Czeglédy-öngól a Fideszben

2018 március 3 1:26 du.191 hozzászólás

Czeglédy Csaba hosszasan volt előzetes letartóztatásban. Aztán összegyűlt annyi aláírás, hogy mentelmi jogot kaphasson, mint képviselőjelölt. Aztán kiengedték. Aztán Polt Péter lábrázást kapott ettől. Aztán felfüggesztették a mentelmi jogot. Czeglédy Csabát pedig ismét letartóztatták. Szegedről jöttek ehhez nyomozók a NAV-tól. Szombathelyre.

A történet szereplőit, és helyszíneit kicserélve valószínűleg bármelyik banánköztársaságról szóló híradás lehetne a fenti történetsor. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a hírTV-ben elhangzott beszélgetésben azt mondta Czeglédy, hogy a legutóbb decemberben meghosszabbított előzetes letartóztatása alatt egyszer hallgatták ki érdemben. Ellenben nyilvánvalóvá tették számára, hogy addig tartják bent, amíg nem vall Gyurcsány Ferenc ellen. Ami legalább azt nyilvánvalóvá teszi, hogy a nagy kormányzati gyurcsányozás nem több egy alapos kommunikációs blöffnél. Ha ugyanis nem az lenne, és volna egy, a tevékenységével kapcsolatban hátrányosan felróható OLAF-jelentés ellene, akkor nem szorulna az ügyészség egy, a fenti módon kicsikart vallomásra.

Egyébként van miniszterelnököt hátrányosan érintő OLAF-jelentés. De az, mint tudjuk, Orbán környezetét vélelmezi vétkesnek némi hatalmi korrupcióval. Polt Péter azonban nem igazán tart arról számos sajtótájékoztatót, hogy abban az ügyben mit végzett. Ellentétben Czeglédy ügyével, amelyben nagyon gyorsan lépni tudott. Vélhetően, mert még időben szóltak neki, hogy most aztán kapja magát össze, és vigye csak vissza a szombathelyi önkormányzati képviselőt egy börtönbe. Mert a kiengedését követően csak a gond van vele. Nem azért, mert szökni akar, hanem mert olyasmikről beszélhet, amelyek igencsak kínosak lehetnek a regnáló hatalomnak. Egyébként a kialakult helyzetben már az is kérdéses, hogy mi kínosabb az említett regnálónak.

Mert Czeglédy Csaba lehet, hogy tényleg sok kellemetlenséget okozó nyilatkozatot tehet. Azonban ezt jobbára azok számára tudta volna kommunikálni, akik amúgy sem szavaznának Orbán pártjára. Nem Orbánra, mert a miniszterelnököt nem a választáson választják. A Fideszre vakhittel, az éhenhalás szélén is voksolni képesek számára egyszerűen nem léteznek azok az információk, amelyek a Pannon Géniusz, alias I. Feltsuthy Orbán Viktor, csalhatatlanságát tennék kétségessé. De, és ezt Hódmezővásárhely példája világossá tette, ezek száma önmagában nem elég a választás megnyeréséhez. Még az sem biztos, hogy egy Fidesz-Jobbik háttérkoalícióhoz elegendő. Akkor sem, ha Orbán legutóbb is rástartolt a szélsőjobbnak tett gesztustokra. Ha ebben a helyzetben a legfőbb ügyész ennyire kapkodva akarta Czeglédyt kivonni a forgalomból, az több, mint furcsa.

Elképzelhető, hogy Czeglédy tényleg tud olyasmit a Fideszről, amiről nagyon hallgatnia kellene. Ezt azonban nem tudta elmondani, és a sürgősséggel elintézett újra-letartóztatás csak felértékeli mindazt, amit tudhat. Függetlenül annak valós ütőerejétől. Elképzelhető, hogy Polt a saját, esetleg téves értékítélete alapján kezdett bele abban az akcióba, hogy minél gyorsabban próbálja felszopni a hatalomgyakorlókat. Ennek azonban ellentmondani látszik, hogy Nemzeti Választási Bizottság (NVB) órák alatt felszolgálta a mentelmi jog felfüggesztését. Korántsem cáfolva azokat a gondolatokat, amelyek az NVB és a hatalom kiszolgálását közös halmazba teszik. Alkalmasint Polt akciójára a Fidesz környékéről nem érkezett olyan reakció, amely elhatárolódást akár csak nyomokban is tartalmazna. Márpedig olyan helyzetben, amelyben a nyílt diktatúra eszköztára ráéghet a kormánypártra, ennek is helye lehetne.

Az azonban biztos, hogy a kommunikációt a Czeglédy-ügy most kicsit megint elvitte a kleptoligarchikus korruptokrácia ügyeiről. Egyébként Orbán és környezete viselt dolgait is felértékelve. Mert a mártírképzés sosem használ a hatalomnak. Így nyugodtan elgondolkodhatunk azon, hogy mit akarhatnak titkolni, ha a kommunikációs öngól-gyanú árán is inkább terelést választják?

191 hozzászólás

  • Budaházyt az előzetesből a Jobbik szintén indítani akarta a 2010-es választásokon, illetve aztán ettől mégis visszakozott, mert nem tette őt pártlistára. Így a Hatvannégy vármegyések és a Szentkorona Rádió indította el egyéniben, az ajánló aláírásokat össze is gyűjtötték neki, de aztán hogy-hogy nem, a választási bizottság hiányolt belőle 110 érvényes ajánlást. Emiatt mégsem indulhatott el a választáson és maradt előzetes letartóztatásban.

    (a politika már csak ilyen, a DK (mivel Gyurcsány ügyvédje és Gyurcsány feleségétől kapott pénzkölcsönt) nem vállalta, hogy feltegye pártlistára Czeglédyt, az egyéni jelölés ugyan sikeres lett, de ezt betorpedózta a fidesz-ügyészség, amit a fidesz-választási bizottság azonnal elfogadott)

  • sharapova2008

    Nagyon tetszik,mert találó a Fidesz-rezsimet jellemző két szó:”KLEPTOOLIGARCHIKUS KORRUPTOKRÁCIA”!

  • Béla István

    Két dolog biztosan létezik:
    1. Fél a fidesz pár szombathelyi embere és csúcson a Staatsführer, hogy olyan derül ki, ami miatt nem csak az USA tiltja ki, hanem rosszabb lehet a következmény.
    2. Orbán még mindig tart Fecótól.

  • Szép dolgok ezek…

  • Orsós Elemér

    Jó lenne, ha végre kiderülne koncepciós Csabánkról, hogy csak büntetett előéletü és most ártatlan vagy visszaeső!

  • György Molnár

    Itt a szomszédban már el is temették azt a fiatal újságírót, aki a szlovák vezetés olasz maffiakapcsolatairól írt…..Nem kell már sokat várni, amikor az Orbán-Polt duó is kiadja a parancsot likvidálásra…….

  • Na az ürge nyugodtan vallhatna Gyurcsány (meg esetleg Klárika..)ellen,de nem teszi…..
    Fletó meg segíthetne neki,”kiválthatná”kihozhatná,de ezzel ugye
    magát sározná be….
    Nem Czeglédy az egyetlen aki részben…helyette is bűnhödik,de ez ugye nem zavarja…!
    Nehéz eldönteni,hogy melyikük is a „jellemesebb”,de ez az ő problémájuk!

  • Azóta, hogy Finkelstein kiesett a játékból, elég sok a hiba a goebbelsi rendszerben.

  • Én csak azt a kevés ( azért vannak páran)tisztességes,hazaszerető baloldalit sajnálom,akik az ilyen maffiózók miatt esetleg nem jutnak be a parlamentbe!
    Mindezt őszintén mondom,akkor is ha jobboldali szimpatizáns vagyok!

  • MI volt az eredeti bune, hogy letartoztattak?

  • Figyelo kerdesere.

    Berbe adott idos nyugdijjasokat dolgozni. (mint a rabokat 200 evvel ezelott).
    A diak-munka-segito-lehetoseg alatt, ami adokedvezmenyt elvezett.
    De az csupan a diakokat ovezte torvenyesen.

    A fiztest felszedte a nyugdijasok altal vegzett munkaert az alkalmazo cegektol, de tobbeket nem fizette.

    Tehat azert panaszokat emeltek az idos dolgozok es az allam kozbelepett. S az adocslassal is vadoljak ma.

    Bizonyos kivizsgalasok mar tortentek , de a birosagi targyalas ideje meg nincsen ismertetve.
    Kozben letartoztattak, de „bail”-t nem kapott.
    Egyszer kienegedtek, aztan ismet leazartak.

    Ma vadak alatt van, de a politikai versenyben reszt vesz. Azon ma a vitazas.

    Tehat , a „mi” jogrendszerunk alapjan vadolt, de nem convicted. Var a birosagi targyalasra, ha az jon majd.

    Az eggyik oldal bunosnek veli, a masik meg artatlannak.

    De a targyalas meg nincsen kilatoban sem.

    Ugy megy a torvenytartas es az igazsagszolgaltatas ottan.
    Igazi cirkusz !

  • Ms.Boda;

    Gy.F. esku alatt allitotta hogy a sajat penzebol adott neki 800,000 Ft-ot. De valami okobol nem hasznlta azt fizetni a dolgozo nyugdijjasokat.
    Az osszeg amivel tartozik a dolgozoknak csak 802,000 Ft.
    Tehat nem nagy osszeg.
    Nem ismertetve hogyan jott a nem fizetet ado 3 milliard fole ?
    Csupan a sajato altal ismertetett adatok letezok. Birosagi adatok nem talalhatok koz-ismertre.

  • ORSOS ELEMER soraira;

    Hat az lenne a ‘normalis eljaras’, mindent a jury ele dobni es essenek korongok oda ahova jogosan illenek.
    No de semmi nem megy ottan a „normalis” alapokon.

    Kezdve azzal,hogy „normalis” korulmenyek kozott az Alkotmany leszogezi minden egyen alapveto jogait, ugy mint minden vadak eseten a jogos eljarasok legaprobb reszeit is.
    De nincsen alkotmanyuk, csupan egy 87 oldalas propaganda szloganok ellent-allito sorozatai.

    De nem tudom mit velhetenenek ottan „normalis”-nak.
    Sajnos en nem igen talaltam eddig ami annak lehetne nevezheto.

  • Boda Marcsi!

    Kegyed allitolag azert hagyta el magyarorszagot, mert megelegelte az Avósok tenykedeset, vagyis elege lett a Rakosi fele koncepcios perekbol. Amit meg a Kadar rezsim elejen is folytattak
    Tehat tudnia kellene, hogy mi az, hogy koncepcios per – amikor addig torturaljak a delikvenst, amig akarmilyen „beismerest” bevallal es akarkire rávall akarmit, amit eleje tesznek.
    A cikk is errol szol, Czegledy ellen egy koncepcios pert barkacsoltak, mivel nem szeretnekk, ha parlamenti mandatumhoz jutna, es esetleg ott kerdore vonna nehany bunozot, mint a Zorban es csaladtagjai, Polt Peter es Pinter ur.

    Zorban nemzetvezeto pontosan masolja a Nagyfonoket (Putyin)
    Az is gyorsan orizetbe vettette egyik komolyabb ellenfelet, aki sok mindent tudhat rola.
    Lehet, hogy hamarosan szivinfarktust, vagy valami ilyesmit kap ott a bortonben. Ilyen esetekben szokasos.

    Jo, nehezen veszi be a fejecskeje az „uj dolgokat” vagyis hogy ujra antidemokratikus kormanyzat van magyarorszagon, es ennek a kormanyzat mar bevalottan a legfontosabb szovetseges partnere Putyin KGB-s diktator es Erdogan szultan, aki most tetozi be a totalis diktatura kiepiteset.

    De akkor mi fenenek irogat?
    Csak hogy bosszantson embereket?

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Drizari 3:25!

    Kár, mit mondjak, finoman szólva is csúf dolog Czeglédi állítólagos gazdasági cselekményét egy vérnáci, a Budaházi tényleges terror cselekményeivel egyáltalán egy lapon még emlegetni is… ! Ez nem is kicsit, de kifejezi a komment bejegyzőjének valódi szimpátiáját is… 🙁

    .

  • Béla István 4:07
    írja, hogy

    „Orbán még mindig tart Fecótól”

    Óh igen, idestova lassan már 40 éve lesz annak…

    Számára Fecó a rab* Mátyás, akinek már a puszta léte is egy mindennapi kínkeserv a Király zavarodott énje számára – vele ébred és vele is alszik. Maga az élő lelkiismeret, mint Aranynál a gyermek Mátyás:

    „Miért zúg a tömeg?
    Kívánja eskümet?
    A nép uram, király,
    Csendes, mint a halál,
    Csupán a menny dörög…”

    „Kettőzni kell az őrt,
    Kivált Mátyás előtt !…”

    „Ki az? Mi az? Vagy úgy…-
    Fordulj be és alugy
    Uram László király,
    A zápor majd eláll,
    Az veri ablakod…”
    ˙

    .

    *Fecó sajnos így is rab; mert a NER – Orbán rögeszméjéből táplálkozó bosszúszomjas rendszere – szorításában nem is lehet más. Tegyük hozzá, hogy bosszúra a mi élő „V.Lászlónknak” pedig igazából oka sincs, hisz számára Gyurcsány csupán egy magaválasztotta lidérc… Eshetett volna ez a szerep akár a tizmillióból bárki másra is… Ilyen hasonló próbálkozás a Sorosozás is, lehet az Ő Gyurcsánygyűlölő >monomániáját< álcvázandó… 😀

  • álcvázandó, helyesn álcázandó 😀

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    György Molnár 4:54

    Ez már nálunk is megtörtént a bátor Felcsúti Juhásszal ifj.Várady András polgármesterjelölttel. – Nyugodjék békében! –
    Igaz, azt a „kilövési” engedélyt nem Polt, ill. nem maga Führer adta ki, c s a k . Mészáros Lőrinc, Orbán ott hatalmban tartott helytartója adta ki.

    .

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Ui: Sem a Führer, sem PoltPot főügyész nem fogják a kezüket közvetlenül bemocskolni vérrel. Ezt még Hitler, de Himmler se tette – közvetlenül.

  • Béla István

    Figyelő: Ha kézzelfogható Apeh-Nav bűne lenne, már régen vádemeléssel bíróság elé állítva, szabályos elítélt lenne. Most valami 2015-ös ügyre hivatkozva fogták le. A NAV 2015-óta mit csinált? Várta a 2018-as választást?

  • Béla István

    Ja, még valami. Ezt nyilatkozta Békesi. Remélem csak vicc, de nem lehetetlen.
    Hátborzongató képet festett egy korábbi interjújában a 2018-as választásokról Békesi László közgazdász, volt pénzügyminiszter. Most, a hódmezővásárhelyi választás és a Czeglédy-ügy okán érdemes felidézni ezeket a gondolatokat, hiszen még aktuálisabbak: Békesi a HVG-nek azt mondta: megsértett tömegek előbb vagy utóbb létrehoznak egy elsöprő erejű mozgalmat, amely megbuktatja az Orbán-rezsimet. Ami a rövidebb távot illeti, nem hisz abban, hogy az ellenzék összefogása eredményre vezet, mert kevés tekintélyes jelöltet tudnak kiállítani, „nincs 106 Mellár Tamása” az ellenzéknek.

    Ráadásul ha működne is az ellenzéki összefogás, szerinte a Fidesz nem fogja annyiban hagyni. „Valamilyen kreált ürüggyel akár szükségállapotot is kihirdet, felfüggeszti a még létező szabadságjogokat, elhalasztja a választásokat” – tette hozzá.

  • Figyelő
    2018 március 3
    6:58 du.

    Az előzetes letartóztatáshoz nem kell bűnösnek lenni. Elég a rendőrhatósági meggyanúsítás. Utána már csak kell találni a bírói testületből valakit, aki aláírja, továbbra is bírósági ítélet nélkül, az előzetes meghosszabbítását.

    Boda ezért fröcsög ostobaságokat. Pontosabban nem. Ő pontos (láz)mérője annak a diktatórikus hatalomnak, ahol a bűnös kinevezés, rámutatás alapján válik bűnössé.

  • Kalocsai Miklós

    Figyelő
    2018 március 3
    6:58 du.

    Czeglédy eredeti bűne, hogy éveken keresztül nyerte a pereket Orbán seggnyalói ellen az MSZP-t és Gyurcsányt képviselve.

  • Boda Marcsi
    2018 március 3
    4:56 du.

    Szerintem Te, ha bevinnének az előzetesbe, és ott tartanának, akkor nem fél év, de fél nap múlva is boldogan vallanál bárki ellen. Fél év után Orbán lenne a legnagyobb szemét, ha ez az elvárás. Akár van rá bizonyítékod, akár nincs.

    A rendes hazaszerető ember pontosan ugyanúgy nem kinevezéssel „keletkezik”, ahogy a bűnös sem. Nem Te fogod kinevezni a rendee hazaszerető embereket. Ahogy a főnököd sem a bűnösöket.
    De mert Te készséggel elfogadod, hogy a bűnösség megállapítása rámutatással történhet, Te nem vagy sem rendes, sem a hazáját szerető némber.

  • Figyelő
    2018 március 3
    6:58 du.

    MI volt az eredeti bune, hogy letartoztattak?”
    Nem látni világosan, mert nincs még vádirat. 3 (most már 6) milliárdos költségvetési csalásról beszélnek, de ez csak a sajtó,aminek a hitelességét erősen megkérdőjelezi, hogy a korábbi állításait helyesbítenie kellett.Erről itt olvashatsz részletesebben:
    http://kanadaihirlap.com/2017/10/30/igy-ker-bocsanatot-az-origo-a-fidesz-egyik-szennylapja/
    Nem is értem a „költségvetési csalás”ügyét.Kapott volna Czeglédy cége 6 milliárdot, amit nem a célra költött, hanem elkártyázott? Nem valószínű. Valószínűleg inkább adócsalást akarnak rálőcsölni,de ott meg az összeg kérdéses. Ha 30%-os átlagos adóterhelést veszünk, akkor a cégnek 20 milliárd körüli nyereségének kellett volna lennie, ami elég hihetetlen: ekkora nyereség csak a kötvény bizniszen, meg az energiaspekuláción van, azt meg nem MSZP és DK közeli cégek intézik, hanem a Rogán-Mészáros félék.
    Dehát a 90 előtti „gazdasági vezető” úrihölgyeknek (tönkre is ment a gazdasági rendszer…) nem tudod megmagyarázni a különbséget gyanúsított,vádlott és bűnös között…

  • Pereg a Ceausescu film…
    Rákosi korában még kevesebb volt a filmfelvétel és a technika, így a módszerek kicsit változtak, de a gondolkodás és az eljárás menet ugyanaz. Egyelőre a gerinctelen patkányok még uralkodnak a teljesen ártalmatlan, de túl sokat tudó szakembereken, de hál’istennek hamarosan jön már a helycsere, csak akkor már valós bűnökről és életfogytiglaniról fog szólni. Április 8 a fordulópont.

  • Andrew_s
    Ezt mondhatom én is hál’Stennek.
    Csak az elmúlt héten 3 súlyos taktikai hibát követtek el de nem részletezem, nem vok én a FIDESZ tanácsadója hehehehe

  • Figyelő:
    Jó kérdést tettél fel.
    Czeglédy „bűneiről” itt olvashatsz részletesen:

    http://nepszava.hu/cikk/1154287-czegledy-csaba-akciora-keszul

  • ” Ha a hatalomnak nincs semmilyen kontrollja – illetve csak saját maga – a rendszer szükségszerűen önkényuralomba torkollik ” – ezt az idézetet nem tudom hol és kitől olvastam, jellemzően az egyik bevásárló listám aljára jegyeztem fel tehát valahol jártomban keltemben találkozhattam vele, ám sajnos épp a „szerzőjét” nem jegyeztem mellé, de talán a lényeget tekintve nem is fontos. Ám soha, semmilyen eset nem volt az elmúlt néhány év alatt, amikor ennyire időszerű lett volna, mint most Dr.Czeglédy Csaba „büntetőügyével” kapcsolatban, és ezt megelőzően Tátray Miklós és Császy Zsolt esetében!

  • Egész jó kis választási program :
    http://nepszava.hu/cikk/1154305-vagyonelkobzast-iger-karacsony-gergely

    Kár hogy magukhoz a választókhoz nem tud eljutni az ellenzék szava.

    Mert itt igazságos demokratikus választások zajlanak.

  • Mit követett el Czeglédy?

  • Kis Ferenc:
    Kérdésedre a válasz benne van a cikkben.
    http://nepszava.hu/cikk/1154287-czegledy-csaba-akciora-keszul
    A leírtakat követte el Czeglédy Csaba a jelen Hatalommal szemben.
    Ez több mint elég a vád nélküli életfogytiglanhoz.

  • A következő OLAF-ELIOS témájú cikket kerestem kettő nap óta a HVG-hu oldalon, de felfedezhetetlen volt.
    Holott a Klubrádióban többször tettek róla említést.
    Most tök véletlenül megtaláltam.
    http://hvg.hu/itthon/20180223_Kirugtak_a_kalocsai_OLAFanyagot_nhyilvanossagra_hozo_MSZPst

    Az MSzP kalocsai szervezete szerint megengedhetetlen az hogy az OLAF aktákat nyilvánosságra hozza bárki is.

    Erre mondaná OIM*
    „Vannak még „tisztességes” baloldaliak”
    Dehát ő OSTOBA.
    Mint az tudható.

  • KISS FERENC kerdezte „Mit kovetet el Czegledy ?”

    Nincen, ill.nem volt targyalas eddig. Csupan vaemelese tortent.

    Az ugyon igen sok adat es a serult alkalmazott nyugdijasok allitasai,sot Czegledy cegetol valo papitok(munka alkalmazas es vegzeseinek bizonyitekai) bemutatva panaszaikban.
    Minden csupan a magyar sajto adataibol letezik.
    A birosag hivatalos adatai nem el-erheto a weben.

    Czegledy cege kolcson, ill berbe adott nyugdijasokat idoszeru munkara. ( Hasonloan mint a rabokat adtak munkakra 200 evvel ezelott.)

    De a diak-szovetseg alapjan „allitolag” a diakoknak nyujtott volna idoleges kereseti lehetoseget,amiert ado-kedvzmenyt elvezett. De nem a nyugdijasokert.

    Azert van az ado-cslas vadja alatt.

    Es amig Czegledy cege kapta a fizeteseket a nyugdijasok munkaiert, azokat nem fizette. Allitolag 802,000 Ft-ot.

    Egyeni baratja (Gy.F.)nyujtott neki 800,000 Ft-os kolcsont a sajat zsebebol.De annak kapcsolodasa nem lehetne az ugyhoz.

    Az Orban kormany allitasa hogy Czegledy a penzt talan allitolag a Gy.F. poltikai celjaira hasznalja.
    Az sem latszik sem normalisnak, sem az ugyhoz kapcsolodonak.

    Czegledyt letartoztattak, de nem kapott valtsagdij megszabasat szabadon lenni a targyalasig. Ami manapsag igen ab-normalis meg ottan is. Czegledy nem verengzo-fizikai bunkoveto.

    A vadak mind „civil” az az polgari ugy, es ado-kihagas vadja.
    Kozben Czegledit kiengedtek, most meg ismet dutyiban, habar vadak alatt leve szaladhat kepviselonek a valsztason.

    Mind a nyugdijasok vadai elhihetonek tunnek, tehat az ado-kihagas is lehetseges.
    De miert minden a „normalis” modszerekkel ellentetben megy ?
    Az meg egy volt szoviet orszagban is rend-ellenesnek tunik mint EU tag-allam.
    Persze az EU-nak sincsen Alkotmanya, tehat minden a „catch-as-can” modjan megy.

  • Az hogy OIM* ostoba, még nem lenne baj.
    Sok tisztességes ámbár kissé együgyű ember él a Világon.

    De őnagysága ALJASAN OSTOBA !

  • Besancon,

    Örkény Antal
    szociológus

  • BESANCON irta;
    „Ha a hatalomnak nincsen semmilyen kontrolloja.”

    Hat persze normalis korulmenyek kozott az Alkotmany, a szavazo-lakossag Alkotmanyos lehetosegei es a public morality,az az kozosseg altalanos erkolcsi nivoja a „korlatozo hatalmak”!!!

    Sajnos,ottan mind az a harom nem letezok.
    Mert az nem esik am a felhokbol, azt csupan a kozosseg hoszzu-idokon at erhet el a sajat meglatasai alpjan.
    Sajnos arra eppen az ellenkezo korulmanyek leteztek ottan igen sokaig.

  • KECSKES TUNDE a.k.a. GEYZA kozolt web-cimen a Karacsonyi altali igeretek adva.

    Aki igeri a szavazatokert, hogy emeli a fizeteseket, a 13 havi nyugdijjakat, s elkobozni a magan vagyonokat.

    Tisztan lathato hogy az illeto soha eleteben nem produkalt egy arva Forint erteket eleteben. Csupan csak az adofizetoktol zsarolt penzekbol gazdagodtak.

    Maskeppen termeszetesen tudataban lennenek hogy minden igert Forint erteket valakinek a kozgazdasagban meg-kell termelnie.
    Mert a penz am NEM jon az egbol. Minden Forintert valaki ottan dolgozik, termelni kell annak erteket.

    Minden igereteket valakinek fizetnie kellene.
    S ki lenne az ?
    Csak a dolgozo adofizetok ! Senki mas!

    Az vitte csodbe a hatalams Szoviet vilaghatalmukat.
    Azert az elemiszer es minden mas hianyok vilagszerte ahol azt a modszert alkalmazzak.

    Vannak akik a hatalmuk elnyereseert ugyan azt igerik.

  • Úgy tűnik a valós összeg ,amivel „megkárosított” pár embert a Czeglédy cége, olyan 800 valahány ezer Forint.
    Azt is csak azért mert a NAV zárolta a bank-accountját így fizetésképtelenné vált.
    Akik felkeresték személyesen, azokat zsebből kifizette.

    itt a cikk:
    http://hvg.hu/itthon/20180228_Tul_keves_Czegledykarosult_jelentkezett

  • Endre Stván Simay:
    Úgy tűnik a Czeglédy ügy és az Elios ügy összeérnek.
    A legújabb fejlemények fényében.
    Azt mondta a rab, hogy vannak róla iratai…

  • Geyza!

    Ébren és észnél vagy?…nem hiszem…egyébként nálad nem nehéz
    okosabbnak,tájékozottabbnak és tárgyilagosabbnak lenni!
    ja és vasárnap is „szolgálatban” vagy ? pihenj,mert még jobban
    lemerülsz….
    Bendeguz79!

    Próbáld már értelmezni,amit az itthon élő és főleg normális,tájékozott emberek írnak,ne állíts olyan sületlenséget kintről,hogy itthon nincs alkotmány,jog,hidd el van,csak az idióta,jellemtelen fanatikus balosok állítják az ellenkezőjét!

  • Ja és Geyza te halmozottan kártékony vagy,mert nem csak értelmi
    hanem erkölcsi nulla is vagy,vagyis aljas ,sajnos itthon élő
    „magyar”…miért nem mész el a jó fenébe?

  • HOLGYEIMESURAIM soraira ;

    Az alcsuti oreg jukasz, az az Varadi Andras eseten;

    Nem volt polgarmeter jelolt, talan csak remenykedo arra.

    De itten a KMH-n minden reszletei megvitatva.
    S ahosszu cikkben ismtertette az olvasokkal,hogy Varadi az orszaguton vitt ajszaka egy negy (4) meters letrat.
    Amit nem erositett a kocsijara, a hajtasi torveny-eloirasai szerint.
    Azt leveszttte az uton az ejszaka sotetsegeben.
    Meg-alt a kocsirol le-esett letrat felszedni.

    Egy masik kocsi jott, ugyan abban az iranyban es latva Varady esetet megalt.
    Az adatok alapjan az uton alt meg. Nem az ut szelen.
    Figyelmeztets celjabol bekapcsolta a magas sugaru fenyszorojat. Amig Vrady gyalogolt mogotte a negymeteres letrajaval a vallan.

    Jott szmeben egy masik kocsi a ketvonalu uton.
    Az uton allo kocsi fenyszoroja vakitotta a szemben jovo (82 eves)kocsi vezetojet, nem latva semmit elotte a sotetben, elutotte Vradyt a letraval a vallan.

    Varady eletet vesztette az altala es a megalt kocsi torvenytelen kihagasai altal okozottakbol.

    A cikk iroja (itt a KMH-n)a cikket „Az Orban letraja” cimen kozolte. Talan javasolva hogy Orban vagy Meszaros altali merenylet lett volna.

    Az akkori cikk igen kulombozo adatokat kozolt.
    1., Hogy Varady vitte letrat a valsztas elotti ejszaka plakatait ragasztani az orszagut meleetti fakon.

    2., Hogy a letrat kolcsonkerte szobafestes celjabol, azt vitte vissza az ejszaka kozepen.
    Negy meteres letrat szobat festeni ?

    De a teny az hogy tobbszoros orszaguti-hajtasi kihagosk kovetesei okozta Varady szerencsetlen halalt.

    Persze akik celja a „merenylet otletenek” terjesztese az nem hajlando letezo tenyeket figyelembe venni, sem belatni.
    Mindannak lett Varady Andras aldozata. Nem merenyletnek!

    Nem is emlitve hogy az az oreg kocsivezeto aki elutotte Varadyt, barmeddig is elhet majd, de minden nap es ejjel el annak emlekezetevel.

  • A cikk szerzőjének!

    Nem a Fidesznek,hanem a baloldalnak öngól…hogy ilyen söpredéket
    próbálnak mentegetni,magukról állítva ki „erkölcsi” bizonyítványt,és így akarnak „kormányozni”? na kitelne tőlük,régen is megtették bűnözőkkel az élen!

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 4
    6:34 de.
    Drága szupernaiv Geyza, tedd a kezed a szivedre! Ezek nem populista -alias fasiszta- megvalósíthatatlen igéretek? Szerinted ezeket a már többször lejáratott lózungokat röhögés nélkül el lehet hinni még akár friss lucernával elkábított tapasztalatlan birkáknak is? Ezek az eddig sikeresen elpuffogtatott választási mézes madzagok már senkit nem hatnak meg, de ha még itt lenne Rodeo akkor Ő meg egyenesen fetrengene a kacagánytól vagy a röhögénytől! 😀 Most őszintén, Te elképzelhetőnek tartod, hogy ilyen igéreteket be lehet tartani amig ki nem halnak az összes pártból aZ MSZMP-s bal és jobb oldali átöltözöttek, akik még mindig egymást pont a vice-versa számonkérés zsarolásával tartják kölcsönösen sakkban?

  • Orsóskám:
    Há mittomén?
    Valakire csak kell szavazni nem?
    A FIDESZ most fogja harmadjára megnyerni úgy a választást hogy semmi programja nincs.

    Ez jobb szerinted?

    (Az ilyen hülyékkel mint ez az OIM*)

  • Megváltozott a véleményem.
    Az kétségtelen hogy a FIDESZ megnyeri, de kérdés milyen áron.
    Amit eddig csak FELTÉTELEZTEM itt és írtam róla, úgytűnik nem is annyira légbőlkapott teória:
    https://varosikurir.hu/jobbik-informator-hipotezise/
    Azért kell elmenni szavazni hogy ezek minnél kevesebb százalékkal nyerjenek.
    Megette a fene az egészet.

  • Egyeni meglatasom a Czegledi ugyen,ill.az ugyesz Czegledy kepessegen.

    Czegledy egy JD, allitolag,az az „Jurist Doktor”.
    S meg gaykorlott politikus magan ugy-vedoje is.

    De rem alacsony nivojat bizonyitotta meg a mai sajat vedelmeben is. Amiokor arra hivatozott.hogy ‘latjatok, nem szoktem meg. megbizhattok engem szabadon engedni.’

    Egy ugyved (?) rogton a nemzetkozi emberi jogok biztositasan akasztotta volna ugyenek alpjat.
    Magyarorszag elismerte mind azt !
    Mifele ugyved nem ismerne azt ?

    Talalna egy csirke tolvajt aki ohajtan olyan ugyvedet ?

  • hehehehe Kisboda : DDDDDDDDDDDDDDDDD

    Boda Marcsi
    2018 március 4
    11:59 de.

    Látom tetszik amiket írok.
    Ezután is javallom hogy olvasgassál engem : DDDDD

    Hidd el te ostoba, okulásodra fog szolgálni.

    A magadfajta idióta pallérozásra szorul.
    Na, ezt csinálom mostanában én veled ..,,,,

  • Béla István!

    Orbánnak nem kell félnie Fletótól,aki már régebben bemutatkozott,a választásokat hamis ígéretekkel(amit rendre megszegett..),csalással nyerte meg,akkor a nagy „dumájával „legyőzte Orbánt a választási beszédében,na ez a valóság ismeretében többé nem fordulhat elő,meg azért sem mert ugye a hülye még az ellenzéket is „szétkúrta”(bocs őt és a stílusát idézem)így most a pártja %-a messze nem kormányváltó….

  • Há ebben igazad van:
    Boda Marcsi
    2018 március 4
    12:43 du.

    De mégis fél tőle!
    Vajon miért?

  • 1. Czeglédy ügyében még NINCS VÁDEMELÉS, csak gyanúsítás. „Nyomozati érdekből” tartják börtönben.
    2. NéhaiVárady András nem AKART polgármester jelölt lenni, hanem POLGÁRMESTER JELÖLT VOLT!

  • Béla István

    B. Marcsi: Pedig fél, különben nem próbálkozott volna a fideszes ügyészség, most már a harmadik személy esetében is a rábeszélésre. A nagyokra jellemző a régi mondás: „A sas nem kapkod legyek után”. Ezek szerint nekünk nincsenek sas madaraink, csak légycsapók. Megjegyzem: Gyurcsány sem a kedvencem.

  • Geyza!

    Téged csak kényszerből…olvaslak,ha a fórumra kattanok..Jókat derülök rajtad,de persze néha öklendezem is….régebben még szántalak,de ma már legfeljebb megvetlek !
    Szerencsére nem az ilyen „agymosottaktól” tájékozódom,meg ha csak
    a baromságaid,hazugságaid olvasnám,azonos szintre kerülnék veled.
    Próbáld ki,hogy valami értelmeset,hasznosat olvass,nézz…..bár
    nem hinném,hogy értenéd,vagy ragadna rád valami….!

  • Boda Marcsi
    2018 március 4
    1:32 du.

    Tuggyuk.
    Kényszeres hülye vagy.

  • talalom
    2018 március 4
    12:52 du.

    Áááá nem lehetett az szándékos.

    Éjjel egy véletlenül arra haladó osztrák 81 körüli bácsi ütötte el.
    Mert nem jól látott.
    (Országúton, falu-határon túl ritka az ELIOS-LED-LÁMPA.Még Felcsúton is.)

    Itt van ni a cikk a nyomozásról:
    http://magyarnarancs.hu/belpol/tisztazatlan-korulmenyek-kozott-94629

  • Boda Marcsi
    2018 március 4
    12:10 du.

    Az eszméid ámokfutásával van egy kis gond: a bűnösséget független bíróság szokta megállapítani. Ha a bűnösséget egy párthivatalnok mondja ki, és erre a bíró csak rábólint, azt hívják koncepciós ítélkezési gyakorlatnak.

    Meg is fordíthatjuk persze. Orbán egy tróger maffiabűnöző, akit jogerős ítélet nélkül is 128 év kényszermunkára kellene elvinni. Így, megfordítva, hogy tetszik a saját érvrendszered?

    Tényleg nagyon ostoba lehetsz. vagy nagyon megfizetnek a Fideszben.

  • Geyza
    2018 március 4
    12:36 du.

    Elég régóta írogatok a Fidesz-Jobbik-LMP tengelyről. Charlie rendszeresen ki is szokta magának kérni 🙂

    Várom is a mélyenszántó bocsánatkérését 🙂 Esetleg magyarázatát 🙂

  • – Előfordulhat-e, hogy Tiborcz István összebeszél az ügyben valakivel? Adott esetben szóba hozza a kedves feleségének, aki szóba hozza az apjának? Aki történetesen a kormány feje?
    – Előfordulhat-e, hogy a kormány egyes tagjainak érintettsége esetén eltüntetnek bizonyítékokat? Figyelembe véve azt is, hogy erre a teljes hatalmi apparátus a rendelkezésre állhat?
    – Előfordulhat-e a szökés lehetősége, egy másik uniós országba, vagy azon keresztül akárhova? Tekintetbe véve azt is, hogy pont olyan lehetősége van erre, mint bárki másnak?

    A kérdésekre nem azért lenne jó a válasz, mert kizárják annak az indokoltságát, hogy Czeglédy Csabát előzetesben tartják. Sokkal inkább azt kellene a válaszokkal megindokolnia Polt Péternek, hogy Tiborcz István miért nincs előzetes letartóztatásban? Erre, jogállamban, nem igazán lehet az a válasz, hogy azért, mert a miniszterelnök veje. Valójában a jogállamiság sérülése nem Czeglédy letartóztatásában, hanem Tiborcz szabadlábon hagyásában érhető tetten.

    http://endresy.blogspot.co.uk/2018/03/nem-feltetlen-czegledy-letartoztatasa.html

  • Valaki ismeri a Boda Marcsit szemelyesen?

    Felreertes ne essek, nem kerdem semmifele megkerdejelezheto szandekbol, meg csak nem is rossz inditekbol, csak egyszeruen kivancsi vagyok, hogy letezhetnek ilyen emberek, akik ennyire fanatikusok, ennyire semmibevesznek barmilyen mas velemenyt, es elturnek barmilyen lesulyto velemenyt, ugy mintha meg sem tortent volna.

    Csak ugy vagyok kepes ertelmezni es felfogni, hogy egyszeruen egy sima „bértollnok”.
    Hús-vér ember nem birna ezt elviselni.

    Bár az igaz, hogy tenyleg van az a ketmillio szavazo, akiknek mindegy hogy mi tortenik, mindegy hogy mivel mennek szembe, akkor is kitartanak a „sínen” Az se baj, ha a Kanizsiai hathuszas robog veluk szembe a vaganyon.

    Ha az lett mondva, hogy a tej fekete, akkor az fekete, ha maga a teremto cáfolja is.

    Bocs de ha nincs vitakulturaja valakinek, akkor miert all be egyszeru emberek koze vitatkozni.

    „kard élesiti a kardot” mondtak oseink, vagy a romaik, hogy „arc élesiti az arcot”
    Magyarul, azert vitatkozunk, hogy megprobaljuk megerteni a masik erveit, alkalmazkodni egymashoz, hiszen egy „nyelvet beszelnénk, egy hazat szenvednénk” – vagy ennyire tévednek?

    A beirasai meg csak nem is vitarol szolnak, legkevesbe kulturaltrol.

    Aki csak a a focihuliganok szintjen tud lenni, az micsoda? azok azert járnak a meccsekre, hogy KERRESSÉK A BALHÉT.
    NEKIK ERROL SZOL A MECCS. LEGKEVESBE SEM A CSAPATOK ERDEKLIK OKET, KIZAROLAG A HECC, A BALHÉ, AMIBOL JO CSATA, BUNYO LEHET INGYEN! ADDIG HEVITIK EGYMAST AMIG A HELYZET IDAIG FAJUL…

    EZERT EPIT STADIONOKAT ORBAN, HOGY VELETLENUL KI NE VESSZEN EZ FAJTA ELEOLENY, AZ ALCAZOTT HUMANOID.
    A LEGHUSEGESEBB SZAVAZOTABOR.

    Szegyen gyalazat, hogy ez a magat holgynek alcazo senkihazi ide meri tolni a pofajat!
    Ha meg nem álca, hanem valosag, akkor letaglozott, minden részvetem a csaladjáé!

  • Andrew_s
    Majd én botsánatot kérek az NHC* nevében.
    Ha úgy alakul a szitu.
    Deremélem nem.

  • Bodacsevicskuva Igyijotyki

  • Andrew_s
    2018 március 4
    2:54 du.

    Boda Marcsi
    2018 március 4
    12:10 du.

    „…Tényleg nagyon ostoba lehetsz. vagy nagyon megfizetnek a Fideszben…”

    Nem lehet, hogy mind a kettő? Bár – ennyire sötét egyénnek még a Fideszben sem fizetnek valamire való összeget, túl sok van belőlük, annyit nem áldoz rájuk a vezér! Némi baksisért, és a „dicsőségért” hogy szolgálhatja a „nagyokat” hiszen lám, ők egy követ fújnak – na az már elég is neki! Boda nincs azon a szinten, hogy átlássa, felfogja mit művel, nem látja magát kívülről. Addig jó neki!
    Viszont vastagon ki lehet kerülni! – :)))

  • Gabriel, en nem ismerem de egyszer ezt kaptam egy email-ban

    https://drive.google.com/file/d/1r5InrFfPcnzj-gpNCbZ_85qwZfsMllTG/view

    szerintem a kep hiteles 🙂
    Amugy Karacsonykor lesz forumtalalkozo ahova Marcsi is jon es sutit sut. Gondolom narancsosat, csak merje vki megkostolni 🙂

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 4
    12:31 du.
    Kurvára nem jó, de roppant neodemokratikus! 😀 (Lehet, hogy a neodemokráciát és a neoliberalizmust is felül kellene bírálni?)

  • Mindenesetre, a helyi fenykepe, nem biztato . Nem reszletezem.

  • Gabriel!

    nem én vagyok fanatikus,hanem a sok itteni ballibsi,aki végső
    elkeseredésében hiteltelen hazugságokkal próbál etetni másokat végső elkeseredésében!
    Aztán ugye a „bértollnok” jelzőt én használtam velük szemben….(csak idézett…).engem nem fizet a véleményemért senki,na ez nagy különbség!

  • Gabriel
    2018 március 4
    3:15 du.

    Lehet, ha meglátnánk személyesen,
    egyből megállnánk a növésben.

  • TUNDE a.k.a. GEYZA kozolt a Czegledy ugyeben valo legujabb esemenut.

    Amely adja hogy nem engedtek meg ugyvedevel sem ertekezni.

    Czegledy maga ugyved, de milyen ugyved aki nem tudja hogy mi a Habes Corpus. A Habes Corpus az inviolate ket ezer eve mar.

  • GABRIEL es TUNDE;
    Miert a kerdesek ?

    Menjetek a fecebook-jara !Az az igazi neve !

  • Bendegúz! 9:19

    A maga csapongó fantáziáját is meghaladja, Geyza 6:03-as és 10:05-ös hszei-hez mellékelt Népszava cikkek tényállásai. Nyugodtan tájékozódhat azokból, melyekből kitűnik -és az a legfontosabb – hogy Czeglédi túl sokat tud az Orbán-klán büntetőjogilag is sötét dolgairól…

    .

  • Koszonom mindenkinek a reszvetelt a talány megfejteseben!

    Boda Marcsi!
    Neked kulon koszonom, tenyleg megtiszteltetesnek veszem. Hiszen szemelyeddel kapcsolatban volt a megjegyzes, ennek ellenere igazan epitoen fogtad fel, igazan oszinten hangzik, hogy miért partfogolod a fideszt.
    Igy mar tudunk is beszelni.
    Mivel attol, hogy valakik valasztanak, preferalnak egy politikust, vagy politikiai iranyvonalat – azok kozul akik az étlapon vannak – HANGSULYOZOM : AZOK KOZUL AKIK KOZUL LEHETSEGES valasztani- mivel ez van a menuben, ATTOL MEG NEM ILYENEK, MEG OLYANOK maguk azok akik valasztanak!

    Vagyis – NE MINOSITSUK EMBERTARSAINKAT, FELEBARATAINKAT – SE KOMCSINAK, SE NACINAK, ATTOL, HOGY ESETLEG „JOBBRA” vagy „BALRA” SZAVAZ.

    Mivel nem hiszem hogy ettol maga a szemely az lenne, meg kevesbe, hogy valami politikia fanatizmusbol tenne! Mint ahogy Te Magad sem fogadod el, hogy fanatizmusbol pártolsz egy politikai csoportot, ök sem abbol teszik!

    A masik, meg inkabb fontos!

    Ma a magyar politikai palettan nincsenek baloldaliak semmi szin alatt – talan csak a Thurmer Gyula féle part, akit nem is jegyeznek! Aki, hangsulyozom IDEOLOGIABOL HIRDETI A SZOCIALIZMUST!

    Ezen kivul mindenki a kapitalista demokracia melle teszi le a voksat.
    Ha ezt valaki baloldalinak tartja, akkor a lelke rajta – Vagyis, akik a szabad kapitalista tarsadalmat hirdetik, azokat soroljuk baloldalinak?
    Jobboldalirol beszelni pedig meg nehezebb. Mivel a baloldal mar elfoglalta a jobboldal helyet, – ezek szerint.
    Vagyis ki a jobboldal?

    Azok akik nem a szabad, hanem a diktatorikus allamot akarnak, vagyis direkt, kozvetlenul iranyitani mindent?
    akkor meg is fogtuk – a kommunistak UGYE EZT AKARTAK es EZT VALOSITOTTAK meg?

    Tehat akkor a FIDESZ vajon nem KOMMUNISTA?

    Ki az aki allamositani akarja a vallalatokat? – A FIDESZ
    Ki az aki szabalyozni akarja az árakat? – A FIDESZ
    Ki az aki el akarja torolni a polgarok szabad egyesuleseit – A FIDESZ
    Ki az aki korlatozni akarja, ki hova, mikor es miert utazhat – A FIDESZ
    Ki az aki maga akarja eldonteni, hogy „mi a jo” a nepnek – A FIDESZ
    Ki az aki maga donti el, hogy „mi a jó” az allamnak – A FIDESZ
    Ki az aki mindenkit ellenzeknek nevez, aki nem hozzajuk tartozik kozvetlenul? – A FIDESZ
    Ki az aki az allamot azonositja EGY PARTTAL? – A FIDESZ

    – A KOMMUNISTAK NEM EZT TETTEK?
    – A KOMUNISTA ESZME NEM UGYANEZ?
    – MINDENT AZ ALLAMNAK?

    Vagyis amit regen baloldalinak hivtak, azt most jobboldalikent hazudja! Igazi baloldali, kommunista diktatura = illiberalis demokracia!

    Bendeguz!

    Koszonom a conselho-t, megkerestem volna Marcsi baratnonket, de nem tudom beazonositani.
    Hacsak, maga el nem arulja 🙂 🙂 🙂

  • Laszlo!

    Koszi az „anyagot” – eleg remiszto, de ebbol kell foznunk, ez van!

    🙁 🙁 🙁

  • Laszlo
    2018 március 4
    4:30 du.
    hehehe ezt én is láttam anno

  • Orsóskám jó, akkor ezentúl neokonzervatív leszek.

    De ne kérdezd miaz, mert az olyan mint a konzervatív, csak éppen eléje tettem a „neo” megkülönböztető szócskát mert igy érdekesebb.

  • „Az Európai Alternatíva Párt visszalépteti jelöltjeit a Emberek, figyelem!!
    Jobbik Magyarországért Mozgalom javára – tudatták közleményben. Azt írják, ”a mintegy 800 ezer külföldön élő és dolgozó magyarok érdekeit képviselő Európai Alternatíva Párt a mai napon azt a döntést hozta, hogy jelöltjeit visszalépteti a Jobbik Magyarországért Mozgalom javára.
    Szerintük az időközi választásokon bebizonyosodott, hogy a Fidesz legyőzhető. A megváltozott politikai közhangulatban „a Jobbik vált a legerősebb kormányváltó erővé, amely igazi, európai alternatívát tud nyújtani a választóknak. Döntésünk másik megalapozott oka, hogy a parlamenti pártok közül egyedül a Jobbik rendelkezik kiforrott és hiteles programmal a külföldre vándorolt magyarok számára” – fogalmaznak.

  • NHC*
    A 800 000 magyar tud róla?
    Hogy azok az iozék képviselik az érdekeit?
    Mert spec én még soha nem hallottam róla.De ha te mondod..

  • Gabriel:
    Mindig mondtam hogy ennek az OIM* nak komcsi beütései vannak, a szó legrosszabb értelmében.

    Egyszerűen nem tudja meghazudtolni önmagát )))

  • Szerencsétlen,olvasni ,értelmezni nem tudó Gábriel!

    Én soha nem hagytam el az országot,legfeljebb,ha valahová üdülni
    mentem!
    Itt születtem,ott élek és itt halok meg,de addig is informálódom,észnél vagyok ,és a hazám érdekei mellett szavazok!
    Világos?….

  • Bendegu79!

    örülök,hogy kezdesz megérteni!
    Nem „csak” 800.000 Ft a lényeg,hanem a jelentős 6,3 milliárdos
    adócsalás amire már több mint 90 %-os bizonyíték van,csak azért
    nem zárták még le a nyomozást,mert még folyamatban van a végső
    bizonyítás!Tehát a társadalmat,országot is megrövidítette a be nem fizetett adóval!
    Na ebben asszisztált neki az MSZP és a DK,akiknek az ügyvédje
    volt….,és akik hozzájárultak ,profitáltak a csalásából!
    Azért védik ennyire,hogy ne derüljön ki az igazság a piszkos
    üzleteikről!
    Tehát Czeglédy egy köztörvényes bűnöző,akit minden más országban is elítélnének!!!!!!

  • Bendeguz79
    2018 március 4
    10:12 de.

    Akárhogyan nézem, a Kecskés Tünde nem ír itt mostanság.

    Végy fel jemügét.

  • Gabriel!

    Én a tényleges intézkedések,múltbéli és jelenlegi tapasztalataim és a tények alapján vagyok jobboldali,másrészt meg az ellenzék múltja és jelene miatt!
    Nem vagyok pártkatona (pláne fizetett,mint itt többen..)csupán a hazám érdekeivel és az itt élő többség véleményével szimpatizálok!
    Na ilyen egyszerű a dolog,én MAGYAR vagyok és maradok,ITTHON!

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    4:23 du.

    OIM* te idióta.

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    4:23 du.

    Nem “csak” 800.000 Ft a lényeg,hanem a jelentős 6,3 milliárdos
    adócsalás amire már több mint 90 %-os bizonyíték van,csak azért
    nem zárták még le a nyomozást,mert még folyamatban van a végső
    bizonyítás!Tehát a társadalmat,országot is megrövidítette a be nem fizetett adóval!
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Egy bejegyzett hülyétől csak ennyi tellik ki.,,,..

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    4:23 du.

    Fel sem fogja az idióta hogy az alatt az idő alatt amig ment ez az üzlet FIZIKAI képtelenség ekkora rakás pénzt elsikkasztani.

    Fel sem fogja ez az idióta hogy ez az egész eljárás arra ment eddig ki hogy terhelő vallomásokat csikarjanak ki Czeglédytől Gyurcsányra meg másokra.

    Fel sem fogja ez az idióta hogy azért vált fizetésképtelenné a Czeglédy cége mert zárolták a száémlájáz hogy ne tudjon fizetni

    Hülye voltál OIM* mindigis, de az is maradtál.

    *OIM Ostoba Idióta Marcsa.

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    4:14 du.

    „Én soha nem hagytam el az országot,legfeljebb,ha valahová üdülni mentem!”

    *********************

    Hazudsz mint a vízfolyás.
    Egy mondaton belül sem vagy már képes igazat írni.

  • Boda Marcsi
    2018 március 4
    5:07 du.

    „nem én vagyok fanatikus,hanem a sok itteni ballibsi…..”

    hehehe ő nem fanatikus
    : DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDD
    : DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDD

    Ő aztán nem
    Ő egy visszafogott kis ártatlan virágszál.

    Az idiótája.

  • Marcsi
    2016 január 24
    11:26 de.

    Én értelmesen beszélek,írok,nem “motyogok” értelmetlen sületlenségeket,hanem tényeket,valóságot közlök és főleg józanul,meg
    az elmém is ép,fogadd részvétem…..nincs bennem harag,csak részben tehetsz az állapotodról…..jobbulást kívánok!
    ***********************************

    OIM* itt vagy nézzed magadat
    : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Amúgy az a véleményem,hogy Gyurcsánynak felesleges és álságos tüntetnie Czeglédy érdekében,és nem telefonon kellene vigasztalni” szegényt”… hanem nyugodtan be is vonulhatna a cellájába,mert ő legalább annyira odavaló,mint az ügyvédjük!
    Talán megérem,hogy ez is bekövetkezik,de ismervén Fletó jellemét,
    „ügyességét” valószínűleg ismét(!!!)megússza a felelősségre vonást!

  • OIM* Nézzed magadat miket hordasz össze a Charlie Hebdorol
    : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Marcsi
    2016 január 26
    12:32 du.

    Maradjunk annyiban,hogy a lap a gazdag Rothschild család( zsidó szuper klán..).birtokában van és nem csak ironikus,hanem gyűlölködő uszító is,másokat sértő,nem tudják hol a határ!!!!
    Ironikus lap más országokban is van,de mindenkit ironizál(pld.nálunk itthon a Nevem Senki című lap)persze normális keretek között,amin lehet nevetni is!
    “Csak megfelelő,hatalmas válságra van szükség és
    a világ népei elfogadják az Új Világrendet!”(Dávid Rockefeller)
    Na nemsokan nem fogadják el!!!

    *********************************************
    Marcsi
    2016 január 26
    2:44 du.

    Megfogadtam,hogy idétlen alakoknak nem válaszolok,de ismét rájöttem,hogy nem normális,sőt beteg……
    Egyébként a szerkesztőség tagjai is zsidók voltak,jó ha tőlem tudja,
    mert nem a saját vallásukat gúnyolták,hanem az egyébként többségben lévő keresztényeket,meg az iszlámot!
    Nácizzon csak nyugodtan,(ha megkönnyebbül ettől) engem egy ilyen beteg ember nem tud megsérteni,és az itthoni zsidó vallású normális
    barátaimmal,ismerőseimmel kulturáltan,tárgyilagosan tudok az ilyen témákról beszélni,akik szintén elítélik a mások gyalázását,meg mellesleg békében élünk egymással!
    Kapja be…a gyógyszerét,hátha használ!

    **********************************************
    hehehehe ennyi tellik az idiótától DDDDDDDDDDDDD

  • Úgytűnik kezd itten eldurvulni a helyzet.

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    5:30 du.

    Amúgy az a véleményem,hogy Gyurcsánynak felesleges és álságos tüntetnie Czeglédy érdekében,és nem telefonon kellene vigasztalni” szegényt”… hanem nyugodtan be is vonulhatna a cellájába,mert ő legalább annyira odavaló,mint az ügyvédjük!
    Talán megérem,hogy ez is bekövetkezik,de ismervén Fletó jellemét,
    “ügyességét” valószínűleg ismét(!!!)megússza a felelősségre vonást!

    *****************************

    OIM* ki nem szarja le az ócska hazug véleményedet.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 5
    5:32 du.
    Kedves Geyza, nem akarom Marcsit védeni, mert túlságosan előre ítél, de most hogy került ide a Charlie Hebdo? Tán úgy hívják a szalmabábot, akivel az érvelést más irányba akarod terelni? 😀

  • Csak megvilágítom a spínének mekkora egy senki ő világos Orsóskám

  • Megtalaltam a Marcsit, azt hiszem. (FB-on)

    Csak a beazonositas vegett: Nyugdij elott allo BKV dolgozo!
    igy van?

  • Orsós Elemér
    2018 március 5
    6:21 du.

    Visszaolvasva: Gondolom az ironikus lapok példájaként.

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    5:30 du.

    Úgy tűnik a jogi alapnorma magas néked, mint bolhának a Himalája.

    Nem, kedves Fidesz-trollné, a cellába csak diktatura küld úgy bárki, hogy Te kijelented, hogy be is vonulhatna oda bárki.

    De puszta önzésből is szakíthatnál ezzel a gondolattal. A főnököd és Te is lehetsz abban a helyzetben, amikor nem a névsort olvasod, hanem rajta vagy. Akkor, szinte biztos vagyok, te sivítanál leghangosabban a jogállamiságról. De már marha későn.

  • Charlie! Nem tudom, mire készülnek az országon kívül ideiglenesen dolgozók. Érdekes,hogy csak a Jobbik programját ismerik, holott mindegyik pártnak van ilyenje – kivéve a kormányzó „pártszövetséget”.
    A Jobbikkal az a baj, hogy – a programjából világosan kiderül – NEM DEMOKRATIKUS párt. (Pár éve egyik képviselője ezt el is mondta a parlamentben – már nem emlékszem, ki volt. Azóta sem vonták vissza.)
    Vagyis ugyanazt a mantrát fújja, amit a néhai fiatal demokraták. Vagyis: fölösleges minden vita, a Párt tudja a tutit. A baj az – szerintük- hogy nem mindenki gondolkodik azonosan. Csak „rend” kellene. Ők pedig nem riadnak vissza attól, hogy ezt a „rendet” akár erőszakkal is megteremtsék, pl. a fejekben. Az a „magyar”, a „rendes ember”, a „társadalom hasznos tagja” stb., akit ők annak tartanak. A többiek nem számítanak. Egyelőre elég, ha csak megvonunk tőlük minden támogatást – ennek a vége pedig minden esetben az erőszak, a káosz elburjánzása.
    A programjuk gazdasági része rémisztő: biztos recept a harmadik világbeli életszínvonalra, ahol minden teljesítményt elnyel a korrupció. Az ugyanis nem az”emberek rossz természete” miatt van: minden esetben a törvényes keretek szabják meg a mértékét. Diktatúrákban egyenesen működési feltétel.

  • Ma reggel az Origo egy olyan cikket hozott, ami állítólag Sztálin haláláról szól, hogy tudniillik pisis pizsamában halt meg hosszú szenvedés után.
    Nem olvastam el a cikket, de elgondolkodtam… Biztos hogy ez most időszerű?

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    4:14 du.

    „Szerencsétlen,olvasni ,értelmezni nem tudó Gábriel!
    …………………………………………..
    Itt születtem,ott élek és itt halok meg,..”

    Itt születtél – ha ezt mondod biztos így van! Hogy hol halsz meg azt még nem tudhatod, feltéve ha nem ma du.2 órára tervezed a mindenhova néző ablakodból kivetni magad – mondjuk vértanúként a haza oltárán!
    De – az itt születtem és az itt halok meg közé becsempésztél egy „ott élek”-et, tehát akkor hol is élsz?
    Egyébként tök mindegy, hogy hol élsz – „szerencsétlent” pedig én egyet látok itt, és az nagyon úgy tűnik, hogy te magad vagy!

  • Almási Alma
    2018 március 6
    4:02 de.

    Nem olvastam a mostani cikket, de Sztálin tényleg hosszan haldokolhatott, csak nem merték megzavarni. Lehet nem is zavarták.
    Amellett csak az nem hal meg pisis pizsamában, aki szomja hal. Vagy nem hord pizsamát. Az exitusban a záróizmok elengednek. A szívgörcsös rohamok alatt is (amiben Sztálin állítólag meghalt)

    Az, hogy időszerű-e? Végül is. Nem tudom. Vagy arra gondolsz, hogy Orbánt is hagynák szenvedni?

  • IM*nak mindenki szerencsétlen aki nem akarja nyalni Miurunkat.

  • OIM* -saját elmondása szerint- sűrű nyelvcsapások révén érte el karrierjét.
    Csak akkor még a helyi párttitkár, a Szocialista Nőszövetség, a Népfront helyi megbízottja és a Szakszervezeti titkár hátsófelét nyalta tisztára,,,..,

  • Boda Marcsi
    2018 március 5
    4:23 du.

    Bendegu79!

    ” örülök,hogy kezdesz megérteni!
    Nem “csak” 800.000 Ft a lényeg,hanem a jelentős 6,3 milliárdos
    adócsalás amire már több mint 90 %-os bizonyíték van,csak azért
    nem zárták még le a nyomozást,mert még folyamatban van a végső
    bizonyítás!Tehát a társadalmat,országot is megrövidítette a be nem fizetett adóval!”

    Nem lehet mindenki jogtudós, de a büntető eljárások menetével nagyjából egy átlagos ismeretekkel rendelkező hatodikos is tisztában van, hát minimum ennyi tőled is elvárható lenne – vagy ez esetedben kizárt? Ha ezt megerősíted, már itt sem vagyok, de ha mégsem akkor vegyük át:

    1. Nyomozati szak – ezt a rendőr nyomozók végzik, a gyanú alapján összegyűjtik a vélt és valós bizonyítékokat, eszközöket, iratokat,lefolytatják a szükséges kihallgatásokat (terhelt,tanúk stb)jegyzőkönyvezik azt, majd ha az így nyert adatokból arra következtetnek, hogy a gyanú megalapozott, vádemelési javaslattal átadják az ügyet az ügyészségnek.

    2. Az ügyészségi szak – az ügyész a kapott anyag alapján, ha tud, vádat emel – ez nem minden esetben sikerül, számos ügyben ejtik a vádat(ennek oka lehet az is, hogy a nyomozati szervek nem kellően tárták fel és támasztották alá a vélt vagy valós bűncselekményt, netán az ügyészség nem találja kellőképpen megalapozottnak vádat, ami alapján vádat tudna emelni, ill. nem találja indokoltnak – de tegyük fel, minden kerek, sikerül egy nagyjából elfogadható vádiratot összeállítani, ez esetben megvádolja a terheltet – mondjuk Czeglédy Csabát.

    3. Bírósági szak – Na ezzel eljött a te időd, ugyanis az általad hivatkozott „végső bizonyítás” melyet egy laza csuklómozdulattal a nyomozati szervek hatáskörébe utaltál, a bíróság feladata.
    A bíróság „hozott anyagból” dolgozik, csakis a vádiratban foglaltak alapján folytathat bizonyítási eljárást, azaz vádhoz kötött! Ha a nyomozati szervek és az ügyész is alapos munkát végzett tehát kellőképpen feltárták az ügyet, és a vádirat is egyértelmű, akkor az eljáró bírónak könnyebb dolga van az eljárást illetően mert csak a „sormintát” kell követnie a körülmények, vallomások, tanúk, szakértők stb tekintetében! A bírónak azonban joga van más, újabb tanukat is meghallgatni, ha az ügy lényegi szempontjából indokoltnak találja, kibővítheti a szakérők körét, a meglévő véleményt akár figyelmen kívül is hagyhatja stb az eljárás egész ideje alatt az ügy „a bíró kezében van” tehát saját belátása alapján mérlegel, a bizonyítékokat egyenként és összességében vizsgálja, és egyedül a törvénynek alárendelt! Ebből következően nem biztos, hogy a bizonyítási eljárás után is megáll az ügyész által javasolt minősítés (a bcs.-t illetően)a bíró dönthet másként is, vagy egyetért a cselekmény minősítésével. Azonban az, hogy vádlott bűnössége „bebizonyosodik – e” (ezt a kifejezést is nyakra főre használod) az majd a bíróságon eldől, de csakis ott, és nem a nyomozati szakban! A bírósági szakaszban, vádemelés után hívjuk a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét vádlottnak, az azt megelőző nyomozati szakban tanácsosabb a terhelt kifejezést alkalmazni, de ez már tényleg részletkérdés!
    Nos a fentiek alapján szerinted melyik szakban van jelenleg Dr.Czeglédy Csaba ügye? No és persze, hogyan és mivel méred a bűnösség megállapítását szolgáló bizonyítékok százalékát? (több mint 90 százalékos….!)

    Kedves Boda „orvtársnő” – lehet, hogy téged ezek a dolgok így, ilyen mélységig nem érdekelnek és nem is vagy rá kíváncsi, ám túl sokszor hivatkozol a „tényekre” – hát akkor tessék, ezek azok! Az információira és tájékozottságára (melyek persze egytől egyig hitelesek!) büszke fórumtárs viszont nem ír le akkora baromságokat melyeket te naponta leírsz, és felöklendezel!

    És csak úgy mellesleg, ne kapj bele minden szálló falevélbe, ne harsogd teleszájjal, hogy adócsaló és mennyi adóval rövidítette meg a társadalmat, mert a NAV nyilatkozata szerint sincs C.Cs.-nak adótartozása, már annál is inkább nincs, hogy évek óta folyamatosan ellenőrizték! Ne dobálózz tehát kitalációkkal, amikről úgy gondolod, hogy jól hangzanak, hanem inkább nézz utána pontosan mivel is gyanúsítják, és akkor nem teszed magad nevetségesebbé mint egyébként szoktad!
    Czeglédyt a jelenállás szerint még meg sem vádolták – ha majd erre sor kerül, a bíróságon kiderül mit sikerül a terhére rótt cselekményekből bizonyítani! Addig te éppúgy nem tudod eldönteni mennyire bűnös, mint ahogy én sem tudom!

  • Gabriel nem tudni, BM azt mondja mar nyugdijas, de persze ez semmit sem jelent.

  • heheheeh Besancon
    Ez az OIM azt állítja hogy ö számviteli főiskolát vagy mit végzett.

    Most arról hamukázik itten hogy a Czeglédy nem fizetett be 6,3 milliárd Ft adót és ezzel megrövidítette az Államot.

    Hát számoljunk.
    Ha az ÁFÁ-t nem fizette be, akkor még ha csak 25% -ával számoljuk,olyan 25,2 milliárd Forintot kellett volna forgalmaznia párszáz diák után, a működésének pár éve alatt.
    Emlékeim szerint olyan két-három évig volt a cég az övé, most FIDESZ-es kezekben van.
    Mondjuk hogy 250 embert közvetített ki évente és 36 hónapig állt fennt a helyzet.

    Akor (25200 millió Ft / 750 ember) / 36 hónap =
    = havonta 0.93 millió Forint bevétel egy diákon.

    HAHAHAHAAAAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAAH idióta számviteles Marcsa.

    Belátható hogy ez fizikai képtelenség.

    Dehát OIM számvitelit végzett, ő jobban tudja.

    (Ha valaki pontosabb számokat tud vagy hibát talál a számításaimban, szóljon)

  • Andrew_s
    2018 március 6
    7:45 de.
    …de Sztálin tényleg hosszan haldokolhatott, csak nem merték megzavarni. Lehet nem is zavarták.
    ____________________

    Igen, erről sok cikk volt már. Én csak azon csodálkoztam, hogy MOST miért olyan fontos ezt diszkutálni…

  • Almási Alma
    2018 március 6
    9:50 de.

    Ha elnézem Orbánt, iszonyú sok gyógyszert szedhet. Olyan „szteroidarca” van, amilyet a tartós, szteroidkészítmények okozta elzsírosodásnál láttam kórházi látogatások során

    Lehet, hogy finom előkészítésnek szánták?

  • Andrew_s
    hehe
    Azé sokminden rosszat lehet mondani a FIDESZ-ről, de embert még azé nem esznek DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

  • Gerti Hollósy

    Alma, 1953. marcius elejen, azaz 65 éve halt meg Sztalin, ezert emlegetik.

  • Surmó, paraszt szóvivő Geyza ne őrjöngj feleslegesen,egyre jobban lejáratod magad…..amin jót derülök!(Még annyi eszed sincs,hogy ezt felfogd)” gyengébbek,fanatikusok és hiteltelenek” mind az ügyészség,mind a bíróság független itthon és teszi a dolgát,persze nem csak a kis tyúktolvajokat….. teszik
    előzetesbe,hanem az igazi veszélyes szökésre hajlamos bűnözőket is,ami helyes!
    Különben koncepciós perek a komcsiknál,szociknál voltak,ami tény
    mindenki ismeri,aki nem ma született!
    Na szorul a hurok egyesek körül,ezért olyan idegesek….de ez az ő bajuk!

  • Amúgy azt tanácsolom minden fanatikus elkötelezettnek,de a normális kinti hozzászólóknak is,hogy ha van módjuk rá nézzenek
    magyar csatornákat,ahol élő egyenes adásban cáfolja,hazudtolja meg saját magát az ellenzék „krémje”,olvassanak ne csak baloldali szennylapokat,hanem többfélét!
    Geyza nem ér rá informálódni,mert állandóan szolgálatban van,meg kell dolgoznia a pénzéért…(ő ebből él),.azért ilyen sötét,de azt sem hinné el amit lát,mert agymosáson esett át,meg ugye azt sem érti, amit kérdeznének tőle….(de nem kérdezi senki)
    NA NEM KELL SOKÁIG izgulnia április 8-a után elmehet több évre
    betegszabadságra!

  • Ideges a kicsike.
    Nyugodj le szépen OIM*

  • Megmurdelt az öreg Bajszos Jóska s rá három hónapra kivégezték Beriját.
    Peg mindenki szthitte ő követi majd a Főtitkári poszton.
    Ő is azt hitte.
    De tévedtek.
    Zsukov, Hruscsov, Molotov és Bulganyin szövetkeztek össze ellene és kreáltak egy fasza kis koncepciós pert ,természetesen az összes vádpontban bűnösnek találták. Állítólag még védője sem lehetett.
    Mondjuk..ezesetben nagyon helyesen jártak el egy ekkora emberi állattal szemben mint amilyen Berija volt.
    Mingyá az ítélet kihirdetése után agyon lötték.

  • Szerencsétlen Geyza meg az idézget engem,persze hazugságokkal spékelve (ahogy szokott)na letojom…
    Ha tőle nem is de se a még normális,elkötelezett baloldaliaktól,se a fanatikus „észosztóktól” a mai napig nem kaptam „tanácsot”,érveket,hogy ha netán….bizonytalan,tudatlan
    lennék,ugyan mégis kire kellene szavaznom szerintük,a sok törpe közül?….
    Mert ugye ők sem tudják(????) érdekes……!
    Na az a szerencse,hogy tájékozott vagyok a pártokat illetően,és velük ellentétben nem titkolódzom,a tapasztalataim,tények alapján
    már rég eldöntöttem ,hogy kire,kikre adom a voksomat,ők meg csak totóznak,hátha valamelyik bejön….én nem váltogatom a nézeteimet,mint mások a gatyájukat….
    Na ebben és szerencsére sok másban is nagy a különbség köztünk!

  • BESANCON jogi fejtegeteseire;

    Orom latni hogy van valaki aki gondolkodik az ugyon, sot a logikain es az eljarason is.
    Egy nahany dolgon maskent megy.

    A buntett lehetoseget az ‘ugyeszseg’ inditvanyozza.
    A rendorseg kezeli az „utcai” ugyeket. DE minden rendor-tiszt is ugyved. Az ugyeszseg hataroz a kivizsgalasok alapjan hogy indit-e birosagi eljarast/pert.

    Bizonyos esetekben az ugyeszseg viheti az ugyet az u.n. „Grand-jury” ele meghatarozni hogy az osszegyult bizonyitekok alapjan indidthana-e pert.
    A Gran Jury alhat 22-33 tagu atlag lakosokbol.

    Amit azt a birosagi-irnok listazza, sot a masodpercben pecsetelet, az ugy hivatalosan egy VAD. Nem „gyanu” mint talalom allitja. Sot a „gyanu” talan soha nem lessz vad.

    Pl. A „bunugyi-esetekben a vadnak a legkisebb ketelkedhetoseg nelkullinek kell a bizonyitekonak lenni.
    „Bunos” vagy „nem bunos”.
    Azon alapon itelve.
    A buntetes kiszabasa veszi a kisebb korulmenyeket figyelembe. Az a targyalas „masodik-folyamata” kesobb.

    Polgari ugyekben a ‘feleloseg szalekossaga veve figyelemben’

    Pl. ha maga elgazol egy gyerket az autojaval. A maga felelosege a maga vezetesi kihagasa aranyaban itelve.
    Ha pl. a gyerek az utra ugrott egy labda utan, amit maga keptelen lett volna megelozni azt figyelembe veve a %-osag alapjan. De HA latta a gyereket labdazni kozel az uthoz es nem lassitit, az maga ellen megy.
    Tehat a maga felelosege lehet kevesebb mint 100%-os.
    S jo ugyved mindeg talal valami kifogasolhato kivetelt. Mint pl. a „hat miert nem „.

    A vadlonak kotelessege minden bizonyiotekokat tudatni az ellenfelevel, hasonloan a vadlottnak kotelessege minden vedelmeben levoket a vadlonak nyujtani.

    A birosag ele kotlezo hozni minden bizonyitekokat.
    Amit „elfelejt” az a sajat problemaja, mind ket felnek.
    „Ujjonan felfedezett bizonyitek” jogot nyujthat kesobb is folyamodni, sot meg fellebezes alkalman is.
    De ami csak a beadott (papirolon letezik) az nem elegendo. Nem kotelezi az a birot, birosagot olvasni minden beadott-papiron levo adatokat.
    Mindent tisztaznia szukseges a targyalas alkalmaval a biro elott.Sot a biro figyelembe folyamodva tenni.
    Mindennek a hivatalos eskualatti bizonyitekait megoriztetve, irasban vagy video alatt.

    A „tanuk” esete.
    Nem idezhet ismeretlen, be nem jelentett tanut.
    A tanukat fel kell mismertetni es bejelnteni az u.n. „discovery” az az a felfedezesi eljarasban.
    Az ellenfelenek tisztban kell lenni-e azzal. Meglepetes-szeru tanu bemutatasa TILOS. Az az ellenfel jogait gatolja. Az jogi kihagas.
    Kesobb „felfedezett tanu” idezese mint barmi mas „kesobb felfedezett bizonyitek” folyamodhato. NEM lehet „meglepetes” szeru tanu, sem bizonyotek.

    Az „ado-ugyek” esete. Azt rendszerint nem csak hogy az ado-hivatal intezi es inditja, hanem vannak a special ado-birosagok. Amely csupan az ado-ugyeket kezeli.
    Vannak a varosi es megyei birosagok. Azok kisebb es helyi ugyeket kezelnek.
    Vannak „a kismeretu-ugyek birosagai”, vannak jarasi/keruleti birosagok”. Azok a „polgari”, „bunugyi”, ” csladi”, „jivenile (kiskoruak ugyei), ma mar vannak a magasabb fokokon a „munkaugyi birosag”, sot ma mar a ” terror-es biztonsagi ugyek birosagai”. Mind specializalt es szakertelemmel az ugyeiken.

    A Ms.Boda valaszaira csupan hogy magyarorszag alairoja a Nemzetkozi Emberi Jogok elismerojenek.
    Hasonloan az EU is.
    S mivel Magyarorszag az EU tag-allama, habar az EU-nak nincsen Alkotmanya, de vannak torvenyei ami felsobbrendu a helyi magyar toventek folott.

    A torveny gyakorlata Romaiktol ered. Azert a „torveny-nyelve” a Latin. Eljarasok nevezesei is latinul.
    Alapveto modszerek, eljarasok mind a Romaiaktol eredok.
    Vannak a „helyi” szokasok modszerei de azok mint hozza-adasok. Az Angol neyelvu vilagban az u.n. English Common Law. A Francia nyelvu vilagban a Code of Napoleon.

    Minden „jog” es „eljaras sertes” eseteben az ellenfel ”figyelemeztetheto’,’dorgalhato’, ‘buntetheto’ sot az ugyet sulyosan sertheti is. De a biro altal visszautasithato is meg az kezdet elso lepesein is.

  • Josif V.Jugasvili halalan.

    Igen ma mar nem titok hogy Joskat Beria mergezte meg.
    A kedvelt boraban felnem-tuntetheto ver-higito orvossaggal.

    Lenin is hasonlo okobol szenevedett agyverzeset.
    Tehat az eset utolerte az oreg „vezert”,

    Igen az ejszakaban tortent, s mivel hogy utasitast adott a szemlyzetenek hogy ne ebresszek semmi okokbol, hat mire a szobaleany a padlon talalta sokkal kesobb vizeleteben atazva volt.
    Talan az igazi ” aki masnak vermet as, onmaga is bele-eshet”.
    Sot ma Amngliaban megy a buli mert egy volt GRU ugynok es lenaya egy parkban holtan talalva. Hasonlo eset mint mind az Orosz ugynoko akik a nyugatnak dolgoztak. Mint az Oleg Penkowsky, meg Berezowsky es Litvinenklo halalai.
    Megmergezve Angliaban KGB altal.

  • Sztalin halalanak ;vfoerduloja nekem ma is fontos. Miarttam szenvedtem botront, AVO-t stb.Tudomasom szerint egy nagy evfordulo egyes ember eml;kezeteben.z a sok honfitarsa es mas orgszagok rabsaga a lelk;n es kezere szaradt NEm hinnem, hogy nagyon kedvelik a tuilvilagon sem.

  • Sztalin halalanak evforduloja nekem ma is fontos. Miatta szenvedtem bortont, AVO-t stb.Tudomasom szerint egy nagy evfordulo egyes ember emlekezeteben. A sok honfitarsa halala es mas orszaggok rabsaga a lelken es kezen es lelken szaradt.
    NEM hinnem, hogy nagyon kedvelik a tuilvilagon sem.

  • Kedves NORMÁLIS,ÉRTELMES Emberek!

    Az a nagy helyzet,hogy a Czeglédy-MSZP-DK ügynek nincs vége,ugyanis az ügyészség,bíróság tanúvédelmi program keretében
    hallgatja meg azokat,akik most félnek,de bizonyítékokkal rendelkeznek.Na „ilyen”… ellenzék mellett erre szükség van!
    Aztán friss napi hírek:
    A ciklus alatti pozitív intézkedéseken túl(egészségügyi,pedagógus,egyéb béremelés,családtámogatás,rezsicsökkentés,nyugdíjemelés,prémium stb)ma Orbán nyilatkozott,hogy Húsvét előtt ismét kapnak a nyugdíjasok 10.000Ft értékben Erzsébet utalványt,meg minden háztartás 12.000 Ft-os rezsi visszatérítést(gáz,távfűtés!)
    Na ilyen rosszul teljesít a gazdaság…..
    A szocik gázárat emeltek,a repedt sarkú Lendvay Ildikó választás előtti „ígéretével”,hazugságaival szemben,nem volt rezsicsökkentés,csak a mai kormány alatt….
    A sok kétes erkölcsű,jellemű,hiteltelen baloldali politikus,
    vajon miben is bízik ezek után?Istenben nem hisznek,de ugye egymásnak sem….
    Na hajrá…..

  • Ja mellesleg,mielőtt pár fanatikus kötekedne…..ezt Orbán TV-ben
    egyenes adásban közölte(több csatorna,még a közismerten elfogult
    baloldali RTL…is).
    Hát nem ártana ezen elgondolkozni,bár egyeseknek nehéz feladat…,de ha az előző hozzászólásomban közölt tények nem léteznének,a Fidesz már csak a migráns politikája,az itthon élő emberek biztonságának a garantálása miatt is nyerő lenne!
    Na baloldali proletárok „csak összefogni hát”….de minek? (képtelenek…. és már késő )szerencsére!

  • Undorító.

    Igen OIM* , rád célzok.

  • Mellékesen,mielőtt valamelyik itteni fanatikus ,érdek szavazással vádolna,én nem a mostani intézkedések miatt (ami persze nem kevés…) szavazok a kormánypártra,hanem a neveltetésem,sok évnyi tapasztalataim,a bizonyított tények… és a jelenlegi ellenzék múltja,jelenlegi”nívója”hitelessége….. miatt!

  • Tudjuk OIM* ezt kár is volt mondanod.

    Te a Kádár-rendszer seggnyalója voltál.

    Most sem hazudtolod meg magadat.

  • Gerti Hollósy

    Geyza, de még mennyire undoritó!

    pedig ha lefaragná a jelzőit, a mocskolódásait, akkor csak siman egy fideszes véleménye lenne…

    de igy, tenyleg undoritó…szegény

  • Geyza te vagy undorító féreg(nem kicsit,nagyon) ,de egyben megvetendő is egy személyben…..bár nem fogod fel,az állapotod miatt…
    Dolgozz tovább a megrendelőidnek…!
    Próbálj elfelejteni,nem foglalkozni velem és a normálisokkal!
    Felesleges fáradozás…inkább pihizz!

  • Már remeg a narancsagyú hehehe

    Nyugodj le szépen .
    Bámuld a TV-det.Az való neked.
    A szappanoperák jó hatást gyakorolnak
    a tanulatlan ostobák pszichéjére..Nézzed és sörözzél.

  • Gerti Hollósy

    Geyza, tudod csak a seggek változnak, erre jó példa Lázár esete…

  • Egyébként megfogadtam,hogy a jövőben normális ,tárgyilagos emberekkel cserélek véleményt,(pártszimpátiától függetlenül)az
    emberszabásúnak álcázott degeneráltakkal való „eszmecsere” felesleges és haszontalan időtöltés!

  • A Czegledy ugyon Ms Bodanak;

    Sajnalom Ms.Boda.
    De a Czegledy ugy nagyon kezd ugy tunni mint egy igazi boszorkany uldozes.
    S ami a Habeas Corpus-t illeti, az igen letezett meg az Arany Bulaban is a 13-ik szazadban.

    Sot letezik ma is meg a maguk „Alaptorveny”-eben.a IV-ik Cikk. Habar alig felismerheto a propaganda nyelvfogalmazasai maiatt.
    Itten olvashatja azt es tortenetet.

    http;//hu.wikipedia/wiki/Habeas_Corpus

  • Gerti:
    Igen, csak ezzel az OIM*-al az a baj, hogy nem tud úgy kinyalni egy segget
    (színárnyalattól függetlenül)
    hogy ne fröcsögjön jó sok trutymó a gallérjára.

    Lehet hogy emiatt (is) oly visszataszító?

  • Marcsi,

    Sosem lesz ra lehetoseged, hogy normalis targyilagos emberekkel cserelj eszmet, sajat magad miatt, a sajat szemelyed miatt. Nem vagy targyilagos, minden tenyt elutasitasz, es ervek helyett szemelyeskedsz, mocskolodsz.
    Attol, hogy minden mondatodba beleirod, hogy ez teny es te hiteles forrasbol tajekozodsz, csak sajat magad alazod porig nap mint nap. Marcsi te vagy a forum bolondja, A francia kartya joker-je, aki megmondja a kiralynak, hogy szaros a segge. Ebbol kifolyolag te vagy itt a legboldogabb az biztos.

  • Bendeguz79,

    En nem tudom, hogy artatlan vagy sem, de Czegledy-t jelenleg torvenytelenul tarjak elozetesban.

  • Hátha még nem tette meg senki, akkor bemásolok ide egy érdekes „cikket” a mélységesen penge és bátor Origótól!
    A dátum különösen érdekes, vajon mi az oka hogy eddig nem igen olvastuk?
    Az ügy most zajlik, „bonyolódik” – már valamivel többet tud a közvélemény róla mint eddig, de még messze nem tudhatjuk hova fog kifutni -ám mindenesetre elgondolkodtatóak a közbenső állomások!

    http://www.origo.hu/itthon/20171026-helyreigazit.html

  • Besancon
    Érdekes hogy az Kormányközeli ORIGO általad felásott Helyreigazításáról valahogy nem nagyon beszélnek.
    Gondolom ügyesen agyonhallgatták.

    OIM* szerint most akkor az van hogy a hazaáruló ballibek fondorlatos módon már hónapokkal ezelőtt valahogyan rátették a kezüket az ORIGÓ-ra (is)
    Azért állítanak ilyen helyreigazításokat.

    Mindenesetre azért én bemásolom ide magát a Helyreigazítást is:

    Helyreigazítás
    Origo2017.10.26. 19:41

    2017. augusztus 21. napján a http://www.origo.hu online felületünkön 09:56 perckor közzétett „Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről” című cikkünkben valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt. az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta és azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti vezetőket vegyék elő a hatóságok.

    Valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy, aki a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Human Operator igazgatósági elnöke, ajánlatot tett a DiákÉsz elnökének, hogy ügyvédi letétben történjen meg az elmaradt fizetések teljesítése.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba, mint Human Operator Zrt. igazgatósági elnöke az MTI Országos Sajtószolgálat által 2017. július 28. napján 09:08 perckor kiadott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján vette fel a kapcsolatot a 11 fő károsultat képviselő Fiák és Társai Ügyvédi Irodával, a DiákÉSZ elnökének semmilyen ajánlatot nem tett

    Valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy több millió forintot keres még mindig Czeglédy.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba nem keres több millió forintot, 2017. június 13. napján zárolták a Human Operator Zrt. számláját, ezért már a 2017 májusi fizetését sem kapta meg.

    A cikkünk azon való tényt, hogy Czeglédy Csaba, mint helyi önkormányzati képviselő részére a szombathelyi önkormányzat továbbra is utalja a képviselői fizetését olyan hamis színben tüntette fel, mintha Czeglédy Csaba előzetes letartoztatásának ténye jogi akadálya lenne a képviselői fizetésének átutalásának.

    Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.

  • BESANCON;

    Az adot ORIGIO kozolt cikkeben az elso mondata teljesen lehetetlenseg.

    Mert senki, szerzodesek alatal NEM tavolithatja a sajat vetkeit, kihagasait, torveny-ellenes tetteit masokra.
    S nenki mas NEM lehet feleosegre vonni masok tetteiert !

    Azt meg nem csak Mozes, de Hamurabbi alaptorvenyei is elszogezett.Sot mega a Kain es Abel eseteben is.

    Mindenki felelosegre vonhato csupan onmaga tetteiert!!!

    S meg annak otlete, sot irasban adni is nem csak hogy erkolcstelen gazemeberseg, de a vilag minden sarkan teljesen torvenytelen es buntetendo.

    Tehat annak vege a kezdeteben !

  • Besancon:
    Cserébe én is mutatok egy jó kis linket:

    https://varosikurir.hu/utoirat-czegledy-csaba-udvozol/

  • Az MSzP-s vitéz megtört orcával, bágyadtan emeli feje fölé a pajzsot…

    https://www.kephost.com/image/JwnQ

  • Na annyi a közös a baloldalban és Geyzában,hogy mindkettő,”zavaros”,HITELTELEN,hazug és egyfolytában öngólt lő…
    Na ennyire sötétek,hogy ezt sem veszik észre……
    Hajrá a megszégyenülés,megsemmisülés, teljes eltűnés felé…..,maradjanak ezen az úton,nehogy letérjenek róla!

  • MArcsi, tegnap meg tenyekkel akartal vitatkozni meg eszmet cserelni. Hosszu meg az ut elotted.

  • Boda Marcsi
    2018 március 8
    4:36 du.

    Marcsi bírom, hogy minden egyes napon, minden egyes hozzászólásában hajszálpontos és kristálytiszta leírást ad saját magáról. 😀
    Jól mondta ma is Marcsi, maga:
    Hiteltelen
    Hazug
    Egyfolytában öngólt lő
    Sötét
    és megállás nélkül megszégyenül, megsemmisül.

    Ne higgye, hogy csak ennyire korlátolt. Hogy mi még maga? Holnap a további hozzászólásaiban rábukkanhat mindazon tulajdonságokra amelyek saját magát jellemzik. Tipp: Hogy megismerje végre saját magát, figyelje a saját hozzászólásait.

  • HunCanada!

    Az,hogy hiteltelen,hazudozik az nem új dolog….de ne őrjöngjön feleslegesen,mert még tovább rosszabbodik az állapota…..
    mint az itthoni dicső ellenzéknek!
    Gyógyíttassák magukat….
    Pá!

  • Bírom mikor OIM* elkezd vitatkozni a természeti törvényekkel

  • Marcsi, látja mondtam a tegnapi hozzászólásomban, hogy ma folytatni fogja a saját maga jellemzését. Hibátlanul be is teljesítette. Annyira kiszámíthatóan együgyű. 😀 😀

    Lássuk csak mivel bővítette a palettáját:
    Ön ma (is)
    őrjöng
    ettől rosszabbodik az állapota
    ezért szűkséges a gyógyíttatása.

    Pá Marcsi! 🙂

  • A természet törvényeivel nem vitatkozom,idiótákkal meg felesleges
    időpocsékolás…!
    Na pihizzenek le,hogy holnap újult erővel,kipihenten… írhassák
    az újabb hülyeségeiket!

  • Meg az hogy
    „GYÓGYÍTTASSÁK MAGUKAT”
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Jáj Marcsi imádni való, ahogy folyton saját magáról beszél 😀 Nem lehet megunni írásait, annyira pontos jellemrajzot ad saját magáról. Ki más is tudna ilyen pontosat mnt saját maga: 😀 😀

    Marcsi jó tanácsa Bodának:

    Pihizzen le, hogy holnap újult erővel,kipihenten… írhassa
    az újabb hülyeségeiket!

    Had kacagjunk, nevessünk magán ismét :)) Óriási forma Marcsi! 😀

  • Almási Alma
    2018 március 6
    9:50 de.
    Sztalin halala. Sajnos Sztalin olyan parajonas volt, hogy felt attol is ha orvost hivnak hozza. Nem volt szabad. Mindenkitol felt.

  • „pihizzen”

    Aszongya : PIHIZZEN

    már láthatólag a harmadik gyermekkorát éli:
    Nyilvánosan gügyög.

    De nem baj:
    jön még neki negyedik, ötödik gyermekkora ..és így tovább.

  • Szerintem Marcsi ezeket a dolgokat hallja es itt csak visszamondja. A kerdes, hogy hova jar ahol ilyeneket mondanak neki?

    Avinszonlatas, addig is Gyógyíttassák magukat….
    Pá!

  • Laszlo:
    Itt van OIM* Facebook oldalán alul. a Favoritjai között hogy hová jár szellemi táplálékért:

    https://www.facebook.com/bodamaria

    A 888 és hasonló szennyoldalak szerepelnek ott

  • Gaeyza!
    A Bodamárival való személyeskedő vitáid elvonnak az érdemi vitáktól.

    Végül is így ér célt Bodamári troll-törekvése…

  • Voronyezs:
    Amit írsz az mind igaz.
    Kettő kicsi eltéréssel:

    1
    Nem vita, hanem próbálom őtet pallérozni.
    Mert megérdemli.

    2
    Őt biztos elvonja mert érdemi hazudozások helyett kényszeresen elkezd mocskolódni.
    És az joóóó..addig sem hazudozik politikáról.
    Amihez amúgy is hülye szegény…

  • Kedves Orsós!

    Geyza már a legalsó alatti fokon van,Gabriel meg csatlakozik hozzá!nem csak gyűlölködnek,de hazudnak is egyfolytában!
    Talán csak jobban tudom,hogy hol is élek?,de ha kint élnék (amit nem tagadnék)akkor sem lennék annyira hiteltelen és jellemtelen,(pláne mint az itthoni
    hazaáruló idióták)mint itt többen,mivel itthon élek ,ezért is fontos számomra az igazság,a biztonság!
    Na logika…de ahol ész nincs,ott ez ugye nem várható el?!!!!
    Egyébként soha nem ítélek felelőtlenül,igaztalanul,mindig végiggondolom és vállalom a véleményemet,az persze más dolog,ha egyes „alkalmazottaknak”,alárendelteknek ez nem tetszik.

  • OIM*
    Ma már ne írj többet.
    Láthatólag deliriumba kerültél.
    Olyanoknak válaszolgatsz zavarosan akik nincsenek itt napok óta.

    Ó te szegény háborodott elme… DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

  • Geyza!
    Ne dirigálj….felesleges!
    Részvétem helyett…megvetésem!
    Ne izgulj,kapd be ,amit kell,ami kéznél van……és amit érdemelsz!

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2018 március 10
    2:36 du.
    Kedves Marcsi!
    Nem én vagyok az óvónéni!
    (Elég viccesen hangzana: Elemér óvónéni! Ezért el sem vállalnék semmi pénzért itt egy ilyen állást, mert nem lenne tekintélyem a KMH-s virgonc gyermekek részéről!)

  • Kedves Orsós!nekik már nem óvónénire,sokkal inkább egy jó és főleg
    türelmes orvosra lenne szükségük…..látod mennyire izgulnak,idegesek?!
    MÁS:
    Különben pár nap alatt már a harmadik késes merényletet követték el Bécsben….aztán Svédországból már többen is haza akarnak jönni a sorozatos támadások miatt,2 nap alatt(!!!) 2 magyar is nyilatkozott élőben a TV-ben…..
    Nekem lenne egy javaslatom:::::::
    Egy jó nagy lakatlan szigetre kéne beterelni a migránsokat és a baloldali(kinti-itthoni)védelmezőiket,meg ugye az EU-s illetékeseket,aztán kezdődhetne a „meccs”…….
    Régebben egyszer C.Á azt írta egy tervezett itthoni balos rendbontásról,hogy otthona kényelmében,kedvenc karosszékében fogja nézni az eseményeket…..(persze nem történt tragédia,kormánydöntés sem!) ,na én is ezt tenném,ha az elképzelt „szigetről” a TV is tudósítana…jó műsor lenne,főleg,hogy nem ártatlan emberek sebesülnének meg,pusztulnának el,hanem a férgese,a bűnözök,míg az előbbiek
    biztonságban élhetnének a hazájukban EURÓPÁBAN!!!
    Szerencsére nálunk nincsenek ilyen állapotok,na ezért akarja a normális többség,hogy maradjon a jelenlegi kormány!

  • Friss élő képek (híradó most)

    Franciaországban verik a migránsok azokat a nőket,akik be mertek menni egy kávéházba,ami „szerintük”(otthoni törvények…)tilos…!
    lehet,hogy sem az előző,sem a mostani hozzászólásom nem kapcsolódik szorosan a cikkhez,de ugye több itteni „kultúrlény”
    bunkó sértegetése sem…..meg nem akarok a többi „hiteles”előző
    cikkek között keresgélni…mert más dolgom,programom is van szerencsére!
    Aki tud az gondolkozzon el egy kicsit a témán!
    Nem a „Bűn és bűnhődés” színdarabról,hanem a valóságról
    írtam!

  • Besancon!
    Kivételesen…igazad van,elütöttem!
    A GYENGÉBBEK kedvéért helyesbítek:Itt születtem,itt élek és itt is halok meg!és ez biztos,mert nincs okom,kedvem elmenni ebből az országból, a HAZÁMBÓL,ahol biztonságban vagyok és a barátaim,ismerőseim is itt élnek,pláne haszonlesésből nem,(mert szerencsére nem nélkülözök)
    mint itt többen…….
    Most jó?

  • Ja Andrew-nek elfelejtettem reagálni egy régebbi hozzászólására,amiben az írta,hogy ha engem bevinnének előzetesbe
    fél nap alatt bevallanék mindent….na nem semmi!
    Először is nincs miért bevinni,soha nem követtem l csalást,bűncselekményt,másodszor pedig összetéveszti a mostani
    előzetest a régi,komcsi,(ÁVH-s)meg a „szoci” előzetessel,ahol
    valóban „elképzelhető.” … volt a feltételezése,sőt több ki is derült:
    Na csak védjék a bűnöző Czeglédyt, aki eddig a reszkető baloldal örömére még nem vallott,de minden lehet…..aztán meg ugye eddig
    a haja szála sem görbült…..!
    99 %-os bizonyítottság áll fent,és pontosan a törvényességet igazolja,hogy még nincs ítélet…de hamarosan lesz,akár egyedül,akár a baloldallal együtt viszi el a balhét(az utóbbi igazságosabb lenne),addig is a szökés és további csalás veszélye miatt ott „ül” ahol a helye van!
    Nem lepődnék meg ha hamarosan „társat” is kapna!

  • Boda:
    Mivan megint rajtad van a szófosás?
    Nézzed már vissza magadat!
    Normális ember ettől elokádja magát.

  • László!

    Én sokakkal ellentétben,figyelek,érdeklődöm,nézek,látok és hallok és több forrásból(!!!)meg tapasztalok,amit itt mindeninek tolmácsolok!
    Úgy gondolom erre mindenkinek meglenne a lehetősége,pláne itthon,de a kint élőknek is!
    Akik nem élnek ezekkel, csupán arra képesek,hogy befolyás hatására…. ontsák magukból a hazugságokat,hülyeségeket!
    Kár,mert pártszimpátiától függetlenül a fentiek hiányában nem képesek vitatkozni,érvelni,amivel csak még jobban lejáratják magukat!

  • Geyza!

    Én nem bandzsítok.(mint te)…bármikor visszanézem magam,és vállalom, amit írok,nem úgy mint te…,de ha netán sikerül,nyugodtan könnyíts magadon,annak ellenére,hogy a normális jelző nem illik rád,legfeljebb már tele vagy a piával…..!

  • Amúgy peched van,mert ma később,(de nemsokára) kezdődik egy jó film Harrison Forddal,így tovább tudtalak szórakoztatni…..meg
    egyébként is jó napom volt több okból!
    Pihizz le,(ha már könnyítettél magadon)nem érdemes nézned,úgysem fognád fel…

  • Geyza!

    „Őrület” a jó film (triller) címe,de te ne nézd ,már így is őrült vagy…még megártana!
    Elmentem,PÁ!

  • Megint ELMENT DDD
    Az ilyen rémfilmeken élvez a nyanya.

  • Geyza!

    Szeretem a szellemes trillert,meg a horrort is…te az utóbbi vagy,de senki nem fél tőled!
    Na örülj,hogy ennyi időt szakítottam rád a film közben…!

  • Elgondolkoztam OIM* beírásán miszerint hogy a párizsi migráncsok verik a párizsiakat, ha azok nem a Korán szerint viselkednek.
    (OIM* irta hogy gondolkozzunk el rajta.Én megtettem.)

    A következőre jutottam:

    Tekintve hogy én két legnagyobb és leghitelesebb német hírcsatornát nézem (az NTV-t és az N24-et ) ott pedig egy árva szó sem esett ezekről a dolgokról. Pedig most kettőzőtt figyelemmel néztem a híradóikat.
    De ismétlem : semmi !

    Ebből az jön le nekem hogy valószínűleg voltak atrocitások, amiket a francia rendőrség kezelni tud. A garázdálkodókat minden országban meg tudják fékezni.

    Namármost viszont tudható hogy az MTI* , ami benne van a FIDESZ hátsójában, úgy alakítja a valóságot ahogy az az ő sajátos érdekeiknek megfelel.
    Nen, vagy nem úgy tájékoztatják a hazai közönséget, ahogy az a pénzünkért elvárható lenne , de ez még nem elég, TÖRVÉNY VAN ARRA hogy a hazai médiák csak olyan híreket adhatnak tovább amit az MTI-től kapnak.
    Így tehát nagy a valószínűsége hogy megintcsak valami állami rémhírről van szó.Némi vaslóságalappal rendelkező kis bulvár hírecske, amit jóól felfújtak hogy riogassák a buta magyarokat és bemagyarázzák miért kell a kerítés amit a gaz libsik elbontanának.
    Olcsó kampányfogásról van tehát szó.Még pénzükbe sem került.
    Az ilyen idióta OIM* – félék meg harsogva adják rovább.

    *MTI = Magyar Tájékoztatási Iroda
    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • bizonyítottan idióta Geyza!

    Ha (és sajnos …)itthon élsz,nézz mát magyar csatornát is….ha képes vagy fogni….!
    Párizsban migránsok támadtak kávéházakba „merészkedő”nőkre,akiknek nem lenne joguk ott lenni…persze az iszlám törvényei szerint,ami ugye Párizsban még nem lépett érvénybe?!!!nagyon sötét vaqy!!!

  • Hat Marcsi talan pont ez a baj. Ha hiteles forrashoz akarsz jutni, elegge bekorlatozod magad a magyar nyelvvel. Nem art azert meg egy nyelv, es maris kitarul a vilag. Azert lehetoleg ne orosz lenyen.
    MEg mielott jonnenek a kritikat, nem azt mondom, hogy minden idegen nyelvu hir hiteles, hanem hogy sokkal tobb az amibol meriteni lehet. A vilag problemai nem egy tengelyre vannak felfeszitve, Soros Gyorgy es a migransok. Azert ennel tobbrol van szo Marcsi.

  • Jólvan OIM* te idióta
    Ma egész nap nézni fogom az Euronews-t és a BBC. is bár ezeket annyira nem kedvelem.Ja meg a CNN-t is.
    Ha látok akárcsak 1 beszámolót tömeges leköpködésről meg párizsi nőverésről, töredelmesen botsánatot fogok tőled kérni

    Te idióta.

  • Laszlo:
    Ugyan hagyd el..
    Az ilyen benarancsosodott-agyúnak beszélhetsz te.
    A Murphy féle szlogen alapján müködik a fejében a narancsagy:

    „Ha a tények nem felelnek meg az izlésednek, változtass a tényeken”

    Mert OIM* 1 idióta : ))

  • Kedves Besancon és többek! Ha az origon nem is, ebben a lapban olvashattál a helyesbítésről: http://kanadaihirlap.com/2017/10/30/igy-ker-bocsanatot-az-origo-a-fidesz-egyik-szennylapja/
    Tavaly október 30-án, ebben a lapban. Nem keltett túl nagy figyelmet:huszonhárom komment érkezett.

  • Én benyomtam itt ezt a helyreigazítást a félkegyelmű OIM*-nak.
    Valami olyasmit válaszolt hogy már 80 vagy 91 %-ban elítélte Czeglédyt az ügyészség.
    Vagy valami hasonló hülyeséget.
    Itt van felljebb csak most nincs kedvem egy idióta megnyilvánulási miatt átnyálazni az összes beírást.

    http://kanadaihirlap.com/2017/10/30/igy-ker-bocsanatot-az-origo-a-fidesz-egyik-szennylapja/

  • talalom!

    Igen, a KMH -ban valóban lehetett róla olvasni, a te jóvoltodból, de nem meglepő módon a huszonhárom hsz.-ből egy sincs azok közül akik anélkül neveznek valakit bűnözőnek(aki épp ott van ahova való!)hogy a törvényes eljárás lefolytatása után azt bíróság kimondta volna! Október régen volt, ezen a cikken az érintettek – már ha végig olvasták – hamar átsiklottak, pedig ha valami ezek aztán tények, és itt a Czeglédy rovatban folyamatosan nyomják az idióta, minden valós információt nélkülöző baromságaikat! Nemrégiben az Origon visszalapozva találtam meg a helyesbítéseket, ezért gondoltam nem árt ha belinkelem az adott rovat alatt, mivel „ismétlés a tudás anyja!”
    A „tájékozott, hiteles forrásból informálódó” hozzászólóknak meg főleg nem árt, ha újra és újra az orruk alá nyomjuk a „tényeket” mely szerint az igen hitelesnek hitt forrásaik hol és hány esetben „tévednek!” Már mint arra vonatkozóan, hogy előre megelőlegeznek olyan dolgokon alapuló ítéleteket, melyeket még senki be nem bizonyított, kérdés, hogy fog-e valaha, de ez nem is lényeges, itt csak a hitelrontás, és a mocsok szétkenése a lényeg!
    Egy csepp illúzióm sincs arra vonatkozóan, hogy bármit is elérek vele mert amíg a központi direktíva másként nem rendelkezik, addig C.Cs. egy köztörvényes adócsaló, aki a szegény gyerekeket meg nyugdíjasokat átverve saját ill. „pártzsebekre játszik” – mégis úgy gondolom, időről időre el kell azt mondani, hogy ne rohanjanak annyira előre, várják meg legalább, míg találnak bíróságot mely a megrendelésnek eleget téve ítéletet hoz C. bűnösségéről – vagy mégsem! Én pl nem tudom, hogy C. valóban elkövetett olyasmit amiért ezt az embertelen és erősen megkérdőjelezhető (ügyvédei szerint törvénysértő)eljárást kellett alkalmazni vele szemben – de kivárom, mire mennek, és nagyon bízom benne, hogy nem roppan össze, és tartását megőrizve szabadul. Mert az előzmények alapján Joggal feltételezhetem, hogy ez egyike azoknak az ügyeknek melyekben a gombhoz keresik a kabátot és nem fordítva (Tátray, Császy, Molnár Gy. stb stb)

  • Nahát..
    /Géjza csodákszik/
    Megint kabátlopási ügybe keveredett a FIDESZ

    Kósa debreceni polgármester úrhoz egy szép napon beállított egy tanyasi vagy falusi háztartásbeli nő, hogy valahonnan van neki 1300 milliárd forintja ( HEHEHEHE EZERHÁROMSZÁZMILLIÁRD)
    és hogy Kósa úr fektesse be neki jól.
    Elmentek a közjegyzőhöz és írásba öntötték a dolgot.

    Há most gondoljunk már bele.

    A kis hölgy, otthonkában, a falujában, számolgatja az 1300 milliárd Forintkáját, amit örököklt mondjuk Németországból.

    Ez kéremszépen 100 USA Dollárosokból kb 25 km magas oszlop lenne.
    Há vót neki.
    Most mé?
    Lehet neki nem??

  • Idióta Boda
    Nesze, olvasgassad DDDDDDDDDDD
    Kedvenc szennyportálod, az ORIGO „helyreigazítása” :

    http://www.origo.hu/itthon/20171026-helyreigazit.html

    Helyreigazítás
    Origo2017.10.26. 19:41

    2017. augusztus 21. napján a http://www.origo.hu online felületünkön 09:56 perckor közzétett „Újabb piszkos dolgok derültek ki Gyurcsány és Botka ügyvédjéről” című cikkünkben valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba által vezetett Human Operator Zrt. az iskolaszövetkezeti diák tagok nevén valójában azok szüleit foglalkoztatta és azt is bebiztosította, hogy egy lebukás esetén ne őt, hanem a szövetkezeti vezetőket vegyék elő a hatóságok.

    Valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy, aki a munkaerő-közvetítéssel foglalkozó Human Operator igazgatósági elnöke, ajánlatot tett a DiákÉsz elnökének, hogy ügyvédi letétben történjen meg az elmaradt fizetések teljesítése.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba, mint Human Operator Zrt. igazgatósági elnöke az MTI Országos Sajtószolgálat által 2017. július 28. napján 09:08 perckor kiadott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján vette fel a kapcsolatot a 11 fő károsultat képviselő Fiák és Társai Ügyvédi Irodával, a DiákÉSZ elnökének semmilyen ajánlatot nem tett

    Valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy több millió forintot keres még mindig Czeglédy.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba nem keres több millió forintot, 2017. június 13. napján zárolták a Human Operator Zrt. számláját, ezért már a 2017 májusi fizetését sem kapta meg.

    A cikkünk azon való tényt, hogy Czeglédy Csaba, mint helyi önkormányzati képviselő részére a szombathelyi önkormányzat továbbra is utalja a képviselői fizetését olyan hamis színben tüntette fel, mintha Czeglédy Csaba előzetes letartoztatásának ténye jogi akadálya lenne a képviselői fizetésének átutalásának.

    Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot.

    Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.

  • Másrészről úgytűnik kezdenek „összeérni” a dolgok.
    A Kósa-ügy és a Czeglédy-ügy.
    Íme a cikk:

    http://nepszava.hu/cikk/1155254-kosa-bizalmasai-ma-is-egyutt-uzletelnek-a-csengeri-novel

  • Geyza 8:50, látod tudsz te, személyeskedés helyett belinkeled a valóságot, emiatt nem is fog most senki értelmi fogyatékosnak hinni, hisz igazad van.
    Maradj már meg ezen a szinten.

  • mellesleg Czeglédynek 2017.ápr.30 ig kellett volna kb 35 millát visszafizetni Fletóéknak,ezzel szemben csak 10-et adott vissza…..talán maradt még egy kis pénze?a szalmazsákban!(a 6.3 ,milliárd csalás után?)valahol?….
    a diákmunkásokat,nyugdíjasokat foglalkoztató cége ellen is eljárás indult….és ugye a Fidesz nem véletlenül fizette ki helyette (jobb híján)az elvégzett munka ellenértékét az érintetteknek
    Az ismert… számláját csak bő másfél hónappal később zárolták….
    Na valamikor remélhetőleg lezárul a teljes bizonyítás .lesz ítélet és megkapja a jogos büntetését!!!!!

  • A Kósáról írt állításokat bizonyítani is kell,ami meg Czeglédyt illeti,a tények azok tények….meg ugye senkit sem szoktak ok nélkül előzetesbe tenni….
    Hát remélhetőleg hamarosan minden kiderül,nem csak róla,hanem
    a baloldali manőverekről is,aminek ugye sokan nem örülnének….!
    Szerencsére nem tartozom a köreikbe….

  • Boda Marcsi
    2018 március 19
    4:45 du.

    Kósa saját maga bizonyította te idióta.

  • Nos bunkó Geyzának saját magától kellene hánynia,ha lenne önkritikája…..de esze sincs szerencsétlennek,így nem tudja mit beszél…….amivel nincs egyedül!
    Na csak így tovább nagyon tájékozott surmó…

  • Aki Kósát Czeglédyhez próbálja hasonlítani,az nincs tisztában a tényekkel,ha meg igen akkor meg egy hazug,idióta alak,de ugye
    szerencsére nem jegyzik őket,senkik!

  • László!

    Mellesleg ha figyel én általában a cikkhez szoktam hozzászólni,csak ugye többeknek nem tetszik a véleményem,na innentől kezdve indul a személyeskedés részükről……ennyit a
    szólásszabadságról,persze csak a fórumon.
    Egyébként jó szórakozom azon,hogy mind a „érveikkel”,mind az ordenáré stílusukkal mind jobban lejáratják magukat,persze annyira sötétek,hogy nem veszik észre…..Az Ő bajuk!

  • Boda Marcsi
    2018 március 22
    3:35 du.

    És még ez állítja magáról hogy számviteli főiskolát végzett.

    Nem tud megkülönböztetni egymástól kettő számot, ha a végükön három darab nullánál több van.

  • charlie
    2018 március 14
    10:20 de.

    Huzd ki az orrodat a seggemből pajtás

  • Újabb érdekes hír jött.
    (Hogy NHC* stílusában örömkedjek.)
    Kiderült hogy Tömjénzsóti engedély nélkül lőtte le a házi-szarvast.
    http://nepszava.hu/cikk/1155912-feljelentette-semjen-zsoltot-a-renszarvas-tulajdonosa

  • Ugyammá Geyza…engedély nélkül…

    ISTEN KEGYELMÉBŐL!!!!!!

    Világos?