Két belépőt ajándékoz a KMH egy ottawai barbecue vacsorára

2014 május 30 10:09 du.4 hozzászólás

A Kanadai Magyar Hírlap két darab vacsorajegyet ajándékoz olvasóinak egy ottawai barbecue-ra, melyet az Elmridge Tennis Club szervez 2014 június 21-én, d.u. 5.30-kor. A grillezett vacsorát a közismert Paul Kirijian szakács készíti el helyben. A KMH két olvasója afrikai fűszerekkel grillezett és piri-piri szószba mártott csirkét, illetve marokkói salátát élvezhet az Elmridge Parkban. A park Ottawai keleti részén – Gloucesterben – az Elmsmere Road és az Elmridge Drive sarkánál található.

Tehát ha van olyan olvasónk aki Ottawában lesz és szívesen elmenne egy multikulturális BBQ vacsorára, jeletkezzen emailben, vagy kommentben és nyomban postázzuk a két belépőt, mely akár felnőtt, akár gyerek számára biztosítja az ingyenes és eléggé színesnek igérkező vacsorát. Címünk: [email protected] .

Jó étvágyat!

Elmridge BBQ

Elmridge BBQ

4 hozzászólás

  • Vegre valami jo is tortenik ezen a forrumon…

  • Jimbó-nak részben igaza van!

    Várjuk a felajánlásait!

    Javaslom, hogy ne postázzátok, hiszen akkor akár még kevésbé biztos látogatónak is küldhetnétek, hanem csak Ottawában adjátok át, mert akkor legalább az biztos, hogy a városban lesz az, akinek ajándékozzátok!

    Sőt!
    Azt is javaslom, hogy alternatív-jelentkezőket is regisztráljatok az esetleges bizonytalanságok miatt! Kár lenne egy ilyen szuper alkalmat veszni hagyni!
    (Én sajna távol leszek)

  • Én mennék, de repjegy is kéne hozzá 🙂 hahahahahaha

  • e-migráns: jimbo már vett magának bocskait, épített az udvarára székelykaput, ezzel kifújt. ne várjatok tőle több áldozatot a nemzet oltárán!