Vona Gábor egy gyurcsányista — A Fidesz legújabb propagandája szerint

2016 december 14 12:23 du.68 hozzászólás

Vona Gáborról ma már nem csak azt terjeszti a kormánypárti média, hogy homoszexuális, hanem azt is hogy titokban Gyurcsány Ferenc szövetségese. Az Andy Vajna fideszes oligarcha nevéhez fűződő TV 2 Tények című műsora kísérelt meg újabb karaktergyilkosságot a Jobbik elnöke ellen. A homoszexuális-váddal lehet, hogy pont mellé lőtt a kormánypárti média, ugyanis a Republikon legújabb felmérése szerint a Fidesz népszerűsége 7 pontot esett (54 százalékról 47 százalékra), míg a Jobbik népszerűsége 3 ponttal növekedett és most 22 százalékon áll.

Most pedig a cseppet sem civil Civil Összefogás Fórum (CÖF) egy látványos Vona-ellenes plakátkampányba kezdett és a TV 2 is kihozta az igazi politikai nagyágyút–azt a vádat, miszerint Vona Gábor mögött az igazi mumus, Gyurcsány Ferenc áll.

A Tények című műsor nem fárasztja a nézőket a tényekkel. Ezért a következőkből „derítették ki”, hogy Vona Gábor szövetségre lépett Gyurcsánnyal, illetve szó szerint a következők hangzanak el:

  • „Megdöbbentő a hasonlóság, Gyurcsány és Vona között! Legalábbis ezt állítja a szakértő, az egyetemi docens. Szerinte a Jobbik elnöke elkezdte utánozni az egykori miniszterelnököt, ugyanúgy gesztikulál, hasonlóan hangsúlyoz, olyan, mintha ugyanaz lenne a beszédtanáruk.”
  • „Perlaky Papp József, a Metropolitan egyetem docense szerint a jobbikos politikus retorikája, beszédstílusa az utóbbi időben nagyon megváltozott. Egyre jobban hasonlít Gyurcsány Ferencéhez, főleg akkor, amikor a követőihez beszél. Vona Gábor a beszédeiben korábban inkább visszafogott volt és rövid mondatokat használt. Perlaky Papp József, kommunikációs szakértő szerint a változás az év első felében vált nyilvánvalóvá, akkor látszott először, hogy a korábban szinte mozdulatlanul álló Vona Gábor Gyurcsány Ferencéhez hasonló hatalmas gesztusokkal kezdte kísérni a beszédét.”
  • „Az, hogy Vona Gábor az ATV-ben ilyen könnyeden, kedvesen mosolyog, az azért az utóbbi időnek a következménye”–mondta Perkaly.
  • Aztán Ifj. Lomnici Zoltán a CÖF részéről ezt hozta fel bizonyítékként, hogy Gyurcsánnyal kollaborál Vona: „Európai Uniós szinten is tapasztalható tendencia, hogy a szélsőségek összeérnek jobb és bal oldalon…”

gyurcsany-vona

 (Képkocka a Tények c. műsorából, amelyben Vonát Gyurcsányhoz hasonlítják.)

A Tények logikája és módszertana a boszorkánysághoz áll közel. Újságírói szakmaiságot még halvány nyomokban sem fedezhetünk fel a műsorban. Ezen felül úgy tűnik, hogy a műsorban felsorakoztatott szakértőt is félrevezették, ugyanis a docens reklamált, miután látta hogy miképpen használták fel és forgatták ki szavait.

„Tőlem Vona Gábor, illetve Gyurcsány Ferenc testbeszédének témájában kértek interjút, amiről fél órán keresztül, részletesen beszéltem a Tények Extra munkatársának. Természetes, hogy az anyagot szerkesztették, csakhogy a végeredmény, a tőlem idézett rész nem felel meg a szakmai véleményemnek…Szó nem volt arról, hogy Vona Gábor másolná Gyurcsány Ferencet”–tiltakozott Perlaky-Papp József.

A fideszes média már egy ideje nem követ semmilyen sajtóetikai normákat és gondolkodás nélkül hamisít meg híreket. Például a Vona-ellenes karaktergyilkosság mellett a TV 2-nek volt egy másik húzása is a héten. Budapestre látogatott Ryan Gosling amerikai színész, ahol egy filmforgatásban vesz részt. A TV 2 természetesen örömmel mutatta be a nézőknek, hogy egy világsztár látogat a magyar fővárosba, csak egy baj volt a felvétellel: Gosling a Simicska Lajos tulajdonában lévő Magyar Nemzet című lap egyik számát fogta. Ezért a TV 2 egyszerűen kitakarta a Magyar Nemzetet, amikor lehozták Gosling képét.

ryan

(A Magyar Nemzet gátlástalanul kitakarva a TV 2 műsorában.)

Sorozatos karaktergyilkosság bárki ellen, a hírek folyamatos meghamisítása, a megszólított szakértők szavainak kiforgatása és annyi ócska médiaprostituált, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Ez a kereszténykonzervatív polgári kurzus Magyarországon. Egy kiüresedett, korrupt kormánypárt táncoltatja a kiégett örömlányokat és örömfiúkat füstös, bűzős odújában.

68 hozzászólás

  • Na, ez tetszik! 😀

  • Göllner András

    „Vona Gábor mögött az igazi mumus, Gyurcsány Ferenc áll.”

    Ezt terjesztik rólam is az e tájon cirkáló agyalágyultak. Most már csak az hiányzik ha mind a hármunkra azt mondják hogy buzik vagyunk, és együtt fajtalankodtunk a nagybőjt alatt Cegléden, vagy egy másik kassa vidéki városkában. 🙂

    Holnap már akár zsidók, cigányok, parasztok vagy komcsik leszünk, hogy hazaárulórol ne is beszéljek, hisz az természetes. Ezt a dumát komálja a magyar nép zöme odahaza, és az itteni Orbán imádók köre. Majd jön a Pótápi Árpi ide az új évben, kioszt egy pár ujabb kitüntetést, és mindenki e tájon is ezt a nótát fogja fújni a Dancs Rózsitól kezdve a Bede Fazekas művekig. Ez a szeretet és összefogás igazi arca. Kellemes ünnepeket drága honfitársaim !!! Hajrá Magyarok !!!!

  • A TV2-nek ez lett a feladata, amióta Vajna tulajdona lett állami hitelből megvásárolva.

  • Christopher Adam

    Én azt hallom, hogy a DK kanadai fiókjának a vezetője titokban be akarja „csempészni” Ottawába Vona Gábort! Help! Valaki szóljon gyorsan a TV2-nek meg a CÖF-nek!

  • Bizony András, összenő, ami összetartozik…

    Ráadásul ezek a parasztvakító hírek olyan töményen jönnek, már be kell dugni a füledet, hogy el ne vigyen az áradat…
    Egy nap alatt 3 olyan ügy, ami miatt minden kicsit is normális országban le kellene mondani a kormánynak…

  • Orbán főtanácsadói Arthur J. Finkelstein és George E. Birnbaum megdolgoznak a pénzükért. Ki van itt meglepődve?
    Bevált liberális technika.

  • Azért engem érdekelne, hogy Andrásnak ven-é aqváriuma.. 😀 (Bocs, öreg.. )

  • A „magyar” liberális értelmiség zászlóshajója, a 444.hu főoldalán a főcím: „Vona Gábor undorítóbb, mint egy darab szar. Kár hogy buzi.”

    http://444.hu/2016/12/14/vona-gabor-undoritobb-mint-egy-darab-szar
    …..
    A népszabadságban kinevelt uj péter cikke.

  • Charlie, olvastad is a cikket, vagy leragadtál a címénél?

  • charlie
    2016 december 14
    2:03 du.
    Char Lee, jókomám..
    Arthur J. Finkelsteintől, vagy George E. Birnbaumtól liberális még az életben nemkért tanácsot.. Ugyanis mindketten kőkonzervek…

  • Nos sem Vona ,de Gyurcsány sem a becsület,hitelesség és tisztesség hőse,mindkettő hatalomra vágyik(akár szövetkezne is a cél érdekében) és mindenáron…..na ez egyiknek sem fog sikerülni szerencsére és nem a Fidesz terjesztette az állítólagos homoszexualitását a leszerepelt Vonának…de egyébként mindegy is,egyikük sem rúg labdába(politikailag!!!),legfeljebb undort,megvetést,röhejt…. vált ki az emberek többségében!
    Na csak így tovább szerencsétlen ellenzék!

  • charlie!

    Teljesen igazad van,Vona egy idétlen alak (pártja eszméinek árulója egy féreg…!) a saját párttársai szerint is,Gyurcsány meg hasonló szinten van(csak erőlködik…),na kettőjüktől nincs értelme több szót ejteni,kinek? minek ? miért?Egyre többen nem jegyzik őket,annak ellenére,hogy A Jobbik még mindig jóval magasabb „szinten” áll mint a szerencsétlen DK(Gyurcsány)!
    Na erről ennyit!

  • Na, most meg jön charlie, aki szerint a liberálisok bútoroztak össze a fidesszel, az mszp-vel, na meg a főkrampusz Gyurcsánnyal, nyilván…
    Ez jobb?
    😀

  • Amúgy szánnám mindkettőt,ha lenne miért?….mindkettő elárulta saját
    pártját)Vona a Jobbikot..(és nem az baj vele, ha homoszexuális lenne,de nem az!)Gyurcsány pedig az őt hatalomra juttató MSZP-t…
    NA ERRŐL ENNYIT…aki akarja az érti!
    Jó éjszakát mindenkinek,pá…!

  • Göllner András

    @ falusi

    „Azért engem érdekelne, hogy Andrásnak ven-é aqváriuma”

    Nincs. Én az akváriumon kívül élek és etetem az ebihalakat. Az Úr erre kért fel. Biciglim, viszont van. Ezerrel tekerek. 🙂

  • Göllner András

    @ Christopher

    Montreálban meg sokan azt beszélik, hogy Orbánnak van egy titkos szerelmese a városban, jóval idősebb nála, akihez a Tótápi Árpin keresztül küldözget ajándékokat. Nem tudom hogy ezt ki terjeszti, a Vona emberei, vagy a Somorjai Ági. Utána kéne nézni ennek. Engem nem zavar, én a Kövér Laci szekerét tolom Óbudán.

  • Orbán és bandája egy elmebeteg,korrupt,hazug nemzetrontó MAFFIA!

  • Évek óta nem nézek magyar köztévét. Hónapok óta TV2-t sem. Jelenleg számomra sokkal izgalmasabb az ukrán és orosz csatornákon bóklászni 🙁

  • ˙

    Pszt… Honffytársaim!!!

    III.Orbanisztánban manapsdág zajlik az 1934-es Hosszúkések Éjszakája. Idejekorán föl ne ébresszük már Röhm SA vezért ! A Führer még megtalál haragudni ránk is…

    .

  • Hála az emirátusi diplomásnak van egy kis zsidózás, cigányozás,parasztozás,komcsizás.Ennyi undorító,rasszista csatornából kicsorgó jelző után nem csodálom,hogy Falusinak,de nekem is az akvárium jut eszünkbe.Folytassátok!Nagyon élvezetes a duma. „Jó mulatság,férfimunka volt”

  • Szukits Rezső

    Fidesz csapat, csipet csapat, már az egész jobboldalt bedarálta. Torgyánt, Dávid Ibolyát, meg neves társaikat. Bedarálta, mint mócsingot a hentes. Miből gondolható, hogy Vona kimarad?

  • Szukits Rezső
    Neked van igazad, Vonát kicsinálja a Fidesz.
    De vajon hova mennek a szavazók ?
    Szervusztok,jó napot !

  • Chris,
    köszönöm,hogy velem szemben megvéded a nyilas keresztfiát.Moderáljál ki engem, azon egyszerű oknál fogva,hogy MEGTEHETED!!!Azt megértettem,hogy a Petényi Juditot nem engedted támadni.Valószínűleg igazad is volt,de a Goál-ner megvédi saját aljas lényét egyedül is. Ez esetben csodálkozom a véd és dac szövetségen.Nem a Te asztalodra illik.Sebaj ezt is túléljük!Ezt a levelet sem muszáj megjelentetned. A senkiknek semmi közük hozzá.Kizárólag Neked szól.

  • Christopher Adam

    Gyuri,

    Igyekezem amennyire lehet kerülni az erős személyeskedést a kommentekben. Ez ugyan nem mindig sikerül, de erre kell mindig törekednünk, mert érdemi vita csak így lehetséges. A másik pedig az, hogy nem szeretném senkit felelőssé tenni felmenőinek vagy rokonainak tetteiért. Szerintem mindenki saját tetteiért és életéért felel.

    üdv,
    Chris

  • Szerintem a nácikkal és egyébb szélsőjobberekkel nem vitázni kéne hanem eltiporni őket.
    A Weimari Köztársaság idején is kesztyűskézzel bántak velük , a végeredmény ismert.

  • Kedves Alma 4:56, „most meg jön charlie, aki szerint a liberálisok bútoroztak össze a fidesszel”. A fidesz maga a liberalizmus – persze az én mércém szerint – jó példa rá, ahogy a médiáját kezeli.
    Itt a mai Origo:
    http://www.origo.hu/itthon/20161215-politikai-szalak-a-kun-mediator-ugyben.html
    ……
    A bevált liberális módszer szerint a cikk alatt tilos a kommentelés.

  • Göllner András

    @ Gyuri10

    ” A nyilas keresztfia..a Goál-ner megvédi saját aljas lényét egyedül is”

    Jé. Azt hittem, hogy már gutaütést kaptál Palesztíniában 🙂 És most miért maradt ki a lábvíz ivás, meg az egyébb jókívánságok ? Gyuri. Figyelj. Neked Csongrád megyében ahelyed, nem kinn a sivatagban. De lehet hogy BAZ megyében is ellennél egy Uzival. Ott több a vad.

    Bocs Chris. Pajtások vagyunk a Gyuri bácsival. Szereti amikor ugratom. 🙂

  • Geyza
    2016 december 15
    12:55 du.

    Ezzel már elkéstél.

    Hitler ült börtönben, ott írta a Mein Kampfot. Illetve a náci párttagokat felhasználták a komcsik ellen, ti. utcai harcokat vívtak egymással.
    Persze hülyeség volt kancellárrá kinevezni, de ez nem fordulhatott volna elő, ha nem zavarják el a szocdemek a császárt.

  • Göllner András

    Végül is most akkor mi a helyzet. A Vona buzi e, vagy csak Gyurcsányista ? Szerintem szimpatikusabb lenne, ha mindkét „bűnét” felvállalná, hisz ezek nem bűnök. Így sokkal bájosabb lenne a Jobbikos. Én annak nem örülnék, ha kiderülne, hogy lúdtalpas. Beszéljük meg. És támasszuk alá tényekkel.

  • Göllner András

    @ Geyza

    „Szerintem a nácikkal és egyébb szélsőjobberekkel nem vitázni kéne hanem eltiporni őket.”

    Nem egy rossz ötlet. De ezt legjobb két lépésben megvalósítani. Először jól fel kell őket bosszantani, hogy kijöjjenek a szőnyeg alól.

  • Geyza
    2016 december 15
    12:55 du.

    Császárságról jut eszembe, hogy a rendszerváltáskor az szdsz meg fidesz akadályozta meg, hogy a nép választhassa a köztársasági elnököt.

    Bezzeg azokkal „milyen” jól jártunk, akiket a parlament szavazott meg nekünk …

  • Vonát, soha nem tartottam sokra. nagyon buta ember.

  • goálner,
    több rossz hírem van számodra.Elsőként az,hogy az utóbbi időben a Holt-tengerben áztattam a lábam és ezért tényleg kívánom,hogy idd ki a lábvizemet.Továbbá a guta téged és a hozzád hasonlókat kergeti, mert az általatok megálmodott Palesztina nem volt,nem van és nem lesz.Ezen túlmenően neked már biztos helyed van a Csontrák megyében. Persze azért számodra Gázát is számításba kell venni.A kereszt papa utódjaként a többi szőrmókos között nehezebben találnának meg a rakéta elhárító vasöklök.Ha esetleg teljesen be akarnál olvadni oda ahová való vagy akkor egy muzulmán jelenlétében csak ezt a szöveget kell elmondanod:”la-la il Allah hekbir Muhammed der rüszallah.”
    Chris,kérlek ne állíts le minket.Szeretek ugrani.Hátha ez a félig sült tök élvezi a magyar-módit.Ne foszd meg őt egy ilyen magas nívójú élvezéstől.Üdv:Gyuri.(Neked uzi nélkül)
    Minden esetre Nekem elég nehezemre esik lépést tartani egy ilyen Auguszta telepi nívóval,még akkor is ha egy kanadai(szerencsére nyugdíjas)professzarral áll a verseny.

  • hazai lámpa
    2016 december 15
    2:01 du.
    Nem. Olvasd el a Kerekasztal tárgyalások jegyzőkönyveit. Hozzáférhető a neten..

  • gyuri10
    2016 december 15
    4:07 du.
    (Gyuri bácsi, rontja a nívós renomédat, ha leállsz egy beteggel beteges módon piaci kofa módjára acsarkodni, mert akkor „szerényen” beképzeli magáról, hogy agyilag magasan feletted áll és attól kielégül, viszont sokkal jobban szenved tőle, ha elveszed a játékát! Hidd el!)

  • falusi,
    álljatok le egy kicsit.Olyan jól szórakozok a [email protected] fejű akvárium tulajdonossal.Persze lehet,hogy a piréneáit eteti helyettünk.

  • Seres Róbert,
    Neked tökéletesen igazad van,de mit csináljak,ha élvezem,hogy egy agyi fogyatékossal megetetem a sapkáját.A figyelmeztetésed olyannyira jogos,hogy tényleg gondolkozom a folytatni vagy nem folytatni értelmén.Köszönöm!

  • Göllner András

    @ Dyuri10

    Gyurika. 🙂 Örülök, hogy sikerült visszacsábítanom téged ide a pinyóba. Tudtam, hogy képtelen leszel ellenálni csábításomnak. Írjál máskor is, de kicsit óvatosabban, mert a végén még rád kattan a Seres Robi, és téged is kibeszélnek a rosszmájúak, mint a Vona Gabit. 🙂 🙂

  • …”Szerintem mindenki saját tetteiért és életéért felel”….
    Ez alapvető igazság,megállapítás!!!
    Érdekes vita alakult ki Vona kapcsán!Érdemes volt végigolvasni!
    A végén tisztázandó kérdés maradt :
    Melyik lenne a fontosabb szerintetek : Vonát „meg karaktergyilkolni” és ezzel eltüntetni a politikából a „szélsőjobb” vezérét vagy legalább csökkenteni szerepét esetleg pártjával együtt!?
    Vagy pedig ha összeborulna Orbánékkal és akkor lehetne „egynek” mondani őket!( ebben az esetben lehetne mindkettőt „nácizni”-jó szokás szerint)
    Kíváncsi lennék melyik lehetőséget választanátok inkább!!!
    Válaszváró üdvözlettel.

  • Goálner,
    ha arra gondolsz,hogy esetleg ugyan úgy kipufogó hívő lennék mint te és a huzavona barátod,akkor is elhiheted,hogy ahogy a pacekodat elnézegettem van még olyan akitől undorodnék.Meghagylak az egyetemi ifjú titánjaidnak.Őrizd testközelben az akváriumodat.Engem nem kell féltened sem a Seres Robi sem a te mocskos fantáziád kattanásaitól. A magad nevében félhetsz egyedül a Malche Móvesztől. Remélem hamarosan rádkattan.További jó mulatság tárgya maradhatsz.Ne hagyd abba a rúgkapálást.

  • Kedves Tóth Péter, szerintem most folyik a baloldal végső kiszorítása a politikai pályáról, a Fidesz a Jobbikot támadja mint esélyes és egyedüliként felemelt ellenfelet, így marad az Mszp-nek a híres mondat Bástya elvtárstól: ” Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?”
    Reménykedek, hogy bejön a taktika.

  • Boda Marcsi,
    láttam,hogy egy másik helyen lezsidóztad a goálnert.Ez legalább olyan sértés nekünk zsidóknak,mintha engem legölnereznél.

  • Kedves charlie, inkább talán vigyázó szemedet Torgyán kisgazdapártjára vethetnéd…

  • Kedves Alma, a kisgazdák példája csak a második a tanulságos példák közül, az első Dávid Ibolyának térdelve könyörgő Orbán, ahogy felajánlja a miniszterelnöki posztot.

  • charlie,
    Dávid Ibolya nem rossz ötlet.Végre valaki,aki”nem ért a footballhoz”
    Nem lehet konkurencia.

  • Göllner András

    Gyuri, az ünnepek alatt hagylak, hogy egyedül csinálj hülyét magadból. Megnyugtat, hogy ezt olyan jól tudod csinálni nélkülem is. Csapj bele koma 🙂 Majd ha lesz rád időm, megdícsérlek a jó munkáért, ripacs.

  • goálner,
    te nem vagy ripacs!Te egy valódi szakember vagy rejtve kifejtett irományaidban.Nem élvezném,hogy magamból kelljen hülyét csinálni.Meg nem is tudom hogyan kell.Tőled is csak debilséget tanulhatnék,de azt is meghagyom neked,mert a te szinteden csak örökölni lehet. Megtanulni a goálnerek tudják. Rajtad kívül Mindenkinek Kívánok Kellemes Ünnepeket.

  • falusi
    2016 december 15
    4:59 du.

    Az, hogy Göncz Árpád lett az elnök szdsz-es színekben, nem elég bizonyíték?

  • Falusi 4,59

    Sajnos Orbán is ott volt a Kerekasztal alatt. Úgy végezte a dolgát, hogy majd 10 év múlva a hatalom teljes spektrumát megragadhassa. Ez persze csak első ciklusa után 8 évvel erőszakkal sikerült neki, de akkorra már annyira kikupálódott a kis kondás, hogy őt onnan már csak a Kaszás lesz képes kitépni.

    .

  • „Az, hogy Göncz Árpád lett az elnök szdsz-es színekben, nem elég bizonyíték?”

    Mire, kedves lámpa?
    Tudod, Göncz Árpádot személyesen ismertem már a 80-as évek közepén. Nagyszerű ember volt. Antall József, bár sok hibát vétett, de a Göncz Árpád megválasztása és a szadesszel való kiegyezése valódi jó politikai húzás volt. Magyarországnak fontos kérdésekben egységesnek kellett volna lennie.

    Sajnos a madöf „borzalmas tagsága” (by Szabó Iván) – élükön Lezsákkal – nem volt képes az ország érdekeit figyelembe venni, nekik csak a győzelemtudat volt a fontos. Elpusztításuk a fidesz részéről szükségszerű volt, és jól meg is volt érdemelve. Arrafelé egyetlen – na jó, kettő – érdemleges politikus maradt: Csapody és Gémesi.

  • Göllner András

    Tölcsér ! (a.k.a. lábvíz forgalmazó sivatagi kisbetyár 🙂 )

    Közeledik az év vége. Nyugodtan fröcsögj még mindenféle hülyeségeket rólam, én már hátat fordítottam néked. Beszéld meg mocskos bizniszedet, Isteneddel, testvéreiddel. Én lehúztam a redőnyt.

  • hazai lámpa
    2016 december 18
    7:36 de.
    Nem. Sőt!!
    Az alternatíva Pozsgay volt, aki a kerekasztal tárgyalásokon egyszemélyben képviselte az MSZMP-t, és a KISZ-t. A Fidesz ott lehetett önállóként, lezsákék is, meg féltucat nevesincs párt.
    Akkorság az SZDSZ volt az egyetlen olyan párt, aki nemakart”foglyokat”. Nem akarta tolerálni az előző éra politikusait, a kommunistákat, a megalkuvókat, az előző rendszer spicliejit. Kik szavazták le? Az MSZMP, (MSZP) Fidesz, Kisgizdák, Kereszténydemokraták.
    Göncz mindnki számára elfogadható volt. Bizonyította is, hogy megérdemelte a bizalmat!!

  • Vögelein
    2016 december 18
    10:40 de.
    Bocs, de asszem nem.. Vityenka akkorság még nyeretlen kétéves volt, lelkes(vagy álcázottan az) híve az SZDSZ nagy neveinek.
    Viszont -így utólagosan legalább- figyelemre méltó, hogy az Aczél -féle Társadalomtudományok Intézete választgatta ki akkorság a jövő politikai elitjét. Gorbachov után Aczél kitalálta a Fideszt. Mára beértek. Az ország kb annyira kommunista eszmékkel, politikával operál, mint az ötvenes évek Rákosi-korszaka.

  • Almási Alma
    2016 december 18
    12:51 du.

    „Mire, kedves lámpa?”
    Az szdsz attól félt, hogy nehogy Pozsgayt válassza a nép. Utólag tudjuk, hogy nem volt jó húzás, mert egy gyenge köztársasági elnök nem ellenerő a kormánnyal szemben.

  • falusi
    2016 december 18
    2:27 du.

    Az szdsz meg a fidesz nem írta alá a Nemzeti Kerekasztal megállapodásokat 1989-ben. Ez akkor biztos valami karakán dolog volt, de ma már látjuk a következményét …

  • Na megmondtam, vagy nem mondtam meg? Interjú ma Kónya Imrével az mno-n.

    „– Fölmerül a kérdés, rossz választásnak tartja-e Göncz Árpádot köztársasági elnöknek.
    – Inkább úgy fogalmaznék, utólag rossz választásnak bizonyult. Mert ’56-os halálraítéltként, a kisgazda Kovács Béla közeli munkatársaként, ugyanakkor a legnagyobb ellenzéki párt tagjaként alkalmasnak látszott arra, hogy a nemzet egységét kifejező köztársasági elnök legyen. Az SZDSZ-hez való kötődése nem tűnt olyan erősnek, hogy ez befolyásolja őt ebben. Amikor az MDF–SZDSZ-megállapodás idején felmerült a neve, akkor az SZDSZ-ben először hallani sem akartak az egykori kisgazdáról. Tölgyessy Péter meg is mondta Antallnak, hogy „Göncz Árpád inkább hozzátok tartozik, mint hozzánk”. Nos, nem az volt a baj, hogy nem hozzánk tartozott, hanem hogy az alkotmányból következő, a nemzet egységét kifejező, pártok felett álló, kiegyensúlyozó szerepét nem tudta vagy nem akarta betölteni. A könyvben részletesen leírom azokat a történeteket, amelyek nyomán kénytelenek voltunk eljutni erre a szomorú következtetésre.”

  • Lámpa!
    Egészségedre!
    Mármint Kónya Imrét!
    Csak Neked!
    😀

  • Almási Alma
    2016 december 19
    7:55 de.

    Na erről a hozzáállásról beszél Kónya, mikor azt mondja, hogy egy szdsz-es az bármiféle nemzeti minimumra képtelen! Te lehet, hogy nem az szdsz-re szavaztál, de a reakciód hasonló. Rögtön Kónya személyét támadod, és úgy csinálsz, mintha nekem kedvencem lenne.

    Tudomásul kéne venned, hogy Göncz Árpád nem volt az az isten, akinek be akarja állítani a volt szdsz már vagy tizenöt éve! Egy művelt úriember volt, de részese a bukott rendszerváltásnak, ezt most már kimondhatjuk.

  • Kedves lámpa, én egy csomó Kónya interjút olvastam (hallottam) anno. Egyáltalán nem személyeskedem, amikor véleményt mondok róla… (nem is mondtam, hihi, csak neked adtam ŐTET 😀 De úgy tűnik, neked se kell, csak amig az orrom alá dörgölheted… Sajnos, kezdek átlátni rajtad… 🙂 )
    Egyelőre TE személyeskedsz VELEM, ezt szögezzük le.

  • Almási Alma
    2016 december 19
    11:42 de.

    „úgy tűnik, neked se kell,”
    Nem mindenben értek vele egyet, de a könyvét lehet, hogy megveszem karácsonyi ajándékba. Fontos tudni, hogy miért bukott meg a magyar rendszerváltás.

    Érzésem szerint az szdsz, akikre később kétszer is szavaztam, a legnagyobb hunyó, de a kormánykoalíció is elég dilettáns lehetett.

  • Almási Alma
    2016 december 19
    11:42 de.

    Nem személyeskedtem, hanem érveltem.

  • „Te lehet, hogy nem az szdsz-re szavaztál, de a reakciód hasonló. Rögtön Kónya személyét támadod, és úgy csinálsz, mintha nekem kedvencem lenne.”

    Ha ez neked érv…

  • Almási Alma
    2016 december 19
    4:06 du.

    Mondjuk írhattál volna arról, hogy az mdf hogy látta Göncz Árpádot! Erről szólt az idézet, nem Kónya szellemi állapotáról.

    Én is megosztónak tartom Göncz személyét, és visszatekintve se a taxisblokád, se a Demokratikus Charta, se a médiaháború nem volt sikeres (szdsz közeli akciók).

  • hazai lámpa
    2016 december 18
    6:02 du.
    Fidesz aláírta. SZDSZ egyszer nem.

  • goálner,
    kis nyilkó huszárom,nyasgem. Megengedem,de csak óvatosan.

  • Goálner,
    én nem káromolom a te Istenedet,mert neked olyan nincs.Nyilasoknak még az utódaik is Istentelenek.Karácsonykor,újévkor,születésnapjukon vagy akár az utolsó kenet felvételekor is.

  • Hm.. Összeborul a Jobbik meg az LMP.. Közösen akarják megnyerni a következő választásokat..
    Mi a véleményed erről, Lámpácska?

  • goál,
    a redőnyt a tisztességes emberi viselkedés és észosztás előtt húzták le előtted.Mi itt a sivatagban gondozzuk tovább kertjeinket, akkor is ha a hozzád hasonlók megmorognak érte.A te szívedben (ha van olyanod egyáltalán)égjenek a zsidó rabbi ünnepi lángjai.