Egy menekült üzenete a magyaroknak

2016 augusztus 22 8:21 de.90 hozzászólás

A menekültek olimpiai csapatában úszott Rami Anis is. Szíriából származik, de el kellett hagynia hazáját. Az Origo készített interjút az aleppói sportolóval, aki immár belgiumi menedékes. Fontos, amit rólunk és a menekültválságról mond most, amikor a gyűlölet és a leegyszerűsítés mindent ural a biztonságteremtő megoldáskeresés helyett:

„A magyarok általában nagyon barátságosak és kedvesek, de tudniuk kell: a menekültek nem felelősek a kialakult helyzetért, nem jókedvükben, szórakozni vagy turistáskodni mennek más országokba, hanem az életüket mentik. A menekültek ugyanolyanok, mint bárki más, csak elnyomásnak, igazságtalanságnak vannak kitéve. Szeretnénk, ha a háború, a tömegmészárlások véget érnének a hazánkban, és újra szír zászló alatt versenyezhetnénk. Mi lennénk a legboldogabbak, ha a következő olimpiára már nem lennének menekültek a világban.”

Rami Amis. Fotó: UNCHR.

Rami Amis. Fotó: UNCHR.

*

Véget értek a Riói Olimpiai Játékok. Nagyon köszönjük a magyar sportolóknak ezt a két hetet. Büszkék vagyunk rátok!

Szigetvári Viktor

90 hozzászólás

  • Katonakorú, dezertáló fiatal, aki cserbenhagyta népét, népe szabadságát. Szerinte majd valaki megnyeri helyette a polgárháborút, addig is elvárja hogy a befogadók magas szinten eltartsák.

  • Tudom, vannak komoly harcok szíriában, azaz polgárháború van! Ezenefelül állandóan bombázzák őket az orosziok vagy az amerikaiak.
    Én is menekült voltam anno, tehát a menekültet megértem!
    A baj ott kezdődik, hogy az igazi menekültekkel ezer számra jönnek nem igazi „menekültek”, hanem iszlám vallású fiatalok.

    A párizsi, a berlini és angoltámadások nagy részét viszont a menekültek leszármazottai szervezték befogadó országuk ELLEN!
    Ez a nagy különbség a magyar menekült és a szíriai menekült között.
    A MAGYAR MINDIG HÁLÁS LESZ Az ŐT BEFOGADÓ ORSZÁGNAK”

  • Figyelő
    2016 augusztus 22
    11:04 de.

    Örvendetes látni, hogy ön tud disztingválni menekült és terrorista között.A probléma abból adódik, hogy önnel ellentétben a magyar kormány összemossa a menekülteket, a terroristákkal egyetlen halmazba, és esze ágában sincs őket befogadni, ellátni, gondoskodni róluk addig – mint ahogy pl. Kanada teszi és tette önnel is. A kormányzat plakátkampányaik is erről szólnak, hogy a menekülteket úgy an block meggyűlöltetik a magyar emberekkel és azt sugallják, hogy minden menekült kivétel nélkül terrorista, vagy terrorista lesz. Ez nyilvánvalóan nem így van. Viszont nem véletlen ez a stratégia, hiszen korábbi felmérések is súlyosan xenofóbnak mutatták a magyarokat a világ országai között, és tudatosan erre játszik a kormány. Az álságos az ebben, hogy aki pénzért vásárol letelepedést, az jöhet mindenfajta komoly ellenőrzés és átvilágítás nélkül, aki valóban nyomorult, menekülő és rászoruló azt gyűlölni kell és népszavazást tartani, szintén milliárdokért ellenük. (értsd Rogán Antal és ügyvédje már milliárdokat kaszált a letelepedési kötvények értékesítésével).

  • Charlie
    no akkor az osszes magyar gazdasagi ehsegmenekult is kotrodjon cask haza. nincsen fikarcnyi kulombseg sem.
    ok ugyanugy elorozzak a munkalehetoseget olcsobbb berert mint az adott-[befogado]-orszag allampolgarai elol.
    tunes haza orbaniaba keseregni rinyalni hogy igy meg ugy.

  • barlev a magyarok nem segélyért, hanem dolgozni mennek a gazdagabb országokba. Ha nem kívánják őket foglalkoztatni ott, akkor hazajönnek, nem erőszakolnak, élősködnek.

  • Drága Viktorka,
    meddig akarsz még egy ilyen rég elrágott csonton visszaöklendezve újra és újra jóízűen csámcsogni, fogadj kebeledre egy pár békeharcost, vonulj el velük szerelmetes hajlékodba vagy valami nagyon toleráns olajsejkségbe vagy a szeretettel invitáló Germoneyba és hagyd békén a buta agymosatlan ellenszegülők millióit, hadd maradjunk mi továbbra is ilyen szerencsétlen makacs iszlám terrorra és hittérítésre intoleráns csökevények! Mikor veszed már észre, hogy katasztrófális többségben vannak a Te jól megfizetett rögeszméid ellenlábasai és ezekkel a betegesen makacs igyekvéseiddel ellenkező hatást generálsz, nemcsak magadnak és mikroszkópikus pártodnak, sőt még a főszponzor George Sorosnak is ártassz vele? Ami persze jó, mert hamarabb túl leszünk rajtatok!

  • HunCanada
    2016 augusztus 22
    11:20 de.Uccu meki, csak utánad! Ha befogadtál egy menekült családot, minimum 5 gyerekkel, szóljál, akkor majd én is csendben leszek.

  • HunCanada
    2016 augusztus 22
    11:20 de.
    A „menekültek” nálunk már bizonyítottak, de ha Nálatok is fognak, akkor majd szépen kérlek ne nyivákolj, végy példát a jóságos németekről és svédekről, akik természetesnek veszik a védenceik háláját!

  • rami anis, köszőnje meg merkelmaminak, amikor felfüggesztette a Dublini szerződést. Miatta 1,5 millinyió a francsetudja honnan jött sáskahad lepte el európát. Egyébként görögországban már nem lőtt rá senki, így nem igaz, hogy az életéért futott németországig.
    Barlev, ne aggódj, visszjönnek nemsokára. Majd amikor fegyveres konfliktus kitör, ami nem sokára bekövetkezik Németországban. A németeket felszólították az élémiszer tartalékok felhalmozására. De akkor nem csak a magyar fiatalok jönnek majd, hanem németek is. Hozzám egy német család be is költözhet, szívesen fogadom.
    Bandi, te meg barlev tanácsára húzz vissza magyarországra, ne élősködj ott a kanadaiak nyakán.

  • Seres Robi, mit bizonyítottak a menekültek Magyarországon? Ne a levegőbe beszélj, arra nehéz reagálni. Ne vedd egy kalap alá a menekülteket, mert megsérted a Kanadába menekült magyarok ezreit is, igaz köztük is volt köztörvényes bűnöző, néhány. Tudod nagyjából 35 ezer magyar menekülő migrált Kanadába. Szelektáld menekültekre és bűnözőkre (terroristákra), akkor jársz jó irányba.

  • HunCanada
    2016 augusztus 22
    11:20 de.
    Mérget merek venni rá, hogy ezek az életerős, kisportolt, katonaviselt hazafiak még akkor sem fognak visszatérni hőn szeretett hazájukba, amikor azt már helyettük idegenek újra nagy haszonnal újjáépítették és élhetővé tették! Ami meg azt illeti, adjál rá hatásos módszert arra, hogyan lehet az ideözönlő, sárga, fekete és barna január 1-én született szíriaiak közül a valódi menekülteket kiszűrni! Az álságos pénzért vásárolt letelepedők között biztos hogy, vannak elenyésző számban bűnözők és kalandorok, viszont ők önellátók, valódi papirokkal rendelkeznek és ha megfeletkeznek magukról utolérhetők, sőt lehet hogy további pénzt és munkalehetőségeket hoznak ide és nem kell a magyar hajléktalanokhoz képest háromszoros fejadagu segélyeket az adófizetőknek a zsebéből kirabolva olyanokra fecsérelni akik nyíltan és büszkén megtagadják az integrációt, csak élősködni vagy hódítani jönnek Európába! Nézz utána hogy kik okozták és miért ezt a menekült cunamit, és gongolkodj el azon hogy miért Európának és nem a gazdag muszlim államoknak kell megmenteni a muszlim testvéreiket! Ha itt élnél és megtapasztalnád saját bőrödön ezt a ránk zúdított égi áldást, akkor valószínű nem vetemednél ilyen nagyképű és szemtelen kioktatásra, amiért nem kárhoztatlak csak sajnálom hogy Te is hatásosan átestél egy alapos agymosáson!

  • Kedves Figyelő! Ezt már tisztáztuk, amikor egy korábbi cikknél Szigetvár urat kérte fel a menekültek befogadására. De frissítem az emlékezetét arról, hogy akkor mit írtam erre a demagóg kérdésére.
    Miért kellene nekem, vagy bármely magánszemélynek menekültet befogadnia, amikor ez nem az én kompetenciám ellentétben és elsősorban mondjuk a magyar kormánnyal, amely többek közt a genfi konvenció alapján feladata és kötelessége is menedéket nyújtani azoknak, akik a kritériumok alapján menekültnek számítanak. Ez nem történik meg, helyette gyűlöletkeltés folyik, és milliárdok mennek el kampányra a tisztességes eljárások lefolytatása, és menedék illetve alapvető ellátás nyújtása helyett.

    Halkan megsúgom, hogy én Kanadában ha nem is menekültet, de utcára került embert befogadtam mégpedig akkor, amikor én magam is segítségre szoruló voltam.

  • Seres Róbert
    2016 augusztus 22
    3:05 du.

    Tudatosan elbeszélsz a lényeg mellett. Kisportolt, katonaviselt emberekről beszélsz, és az összes menekültet annak látod (ezt tákolja össze a fejekbe a kormány lassan két éve, hogy így lásd. Egy nagy és egységes gonosz masszát) Mondjuk a másfél millió között hány ilyen ember van? Ezeket kellene a kormánynak szelektálnia, de nem. Inkább 200 ezer embert csak úgy átvonatoztatott, átbuszoztatott az osztrák határhoz ingyen és bérmentve. Itt kezdődik a baj. Te ezekről az emberekről beszélsz, akik töredéknyien lehetnek. Valóban ezeket ki kellene szűrni. Én pedig a többiről beszélek – a MENEKÜLTEKRŐL, mondjuk a másfél milliós menekülőket nézve az 1 499 000 emberről, akinek bizony segítség kell, akár csak átmeneti.

  • Kedves Robert!

    Kifelejtetted, hogy eme „menekultek” kozott nem az a baj elsosorban, hogy akad koztuk koztorvenyes bunozo is, hiszen az akad minden nagyobb embercsoport kozott.
    Itt az a baj, hogy szinte kizarolag muzulmanok „menekulnek” muzulmanok elol, raadasul egy biztonsagos orszagbol, ahonnan, amint kimozdulnak megszegik a menekultekre vonatkozo nemzetkozi torvenyeket es azonnali deportacio ala esnek.

    Tovabba, eme csodas „vallas” hivei a vilagot ket fo reszre osztjak: Dar al Iszlam, es Dar al Harb, azaz az „Iszlam Foldje”, es a „Haboru Foldje”.(Az sem szamit sokat, hogy ez nem a Koranbol, vagy a Hadit-bol szarmazik.)
    Na most vajon mit jelenthet a Haboru Foldje? Csak nem azokat a teruleteket, ahol a dicsoseges iszlam meg nem uralkodik, de mar utban vannak a bekeharcosok?

    Nos hat akinek hianyzik a bekeharc, az menjen Nigeriaba, vagy Etiopiaba, ott majd bemutatkoznak nekik az o imadottjaik, es elgondolkodhatnak a lefejezesuk elott mondott rovid itelet kozben, hogy miert is szulettek ok idiotanak. De ne akarjanak ide, vagy sehova se behordani bekegalambokat, mert az egadta vilagon semmi szukseg nincs rajuk.

    Eddig barmerre mentek a muszlimok mindenhol es mindenkor verfurdo kovette oket. Mibol gondoljak a megbizhato jo elvtarsak, hogy most az egyszer nem az lesz – foleg, hogy a sajat szemeikkel lathatjak mit muvelnek mar most Nyugat-Europaban a vademberek.

    Azok az idiota nyugat-europai zsidok, akik eddig szorgalmaztak a muzulman bevandorlast, most nem tudjak hova menekuljenek a muzulmanok elol. Nem veletlenul, mert nincs hova menekulni az Antarktiszon kivul.

    Szigetvari elvtars is – ha zsido – az elsok kozott lesz, akiket majd lefejeznek a „magyar” muzulmanok, pusztan halabol.
    Hiaba remenykedik, hogy max. csak 10%-uk lehet terrorista, vagy „radikalis”, mert meg ha igaz is lenne, az a 10% tokeletesen eleg ahhoz, hogy a tobbit sakkban tartsa es azt muveljen, amit csak akar.

    ui.

    Elgondolkodtato szamokrol van szo:

    https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

  • charlie,
    elnézést kérek magamtól,mert nem gondoltam,hogy te ilyen szamárságot fogsz valaha is írni.Mi az ,hogy”dezertőrök”?Ezt te komolyan gondolod?A németek bevonultak anno a különböző velük szövetséges országba.Ezek kifejezetten egy megszálló hadsereg. Egyenlőre nincs fegyverük,de majd az is lesz.Természetesen csak Neked írom,hogy ez engem annyira érdekel,mint a termeszhangyák nyár elejei nemi élete.

  • Ezen a topicon már megint a nácik és a horthysták viszik a prímet meg a szar propagandát.

  • Mar sokan feltettek a kerdest, de meg senki nem tudott ra valaszolni.
    Hogy van az, hogy 5 eve van ISIS, es alitolag mindenki kuzd ellene, es semmi nem tortenik ?
    USA, EU, Oroszok, vagyis majdnem mindenki,de az ISIS koszoni jol van.
    Valasz: valami buzlik Daniaban.
    Pedig oly egyszru lenne, csak mint laikus.

    1 Torokorszagot felszolitani, hogyha atvesz tovabbra is ISIS olajat, embargo. Erdogan helyzetet nezve biztos belemegy
    2. Szaud Arabiat, es hasonlo arab demokratikus orszagot, ha tovabbra is penzeli az ISIS -t, az USA kivonja hadsereget.
    3. Szarazfoldi alakulatokat kuldeni,es 3 honap alatt rendet teremteni.
    4. hogy az oroszok ne hoborogjenek, nem buktatjuk meg Asad-ot Sziriaban.

    Mivel semmi ilyesmi nincs, az a kovetkeztetes, hogy valakinek nagyon jot hoz a konyhara az ISIS, a menekultaradat, a terroresemenyek es hasonlok.

  • Seres Róbert: „”””miért Európának és nem a gazdag muszlim államoknak kell megmenteni a muszlim testvéreiket!””””
    Igen ezen a kérdésen kellene elgondolkozni azoknak akik azt mondják, hogy nem kell félni és be kell fogadni a „menekülteket”!!!!!

  • Akárki gőzöd sincs az egészről.
    Lököd itt a szalon-politizálást.
    Talán olvassál utána mi miért van.

  • Charlie
    elajulnal ha tudnad hany hofeher boru magyar el soc segelyeken franciaorszagban……………..van egy csomo akik koldulasboll elnek kutyakkal.ezek mind mind magyarok. nem romak nem ciganyok barmennyire szeretned is ezt itt bemeselni…………..en lattam hallottam oket, es nem te.
    a masik meg az hogy akik dolgoznak,azok sokkal olcsobban vegzik azt a munkat amit egy helyi allampolgar is vegezhetne.ezt hivjak itt ugy „concurrence deloyale”.
    de hat eppen ti magyarok pofaztatiok ugyanigy az „UBER” miatt otthon. pedig ok is dolgoztak nem segelyeken eltyek…………..
    jaaaa hogy cask nektek szabad barmit es barhogy.

  • Seres Robert
    azer en megnezbem hogyan kussolnal itt a Golan fennsikkal szemben a surya-i oldalon a h’emek bekkah-[bekka volgy]-ben.konnyuu otthonrol a szobabol pofazni arrol mi hogyan zajlik itt helyben………….te nyomorult senki.

  • Gyuri bácsi, megértem ha nincs ellenedre, hogy az arabok utolsó emberig miszlikbe aprítják egymást, sőt még egy kis önzetlen segítségre is kaphatóak vagytok.
    A szír fiatalember azért dezertőr, mert hazájában törvényes kormány van, amelyik küzd a függetlenségéért, ott kellene küzdenie.
    Magyarországon a meghülyülés még nincs olyannyira elterjedve mint pl. a németeknél, meg a több évszázados negatív tapasztalat a bevándorlókkal is oly mélyen rögzült, hogy nálunk esélye sem lesz a kis Abdullahoknak megszállósat játszani.

  • barlev, hallottam már nyugaton kéregető albán, román, cigány koldusmaffiáról, de magyarról még nem, itt egy kis segítség elkelne egy link formájában, hogy ne ragadjon rád a magyarokról megrögzötten hazudozó jelző.
    A magyarokat fillérekért dolgoztató nyugatiakat csak ne sajnáltasd, azokat a munkákat régóta nem vállalja bennszülött, nyakig állnának a szemétben ott, ha nem lenne magyar, lengyel, ukrán kukásfiú.
    Az UBER azért lett kivágva innen, mert Hollandiában adózik, miközben ezrek adózott munkáját elvette volna. Sajnos a többi hasonló cég még itt van.

  • Egy másik Szigetvári-szürke ötven árnyalatából az egyik…

    … kb. ennyire tisztelik a befogadókat és bizonyára ez is egy „náci” dolog megjegyezni:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14046117_1769076610027981_9106495031307245129_n.jpg?oh=e0f60dd5431bb476e16cbcee6b3e3cd7&oe=584FB4EA

  • Barlev:
    Erősen remélem hogy a szarházi Asszad familia elhúzódó töketlenkedései miatt a Golán végülis Izraelé lesz.

    Mertha Szíria széjjel esik ( fog ) akkor már nem lesz kivel békét kötnie Izraelnek és a minimum létrejövő 3 rész-ország közül ugyan melyik követelhetné magának és milyen alapon ?

  • Ja Geyza, tudjuk hogy te mindent tudsz.
    Valasz meg mindig nincs arra, hogy miert letezik az ISIS, es kinek az erdeke hogy legyen.
    Tenyek: megtamadtak Irakot, ENSZ hatarozat nelkul, kinyirtak a valamikori szovetseges (Iran elleni harcban) Saddam -ot. Vegyi fegyver nem volt. Nehany ev utan kivonultak, Obama szart az egeszre, es megalakult az ISIS. 5 eve leteznek, koszonik jol vannak.
    A szerencsetlen Francois Hollande a Je suis Paris, Nice, es egyebb hulyesegeken, csinalt valamit ? Ahelyett hogy szarazfoldi csapatokat kuldene, az USA -al egyutt, sajnalja az esemenyeket.

  • Kedves Akarki!

    Nem vagyok benne biztos, de nagyon ugy nez ki, hogy az egesz „menekult” aradatot mar evek ota gyakoroltattak Europaval, aztan megkevertek a szart Irakban, Sziriaban es Libiaban, hogy legyen boven „menekult”, akik aztan jonnek is Pakisztanbol, Bangladesbol, Nigeriabol, Eritreabol, sot meg Kongobol is.

    Szerintem amerikai otlet lehet, ezzel tonkreteve Europat, ugyanakkor mindenki jol jar a szinte ingyen olajjal, amit az IS szepen atkuld Erdogan elvtarshoz, aki aztan elosztja azt az europai es amerikai haverjainak es kis felarert.

    Kozben persze szerepet kapnak hulye proxy-k is, akik komolyan azt gondoljak, hogy a vegen nyerni fognak.

    Ezt az „aldott allapotot” akarja megszuntetni a Trump, ami jonehany ur es elvtars szamara kenyelmetlen lenne, tehat minden marhasagot osszehordanak a Trump ellen. Csak azt kell figyelni kik hozongenek a Trump ellen es maris tudod kiknek az erdeke a kaosz fenntartasa.

  • Kedves Geyza,
    figyelj oda a jelen és a múlt valóságaira.A teljes Golán fennsík a Chermon csúcsával együtt Izrael katonai és polgári fenhatósága alatt áll a hatnapos háború befejezte óta(1967).Két évvel később pedig annektált területként Izrael területének számít.Az Aszad apuka vesztette el háborúban és tudod,hogy a háborúkban elvesztett területeket csak visszazokogni lehet.Ehhez nem kellenek idejáró budai jósnők,mint marcsa vagy a ppp nevű tetvek.Ángyikám is már megmondta,hogy ez a dolgok rendje.

  • Géza, nem csak ezen a topikon. Egyre többen vagyunk mi, akik józanul és felelősséggel gondolkozunk, nem úgy mint a liberálfasiszták. Számotok egyre csökken. S ez így van rendben.

  • Arra lennék én kíváncsi, hogyha mi európaiak millió számra masíroznánk át határokon át okmányok nélkül, követelőzve, országhatárokat semmibe véve ellenőrizetlenül afganisztán felé, követelve az európai jogrend bevezetését és a burka betiltását, s a Starchild által linkelt képpel párhuzamban ugyanazt művelnénk a mecsetjeikkel, vajon milyen reakciót váltana ki az ott élőkből? S vajon az emberjogi aktivisták s a sorosféle alapítványok megvédenének e minket az esetleges atrocitásoktól?

  • Starchild linkje nagyon kemény, szegény németeket nagyon sajnálom, agyukra ment bűntudat. Ausztriában meg már polgárháborút vizionálnak, odáig fajult a bevándorlási probléma.

  • barlev
    2016 augusztus 23
    6:26 de.
    A nyomorult senkire már egyszer megválaszoltam, de hogy kihalóban lévő memoriádat serkensem, ezennel a gyógyulásodra újra megismétlem, íme:
    „Nagyon kellemes érzés nyomorult niemandnak lenni egy olyan Szedlacsek fattyúhoz képest akinek apja megfogadta Korbuj nevű barátja egy elbukott fogadás utáni javaslatát és ezért erősen érződik rajta a rokontenyészet! Nagyapám Lengyelországból menekült ide, igaz hogy a befogadásért tisztelte Horthyt, de a nyilas csöcsléktől, az angol szállodák robbantóitól, az arab falvak felperzselőitől és a magyar partizánoktól herotja volt, amit én is örököltem, a féreg című titulust meg egy ilyentől szívesen elfogadom! Mellesleg Bayer sírva könyörögne tőled receptet, mert Te gyűlölködésben és érdemtelen nagyképűségben -észben nem- magasan fölötte állsz!”

  • Kedves Moshe,

    Csak aki szemellenzovel nez, nem latja mi tortenik. Ismetlem 5 eve van ISIS, mindenki eliteli, de lepesek hol vannak ?
    Igen jol latod, Trump (olyan amilyen) elintezne 1-2 -re az ISIS -t. Clintonne inkabb oroszorszagot akarja megtamadni, hogy legyen megnagyobb zurvavar a vilagban.
    Persze hogy jol jon Erdogan elvtarsnak az olcso olaj. Az ISIS miert is nem fenyegeti az USA -t, amikor Irakot ok foglaltak el ?
    Mas:
    Hetvegen voltam viziparkban itt Kanadaban, es legalabb 5 no furdott a medencebe burkiniben. Nem mintha zavarna az utcan a burka, de azert en sem furdok ruhastol a medenceben.

  • akarki
    2016 augusztus 23
    3:08 du.
    Az ISIS nevű mesterségesen kreált (nem spontán!) képződményt egy hónap alatt a saját szarába lehetne fullasztani mindenféle katonai fellépés nélkül, ha a szponzorok szigorúan megvonnák az eddigi bőséges támogatásokat és teljes embargót vezetnének be velük szemben! Ezek a fizetett bérgyilkosok csak az ödökléshez értenek, önfenntartó képességük nulla, ezért a készletek kifogyása után egymást zabálnák fel! Egy fillér nélkül meg lehetne szüntetni ezt a fekélyt, de ahhoz a haszonélvezők akarata is kellene! Hát tényleg úgy tűnik az USAnak nevezett FED gyarmat fejétől bűzlik a hal!

  • Katona Zsombor
    2016 augusztus 23
    5:00 du.
    „Az ISIS nevű mesterségesen kreált (nem spontán!) képződményt egy hónap alatt a saját szarába lehetne fullasztani mindenféle katonai fellépés nélkül, ha a szponzorok szigorúan megvonnák az eddigi bőséges támogatásokat és teljes embargót vezetnének be velük szemben!”

    Ez kb így van. Ezt csak a hülye hiszi, hogy ezek maguktól jöttek létre és tudnak létezni sponsor nélkül….no, de te is csak ilyen „náci” eszméket terjesztesz itten… 🙂

  • tropa
    2016 augusztus 23
    2:06 du.
    Vélhetően már az invázió elején hatalmas lenne a véletlen elhalálozási ráta, úgyhogy annál még az Antarktisz is biztonságosabb!

  • Starchild
    2016 augusztus 23
    5:38 du.
    Valaha én is PPP-vel és Marcsival egy szinten álltam: vagy hatásos a disztingvátorom vagy elnézőbbek lettek velem szemben!

  • akarki
    2016 augusztus 23
    9:33 de.
    Tévedsz. az ISIS 2OO6 óta létezik, vagyis tíz éve. Jelentéktelen kis társaság voltak, vagy három évig. Akkor kezdte el a CIA támogatni szíriai forradalmárokat. Pénz, paripa, fegyver.. Azok meg szépen eladták a fegyvereket, muníciót az ISIS-nek. A nagy ugrás akkor történt, amikor az amerikaiak kivonultak Iraqból, és kb százmilliárd dollár értékú fegyverzetet, technológiát, transpotot hagytak ebek harmincadjára, illetve az iraqi kormány és katonaság felügyeletére. Pillanatok alatt rátette a kezét az ISIS, – az iraqiak hathatós segítségével. Még annyit, hogy a támogatott szíriai forradalmároknak eleddig hatvan százaléka állt át az ISIS harcosai közé. FYI: Franciaország az elsők között volt-Irán mellett- aki bombázni kezdte az ISIS bázisokat, kiképző, és logisztikai központokat.

  • Kedves Tropa!

    Koltoi kerdesedre valaszolva, zsido modra kerdessel valaszolok: Hany kereszteny, hindu, vagy buddhista templomot latsz Szaud Arabiaban?
    Amugy a kerdesed nagyon talalo.

    xxx

    Kedves Charlie!

    Az a link meg nem is olyan nagyon kemeny. Amerikaban, amikor elkezdodott a homosexualisok buszkeseg-paradeja, a meztelensegguek megalltak egy katolikus templom ajtajaban, aminek a papja reklamalt a parade miatt, es az ajtora, falra hokiztak, mikozben a rendorok bekesen szemleltek az esemenyt.
    Tudod, ha kisebbsegben vagy, akkor extra jogaid vannak az egyenloseg jegyeben.

    Tehat ez a kis odahugyozas meg nem is olyan nagy dolog. Nekem inkabb a francia pap lefejezese nem tetszik, na meg a tobbi resze a bekeharcnak. Meg az, hogy egyaltalan odamehetnek es idejohetnek.

  • Katona Zsombor
    2016 augusztus 23
    5:00 du.
    Amekkorát te tévedsz.. Az ISIS napi bevétele az általuk ellenőrzött olajkutakon keresztül a feketepiacon ötvenmillió dollár naponta.. Felvásárlók: Törökország, Szaudi Arábia, Arab Emirátus, Egyiptom, Szomália, Kína, India.. Az olajországok rendes áron adják tovább. Ezért (is) nem kell a terroristáknak menekültként európába menniük. Ők repülővel, pénzzel, hitelkártyákkal,- és kapcsolatokkalérkeznek.

  • Kedves Robert!

    Nehany dologban tevedsz.

    Gondolom, hogy az „angol szallodak” alatt a King David Hotelre gondolsz. Altalaban az arab es egyeb zsidogyulolo proganada elfelejti hozzatenni a tortenethez, hogy a King David Hotel az angol hadsereg „palesztinai” fohadiszallasa volt, tehat nem civileket tamadtak meg a zsidok. (A tamadasnak is voltak eleg komoly okai, errol most nem fogok litaniat irn.)
    Raadasul nehany perccel a robbantas elott betelefonaltak, hogy mindenki huzzon ki az epuletbol. Hogy nem vettek komolyan a figyelmeztetest, az az o bajuk.
    Az a fajta tamadas akkor es ott a zsidok altal, foleg hogy odahaza, a sajat foldjukon csinaltak, azert kicsit mas, mint amit a bekeharcosok muvelnek manapsag is szanaszet a vilagban.

    Az arab falvak felegetesevel kapcsolatban ajanlanam neked a
    http://gpophoto.gov.il/haetonot/Eng_Agreement.aspx?id=30&data=33
    site-ot. A lap aljara kell „gurulni” es a bal also sarokban rakattintani, hogy „accept”. Aztan bejonnek a kepek es keresgelhetsz kedvedre. Van kozel 160 000 kep.
    Ha az 1948-49-es kepekre rakeresel, latni fogsz arab „falvakat”. A legocskabb magyarorszagi putritelep pofasabban nez ki, mint az arab „faluk” kozul a „legjobbak”.
    Te mit csinaltal volna veluk, azutan, hogy az arabok leleceltek?
    Izrael ugy dontott, hogy ledozerozzak oket, mert azokba az agyagviskokba egy normalis ember meg a kutyajat sem engedi be.
    Tehat nem ertem, hogy hol a problema? Illetve sejtem, hogy nem olvastal eleget a temaban. Nem muszaj felulni az arab propaganda hazugsagainak.

  • Kedves Akarki!

    Ahogy a francia mondana, ha tudna nemetul: Burkini is my ass! 🙂

    Ki nem allhatom, amikor a krumplis-zsakot burkininek hivjak.
    Itt, Edmontonban, a West Edmonon Mall Viziparkjaban mar evtizedek ota van a muzulman noknek 1-1 furdesi nap. Az osszes uveget eltakarjak rongyokkal, meg az emeleten is, aztan vagy 10 meterrel elotte le van valasztva a kozlekedes kotelekkel, hogy meg a kozelebe se lehessen menni, es biztonsagi orok vedik, nehogy veletlen megis valaki bekukucskaljon, es lassa, hogy ezek az idiotak meg akkor is krumplis-zsakban furodnek, amikor ferfi nem lathatja oket.

    Mellesleg, ma lattam eloszor feltehetoen valodi menekult muzulmanokat Edmontonban. Egy kurd hazaspar egy 3-4 eves aranyos kislannyal. Lehet, hogy a vegen a Kenderszivatol Elhulyult tenyleg valodi menekulteket hord be?

  • Akarki:
    A szöveged erősen hajaz a hazai Jobbik demagógiáira.

    Vagyis : böszmeségeket írogatsz.

  • Akarki:
    Az írásaitokból egészen világosan kitűnik hogy halovány elképzeléseitek sincsenek az ottani eseményekről, csak vagdalkoztok és hülyeségeket hordtok össze.

    Ehh…szalon-„politikusok”…

    Legalább olvasnátok utána mi miért történt.

    De nem, csak szajkózzátok a hülye kurucinfós rigmusokat.

  • falusi
    2016 augusztus 23
    6:08 du.
    Sajnos nem tévedek, az általad pedánsan felsorolt haszonlesők nagyon jól tudják, hogy az általad jóságos üzletembereknek beállított terroristák mire használják a nagyon fekete, tehát nem legális kereskedésből származó pénzeket, tehát szarházi bűnpártolók, szponzorok, mert ha ezek a szarháziak kereskedelmi áron vásárolják az olajat azt megtehetnék legális kereskedéssel is másoktól, bűnpártolás nélkül! Másik: szerinted a napi 50 millió dollár elég egy ilyen inpoduktiv trójai faló tákolmány fenntartására, fegyver és munició folyamatos ellátására, az európai „tanulmányutak” finanszírozására, a békeharcosok felsőkategóriás okostelefonjaira, kifogyhatatlan hitelkártyáira, a konspirációs hálózatok kiépítésére? Az a szerény kis 50 milliócskát még valakik alaposan megfejelik! Valamelyikünk nagyon naív, vagy betegesen hiszékeny! Ezek a szemérmetes országok, aki „csak” kereskednek a kannibálokkal, nem szponzorok és akik fegyvert adnak el vagy ajándékoznak nekik azok ártatlan báránykák? Nos ha ezek a jóságos szponzorok valami csoda folytán lelkiismereti okokból magukba szállnának (amit erősen kétlek!), hagynák rájuk rohadni a lopott olajat, nem látnák el őket ajándék fegyverekkel és logisztikával, magyarul az iránihoz hasonló vagy sokkal szigorúbb embargó alá vetnék őket, akkor még az élelemre sem futna, és mivel képtelenek az önfenntartásra, mert csak a gyilkoláshoz értenek, kénytelen lenne szegény Európa az unalmas békét élvezni!

  • Ahogy olvasom, Geyzan kivul (mar megszoktuk), mindenki egyetert hogy senki sem akarja igazan megszuntetni az ISIS -t. Talan Trump az egyeduli, a jelenlegi befolyasos politikusok kozul.
    Falusi , mit ertek a francia bombazasok ? Lepkefing.
    Es miert nincs embargo az ISIS ellen ?

    Hussein Obama meg Francois Hollande -tol is gyengebb kulpolitikaja volt.

  • Valamikor még a kilencvenes évek végén amikor elkezdték gyártani a világvége/katasztrófa filmeket hollywoodban akkor több filmben is volt említés az Európába érkező migránsokról és zavargásokról. Szóval az a helyzet, hogy egyre több összeesküvés elmélet kezd gyakorlattá válni. Tehát ez az isis nevezetű patkánycsapat se lenne ha nem lenne komoly támogatás mögötte. Az is kezd egyértelművé válni, hogy minden szar mögött az usa áll meg csatlósai. Lehet,hogy az lenne a legjobb ha már lenyomnák a „reset” a gombokat mert az emberiség el van rovarosodva.

  • Seres Robert
    te ganajturo nyamvadek.
    -es most meg finom vagyok………………..azt kapod amit omlengeseid utan kierdemelsz tolem.

  • Charlie
    anyadat…………………..es ahova-akibe en gondolom oda verd be jo melyen

  • Charlie
    hiaba a melleugatasod az igazsagon hogy csalok tolvajok spiclik nemzete vagytok senki se mossa le rolatok. herdenvolke ahogy a fuhrer-etek akinek kinyaltatok mar megmondta volt rolatok.

  • barlév, tűrtöztesd magad! Senki se kiváncsi érzelmi kirohanásaidra, fűszerezve durva , izléstelen jelzőkkel, mert valaki mást ír, mint ami a te véleményed! Ha nem tudod elviselni, hogy mindenféle véleményhez JOGA van mindenkinek, éppen úgy mint neked, akkor menj máshová gorombáskodni!

  • Figyelő
    2016 augusztus 24
    10:27 de.

    Bizony ironizálás volt Barlev „kirohanása”, hiszen Bayer kitüntetése példaértéknek kell lenni, legalábbis a magyar kormány olvasatában. De hála Istennek ezek szerint ön kezdi érzékelni, hogy ilyen hangnemben egyszerű kommentelőként sem igazán ildomos írni, nemhogy széles körben hangot adó, véleményformáló, Fidesz-alapítóként, akit a kormány példaértékűként az egyik legmagasabb állami kitüntetéssel biztat további trágárságra, uszításra, gyűlöletkeltésre és összességében nemzeti kútmérgezésre.

  • Parács Péter Pál

    Amit Rami Anis idézetéből kivettem, az nagy igazság!!
    Jóérzésű ember soha nem gondolja, hogy nem kellene segíteni a másikon.
    De!! A valójában vett migráns kérdésen messze túl haladt a politika és az emberek „előítélete”. Így került Ő „két tűz közé” szerintem.
    Nem megyek messzire, csak ezen Lap egyes hozzászólásait említeném. Magyarországot, jelenlegi kormányát érik számtalan negatív „jelzők”.
    Ezzel én is, mint magyar állampolgár kvázi meg vagyok pecsételve, holott lehet én és sokan mások sem értünk egyet sok mindenben a magyar politikával.

    Rövidre zárva! Én kapom a lenéző megjegyzéseket, mint magyar. Szegény szír pedig „hasonlóan” hazája miatt is előtérbe van negatív előítéletekkel.
    Hogy mi lakozik lelkében? Ezt Ő tudja. Ha emberi méltóság és emberség vezérli tetteit, akkor a Földön bárhol helye kell hogy legyen.

    Geyza! A Golán fennsíkon jó a csúszda! Neked lehet bevíz-um se kell. Kérlek vigyél magaddal!

    PPP

  • barlev, a stílus maga az ember, mondta egy okos francia akadémikus. Nekem írhatsz bármilyen sértőt, csak megerősítesz gondolataim helyességében.

  • barlev
    2016 augusztus 24
    9:09 de.

    Seres Robert
    te ganajturo nyamvadek.
    -es most meg finom vagyok………………..azt kapod amit omlengeseid utan kierdemelsz tolem.

    Ó te kis ártatlan, hát én hívtalak Bárczi Benőhöz? Nem te ugrottál nekem habzó nyállal kéretlenül? A revans már nem ízlik? Menthető-e még egy ilyan zombi aki egyszerre szenved kisebb- és felsőbbrendűségi komlexustól? Mellesleg ha valamilyen széplélek alapítana Gyémántokkal Ékesített Bayer Zsótit Túlszárnyaló Nagyvalag Rendet azt nagy többséggel, ellenszavazatok nélkül megkaphatnád! Az itteni kommentelők nagyobbik részére is méltán számíthatsz! Ami meg nagyapám herotját illeti, pont az ilyen partizánokra mondta: ha ennyi magyar partizán lett volna a II. világháborúban mint a Magyar Partitánok, Ellenálók és Antifasiszták Szövetségében, akiknek 90 %-a Mazsihiszes is, akkor szegény szovjetek sem „felszabadítani”, sem kis munkára felkérni nem tudták volna a magyarokat , mert hős partizánjaink simán megelőzték volna őket! Barlev, Barlev, Szedlacsek, Szedlacsek, fogadjunk hogy kár a szemtelenebbel kikezdeni!

  • Nagyon itt van az ideje a tisztán látásnak és szólásnak.
    A kényszeruralmi konstrukciók alapeszköze az alattvalók terrorizálása. Úgy is mondhatjuk, h az impériumi konstrukciók államterrorista konstrukciók.
    Az is egyre köztudottabb, h az alattvalókat terrorizáló bűnszervezetek valamilyen módon be vannak kapcsolva az államterror szervezetbe.
    Arról is sok szó esett h kik hozták létre és finanszírozzák az ISIS-t.

  • A gyengébbek kedvéért, még beszédes neveket is használnak.
    Arab tavasz. Az ISIS is mitológiai alak.

  • charlie
    2016 augusztus 23
    9:07 de.
    Char Lee, jóbarát.. javaslom, látogasd meg egyszer Marseilleben a Nina nevű magyar korcsmát. Nyugdíjas légionárusak, harminc éve franciaországban csövező magyarok, csempészek, betörők, és utcai kéregetők tanyája. Egyetlen közös a vendégekben, hogy szinte mindenki magyar..Fizetsz néhány pohár bort, vagy calvadost, és érdekes dolgokat hallhatsz…

  • akarki
    2016 augusztus 23
    10:18 du.
    Semennyit, illetve ugyanannyit, mint az amerikai, török, orosz, iráni, angol bombázások. Az ISISéhányszáz harcossal lett kevesebb, -és háromszázezerrel a lakosság,- megszünt néhány bázis, kiképzőközpont, elhalt néhány vezető, és rettegésben él vagy feltucat náció.. Az ISIS-től, a bombázásoktól, Assad katonáitól, a szíriai forradalmároktól, és még vagy harminc kisebb-nagyobb fegyveres ntáársaságtól, akik egyeduralmat értek el egy-egy körzetben. Embargó? Nem lehet egész közeelkeletet embargó alá venni. Izoláltan lehet egy-egy országot, ha a szomszédok is partnerek. Partnerség nincs, csak közös érdek. Amíg Iraqban, Líbiában nem folyik teljes kapacitással az olaj kitermelése, addíg Szaudi Arábia, az Egyesült Arab Emirátus, de Kuwait, vagy Jordánia is csak tessék-lássék anyázza az ISIS-t. Igaz, a jordániaiak beszáltak a bombázásba is. Földi akciókban csak a kurdok, az irániak, meg Assad katonasága harcolászik az ISIS ellen. Az embargóhoz olyan haderőt kéne központosítani, amit egyetlen ország nem vállalna be. Pl Törökország a NATO második legerősebb hadserege. Evtizedek óta megy a harcolászás a dominanciáért Törökország, Szíria,meg Irán között. Egyik sem egyezne bele, hogy a határainál egy politikailag szembenálló ország hadserege biztosítsa a békét. Ugyanez Israellel. Ők sem hagynák, hogy bármelyik arab állam hadserege ott lebzseljen a szomszédságban. Ha viszont az arab államok egy másik arab állam embargójával lennének megbízva, akkor ugyanígy menne tovább a balhé. Lásd még, törökök.. Az IS úgy jár be törökországba üzletelni, mint a bécsújhelyi nyugdíjas Balfra a fürdőbe. Ezt a bulit földi aktivitás nélkül lehetetlen megoldani. Elméletileg az ISIS-el senkisem kereskedik. Gyakorlatban, szinte mindenki..

  • Starchild
    2016 augusztus 24
    8:33 de.
    Csak neked. A kilencvenes évek végén a közel keletről és középafrikából menekülők száma (regisztráltak!!) elérte a két és félmilliót.. Törökországban, Görögországban, Líbiában és Jordániában voltak-vannak a menekülttáborok. Ne feledjem, Líbanonban is. Szal, a filmek már kész anyagból dolgoztak.

  • Katona Zsombor
    2016 augusztus 23
    8:45 du.
    Biztos, hogy azt olvastad amit írtam? Mert itt marhaságokat válaszoltál.. Naiv, hiszékeny? Valóban. Egyikünk az, és az nem én vagyok. Tod, vagy harminc évig ilyesmikkel foglalkoztam. Általában konkrétumokra szoktam hivatkozni, nem a Hírhatár, vagy a Meteon információira.
    Dombonülő vadászeb legyek, ha te láttál már élő menekültet. Arabot esetleg, mikor még érdemes volt csencselni velük.

  • ppp,
    válasz Geyza helyett:Vigyen téged a malche móvesz.Ha lehet még mielőtt ezt a pár sort olvasod.

  • Klárika,
    a szólásszabadság nevében küldöd Bárlévet máshova?Vagy átvetted Ille moderátori rangját?Ha Te a Bárlév által átélteknek a felét csak hallottad volna,meg sem mertél volna mukkanni ellene.Hogy ki és mire kiváncsi úgy látszik Nálad a boda marcsi nevű nemzetes asszony nézetei határozzák meg.Ennél azért sokkal többre tartalak.Én például igenis hallani és látni akarom Bárlév beírásait,itt a KMH oldalain,sokkal inkább,mint a ppp-hez hajazó tetves náci utódok és bayer zsolt féle leánynevelő intézeti modorral finomkodókat.

  • falusi
    2016 augusztus 24
    4:17 du.
    Nos kedves Dombonülő Vizsla, volt szerencsém élő menekültet látni Magyarországon és nem azt a többszáz szigorú kritériumnak megfelelő hetvenet akiket Ti Canadába nagy kegyesen beengedtetek, hanem olyanokat akik összeszarták a Keleti pályaudvart, a II: János Pál teret, szemben vonultak a forgalommal az autópályán, a rendőrökhöz dobálták a nekik jószívvel kínált ásványvizes palackokat és élelmet, a szerb határon átgázolva letaposták a gazdák veteményeit, frissen kivágott termő gyümölcsfákkal tüzeltek, összeszedték az udvarokon kiteregetett ruhákat, beköltöztek pár napra a hétvégén lakatlan tanyákba, majd hálából minden mozdíthatót tönkretettek, akik betondarabokkal dobálták Röszkénél a rendőröket, olyat is aki a kamerába mutatta hogyan fogja a nyakunkat fültől-fülig elvágni, sőt azt a családszerető jámbort is aki a bicskei vasútállomáson a feleségét lökte a sinekre, akik után a CÖF verbúvált önkénteseket a maguk után hagyott több tonna szemét összegyüjtésére, akik után fertőtleníteni kellett az összeszart vasuti kocsikat és buszokat. Arabot meg már 1985-ben láttam, sőt dolgoztam is velük, amikor Algériában dolgoztam autópálya építésen és meg kell valljam azóta nem sokat változtak, ha mégis akkor többnyire rossz irányba. Sok arab kollégával beszéltem az ottani keverék konyhanyelven, mert sem arabul sem franciául nem tudtak folyékonyan beszélni. Nem fogod elhinni, de sokan azt mondták, jó ez a nagy szabadság, de a franciák fennhatósága alatt sokkal jobban éltek, pedig a franciák nem az arab imádatukról voltak híresek. Nem a Ti Canadába importált, több diplomás, viselkedni és szívesen integrálódni hajlandó menekültjeitekkel van probléma, hanem azokkal a primitívekkel akiket téríteni és hódítani küldenek ismeretlen jótevőink Európa felhigítására vagy bekebelezésére! A Ti kiválogatottaitokat mi is szívesen elfogadnánk!

  • Figyelo,

    Jol osszefogaltad az esemenyeket, de a kerdesre nem jott valasz:
    Miert nem lepnek fel erossebben az ISIs ellen, akik tehetnek ?
    Mert hogy ha akarnak 3 honap alatt megszallhatnak ujra Irakot, mint anno tettek. Felosztani Irakot, mivel anno csak diktaturaval lehetett osszetartani az orszagot, ezt Saddam eleg jol megoldotta.
    Siitak Iran, kurdok orszagot adni nekik, szunitak kulon esetleg Szaud Arabia. Mindenki jol jarna, es mindenki kapna valamit cserebe.

  • Katona Zsombor
    2016 augusztus 24
    6:08 du.
    Jól gondoltam. MTV, Hírhatár, Meteon, Napi Migráns. Ez az információid forrása. Keleti. Tobbszázan várakoztak ott a minimális higéniai szükségletek nélkül, mert egyszerűen az érvényes jegyükkel sem engedték fel őket a vonatokra. Röszkéről néhány nyugati újságíró és tévés jóvoltából bejárta a fél világot, hogy mi is történt ott valójában. Reggelente megnézem a hazai híradókat. A bicske”rálökte a feleségét a sínre” pl egyszerűen arról szólt, hogy el akarták választani a családjától, ő pedig mindhármukat a sinek közé fektette. Tod, jóbarát, megvolt a lehetősége az államnak, (magyarörszágnak) hogy normális körülményeket teremtsen. Pénzt kapott rá. Először nyolcmillió eurót, 15 szeptemberében másik hetet. Ebből lettek a táblák, a kerítés, meg a hírdetések a tévében. Pedig logisztikára, befogadó állomásokra, regisztrációra, tolmácsokra, orvosokra, nővérekre, győgyszerre, meg élelmiszerre kellett volna. Röszkéről buszokkal szállították a regisztrálatlan menekülteket vagy öt-tíz km-re az osztrák határtól, ott kilökték őket a buszokból. Onnét gyalogoltak. Ugyanúgy, ahogy rengetegen azok közül, akiket a Keletiben nem engedtek fel a vonatokra. Tod, aki már legyalogolt párezer kilométert, annak párszáz már nem ügy. Hosszan lehetne sorolni a cáfolatokat azzal kapcsolatban, amiket írtál. Ps. Algéria pollanatnyilag nem játszik. Pontosabban csak annyira, hogy az algériai és a maroccói alvilág rendesen belevegyült a menekült csoportokba. A valódi menekültek- már csak a dialektusok miatt is- pontosan tudják, hogy ki, melyik környékről érkezett, viszont nem óhajtanának reggelre elvágott torkot. Nü, ennek a kiköszöbölésére kellettek volna a regisztrációs irodák, a tolmácsok. Nyolcvanötben a közelkelet egy egészen más világ volt, mint most. Nememlítve, hogy Algéria nem közelkelet, hanem északafrika. Ahogy Marocco is..

  • Szerény véleményem az, hogy mindenki az USA-tól várja a lépést, de a mostani USA kormány háborúellenes, pacifista.
    Majd ha Trump jön be, talán valami történik majd.
    Persze, ha Mrs.Clinton jön be novemberben, akkor sem történik semmi.
    Kanadában is most a Liberális kormány van, ami hasonló politikát követ.

  • Gyuri, tudom, hogy barlev is ott él ahol te, de sajnos én nem bírom a trágárságot. Attól még jó fiú lehet..

  • Parács Péter Pál

    -gyuri10-

    Ha úgy gondolod, hogy jól esik a másik „farkát” képviselni, akkor sok sikert Geyzával.
    Kérlek! Ha nem írok ne válaszolj és ha nem írsz nem válaszolok. Kérlek szakítsunk egymással közös megegyezéssel, mivel részemről semmi értelme nincs és nem stílusom a ti sovinizáló, nácizó, szurkálós és hova nem tudom tenni írásaitok. Ha kihagytok engem a hozzászólásaitokban, akkor én sem fogom kényszer-védekezésemmel feltartani ezt a Lapot badarságokkal.

    Előre is
    Köszönöm

    PPP

  • Parács Péter Pál

    ****Katona Zsombor*****

    Kedves Zsombor! Egyszerűen nincs mit hozzászólnom írásodhoz.
    Amit írtál azok tények és sajnálatosan annyira kerek, hogy nincs mit hozzátenni.

    ****Akárki, Figyelő****

    Korábban én is feltettem azt a kérdést, hogy miért kell húzni az ISIS konfliktust? Nem kellene még három hónap sem, ha tényleg akarnak megoldást az elvileg rendtevők.

    Zsombor hozzászólásának utolsó bekezdése is sajnos egyértelműen megerősíti korábbi hozzászólásaimban foglaltakat.

    üdv

    ppp

  • A magyaros vendégszeretet tradiciójába jól bele illenek a barbárok.A kultúrára tanító és lojális 600.000 helyett igencsak hozzák őket többszázezer számra a békeharcosok!Ha majd túl lesznek a 2.000.000 besurranón,akkor tapsolhatunk és mondhatjuk majd,hogy”megállhatunk,mert itt van már a kánaán”.Nektek legyen mondva.

  • Katona Zsombor Kedves Zsombor. Nem örülök az áradatnak, és örülnék, ha hazamennének. De!
    Azt láttad, amit a kormány láttatni akart.
    Te is láttad a sok szemetet? Én láttam, mikor a magyar kalandozó hordák megtámadták Ausztriát, Gorenje hűtőt vásárolni. Ami szemetet ott hagytak, az vetekedett a migránsok szemetével. De míg a migránsoknak nem volt módjuk magukkal vinni, a magyarok betehették volna a Gorenje mellé. Nagyon nem örülök a muszlimok áradatának, szerintem sem akar a többség európai lenni. De rendesen túldimenzionálta a magyar kormány a történteket, és sokat tett azért, hogy tűrhetetlen legyen a helyzet. Ismered a bolond tűzoltót, aki tűzet csinál, hogy legyen mit eloltani? Nagyon pontosan meg volt tervezve, hiszen nem volt nehéz kikövetkeztetni, mire mi fog következni.

  • Katona Zsombor: látom, te mindenütt ott voltál, ahol menekült egyáltalán megfordult. Ami a Keleti összeszarását illeti, ha többszáz emberre összesen négy wc jut, az ilyesmi kódolva van. Ahogy Satu úrnak a Parlament előtti bértáborozói is ezt tették, egy hét után penetráns húgy- és szarszagot árasztva a Kossuth téren, amikor permanens módon tüntettek mobil wc híján az öszödi beszéd miatt. Az ember már csak olyan, ha nem áll a rendelkezésére megfelelő illemhely, akkor is rendszeresen ürítkezni kell, ha muszlim, ha vérkeresztény. A magyar kormány nagyobb dicsőségére, a határon lévő depóba mobil wc-ket és ivóvizet szállító Iványi Gábor-féle MET egyháznak megtiltották az adományok átadását, talán, hogy a hozzád hasonlók teli pofával ordíthassák, hogy ezek mindent összeszarnak. Aztán ne feledkezzünk meg a remek MÁV-akcióról sem, mely során ötszámjegyű összegért árultak (érvénytelen) vonatjegyet a menekülőknek, de amikor utazni is akartak, kárörvendő pofával tiltották meg nekik a továbbmenetelt. Ha valaki összegyűjtötte a szemetet a Keletinél, az nem a CÖF volt, (bár szinte magam előtt látom a III/III-as Csizmadiját és lóva(la)g Zsocát, amint hurcolja a kukát, amibe nekik kéne kerülni, de ez soha meg nem valósuló álom) hanem az önkéntes segítők által a menekült gyerekekből szervezett csoportok. A határon ugyanígy konténert sem biztosítottak nekik, hát a szemét nyílt színen maradt. Mindenesetre szívesen próbát tennék veled és az ilyen aljas dolgokat terjesztők ellen, ti meddig lennétek a menekülőktől elvárt mértékben nettek és takarosak a minimális higiénia lehetősége nélkül.

  • bocs, falusi, most látom, te részletesebben és jobban írtad a cáfolatot Katona Zsombornak….. hozzátenném még azt, hogy az igen tisztelt magyar hatóság határra kirendelt alakulatai a kerítésen át dobálták az embereknek az élelmet, mintha azok az állatkert ragadozói lettek volna. Van miért szégyenkeznünk a nagyvilág előtt.

  • még valami: a magyar-izlandi focimeccs idején Koppenhágában voltam, ahol a kikötő mellett hatalmas kivetítőn lehetett nézni a meccset. Számtalan büfé működött, szemét mégsem volt, mert a menekült fiatalok rendszeresen gyűjtötték a hulladékot. Mindenesetre Budapesten a Sziget-fesztiválon jellemzően nem menekültek vettek részt, mégis több napba tellett, amíg az iszonyatos szeméthalmokat eltakarították.

  • gyuri te milyen hatszázezer kultúrára tanítóra utalsz? csak nem azokra a gazdag moszlimokra, akiknek letelepedési kötvényéért Rogánék bagóért (és némi baksisért) cserébe elkótyavetyélték a legszebb budapesti palotákat?

  • ppp,
    ha már ennyire lementél trágárba,hát lásd,hogy nem vagy a magyar nyelv egyetlen megalázója.Géyza”farkát”akkor képviselném,ha téged védenélek.Elfogadom,hogy nekem többé ne írjál,de azért én néha majd a többiek értésére adom,ha már nagyon undorodok tőled és a veled azonosuló csatorna patkányoktól.

  • Tüske Zsófia,
    félreértettél.Nem gondoltam semmiféle moszlimokra.Még az operával szembeni balett intézeti palota megvásárló sejkjére sem.Ott legalább egy”kultúr intézmény”lesz felállítva szőke kiszolgáló fiúk és lányok kiséretében burnuszos urak számára. Arra hatszázezer magyarországhoz mindig lojális, önmagát mindig magyarnak hívő született intelligenciát,kultúrát,alkotókészséget képviselő zsidóra gondoltam akiktől az1920-tól kezdődő törvények alapján sikerült Turullandnak megszabadulnia 1945 végéig.Ezáltal a már eleve megérdemelt minimum 600.000 helyet előkészíteni a mai bevonuló barbár megszállóknak.A hölgyeknek máris ajánlhatom a sok-sok fejkendő és burka beszerzését,mert az utcákon és a strandokon a bikini,a szájrúzs és a frizura igencsak ismeretlen fogalommá vagy történelmi múlttá fog válni.

  • Hazánkban a vezérkar az áttelepítettekre, az áttelepítettek és a helyiek özötti háborús szembenállásra építetten egy USA típusú rendőrterror államiságot akartak intézményesíteni. Még a törvényeket is létrehozták ehhez.
    És persze, mindent megtettek annak érdekében, h létre is hozzák ezt a helyzetet.
    A nyakunkba toltak nagyon durva szopatása mellett performansz előadásokat is szerveztek bőven, a durva félelemkeltő, uszító propaganda hitelesebbé tevése érdekében.
    Hálistennek, az osztrák sógorok egy autókonvojjal megtörték a nyugati határainkon létrehozott kemény blokádot (az autókonvojjal sok áttelepítettet átvittek a határon), ezzel elvették a lehetőséget a feszültség polgárháborús szintig való növeléséhez. Az egészségügyi vészhelyzet (a másik pillér) propaganda is szépen összeomlott.
    Ezután nyitották meg a déli határaink alatti útvonalat (ez rövidebb is Nyugat Európa felé).
    Ott lényegesen kisebb valós terhelés mellett, lényegesen nagyobb szart sikerült keverni. Szépen felélénkítették a vendégmunkásokból korábban létrehozott kolóniákat is.

  • Falusi Tüskés Zsófia!

    Siralmas szalmabáb érveitek vannak, mi itt élünk, és nem menekülünk el azért mert valakik szemet vetettek a hazánkra és Európára, és nem alázkodunk meg mert szerintetek az olyan cuki és trendi, nem kell megmagyaráznotok tudálékosan hogy, mit lássunk és mikor csukjuk be a szemünket, mit hogyan kell éreznünk vagy értelmeznünk, mi a jó nekünk és mi a rossz, miért nem a Ti jóléttől gondtalan, hite és nemzet elhagyó liberális agyatokkal gondolkodunk! Mellesleg förtelmesen undorító hogy, pont azok a legerkölcsösebbek és leghálátlanabbak akik szándékosan vagy kényszerből, elmenekültek vagy cserbenhagyták a hazájukat, amikor az bajban volt vagy nem vetette fel a jólét, azonban mélységes tisztelet a jószándékú és segítőkész kivételnek és az alijázók érthető okokból nem tartoznak a fent említett díszpéldányok közé!
    Ha nem lennék sportszerű úriember akkor a sok szócséplés helyett azt is mondhattam volna, KIBICNEK KUSS!, de nem mondom mert a kibic kiszámítható és nem késsel sompolyog az ember háta mögött, másrészt beismeri ha rossz tippet adott! Ja, és a felsorolt médiák közül csak a MTV ismerős és egyetlen párttal sem szimpatizálok, különösen a Fidesszel nem, bármilyen furcsa számotokra, vannak még ilyen pártokon kívüli, kizárólag nemzetben gondolkodó kövületek is Magyarországon!

  • Sok gyűlölet és sok kárörvendezés,rossz kívánása szerepel a szeretett „baloldali értelmiség” terítékén. Ennyire képesek.

  • tóth péter
    2016 augusztus 26
    2:54 du.
    Sajnos ez nem csak a bal odalra jellemző, hanem az összes megélhetési politikus által megfertőzött többi hívőre is!

  • tóth péter,
    beírásaid arra hajaznak,hogy te egy máltai lovagrendi leánynevelő intézetéből pottyantál ide.

  • Pottyanni nem pottyantam,csak meghívtatok! Azé vagyok itten.

  • tóth péter,
    azt hiszem tévedésben vagy.Hívott téged a malche móvesz.Rossz helyre érkeztél.

  • Gyurika: ha csúnyát mondtál —biztosan magadból indultál ki.!
    Tudod mit jelent ez : mindenkinek annyit amennyit Ő nekem !
    Nahát ehhez kell tartani magad.Ez úgy működik,hogy abban a pillanatban amikor koponyádban ,adott helyen megfogalmazódott,onnantól kezdve neked ugyanaz jár.!
    Nagyon üdvözöllek.

  • Minden jó valamire és az is változó, h kinek mi mire jó.

  • Rákerestem a gyuri10 által többször is használt kifejezésre.
    Az eredményen megláttam, milyen intenzíven szűrnek mindent. Az itteni kommenteket is.
    https://www.google.hu/?client=firefox-b#q=malche+m%C3%B3vesz&gfe_rd=cr

  • Parács Péter Pál

    Ugye megmondtam!

    Mit csinál most Putyin!? Akkor összefügg vele a migráns kérdés és Európával szembeni motivációi.

    Max. kettő éven belül kiderül.

    PPP

  • Nagyula,
    brávo!Szarva között megfogtad a tőgyét.A lényeg,lényeg marad. Egyébként először használtam ezt a kifejezést,pedig sokan rászolgáltatok már előtte is.