SOS Gyermekfalu

2014 szeptember 27 12:01 de. SOS Gyermekfalu bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Múlt év karácsonyán közöltünk egy cikket az SOS Gyermekfaluról. Most kaptuk ezt a mail-t.

SOS GYERMEKFALU MAGYARORSZÁG
A gyermekkori álmok nagyon fontosak

sos gyermekfalu

Kedves Barátunk!
A gyerekek számára minden iskolaév óriási lépést jelent álmaik megvalósítása, majdani hivatásuk megtalálása felé. Minden gyereknek van egy álma arról, hogy mi szeretne lenni felnőttként! A gyermekkori álmokat nagyon fontosnak tartjuk: ezek adnak ösztönzést a tanuláshoz, fejlődéshez, ezek visznek előre.

ceruzával

Az igazi siker az, ha minden SOS gyerek a maga képességeihez mérten kihozza magából a legjobbat, és boldog felnőttként éli majd az életét. Mi ehhez szeretnénk minden segítséget megadni a gyerekeknek, és ez igen nagy anyagi terhet jelent. Az iskolaszerek, a felzárkóztató órák, a szakkörök, a képességfejlesztő foglalkozások mind-mind pénzbe kerülnek.

Kérjük, támogassa az SOS gyerekeket a sikeres iskolakezdésben és tanulásban! SEGÍTEK!

Kéznyom kampány

kéznyom Október 31-ig 5000 kéznyomra van szükségünk

Elindult a családmegerősítő programunkért indított kéznyom gyűjtő kampányunk, ahol adatai megadásával most kifejezheti, hogy mellettünk áll a családok széthullása ellen folytatott küzdelemben. A Dr.Oetker Kft-nek köszönhetően ezek a digitális kéznyomok 500 forinttal segítik munkánkat.
Hagyja nálunk digitális kéznyomát!

 

Anya-gyűrű

anyagyűrü SOS anyák
Átadták az „Anya-gyűrűket”
A hagyományoknak megfelelően mindhárom SOS gyermekfaluban az alapító, Hermann Gmeiner születésnapján adták át az emlékgyűrűket a legalább 10 éve kiváló munkát végző nevelőanyáknak. Minden kitüntetett meghatottan és büszkén vette át az ünnepségen az elismerésnek ezt a szép szimbólumát.  Ismerjen meg közelebbről három SOS anyát!

 

 

Gyereksorsok

gyermeksorsokGyereksorsok
Gyermekvédelmi blogot indít az SOS Gyermekfalvak
Miért kerül egy gyermek nevelőszülőkhöz? Milyen esélyei vannak visszatérni a vér szerinti családjába? Milyen jövő vár rá, ha állami gondoskodásban nő fel? Hogy zajlik a nevelőszülők élete?
Ezekre a kérdésekre ad választ a Gyereksorsok.hu

 

 

Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-27035696 ERSTE Bank (A megjegyzés rovatba írja be az „online” szót)

Hátha akad valaki…

Comments are closed