Rogán Antal politikailag egy holttest, egy csontváz, egy hazajáró lélek

2016 június 17 6:11 du.84 hozzászólás

Ma a fél napomat a Rogán Antal kontra Juhász Péter per tárgyalásán töltöttem. A félelmetes Portik Tamás, többek halálának állítólagos okozója, egy vacak kis nyikhaj pasas, akiért ennek ellenére döglöttek a nők.

A vallomásában nemcsak igazolta, hogy tízmillió forint értékű eurót adott át Rogánnak, zacskóban, a Aulich utcai Fidesz irodában, de az is kiderült, hogy a szokásos nevek, Habony, Csipak, Kaminszky Fanni, Andy Vajna és még még sokan mások élőslödtek a belvárosi ingatlan panama emlőin.

Mint azt Juhász Péter kimutatta, a portik által felsorolt körön belül Vajna kivételével mindenki hozzájutott valami ingatlanhoz, mélyen leszorított árakon. Egyben az is kiderült, hogy ez a baráti kör mint jólszervezett maffia működik együtt, valamint, hogy Habony van a közepén és mint kerítő, irányítja a személyek és a pénz útját.

Az volt az érzésem, hogy ha csak fele igaz annak amit Portik elmondott, az akkor is elég ahhoz, hogy az egész galerit megvádolják. De bármennyire terhelő volt Rogán számára Portik vallomása, a legnagyobb kárt mégis az ügyvédjének a gyatra teljesítményétől fog szenvedni. Az az ügyvéd minden tekintetben ellenszenvesnek, fontoskodónak és teljesen felkészületlennek bizonyult. Nem is értem, hogy honann vette a bátorságot Rogán, hogy ezt a pert elindítsa, hiszen ezen ő csak veszteni tud.

Rogán Antal. Fotó: MTI.

Rogán Antal. Fotó: MTI.

A mai nap után Rogán politikailag egy holttest, egy csontváz, egy hazajáró lélek. De még tovább akarja húzni, a végén még szembesítteti magát Portikkal. Ezesetben más mint por és hamu nem fog maradni belőle. Lehetséges, hogy ezek annyira elbizakodottakk, hogy még ezt is meg meri kockáztatni? Talán azt mégse. Rogán eddig fogadkozott, hogy mennyire fontos az ő ”becsülete,” de még egyetlen tárgyaláson sem jelent meg a perben, melyet ő kezdeményezett. Ma a tárgyalás végeztével nem lehetett elkerülni a következtetést, miszerint ez az ország valóban egy maffia kezén sínylődik.

Kerekes Sándor

84 hozzászólás

  • Kerekes úr cikke nem igazából felvezetett. Utánanéztem: Rogán Antal a felperes, ő kezdeményezett, ő perelte be Juhász Pétert becsületsértésért/rágalmazásért. A makulátlan alperes tanuként meghallgatatta a még kevésbé makulátlan Portik Tamást (a sátoraljai Fegyintézetből). Az életfogytiglanos bűnöző vallomásából vezeti le Kerekes úr csontvázas következtetéseit. Egyébként az Együtt toborzott hallgatóságot a tárgyalásra.

  • Lélfai Szilárd

    Kerekes Sándor

    Irigylem azokat akiknek van fölösleges fél napjuk egy kutyakomédiára, még ha ezt pártutasításra is teszik.
    – Portikot ” egy vacak kis nyikhaj pasas,”-nak titulálja, – nem lehet mindenki olyan graciózus „Adonisz” mint Ön!
    – Ettől függetlenül ennek a lenézett börtöntölteléknek minden szava szentírás, ha Juhász Péter „kimutatását” támasztja alá!
    – Miért nem azokat a bizonyítékokat sorolja föl amik azt igazolják, hogy Juhász Péter nem csak szóbeszédek alapján vádaskodik?
    – Sajátságos a következtetése: „A mai nap után Rogán politikailag egy holttest, egy csontváz, egy hazajáró lélek.
    … a tárgyalás végeztével nem lehetett elkerülni a következtetést, miszerint ez az ország valóban egy maffia kezén sínylődik.”

  • Evelin!

    Először is nem életfogytig, hanem 15 év. Ez azért talán más kategória, mint az életfogytos…
    Másrészt, ha maga arra utal, hogy egy ilyen elítélt szavaiban bízni sem lehetne, nemhogy megidézni tanúnak, hát akkor kérdezze R.Tónit, hogy egykor, még „polgármesterként” hogy is tarthatott ennyire bizalmas kapcsolatot egy ilyen emberrel nomeg, hogyis fogadhatta el annak a 10millió értékű pénzét, amikor maga szerint ő-arrogánssága – immár miniszterúr – pedig olyannyira makulátlan és patyolat tiszta ?
    Attól, hogy valaki egy másik bűncselekménye miatt tölti a büntetését, attól még joga van, sőt köteles az igazságszolgáltatás munkáját a vallomásával támogatni.
    Harmadszor, a büntetését töltő Portik hülye lenne hamis tanúzás miatt még 5 évet venni a nyakába, ugyanis az ennyit vonhatna maga után.

    Aztán még:
    Evelin, maga tudja a legjobban, hogy nagy a tét. Tudja, hogy e per lefolyásának a jelentősége még az is, hogy Magyarországon az egyetlen bátor politikus Juhász Péter az Együtt politikusa, aki egyáltalán szembe mer szállni a fid SS-maffia hatalmasaival, miközben a jog eszközeit hívja ki ellenük. Nem véletlen EV, hogy maga ilyen nevetségességeket hord össze, hogy pl. ki is csődítette oda, a nyilvános bírósági tárgyalásra a közönséget… Hát nem mindegy, hogy ki ? Nagyon helyesen ott voltak oszt kész.
    Mondja, Dániel Péter „perénél” is ennyire dúlt magában az igazságérzet, hogy ott kik is gyülekeztek? Megmondom, a Náci Érzelmű Motorosok… Ja!

    Különben ez a per ha nem is tartalmi részleteit, de az egyes jogi vonatkozásait illetően nagyon hasonlít a Reichstag, más néven Dimitrov per sajátosságaihoz. Legalábbis így van, ami a . v á d l ó . magas állami és a Náci Pártban viselt rangját illeti, aki nem volt más mint Göring birodalmi marsall (a későbbi Nürnbergi háborús bűnösök perének a fővád l o t t j a), és ahol a . v á d l o t t . ország-világ színe előtt* a vádirat minden egyes pontját tételesen cáfolta meg és tette nevetségessé magát a vád gőgös képviselőjét is, vele együtt pedig a sötét náci praktikát… (Lássuk be ugyanakkor a két vádló testalkatát illetően – és csak ebben – azért óriási a különbség, hisz Göring magas, óriási hústömegét, Rogán apró vékony, szinte már girnyó termete soha nem érheti utól.)
    Az esélye romlását tehát, úgy látszik már Rogán is jól tudja, v. legalább is érzi, mert nem mert elmenni a tárgyalásra, illetve a szembesítésre… 😀
    ˙

    ˙
    * Mert azt a pert a rádió is közvetítette.

  • UI. Evelinnek!

    Ha már ennyire finnyás ez a fidSS bagázs, és velük maga is etika, böcsület, szavahihetőség és a megbízhatóság dolgában, hát tisztesség ne essék, de a diáktüntetések idején készült fotókról derült ki, hogy a Fid SS Lendvay-utcai . s z é k h á z á t . több hasonló alak mellett, egy „Szőke Feri” becenévre hallgató börtöntöltelék őrzi, aki emberölés bűntettében ült le 10 kemény esztendőt. Az sem zárható ki, hogy Szőke Feri is éppen – az Evelin Portikkal kapcsolatos megjegyzésében emlegetett – Sátoraljaújhelyi Fegyintézet valamelyik finom szalonjában töltötte le e szanatóriumi éveit, hogy aztán Orbán szolgálatába szegődhessen el főfogdmegnek, igazságukért tüntető diáklányokat összefogdosni. 😀

  • Georgina Bojana

    Kedves Kerekes Sándor!
    Ez az egész a sok rettenet közül – egy. A legnagyobb baj az a baj, hogy hiába gyűrűznek be e hírekről – szinte minden csatornán,- semmi, de semmi nem történik.
    A maffia klikk „jól működik”. Csápjaik mindent beszippantanak és a haveri körnek juttatnak. A képviselők pedig egy pisszentést sem érdemelnek (tisztelet a kivételnek), mert már régen elfelejtették, miért is ücsörögnek ott az országunk házában.( Az bezzeg soha nem felejtik el, hogy a saját juttatásaikat megszavazzák).
    Rogán Antalt sokra, soha nem becsültem. Egyetlen amit tud: mellé beszélni, de azt olyan ütemben és olyan „lehengerlően”, hogy a vele szemben ülőnek még levegőt sem enged venni. Kimondhatatlanul ellenszenves egy alak, tény, hogy kígyóként kúszott be a politikába. Jól megszedi magát és egyáltalán nem érdekli a köz véleménye. Lám, lám leköveztethető abból, hogy nem is vett részt a tárgyaláson. No meg abból is, hogy a cikk szerint egy felkészületlen ügyvédet küldött. Ennyire „tesz arra”, hogy miről is dönthetnek, ha döntenek az igazságszolgáltatásnak „szent helyén”. Már, amennyire „szentnek” lehet nevezni.
    Rogán Úrnak többszörösen rákoppintottak már az „orrára”, a különböző „ügyecskéiért”. Hiába. Ő is felfelé „bukik”. Miért is?
    Jól tudjuk, ha elindul(na) a dominó-sor… Ne reménykedjünk. Jelenlegi kormányunk szorosan összezár.
    Ezt a kormányt és kegyeltjeit semmi nem érdekli. Ők csak mennek a saját csapásaikon, de úgy, hogy még többet harácsoljanak. Habony Árpádon nem is csodálkoztam. A cikk feltételezése szerint Habony Árpád jól kezeli a szálakat, melyek a kezében futnak össze. Kulcsfiguraként(?) működik, mégis olyan ügyesen, mint egy Szellemfi, mivel SENKI NEM ISMERI KÖZELEBBRŐL… No, ahhoz képest, hogy sehol nincs olyan jövedelme, amiről az őt védők tudnának, bitang jól él. Életművészként.
    *
    A legnagyobb gond az, hogy az ellentáborban, kevés és kicsi a kohézió. Szorosabbra kellene zárni ezen az oldalon a sorainkat. Együtt kellene működnünk és működni. EZEKTŐL a harácsoló politikusokról, no meg segédjeikről érdemes volna „példát venni”, sőt reménykedjek(?) sőt statulálni, szorosan elszámoltatni és kezükbe nyomni egy menlevelet. Bárhová, csak innét el, de jó messzire. Eleget kártékonykodtak, a mi bőrünkre.
    G.B.

  • Minden kedves posztolónak azt tudom mondani, lehet a tárgyalás folyamatát megkérdőjelezni, egy kicsit balozni, egy kicsit a teljes tisztaságra apellálni, egyet nem lehet Rogán nyakig benne létét az ingatlan spekulációból kifürdetni. Rogán neve összefonódott a belvárosi lakások áron aluli eladásával, kiutalásával és a folyton növekvő lakásméretével.

  • Málnaszőr!

    júni.18.7:34

    Itt a 10 pont!

  • A mogyorikat mindez nemérdekli.
    Bezzeg a nyamvadt 1:1 miatt megint örömtüzeket készülnek gyújtani a nagykőrűton.

    Delegalábbis megállították a villamosokat.
    Minek utazzanak mások bárhová, mikor EKKORA marha nagy ünnep van nemiga?..:-)

  • György Molnár

    Jobban illett volna rá a címben, hogy egy „hétpróbás gazember, egy csaló-tolvaj-rabló” (már a 2002-es választásokon az ő számítógépéről hatoltak be az MSZP adatbázisába). Ha lehetne, őt kellene elsőként Ceausescu után küldeni…..

  • György Molnár

    „eveline” -nek üzenem: Simicska Lajos már évtizede megmondta, hogy hülyének lenni állampolgári jog…..

  • eveline!

    Ez megint egy gyűlölködő és megalapozatlan cikk!
    Senkivel szemben nem vagyok elfogult,aki csal vagy lop az fizessen meg érte,így igazságos,de azért elgondolkodtató a fröcsögő,dühöngő és korántsem makulátlan kinti és itthoni szélsőbal újabb eszeveszett vádaskodása,meg az, hogy megfeledkeznek az elődpártjuk(pártjaik bizonyítható tetteiről szennyeséről,amit sokan a mai napig megúsztak!!!)
    Hát majd minden kiderül….nem ez a legfontosabb probléma itthon!

  • Hát tényleg vannak hülye állampolgárok,de szerencsére itthon és kint is kevesebben,mint a normálisak….
    Gondolom mindenki érti ki a hülye és ki a normális?(a tények ismeretében…)
    Egyébként ha valaki hülye az még hagyján,sajnálatos, de ha még hiteltelen, hazug is az már tragédia…természetesen nekik….!

  • Kis öröm: Molnár György úr magyar ÁLLAMPOLOGÁR lett alanyi jogon !
    Nagy öröm: az egész ország eufóriában! TOVÁBBJUTOTTUNK !!! Nagykörút, Kiskörút dugig az önfeledten ujjongó tömeggel, piros-fehér-zöld arcfestések, nemzeti lobogók, körtáncok, csasztuskák, sábeszdeklis söröző fiatalok… Na meg olyan válaszolgató kórusok, hogy: „Hajrá Magyarország”…”Hajrá magyarok!” Csak az zavart, hogy Géza bátyót nem tudtam azonositan. -Ev_

  • Kerekes Sandor

    Kedves Marcsi! Valójában éppen ez a legfontosabb probléma. Az országból kilopott és külföldi bankokba menekített pénz összege, húsz év alatt, konzervativ számítás szerint, a GDP 2.5-szöröse. Vagyis KB. négyszer annyi, mint az államadósság teljes összege. De ha azt a fejlődésbe fektették volna, akkor Magyarország tartozás nélkül, KB. kértszeres jólétben élhetne. Ezzel szemben, az adósság egyre nő és a hiányzó befektetések miatt a növekedés szánalmasan alacsony. Igy a gyerekeink és unokáink számára nem lesz munkahely.

  • Kedves Kerekes Sándor!

    Lelkesedése (dühe?) sajnos csak mosolyogni való. Még jól emlékszem 1998-ra és az akkor kezdődő fidesz ciklusra, amelynek egyik kulcsfigurájáról, Pintér Sándorról igen csak feketén-fehéren kiderültek az alvilághoz fűződő kapcsolatai. Akkor még nem voltunk ennyire fásultak, és az akkori ellenzék is esküdözött, mint a vöröshagyma, hogy mekkora büntetések lesznek itt majd kormányváltás után…

    És lettek? Hogy is hívták azt az mszp politikust, aki az ügyek feltárásával lett megbízva?

    Szóval ne álmodozzunk… És főleg, külföldre szakadt hazánkfiai ne csodálkozzanak az otthoniak egykedvűségén…

  • Kerekes Sandor

    Kedves Alma (a fa alatt, nyári, piros Alma.) Én otthonraszakadt hazánkfia vagyok. A hazaiak egykedvüségén mégis csodálkozom. Persze, ha a dolog őket nem érdekli, akkor valóban nincs sok értelme dühöngeni. Hadd pusztuljanak a betegek a kórházakban, hadd éhezzenek a nyomorékok és a romák, hadd vándoroljon ki az életerős ifjúság nagy része, hadd öntse el a dudva a termőföldeket, hadd lopják el a 8 milliárd euro uniós támogatást és általában, hagyjuk a fenébe az egészet.
    A kérdéses MSzP politikust Keller Lászlónak hívták. A legfőbb ügyészt pedig, aki a számonkérést megakadályozta, Polt Péternek.

  • Charienénje-Marcsi & Evelin ! (4,58)

    Fröcsögés alvilági tanulságokkal

    Kedves mindnyájuknak meg forró üdvözletét küldi Szabó (Szőke) Ferenc székházőr, aki 2015. októberében ismétcsak hallatott magáról, amikor a másik makulátlan és ugyancsak galamblelkű Fölgye Pált a . F r a d i . S e c u r i t y . kulcsöklét egy házibulin „gumilövedékkel” mellbe lőtte, akit onnan mentő szállított kórházba. Hogy miért? Állítólag amaz az állására tört: emezt leváltották, és amazt helyezték a helyébe… (Ugyan, oszt honnan is tehetett szert ez a Feri gumilövedékre, meg pisztolyra? Csak nem 2006-ban?…)

    Hogy mi köze ennek az esetenek F i d e s z h e z? Hát csak annyi, hogy e a tipikusan . a l v i l á g i . (a jelzőt Evelintől plagizáltam) típusú őrzővédő szervezet (a fenti két jómadár alkalmazója) főnöke az a Kubatov Gábor, aspiráns Fidesz a l e l n ö k, akinek a nevéhez, mint főszervezőhöz fűződik a 2006-os utcai zavargások levezénylése is a Fradiszurkolói kör szoros bevonásával. S végül de nem utolsó sorban a Nemzeti Választási irodánál legutóbb történt hirhedt alkotmánysértő attak lebonyolítása Ferihez és Palihoz hasonló fogdmeg-legények bevonásával…

    Nem is mellesleg, Kubatov alelnök úr Orbán legbensőbb bizalmasainak az egyike…

    Kedves címzettek!
    Ezek után mielőtt még újra fröcsögésről, meg gyűlölködésről, meg alvilági tanúkról esne szavuk, kérem, szíveskedjenek belelapozni a M a g y a r m a f f i a á l l a m a n a t ó m i á j a, e témába vágó értékes szakirodalmi kötetbe, de ha netán mégkönnyebb irodalomra vágynának, annál is olvasmányosabb mű a N a r a n c s b ő r című mai, hát nem éppen leány, de fordulatokban gazdag kalandregény…
    Mindkét remekmű a Könyvesboltokban kapható.

    .

  • Almási Alma!
    ˙

    Apró, pintérnyi polip-rejtélyek:
    ˙

    – Az akkori KínaiPiac örzővédő monopóliuma,konkurenc lecsukatása

    – Olajszőkítők

    (A maszületettek kedvéért: az adómentes közönséges fűtőolaj és az adóköteles színezett gázolaj trükkös, adómentessé tétele)

    – Egy intézkedő rendőr megfékezése és a helyszínről elirányítása

    – Diplomatatáskányi pénzkötegek a jövendő (mai) belügyér kezében

    – Egy szemtanú titokzatos kútba-esése, illetve halála

    – Előbbi fiának, mint „apagyilkosnak”a meghurcolása és lecsukása

    🙁

  • Kedves Döngölő!
    Még annyit az olajszőkítésről, hogy ez a bűnszövetkezet az ilymód gigászi mennyíségben, nagyüzemi módszerekkel „megtisztított”, azaz szőkített gázolajat saját „számlára” értékesítették a MOL és más akkor futó forgalmazók hálózatában, ezermilliárdokat kilopva az állam, a többi adófizető zsebéből…

    Még csak annyit az >őrzővédő monopólium< témáról is, hogy – ebben az erősen Hododorkovszkíj ízű ügyben – az a bizonyos konkurens, Tasnádi Péter azóta is valamelyik BV intézet kellemes vendéglátását élvezi… Még az sem kizárt, hogy csak azért úszta meg a mérgezést is, mert a börtönben ragaszkodott a kóser ételhez, amelyet kintről törvényesen (arra hivatottak) szállíthattak be neki…

  • Kedves Evelin!

    Csak az a baj ezekkel piros-fehér-zöld ünnepi trikolorba mártott arcokkal,hogy a hétköznapokon ugyanezek az arcok külön-külön már;
    – az idegességtől piros, 🙁
    – a betegségtől fehér és 🙁
    – a depressziótól zöld.. 🙁
    ..színekben játszanak

  • Kerekes úr a maffia kezében van.A „liberálmaffi”
    Csak így értelmezhető ez a cikk.

  • Marcsi írja

    „Gondolom mindenki tudja, hogy ki a hülye”-hát épp maga ne tudná?
    Tükör! Kedves Marcsi! Tükör! 😀

    .

  • Evelin!

    Tudjuk, ez a szlogen Rogán testvér harcostársa és főnöke – a focista Käresztapa – szaaaajaabúú, az igensok közül sokadik demagóg politikai beszéde során az ő „kellemes orgánumán” valahogy így hangzott:
    HOAJRAAAAA MOGYORORSZAAAAAG, HOAJRAAAAA MOAGYOROK!

  • Kerekes Sandor
    2016 június 19
    1:41 de.

    😀
    Azt, hogy az itthoni magyarokat nem bosszantja a kormányzati korrupció, azt nem állítanám. Az viszont kétségtelen, hogy senki (na jó, majdnem senki) nem érzi magát kompetensnek arra, hogy a kormány lemondását követelje, annak bizonyára van valami oka. Érdemes lenne talán ezt az okot feltárni, mert akkor sokkal többet megtudnánk a „magyar nemzeti sajátosságunkból”, mint amiket olykor szigorú újságíróink és politológusaink a fejünkhöz vágnak.

    Például önnek van erről valami elképzelése? (Nekem volna, de alighanem kitagadnának innen, ha egészen őszintén kifejteném… 😀 )

  • málnaszőr”

    Én bele merek nézni…..de van ,akinek annyira homályos a tükre(mint a feje..),hogy meg kéne tisztítani…….ha a mocskot le lehet vakarni!
    Egyébként egy tárgyalás volt és ott is egy jogerősen 15 évre elítélt bűnöző vádaskodott,akit Rogán nem is ismer személyesen,meg ugye hiteles!!!tanúi is vannak (rendőrök is!)nem
    köztörvényesek.Nem kell izgulni,legfeljebb többeknek más ügyben
    amit sikerült eddig megúszniuk,vagy kimenekülniük…..időben!

  • Kerekes Sandor

    Kedves Tóth Péter! Nem tudom, hogy ki kérte Önt, hogy értelmezze a cikket. Véleményem szerint elég vilégosan íródott az meg, nem szorul értelmezésre. Ezért, ha értelmezéssel kíván kísérletezni, akkor szíveskedjék először alaposan, gondosan elolvasni. Ebből kiderül majd, hogy amit Ön ”értelmezésnek” nevez az nem egyéb, mint félreértelmezés. Annak pedig semmi értelme.

    Kedves Alma (a fa alatt nyári piros alma)! A ”magyar nemzeti sajátosságok,” melyeket Ön az én segítségemmel kíván felfedezni és megvizsgálni, sajnos nem léteznek. A magyarok is csak az egyetemes emberiség részei és amiben hasonlatosak egymáshoz, abban más nemzetek gyermekei hasonlatosak lennének hasonló körülmények között. Ne tessék tehát valami karakterológiai kifogás mögé bújni, a magyarok kicsinyes és gyáva viselkedése az önkénnyel szemben önzés és ostobaság következménye. De egyszer, talán hamarosan,már nem lesz értelme félni és sunnyogni, mert az több veszteséggel fenyeget, mint a bátor kiállás, akkor majd ez a nemzet is elveszi a jussát magának. Talán Ön is elkezdhetne kibújni a ”hazaffyas” fedezékből. ha nincsen megelégedve a mai hazai állapotokkal. Ha viszont elégedett és büszke arra ami történik, mint például Marcsi, akkor csak élvezze tovább a Kánaánt, addig amig a többiek észbe nem kapnak. Mert akkor ennek végetvetnek és nem lesz többé amit élvezhet.

  • Kerekes Sandor
    2016 június 19
    6:17 du.

    Kedves Kerekes Sándor, az ilyen hozzám-szólásokra mindig nagyon büszke vagyok, mivel ezekből azonnal kiderül, hogy ha nem bólogatok teljes mértékben egy véleményre, akkor ízibe’ keményen a másik oldalhoz vagyok sorolva. Ami viszont a nekem válaszoló személy tökéletesen elfogult habitusát gyönyörűen illusztrálja, amit egyébként álmomban sem feltételeztem volna róla (Önről…).
    😀

  • OIM* és a tükör…
    Menten meghasadok.
    A röhögéstől.

    *OIM = mint tudjuk.

  • HUNT* mindent jobban képes értelmezni mint az aki az általa értelmezett(?) „értelmezendőt” írta.

    Dehát tudjuk hogy akinek nincs humora az mindenre képes.

    *HUNT az egy rövidítés. Annyit tesz hogy Humortalan Tóth

  • Kedves Kerekes Sándor!

    Van itt némi ellentmondás, ráadásul ugyanabban a hozzászólásban… 😀
    Ha fél nappal később lenne, észre se vettem volna…

    „A magyarok is csak az egyetemes emberiség részei és amiben hasonlatosak egymáshoz, abban más nemzetek gyermekei hasonlatosak lennének hasonló körülmények között.”

    „…a magyarok kicsinyes és gyáva viselkedése az önkénnyel szemben önzés és ostobaság következménye.”

    Most akkor ugyanolyanok vagyunk, mint mások, vagy kicsinyesek, gyávák, önzők és ostobák, szemben más népekkel, mondjuk egy virtigli kanadaival szemben…? (És akkor az általam nagyon tisztelt Kertész Ákos elhíresült és jobbról szándékosan jól meglovagolt spéci genetikájára még csak gondolni sem merek…)

    Tudja, kedves Sándor, volt nekünk egy egészen jó kis liberális pártunk, azaz lett volna, ha rajtuk is el nem uralkodott volna a csudálatos és mindent lehengerlő okosság és mindentudás (tisztelet a kivételnek!!!). Azt hiszem, nem tévedek, ha megállapítom, annak a taszító hatásait nyögjük még mindig mi, józan liberálisfélék…

    Kevesebb megvető indulat, több empátia messzebbre vitt volna minket is, őket is…

  • Marcsi
    2016 június 18
    4:58 du.

    Kedves Marcsi!

    Ugyan mi fontosabb annál, hogy a közvagyon miként illan el, és válik egy szűk réteg magán vagyonává. Bármelyik oldal volt, van hatalmon, hogy ez ne történhessen meg, az az egyik legfontosabb! Talán emlékszik rá, hogy ezek ígérték, hogy nem leszünk következmények nélküli ország.
    Dugja csak homokba a fejét, ha az jól esik!

    Tisztelettel:
    terminus

  • Van másíííík…

    https://www.youtube.com/watch?v=uKYKIC1pVZQ

    Szavamra, tele vagyunk remek elemzésekkel…

  • terminus!

    Mindkét oldalon vannak nyerészkedő,kétes elemek,sosem állítottam az ellenkezőjét (engem nem fizetnek uszításért.. és nem vagyok pártkatona!!)de a baloldal bizonyítottan
    nagyon levizsgázott….(tények!),a többségnek hányingere van tőle!!!Én itthon élek és sok dolgot átéltem!
    Több forrásból tájékozódom,szerencsére nem csak erről az egyáltalán nem hiteles és „fizetett”….oldalról!

  • DonGolo!

    Némi önkrirtika nem ártana,a többség tudja kia a hülye….
    na pá!

  • OIM*:
    És mint volt az amikor a helyi Párt-alapszerv segítségével tudtad kifúrni elődödet annak a harmadrangú kis szakközépiskolának a gazdasági vezetői pozíciójából?

    Elhiszem hogy pártonkívüli voltál, de ez nem zárja ki azt hogy nagy seggnyaló lehettél.

    Nomegaztán akárkit nem is vettek be a Pártba.
    Bizonyos hülyeség-szint alatt nem kellettek nekik káderek.

    *OIM = Oldal Idióta Macája , mint az tudható.

  • Don Golo:
    Ennek a hülye némbernek Te magyarázhatsz tényekről, felhozhatsz hiteles forrásmunkákat, mindenre csak egy istenverte ócska panel-válasza van:

    „Szerencsére mi a többség tudjuk hogy a bűnöző leszerepelt baloldal csak hazudik de szerencsére amúgysem számítanak nomeg szerencsére nincsenek is itthon”

    OIM* kb. ennyit tud. Illetve ezeket variálgatja más szórendekbe, illetve egyébb töltelék-szavakkal kíséri.

    *OIM = Orbánista Istenverte néMber stb.

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    A Rogán „védői” javára szól hogy Magyarország Kormánya – hivatalos – cáfolatot adott ki a propagandaminisztere védelmében.

    Lássuk be, hogy a témának ennél autentikusabb tanúja és ismerője nem is lehetne, mint a Kormány, hiszen ők mindannyian ott lehettek akkor a kérdéses helyszínen, abban a fid SS-Irodában. Nyilvánvalóan ott álltak a kis Tóni mögött, hogy könnyebben átszámolhassa azt az akkor mintegy 10-milliót érő Eurót…

  • Marcsi! 4,17

    A többség? Tudja ?
    No persze, tudja azt, amit a fidSS totálisan leuralt média birodalma naponta, sőt percenként – éppen őket hülyére véve – belédiktál. Nem utolsó sorban e botrány főszereplője arrogáns Papagály Tóni „propagandaminiszter” közreműködésével…

    Másfelől „a többség” abszolutizálása semmiben sem különbözik az ún. Weimari Köztársaság (1919-1933) ama abszurd választási rendszerétől, amely utat nyitott a világ legnagyobb tömeggyilkosa és totalitárius, tömeggyilkos rendszere számára.

  • Almási!

    Egy kitételét helyesbítenem kell:

    Ön egy helyen „Kertész Ákos >genetikájáról< beszél"…

    Jó ha tudja, hát tanuljon:

    Kertész Ákos csupán a Vezér egyik kötcsei, tusnádi, vagy posványos(i) aljasságát idézte kissé másképp azt, amikor ott, nálánál már évekkel korábban akkor, a Vezér ímígyen szólott az ő díszes közönségességéhez, hogy
    "a magyar baloldal . g e n e t i k a i l a g . úgy van kódolva, hogy időnként rárontson a nemzetére…".

    A maga logikája szerint akkor ez pedig Orbán genetikája. Ugye?

  • Ugyan…OIM* aztsem tudja mi az a Weimar.

    Szteem azthiszi róla , valami elegáns fürdőhely az Északi tenger partján olyanoknak, akiknek Kneipp-féle hidegvízkúrát irt fel a doktorjuk.

  • Kedves DonGolo!

    Nagy tisztelője vagyok Kertész Ákosnak, és erre céloztam is. Néha előfordul, hogy meggondolatlanul fogalmazunk.

    És igen, az meg Orbán Viktor genetikája, ő viszont politikai érdekből, tudatosan fogalmazott így… 😀

    A kettőt soha ne keverje!

  • Almási ! 11,00

    ))) 😀 (((

  • geyza!

    Se párttag nem voltam,se seggnyaló,soha nem kellett kitúrnom senkit (az elődöm megbukott,nem tudta elvégezni a munkáját és megkértek ,hogy segítsek megcsinálni az éves mérleget)magától lépett ki!
    veled ellentétben én a képességeimből,munkából éltem,rólad meg
    csak annyi feltételezhető,hogy egyikkel sem rendelkezel,a gerinctelenséged, feltételezhető politikai múltad,képességeid alapján magadból indulsz ki…..és csak ezen a fórumon „villoghatsz”azt is minek,még időnként értelmes mondatott sem tudsz írni,a helyesírásodról már ne is beszéljünk……ne meg az is érzékelhető ,amikor a gyógyszereidre ráiszol…….
    Na pá!

  • Az egy dolog,hogy mindenkivel előfordul ,elüt egy betűt,de
    neked a fejedet ütötték el,amikor átment rajta egy haverod motorja…(??)

  • Weimar egyébként egy város Németország keleti részén,de hogy geyza ezzel kapcsolatban mit is akart böfizni,ami a cikkhez tartozna?…az mellékes.!
    Különben se a tehetségtelen „feltörekvő” füves…Juhász erőlködése,se az oldal által dicsőített törvényesen (nem véletlenül!)elítélt Portik hazugságai nem érdekelnek.
    Az igazság majd kiderül,bár az is lehet,hogy Juhásznak kell becsületsértésért fizetnie……Drukkoljanak,hogy bizonyítani tudjon!
    Egyébként itthon demokrácia van és erre az is bizonyíték,hogy több esetben kiderült fideszes politikusok bűnössége,le is váltották őket,vagy szankcionálták az ügyet,ami ugye a régi „szép elvtársi”időkben nem fordult elő!
    Nekem nem ez a legfontosabb problémám,izguljon akinek oka van rá….!
    A mi kerületünkben volt bizonyított(SZOCI) ingatlan panama egy ember
    belehalt az igazságba…..páran még mindig szabadon és vígan élnek,vezető beosztásban.
    Na ennyi!

  • OIM*

    Tényleg?
    A „Weimar” az egy város ?
    És tessék mondani a maci az tényleg az erdőbe kullant?

    *OIM

  • Marcsa ! 12,28

    A maga által oly szemétmód megfogalmazott „””igazság”””, amely alapvetően megfelel egy halottgyalázásnak is, a következő.

    A maguk VI. kerületében – mert kikövetkeztettem – az addig a legnagyobb köztiszteletnek örvendő (már két ciklusban is megválasztott) polgármester (n. Verók István 🙁 ) abba az aljas hajszába, boszorkányüldözésbe halt bele, mely ember halálának köszönhetően a fid SS bagázs, élén Hassai Zsófia azóta polgármesternek felcsinált nőszemélyt, végre legalább beültethette az örökre eltávozott székébe…
    Az ominózus eset a romos Andrássy út 47. (Liszt F.tér sarok) állítólagos értéken aluli értékesítése ürügyén „robbant ki” vakarták ki a romok közül Orbánék, amikor kb. azzal e g y . i d ő b e n . a VII. és a XI.kerületi pg. mesterek ellen is a jog útvesztőit használták fel azok ellehetetlenítésére, pontosabban tekintélyük teljes tönkretételére, személyiségük tökéletes porbatiprására.
    Egészen konkrétan azért, taposták őket a földbe, hogy az soron levő, elkövetkező választásokon a megválasztásra komolyan esélyes, ámde aljas mód megvádolt, becsületben megőszült, tisztes polgárok – polgármesterek – majd kiessenek már a választási listáról is… Tehát mégcsak lehetőségük se legyen indulni. [Ráadásul még, a Terézvárosban a >teljes,választott képviselőtestületet< – még 24 főt – is az Udvari Főügyészükkel vád alá helyeztették, mert képviselőként úgy szavaztak, ahogy azt a törvény biztosította lelkiismeretük nekik megengedte.]

    A felsorolt 3 esetben két többrendbeli ügyet (vádat) is a Kúria [a legfelsőbb bíróság] bűncselekmény híján már meg is szüntetett, a vádlottakat fölmentette.

    Jelenleg már csak ez a személyesen Veróknak célzott terézvárosi koncepciós per van folyamatban, az is csak a megvádolt képviselők magas száma miatt elhúzódó tárgyalások húzódik…

    Orbanisztán Főügyészsége Ugyanakkor, e fenti fiaskók után az eredeti koncepciótól eltérően "Verók híján" 🙁 , már csak a kerület lakosait vele együtt szolgáló alporgármesteren, F.Gy-n próbálja a port elverni, illetve a legalább egyetlen fid SS-es """becsületgólt""" berúgni a demokratikus erők kapujába…

    Amit tehát Marcsa olvtársunk, igazságként, mint panamát tálalt, vagy inkább lökött elénk, a Kanadai Magyar Hírlap olvasói orra elé, az csak egy vád. Figyelembe véve a fenti, már két, bizonyítottan is . h a m i s . v á d . sorsát, ennél sincs kizárva, hogy hamarosan ez a vád is elnyeri ezt, az azt megillető minősítést…

    .

  • mélnaszőr !

    Gondolom nem csodálkozol a Fidesz ilyen és hasonló, tipikusan maffiamódszerein. Könyv is szól már erről, nem is egy… Bár tudom, megélni akkor is szörnyűséges dolog.
    Marcsi nővérünk itt 12:28-kor egyben tanúságot tesz nemcsak a díszes pártja, de a maga féktelen cinizmusáról is amikor a már halott, egykori tisztes polgármester Verók Úr halálát egy amúgy kreált igazsággal magyarázza és rúg belé a halottba.
    Egy biztos, hogy ez is tipikus Fidesz propagandamódszer.
    Ő tehát a nagy példakép, az itt általa 10 körömmel védelmébe vett, Goebbels tanítvány, propagandaminiszter Rogán Tóni hű tanítványa…

  • Fortimbras!

    Én bizonyított tényeket írtam,még ha sokaknak kellemetlen is!
    Egyébként Verók Istvánt személyesen ismertem sokáig tiszteltem,a nyugdíjasokkal szemben kedves,barátságos volt…de a tények, azok bizony tények
    maradtak,akkor is ha szegény egyébként gyógyíthatatlan betegségben hunyt el,……a még élők felelősségre vonásának
    azért sokan örülnének,jogosan!!!!
    Ennek semmi köze a Fideszhez,egyszerűen kiderültek,igazak!
    Nem kell a mellébeszélés,süket duma,mentségkeresés! …felesleges!
    Lehet,hogy

  • Kimaradt: lehet,hogy ártatlan volt(?)bizonyos „ügyekről” nem tudott, vagy nem profitált belőle….(de nehéz elképzelni…)ez már sosem fog kiderülni!
    A lényeg,hogy most korrekt,normális,tisztességes és a kerület lakóiért legalább annyi jót cselekvő,felmutató fideszes polgármester van!!!
    Ez az igazság,sok más kerületben élő ismerősöm barátom irigykedik rám,ránk a bizonyított eredmények miatt!!!

  • Egyébként konkrétan :több Andrássy úti épület áron aluli eladásáról(Oktogonnál,Balettintézet,Andrássy út eleje…és még sorolhatnám…)épületről van szó Hatvani Csaba segédletével(nem csekély részesedésével….!)aki még mindig szabadlábon van…..!
    Remélhetőleg nem „végleg”?………
    Sajnos az igazság sokszor későn derül ki,de a mai világban
    ennek is örülni kell!

  • málnaszőr!

    mielőtt osztaná az eszét(ami nincs…)
    ,tájékozódjon kicsit……,nem egy épületről,hanem jóval többről van szó például az Andrássy u 3-ról,de főleg az Operával szemben
    lévő Állami Balett Intézetről (patinás,gyönyörű volt!)amit áron alul adtak el külföldieknek,azóta az enyészeté……
    Lehet,hogy már szőrös az agya is?
    Egyébként Marcsi vagyok,,,,,de sebaj,itt többen nem tudnak megsérteni,még maga sem..!
    Aztán a szoci ügyben voltak és vannak bizonyítékok és nem az
    elítélt Portiktól…..Na csaqk várják ki a végét,ne izguljanak
    feleslegesen!Ront az amúgy is labilis állapotukon!

  • Minden Tisztelt,Normális, Értelmes Magyar! és a sajnálatosan
    elvakult Balliberális Cikkíró és hozzászóló!
    FONTOS KÖZLENDŐM VAN!!!KÉREM OLVASSÁL EL!

    geyza június 21-i hozzászólásában megint „kiokított”,bár bölcsebb lett volna ha hallgatott volna(a stílusról már ne is beszéljünk!)Talán őt és társait kellene időnként moderálni….

    Azt állította ez az „észember”,hogy én idióta vagyok,mindezt harsogva…
    Ismétlem:Weimar egy észak német város(csak ő nem tudja..),ugyanis mint utólag kiderült rájöttem a Wermacht-ra akart célozni,(ami a harmadik birodalom idején egy katonai szervezet volt)csak nem sikerült neki…. egyébként a cikkhez semmi köze….!
    Először nem értettem,mit is akar…de szerencsére rájöttem!
    Nagy szégyen a fórumra,a cikkírókra,pártolóikra,hogy ezt nem veszik észre…..de sebaj,magukat járatják le,nem kicsit hanem nagyon,hogy ilyen embereket nem teszik helyre!
    Lehet,hogy geyza megint beivott,de szerintem józanul sem tájékozott,normális ember!
    Ha valaki a hülyeségeit még nagy hangon bizonygatja is,másokat sértegetve az már klinikai eset!
    Remélem többen olvassák a hozzászólásom? és levonják a tanulságot,esetleg a normálisak reagálnak is…!!!

  • Elég későn,
    1 hét után jutott eszébe aRogáns barátunknak,
    hogy az ellene valló Portik ellen hamis tanúzás miatt
    feljelentést tegyen.
    Hát istenem, nem volt benne biztos, hogy tényleg hamis volt e, és még mi lehet még a tanú kezében. 🙂

  • A gondolkodáshoz,elemzéshez mindig tiszta fej kell!!! G…é…kám.
    Az nem mindenkinek adatik meg,Te hogy jártál vele.???Úgy látom megint elővetted lealacsonyló szövegeidet,mintha Heijnekönt ittál volna–nem keveset,–de sokat.
    Sokivásos üdvözlettel

  • Almási Dalma!

    Legyen igaza! Akkor:

    Kertész „genetikája” színigaz, történelmi igazság.És nem is meggondolatlan, hisz az elmúlt hat év már vissza is igazolta.

    Orbán genetikája viszont egy közönségesen aljas, goebbelsi machiavellista, náci propaganda-hazugság.

    .

  • Orbánnak ehhez semmi köze,ezt csak egyesek szeretnék belemagyarázni : „Orbán genetikája viszont egy közönségesen aljas, goebbelsi machiavellista, náci propaganda-hazugság „”.

  • Nos nem teljesen az üggyel van kapcsolatban,de leírom:
    geyza „állapota” vagy a felmenői által elszenvedett náci tábori kísérletek következménye…(vagy ott,vagy utána „gyártották”)így
    genetikailag erősen sérült(sajnálatos),vagy ő is volt táborban(bár a kora miatt már biztosan nem motorozna…)vagy eleve primitív és ÁVH-s
    leszármazott….,na több verzió van,de mivel nem lehet tudni melyik áll fenn,így csak következtetni lehet az elsőre,különben nem nácizna le mindenkit,akinek semmi köze nem volt sem a nácizmushoz,se a kommunisták rémtetteihez és „mellesleg” mindkettőt elítélik!!!!!.Itt sokaknak az a bűne,hogy esetleg gondolkozik,tájékozódik és netán más véleménye van …….mint a fórumnak,vagy neki!Ismerek több holokauszt túlélő beteg embert,de egy sem ilyen gonosz mint ő…….

  • OIM* te idióta megint nem figtyeltél szokásod szerint, avagy nem értesz a magyar nyelven leirtakból semmit te náci rüfke.

    De elmondom ismét bár semmi értelme idiótának beszélni:
    A faterom Auschwitzban csak pár napot tartózkodott, ahonnan kitovábbították egy Ebensee nevü helyiségbe ami nem a Balti tenger partját jelenti mint azt TE gondolnád, hanem az Alpokban van.
    Ez nem haláltábor volt hanem munkatábor. A cél az volt hogymivel már kevés volt a háború végefelé a melós Németországban, a rabszolgákkal végeztessék el azokat a munkákat amikre szükség van .

    De megnyugtatlak :
    Ha gázkamrák és élveboncolás nem is volt ott, azért az agyonverések mindennaposak voltak az SS-legények által. Remélem idióta banya, most , eme jó hír hallatán kissé lenyugszol.
    Mennyél templomba, adj hálát az Úrnak azért, hogy bár élő embereken nem kísérleteztek Ebensee-ben, azért husángokkal agyonverték őket. ez jó hír minden magadfajta rohadék vérmagyarnak.

    *OIM = rövidítés. Annyit tesz: Rohadék Neonáci Banya.

  • HUNT*

    Orbán igen messze van a náci eszméktől.
    Tanulmányozzad ezeket a fogalmakat édesfiam, mert már kezdesz belebonyolódni nagyon.

    *HUNT = rövidítés. Annyit tesz : Humor Néküli Tóth
    Éshát tudjuk jól: Akinek nincs humora az mindenre képes.

  • geyza!
    Nekem egyáltalán nem jó hír sem a nácizmussal kapcsolatos igazság,sem a családodat ért atrocitás,mert veled ellentétben sem gonosz,sem primitív nem vagyok….de az tény,hogy az alaptalan
    gyűlöletedr nem szolgáltam rá!
    Egyébként össze vissza beszélsz,nemrég még Orbánt is lefasisztáztad….(most helyesbítettél)..engem meg többször náciztál,ki tudja milyen okból,de genetikailag valóban nem vagy rendben,ami nem az én hibám…….ismétlem ilyen aljas gyűlölködő emberrel még nem találkoztam és nem a származásoddal van a hiba,hanem azzal,hogy zsidónak is nulla vagy,e rendesek szégyene!!!Képtelen vagy felfogni!

  • Egyébként én nyugodtan megyek templomba,senkinek nem vétettem,akkor még nem is éltem és ugye talán mégsem bűn,hogy keresztény vagyok?meg hívő is Te meg a tisztességes zsidók szégyene!!!!

  • Különben pontosan tudni mikor borul el az agyad és írsz baromságokat,összefüggéstelenül helyesírási hibákkal együtt és mikor vagy „aránylag” józan,de akkor sem értelmes és kultúrált!
    Azért jó,hogy végre a sok ocsmányságod után valamit elárultál a
    múltadból….próbálj megnyugodni és viselkedni….!

  • Aztán arról sem kéne PÖCS..geyzának megfeledkeznie,hogy a komcsi diktatúrának is voltak áldozatai,túlélői (akik legalább annyit szenvedtek ,mint az ő családja akik nem volt történetesen koncentrációs táborban….. )és mégsem uszítanak,nem tagadták meg a magyarságukat,akárhol is élnek a világban!mert ugye sem a nácizmus,sem a kommunizmus alapvetően nem magyar „találmány”!
    Sok homály van az őseid és a te múltadban……lehetséges,hogy
    a jellembeli és agyi fogyatékosságod teljesen független a nem gyakorolt vallásodtól,származásodtól,de sajnos tény és létezik!
    van ilyen,csak nem kellene mentségeket,kifogásokat találni!

  • OIM* jó hogy most egyszerre ilyen sokat írtál, mert így lehetőségem nyílott arra, hogy kényelmesen tanulmányozzalak tégedet genetikai szempontból:

    Mivel az attitűdöd olyan mint egyv patkányé, nyilvánvaló hogy apád az volt.

    Meg is indoklom:
    A leánygyermek kicsi korában nagyon felnéz az apjára, az apai viselkedés-minta lesz később a meghatározó nála.

    Viszont -ahogy mi itt láthatjuk fröcsögéseid alapján és amiket magadról eddig elárultál- te egy diónyi agyú primitív, abszolúte területvédő reflexekkel működő rabló-természetű hüllő vagy.

    Vagyis , a kedves jó mama meg egy krokodil volt.

    Speciel eléggé a „világ nyolcadik csodájának ” számít az, hogyan tudott egy patkány megtermékenyíteni egy krokodilt, dehát ma már minden előfordulhat.
    Lehet hogy vitaminokat szedett hehehe.

    Mindenesetre TE egy genetikai hulladék vagy kedves OIM*

  • bunkó aljadék geyza további jó örjöngést,a cikket már kitárgyaltuk az értelmesebbekkel,nem vagyok gondozó,most jobb
    programom van!Kapd be ….a gyógyszered!

  • az ilyen emberre itten azt mondta egyik jó barátod: ” te egy elvetemült féreg vagy”
    Igaz ez??
    Nagyaon üdvözletes eszméletteli üdvözléssel és anélkül is!

  • Geyza!

    Ön ennyire mazochista? Szerintem normális ember nem áll szóba egy mocskos szájú, mosdatlan beszédű, primitív, analfabéta vicinével.

  • Tisztelt kommentelők, nem értem, Önöknek mi a baja Rogánnal? Ő semmivel se rosszabb a fidesz-kdnp-jobbbik nómenklatura, politikai vezető garnitura többi tagjánál. Mondjanak már közülük csak egyet, aki különb Rogánnál.

    Ezt a vezető garníturát pedig – ezt Figyelő szokta mondogatni, és ebben sajnos igaza van – a magyar választók, tehát a választőjogukkal ténylegesen élők relatív többsége háromszor is megválasztotta; az utolsó két alkalommal úgy, hogy korábbról már ismerték őket. Hát akkor…? Élvezzék, megérdemlik.

  • Belzebub:
    NE önözz me’ lemagázlak 🙂

  • HUNT*
    Látom az általánosban olvasottakat szépen magadra tudod vetíteni:
    Mert már ottan tananyag volt Petőfisanyi hevült verse, amiben aszongya:
    „Lassan hervadni el mint virág melyen titkos…stb..stb..”

    TE is szépen berágtad magadat ide , de biztosíthatlak:
    Ezen oldal elhervadni nem fog,
    bármennyit is rág rajta a fog..atok

    *HUNT = mozaikszó.Aztat jelenti hogy titkos rágógép.

  • Belzebub!

    Az a helyzet,hogy (mint Figyelő is írta)ezt a kormányt 3x megválasztották és szerintem negyedszer is meg fogják a választók,annak ellenére,hogy ők sem tökéletesek,sok hibás intézkedés van(én többször is tettem észrevételt,mert senkivel sem vagyok elfogult és nem „pártpénzből”éltem és élek!!!!)de a
    siralmas és hazaáruló ellenzékre csak kevesen fognak szavazni….
    egyenlőre nincs jobb!!
    geyzának meg csak annyit,hogy ez a hírlap már most erősen hervadt,talán valóságos,hiteles cikkek kellenének,meg főleg valami építő dolog,javaslat …….na ilyen nincs,csak idétlen elítélendő gyűlölködés….hát így bizony nehéz lesz!
    Bár ez a fórum nem sokat oszt szoroz,de ugye az általa képviselt szélsőbaloldali pártok(áldemokraták)hasonló szintjük miatt csak még lejjebb fognak csúszni!
    Hát ez a jelenlegi helyzet!

  • Körülményeimnél fogva néha minden nap belenézek a KMH-ba, aztán két-három-négy hét szünet, majd két-három napg, egy hétig ismét naponta… és így tovább. Nyilván emiatt nem találkoztam Christopher Adam bejelentésével, amikor közölte az olvasókkal, hogy a KMH tulajdonjogát és szerkesztését átadta egy gondolat-nélküli, műveletlen, mosdatlan szájú, mocskos beszédű, félanalfabéta viceházmesternének.

    marcsi (nem véletlenül írom kis kezdőbetűvel) ezért szemmel láthatóan azt hiszi, hogy joga van nemcsak a lap fórumának színvonalát a bányászbéka feneke alá nyomni, hanem a KMH cikkeinek irányvonalát is meghatározhatja.
    Holott mint olvasónak (akárcsak nekem, vagy a laptulajdonos-szerkesztőn kívül bárki másnak) egyetlen dologhoz van joga; ha vállalhatatlanul rossznak tartja a lapban megjelent cíkkek nagy részét, távozhat az olvasók közül.

  • Belzebub:
    OIM* nem fog innen eltávozni mert pártfeladatot teljesít.
    Másszóval ő egy ” troll ” !

    Célja rongálni ezt a közösséget, propagandát kifejteni az oldal szellemisége ellen , balhékba fullasztani minden topicot.

    Egy egy patkány és krokodil vegyüléke , külöbösen aljas példány.

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • ejnye geyza!….Én ember vagyok mindenki szerint, aki ismer,TE VISZONT nem,de ugye patkány sem lehetsz,mert kísérletek igazolták.hogy bár nem szép ,nem szerethető sőt undorító állat vagy
    (eddig rád stimmel….!)de kísérletek igazolták,hogy bizony okos,tanulékony állat:na ez sem jellemző rád!

    Mondhatnám,hogy emberszabású majom vagy,…de ugye annak is van esze….(neked nincs)az oroszlán meg az állatok királya,fenséges,szép,de az sem lehetsz,mert te egy fogatlan szánalmasan üvöltöző példány vagy(aki egyébként se nem szép,se nem fenséges nem vagy)így marad a féreg kategória,akik gusztustalanok,és agyuk sincs…..leginkább eltapossák őket….
    na ez vagy te,sajnos!

  • Ja.
    Embernek látszó tárgy vagy OIM*

  • geyza! az orvosoddal,pszichiátereddel beszéld meg az állapotod!
    Pá!Jobbulást!

  • Adam !

    Azért ezt marcsát már tényleg ki kéne innen vágnod…

    Nagy on rontja a színvonalat.

  • geyza!

    Én a te szüleidet nem szidtam,lehet,hogy ők is terheltek voltak(bár nem jártak..a táborban,csak az Alpokban!akik meg túlélték az A.tábort,több ismerősöm is,akiket tisztelek mégis normálisak maradtak…)de te biztosan fogyatékosnak születtél,aminek a
    holokauszthoz,pláne a mai politikához semmi köze!Van ilyen,rém kellemetlen,de igaz,próbáld elviselni és kezeltetni magad!
    Egyébként mint többször leírtam a patkány egy okos állat….no meg a krokodilnak is több esze van mint neked,legfeljebb ha a mamid az lett volna(bár én ilyen szemétséget nem állítok..)hát tőle sem örököltél semmit….Nem érdekelsz sem te,sem a kétes családod…..elég a magad baja,bár az aljasságod miatt,még a nyilvánvaló fogyatékosságod miatt sem tudlak sajnálni!

  • málnaszőr!
    Az itteni színvonalat csak javítani lehet,főleg ha geyzárol,rólad
    meg a hasonlókról…van szó!A hírlap ilyen szintű támogatóit,hozzászólóit lehetne jogosan moderálni,nem a sokkal kulturáltabb és főleg hiteles,intelligens ellenvéleményen lévőket,pláne ha állítólag „demokratikus” fórumról van szó!
    A demokrácia véleményszabadságot is jelent,a gyengébbek kedvéért!
    Ha csak a vakon helyeslők szólhatnak hozzá,az egy zárt kerekasztalt… jelent és nem fórumot!
    Aki értelmes az ezt felfogja!

  • Végigolvastam.. Egyre szebb a feléhozatal…