A Jobbik esetleges kivégzése mutatja, hogy mi vár Magyarországra 2018 után

2017 december 7 10:06 de.174 hozzászólás

Még pár lépés, és elkészül a nagy Mű. Kivéreztették a médiát, a gazdaságot és a jogrendszert, törvényszerű hát, hogy a pártok jönnek a következő lépésben. Választási kisokos, avagy hogyan védjük meg a Jobbikot és hogyan vessünk véget az őrületnek jövő tavasszal.

Most úgy áll, hogy ha túltolják a szekeret, nem tud indulni a Jobbik a választáson. De lehet, hogy nem tolják: ismerjük a receptet, ezt csinálták CEU-ügyben is, csak akkor városi liberálisok érezték sértve magukat, ezért az utcára vonultak, és a hatalom visszavett. Persze most ugyanők hallgatnak, pedig már szerveződnie kellene az újabb tüntetésnek, ami csak közvetett módon szól a Jobbik mellett, sokkal inkább a demokrácia és a többpártrendszer érdekében szól. Persze ilyenkor mindig kérdés, miért csinálja a fővezér az egészet: csak fitogtatni akarja az erejét, megijeszteni a pimasz kekeckedőket, vagy tényleg komolyan gondolja. Utóbbi esetben egy tesztüzem részesei vagyunk, de a választás után élőben láthatjuk az erdogani modell megvalósulását. Ezért is lenne fontos, hogy azok is az utcára vonuljanak, akik egyébként nem kérnek a Jobbikból. Nagy kérdés, megértik-e a feladat összetettségét.

(Vona Gábor Havas Henrikkel — Éppen a napokban jelent meg Havas könyve Vonáról…most viszont bizonytalanná vált a Jobbik indulása 2018-ban.)

A taktikai szavazás elveheti a hatalom jókedvét

A jelenlegi ellenzék önmagában teljesen esélytelen a jövő évi győzelemre, viszont bejátssza az egész pályát, nem lehet úgy tévét nézni, hírt olvasni, hogy ne az összefogásuk kudarcáról legyen szó (ezért sem próbálkozik magunk fajta kis párt az indulással). Ehhez jön a Jobbik és az LMP kétes különutassága, amit vagy komolyan gondolnak, vagy nem – az utóbbi hetek fejleményei alapján inkább nem és ők is kezdik megérteni, hogy ideje puhítani a választóikat a mások javára történő visszalépésekre. Ez egy olyan vonat, amin együtt ülnek az ellenzék többi tagjával, mert ha falnak megy, mind belepusztulnak. Ezt kezdték megérteni Vonáék és feltehetően Szél Bernadették is: nincs jövőre olyan opció, hogy ellenzékben maradva kvázi-győztesnek, későbbre eltéve magukat, a Fidesz kihívójának tűnhetnek. Ha ez a hatalom nyer, mindenki más veszít és erre a CEU után a Jobbik is kitűnő példát szolgáltat.

Ha viszont észhez térnek a tisztelt érintettek, még nyerhető a jövő évi választás. Ha minden választó nem is, a többség egyszerű döntést szeretne hozni: maradjon, vagy menjen a NER. Ha ennek a döntésnek a lehetősége felvillan, az sokakat mozdíthat meg. Ha egyéni utak maradnak és harmadannyi választóval fognak neki a pártok a Fidesz legyőzésének, csak a legvérmesebbek voksolnak, a többi érteni fogja a matekot: a végeredmény a biztos vereség és két-három álellenzéki párt lesz, mert az igaziakat el fogja söpörni a rendszer. Akkor tényleg lehet majd arról elmélkedni, hogy az Orbán-rendszer több évtizedre a nyakunkon marad.

Ha nagyon szeretnék, van megoldás az egyéni körzetek taktikai, koordinált felosztására: kell hozzá egy jelölő szervezet, ami a biztosíték, hogy a választó tudja, ki is a közös jelölt. Ha ez megvan, minden felosztott körzetben lehet voksolni a koordinált jelöltre, aki egyszer a jobbikos lesz (pl Tapolcán), egyszer meg a balos, mondjuk a XV. kerületben. Ez a szervezet – legyen a neve yx Párt – mindig annak a jelöltnek ad támogatást, amelyik az előzetes megállapodás szerint koordinált, fideszváltó jelöltnek számít. Ehhez persze kell az ellenzéki pártok megállapodása, ami most még a terv igazi gyenge pontja. De orvosolható.

Ha nagyon akarnak, indíthatnak mindenütt saját jelöltet is, hogy megkapják a pénzüket az államtól. De valójában az lesz a közös jelölt, akinek a neve mellett ott feszít xy párt neve is az eredeti jelöltállító párt mellett. Egyszóval egy társjelölő párttal „megjelöljük” a választónak azt a személyt, aki az adott kerületben a legesélyesebb a fideszes jelölt legyőzésére. Bejegyezni egy új pártot már nincs idő, de van négyszáz, amiből választani lehet.

Ez csak egy megoldási javaslat. A tényleges taktikai szavazás azonban az egyedüli lehetőség.

Fehér Balázs

*

A szerző írása eredetileg a Polgári Konzervatív Párt blogján jelent meg. 

174 hozzászólás

  • ja kerem tetszettek volna jobban oda ugyelni arra amit orban mondott meg a valasztasok alatt…ezt mondta,;-” amint a fidesz ujra hatalomra kerul mar nem is lesz szukseg ujabb valasztasokra mert a fidesz tud egyedul is kormanyozni ha kell…” egyeduralomra keszul orban.

  • Mielőtt bárki a taktikát elutasítaná, jó, ha tudomásul veszi. A néhai fiatal demokraták minimum 15, de inkább 18 éve nem bíbelődnek elvekkel, programokkal. Leültek,és egyesével végignézték a választókerületeket, szavazókörönként. Kiszámolták, hogy lehet úgy elosztani a határokat, hogy a kétmillió körüli szavazatuk a legjobban érvényesüljön.Ez még manuálisan sem lehetetlen, számítógéppel meg pár heti, esetleg havi munka. Keresőmotorokkal figyelik, mire gerjednek a híveik. Mo-n ugyan kb.40% lehet azok aránya, akik a világhálóról tájékozódnak, és részt vesznek a véleménynyilvánításban – de ez a 40% aktív,szavaz, és a környezetében véleményvezér is. Ez a 40% 3,2 millió szavazó.Ha ennek a fele NER-hívő,már képesek magukkal húzni 500-600ezer voksot, már megvan a többség – a szavazási aránytól függően akár a kétharmad is.
    Amíg a magyar szavazók többsége hajlandó olyan alakulatra adni a voksát, amely nem árulja el, mire készül, addig hiába az indulat,de még a többség kormányváltó akarata is: csak nézhetnek, mint hollómadár, amint a róka elszalad a sajtjukkal.

  • Orbán ezen elvakult tullövése szerencse.
    Biztosra veszem, hogy visszafelé sül el, mert a teljes ellenzéket Jobbikostol egyirányba rántja. A szavazok megerösitve figyelhetik, h össze kell fogniuk.
    Sőt!
    Orbán az utat is megmutatta, h egy uj választási pártba tömörülés a megoldás, ami csak orbán eltakaritására kell, a demokratikus viszonyok visszaállitásáig.
    Ez a laza választási tömörülés az, ami megnyugtatobb lehet, mint a külön pártonkénti összefogás szinte lehetetlen csapdája.
    A jobbik oriási utat tett meg, amint a fidesz is, csak ellenkezö irányba.
    Az általam teljesen elfogadhatatlan jobbik a kezdeti markáns fasisztoid, náci eszméitöl a populizmusig, néppárti gúnyában. Persze ez semtetszik, de az ördöggel is összefognék orbán és a rendszere eltakaritása érdekében.
    A rendszere eltakaritása ugyan olyan fontos, mint az övé! Különben szinte azonnal visszajön a sötét sarokbol.
    Az igazat megvallva, még a szinte lehetetlen ellenzéki választási gyözelem sem elég ehhez, hiszen orbán nem fogja átadni a hatalmát. Nem is kell, hiszen még számtalan játék lehetséges a választások után is. A köztssági elnök jelöli ki a miniszterelnökjelöltet az alakulo parlament számára, akit ha nem fogadnak el, akkor uj választást irnak ki orbán továbbkormányzásával.

    Az új miniszterelnökjelölt lehet kiszurásbol Vona, Gyurcsány, de akár vesztése ellenére orbán is!
    Persze a választási törvények durván orbánt segitik, amint az elmenekült félmillio szavazo szavazásának ellehetetlenitése, valamint a szinte korlátlan számu erdélyi ellenörizhetetlen szavazat, ami szükség esetén lehet 200.000, de akár 1millio, v kettö, ha az kell! Ahogy Putyin is csinálta. 4millio szavazat esett be választások után szibériábol a katonaság részéröl!
    Van, aki nem tudja kinézni orbánbol, h az eddigi tapasztalatok alapján további fiktiv többszázezer szavazatot beraknak?
    De trükközéssel az ellenzék többségi szavazatát is negligálhatja töredéknyi mennyiségü fiktiv szavazat tervezett szétosztásával.
    A billegö területekre csoportositanak szavazatokat, esetleg biztos elbukott helyekröl és külföldröl! Akár az elengedett körzetekböl is elvonva a szavazöikat.

    Demokratikusan csak elméletileg legyözhetö! Gyakorlatilag leváltani majd csak akkor lehet, ha ö is hozzájárul.Addig nem!

  • A Jobbik saját magát végzi ki,egymást is irtják,Vonát meg fúrják,
    a párton belül is teljesen összeegyeztethetetlen,hiteltelen politikát folytatnak.
    Ami a baloldali pártokat illeti,hát képtelenek megegyezni,összefogni,mindegyik egyedül akarna….kormányozni,természetesen a hatalom megszerzése a céljuk,de ha összefognának akkor sem tudnának győzni, mivel
    nagyon álságos,hiteltelen politikát folytatnak,ami a %-kukban is
    meglátszik.
    Ezt az értelmes emberek látják,nem hülyék,így szerencsére a Fidesz fog győzni!
    Ezen nincs mit ragozni,”izgalomra” meg ugye semmi ok,amikor pár %-os pártok külön külön jelölnek miniszterelnököt,amin csak röhögni lehet!

  • Ketsegtelenul itt a bizonyiteka a Parliamentary szisztemnek. Mindenfele trukokkel ,osszefogasokkal, barmi neven nevezett demokratikus alkudozasokkal ki lehet jatszani ugy ahogy ohajtjak.

    Mar nehanyszor jeleztem azt az egyszeru es tagadhatatlan tenyt, de maguk ottan mind azok dacara szentnek veltek a rendszeruket.

    Ma persze a ‘ha haraptad ragd meg jol es nyeld azt le’ seteben alnak. Valoban nevetseges, de meg sem nevetni valo.

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi,

    Csak egyetlen egyszer írjon valami kritikusat a kormánypárttal kapcsolatban, nem pedig mindig a győzelmi menethez kapcsolodó szólamokat.

  • Kiss Kálmán

    „Esetleges”?

    „2018 után”?

    … Váradi András, Komáromi András, Szebellédi István, Welsz Tamás, Tátrai Miklós, Császy Zsolt, … Czeglédy Csaba, … most meg a Jobbik …; – ki következik? Gyurcsány Ferenc? Hadházy Ákos? (Nem vagyok jós, csupán olvastam, és gondolkodom, hála a szüleimnek, tanáraimnak …) – „Oszt jó napot!”

  • Kiss Kálmán

    Kedves Boda Marcsi! (2017 december 7 2:54 du.)

    Ez nem személyeskedés! (Ahhoz az Orbán-banda sokkal jobban ért, mint az előző listával már szemléltettem.)

    Amíg az ország „kormányzójának” József Attiláról csak a dinnyehéj jut eszébe, amíg Őcsény verbális lincselése helyeslésre talál az ország kormányzójánál, amíg igazi „felháborodást” csak az internet-adó tud kiváltani, amíg a buta nép szavaz, a buta nép választ, a buta nép benyeli a tízezres Erzsébet=Júdás-pénzt, amíg a népvezér gyűlöletre képes sarkallni a tudatlanságot, addig itt nem lesz normális élet.

  • C.Á!

    Többször is megírtam,hogy most sem minden kerek,lehetne jobb is,meg azt is közöltem,hogy nem vagyok a párt tagja(!!!)de azon nem érdemes vitatkozni,hogy a jelenlegi ellenzék,hazug,hiteltelen,hatalomvágyó és sötét múltja van.
    A jelenlegi kormány sok embernek javította az életszínvonalát,számos intézkedéssel,amit nem sorolok (már leírtam párszor)és tények,meg az is,hogy amit ígértek betartották,sőt túl is teljesítették.Aki itthon él és ezt tagadja,az csak egy lefizetett….idióta fanatikus ellenzéki lehet!
    Hát ennyi fért bele a reklám alatt!Figyeljen a cikkek hitelességére…!

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi,

    Ezt a mondatot kifejtené pár konkrét példával? — „most sem minden kerek, lehetne jobb is…”

  • Jobb lenne neki ha akasztófák szegélyeznék a Népköztá..appardon.. az Andrási utat és azon…de nem mondom ki..

  • Nos arról van szó,hogy a komcsik,szocik több évtizedes átverését,csalását képtelenség rövid idő alatt korrigálni!
    Erre gondoltam,meg arra,hogy a szocik múltja és jelene tele van
    súlyos gazdasági és egyéb bűncselekményekkel Gyurcsány és neje…(bírósági tárgyalások
    perek,letartóztatások,és ami még ezután derül ki….)
    Amúgy a napokban letartóztattak egy B.L.nevű ifjú szocit,gyilkosság alapos gyanújával(videók..)
    Talán ha nem itthon él(én igen!!!) nem ártana jobban tájékozódni,amit a cikkek írójának is melegen ajánlok!
    Nem elég vádaskodni,bizonyítani is kell!

  • Christopher Adam

    Szóval arról szól az önkritika, hogy a másik a hibás…

    Amit írt az olyan volt, mint amikor elsőáldozóként a pap azt kérdezte tőlem a gyóntatóban, hogy mit szeretnék meggyónni. Nyolc évesen eléggé féltem az egésztől, nem tudtam megszólalni, ezért a pap keservesen próbált valamit – bármit – kihúzni belőlem. Végre ezt sikerült mondanom:

    „Testvérem elvette tőlem karácsonyi ajándékomat.”

    Erre a pap, már kicsit idegesen:

    „Na jó, majd őt is behívjuk!”

  • Ezt a Marcsit kéne behívni..a diliházba.
    Kár hogy a marha szocik bezárták.
    Ez VALÓBAN súlyos bűnük…

  • Kiss Kálmán

    Kedves Boda Marcsi!

    Írja: „Nem elég vádaskodni, bizonyítani is kell!”

    Nohát akkor: amit ez előtt a mondat előtt leírt, bizonyítsa! Mert ami ott áll Ön által leírva (ezt szándékosan fogalmaztam így!!!), az legfeljebb a mocskolódás – hogy finoman fogalmazzak: a szándékos félrevezetés fogalmát meríti ki … – Úgy is mondhatnám: tipikus orbáni (=gennyes) módszer. Röviden: undorító. „Oszt jó napot!”

  • Sok volt baloldali és több normális ismerősöm is nekem adnak igazat és vagy nem szavaznak,ha meg igen ,akkor a jelenlegi kormányra,ugyanis ők és a családjuk itthon él,tudják mi is
    a tét….

  • C.Á!

    Igyekszik félremagyarázni a dolgokat,de feleslegesen…
    Nekem itt nincs mit „meggyónnom” (a templomban megteszem)ezen a fórumon,a véleményemet továbbra is fenntartom,nincs mit tovább
    ragozni!

  • Orbanfun
    2017 december 7
    1:22 du.

    nem értek egyet veled! a levédiaba…di „szavazó” nem arra szavaz, ami az országnak jó, hanem kizárólag arra, ami neki személy szerint jó, és persze anyagilag! (elméletek nem érdeklik) tehát oda akarnak tülekedni a terülj terülj asztalkámhoz (=hatalom) és aszerint voksolnak

    levédiabasznád elsűllyedt

    RIP
    vagy még asse! megérdemli és a világ is

    észak kórea legalább a túlélésért küzd, hogy ne váljon iraq ká vagy lybiá vá

    de levédiabasznád: szarháziak egymást túrják el a moslékos vájútól, mert a jófajta kaja már ki van tálalva mészaroslörincnek és tsai nak

  • Egyébként bizonyítékok vannak bőven,ami engem illet….(de kinek és minek?)az más
    kérdés,hogy a fórum részéről van-e?…..
    Szerencsére mindig hiteles ember voltam,más kérdés,hogy a fórum,meg az egyes fanatikusok azok-e?
    Hát majd kiderül(remélhetőleg,hamarosan!!!!)
    Én mindenesetre nyugodtan alszom!
    Elmentem,elég volt!

  • Christopher Adam
    2017 december 7
    5:05 du.

    Chris te javíthatatlanúl csodálatos gyerek maracc, és folytasd…nehogy felébreggy! azért elárúlnád (elismerem abszolút jogodat a privacidad -odra) mire vagy kire szavaznál (na nem pártot vagy személyt hanem elvet) és Boda Marcsit te is lécci -te arany gyerek- nyílvánosan véleményezni mert ha én teszem lehet, hogy te sem engeded be?

  • Marcsi már vártam, hogy rávesse magát a BL nevű elmeháborodott gyilkossággal gyanúsított egyedre. Persze megint elfelejtette, hogy szintén egy dunaújvárosi képviselő gyilkossági ügybe keveredett nem oly régen aki, hogy-hogy nem Fideszes és már el is ítélték októberben emberölés kapcsán. Ennyit a maga objektivitásáról, szánalmas, hogy a BL nevű gyökeret idecitálta csak azért, hogy „ifjú szocizhasson”, gyűlölködhessen egyet, mintha a pártvezetés tehetne arról, hogy színeikben (akik egyébként nem vesznek részt a párt életében, vezetésében) vannak elmeháborodottak is.
    Bezzeg önnek megint nincs kivetnivalója abban, ha egy Fideszes által vezetett számvevőszék olyan mértékben és olyan módszerrel megfoszt anyagi forrásaitól egy bármilyen pártot, hogy annak kampánya teljességgel ellehetetlenül?? Amivel most a Jobbikot elkaszálták, ugyan ezt csinálta 2010-ben és 2014-ben a Fidesz is, azaz tiltott pártfinanszírozást végzett, csak nagyságrendekkel több pénzzel és eszközzel tette ugyan ezt, amivel a Jobbikot vádolják. 2014-ben nagyjából 4 milliárd forintba kerülhetett a Fidesz kampánya. Ráadásul még azt sem árulják el, hogy ki, melyik hatóság „jelezte” az Állami Számvevőszéknek, hogy vizsgálódjon. (mert értsd. leszólt, utasította az elvileg független szervezetet vki). Ezen kívül a az ÁSZ határidő előtt zárta le a párt elől az adatok feltöltésére szolgáló felületet szeptember 29-én, hiszen az ÁSZ saját bevallása szerint is október 3-án járt le a határidő. A Jobbik hiába vitte a dokumentumokat szept 29-én, azokat nem tudta átadni.
    Marcsi, ez a régi időket idézi megint, amikor nem volt jogállam, amikor az állampárt emberei ültek mindenhol és hatalomból bármit megtehetett és meg is tett, hogy megtartsák hatalmukat és ellehetetlenítsék ellenfeleiket – BÁRMI áron és BÁRMILYEN módszerrel. Értem, hogy Önnek ez a komcsitempó nagyon is bejön. Szívéhez közeli az, hogy kap 10 ezer forintot Erzsébet utalványban és kapott kompenzációt az előző hónapban a nyugdíjához, értem én, hogy aprópénzzel megtudják venni és mellé totál hülyének nézik Magát a szavazatáért cserébe, de ez, és az összes többi jogállamiságot romboló komcsi tempó amit a Fidesz illiberális autokráciaként művel és definiál, az az országunkat, Magyarországot hosszú évtizedekre és visszavonhatatlanul a további leszakadás, az elszigetelődés, a kiszolgáltatottság és összességében egy élhetetlen, a lehetőségeivel ismét élni nem tudott sötét korszakba taszítja.
    Ha lesz ideje tanulmányozza át az Állami számvevőszék eljárását a Jobbikkal szemben, kíváncsi vagyok képes-e felfogni azt, hogy mi is történik a szeme láttára ismét – önkényből és nem a jogállamiság szellemében.

  • Boda Marcsi
    2017 december 7
    5:33 du.

    Még mindig viccelődik Marika ezzel az „itthon él”, meg „külföldön él” hivatkozással? 😀 Marcsi, ne bolondozzék már minden hozzászólásában, néha lehetne komoly is, és komoly hozzászólásokat és/vagy érveket is írhatna már így 4-5 év elteltével mióta itt lebzsel. Mintha a 21 században nem lenne mindegy az információ-áramlás szempontjából, hogy ki hol él? Ez az egyik, a másik pedig az, hogy jómaga a bizonyíték arra, hogy otthonról is lehet valaki földsötét, tájékozatlan, papagáj-szerű mantrázós néni (tudja, az a hangutánzó színes madár, amely amit hall kizárólag azt süketeli vissza, teszi ezt értelem nélkül). Hagyjuk már ezt az ostoba hivatkozási alapot, hogy ki hol él.

  • Nemcsak ebben az országban él sok bodamarcsi, másutt is. Sőt, különösen aljas és cinikus emberek rájuk építik a hatalmukat. Akinek gőze nincs,hogy a volt miniszterelnököt tanúként hallgatták meg a bíróságon: vádat nem tudtak ellene emelni, pedig nagyon szerettek volna. Császy és Tátrai ezért ül: mert a „vád” minden jogállamban nevetséges lenne. Czeglédy nem elítélt: előzetes letartóztatásban van, aminek az idejét a BTk.2010 utáni módosítása korlátlanná tette. Ez jogállamban mindenkinél kiütné a biztosítékot: azt jelenti ugyanis, hogy nincs vád ellene, csak gyanú. A volt miniszterelnök feleségét ugyancsak tanúként hallgatta meg az adóhatóság nyomozati szerve. (A tanúkihallgatás jegyzőkönyve ebben a lapban is megjelent.)
    Tudom, mindkét oldalon vannak, akik a jogállamot felesleges macerának tartják: pedig ez az egyetlen garanciája annak, hogy a polgár ne váljon az államhatalom kiszolgáltatottjává.
    De ezt senki más nem őrizheti meg, mint az öntudatos, jogaikat ismerő, és azokért kiálló állampolgárok tömege.
    Szegény bodákat is értem: baromi dühösek, hogy „komcsinak” kellett lenniük, hogy „vezetők” lehessenek és ugráltathassák a takarítónőket, meg a pedellust,és felügyelhessék a krétafelhasználás módját. Értem, és nem MEGértem – ez nagy különbség.
    Ugyanis ez a kétely nélküli sötétség, és nemhogy a tényeket, még a körülményeket, feltételeket sem ismerő ostobaság teszi lehetővé, hogy cinikus, aljas gazfickók tegyenek tönkre népeket és országokat.

  • Nem érthető számomra hogy miért foglakoztok annyit OIM* -mal.

    Mikor tudható hogy ő nem beszámítható.

    Akkor sérült be ennyire mikor a harmadrendű szakiskoláját , ahol ő áskálódás és mások befeketítése révén végre közel került a húsos fazékhoz ugyanis gazdasági előadó vagy mifene lett belőle miután fényesre nyalta az MSzMP nőbizottság és a helyi párttitkár továbbá valami Népfrontos semmittevő hátsóját, na szóval ezt az iskolát szocik anno szanálták.
    Igy a mi Marcsánk ott maradt egy szál szaros bugyuban a lopkodás lehetősége nélkül.

    Elmondom miért történhetett meg az eset ezzel az iskolával:

    Ottan híd és vasút építő-karbantartó technikusokat képeztek ki, átlag évente három osztálynyit.
    Ez kb. éves szinten 30-90 végzett szakember lehetett. A képzés eléggé horribilis pénzébe kerülhetett az Országnak.
    Na most Magyarországon jó ha 15 évente épült 1 híd és a vasútépítés sem nagyon haladt, tekintve hogy már voltak vasutak. Inkább bezárni akartak kisebb szárnyvonalakat.
    Ezek KARBANTARTÁSÁRA megvoltak az erre szakosodott vállalkozások, a szakembergárdával.
    Namostakkor miajófrásznak kellett volna minekünk itt a saját pánzünkből finanszírozva évente minimum 30 de inkább 90 végzett hidépítő technikus ?
    Jó ha három el tudott közülük helyezkedni a szakmájában, a többinek csak azért kellett a végzettséget igazoló papír hogy elmondhassák érettségijük van. És igy könnyebben elhelyezkedhesenek léhűtőnek valami gittegyetlebe ahol semmit nem csinálnak a Hazáért.

    Na szóval ettől idióta *OIM ,az Oldal Idióta Macája.

  • talalom
    2017 december 7
    6:29 du.

    „hogy “vezetők” lehessenek és ugráltathassák a takarítónőket, meg a pedellust,és felügyelhessék a krétafelhasználás módját”

    Ne haragudj, nem bántani akarlak, de te is tudsz ám nagy sötétségeket írni!

    Diktatúrában a házmester, a gondnok, a szakácsnő segít a vezetőnek, hogy elnyomhassák a többieket!
    Ahogy Popper Péter elmesélt egy örökbecsűnek tűnő történetet. Mikor közeledett az orosz front, és menekültek a nyilasok, egy feljelentő nyugodtan ült a fotelban és cigarettázott. Megkérdezték tőle, hogy miért nem menekül?
    – „Szar emberre mindig szükség van.” – mondta nyugodtan.
    (Aczél történetek c. könyv.)

    Megjegyezném, természetesen a szarság nem szakmafüggő. És a feljelentő lehet amúgy példás családapa vagy törvénytisztelő polgár is, csak a diktatúra a legrosszabb tulajdonságokat hozza ki az emberből.

  • Geyza
    2017 december 8
    3:28 de.

    Géza, az oktatási topikban erről miért hallgattál, mint a sült hal?

    Több téma is van, ami neked való lenne, de te az összes energiádat mások sértegetésére használod. Személyeskedés helyett értelmes hozzászólásokat is írhatnál.

  • talalom
    2017 december 7
    6:29 du.

    „akik a jogállamot felesleges macerának tartják:”

    Megkérdezhetem, hogy mit tudsz te a jogállam működéséről, azon kívül, hogy a volt KISZ-titkár ikonod most ezt tűzte a zászlajára?
    Ha a KISZ-t dicsőítené, fogadni mernék, hogy te lennél a legszorgalmasabb tag, aki eljár mindig a gyűlésekre! És ezt nem bántásból mondom, mert te nem vagy rosszindulatú. Máshol írtam, hogy valamiért mindig a Bandi ló jut eszembe téged olvasva (Orwell Állatfarm), ki tudja miért?

    Még az előzőhöz írnám, hogy a krétafelhasználás egy igen kényes kérdés. És azt bizony a pedellus, a gondnok osztotta ki! és a gyanús alakokat persze bármikor meg lehetett vádolni, hogy pazarolja a krétát!
    Más kor, más téma, Mikszáth Kálmántól a Beszterce ostroma. A dualizmusban az írnok sokat árthatott a hivatalnoknak. Akkoriban a liberális kormányzatnak a magyar nemzetállam volt az eszméje a soknemzetiségű országban.

    „Az írnoknak ugyanis többféle mellékkeresete volt. A város fösvény, nem ad elég fizetést, de az embernek azért van esze, hogy használja. Klivényi az átírt bélyegekből ki tudta venni valami vegyi szerrel a tintát, s ez is hozott valamicskét a konyhára, de a főjövedelmét a tajtékszipkája képezte. »Körülbelül annyit hoz – szokta mondani -, mint egy kisebbfajta falusi birtok.« A szipkát minden hónapban kijátszatta száz ötvenkrajcáros numerusra. Ez ötven forint havonkint, csinos kis összeg és nem verheti el a jég, nem moshatja el a víz. Biztos jövedelem. Mert aki nem tesz, az egyszerűen pánszláv és komisz ember, abban az egész hónapig turkál a Klivényi gonosz nyelve.

    Ami a szipkát illeti, azt gondolnátok, valami műtárgy, valami remek. Dehogy; hisz akkor nem érne semmit, mert aki megnyerné, zsebre vágná és vége lenne, de a Klivényi szipkája egy koromfeketére szítt, török pasát ábrázoló locskos, szutykos jószág, amit úriember utálna a szájába venni. A nyerő tehát ősidőktől fogva mindig visszaajándékozza a szipkát Klivényinek, mert mindig valami kényes, finnyás úr nyeri.”

  • A kormánypártokat, szidni, a hülye is tudja… Mert egyébként, is kontraproduktív, mert cca.kétmillió orbánistát aktívizál…
    Valakit, vagy valamit, fel kellene mutatni, hogy alternatívát jelenthessen a politikai jövő számára…
    Az adófizetők, pénzén (a mi pénzünkön) rengeteg „demokratikus”, törpe, kamu, vicc, alibi, stb. párt töketlenkedik, egymással csatáznak…
    Persze mindenki nyerni akar /hatalmat/ szeretne, első dolga hogy miniszterelnök jelöltet állít…- és ennyi !
    – Ha a mostani kormány oldal nyer, akkor, tolvajoznak, diktátoroznak, fasisztáznak stb. újra 2022-ig, ahhelyett, hogy legalább akkorra összekapják magukat… mert, ezt a következő, választást már a FIDESZ-KDNP behúzta…

  • HL. Leszállhatnál már a KISZ titkárokról, házmesterekről stb. Történetekre hivatkozol: én meg jelenségekről beszélek. Mert ellentörténet is lenne,legalább ennyi.
    Nem tudom, milyen „ikonról” beszélsz – mint köztudott, ateista vagyok, de most hozzáteszem: bálványokat sem imádok, lehet tőlem akár KISZ titkár is. Semmi közöd hozzá, de 1968-ban volt KISZ fegyelmim: nem örültem annak, hogy ilyen korlátoltak, de nem is kötöttem föl magam: senki nem irigyelte el a satupad melletti státuszomat. 1980-ban a pártfegyelmi azért nem jött be, mert akkor még nem voltam MSZMP tag.
    A jogállam olyasmi, mint a demokrácia:sosincs kész, mindig lehet hibát találni, főként, ami a törvény előtti egyenlőséget illeti.
    De vannak további jellemzői, amiknek a hiányában nem beszélhetünk jogállamról.
    A döntéseket az érintettek, és CSAK az érintettek hozzák meg. Ezért ellenzem, hogy a magyarországi választásokon olyanok szavazzanak, akik nem élnek-éltek itt. Sokakkal ellentétben, azok voksára sem tartok igényt, akik munka miatt távoztak: ha átmenetinek tartják távollétüket, szavazzanak – találják meg a módját a személyes szavazásnak, de senki ne szavazhasson az ellenőrizhetetlen levélben, sose ellenőrzött „regisztráció” alapján!
    Az ártatlanság vélelme: vagyis mindenki ártatlan, amíg a törvényszegése bizonyítást nem nyer. (A mai kormányfő is ártatlan jogi szempontból. Súlyos bűnei a közösség elleni működéséhez kapcsolhatók: ezek igazságszolgáltatási úton nem szankcionálhatók. Büntetése csakis politikai lehet.)
    Ugyanakkor a gyanút a vádlónak kell bizonyítania: tehát nem a gyanúsítottnak kell bizonyítania, hogy valamit NEM követett el. Hanem a vádlónak, hogy konkrétan így és így, ekkor és ekkor vétett a törvény ellen. (Például: az azeri gyilkos szabadon engedése addig csak politikai bűn, amíg be nem bizonyosodik, hogy az ugyanekkor Azerbajdzsánból egy magyar bankhoz érkezett 7 millió dollár kinek a számláján landolt, és milyen ellenszolgáltatás fejében.)
    A jogállam működésében nagyon fontos az ún. eljárásjog: vagyis az, hogy kinek mi a feladata, és mit és hogyan tehet meg egy adott esetben. (Ez az állampolgár védelmét szolgálja, mivel vele szemben az államnak több jogosítványa, eszköze, lehetősége van.) A gyanúsítottnak joga van védelemre, és a védelemnek ismernie kell minden körülményt, ami a vádnak tudomására jutott.
    Alaptétel jogállamban a hatalmi ágak szétválasztása: vagyis a törvényhozás (parlament), a végrehajtás (kormány) és az igazságszolgáltatás önálló működése. A törvényhozás dolga a döntéseket meghozni, a kormányé ezeket végrehajtani, az igazságszolgáltatásé a törvényszegést szankcionálni.
    Lenne itt még néhány „apróság” a gyanúsított jogainak biztosításától a vád megalapozásának eszközéig, de terjedelmi okok miatt csak egy fontosat említsünk.
    A rendeleti kormányzást – ami nagy divat volt az egypártrendszerekben. Mert: minek az időhúzó viták – ahogy a mai kormányfő mondogatja. Pedig ez nem mást jelent, minthogy a végrehajtó hatalom kihúzza magát a törvényhozás alól, és önjáró módon működik. Ezzel jelentéktelenítve a választásokat, még a saját
    szavazóit is.
    És még egy: Az Állatfarm nekem legszimpatikusabb szereplője Bandi ló: úgyhogy köszi HL.

  • Hazzaykám
    1 nem te mondod meg mikor mit irjak
    2 veled ellentétben nem itt élem az életemet mittomén mivolt az „oktatási topik”-ban.
    3 már leírtam ezt régebben, mikor OIM* túl sokat hőbörgött.

    (A leirtakban szereplő tényeket ő maga köhögte fel apránként mert annyira együgyű ez a nőszemély hogy elmondja csak épp úgy próbálja beállítani a viselt dolgait hogy azok helyes cselekedetek voltak anno)

    *OIM = O(ldal) I(dióta) M(acája)

  • Boda Marcsi,

    2017 van lassan 18. On meg mindig valami kepzeletbeli komcsik ellen kuzd. Olyan unalmas en erzem tole rosszul maga szinte lehanyom a billentyuzetet amikor ezt irom, mert nyilvanos mindenki tudja, hogy a jelenlegi fidesz vezetese is tele van volt kisz-esekkel meg mszmp tagokkal. De meg mindig az van ugye, hogy az en komcsim a jo a tied a rossz. Ugyan! Igen az mszp az mszmp utodpartja, de azt is kell latni, hogy nem politikai tenyezo, szinte mar nincs is.
    Ennek ellenere on meg mindig komcsizik meg a komcsikat hibaztatja. Nem tagadon, hogy nincsenek komcsik magyarorszagon, de kb. annyian vannak hogy tudnak egymassal focizni. (persze ha meg birnak) Ma most oket hibaztatni minden rosszert meg mindig, 27 evvel a rendszervaltas utan, amikor az elejen egymast valtotta a ket kurzus folyamatosan. Marcsi komolyam? Kicsit komolyabban kerem.
    Amugy meg igen el kell ismerni es ebben nincs is vita, hogy a fidesz tobb szaszezer embernek javitotta az eletszinvonalat, konkretan azoknak akik a fidesz miatt elhagytak az orszagot. Ok jobban elnek!!

  • HunCanada a véleményemet fenntartom,tényekre hiteles forrásokra alapozom!
    A Geyza nevű elmebeteg alkoholistának meg azt üzenem,hogy gőze
    sincs a volt iskolámról,a szakképzésben elért eredményeiről,,,
    csupán azért szűnt meg az iskola mert Gyurcsányék kormányzati negyedet akartak a közelébe létrehozni és kellett a fejeseknek
    a patinás emlékműjellegű,jó állapotban lévő épület(ha már sikerült kinyomoznia…!)de az már csak a sötét agyában merült fől sokadszorra,hogy én mszp-s párttag lettem volna,nem bírja megemészteni,hogy egész életemben a munkámmal,képzettségemmel
    vívtam ki elismerést józan intelligens emberek között és nem a
    „kocsmában”!
    Na én már unom az idétlenségeiket,persze nagy ívben tojok rá,és
    általában a cikkhez írok véleményt,amire itt páran nem képesek…

  • Mellékesen nem csak a szakmámban voltam jó,jók a megérzéseim és jósolni is tudok egy hozzáértőtől tanultam(sok dolog eddig is bejött!)……aminek alapján előre megsúgom,hogy jövőre
    sok fanatikus baloldalinak lefelé fog görbülni a szája itt,és
    a fórumon kívül is(bár a többség ezt pontosan tudja, ehhez nem kell különösebb tehetség…..)
    Na részemről ennyi,ne törjék magukat feleslegesen,nincsenek azon a szinten,hogy megértsenek,pláne,hogy sértegessenek(próbáljanak…)!

  • OIM*
    Idézzed ide hol és mikor írtam hogy párttag voltál.
    Te csak egy nyomorult kis komcsi* vagy az MSzMP seggelukából.

    *KOMCSI = Elvtelen felfelé nyaló lefelé taposó kiszolgálója a sztálinista rendszernek. Az igazi KOMMUNISTÁK pedig Recsken törték a követ mig végül a konszolidálódó Kádár-rezsimben fel nem számolták azt a büntető telepet.

    *OIM = KOMCSI*

  • Jós-nő is….. HEHEEEHEHEHEEEHEHEheeheeheheheeheeheheheeeeheeheheheheheheeeeehehehehehehhehehe….höhööö

  • Sosem gondoltam,hogy ezen oldalon a jobbikért fognak aggódni,amikor máskor pedig meg akarták fojtani! ???
    Nahát!üdvözletével

  • Sötétség fejedelme(Geyza)!!!!

    A szocik megbuktak anno,az iskola nem szűnt meg,csak több más
    iskolához,épületbe került!Jelenleg egy másik iskola költözött be.
    Aztán mindig te provokálsz azzal,hogy komcsi voltam,máskor meg ugye náci…az „állapotodtól függően”…..
    Különben én két évig már nyugdíj mellett dolgoztam ott és kértem a felmentésem,hogy ténylegesen nyugdíjba menjek,rendben átadtam mindent az utódomnak,akinek pechje volt mert pár hónap múlva került sor az iskola szétszórására….és megszűnt szegénynek a munkahelye!
    Engem nem ért veszteség szép summát kaptam felmentési bérként!
    Szép bensőséges búcsúm volt és több kollégával azóta is tartom
    a kapcsolatot!
    Foglalkozz már magaddal….vannak ötleteim!

  • Tothkám maga csak ne gondolkozzék.
    Elég ha lelöki az aktuális párt-propagandát.
    Gondolkodásra megvannak a pártban az illetékes elvtárs..izé..kamerádok .

  • László!
    Nem én komcsizok,nácizok,hanem egy szerencsétlen alkoholista.
    Az tény,hogy a szocik alatt is megéltem,nem volt miért belém kötni ugyanis akkor is dolgozni kellett valakinek,az is tény,hogy sosem voltam baloldali de elvakult jobboldali sem voltam, vagyok,amiből nem is csinálok titkot!
    Tényeket,véleményt írok!

  • Elvira bácsi

    Nagyon hiányolom a jobbikos Charlie nevű hozzászólót, aki még néhány hónapja is azt mondta, hogy nem kell félteni a Jobbikot, mert majd megoldanak mindent a fideszes nagy testvérrel. Vajon mit gondol most charlie, hogy kiderült: a Jobbik megy a kukába…

  • Elvira bácsi

    Édes Marcsim,

    Senki nem hiszi el neked az itt előadott agitpropod után, hogy te 1989-ben demokrata lettél volna.

  • OIM* ne fényezzed magadat.
    Ha már alkoholnál tartunk: nem te irtad minap hogy minden ebéd után jól besörözöl ?
    Feltételezem hogy utána, alkoholos befolyásoltság állapotában kezdesz el ilyen baromságokat összehordani amiken csak nevetnek a jó emberek.
    (Persze csak kínjukban. )

  • EGY KIS DERŰ……

    Az MSZP legújabb reklámja(videója),címe :Elszántság!

    ” videón egy lány fut,akit elhagyja az ereje,lelkesedése,levegője,kiderül a futó lány ekkor a legerősebb
    és mindenre képes lesz”
    Ez a szöveget és felette a képet a baloldali HVG közölte a neten,hírlevélben!!!! Fő az optimizmus…..
    Nem én találtam ki,utána lehet nézni!

  • Elvira Bácsi:
    Neocsárli most nem ér rá. Ankéton van ahol megmagyarázzák neki mi lesz az új kurzus.

  • OIM*
    És ez szerinted érdekel itt bárkit is?
    Rajtad kívül persze…hogy mi az új Maszop reklám.

  • Elvira bácsi

    Szerintetek Boda elvtársnő mennyit kap egy-egy ökölrázós komment után a Párttól?

    A. Egy zsák krumplit

    B. Egy csipketerítőt

    C. Egy doboznyi haj dajert (narancssárga)

    D. Kövér László nedves bajszából egy kis ízelítőt

    E. A Párttal, a Néppel egy a zutunk c. Best of Communism CD-ből egy példányt.

    Várom a tippeket.

  • Érdekes hogy ez az ostoba, alulművelt áskálódó és mocskolódva marakodó semmire sem jó nőszemély MINDIG képes kiharcolni hogy 8-10 értelmes, magas iskolát végzett ember az ő hülyeségeivel foglakozzon.

  • Elvirabácsi:
    Szteem OIM* megkapja a Zavrinec-né 15-ször viselt szaros csipkebugyiját.

    *OIM = mint tudjuk

  • Elvira bácsi

    Geyza, meggyőződésem, hogy ha nem fizetésért vagy az elvtársaknak járó kezdvezményért teszi, akkor tuti, hogy valamilyen szexuális perverzió tüzeli! 🙂

  • HunCanada!

    Soha nem állítottam,hogy a fideszes képviselők tökéletesek,de ugye más egy gazdasági,vagy egyéb rossz döntés,hiba,vagy vétség és más egy gyilkosság….
    Persze,hogy nem tehet az MSZP arról,hogy B.L gyilkolt,de ugye nem is használ egy ilyen tag nekik?különösen manapság……
    Napok óta cikkeznek az újságok róla,egyre több a bizonyíték(videó)…..

  • Lehet hogy szereti az ilyen viseletes holmikat…

    Mint az egyszeri columbiai háztartásbéli indián asszony, aki jó munkájáért nyugdíjazásakor jutalmul egy szatyornyi igen márkás ámde az úrnő által megúnt fehérneműt kapott és imígyen kommentálta az esetet:
    -Hát azt nem gondoltam volna, hogy öregkoromra selyembugyiba finghatok…

  • Elvira bácsi,Geyza !

    Ti egymást fertőzitek,a normális többség hisz nekem(nem mintha bárkinek is kellene bármit is bizonygatnom)a hozzátok hasonlóak
    véleményére,alaptalan vádaskodására meg egyenesen tojok….!
    A lelkiismeretem tiszta,nemhogy párttag nem voltam,de még gyűlésen sem vettem rész,nem úgy mint anno sokan,akik hétköznap
    taggyűlésre jártak,vasárnap meg a templomban találkoztam velük…
    na és csak misére jártam,mint mostanában is.
    Imádkozom,hogy az ilyen szerencsétleneknek mint ti adjon az Isten
    némi észt és kevesebb lőrét……!
    Na pá,egy jó filmet nézek ami szórakoztató és profitálni lehet
    belőle!

  • Elvira bácsi, megtisztelsz, hogy hiányolod a véleményem, de el kell keserítselek, a Jobbik nem megy a kukába. A mutatványos bódé bábjátéka ne vezessen félre, mind a Jobbik, mind a Fidesz szakemberei ügyesek. Az áldozat mindig rokonszenves, a mostani jobbikos pénzbeli támogatási akció meg egy jó lehetőség a velünk rokonszenvezők mozgósítására.
    Gondoltad volna, hogy Heller Ágnes vagy Konrád György valamikor is a mi szekerünket tolja? Vagy hogy az ellenzéki tévék, rádiók, vezető hírként reklámozzák áldozatiságunkat?

  • Chris, két éles eszű zsidó – Miklós, Gyuri10 – fórumozó társunk elüldözése után, úgy „megtisztult” a honlap szellemisége, hogy csak na. A moderátor által rostált személyeskedés meg már meg is szűnt.

  • Elvira bácsi

    Charlie, szerény véleményem szerint ez álmodozás. A Jobbik a második legnagyobb párt Magyarországon, Simicska által pénzhez és lehetőséghez is jutott és esélyes arra, hogy vidéken baloldali szavazókat csábítson magához. A Fidesznek semmi szüksége rivális erőre a jobboldalon. Nem áll érdekében. A Jobbikon belüli ellentétek szítása annál inkább. Erre jó amit most művelnek.

  • Boda Marcsi
    2017 december 8
    2:54 du.

    Igen, de ha megemlít egy gyilkosság kapcsán egy MSZP-st, akkor említse meg, hogy október 27-én egy Fideszest ítéltek Gyilkosság kapcsán börtönbüntetésre. A közös az, hogy mind a kettő ember aljas, és mind a kettő dunaújvárosi. Hiba ebbe a pártokat belevinni. Ezt szóvá tenni úgy, mintha ahhoz az MSZP-nek, vagy a másik elvetemült állathoz a Fidesznek köze volna az szánalmas, főleg úgy szánalmas, hogy ÖN csak az MSZP-s aljas fickót említette meg, hogy végre megint ócsárolhassa azt a pártot. Miért nem a Fideszes baromarcút emlegette, aki harmadmagával eltett a láb alól egy dunaföldvári üzletembert??
    Látja itt van az, hogy Ön se nem objektív, se nem tájékozott, és a tényeket nem is ismeri.

  • Minden jel arra mutat, hogy ez a 600 milliós „kivégzés”, amivel a Fidesz fenyegeti a Jobbikot csak politikai játék.

    Szerintem a Fidesz nem fogja végig vinni a „kivégzést” mert nem várják meg a Vonáék melletti ilyen-olyan oldali tüntetéseket. Orbánék megvárják amíg Vona pártja felrobban (ami látszólag nincs messze, talán januárban megtörténik) és a romjain vissza alakuló radikális-, eredeti Jobbiknak „megbocsátanak”.

  • HunCanada!

    A fideszes „gyilkosról” nem hallottam,egyetlen újság(még a HVG hírlap sem )írt róla,ami pedig közismerten baloldali,sőt még
    az RTL (szintén baloldali csatorna) sem közölt híreket!!!!.
    Természetesen pártállástól függetlenül elítélek minden gyilkost!
    Kérem tájékoztasson a részletekről,ki,mikor és kit gyilkolt meg?
    Nem vagyok senkivel szemben sem elfogult,jó lenne ha ezt többen
    is megértenék!Más a pártszimpátia és megint más amikor kiderűl
    valakiről,hogy közösnséges bűnöző!
    Minden gyilkos megérdemli,hogy elítéljék!

  • Kis Ferenc!

    A Jobbikot a Fidesz nem fenyegeti!!!Vona G.maga ismerte el az ÁSZ
    által követelt,jogos tartozást,és most adományokat várnak,hogy kifizethessék.
    Hát itt tartanak és még nincs vége….több más dolog miatt sem,ketté ill.több részre szakadás,Kovács Béla ügye….stb.,de erről majd máskor,most nincs több időm!

  • OIM* nem hallott a fideszes gyilkosról, mert szelektív a hallása nekije.

    *OIM = Oldal Vájtfülű Macája .

  • Neocsárli:A Jobbik nem megy a kukába mert már ott van.A nácik a szennyből növik ki magukat mindig. A csatornából. A lepukkant peremkerületek mocskából.Az az ordas eszmék melegágya.A populista hatalom-mániás csirkefogók onnan táplálkoznak.

  • OIM* szerint a csóró Jobbik ” adományokat vár hogy kifizethessék” .
    Az ostoba nyanyinger nem tudja hogy a Jobbikot Iránból bőkezűen pénzelik továbbá hogy Genosse Putyin is ” természeters szövetségesének ” tartja őket.
    (Ezeket a Hungaro TV Híradójából hallotam, mikor még volt Híradó.)

    És hát tudjuk jól..Putyin eftass barátai nem szoktak hiányt szenvedni semmiben.

  • Marcsi, de megírta a HVG is, csak a Fidesz médiahenger nem írt róla, beleértve a köztévét, a közmédiát, közrádiót is. Talán ebből a nem is politikai témából végre kicsit láthatja, hogy hogyan rejtik el Maga elől a kormányra nézve kellemetlen híreket, és láthatja, hogy Ön (sajnos) azt adja vissza gondolataiban, amit maga elé tálalnak. Amit nem prezentál maga elé a propaganda az nem is létezik Önnek és sok millió embernek, akik hasonlóan egy alternatív világból tájékozódónak a kormány kitalált világában. Ez nem bántás, sőt örülök, hogy végre kérdezett is, és szomjazik a tudásra, a valóságra és nem az álközhírekre!
    http://hvg.hu/itthon/20171027_Harom_evet_kapott_a_volt_fideszes_kepviselo_aki_gyilkossagban_segedkezett?utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.0

  • Boda
    2017 december 8
    2:18 du.

    „Tényeket,véleményt írok!”

    A kettő nem ugyanaz – de úgy tűnik azt sohasem fogod megérteni!

  • Ha valamiről OIM* nem hallott, akkor az nincs is.

    Mert ő „rajta tartja a kezét itten a dolgokon ”
    /Idézet Josef Heller után szabadon/

    Ha meg hallott róla de nem felel meg az elvárásainak,akkor meg azért nem létezik.

    Egyszerű az élete nekije.
    Ennyi.

    OIM* = O(ldal) (m)I(ndentjobbantudó) M(acája)

  • tóth péter
    2017 december 8
    2:06 du.

    „Sosem gondoltam,hogy ezen oldalon a jobbikért fognak aggódni,amikor máskor pedig meg akarták fojtani! ???”

    Nem hiszem, hogy itt bárki is a Jobbikért aggódna – nem igazán figyelsz – pusztán az eljárás, ahogyan és amilyen eszközökkel Örbán félre állít egy számára kellemetlenné vált társulatot, az a felháborító és egyben irány mutató a jövőre nézve bármelyik politikai oldal számára – a jobboldalinak éppúgy mint a baloldalinak! Ez olyan nehezen felfogható a számodra/számotokra? A kormánypárt (értsd Orbán) olyan dolgokkal vádolja, és akarja kivonni a forgalomból a szóban forgó pártot, mely dolgokat napi szinten, évekre visszamenően ő maga is bevett gyakorlatként alkalmaz! Ez nem tűnt fel? Hát persze, hogy nem!

  • Geyza!
    Éppen mostan lettem fővilágosítva másutt, hogy a Jobbikot a libsik hozták létre, És Vona csak a kóbor apácák megtévesztése céljából vót eredetileg fidesz-PÖCS-ös…

  • Boda Marcsi
    2017 december 8
    3:03 du.

    „A lelkiismeretem tiszta,nemhogy párttag nem voltam,de még gyűlésen sem vettem rész,nem úgy mint anno sokan,akik hétköznap
    taggyűlésre jártak,vasárnap meg a templomban találkoztam velük…
    na és csak misére jártam,mint mostanában is.”

    Jajjjj! Marcsika drága akkora öngólokat rúgsz, mint ide Lacháza – hát honnan a fenéből tudnád te, hogy akikkel a templomban találkozol, azok előtte a pártgyűlésen vettek részt, ha nem magad is onnan jöttél volna? Hát onnan ismerősök ők neked! Nézd meg a sok népnemzeti mélykeresztény templomlátogató testvéredet akiket ma a ott látsz, kevés kivétellel mind ott tolongott annak idején pártunk és kormányunk sarkában! Mellékelhetnék listát, de felesleges megtette már néhány napja HunCanada (előtte sokan mások) és ezek az emberek ma ugyanúgy pártgyűlésekre járnak – hát Istenem másik párthoz, elvégre változnak az idők – ám nem ez a gond. A gond az az álságosan ostoba magaviselet, ahogyan próbálják/tok eltüntetni a nyomokat, és visszafelé irányítani a slagot – na ettől lesztek talpig vizesek ti magatok is! A kutya sem foglalkozna vele ki mi volt, ki hova járt vagy járt e egyáltalán valahova, ha nem komcsiznátok szociznátok napestig – tudod, régi közmondás, hogy akinek vaj van a füle mögött az nem menjen a napra! Szépen csendben is ellehetett volna lavírozni a rendszerváltás után, nem kéne épp ennek a bandának ujjal mutogatni senkire, teli torokból hörögni ( Kövérlacibá pl) mert az már több mint röhej, amikor olyanok komcsiznak akik annak idején a cipőfűzőjüket nem tudták megkötni a párt jóváhagyó szelleme nélkül! A ma „nagyjai” annak idején (is) igen magas hányadban ott tolongtak a húsosfazék körül, és ha erről te nem tudsz vagy nem akarsz tudomást venni, az azonkívül hogy sajnálatos, hiteltelenít téged magadat is!
    Szerintem tényleg jobb lenne, ha visszaülnél a TV elé – mert bár mindig ezt ígéred, sosem tartod be – kevesebb gonddal járna rád nézve, és lehet, hogy még élveznéd is!
    Igaz, azért nem kapsz semmit, max. egy kis nyugalmat!

  • HunCanada!
    Ha már itt tartunk !
    Megvan VV Fanni gyilkosa
    ORIGO2017.12.06. 22:42
    Biztonsági kamerák rögzítették az előzetes letartóztatásba helyezett MSZP-s exjelöltet VV Fanni lépcsőháza előtt, látszólag egy élettelen testet cipelt. Az autójában megtalálták a nő vérét is.

  • „A Jobbikot a Fidesz nem fenyegeti!!!Vona G.maga ismerte el…”

    1) Fenyegeti.
    2) „A politika a mindenkori érdekek kifejeződése” – avagy a jogállamiság „rugalmas” betartása mellett, ha a Fidesz úgy látja jónak, hogy megszívassa a Vona-Simicska pártot akkor meg fogja tenni.
    3) Fenntartom: Ha a Vona-Simicska pártban robbanás történne és a radikálisok átvennék a párt irányítását, akkor a Fidesz ejtené a 600 milliós „szívatást”.

    ps: A fentieket bármilyen oldali politikai elköteleződés nélkül írom, pusztán objektív megfigyelőként.

  • Alma:
    Mit csodálkozol? Hitler Dolfiban is csörgedezett kevéske zsidó vér.

    Erről a furfangos görögnek, bizonyos Canaris tengernagynak voltak is valami dokumentumai. Állítólag.
    Persze jól eldugva, minden eshetőségre.

    (Kár hogy a minden hájjal megkent Abwehr főnököt a Hitler elleni robbantásos merénylet után oly hirtelen akasztották henteskampóra, hogy nem volt ideje előszedni a pappírokat.)

  • Besancon:
    HUNT* -nak nemcsak humora nincsen de az iróniát sem érti.

    (Merthogy a kettő dolog nem áll távol egymástól)

    *HUNT = Humor Nélküli Tóthpjotyr

  • slapaj
    2017 december 9
    6:41 de.

    Mit szerettél volna ezzel közölni Slapi, mi ebben az új infó? Ez már három napja kiderült. Ugyan még csak beismerés, vagy bírósági ítélet sincs az elvetemült ellen, hogy gyilkolt, de szerintem is BL lehett. A másik csávó, a Fideszes gyerek is egy utolsó gazember, arról viszont már a bíróság is kimondta, hogy gyilkosságban érintett. De eszem ágában sem lenne egyik esetben sem egykori pártjukat hibáztatni elvetemültségükért.

  • Slapaj!

    Úgy van. Ebből aztán nem is következik semmi más, mint hogy az MSZP potenciális gyilkosok pártja, mert kétféle ember van az MSZP-ben, aki már gyilkolt, és aki majd fog! Ez a muki a gyanúsított B. László, egy önkormányzati választás egyik jelöltje volt 2010- ben de nem nyert, így be sem került a testületbe! Szerinted honnan kéne azt tudni egyetlen pártnak is, ha támogatja valakinek az ilyen vagy olyan választásokon való indulását, hogy az illető évekkel később emberölésre adja a fejét? B.László egyelőre még csak gyanúsított, a részvételt elismeri a bűncselekményben, az emberülést azonban nem. Kérdés, mi lesz a büntető eljárás vége, javaslom azt várjuk ki. Kívánom, hogy bárki tette is, akár B. László, az nyerje el a méltó büntetését.
    De, ha már – pl. Gál Roland aki 2006-óta Fideszes önkormányzati képviselő, emberölés bűntettének a részese! Épp a napokban tették közzé a bíróság ítéletét, mely szerint Gál R. a fenti bcs. okán 3 év szabadságvesztésre ítéltetett, ha jól emlékszem fegyház fokozattal. A gyilkosságot ugyan nem ő követte el, de a közreműködésével szállították el az áldozatot a saját házából, majd elásták és másnap bebetonozták a gyilkos anyjának pincéjében! Első fokon tehát 3 évet kapott, hogy a másodfok mennyire lesz alapos és következetes, mire jut, az majd elválik!
    Ezért aztán kijelenthetjük, hogy a Fidesz mint párt, benne a fideszes tagokkal valamennyien gyilkosok, és ezért a párt felel? Bizony hogy nem, mert nagy valószínűséggel senki nem tudta 2006-ban mikor Gál R. Fidesz színekben indult és nyert az önk.-i választásokon, hogy a későbbiekben mit fog elkövetni! A bűncselekményért tehát maga Gál Roland felel, tök mindegy, hogy mely pártnak volt a tagja, vagy képviselője, miként B. László esetében sem meghatározó, hogy melyik párt színeiben, mely városban indult választáson.
    Azt azonban a figyelmedbe ajánlom, hogy a Fidesz vezérkara – tehát nem általánosságban mint párt – igen érdekes „káderpolitikát” folytat, amennyiben köztörvényes bűnözőket alkalmaz, bíz meg különböző feladatokkal: bizonyára hallottál Szőke Feriről aki a Fidesz rendezvényeken rendre előfordul, a Fidesz székház „őrzése” körül exponálta magát, nos ő pl konkrétan emberölés miatt volt büntetve! De hivatkozhatnék mondjuk arra a 17 lelkes állampolgárra is akik, valamennyien ugyanazt a kérdést akarták feltenni az Országos Választási Bizottságnak azon az ominózus napon amikor Nyakó István MSZP-s képviselő szerette volna feltenni a magáét, ám ebben az egyen dossziés, egyen frizurás (értsd kopaszok) egytől egyig büntetett előéletű egyének megakadályozták! Tovább is van – mondjam még?
    De, most eldöntheted, hogy okos dolog volt- e ostoba módon idekeverni párt érintettségeket, mert ez sehova nem vezet!

  • HunCanada!

    Talán valami bővebbet……ugyanis nekem jár több HVG hírlevél,napi hírek és nincs benne,míg a B.L.nevű gyanúsított ellen már eljárás folyik!!!Ebben az újságban nem fogják vissza
    magukat……így kétlem a hírt!

    Besancon!
    Én a véleményemet tények,hiteles információk és a tapasztalataim
    alapján írom,nem a vakvilágba beszélek,mint itt sokan elvakult
    többnyire „elkeseredett”(okkal)baloldali gyűlölködő!

  • Besancon!
    Azért ennél értelmesebbnek tartottalak már megbocsáss…..
    Pontosan tudtam régen,hogy ki volt párttag (számfejtésnél rögzített levont tagdíj….)meg ugye azt is,hogy mikor volt taggyűlés,természetesen munkaidőben,míg mi az irodában tovább
    dolgoztunk.
    Semmi baj ezzel,velük sem volt csak ugye amit leírtam azt jelzi,hogy sokan voltak „kényszer” párttagok,meg azt is tudták,hogy normális kolléga vagyok,nem szarkeverő!
    Geyzának meg valaki adjon be nyugtatót,altatót,hogy ne ontsa
    a hülyeségeit!

  • Egyébként van egy javaslatom!
    Aki itthon él az először informálódjon(TV.Ujságok,Internet),aki meg kint az ne ossza tájékozatlanul az észt!

  • Egyébként a neten utána néztem.
    Egy Gál Antal nevű ember ölt meg egy dunaújvárosi vállalkozót,és
    Gál Roland volt(!!!!) fideszes képviselő segített eltüntetni a
    hullát,tehát bűnrészes(nem gyilkos!!)volt aki ezért első fokon 3 évet kapott.(gondolom a gyilkos testvére volt)
    Na HunCanadának illett volna megnevezni az illetőt,nem csupán
    vádaskodni,ha lenne esze és nem csak fanatikus baloldali fröcsögésre futná…..2017-ben várható ítélet.

  • HunCanada!

    Elismerem,hogy nem figyeltem a megjelölt hivatkozásra,bocs,ez tény,de
    most utánanéztem a neten!
    Bár nem az említett volt fideszes képviselő volt a gyilkos,hanem
    valószínűleg a testvére(azért van különbség)biztosan mindkettő
    megérdemli a kiszabott büntetést!

    Ez így helyes!

  • Besancon:
    Ne légy naív.
    A trollok pontosan azért vannak itt hogy összevissza hazudozzanak és megtévesszék a gyanútlan olvasót ál-tényekkel alátámasztott hamis igazságaikkal.

    Hitler Dolfi is így bírt nyerni egy demokratikus választáson. A többit ismerjük.
    Sőt. Rákosi Matyi is, a kopasz.

  • Itt nem a jobbik kivégzése folyik.
    Az EGY vezetőségünk fűrészeli szisztematikusan maga alatt a fát.
    Ha a pártok szintjén nézzük, akkor már csak a jobbik mögött van még nagyobb mennyiségű hívő.
    A kétfarkú arculatukban még azt is propagálták, h a pártokrácia konstrukció a választási paródia szabotálásával buktatható.

  • Geyza
    2017 december 8
    1:30 du.
    te ojan gonocc vagy gejza…én halál komolyan vettem, ő tud!!! nincs vita és minden úgy is lett…igaz lehet, hogy a lottón sem meg pókeren sem mer játszani… és még sem Monte Carlo ban sem Las Vegas ban nem játszott rulettet…
    dehát…

    én is olyan vagyok…mikor beszélek a túlvilágiakkal nem mondták, hogy ismerik bodamarcsit…

  • Nagy Gyula!

    A Jobbik saját maga alatt fűrészeli a fát,egymást,Vonát is fúrják,bár még népszerűségben az MSZP előtt vannak,de nagyon visszaestek,nincs esélyük!

  • slapaj
    2017 december 9
    6:41 de.
    ja, és aszt a felvételt is amelyen a vv fanny két pénzért szolgáltatott szexuális business e közben bevallja, hogy akkor sem fog neki jól esni ha a pasi megveszik és duplát fizet, mert a fidex 2* annyit fizetett bármi is volt a gádzsi számlája

    eccerű, nem?
    kurvák mindíg csodálkoznak, ha azért a kialkudott pénzért tényleg meg is basszák őket és olyankor szokták megvármni hogy a pasi nagyhatalmú és vagy kurva gazdag legyen és akkor eszébe fog jutni, hogy nem esett neki jól és egyébként is túl nagy volt

  • Boda Marcsi
    2017 december 9
    3:39 du.
    Abban a keretrendszerben amit én igaznak látok, EGY csapat.
    Egy fölöttük levő forgatókönyv író rendező csapat színdarabját játszó színész csapat.
    Nagyon kiábrándító a párthívők számára ha a pártvezérkar esik egymásnak.
    A hazai átalakulási folyamatokat Hazánkban gyorsítani kell, mert ez egy teljes emberiség méretű projekt amit aszerint kell formálni, h az emberek (hol) mennyire vehetők rá a háborúsdira.
    A tömeges betelepítésre Európában a számítottnál sokkal passzívabban reagáltak.
    Az évezredekre előre megírt forgatókönyv szerint a mag népeket úgy kell ütemezni, h jó időben építsék újra a hagyományaikban levőket és váljanak ezzel a környezetük számára mintaadóvá.
    Már erre manőverezik a vezetőségünk. Durva megélhetési kényszerhelyzeteket is előállítva.

  • Besancon
    2017 december 9
    3:41 de.
    Igen , mindent bele lehet magyarázni-a lényegen nem változtat.

  • hazai lámpa
    2017 december 8
    8:28 de.
    IME az igazság:::::
    Geyza
    2017 december 8
    3:28 de.

    Géza, az oktatási topikban erről miért hallgattál, mint a sült hal?

    Több téma is van, ami neked való lenne, de te az összes energiádat mások sértegetésére használod. Személyeskedés helyett értelmes hozzászólásokat is írhatnál.

    Geyza
    2017 december 8
    2:14 du. :::: G OIP.

    Geyza
    2017 december 9
    10:09 de. :::: G OIP.

  • A „demokracia” neveben vedjuk es mentsuk azt a partot, amelyik leszarja a demokraciat, a liberalizmust es emberi jogokat. Azt a partot, akik unnelik hitlert es a nacikat, utanoznak szallasit, belepisalnak a Duna parti cipokbe, kirugjak „harcostarsukat” mert zsido es nem folytatnam. Ha a demokracia es a liberalizmus a primitiv gyilkosok vedelme, akkor koszonom, nem kell. A jobbiknak es „elveinek” nincs letjogosultsaga a Foldon, szegyene az emberi nemnek. Hiba azt gondolni, hogy az emberi jogokat labbal tipro senkihaziaknak jar barmi jog. Jogai csak a jogokat tiszteloknek van. Hulye ur a viperaval? Igen, a Fidesz aljas huzasa, de a jobbikot mar a megalakulasakor a partvonalon kivulre kellett volna tenni. Tenyleg ongyilkos hajlama van a demokrataknak? Ha a demokracia a nacimentes, akkor en kiszalltam.

  • Llanfair!

    A Jobbik radikális,náci csoportjával kapcsolatos véleményeddel
    egyet értek,meg az is nyilvánvaló,hogy a másik „szárny” amelyik most a hatalom megszerzése érdekében hamisan dörgölődzik a zsidókhoz azt is elítélem,meg a vén szerencsétlen Heller Ágnest is aki képes lenne szövetkezni velük.
    A Jobbikban nagy a káosz,harc,széthúzás…..amit már a mostani lecsúszás is mutat,szép lassan eltűnnek,ha nem változtatnak,mert
    a többség nem „díjazza” se a jobboldali se a baloldali szélsőségeseket.
    Mint írtam a Fidesz se egyikkel,se a másikkal nem szövetkezik,
    az öngyilkosság lenne részéről,meg nincs is rászorulva!!!!!

  • Ami pedig charlie-t illeti,nem kellene bántani,mivel a Jobbik
    szimpatizánsok között is van sok tisztességes,hazaszerető ember,akik a magyar érdekeket,népet tartják fontosnak és nem antiszemiták,nácik mint ahogy a párt képviselői sem,csak most
    kitört rajtuk a pánik és össze vissza kapkodnak,áskálódnak a győzelem érdekében sajnos ezzel lejáratják magukat és sok szavazót veszítenek!

  • Boda Marcsi Kedves Marcsi Mitől lenne Heller Ágnes szerencsétlen? Attól, hogy sok esze van? Vén? És? Neki sikerült megöregedni. Sokunknak nem sikerül. A zsidókhoz dörgölődő másik „szárny”? Akkor most mégis ciki a zsidókkal barátkozni? De Te nem vagy antiszemita, ugye?
    A jobbik antiszemita náci párt, ez vitán felül áll. Az ég kék, a fű zöld, a jobbik náci.
    Igen, egy náci szeretheti a hazáját, szeretheti a családját, de tisztességes sosem lehet. Aki más népcsoportot bármi okból bánt, lehetetlenné akar tenni, illetve megsemmisítéséről álmodik vagy uszít rá, esetleg tevékenyen részt is vesz benne, az nem lehet tisztességes. Még az sem lehet tisztességes, aki védi illetve szavazataival segíti.
    Fent nevezettel nem foglalkoztam, mert nézetei embertelenek és sajnos teljesen fedik a nácik nézeteit. Akkor minek is neveznéd?
    Azért sem értelek, mert már többször elismerte náci felfogását, miért akarod őt megcáfolni? Ő nem a magyarokat szereti, nem a magyaroknak akar jót, csak a „magafajtájának”. Nekem ez elfogadhatatlan.

  • Nagy Gyula
    2017 december 9
    4:25 du.

    ki is az a „forgatókönyvíró”? nekem úgy tűnik, hogy van néhány millió bedrogozott (drog=orbanizmusz) és másik néhány millió alig szédűlt akik meg akarnak élni vidáman derűsen és ha máshol nem megy akkor a határokon túl (hatalmas tévedésük a sok hazautalás és az, hogy nem szakíttyák meg azonnal és végleg a kapcsolatot amivel az államkassza nagyban le is gyengűlne?

  • Nagy Gyula
    2017 december 9
    4:25 du.

    a hazautalások mexüntetésével azt is -azonnal- el tudnák érni, hogy azok már teljesen leszakadnának a NER csecseiről, azaz kevesebb drogozott lenne nagyhírtelen

  • Tóthkámból* megenn kiborult a világfájdalom.
    Panasz panasz hátán..
    ( Nehéz a sora a hisztériás öregembereknek…)

    Tóthkám = HUNT*

    *HUNT = Tóthkám

  • Llalnfair:
    Nem vetted észre hogy OIM* nak mindenki szerencsétlen , akinek nálánál jóval több esze van ?

    Ez tipikus kispolgári megnyilvánuilás.
    A kispolgárság
    (házmesterek, hentesek, szatócsok stb.)
    pedig a náci eszmék melegágya volt mindig.
    Másszóval : a nácizmus a középszerűség diadala.

  • Majd OIM* memmondja itten hogy kit báncsunk és kit szeressünk.

    Me ő a helyi megmondo-mindenttudó-nagyokos-humoros-intellegencia.

    *OIM : Igen Okos Marcsa. (Vagy fordítva.Mindegy.)

  • Rodeo:
    Én?
    Gonosz?
    Nem,nem,nemigaz !!
    Én kremássan alávaló vok.

  • Llanfaír!
    Mit nem értesz?A Jobbikban sajnos tényleg vannak náci érzelmű emberek,de nem mind!és tény a többségük jobban szeretik a hazájukat,mint
    az EU és Soros „szolga” MSZP,aki a kvóta mellett van…
    Most káosz van náluk,amitől csak lejjebb csúsznak.
    Ami Hellert illeti gusztustalan,hogy zsidó létére a szocik győzelme érdekében összefogást javasol a Jobbikkal…..tehát megtagadja a származását,(hite biztosan nincs…)ami ellentmondásos és enyhén szólva gusztustalan!Ilyenkor nála nem számít a Holokauszt,meg a cipőbe köpdösés stb.ténye?Na az ilyen
    álságos zsidók csak szégyent hoznak a tisztességesekre,akiket ez a kormány megbecsül,egyházukat is támogatja,a Holokauszt emléknap bevezetéséről,több zsidó kormánytagról már nem is beszélve!Ezek tények,el kellene gondolkozni mindenkinek rajta!

    a kormány elismer,megbecsül,egyházukat támogatja

  • Egyébként meddő vita a pártokról értekezni,mert már most garantálható,hogy a Fidesz fog győzni,ha másért nem is…(de sok más ok,tény is van!!!) az
    ország védelme,biztonsága(határzár) a kvóta elutasítása miatt,amit a nagy számban visszaküldött és eddig feldolgozott
    kérdőívek eredménye : többség NEM (a migránsok befogadására)is indokol!

  • Rodeo36
    2017 december 10
    1:32 du.

    Korábban párszor már leírtam és az lett a vége, h a házigazdánk spammelésnek nevezve az újabb közléseket törölte.
    Az a mese amelyet igaznak gondolok, okkal és céllal együtt „kerek” és jól magyarázhatók vele a jelenlegi politikai manőverezések is.
    A piramis a tetején levő szemmel (Hórusz szeme, a mindent látó szem)nagyon régi szimbólum kép.
    A szem mögött a kezdetek óta tevékenykedőket a Szkíta legfelsőbb tanácsnak gondolom, látom.
    Ezt a verziót a Pap Gábor, Szántai Lajos csapat a Duna televízión leadott egyik műsorban is elmondta.
    Ha az egészet a történelmi folyamatában nézzük, akkor egyértelműen látszik az is, h hogyan csinálták.
    Az is, h Eurázsiában a Szkíta vezérkar ellenében nem lehetett volna a (látszat) hatalom átvételt megcsinálni.
    Sok helyen jól látszik a megideologizálással is alig fedhető „alá játszás”.
    legalább Attilától jól nyomon követhető a családi szintű folyamatosság is az uralkodóházakban. A valódi vezetőség csak a nagy forradalom hullámmal vonult illegalitásba. Ezzel sem mindenütt és nem teljesen.

  • Boda Marcsi
    2017 december 10
    3:54 du.

    Az borítékolható, h a Fidesz fogja a legtöbb szavazatot kapni.
    A kérdés az, h ez mennyi lesz az össz választásra jogosultak %-ában.
    A vezetőségünk a kétfarkú kutya arculatában azt is publikálta, h a pártokrácia a választási paródia szabotálásával buktatható.

  • Boda Marcsi. Kedves Marcsi. Sok mindent értek. Heller Ágnest is megértem. Megértem, ha valaki az ördöggel is szövetkezne, hogy az országa megmaradjon.
    De szerintem egy náci párttal nem szabad összeállni. De Heller okosabb nálam és nálad, lehet jobban látja. Nem gondolod? Lehet?
    Nekem mindegy, hogy ki nyeri a választásokat. A határzár sem érdekel, már kint vagyunk. De Magyarországnak nem mindegy, hogy ki nyeri a választást, mert egy újabb Fidesz diadal után ugyan Te megint kapsz majd 10 000 forint ajándékot, de az ország elveszett. Akkor is, ha Te és a többi Fideszes ezt nem is látja.
    Persze ha Ti nem látjátok, hogy a propaganda mögött semmi sincs, akkor megint nyernek. De bizony a Ti lelketeken szárad Magyarország halála. Persze semmi nem történik, csak sikerül visszaállítanotok a régi rendet, megint az oroszoké lesz Magyarország. Csak most katona sem kell hozzá, egyszerűen megveszik kilóra. Ezt nem értem, miért nem látod.
    Tudod, Lázár szavaival élve, Mi sokkal többet érünk mint Te, mert sokkal több mindenünk van mint Neked. De egy ilyen mondat után, még rászavazol? Ezt sem értem.

  • Geyza. Igen tudom. Aki úgy „gondolkodik” mint Ő, az normális, aki nem, az hülye. Elég egyszerű és torz világlátás.
    A bökkenő, hogy a mentőknél sok elmebeteget láttam, és mindegyik hangoztatta, hogy Ő a normális. A normálisok sosem hangoztatták.:)

  • talalom
    2017 december 7
    10:49 de.
    „Mielőtt bárki a taktikát elutasítaná, jó, ha tudomásul veszi. A néhai fiatal demokraták minimum 15, de inkább 18 éve nem bíbelődnek elvekkel, programokkal.

    A kezdetektől csak a hatalomvágy volt az egyetlen elv, és a sértettség az egyetlen ideológia, ami Orbánt vezérelte. A megalakulás pillanatától.

  • Geyza
    2017 december 10
    2:14 du.

    na ez jól esett…: „kremássan” most meg kell ezt fejtsem, vagy elárulod?

    folytatnunk kell, mert kiömlött az ecet a dzsobbik kapcsán és besavanyodtak a „delikvencsek” és csak öntik bele a savanyúságot de egyik sem az a savnya amit én szeretek…és nem árulom el melyik az (van legalább 3 féle)

  • Nagy Gyula
    2017 december 10
    4:46 du.
    bejegyzésem szempontjából a „szkíta” „Hórusz” irrelevánsak!
    én a jelenle3gi rendszer borzalmairól beszélek és tőled azt kérdeztem, hogy magyarázd már el ki is kavarja a lapokat szerinted… és ehhez Hórusz meg a „szkíták” valahogy nem ilenek de majd -ha akarsz- reagálsz erre is

  • Nagy Gyula:
    Nyitott kapukat döngettek:
    Laciúr Mr. Bartus már 5-6 évvel ezelőtt megmondotta volt, hogy CSAKIS a választási komédiából való kimaradással -amugy Brüsszel előtt jogilag megalapozható- ignorálásával lehet a FIDESZ ömagára szabott választását lehetetlenné tenni.
    Akkor még nagyon erős volt a Maszop és a többi szerencsétlen demokratikus jellegű párttal, ha közösen nem indítanak jelölteket és meg indikolják Brüsszel előtt hogy ezt miért teszik, akkor Brüsszel egyszerűen nem ismerte volna el a Harmadik Orbán kormány jogosultságát az Ország irányítására.
    Ez beláthatatlan következményekkel járt volna rájuk nézve.

    Anno erről cikkezett sokat Bartus Laci. Az MSzMP válasza : „Bartus egy őrült”
    És Gyurcsány Ferenc, (meg az MSzP is ) akikben bíztunk, egyszerűen beálltak a FIDESZ mögé segget nyalni.
    Ezért fordultunk el ettől az elb…tt áldemokratikus társaságtól.

    MA, minden párt aki a Parlementben lottyasztja a hízott fenekét, a FIDESZ kezéből szemelgeti a morzsákat.
    A szájtépésük meg senkit nem érdekel már.

    A FIDESZ tartott attól hogy esetleg hirtelen mégis összeállnak a 2014-es választások előtti utolsó napokban ezek az ellenzéki pártok és felhívják a tagságukat a választások figyelmenkívülhagyására.
    Ezért hozták létre (többek között) a rengeteg kamupártot.
    Hogy mégis megtudják mutatni Brüsszelnek :
    ” Nade kérem ! Itt demokrácia van, most is mennyi párt indult ”
    2014-ben még sikeres lehetett volna a választások ignorálása.
    Ma már nem.

  • Llanfair:
    Erről egy történet ugrik be nekem:
    A seregben, egyszer egy honvéd illumináltan jött vissza a eltávozásról és elkezdte a kapuügyeletes előtt kívülről rázni a kapu rácsot és azt kiabálta hogy:
    -Engedjenek ki nem bántottam senkit…
    Mire rögtön levitték a fogdára.

  • Rodeokám:
    Régi kabarékban használt, háború előttröl itt ragadt kifejezés „pestiáner” rövidítése:

    Kremássan = Kéremalássan = Kérem alázatosan

    A Horthysta Magyarországon elszabadult a rang-kórság.
    Mindenki kegyelmes meg méltóságos meg vitéz akart lenni.A többi titulus most nem jut eszembe.

    És ezekhez az idiótikus rangokhoz központilag kivoltak dolgozva a hozzájuk járó megszólítás-tupusok is !!!

    A pesti humor találta tehát ki ezt a kifejezést.

    Pl. a kávéházi pincér (régiesen : főúr )imigyen szólt a csóringer újságíróhóz:
    -Kremássan hathusz lesz a kávé meg a két kifli! Írjam a többihez?

  • Rodeo36
    2017 december 10
    8:05 du.
    Minden népi tanmesénk végén ott van, h aki nem hiszi járjon utána vagy maradjon meg a hitében.
    Egy mozi valóságosságát sokkal könnyebb ellenőrizni, min amennyire nehéz volt modellezéssel összeállítani.

  • Geyza
    2017 december 11
    2:53 de.

    A vezetőségünk jelenleg is csupán felhatalmazottság látszattal garázdálkodik.
    Ugyanis, minden a szerződéskötést befolyásoló csalárdság eleve kizárja a szerződés jogérvényes létrejöttét.
    A vezetőségünk elvileg megbízási szerződésekben kapott felhatalmazottságokkal tevékenykedik.
    A következő az, h nem adhatunk jogérvényesen olyanra megbízást aminek megtételéhez nincsenek meg a jogosultságaink.
    Egyikünknek sincs mindenkire mindenben érvényes intézkedési (utasítási és büntetési) felhatalmazottsága.
    A vezetőségünk a diktált szabályok szerint ilyenre köttet szerződést a még bepalizhatókkal.
    Stílszerűen analfabéta aláírással (X) megpecsételten.
    Név rögzítése nélkül ami szintén kizárja a jogérvényességet.

  • llanfair!

    Nem akarok veled vitatkozni,de ugye én itthon élek és a saját
    tapasztalataim(!!!)hiteles források,tények alapján írom a véleményem!Több kinti és itthoni hozzászóló (az itthoniak vagy
    megrögzött fanatikus baloldaliak,vagy tájékozatlanok…)ellenére a többség bizony a jelenlegi kormányra fog szavazni,nem azért mert tökéletes,és nincsenek hibák,hanem azért,mert több ciklus alatt szinte minden réteget érintő sok pozitív intézkedést hoztak,amit ígértek betartották,valamint a palettán nincs jobb jelenleg!!!!
    Ezzel szemben a baloldal,hazudott,hiteltelen,választási ígéreteit nem tartotta be ,szóval „múltja” van,amit az emberek nem felejtenek el….a jelenük,meg egyenesen katasztrofális!
    A többség nem felejt,biztonságban szeretne élni!
    Nem a 10 e/Ft miatt…népszerűek,nálam meg pláne!

    Ilyen egyszerű!

  • Geyza
    2017 december 11
    2:53 de.

    Mr. Bartus esetében a bojkott olyasmi, mint egy másik nagy megmondónál a karthágói ütközet.
    Az utóbbira a sivatag megvonta a vállát, és belepte homokkal a pusztaságot.
    A BArtus féle passzív bojkott lehet, hogy baromi jól hangzik. Főleg marha messziről. De pont annyi értelme van, mint Heller gondolatkísérleteinek Németországból.
    Orbán nyugodtan megvonhatja a vállát egy ilyen ötletre, és ha három szavazattal teljhatalmat intéz megának, akkor is fújhat mindenki egy tonna tollat.
    Mert pontosan tudja, hogy a passzív bojkott neki kedvez. Máshoz a jelenleg ellenzék meg annyi, mint mackó sajtban a brumm-brumm.
    Ettől függetlenül elhiszem, hogy a Bartsu-féle bojkott baromi szimpatikus. Mert alepvetően úgy teszi félre a felelősségvállalást, hogy mindezt politikai hőstettnek lehet feltüntetni.

  • Andrew :
    Miért? Így nem az lett?
    (Mármint teljhatalom)

  • Boda Marcsi
    2017 december 11
    11:50 de.

    Kac, kac.

  • Andrew_s
    2017 december 11
    11:50 de.

    Bojkottban is, Bartusban is, Hellerben is teljesen egyetértünk. Csupa ostoba, használhatatlan javaslat, amit szépen ki fognak játszani.
    Most hirtelenében nem emlékszem, de az egyik polgármester olyan karácsonyfát állított a közterületre, amelyet a saját maga fellógatott képével díszített fel… Alighanem próféta az az ember…

  • G OIP

  • Alma:
    Azé még amit Bartuslaci előre megmondott, azoknak a dolgoknak a 80 %-a bekövetkezett az elmútt (majdnem) nyócc évben.

  • Besancon és Nagy Gyula!

    Csak kacagjanak a saját butaságukon…..én meg magukon!

    Tapasztalataim,valamint TÉNYEKEN(hiteles forrásokból származó!)
    alapuló véleményt írok,amire egyesek nem képesek!

  • Geyza
    2017 december 11
    12:41 du.

    Szerintem nem ugyanarról beszélünk.

    BTW, ha az emberek otthon maradnak pasziánszozni, akkor az mit is változtat?

  • Almási Alma
    2017 december 11
    12:59 du.

    Igen. Előbb utóbb nem képek, és nem karácsonyfán

  • Boda Marcsi. Kedves Marcsi Vitatkozzál velem, ezért van ez az újság. De azért mert nem egyezik a véleményünk, sőt utálsz engem, azért lehetnél tárgyilagos velem.
    A Fidesz egyetlen választási ígéretét nem tartotta be, miről beszélsz? „Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok” Nem emlékszel? Én igen. Egyetlen politikus tartotta be az ígéretét, Medgyessy. Bele is bukott.
    A baloldal semmivel sem hazudott többet, mint Orbán, sőt. De Gyurcsány elismerte, változtatni akart, belebukott. Orbán tovább hazudik, tagadja a hazugságait, ez nem azt jelenti ám, hogy igazat mond. Lassan négy millió ember él a szegénységi küszöb alatt, nekik mond, hogy Orbán minden rétegnek jót csinált. Ezt elmondhatod a devizahiteleseknek is.
    Most jelent meg egy képes riport Pilis faluból, ahol Balog szerint nincs szegénység. Tudom, Te Magyarországon élsz, én nem. Nekem csak nyugdíjas édesanyám 92 éves (45 éves munkaviszonnyal), leányom, volt kollégáim és barátaim élnek ott. Elég komoly merítésnek gondolom. Ehhez jön az internet. Nem gondolod, hogy nem tudom mi folyik az országban? Ezt nem gondolhatod komolyan. Tudom, vannak jó nyugdíjak, amivel jól el lehet éldegélni. A megszerzés módja különböző, nem vitatnám most. De ez nem segít a több millió emberen, aki cipőt, ruhát és gyümölcsöt sem tud venni. Mindenhonnan elvonás, az EÜ romokban, Te is tele voltál panasszal az irányában, de megálltál a felszínnél, a személyzet a hibás. Fenéket. Sosem fogod megérteni az éhezőket, mert Te jól vagy lakva, és szerinted Te megérdemled ezt az életet, akik nem így él, az biztos nem is érdemli meg. Rossz nézőpont.
    Az is rossz nézőpont, hogy az a normális, aki a Te véleményedet osztja, és mindenki hülye, aki másképpen gondolkodik. Miután Te leírtad hogyan élsz, így egyértelmű, hogy nem forogsz olyan körökben, akiket tönkre tett az Orbán kormány. Nem látod, mert ŐK nem érdemlik meg a jó életet, szegény Orbán nem tehet értük semmit. Nem akarod látni az arcátlan gazdagodást, a nyegle viselkedést, az úrhatnám újgazdag mutogatást, a polgárok semmibe vevését, és azzal nyugtatod magad, hogy az arra érdemeseket (téged) megbecsülik. Nagyot tévedsz, kihasználnak és semmibe vesznek Téged is. De hasznos vagy, mert olcsó vagy.
    Apró példák, egy érettségivel egy egyetem rektora, leszavazott professzori kinevezés után azért is professzor, Plagi Pali további tündöklése stb. A vezető politikusaink egy értelmes mondatot nem tudnak elmondani (Kósa, Német, Balog, Deutsch stb). Erre csak annyi a válasz, hogy a Gyurcsány hazudott? Ezt komolyan gondolod? Paks II, a belgrádi vonat és minden titkosított pénzszórás nem szúr neked szemet? A fizetésüket sokszorosan meghaladó pénzköltésük? Ez számtan, nem matematika. Kisvasút a kert alá? Ez nem Döbrögi színvonalú csak azért is? Ezt nevezed komoly államfőnek? Sorolhatnám, de felesleges, mert nem akarod látni. A növekedés hazugsága? Folyamatosan növekszik a gazdaság, mégis a béka segge alatt van? Igen, innen kintről jobban látni, mert nem csak az agyzsibbasztó Fidesz médiát lehet olvasni, hanem mindent.
    Nekünk itt kint meg van összehasonlítási alapunk is. Tudod, hogy Írország GDP-je három év alatt 12 000 dollárt nőt fejenként? Ez a teljes magyar GDP. Hol dübörög az a gazdaság?
    Az államadósság nőtt, akkor másképpen számoljuk, és már kisebb is. Vigyázat, csalok! Rodolfótól elnéztem.
    Tudod, fogom a magyar királyi TV-ket. Véletlenül sem mondanak igazat. Ha Te az után tájékozódsz, akkor fogalmad sem lehet a valóságról, akár hol élsz. Mikor Pálffy ír nagykövet éppen megint merev részegen kioktatja az ír újságírót, hogy a magyar egészségügy tökéletes, jobb mint az ír (még nem látott ír kórházat?) Akkor azért fordul egyet a világ az emberrel, főleg ha tisztában van a magyar helyzettel, hogy van pofája valakinek ilyet hazudni. Vitatkozni lehetne velem, de ezeket sem tudod megcáfolni, csak hajtogatod, hogy neked és a normális barátaidnak jó. De tudod, nem csak a normális barátaidnak kell jónak lenni, hanem a többi nyolc millióinak is, akinek nem elég, hogy urai gazdagodnak. Tudom, sok embert kielégít, hogy a királya gazdag. De sok „nemnormális” szeretné ha neki is jutna valami, gyermekeinek pedig lenne jövője. És ezt a Fidesz nem adja meg, sőt, tönkreteszi.
    De nem is a Fidesz, hanem Ti a szavazói. Mert trónra juttattátok őket, de semmi felelősségre vonás nincs, semmi számonkérés, hagyjátok őket bomolni, mert nektek is jut néhány fillér. Szavazzatok rájuk, semmi gond. De miért nem követelitek meg tőlük, hogy az országért is tegyenek valamit? Vagy tényleg elég a sok stadion? Még azt sem mered megkérdőjelezni, hogy bizony a juhász nem véletlen balesetben halt meg. Félsz, hogy szembesülsz a valósággal? Minden gondolkodó emberben kételyt ébreszt a baleset leírása, a vizsgálat lefolyása, és az egész történet homályosítása. De Te tényként közölsz olyan dolgokat, amiről fogalmad sem lehet, csak a Fidesz sajtó ezt adta a szádba, Te meg nem mersz vagy akarsz utána olvasni.
    Tudod, ha van egy műhiba, az emberi mulasztás. Ha több van, akkor az már rendszer hiba. Vitatkozzál nyugodtan, de a tényeknek nevezet alaptalan porhintés nem vita, hanem a vitapartner hülyének nézése. Az nem érv, hogy a „komcsik” is csinálták, hiszen azért lettek leváltva, mert rosszul csinálták. Akkor a Fidesztől miért tűritek, hogy még rosszabbul csinálja? De ami a legrosszabb, hülyére veszi a híveit, Ők (Ti) pedig még ezért is hálásak. Vadászkutya legyek ha értem.
    Tényekről beszélsz állandóan, közben egyetlen tény van, hogy romokban az ország, a haverok pedig arcátlanul gazdagodnak. Na, ez tény. Az, hogy Te szeretnéd másképpen hinni, attól sajnos nem lesz más.

  • Boda Marcsi
    2017 december 11
    1:32 du.
    Abban amit mondtál ott van a hiba, h az Orbán kabinet jóságát és szavahihetőségét nagyon sokan csapnivalónak látják.
    Kérdés, h az Orbán kabinet az össz választásra jogosultak %-ában a következő választási paródián megugorja-e a parlamenti küszöböt.

  • Nagy Gyula!

    Remélem (csak cukkolni akar…bár nem tud!)ezt nem gondolja
    komolyan?mert ,akkor bizony nagy baj van magával!
    Jelenleg az összes népesség tekintetében 36 %-on,míg a biztos szavazóknál 51 %-on áll.
    Hát ez van,nem hinném,hogy 2018-ra lényegesen változna a helyzet

  • Nagy Gyula:
    Nincsen semmi baj a választások általuk történő megnyerésével.
    Ha másképp nem, majd veszenek szavazatokat Erdélyből.
    (Vagy kreálnak. No problem.Látunk már olyant.)

  • Ha megéljük, meglátjuk, melyikünk gondolta pontosabban.

  • Geyza írta:

    Azé még amit Bartuslaci előre megmondott, azoknak a dolgoknak a 80 %-a bekövetkezett az elmútt (majdnem) nyócc évben.
    __________________________

    Hogyne. Azokat én is megmondtam előre, de közben nem szítottam a gyűlöletet kishazámban, nem uszítottam az embereket egymásra, úgyis elég problémás a mentális helyzet. Véleményem szerint egy profi újságíró nem szíthatja a gyűlöletet, mert ebben IS felelőssége van. Ezt különben neki is megírtam egyszer a Face-n, amitől nagyon kiakadt, és elmondott mindennek… 😀

  • Andrew_s írta:

    Igen. Előbb utóbb nem képek, és nem karácsonyfán
    ______________________________

    Egyetlen reményük lehet: elvesztik a választást, és ÍZIBE a Bahamákra távoznak…

  • Almási Alma
    2017 december 12
    4:05 de.
    Igaza van!
    Egy profi ujságíró nem ír leleplező könyvet arról a szektáról( Hit Gyülekezete), aminek oszlopos tagja, csak azért mert valami jó buliból kihagyták! Egy profi ujságírónak, ha már benfentes, tudnia kellett volna, hogy a Hit pápája( Németh Sándor) nem fogja hagyni vallási és anyagi lejáratását! A vérig sértettnek nem a hazájukban rekedteket kellene szapulnia egy baksisért vallásnak titulált erőszakos üzleti szekta félreismeréséért! Bartuslaci megérdemli szektája számüzetését, a saját hülyesége következményeit! Azt meg hogy, a kényszermigráns bartuslaci kiakad egy önérzetes magyarországi bennszülött jogos kritikájától, vegye nyugodtan igaza megerősítésének!

  • Almási Alma
    2017 december 12
    4:20 de.
    Ne reménykedj.
    Csak akkor vesztik el a választást majd, a Fidesz, ha lesz nálánál JOBB ellenfél, aki megveri.
    Eddig az ellenzék képtelen volt egyűtt csinálni valamit.

  • Andrew_s
    2017 december 11
    11:50 de.

    „asszem” kiragadtad a szövegkörnyezetből a Pun háborúk kapcsán leírtjaimat:
    „Mr. Bartus esetében a bojkott olyasmi, mint egy másik nagy megmondónál a karthágói ütközet.
    Az utóbbira a sivatag megvonta a vállát, és belepte homokkal a pusztaságot.”

    és ezt pontosan tőled nem vártam…

    (és ez meg mai megjegyzésem ugyanarról -punháborúk- a római szenátor …”esse delendam” ja nagyon hajaz a krumplee északkóreával kapcsolatos demokráciaexportjára…a történelem ismétli önmagát?)
    @öröktamás örökös sorai hajaznak nagyon jól a valóságra a „rencerváltás” -nak nevezett csinnbummcirkuszra és annak mai valamint további következményeire bartus meg kritizál és ehhez joga van, mint mindenki másnak…az elkövetők levédiab…ád határain belülre szorultak és most szépen megeszik amit közösen főznek már 1985 óta (vagy már egy két évvel korábbtól)

  • Az meg magáért beszél,hogy egymással sem jönnek ki,szidják a másik pártot,sőt párton belül sincs egyetértés!
    Na szánalmasak(nem kicsit hanem nagyon),de inkább megvetést érdemelnek!!!!

  • Kedves Marcsi, szeretnélek megnyugtatni, hogy a fideszen belül sincsen egyetértés, talán még a lopásban sem! Csak ez még kivülről nem nagyon látszik. De figyeld csak meg majd egy bukás esetén, ha mondjuk Miviktorunk sajnoshálisten kipottyanna a trónjából…

  • Boda Marcsi
    2017 december 12
    4:35 du.

    A vezetőség a nép fölött, a nép bolondítására játssza ezt a nemtelen játékot.

  • Nos egy párt sem hibátlan,és az is igaz,hogy egyikben sincs mindenben egyetértés(az eltérő vélemények,azok súlya sem mellékes),de megbeszélik,nem teszik magukat nevetségessé és nem járatják le magukat
    úgy mint a jelenlegi ellenzékiek!
    Az,hogy majd egy esetleges „bukás”..esetén mi lesz,nem tudom,de beteg nyugdíjasként ezt már biztosan nem érem meg,mert a
    váltás…nem mostanában lesz,az biztos!!!

  • Egyébként a cikk végén közölt képen látható Havas H.hosszú ideig,se lehet,hogy végleg eltűnik a közéletből (ATV műsoráról
    meg talán végleg)a kiderült molesztálási botrányai miatt!
    Mindezt politikai mellékzönge nélkül írom!
    Bár a stílusa mindig is megosztó… volt,sokoldalú,a maga módján tehetséges ember,de ezt azért nem gondoltam volna róla!

  • Boda Marcsi Havasrol en mindent el tudok kepzelni. Egy total alkoholistarol mindent el lehet kepzelni. Csak azt nem tudom elkepzelni, hol a hatar ket prostitualtnal. Hol van a munkavegzes vege, es hol kezdodik a molesztalas? Ket prostitualt szexualis zaklatasa eleg ketertelmu es nehezen bizonyithato. Keveset igert, vagy nem tartotta be az igeretet? Tudom, egy prosit is lehet zaklatni ha eppen szabadnapos. De sajnos ez most inkabb a cimlapra kerulesrol szol. Felek, jo penzert akarkire ramutat egy prosti ha kell. De mondom, Havasrol minden rosszat el tudok kepzelni, de a ket holgyrol is. Itt nekem ez eldontetlen.

  • Alma:
    Há me a Laci impulzív.
    Ezért is kedvelem őt.

  • Nocsak nicsak.Kisboda meg-meg remeg ha Havas nazális hangját hallja.
    Szegény kis OIM* …

  • Llanfaír!
    Ne keverd a dolgokat Havas nem prostikat zaklatott,hanem normális közismert embereket(celeb,szinésznő,művész)és nem gyilkos,csak egy jellemtelen alak.

    Az előzetesben lévő B.L viszont alaposan gyanúsítható(videó,véres kocsi stb)egy lány megölésével,aki történetesen prosti volt,de ez
    ugye nem mentőkörülmény…….?ugyanúgy,mint a Simon ügyben(MSZP)
    meggyilkolt tanú sem,anno……!!!

  • Amúgy a csaló MSZP-s Simon G. esetében Welsz Tamást ölték meg…
    „hirtelen” halt meg szerencsétlen a rendőrségi eljárás közben,,(hogy ne tudjon beszélni a „párt” kényes ügyeiről) előtte egészséges volt…..
    mert sokat tudott és nála voltak bizonyítékok…..
    na nem most,régebben!

  • Llanfair!

    Amúgy Havast illetően: se Baukó Éva,se Molnár Anikó,se Görög Zita
    (és ami még kiderül…)nem volt és most sem prosti,bár nem hiszem,hogy ezek a nevek neked kint jelentenek valamit….én viszont tudom!
    Összegezve minden zaklatót,rosszabb esetben gyilkost el kell
    ítélni, meg kell fékezni,így igazságos!

  • Amúgy,mint ő maga bizonyítja,szerencsétlen Geyza azt sem érti,amit kérdeznek……!
    Egyébként már rég eltértünk a cikk eredeti mondanivalójától,így
    nincs értelme a további felesleges szócsatának,véleménycserének,pláne,hogy azok már nm tartoznak
    a cikkhez!

  • Hátakkó OIM* nyugtasd le magadat.

    *OIM = Oldal Idióta Macája .

  • Boda Marcsi
    2017 december 13
    3:04 du.
    2017 december 13
    4:00 du.
    Most nem az a fő szempont hogy a vádaskodó vagy tényleg megesett prostik mennyire azok, hanem arról van itt nagyba szó, hogy a Vona könyv megjelenéséig miért ültek tétlenül eddig ezek az ártatlan liliomok a most megint jól jövedelmező testrészükön? Nem az a lényeg, hogy egy nyegle karrierista igénybe vett-e kinálkozó lehetőségeket, hanem az hogy, ilyen bizonyíthatatlan, ám láthatóan üzletszerű feltárulkozásokat miért használ fel a majdnem teljhatalommal rendelkező párt rivális személyek vagy pártok gusztustalan ellehetetlenítésére? Csak nem fosnak valami bukás eshetőségétől?

  • Ökröském ne irjon ilyeneket neki.
    Nem érti meg a jóasszony..
    Bonyolult neki.

  • Boda Marcsi
    2017 december 13
    4:00 du.

    Én a három hölgy közül kettővel találkoztam személyesen is, de személyes ismeretség nélkül is tudvalévő, hogy ezek a hölgyek prostik, két forintért az anyjukat eladják. De miről is van szó. Görög Zita nem kommentálta az esetet (annyira blődség az egész). A másik két prostituált, akik Dubaiban is megfordultak, hogy a testüket árulják, azokat erre aztán nem volt nehéz felbérelni. De ki ez a VV Éva, meg a VV Anikó? (VV – Való Világ) Szerepeltek egy nívótlan idióta valóságshowban, Éva azóta is mint alkoholista prosti van a köztudatban, Anikó meg simán prostiként ismerős. Ez jelenti a mértéket Magyarországon, ez a szint, ez a mérce, hogy ha egy ilyen celeb mond valamit az mértéket ad és elhiszik? Marcsi én tudom, hogy Önnek Baukó Éva és a másik semmirekellő Anikó a többi VV-s sztárral együtt az etalon, tán Önnek még a fütyijét pörgető VV Aurélió is tudott tanítást az életébe hozni, de ez pont azt bizonyítja, hogy Ön és a társadalom milyen szinten van, ha ilyen figurákra figyelnek, hogy mit mondanak. Milyen elismert embereket tetszik bemesélni? Ezek egy senkiházi haszontalan prostik és nem csak testi értelemben, hanem olyan értelemben, hogy bármit meg lehet tőlük venni, a szavukat is.
    De miről is van szó, semmilyen testi szexuális zaklatással nem vádolta meg ez a szerencsétlen nő Havast, csak a köztudatban, ahogy itt a fórumon ez jött át. A kormány megint elérte a célját mert tudja mennyire szánalmasan buta a magyar ember átlaga, melyet itt Marcsi reprezentál szemléltetésképpen. Baukó azt hazudja, hogy szóban zaklatta a tanár úr, de ez mi?? Legközelebb ha Havas szeme találkozik egy nő tekintetével, akkor tönkre lehet tenni majd Havast, mert az azt fogja mondani, hogy kihívóan nézett rá és a nézésével szexuálisan zaklatta? Emberek!! Marcsi, hát hogy lehet ennyire szinten alatti, gondolkodásában zéró nénike Maga, hogy egy valósághős senkiházi prostituált ingyenélő gazember Önnek mértékadó és hiteles?!! Azt se feledjük, hogy épp a másik ingyenélő Alekosz, aki Éva barátja beszélt arról, hogy felbérelték Évát és ez mocskosul alávaló tett, kihasználni, tárgyként kifacsarni azt a nőt a TV2 részéről, amely kormáynpropaganda TV-vé silányult az amúgy is silány bulvártévéből. Éva ezen el sem gondolkodik leszarja, már költi is a kétmilliót amit kapott a hazudozásaiért!
    Tudom Marcsi Önt a tények a legkevésbé foglalkoztatják, de akkor egyre azért csak válaszoljon. Mindösszesen egy kérdésre:
    Marcsi, most akkor Éva mikor hazudott? Akkor amikor
    1 – Azt mondta egy hónapja, hogy Ő azért nem tud feljebb jutni, és a Médiában elhelyezkedni, mert Őt még SAJNOS soha senki nem molesztálta szexuálisan. Vagy
    2 – Amikor bizonyítottan felbérelve, azt hazudja, hogy őt Havas molesztálta szóban.
    Marcsi 1-es vagy 2-es? Mind a kettőt Éva okádta ki a száján egyetlen egy hónap leforgása alatt, tehát valamikor hazudott. Ön szerint mikor? (Segítek is, mert Önnek kell a segítség – tudja, van bizonyíték a kettesre, hogy akkor hazudott. Na, tehát Marcsi néni, melyik lehet a helyes válasz?? Egy avagy kettő?)
    Egyébként meg ha még igaz is lenne akkor is. Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon ha olykor meg is b…ák! De itt még ez sem áll fenn, mert Éva szerint csak „szóban zaklatta” Havas.
    Egyébként el tudom képzelni, hogy szóban elküldte a Pi…csába, mert Évát behívta Havas felvételizni aszisztensnek és diktáltak neki próbából egy szöveget, erre ez a félkegyelmű nő a New York-ot „NY”-el írta. 😀 Hát szerintem itt gurult el Havas gyógyszere és kib@szta azonnal, és ezt sérelmezi Éva a felbérlésén túl, hogy hazudozzon. Gyerekek, ha médiában akar valaki dolgozni, akkor azért már a New Yorkot ne írja NY-el. Baukó Éva mint etalonja BodaMarcsinak, Jéééézus Mária! 🙂

  • Almási Alma:
    „figyeld csak meg majd egy bukás esetén,”

    Régi és bölcs népi mondás: „Szarnak, kárnak nincs gazdája”.

  • HunCanada néni,bácsi agytröszt……
    Már megint mérné az észt(ha lenne)és szokás szerint „próbál”… sértegetni magánál tájékozottabb,normális embereket……és védeni a lapító bűnösöket.Olvasson újságot,nézzen TV-t!

  • HunCanada Hehe. Te akarsz itt feny lenni az ejszakaban, mikor van egy Boda Marcsink? 🙂 No, meg is kaptad. Orulhetsz, hogy rovid volt a reklam.

  • Llanfair
    2017 december 14
    12:25 du.
    „Orulhetsz, hogy rovid volt a reklam”
    😀 😀 😀

  • Amúgy a hatalommal való visszaélés (Havas akkor Baukó É.Főnöke volt…!!!)vagy bárki molesztálása is zaklatásnak minősül,ha nem is jut el a tényleges szexuális erőszakig(!!!)és Havas,mint ismert közéleti személyiség ezt nem engedhette volna meg magának!
    Az ATV is vizsgálatot indított,felfüggesztette,de már előre látható,hogy később se fogják szerepeltetni,sőt már most levették
    a műsoráról készült régebbi felvételeket is.
    HunCanada egy jellemtelen kötekedő és a hozzáállása alapján „feltételezhető”,hogy férfi…..meg remélhetőleg nem itthon rontja a levegőt?!

  • Llanfaír!

    Mintha pár nappal ezelőtt még Te is rossz véleménnyel lettél volna Havasról,(?)alkoholistának is nevezted…..
    Úgy látszik, itt többen amnéziások…csupán az a lényeg,hogy a
    balosok összetartsanak bármiben…,akkor is ha éppen nem politikai hátterű dologról van szó(bár Havas is szoci…),a lényeg:egységben az
    erő,még hülyeségekben is…!Ezen csak röhögni lehet,se az itteni
    se a közéleti balosokban nincs erő,csak égés…..!

  • HEHEHEeeheheehe….Llanfair….

  • Boda Marcsi. Nekem most is rossz velemenyem van HavasroL, de a ket kozonseges szexmunkasrol sincs jobb velemenyem. Nem a munkajukkal van bajom, hanem a viselkedesukkel. Zsak a foltjat. De Te megint egy forumtarsadat osztalyoztad igaztalanul „nemnormalisnak”, ami nem szep dolog. Teged pellengereztelek ki ezert. Leszokhatnal errol az osztalyozasrol, mert egszeruen serto marhasag.

  • Llanfaír!

    Visszanéztem az utóbbi hozásszólásaim,senkit nem hülyéztem le,ás szintén régebben írtam,hogy normális ember minden zaklatást,erőszakot elítél (legalábbis a környezetemben…)akárki
    követi is el!Ezt továbbra is fenntartom!
    Egyébként általában a cikkhez szeretek hozzászólni,míg itt többen
    lekezelő,sértő stílusban próbálnak kötekedni,mintha mind nagyon okos magasabb rendű lény lenne nem vetted észre?Erre reagálok csupán és jogosan,bár nincsenek azon a szinten,hogy megsértsenek!
    Na nincsenek komplexusaim…..

  • Alma!

    Amúgy sok dolog érdekel(na nem sorozatok,hanem jó,szórakoztató,vagy izgalmas filmek)kivétel a Rex felügyelő
    napi epizódja,ami izgalmas,szórakoztató és a kutya sokkal értelmesebb,szerethető mint sok ember……!

  • Boda Marcsi Most tenyleg elmagyarazzam? A Te gondolatvilagod a normalis, aki elter Toled, azok ezek szerint es szerinted a „nemnormalisak”. Ma magyarban a nem normalis hulyet jelent, ne szepitsuk. Lehet, hogy ez a folyamatos alig burkolt hulyezes zavar nehanyunkat? Szerintem elkepzelheto. A „pá” is aranyos Erdelyi Micitol, de Toled a lekezeles. No most, jogod van hozza, de akkor ne vedd zokon, ha a „nemnormalisak” tarsasaga elegtetelt vesz rajtad. Most viszont en megyek, mert jo film megy a moziban, Az utolso Jedi. Mivel itt forgattak Irorszagban, igy itt mar most kultfilm. 🙂

  • Llanfair!

    Ne magyarázz semmit,köszi …amit akartam megírtam, véleményem fenntartom ha valakit.(valakiket?) megsértenék sajnálom,többekhez képest úrinő vagyok főleg hitelességben,stílusban….!
    Most kikapcsolódom,és sok más dolog is érdekel,mint ez az elfogult hiteltelen fórum és annak tájékozatlan „szolgái”!
    Túlragoztuk TÉMÁT…..!Egy cikkre nem érdemes ennyi időt pazarolni,pláne,hogy semmi nem múlik rajta!
    Minden jót kívánok!

  • Úrinő?? Azt hiszem inkább elvtársnőt akart írni, édes Marcsi!

  • Úrinő…………..

  • Nagy az Isten állatkertje,de én emberekkel szoktam véleményt cserélni,beleértve a normális,intelligens,helyzetüket reálisan FELFOGÓ!!!baloldaliakat is!!!
    na elmentem!

  • Elment….
    Na neeee…az ő korában????

  • Boda Marcsi
    2017 december 13
    4:00 du.

    Én a szellemi prostitúciót találom undorítónak.

  • Nagy Gyula!

    Az,hogy ki nemtelen,becstelen és „prostituált”(az politikai és egyéb értelemben… is.)az már az évek során többnyire bebizonyosodott,de még nincs vége,vannak fokozatok sajnos…,de hamarosan kiderül!

  • Nagy Gyula:
    Ne célozgass prostitúcióról OIM* .nak.
    Saját elmondása szrint ő volt a hetvenes évek hazai Claudia Cardináléja.
    Már csak ezért is gyanús az, hogyan juthatott abba az állásba amibe ostobasága miatt amúgy esélye sem lehetett volna.

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Boda Marcsi
    2017 december 16
    2:46 du.

    Az ÁLPLURÁL pártokrácia konstrukciónak és ezzel a nemtelen vezetőségi színjátéknak a választási paródia szabotálásával rövid úton véget lehet vetni.
    Ezután kényszerűen egy ügyvezető kormány következik amely a napi üzemviteli feladatok ellátása mellett levezényli a hagyományainkban levő működtetési rend újraépítését.

  • Alma:
    Nagyon jó_)
    De kijaz a ” Marcikám”?
    Gondolom OIM* – nak adresszáltad kis elírással.

    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • Geyza, nyertél… 😀

  • Na az okosok és a bunkók osztanák az észt(ha lenne)meg vizionálnak olyan dolgokat,ami csak az ő agyukban születik meg…Ügyvezető kormány,csak szeretnék….(kac-kac) vakvezető kutyát javaslok…..
    Persze majd cirkuszolnak 1500-as „tömeggel” mint a Jobbik tüntetésén….Félelmetesek!

  • Na visszanéztem,ennyit egyetlen cikkhez sem szóltam hozzá(40x!!!)
    hát a cikk szerzőjét, tartalmát..és az esztelen,fanatikus „híveket” figyelembe véve ,tényleg nem vagyok komplett,hogy ennyi időt pazaroltam rá,sok más hasznos dolog helyett!

  • Boda Marcsi
    2017 december 17
    2:45 du.

    A megélhetésünkhöz tervezettségre és szervezettségre van szükség.
    Ezt valakiknek csinálniuk kell (nincsen „csak úgy magától).
    Nehéz nem meglátni, h a vezetőségünk intenzíven rontja a jelenlegi konstrukcióban a megélhetésünket biztosító nagy rendszerek szolgáltatásait.
    NEM DEBILEK. Mindent okkal és céllal tesznek.