Konzervatív tálalás, rizsázós körettel.

2015 szeptember 17 2:07 du.1 comment

Amikor a nyomor fegyvere az éhezés kényszerűsége rátelepszik mindennapjainkra, néhányunk kínjában betalál egy nagyfeszültséggel körülzárt konyhakertbe. (Igen, konzervatív jobboldali gondolkodás alapján idehaza így szokás egy szem krumplit és két darab uborkát védeni).Éhező testvérünk életével fizet tettéért.
Azonnal skandálódik „cigánybűnözés ,cigánybűnözés ” s közben a sértettnek kikiáltott gyilkosnak hála, kárpótlás, jutalom.

Amikor egy szír,afgán menekült elől lezárják veszélyes erődítménnyel útvonalát a határon .Kétségében nekiront társaival a zárnak.
Azonnal skandálódik ” egy ismert terrorista ” .Ó ez már nemzetközi ügy lenne ,akkor helyesbítsünk : ” a férfi cselekedete a MAGYAR TÖRVÉNYEK SZERINT kimeríti a terrorcselekmény elkövetésének fogalmát.

A teljes eseményt pedig kizárólag csak az 5 .párttagságival rendelkező bohóc szemüvegén keresztül értelmezhető :
” Magyarországot megtámadták. Európát megtámadták..(.).Most már mindenki tudja.Amikor egy felfegyverzett horda ledönti egy szuverén ország határvédő kerítését, amikor ez a horda megpróbál betörni egy szuverén országba..(.).Magyarországot megtámadták.Ötvenkilenc éve nem történt ilyen.(.).Európa most éppen a „willkommenskultur” elmebajába zuhant..(.).Európa pedig áll és néz..(.).A liberális európai „értelmiség” immáron egyetlen gyönyörforrása ez az ájuldozás. Egész nyomorult életükben képtelenek voltak bármi egyébbel foglalkozni, és a valóság immáron végleg elmasírozott mellettük.(.).A szerb rendőrök csak álltak ..Azt tudjuk mondani a miniszter úrnak, hogy bármikor, ha megtámadják Szerbiát magyar területről, a magyar rendőrök ezt meg fogják akadályozni.Mi ugyanis nem vagyunk gyávák és nem vagyunk szaremberek.(.).A horda itt van. Néhány riadt menekülttel, asszonnyal és gyerekkel álcázza magát. Lássunk át rajtuk. Most lehet röhögni. De hiába a cinikus vigyor a liberális pofákon, a valóság most már nem tágít. Ők a valóság: a ránk és Európára támadó horda.
Harcban állunk…” (Bayer Zsolt ).

Ezt követi egy másik kulturált kormány ember,Földi László az Orbán -kabinet egyik „szakértője ” -szerint a vizes palackokat és köveket dobáló menekültek valójában az ISIS -által irányított és képzett katonák ,melyek egy központi parancs alapján cselekedve támadtak Magyarországra. Ezért kilátásba helyezhető az éles fegyveres bevetés és a határ közeli aknásítás .
Láttak már vizes palackokkal és kövekkel harcoló ISIS katonát?

Persze ennek a gyűlöletnek még koránt sincs vége. Senki sincs ebben a pillanatban ki ennek a normalizált megoldását és végét lássa .
Kezd beérni Vonáék nácizmusa a rogyott narancsagyúakban .Remélem a hágai -bíróság is lassan beérik velük szemben.

Balogh József Lino

1 Comment

  • Az a szomorú, hogy a zemberek tömegei, és nem csak a 8 általánossal rendelkezők, hanem értelmiségiek és diákok is elhiszik a kormány propagandát – annak ellenére, hogy orbán 28 éve hazudik a képünkbe. Mert el akarják hinni, mert ez a isten adta nép idegen gyűlölő, homofób, stb. Gyűlölünk mindenkit, aki jobb nálunk, aki rosszabb nálunk, a szerencsétlenekbe belerúgunk. Utáljuk a szomszédot, és utáljuk egymást is. Ez a magyar néplélek, és ennek a torz teremtménye orbán viktor.