Elvesztettem a türelmemet és a reményemet egyszerre…

2018 szeptember 23 10:54 de.143 hozzászólás

Kedves Világ!

Nem tudom, hogy hogyan mondjam ezt el neked, de attól tartok, hogy múlt vasárnap vesztettem el a türelmemet és a reményemet, egyszerre.

A választás utáni nagy tüntetés óta múlt vasárnap mentem először tüntetni. Tartoztam ezzel. De az egész dolog nevetséges volt. Lehettünk talán hat-nyolcezren, és az egész Bem teret megtöltöttük. Azonban a szervezők nem bíztak még ennyi résztvevőben sem, ezért úgy állították fel szinpadot, úgy tervezték meg a hangosítást, (ha ugyan azt hangosításnak lehet hívni), hogy legfeljebb a megjelentek egy ötöde hallhatta a beszélőt. A többiek ”hangot!”! követeltek.

Az első szónok Mellár Tamás volt, alig értettem néhány szavát. Körülöttem méltatlankodó kiabálás ment egyfolytában:”nem halljuk!” Ekkor döntöttem úgy, hogy hazajövök. Ennyi tehetségtelenség láttán attól tartottam – vagy talán kívántam is – hogy mindjárt kitör a lázadás az ellenzék ellen. Nem lepett volna meg.

Ezek akarnak kormányozni? Akik a saját tüntetésüket sem képesek megszervezni? Példátlan ostobaság és hübrisz! Azt hiszem, hogy megkérem orbánviktorminiszterelnökurat, hogy ugyan morzsolja már el ezt a tehetségetlen, zavarosfejű, lehetetlen bandát, hadd legyen egy kis nyugtunk végre!

Kerekes Sándor

143 hozzászólás

 • Sándor,
  Tisztelettel ez tényleg elég hitevesztett Tőled.
  Sajnos alapja is vaskos, de Te aki mostmár ott látod az igazi viszonyokat, a teljesen kivéreztetett és szétvert ellenzéket, kérlek ne beszélj így. Így Te is ugyanolyan áldozat vagy, mint akit a szisztemetikus diktatúra begyűrt maga alá. Persze, hogy mentálisan és morálisan megvisel, de azért Te nem vagy kiszolgáltatva ennek az embertelen úthengernek annyira, mint a nép túlnyomó része. Ne add fel! Utolsó mondatodhoz: valóban nyugalmad lenne? Tudom, hogy nem!

 • Én ugyanezt a választások után, a parlament első napján éltem át. De ez csak annyi, hogy sajnos tudomásul kell vennem, hogy ezzel az ellenzékkel nem megy. Én már benne vagyok a korban, feltehetően nem is érem meg a kívánatos rendszerváltozást. És fogalmam sincs, hogyan fog bekövetkezni. De be fog, ez bizonyos. Nekem már – úgy érzem – csak az a feladatom, hogy őrizzem és olykor elmondjam azokat az elveket, amelyek szerint egy embernek élni és egy új Magyarországot majd működtetni kellene. Szerintem.

 • Oh come on tisztelt szerzo.

  Se remenye se turelme nem lenne ?

  Persze ertelemre,logikus cselekedetkre van szukseg, nem gyerekes utcai rikacsolasokra.

  Nem halotta a beszedet ?
  Hat nem tudta volna hogy az mi volt?
  Talan elfujta azt az oszi szel ?

  Nincsen hite, sem meggyozodese, a hangszoro azt oly gyorsan es konnyen elrabolta magatol ?

  De valojaban mit velt volna a „tuntetes” eredmenyenek lenni ?

  Orban PM kijonni es lemondani a poziciajarol?
  Talan kinevezni a maga kedvenc egyenet PM-nek ?

  Huszen tudta maga azt biztosan hogy az nem tortenhetett volna semmikeppen.

  Nincsen alkotmanyos koztarsasag, sem alkotmany ami magszabott demokratikus modszer alapjan meghatarozna a kormany mukodeset.

  Csupan a Parlamentjuk amely uralja az orszagot.
  S az egy partvezeto kezeben van szorossan.

  De maguk a problemak okait kedvelik, hat valtozas nem fog jonni a maguk moszerei altal. Az igazi „hatra-arc” a nemzetenek. S a tomegek a valtozast a jobbra, nem a multra ohajtjak.

  Tehat a mult gondolkodasai es a multbeli vezetok csupan a multat kepesek ismetelni.

  De vajon miert utasitjak-el az igen egyszeru es logikus megolfadat ugy a mult mint a problemaik megoldasanak modszereit ?

  A nemzetuk bajait csupan a lakossag kepessege es ambicioi valtoztathatjak.Senki nagy-hangu politikusnak kepzelt egyen.

  A politikai szloganok valtoztatsai semmit nem old meg, sem valtoztathat. Soha nem is tortenhet !

 • Banfi.

  NEM erdekel az ottani helyzet, de diktaturakaban nem letezhetne a tuntetes !!!

  Amig az nem megszuntetve es /vagy megelozve mint tortent annak idjen, mint ma is Kinaban, Cubaban, stb.csupan valotlansag allitanod a „diktatura” letet.

  Annak eseteben,mar is egy Andrasi uti epulet pincejeben szenvednel csak azert amit itten ortal.

 • Kalocsai Miklós

  Kerekes úr rossz helyen állt, sokad magával! A hangszórók a tér felé voltak beállítva, nem a Duna felé. A szervezők többször kérték az ott állókat, hogy fáradjanak beljebb a térre, mert az érkezők megálltak az emelvény mellett. Egyébként egy idő után fordítottak a hangszórókon, kár volt úgy elsietnie. Egyébként jó erőt és egészséget kívánok Kerekes úrnak az ellenzékkel folytatott küzdelmében!

 • Göllner András

  Vasárnap van, süt a nap montreálban, erre vettem utamat.

  Csodálkozva olvastam Kerekes kollega írását. Nem értem miért pont most, egy a sok sehová nem vezető kis Budapesti tüntetés láttán veszítette el a türelmét és reményét a világgal szemben a kollega. Sanyó ! Már a tatárjárás idején is elég rázos volt a helyzetünk. A Bálint katona lett, de a 4. Béla lelécelt. (Az első háromra meg senki sem emlékezett.) A magyar ellenzéknek akkor egyáltalán nem volt hangerősítője, mégis túléltük. A Mohácsi vész se volt egy szúnyogcsípés, vagy az amit a Keresztény Európa csinált velünk a Habsburgok égisze alatt. (Jól bevásáoltak a magyar parasztok a Római pápa által adományozott koronával – egy sereg külföldi húzta a fejére, mi meg csak bólogattunk a majmokra. A Dózsát úgy szénné égették a Pápa áldásával, mint ahogy én elégettem ma reggel a pirítósomat a konyhámban. Kit is érdekelt ez vagy az.

  Sanyi. A magyar ellenzéknek évszázadok óta nem működik jól a hangerősítője. Sorra elcsesztük az esélyeinket. Balsors ami régen tép ? Túrót. Sorozatban hülyét csinálunk önmagunkból. Micsinált az ellenzék Tiszával, a kis Kún Bélával, a Lenin Fiúkkal, a Fehér Terroristákkal, a Prónayval, a kormányzóval, Rákosival, Kádárral. Szerinted a Tildy Zolinak jó volt a hangerősítője, vagy a Király Bélának, Kéthly Annának ? Az elmúlt száz-husz év óta, az egyedüli srác aki tudta honnan fúj a szél az a szegény cukorbajos könyvtáros, Szabó Ervin volt.

  Sanyi, figyelj. Ne keseregj hanem tekerj. Én ma reggel, miután szénné égettem a pirítósomat, felpumpáltam a biciglimet és lenyomtam egy kört Makó és Jeruzsálem közt. Még arra is volt energiám, hogy benézzek ebbe az alúljáróba. Ha már haza mentél innen Magyarországra, bicajozz szépen, vagy ülj fel egy bika-borjú hátára. Ne siránkozz. Budáról Szent Endre felé nagyon szép az út. A történelem még nem állt meg, bármit mond Fukuyama.

 • Kerekes Sándor
  Van amivel tényleg egyet lehet érteni!
  Megértő üdvözlettel

 • Kerekes Sándor!

  Jó ha tőlem tudja (én meg több!!! hiteles
  forrásból + még a baloldali szimpatizánsok részéről is)hogy maximum 2-3 ezren voltak…2 nap múlva meg az Alkotmány utcában
  Gyurcsány csupán pár száz embert tudott „összehozni” akik dobverővel püfölték a hordókra ragasztott Orbán képet….
  Na „kissé” fel sültek… és nevetségessé,visszataszítóvá váltak,(a többség szerint!!) és ugye semmit sem értek el….
  Le kéne már vonni a konzekvenciát,meg netán normális „elsöprő”és (főleg nem hazug) programot gyártani….és megvárni a következő törvényes választást!

 • Bendegúz79!

  Jól látod: itthon minden párt (még a lecsúszottak,hitel vesztettek is..) tüntethetnek, de ugye minek???ez is bizonyítja,hogy maximális demokrácia van!
  Ha megunják majd szépen hazamennek kijózanodni!

 • Alma ??!

  Te már öreg vagy ??!

  Akkor küldd vissza a virágot meg a láda pezsgöt,
  amit legutóbb küldtem át Hozzád az inasommal.

 • Bendeguz79
  2018 szeptember 23
  12:54 du.

  TE aztán pontosan „tudod” mit lehet és mit nem.
  És hogy miért.
  Meg hogy hogyan.

  Ta kis tudálékos te.

  Szerinted -többek között- sokan miért nem mertek elmenni ?
  Megmondom én: mert meg van mondva sok munkahelyen hogy akit rajtakapnak hogy kijár az ellenzéki tüntetésekre azt kirúgják.
  Aztán akkor megnézheti magát, oda lesz a lakás, az élet, minden.

  Érted már te nagyokos

 • A remény talán elvész, de a türelemnek meg KELL maradni!

 • Kerekes Úr!

  Mint sikeres,tehetséges újság(?)cikkíró,fel kéne ismernie,hogy egy
  abszolút vesztésre álló ügy melletti kiállása nem fogja meghozni
  az áhított(remélt..)sikert!
  Ne fárassza magát feleslegesen…!

 • Boda megint nem volt képes értelmezni a cikket DDDDDDDDD

 • Kedves Boda Marcsi és mindenki más!

  Valóban elvesztettem a türelmem és bizalmam ebben az ellenzékben. De ez koránt sem jelenti azt, hogy feladtam volna, vagy feladni készülnék a harcot.
  Ezzel a fasiszta kormánnyal, párttal, rendszerrel megbékélni nem lehet, nem fogok és nem azért költöztem haza, a jó, kényelmes Torontoból, hogy alig pár év után feladjam. Nekem itt dolgoim van, világosan tudom, hogy mi az és nem az erőfeszítéstől, hanem csak ettől az ellenzéktől ment el a kedvem. MI tehát a teendő?
  Nyugi, már néhányan dolgozunk rajta: egy másik, tehetségesebb és hitelesebb ellenzék. MIre az elkészül, addigra az Orbán fasiszta rendszere éppen ősszeomlik a saját zsíros, bűzlő, korrupt súlya alatt. Nincs az már oly messze, sőt, közelebb van mint hinnétek.

 • Miklós Bánfy!

  Szép dolog,hogy vigasztalja a barátját,de kérem gondolkozzon.. ha Kerekes a régi valóban diktatórikus rendszerben,se a komcsik,se a szocik alatt nem vált áldozattá(szerencsére),akkor ma a természetesen nem létező „diktatúra”alatt,ugyan hogy is írhatna ilyen szomorú cikket,megtorlás nélkül??? Valami nem igazán stimmel….

 • Geyza!
  Bár többször megfogadtam,hogy elmebajosoknak nem válaszolok,de ugye türelmes és főleg megértő vagyok….,veled ellentétben én nagyon is értettem, a cikket és válaszoltam is azoknak,akik a mondandóm felfogják!te nem tartozol közéjük,józanodj….!és vedd fel a megérdemelt jussod azoktól,akik a „munkádat” maximálisan elismerik,méltányolják!
  Pá!

 • Ms. Boda;

  A maga ertelmezese a „demokracia” jelentesen, legalabb is innak gyakorlati mukodesen makent ertelemzem, es gyakorolva itten, mint ottan.

  De ketsegtelenul allami diktatura ,sem az embertelen kegyetlenseg nem tapasztalhato ottan, meg innen latva sem, bar mit is allitananak nehanyan.

  Legalabb annak mar vege, de igen sok mas dolgok messze amit a lakossag zome remelne.

  Na de Roma sem epult egy nap alatt !

 • Kerekes Sándor!

  Köszönöm a válaszát,de nem hinném,hogy valóra válnának az álmai…
  Nem akarok vitatkozni,de ugye azt viccnek szánta,hogy Orbán fasiszta…pláne,ha itthon él és ismeri az állításával szöges
  ellentétben lévő tényeket!(!!!!)Orbán jó kapcsolatát a zsidó egyházzal,rabbikkal ,támogatás,Sorsok háza,új zsinagógák stb.sőt Izraellel is,amiket már többször leírtam és igazak(TV.élő adás,interjúk,újságok …)
  Ha nem tájékozott, mert esetleg nemrég tért haza,még mindig pótolhatja!

 • GEYZA;

  Boda Marcsi sorait olvasva tisztan ertelmezte a szerzo megjegyzeset tisztan.

  S igen tisztan is reagalt.
  Ha alap elveiddel nem egyezoben van is tisztan jelzett soraiban.

  Ketsegtelenul,allitasod alapjan velheto hogy „nem erteset” probaltad allitani.

 • Kiegészítés!

  Biztosan elfelejtkezett a holokauszt emléknapjáról(Orbán részvételével!!)meg mellékesen az izraeli miniszterelnök elismeréséről és a kormánnyal való jó kapcsolatáról?…..
  Ha igen,sürgősen pótolja és próbáljon tárgyilagos lenni,meg körülnézni a környező országokban,ahol pontosan a sz….r keverő
  és a Soroshoz hasonló „álzsidók”fokozzák az antiszemitizmust!
  Ugye magát sem érte atrocitás a vallása,netán…a hite miatt???
  na mindent leírtam,pedig jó film van…

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 23
  3:49 du.

  Ne aggódj.

  Az én melóimat elismerik.
  Sok nagyvállalatnak, állami intézménynek
  rengeteg cégnek készítettem/készítek jó kis elektronikákat.

  Míg TE áskálódtál, a kollegáidat bemószerolva és a napot lopva a lábaidat lógattad az ebül megszerzett íróasztalod mögött.

  Mert tehetséged az nem volt tisztességes módon való jó állásba jutáshoz.

  Nem szégyenled magadat igy öregségedre te nulla kis senki ?

 • Kedves Boda Marcsi!

  Hogy nem váltam áldozattá, azt annak köszönhettem, hogy előbb csak gyerek voltam, később pedig ledobbantottam. Biztosítom azonban, hogy az 1950-53 éveket leszámítva soha ilyen rossz ebben azországban nem volt, mint most. Ez a fasiszta diktatúra a pokolra viszi az országot. Minél tovább tart, annál mélyebbre sűjed. És nekem ne jöjjön azzal az érvvel, hogy minden a legnagyobb rendben van, mert Ön jószerével semmit nem tud a valóságról.

 • Bendeguz79!

  Mint messze , kint élő magyart,(és másokat is!!)mindig igyekszem hitelesen tájékoztatni,az itthoni helyzetről,
  az itthoni eseményekről és a valós(!!!!)tényekről!
  Őrömmel tölt el,hogy olvassa és,hogy hisz nekem!

  Üdvözlettel:Boda Marcsi

 • Almási Alma:
  A remény talán elvész,

  Kedves Alma!

  „Nur um der Hoffnungslosen willen ist uns die Hoffnung gegeben“ (Walter Benjamin)

  Almási A.:
  de a türelemnek meg KELL maradni!

  „Halált virágzik most a türelem.”

 • GEYZA;

  Talan te nem tudod, anelkul hogy elnel Iranban, Venezuelaban ,Szyriaban, stb. hogy mi tortent az ottani tuntetokkel?

 • Kerekes úr igen meg van sértődve rám, mivel nem rejtettem véka alá hogy igen megbotránkoztatott azzal, hogy a maga tehetségével, bárminemű személyes haszonleséstől mentesen beállt a választásokon egy minden oldalról bűzlő, volt Mszmps szekeret tolni, aki ráadásul az olajszőkítésben résztvevő Mszp banda tagja volt.
  Személyes kapcsolatokból kifolyólag volt (van) tudomásom erről, de hát mindenki abban és annak hisz, akiben megbízik.

  Akik még emlékszenek rá – nem arattam vele sikert – hangsúlyoztam a választási hercu-hurca idején, hogy az un. ellenzék csakis már egyszer vagy többször leszerepelt, vagy igen kétséges társaságok konglomerátumát jelentette.
  Beleértve a nyíltan fasiszta (szélsőjobb) eszméket hirdetőktől a zűrös ügyekben tobzódókig.

  Ezért voksoltam az LMP-re (hasonlóan sokakhoz) mert a legkevésbé tűnt besározódottnak.

  Persze, ahogy alma nem esik messze a fájától, ezek se bírták megtagadni önmagukat.

  Mindezek tudomásul vételével az első tüntetési hullám idején még reménykedhettem, hogy talán ott fel bukkanhat egy valóban karakteres új arculat.

  De ez sem történt meg. Inkább a már leszerepeltek uralták le újra a terepet.

  Velük nincs mire menni.

  Hiába mondjuk hogy Gyurcsány alkalmas lenne kormányozni, nem igaz, mert nem volt a helyén akkor, amikor a kezében volt a lehetőség.

  Amikor kitálalták az öszödi beszédét, meg volt a sansza rá.
  De nem élt vele.
  Hiába, nem tud ultizni, meg kellet volna játszania a terített re-betlit, a kezében volt minden lap hozzá.

  Azonnal, de azonnal megkellet volna szakítani minden kapcsolatát azokkal akiket hazugoknak nevezett, lemondani, új pártot alapítani, akkor szó szerint több mint a fele-ország mögé állt volna, én is.

  Onnan már egy szánalmas vesszőfutás valóban az egész.

  Orbán után nincs vissza, innen csak előre van.

  Aki nem vette volna észre, a 3. VH. valóban a küszöbön van, vagy már el is kezdték.

  Orbán pedig bevitte Magyarországot egy olyan szituációba ahonnan nincs kiút.

  Az ellenfelek koalíciók felálltak.

  Magyarország pedig újfent – Andrew hasonlatával élve – egy korhadt fadarab lett a sziklák között.

  De még ezt se baj, mert tudjuk a „magyar virtust” – a lényeg hogy csak a pápa megátkozott koronáját el ne csórják megint, mert addig mi vagyunk a f@sza gyerekek a faluvégi kocsmában, ott az al- és felsoron.

  Merthogy majd csak találunk majd megint valami külhoni bolondot, akinek nincs sipkája, és a fejére húzza, ha éppen nincs más – Göllner Bandi szavai után szabadon.

 • Sándor, én meg elvesztettem a türelmemet, hogy Te ezekkel a szellemi skunk-okkal leállsz vitatkozni. Én már rég átugrom ezeket és még úgy is fájdalmas:) Take it easy Sándor és tartsunk ki!
  Geyza az egyik kedvencem, mert ő tud a legjobban bánni velük.. Hagyjuk ezt meg neki!
  Mi csak olvassuk Andrást, Almát, Kalocsait, Belzebubot, Molnárt és Andrew-t, és hidd el, hogy jobb lesz!

 • Nem, kedves Boda Marcsi, én egy percig sem hiszek Önnek. Én is itt élek már évek óta Budapesten. De Önnel ellentétben figyelemmel kísérem a teljes politikai- és közéletet, amennyire az lehetséges a kormány botrányos titkolódzása mellett. Ön nem elég tájékozott és amit tud azt is megszűrve, a saját korlátozott elfogultságai szerint írja meg, ha ugyan megírja. Amit Ön csinál az legkevésbé sem tájékoztatás, vagy vita, hanem propaganda, érzelmi alapon.

 • Göllner András 1:58

  Szemzációs a karcolatod, és igaz…

  ))))))))))))))))))))))))))))) 😀 ((((((((((((((((((((((((((

  Kösz!!!!

  *

  Apropó Prónay … Képzeld Orbánék rehabilitációs terítékén immár Héjjas Ivánt kínálják aranytálcán a nagyérdemű magyar publikumnak. Ebben a játékban rejlik az ő lényegük. Kettőt „előre”, egyet hátra…
  Sándornak üzenem: inkább ezzel foglalkozzon ! 🙁

 • ui:

  „előre”, persze csak az ő relációjukból előre, egyébként igazi fordított előjelű retrográd, haladásellenes horthysta taktikázás zajlik úgy otthon, mint a szomszéd országokban.

  E provokátorok most éppen hivatalból fel vannak háborodva azon, hogy „az ukránok” internetes hecckampányba kezdtek a
  >magyar állampolgársági eskűt< tett kettős állapolgárok ellen, akik a nemrég oda telepített beregszászi magyar konzulátuson ilyen "ünnepélyes" aktuson vettek részt.*
  Úgy tesznek, mintha bárki is nem tudta volna előre, hogy az ukrán állam ennek előbb, vagy utóbb, de véget fog ennek vetni. Most az ottani konzult ki is utasították, mire Szíj Ártó viszontlépéssel fenyegetőzik.

  .

  *Valaki "az eskűt" felvette a mobiljára, és kirakta a Netre.

 • Kerekes Sandor

  az meg se fordult a fejedben hogy az „ellenzek” kenytelen ugy tancolni ahogy a kormany zenel?!!
  vagyis a Bem teren oda kaptak engedelyt felallitani a podiumot aho,nnet -(tudatosan dontve igy az engedely kiadoi!!)-szinte semmit se hallani!!
  megjegyzem oly sok lehetoseg nincs is ott!!

 • Don Golo!
  Mivel Te nem említetted, én csak megjegyezném, hogy az ukrán törvények nem ismerik el a kettős állampolgárságot, tehát még jogos is részükről ez a nemtetszés. Sztem az is kérdés, a románok meddig tűrik még Orbaisztánnak ezt a posványosiasan tolakodó irredentizmusát.

 • Kerekes Sándor 4:33 !

  Sajnos ezt én is aláírom.

 • Megy a sírás-rívás, hogy kivéreztetett az ellenzék, így az ellenzék úgy stb.
  Ehelyett hasznosabb lenne, ha az ellenzék (ha egyáltalán van ilyen) magába nézne és hihető más ajánlatot adna a nagyérdeműnek mint a NER – ami után Orbánt és kormányát leváltanák a választók.

 • Miklos Banfi
  2018 szeptember 23
  10:09 du.

  NE dícsérjé’ me még elbízom magam DDDDDDDDDD

 • Kis Ferenc
  2018 szeptember 24
  7:25 de.

  Ellenzék az lenne csak ellenzéki párt nincs.

 • Bendeguz79
  2018 szeptember 23
  7:06 du.

  NE okoskoggyá’ mindent tudok.

 • Héjjas Iván-kérdés

  http://konfliktuskutato.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=138:antiszemita-atrocitasok-gyilkossagok-pogromok-a-feherterror-idszakaban-&catid=16:esetek

  Tessék az oldal közepére menni, ott vanna ennek a féregnek
  egynémely feljegyzett tettei

  Csakviszontellenben ez is érdekes cikk :

  http://betyarsereg.hu/tisztelgunk-peldakepunk-elott-127-eve-szuletett-vitez-hejjas-ivan/

  Az ide látogató nácik (HUNT* Neocsárli* Mindigbibi stb.) igazi arculata ez a társaság.

 • Naocsárli régebben rámszólt itten mikor ennek a Betyárseregnek valami fővezérét nem kellő tisztelettel említettem meg.

  Kijavított, hogy az illető nekem „úr” .
  Eképpen kell emlegetnem.

  És ehhez az alakhoz törleszkedik az álzsidó Gyuri10.

 • a „betyarsereg” vezere egy toketlen fajanko!!
  tyirityan sajat allitasa szerint NACI!!!
  mellesleg;
  „betyar”=utonallo,lotolvajkozonseges koztorvenyes bunozo,rablogyilkos!!-ezekrol ennyi eleg is!!!
  az ilyeneket regebben rovid uton a gemeskutra logattak fel a pusztazo csendorok!!most is itt az ideje!!

 • Geyza
  2018 szeptember 23
  2:51 du.

  Alma ??!

  Te már öreg vagy ??!

  Akkor küldd vissza a virágot meg a láda pezsgöt,
  amit legutóbb küldtem át Hozzád az inasommal.
  _______________________

  Geyza, ezt csak most vettem észre… Hogy kifecsegted a köztünk lévő titkos viszonyt… Hát akkó közlöm, hogy a pezsgővel meglocsoltam a virágot, aztán a virágot pedig megettem… Kisnyugdíjas sors…

 • Kerekes Sandor
  2018 szeptember 23
  3:32 du.

  Idézet Öntől :
  „””””……..Ezzel a fasiszta kormánnyal…..””””

  Ezzel és meg is ismételt kijelentéseivel elérte Gézának a szintjét,Sajnálatos esemény!!!

 • Miklos Banfi
  2018 szeptember 23
  10:09 du.

  „”””…..Geyza az egyik kedvencem, mert ő tud a legjobban bánni velük…””””
  Hát,hát M.
  Eddig úgy láttam nem ezen a szinten vagy!!! Dühös ember vagy ,nem nagyon tudsz mit kezdeni a helyzettel!
  De ha téged ezen lélek förmedvényei kielégítenek,akkor el kell gondolkodnod azon , mi választ el tőle!
  Ennek a léleknek sokat tanult fejéből sok minden eltávozott,leszűkült gondolkodása: a náci szón kívül lassan már semmit nem ismer–csak ennek a végtelen fűszerezését ! És ebben Te is örömedet leled??? Nagyon csodálkozom!!!
  üdvözletével.

 • Kedves Kerekes!

  Köszönöm VÁLASZÁT,csak az a helyzet,hogy én születésem óta itt élek,régen…és most is nem csak a híreknek,hanem a saját szememnek,valós tapasztalataimnak…(a régi hazug rendszerről jobb nem beszélni,ugye akkor csak egy csatorna volt,és csak balos hazug
  újság,hírek..)most meg nagy a választék,és élő riportokat is
  lehet látni,amit nem ugye nem lehet letagadni…..
  Én bár jobboldali beállítottságú vagyok(ami nem véletlen),de nem vagyok párttag,nem vagyok fanatikus elfogult,és szerencsére az itthoni többség véleményét osztom,méghozzá minden anyagi juttatás nélkül,míg maga valamiért…egy fanatikus baloldali harcos,aki kitart a nem véletlenül lecsúszott ellenzék mellett.
  Én szeretem a hazámat,biztonságban szeretnék élni,és azokkal értek egyet,illetőleg szimpatizálok,akik ezt biztosítják!
  Ne keseregjen hanem (kivéve ha nem az elmebeteg Fletó híve) adjon tisztességes,megvalósítható ötleteket a szerencsétlen baloldalnak a „valamikori” felemelkedéshez!

 • Kimaradt a mondatból,:a saját szememnek,tapasztalataimnak hiszek,
  minden mellékzönge ,érdek és gyűlölködés nélkül!!!!
  Ilyen egyszerű!!!!!

 • Amúgy Kedves Kerekes I!

  Nem csodálom,hogy elvesztette a hitét a szánalmas tüntetés miatt.. (minden oka meg van rá),de kérem próbáljon egy kicsit
  „tárgyilagosabb,tájékozottabb „….lenni mielőtt az Orbán kormányt fasisztázza …,mert különben nagyon hiteltelenné nevetségessé válik.
  Nem akarom ismételgetni a korábban,már más cikkeknél leírtakat,és főleg a tényeket(amivel kapcsolatban az itthoni zsidó vezetők,meg mellesleg Izrael miniszterelnöke!!!)elismerésüket fejezték ki az Orbán kormány
  antiszemitizmusa miatt!
  Talán tájékozódjon (támogatások,juttatások,új zsinagóga,Sorsok Háza,rendszeres párbeszéd,holokauszt emléknap stb)mielőtt valótlanságokat írna!

 • „Lehettünk talán hat-nyolcezren, és az egész Bem teret megtöltöttük.” És egy idézet Bartus László írásából „Természetesen, nem azért mondom mindezt, mert a kormányváltásért (!) tartott tüntetés résztvevőinek száma meg sem közelíti egy kórházi műtét várólistájának létszámát sem”, Már csak egy kérdésem van . Ki hazudik kedves libsik?A teljes szöveg itt olvashatóhttps://nepszava.us/bartus-laszlo-a-siralmasnal-is-siralmasabb/

 • Pista
  2018 szeptember 24
  3:34 du.

  Kórházi várólistákon több tízezren vannak ha nemtudnád.
  Már azért is sorszámot kell húzni hogy a
  várólistára sorszámot húzhassál.
  Csak szólok.
  Mielőtt nagyon belelovalnád
  magadat ezekbe a populista hülyeségekbe.

 • tóth péter
  2018 szeptember 24
  12:15 du.

  Ideges lettél szaros-náci?
  Vedd elő a Mein Kampf.-ot, az majd lenyugtat.
  Ott a nyilaskereszt árnyékában, ahol dagonyázol a többi disznóval

  http://keptarhely.eu/images/2018/09/25/v00/20180925v00ob1nf5.jpeg

 • Almási Alma
  2018 szeptember 24
  11:29 de.

  Tudtam én hogy ez lesz !
  Azzé is volt az a nehány szál vörös rózsa marcipánból !

 • bar-lev
  2018 szeptember 24
  11:21 de.

  Embert barátjáról…

 • Kedves Pista! Hívjad ”libsiknek” a nőnemű felmenőidet, miután a szerencsétlen leszármazottjuk után ítélve, nyilván libák voltak!

  Kedves Boda Marcsi! Hogy ez a kormány fasiszta-e, vagy sem, azt már régen megtárgyaltam és leíram egy tanulmányban a Hungarian Spectrum oldalon. Hogy mitől fasiszta a fasiszta az nem megítélés kérdése, hanem exakt feltételek teljesítésétől függ. Ez a Fidesz kormány már 2014-ben alaposan teljesítette, ha ugyan nem túlteljesítette a kívánt feltételeket. Ezért tehát arról, hogy fasiszta, vagy sem, nincs értelme vitatkozni. Kérem, olvassa el a cikket: http://hungarianspectrum.org/2014/11/27/sandor-kerekes-is-the-orban-regime-fascist-the-answer-is-yes/ Utána visszatérhetünk ehhez a beszélgetéshez.

 • Geyza

  igen ha „emberrol” van szo!!!
  de ok NEM emberek!!csuszomaszo galandfergek csak es akkor meg nagyon nagyon joindulatu vagyok!!

 • Bar-Lev :
  Próbáld meg viccre venni a figurát.

  Ez itt nem a valós Élet !

  Ezek itt csak nickek.

  ezektől nem lesz kisebb a nyugdíjj.

  Az majd (legalábbis itthon) csak jövőre csökkenhet,
  a Kormány mostani tervei szerint.

 • Geyza
  2018 szeptember 24
  6:10 du.

  IDÉZET tőled :

  „”””….Ideges lettél szaros-náci?….””””
  FINOM jelzős kapcsolat számodra!
  Meg kezdem összeszámolni az ilyeneket!
  Ha így van akkor neked kell tisztába tenned , mint kisnyilas,mert értel hozzá.
  Naponta jöjjön ki e szó a szádból üdvözletével!

 • tóth péter!

  Oda se neki,ugye a „stílus maga az ember”…..de ugye emberre és nem emberszabásúakról …beszélünk?!!!!
  Van pár erősen terhelt alak a fórumon,de Geyza kiemelkedik….közülük!!!!!

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 25
  2:38 du.

  TE pedig alámerültél
  Kár hogy nem érzed a szagodat

 • Geyza, vigyázz a barlevvel, mert még a végén te is mehetsz a „közösbe”, bármi is legyen az. Aztán majd nézhetsz a szemeddel…

 • tóth péter
  2018 szeptember 25
  11:01 de.

  Nyugodj le szépen szaros-náci.
  A nyilaskereszt árnyékában, ahol dagonyázol,
  igazán nem kéne ennyire remegned.Egymást bátorítjátok.

  Csürhe.

 • Kedves Kerekes!
  Elolvastam a hivatkozást az olasz származású elemző véleményét,a felmérésben résztvevők %-át stb.de ugye nem győzött meg…mert ugye itthon élek,ismerem a valóságot,tényeket,Orbán kapcsolatát a zsidókkal(egyház,rabbik,támogatás,új zsinagógák,Sorsok Háza…)amit már többször leírtam,meg azt is,hogy zsidó ismerőseim és barátaim hogyan is vélekednek az itthoni helyzetről,amiben én is képben vagyok!
  Sajnos az itt írogató és persze nem itthon élő uszító zsidó kisebbség igyekszik hamis,hazug képet alkotni az Orbán kormányról,és a magyaroktól,de ugye hiteltelenek!
  Jobb ha tőlem tudja,hogy a környező nyugati országokban valóban
  terjed az antiszemitizmus az ilyen elemeknek köszönhetően,amin ne csodálkozzanak!
  Szerencsére az itthoniak az ilyen hazug provokációnak nem dőlnek be….!
  Mindezt a reklám alatt,mert ugye triller,horror a TV-ben is van,de azok jó,ismert szereplőkkel,és élvezhetőek,nem úgy mint az itteni senki provokátorok,akik a zsidóknak sokat ártanak!

 • Amúgy antiszemitizmust írtam a „fasiszta” rágalmakra,de szerintem
  a gyengébbek is értik,amit közölni akartam…..
  Az egyébként a keresztényeknél jóval jobb körülmények között és biztonságban élő zsidókat illeti,ha veszélyben érzik magukat,nosza meneküljenek…..szerintem senki sem fog….pláne,hogy mellesleg az utcán élő hajléktalanok között sem
  fordulnak elő…!
  Na erről ennyit!

 • Almási Alma
  2018 szeptember 25
  3:15 du.

  Honnan veszed hogy van szemem?
  Miből gondolod hogy egyáltalán vagyok?
  Csak mert hogy gondolkodom, tehát vagyok?
  Nem gondolod hogy esetleg egy sorozat impulzus vagyok?
  A Világháló zegzugos drót-tekervényeiben? Hogy csak ott vagyok?

 • Boda

  eloirnad a zsidoknak mit tegyenek ill. tehetnek mi??
  te nyomorult senki!!!

 • Geyza
  2018 szeptember 25
  3:56 du.
  ez az önvallomásod jó: szemtelen vagy! az bizonyos, de emellett pofátlan is… és hogy be is vagy delejezve az is teljesen bizonyos… a szerelmi vallomásaid a bizonyítékai…honnan „vetted”, hogy szőrös vagyok és nem borotválom? próbáld ki! de mosd meg alaposan a nyelvedet előtte…
  még hogy impulzus… statikus gerjedelem, na az vagy!

  és állandóan kisülsz

  most megint le kell pucolnom a botomat, amivel megpiszkáltalak Elek elfelejtettelek!

 • bar-lev
  2018 szeptember 25
  5:30 du.

  tájékoztasd a bodát arról kik is azok akiknek előírná, mert nincs vele egyedül a pórgój teljesen képtelen dolgokat tud emme rasszról a nagy rasszista kiscsoportról… el vannak külön ülve is, hol ülnek? a kispadon? mint Bözsi néni és Mari bácsi Alsókerepesen a gangon?

  egyre kacifántosabb leszel… és ne feledd a közös faliújságodat még lejár a szavatossága

  hahahahahaha

 • Geyza
  2018 szeptember 25
  3:56 du.
  _______________

  Hát… ezek a szabványosított és teljesen felesleges szamárságaid egyes fórumtársak felé valóban eléggé gyanusak. De ÉN HISZEK. Tudnál te ezek helyett okosakat is írni. Ha nem lennél döglusta… 😀

 • Kedves Boda Marcsi! Ön összetéveszti a fasizmust a nácizmussal. Most nem érzem értelmét annak, hogy a különbségről felvilágodsítsam, érje be annyival, hogy a kettő nem ugyanaz és én nem nácikról, hanem fasisztákról írtam. Az orbán rendszer fasiszta a leírt okokból. Ennek a zsidósághoz semmi köze, a fasiszta pártnak is voltak zsidó tagjai és támogatói. Önt elvakítja az a feltételezés, hogy én mint zsidó békétlenkedem, holott a zsidósághoz kevés köze van annak amit írtam. Mint magyar vagyok felháborodva, mint magyar teszek-veszek a jó ügy érdekében és mint magyar tiltakozom az ellen, hogy Ön mint valami zsidó felekezeti csip-csup pertpatvart írja le a helyzetet. Ebből is látszik, hogy mennyire nem képes felfogni, hogy mi is történik valójában.

 • Kerekes

  az orbani fasiszta rendszernek semmi koze-(megha onnet is masolta,nagy peldakepetol!!)-az olasz valodi fasizmushoz!!
  abban ugyanis egy zsido se volt megturve!!
  erre hoztak lmetre az olaszok a bolzano-i lagert!!

 • almabor

  a „geyza” sosem fog odakerulni ahova te meg a tobbiek!!

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 25
  3:41 du.

  Hát igen, mert az
  „emútt nyo..izé kétezer” évben
  sűrűn előfordult hogy a csóringer
  tehetségtelen és lusta álkeresztények
  (olyanok mint amilyen te is vagy)
  a szorgalmasabb zsidókat kifosztották ,
  a nőiket megerőszakolták aztán gyerekestől
  legyilkolták őket.Te is képes lennél erre netagadd.

 • Bar-Lev + Alma

  NEMMM veszekedtek !!!

 • Rodeo11
  2018 szeptember 25
  9:42 du.

  Kezdesz belezavarodni saját magadba.
  Csak szólok..

 • Geyza
  2018 szeptember 25
  3:16 du.
  Igazán szeretem mikor önmagadról beszélsz,megmutatod ki vagy!
  A jelzős kapcsolat hál istennek most is ki jött a szájacskádból! Íze???
  ” Oda se neki” puttonnyal a hátadon te nem árnyék vagy hanem a fény az oldalon! Rengeteget dolgoztál érte és teszed nap mint nap.Járatod magad szépen lefelé , sárgaföld felső szintjén jársz.Innentől már csak mélységekbe ásod magad.
  De nagy örömmel üdvözöllek szépreményű hatalmas lélek!
  üdvözletével.

 • Bar-lev, olvasd el a cikket amit fentebb ajánlottam a fasizmus és a zsidóság ügyében és arról, hogy ki a fasisztra és ki nem. Utána visszatérhetünk a témához. Mindössze annyit jegyeznék meg itt és most, hogy ignorámuszoktól nem szívesen fogadok el kioktatást.

 • bar-lev
  2018 szeptember 26
  11:17 de.

  almabor

  a “geyza” sosem fog odakerulni ahova te meg a tobbiek!!
  __________________

  Képes lennél a Geyzát KITLTANI a jó helyekről?

 • Clara Bencsics Figyelo

  Kerekes Sandor

  2018 szeptember 26
  3:24 de.Fasizmus csak Egy helyen volt anno, Olaszorszagban! Muszulini vezetese alatt!
  Nacizmus , nem csak Nemetorsagban volt, de nagy ” sikere” volt Franciaorszagban is! Mondhatni, hogy egesz Europaban. Egyetlen helyen Nem volt, Angliaban! Chuchill nagy ellensege volt annak!

 • Clara Bencsics Figyelo

  Jot mosolygok mindig, mikor Orbant fasisztanak, diktatornak hivjak ellensegei. Van borton otthon az ellenvelemenyozoknek? Lecsukott egy embert is az ellen velemenyert? Akasztasrol nem is beszelve! Magam reszerol ket(2) diktaturat eltem at. A nacikat es a kommunizmust. Igaz, az utobbiban bortonben is volt reszem.

 • Tóth péternek és az új tárgyilagos hozzászólónak csak gratulálni
  lehet az igaz véleményükért,különösen Clara írása igazolja a kinti és az itthoni hiteltelen rágalmazók hazugságait!meg engem és a normális többséget!!!!!!!
  Köszönet érte!!
  Remélhetőleg páran…észhez térnek,illetve fedezékbe vonulnak,ha egy csepp eszük van!

 • Persze Clara is kap majd „hideget-meleget” szokás szerint(én már csak tudom…!!!)de remélhetőleg ez nem rettenti el és ezután is lesz mondanivalója!!!!!!

 • „Sajnos” Orbán nem fasiszta, mert akkor könnyű dolgunk lenne, tudnánk mire készülni.

  Ő a migránsválság kapcsán új világrendet hirdetett: az illiberális államok sikerét jósolta. Azt még nem tudja senki, hogy eszik-e vagy isszák? Oroszország, Törökország ezeknek a mintája. Ezek látszólag demokráciák, de igazából nem hasonlítanak az angolszász típusra.

  Kicsit hasonlítanak a 19. századi liberalizmusra, amely a középosztályt, a polgárságot képviselte. Akkoriban a munkásság nem volt politikai tényező.
  Abban különböznek, hogy az új középosztály erősen vallásos és nemzeti érzelmű. A ballib oldalra szüksége van, de nem engedi nagyra nőni.
  Még igazából senki nem tudja, hogy ez hova vezet. Az a politikus, aki elkötelezi magát ezmellett, az mindent egy kockára tesz fel, és hatot dob vagy vakot.

 • Kerekes

  nem olvasom el!!
  eleg az amit orban nyilatkozott korabban!!
  -„orban; a vilagtortenelembol az en legnagyobb peldakepem Benito Mussolini”-

 • Lefekvés előtt a szerencsétlen,alja Geyzának csak az azt üzenem,hogy az én Apám anno keresztényként zsidókat mentett,(amit már régebben leírtam)akik hálásak voltak és maximálisan kiálltak mellette (az ÁVH-s túlbuzgó részeg pribékeknél,egy hamis vád miatt)akikkel talán mégis volt kapcsolata a felmenőidnek?…Nagy szégyen a fórumnak, hogy az ilyen kétes multú,idióta és aljas uszítók rendszeresen rágalmazhatnak tisztességes embereket!
  De ugye a többség le se csinál téged,csak a hasonló és szintén
  terhelt népség támogat……Majd csak észreveszi valaki?!

 • Clara Bencsics Figyelo
  2018 szeptember 26
  4:25 du.

  Itthon mi is vigyorgunk ezen.
  Persze csak kínunkban.
  Czeglédy Csaba is.
  A börtönben.
  A felcsúti juhászról már
  ne is beszéljünk.Ő a temetőben
  alulról nem vigyorog.Még kínjába
  sem, csak szép csöndesen oszladozik.

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 26
  5:31 du.

  Hová „mentette” őket?
  Auschwitzba?

 • bar-lev
  2018 szeptember 26
  5:30 du.

  Ugyan hagyd el..
  Hitlertől is átvett egy sort,
  a demokrácia bukásával kapcsolatban

 • tóth péter
  2018 szeptember 26
  1:47 du.

  Megértelek.
  Kellemetlen ez neked.
  Erre is van orvosság:járj nyilas-nácik közé.
  Ott majd szépen beszélnek veled és hozzád a fajtársak.

  ITT viszont ennyi jár neked te büdös kis náci,
  A nyilaskereszt árnyékából ideszalajtva.

 • Almási Alma
  2018 szeptember 26
  2:49 du.

  Milyen tiltás
  Milyen „jó helyek?”
  Előrebocsátom:halat nem eszek!
  Csak akkor megyek ha van pacalpörkölt.

 • Geyza, elhiszem. DE MIERT VAN BORTONBEN AZ ILLETO!? ABBAN BIZTIOS VAGYOK, HOGY NEM AZERT, MERT ORBANT SZIDTA!

 • Geyza, elhiszem. DE MIERT VAN BORTONBEN AZ ILLETO!? ABBAN BIZTIOS VAGYOK, HOGY NEM AZERT, MERT ORBANT SZIDTA!
  En egy evet kaptam, mert azt mondtam az ikolaban, hogy nekem Sztlin nekem NEM isten! 17 eves voltam!

 • Sztalin

 • Na látod, kedves Figyelő!
  Sztálinról ma már akárhányszor elmondhatod nálunk is, hogy nem isten, semmi bajod se lesz, sőt… De azt már nem ajánlom, hogy Orbánról állíts ilyesmit… Na jó, felakasztani nem fognak, de hogy egyébként mi lesz veled, hát azért nem kezeskedik senki.

  A felcsuti juhász például azt mondta, Mészáros Lőrinc nekem nem isten, elindulok vele szemben a polgármester választáson! Aztán történt vele, ami történt…

  Szóval csak óvatosan.

 • Kerekes Sandor
  2018 szeptember 26
  1:50 du.

  Kivételesen barlevvel értek egyet, mert még az aszemita („zsidókérdésben” semleges) fasiszta rendszerekben se voltak a dísz-zsidók kipakolva a kirakatba.

  Kerekes úr, ne legyen olyan, mint az ostobán fasisztázók, akik olyanok, mint az amerikai veterán, aki negyven éve a „sárga ördögök” ellen harcol a vietnámi dzsungelben.
  Egy amerikai „demokratának” talán mindegy, hogy minek nevezi a világ másik felén található rendszert. Annak, aki benne él, talán nem meglepő módon nem mindegy.

  Érdekességképp még leírnám, hogy az illiberális államokban nem a munkásság és a kispolgárság (akik pl. Mussolini hívei voltak) tartja fönn az uralkodó osztályt. Épp ellenkezőleg, van egy dúsgazdag oligarcha réteg és egy felső középosztály, amelyik elég jól megél a rendszerből.

 • Geyza
  2018 szeptember 26
  6:48 du.
  A fajgyűlölő nem ide való4
  Gondolkozz el és maradj,vagy menj!
  Ami neked jó! mert azt érdemled!
  üdv.lélek

 • Kerekes

  kozvetlenul a „marcia sul roma” utan mussolini feketeingesei elkezdtek a zsidok,es kommunistak,szocialistak piszkalasait!!
  a zsidokat osszevertek,kiraboltak,es kiuztek a varosokbol videkre!!
  igaz hogy nem volt deportalas-(a naci megszallas elott)-de volt getto!!

 • Geyza

  mer szerinted en „veszekszem”?? pedig nem!!

 • Idióta Geyza!
  Szokás szerint nem érted amit írtam….(mert nincs agyad..).Apám biztonságos helyre mentette őket,akik később hálásak voltak az emberségéért!!
  Valóban kezdem azt hinni,hogy a te szüleid esetleg nem voltak ilyen szerencsések ,ha nem ittak,akkor netán „megjárták” a tábort
  és te már az állapotuk miatt eleve terhelten születtél?….
  Persze nem tudom…de nem is érdekel,meg a selejtes eredmény= te sem!

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 27
  12:47 du.

  Értem.Világos:
  Tehát jóatyád valami zsidókat mentett
  „biztonságos helyre”, vagyis külföldre.
  Egyszerűbben szólva:részt vett az ellenállási mozgalomban.

  Háát..kisanyám… ))))
  erről egy régi Hofi vicc jut
  az eszembe még a Kádár-korszak sűrűjéból:

  -Mondja elvtárs, volt maga partizán?
  -Nem, de már készül róla a papír…

 • Geyza !

  Miklos Banfi
  2018 szeptember 23
  10:09 du.

  NE dícsérjé’ me még elbízom magam DDDDDDDDDD

  ——————————————————–

  Hát kedves Geyza, Bánfinak pedig igaza van – én má’ nem egyszer írtam hasonlót!
  Van stílusod(ha akarod) van humorod(óriási adomány) van eszed és vannak ismereteid – mindezt jól szoktad „bevetni” – nem egyszer elismeréssel olvasom a hozzászólásaidat! Eddig oké! De, hogy mi szükséged van arra, hogy pl Bodát rendre „kioszd” azt végképp nem értem: ez ugyanis nem vita, amit folytatsz vele, Bodával láthatóan nem lehet vitázni, beszélgetni, és még vannak páran akikkel nem lehet, ezért nem is kell, mert nincsenek azon a szinten, hogy értsék mit jelent egy véleménycsere, mit jelent írásban beszélgetni valakivel akár egyetértetek akár nem, ráadásul a természet adta hiányosságokat még vastag elköteleződéssel és pártpropagandával is tetézve! Ezért reménytelen próbálkozás elmagyarázni bármit, a csak simán beszólogatás meg egy idő után téged is menthetetlenül elsodor az ár! Ne hagyd magad, ússzál vissza közénk, itt a helyed! -:)))))

 • Idióta!

  Itthon falazott nekik,(biztos helyen)közülük többen itthon maradtak,túlélték…míg mások ,akik tudtak külföldre menekültek…
  de ugye talán nem kell részleteznem,meg esetleg részletes önéletrajzot írnom,magamról vagy a családomról egy ilyen talán kétes származású,vagy csak később lealjasult ködösítő senkiházinak mint te?….
  A mi családunkban se idióta,se bűnöző nem volt!
  Nem érek rá tovább,vedd be a gyógyszered,vagy igyál tovább….

 • Apám nem volt ellenálló,csupán egy becsületes keresztény ember,aki történetesen zsidó honfitársain is segített(ami mellesleg nem volt veszélytelen)amiért sokan tisztelték!!!
  Tudom a becsület nálad ismeretlen szó, fogalom…….
  Jó film van!Dugulj be!

 • Kedves Kerekes Úr!

  A napi hírekben(TV)és újságokban arról tájékoztattak itthon,hogy
  Szíjjártó Péter most volt kint Amerikában egy antiszemitizmussal
  foglalkozó konferenciám,ahol tájékoztatta a részvevőket,hogy itthon elítéli a kormány és az emberek is az antiszemitizmust,jó a kapcsolat a zsidó egyházzal,rabbikkal,holokauszt emléknap volt,zsinagógák felújítása folyik,nem mellesleg az izraeli
  kormányfő mindezt elismerte!
  Mindez azért is lényeges,mert annak ellenére,hogy Európában nálunk él a legtöbb zsidó ,de békében,jólétben,biztonságban,míg
  a környező országokban ezzel ellentétben erőteljesen terjed az
  antiszemitizmus…..érdekes?…..talán azért,mert Soros a hazájának és a zsidóságnak a legnagyobb árulója,(elvetemült kétes zsidógyűlölő muszlimok betelepülésének támogatója,jó pénzért..) amire „rásegítenek” a kinti és itthoni alaptalanul provokáló zsidók,akiknek a vallásukhoz,hitükhöz semmi köze,csupán az elvakult és alaptalan gyűlölködéshez,persze politikai okokból!
  Ha itthonról „aggódik” talán előbb-utóbb rájön….,hogy ez a kormány és a magyar nép nem fasiszta….!

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 27
  3:30 du.

  Marcsi, példát vehetne az Apjáról, ha az így igaz amit beszél róla.

  Az apja idejében démonizálták a zsidókat, göbbelsi propagandával csúffá, szörnyetegekké formálták és üldözték őket. Apja keresztényként nem ült fel a lóra és segített a más vallású zsidó üldözötteknek. Ma a más vallású muszlim menekülteket démonizálják és göbbelsi propagandával üldözik őket és festik le igaztalanul mindegyiket elvetemült ördögnek. Ma a hatalom még csak a Tiszába fullasztja őket, Tranzit Zónában bezárva, priccsen fektetve – aka ghetto – verik, éheztetik őket. Lehet, hogy holnap tömegével gyilkolják meg, és maga még mindig az állami propagandát követi Apja helyett. A párhuzam kézenfekvő, csak még időben nem járunk egy esetleges „végső megoldásánál”. Így nincs képessége észre venni az idők szavát.
  Ön és az apja, valamint az apja kereszténysége és az ön „kereszténysége” között viszont teljes az ellentét. Példát vehet az Apjáról!

 • Reklám alatt..de nem mellékesen!MINDENKINEK!!!!!
  Remélhetőleg a tisztességes,tájékozott és normális emberek (kint és itthon is) olvassák a hozzászólásaim,és leírják a véleményüket?…főleg
  azért,hogy cáfolják a valótlan,és uszító állításokat!!!

 • Besancon!

  Nos Geyzának se humora,se esze,se stílusa,se modora,se valós ismeretei nincsenek…(persze nincs egyedül),de azért nagyon hálás lennék,ha meggyőzné
  őt,hogy álljon le,ne írogasson nekem baromságokat,ugyanis csak saját magát és a hasonlóakat égeti…nem kicsit,hanem nagyon!

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 27
  3:30 du.

  Szerinted érdekel bárkit is mi volt
  vagy mi nem volt az apád? Te idióta némber.

 • Besancon
  2018 szeptember 27
  3:04 du.

  Igazatok van,
  de szórakoztat engem
  ahogy tehetetlenül vergődnek
  véleményem súlya alatt.Most akkó szadista vok ?

 • Értjük Kisboda.
  Szóval apád,böcsületes
  keresztény jómagyarember módjára
  biztonságosan kijuttatta azokat a zsidókat,
  akiket ismert Auschwitzba. Háát..én nem vágnék fel ezzel…

 • Boda

  az amit es ahogy Apas tett az CSAK es KIZAROLAG az O erdeme!!
  NEM a magae!!!nem is lesz a magae SOHA!!erre ne appellaljon itt!!felesleges!!

 • boda ertekezese-(hagymazas alomvilagabol!!)-a zsidok vallasossaganak megkerdojelezese kijelento modban,-(„provokalo zsidok akiknek a vallasukhoz,hitukhoz semmi kozuk”-boda mar csak tudja sooot mindenkiknel jobban…meg a zsidoknal is!!)-egy aljas es ujabb provokacio!!
  ezzel arcul csapja a sajat Apjat aki allitolag zsidokat rejtegetett!!ketlem erosen ezek utan ezt!!!
  boda egy burkoltan-(nagyon ugyesen)-zsidozo akarki!!
  elottem mar regen leszerepelt ez a barom liba,azzal amikoris azt fejtegette itt a KMH-n vogy voltak 44-ben „tisztesseges jo zsidok is”!! nyilas retorika!!
  nekem ebbol a hulye tyukbol untig eleg ennyi!!
  lehet sertodottet jatszani!!

 • Hazay Lámpa

  ———————————
  “Sajnos” Orbán nem fasiszta, mert akkor könnyű dolgunk lenne, tudnánk mire készülni.

  Ő a migránsválság kapcsán új világrendet hirdetett: az illiberális államok sikerét jósolta. Azt még nem tudja senki, hogy eszik-e vagy isszák?
  ——————————–

  Te hazay Sötétség

  Attól hogy te nem vagy képes a fától az erdőt látni vagy fordítva, tökmindegy, attól néhány milliónak van annyi sütnivalója a fejében, hogy tudják.
  Vagy csak királyi „többest” használsz?

  Ahelyett hogy elgondolkoznál, megpróbálnád megérteni, hogy mit mondanak neked, inkább a benned bujkáló irigységnek adsz teret – ami most még éppen az „értelmiség” ellen irányul.

  Nem akarnál egyszerűen csak értelmes lénnyé változni? Mi vagy ki akadályoz meg benne?

  Olvasd el másik kommentemet egy másik cikknél, ahol leírtam neked a répák és a disznók esetét!
  Ja, répa akkor, ha egyenesen nő lefele, ha meg mindenfele gumók lesznek rajta, akkor valami krumpli-féle

 • Szerencsétlen bar-lev!

  Soha nem mondtam,hogy az én érdemem lenne,amit Apám tett,csak válaszoltam Geyza mocskolódására…..én meg ugye 1948-ban születtem,így evidens,hogy se segíteni,se ártani nem tudtam
  anno a zsidóknak.
  Remélem felfogta?…bár nem vagyok benne biztos….mert maga sem
  100-s..,mint itt többen!
  Részemről a témát befejeztem!

 • Szerintem hagyjuk Boda apját. A múlt változtatható, sosem tudjuk meg a jellemtelen Boda kétes származását (igy kell irni, ugye Marcsi?). Korát nézve nem is élt akkor, csak meséli a hallomást.
  De ha igazak is édesapja hőstettei, aki a felmenőire büszke, olyan mint a krumpli. Az értékes a föld alatt van. Lehet Boda apja értékes volt, sajnos ez az érték nem örökölődött. De azért jó dolog, hogy az idő múlásával mindenki zsidómentő lett. Inkább hagyjuk a felmenőket.

 • Kerekes Sandor Látom megfogtad sőt meg is értetted a lényeget amiről írtam . Apropó. Ez nem Kanadai Magyar Hírlap. Ez egy Magyarországot mocskoló szennylap!Nézzetek szét mind akik itt vagytok, habzó szájjal acsarkodtok. Biztosan ebben a korban ez okoz kielégülést!További jó mocskolódást.

 • Christopher Adam

  Pista,

  és ha látta volna, hogy milyen csúnyán „mocskolták Magyarországot” a kanadai magyarok lapok a Kádár korszak idején…

 • Kenny
  2018 szeptember 28
  5:33 de.

  Szerintem sem gilt a néhai rokonságot féltéglaként használni, és azzal verni a mellünket, de azért érdekes, hogy B. évek óta irkál ide mindenfélét, de az apuka hőstetteiről eddig nem esett szó! Ellenben Figyelő gyakran említette, hogy édesanyja egy zsidó lányt bújtatott – csak nem innen az idea?

 • Geyza! Nem vagy szadista, csak láthatóan jó idegállapotban vagy! -:))))

 • Besancon Ha ráérek, megírom az emlékeimet. Még nem tudom, zsidómentő legyek vagy partizán. Szerinted? De az biztos, hogy Dózsa László én leszek. Remélem nem veszik észre, hogy 58-as vagyok. Akkor bukta. De miért pont én buknék bele?

 • Azt valaki tudja, hogy a családbarát kormánynál miért kerül a rota vírus elleni oltás 21 000 forintba, az agyhártyagyulladásé 40 ezerbe? Vagy elég megszülni, életben tartani már nem kell a gyereket? Tud valaki olcsóbbat, vagy legalább megmagyarázná. Fidesz fanok előnyben.

 • Pista

  ja kerem!!ugy kellene viselkedni kulfoldon is-(bruxellesben es strasbourgban is!!!)-hogy ne legyen ra precedens ertek!!
  marpedig az orbani fennhejazo hozonges az eu parlamentben………okot ad a nemtetszesre!! de mondok jobbat lattam magyarokat-(nem ciganyok meg mielott pofazna!!)-akik „oregbitik” magyarorszag hirnevet-(ami jo szennyes!!)-azzal hogy hozongenek,gyulolkodnek,ocsarolnak,orditoznak,lopnak, verekedest szitanak,koldulnak,stb-stb!!
  van boven okunk ugy kezelni oket ahogyan ok minket!!
  ez tetszik vagy sem……………igy is marad!!
  lehet obegatni,;-„jààààjjj hààà bàncsàààk a szgiiiny màgyàrt”!!

 • Christopher Adam

  jot rohogtem!!!!!
  koszi!! reg lett ilyenjo kedvem delutanra!!

 • Besancon!

  Nagy tévedésben van (vagy nem emlékszik….)már régebben (és ugye gyakran!)is jelentek meg a zsidókkal kapcsolatban cikkek,akkor jóval részletesebben írtam Apámmal kapcsolatban tényeket,(nem egy,hanem több emberen segített!)meg mostanság is többször a családom és jómagam nézeteiről,így nem ismételgetem feleslegesen,pláne olyanoknak,akik az alaptalan gyűlölködésükkel,hazugságaikkal a legtöbbet ártanak a valóban tisztességes zsidóknak,mert ezzel csak fokozzák az antiszemitizmust ,de nem itthon,hanem a nyugati országokban!
  Itthon béke,jó kapcsolat van az egyház és kormány,de a különböző vallású emberek között is!
  Egyébként az itteni gyűlölködők felmenőinek a (kummunizmusban,?…)ill.a régi „szép szoci” időkben történő
  „hőstetteiről”valóban nem olvashattunk…..pláne az 56-os ról…,ami ugye nem véletlen,és ezen a fórumon nem is csoda…!
  Az sem mellékes,hogy kik is írogatnak ide?…..Senkik!!!!!Akiknek
  nem tartozom elszámolással,vallomással,akik ismerték a szüleimet és engem azok tudják, kik voltak és ki vagyok!
  Egyeseknek talán még mindig a vérükben van a „vallatás”?….
  Ez számít!

 • Egyébként szerencsére sok náci bűnös nyerte el méltó büntetését nemzetközi és itthoni bíróságon,(míg a kommunisták bűntetteiről
  nem igen lehetett hallani,az ÁVH „hőstetteiről” sem..)addig sok
  ÁVH-snak sikerült az 56-os FORRADALOM idején meglógniuk a jogos népharag elől,a maradék,meg itthon úszta meg és akik még élnek
  lapítanak….!
  Jó lenne olvasni róluk is egy cikket,(ami ezen a fórumon elképzelhetetlen….)de ugye a rendszerváltásig abszolút biztonságban voltak,mára meg „elévültek” a rémtetteik(??)…..kivéve sok túlélő áldozat emlékezetében…..

 • Boda Marcsi Szinte az egész magyar sajtót a Fidesz vezényli. Ne várd, hogy a KMH a te szájízed szerint írjon. Ha eljön az az idő, az az újság halála lesz. A KMH felébreszteni akar téged a Csipkerózsika álmodból, nem elaltatni.

 • Szerencsétlen Kenny!

  Nincs okom hazudni,én igazat írtam,büszkén és tisztelettel emlékezem az Apámra,amit ugye itt nem sokam tehetnek meg…..
  Mellesleg később fiatal gyerekként személyesen találkoztam a megmentett ,kedves( a főleg tisztességes,normális és hálás zsidó
  családokkal,kivéve, akik külföldre távoztak,meghívták Apámat vendégségbe,aki sajnos súlyos betegsége miatt nem tudott élni a meghívással!
  Ilyen (magához hasonló) itt írogató hazug,gyűlölködő zsidókkal szerencsére sem régen,sem most most nem találkoztam!
  Ugye nem csak aljasak, hülyék?!!!!hanem a népük,vallásuk szégyenei is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Kenny!

  Nagy tévedés,bőven vannak baloldali szennylapok,amelyek öntik a hazugságokat,aki itthon él az meg is győződhet róla,aki meg kintről írogat,annak előbb illene tájékozódni ,ha nem megy esetleg „bedugulni”,mert csak még jobban leég……!
  Itthon teljes sajtó és szólásszabadság van szerencsére,minden hazug híresztelés ellenére!
  Az is nagy szerencse,hogy a kormány és a többség nem dől be a mocskos (kétségbeesett…)baloldali provokációnak!

 • Kenny!

  Ne haragudj, ha esetleg durvább voltam a kelleténél,de a hazug rágalmak miatt kissé begerjedtem(azt hiszem jogosan)de vége!
  Amúgy ITTHON(!!!)én nem álmodom….(mint kint egyesek feleslegesen a csodáról….)ébren vagyok és tapasztalok!
  Na részemről, amit akartam megírtam,most igyekszem kikapcsolódni,értelmes szórakozást választani a felesleges,értelmetlen politikai szócsata helyett!!!

 • pista!

  Teljesen igazad van…..de csak égetik magukat és szerencsére semmi sem múlik rajtuk!

 • Boda Marcsi Nem hiszem, hogy szerencsétlen lennék. Annak tüntem? Pedig a tenyerén hord a sors, szavam nem lehet. Így maradjon. 🙂

 • Kenny!
  Őszintén örülök,hogy tenyerén hord a sors,de akkor miért csatlakozol az itthoni hazug gyűlölködőkhöz??…
  A Te dolgod,de ugye sem Te sem ők nem változtatnak semmin…csupán égetitek magatokat!
  Egyébként köszi …én is teljesen jól és biztonságban vagyok ebben a „szörnyű országban”!

 • Amúgy Kedves Kenny!

  Én nem hazudozom,mint itt sokan és főleg nem vádaskodom alaptalanul,tájékozatlanul!

  Mellesleg a korábbi gyalázkodó leveledre,csak azt tudom mondani,hogy amit Apámtól és magamról írtam az igaz,és ugye nem képzeled komolyan(?),hogy a leszerepelt,hiteltelen ellenzéki pártfogóidnak szeretnék „hízelegni,kedvében járni???”(parlagiasan benyalni..)akik itthon labdába sem rúgnak..? Miért is tenném?Én szerencsére nem vagyok „érdekember” mint itt többen!
  Azt hiszem (remélem)az előző „hozzád szólásom „után ezen elgondolkozol és legalább saját magadhoz őszinte leszel…akkor is ha netán nem vagy képes bevallani…..(bár nem lennél kevesebb,sőt…)
  Na erről ennyit!

 • Az az igazi,amikor valaki az őszinte véleményéért(vallomásáért …)nem vár ellenszolgáltatást!….. egyszerűen csupán igazat mond!
  Na ezzel kéne egyeseknek megbirkózni….felfogni!

 • Boda Marcsi Sajnos megint visszautasítom a „gyűlölködő” vádat.
  Ha mégis találsz gyűlölködőt itt, akkor meg kellene nézni miért olyan. Oka van, csak Te nem látod. Hazugságot pedig általában a kormányoldalon tapasztalok, mondjuk 90-10 arányban?
  Azért mert neked jó, az országnak nem jó, nekem meg nem elég az, hogy nekem jó. Szeretném, ha a magyaroknak lenne jó.
  Ha jó lenne, nem lehetne fillérekkel megvenni a szavazatukat.
  Neked ne haragudj, már mindegy. Neked nem kell bölcsöde, óvoda, iskola, munkahely. megvan a lakásod, a nyugdíjad, reméled, ez így marad. Kórház kellene majd, akkor majd kicsit meglepődsz, de majd megmagyarázzák.
  Mesélek, jó? Belfastban volt egy 300 éves csodálatos épület. Évszázadokon keresztül csiszolták, festették, karbantartották, csillogott, villogott. Azután két hete egy szörnyű reggelen kigyulladt és porig égett.
  Most éppen Európát készül felgyújtani egy felelőtlen banda, saját hatalmától megrészegülve. Szerinted ez nem elég nagy baj?

 • Amúgy ugye minden híresztelés ellenére ,ugye maradtak szép számmal baloldali hiteltelen lapok(például a híreszeléssel ellentétben az állítólag megszűnt Figyelőnek is írtak cikket a napokban)meg ugye létezik a HVG,Népszava,Vasárnapi hírek és még pár szennylap( a teljesség igénye nélkül) amit én és sokan nem veszünk meg(a csődbe ment Népszabadság a gyengébbek kedvééért,Gyurcsányék miatt,míg a Magyar Nemzet a bosszúálló Simicska miatt szűnt meg….)
  Na mára ennyi,majd ha lesz időm,és kedvem megírom az ezzel kapcsolatos véleményemet,itthoni helyzetet!
  Most nem érek rá!

 • Marcsi! Maga soha nem gondolkodik el azon, amit pl Kenny mond? Vagy bárki hogy lehet igazságalapja másoknak is MAgán kívül?!
  Például megvizsgálhatná azt, hogy a magyar sajtótermékek hogyan épülnek fel a piacon. Ha egyszer is elgondolkodik és veszi a fáradtságot, akkor például objektív képet kaphat arról, hogy hány embert érnek el a központi irányítás alatt álló sajtótermékek szintúgy mint a ellenzéki, vagy függetlennek mondott sajtó területi leosztásban, és azok milyen bevételi forrásból gazdálkodnak. Különös tekintettel azon kritériumokra, hogy állami támogatással, esetleg állami „hirdetésekből” finanszírozva, vagy piaci alapon jutnak bevételhez?! Ebből le tudja szűrni, hogy melyik oldalról mennyi híranyag jut el a magyar emberekhez. Próbáljon meg egyszer egy objektív tényeken alapuló vizsgálatot az érzelmi elköteleződése helyett – már csak a beszélgetőpartnerei iránti tiszteletből sem lenne utolsó, ha szubjektivitását néha próbára tenné, mert a gondolkodás nem szégyen sőt az intelligensek alap ismérve.

 • Boda Marcsi Ha pontosítanál, hol gyaláztam édesapádat az hasznos lenne, mert én nem csináltam ilyet.
  A gyalázkodás az, mikor alkoholistázol valakit, akiről nem tudhatod, hogy alkoholista csak gondolod. Mikor valakit hiteltelennek nevezel, mikor nem az, csak szeretnéd elhitetni. Ez a gyalázkodás. Esetleg mikor ingyenélőnek neveztél?
  Az általad használt szavakat használtam, nem tudom, hogy lehetne az gyalázkodó, hiszen Te soha nem gyalázkodsz. Igaznak kell lennie, hiszen Te mondtad, és Te sosem hazudsz. Ezt is Te mondtad.
  Nem tudom, kire gondolsz itt, aki hiteltelen és leszerepelt ellenzék, mert nem látok itt olyat. Segítenél ki és miért? Azt sem tudom, nálad mit jelent a „hiteles” és „leszerepelt” szó, miután ezerszer hazugságon kapott és már több választáson „leszerepelt” kormányod tagjait „hitelesnek” és nem „leszerepeltnek” tartod, így felettébb érdekes e két szó értelmezése nálad.
  Látásmódod szerint mindenki akinek nem tetszik kormányod finoman szólva kétes viselkedése, az mind hiteltelen és leszerepelt, az ország több mint fele. Ez már a nagy számok törvénye alapján is butaság. Ne gyere a kétharmaddal, mindig jó voltam matekból.
  Miért lennék én hiteltelen, mikor sosem sikerült nektek hazugságon kapni, pedig néhányan régebben nagyon igyekeztek?
  Leszerepelt sem lehetek, hiszen sosem szerepeltem egyetlen párt színeiben sem. Akkor?
  Az állampolgári vizsgálat miatt egy évig nyitott volt a Facebook oldalam, könnyű volt ellenőrizni, hogy nem hazudok.
  Ha viszont nem vetted a fáradságot az ellenőrzésre, akkor kénytelen vagy hitelesnek elfogadni.
  Az lehet, hogy néhány (mind?) ellenzéki politikus hiteltelen és leszerepelt, de ez vonatkozik kedvenceidre is, de Őket ez nem akadályozza az uralkodásban, Téged meg a korlátlan imádatban. Szerinted Orbán Viktor hányszor hazudott bele az arcodba? Hány hazugság kell, hogy hiteltelenné váljon nálad? Persze mondhatod, minden politikus hazudik, az a munkája. Jó, rendben, de akkor a Fidesz mitől is hiteles?
  Támogatóim itt pedig nincsenek. Kedves barátnőm (remélem vállalja) „találom” a DK pártoló tagja, én egy Ír Jobbközép-liberális-konzervatív és keresztény demokratikus politikai párt szinpatizánsa vagyok. Elég messze vagyunk egymástól, nem? Egyben értünk egyet nagyon, hogy Magyarország nagyon rossz uton jár. Miért kellene hallgatnunk?
  Remélem belefértem a reklámba. 🙂

 • Boda Marcsi
  2018 szeptember 30
  2:56 du.

  Te nem „öszinte” vagy hanem pofátlan.
  TE egy pofátlan hazudozó pártkanca vagy csupán.

 • HunCanada
  2018 október 1
  7:08 de.

  Ne mondj neki ilyen szavakat
  és egy mondatban több fogalmat
  mert úgysem érti meg.Ő csak egy párt-szócső.

  Felül betöltik neki a „tartalmat” alul meg kijön belőle.
  Szépen, kereken, ide tottyantja azokat a büdös „tartalmakat”.

 • Kenny
  2018 szeptember 28
  9:16 de.

  „Besancon Ha ráérek, megírom az emlékeimet. Még nem tudom, zsidómentő legyek vagy partizán. Szerinted?”

  És mi van ha mind a kettővel operálsz egyszerre – valamelyik csak bejön? -:)))) Dupla dicsőség, biztos ami biztos alapon! Szerinted hányaknak tűnne fel? Az 58-as születést pedig nem kell hangoztatnod – na jó mi egy páran tudjuk, de szerintem 3-4 hét és ez az info is törlődik az agyakból, akkor aztán megdicsőülhetsz – eljön a te időd! Elvégre szemesnek áll a világ, mert ha valaki aki kb három napot töltött 2006-ban Magyaro.-on leírhatja, hogy ő a „Gyurcsánykort” is átélte, akkor miért ne lehetnél te magad akár Dózsa László? (Itt most kb 15 felkiáltójel következne, de nem akarok Bodától „plagizálni” így tekints el tőle!) -:)))

 • Kenny
  2018 szeptember 30
  4:03 du.

  „..Most éppen Európát készül felgyújtani egy felelőtlen banda, saját hatalmától megrészegülve. Szerinted ez nem elég nagy baj?”

  Nem Kenny, ezt rosszul látod – ez dicsőség! Mert mi aztán nem hagyjuk magunkat, mi majd megadjuk „a megfelelő választ mindeninek”, mindent jobban tudunk/látunk! Sőt ahogy pénteken reggel az elsőszolga búgta a szokásos heti rádió interjúban majd „odasuhintunk!” Tehát nyílt színen, élő adásban fenyegetőzött Magyarország miniszterelnöke a velük /vele egyet nem értőkkel szemben!

 • Besancon A képességem megvan a magyar rádiók vételére, de hajlandóságom nincs. Már a Bartókot is töröltem a listáról, elviselhetetlen (még Bartók?). Nagy ritkán az M4, de csak hang nélkül. Ritkán, egyre ritkábban. 🙁

 • Kenny
  2018 október 1
  5:31 du.

  Én sem hallgattam a minielnököt – rádiót ritkán hallgatok, talán csak a kocsiban, ott is általában a Klasszikot ha hosszabban autózom, vagy a Retrot ha csak ide oda megyek városon belül, mert néha vannak jó számok (régi) plusz hírek, útviszonyok stb – ennyi elég is! Érdekes, hogy épp a napokban beszéltük a férjemmel, mennyire leszoktunk az otthoni rádiózásról- vagy a TV (háttér info) vagy a számítógép működik, gyakran mindkettő, közben tesszük a dolgunkat nincs miért bekapcsolni, minden hír, információ, történés eljut hozzánk valamelyik zajkeltő szerszámon keresztül! Régebben volt a konyhában – étkezőben mert csak akkor volt módom hallgatni ha a házi munkát „röghöz kötötten” végeztem, de 1. egyre kevesebb időt töltök ott, mert valahova mindig sietek, valami mindig sürgős és leszoktam a kényelmes konyhai szöszmötölésről, ha itthon vagyok a munkám miatt többnyire a gép előtt ülök, vagy az asztalomnál, de keveset vagyok itthon, és akkor meg egyszerre csinálok mindent, így aztán rendre kimarad az itthoni rádiózás! Szóval pár év alatt nagyon átformálódott az életvitelünk, hiányzik is nagyon amikor nyugiban ültem a sarokban a lámpa alatt, nem volt ennyire általános a TV (adásszünet volt) és a számítógép sem játszott ekkora szerepet az életünkbe! De, hát ez van, változnak az idők és benne változunk mi is!

  Visszatérve a minie.- pénteki rádiós szerepléseire, a Tv adók híradásaiban meg egyéb műsorok (beszélgetések viták) bejátszásaiban rendre felelevenítik és bevetítik a kritikus vagy szóban forgó ominózus részleteket, nem beszélve a netről, ahol még szinte el sem hangzott az interjú és máris
  a legkülönbözőbb cikkek jelennek meg, hozzák videóval stb Szóval a minie. hetente egyszer péntekenként reggel szokott igét hirdetni a közrádióban (?) ahol mindig az aktuális agymenéseit búgja bele a mikrofonba, az állandó mikrofonállványa előre megbeszélt kérdéseire „válaszolva” De értsd szó szerint a búgást, mert általában úgy néz ki és rendre olyan a hangja mint aki átmulatta az éjszakát, és épp egy vidéki lagziból tart hazafelé a hajnali órákban, átöltözni, kimosakodni már nem volt ideje, a nyakkendőjét alighanem valamelyik rózsabokor alján vesztette el úgy éjfél magasságában – de mindegy, jönnie kell, mert hívei várják a heti ígéreteket, jóslatokat azaz a „nagyotmondást!” Nos, legutóbb az „őt támadóknak” válaszolt, azaz mindazoknak aki a mértéktelen és luxus költekezésére, röpködésére kérdeztek rá, ill. a S. jelentéssel kapcsolatban üzengetett mindenkinek mindenfélét, beígérve az „odasuhintást” a „nem maradunk adósok a megfelelő válasszal” stb stb szóval úgy látom, hogy totálisan elvesztette a mértéket, mára már abszolút kontroll nélküli, kormány és párttársaival együtt, már a látszatra sem ad! Egyértelműen és nyíltan fenyegetett mindenkit akit bármi oknál fogva önmagával szemben állónak ítél! Rövid, tömpe ujjaival a felpüffedt arcbőrén matat, hol a szája körül, hol a halántékát nyomkodja, hol a nyakát babrálja, és eközben úgy beszél, olyan hangon és olyan előadásmódban, mintha nem „az ország népéhez” hanem a lagzi után ott rekedt valamelyik haverjának mesélgetné a „kiakadásának” tárgyát!
  Dől belőle az alaptalan vád, és támad, harcot ígér, majd összegzi az általa összehordott dolgokat, sunyi módon csúsztat, és teszi mindezt annyi és olyan beszédhibákkal, hogy ha nem tudnám, nem ismerném a fogalmazási kultúráját, „tehetségét”, lehet nem is érteném, mit mond!
  És ez a szánalmas, áporodott külsejű, önnön nagyságába és csalhatatlanságába beleszédült „bulibáró” ma Magyarország miniszterelnöke!

  Különben megnéztem, az M4 sportadó, ott még talán elmenne a hang!

 • Besancon Sajnálom. Nem irigylem Tőletek.. 🙁