Rogán szerint ősszel jön a narancsos forradalom a Fidesz ellen

2017 május 27 7:01 de.35 hozzászólás

A propagandaminiszter egy fórumon arról beszélt, hogy ha a kormány szét is veretne tüntetéseket a rendőrséggel, az nem a kormány hibája, hanem kizárólag a magyarországi kiképzőtáborokban felkészített tüntetőké, akik azért akarnak attakot kiprovokálni, hogy instabilitást idézzenek elő.

Az illegalitását átmenetileg felfüggesztő Rogán egy csepeli művházban, a nemzeti konzultáció fedőnevű kampányeseményen az MTI tudósítása szerint elárulta, a kormány nemrég döntött arról, hogy a nemzetbiztonsági kabinet készítsen egy jelentést a „menekültiparnak is nevezett” ngo-hálózat működéséről és nemzetbiztonsági kockázatairól.

Ennek a nemzetközi hálózatnak Rogán szerint az a célja, hogy azokat a kormányokat „eltakarítsák az útból”, melyek útjában vannak a szabályozatlan, ellenőrizetlen bevándorlásnak. Ennek érdekében megpróbálják megbontani a rendet és instabillá tenni ezeket az országokat.

Szóval jön a forradalom.

Példaként említette Macedóniát, ahol éppen akkor, amikor a határon a migránsokat kellett volna megállítani, szerveztek tüntetéseket a fővárosba, és így a biztonsági erőket ide kellett átirányítani.

Az elfelejtette hozzátenni, hogy Szkopjéban azért tüntettek, mert a korábbi kormánypárt köztársasági elnöke a nemzeti érdekekre hivatkozva nem adott kormányalakítási lehetőséget az ellenzéknek, noha a decemberi választások után az addigi kisebbség került többségbe a parlamentben.

Ráadásul Macedóniában éppen annyira kell migránsokat megállítani, mint Magyarországon: nemrég például Lázár János is elismerte, hogy érdemben csökkent a Magyarországot érő migrációs nyomás. És így van ez már egy éve, amióta a török kormány nem űzi a szíriai háborús menekülteket Nyugat-Európa felé.

Rogán továbbá azt is mondta:

„Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (…), olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.”

ra_3

Ősszel „tudatos provokatív kísérletek lesznek” szerinte, melyek célja, hogy politikai instabilitást keltsenek Magyarországon.

Vagy ha nem is lesznek, a kormány – a demokrácia nagyobb dicsőségére – majd úgy fog tekinteni rájuk, mintha lennének, és karhatalommal veretnek szét bejelentett, békés tüntetéseket.

Vagy eleve nem is engedélyezik őket a kampányra tekintettel arra hivatkozva, hogy nagyon, nagyon veszélyes népvándorlással szemben fellépő kormány ellen tüntetni hazafiatlan dolog, ilyet csak hazaárulók tesznek.

Annál is különösebb, sőt, egyenesen zavarba ejtő, hogy az általa felügyelt állami agitprop elhallgatta, hogy Rogán bejelentette a várható forradalmat. Az állami vagy közpénzen egyéb módon kitartott és fideszes megszállás alatt állomásozó ún. média általában Rogán forumát is elhallgatta. A hirado.hu közölte ugyan az MTI tudósítását, de az puszta véletlenségből éppen ott ér véget, ahol az érdekes rész elkezdődne.

A Fidesz-szavazók már meg sem tudhatják, mire készüljenek ősszel.

Nick Grabowszki

35 hozzászólás

  • Rogán nem beszél a levegőbe, van ilyen. Pl. a Győrkös-féle neonáci Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA), akiknek az airsoft fegyveres gyakorlatozásaikat fölkereste több ízben is az orosz katonai titkosszolgálatok (GRU) diplomatafedésben lévő hírszerzői. Így adtak katonai kiképzést a magyaroknak. Az MNA-nak több akciócsoportja működik.

    Akinek nem rémlene, Győrkös István az, aki ellen bűnügyi eljárás folyik rendőrgyilkosság miatt. A házához érkező nyomozók egyikét lőtte le kalasnyikov gépkarabéllyal.

    Lelkes magyar ifjak:

    https://i.ytimg.com/vi/4dKs5Qlka-w/maxresdefault.jpg

  • Kalocsai Miklós

    Tehát innentől kezdve minden elégedetlenséget kifejező megmozdulást a menekültipar ng-hálózata szervezi, melyet a kormány jogosan számol fel, akár fegyverrel is. Már nem csak a tenyér viszket, de a fegyverek sem érzik jól magukat lezsírozva, használaton kívül.

  • Ja, csak nézz a fejére ennek a szerencsétlennek:)

  • A kiképző táborok (vajon hol bújtathatják meg őket egy mindent átszövő diktatúrában titokban? ) falán Bayer Zsolt idézetek vannak pántlikával kifüggesztve. Mi lehet nagyobb motiváló erő?

  • „A kiképző táborok (vajon hol bújtathatják meg őket egy mindent átszövő diktatúrában titokban? )”

    A GRU-tól kaptak konspirációs tanácsokat, így bármelyik nyári túlélő tábor, vagy kaland park is lehet kiképzőtábor. De gyakorolhatnak bármelyik airsoft vagy paintball pályán. Nem ütközik törvénybe.

    Sok fiatal hódol ennek a csapatjátéknak, pedig ezek a „légfegyverek” (műanyag golyócskákat lőnek ki) nem is olcsók. Pl. egy igazi látszatát keltő AK gépkarabély 135000 forint, egy Beretta pisztoly 22000 forint.

  • Az a Rogan arckepe? He sure looks weird,more like a nurd.

    De elso kerdesem lehetne, amire erzem eleg biztosan van valaszom is, hogy ottan nincsen „Second Amendment Right”.
    Tehat mindenfele private army kezdemenyezese torveny ellenes tett. End os story.
    Csak a CEU mintju tuntetesek a lehetsegesek. De miert ?

    Miert nem mukodik a demokratikus modszer Magyarorszagon?
    Lenne arra valasz?
    Na, na, NE masokat hibazz ismet azert is. Miert nem hajlandok a magyarok gyakorolni torvenyes jogaikat ?
    Talan arra is van valasz. Mert lustak !

    Mindenkinek van torvenyes kepviseltetoje ( az a demokratikus modszer)osztonozni oket, sot zaklatni is ha szukseges, de a torvenynbelulli modokon am, hogy kovessek torvenyes es eskudt kotelessegeiket.

    Elsokben, kovetelni a szavazo-lakossag jogat torvenyesiteni az u.n. „kozvetlen torvenyhozasra” !
    Akkor barmit amit a tomeg fojamodik a szvazolistara tenni a lakossag altal torvenyesse avatni ugyeiket.

    Na, ne vard hogy azt az angyalkak tegyek. Dolgozz azon, demokracia nem a luataknak valo modszer. Az sok es allando tetteket kovetel.
    Talan a regi diktatura jobban izlet a lustaknak ?!

  • Kalocsai Miklós

    talalom
    2017 május 27
    1:47 du.

    Szele Tamással ellentétben én egyáltalán nem tartom viccesnek ezt a dolgot. Orbán, hogy megszilárdítsa a hatalmát, le kell verni egy külső ellenség által szított felkelést, ezt készíti elő a viszkető kéz, az egyre agresszívabban hangoztatott világméretű össeesküvés a kormány ellen. A provokátorok is kéznél vannak, 2006-ban már bizonyítottak. A tüntetőknek nem a rendőröktől kell tartaniuk, hanem a soraik között esetleg meghúzódó provokátoroktól.

  • Miklos Banfi
    2017 május 27
    9:50 de.
    Miklós ez itt buta megjegyzés volt : bárki kiteszi a fényképét azzal szemben rögtön lehetne hasonlókat megjegyezni,nemigen hiszem,hogy ez a követendő út!
    Nem megjegyző üdvözlettel

  • Az biztosnak látszik vannak a háttérben valamilyen események,mert e fórumon is sokszor hallani megjegyzéseket fegyverekről,”hátha létrejövő”megmozdulásokról.”Bár tenne már valamit a magyar nép” eseményekről. Bár eléggé árnyaltan,finoman fogalmazzák meg de ezek felszólítások ilyen események megtételére,óhajtások arra,hogy valakik hátha elkövetik. A másik ,hogy sokan provokációra készülnek–egyesek finom szavakba burkoltan,mások nem titkoltan azt várva,hogy a hatalom „oda csap”:
    Ki akarják provokálni azt,hogy a rendőrség beavatkozzon , mint a gyuriferiék és társai ,mert akkor rögtön besározható a kormány—mert mondván” ez mocskosabb hatalom mint a feriéké mert nagyobbat ütött,mert csúnyábbat tett és innentől jön az áradat.S közben a háttérben megoldódik az óhajtott migrációtok—nyakunkba akarjátok zúdítani ezt.
    De akinek se kutyája se macskája -szokták mondani-annak minden mindegy,no meg azoknak mondjuk akik két ország között ingáznak,szaladgálnak,mert nekik a zűrzavar jó,de ha baj van ők kiszaladnak ” imádott,szeretett, félig új hazájukba”((( ahol minden szép és minden jó,jobb–de akkor miért nem marad ott?))) és ha csendesség lesz majd visszajönnek szétnézni-hogy érdemes e visszajönni!
    Nekünk nemigen kellene ez a „forradalmi zűrzavar”–csak mindez azért,hogy ti kerüljetek hatalomba.!
    Tudjátok : egyik kutya másik eb ,nagyon eb.!
    Elgondolkodtató üdvözlettel.

  • Miklós! Én sem találom viccesnek, szerintem Szele sem. Aggasztó.

  • Érthető Rogán taktikai aggodalma, hivatalából eredően ! Ismert, hogy a tüntetések hathatós mentora maga a kormány. A profi módon bedobott gumicsontok, Internet adó, CEU, stb. (ami a hazai lakosság számára érdektelen), kontrollálható, megmozdulásokat generál. – Ezeken az eseményeken, politikai pártok, is orbánoznak, takaroggyoznak, igyekeznek elvinni a”sikert” esetleg a buli-tünti fiataloktól …A kormánypárt, igyekszik elkerülni 2/3-ot, ha túl nyeri magát, menetrend szerűen jön a diktatúra vádja stb. Mivel a „tüntetések” egymást is kioltják, a demokrácia tobzódásának tünnek! – A lakosság a nyugalomban érdekelt, és a kormánytól is ezt várja el…Mindenféle amatőr, politikai zavarkeltés kontraproduktív !

  • Nos itt nem lehet forradalomról beszélni,1956-ban valóban az volt
    ( jogos népfelkelés)amit kegyetlenül levertek.
    Most az a helyzet,hogy az ellenzék lefizetett csőcseléke,ordenáré
    primitív és a többséget (a múlt áldozatait is!!!) megalázó,rendbontó tüntetéseit,rongálásait már régen jogosan és a törvény eszközeivel büntetni kellett volna!
    Nagy a kormány,a rendőrség(akiket mg is támadnak!) és a normális emberek tűrőképessége,de ugye mindennek van határa!
    Az az igazság,hogy a vesztes baloldal kínjában semmitől sem riad vissza,amivel még csak jobban lejáratja magát,a „képzelt győzelemtől”…még messzebbre kerül,nem bírják elviselni,hogy egy törvényes választáson sehol sincsenek (lesznek)!

  • Orsós Elemér

    slapaj
    2017 május 28
    6:32 de.
    Fidesz ellendrukkerként, hadd kérdezzem meg Tőled hogy, mitől diktatúra egy 2/3- nál nagyobb, törvényes választásokon elért győzelem? Ki akadályozza meg az MSZP-t attól hogy, ugyanolyan választási anomáliák mellett 3/4-es „diktatúrával” szerezze vissza az eljátszott bizalmat? Ingyen elárulom: a józan, egyes liberálisok által lesajnált és butának tartott szavazók! Nem a kormánypárt akarata miatt nem lesz meg a 2/3-ad, hanem a szaporodó hülyeségeik miatt, amit már a fanatikusaik sem tudnak tolerálni! Szerencsére az ellenfél is csak a fát vágja maga alatt a kerítést leromboló, az általuk megvont 13. havi nyugdíj visszaadásának, az állampolgári jogon járó alapjövedelem és egyéb fenomenális igéretek átgondolatlan hangoztatásával! 29 év keserű tapasztalatai után ma már nem lehet szintetikus mézes madzagokkal választást nyerni és erről nem a megvilágosodó választók, hanem az őket átverő politikusok tehetnek! Szerintem.

  • Miklós Bánfi!

    Én inkább Rogán fejére nézek,mint Soroséra….mint sokan mások!!
    Aztán ugye nem csak a Fidesz szavazók,de az emberek többsége békét szeretne…..remélhetőleg (kívánjuk!!)”lekapcsolják” a dühöngő bértüntetőket…..,de megnyugtatom, ha le is csukják őket (így legyen!!!!) nem éri őket a régi komcsi ÁVH-s retorzió (az ő szerencséjükre),mert ugye az már kiment a divatból…nem a jobboldali magyar kormányra hanem, a komcsikra,szocikra jellemző!

  • slapaj!

    Igazat beszél!
    A lakosság a nyugalomban érdekelt,és ugye nem a kormány is ezt szeretné biztosítani,meg ugye a többség nem tüntet a kormány ellen,csupán a lecsúszott,söpredék ellenzéki bérencek,akik zavarják a békés polgárok nyugalmát!
    Na erről ennyit!Egyre undorítóbbak!

  • Kalocsai Miklós

    Boda Marcsi
    2017 május 28
    4:05 du.

    Marcsi! Na, erről ennyit! Egyre undorítóbb vagy!

  • Úgy tűnik, sikerült megint tabut sértenem.
    Amit írtam, az a hazai (face) fórumlapokon (legalábbis azokon a lapokon amelyekbe irkálok) szabad téma és már egyre inkább közbeszéd tárgya is.

  • Christopher Adam

    Nagy Gyula,

    Ismét jelzem, nem tabut sértett, hanem egyszerűen értelmezhetetlenek, túlságosan elvontak és unalmasak az állandó összeesküvési elméletei. Itt minden olvasó már sok-sok alkalommal olvasta ezeket, nem kell őket állandóan ismételni. Írjon másról.

  • Érdekes nézőpont.
    Központilag erőltetnek egy a felsőbb szinteken nem létező pluralitást.
    Én a cikk témáját értelmeztem abba a képbe (moziba) amit igaznak látok.
    Mégpedig okilag és céllal együtt egy logikailag tiszta egységben.
    És azt is leírtam, h (a plebsz színdarab valóságban) a gaz neolib már nem is annyira háttérhatalom hiába erőlködik, mert a nép nem vevő a neolib vonal manővereire.
    A bősz szabadságharcos szerepre váltott Orbán számára sem lehet már érdemi hitelesség látszatot, erre építetten támogatottságot (elfogadottságot) gyártani.
    Ön szerint ha feltételezzük, h nem zárt osztályra érett elmebetegek tevékenykednek a (nagy) politikai színpadon, akkor mire mehet ki valójában a buli?
    A biztosabb eredmény érdekében érdemes nem csupán a migra vonalon levőket megnézni.

  • szilencium próba

  • Hát,én sajnos Kalocsai Miklóssal értek egyet.

  • @ Mr.Adam;
    You are publishing these stories, and not Nagy Gyula.

    Sure do not make much sense, so just why do not you put an end to it ? You are the one entrusted with that decision.

  • Kalocsai!

    Az,hogy te ezt mondod a legkevésbé sem számít…a többség szerint a baloldal az undorító és ráadásul megvetendő és szörnyen buta!

  • Kalocsai!ja amúgy baloldal szánalmas….nem kicsit, hanem nagyon,bár már a szánalomra
    sem érdemesek…csak a megvetésre!
    Na pá!

  • Hagyd a fenébe Kalocsai! A naccsasasszony már csak felejteni fog. (Bár ez nem lesz nagy munka:)))
    A probléma azonban élő. Meddig lehet eltűrni, hogy börtöntöltelékekből toborzott verőlegények zaklassanak? Azoknak, akik a tényeket nem is ismerik, nem is értik, vajon meddig lehet szavakkal érvelni?
    Van egy új, a többihez hasonlóan aljas csúsztatás a hivatalos propagandában: „…polgári engedetlenséget szerveznek…”
    A polgári engedetlenség demokratikus államokban bevett jog, nem törvénysértés. Ezért nem oszlatta fel már 2006 szeptember 18-án az MSZP-SZDSZ kormány a Kossuth téri dzsemborit. Bár nem előre bejelentett tüntetés volt – Magyarországon, úgy ahogy más demokráciákban tüntetést nem kell ENGEDÉLYEZTETNI, csak BEJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉG VAN, hogy a rendőrség fel tudjon készülni a közlekedés átszervezésével, a tüntetők megvédésével. Maga a mostani kormányfő is a polgári engedetlenség jogosságáról ágált.
    Akkor most miért is „provokáció” a szervezkedés?
    Mintha 65 évvel visszafordították volna az idő kerekét: ” dolgozó n…, bocsi „a nemzet” ellenségei mindazok, akiknek nem tetszik az aktuális kormány működése?

  • A kulcszó itt is a polkonformitás.
    Demonstrációban is van polkonform és polnonkonform.
    Kommentelésben is.

  • Orsós Elemér

    Nagy Gyula
    2017 május 29
    8:12 de.
    Ha megpróbálnál egyszerűen, magyarul fogalmazni akkor valószínű a misztikumod ellenére is nőne a népszerűségi indexed, mert az általad kitalált nagygyulaizmust nincs mindenkinek türelme megfejteni, ezért a neved alatti kommenteket valószínű sokan elolvasás nélkül átlépik.

  • Orsós Elemér
    2017 május 31
    4:14 du.

    A valódi és az ál megosztottságok köpködése jelenleg polkonform. Kommentekben és demonstrációk (tömeg kivitelben) formájában is.
    A „konteo” verziókban való megnyilvánulások már differenciáltak. Van ami és van ahol retorziókat von maga után.
    A nyelvünkben megvan a lehetőség a tömör és mégis árnyaltan megjelenítő megfogalmazásra.
    Itt is mondtam párszor, h kérdezzen bele az írásomba az aki nem érti valamelyik részletét.
    A konkrét témára az a véleményem, h a nép már nem uszítható bele (kormány buktató) forradalmasdiba.
    Az indoklásom túl konteós volt ahhoz, h itt megjelenhessen.

  • Kalocsai Miklós

    Nagy Gyula
    2017 május 31
    5:11 du.

    „A nyelvünkben megvan a lehetőség a tömör és mégis árnyaltan megjelenítő megfogalmazásra.”

    De te ezt nagy ívben elkerülöd, nagyképűsködsz az idegen kifejezésekkel, a magyarázatod is mellébeszélés.

  • Kalocsai Miklós
    2017 június 1
    2:39 de.

    Mindannyian a hiteink szemüvegén keresztül értelmezetten látunk.
    Legyen Neked is a hited szerint.

  • Nagy Gyula!

    Hát az a helyzet,hogy nem csak az itteni „fanatikusok”,de rajtuk
    kívül sok hasonló baloldali sem érti a tömör és árnyalt fogalmazást ugyanis ahhoz se esze,se modora,se stílusa nincs……de ezt már
    megszoktuk!

  • ˙

    Egyelőre Ők – a hatalomrajutásukkor – szerveztek jobboldali és tiltott szervezetek egyenruhás megmozdulásokat, olyanokat amelyek márcsak emiatt. s e m . feleltek meg a . p o l g á r i . e n g e d e t l e n s é g . demokratikus meghatározottságának, fogalmának. Céljuk a szegénytelepek megfélemlítése volt…
    Emlékezzünk csak, amikor árpádsávos – nyilas – zászlók alatt, ugyancsak nyilas egyenruhákba bújtatott csőcselék grasszált egyes borsodi falvakban és városokban Pintér Sándor (bm.) rendőrségének a védelme alatt… A rendőrök előbb büntettek meg egy szemetelőt, mint akár csak egyetlen, nem is ott lakó nácit is megfékeztek volna…

    .

  • cukihara
    2017 június 5
    10:19 de.

    Polgárháborút akartak gyártani.
    Ehhez először segélyes, megélhetési szüléses életmódba vitték a cigányságot.
    Utána jött az ellátmány csökkentése és a nem is annyira burkoltan támogatott megélhetési bűnözés, amellyel keményen odavágtak a mezőgazdálkodásban élőknek is.
    Volt bérgyilkosokkal cigány vadászat.
    Erre jött a polgárőrségek és gárda fellépés.
    Nem sokon múlott, h nem jött össze a cigány-magyar belháború.

  • Orsós Elemér

    Nagy Gyula
    2017 június 6
    3:09 du.
    „Nem sokon múlott, h nem jött össze a cigány-magyar belháború.”

    Az volt a mázlink hogy, Victoria Nuland épen Ukrajnában vendégszerepelt és elfogytak a Majdanon a süteménykéi és a rendőrökre is tüzelő mesterlövészei. Ja, mégse az később volt, na de mindegy, az a lényeg hogy, szerencsére Vikoriácska elődei meg se közelítették az ő zseniális találékonyságát, mert hogy itt voltak az is hót ziher!