Útban a rendőrállam felé

2015 szeptember 22 2:05 du.4 hozzászólás

Új jogosítványokat kapott a Honvédség, tekintettel az országot ért támadásra. A kalifa csapatai hangosbeszélők bevetésével terrorizálják az országot, beözönlenek a nyitott kapukon és lefejelik a rendőrök új technikai felszerelését, a viperát. Rogán és stábja hevenyészeti védelembe ment át a Pasa parkban, a ravaszság ebben az, hogy ha jön a janicsár, akkor majd azt hiszi, hogy elöljárója lakik a szegénysoron.
A kormányszóvivő a fürdőkádban ülve gyakorolja a müezzin imára szólító szavait, a Seregek Ura meg írja a kiáltványt: csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van.
Ez legalább akkora hazugság, mint a menekülteket segítő civil szervezetek támogatása, de annyira jól hangzik.

A nép már megint végletesen megosztott, ezúttal a migráns-kérdés a választóvonal.Vannak migránsosok meg migránsellenesek, utóbbiak sokkal többen, mint a normálisan gondolkodók. A menekült-kérdés olyan, mint a kurva, a hajléktalan vagy a koldus-kérdés: sokkal egyszerűbb és népszerűbb eltüntetni őket az aluljárókból, mint fedelet adni a fejük fölé. Viszont a menekültek sokan vannak, és úgy látszik, hogy folyamatos az utánpótlás.
A probléma globális, reménytelen tehát lokális válasszal kísérletezni, még csak Európa sem képes megoldani a problémát, legfeljebb kezelni tudja.
Olyan ez, mint a csőtörés, ameddig el nem zárja valaki a főcsapot, addig hiába küldjük a spriccelő konnektorhoz – mint a répahúzós orosz mesében – Bábuska és Gyeduska után Ványuskát meg Dunyuskát is befogni a lyukakat, reménytelen a dolog. Most éppen a Honvédség tűnik megoldásnak, de nem lesz az, akkor aztán jöhetnek a többi ötletek, sorozott önkéntesek, aztán sorozottak, határőrség, csendőrség, Hunyadi-páncélosok – egészen addig, míg meg nem döglik az utolsó liba is, és át nem lényegül piláffá.

Európa képtelen egységes választ adni a problémára, ezt hajtogatja a Nemzet Megmentője is, de azt nem teszi hozzá, hogy ennek oka elsősorban ők, azok a honi és külföldi politikusok, akik képtelenek lemondani a saját szemétdombon kukorékolás és szabad kapirgálás jogosítványairól.
Magyarembert meg nem a nagy eszéért szeretjük, ugye, be is szopja a cumit, enged mélyen a lelkébe kódolt idegenellenességének, és szabadjára ereszti az indulatait.Nincs ezen mit csodálni, ebben az országban mindig gyanús volt az idegen, és szent meggyőződésem, hogy Szent István éppen úgy járt Intelmeivel, mint Mózes a tízparancsolattal, Krisztus a Bibliával vagy Marx a Kommunista kiáltvánnyal.Itt már annyi nációt üldöztünk – és még többet mélységesen lenéztünk – , hogy annak a világon párja nincs. Az egész Nagymagyarország erről szólt, az oláh, a tót, a rác, a bunyevác, a sváb, a ruszin, a zsidó – mind-mind gyanús és alacsonyabb rendű volt.És még jól jártak, akik megúszták ezzel, de időnként randalíroztunk is.
Szegény jó Kötöny kun királyt feleségestől élve eltemettük akkor, amikor a tatárok az országra támadtak, mert nem szerettük a kunok szokásait, cserébe elvesztettük a muhi csatát…

De vissza a migránsok okozta nemzethalál esetén alkalmazható intézkedésekre. A rendőrök járványügyi intézkedések céljából útvonalat elzárhatnak, a forgalmat korlátozhatják, magánlakásba írásos utasítással beléphetnek, területet, épületet lezárhatnak.A rendőröknek ezek a jogosítványai ezidáig is léteztek, de nem ők állapították meg, hogy például ma reggeltől az M5-ös útpályán kitört a száj és körömfájás, a magánlakásokba is beléphettek, de az azért nem mindegy, hogy az erre szóló felhatalmazás bírói úton kerül kiadásra, vagy a járőrparancsnok is elég az elrendeléséhez.

Ez a rendőrállam felé vezető út egyik apró mérföldköve, a végrehajtó hatalom ellenőrzésének és korlátozásának felszámolása, ami ugyan kényelmes a kormánynak, de adott esetben felettébb kényelmetlen lehet neked. A rendőröknek emellett lehetőségük nyílik, hogy a – a nemzetbiztonsági szolgálatokkal együttműködve – külföldi felderítő tevékenységet végezzen az államhatár rendjét veszélyeztető, valamint a terrorizmussal összefüggő cselekmények felderítésére, beleértve az embercsempészek felkutatását és leleplezését. Ez korlátlan felhatalmazás a TEK-nek, ismét csak kivonva egy területet a parlamenti ellenőrzés alól, arról nem is szólva, hogy szokott ügyességünk és kiemelkedő szakmai felkészültségünk okán a szomszédos államokkal tovább javíthatja a kapcsolatainkat, ha elfognak egy magyar kémet, merthogy más államok területén ez a tevékenység kémkedésnek számít.
Még pikánsabb lesz a helyzet, ha uniós országban végzik tevékenységüket.

A katonák közreműködnek az államhatár őrzésében, a konfliktushelyzetek kezelésében, az erőszakos cselekmények elhárításában. A katonák jogosultak a forgalmat irányítani vagy korlátozni, kényszerítő eszközt is alkalmazhatnak, de csak úgy, mint a rendőrök. A katonák – ha más kényszerítő eszköz nem áll rendelkezésre vagy a használatára nincs lehetőség – bárkivel szemben testi sérülés okozására alkalmas kényszerítő eszközt is használhatnak, azonban annak használata nem irányulhat az emberi élet kioltására. (Nem minősül lőfegyverhasználatnak a gumilövedék, a pirotechnikai eszköz, a könnygázgránát, az elfogó háló.)
Tulajdonképpen a katona arra való, hogy kisgyermekes anyákat verjen viperával, esetleg gumilövedékkel lövöldözzön, ami mostantól európai megoldás, ellentétben 2006-al, amikor az embertelenség netovábbja volt.

A katonák bevetése egyébként egyszerű takarékossági intézkedés, minek költsük az ellopható pénzt a rendőri állomány kiképzésére, felöltésére, mikor ott vannak a katonák – egyenruha-egyenruha.Úgy sincs dolguk, a célt, hogy úgy nézzenek ki a Bakonyban, mint G.I. Joe Irakban vagy Afganisztánban már elértük, sivatagban már álcázottnak tekinthető a harcos, amúgy meg úgy fel van szerszámozva, mint a temetői ló. Az is érdekes kérdés, hogy a honvédek milyen alárendeltségben látják el feladataikat, várhatólag Kovács XXII József tegnap avatott őrmester fogja megszabni a feladatokat a katonazenekar határra vezényelt trombitásának…
Már, ameddig be nem sokallnak, és le nem szerelnek.

A politikai pártok természetesen támogatták az ötletet, kivéve a DK-t de hát Gyurcsányról tudjuk, hogy hazaáruló, míg a szocialisták a javulás útjára tértek, ők tartózkodtak.Szavazásoknál a tartózkodás udvarias nemet jelent, és töröm a fejem, hogy mit kell ebben a közegben és ebben a helyzetben udvariaskodni? Miért kell állandóan taktikázni, miért nem lehet a demokratákkal egyeztetett álláspontot kialakítani, miért nem lehet nyíltan kiállni szocialista értékek, például a szolidaritás elve mellett? A tömeghangulat most hozott pár százalékot, de ennek nagy lesz még a böjtje, elvtelenséggel nem lehet tartós eredményt elérni. Az ország most elégedett, jól megvédték, mint a nyugdíjakat. Ide ne jöjjön egy migráncs se, maradjon mind otthon, de legalább Szerbiában meg Horvátországban.
Megájj, megájj, kutya Szerbia, fusson innen Jelasics, a gyáva!

Bosszúból le is kellene vágni a közkedvelt Nagymagyarország címerről Horvátországot – nem gondolkodtál még ezen?

4 hozzászólás

  • Az a szerencsétlen Simicskó meg gyakorlatilag kiherélte a Magyar Hadsereget, mivel a hadra fogható állomány – kb. 15ezer fő – 1/5ét a határra vezényelte, a másik 1/5 váltáskészültségben van, ha most Szlovákia, vagy Románia kedvet kapna egy kis szittya-táncoltatásra, nem lenne valami vidám az a tánc!

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Jajj István!

    Az említett két ország ugyanannak az az uniónak, sőt katonai tömbnek is a tagja, amelynek mi is tagjai vagyunk…

    Persze Görögország és Törökország is, és Ciprus még mindig török megszállás alatt áll…

  • …És tessék mondani, nem éppen most kezdenek kibontakozni a magyar katonai doktrína – ti. a körkörös védelem – körvonalai ? Apró lépések politikája; egyelőre dróthálóból és szögesdrótból.

  • Dubois: szerintem Simicskó megtalálta az íróasztala fiókjában elődje, Für Lajos körkörös védelemről szóló doktrínáját, és most felhasználja 🙂