A Homofóbia Ellenes Világnapra

2015 május 17 12:04 du.3 hozzászólás

You Take My Breath Away – talán Freddy Mercury legszebb dala.

Talán a legszebb szerelmes dal, amit ismerek. Kihez, kinek szól? Lehet a címzettje – ahogy Shakespeare szonettjeinek – akár férfi, akár nő. Fontos ez? Nekem semmi esetre sem.

De a gyönyörű dalba beleordít a nemzeti erkölcsvédő: dögölj meg, mocskos buzi!

És meghallom a politika felszentelt templomában, a „szabadkőműves-marxista keresztényüldözésről” felháborodottan prédikáló, Orbán Viktor szóhasználatával: „csuhásokat”, akik főpapjukkal együtt az elvakult gyűlöletet hiszik missziójuknak. A korlátlan hatalom birtokosaiként, a demokrácia oltárán bemutatandó, hiábavaló áldozatokkal sem törődnek; nem sokat kell várnunk a másságot tiltó törvényekre, s holnap már a nemzeti alaptanterv része lesz a homofóbia.

A felvilágosult világ ellen hirdetett keresztes hadjárat könnyen a pokolban végződhet. Az inkvizítorokat elsöpri az idő, de a dal ugyanaz marad!

U.i. Bocsánat Freddy, hogy belekevertelek…

3 hozzászólás

  • A „csuhások” és fanatikus híveik számára a homoszekszualitás üldözendő bűn. A papok pedofil elhajlásait elintézik azzal, hogy csak türelmetlenek voltak. Ez bocsánatos botlás, szót sem érdemel. És máris visszamásznak a piedesztára, hogy másoknak osszák az észt és ítélkezzenek, mint önjelölt fennsőbbségek. Ritka hitvány férgek ezek.

  • Ugyanennyire fel vagytok haborodva azon is, hogy a muzulman orszagokban kivegzik oket? Irtok is rola a nemzetkozi sajtoban?
    Avagy az iszlamofobianak szamitana?

  • öregszeder
    2015 május 18
    11:40 de.
    Mindig volt néhány ember a társadalomban, akik betegnek, vagy elhajlóknak tartottak. A mai társadalom ilyen papokat is produkál, sajnos. Ez még nem jelenti azt, hogy minden pap ilyen, idős kort éltem meg, sok pappal volt dolgom, de egyik sem volt az.
    Ami meg a homkosokat illeti, sajnos sok NEM is annak született, hanem fiatalkorban elcsábitották.
    A homokosok nem hatnak meg semmiféle felvonulásukkal, inkább sajnálom őket. Életem folyamán többet ismerek. Nagyon boldogtalan emberek, semmi okuk nincs „büszkének” lenni.