A privát jet életérzés, avagy exkluzív világcsavargás repülővel (és néhányszor luxushajóval) huszonnégy napon át

2016 július 13 9:20 de. A privát jet életérzés, avagy exkluzív világcsavargás repülővel (és néhányszor luxushajóval) huszonnégy napon át bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Azt, hogy a privát jet életérzés mibenlétét olvasóim közül gyanítja-e valaki, nem tudhatom. Viszont tudom, hogy akinek van erre költhető tízmillió forintja (egy kicsivel több, vagy egy kicsivel kevesebb, de ezen a szinten – ahogy a Hyppolit a lakájban Csortos mondja Kabosnak – nem is érdemes beszélni róla), az a jövő évben személyesen megtapasztalhatja.

Paulu

Paulu

Ilyesfajta, évente egy, exkluzív világcsavargást eddig négy alkalommal, mindig máshonnan, ám mindahányszor teljes létszámmal indítottak. A különleges egzotikus helyszineket – amilyen például a tömegturizmustól óvott Paulu túlnyomórész lakatlan szigeteinek világa  –, fantasztikus látnivalókat – a többi között a legendák övezte, ezerágú Iguazu-vízesést a Húsvét-szigeti, mindmáig rejtélyes szobrokat, rengeteg élményt, a gasztronómiai élvezet netovábbját, mindemellett szuperkényelmet, tökéletes szervízt és szervezést ígérő túra ötödszörre Magyarországról indul, a nemzetközi hírű utazásszervező cég prominensei nyilván tudják, hogy miért.

Húsvét-sziget

Húsvét-sziget

És mindössze hatvannégy hely van a potenciális utasoknak a Budapestről felszálló, erre az alkalomra átalakított repülőgépen. Ez nem kamu, az érdeklődőknek szívesen megadom az elérhetőséget, amelyen felvilágosítást kaphatnak ennek huszonnégy napos világkörüli luxusútnak minden részletéről.

Iguazu

Iguazu

A nyugdíjasok, a közmunkások, a bérből élők bizonyosan nem happolják el ugyan augusztus idusáig (ameddig jelentkezni lehet) mások elől a szabad helyeket, de az is bizonyos, hogy ebben az országban hatvannégynél azért többen élnek olyanok, akik ennek a kirándulásnak a díját minden további – például családi összefogás – nélkül kifizethetik. Akik számára természetes a szolgáltatások ötcsillagos volta, a magyar idegenvezetők tapasztaltsága, a kiszolgáló személyzet professzionalítása.

És az egyetlen megnyerhető személyautónál vélhetően jóval jobban vonzza őket a teljes diszkréció ígérete.

Aczél Gábor

Comments are closed