Tiborcz és csapata: az érinthetetlenek kasztja

2018 február 12 7:18 de.110 hozzászólás

Polt Péter még nem szólalt meg a Tiborcz-ügyben és a rendőrség is meglehetősen visszafogott. Arról van szó, hogy az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF), hosszantartó vizsgálódás után visszaélésekre és szervezett csalásra utaló jeleket fedezett fel az Elios Innovatív Zrt. 2011 és 2015 közötti tevékenységében. Ennek a cégnek 2009 és 2015 között Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök veje is tulajdonosa volt.

Az OLAF jelentése szerint, amelyet egyébként a kormány igyekezett eltitkolni az állampolgárok elől, nemcsak túlárazással vádolja Tiborczékat, de megállapításaik szerint már a pályáztatás feltételei is annyira „testre szabottak” voltak, hogy kimerítik a szervezett csalás fogalmát: rendre olyan paramétereket jelöltek meg, amelyeknek egyedül a miniszterelnök vejének a cége felelt meg.

Hogy mekkora nagyságrendekről van szó, azt mi sem jelzi jobban, minthogy az OLAF – miután Tiborczék üzleteit az Európai Unió támogatta – mintegy 12 milliárd forintot követel vissza Magyarországtól.

Most azonban visszakérik a pénzt. Hogy ki fogja visszafizetni, afelől nincsenek kétségeink. Jobb híján a magyar adófizetők lesznek kénytelenek a zsebükbe nyúlni, hogy visszaadják az Európai Uniónak a Tiborczékra kiszabott büntetés összegét.

A 2010 előtti időkben, különösen nem sokkal a választások előtt, az ilyen ügyek gyanúsítottjait nagy és szervezett sajtóérdeklődés kíséretében, vezetőszáron és bilincsben vitték volna el. Most, hivatalosan ugyan megindult a nyomozás, ám ennek a kimenetele igencsak bizonytalan. Az Elios szerdai közleménye szerint mind a pályáztatásnál, mind az elvégzett munkáknál minden rendben volt. Amit persze jogukban áll kijelenteni, a gyanúsítottnak nem kötelező maga ellen vallani.

A tanúknak azonban muszáj igazat mondaniuk. Márpedig tanúk vannak szép számmal ebben az ügyben. Tanúnak tekinthetők ugyanis azok, akik a pályázatok kiírásában, majd elbírálásában közreműködtek, valamint azon személyek, akik elvégezték a munkát. És persze azok is tanúk, akik átvették a Tiborczék cége által elvégzett, és – sok település panaszai alapján fogalmazhatunk így – nem mindig minőségi munkát.

A legfőbb ügyész, Polt Péter hallgat, de még hivatalának szóvivője sem mond semmit. Pedig, miután a miniszterelnök családja is érintett, ez az utóbbi évtizedek legnagyobb közéleti botránya. Függetlenül attól, hogy az ország lakosságának nagy része, a köszönhetően a kormány és a hozzá közelállók tájékoztatási túlsúlyának, nem, vagy csak nagyon keveset tud arról, hogy van egy nagyon súlyos ügy, amelyben a miniszterelnök veje is érintett.

A botrány azonban előbb-utóbb kínos lesz a kormány és a Fidesz számára.

Nem is feltétlenül a nyilvánosság miatt – ez ugyanis a fenti okokból következően eléggé korlátozott. Ám ez az ügy még azoknál a Fidesz-hívőknél is kiverheti a biztosítékot, akik feltétel nélkül hisznek Orbánban, és tűzbe tennék érte a kezüket.

Nem is feltétlenül azért, merthogy a történtek erkölcsi elveikkel ütköznének. Azért sokallhatnak be, mert veszélyben érezhetik a Fidesz öröknek és megbonthatatlannak tűnő hatalmát. Attól tartanak, hogy a botrány, ha nem sikerül időben mederbe terelni, elsodorhatja de legalábbis, jelentősen meggyengítheti Orbánt és kormányát.

Ráadásul az Elios-ügy miatt a párton belüli nimbusz is odaveszni látszik. Az a vélekedés, hogy Orbán Viktor becsületes és tisztességes, csak hát milyen nagy kár, hogy tisztességtelen emberekkel van körülvéve. A mostani botrány főszereplője azonban nem valamelyik miniszter, vagy államtitkár, hanem az Orbán-család egyik tagja – és ezt a Fidesz-hívők közül sem mindenki fogja megbocsátani.

110 hozzászólás

  • Ahogy én látom:
    A magyarországi „átlag választópolgár” (ilyen ugyan nincs) többségét nem érinti meg a „Tiborcz-ügy” egy cseppet sem.
    Miért nem?
    Azért mert az elmúlt 28 évben sokkal nagyobb disznóságokat kellett lenyelniük tehetetlenül (csak a nagyobbak):
    – Privatizáció (a cukorgyárak, a korábbi világhírű nagyüzemek, áron alul való eladása, stb. stb.)
    – Az mszp-szdsz kormányok nem kis korrupciója (Medgyessyi Péter: (Az szdsz tele van korrupciós ügyekkel”, az autópálya-ügyek, stb.)
    – A Metro 4 építésének kb 160 mrd FT ellopása a Demszky polgármestersége alatt
    – stb.
    Ergo: A magyar választók többsége immunis az óriási méretű korrupciós ügyekkel kapcs. mert tehetetlenek és ezt tapasztalják évtizedek óta.
    Sajnos!

  • György Molnár

    Ezeket a végén általában golyóval-rakétával, régebben kötéllel szokták érintkezésbe hozni……

  • Ilyen még nem volt soha. A bűnözést az állam finanszírozza és védelmezi.

  • Kis Ferenc:
    ezt ugye viccnek szántad…

  • Kalocsai Miklós

    Kis Ferenc
    2018 február 12
    7:37 de.
    Ez egy tipikus fideszes, gátlástalan förmedvény! Elakarja terelni a figyelmet egy olyan botrányról, amit egy tisztességes országban a miniszterelnök nem úszna meg lemondás nélkül, Kínában meg felakasztás nélkül, ha már keleti szél fújdogál. Mi nem kívánunk egyebet, mint tisztességes eljárás lefolytatását, és a felelősök törvények általi felelősségre vonását.
    Csúsztatással, hazugságokkal nem tudsz lyukat beszélni a hasunkba!

  • Aczél, ilyen tényleg nem volt soha, talán az olajszőkítés, a bankkonszolidáció, az orosz adósságrendezés, a Tocsik-ügy, a Kapolyi milliárdok, a Surányiféle CW Bank hetvenmilliárdja, a Postabank százmilliárdja, a MávCargo eladása, a K&H Equitiesnek a brókerbotránya, a Baumag csőd ami hirtelen eszembe jut.
    Szörnyű mi?

  • Aczél Gábor írja:
    „A bűnözést az állam finanszírozza és védelmezi”

    Vagyonok/jövedelmek újra elosztása történik/történt Magyarországon – immár másodszor a „rendszerváltás” óta. Vagyis csak annyi történik, hogy a kedvezményezettek (csókosok-:) köre megváltozott.

    Geyza:
    Nem viccnek szántam.

    ps: Ajánlott irodalom: Karl Marx Tőke c. műve

  • „Ám ez az ügy még azoknál a Fidesz-hívőknél is kiverheti a biztosítékot, akik feltétel nélkül hisznek Orbánban, és tűzbe tennék érte a kezüket.”

    Mindjart jon Marcsi es jol megmondja, hogy ez semmiseg es hulye balosok, meg Soros meg a migransok.

    Aztan egy szinttel feljebb pedig az lesz, hogy ok is loptak ezek is lopnak es kesz.

    Es ha veletlen tenyleg van olyan akinel ez kiveri a biztositekot, az egybol kap egy trafikot, vagy egy fel megyet.

    A kurzus kozt ragadtak, meg fogjak a fejuket, hogy ennek sosem lesz vege.

  • Tudja valaki hitelt érdemlően bizonyítani,hogy ki volt a tulajdonosa nevezett cégnek az adott időpillanatban???
    Legyen szíves adja elő!!!
    És akkor nézzük meg újra a dolgot!!!
    Vagy csak kiabálni akarunk egy kicsit össze -vissza????
    Nagyon érdekelne üdvözletével.

  • Földes!

    Kissé le van maradva,ez a cikk megint egy nevetséges baloldali
    próbálkozás,újságban,hírekben is cáfolták,hogy Orbán vejének bármi köze is lenne az említette céghez(illetékes hatóság is igazolta!
    Amúgy Simicska van benne a buliban…..

    Az egy dolog,hogy Orbán vejével „szórakoznak”(ez még mindig jobb,mint a szocik Orbán lelövéséről történő nyílt „álmodozása”…ami gusztustalan és a jellemükre vall)ez csupán tájékozatlanságra,felesleges „karcsörgetésre”utal,nevetséges!
    Miért nem foglalkoznak Gyurcsány be nem vallott Ausztriában tartott 150 milliójával?…ja azt ugye nem lehet,bár Fletó élő egyenes adásban is bevallotta!

  • „Miért nem foglalkoznak Gyurcsány
    be nem vallott
    Ausztriában tartott 150 milliójával?…ja azt ugye nem lehet,bár Fletó élő egyenes adásban is
    bevallotta!”

    Marcsikám, akkor bevallotta, vagy nem vallotta be?

  • Marcsi:

    Egyszerű a válasz: Soros György!!! 🙂

  • Alma!

    Az a helyzet,hogy itthon amikor kellett az vagyonkimutatásában nem vallotta be,csak akkor ,amikor kiderült,hogy Bécsben egy elit bankba
    menekítette,na akkor dadogott,rángatódzott a TV-ben,egyenes adásban!remélem így már érthető!(?)

  • Orsós Elemér

    charlie
    2018 február 12
    11:26 de.
    Kedves Charlie, az a szörnyű, hogy ez a szemezgetés csak század része az összesnek, amit szerintem ez a benfentes nagytudásu Föld S. is meglovagolt, azért érdeke ennyire a az egyoldalu terelés.

  • tóth péter!

    Valamikor 2009 ben volt Tiborcnak egy cége,amit továbbadott,mint
    kiderült Simicskához került….ehhez az ügyhöz semmi köze,az OLAF sem tudta az ellenkezőjét bizonyítani….de az itthoni nyilvántartások igen!
    Megint feleslegesen,kétségbeesetten igyekszik a lecsúszott ellenzék vádaskodni,hát most nem jött össze…..
    Majd Simicska ahelyett,hogy a Jobbik-ot pátyolgatja fizet…!

  • Ja és Tiborc régi cégét nem is így hívták,mellesleg….!

  • Bonaventure!

    Nem kell az olcsó szellemeskedés…..Sorost itt nem emlegettem,enélkül is van elég a számláján…meg ugye a jó magyar
    szociknak se régen, se most nem kellett tanácsot adni a csaláshoz.
    Na nem véletlen,hogy szimpatizálnak az öreggel….!
    Én igyekszem bizonyítható tényeket írni,és nem „megrendelésre vagy pénzért”régen sem voltam és most sem vagyok egy pártnak se
    az „alkalmazottja”(finoman szólva….)

  • Egyébként soha nem írtam olyat,hogy ez a kormány tökéletes lenne,most sem kerek minden,bár igyekeznek minél több fejlesztést
    elvégezni,(pld.kórházak)támogatni az embereket(pld.egészségügyi és pedagógus béremelés),de a „múltbéli” hibákat,”tetteket” ugye nem lehet rövid időn belül orvosolni!
    Azt sem írtam,hogy a mostani kormány tagjai nem kötnek jól jövedelmező üzleteket kapcsolataik révén,ez a privát életben is így van!de nem mindegy,hogyan: bűnözéssel vagy ügyességgel,jó üzleti érzékkel!Aztán az is tény,hogy még nem láttam egyetlen éhező politikust,régen és most sem!

  • Orsós Elemér

    Jaj kedveskéim, majdnem lepetéztem -pedig még marha messze vagyok a peteéréstől- amikor megláttam Martonyi Jánost a kiérdemesült Corvin láncosok között! (Ez a dij is kezd tendálni a Nobel dij kritérumainak szinvonalára?)

  • Boda néni, mért teccik má’ megint hazudozni?? Tiborcz pont az OLAF vizsgálat kezdete előtt – tehát 2015-ben – szabadult meg az Eliostól.

    Egyébként nyilvánvaló, hogy Tiborcz maga a Szentlélek. Sokant járt templomba Habony Árpival együtt, ezért lettek milliárdosok…Tiborcznak ez már harminc éves korára sikerült is. Nem semmi! Az istennek legyen hála!

  • Elemér, szerintem örüljünk. És képzeljünk el egy névsort baloldali jelöléssel: Kis Grófó, Sas József, Bolgár György, Kolompár Orbán, Zoltai Gusztáv satöbbi.

  • charlie
    2018 február 12
    11:26 de.

    Amit felsoroltál, abból az olajszőkítés haszonélvezője a belügy( incl. határőrség) és a velük összeszövekezet értékesítőhálózat volt. Pintér nem a szocik belügyminisztere volt, és lett most is.
    Alkalmasint időben is a gengszterváltást követte, és akkor az Antall-kormány regnált. Olvass utána, ha még nem éltél akkor.

    Az orosz adósságrendezés, illetve a szovjet államadóságot értéktelenné infláló gazdaságpolzika, aminek csak következménye volt a tr.rubel kiüresedése szintén az Antall-kormány vivmánya volt. A csreekereskedelem felszámolásával együtt.

    Bankkonszolidáció: szép lózung, A lakossági betétek 80%-a az OTP-nél volt és jobbára maradt. Csányi egész jó viszonyt ápol(t) Orbánnal (is). A Jaya Ibrahim féle privatizációk haszonélvezője az akkor Fideszt pénzelő Simicska volt. A bankkonszolidáció ’93- ban már elindult. Valóban korrupciós rendszerben. De a dátumból is látszik, hogy jogfolytonosan és pártsemlegesen.

    Tocsik-ügy. Nagyságrenddel kevesebb pénz mozgatott meg, mint Orbánék Oligarchiája. Nem volt mögötte mentességet biztosító ügyészség és törvény. Ezt mutatja, hogy az eljárást sem a Fidesz-kormány kezdte meg, hanem előtte elindult.

    Egyébként is ott van a vízválsztó, hogy egyik korábbi kormány sem aszerint törvénykezett (parlamenti ügydöntő többség híjján meg sem tehette volna), hogy alkotmánytól lefele törvényileg fedezzék a síbolást.

    Egyebek.
    Antallkormány: a teljes mezőgazdaság csődbejuttatása, majd rablóprivatizációja. Az élelmiszeripar szétverése. A papíripar szétverése, és átjátszása külföldieknek; A kisgépgyártás (incl. Ikarusz) szétborogatása, majd átjátszása.

    I. Orbán-kormány: a költségvetés kivéreztetése, hatalmi beágyazottság megvalósítása, MNB jégrevitele (nem Matelcsy volt az első ebből)

  • Neocsárli:
    Ne légy már naív.
    Látom te is hülyék gyülekezetének nézed Brüsszelt.
    Őket különösebben nem érdekli miképpen mararodnak a koncon, amig nem az EU pénzekről van szó.
    De most azt nyúlták le vastagon imádottjaid , ők meg már régóta keresték a „fogást” rajta.
    Mai hír :
    Az ÖSSZES vezető USA , angol meg más nyugati lapokban VEZETŐ HÍR a magyar kormányközeli vállakozók bűnszövetségben elkövetett Úniós pénz-sikkasztása.

    Roppant kellemetlen dolog.

    És arra is mérget lehet venni hogy ez még csak a kezdet.

    Arra lennék kíváncsi OIM* barátosnéd mit szól majd, ha egy szép napon 50 % .-al csökkentik a nyögdíját.

    Mertha hirtelen elzárják a pénzcsapokat, akkor itt el fog szabadulni a pokol.

  • Csak tudnám mit akarnak folyton attól a szerencsétlen Tocsiktól, aki csak egy joghézagot lovagolt meg. sikerrel.

    tocsik annyit tett hogy mediátorként lépett fel az akkori állami intézmények egymásközötti elszámolási vitáiba és a hatályos törvények szerinti sikerdijat számolta fel mikor tető alá hozott egy megállapodást.

    Ezzel a módszerrel összeszedett kb nyolcszáz millió Forintot.
    Amit aztán elvettek tőle és bűnvádi eljárást indítottak ellene.
    Mindezt szoci kormányzás alatt.

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Tocsik-%C3%BCgy

    Szóval…az összes idecitált „hatalmas horderejű emúttnyócéves csalás” amit a nácik és követőik oly szeretettel emlegetnek fel, ezrdrészét sem teszik ki annak amit emútthétévben nyúltak le.

  • Ennek az O.S.T.O.B.A. Bodának gőze sincs az egész Tiborcz-ügyről, de azért rázza itt magát mint valami jólértesült mindenttudó.
    Ekkora egy idiótát…

  • Most néztem ide, de Boda első hozzászólásának az első soránál elkezdtem hangosan nevetni.:) 🙂 Hát Marcsi tényleg a TV előtt ül és visszamondja a párhuzamos valóság propagandáját szó szerint. 😀 Olyan aranyosnak tetszik lenni, tényleg elkezdem sajnálni, hogy így kell élnie egy ilyen kreált világban.

    Boda Marcsi kedves, mi az, hogy Tiborcznak semmi köze ahhoz a céghez? Tulajdonosa, majd igazgatósági tagja volt a vizsgált időszakban. AZ OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) pedig név szerint megemlíti a Tiborcz nevét is, ha nem lenne meggyőző, hogy tulajdonosa volt a cégnek, amely maffiaszerűen a Fideszes politikus, polgármesterekkel lemutyizva nyerte el a pályázatokat és csinál szar világítást. 13 milliárdot kéne visszafizetni így a csalással szerzett vagyont viszont nem Tiborcz és az Orbán-maffia hálózata, hanem Magyarország közvagyonból, azaz az emberek, tehát az Ön pénzén fizeti vissza ha lezárul a vizsgálat. Az Orbán maffia zsebében pedig ott marad a csalással lesápolt milliárdok.

    Még azt mondja Marcsi, amit legújabban kitalált a propaganda gépezet, hogy Simicska a felelős 😀 Marcsi kedves, ezt most öngólnak szánta? Mert akkor sikerült újra hülyeségeket beszélni. Vagyis továbbítani a kormányzati marhaságot. Simicska a vizsgált időszakban, amikor is a csalások datálódnak a Fidesznek tolta a szekerét, azaz mindegy, hogy Simicskával vagy anélkül, Tiborczcal vagy anélkül DE viszont a Fidesz hatalmával és közreműködésével lehetett csak pályázatokat nyerni, pályázati pénzeket túlárazottan mondvacsinált munkákra kiadni, magyarul, hogy maga is értse ELLOPNI azokat. Kérdem én Marcsi, kit érdekel Tiborcz vagy Simicska önmagában, amikor ez a Fidesz és az Orbán maffia újabb szégyenteljes lopásának az ügye?

  • Boda Marcsi
    2018 február 12
    1:16 du.

    Marcsi próbáljon meg nem ostobának látszani. 150 millió versus 13 MILLIÁRD? Ez olyan mint egy csepp vizet a Csendes Óceánnal összevetni. Tudja maga mekkora az Óceán? Hát egy csepp? Dehogy tudja..
    De ha még tudná is, és összevethető volna akkor sem állja meg a helyét ez, mert Gyurcsány az ellene felhozott propaganda álhíreszteléses próbálkozásnak véget vetve, vagyonnyilatkozati vizsgálatot kért maga ellen abban a pillanatban. Ki is derült, hogy egy nagyobb tétel része ez a 150 millió ami benne is van a vagyonnyilatkozatában, de hát a politika az már csak ilyen. Támadni, másról beszélni. Amíg vannak Boda Marcsik addig ez működik, márpedig vannak mindenevő benyelők. Fletót kell ütni, terelésnek jó a téma, ahogy látszik Boda rá is cuppant.
    De Marcsi a sajátos egyoldalúsága miatt már nem említette meg, hogy Fletó saját maga ellen kért egy vagyonnyilatkozati felülvizsgálatot azonnal és tisztázta a dolgot. Á, minek ezt is odaírni, minek kiegyensúlyozottan és a témában a teljes infót megosztani, ha már hülyeségeket tetszik beszélni, igaz? Marcsi, Marcsi.

    Viszont az nyilván hihetőbb, hogy Orbánnak 950 ezer forint megtakarítása van 😀 Én fogok neki utalni, ha lesz egy Orbán-segély vonal, vagy egy „mentsük meg Orbánt az elszegényedéstől” bankszámlaszám. Nem szeretném, ha éhezne, nyomorogna.

  • Marcsi, nem furcsa, hogy Tiborcz cégének 2008-ben nem volt bevétele, 2009-ben is csak 9 milliós forgalma volt. Tudja ez egy cég éves forgalmát tekintve annyi mint halottnak a csók, egy nagy nulla (nem bevétel, hanem forgalom). Ez a cég sem nem volt nagy, sem nem volt tapasztalt azelőtt, mielőtt az apósa, Első Orbán Viktor király a bársonyszékbe beleült 2010-ben. Aztán utána hirtelen elkezdett megrendeléseket kapni, sorra pályázatokat nyerni, hogy a közvilágítás kiépítésében sem tapasztalata sem referenciája nem volt. De Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter készségesen segített, és megbízott egy névtelen céget, nulla tapasztalattal és referenciával, hogy cserélje le a közvilágítást Hódmezővásárhelyen. Ez volt Tiborcz cége. Biztos Ön is az első jöttmentnek aki Önhöz becsönget, attól megvesz mindent, igaz Marcsi? Nem azt kérdezi hogy mit hozott, milyen árut, milyen minőségben, mióta kereskedik vagy hasonlók, Ugye? Hiszen tudjuk ki a cég tulaja, annak meg tudjuk ki az apósa és ebből tudjuk, hogy gazdagra lopjuk az emberek pénzét, minek referencia, meg tapasztalt cég. Itt a pályázat azt had jöjjön a sok milliárd a zsebünkbe. Teljesen Logikus és jó üzlet, de csak NEKIK, a magyar embereknek pedig csak egy újabb kormányzati károkozás.
    Szóval visszatérve nem furcsa, hogy Tiborcz is pont akkor kezdett el mérhetetlenül meggazdagodni, amikor Apósa átvette az Ország kormánykerekét az emberek pénzével együtt. 2010 után olyan mértékű felívelésnek indult Tiborcz és a cége, hogy azt eddig is csak a hülye nem látta, hogy nem önerejéből, hanem Apósa befolyásának köszönhetően alakult így. Tulajdonképpen az OLAF jelentése ezt csak tényfeltáróan megerősítette. Viszont mivel az OLAF csak vizsgáló szerv és nem végrehajtó, így rábízza a magyar hatóságra, egészen pontosan az ügyészségre a felelősségre vonásokat, és tudjuk, hogy Polt Péter legfőbb ügyész, aki maga is Fideszes volt soha semmilyen kérdésben nem nyomoz a Fideszt érintő kérdésekben, így most sem lesz senki felelősségre vonva. Úgyhogy nyugodtan aludhat Marcsi, az Ön pénze szépen belevándorolt Tiborczék zsebébe és ott is marad.

  • És még ez a szerencsétlen OIM* hazudja magát felsőfokú végzettséggel rendelkezö pénzügyi szakembernek.
    Képtelen különbséget tenni kettö olyan szám között amiknek a végén hatnál több nulla van.
    Aztán nem ismeri a sikkasztás fogalmát, módszertanát.
    Továbbá nem ismeri fel az egyes dátumok közötti eltéréseket.
    Nem tudja mit jelent az ha valaki tulajdonosa egy vállalkozásnak.

    És ez egy „pénzügyes”

    *OIM = NÁLAD EGY HARMADIK ELEMISTA IS NAGYOBB SZÖVEGÉRTÉSI KÉPESSÉGGEL RENDELKEZIK. Te O.S.T.O.B.A.

  • Huncanada! Tök reménytelen: a propagandistáik is teljesen intaktak mindenféle gazdasági fogalomtól. Gyurcsány Ferenc vagyonbevallásába szerepelt az a bizonyos 150 milliós befektetés: része volt a bevallott 605 milliónak. Csakhogy – a közkanális híre szerint – részletezni kell a portfóliót! Tudják ezek, hogy mit jelent a „portfólió”? Hiszen akár naponta változhat, ráadásul leginkább a brókered tudhatja naprakészen, hogy éppen milyen értékpapírokból áll a PORTFÓLIÓD. (Ezzel persze a befektetésed értéke/ára is változik, de próbáld ezt megmagyarázni a gőzekének…
    Egy momentumot lehetett meglovagolni, amire a sziks…, bocsi szikesagyúak ugranak: külföldi bankban van!!! (Ha tudnák ezek az ártatlanok, hogy a „legnagyobb hazai bank”, az OTP tulajdonosi többsége KÜLFÖLDI, intézményi befektetők kezében van! Azért úszta meg a 2008-as válságot, mert az amerikai pénztőke nem nagyon érdeklődik k-európai pénzintézetek iránt. Így főként európai befektetési alapok, biztosítók, nyugdíjalapok a tulajdonosok, de jelentős a hazai kisbefektetők része is.
    Szegény Bodának szinte már szavanként kell küldenie az izéit, hogy legalább a sapi összejöjjön…

  • Geyza
    2018 február 12
    6:00 du.

    Tocsik vagy nem Tocsik, de az szdsz belebukott a botrányba! Mert kiderült, hogy nem viselkedtek különbül, mint akiket olyan nagyon lenéztek a kicsinyes, önző, anyagi érdekből történő politizálásért (pl. szocik).

    Az lehet, hogy a fidesz ebbe most nem bukik bele, mert már lecserélte a régi szavazóit, akiknél ez a mostani dolog kiverné a biztosítékot.
    A mostani ellenzék álmodozik arról, hogy ezzel ők nyernek. Majd ráfagy a kárörvendő vigyor az arcukra előbb-utóbb, mert sajnos ők attól nem lettek jobbak, hogy a fidesz is lecsúszott.

  • szocdem89!
    Na egy új fiú a gáton?és milyen okos ügyes?(mint a rég letűnt pártja..)
    Próbáljon már egy kicsit tájékozódni,informálódni a témában
    mielőtt a többekkel együtt lebőgne.
    Nem vagyok gyógypedagógus,így csak a lényeget(a többit már leírtam)közlöm,Tiborcnak 50-50 %-ban volt Erdeivel egy cége,amin
    rég túladott és nem ez volt a neve!
    De csak erőlködjenek nyugodtan,pláne,hogy szinte naponta derülnek
    ki a baloldalról (az eddigieken kívül)kínos és bizonyított bűnügyek.
    Rém kellemetlen!
    Néni helyett :Marcsi

  • Ja meg foglalkozzon a vén szenilis,jós SZDSZ-es alapító Konrád Gyurival,aki fenyegetődzik,meg a régi párttársaival Demszkyvel,és
    a többi jellemes alakkal,ügyeikkel…amik ugye bizonyítottak!
    Ja meg reménykedjen az áprilisi elsöprő győzelmükbe!
    Elmentem,vendégem jött,aki normális!

  • Mind a senki,”iskolázott”(??) Geyzának,(akinek lejárt a lemeze,…leállt az esze!) mind talalomnak üzenem,hogy nagyon szánalmasak szegények,a többieket nem sorolom,nem ismétlem,csendes pihenőre mentem!

    Pá!

  • Szerintem foglalkozzunk aktualitásokkal inkább, most olvasom, hogy „a baloldaliak 45%-a hajlandó a Jobbikra szavazni egy élesedő helyzetben”.
    Kicsit elkeserítő és érthetetlen, hogy a fennmaradóak nem szeretnének tisztességes kormányzást és igazságos elszámoltatást. Lehet, hogy félnek véleményt mondani, vagy rejtőzködnek?

  • charlie
    2018 február 13
    8:49 de.

    A Jobbik meg a tisztességes kormányzás…..
    Tisztességes kormányzás jó lenne. A fasisztoid eszmékkel barátkozó Jobbik a kormányban viszont nem. Még akkor sem, ha elhiszem, hogy a se…gfeledékeny embereknek ötperces memóriájuk van.

  • Andrew, ez a „fasisztoid címke” annyira devalválódott, hogy nem is értem a használatát. Merkeltől Berlusconiig, Kurztól Macronig, Trumptól Netanjahuig már annyiszor aggatták értelmetlenül az ellenfélre, hogy elvesztette valódi mondanivalóját.
    És azt el kell ismerned, hogy a Jobbik még ebben a nem mindenhol neki kedvező jogi környezetben is vigyázott a törvények betartására.

  • Boda Marcsi
    2018 február 13
    8:21 de.

    Jó pihenést Marcsi. Jó döntés a pihenés, kell is, hogy feldolgozza a valóságot amit eltitkol a propaganda Ön elől. Azok lopják és fosztják ki a magyar közvagyont és vele együtt önt akiknek a szavazatát oda adja – arra, hogy végsősoron kifosszák az Országot. Azok nézik magát csak igazán hülyének. Hát ezt fel is kell dolgozni, sok-sok pihenéssel. Hány hónapra megy pihenni? Lehet évek is kevesek lennének a józanodáshoz.

  • Neocsárli nem fasiszta.
    Hozzá és párt-kamerádjaihoz képest a FASCISTÁK úriembernek számítanak.

    Csak szólok…

  • HunCanada!
    Csak nem nyugszik több itteni észlénnyel egyetemben,nyugdíjasként
    délután mindig pihizek,jogom van hozzá,azt meg pontosan tudom,!tudja a többség,hogy kik is fosztották ki ezt az országot…
    A szavazatom nem a bizonyított,leszerepelt bűnözőkre adom,( mint itt sokan)és a többség sem,nyugodjon bele szépen,ha nehéz is,meg abba is,hogy a magához hasonlók (pláne kintről…)de itthonról sem rúgnak labdába!
    Győzködjön,agitáljon hasonlóan tájékozatlan,fanatikus és főleg „értelmes” embereket,talán ott sikere lesz.
    Na film van ,ami izgalmasabb,szórakoztatóbb mint maguk!

  • Egyébként én a megdolgozott nyugdíjamból élek,és nem
    gusztustalan,eszetlen kampánytevékenységből,amit jól megfizetnek…itt egyeseknek!
    Ismerőseim,barátaim között többféle pártszimpatizáns van,de nem ez a fő témánk és nem sértegetjük egymást,szerencsére van más témánk,szórakozásunk!
    Demokrácia lévén mindenki arra szavaz ,akire akar!
    Én jól vagyok,aggódni nincs okom,ellentétben a „sokszínű” egyre
    szaporodó baloldali törpékkel szemben.
    Még mindig nem súgta meg,hogy ugyan kire is kellene szavaznom,ha
    netán leitatnának(de annyit nem tudnék inni,hogy a balliberálisokra voksoljak!)

  • Egy kis derű!
    Telefon automata:

    -Ön az MSZP székházát hívta!
    -Ha miniszterelnök akar lenni,nyomja meg az egyes gombot!
    -Ha pártelnök akkor a 2-est!
    -Ha volt már…,akkor a 3-ast!
    Egyébként az MSZP-ből „csillaggal” lehet kilépni.!
    Hát nem édes,szellemes?!…..

  • charlie
    2018 február 13
    11:52 de.

    1. Nem címke-inflálás, hanem viselkedés, megnyilatkozások kérdése. A Jobbik tagjainak korábbi megynyilatkozásai, de magának a pártvezérnek a kötődése a paramilitáns csoportokhoz valóssá teszi a fasisztoid jelleget. De tőlem hívhatod neofasisztának is, ha úgy jobban tetszik.

    2. A jobbik még nem volt olyan helyzetben (kormányon), hogy a törvény erejével lopjon, csaljon, hazudjon. Olykor szeggregáljon, képviselje a resszistákat, stb. Ergo: az erre való hivatkozásod üres halmaz.

  • Andrew, ezt írod:
    „2. A jobbik még nem volt olyan helyzetben (kormányon), hogy a törvény erejével lopjon, csaljon, hazudjon. Olykor szeggregáljon, képviselje a resszistákat, stb. Ergo: az erre való hivatkozásod üres halmaz.”
    23 településen van jobbikos polgármester, többségük újraválasztott, egy gazdasági bűncselekmény vagy korrupció nem kötődik a nevükhöz. Ezek a települések nagyobb cigány-populációval rendelkeznek, egy megalapozott szegregációs vádat sem hallottam, pedig a TASZ letáborozott rendesen mindenhol nagyítóval keresni a hibákat.
    Andrew, a segítő bírálatokat még meg is köszönöm, de minket is megillet egy minimális korrektség.

  • Boda Marcsi
    2018 február 13
    3:09 du.

    Marcsi, ez jó volt! De tényleg. 🙂

    Látja, tud maga gyűlölet nélkül is hozzászólni. Igaz, hogy 15684 hozzászólásonként történik meg ez a csoda, de megtörtént.
    Van még ilyesmi vicce? Jöhet.

  • Kisboda:
    Szerinted érdekel valakit is hogy miből tengődsz?
    Még az se nagyon érdekel senkit hogy élsz e vagy halsz.

  • Gyuriferi megmondta :
    HAZUDTUNK éjjel,nappal,meg mindig……
    és ez így megy folyton-folyvást.
    Minekelőtte a dolgok már hazugságban voltak,minekutána mikor már megtörtént elővette feri az éjjel -nappalit! Nem volt nehéz!És a folyamat így megy tovább!!!

  • Hun Kanada!
    Fogadja gratulációimat, a fenti remek összefoglalókhoz: 5*** 🙂

    .

    Az pedig, hogy BodaMári szerint Orbán vejének semmi köze az Elios ügyhöz, ez ugyanaz a kategória, vagyis az a mellébeszélő tempó, gondolkodásmód miszerint az országot kormányzó legfőbb hadúrnak sem volt semmi köze a maga alapította rendszer alpját képező és törvényekbe foglalt faji diszkriminációhoz, sem Kamenyec Podolszkhoz, sem a nagy-magyar Holokauszthoz, de még a II. Világháborúba történt szégyenletes belépésünkhöz se…
    Ezek fehérre mosnák a legfeketébb szerecsent is – ha tehetnék… Mindez az emberek, rájuk fidSS-re jellemző hülyére vétele…, ami közismert fiataldemokratákhoz méltó terminológiájuk szerint;
    „hülyének lenni mindenkinek demokratikus joga”.

  • Boda Mári!

    Minden esetre Tiborcz is rájött, hogy szegény falusi öregasszonyok kirablása*, erdejének elhordása helyett gazdaságosabb vállalkozásba kell kezdeni. Az uniós közpénz jobban fizet.

    .

    * Tiborcz már Orbán Ráhel férje volt, amikor egy falubeli öregnénje régi kis (általa vitatott) egész akácosát egy éjszaka alatt láncfűrészekkel tarra vágta, feldrabolta, majd a faanyagot a legújabb, „nászajándékba” kapott metálpiros traktorával ismeretlen helyre szállította. (Ugyanis, ifjú arájával ezen a vontatón készítettek jobbnál jobb esküvői fotókat is, ahol a rendszámról kiderült, hogy ki volt a tolvaj…)

  • Nos a pimaszkodó,fölényeskedő hozzászólók eddig sem számítottak,írják ami eszükbe jut…..én meg a tényeket.
    HunCanada „dicsérete”után a fellegekben jártam örömömben…
    Azért a kinti, itthoni Jól értesülteknek írnék egy pár friss hírt,ami valóság és nem vicc:
    -a szoci Simon Gábor (aki Orbánt fejbe lőve ábrázolja a parlament
    ben önként kilépett a pártból,az MSZP „dicséretére” legyen
    mondva,nem ők zárták ki……persze ez már nem a legfrissebb,de
    hátha nem tudják egyesek
    -Az viszont friss,hogy Juhász Pétert „kitanácsolták” az Együttből
    mivel azon túl,hogy régebben elhagyta 3 gyerekkel a feleségét
    -nemrég „megbeszélésre” invitálta az asszonyt,ismét megverte,
    benyugtatózta….bezárta a lakásba…..,az asszony bírósághoz
    jogvédőkhöz fordult,mert még most is fenyegeti…..
    Na ő volt az Együtt elnöke…..
    Ők is meg a többi jellemes ellenzéki „törpék” is rendszeresen
    hívogatnak(másokat is)buzdítva,hogy rájuk szavazzunk.
    Na nem semmi,amikor a hülyeség,hazugság jellemtelenséggel
    párosul.
    Érdekes,hogy a Fidesz részéről még senki nem molesztált,
    erőszakoskodott telefonon…..nekik nincs szükségük erre,
    a baloldal „törekvéseit” elnézve,talán még a 2/3 is símán
    meglesz!

  • Amúgy a régebbi gyilkossággal fenyegetődző szenilis,jós letűnt SZDSZ alapító „nincs semmi hiba a képen…”
    Konrád Györgyről,meg a jobbik által közölt „előrejelzés”ről már régebben írtam,:Hollandiában az 1600-as években megöltek egy miniszterelnököt és megették….közölték csak úgy írták,bedobták
    az internetre(kép és szöveg)
    Mindegyik TV,újság……!
    Na csak erőlködjenek: „ez a harc lesz a végső”!
    Ilyen ellenzék a világon sehol nincs,csak nálunk!!!!!

  • Ja,majd elfelejtettem ,egy DK-ás országgyűlési képviselő újságot
    nyomtatott,sok levélszekrénybe bedobták a következő főcimmel:
    „2018-ban ismét legyőzzük a Fideszt” na ez se semmi….
    mikor győzték le régebben?most meg miben is bíznak?sok „szép”
    tervet közölnek,főleg a nyugdíjasokat etetik (már akit lehet?),ugyanolyan sötétek, mint a többiek….de legalább nem fenyegetődznek gyilkossággal,biztosak a dolgukban,nemhiába
    Gyurcsány Fletó a főnökük……!
    Hát csupa derű, ingyen kabaré az ellenzék műsora,az meg csak „plusz” ha egyesek gyilkossággal is fenyegetődznek,ami ugye az elődpártjuk,múltjuk ismeretében nem meglepő…..
    Dübörögnek a győzelem felé…!

  • FORTIMBRAS
    2018 február 14
    5:16 de.

    Hát ha valakinek annyi esze van, hogy az előtt a traktor előtt fotózkodik amivel lopni jár, az a hülyeség csimborasszója, meg is érdemli ami eztán következik!
    Egyébként Ferenczi Krisztina határtalan munkát fektetett abba, hogy mindent pontosan dokumentálva gyűjtsön össze a könyvében( Narancsbőr) melyet már súlyos betegen írt, és a választások előtt alig egy hónappal meg is jelent. Szegény szerző abban reménykedett hogy sikerül néhány ember szemét felnyitni, de alig olvasta el valaki az érintettek közül- jobbára azok, akik anélkül is tudták az igazat!
    Ha annak csak a fele igaz amit ott pontos hivatkozásokkal feltár, már rég bilincsbe lenne a helye apósnak, vőnek, nagyapónak stb Tiborcostól sajátlábastól együtt!

  • Újabb vicc(bár valóság!)

    Mostanában a „törpe” ellenzéki pártokon civakodunk,és most egy
    jó krimi vígjátékot nézek.éppen….a címe:Óvakodj a törpétől.
    Jó mi? nekem nincs okom félni tőlük,csak kerülöm és megvetem őket!
    Na vége a reklámnak!

  • Ja kifelejtettem Juhász még drogozott is a gyerekei előtt….
    Azt hiszem mindent lemondtam….remélem elég?!
    Főmunkatárs geyza!
    Én nem tengődőm,mint te,hanem a megérdemelt,megdolgozott nyugdíjamból kellemesen,gond nélkül megélek!
    Pá!

  • Boda Marcsi
    2018 február 14
    3:29 du.

    Marcsi ez is jó volt, mármint az „óvakodj a törpétől” 🙂 Tetszik a hasonlat. Ilyenek jöhetnek tényleg!! 🙂
    Ezt mondom én is: „Óvakodja a köpcös, zsebreb̶a̶s̶z̶o̶t̶t̶ bocsánat zsebrevágott, szotyizós törpe vezérünktől.

  • Besancon:
    A fekivágás kapcsán csak Hofit idézhetem:
    „Haver? Te is kijársz lopni ?”

    /Emlékeim szerint az egyik kabaréjában hangzott el/

  • charlie
    2018 február 13
    4:50 du.

    Törvényeket kormány hoz. A jobbiknak erre még nem volt lehetősége.
    Nem cáfoltad, amit írtam.
    TommyCicáról nem is beszélve, aki ugye szóba nem állt soha Vonával, és el nem hagyta a száját egy rasszista szó sem. Lehet, hogy Te komolyan hiszel a jelenlegi cukiskodásban. Mondjuk mert tegnap jöttél a világra a Te hófehér lelkeddel. De azért ez baromi messze van a valóságtól.

    De, ha Te mondod, akkor még azt is elhiszem, hogy Novák Előd a kedves nejével sem áll szóba. Akitől különben önerőből sincs olyan nagyon messze a szegregatív szemlélet. Aztán elképzelem a seggostoba Duró-elvtársnődet mondjuk Hoffmann Rózsa szerepében, és egy cseppet sem tűnik jobbnak. Rosszabbnak inkább.
    De a Jobbik káderpolitikája fájjon a Te fejednek. A maszatoláshoz további serénységet.

  • Geyza
    2018 február 14
    5:03 du.

  • Marcsi,

    Juhaszt a felesege hagyta el. Azt hogy ki vert meg kit majd a birosag eldonti. Attol tartok lesz meg itt 1-2 csavar.
    Az hogy drogozott, mar mindenki drogozott Marcsi, meg on is.

  • Boda Marcsi
    2018 február 14
    3:59 du.

    Marcsi mit foglalkozik egy egy százalékos pártvezető családiügyeivel? Ezt látta ma az árnyékvilág propaganda TV-jében? Ezt nyomatják bele a fejébe 🙂 Hogy szajkózza tovább, holott ön nem is szajkó, hanem papagáj. Egyelőre nincs bírósági döntés, tehát ön egy ellopott vádirat aljasan nyilvánosságra hozott félinfói alapján vádaskodik. Másrészt az ügy polgári peres ügy, nem is büntetőügyi. Érti, ugye érti a különbséget? Én hiszem, hogy érti. :)))
    Drogozott? Hűha, Deutsch Tamás mit csinál, Habony mit csinál? A feleségverő vak komondorosról már el is tetszett felejtkezni? Csak párat megemlítve ők a kormánypárt emberei hatalommal és befolyással a kezükben. Ön meg jön egy egyszázalékos pártvezető családon belüli folyamatban lévő polgári peres ügyével. 🙂 Közben meg a fától meg sohasem látja az erdőt Vicces nagyon, Marcsi. De inkább azokat a konkrét vicceket mesélje amit egyik nap elkezdett. 🙂

  • Endrú Neked most télleg az a célod hogy engem hülyére röhögtessél?
    Mikor peg annélkül is elég hülye vok ?

  • Kalocsai Miklós

    1) Nem vagyok fideszes (valamikor lmp szimpatizáns voltam-:)
    2) Nem beszélek lyukat senki hasába, csak leírom a mit látok.
    3) Tényeket írtam. Bedughatod a fejedet a homokba, de attól a valóság az amit leírtam (sajnos, v. nem sajnos) vagyis, hogy a magyar választók többségét nem érinti meg „korrupció” (…)
    Ld. a politikai pártok támogatásáról végzett közvélemény kutatások.

    ps: Nem okos dolog csak azt meghallani ami a fülednek jól cseng.

  • HunCanad!

    csak az a különbség,hogy míg maga alaptalanul vádaskodik kintről addig az
    illusztris,”hiteles” és bűnöző baloldali vezéralakokról valódi hírek jelennek meg és nem jobboldali,hanem sima napi lapokban,TV-riportokban(Élő adás…!)
    Nagy kár,hogy nem olvas itthoni újságot,nem néz TV-t és nem
    hallja az adott pártok lépviselőinek véleményét,nyilatkozatait!!!!
    De csak tegye a dolgát,amiért jól megfizetik(nem oszt nem szoroz..)
    Ha majd netán már nem kap fizetséget,ne sírjon ríjon,legfeljebb a
    jelleme miatt….

  • Egyébként mind FENTRŐL(…),mind LENTIEKTŐL….mindenki megkapja, amit érdemel,csak idő kérdése!
    Azon is érdemes elgondolkoznia,hogy a jobboldali kormány aljas
    fenyegetések nélkül is képes győzni(különben is távol áll tőle)míg a volt elődpárt leszármazottjai hamarosan elbuknak,megsemmisülnek!
    Na csak harcoljon,amíg lehetősége van rá….!

  • Marcsi, elarulja verge milyen ujsagot olvas es melyik tv csatornat nezi, hogy ehhez a sok hiteles es tenyeken alapulo informaciohoz jut?

    „Azon is érdemes elgondolkoznia,hogy a jobboldali kormány aljas
    fenyegetések nélkül is képes győzni”

    JAJA, eloszor a Havas , most a juhasz. Ne gondoljuk, hogy nem lesz kovetkezo. Ha Habonynak valaki nem tetszik abbol egybol zaklato, vagy asszonyvero lesz.

  • „Azon is érdemes elgondolkoznia,hogy a jobboldali kormány aljas”
    Jajistenem, Marcsikám, mit nem mondasz?

  • Istenem segíts….hogy elviseljem a sok értetlen embert….
    Alma!
    Mikor írtam,hogy a jobboldali kormány aljas?félreértette volna?vagy fel sem fogja mit is írok?….na nem semmi,talán végig kellene olvasni a hozzászólásom,meg persze felfogni ,értelmezni…ha nem megy,részvétem!

  • Alma!

    Ha csak kevés időd van és képtelen vagy végigolvasni,amit írtam
    fogd vissza magad addig,amíg képes vagy figyelmesen elolvasni,
    felfogni mások hozzászólását,különben nagyot égsz!
    Ne kapkodj,ugyanis azt írtam (gyengébbek kedvéért,hogy a kormány nem olyan aljas mint,az ellenzék…)
    Na sebaj,talán rájössz a tévedésedre?…bár nem bízom benne,hogy
    képes lennél belátni…a te szégyened,butaságod!
    Vigasztaljon,hogy nem egyedül vagy ezen a szinten….

  • Boda Marcsi
    2018 február 15
    2:33 du.

    Marcsi, maga érti egyáltalán a szavak jelentését? Azt mondja vádaskodom! Én vádaskodom? Hol, mikor, mivel? 🙂 Ön vádaskodik bírósági ítélet nélkül is Juhász irányában. Nem tűnt fel?

    Marcsi: csak az a különbség,hogy míg maga alaptalanul vádaskodik kintről addig az illusztris,”hiteles” és bűnöző baloldali vezéralakokról valódi hírek jelennek meg és nem jobboldali,hanem sima napi lapokban,TV-riportokban(Élő adás…!)
    HC: Sima napilapokban? TV-kben? Szeretném tudni, hogy melyikre gondol, hogy átolvassam, megnézzem azokat, lehet kimarad a napi lapszemlémből valami? Tényleg, szeretném bővíteni hírforrásaimat, kérem mondja meg melyek ezek.
    De miért nem arra felel amit kérdeztem, vagy reagálna rá, mert ezeket nem kérdezte senki. Kit érdekel a baloldal, én a drogos Deutschról, a kokós Habonyról, a feleségverő Vak komondoros Balogh Józsefről beszéltem, mert Ön felhozta a kábszert és a feleségverést egy politikailag jelentéktelen személy kapcsán. De akiket nem vesz észre – talán mert flúgos és vaksi – azok kormánypártiak és így hatalom és befolyás van a kezükben. Velük érdemesebb foglalkozni, mint Juhásszal, aki egy 1%-os párt elnöke. Ráadásul még egyszer mondom mert magának mindent legalább 5-ször kell elmondani mint a fogyatékosoknak, hogy Juhász polgáriperes ügyben érintett, amelyen nincs bírósági döntés CSAK ÖN beszél hülyeségeket, a propagandát elolvasván, hogy most Juhászt kell ütni, nehogy másról legyen szó – esetleg az ellopott milliárdokról, a kamu-rezsicsökkentésről – Hadd legyen csak szó az egyszázalékos Juhászról -adja ukázba a propaganda 😀

    Marcsi: „Nagy kár,hogy nem olvas itthoni újságot,nem néz TV-t és nem hallja az adott pártok lépviselőinek véleményét,nyilatkozatait!!!!”
    HC: Miből veszi ezt a hülyeséget, hogy nem olvasok itthoni újságokat és nem nézek TV-t? Pontosan abban (is) különbözök magától, hogy én elolvasom az összes jobboldali és kormánypárti sajtót, TV-t és rádiót és ugyan így elolvasom a balosnak mondott újságokat, sőt a szélsőjobbos híreket is, majd összevetem a forrásokat, infókat azaz MINDEN oldalról tájékozódom. Pontosan látom és tudom, hogy melyik propaganda agymenést szavalja vissza, úgy mint a szózatot a kisdiák.

    Marcsi: „De csak tegye a dolgát,amiért jól megfizetik(nem oszt nem szoroz..)”
    HC: Sajnos nem fizet meg senki, de gyűlölöm a hazugságot! És ha az ostobasággal párul, ahogy Marcsi maga teszi itt, hát az nem maradhat szó és cáfolat nélkül.
    Marcsi: „Ha majd netán már nem kap fizetséget,ne sírjon ríjon,legfeljebb a jelleme miatt….”
    HC: Megint mondom, sajnos nem fizet meg senki. A jellememmel meg most mi a baja? Fáj az igazság, és ezzel tud csak visszatámadni?

  • Boda Marcsi
    2018 február 15
    2:49 du.

    Marcsi, képzelje most egyetértünk. Gondolta volna?

    Ebben, Marcsi:” Egyébként mind FENTRŐL(…),mind LENTIEKTŐL….mindenki megkapja, amit érdemel,csak idő kérdése!… hamarosan elbuknak,megsemmisülnek!”

    Sőt Orbán Viktort idézek a nagy egyetértésünkben: „Az igazság ennél sokkal kellemetlenebb: mindennek van következménye. Csak nem kis darabokban méretik ki. Hanem egyszerre, a végén. De az hatalmas lesz. Nem tudjuk, melyik pillanatban érkezik el. Nem tudjuk, mikor szakad be a födém, de be fog szakadni!”

    Íme:

  • Tényleg egyetértünk…de ugye nem mindenben!
    Isten és a nép is tudja ki a bűnöző,gyilkos vagy gyilkos”jelölt”..így a haragjuk azokra súlyt le akik megérdemlik.!
    Orbánt meg ugye kiemelt TEK védelem illeti meg az ilyen csőcselékkel szemben!
    Aztán a Fidesznek nincs oka gyilkossággal fenyegetődzni,enélkül is győz, az ellenzék meg(képletesen)ezt egymás ellen megteszi,na nem a népért…,hanem a hatalomért,meg ugye Orbánék
    eleve nem alkalmazzák ezt a módszert(kicsit mások…)szerencsére.
    A baloldal le sem tagadhatná az elődpártjuk múltját,jellemét…

  • Migránspártiak vannak itt???
    MIT SZÓLTOK EHHEZ A HÍRHEZ ?????::::::::::
    Megehették a nigériai bevándorló által feldarabolt lányt
    2018. február 15. 22:29
    Kannibalizmus áldozata lehetett a 18 éves olasz lány, akit egy nigériai bevándorló brutálisan megvert, majd megölt és feldarabolt – állítják vezető bűnügyi szakértők.
    Múlt hónapban, Pamela Mastropletro feldarabolt testét bőröndökbe gyömöszölve találták meg egy Pollenza tartománybeli utcában.
    A rendőrség biztonsági kamerák felvétele alapján őrizetbe vett egy 29 éves nigériai bevándorlót. A kitoloncolásra váró drogdíler házában megtalálták az áldozat néhány véres ruhadarabját. A rendőrség kizárta a drogtúladagolás lehetőségét.

    A gyilkosság egy ősi voodoo szertartás keretein belül történhetett Forrás: http://www.infowars.com
    A bűnügyi szakértők szerint a különösen kegyetlen gyilkosság a nigériai maffia védjegyeit hordozza magán. Elborzadva tapasztalták, hogy hiányzik az áldozat szíve és nemi szervei. Valószínűsíthető, hogy Mastropletro ezen testrészeit kannibál módon elfogyasztották. A jelek arra utalnak, hogy a gyilkosság bizonyos spirituális erők megszerzéséért, egy ősi voodoo szertartás keretein belül történt.
    Az olasz társadalom egy része a tömeges migrációval azonosítja a gyilkosságot. Ezzel egyetemben, egyre nő Luca Traini támogatottsága, aki tüzet nyitott színesbőrű járókelőkre, hogy megbosszulja a lány halálát.

    Persze ez nem mindenütt jelenik meg!!!!

  • László!

    Úgy emlékeszem,hogy Havast a molesztálási botrányban emlegettem
    (még Kálmán Olgát is meghazudtolta,sértegette..)de ugye említettem a vén szenilis Konrád Györgyöt(az eltünt SZDSZ egyik alapítóját)aztán Simon Gábort(régi ügy W.Tamás kinyírása)mostanában a szintén Simon de Gábor fejbelövéses képe…A Jobbik képe,értekezése egy Hollandiában (1600-as évek..)
    megölt miniszterelnököt anno megették….
    Na most hirtelen több nem jut eszembe,de ez is elég!
    Nem mellékesen 2006-ban Fletót tényleg meg akarták támadni,esetleg megölni s nem kevesen!!!! (pechjükre…nem sikerült)de ezek a finom úriemberek sok ártatlan tüntetőt összeverte(rendőrökön nem volt azonosító….)és akink nem volt
    szerencséje még a szemét is kilőtték…..
    Amúgy az ablakomból volt szerencsém a harckocsikat,könnygázt és
    a rendőri brutalitást élőben látni….
    Na a nép részéről Orbánnal szemben nincs lincshangulat,jó ha tudja!
    Aztán ha itthon él akkor nézzen több csatornát,olvasson többféle újságot,keressen a neten,mielőtt feleslegesen prédikálna…

  • TP, ki mondta itt hogy o migrans parti?

  • tóth péter!

    Az ellenzéki politikusok családjának kellene ilyen migránsokat befogadni,talán hamarabb megoldódnának az egymás közti problámáik……?

  • Tóth Péter, novemberben voltam Rómában, olasz embert nem is lehet látni, négerek, hinduk, arabok mindenhol, estére minden kapualj tömve hajléktalanokkal, mindenhol szemét. Nem a kutyaszarra, hanem az emberi ürülékre kell vigyázni a járdákon, ahova csak leguggolnak a parkoló autó takarásában.
    Az üzletek előtt hordák vadásznak a riadt turistákra, ölelgetnek, barátkoznak, csecse-becséket próbálnak rád sózni.
    Ellenben a vidék az valami csoda, csak félek lassan az is elesik.

  • Ja és a „bekerítésükről” se feledkezzenek meg….
    Így sokan még nagyobb biztonságban lennének!

  • Azt szójjuk HUNT* hogy mennyé má’ a francba ezzel…

  • László!

    Újabb égés,…..ugyanis Juhász gyerekek előtti drogozása,a felesége benyugtatózása,megverése,bezárása…bizonyítást nyert.,(végül is beismerte)bírósághoz
    és „nem mellékesen” jogvéső szervezethez fordult a felesége,meg
    pártja is elítélte,szégyenkezett miatta!
    na csak így tovább……
    Jó műsor jön(bár az itteni se „rossz”….)inkább azt nézem!
    Tájékozódjon mielőtt beszél,ír a saját érdekében,a többieknek is ezt tanácsolom,de ugye hiába?……

  • oke MArcsi, de azt kertem, hogy kerem arulja el milyen ujsagokat olvas es melyik csatornakat nezi. Csak azert mert annyit hivatkozik ezekre a dolgokra.
    Ebben nincs semmi szemelyes.

  • gyengébbek kedvéért elírtam nem jogvéső,hanem jogvédő szervezet,na meg + családsegítő…..
    Na pá!

  • MArcsi kuldd a linket! Hol olvastad? Mi nyert biszonyitast pentek este 10-kor?

  • Laszlo:
    úgytűnik OIM* a Pestisracok nevű szennyoldalt olvassa meg egy ismeretlen szélsőjobber Lokal nevű oldalt.

    Egy szalagcím a Lokal-ból:
    „Az Europa Tanács Soros szolgálatában áll”

    És hasonlól.

    Asszem ez mindent elmond …

  • Na Bors,Blikk,Riposzt,magyar Hírlap ,Nevem Senki hetilap(amely aztán tényleg semleges,tényszerű és sem a bal sem a jobboldalt nem kíméli!)
    MTV,TV 2,de még az erősen balos és többször bocsánatkérésre,helyesbítésre kényszerülő RTL.valamint HírTV,ATV
    meg ugye az internet adta széles információ lehetőség!
    na ennyi!
    Maga mit néz?

  • Ja a Magyar Idők kimaradt,meg több képes újság érdekes riportokkal,mint a Story,Best,HOT magazin stb.
    Népszabadság megszünt rég(akkor sem olvastam)az ellenzék is cserbenhagyta,Népszavát,Magyar Nemzetet meg nem kívánok olvasni,különösen az utóbbit pártos elfogultsága….valótlanságai miatt!
    Azt hiszem ennyi elég!

  • tóth péter írta:

    „…Persze ez nem mindenütt jelenik meg!!!”
    ____________________

    Dehonnem… Minden témánál beírtad… 😀

  • természetesen több tudományos,orvosi témákkal(betegségekkel)foglalkozó lapot is olvasok,aminek a politikához semmi köze!

  • Természetesen a Simicska uralom alá került Magyar Nemzetet sem olvasom(mint égebben)mert nem hiteles!

  • Most jut eszembe a HVG-re sem költök,de a napi hírleveleiket olvasom az interneten,na az is elég…..

  • Geyza
    2018 február 16
    1:11 du.
    Ebből az következik : migráncsista vagy!
    Sok migráncsot neked üdvös üdvözletével.

  • Amúgy nem mindent soroltam fel,de nyugdíjasként is sokat költök
    újságokra,mivel én tudok olvasni,értelmezni,ami itt nem mindenkiről mondható el (pld.Geyza),de ezzel gondolom nincs egyedül….
    Na ennyi!

  • Ja? És még:::
    Idézet::::….””””A „homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezik Nils Muiznieks, az ET emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban. Úgy fogalmaz: ez az új ember hivatott felváltani a homo sovieticust, amely lassan elbomlik a történelem szemétdombján”””….
    Na látod : ezen munkálkodik az ejuró.
    Uniós üdvözlettel.

  • Almási Alma
    2018 február 16
    4:19 du.

    Igyekeztem : hogy hozzátok is eljusson a hír ! Ki ne ollózzák a censorok .
    Üdvözlet tel.

  • tóth péter!

    Csatlakozom,de csak akkor,ha Geyzának egyedül és szeparáltan…kellene (kerítéssel körülvéve!)migránsokat vendégül látnia!
    Mivel ez nehezen kivitelezhető,elképzelhető(sajnos!!!) maradjunk annyiban,hogy nem oszt szoroz,amit ez a szerencsétlen bérenc fecseg össze vissza,megrendelésre….!

  • En meg azt olvastam, hogy klonozni fogjak Sorost es minden unios tagorszagnak kotelezo lesz befogadni, millio allampolgaronkent 1000 Sorost. Marcsak azon megy a vita, hogy milyen azranyban legyenek muszlimok meg zsidok a kis Sorosok 🙂

  • tóth péter!

    csak gratulálni tudok,bár nem biztos,hogy megértik egyesek…..

  • Hallottam olyan magyar nőről, aki egyetlen éjszaka leforgása alatt befogadott majdnem egymilliárd muzulmánt.
    Egy átmulatott kéjes éjszaka folyamán hehehe…

  • OFF! Chris! Reklámozzátok, mert nem sokan tudják. Annak a határon túl élőnek nem kell regisztrálnia, akinek VAN magyarországi ÁLLANDÓ Lakcíme és LAKCÍMKÁRTYÁJA!
    A választói névjegyzék, amit aláírsz, hogy átvetted a szavazólapot, a magyar népességnyilvántartás alapján áll össze, ami elég jó(ezer emberből 2-3 van, aki valami miatt kimaradt, de a lakcímkártyája alapján(nem személyi és nem útlevél!!!) felveszi a szavazatszámláló bizottság. A népességnyilvántartás az ÁLLANDÓ lakcím alapján áll össze – ezért nem tartalmazza a külföldön élőket. Nekik kell bejelenteniük március elejéig, hogy magyar állampolgárok lévén szavazni akarnak. (Ez a regisztráció). Akkor megkapják a szavazólapot, és az értesítést arról is, hogy felvették őket a névjegyzékbe és a lakcímük alapján hol szavazhatnak.
    Mi, itthon már megkaptuk az értesítést az ÁLLANDÓ lakcímünkre. Aki tehát külföldön akar szavazni, de itthon megkapta az értesítést, menjen el a jegyzőhöz, és kérjen igazolást arról, hogy itt kihúzták a névjegyzékből, ennek alapján a külföldi helyszínen szavazólapot kell kapnia és szavazhat. (Aki sose lakott itt, az bevallásra – regisztrációra megkapja levélben a szavazólapot és vissza is küldheti postán.)
    Személyesen csak érvényes fényképes igazolvánnyal – személyivel, útlevéllel, jogosítvánnyal – lehet szavazni: ez az azonosításhoz kell.Ezért disznóság, hogy aki sose lakott itt, annak bevallásra elhiszik, hogy ő regisztrált, nem a nevében a szomszéd, vagy az aktivista. Aki aztán megkapja a szavazólapot is, és úgy tölti ki, ahogy akarja,sőt visszaküldheti egy csomagban az egészet.
    Nem véletlen, hogy „szavazásra buzdító”körmeneteket akarnak szervezni határon túl. Az megvan, hogy maribácsijózsinéni azt mondja azoknak a kedves hazafiknak pogácsázás közben, hogy : írjá csak föl kedveském! Nem valószínű, hogy aztán kérné a szavazólapját. Sőt, szinte biztos, hogy azt se tudja, hogy regisztrálták.
    Van még kérdés, hogy miért ótvaros csalás a „levélszavazás”???

  • Központilag elrendelt és törvényesített választási csalás.
    Az EU pedig asszisztál hozzá.

  • Nos Geyza nagyon vicces….persze teljes
    delériumban,na csak magát adja szegény…..!!!

  • talalom!

    Bár hasznos a hozzászólásod,de ugye eddig is tudtuk,hogy azoknak a határon túliaknak eddig sem kellett külön regisztrálnia, akikek
    itthoni lakcímük,kártyájuk van…….!
    Akinek meg nincs,de önhibáján kívül (Trianon…) a régi magyar földre szakadtak (akár ők,akár őseik..)azok regisztrálhatnak,majd szavazhatnak.!

  • Azok,meg akik gazdasági, politikai…,nyerészkedési…. okokból,hazafelejtés….,árulás….után, címén akarnak szavazni regisztráljanak,kérvényezzenek,ha hozzá képük….(van!),de ne reménykedjenek abban,hogy labdába rúgnak!
    (Gyengébbek kedvéért ne reménykedjenek abban,hogy sokat számítanak,az itthoni többséggel szemben)

  • nem viccnek szántam te idióta

  • Egyébként ha Geyza felesége lennék(ha még nem hagyta el ?…)akkor lehet,hogy én is inkább egy jóképű muzulmánt választanék,akinek netán esze és „tehetsége” is van.(és nem koncol fel?)…..
    Na jót derültem megint!

  • Kisboda:
    Ha te lettél volna a feleségem, annak a muzulmánnak odaadtam volna az összes pénzemet csak vigyen téged minnél messzebbre.

  • Geyza!
    Szerinetd 1:1 az állás?
    Szerintem 1:0 a javamra……na nincs több időm rád,jó napom volt több okból is….,(meg rajtad is jót derültem)ami természetesen nem tartozik rád!
    Pá!

  • Kis Ferenc
    2018 február 12
    7:37 de.
    Milyen igaza van.
    Szerintem a legtobben ezeket az emberek, mar el is felejtettek.