Nagyobb biztonság csak úgy teremthető Európában, ha Angela Merkel útján jár minden tagállam

2016 augusztus 29 8:23 de.60 hozzászólás

Miközben a magyar jobboldal árnyalatok nélkül ítéli el Angela Merkelt, fontos látni, hogy a német kancellár továbbra is felelősen és józanul viselkedik látva Európa válságát. Meggyződődésem, hogy nagyobb biztonság csak úgy teremthető Európában, ha az ő útján jár a közösség minden tagállama.

Angela Merkel. Fotó: BBC

Angela Merkel. Fotó: BBC

Nyilván senki sem hibátlan, és a menekültválság legsúlyosabb hónapjaiban minden fél követett el hibákat. De az embertelen és illuzórikus, nacionalista elzárkózás csak félelemet, bizonytalanságot és védtelenséget szül, ráadásul állatként kezel embereket.

Igaza van Merkelnek, amikor a kvótákon alapuló európai uniós szolidaritást alapvetőnek tartja a megoldásban. Kell mellé még közös határőrizet, közösen végrehajtott integrációs és kiutasítási politika, és közös titkosszolgálati erőfeszítés. A párhuzamos társadalmakat teremtőket pedig ki kell és ki lehet szorítani, mert vannak közös értékei Európának, amelyeket el kell fogadni sokféleségünk tisztelete mellett.

Napjaink vitáiban nem jobb- és baloldal válik el egymástól, hanem a centristák és a szélsőségesek. Előbbiek együttműködést és nyitottságot képviselnek, utóbbiak bezárkózást és nacionalizációt. Sokak félelme jogos, minden politikusnak válaszolni kell e szorongásra. De az árral nem csak úszni kell tudni, hanem irányítani is kell. Különben csak néphülyítő félelemkeltés ural majd minden.

**

Szembe kell nézni mindazzal, ami a gyűlöletre alapult múltunkban

75 éve történt a kamenyec-podolszki mészárlás, amelynek közel 24 ezer, döntően magyar zsidó esett áldozatául. A Körösmezőn kialakított internálótáborból szállították tovább haláluk helyszínére a kivégzetteket. Tegnap és ma rájuk emlékezünk.
És nem feledjük azt sem, hogy ez az a borzalom, amit Szakály Sándor, az Orbán-kormány egyik hivatalos történésze csak egyszerű, idegenrendészeti eljárásnak minősített. Szégyen.

Magyarország csak akkor lehet nyugodt, élhető, békés ország, ha közös múltunk feldolgozását nem valóságtagadással végezzük el. Ezer és egy dologra van okunk büszkének lennünk, és közben nem gyengeség, ha szembenéznünk azzal is, ami gyűlöleten, kirekesztésen alapult.

Szigetvári Viktor

60 hozzászólás

  • Szigetvári Viktor,
    sajnálom,de a mai „menekült válságot”(Európa megszállását) össze mosni a kamenyec podolszkiji tömegmészárlással több,mint az „Istenadta” hülyítése és alattomos történelmi mosakodás.Ha ezt a loksot megeszik akkor”a magyar név megint szép lesz”?Mondom ezt annak ellenére,hogy Európa igenis megérdemel sok millió muzulmánt burkával,saríjjával,burnusszal vagy anélkül.Kvótával vagy anélkül Terror legényekkel és alamizsnát kikövetelőkkel.

  • Te mondd Viktor bácsi! A házadba befogadnál menekülteket? Etetnéd itatnád őket és még ahzt is eltűrnéd ha a nejed és lánygyerekeidet megerőszakolnák? Te ha ennyire pártolod a menekülteket akkor miért nem fogadod be őket a saját házadba? Merkel néninek is ezt ajánlották már sokan. Fogadja be az arab menekülteket a saját házába vagy egyenesen vigye őket a Bundestagba és alakítassa át menekült szálássá. Megnyugtatlak Merkel anyó nem lesz negyedszer is kancler Németországban. Saját pártja fogja valagba rógni. Ne gondold azt hogy egy rasszista vagyok, ám soha sem az a menekült részesül segítségben (sok példát tudnék rá mondani) aki valóban rá is szorul. Egy dolgot ajánlanák önnek. Ha ön képviselő akkor inkább a saját háza táján sepregessen.

  • Viktorka még kifelejtette, hogy 84 éve a holodomornak 8 és fél millió áldozata volt (annak kb. 10 százaléka zsidó), meg még sok egyebet…
    Pártja most ment le ismét egy százalék alá.
    Nem hittem volna, hogy Chris ismét visszaengedi ide a KHH-ra…

  • ” Szembe kell nézni mindazzal, ami a gyűlöletre alapult múltunkban ” Nos a fenti cikkből ez az egyetlen mondat amire érdemesnek éreztem felfigyelni, és amit egyből magamévá is tettem. Bizony nem ártana elkezdeni szembe nézni kedves Viktor, mivel ez ügyben ott nem sok történt. Azonkívül a mondatnak semmi köze a muzulmán beözönlési igyekezetéhez amit az 1978-ban született fiatalember nem is tudhat. Gyuri10 hozzászólásában megemlíti, hogy ” Európa igenis megérdemel sok millió muzulmánt burkával,saríjjával,burnusszal vagy anélkül.Kvótával vagy anélkül Terror legényekkel és alamizsnát kikövetelőkkel. ” Ezt is elfogadom kritika nélkül, mivel ahogy mondani szokás ” nem áll messze az igazságtól. De ami az egészben kifejezetten zavar, hogy globálisan ijesztően csekély azok száma akik felismerték,hogy ami most történik, az tragikusan egy olyan veszély amiben ha beleroggyanunk nem lesz kiút. Talán ahhoz éveket kellett a Közelkeleten élni, hogy az ember felismerje, hogy tulajdonképpen mi is az a gondolatvilág amelynek eredménye az a vad toleranciát nem ismerő, másságot gyűlölő, és megsemmisíteni kivánó elkötelezettség amit az Izlám képvisel. Vonatkozik mindez a nyítan radikális, vagy csak hallgatagon beleeggyező lelkületekre egyaránt. Megírom őszintén, hogy nem vérzik a szivem Európa sorsa felett különösen, de mégis írtózom belegondolni abba a folyamatbanami feltevésem szerint osztályrésze lesz annak a kontinensnek. Viszont csendben reménykedek, hogy tévedjek.

  • Szigetvári magyarellenességét megértem, de figyelhetne a központban történtekre is, mivel a Mazsihisz rettegése egy közlemény kiadásában materializálódott. Ugyanis Budapest központjában a zsidó egyetem és egy „zsinagógakörzet” mellett (hogy mik nincsenek ebben a fasiszta kis országban?) muszlim imaház épül. Ettől nagyon félnek a kettős identitással rendelkezők és kérik az összes hatalmi tényezőt, hogy ezt az építkezést haladéktalanul akadályozzák meg.
    Persze a kettős mérce feltalálóit nem érdekli, ha ez egy katolikus templom mellett épülne, a katolikusok tiltakozása már gyűlölet-bűncselekménynek minősülne.
    ……..
    Közben Németországban megalakult a törökök pártja.

  • charlie,
    tudom,hogy te nagyon megértő vagy,ameddig a más káráról szól a nóta.Majd ha az Európát elözönlő iszlámnácik nem mellé,hanem a Bazilika helyére fognak mecsetet építeni,akkor is remélhetőleg ilyen megértő leszel és az építkezésben is segédkezni fogsz. Tudjuk ugye,hogy a szemináriumi részvétel is a békét szolgálta.

  • Viktor.
    Úgy írsz dolgokat mintha nem is az országban élnél.a hétköznapi magyar emberek sorsát nem ismered.Nemigen mentél azon a nyomvonalon végig , ahol a kedves migránsok letaroltak mindent,félelmet keltettek,félelemben éltek az emberek.Úgy látom hiába is lettél volna ott nem lettél volna képes azon emberek problémáit megérteni. A te gondolkodásod,megnyilvánulásaid legalább olyan szélsőségesek mint amiről beszélsz— ha nem szélsőségesebb!
    Aki az emberek érdeke mellett elbeszél az nem fog annyi szavazót összeszedni,hogy miniszterelnök legyen.Változtatni kell nézeteiden,hogy ezen az úton el tudjál indulni,embereket magad mellé állítani,mert most úgy tűnik –mintha pálya széléről beszélnél és néha nagyokat kiáltanál a bírónak.Tévúton jársz!
    Még lehet rajta segíteni—talán.

  • Sok közelkeleti ország is : „…. igenis megérdemel sok millió muzulmánt burkával,saríjjával,burnusszal vagy anélkül.Kvótával vagy anélkül Terror legényekkel és alamizsnát kikövetelőkkel….” ( mert még nekik sincs.De nagy falról már hallottam. A 700 kilométer hosszúságúra tervezett projektből kb. 500 kilométernyi készült el)
    Ezzel is természetesen egyet lehet érteni.
    Mert aki másnak vermet ás -maga is úgy jár!

  • Avi Ben Giora
    2016 augusztus 29
    12:24 du.
    Alex Schlesinger
    2016 augusztus 29
    2:28 du.
    Ezen bejegyzésekkel nagyjából egyet lehet érteni–nem akartam megismételni.

  • Gyuri bácsi, én azzal vagyok megértő, aki osztja velem „az együtt sírunk, együtt nevetünk”, és a kölcsönösség elvét. Pontosan a Mazsihisz az, amelyik a saját önös érdekeit nézi csak, soha a keresztények gyalázásáért, a magyarok legyilkolásáért, a nemzeti önbecsülésért nem emelte fel a szavát(sőt).
    Az inváziós bevándorlóból meg nem kérnek a magamfajták, jöjjön az bármilyen nációból, tele van a hócipőnk az eddigiekkel is.

  • Avi, én is kérdezhetném ugyan ezt!

  • Felületes propagandacikk, felületes propagandahozzászólásokkal..

  • Almási Alma.
    Engedtessék meg, hogy a magam részéről köszönetet mondjak, a gondos alapossággal, meggondolt hozzáértéssel és nem kevésbé érdemes tanulsággal szolgáló hozzászólásért.

  • Az én szememet leginkább a centristák, kontra szélsőségesek HAMIS dualitás ütötte meg.
    A két vezérlési elv a központi irányítás és az autonómiák a megegyezéseik szerinti szövetségi együttműködése.
    Orbán nem azt mondta, h nem kér az áttelepítettekből, hanem azt, h Ő kívánja meghatározni a mennyiséget.
    Amúgy pedig, a nagy piramis csúcsában tevékenykedők eldöntötték, h megindítják Európa átideologizálását és ehhez ha törik, ha szakad, a nyakunkba döntik azt a Muszlim mennyiséget amennyit elégnek látnak.

  • Latom mar a zsido hitkosseg is, tiltakozik a muszlim imakozpont ellen. Akkor hogy allunk SZ. Viktor ?

  • charlie és minden magyar hazafffyyy,
    saját népetek és történelmetek megismerésére ajánlom nektek, üssétek be a googleba a következőt:Börcsök Mária -A kettészakadt Magyarország- Nekem meg van könyvben is de a googleban szóról szóra felolvasásban meg lehet hallgatni kicsit hosszú,de megéri a három és fél órát.Vigyázat,mert utána lehányjátok saját magatokat Ajánlatos a meghallgatást vagy éhgyomorra vagy egy vödörrel ellátva elkövetni.Merő,turul virtusból aki végig hallgatta,várom a mentegetőzését.Addig is tiszteletem a magyaroknak.(vagy nem).

  • charlie,
    sok évszázad óta tartó idióta döntéseitekkor nem volt még Mazsihisz.A magyar keresztényeket és pogányokat is a magyarok nem legyilkolták,hanem lemészárolták,feldarabolták,szemüket kinyomták megcsonkítva vagy csak a mézben tartósított fejet levágva vitték haza a családnak(lásd szent királyaitok család és barát megsemmisítő tevékenységét).Ha elolvasod vagy meghallgatod Börcsök Mária könyvét,megtanulhatod,hogy kik is vagytok ti.Folytathatjátok nemzeti tradiciótokat:mutogassatok csak továbbra is másokra.56-ban a lincselővitézek termékét láttuk és a krombi kabát tolvajok sem hagytak maguk után erkölcstelenségi kívánni valót.A jelenlegi,történelmi multotok fényezésében igazatok van,mert egy ilyen multtal élni és új generációt becsületes emberekké felnevelni lehetetlenség.De gondolom erre nincs is túlzott igényetek.

  • Gyuri bácsi, köszönöm, ismerem a könyvet. A leírtak is bizonyítják, a magyarság evolúciós küzdelmei nem voltak hiábavalóak, még mindig megmaradtunk a Kárpát-medencében.
    Nem kötelező senkinek sorsközösséget vállalni velünk, ha úgy gondolják, hogy „hányingert keltőek vagyunk” kívül tágasabb.

  • Kedves gyuri10!
    Sokminden számomra is ellentmondásos volt ameddig el nem jutottam a nagy projektig és odáig, h ezt hosszú évezredek óta egy királyszkíta legfelsőbb vezérkar csinálja.
    Hazánkat, Népünket a nagy terv részeként a saját vezérkarunk imperializálta, a legdurvább eszközök használatától sem visszariadva.
    Közben a népünk a hagyományainkban a népi tanmeséinkben, közmondásainkban szerelő tanítások szerint élt és ezt örökítette tovább generációról generációra ameddig a média nyomás durva központi felerősítésével (kötelező templomba járás (fiatalkorban elkezdett központi hitoktatás), közoktatás bevezetése, majd a zsurnalisztika, a szórakoztató ipar bevetése és végül az audiovizuális nyomás a családokba is betelepített propaganda készülékeken keresztül is) sikeresen bele nem rondítottak a gyermekek családi, kis közösségeken belüli szocializálásába.
    Ezzel, a közénk telepített rossz mentalitásúakkal és a felülről ránk kényszerített hitvány szabályrendszerrel sikerült előállítani azt aminek jelenleg a végidejében élünk.
    A biztonságot pedig legjobban az EMBERSÉGESSÉG növeli. Ugyanis, ez tesz bennünket egymás számára kölcsönösen kölcsönösen hasznossá, ezzel értékessé. Az értékeinkre pedig vigyázni szoktunk.
    Az emberségességhez hozzá tartozik a bajok megelőzése, ehhez a kártékonyságok megfékezése a kártékonykodók megfékezésével, jobb belátásra való térítésével is. Ha az adott körülmények között más lehetőség nincs a nagyobb baj megelőzésére, akkor a kártékonykodó megölésével is.

  • charlie,
    óriási evolúciós eredményetek,hogy megmaradtatok a Kárpát- medencében.Ennyi!?Már aki hajlandó volt ott maradni.A te megitélésedet elfogadom alap kiindulásnak.Nekem már 60 éve kívül tágasabb,azért is mert nem éreztem magam előtte sem belül egy barátságosan tágas helyen.Ma már nincs „csak”tőletek hányingerem.Aki oda vágyik az sem túl étvágy gerjesztő.Ha volna egy olyan testrészem,amelyik a veletek levő”sorsközösségben” szeretne lenni már jelentkeznék a műtétre.Nálunk nagyszerű hirurgorvosok vannak.Amit pedig az „evolúciós”fejlődésben elértetek?Nos…Ismered a bő gatya, fütyülős barack és a karikás ostor történetét?!

  • Dalocska a Lambeth Walk újabb változata.
    Orbán fenn űl a várban
    EU nincs a nyakában
    Ám az igazi baj,
    Hogy a kis Vona sem gaj
    Haj

    Magyarország kis ország
    Habár nekik menyország
    Ha a jobbik is zsidó már
    Kihal a Turul madár
    Bár

  • Gyuri bácsi, méltatlannak gondolom, ha egymás pocskondiázásába torkolna a válaszom, ezért inkább boldog, nyugalmas éveket kívánok neked Izraelben.

  • charlie,
    igazad van.Én is annak a reményemnek adok helyet,hogy nálatok is békésebb és nyugodtabb életet élhettek majd MINDNYÁJAN,mint amihez a 20.században szoktattátok magatokat,a veletek élőket és a világ közvéleményét.A jó kívánság mindig jól esik és ha komolyan gondolod,akkor köszönöm.

  • Nagy tévedés ez a cikk!
    Angela Merkel politikája megbukott hazájában,Franciaországban,Belgiumban ….és még sorolhatnám!
    rengeteg terrorcselekmény volt ezekben az országokban és még lesz is…sajnos!
    Az a helyzet,hogy az illegális,alkalmazkodni képtelen,erőszakoló képzetlen,és főleg dolgozni nem is akaró bűnöző csőcselékre ,valamint a velük beáramló terroristákra nincs szüksége Európának,de újabban ők sem „kérik”,de elvárják,hogy a többi ország kvóta alapján fogadja be őket!Milyen alapon akarják kényszeríteni a tagországokat erre,akik független,szuverén államok és összefogva egyre többen tiltakoznak a „nagy ötlet” ellen.
    Aztán arról már ne is beszéljünk,hogy a náluk és a környező
    országokban nevelkedettek közül is egyre több embert szerveznek be a terroristák!
    Ez egy baloldali (persze kisebbségi) agyrém és egyenesen haza ellenes cselekedet,ami arról szól,hogy mindent amit a mai kormány tesz,az csak
    rossz lehet és elleneznek.
    Fogadja be őket az 1 %-os Viktor,meg a hasonlók,de ne itthon hanem egy lakatlan szigeten!!!!!
    Az EU meg Merkel az igazi menekültek érdekében meg a veszélyes
    országokban teremtsenek megfelelő feltételeket,vegyék fel a harcot!
    Na a többség itthon(de a visegrádi 4-ek is)így gondolják!

  • Kedves Tóth Péter!

    Irigylem a nyugalmáért,higgadtságáért és főleg a kulturált
    hangnemért,amellyel Szigetvári Viktornak válaszolt,nem semmi….
    csak az a baj,hogy neki nincs önkritikája,helyzetfelismerése és
    továbbra is képes azon ábrándozni,hogy valaha is miniszterelnök lehet ebben az országban…sajnos hasonló Gyurcsányhoz,meg persze többekhez,de nagy (bár alaptalan) önbizalommal rendelkezik szerencsétlen!

  • Boda megint baromságokat hordasz össze , mint mindig.

  • Viktorunk megint idepottyantott egy rakassal. Bar lehet azt is mondani, hogy kabelt fektetett.

    Mar a cimbol latszik, hogy az amerikai Establishment embereinek szolgalataban all.

    ” … nagyobb biztonság csak úgy teremthető Európában, ha az ő útján jár a közösség minden tagállama. ”

    Hehehe. Tehat minel tobb potencialis, vagy eppen mar kikepzett terroristat visznek be valahova, az annal biztonsagosabb hely lesz.
    Tenyleg kar, hogy lezartak Magyarorszagon a dilihazakat.

    ” Kell mellé még közös határőrizet, közösen végrehajtott integrációs és kiutasítási politika, és közös titkosszolgálati erőfeszítés. A párhuzamos társadalmakat teremtőket pedig ki kell és ki lehet szorítani. ”

    Ez se bakfitty! Viktorunk tisztaban van azzal, hogy a kozos hatarorizet azt jelentene, hogy nincs tobb „menekult”? Lenyegeben sajat maganak mond ellent a geniusz.
    Tovabba ugy latszik nem ismeri a nyugat-europai helyzetet, ahol az integracio egyszeruen nem sikerult lassan most mar 4 generacio utan sem. De majd most fognak integralni, es derivalni is, igaz? Csak meg kell oket eloszor tanitani olvasni legalabb a sajat nyelvukon.

    De abban igaza van, hogy a biztonsagi szolgalat egy jo biznic, allami allas, amit muzulmanok kapnak, hogy a kecske vigyazzon a kaposztara.

    No meg aztan kit rugnak ki? A „nagy” Nyugaton meg a gyilkost sem rugjak ki, babusgatjak, szeretgetik, szabadon engedik, hadd oljon meg meg tobb embert.

    Ha a parhuzamos tarsadalmakat meg lehet szuntetni, miert nem szuntettek mar most meg a nyugat-europaiak, es az eszak-amerikaiak?

    Vegezetul: Tenyleg en sem ertem, hogy mit akar ezzel a sok fekaliaval elerni Viktorunk, amiket igy idorol idore ideokad nekunk? Akad egyaltalan egy ember, aki elhiszi a hulyesegeit?

  • Több hozzászólással egyetértek és szerencsére nem vagyok egyedül!!.
    Ami szerencsétlen geyzát illeti állapotából pillanatnyilag felébredve ,megint „vakkantott” egy okosat….

  • Göllner András

    Na ami odafenn, a hozzászólások rovatában, egy kivétellel, a Géyza hozzászólásán kívül, összegyűlt az valóban elképesztő. A sűrített ganaj ehez képest, bébi-eledel.

    Szigetvári írására sok féleképpen lehet reagálni. Én azt a fajta diskurzust tartom érdekesnek, mely az agyból és nem a végbélből indul ki. Asszem, innen gyorsan most elhúzok, mielőtt végkép kiborul a bili.

  • Na, csak akadt egy, aki hisz a Viktorunknak.

  • Miert csodalkozol ezen Moshe ?
    Az az Gyurcsany tanacsadoja volt, szerinted ?

  • Göllner András.
    Alaposan lerondította a hozzászólókat, mintha mindenkinek legalább emerátusnak kell lennie ahhoz, hogy tudja mi a különbség a ganaj és a bébieledel között. Úgylátszik valóban nem tudjuk, és elkell fogadnunk egy szakértő véleményét. Gondolom Szigetvári fellélegzett,és spekulálhat egy twin-size imaszőnyeg beszerzésén.

  • Göllner András

    Montam – igen most ezt így kell írni – a mosse mindíg le mossa a fikát a falról. Szereti ezt csinálni. Ezért jár ide. Szerintem ideje, hogy egy új álnévvel büszkélkedjen. Ajánlanám a Zsófikát. 🙂

  • Moshe beírása, mindig intelligens, udvarias és találó. Trágár szavakat sem olvasni tőle.
    Bár még lenne itt néhány hasonló!

  • Tanár úr,
    Magára mondják a mezei tehénplecsni mellett:”Hely Bamberger, Banberger semmit nem változtál”.

  • Lehet komolytalankodni, de mi értelme van?
    Épp úgy, ahogy a fizikai erőviszonyok miatt képtelenek voltunk kimaradni a világháborúból, épp úgy nincs elég erőnk kizárni a nyakunkba toltakat.
    Lehet egyetérteni, nem egyet érteni, még kardot csörtetni is, mindenképp ez van.
    Az utasítások hierarchikusan működtetett irányítórendszer részeként működő helyi imperátoraink mellett, mi csak azt tudjuk meghatározni, h a ránk tolt erő építő, vagy pusztító erőként fog-e működni Hazánkban.
    A legfelső vezérkar több vonalon, több formában is bejelentette, h Európa VEZÉRLŐ kulturális alapja meg fog változni.
    A tömeges betelepítés mellett borítékolható a jogrendszer és a joggyakorlat muszlimizálása is.
    A hírek szerint Angyalkáéknál már bevitték a parlamentbe (pártként) a Muszlim ideológiát.
    Hazánkban (Budapesten) a zsidó hitközség mellé telepítettek egy Muszlim kulturális központot.
    Mi kell még, h elkezdjétek meglátni, mi is zajlik valójában és komolyan elgondolkozzatok?
    Európa szerte, de Hazánkban biztosan bebukott az a terv amelyben a Migra-kontra őslakosok ellentétre + (biológiai fegyverek bevetésével létrehozott) egészségügyi vészhelyzet alapon intézményesítenek egy nyílt terrorállamiságot.
    Hazánkban a közhangulat a teljes irányítórendszerünk és az abban tevékenykedők ellen fordult (hernyók).
    A vezérkarunk ebben a helyzetben manőverezve próbálja fenntartani az irányítóképességét és eleget tenni a felsőbb vezérkar utasításainak.
    Nincsenek könnyű helyzetben, mert a nép jó alappal bizalmatlan. Már azt sem hiszik amikor kérdeznek.

  • Kedves Andráska : „…Asszem, innen gyorsan most elhúzok, mielőtt végkép kiborul a bili…..”
    Illetlen dolog bilin ülve belekötni mások hozzászólásába és becsmérelni azokat.
    Valószínű nem jóra fektetted le hátsódat és a kiáramló „illat” felszállt agytekervényeidhez és megzavarta elmédet,melynek utána írtad amit írtál.
    Lehet a fű,meg a szesz kevésbé lenne veszélyes ,inkább váltsál arra.! Még lehet hogy hasznosabb is lenne — a boltoknak.A biliről felállván gyorsan vissza kell tenni a fedőt–hátha az „illatok” nem zavarnak ennyire meg,csak vigyázz ! a szerszámot le ne csapd a bili fedelével.
    További értelmes gondolkodást!
    Biliztető üdvözlettel.

  • Göllner András

    Kedves őrültkéim, már nagyon későre jár, hogy ennyi hülyeséggel idetotyogjatok. Tessék szépen lefeküdni, bevenni az esti tablettákat, a covingtont nem kihagyni, és holnap, friss aggyal nekivágni az élet nagy kihívásainak, pl annak, hogy hol felejtettétek a papucsotokat lefekvés előtt. Találom, vagy nem Találom ? Akárki megmondaná ? Nagy Gyuló, Kiss Gyuló, Figyelő mama, Charlie, Schlezinger, Hőzinger, Mosse és akkorse, az Úzi Buzi, a Pityi Palkó, a Budi Marcsi és mindnyájan akik ide jártok szotyolázni és önteni magatokbol fogyatékosságotok bizonyítékait, figyeljetek !!!! Nem kell megsértödni, hisz a Ti nyelveteken beszélek most, a ti közönséges, az emberi méltóság tiszteletéből rossz viccet csináló erkölcsi magatartásotokat tükrözöm vissza a szemetekbe. Zavar, pislogni kell, lekoppan a hályogról ??? Melyikről, a zöldről vagy a szürkéről ?? A szürkemarhák meg haljanak éhen, vagy csak óbégassanak, bele a sötétségbe ami belőletek árad ??? Nem teccik ahogy beszélek hozzátok ?? Nem illik a tanár úrhoz Gyuri Bá ??? Veletek nem tanár úri hanem útszéli hangon kell beszélni, mert csak azt a nyelvet értitek. Kemény, durva a stílus ???? Majd a Gyuri10 jó hosszan visszakáromkodik, rendet csinál, előveszi a lábvizét, hogy azzal fenyegessen engem és mindenkit aki nem ért vele és veletek egyet. Micsoda fórum, micsoda látvány, micsoda röhely. További jó csámcsogást az étkezdében. Én most kimegyek egy jó nagyot bringázni, hogy kitisztitsam a szervezetemből azt a szennyezett levegőt amit Ti ide árasztotok, pelenkázás közben, nap mint nap. Csá, bambínók 🙂 🙂 Csá !!!!

  • Tanarkám,
    már megint a”bor beszél belőled”?Nem képzeled,hogy feláldozom a lábvizemet egy alkohollal mérgezett gyomor és agy frissítésére!? Hála a Teremtőnek megtaláltad jobbról,balról és középről mindazokat akik magasról tesznek rád és a biciklista diploma fleppnieidre.Biciklizzél csak még többet,mert a szennytermelésben minden külső befolyás nélküli öngenerátor lehetsz vagy más néven degenerátor.Tehát,kiszellőzésről nem lehet szó.Bringázás után még ihatsz egy két üveggel.A te agyadnak az már úgy sem árthat meg.

  • Kedves Figyelo!

    Koszonom, de szoktam tragar szavakat hasznalni, sot a politikusok nevet tobbszor kicsavarom, mint pl. a True-Dope, vagy az Arabfart eseteben, vagy amikor valami egbekialto hazugsagrol van szo, akkor pl. a „palesztinbol” molesztin lesz. Az legalabb igaz.
    Ezek sem szep dolgok, de viccesek, es hozzaszolasokban – szerintem – elmennek.

    Kozben pedig Andriska mar-mar lassan eleri a 6 eves gyerekek szintjet, ugyhogy van remeny.

  • Néhányan azt mondták,hogy azelőtt egész normális volt. Mi történt ? Vagy talán a jóhiszeműek tévedtek és már akkor sem volt az ?

  • Göllner András
    2016 augusztus 31
    12:35 du.

    sajnos nem örülök, hogy most kimaradtam az identitás, lelki és lelkiismereti problémás, ám jól finanszírozott Viktorka szokásos és most már krónikus dicséréséről, mert akkor engem is bevettél volna az általad listázott cavingtonos papucskeresők közé, amit én is önigazolásnak vélhettem volna! Hogy a rossebbe nem veszed észre a tulságosan túliskolázott agyaddal: az általad felsoroltak véleménye a vallási, műveltségi és identitásbeli hatalmas különbözőségek ellenére a muszlim migránsoztatás megitélésének lényegében feltünően azonos!

  • Göllner András

    jaj, látom a Tóth Peti megsértődött, hogy kifelejtettem a pelenka-brigád tagjai közűl. Isten hozott, szerencsétlenkém.:-) 🙂 Gyere te is szépen, foglalkozzatok velem ahányan vagytok, már hazajöttem a piacról, egy szatyor csodálatos zöldpaprikával, paradicsommal, illatos hagymával, bazsilikommal, agy pár debrecenit is beszereztem a hentesnél. Képzeljétek, papucs-vadászkáim, már rotyog szépen a lecsó a bográcsban, és igen, lesz utána egy kupica serital kinn a teraszon a barátokkal akik az eszüket nem a pelenkájukban, hanem a koponyájukban tartják. Figyelsz, Pityi Palkó ? Frankó, de lehetne akár kassa is. Miközben nálam rotyog a lecsó, remélem alattatok rotyog a pelenka a sok hülyeségtől, ami ma kicsorgott belőletek, eszelőskéim. Szerbusztok. Majd holnap megin’ benézek, lázba hozlak benneteket valamivel, jó ??? 🙂 🙂 🙂

  • Közben Angela Merkel bevándorláspolitikáját a közvéleménykutatók szerint a lakosság 6%-a tartja jónak. Ez főleg úgy érdekes, hogy 10% feletti a bevándorlók aránya.
    Ez a liberális demokrácia ismérve, a nép véleménye nem számít.

  • Göllner András

    SZIA ROBI !! SZIAAAA !!!! Itt vagy ????? De jó !!!!!! És főleg az, hogy figyelmeztettél mielőtt elhúztam, hogy téged is besoroljalak a hülyék közé. Gyorsan, gyorsan, jelentkezzen még bárki akit kifelejtettem. Már nincs sok időm itt téblábolni, kezdődik a buli.

    Imádom ezt a helyet. Chris !!!! Zseni vagy !!! Ilyen jó kabarét ingyen, önkéntes erőből összehozni. Ez már tényleg valami. Csak azt tudnám, hová parkoltam a fehér lovamat… 🙂 🙂

  • Kedves Chris!
    Pont a lényeget moderáltad ki a hozzászólásomból, ami igaz hogy egyhén személyeskedő volt, de még mindig szalonképesebb, mint Göllner Andrásé, ezért most egy kicsit morcos vagyok, no, de egye fene, mert lehet hogy, Neked volt igazad!

  • Göllner András
    2016 augusztus 31
    4:28 du.
    Szia Bandi! Megnyugodtam! Vegyél be egy cavingtont, akkor biztos meglesz az a ló a garázsban és ha még egyet beveszel akkor a biciklidet is megtalálod az istállóban, már biztosan jól beabrakolt a holnapi túrára!

  • Tanarkám,
    hát már itt tartasz?A fehér lóra van szükséged?Ja persze elfelejtettem,hogy az egyetemi diákoknak is évvégi szünet van.Várnod kell október 16.áig az új egyetemi tanév megkezdésére és a fehér ló leváltóira?

  • Érdekesnek tartom, hogy Göllner András egy árva szót sem ír a cikkről, ami a téma lényege!
    Senkit sem érdekel amiről hadóvál!

  • Göllner András

    @ Seres Robert

    Robi. Nézz ide. Beugrottam, hogy rád mosolyogjak. 🙂 Szereted ?? Ez így jobb ??

    Most már tényleg el mentem. Nagyon jó a buli. Jó éjt gyerekek. Folytassátok szépen.

  • na végre sikerült elmenned.Látom megtaláltad a fehér lovadat.

  • Szerbusz.

  • Andriska és Viktorka ( van még más is ? ) Lehet hercigeskedni a helyzeten bár eléggé ostoba dolog, amikor ilyesmi zajlik ott ahova betették a lábukat. Én a göllnerek helyébe kissé elgondolkodnék ( ha van mivel ) :
    https://www.facebook.com/BF.EnglandFirst/videos/1238639269509234/?hc_ref=NEWSFEED

  • Appropó ezt ki is felejtettem pedig ugye ez a megoldás kulcsa Viktor szerint. Hogy jól belénk vésődjön ” Nagyobb biztonság csak úgy teremthető Európában, ha Angela Merkel útján jár minden tagállam ” Nos fentebb látható az eredmény.

  • Kedves Alex!

    Ez meg egesz bekes kis uvoltozes volt toluk.
    Par napja tudtam meg, hogy mindossze 2 utcanyira tolem egyik este vagy 50-60 kurd es szunni arab muzulmanok egymasnak estek kesekkel. Meg csak nem is a szokasos szunni-si’ita torzsalkodas folyt, siman csak nemzetisegi alapon.

    Igy most mar buszken feszithetem a mellemet, mint kanadai; most mar nalunk is all a bal a muzulmanok kozott, csakugy, mint Nemetorszagban. Az csak a kulonbseg, hogy a kanadai sajto nem talalja ezt elegge erdekes hirnek.

  • Göllner András

    Slézinger, látom neked is fáj, hogy kihagytalak a tudatlan, pelenka-szellőztetők listájából.Köszönöm, hogy figyelmeztettél e mulasztásomra. Most már hepi vagy ?? 🙂

  • Szia Gökler, Hadd nyugtalassalak meg gyorsan. Nekem nem fáj semmi, neked pedig a szerencséd, hogy a hülyeség sem fáj mert különben üvöltöznél. A pelenkát pedig hagyd magadon, neked nagyobb szükséged van rá mint itt bárkinek.A szellöztetést sem árt gyakorolnod, mert amint olvasható ott is bajok vannak nálad.

  • Tanarkám,
    mi szél lökött vissza?Csak nem a fehér ló volt már kevés?Vagy túl nagy volt az étvágyad és már Ő sem bírta elviselni fellegekbe kívánkozó vágtatásodat?Persze az is egy lehetőség,hogy büdösnek talált pelenka nélkül. Az olajfák árnyékában még a pocsolyák sem versenyezhetnek a te pelus nélküli chanel-5 illatoddal.

  • „Igaza van Merkelnek” Mi alapján lett ez kijelentve ?
    „Napjaink vitáiban nem jobb- és baloldal válik el egymástól, hanem a centristák és a szélsőségesek.”
    Erdekes, azt hittem, hogy ez egy statisztikai panel, ezekszerint ez politikai szkértelem.
    Vajon ?
    https://en.wikipedia.org/wiki/Normal_distribution

    De most komolyan, mennyi kemeny statisztikai elemzés alapján lehet levonni azt, hogy európa a Merkel-i módszerekkel meg-gyogyul.A NEM KÉRDÉSES, HOGY BETEG.
    IMF, Stiglitz, szkértők sora, Mosler… stb mondja.
    Merkel ötlete, jöjjönek emberek.. Ez csak játeék a számokkal. Integráció ? HOGY FOG MEGTÖRTÉNNI ?

  • Ha lebontjuk a csingi-lingiket akkor azt látjuk, h minden valamilyen filozófiai alapra épített technológia, technológiai rendszer.
    Az ami szerint jelenleg még Európát üzemeltetjük, a vezérkar irányítóképességének fenntartásához csalárdság alapon megélhetési lehetőség rongáló.
    Ehhez gyártott a direkt nihilista tömegideológia is (amit a tömegek tudatába mostak).
    Ennek megváltoztatásához komoly segéderőt ad a más életfilozófiára kondicionáltak tömeges betelepítése.
    Sokminden mutatja, h a Muszlim (vallási bázisú) életfilozófiát, az ezzel élőket, direkt erre a a feljavításra (a mostani felhasználásra) gyártották.