Gajdics elvtárs toleráns ember — A kutyaszarhoz hasonlította a meleg magyarokat

2019 április 4 8:05 de.19 hozzászólás

Gajdics Ottó toleráns ember. Ezt onnan lehet tudni, hogy ő maga mondta saját magáról. Az Echo tévéből a Hír TV-be menekített Sajtóklubban a melegek kapcsán beszélt erről a nemes tulajdonságáról a Szabad Föld (korábban: Magyar Idők) főszerkesztője, s állítását rögtön egy érdekes megfogalmazással is alátámasztotta.

„Mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk. Együtt tudunk élni velük, úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak föl sem rúgjuk őket, éljenek úgy, ahogy akarnak, csak bennünket hagyjanak békén.”

Ezt mondta a nagyon toleráns Gajdics Ottó. Pedig, bele is lövethetne a melegekbe, követelhetné a betiltásukat, vagy a kitiltásukat mindenhonnan, de nem: a mi jó Gajdicsunk megelégszik azzal, hogy száraz kutyapiszokhoz hasonlítja őket.

Mielőtt továbbmennénk, érdemes emlékeztetni arra, hogy Gajdics Ottó valamikor elvtárs volt. Legalábbis abban az értelemben, hogy ő volt a nyíregyházi főiskola utolsó KISZ-titkára. (Gyengébbek és egészen fiatalabbak kedvéért: a KISZ a Kommunista Ifjúsági Szövetség rövidítése). Nem kell rögtön rosszra gondolni, vagyis, hogy ő is ugyanolyan köpönyegforgató volna, mint sokan a társai közül. Épp ellenkezőleg: a pártállamban az volt a szokás, hogy a rendszer úgy számolt le a legádázabb ellenségeivel, hogy kinevezte őket KISZ-titkárnak. Van olyan is, akiből párttitkár lett, de Gajdiccsal kegyesek voltak az elvtársai, beérték azzal, ha KISZ-titkárként vészeli át az egypártrendszer embert próbáló utolsó éveit.

Mozgalmi zsargonban: belülről bomlasztotta a rendszert.

Mentségére legyen mondva, akkor még nem tudhatta, hogy Kádár rendszere nem tart örökké, jön majd a rendszerváltás, és attól kezdve ő már nem kommunista lesz, hanem keresztény és konzervatív. No meg fenemód toleráns, aki nemcsak a melegekkel tud együtt élni, de még a kutyapiszokkal is. Meg a gyűlöletkeltőkkel. Valamint azokkal, akik lopnak a közvagyonból, diktatúrát csinálnak egy demokratikus országból.

Ennyire talán mégsem kellene toleránsnak lenni, Gajdics elvtárs. Különös tekintettel a kutyapiszokra: azt ugyanis tisztességes kutyatartók még az árokparton sem hagyják ott.

19 hozzászólás

  • és akkor még nem is vagyunk Brunei ben ahol most lett új törvény a langyosakat és melegeket halálra kövezik

    akkor a gajdics az egy szamár itán us hozzájuk képest

    de nincsenek ezzel egyedül a torontoi gay parade ról a a feketék is emberek mozgalom kitiltotta a gay rendőröket ha egyenruhában akarnak csókolózni

    csak a rasszizmus meg a végtelen emberi butaság

    közben nefeleggyük

    Indulj az útra és vissza se nézz!
    Múltad a fájó, bús ezer év.
    Rád ragyog végre a fényteli nap,
    Boldogan, vígan zengd hát e dalt.

    Április 4-ről szóljon az ének,
    Felszabadulva zengje a nép.
    Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
    Felszabadítónk hősi nevét!

    Április 4-ről szóljon az ének,
    Felszabadulva zengje a nép.
    Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
    Felszabadítónk hősi nevét!

    Dörgött az ágyú és zúgott a nép.
    Vérzett a föld és zengett az ég.
    Győzött a Szovjetek hős serege
    Századok könnyét így mosta le.

    Április 4-ről szóljon az ének,
    Felszabadulva zengje a nép.
    Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
    Felszabadítónk hősi nevét!

    Április 4-ről szóljon az ének,
    Felszabadulva zengje a nép.
    Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
    Felszabadítónk hősi nevét!

  • Gajdics a diktatúra neveltje, ma is egy párt rendszerében szeret élni.

  • Chris: a Mátyás… -t miért zártad be idő előtt?

  • Christopher Adam

    Rodeo11,

    A vita személyeskedésbe fulladt és messze eltért a cikk témájától.

  • Christopher Adam
    2019 április 4
    10:48 de.

    hahahaha
    akkor a KMH nem válik a Nurmagomedov Mcgregor tréfává? pedig (én utálom ezeket de… hahaha) jó kis odacsapoknekiaholigazánfáj az nem akármi

    de barátsággal és tisztelettel elismerem hogy te vagy a King

  • DRIZARI;

    Lenne hajlando ertesiteni, hogy hany politikai part kepviseloi valsztva ma a Parlamentbe.

    S hany mas partok leteznek amelyek jelolt-kepviseloi sikertelenek voltak valasztasan ?!

    Vagy amelyek nem is futattak senkit a Parlamentbe jutasert?

  • Cris Adam;

    Kozolt mar maga egyetlen hozzaszollast is Rodeotol ami nem lett volna a legdurvabb es a KMH alapszbalyaival ellentetes kifejezeseivel „szmelyeskedo” ???

    Legalabb is sorai a cimzettek ellen ?

  • Az u.n.”melegek” eseteiben.

    Amint a tudomanyos kutatasok bizonyitjak, annak fo-okai a hirmon hianyossagaik, ill. hormon-termeles csokkenesei.

    De amint mar reg az ENSZ vilagszerti adatai mutatak kb. 40 eve, hogy az vilagszerti hormon es seamen csokkenesen megy at az emberiseg.

  • Nem tudom mi a Torontoi Rendorseg szabalyzata az egyenruha viselesen a szolgaltaikon kivul.

    De rendszerint minden egyenruhas szervezetek szabalyai tiltja az egyenruhak viseleset a szolgalaik-idejen kivulli cselekedeteire.

  • Bendeguz79
    2019 április 4
    4:35 du.
    te rohadt gizi
    a torontoi rendőrség főnöke egy csodálatos néger!!! és az egész rendőrség liberális és emberi még akkor is ha ez néhány asshole nak nem tetszik…

    te meg menj …a … melegebb éghajlatra

    budzsuhaha
    és le vagy ibrikálva

  • Világosan kitűnik az eddigiekből hogy Rodeonak az a dolga hogy minden topicot félrevigyen.
    Csakúgy mint Boda Marcsi.
    Mostmár a stílusa is kezd hajazni Bodáéra.

    Különben is:
    gyanús ez a nagy
    Fidesz-útálata.Mert amúgy
    csupa olyan dolgot és eszmét propagál itt amikért
    a Miurunk is szívesen kiáll.Szaal gyanús…nagyon gyanús..

  • Valamit valaki felreert itt:

    „Mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk. Együtt tudunk élni velük, úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak föl sem rúgjuk őket, éljenek úgy, ahogy akarnak, csak bennünket hagyjanak békén.”

    Most hadd alakitsam at ezt egy picinyt:

    „Mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk. Együtt tudunk élni velük, úgy, ahogy az okos emberekkel, még csak föl sem rúgjuk őket, éljenek úgy, ahogy akarnak, csak bennünket hagyjanak békén.”

    Ezek nem azt jelentik, hogy a homoszexualisok olyanok, mint a szaraz kutyapiszok, es hogy a homoszexualisok okosak. Ez csak annyit jelent, hogy egyutt tud elni a homoszexualisokkal is, mint barki massal, aki beken hagyja ot.

    Ezt leszamitva az valoban erdekes, hogy Otto testver nemregiben meg KISZ-titkar volt. A tisztelgos kepen lathato fiatalember valoban hasonlit az idosebb Ottohoz, de azt hiszem az valaki mas.
    Ennek ellenere jot lehet szorakozni azokon, akik annak idejen beleptek a KISZ-be, tobbnyire persze csak azert, mert anelkul nem mehettek volna egyetemre, foiskolara. Gondolom hogy tobben abban is remenykedtek, hogy ha jol helyezkednek a KISZ-ben kaphatnak egy jobban fizeto, vagy konyebb munkat.
    Vajon hany liberalis, es egyeb ma nem szocialista, vagy ma nem kommunista magyar van a politikai eletben? Mert valami azt sugja nekem, hogy nagyon keves volt koztuk a meggyozodeses kommunista.

  • Földes!

    1) Gajdics homofóbiájának semmi köze ahhoz, hogy az átkosban kisz-titkár volt. (Ha így lenne, ezen logika szerint az egykori kisz- és párttitkárok mára mind homofóbok és rasszisták).
    2) Gajdics pálfordulásáról: Az vesse Gajdics ner lovagra az első követ aki az elmúlt harminc évben nem ment át hasonló „átalakuláson”. T. Földes! Ön volt, vagy nem az mszp tagja vagy funkcionáriusa anno? Na, ugye-:)

    ps: Gajdics a tipikus figurák egyike akik politikai pálforduláson mentek át: Kis nácikból lelkes kommunisták, harcos kommunistákból harcos antikommunisták lettek (szdsz), a zsidó- és cigány gyűlölő jobbikosokból „barátságos demokraták” lettek, stb.

  • Bendeguz79
    2019 április 4
    3:05 du.

    gizi

    szóval kitaláltad, hogy …na mit is? a langyos vizet? neked nem hormonaid hiányoznak, hanem az agyad egy jelentős része penészes…

    ez már tanulmányozásra alkalmas mentális betegség… le lehet diszertálni

    budzsuhaha

    és le vagy ibrikálva

  • Bendeguz79
    2019 április 4
    3:05 du.

    gizi ez spec neked!!! van ám tudomány meg értelem és ész???

    most kaptam csőpostán!!! megosztom
    akik nem tudnak ingliset:
    az usa elnöke, az a szent ember, azt mondja hogy a szélerőművek „zaja” (nincs zajuk egyáltalán) rákot okoz (és kibírja röhögés nélkül)

    Trump claims wind turbine ‘noise causes cancer’ … ‘If you have a windmill anywhere near your house, congratulations … the noise causes cancer.’

    The President has absolutely ZERO research to back up his claims.

    az olajlobby dolgozik

    budzsuhaha

    van ám nektek kis elnökötök, és milyen szép?

  • FERENC;

    Tehat azt allitja, hogy a magyarok jelensege alpjan igazi „koponyeg-forgatok”?

    Az nagyon sokukra illetoen valosag !!!

  • NAGY LAJOS;

    Kenytelen vagyok meg-eggyezni utolso soraval.

    Ott eltem alatt a dicso proletar uralom alatt, mind a ketezo es ismerteim kozott nem talaltam egyetlen meggyozodott kommunistat, Marxistat, nemzetkozi szocialistat, de igen sok besugokat, haza-arulokat, verengzo-hoher-szellemu egyeneket ottan.

    Persze minden tarsdalmaknak van salakja, de sajnos az atlag ottan sokkal nagyobb volt mint barhol is tapasztalataim alapjan.

  • Nagy Lajos
    2019 április 5
    12:17 de.

    Igzad is van, de lényegét tekintve nincs. Mert kutyaszart (kutyapiszok) használt ami NEGATÍV összehasonlítás, és nem OKOSEMBER-t, ami viszont pozitív lenne. A lényeg, hogy tudatosan használt negatív jelzőt, hiszen ellenkezőleg dicséretet mondott volna. Pont nem ez volt a célja. Azaz visszajutottunk oda, hogy nincs semmiféle félreértés az ominózus mondat értelmezése kapcsán.

  • Bendegguz79 (írja)

    „Tehat azt allitja, hogy a magyarok jelensege alpjan igazi “koponyeg-forgatok”?”

    Igen, azt állítom – de ez nem „hungarikum”. Kicsi a valószínűsége annak, hogy tévedek (C’é la vie-:)