Szégyelje magát a „keresztény” magyar jobboldal!

2015 szeptember 29 12:05 de.12 hozzászólás

Jobber és mégjobberebb arcok azt nyomatták az egész menekültsegítés alatt, hogy „bezzeg a magyar szegények”. Nos, sétálok a Népszínház utcában, a Köztársaság téren és azt kell látnom, hogy a magyar szegénynek, a magyar hajléktalannak addig volt jó, amíg voltak menekültek, mert addig nekik is jutott. Most didergő és éhes embereket látok, az őket annyira féltő baromarcúakat sehol. Ezek a rászorulók továbbra is hozzánk jönnek kajáért, mi adunk nekik takarót, polifoamot, hálózsákot. És miközben a jobberek rohadtul nem csinálnak semmit, a „magyar szegényeknek” mi segítünk helyettük is.

Ha valakiknek szégyellniük kell magukat, akkor az ájtatos, az önmagát keresztényinek mondó jobboldaliaknak kell, akik Krisztus és a pápa legfontosabb üzenetét, a felebaráti szeretetet mulasztják el akkor amikor gyűlölnek mindenkit. A menekültet, a menekülteknek ételt adó segítőt, sőt legyünk nyugodtak, ők gyűlölik azt a magyar szegényt is, akit most olyan nagyon védelmeznek.

Mask of hypocrisy / Moses Foresto.

Mask of hypocrisy / Moses Foresto.

12 hozzászólás

  • Mert ők szegénynek nem a valódi szegényt gondolják, hanem saját magukat. Nekünk, NEKÜNK!!! minél többet!

  • Nem vagyok szegény.Nem vagyok keresztény.Nem vagyok magyar.Mégis szégyelem magam,hogy egy olyan nép országából származok,akik nem értik meg,nem fogják fel,hogy itt Európa megszállása folyik.Itt nem évszázadok óta magyarrá válni kívánó, lojális zsidókról van szó, akiket marhavagonokban lehetett százezres tömegekben a megsemmisítő lágerekbe deportálni.Ezek kemény harcedzett a modern világ technikájával ellátott katonák százezrei.A milliók még útban vannak. Személy szerint én ennek nem örülök,de crank szobába sem megyek.Ha majd túl lesznek a 600.000-es létszámon,akkor fejcsóválva hümmögni fogok.Hát ezt kaptátok a kiirtott „magyar”zsidók helyett.Lehet,hogy a Jó Isten mégis bottal ver?

  • A Jobbik legkirívóbb jellegzetessége a FAJGYŰLÖLET SZÍTÁS – ez a szellemileg visszamaradott csürhe csak a gyűlöletre, a kollektív félelemre tud építeni – beteg küldetéstudatban szenvednek és reménykednek egy erőszakkal szabályozott, nacionalista tekintélyuralmi állam megteremtésében – ezek mindent akarnak, nem óhajtanak, nem kivánnak, nem szeretnének : AKARNAK !
    Ők AKARATOSAK !

  • Mitől is keresztény a magyar jobboldal? A keresztényi fogalmak javát sem ismerik, nemhogy a tízparancsolatot!
    Ráadásul maga Jézus is menekült volt…
    A felebaráti szeretettől eltelve lehetetlenítették el még jóval a migránsügy előtt a hazai szegények és homeless-ek helyzetét.
    Ennyit a jobboldal kereszténységéről.

  • Pityi Palkó: egy régebbi, ezen fórumon zászlót lengető képviselőjük nem is titkolta, nem kormányozni akarnak – kikkel is tennék? – hanem megszerezni a hatalmat.
    Nos, látható, hogy egy hatalmat megszerzett, arra érdemtelen középszerű elmebeteg mire képes az országrombolásban.
    Mitől lenne másabb egy ugyancsak középszerű rasszista és antiszemita nacionalista megszállott?

  • A Jobbik nemzeti szinű, mézes-mázos szavai mögött – a takarójuk alatt, – egy undorító, fajgyűlölő, újnyilas párt rejtőzik, amely rendszeresen uszít ostoba szövegekkel, féligazságokkal, politikai kábítással Magyar honfitársaink ellen.
    A közveszélyes ferdefejű vona, – fekete, üres arc, soha egy mosoly rajta, vagy az értelemnek egy felvillanása – a hazug igérgetéseivel kihasználja az elfuserált életű embereket – a szakképzetlen, iszákos, lusta, iskolázatlanokat – a társadalom peremén tengő – lengőket – akiknek bármilyen szólam jó, mely azt mondja, hogy az elfuserált, képzetlen életükért nem ők a hibásak, hanem a társadalmi rendszer – befelé fordulnak és agresszívvá válnak a kihívásoktól való félelmük miatt – kik menekülnek az általuk nem értett külvilág elől egy szélsőséges nacionalizmusba – ott, ettől a tökfejű, akarnok vonától, ( kinek még a szeme sem áll jól ), nemzeti színű, mézes-mázos demagógiájával megetetve – munkát, kenyeret és jó életet remélnek !
    Ille István
    2015 szeptember 29
    4:43 de.
    Ez így van, ahogy írod barátom !
    Szélsőséges pártok türelmetlenebbek és a hatalom utáni törekvés eszközeiben sem válogatósak. Ezek a férgek, a megfélemlített félkegyelműek által elért mandátumaik révén mindenképpen kierőszakolják, hogy tagjai legyenek valami szedett-vedett koalíciós kormánynak, s aztán megőrizve az alkotmányosság látszatát – egy jó ídőzített puccs által hatalomra jutnak !
    Ne engedjük, hogy a raffinált technikájuk megbénitson bennünket !
    A náci mentalitású jobbikosok fajgyűlölő politikája – amely csakis polgárháborúhoz és államcsodhöz vezetne – együtt a díszmagyaros pózolásukkal, minden tisztességes Magyar emberben hányingert kelt.
    Itt az ideje a diktatúra után rajongó, fajgyűlölő jobbikosokat betíltani, letartóztatni a vezetőiket és a múltba utalni, rohamosztagaikkal együtt, ezt az atavisztikus, eszeveszett, szélhámos csürhét.

  • A kereszténység a saját korában kifejezetten ellenzéki és baloldali értékeket képviselő nézet volt. Jézus tanítványi közössége az első dokumentált kommunisztikus közösség volt. Jézus tanításai ma is liberálisaknak és kifejezetten a baloldali értékeket képviselőnek tekinthetők.

    Ebből a szempontból a „jobboldali kereszténység” a fából vaskarika kategóriája.

  • Andy MAge :
    Pontosan.
    Marx sokat merített Jézus tanaiból.
    Arról már nem tehet hogy mikor ú.n. emberek is kezdtek bejönni a képbe , minden visszájára fordult.
    De ezen nincs mit csodálkozni , Jézus tanait is kiforgatták, eszköznek használták/hasznáják a hatalom-technikusok .

  • Pityi Palkó!

    Egyelőre a Magyargárda „emberi jogainak” helyreállítása folyik méghozzá bírói segédlettel.
    Másrészről, a Jobbik nem ám egy önálló valami, az csak a naivok számára kitalált látszat. Szoros koalícióban dolgozik a fidSS-szel. Bármit tesznek, bármennyire is igyekeznek e látszatot fenntartani, azt csakis a Orbán-VEZÉR közreműködésével tehetik – kulcskérdésekben pedig feltétlenül így van… Az ő szerepük csak egy, hogy amikor a nagypolitikában kényes – piszkos – témák vetülnek föl, azt ők mondják ki és ne a hatalmon lévő „fiatal demokraták”… Ők bizony afféle faltörő kos szerepet töltenek be NER. szabadságharcában. Márpedig egy faltörő kosról azt állítani, hogy önállóan cselekszik, meg hogy saját véleménye van, nagyfokú naivságra vall. Figyeld csak meg azt is, hogy ha kritikát is gyakorolnak, egymást – Orbán és Vona – név szerint soha nem teszi kritika tárgyává, ez pedig nem is kicsit gyanús…
    Megnyugtatlak, bocs inkább felizgatlak, ha bármi okból is eljönne egyszer a „Jobbik ideje”, amikor majd ez a tegzes állapot megítélése szerint napvilágra kerülhet, Orbán abban a pillanatban felfedi valódi, teljes énjét és hivatalosan egy egységgé nyilvánítja majd ezt a mai, álcázott szövetséget. Hogy mi lesz a neve, az teljesen mindegy, a lényeg, hogy ő továbbra is a kezében tartsa a hatalmat.

    Ui:
    Vona csupán egy robot, egy báb. Azért néz olyan furcsán, amint ezt te is leírtad…

    .

  • Ugy jó ahogy van.Ez az egyházhetyei kocsma /és igy MO véleménye is /.méghogy idejöjjenek,EZEK?

    Nem Orbán „uszitja ” a népet,henem csak figyeli a nép véleményét és ugy fütyül ahogya nép többsége táncolni akar.Ez politikájának titka,örök gyözelmének záloga.
    Szemben a ballib messiásokkal akik folyton nevelni akarták a népet.
    „Szemléletváltoztatni”.
    Brrr…
    Ezért is tartanak ott ahol.
    És most jön Európa,most az ottani Orbánok kezdenek erre rájönni.
    A hatás ugymze lesz mint nálunk.

  • „Én egy keresztény országból jövök, ezért hangsúlyozni szeretném, hogy a keresztény megközelítés nem tolerál semmilyen muszlimellenes politikát. A muzulmán hit, amit tisztelünk és becsülünk, nem felelős ebben a tömeges migrációs mozgásban. Arra kérlek benneteket, hogy csatlakozzatok az erőfeszítéseinkhez, hogy megelőzzük a muszlim-ellenes érzelmek terjesztését.”

    Van pofája még az ENSZ-ben is hazudni!

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Itt többen is föltették azt a kérdést, hogy mitől is keresztény valaki? Abban az azért talán mindannyian megállapodhatnánk, hogy nem a csecsemőkori megkreszteltetés okán. Hiszen az a pici baba, akinek még a minimális élettani reflexek visszatartása, illetve a szobatisztaság megtanulása is éveket vesz igénybe, hogy is juthatna olyan tudás birtokába, amely többek közt oly bonyolult összefüggéseket tárgyal, mint amilyeneket a kereszténység is…? Akiket tehát, ha bébiként keresztvíz alá is tartottak, mégis meggyőződés nélkül, ámde büszkén állítják magukról, hogy ők keresztények. Ők egy fixa idea kergetői. Ha nem olvasták végig legalább a bibliát, hogy a fenébe hivatkoznak arra, mint a maguk kereszténységének a forrására.

    Másrészt, Jézus és követői, dehogyis lázadtak a zsidó vallás ellen, és pláne nem hirdettek kommunisztikus elveket. [Az Új szövetség egy árva szóval nem emeli fel hangját a rabszolga társadalom ellen, sőt van rész amelyben helyesli azt.] Ha valami ellen igazán ki, illetve fölkeltek, az elsősorban a zsidó népet elnyomó római uralom, másodsorban pedig a vallásuk törvényellenes értelmezése és alkalmazása volt. Az újszövetség sorai, a történések után jóval később élt Pál cselekedeteit leszámítva, erről szólnak. Abban az időben a zsidóság fennmaradása volt a viták és harcok centruma, mely vezérgondolat annál legalább 100 évvel korábban keletkezett és ugyancsak száz évig, az utolsó zsidó háborúig tartott.
    E történelmi tény legújabb tanúságtételét a Holt-tengeri Tekercsek is tartalmazzák és alátámasztják…