felfele hogy én , a primkó kétkezi fémmunkás már képtelen vagyok követni őt.
    Fejcsóválva visszatérek tehát munkámhoz:
    Holnapra ki kell kalapálnom ezt a behorpadt platinagyűrűt.
    ( Deazzé figyelek wazz…)

  • Éppen a 2006-ban kilőtt szemű emberekre gondoltam, amikor elolvastam minden kétséget kizáróan igaz, bölcs sorait.

  • Gyuri10
    11:04

    Fennkölt szavaid lelked hű lenyomatai. Ezért is tűnnek olyan nyomottnak, ütődöttnek.

  • Gézuka!
    1248

    Csak az ujjadra ne üss! Látod, mennyire aggódom érted?

  • geyza: sok sikert kívánok neki 😀

  • Akinek van kedve nézze meg, hogy mi a világ véleménye a magyar jobboldalról. Ajánlom azt a részt mikor felsorolják az új náci országokat 2 perc 47 mp-nél. Azután szégyelljük magunkat. Már aki tudja! Tudom sokan büszkék lesznek rá. Most köptem.

  • llanfair: nézném, de mit?

  • frivi
    2014 február 14
    1:01 du.
    „Éppen a 2006-ban kilőtt szemű emberekre gondoltam,..”

    Neirgyá illenekendrága frivol, tezsvírem..
    Mer’má velemis előfordútt hogya kenyereslejánybú kettősett láttam, ammegmá a taníttóur szerentis töbes szám, megasztán a kenyereslejány télleg kétemberess, dehate illeneket iró, akkó lebeszílek a zalkoholok fogyasztásárú ugy tejjessígge, mind nemzettudatibú. mer kárlenne érted. Ittenmeg a gyelűtt ábra asztatat mutassa, hogy apija az teneked árt. Öli a szürkét! Oszt mégcsak lókolbászotse lehet abbú.
    Amugydemegám, vizijóimm (a plébánosur szípen emagyarászta, hogyaz annyit tessz, mindhaja zösszefutó három-eggy utonn, a soksarogná enmegamma tanákoznék) nekemis vannak,asztánn hogya tanittóur fölóvassaja zujságbú, hogyaszongya: a hítenn ennyijen, meg ennyije, a tíli hónapokba összessenn meg ennyijen meg ennyijen fatytak meg. Megamikor asztatat óvassa, hogy a félábunak köszmunkát annak, mer aszontaja doktorur, hoty munkakípes. No, nekem ezekrű vannak ijenn vizilójim, de nekem akkor, amikor nemiszok.
    Há, dejszencsak óvnálakk, mer fijatalka lehecc, osztmég nemismeredfő, hogy mibű mennyit.
    Csak higgalom, mejd meggyün azis. Addigmegcsak móggyáva, ova tosann.
    Csírsz!! (esztetet a minap tanuttam. Asztgyelenti, feníkig, te teneked nemköll.)

  • Falusi
    2:01

    Csúcs vagy ezzela bakelit-népivel, ami persze nem rossz, csak piszokul fárasztó olvasni. Mire kitalálom, behomályosodik a szemem, de nem a gyönyörtől. Na, Csírsz!

  • Göllner András

    Látom pezseg az élet a KMH oldalain. A Dakota kicsi ló-hátán vágtázik, csak azt nem tudni hogy hová,talán hátrafelé ? Vissza ázsiai gyökereinkhez, Viktorral az élen aki most épp ott bolyong, poharát emelgetve 56-os forradalmunk leverőinek társaságában, azok körében akik a mai napig sem kértek bocsánatot gazztettükért.(Ady-t most hadd ne idézzem a témában, Dakota)

    Az „Öregcsaj”-nak meg OK ha magyar állampolgárként szavazok Ápriliban, de nehogy már ki is nyissam a szájamat és elmondjam a véleményemet azokról akik az új alaptörvényükkel beleszólási jogakat biztosítottak szerénységemnek ? Ja ? Ez a jog a határon kívül élő magyaroknak csak addig érvényes amíg a felcsúti köpcös seggét nyaljuk, és ha ezt a tevékenységet gusztustalannak tartjuk akkor kussoljunk ? Mér, Öregcsaj ? Azér mert magának ez a tevékenység jól esik és azt szeretné hogy utánozzam ? Na ne már ….Öregcsaj ! Szorakozz a nagymamáddal, én szórakozom a hazámmal !!!! Magyar srác vagyok, magyarnak születtem, életem legnagyobb részét, a kommunizmus alatt, majd a rendszerváltás után, odahaza töltöttem. És ha tetszik ha nem, nekem is elegem van a faszistákból – bocs, fasisztákból (megbotlott a nyelvem öregcsaj, nem kell ettől is begerjedni) További szólásszabadságot kívánok Öregasszony. De kérem, egy kicsit okosabban járasd a szájad. 🙂

  • Frivoli :
    Jó , majd a Tiédre ütök…

  • frivol,
    te tűnsz a legkitartóbb mutációnak ezen a nem neked illő oldalon.Úgy hiszem kettőnk közül az egyik genetikusan is az alkoholmámor áldozata. De az nem én vagyok.Tudod aranyoskám,mi inkább itatjuk az állatokat és nem az állatok minket. Várom további bölcs pukkantásaidat.

  • Jajjjjj drága Frivellám
    Már megint a ” kilőtt szemű ember ” ..
    Hát miért nem oszolt az illető . mikor a zsaruk erre szólítottak fel mindenkit ?
    A toleráns Svédországnak is megvolt a maga ” 2006 „.-ja , rendőrkordonnal , dühöngö magadfajtákkal meg gyujtogatással.
    Eredmény : 3 halott , számtalan sebesült.
    És megnyugtatlak NEM a rendőrök közül !
    De nem is volt utána hisztéria-hadjárat a helyi Rendőrség ellen , hiszen csak tették a dolgukat. Mint itt minálunk , 2006.-ban.

  • Göllner András

    Asher ! Megleptél. Eddig azt hittem hogy egy „nyelven” beszélünk. Ugylátszik tévedtem. Te is azt szeretnéd, hogy inkább hallgassak, mi ? Hogy jobb lett volna, ha nem nyitom ki a szájamat ? Te is kussoltatnál, és arra bíztatnál, hogy száljak fel a vonatra szépen ?? Figyelj öregfiú ! Kussoltunk mi magyarok már eleget 1944 Március 19 előtt és után. És mit értünk el ezzel ? Mit ? Azt hogy cserébe kiírtották a családodat ? Ezért se fogok kussolni, 2014-ben kedves barátom. És pláne nem fogok hazarepülni a fasiszták körébe, oda ahonnan végleg elbúcsúztam, mert egyszer és mindenkorra elegem lett a tömeges magalkuvásból, a szennyezett közéleti levegőből, a hatalom talpát nyaló tömegekből, gárdistákból, a Hegedűs-féle lelkipásztorokból, a gyáva, gerinctelen sajtóból, abból a hatalomból amely védő szárnyat biztosít a Vona Gáboroknak, a Bencsik-Kerényi-Bayer-Morvaí-Papp Lajos fajtáknak, a Holocaust tagadóknak – tudod, azoknak, akik „magunkfajták”-ként becézik önmagukat, és gyakran átrepülnek ide Kanadába is, hogy a Bede-Fazekas fajtákkal koccintgassanak, építgessék a Jobbik és a Jobbiknak védőszárnyat nyújtó központi hatalom határon túli talpazatát. Azér jöttem el Magyarországról Asher, mert elvették tőlem a hazámat, magyarán mondva, kisajátították a „magukfajtájuknak” a haza fogalmát. Tudod kikre gondolok: azokra akik Orbán Viktorral az élükön azt hirdetik, hogy aki nem velük, nem rájuk szavaz az nem része a hazának. Ugye nem kell idéznem a köpcöst ? Elegem lett a 400,000 fős békemenetelőkből akik egykori komcsik, nácik, vagy ujfasiszták mögött gyűlölettől lüktetve, gerjesztik honfitársainkat Európa ellen, és olyanok ellen, akik a demokráciáról, a szabad félelemmentes társadalmi párbeszédről, az emberi jogok, az emberi méltóság tiszteletben tartásáról álmodoznak. Ne küldj engem oda, Asher ahová nem vágyok, ahol mindent elvettek tőlem a csirkefogók. Ne küldj oda, ahol megvetik, meghurcolják, megfélemlítik, kiröhögik a másként gondokodókat, ahol a hatalommal szembemenőket mindíg is arra szólították fel, hogy fogják be a szájukat, mert ezzel mindenkit szarba kevernek. Ez nem az én világom Asher !! Ha Neked ez hiányzik öregfiú, szedd össze magad szépen és menj vissza. Biztos vagyok, hogy meg tudod oldani. Ha nem tudod megoldani, biztos vagyok benne, hogy lessz aki összedobja Neked a lét. Jó utazást és jó egészséget kívánok Néked. És kérlek mégegyszer ne mond azt nekem, hogy hallgassak, mert ugyse fogok, még a Te kedvedért sem.

  • אשר!
    Kivételesen nem tudom díjazni Göllner Andráshoz szóló szavaidat.Úgy látszik más,más fogalmunk van a „hazáról”.Aki onnan el akart volna jönni,a 24 év alatt még 24 évvel fiatalabban 24 ezerszer eljöhetett volna.Aki pedig másként döntött: Dámo börosó!דמו בראשו.

  • Gyuri10
    3:22

    Soraid alapján pedig Te tűnsz állati részegnek!

  • Gézuka
    3:23

    Ennyire azért ne búslakodj, hogy 2006-nak civil halálos áldozata nem volt! Ha Gyurcsit visszaszavazod, még lehet! Tehet róla!

  • asher alexander

    lehet!!
    de!!-negyezer kilometerrol okoskodni tul ecceru!!
    plane ha megcsak nem is elhurcolt zsido!!
    van nemi kulombseg!!

  • asher alexander

    gollner!!
    te onkent tavoztal onnet magyarisztanbol!!
    minket erovel vittek!!
    arnyalatnyi kulombseg!!

  • asher alexander

    nekem is az volt egeszen 1926-ota!!en magyar foldon szulettem,ungvaron!
    a hazam volt egeszen addig mig a fajtad el nem hurcoltatott!!

  • Göllner úr! A beleszólási jogot (s minden mást) nem az ország 2/3-a szavazta meg, csak a parlamenti díszpintyek. Senkibe nem fojtanám a véleményt, demokratikus érzelmű vagyok. Sőt, tovább megyek: az itthoni viszonyokról véleményünk megegyezik. Nem értem az ellenem való kikelését. Én sajnos anno hazajöttem családi okok miatt, ezerszer megbántam. Egy vidéki városban élve a rendszer mocskából igencsak kijutott nekem, érthetetlenül és elkeseredetten látom a fidesz nyomulását, az óriásplakátokról rám bámuló korrupt, antipatikus fidesznyikek pofáját, és az orbán-imádatot. Ehhez még az egész városi vezetés stb. stb. És a magyarok többségének hályogos szeme…..

  • "tisztelhölgyeimésuraim"

    Öregcsaj !
    ˙
    A 2010-es választásokon az össz-magyar lakosság 12,7 %-a választotta meg a parlamenti 2/3-ot ma bitorló fid-SS bandát, akik „ezen jogon” felszámolták a demokratikus Alkotmányt és helyébe egy alaptörvény nevezetű Tákolmányt ültettek. Mellesleg azt a kétharmadot – a hülye választási törvény értelmében úgy sikerült kitriblizniük, hogy a választáson megjelent igen alacsony részvételi aránynak az 54%-át érték el. Persze azt is úgy, hogy a szavazó irodák esti hét-órai hivatalos zárása után még este 10 órakor is sorba állítottak kollégista diákokat azokon a helyeken ahol nem volt biztos a fid-SS győzelem.
    Úgy látszik a magyar történelemeben márcsak ilyen nagy fontossága van az egyetemi kollégiumoknak. Eléőször a maguk által Bibónak átkeresztelt kollégium, 2010-ben pedig ezek utolsó pillanatokban budapestivé manipulálódott kollégisták…
    ˙
    A közeljövőben sorra kerülő választásra a 2/3 már maga szabta át a választó kerületeket. Kíváncsi vagyok a fid-SS vezérkaron kívül még milyen kollégistáknak lesz azon is szerepük.

  • „tisztelhölgyeimésuraim” – kissé elvetette a sulykot – az első forduló 64,2%-os részvételi aránya valahogy nem azt sugallja, hogy a 2/3-ot bitorolják. 2 millió 700 ezer szavazat csak volt, nem értem a fanyalgást. Baloldali nyerésnél önnél bizonyára demokratikus 2/3-ad lenne! Az ebből alkotmányosan következő jogokat pedig az önnek nem tetsző 2/3-ad gyakorolta!
    A „hülye” választási törvényeket meg a szoclib kormány hozta – bizonyára a Fidesznek akartak jót! Hozzá még az államapparátus is bizonyára le volt fizetve a Fidesz által – ön szerint! A most következő választás választó kerületeit – Alkotmánybírósági határozat alapján – pedig át kellett szabni, közel azonos nagyságra. Érdekelne, miben is rejlik a Fidesz előnye? Ugyanis egyáltalán nem lehet tudni, hogy a választók milyen attitűdök alapján döntik el a szavazatukat, tekintve, hogy a biztos pártválasztók tábora szinte rögzült egyik, vagy másik párt mellett. Gondolom a bizonytalanok nem Simon Gábor, vagy a paksi tanácsadók pártjára fognak szavazni! Itt bizony esmég komoly bukás vár a ballibes oldalra!

  • frivol,
    Ha részeg lennék,nem nézhetnélek 4 emelet magasságából,a bányász béka segge alatti agymenéses vergődésedben.Az élet normális tényezőit még 10,20 évig kell alapfokon tanulnod ahhoz, hogy felküszködd magad a nullára.Ne védekezz azzal,hogy te már nulla vagy.Az itt pukkantgató barátaiddal együtt még nagyon-nagyon mínuszban vagytok.Annyival vagy náluk különb,hogy ha hülyeségeket is írsz ,de legalább magyarosan tudod megfogalmazni. Gratula a kislétszámú osztály-főnöknek.

  • asher alexander

    orban viktor egyik legutobbi kijelentese nagyon sokmindent megmagyaraz a politikai nezeteirol!!!
    -„Orban,;-Magyar Honfitarsainkat es Zsido polgartarsainkat”-
    nos ez az „es zsido polgartarsaink” mint kitetel sok mindenre fenyt derit!!
    Orban szerint a magyar zsidosag nem egyenerteku honfitars a magyar nemzsidokkal,csupan polgartars!!
    vagyis,;-2-odrendu nep csupan!!
    ——————————————–
    ezt kimagyaraznia felesleges!!ez elhangzott nyilvanosan,megjelent a sajtokban is!!

  • Talbuser Jenő: Rosszul emlékszem, hogy volt itt valakinek már kétharmada de az nem élt vissza vele? Bizony az sokkal demokratikusabb volt. Nem akar emlékezni vagy csak feledékeny?
    A Horn-kormány Magyarország rendszerváltás utáni harmadik kormánya volt, mely két párt, az MSZP és az SZDSZ koalíciójából jött létre. A koalíció az Országgyűlésben kétharmados többséggel rendelkezett, önként vállalta azonban, hogy a kétharmados törvényeket csak az ellenzékkel való konszenzus megléte esetén módosítja.
    Hupssssz! De ciki!
    Megjegyzem nem a „ballib” fog bukni hanem az ország. De úgy kell nektek! Megérdemlitek.

  • Azért nem semmi, hogy Asher fajtának nevezi a magyarságot! Tudod Asher – van önvédelem is! Ahogy látom szükség volt rá!

  • talbuser jenő: aha. ha csak a maga számításait követjük, akkor se jön ki 64,2%-ból 2,7 millió , mint 2/3. ne erőltesse, ezt már több, magánál lényegesen okosabb és hozzáértőbb emberek kitárgyalták. a többi magyarázatára meg nem is érdemes reagálni. köd. narancsköd.

  • talbuser jenő: -”Orban,;-Magyar Honfitarsainkat es Zsido polgartarsainkat”- mondja, melyik szót nem értette? ashernek valamennyire igaza van. a magáé=fajta.

  • Ahogy látom Ille – magának fogalma sincs még az egyszerű keresésről sem! Használja már a guglit (magának google)! Wikipédia -2010-es választások! Első forduló – Fidesz-KDNP listás szavazatok száma 2.706.292 – segíthetek még?

  • Igen igaza van – az én fajtám a hazaszerető – a magáé a hazaáruló labanc!
    Amúgy Asher mondta: „a hazam volt egeszen addig mig a fajtad el nem hurcoltatott!!” –és ne ködösítsen holmi Orbán idézettel!

  • talbuser jenő: segíthet, de saját magán. vagy kérje meg az orvosát, gyógyszerészét. vagy valakit, aki értelmezni tudja a leadott szavazatok és a parlamenti képviselői hányad – vagy inkább hányat – közti különbséget.
    de maradjunk a rögeszméjénél: a 64,2%os részvételi arány mennyiből is volt?
    2010 ÉVI VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEK:
    VÁLASZTÁSRA JOGOSULTAK SZÁMA : 8.034.394 FŐ
    VÁLASZTÁSON RÉSZTVETTEK SZÁMA : 5.172.222 FŐ
    EREDMÉNYES SZAVAZATOK SZÁMA : 4.936.032 FŐ
    FIDESZ–KDNP : 2.706.292 : 8.034.394 = 33,68383 %
    na, akkor fusson még egy kört 2/3 ügyben – aminek ezekhez a számokhoz semmi köze, hacsak nándorffy tanár úr nem rosszul tanította anno az arányszámítást – és szép alázatosan vegyen vissza egy csöppet a túlméretes arcából 😀
    tudja, fiam, maga nem ellenfél 😛

  • talbuser jenő: hazaáruló labanc? te jó ég! még itt tart? bár, igaza lehet, csak szóljon, magának is árulok jó áron egy darab hazát, figyelmeztetem, házhoz szállítva felárat kérek, meg a díszcsomagolásért is (hátha ajándékba lesz!)
    bár azért fajtának lenni elég ciki…

  • Gyuri10
    10:23

    Nomen est omen. Goeorgoszom, megint sikerült belecsúsznod a PARASZT-ba, és fáradhatatlanul kalimpálsz, mint egy bekattant, rotációs, nagyüzemi híg trágyaszóró gép, mert ezt az állandó jelződet már nincs ember, ki levakarhatná rólad. Rád égett, mint az a mérhetetlen árjagőgöd, ami nélkül képtelen vagy akár egyetlen mondatot is megfogalmazni. Gondolom, ha esetleg olykor, elvétve, normális emberek közé keveredsz, szintén igen hasonló véleményt alakítanak ki rólad. Nem kellene ilyen vehemenciával arra törekedned, hogy minél gyorsabban és minél nagyobb mértékben megutáltasd magad. Nyugodjál meg, szép lassan is menni fog az, szép lassan is be fog az következni. Ne légy türelmetlen! Árt a szépségednek!

  • Most komolyan írogat ide, vagy csak dühíteni akarja a jónépet?
    Maga olyat cáfolgat, amit nem írtam! Ki mondta, hogy a 2/3 a jogosult választók összlétszámát jelenti, vagy akárcsak a részt vett szavazók létszámához mért érték?
    Szerintem tudja, hogyan működik a leosztás – minden párt és minden választás során!
    Tehát alkotmányosan nem támadható! Az 54,8%-os arány a mandátumelosztás miatt 2/3-os többséget biztosított – de ugyanezt kapta volna az MSZP is? Akkor most mit óbégatnak?

  • Na tessék.
    Itt a következő félkegyelmű mélymagyar :
    TALBI a Turulbanszületett.

    Frivulka :
    Ugye nem haragszik meg Nagyságod , ha nemtom követni elméjének bakugrásait ?
    Megértését köszönve maradok igaz híve : Géjjza a primkó.

  • talbuser jenő: megértem én, hogy a hosszú távú memóriájával baj van. node, a rövid távúval is?
    „“tisztelhölgyeimésuraim” – kissé elvetette a sulykot – az első forduló 64,2%-os részvételi aránya valahogy nem azt sugallja, hogy a 2/3-ot bitorolják. ”
    ha megmagyarázná ezt a mondatát, miként is kell érteni, mert mintha ellentmondana a jelen kommentjével 😀
    az, hogy „cáfolgat”, gyakorítás, ráadásul lekicsinylő. én nem „cáfolgatok”, csak szembe állítom magát a maga által leírtakkal. arról nem tehetek, hogy nem konzekvens.
    na, fusson +1 kört!

  • Talbika a magadfajta ” hazaszeetők ” miatt van az hogy odaveszett a Haza kétharmada.
    S ha így folytatják Dunántúlméretűre fog zsugorodni a következő 30 évben.
    Ha szerencsénk lesz.
    Mert járhatunk sokkal rosszabbul is.
    Ha megúnják a környező országok a velünk való baszkolódást.
    Ezt tartsa abban a csöppnyi agyában köffike.

  • Magának is jót tenne egy friss kör – nem találna minden kákán csomót – a részvételi aránnyal csak azt állítottam, hogy a szavazóknak jóval több mint a fele szavazott, azaz nehogy már illegitim legyen! Utaltam arra a korábbi 12,7%-os baromságra, amit „tisztelt…” írt ide!

  • geyza: talbusernek nem a turulbanszületettség a legnagyobb baja 😀 egyszer a nolblogon találkoztam már egy olyan zsenivel is, aki egy decimális szám binárisba átültetését jobbról balra kezdte 😀
    mármint nála 1101 1101=187 úgy jött ki, hogy a legmagasabb helyiértéken kezdte el a 2 hatványait kiszámolni, mondván, hogy az origóhoz közelít 😛

  • talbuser: mondtam már, ne értékelje túl magát 🙂 maga kákának is kevés, a magyarázata meg sántít, méghozzá mindkét lábára 😀
    javaslom, igényeljen mozgáskorlátozott igazolványt, ha bemutatja a kommentjeit, tuti, hogy megkapja! 😛

  • Felvinczy K.
    6:49

    Elvből nem vagyok hajlandó belemenni pártos vitákba, mert az ilyenek óhatatlanul is fals útra szoktak tévedni. De, ahogyan elnézem, itt kizárólag értékrendi különbségekről van szó, csak pártosan megcímezve, és túllihegve, mint a tegnapi esztergomi lakossági fórum-ügy is. Ez a lufi éppen a Jobbiknak lett címezve, de ha a Fidesz tartott volna ott fórumot, akkor ahhoz kerestek volna ideológiát a mindenkinél demokratább interglobalisták, és találtak volna hozzá „bátor polgárjogi aktivistát”, újkori demokrata békeharcost, aki, bár a meghűlés kockáztatásával, de összevárta a világ haladó feléből útnak indított, de megérkezve már agyonapadt csipet csapatát. A nagy durranás elmaradt, vagy inkább átszellemült szánalmas egyéni magamutogatássá, akikről lesírt, hogy szerették volna magukat megmutatni, hogy látva lássák őket, Ady hangulatával, csak olyanok sem igazán akadtak, akik kíváncsiak lettek volna rájuk. Ez azért elég ciki!

  • Ille! Magától többet vártam – ez igen gyenge riposzt volt, a magyarázatom csak magának nem tetszik – pedig igaz – tudom az igazsággal maguk kissé hadilábon állnak. Nem nagyon működik ez a ballibes felsőbbrendűség – mindig kilóg a lóláb, vagy inkább a lópata! Nem baj Ille, ha hazamegy az asszony megsimogatja a fejét – jó voltál ma is Pistám! És ez így van jól! Kell egy kis sikerélmény is, ha már ballibes az ember!

  • frivi: magának elvei lennének? nofene! akkor holnap majd kap egy kis olvasni valót – amolyan fotóriportot – a helyszínről, az eseményről, amin megint egy jó ízűt gúnyolódhat.

  • István,
    ajánlanám,hogy ellenőrizd le.Egyedül valaki nem lehet ennyire hülye,mint a Jenőke.Biztos van ikertestvére.Próbálj azzal beszélgetni,mert Jenőkének csak a test juthatott.A másikat sem garantálom,mert a genetika az genetika.
    Egyébként kikérem magamnak,hogy itt mindenkit lezsidóznak vagy zsidó-bérenceznek. Kérem felvételemet a zsidó-listára.Akkor is ha nem is vagyok biztonsági rizikó,ahogy ez a barom gondolja.Elárulom-nincs szükségem önvédelemre-. Miért?-Csak!

  • Gézuka

    Ha kezed is olyan kreatív, mint a gunyoros névadói éned, akkor lehet, hogy valami szépet-jót is képes vagy létrehozni?!

  • Ille
    12:19

    Ha maga írta, megígérem, elolvasom.

  • Vacsoraidő van! Puszilok mindenkit – a ballibeseknek is jó hétvégét!

  • frivi: kedvenc céltáblája, garai-édler fogja írni. de nem javaslom, hogy gúnyolódjon rajta.

  • talbuser: van mit ennie? hiába, a rezsicsökkentés csodákra képes! vagy megemelték a nyugdíját? esetleg taksonyban a házuk előtt elgázolt valaki egy tyúkot, és lelkiismerettől furdalva áttolta a kapu alatt?

  • asher alexander

    -en is!!
    zsido vagyok 100% askenazy!!100% KOSHER!!

  • Ez a Hajabusi is taksonyi ?
    Csak el ne csússzon rajta…

  • primi,
    én nem csúszhatok parasztba,mert még a magadfajta sem a zsánerem.Mindezeken felül pedig csak azért vagyok képes a veled való diskurzus felvállalására,mert amikor az indiai patkányokról írtam a zoológiai disszertációmat rá kellett tanulnom az esetleges harapásaikból származható fájdalmakra is.Lehet,hogy ez vezetett egy bizonyos fokú mazochizmus megismeréséhez.A szépségemre ne számíts.Ha fiúk szépségére van szükséged elárulom,hogy soha nem voltam és nem is vagyok a megfelelő címzett.

  • Hogyne Freiwilli
    Majd alkotok kézzel egy önarcképet Rólad.
    Had röhögjenek a jó emberek.

  • asher alexander

    talbuser!
    uram on egy huje!!
    marad a kerdes!!
    szuletetten ennyire huje vagy esti tagozaton orakat vesz?

  • Illepityu :
    Bírom mikor egy bejegyzett senki gúnyolódik egy VALAKIN !
    Ezt még az sem szépíti hogy a fennt akadéskodó senki ( FAS ) sajátmagát jegyzette ide be.

  • asher alexander

    ille!
    most egy hetig szegyellje magat!!
    -„a talbuser turulban szuletett”
    azt allitja kerem hogy talbuser apuka animalsex-ben jartas??megtolta a turlkappant az meg ijedteben tojas helyett a kis talbuser-t szarta???
    nohaaaaaat!!ki gondolta volna ugye…………??!!

  • Illepityu:
    Igen , az már súlyos jellembéli hiányosság ha valaki a bináris számolást is a Centrális Erőtérből kezdi.

  • asher alexander

    most joszivu leszek!!hagyok valasztasi lehetoseget:
    -„a fideSS a 2/3javal egyutt kapja be…..vagy,nyalja ki!

  • asher alexander

    nem holmi orban idezet!!
    elhangzott a tv-ben,megjelent az ujsagokban,a kormanykozeliekben is,;
    „orban,; magyar honfitarsainkat es zsido polgartarsainkat”
    igy szo szerint!!
    ezt eltagadni nehez lesz!
    a magyar nagykovettol tel aviv-ban ezt is szamonkertek!!valaszolni se tudott ra csak annyit,;-„ilyesmi elofordulhat nehe”

  • asher alexander

    jencikem!!
    vegye be gyogyszeret!!!
    a labanc nem lehetett hazaarulo mert az sosem volt magyar!!a labanc mint nev az osztrak lanz-knecht szobol jott!!
    ok osztrakok voltak es semùmilyen hazat nem arultak el,nem ugy mint a kollaborans magyarok!!

  • asher alexander: na, most mondja meg! és ezzel a névvel!
    ráadásul: Vintage Fruit Picture Signed Talbuser Plums http://images.cloud.worthpoint.com/wpimages/images/images1/1/0708/06/1_531c9584976c0af6642911930048af80.jpg
    a jófiú kicsit el van szállva magától 😀

  • asher alexander

    talbusezr!
    te elvetemulten huje pocs!!!!
    mirol irsz te szerencsetlen szellemi hajlektalan??!!
    mire volt szukseg????
    meshuga goy te!!!

  • asher alexander: túlterheli ezt a jenci fiút ennyi információval! amúgy, eredeti németben landsknecht, vagyis szolga. de talbusernek mind1 😀

  • asher alexander

    ille!
    hat igen!!ott is van par szuletett huje!!
    meg ilyen nevvel is!!-bar gondolom ez ennel a takolmanynal inkabb csak pseudo-fedonev!!

  • asher alexander

    geyza!
    van ilyen kerem!!van amikor a niemand azt kepzeli lazalmaban hogy o egy misheu!!

  • Nakképüsködik itt ez a Talabusi…aszongya vacsorázni megy…

  • asher alexander

    misheu-(heber szo)^= valaki

  • asher alexander

    we stand behind of you!!

  • Asher:
    Hja ha valai -így vacsora után- Telibasi lesz !

  • asher alexander

    Vigyazat!!!!!
    most nagyon gonosz leszek!!!
    -„vacsorazni megy”……..TURULTOJAST!!!!!!!!!!!!

  • asher alexander

    -ertem en,illetve en ERTEM!!!
    de ez a jenci hogy lehet annyira huje,hogy azt irja,;- labanc hazaarulok!!
    a labancok osztrakok voltak egytol egyig!!azok semmilyen hazat nem arultak el!!
    a magyar csatlosaik??azok igen!!kollaborans nepseg!!nemzeti hagyomany ez naluk!!
    Echt hungarikum!! Heil orban!!

  • asher alexander

    desszertnek egyen torok lo-„fark”-at,ha mar ugye basi!!

  • Na ez jó!
    Aki nem zsidó az persze „lótolvaj”hát megint minősítik magukat.
    A zsinagóga művelődési házként működik régóta,tehát nem sértenek
    meg senkit annak a bérbeadásával,meg ugye bérleti díjat
    fizetnek.
    Egyébként jó lenne,ha sokan…a keresztények ellen elődeik
    által elkövetett tényleges bűnöket is elismernék(persze enélkül is történelmi tények)és nem csinálnának politikai
    balhét,aminek a vallásukhoz semmi köze!!!!!!
    A polgármester asszony írt egy udvarias levelet a bérbeadónak,aki ennek ellenére kiadta lakossági fórum céljára,ha máshová mentek volna persze akkor is kifogásolták volna,de ki figyel oda?
    Nyugodjanak már meg és bízzák az itthon élőkre,hogy ki kivel szimpatizál,nemsokára eljön a választások ideje!

  • frivanc,
    soraid alapján pedig te tűnsz részeg állatnak.

  • Talbuser Jenő

    Ejnye no! Benézek ide, oszt mit látok – felhördült a ballibes bagázs!
    Tessenek mondani, hogy tudnak ilyen mély alpári módon társalogni? Direkte kiképezték magukat? Hol marad a nagy liberalizmusuk? Mindenki rohadék fasiszta, újfasiszta, náci, aki nem azonosul a maguk véleményével, de minek soroljam – listájuk van a megfelelő szavakról, amikkel igen demokratikusan megnevezik a másként gondolkodókat! Erre szoktam mondani, vegyük elő mi is a szótárt – találunk benne magukra vonatkozó, hasonlóan igaztalan megnevezéseket – úgymint, labanc, hazaáruló, bértollnok, zsidóbérenc, samesz, bérbeíró, stb. – ez arra mindenképpen jó, hogy értelmes vitát ne lehessen folytatni!
    Meglepett, hogy még a zeneszerető Göllner is durvaságra ragadtatta magát – nyugi, több pia, több alvás, nyugalom! Geyza – róla nincs mit mondanom! Hozzászólásai gyuri10, meg falusi nálam a fehérrépa kategória!
    Ille maga meglepett – hogy jön ide Taksony – Mogyoród, az igen – jó a fagyizója (ott a kis domb alján – ismerős?). Maga Taksonyt lát, én Dunaharasztit – ki tudja, talán egyik sem az igazi! Gondolom a rezsicsökkentés nem érinti, szar lehet tyúkólban lakni!
    Asher askenázi – ritka durva galíciai zsidó vagy – csak vénségedre kihagy az agyad – idézném neked okulásul „A labancok (laboncok, loboncok) a 16.-18. században, elsősorban a Thököly-szabadságharc és a Rákóczi-szabadságharc idején a királyhű magyar katonák és a bécsi udvar (Habsburgok) híveinek elnevezése.” (Wikipédia) Hogy mik vannak?
    Mellesleg Ungvárról menekültünk Magyarországra –ami nekem most is a hazám, nem úgy mint neked! Te a magyarul beszélő magyar gyűlölő zsidók közé tartozol! (nem mondom, hogy ok nélkül) Mindenesetre, ilyen tróger dumát csak tőled hallani!
    Érdekességképpen, apám Ungváron akart venni 1 kg. aranyat egy zsidó ismerősétől – meg is beszélték, de sajnos másnap reggel a németek elvitték a családjával együtt. Lehet, hogy ti voltatok?
    Igyekeztem finom lenni, ahhoz képest, amit ballibes „barátaim” üzengettek nekem – remélem kedves Ille adminisztrátor és moderátor úr, méltóztatik a viszontválasz jogát megadni!

  • asher alexander

    talbuser!!
    finom leszek veled ahogy azt megerdemled tolem!!
    -az a jokurvaanyad te fereg!!

  • na, mit mondtam, kicsi ukrán?

  • Talbuser Jenő

    Azt a mindenségit! Most aztán jól kiosztott mindenkit! Csak tudja egy baj van ezzel amit leírt, hogy saját magáról állított ki nem bizonyítványt, hanem egyenesen kórrajzot. Teccccik tudni a paranoid scizophrenia határát súrolja ez a rögeszme. Na azért ennek is megvan a maga pozitív oldala, nincs gondolkodásra kényszerítve, szajkózhat bármit, senki nem veszi komolyan, csak az elmeszakértő.
    Ha javasolhatnám ne húzza fel magát, mert még a szomszédok véletlenül kihívják a mentőket, a zárt osztály meg nem egy vidám hely, no meg a cselekvőképességet kizáró gondnokság is befigyelhet.

  • Göllner András

    Idefigyelj Asher. Ha Te azt mondod nekem, hogy a „fajtám” ölte meg a családodat, és fajilag ítélkezel, akkor a rasszisták , a fajigyűlölők közt a helyed. Érted amit mondok, öregfiú vagy lerajzoljam nekeked a pikcsört ? Ne használd zsidó származásodat, jogos fájdalmadat arra, hogy hülyeségekkel, trágárságokkal, rasszista faszságokkal szennyezed a levegőt. Shalom.

  • Asherkám! Neked is kedves, viszont! Tudod szégyenletes dolog tagadni a galíciai múltadat!
    Ungvár nincs olyan messze Galíciától – Lembergből származni nem szégyen, vagy igen?

  • Igen, Göllner úr! Most rátalált az igazságra! Asher (mondom, nyílván nem ok nélkül), gyűlöli a magyarságot (unblock – beleérve a baloldalt is, hiszi, vagy nem), le is nézi, bár a gyűlölete erősebb! Sajnálom szegényt, megértem, mégis sajnálom!

  • Hajabasi :
    Látom legszívesebben te is árokba lövetnéd akik nem tetszenek.
    Mint Radnóti rohadt gyilkosai, tudod : azok a nem németek hanem magyar keretlegények.
    Viszked már az ujjad mi te görény ?
    Szeretnél -régiesen szólva- felkoncolni olyanokat akik nem osszák a megrothadt eszméidet ?

  • Az a baj ezekkel hogy megszokták a hazai Fodorgáboros szemléletmódot.
    Tudjátok : ” Inkább meghalok de nem engedem hogy az ellenségem ne kapjon szót ” ( Behelyettesíthető az ” ellenségem ” kifejezés helyéba a ” Gyilkosom ” kitétel )

    Aztán most vinnyognak mint a fábaszorult kis undorító fehér kukac , ha valakik nem bánnak velük kesztyűs kézzel.
    Mint pl. Gyurcsányferi a Mákgubóval.)
    De láthattunk erre más példát is : amikor a Nürnbergi Bíróság előtt remegő lábakkal rinyálták hogy ők csak parancsra tették.
    Undorító , gyáva féreg banda. A tetteikért képtelenek vállani a felelősséget.
    Nálatok még az a rablógyilkos is sokkal jellemesebb aki emelt fejjel és mosolyogva megy a bitó alá. Legalább van neki tartása.

  • asher alexander

    tolbusherbasi!
    teved!!
    az „asher” nem gyuloli a magyarsagot!!viszont fektelen gyulolettel utalja az olyan fergeket mint on es elv–tarsai!!

  • Geyzuka! Nem szoktam hozzád szólni – sajnos gyökér vagy! De tévedsz! Egyrészt messze nem vagyok híve az erőszaknak, másrészt toleráns vagyok a más véleményűekkel – az embereket nem az alpári stílussal, hanem igazsággal lehet meggyőzni – itt tőletek az érvek helyett demagógiát, lenézést, előítéletet, alpári válaszokat kapunk – tőled persze nem várunk mást! A képzettebbek meg sajnos idomulnak hozzátok! Ez van! Felkoncolásilag inkább nekünk kéne félnünk tőletek!

  • asher alexander

    en fiam ungvaron szulettem!!ott ahol mar 1540-ota eltek a csaladom osei!!
    -espedig az UR kegyelmebol az 1926-ik evben szuletek vala ott!!
    maga lemberg-i?szegyellje magat!!!

  • asher alexander

    gollner!
    maga vagy tetteti hogy vak,vagy menjen orvoshoz vele gyorsan!!
    fajtad=a nacik-nyilasok-az ordas eszmeket hirdetok!!es persze az addig joszomszedok a magyarok,akik meg azt se vartak meg hogy kimenjunk a csendorrel az udvarunkbol,maris bent loptak szet mindenunket!!
    igenis fajtatok!!
    ez van!!

  • Asher! Mi baja velem? Részletezze!

  • Talbuser Jenő
    2014 február 16
    11:20 de. Sajnos téved. Itt ezen az oldalon még jobboldali nem adott választ komoly kérdésre. Mellébeszéltek, nem válaszoltak vagy szidták a kérdezőt. Legrosszabb mikor jobboldali lózungokkal akarnak operálni és nem veszik tudomásul, hogy nem mindenki „mindenevő”. Jellemzője tökéletesen illik a „jobboldalra”. Felesleges ez a melodráma a bal oldallal szemben. Csak megunták a semmitmondó papagájokat.

  • llanfair!Tessék kérdezni?

  • asher alexander

    -en speciel tobb mint 30 eve rendszeresen az erosen jobboldali ERETS ISRAEL SHELANU-(=israel csak a mienk)-partra szavazok!!korabban-(azota sajnos betiltottak)-a KAHANA CHAI nevu szelsojobbra szavaztam!

  • asher alexander

    ugyhogy nalam a nacik altali „ballibsi”-zes mint olyan nagyon nem jon ossze!!

  • asher alexander: mind1. ezek a turulban születettek 1) nem értik se a hébert, se az ivritet 2) a rovásírás se megy nekik 😀
    ami a kahana-t illeti, mintha olvasmányaimból nem éppen egy teadélutánra gyülekező zsúrfiúk egyletének tűnne…

  • boda, melyik szót nem értette? erről az oldalról magának „takaroggy” van! zero tolerancia, zero sokszínűség, zero liberalizmus, zero véleményszabadság – legalábbis a maga esetében! van elég szemét itt, amit el kell takarítani! pech, hogy maga volt az első. figyelmeztettük. leszarta. hát mi is magát.

  • Talbuser Jenő
    2014 február 16
    7:05 de.

    Veled meg mi van te nyomorult de tényleg?! Mégis mit képzelsz magadról, hogy te itt mindenkinek megmondod a tutit, meg kiosztasz mindenkit! Vegyél már vissza az arcodból mert csak egy okoskodó senkiházi vagy, hát egy értelmes félmondatod nem volt még hülye gyerek! De leginkább visszatakarodhatnál oda ahonnan jöttél, vagy kiengedtek, az ilyen csak pofázni tudó, fillért nem érő faszkalapokkal tele van már a padlás!

  • Mégis ki írta ezt a „kulturált ” szöveget,legalább a nevét
    adja hozzá,ha nem egy hitvány alak…én normálisan írtam meg a véleményem,bár
    lehet,hogy nem tudja elviselni „valaki”….valakik?.azért még lehetne normálisan válaszolni?….ugye picinyem?!

  • Különben úgyszintén lesz…..azt aki írta,de neki ez egy „szegénységi „bizonyítvány!!!ha nem féreg,akkor nevezze meg magát és ne alattomos.bunkó módon viselkedjen!!!!!
    Csak nem a „moderátor”volt ilyen surmó paraszt?….

  • Majd én kérdezek :
    Talabala te miafrásznak járkálsz ide ?
    Misem járunk a te oldaladra.
    Valamiféle flagelláns vagy netán ?
    Hát ne itt kínozzad magadat.
    Mennyél inkább kolostorba .

  • Ez a hülye Boda nemadja fel a fasisztoid liberalizmusát.
    Az nem világos nekem :
    1 : ha s” nívón ” alulinak találja az oldalt
    2 : ha undorodik a cikkektől
    3 : ha undorodik a cikkíróktól
    4 : ha mindenki egy szemétember ( szerinte )
    5 : ha folyton kirugdalják innen
    AKKOR miért tét vissza vissza mindég , mint a kutyapecérek ?
    Hát nincs ebben a náci némberben egy kis tartás ?
    Ahonnan kivágtak , oda nem térek vissza folyton !
    ( Bár ha pénzért csinálja , az más. Akkor rendben van. Az normális. Kell a kis apanázs a családnak.)

  • Talbuser Jenő
    2014 február 15
    11:03 de.

    Továbbá. Otthon a kis családod minősítsd hazaárulónak te patkány! Honnan veszed a bátorságot, hogy így ítélkezel mások felett?! És hogy rögtön válaszoljak az „és te?” kérdésedre, én onnan, hogy csak egy szavadba kerül, és összefuthatunk, és vissza is foglak rugdosni a kurucos, szittya q…a anyádba!

  • geyza:ne izgasd magad boda miatt. ignorálva.

  • asher alexander

    boda!
    ha ennyire nem tetszik az amit itt olvas,mi a francert jon vissza minduntalan??mazochista maga..??!!vagy csak egy elvetemulten huje tyuk??

  • asher alexander

    hat igen!!
    a KAHANA CHAI sokminden csak nem az elaggott venkisasszonyok otorai tea-babazsurja!!
    a szervezt ma is letezik a Jewish Defense League neven!!meglehetosen utokepes,eros fegyveres szervezet,aki felveszi onkentesen a harcot barmilyen aron a nacifergekkel!!a tagsag jo 87%-a mind-mind harcokban edzett,kiprobalt,kitunonen kikepzett ex katona a tsahal kulonleges egysegeibol mint pl a Y.A.M.A.M.,vagy pl a SAYERET MATKAL,vagy a SAYERET EGOZ,stb-stb egysegek!!

  • asher alexander

    jomagam anno az Irgun Tsvai Leumi-ban lettem kikepezve hirszerzesre,diverzans akciokra,felderitesre,es mesterloveszetre!!
    a kedvenc fegyverem ezidoben egy igen-igen hatasos-(ma is az)-Mauser 7,92-es tavcsoves puska volt!!ma neha-neha lovok meg vele igaz ma mar infra es hokereso tavcsovel,laser vezetovel!

  • Talbuser Jenő

    Nocsak, kis távolmaradás,s már is rám támadt a …!
    Mégiscsak létre kell hoznom azt a bizonyos bloggot a KH-ról!
    Megkegyelmezek – nem hazaárulónak (ugyanis nektek internacionalista és nyugatimádó sameszoknak nincs hazátok) – csak … foglak benneteket nevezni!
    Gondolom, ha gyurcsány megtehette Orbánnal szemben, akkor veletek bőven megtehető!
    Részletesen válaszolva:
    Geyza – te …!
    Asher – a te …, te …!
    Fusher – te …, rugdosod a …, aki ilyen … nevelt – …!
    Aztán te kedves barátom Ille – mit mondjak, egy olyan nagyzási mániában szenvedő, igazi …, akit kirúgtak a munkahelyéről, akit kiutáltak a mandiner-ről, meg a nolblog egyik leggyűlöltebb alakja (elég a kommenteket olvasni rólad), nem beszélve mogyoródi önkormányzati képviselőjelölti bukásodról, na meg jót röhögtem „Harun Al Rasid” álnéven írt (hiába a nagyzási hóbort – mint gyurcsinál), kutya által sem olvasott irományaidról – legalább jó kutyatartó vagy – legyen már valami jó is abban a … életedben! Tudod barátocskám, a jobboldaliak lenézése, az a …, az a …, amit te a KH- kápójaként művelsz, hát ez igazán csak a …, …, torzult lelkivilágú alakok kiváltsága! Bajtársaiddal együtt! Mellesleg a kis fenyegetőzéseidnek állok elébe – tudod néhány bal, no meg főleg jobbegyenes elférne azon a … – ha tettlegességre vetemednél!
    Nos, kiteszed, vagy nem, már nem érdekel ( ha nem, hát majd a bloggon olvasói levélként), reméltem, ha benézek ebbe a …, talán jobbíthatok rajtatok! De nem változott ez a bagázs – benneteket el kell távolítani a közéletből, mert fertőző, aljas és alpári banda vagytok!

  • talbuser: hát, csak dolgozzon az eltávolításunkon, sok sikert! magát, fiam, fenyegesse a NAV, nekem nem ellenfél 😀
    javaslom, hogy gondolkozzon el lehetőségeivel kapcsolatban a kis sündisznó és a súrolókefe viszonyáról 😛
    ahova maga áll, fiam, az pedig az emésztő széle. csak vigyázzon, bele ne essen!
    távol álljon tőlem, hogy lenézzem a jobboldaliakat – azok közt is akad józan gondolkozású, értelmes ember, megnyugtatom, maga nem tartozik közéjük – azonban nem tudok tisztelettel adózni az olyan műveletlen, modortalan (én udvariasan magázom, maga meg tahó módra, pimaszul letegez), beszűkült gondolkodású emberek előtt, mint maga.
    megértem, hogy hogy követi irodalmi pályafutásomat, csak az indíttatását nem értem, ugyanis kétlem, hogy bármit is megértett volna azokból. a mandíner megtisztelt azzal, hogy átvette pár írásomat – másodközlésre. de hát, nem kell magának mindent tudni, főleg, érteni 😛

  • Talbuser Jenő: Annyit kérdeztem már, hogy nem fogom megint papagáj módra újból elmondani. De néhány. Gondolja meg tud győzni arról, hogy amit átéltem és megtapasztaltam az nem igaz? Megtudja magyarázni, hogy az a sok millió forint amit a Fidesz tőlem „einstandolt” az jogos? Azt, hogy az állammal kötött szerződésemet amit ÉN TELJESÍTETTEM az Orbán kormány megsemmisítette és még ki is gúnyolt? Meg tudja cáfolni, hogy Nekünk külföldön nagyságrenddel jobb pedig ötöd annyit dolgozunk? Azt is megcáfolná, hogy az emberek itt szeretik egymást és segítenek egymásnak ahol lehet? Szemben a magyarok mindenkit utáló és mindenkinek keresztbetevő viselkedésével? Azt, hogy itt az állam az emberért van és nem fordítva mint Magyarországon?
    A hanyatló nyugat? Ezzel etetik a magyarokat? Elhitetik velük, hogy a pocsolya termálvíz? A külföldi termálvíz pedig pocsolya? A magyar meg boldogan elhiszi és kiátkozza Kertész Ákost!
    Azt, hogy a művészeket lecserélték harmad és negyedosztályú pártkatonákra mert az úgy jó? Azt, hogy kiutálnak és megfenyegetnek embereket a véleményükért (Schiff András, Kertész Ákos). Egy Schiff Andrást aki most a világ egyik legnagyobb művésze? Mert gondolkodik és zsidó? Azt, hogy mindenki hazaáruló aki gondolkodik?
    Az normális dolog, hogy Kövér, Deutsch és Rogán vezető politikus? Azt, hogy a külföldi magyar származású fontosabb mint a magyar? Azt, hogy a külföldi magyar ingyen szavazhat, de nekem kérvényezni kell és kb két napomba és 50 000 forintomba kerül? Miért kell kérvényezni ami jár. Nem bejelenteni kell? Azt, hogy minden választási szabály a Fidesznek kedvez? Nekem nem tudja megmagyarázni, hogy a Gyurcsány a hibás. Még sehol nem volt mikor az Orbán kormány már uralkodott. Az ország elszegényedése sem igaz? A kormánytagok meggazdagodása sem?
    Egyáltalán meg tud arról győzni, hogy nem igaz amit itt olvasok a jobboldaliaktól? Nekik nem az kell, hogy jó legyen. Nekik az kell, hogy a baloldaliaknak és a szegényeknek még rosszabb legyen. Ettől élveznek? Még senki nem tudta megmagyarázni miért jó, hogy zsírosodik egy kis réteg 8-9 millió ember kárára. Nem írom tovább mert nem óhajtom a moderátort terhelni kérdéseimmel. Hiszen századszor írom le.
    De ha maga szerint demokrácia van, akkor miért akarja ezt a bagázst eltávolítani a közéletből, mikor a náci párt élhet és virágozhat?
    Azt pedig kikérem magamnak, hogy hazaáruló vagyok.
    Negyvenhat évet dolgoztam becsülettel és csak dicsőséget hoztam az országnak. A haza árult el engem. Nem mindegy!
    Ezeket nem tudja megcáfolni sem megmagyarázni. Mert nem lehet!

  • Jenőkének egy demokratikus,de nem kötelező ajánlat!
    Mi is a helyzet ezzel a talbuzival? 15. én azt írta,hogy elmegy vacsorázni,meg azt is,hogy puszil mindenkit.Nos,engem már olyan sokan meg pusziltak,hogy rajtam már csak egyetlen helyet tudok ajánlani.Nem szeretem és nem is az esetem,de jól mulattat.

  • Kedves Gollner Andras es egyeb tiltakozok zsinagoga ugyben.

    Eloszor is, az az esztergomi zsinagoga mar regota egy kulturalis epulet, a zsido kozosseg ugyanis eladta azt valamikor a varosnak. Ergo ezek utan ott barki barmit csinal ott, a volt tulajdonosnak semmi koze ahhoz. Az istenert! Vigyenek mar valami logikat is a dolgokba.
    Nehogy mar a regi tulajdonosok akarjak megmondani, hog yki mit csinaljon abban a hazban amit ok penzert ELADTAK!

    Csak megemlitem,gyengebbek kedveert, hogy a regi Magyar Haz is egy zsinagoga volt. Ezen az alapon ott se sokmindent lehetett volna rendezni. Igaz nehany pali idonkent bekavart a dologba, aztan csodalkozott, hogy mindenki utalta.

  • Kerdezgetek
    2014 február 20
    8:04 du.

    Ez mind nagyon szép és jó gondolat, akkor amikor feketén vagy fehéren nézzük a dolgokat. Nem feltételezem viszont Önről, hogy maga ilyen együgyű lenne, szóval árnyaljuk a kérdést. A zsinagóga azután vált „feleslegessé” miután a magyar állam tevőlegesen hozzájárult az azt használók kiírtásához, elnéptelenedéséhez a városban. Ohh, de nagy és hazafi dolog ezután arra hivatkozni, hogy de hiszen el lett adva és most kulturális épület. Másodsorban van egy bizonyos jó ízlés és annak a határa. Mutassa be a Jobbik a programját, a terveit, teljesen rendbe van, de ne menjen le érzéketlen féregbe, mert a tisztességes magyar (és nem magyar) ember nem ilyen, nem ezek az ismérvei. Na, érti már „kérdezgetek”, hogy mi a kifogásolnivaló. Egyszerű jóízlésről van szó, amely ezekből a radikálisan szélsőjobbosokból sajnos hiányzik.

  • Talabasinak megy elfelé az esze.
    Gondolom jobbfelé.

  • Kredezegeteee..
    Kérdezgessél csak , azt lehet .
    Mennyit szívsz fel érte a CŐF fóparncsnokságán ?

  • HunCanad :
    Kredencke nem együgyű…ő cinikusan aljas.

  • Te Illepityu :
    Ennek a baromarcú töribasinak nagyon a lelkébe gyalogolhattunk ha olyan és afféle kicsinyes bosszún töri a fejét hogy majd blogot kezd el vezetni mirólunk 😀 😀 😀

    Ami végül is nem baj !
    Az ingyenreklámnak sohasem voltam ellene !
    Mindig jobb ha ő fáradozik népszerűsítésünkön,míg mi sörözünk

  • Geyza!

    Rohogni fogsz. Semmit se kapok az COF „foparancsnoksagan”,
    nem is Magyarorszagon elek. Csak „ratevedtem” erre a „portalra” oszt irok egy-ket velemenyt.

    Azt csak szabad. nem?

  • geyza: azt vezet, amit akar, bár szerintem egy kecskével jobban járna. tudod, annak vannak bizonyos, figyelmen kívül nem hagyható képességei: kecske! kecske. kecske? kecskécske… 😀