Kerekes Sándor válasza a Professzorok Batthyány Körének — Süllyedj a föld alá szégyenedben!

2016 augusztus 24 7:10 du.36 hozzászólás

A Professzorok Batthyány Köre az Európai Unió és a migránsok ellen lázít, így igyekszik bizonyítani az Orbán rezsimnek, hogy maximálisan lojális a rendszerhez. Először a fideszes professzorok gyalázatos közelményét olvashatják, közvetlenül alatta pedig szerzőnk, Kerekes Sándor válaszát…

*

A Professzorok Batthyány Köre Orbán Viktor társaságában.

A Professzorok Batthyány Köre Orbán Viktor társaságában.

Tudta-e, hogy az Európai Unió felelőtlen politikusai a népvándorlás kezelésében elkövetett balfogásaik terhét akarják szétteríteni egész Európán? Tudta-e, hogy ezt hatalmuk jogilag kétes kiterjesztésével próbálják elérni? Tudta-e, hogy Európa védelmében eddig Magyarország tette a legtöbbet? Tudja-e, hogy a magyar példán egyre több európai polgár bátorodik fel és tér észhez? Hogy a mi népszavazásunk döntően befolyásolhatja a tagállamok és az EU központjának jövőbeli viszonyát? Tudja-e, hogy Magyarország és egész Közép-Európa önvédelmi ösztöne a keleti inváziókkal szemben évszázadok alatt alakult ki, és ennek elfojtása mindig is végzetes következményekkel járhatott volna? Legyen tisztában vele, hogy a népvándorlással szembeni kemény fellépés és a kampánykérdésekbe ágyazott leegyszerűsítő állítások ellenére az igazi menekültek befogadásra találnak Magyarországon! A kampány bizonyosan nem találkozik mindenki ízlésével, de ettől tekintsünk el! Értsük meg, hogy a részvétel a népszavazásban sorsdöntő jelentőségű, és a helyes válasz: NEM!

Kiadó: Professzorok Batthyány Köre.

**

Hát ide figylj, Professzorok Batthyány Köre, te szánalmas, gyáva, gerinctelen, hipokrita csoport! Mondhatom, hogy a lehető legrosszabkor tűntél fel újra, a hallgatásból és az obskurus nihilizmusodból. Ugyanis éppen ma reggel került a nyilvánosság elé a német sajtó révén, az a kronologiai visszatekintés és összefoglaló, amely a tavaly szeptemberi menekültválság eseményeit eleveníti meg újra, óráról órára kiterjedő alapossággal.

Ennek lényege az, hogy amikor Orbán Viktor utasítására a menekülteket gyalogosan útnakindították a Keleti Pályaudvarról, (Emlékszel? Előzőleg napokig nem engedte a rendőrség hogy elhagyják a pályaudvart.) azok pedig nekivágtak az országútnak, gyalog, étlen-szomjan, nos, erről Angela Merkel a nyaralása közben értesült. A magyar intézkedés kész helyzet elé állította Ausztria és Németország kormányát. Ekkor két alternatíva volt lehetséges: a menekülteknek erőszakkal útját állni, vagy beengedni őket a szolidaritás alapján. Természetesen Angela Merkel az utóbbit választotta, hiszen fel sem merülhetett benne a lehetőség, hogy esetleg a menekültek közé lövessen. A döntésre három órányi idő állt rendelkezésére.

Nos te ostoba és gonosz Batthyányi Kör, ezeknek a tényeknek a fényében nem szégyenled magad a tudatlanságodat gyalázatos hazudozással és gerinctelen ostobasággal tetézni? Az emberi tisztességnek már egyetlen szemernyi maradéka sincsen meg benned többé? Így ”védte meg Európát” a Te Orbán Viktorod? Így hazudjátok el mindannyian amit tettetek, illetve amit tennetek kellett volna, de elmulasztottatok?

Nos, Professzorok Szégyenteljes Lucifer Bizottsága, neked elsősorban kellene, éspedig örökre, otthon maradnod október másodikán és azután is mindörökkön örökké, Ámen! Mert ha eddig még nem, akkor ezzel a legutóbbi nyilatkozatoddal olymértékig kompromittáltad magad, hogy ha a helyedben lennék, nemhogy a nevedet, de még az arcodat sem lenne többé szabad bárhol megmutatnod. Tünj el, süllyedj a föld alá jólmegszolgált szégyenedben és elő ne kerülj addig, amíg bűnbánattal és szorgalommal le nem vezekelted az elmúlt évek aljasságait, amelyekkel minden tisztességes embert megbotránkoztattál. Ég veled és jobb erkölcsöket!

Kerekes Sándor

36 hozzászólás

  • Az elso mondat mindjart selejtesre sikerult:

    ” A Professzorok Batthyány Köre az Európai Unió és a migránsok ellen lázít, így igyekszik bizonyítani az Orbán rezsimnek, hogy maximálisan lojális a rendszerhez. ”

    Mi van, ha nem akarnak semmit sem bizonyitani, egyszeruen csak ez a velemenyuk?

    Ha jol remlik a Pesten szemetelo es az utcan szaro vadembereket azert nem engedtek annak idejen tovabbmenni Ausztriaba, mert sem az osztrak sem a nemet kormany nem volt hajlando fogadni oket. Csak nem azt gondolod, hogy az Orban meg akarta oket tartani?

    Erdemes lett volna kedves Sandor meghallgatnod az Orban idevago beszedet. Valahol meg mindig fenn van a Youtube-on.

  • Tegyük azt hozzá, hogy a keleti pályaudvaron szándékosan feltartóztatták a migránsokat, hogy lássanak a magyar emberek menekülteket, hogy híreket gyártson és elárassza vele a mindennapokat a kormányzást nem végző kommunikáció-kormány. Mert különben az emberek azt sem tudnák, hogy néznek ki, nem lehetne olyan elsöprően sikeres a gyűlöletkampány. (Való igaz, hogy egy átlag magyar több UFÓ-t és idegent lát, mint migránst életében – Erről egyébként egy valós ipsos kutatás ad lesújtó képet. A magyar ember 70-szer több muszlimot feltételez az országban, mint amennyi valójában él. Ilyen magas tévhit és eltorzulás egyik szondáztatott országban sincs. Összehasonlításképpen Németországban, ahol évtizedek óta élnek muszlimok millió számra ott alig látják a muszlimokat, csak 3,2-szeres ami a magyaroknál 70szeres eltérés).

    Orbán Viktor egyik nap azt mondta, hogy 100%-ig megvédik Európát, ezzel szemben ma is térképpel és vonatjeggyel látják el az országba jutott menekülőket, had menjenek tovább Európába, Ausztria irányába.

  • Bravó Sándor! Lefordítom nekik az ő nyelvükre. Tehát odaküldöd és én is őket, ahova a lovagkeresztes párja szokott küldeni mindenkit, eh?:)

  • „Ég veled…..!”
    Sándor, Te tényleg tagja voltál a Professzorok Batthyány Körének ?

  • Kedves Kerekes Sándor!
    Már többször elmondtam a környezetemben mindenkinek, a római szenátor (Cato minor) aktualizált mondatát:
    „Ceterum censeo Carthaginem esse delendam” azzal a kiegészítéssel, hogy Karthago helyett a „G” értendő.
    De nincs vállalkozó.

  • fasiszta (főnév)

    1. A fasizmus híve; tekintélyelvű, erőszakon alapuló politikai elmélet követője, aki a más véleményűeket elnyomja, elpusztítja, tagadja a demokratikus és más elképzelések létjogosultságát, és saját szervezetét minden más fölötti uralkodásra jogosultnak tartja.
    Mussolini fasisztái félelemben tartották a rendszer ellenségeit. A baloldali nézet szerint a német nácikat is fasisztáknak nevezik. Az olasz fasiszták már az 1920-as évek elején hatalomra kerültek.

  • A legjogszerűbb, legdemokratább, legemberségesebb válasz a kormánynak október 2-ra:
    http://tasz.hu/politikai-reszvetel/uzenj-kormanynak-szavazz-ervenytelenul

  • ötvenhatos, a gugli a barátod, nem kell Kerekes Sándort hülye költői kérdésekkel zaklatnod: http://www.bla.hu/professzorok/tagok.php

    annyi módosítással, hogy Ángyán József a napokban kilépett közülük: „szervilis és hazug szervezet” indoklással.

  • Moshe Akiva
    2016 augusztus 24
    11:01 du.

    „Orban idevago beszedet”

    Orbánnak mindenre van „idevágó” beszéde, és az ellenkezőjére is!

  • György Molnár

    Ezek a „professzorok” mocskos gazemberek, de ugyanilyen Erdő Péter bíboros is……Hogy halnának éhen!

  • A cikkhez:
    Van valami tévedés egyik állításában is!
    A Keletiben feltartott menekült csoportot azért nem engedték tovább a határhoz, mert éppen akkor vacillált Merkel elnökasszony a menekültek befogadásán.
    Figyelmesen kisértem annak a hétnek eseményeit, Merkel politikáját. Hételején hallani sem akart a menekültekről, hétközepén már ingadozott, a hétvégén már „tárt karokkal várt minden menekültet”!
    Valószínű attól félt, hogy majd a világ nácinak tartja a németeket!
    A magyar és német kormány akkor tárgyalt ezen, tehát m.hatóság NEM engedhette tovább őket!

  • A fenti írás HunCanadanak is szólt!

  • Én egy másik oldalát látom a történetnek : Orbán és a Fidesz fél !!! Már mindent bevetnek, hogy „jól” jöjjenek ki a saját mocskukból és most nem átallják az idős tudósokat is nyomás alá helyezni , – sztem felkérésre/parancsra készült a hazaffyas felhívás.
    Szervusztok, jó napot !

  • Minden diktatúrának volt egy megvesztegetett, eltévelyedett magas szellemi nívójú holdudvara. Ez a kis korcs társaság ad szellemi legitimációt ordas eszméknek.
    Nem mintha a népet nagyon érdekelné, hogy a politikai vezetés szellemi tevékenysége kimerül a demagóg propagandában és a korrupció legteljesebb monopoliumában.

  • Kedves Figyelő, ez is egy álláspont, vagy emlékezet. Köszönet, hogy megosztotta. De nézzük meg egy másik aspektusból is. Én is végigfigyeltem azt a hetet, sőt úgy általában mindent több szemszögből is végigfigyelek. Még pontosabban az történt, hogy miután a magyar kormány nyáron előbb bejelentette a Dublin 3 rendelet végrehajtásának felfüggesztését, aztán inkább visszakozott (fogalma sem volt, hogy mit csináljon, kapkodott jobbra, kapkodott balra), kitalálta, hogy akkor legalább legyen politikailag hasznos dolog ebből. Politikailag az a hasznos, hogy feltorlaszolja a menekülteket, legyen egy kis sátortábor a főváros kellős közepén, had szóljanak a csúnya migránsokról a hírek, lássanak a fővárosiak is egy kis menekült hadat. Tette ezt egyik pillanatról a másikra. Hiszen hétfőn még segítette a menekülteket fel a Németország felé közlekedő RailJet vonatra, másnap meg „senki sehová, itt fogtok táborozni a pályaudvaron” volt a magyar vezényszó. Ezt látva Merkel valóban nem tehetett mást, mint a szír menekülteknek könnyített bejutást ígért Ausztria és Németország felé. Ennyit mondott, nem többet, hiszen azt valóban nem kockáztathatta meg, hogy esetleg fegyveresen álljon sorfalat, és olyan menekülők közé lőjön, akik fegyverropogás, bombák és a terror elől menekülnek amúgy is. Egy percig sem hezitált Merkel, akit a magyar kormány a feltorlasztott menekültek tömegével kész helyzet elé állított. Egyébként már ezen a napon a német kancellár azt mondta, hogy félreértés, hogy minden szír mehet Németországba.
    A másik, hogy kérem Figyelőt, vagy bárkit, hogy mutasson egy eredeti hivatkozást -lehetőleg németet és a kancellártól származót – arról, hogy Merkel valaha is így fogalmazott, hogy „tárt karokkal várja, és meghívólevelet küld a menekültek”. Ezt sok helyen olvasni, főleg a magyar kormány kommunikációjában – melyet a hozzászólók, mint most Figyelő is ellenőrzés nélkül átvett. de ilyen mondat ebben a relációban így soha nem hangzott el.

  • Kedves Bánfi, felkeltette érdeklődésemet!
    Megtenné azt, hogy leírná részletesen miben nyilvánulnak meg, a mai kormány „ordas eszméi”?

  • mavtelep
    2016 augusztus 25
    10:29 de.
    A diktátor mindig fél. De nem ebben látom a megoldást.
    Régi, bevált trükk, úgynevezett „veszélyhelyzetet” generálni, és rájátszani az erős emberre. A diktatúra egyik alapeszköze.

  • Miklos Banfi
    2016 augusztus 25
    11:11 de.
    Inkább idealisták, mint realisták, meg demagógok.
    A három kiemelt demagóg csoport a papok, orvosok, tudósok. Ezek mindig a dogmák mentén haladnak.
    Ezzel együtt egyetértek a beírással, mert van az a pénz, amiért korpásodik a hajuk.

  • Ha ekkora hajcihőt csinált volna a világ a múlt században úgy 1936 táján a berlini olimpia idején,talán nem jut hatmilló zsidó a gázkamrák martalékává. Németország soha a büdös életben nem fog megszabadulni a felelőssége alól, hogy nem tett semmit ennek megakadályozásában. Lett volna módja a világnak megakadályozni a bajszost az őrült terve kivitelezésében. Most akarja megjátszani a bűnbánót? És ugyan ez vonatkozi a magyarokra is. Nem volt még egy olyan ország mint Magyarország akik olyan lelkesen kiszogálták a fasiszta Németországot. Most akarják megjátszani magukat, hogy a magyarok is tanultak a leckéből? Orbánt én sem kedvelem de sajnos egyet kell értenem abban, hogy nem kíván „menedéket” adni a „menekülteknek”. Az elmúlt hónapok talán elég magyarázatot adnak azoknak akik emiatt támadják. Hadd ne soroljam: a Franciországban elkövetett merényletek talán érthetővé teszik a döntését. A túlzott muszlimgyülöletnek én is ellene vagyok. Ma a muszlim, de holnap ismét a zsidó lesz a legnagyobb ellenség. Már most hallani olyan fejhangokat, hogy ezt az egészet a zsidók csinálták, hogy ne ott az ő határaikon legyen a háborúskodás, hanem Európában.

  • HunCanada

    2016 augusztus 25
    11:27 de.
    Sajnos, nem tudok „eredeti hírforrást” idehozni, mert mindezt az interneten figyeltem és regisztráltam. De, állitásomat azt hiszem az elmúlt események igazolták.

  • Avi ben Giora
    2016 augusztus 25
    1:19 du.
    „Már most hallani olyan fejhangokat, hogy ezt az egészet a zsidók csinálták, hogy ne ott az ő határaikon legyen a háborúskodás, hanem Európában.”
    Ezt a fejhangot most Te találtad ki, mert szeretnél egy jót antiszemitázni vagy valami konkrétat is tudsz mondani? Mellesleg semmi logika nincs benne, Izraelnek sokkal előnyösebb, ha a körülötte elhelyezkedő muszlimok egymást írtják, mint hogy az ő európai jól bevezetett baráti, kereskedelmi és pénzügyi kapcsolatait az európai iszlám térhódítás miatt elveszítse.

  • Lélfai Szilárd

    – „Hát ide figylj,” Kerekes Sándor, „te szánalmas, gyáva, gerinctelen, hipokrita csoport!” (a hat, még ha ökör is többes szám!) Ami a németek kronológiáját illet: a liberális sajtó igyekszik mindent másra kenni, igyekeznek Merkel ballépését mások nyakába varrni!

    -„..ennek lényege az, hogy amikor Orbán Viktor utasítására a menekülteket gyalogosan útnakindították a Keleti Pályaudvarról, (Emlékszel? Előzőleg napokig nem engedte a rendőrség hogy elhagyják a pályaudvart.) azok pedig nekivágtak az országútnak, gyalog, étlen-szomjan”… Aki két ellentételes értelmű mondatot egymás után leír, azt már általános iskolában megbuktatják!

    -‘A magyar intézkedés kész helyzet elé állította Ausztria és Németország kormányát.” Tudom Maga szerint Orbánnak le kellett volna telepíteni 1,5 millió Németországba menni akaró migránst!

    – Mivel magának szelektív a memóriája, Merkel nem 3 óra alatt döntött, hiszen több éve tudták, hogy több millió menekült akar Európába jönni! Meghirdette a Willkommenskulturt és bejelentette, hogy Németország évente képes 800.000 bevándorlót fogadni!

    -„Nos te ostoba és gonosz Kerekes Sándor, ezeknek a tényeknek a fényében nem szégyenled magad a tudatlanságodat gyalázatos hazudozással és gerinctelen ostobasággal tetézni? Az emberi tisztességnek már egyetlen szemernyi maradéka sincsen meg benned többé?”

    – Ha Orbán Viktor nem építtet kerítést, akkor a macedónok, szerbek, horvátok a mai napig engednék számolatlanul a migránsokat, és a németek újabb statisztikáját lehetne lobogtatni, Orbánék fizetik a migránsokat, hogy így pusztítsák el Nyugat- Európát!

    – Azért ne keseredjen el K.S., a szellemi ikre gratulált az irományához!

  • Kb. két éve Bayer Zsolt vetette fel a Magyar Hirlapban, a szokásos heti rovatában, hogy miért nem bombázta szét az angolszász légierő az Auschwitz felé menő max. 11-12 sinpárt, ezzel megakadályozhatta volna több millió szerencsétlen zsidó halálát . Éveken át egy bombát sem pazaroltak ilyen célra… SZÉGYEN! (Drezdát képesek voltak a földig égetni…). Ez a Bayer-cikk akkor nem vert ki semmiféle biztosítékot !!!

  • Lélfai Szilárd

    Kedves Avi!

    – Nem hiszem, hogy józan ésszel bárki is a zsidókat vádolná a migráns áradatért! Az, hogy Gyuri bácsi zsidó, a kutyát sem érdekli, inkább az eszement szabadkőműves elképzelései a probléma! Az pedig, hogy Európa vegyen fel kölcsönt és abból tartsa el a bevándorlókat, ZSENIÁLIS!

  • Figyelő
    2016 augusztus 25
    1:36 du.

    Kedves Figyelő. Borítékoltam, hogy nem tud forrást hozni és ez nem az ön hibája, hiszen ilyen forrás nem létezik.

  • HunCanada,
    Nem tudok hozni forrást, mert ez a mondat ahogy írtam, NEM idézet volt, hanem egy szimbolikus gesztusnak írtam.
    Nehéz ezt megérteni?

  • Figyelő
    2016 augusztus 25
    10:55 du.

    Figyelő mi ez az agresszivitás? Szépen leírom, hogy nem az ön hibája, hogy nem tud forrást hozni, mert ilyen kijelentés nem hangzott el Merkeltől. (Bár előszeretettel azt mondogatják, hogy Merkel MONDTA) Erre betámad egy szinten aluli „nehéz ezt megérteni”-vel? 🙂 Istenem.

  • Köszi, Moshe!
    Te sokkal ügyesebb vagy, mint én!
    Remélem, hogy ez ki elégiti HunCanada kérelmét.

  • Létezik még józan ész? Van forrásom és bármennyire meglepő. De már hallani más okos fejtegetéseket. Példul olyant,hogy egy csoport azt szeretné, ha minél több úgynevezett egy eurós munkaerő érkezne Európába. (a minap a portugálok mondták ők hajlandók kétszer annyi menekültet befogadni mint amennyit a kvóta kiírt nekik.) Egyébbként Izraelnek sok haszna nincs Európából. Hivatalosan nincs bolykot az izraeli árura de egyre kevesebb az olyan EU ország ahol megveszik az izraeli terméket. Most bármilyen fura de két piac hozza a pénzt. Az egyik az oroszok, a másik meg a törökök.

  • Kedves Avi, a probléma csak az, hogy a menekültek nem akarnak dolgozni, hanem állami segélyen akarnak élni!
    Izrael problémája azért van, mert még ma is Izrael ellenesség uralkodik Európában.

  • Kedves Sándor, Te pont olyan korlátolt hungarofóbiás, megszállott bosszúálló vagy mint Szigetvári Viktorka, remélem összeragadtok!

  • „….molmossimon
    2016 augusztus 25
    4:58 de.

    fasiszta (főnév)

    1. A fasizmus híve; tekintélyelvű, erőszakon alapuló politikai elmélet követője, aki a más véleményűeket elnyomja, elpusztítja, tagadja a demokratikus és más elképzelések létjogosultságát, és saját szervezetét minden más fölötti uralkodásra jogosultnak tartja…..”
    Mivel csinált ettől kevesebbet a kádár rendszer?

  • Ja ! ? Hogy azt „FORRADALMI” munkásparasztkormánynak nevezték: És ez mindenre feljogosította?

  • Kedves Figyelo!

    Szivesen! Meg erdekesebb, ha a hozzaszolasokat is elolvasod.