A CÖF „hadtestet” hozott létre a baloldali média ellen

2014 június 16 8:06 de.18 hozzászólás

A Civil Összefogás Fórum, másnéven a Fidesz verőlegényei, illetve a Pártfelvonulások szervezői „gyors reagálású hadtestet” hozott létre, hogy hatékonyabban tudjanak fellépni „a szélsőséges politikai- és médiatámadások” ellen. Ez részben abból áll, hogy „médiafigyelőket” alkalmaznak a jövőben, akiket „szellemi honvédőknek” hív a CÖF. Bizonyára segítségükre lesznek és akár a frontvonalon harcolnak majd a Fidesz-közeli volt III/III-as ügynökök.

clenched-fist-fidesz

A Párt ökle

Azt még nem lehet tudni, hogy a CÖF újonnan megalakult milíciája a későbbiekben milyen módszereket alkalmaz majd a regnáló pártot bíráló médiaorgánumok és újságírók ellen. De feltételezhetjük, hogy akár eléggé széles is lehet a skála, egészen a molotov koktélok és az utcai lincselésektől kezdve az új reklámadók sürgetéséig. A kezdeti időkben viszont úgy tűnik, hogy a hadtest élén CÖF-ös szóvívők csapnak le majd a nemzetellenes újságírókra.

„A CÖF – CET – Szellemi Honvédők és a Békemenet állhatatos csapata szálka sokak szemében. Igyekeznek megbontani egységünket, nyilatkozatainkat kiforgatni a maguk javára és ezekből pártpolitikai előnyöket kovácsolni”–áll a CÖF közleményében. „Szervezzünk riadóláncot! A hazai szélsőségesek szövegkörnyezetből kiragadott csúsztatásaira és az Unióban bizonyítottan elhangzott igaztalan vádakra reagáljunk azonnal!”–teszik hozzá.

A KMH honfitársi szeretettel jelzi a Hadtestnek, hogy akár a közleményük alatt megjelenő Facebook hozzászólásokkal is kezdhetik a tisztogatást. Az egyik olvasó (Fábián András) ugyanis így reagált a CÖF-milícia létrehozására: „El kellene már sétàlni egy gerontopszichiáterhez fiúk, nem ötletelni itten régi ávós módszerekkel. Egyáltalán, átvilágította már ezt a bagázst valaki?”

18 hozzászólás

  • Kerekes Sandor

    Talan ott kellene kezdeniuk a tamadast, hogy elszamolnak a penzekkel, meklyekbol millirdos tetelben koltottek, ismeretlen forrasokbol. Ket-harom evvel ezelott igertek meg az elszamolast de a mai napig egyetlen fillerrel nem szamoltak el.
    Az allamtol lopott penzen most tovabbi torvenytelen kampanyra kivanjak pazarolni az adofizetok penzet? Hazugsag es karaktergyilkolasi kampanyt terveznek megint? Remek. Lassuk akkor tehat, hogy honnan van a penz erre es ki mennyit vitt haza abbol a penzbol.

  • na de télleg mit akartok a sok III/III ügynök munkát akar, igazit és horthy fasizmust lesz szálasi is és dunábalövések de először a viceházmesterek szervezete indúl meg sodrófákkal annyira nevetégesek, hogy csak a diliházba kellene őket bekísérni és otthagyni

  • Fenyvesi Glória

    No, azt azért nem hinném, hogy” molotov koktélok, és lincselések” is lennének a CÖF tervei között…
    Attól kulturáltabbak…
    Magyarországon a cigányok szoktak lincselni napjainkban: Lásd Olaszliszka, stb…
    Viszont egy dolog miatt haragszik rájuk sok ember:
    A külügyet, a hadügyet, és a pénzügyi adminisztrációt kiszolgáltatná az EU-nak…

  • B@sszus: ((( Nekem is rögtön ez jutott eszembe (de sajnos, csak második lettem) hogy a nyilasok (és a kommunisták) leghűségesebb támogatói a házmesterek voltak :((

  • Úgy érzem,hogy a Viktor gyorsnaszádját nagyon erős,rá nézve pedig veszélyes és magas hullámok verdesik. Európában sőt a világ minden részéről minden oldalról.- Talán berezelt, segítségre van szüksége,már leadta a nemzetközi vészjelzést az SOS-t. a CÖF a Csizmadia fogta,(megkapta) a jelzést, mégiscsak ö van hozzá a legközelebb. Most ismét a segítségére sietnek Viktornak,kifulladóban van az ereje, már a gyógyszerek sem hatnak,igaz erős sosem volt csak- imitátor– pávatáncos hazudozó kalandor jogzsonglőr, most büdöset érez.–Csizmadia a CÖF vezííír SZELLEMI honvédő!!Riadó láncot szervez megmentésére -fújjátok meg a kürtöket és nyergeljetek holnap reggel indulunk,-Upsz -utcára a ködös elmékkel,nekimenni mindenkinek aki nem mi magunk vagyunk
    –szöveg környezetből kiragadott– bátorkodja -,meri mondani ez a szellemi honvédő üres fejű barom,akinek az agyüregében egy meztelen csiga kószál-mintha az Öszödi beszéd meg sem történt volna,-ott nem történ kiragadás.
    Az államkassza elbírja,a tömegek összehordását,ha netán kevésnek bizonyul,aggodalomra semmi ok,Kuszaszemnél van a nagy mackó kulcsa.Nincs az a vagyon, pénz amit Orbán el nem herdálna a hatalma megtartásáért ,fenntartásáért.
    -Adj pénzt és hatalmat s megismered az embert.

  • Nemzeti sportunk, a besúgás…

  • CÖF= Civilbe öltözött Fideszesek.Besegített a Fidesz választási kampányába alaposan.

  • Valószínű, hogy a formálisan még mindig létező, úgynevezett polgári körök, már csak döglött aknákként nyugszanak az ország minden pontján, helységekben és kerületekben. Orbánnak az ilyen szétszórt erőtér nem felelhet meg, hisz számára még a . d u á l i s(kettős) erőtér is soknak bizonyult.
    Így hozta hát létre az orbanisztáni . m o n-archiát, amelynek egyik feltétlen tartozéka az állami segédlettel nyélbe ütött [bár tényleg ütöttek volna bele egy nagy fa nyelet], úgynevezett civil CÖF-blöff, amely már a központi akaratot fejezi ki, illetve hajtja végre bármikor, akár pillanatokon belül,ha a Führer és az Ő tányérnyalói azt szükségesnek látják. Ennyiben bizony tényleg nem blöff…

  • Ő egy korszerű álomférfi, aki a bikinit nem állhatja, így aztán már csak a monokinit becsülheti…

  • Pecor !
    Egy csoportos gyermekjáték újjáélesztése folyik, csak pénzzel:
    Adj király katonát !
    Nem adok.
    Akkor szakítok…

  • A CÖF saját bevallása szerint már több mint ötszáz besúgójuk van.
    Ezek az emberek közöttünk járnak, együtt utazunk velük, segítünk nekik csomagjaikat levinni a buszról, szólunk hozzájuk, segítő kezet nyújtunk nekik!
    Ők meg nyilvántartást vezetnek rólunk. Úgy tűnik, az emberi aljasságnak nincs határa, hiszen ezek az emberek nem kényszerből választják a tégla szerepét.

  • CÖF – hehehe
    egyre nagyobb súly helyeződik az internetes megjelenésre – pláne, ha széles sávú internet lesz minden háztartásban 😛 – így hát a cöfkék egy csöppet elkéstek. az internetes médiával ugyanis – különösen, ha az külhoni szerveren fut – nem tudnak mit kezdeni, hacsak, le nem tiltatják a szolgáltatónál. persze, ez is csak itthon megy, a lajtán túl már nem.
    úgyhogy, köszönjük, besúgólelkű cöfkék, az ingyen reklámot.

  • Üdvhadsereg magyar-módra höhö

    ( A savazó bácsikák és kézcsókos nénikék szomorútekintetű vattaagyújai…)

  • Szerintem a CÖF tagjai orbán megunt, „munka nélkül” maradt játékszereiből, a polgári körökből verbuválódtak össze. Sértett, pitiáner, deformált lelkű emberek, akik mindig a szemközti járdán állnak, mint mások. Már nem elégíti ki őket az eseti csordázás és orbákolás, állandó teendő kell. A vezír most ezt találta ki számukra. Elég testre szabott feladat az ilyen szervilis bagázsnak. De hol van már ballib sajtó (főleg túlsúlyban)? Árnyékra vetődnek mindenképp. Bár a facebookon biztos árgus szemekkel leskelődnek. Lehet, hogy ott kéne visszafogni magam?

  • Igen,ez a helyes.
    Gyorsreagálásu alakulatokat
    a nyugati sjtóbestialitás ellen
    a hazai rágalmazókkal szemben
    a legvérsebb száju provokátorok környezttanulmányozására
    villámtüntetések kialakitására
    lakohelyi felvilágosito munka.
    Csak együtt, népi alaprol elözhetö meg a sebeiket nyalogató még megmaradt vörösök utóvédharcának röviditése.

  • kiss pál: pedig ma nincs is káros UV sugárzás, de úgy látszik, a maga agya mégis károsult valamitől 🙂
    megadom a címem, lehet villámtüntetni előttem: Mogyoród, Ivó u. 1.
    mielőtt elkezdene következtetést levonni, az Ivó délszláv keresztnév, de indokolt az elnevezés, mivel a ’80-as években, amikor itt parcelláztak, az utcában két bögrecsárda is működött 🙂
    a lakóhelyi felvilágosító munkával ne strapálja magát: mogyoród gyökös fideszes, némi jobbikos szennyezéssel.
    amúgy hány éves? mert ez a hozzáállás a legvadabb rákosi időkre volt jellemző. gondolom, most az első sorokban menetel a spiclik hadában.

  • Róna Gyuri írja:
    Egy európai országban ez elképzelhetetlen
    Majdnem igaza van Lázárnak
    A fő-fő Miniszter nyilatkozott a napi.hu-nak, amiben kifejtette azzal kapcsolatban, hogy a csatornán az elmúlt napokban megszaporodtak a kormány tevékenységével és Orbán Viktor családjával foglalkozó hírek:

    „ezt akkor engedi meg magának egy vállalat egy országgal, annak lakosaival szemben, ha gyarmatnak tekinti”

    illetve

    „ha nem kell adózni, akkor nincs lejárató műsor, ha kell, akkor pedig Orbán Viktor édesapjával, lányával vagy barátjával, Mészáros Lőrinccel foglalkoznak. Egy európai uniós országban ez elképzelhetetlen”.

    Igen az utolsó mondatban igaza van, sőt általában egy európai országban elképzelhetetlen, Persze nem az, hogy az ilyen dolgokat egy eddig kussoló bulvárTV is megírja. Hanem az, hogy erről a közTV kussol és, hogy ezeket a disznóságokat meg lehet úszni, sőt! =))”

    lázárral csak fél egyig érdemes beszélni, mert egyre hülyébb lesz. ezt meg én írom.

  • Az a jo Magyarorszagon, hogy mindenki el akar hallgattatni mindenkit, aki eppen nem ert vele egyet.