Elektrosokk

2015 május 6 12:02 de.55 hozzászólás

Az Országgyűlés Elnökében valószínűleg maradandó emlékeket hagyott eredménytelen elektrosokk-kezelése, mellyel elmeműködésének zavarait próbálták korrigálni hajdan. Nem vitás, kellemetlen dolog az ilyesmi, percekre harcképtelenné teszi az embert, márpedig a Fidesz-tag elsőrendű feladata saját harcképességének fenntartása, és az ellenség kiiktatása az adott szituációban.A régi emlék beleégett a Házelnök memóriájába, terjedelmes területet foglalva el az amúgy sem túl nagy RAM-ból, de milyen jól is jött ez most, amikor kiderült, hogy mód is van, politikai szándék is van a megvadult ellenzéki képviselők megfegyelmezésére – horribile dictu még pénz is akad rá.Igaz ugyan, hogy a ráfordításból a következő télen néhány nyuggert meg lehetne menteni a fagyhaláltól, de ez a parttalan humanizmus nem vezet sehova – hulljon a férgese!

Természetesen jobb lett volna az ellenzéki képviselőket nyakörv viselésére kötelezni, mely adott esetben szabályozható erősségű áramütéssel fegyelmezi a renitens molinólengetőket (kutyakiképzésnél már bevált ez az eszköz…), de ennek egyelőre még nincs itt az ideje – persze még eljöhet ez a kívánatos állapot.A szabályozó tárcsa lehet, éppoly tartozéka lesz az elnöki pulpitusnak, mint a kolomp, melyet – teljességgel tévesen – a kezével ráz az ülést levezető elnök, ahelyett, hogy a nyakába akasztva viselné.
A Taser névre hallgató fegyver egyszerű és nagyszerű, olyasmi, mint egy pisztoly, csak nem lövedéket, hanem két tűt lő bele a célszemélybe, aztán a néhányezer volt megteszi hatását, az áldozat összecsuklik, mint a colstok, lett légyen szó akár Szél Bernadettről, akár egy dühöngő bikáról – mindegy.

Merthogy a Parlamenti Őrség állam az államban, ahelyett, hogy álom lenne az álomban. Ez a fegyver a durva, ám hiteles magyar rögvalóság, akit ezzel seggbelőnek, annak annyi. Ez gondolkodásra késztethetné a Parlament kevés számú női képviselőjét, hiszen már megint hátrányos helyzetbe kerültek férfi képviselőtársaikkal szemben, tekintettel a célként felkínált felület terjedelmére.Hogy erre mi szükség van, az maga a rejtély, hiszen alapesetben a Parlamenti Őrség feladata az, hogy a Házelnök szeme villanására rávessék magukat az ellenségre és kezénél-lábánál fogva kicipeljék a főbejárathoz, ahol aztán egyelőre a bronz oroszlánok elé vethetik őket, később ezeket kölcsönbérleti szerződés keretében az Állatkerttel valódi oroszlánokra lehetne cserélni.

Mindenesetre új dimenziókat nyithat meg a jogállami törvényhozás előtt a technika fejlődése, hiszen a pulpitusról maga a Házelnök is gyakorolhatná a célba lövést. Azonnali kérdést tesz fel Kunhalmi Ágnes, aki a Házelnök felszólítására kénytelen lenne hátat fordítani neki, aztán már csak a halk kattanást és némi sercegést, ózonillatot lehetne észlelni, de a megvadult komcsi boszorka már ott hasalna írópultján, egyszerre nyomva meg az igen, a nem és a tartózkodás gombjait.
Kérdezősködünk, kérdezősködünk?

Felmerül a kérdés, hogy mi legyen a szívbeteg képviselőkkel, akik számára ez az eljárás a halált is jelentheti, de talán erre a kukacoskodásra elég egy szót kimondani: szelekció. Ha nem bírja a megpróbáltatásokat, ne legyen képviselő, menjen gyermekkertésznek. Jut eszembe, a tévészékház ostroma után a gumilövedékeket is kifogásolták a békés tüntetők, akiket zavart a Molotov-koktélok dobálásában a maga után nagy zöldeskék foltokat hagyó fegyver, mely a tetejében nem is volt rendszeresítve.Ez természetesen nem fordulhat elő az Országházi Őrség idétlen jelmezekbe bújtatott tagjainak új fegyverével kapcsolatban – itt minden rendben van, vagy ha nincs, majd visszamenőleg lesz.

Mondjuk én a rendszeresítés előtt kötelezném a parancs kiadóját, hogy személyesen tapasztalja meg a hatást, de hát ne legyünk telhetetlenek. Fogadjuk el, hogy a mai parlamenti iszonyok között szükség van a kemény fellépésre, és a szigorú tekintetű mákgubó a lehető legjobb intézkedést hozta.Persze valaki azért megkérdezhetné tőle, hogy kik ellen kívánja alkalmazni, és mi lesz, ha egyszerre három halálraszánt fordul az őr ellen, eléggé el nem ítélhető módon elveszik a fegyverét, majd célba lőnek a kormánypárt korifeusaira, mint Semjén a libákra, csak jobb találataránnyal?

De szép is… – pardon – elképzelni is borzasztó!
Ezek egyre hülyébbek, lassan azt kell hinni, hogy az OPNI-t nem szüntették meg, csak az orvosok beteggé minősítése után új helyre költözött.Ha az ellenzékben lenne csepp tartás, hát be sem tenné a lábát az Országházba, ameddig ezt a baromságot vissza nem vonják.
Ha lenne, ugye…

Ha ez a fegyver ott marad a Parlamentben, akkor a sorsa ugyanaz lesz, mint a színpadon a falra akasztott kellék-puskának, még a függöny legördülése előtt el fog sülni. A hajdani kupolacsőszök nem ijesztgettek senkit, tették a dolgukat a háttérben, szakszerűen.
Rendőrök voltak, nem egy őrült elme által kreált jelmezbál bohócai.Mai utódaik meg olyanok, mintha egy operettből léptek volna ki, ők a kar, mely a háttérben vokálozik a mai Bóni grófoknak, meg Prolitaszilóknak…

Rázzák a rongyot, felelőtlenkednek, erőt fitogtatnak, míg csak a nép seggbe nem rúgja őket.
Ideje lenne…

55 hozzászólás

  • Két ajtóval lejjebb van egy cikk a témáról.

  • Ille István

    Na és? Ha jön egy harmadik, azt is leközöljük. Variációk egy témára. Zongoradarabnál is van ilyen 🙂

  • Jót röhögtem. ))) 😀 ((( …És sajnos így igaz…

  • Nincs az a mennyiségű cikk,amely elegendőnek tűnne ehhez a témához :a kivagyi sötét ostobaság megtestesítéséhez !

    Egyáltalán mi tette indokolttá vagy szükségessé ennek az eszköznek a bevezetését,Európa kellős közepén egy „demokratikusan” megválasztott parlamentben ?
    Ki volt az eszement őrült akinek egyáltalán ilyesmi eszébe juthat ?
    Nyilván valaki aki kellőképpen be van szarva ahhoz, hogy már a gigaméretűre hizlalt parlamenti testőrség kellős közepette sem érzi biztonságban magát!?

    Netán, ha Szűcs Erika – helyett, miután már nem képviselő – valamelyik vakmerő megint odavetemedik, hogy bekap egy melba csokit az ülésteremben vagy netán nagystikában pogácsát eszik a pad alatt, hovatovább viszontválaszra szánt ideje lejártával nem hagyja félbe a mondatot hanem továbbra is jár a szája (immár nem hallhatóan, miután „azelnök” kikapcsolta a mikrofont)nos akkor jól hasznosíthatóan alkalmazásba lendülhet a sokkoló…. !

    Mert amúgy elképzelni sem tudom mikor és mely esetekben válhat szükségessé az a szerszám, amelyet többek között a bolíviai börtönökben szoktak bevetni fegyenclázadások idején !?

    Lesz itt rend ! Istenem,sosem gondoltam volna, hogy egyszer visszasírom a Torgyán főfőporondmester által uralt 90′ es éveket!

  • A nép be van szarva ,vagy csak simán hülye.

  • Még mindig jobb, mintha kilőnék a szemét valakinek, mint 2006-ban Budapesten.

  • Figyelő: magának legyen mondva. Gondolom, maga simán kibírna gyors egymás utánban két ilyet is. 10ezer volt, mi az magának? Legfeljebb utána egy darabig világít egy kicsit, vagy direktben feltölti a mobilját.
    Ami a 2006-os áhitatos körmenetet illeti, tiszta szívvel mondom, megérdemelte! Minek hajolt bele a lövedék útjába? Örüljön, hogy ennyivel megúszta: egy üreges hegyű csöppet jobban megártott volna az egészségének!

  • Ille, nekem ne magyarázzn, én ott voltam. Lóvas rendőrök támadták meg a békés tüntetőket. Nem is volt tüntetés, inkább egy emléknap lett volna, ha nem rondít belé Gyurcsány és a rendőrei.

  • Ille István

    Figyelő: a franc se akar magának magyarázni, teljesen értelmetlen, semmit nem fog fel a valóságból. Már többször felvilágosítottuk, de képtelen értelmezni a történteket. Arról nem is beszélve, hogy mintha nagygyűlés lett volna, és nem tüntetés.
    Tényleg ott volt Gyurcsány? Mi több, saját rendőrei is voltak? Mikor is kerültek elő a lovasrendőrök? Azok Gyurcsányé voltak, vagy a Gergényié? Csak nem késő este, a békésen gyujtogató és kockakövekkel dobálódzó megemlékezők oszlatásakor?
    Emlékszik még, mit rendeltek az étteremben – mit is mondok, a Fidesz-nagygyűlésen – mint békés megemlékezők? Volt aperitiv is? Kihozták már az előételt, amikor berontottak a lovas rendőrök?
    A szemkilövésnél is ott volt? A fene tudja, miért, de én úgy emlékszem, hogy békés tüntetőket nem szoktak lovasrendőrök megtámadni, se gumilövedékkel megkínálni. De, ha mégis, látott már lovas rendőrrohamot? Tuti, hogy olyan csodás oszlatás lett volna az eredménye, hogy még az unokáinak is arról mesélne! De így csak a gyűlöletét permetezi szét maga körül. Nem valami szép látvány…

  • Figyelő

    Ott volt akkor is, amikor a „békés” tüntető tömeg felborította és felgyújtotta a vízágyút, úgy hogy a rendőrök még benne ültek? Mi volt az, ha nem gyilkossági kísérlet, tömegesen elkövetve.Ezek magának békés emberek? Na akkor menjen maga a jó büdös francba.
    Egy demokratikusabb országban úgy mosták volna le ezt a csőcseléket, mint ahogy a paraszt kislagozza a disznószart az ólból.

  • Ille István

    Kiss Eszter: az a vízágyú alkalmasabb volt parklocsolásra, mint tömegoszlatásra, de ez semmit nem von le a cselekmény súlyából. A csőcselék nem magától cselekszik, mindig akadnak (odavezényelt) provokátorok, aki meggyújtják a kanócot.
    Egyben biztos lehetsz: mostanra már nem vidékről felvezényelt, helyismeret nélküli, felszereletlen, ijedt parasztgyerekeket küldenének az utcán hőzöngő tömeg ellen, hanem profin kiképzett droidokat.

    Figyelő meg reménytelen. Nem tudom eldönteni, a kora teszi, vagy a felfogása. Lehet, hogy 20 évesen pontosan ennyire tokos volt, mint ma?

  • Ille István

    Tudod elegem van már abból, hogy mindenhol ott van/volt és mindig mindent jobban tud mindenkinél. Olyan mint egy megkarcolt bakelit lemez, állandóan visszatér oda, ahol elakadt. Nem akartam keményebb lenni, mert tudod az egész balhét végignéztem, és ott szörnyülködtem a TV előtt, hogy mi lesz ebből a balhéból, és biza nem igazán éreztem magam biztonságban.

  • Ille István

    Kiss Eszter: hát tehetünk mi arról, hogy Bencsics bolgár partizán volt? Tudod, akik ott voltak minden km-kőnél 😀 Valóban mindent jobban tud mindenkinél, mert az ő világában és az ő tudásának tárházában egyedül ő van, konkurencia nélkül.
    Jómagam azon a napon az OMSZ főigazgatóságán szolgáltam, a Markó utcában. Előttünk vonult el a tömegoszlatásra kivezényelt csapat a Nyugati-téri randallírozók felé. Két „dióverő” magasodott ki a sorok közül, ezek voltak a gumilövedékes fegyverek. Gondolhatod, két fegyver, több száz dühöngő őrült ellen. Ráadásul próbálj meg már vele fejre, különösen szemre célozni, vállról, távcső nélkül! De, még ha testre/melkasra is céloz, a tömeg mozog, képlékeny, a célba vett ember nem statikus, elmozdul, a lövész is instabil, szóval, ne akarjuk már a szükségesnél jobban áldozattá minősíteni a renitenst, aki nem indult oszlásnak! Érdekes módon ezek a visszatekintők, mint Bencsics is, valahogy elfeledkeznek a megsérült rendőrök tucatjairól, akik a „békés” kockakövek áldozatai lettek!
    Te meg a TV előtt izgultad végig, amikor Bencsics legnagyobb gondja az volt, hogy kihűl az Újházy tyúkhúsleves 😀

  • Fényes István

    Kedves Figyelő, a lovasrendőrök végigmentek vágtában a Madách téren, ez igaz, de ott nem volt tömeg, aki meg volt, az elkotródott.
    Ez az után történt, hogy te elindítottad a T-34-est a rendőrök felé…

    Vagy nem te voltál?
    https://www.youtube.com/watch?v=ohz9NzpkrQ8

    :O)))

  • Figyelő
    2015 május 7
    1:46 du.
    Szegénykém!
    Tudja, a lovat már rég megettük virslinek! Már el is fogytak, így újabban pulykából csináljuk.
    Az új, hogy ott volt. Ezt mikor álmodta meg?
    Szerintem mégis csak jó ötlet a sokkoló! Már nem az, hanem a másik.

  • Ille István

    Fényes István: nem nyert. Bencsicsék a közelében se jártak a Madách-térnek, valahol a Múzeum krt. egyik mellékutcájában lévő étteremből észlelték a lovasattakot. Onnan jó rálátásuk volt 🙂
    Ez a nő végig hazudja a múltat, 1944-től kezdve. Az indokát még megértem, de az értelmét nem.

  • Figyelő !

    A gumilövedék a valódi, gyilkos lőszertől kímélte meg 2006-ban a várost és tévészékházat gyújtogató futball-csőcseléket, akiket a választásokon vesztes Orbán Viktor (ein Volk, ein Führer) személyesen csődített össze és fogadott fel e barbár randalírozásra, amikor meglátogatta őket a Fradi-Újpest ökör találkozón.
    Az, hogy felfogadta őket, az is bizonyítja, hogy a személyes és egyéni fizetségen kívül a B-KÖZÉPNEK beígért új stadiont már át is adták a fíjjúgnak a régi helyett, ott az Üllői úton…

    – Az, hogy 1 darab felpattanó gumilövedék egyetlen ilyen fizetett garázdát a lába helyett szemen talált, hát istenem, az az ő pechje volt, ami matematikailag mindössze 0,005. (Békében tartott NATO – USAésKanada – hadgyakorlatokon ennél jóval nagyobb arányú a „megengedett” halottak, nemhogy a sebesültek aránya, az afroamerikaiak ellen eddig elkövetett halálos rendőri tévedésekhez képest meg – kedves Figyelő – ez lepkefing kékszalaggal átkötve.
    …És egy ilyen minimális arány mellett is, ezt a „szemkilövő törpepárt” gumi-poént Morvai Krisztina jobbikos Oberturmführerin agyalta ki és helyezte a náci tömegpropaganda fókuszába, mely hülyeséget a primitív fasiszta tömegek és sajtójuk még ma is szívesen vesznek a nyelvükre, amint azt most kiskegyed is, mint adut akart kijátszani baloldali kommenttársai kárára…
    .

  • Ui.

    Sokszor egy focimeccsen több a súlyos sérült, úgy játékosi, mint szurkolói oldalon… – Csak amaguk primitív tömegei ezt szeretik figyelmen kívűl felejteni.

  • Ille István

    Don Ovuz: én eddig abban a hitben voltam, hogy turulból…ja, nem, az védett állat. Bencsics esetében az a másik sokkoló nem javallt, mivel tudott dolog, hogy komoly hatással van az emlékezetre. Minek tovább rontani a helyzetét?

  • Dubois,

    A 2006-os pesti zavargások . j u t a l m a i b ó l . kifelejtetted a Balsai István egykor emdéefes, majd fidSS-es – ezért jutalomból alkotmánybírónak bedugott* – jogbitorló javasolta, és „javaslata” alapján végre is hajtott, az utcai randalírozókat jogerősen elítélő
    . b í r ó i . í t é l e t e k . s e m m i s s é . n y i l v á n í t á s á t .

    Hát persze. Lássuk be, hogy veszi az ki magát, hogy miközben azok a vandálok a jogos büntetéseiket töltik, az őket toborzó és felheccelő főmaffiózó pedig a miniszterelnöki bársonyszék melegét élvezi…

    * …Mert a végzettségét tekintve nem is alkotmányjogász, hanem sima ügyvéd.

  • Én meg odamentem az ” elvadult leállatiasodott ” rendőrökhöz , hátulról vagyis a sorfal mögött. Akkor már negyedik órája álltak ott szerencsétlenek igen gyenge felszereléssel és étlen szomjan a feldühödött csőcselékkel szemben , akik időnként egy-egy méretesbb téglát vagy követ hajítottak a zsaruk közé. Megkérdeztem hozhatok e valahonnan szendvicseket meg valami ásványvizeket.
    Mondták hogy ne fáradjak , már úton van az ellátmány. Állítólag.

  • Eszter:
    Hja kérem mindig mindenhol lenie kell egy ilyen nagytudású mindenlében kanál hazudozónak.
    Aki olyan virtuális társalgóban érzi jól magát , ahol naponta hülyét csinálhat magából.
    Ez talán valamiféle lelki mazochizmus lehet ?
    Mindenesetre ezt a különös kéjvágyát ” peer to peer ” szituációban ( pl. egy társaságban vagy kocsmában ) nem tudná kiélni mert hamar a körön kívül találná magát ezzel az ócska stílussal.

  • Geyza

    Tudod abból a balhéból – mert nem volt más, mint egy ócska csőcselék hőzöngése – akarnak még mindig hősöket faragni. Márpedig akik az egészet generálták szépen a háttérben maradtak, mert teli volt a gatyájuk, maguk sem gondolták, hogy addig fajulnak a dolgok, mint ami lett belőle, aztán már nem tudták uralni a helyzetet, megfékezni a tömeget, és jobbnak látták, ha patkány módjára menekülőre fogják. Szánalmas barom banda. Pedig tudniuk kellett volna, hogy egy felheccelt tömeget nem nagyon lehet megállítani.

  • Ille István

    Arra senki nem gondolt, azok közül, akit ezt az eszetlen rongálást, tombolást megszervezték, hogy esetleg úgy eszkalálódik a helyzet, hogy olyan súlyos következményei lesznek, mint amik végül is lettek. A normálisabbja az hazament, míg a többi ott randalírozott és élvezte a balhét. Tőlünk kicsit odébb olyan vízágyúkat vetettek volna be, hogy talán Záhony környékéig repültek volna, nem beszélve arról, hogy az akkor használt gázspray kb annyit ért, mint halottnak a csók.

  • Látom, itt KISEBBSÉGBEN VAGYOK.
    De ettől még igazam is lehet.
    Ahogy mondom, kezdettől fogva jelen voltam a legtöbb eseménynél. Elsőnek az tűnt fel, hogy Budáról Pestre nem lehetett átmenni, mert egyik hídon sem ment közlekedés.Csak metróval tudtam átmenni.
    Már, akkor feltűnt az akkori kormány részvétele a megemlékezésben.
    Valaki kérdi, hogy Gyurcsány ott volt e? Nem, de ő volt a miniszterelnők és jováhagyta a rendőri beavatkozást. Félt mint egy nyúl a mezőn!

  • Kiss Eszter
    2015 május 7
    2:41 du.
    Igaza van, nem volt békés!
    Természetes, hogy a rendőri beavatkozáskor volt néhány forrófejű alak, mit képzel? Ez természetes. Bár, mikor én a békés, többezres tömegben álltam az Astoriánál, volt olyan alak aki provokálni probálta a tömeget, azt hangoztatta mellettem, menjünk a Kossuth térre! T.i. akkor már a rendőrök ott működtek a javából.
    Már erősen a multé az egész, de kanadai felnőtt gyermekeim is velem voltak, és az Asztoriától elmentünk vacsorázni a Kecskemét uti vendéglőbe. Mit tapasztaltunk a terraszon? Az utcán érkeztek olyan egyének, akik provokálni kezdtek, de mi fél tíz tájban eljöttünk. Másnap olvasom az MNO-n, hogy ebben a restiben mi történt.
    Megállt egy autó 6 botos rendőr szállt ki, és verni kezdte a vendégeket. Egy turista lány a W-C-be menekült sírva.
    Ezt nem tudtam elhinni. Felhívtam az éttermet és megkérdeztem az üzeletvezetőt, igaz e az állitás?!
    Ő mondta, hogy bizony igaz volt és mesélt részleteket az eseményről.
    Igy fejeződött be 2006-ban az 50.évfordulója szabadságharcunknak, Budapesten.

  • Mégegy dolog, kedves Eszter!
    A „csöcselék” ahogy nevezte a megemlékezőket nagy részt külföldi magyarok voltak. Ausztráliából, Canadábó és az USA-ból.
    Akik erre az alkalomra hazamentek emlékezni.
    Hogy hányan mentek közülük haza azóta nem tudom, de én nem megyek az biztos.

  • Figyelő: ne komolytalankodjon. Az, hogy mit és ki hagyott jóvá, nem a maga információs körébe tartozott, ahhoz maga ugyancsak kisgyerek. A nyúl meg a mezőn otthon van, miért is félne?
    Az akkori kormány részvétele a megemlékezésben magának feltűnt? Nocsak, nocsak… hát akkor mégsem a Fidesz nagygyűlésről volt szó?

  • Figyelő: … 6 botos rendőr szállt ki, és verni kezdte a vendégeket…aha. a Kecskeméti utcában… aha. Egy restiben…aha. Tudja, mi az a resti? Vasúti állomási állópultos étterem! Egy járőrautóban 4 azaz négy rendőr ül, nem hat! Mondja, kit néz hülyének? Miért hazudik? Fél tíz táján nemhogy a Kecskeméti utcában, de az Astoriánál se volt semmi, mivel az események addigra áttevődtek a Nyugati térre, a Körútra és az Emkéhez!
    Komolyan mondom, a maga hazugságait egyre nehezebb elviselni!

  • Figyelő: tudja, mit jelent a „nagy részt”? A többséget, méghozzá maga szerint olyan országokból jöttek, ahol, ha a hatóság felszólítja őket, akkor, törvénytisztelő állampolgárként, annak engedelmeskednek.
    Maga szerint komolyan lehet venni ezt az arányt? Mert hát, biza, csőcselékké fajultak.
    Azt, hogy maga nem jön többé Magyarországra, csak üdvözölni lehet. Már régóta nem a maga hazája, mit keresne itt?

  • Ille lemaradt, Gyurcsány volt a kormányon és ő szabaditotta az emberekre a rendőrséget.
    Ebben nyilvánul meg az akkori kormány részvétele.
    Orbán, csak egy emlékbeszédet mondott a forradalomról, amit videón adtak le az Asztoriánál.
    (A nyúl bizony úgrik és szalad, ha valaki közeliti a mezőn.)

  • Senki sem szólitott fel senkit. Békés megemlékezésnek indult.
    Nem számított senki arra, hogy lóvasrendőrök megjelennek és majd kilővik valakinek a szemét. Láttam videón. Bűne az volt, hogy egy magyar zászlót lengetett a rendőrök előtt.
    Nekem senki ne panaszkodjon, hogy ezután a tömeg kövel dobálta meg a rendőröket.

  • Látja Ille, ilyenek miatt nem megyek haza mint Maga és Eszter!

  • Figyelő

    Azt hiszem Önnek súlyos gondjai vannak, és elsősorban ez a józan eszére hat, aminek következtében igen meseszerű a történet leírása. Szerintem jobban járna mindenki, főleg Ön, ha meséket írna és nem politikai jellegű hozzászólásokat, mert az amit eddig leírt a 2006-os eseményekkel kapcsolatban, az enyhén szólva is, nem fedi a valóságot.
    Az Astoriánál FIDESZ nagygyűlés volt. Ön szerint a több ezres tömeg nagyobbik %-a külföldről hazatért magyarok voltak. Ugye nem gondolja komolyan, hogy ez így volt.
    Szerintem jobb ha csendben marad, ne erőlködjön, mert én teljesen véletlenül az egészet végig néztem a Hír TV egyenes közvetítésében, tehát képben vagyok. Tudom, hogy mi történt, és mekkora kárt okozott a CSŐCSELÉK!!!!
    Tudja az okos ember, ha megcáfolják ész érvekkel a mondandóját, akkor szépen csendben befejezi az erőlködést, és inkább hallgat.

  • Figyelő: maga nem lemaradt, hanem mellé nézett. Ha javasolhatom, hozzon ide valami bizonyítékot, hogy Gyurcsány utasította a rendőrfőkapitányt a rendőrség bevetésére, azon belül a módszerre. Tudja, az ilyesmi alulról fölfelé szokott felépülni. Majd dokumentálja, hogy Gyurcsány hogyan szabadította rá a csőcselékre a rendőrséget. A maga Gyurcsány-fóbiája orvosért kiállt, méghozzá hangosan 😀
    Orbán beszédét videóról játszották be? Mit nem mond! Nem volt semmi adáshiba? Nem rezgett a kép?
    A nyúllal kapcsolatos mezei hasonlata nagyfokú tudatlanságról tanúskodik: valóban megugrik, de nem félelemből, hanem önvédelemből. De maga ezt úgy sem érti. Soha nem volt nyúl. Annál inkább róka. Amolyan ravaszdi.

  • Kicsit visszaolvastam beírását.
    Hát sajnálom, de igaz amit írtam, bár ne lenne az!
    Nálunk a vendéglőt resturantnak hívják, ezt röviditettem, és nem gondoltam a mondatot valaki szöszálhasogatás alá veszi. Talán gyenge pontot érintettem. Sajnos, amiről írtam igaz, hogy 4 vagy 6 rendőr volt, az már szerintem mindegy, én csak az üzletvezető szavait idéztem.

  • Gyurcsány volt az államfő, szeritnem tudnia illik annak, hogy mi is történik Budapesten.
    Miért kér bizonyitékot?
    Talán van magának olyan ami megcáfolja? Nem hinném.
    Tanúim is vannak jócskán.
    Nekem semmi közöm Gyurcsányhoz, soha egy szót sem írtam róla.
    Valakivel összetéveszt.

  • Ille István

    Figyelő: megnyugtató, hogy még van valaki, aki ebben megakadályozza!

  • Ille István

    Figyelő: újabb hazugság. Lovasrendőrök nem voltak az Astoriánál. A szemkilövést meg nem láthatta, ugyanis ilyen videó nem készült. Ráadásul az a seggfej, aki belehajolt a lövedék útjába, vallomásában egyetlen szóval sem említette a magyar zászlót – amit, mégis, mijafrancnak lengetett? Bencsics, meddig hazudik még, és mi rá az oka?

  • Ille István

    Figyelő: teljesen érdektelen, hogy maguknál az éttermet – és nem vendéglőt! – minek hívják. Tudja, ezen az oldalon többé-kevésbé magyarul írnak.
    Az, hogy 4 vagy 6 rendőr volt, csak maga szerint mindegy. Ráadásul másodlagos forrásra hagyatkozott. Amatőr…

  • Ille István

    Figyelő: senki nem állította, hogy köze lenne Gyurcsányhoz 😀 Nem a tudni illik, vagy nem illik az alap egy állításnak, hanem a bizonyosság. Maga nem bizonyosságot ad elő, hanem hazudik.
    Ha nem hazudik, támassza alá állításait bizonyítékkal. Sorakoztassa fel a tanúit, írásos vallomással körítve, különben marad, ami eddig is volt: hazug.

  • Soha nem írtam, hogy az Asztoriánál lovaslrendőrök voltak. Olvasson figyelmesen.
    A Eszeternek, sehol sem írtam, hogy az Asztórinál voltak a külföldi magyarok, csak azt írtam „nagy részben” azok voltak.
    Figyelműk kissé szétesőnek tűnik.

    Ami megtörtént az maguknak mind hazugság, akkor kár beszélgetnünk egymással.
    Komcsi banda!

  • Ille István

    Figyelő:
    „Senki sem szólitott fel senkit. Békés megemlékezésnek indult.
    Nem számított senki arra, hogy lóvasrendőrök megjelennek és majd kilővik valakinek a szemét. Láttam videón. Bűne az volt, hogy egy magyar zászlót lengetett a rendőrök előtt.
    A “csöcselék” ahogy nevezte a megemlékezőket nagy részt külföldi magyarok voltak. Ausztráliából, Canadábó és az USA-ból.
    Akik erre az alkalomra hazamentek emlékezni.”
    Figyelő, maga nem csak hazug, de figyelmetlen is. Tudja,: scripta manent.

  • Ille István

    Na erre varrjál gombot, együtt bandázunk! 🙂
    De tudod inkább leszek komcsi, mint hazug ember.
    Ezzel a kóklerrel meg nem vitázom tovább, mert egy szekér lepke hamarabb megérti miben is téved Figyelő őnacccsága, mint hogy Ő maga belátná a tévedését.

  • Ille István

    Kiss Eszter: igazad van. A komcsiknak legalább voltak/vannak elveik, de Bencsicsnek…
    Vele szemben még komcsinak lenni is jobb 😀

  • Nem baj, beszéljenek egymástközt, az „igazmóndok”: Kit érdekel?
    Tudom, hogy mindig az igazat írom, úgy hogy csak rágalmazzanak tovább.
    Biztos, ez az egyik főtémája a KMH-nak!

  • M I É R T – N E M – O L T J A – M Á R – L E – V A L A K I – E Z T – A Z – I D I Ó T A – N Ő SZ E M É L Y T – ! ! ?

  • Ille István

    Figyelő: még csak a közelében se jár az igazságnak.
    a) a Fidesz nagygyűlésen Orbán személyesen mondott beszédet. Amit maga látott, az egy kivetítő lehetett, hogy a végeken kíváncsiskodó pórok is halhassák-láthassák a Nagy Vezérjelöltet, a Lánglelkű Szónokot, az Igazság Bajnokát, (aki még sohase hazudott)
    b) a Kecskeméti utcában 2006-ban egyedül a Magyar étteremnek volt terasza. Az étterem közel a Kálvin térheza található. Árulja már el nekem, miért is mentek volna az eseményektől annyira messzire rendőrök gumibotozni békés vacsorázókat?
    Maradjunk annyiban, hogy ha nem is hazudik – mert az általában szándékosság következménye – megcsalja az emlékezete és túl élénk a fantáziája.

  • Figyelő !
    A maga „rendőrprovokatőr” mítosza pontosan megegyezik az 1956-os, II.Jánospál pápa téri ellenforradalmár mesével, miszerint úgy kezdődött a Pártház ostroma, hogy szerintük a bentiek a házból ki-ki lövöldöztek, persze kire másra, mint „békés járókelőkre”… – Aztán természetesen ebből lett később az a világraszóló, talán még a Horthy fehérterrort is felülmúló brutális, lincseléssel egybekötött „jogos leszámolás”…
    Ugyanis, vagy hülyeség, vagy mérhetetlen aljasság szükségeltetik azt állítani – amit maga itt is állít – hogy a Köztársaságot és annak rendjét valóban joggal védő rendőri erők abban lettek volna érdekeltek, hogy őket megtámadja a tömeg°.
    Tehát Figyelő úr, azért mi is figyelünk.
    A maguk módszerei ’44, ’56 és 2006. idejében is és ma is változatlanok… Maguk, így maga is demagóg módon hazudja le a csillagot is az égről.
    Ezzel szemben kibújt a szög a zsákból, amikor azt állítja, hogy több volt a külföldi, mint a magyar „ünneplő”. Csak nem már megint valami külföldi földalatti szervezetek mozgósították magukat..?

    °Amint azt itt többen is kifejtették, a kirendelt rendőrség erre föl sem volt készítve ergo, képes sem volt rá.

  • Ille István
    2015 május 9
    2:41 d.u.

    Rosszul fejeztem ki magam. Kivetitő volt, nem videó, na és? Nem személyesen volt ott.
    Miért mentünk a Kecskeméti utcába enni? Azért, mert a Múzeum úti kávéjáz zárva volt és tovább sétáltunk éttermet keresve.Ez volt nyitva., ennyi.
    Mi van ezen hazugság vagy rossz emlékezet?

  • voronyezs
    2015 május 10
    6:15 de.
    Azt hiszem, maga orvosra szorul. T.i. 2006-ban, az 56-os forradalom és szabadsságharc 50 éves évfordulója volt, amit megsemisitettek az orosz tankok.
    Ezért, sok magyar külöldre MENEKÜLT és az évfordulóra hazalátógattak.
    Én is.
    Semmiféle közös , hátsó szervezet nem hozott haza senkit.
    Szégyellje magát.
    Olyan komcsik mint maga az egyik oka annak, hogy nem megyek többé haza

  • Ille, helyesbitek, valóban ott volt Orbán, csak senki sem látta a tömeg miatt ahol álltam.Csak a vetitőt.
    Megjegyzem, akkori beszéde egyáltalán nem tetszett…

  • Figyelő: na ugye. Csakhogy, ha ebben tévedett, másban is tévedhetett. Pl. a békés vacsorázókra rontó rendőrök, az eseménytől több száz méterre, egy mellékutcában.

  • Hát, téved Uram!
    Hogy nem pontosan írtam le Orbán szereplését, érthető. Nem is láttam őt a tömeg miatt, csak a kivetitőt.
    Más egy vacsora, és az eseményeket NEM én éltem át, hanem a vendéglő. Erről írt az akkori MNO és ahogy írtam, megerősitette az üzletvezető is telefonon.

  • Figyelő!
    Akik akkor külföldre menekültek, az egyharmaduk utcai atrocitásban – lincselésekben – vett részt, vagy főszervező, a kétharmaduk meg gazdasági menekült volt. Utóbbiak, akár az egész nép, a mindössze 11 évvel korábban elvesztett háború okán élt egy „romokban heverő” és azóta is siralmas gazdasági helyzetben lévő országban.