Semjén Zsolt is felelős a magyar illegálisok beözönléséért az USA-ba

2019 április 24 8:40 de.63 hozzászólás

Egyetértek Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes úrral abban hogy nagy problémák vannak az illegális migránsokkal. A magyar illegális migránsokkal!

Abban is igaza van hogy a problémát ott kell megoldani ahol a baj van, ahonnan a magyar illegális migránsok jönnek. Vagyis a Kárpát-medencében.

És felelősségre kell vonni azokat aki az illegálisokat szervezik, lehetőséget adnak nekik hogy elhagyják szűlőföldjüket, ahelyett hogy ott boldogulnának. Semjén Zsoltot is felelősség terheli ezügyben, oroszlánrésze van abban hogy az áldatlan állapot létrejött.

Miről is van szó?

Semjén Zsolt

Magyar útlevéllel az un. ESTA belépési rendszeren keresztül vízum nélkül lehet belépni az USA-ba legfeljebb kilencvennapos tartózkodásra. Fontos, hogy a beutazó ezután elhagyja az országot.

2017-ben a 89 938 magyar belépőből 1833 túltartózkodott; ők megszegték a törvényeket. Arányait tekintve ez 2,04 százalék. Ennél csak Portugália teljesített jobban 2,08 százalékkal. (Itt olvashatnak erről többet.)

Az amerikai hatóságok azt is megbecsülik, hogy hányan maradhattak a túltartózkodókból véglegesen az USA-ban. Ez Magyarország esetében 1,55 százalék, vagyis 2017-ben nagy valószínűséggel 1391 magyar illegális migráns maradt Amerikában. Becslésem szerint az utóbbi tíz évben legalább 15-20 ezer magyar illegális ömlött be az Egyesült Államokba.

Azt is tudjuk, hogy a túltartózkodás akkor ugrott meg amikor Semjén úr vezetésével „felpörgették” az egyszerűsitett honosítást. Egymillióan kaptak magyar útlevelet, sokan illegálisan is vásárolták azt, és mivel Szerbiában, Romániában vagy éppen Ukrajnában nehéz amerikai vízumot kapni, érdemes magyar útlevelet szerezni, hiszen azzal könnyen beléphet a polgár az Egyesült Államokban.

A magyar diplomácia szemérmesen hallgat arról, hogy hány magyar illegális ül amerikai börtönökben? Azt is jó lenne tudni, hogy a magyar illegálisok között hány frissen honosított „magyar” van? Ugyanis nem alaptalan a gyanú hogy sokan kizárólag azért szereznek magyar útlevelet, hogy azzal beléphessenek az USA és ott illegálissá váljanak.

Semjén úr helyesen érzékeli azt is, hogy adófizetői milliárdokba kerül a migránsprobléma kezelése. Például Amerikában a magyar illegálisok költségeit az amerikai adófizetők, köztük a legálisan Amerikába érkezett magyar származású amerikaiak állják.

Ezért is figyelemreméltó Gyurcsány Ferenc és pártjának álláspontja. Szerinte nem kellene honosítás címén magyar útleveleket osztogatni a Kárpát-medencében és az az érzésem, hogy ezzel, bármennyire is meglepő, Trump elnök is egyetért.

Andrew Veprek, az USA népességügyekért, menekültekért és migrációért felelős helyettes államtitkára a nemrég megtartott budapesti nemzetközi migrációs konferencián minden ország segítségét kérte az Amerikát fenyegető migrációs hullám megállítása ügyében. Magyarországét is.

Andrew Veprek, az USA népességügyekért, menekültekért és migrációért felelős helyettes államtitkára Budapesten

Úgy tűnik hogy a magyar honosítási politika évek óta növeli az amerikai magyar illegálisok számát. Nem kerítéseket kellene építeni és fantommigránsokkal ijesztgetni a magyar publikumot, hanem ideje lenne Budapesten végre komolyan foglalkozni az amerikai magyar illegális migránsok valós problémáival.

Lázár György

63 hozzászólás

  • Semmi gáz! Semjenek megoldottak. Transferállampolgarsagot osztogatnak szavazatokért.
    De legalabb nem a magyar bortonoket telitik o1g-ék!
    Ha maradnának, mennyivel dragabb lenne nekunk!
    Castro mar feltalalta, o1g meg csak átvette szorgalmas tanitvany folytán. A bortonlakokat outsorsingolja nyugatra, az USA-ba.
    Mééé! Mááá!
    Jobb lenne, ha nemcsak migráncsok tülekednének a zorbani politikusok hazanal, hanem mááá a sziberiai bortonokbol is ideboritanak a tarsadalmuk sotetebb reszet?!
    Mééé mááá! Nem elegek nektek o1g 30.000 fizetos migrancsa?! Ukran biztonsagi őrök, azeri fejszes favágok, arab fegyverforgalmazo kisiparosok (v. Import-export nagykereskedők), fiatal lányok és kisfiuk titkos mecénasai, anyagi tamogatoi, cukorboltos szimpatikus bácuik, kinai konteneres kereskedok csökkentett áron és minimális ÁFÁval a leszamlazott resz után , mások vegyipari nagyvállalkozok -(szines pirulák gyartasara szakosodva!), afgán mezogazdasagi vallalkozoka (nagy rutinnal a mák és kendertermesztésben)
    Kérdés!

  • Szeretné-e Ön szomszedjának o1g által 50-100millio kifizetesevel honositott ukran izomembert, v szakallas 70 eves fegyverszakertő arab kereskedőt, aki szabadidejeben cukrot osztogat a jatszoteren?!

    En meg nem tudom, de hazamegyek es megkerdezem 12 eves kislanyomat!

  • Ládd butuska
    Zsolt papuska:
    jobb a puska,
    maradj kussba.

  • Jó cikk, bizony a hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát, hát még a pofátlanul hazudozó kormányokat?

  • A téma sajnos nem fekete-fehér. Azonban az kétségtelen, hogy a magyarok egy része is szereti „okosba” megoldani az USA-beli munkavállalását, nemcsak a honosítottak.

  • de hiszen az usa olyan gazdag, hogy már a Holdra is „becsapódott” és az egész világot beleértve a fekete lukakat is birtokolja, abból igazán könnyedén el tud tartani néhány ukrán éhezőt akik attól éheznek, mert az usa beexportálta nekik a demokráciát és még nem jöttek rá, hogy abból hogyan lehet borscs-t főzni és gabonát termelni…essetunni?

  • Rodeo,
    Az USA alapbol annyit csinallhat, h probalja a demokraciat terjeszteni a diktatura helyett.
    Nem is ertem, h miert lenne jobb az orasztipusu diktatura, mint egy alakulgato demokracia! Ami rossz lehet a demokraciaban, az a diktatura folyamatos betoresi kezdemenyei!
    Ennek a koros elburjanzasat latjuk itthon is!

    Nem kötelező diktatornak lenni, diktaturat épiteni!bár lehet, hogy o1g nem tud megallni a haracsolassal, de ez mutatja, h alkalmatlan a minisztereloki posztra!
    A diktatorira tokeletes az erkolcsi törpesege, a primitiv tulajdonsagai miatt!
    Ezzel csak egy baj van, a mi verunket szivja!

    Én szivesen elajandekozom mashova, ahol kivanjak!
    Lehet, h az oroszok imadjak a diktaturat, de Putyin nem hiszem, h orulne egy kisegernek, amelyik a helyere hegyezi a fogát!

  • Ehhez a cikkhez majd később ,máskor hozzászólok,most nincs időm!
    Most az lenne a kérésem,hogy C.Ádám ismét küldje el Ille :”Orbán
    levelet írt „című ápr.22-i cikkét,amit véletlenül archiváltam,majd megtaláltam…hozzászólást is írtam,elküldtem,de ismét eltűnt ,így a reagálásokat már nem tudtam elolvasni,sem válaszolni…!
    Bár nem létkérdés..,de szeretném tudni a visszajelzéseket!
    Előre is köszönöm a főszerkesztőnek, ha a kérésemet teljesíti!

  • 666 OrBean
    2019 április 24
    2:38 du.

    999 vagy nem bab… szóval ez merő hülyeség amit itt nekem elkövettél!

    az emberek nem a diktatúrától nyomorognak, hanem a szar gazdaságtól ami kifosztja őket, és ez van a demokráciáknak csúfolt hazug csinnbummcirkuszokban is, csak azok a „demokráciák” többet lopnak más demokráciáktól és diktatúráktól (ezt ők kereskedelemnek meg szankcióknak és rémisztgetésnek titulálják), tehát több juthatna a dolgozónak és a nem dolgozónak, mert ugye a demokrácia lényege az, hogy legyen egy tömeg amely semmiképpen sem fér hozzá a munkához, hogy azokat akik akiket odaengednek jobban ki lehessen zsákmányolni és ez van…alapelv az usa lakosságának 42%-ka a saját statisztikájuk szerint is nyomorog, a migráncsok azt a kevés olcsó munkahelyet veszik el még olcsóbban azoktól akiknek így még kevesebb jut… és a profitot sohasem osztják meg!!!

    az usa hadi költségvetésének egy évre jutó (1 trilliónál jóval több) összegének töredékéért ingyenes orvosi ellátást és oktatást lehetne csinálni és akkor a Ná Tó ban kevesebb harci kacsa úszkálna de úgy is elég rémisztő maradna

    bár jelek mutatkoznak egyre kevesebben szarnak be tőle

    essetunni

    te a Mr Bean ről szoroztad magad (x666)(tudod e hogy ő ki?)

  • Nos Lázár György!

    Nagy tévedésben van(némi… rosszindulattal és hazugsággal fűszerezve,a cikkében…),ugyanis nincsenek magyar migránsok az Államokban!
    Aki tisztességes és dolgozni akar,az tud és itthon is biztonságban van és megél…(!!!)aki meg csak „meggazdagodni” szerencsét próbálni akar minden képzettség,tehetség nélkül az kint is nagyot csalódik!meg mellesleg érvényes útlevéllel léphet be az USA-ba.
    Amúgy a magyarok többsége nem hasonlítható a muszlim migránsokhoz,mert ugye nem erőszakolnak nőket,nem robbantanak, és nem ölnek…..!(európai kultúrával rendelkeznek
    Mellesleg az itthon kőrözött bűnözők ellen nemzetközi elfogató
    parancs van érvényben,akiket máshol sem fogadnak be,így őket sem fogadják be !!!!!!!!!!!!!
    Maga írt egy uszító,valótlan és értelmetlen cikket,ami nem nagy dicsőség….!

  • A gyengébbek kedvéért!!!! és a cikkírónak!

    A kőrözött,bűnöző magyarok megfigyelés alatt,börtönben,illetőleg maximum
    házi őrizetben vannak(amíg jogerős ítélet nem születik)
    Egyébként ez a DK.által pátyolgatott és az EU-ba delegált… Czeglédy Csabára is vonatkozik,aki valóban bűnöző,ha netán nem tudnák(??)…..!
    Na erről ennyit….!

  • Amúgy Kedves..Lázár Gy!

    Csak nagyon halkan jegyzem meg:a maga állítása szerint a kb,1000 állítólagos migráns…nagyobb veszélyt jelent Amerikára,mint a sok ezer (millió) köztük kétes, és bűnöző muszlim Európába igyekvő beáramlása?…
    Na nem hinném!

  • ˙

    Z s e m l y é n . S o l t . d e m o k r a t a .

    f ő i n k v i z í t o r . kijelentette, hogy a

    N O T R E . D A M E . L E É G É S É N E K . OKA

    A SZEKULARIZÁCIÓ.

    .

    – Testvéreim a zúrban! Jó kezekben van tehát az oktatás…

  • Rodeo11

    Tod’mit? Nekik a fekete, nekem a szőke is megteszi…

    .

  • málnaszőr
    2019 április 25
    3:38 de.
    magam részéről az abszolút emberi szabadság híve vagyok, taps

    én is választok, de az maradjon velem

  • Boda Marcsi
    2019 április 24
    3:58 du.

    tisztelt boda elvtársnő aki egyébként marcsiként is terjeszkedik

    ennyi seggséget egy sorozatban leírni, nagyon jól fizethet érte a párt, a magyar tolvajok egységsugarú O1G vezette legyőzhetetlenje addig amíg el nem múlik, tudod ugye, mint a nátha vagy hasmenés

    egyébként jól vagy Birike?

    melyik alapszervezet aranykoszorús tagja vagy? vagy csak egyszerű „tag”?

  • A magyar útlevelek osztogatásának „érdekes” mellékhatása, hogy a kisvárdai kórházba tolmáccsal érkeznek „magyarok”.

    Amúgy, ha az ESTA-t visszavonja Magyarországtól az USA, akkor lehet újra sorbanállni a követség előtt…

    Amiért eddig nem vonta vissza az USA az éppen oly sokszor kiátkozott BRÜSSZEL.

  • Mivel en nem vagyok ‘kepes megerteni’, lenne valaki a zsenik-kozzul megirni nekem, hogy miert a milliok reszkirozzak eletuket mind a US-ba bejutni, es meg torvenytelenul is barmi modon beszokni???

    Hiszen mint a KMH-n hozzaszollo elvtarsak allitasait is bevalottam mar itten, hogy itten mi mind ehezunk, nyomorogunk, kizsakmanyoltak, stb.stb.vagyunk.

    Sot meg azok a zsenialis magyraorszagi ‘elvtarsak’ is a US es Canadaba „menekulnek” nem az ohajtott menyorszagi remnyeik lehetosege szerint hajlnadok elni a ma meg letezo dicso-szocialista boldog tarsadalmakban???

    Mi a fene okbol senki nem ohajtana menni a boldog szocialista munkas-osztaly paradicsomaiba, mint Cuba, Venezuela, Nigaragua, Eszak Korea, stb.stb.

    Meg amikor odaereseuk lehetoseget is ingyen repullo-jegyel tettem lehetove azoknak akik gyulolik az egyeni lehetoseget es szabadsagot????
    (persze a repulojegy csak egyiranyu volt, a passportjuk elleneben, biztosra venni hogy egesz eletuket a boldogsag es sikerek vilagaban elhetnek).

    Mind akik a boldogsaguk lehetoseget visszautasitjak es hajlandok elni valami rettenetes kizsakmanyalosak alatt,
    hat azok nem igen ostobak???

    Vagy meglatasaik valotlan hazugsagok ????

  • Bendeguz79
    2019 április 25
    10:48 de.

    gizi, ezen még a vietnami pocakos malacok is röhögnek…

    csak, hogy tudd: én életem jelentős részét pont azokban az országokban töltöttem (vidáman és békében, prosperálva) amelyeket itt leköpködsz!

    menjél a világba, nézz körül és ne a biliről írogassál mert a szag is elszédít

    és ha még egyszer az útlevelemet próbálod kérni akkor a pofonfa is beindul, pofátlan senkiházi vagy és hazudsz… még Luisiana ban sem voltál New Orleans ban kathrina után nemhogy megismernéd a világot élőben és nem a sajtóból, mint a bodaelvtársnőd

    budzsu haha

  • 666;

    1., A magyaroknak nem igen lenne szukseguk sem a ‘cukorkakat osztogato oreg muzulmanakora’, sem az ‘Ukran izom-emberekere’.

    On-maguk elmaradt Marxista gondolkodasmodjaik es mind a masokat gyulolkozo kifogasaik a sajat on-pusztito eredmenyeik.

    2., A US soha, sehol nem alkalmazott sem eroszakot, sem politikai befolyast a „democracia” terjesztesere.

    Sot Puerto Rico-t sem hajlando elfogadni reszenek.
    Habar demokratikusan mukodo, US vedelem alatt mukodo sziget-tarsadalom volt, de a szocialista modszerekkel a szocialista gondolkodo politikuassaik tonkre tettek, ill. csodbe vittek tarsadalmukat.

    Csatlakozhatnanak Cuba-hoz, de attol rettegnek.
    Sot Raul sem ohajtja oket.

    2., Az alapveto emberi jogok kegyetlensegei ellen a US a diplomaciai vonalon felszollal, de az NAM hasonlithato a volt elvtarsaik tetteihez !!!!

    Lasd 1945, a haboruk utan, Europa es Japan eseteiben.
    Sot meg Iraq es Afghanistan eseten is.

    Iraq, az Irani befolyasa alatt ,sot Afghanistan is „Islamic Republic”-ok lettek a sajata hatarozataik alapjan.

    Miert nem tortenhetett az kelet europaban 1945-utan?????

    Hiszen Stalin atyuska igerte a „szabad-valasztas lhetoseget” minden kelet-europai nemzetnek.

    Sot Fidel elvtarsa is nyiltan es hangosan igerte a szabad valasztas es a demcratikus modszerek lehetosegei alapjan tobb mint fel-evszazaddal ezelott.

    Miert minden szavaik, minden nyilvanos igereteik csupan hazugsagnak bizonyult ????????????

  • Rodeo11 és a többi észlény!

    Nem voltam soha és most sem vagyok elvtársnő,(ezt már egy ilyen szellemi csökkent is felfoghatná mint maga)meg azt is,hogy régen sem voltam
    és most sem vagyok egyetlen párt tagja sem,meg azt is,hogy nem én terjesztek kapásból cáfolható hazugságokat, mint itt többen b(jó pénzért,vagy fanatizmusból…)hírek, élő TV riportok,újságok a tények,engem igazolnak!
    Ne erőlködjön ennyire,mert még bűzleni fog……!

  • Bendeguz79
    2019 április 25
    10:48 de.

    5 éve Flint ben nincs iható víz, oda is mennek lakni vagy menekülnek igyál belőle!!! és ez nem az egyetlen „eset” van bőven más is ahol a szar hígan folyik az utca közepén

  • Bendeguz79
    2019 április 25
    12:45 du.

    gizi, te agyficamos vén marha

    soroljam a te seggségeidből?

    egyet, jó!?

    „2., Az alapveto emberi jogok kegyetlensegei ellen a US a diplomaciai vonalon felszollal, de az NAM hasonlithato a volt elvtarsaik tetteihez !!!!

    Lasd 1945, a haboruk utan, Europa es Japan eseteiben.
    Sot meg Iraq es Afghanistan eseten is.”

    Japánba elvittetek két atombombát és felrobbantottátok Hiroshima, Nagaszaki emberi jogokról hol is van ott szó?

    Iraq-ot porig bombáztátok és megszálltátok, és elhorgyátok ingyen az olajukat, Afganisztán detto..,
    Europát porig bombáztátok és a már fekvő haldoklót is lelőttétek… és most van Ná Tó amelynek tagjai fizetik az usa hadi költségvetését és jutalmul meg vannak szállva… így könnyű

    dehát majd mesélsz még selejtes Andersen …hahaha

    ennyi szart egy cikkben összehordani? nem akármi

    Cuba elnöke nem Raúl Castro, nyugdíjba ment…

    de veled vitázni? azok a vietnami pocakos malacok sokkal bölcsebbek nálad de az az érzésem egy poloskának is nagyobb agykapacitása van nálad (nincs is agya hahahaha)

    budzsu haha

    és húzd ki a kezed a biliből

    én még pofátlan alakot agylúdtalppal nem láttam… el sem tudtam képzelni

  • Rodeo11!

    Hogy a maga stílusával….éljek,sem a segg ,sem a hülye ugye
    nem én vagyok…..!

  • György Molnár

    Hogy ez a tetű nem tudott ott lenni egy Sri Lankai húsvéti misén…..

  • Aszem, rossz tarsasagba keveredtem!

    Javaslom, tegyenek vmit a szerkestői, cenzaori oldalrol, mert ez a szinvonal (talansag) szerintem minden épeszűt elrémit!

  • Boda Marcsi
    2019 április 25
    1:35 du.

    a boda elvtársnője az összes trolloknak, aranykoszorús trollbrigád tag és hordja a zászlót

    hahahaha

  • Bendeguz79
    2019 április 25
    12:45 du.

    gizi egy kérdés, egyetlen egy!!!
    melyik ország és mikor támadta meg az usát az usa utolsó 150 éves történelme során???!!!

    egyetlen nevet és időpontot kérek

    „2., A US soha, sehol nem alkalmazott sem eroszakot, sem politikai befolyast a “democracia” terjesztesere.”

    ez meg egy szemenszedett hazugság, Juan Guaido??? Poroshenko??? soroljam? a többi fent le van írva schlagwortokban

    én még ilyen pofátlan szar hazudozót még nem láttam és nem olvastam… hidd el sok mindent ismerek… de ez kiemelkedő „La Vanguardia de lo mal hecho”

    ha annyit tudsz Puerto Rico ról és Cuba ról akkor érted ezt?

  • Nehany itten terjesztett hazugsagokra;

    Flint, Michigan varosaban van ivo-viz, csak a varos inkabb ingyen palackos ivovizet nyujt a lakossganak, mert mind a regi vizvezetek-csovek olombol vannak.

    Viz-szuroket es mas viz-eredet-lehetosegeket alkalmazni probalnak, de az olom-csovek kicserelese a szukseges ami evekbe es billiokba kerul.

    S a varosi vezetoseg vedi a lakossagot az olom-mergezestol.
    Talan az itteni hazugsag-terjeszto egesz-eleteben olmos-vizet ivott.
    Az nem jo hatassal van az agyra !

    De miert nem nyujt barmi minosegu vizet Maduro elvtarsa Caracas lakossainak?
    A fovaros lakossai folyobol mergezett vizet hordanak kannakban, mert a dicso-proletar paradicsom rendszere nem kepes sem vizet, sem vilanyerot nyujtani lakossainak.
    A vilag LEG-gazdagabb olaj-nemzete.
    A politikai korrupcio csucsan mindent kirabolnak es lopnak elvtarsai.

    Vajon mit velne a hazugsasg terjeszto mi annak oka ????

    Juan Guaido a Venzuella-i Parlament elnoke.
    A parlament tagaiai ot jeloltek elnoknek Maduro eltavolitasa celjabol.
    Mind az olaj-billiok csak a fegyveres-eroket hizlalja.

    Ukrajnaban Poroshenko-t az Ukran lakossag valasztotta, amodon mint par-napja ki is rugtak.

    Mikor lessz valoban szabad es demokratikus valasztas Cubaban, Venzuelaban, Eszak Koreaban, sot meg Magyarorszagon is, mint Ukrajnaban volt par hete ????

    Na hat hol a feneben letezik abban US eroszak ?????
    A US hivatalosan elismerte a tagadhatatlant.

  • 666 OrBean
    2019 április 25
    4:00 du.
    Rögvest megenyhülnél, ha látnád, hogy mik vannak a magyar véleményt elviselő web oldalakon! 😀 Ez azokhoz képest egy jámbor gentlemanok hecc oldala! 😀

  • Bendeguz79
    2019 április 26
    12:19 du.
    Na és kik űzték el a Porosenko előtti, törvényesen megválasztott elnököt egy törvénytelen puccsal? (Azzal a népszerű magyarázkodással ne hivatkozzon, hogy álítólag Janukovics korrupt diktátorként üzemelt, mert ahhoz -mégha igaz is- a süteményes néninek és bandájának semmi köze nem volt!) Nos, diszkréten megsúgom: azok akik most az ukrán nemzeti olajmonopólium élére kerültek a majdani sütemény és mesterlővész adományok után, amit saját bevallásuk szerint -ezeken felül még- 5 milliárd dollárral és kiváló logisztikával szponzoráltak! (Maguknak!) Ez a balul sült el és jó üzletnek tervezett projekt mára azt eredményezte, hogy még a janukovicsinál is alaposabban leamortizált Ukrajna már senkinek sem kell, de legrosszabbul az ukránok jártak, mert eddig már 6 millióan kényszerültek elhagyni a hazájukat, a szerencsésebbje meg a russzkikhoz jár át -paradox módon- dolgozni, ha nem akar éhen halni, úgy mint Sztálin atyuska alatt!

  • Bendeguz79
    2019 április 26
    12:19 du.

    gizi, nagyjából ugyanezt vártam tőled…hazudsz…a J.G. semminek sem az elnöke, mert az önjelölt szervezet feloszlott…de te csak mesélj azoknak akik nem ismerik belülről a helyzetet bárhol máshol… tényleg? a Poroshenko-t választották? a Victoria Newland meg a a többiek akiknek ez $5000000000 jába került, kis zsebpénz a ciától és máris jön gizi és előadja a szarva közül a tőgyit

    és hogy ólomból van? a képeken nem ólmos víz van hanem vasrozsdás és szennyvízzel is keverve van…

    gizi nem változol, mi is van a Müller jelentéssel? és ha igaz miért nem történik a szájtépésen kívül semmi? vagy ez is gitt a gittegyletnek hadd rágcsálják csócsálják amíg lesz más csócsálni való

    te teljesen büfészakos vagy demagográciából a McConnell még hány száz évig lesz „megválasztva”???

  • Bendeguz79
    2019 április 26
    12:19 du.

    gizi, még valami: azt mondta az E.A. (tudod Ő az akinek Bush megbocsátott a tömeggyilkosságaiért), hogy ha nem lesz maduro akkor lesz demokrácia és ugyanaz, mint Afganisztán, Lybia, Nicaragua, Argentina és a nagy keringője a FMI-vel (azaz államcsődbe segítette) Panama, Chile, Colombia (a „las FAR még mindig van, pedig már „igazán van ..na mi is van ott?) $30000000000 még tartoznak a maduro nak, az angol bank $12000000000 aranyrudakban …

    de hát… elfogy a saját olajuk és gázuk 2 éven belül valamit kell tenni… mert akkor Trump felébredt és elrendelte (így múlt időben) a széntermelést (kőszén hahahaha) és a széntüzelésű villamoserőművek kialakítását… van ám fekete lyuk de mekkora és hogyan forog? és Holdraszállás is meg a Mars, és ólomcsövek amiket két tengeralattjáró árából aranycsövekre lehetne lecserélni, dehát a palackos víz megoldja a tengerek szennyezését, több a műanyag a tengerben mint a hal meg a rák

    hahahaha

    gizi mondjál még bölcseket, és hogy melyik szervezetnek az elnöke a J.G. Venezuelában? olyat mondjál amit a venezuelai Parlament is elfogad mert annak nem volt sohasem tagja a J.G

    van egy hsz a tweet en de nem merem betenni, mert a cenzor nem tud spanyolul és akkor elvész a tweet fekete humora

    gizi írjál még milyen színű is az ólom rozsda? ugye nem sötétbarnásvörös? és az ivóvíztől hogyan oxidálódik az ólom? és az ólomcső mekkora nyomást bír ki?

  • Ródeó11 beteg!

    Csak szajkózza a hülyeségét…..én nem vagyok „elvtársnő”je senkinek,pláne az ilyen szellemi csökkentnek,mint maga…..!
    Jót röhögtem magán…de mivel én ember (!!)vagyok :sajnálom is!
    Nem tud bosszantani,csak magát égeti,nem kicsit hanem nagyon…!

  • Bendeguz79
    2019 április 26
    12:19 du.

    gizi, ennyit a te ismereteidről!!! ez elég?
    The Flint water crisis began in 2014, after the drinking water source for the city of Flint, Michigan was changed from Lake Huron and the Detroit River to a less costly source of the Flint River….after the disaster 14 deaths, the water supply returned to original and now -probaly- is drinkable

  • A normális,értelmes hozzászólóknak!

    Amúgy Rodeó egy ritka nagy marha(nagy az Isten állatkertje…)de
    ugye nincs egyedül ezen a fórumon (bár kisebbségben),szerintem csak saját magán kéne röhögnie,ha lenne önkritikája szegénynek…
    ha meg nincs,akkor mások (a normális többség) röhög rajta!

  • Rodeo11
    2019 április 26
    3:20 du.

    Nyugodtan elövezetheted a képet

  • Boda Marcsi
    2019 április 26
    4:07 du.

    boda elvtársnő kérem,rettenetesen meg vagyok illetődve, most, hogy megközelített? de ha nem tudnád a bodát és hasonszőrűeket csak piszkálgatom, hogy nehogy nyugton érezzék magukat és azt
    higgyék, hogy valakit érdekelnek

  • Boda Marcsi
    2019 április 26
    3:52 du.
    Ilyen gyermekded magyarázkodásoknál még a csöndben maradás is elfogadhatóbb! 😀 Kinek nem inge ne vegye magára és akkor folyamatosan védekezni sem kell! Mondok egy jó tanmesének is helyálló példát:
    egyszer még az itteni kezdeti hátulgombolós stádiumomban gyanútlanul kijelentettem, hogy nem vagyok antiszemita, mert sok VII. kerületi zsidó barátom van, na erre mindjárt megkaptam, hogy ez az elszólásom bizonyítja a legjobban, hogy igenis zsidógyűlölő vagyok! 😀 Azóta sem értem ezt a logikát, mert ha teszemazt azt mondom, hogy a zsidó barátaim miatt antiszemita vagyok, akkor megsimogattak volna? 😀 Namármost ezt a tanmesét nyugodtan lehet adaptálni kommunistára és bármilyen szélsőoldalira is, de itt leginkább a bigott fideszesekre! 😀

  • Inkább Bibi
    2019 április 26
    2:24 du.
    ki tudnál e segíteni? mit jelent az a valóságban, hogy most legújabban a venezuelai külügyminisztert megszankcionálták? attól most mije lesz neki? az, hogy beolvasott az ENSZ biztonsági tanácsa ülésén az Elliot Abrams nevű „megbízottnak”, hogy az köpni se nyelni se tudott, most a Trump megszankciózta, ez olyan mint az ejnyebejnye csak hangosabb? vagy a Trump toppant egy nagyot az oválisban?

    és szankcionálnak mint az őrült…

    mert az nem szankció, hogy ellopnak a venezuelaiaktól -csak úgy ripsz ropsz- 30 milliárdot, azt én útonállásnak és fegyveres rablásnak nevezem! mi a szankció, nem kap tejeskávét a mekiben?

  • BIBI;

    Javaslom kattintsa az „Orange revolution” adatait, ha nem emlekezne, vagy nem lenne ismeretes az Ukrajnai esetekkel !

    De ma mind az europai nemzeteket felulmultak az aprilisi valsztasaikkal.
    Igazi demokratikus alapokon tortent.

    Minden eggyes politikust visszautasitott az Ukran szavazo lakossag 3-1 tobbseggel a 38 elnoksegert versenyzoket.

    Vajon mikor almodhatnak maguk azt magyarorszagon??????

  • Bendeguz79
    2019 április 26
    9:02 du.

    gizi, te süket analfabuta! kuka!
    az orange revolution az usa kitalálmány, tehát marhaság, unalmas vagy a szócsépléseddel és propagandáddal

  • Rodeo11
    2019 április 26
    6:47 du.
    A szankciózás azt jelenti, hogy beleköptél a jól előkészített, zsíros levesünkbe, ezért ha nem hagyod, hogy a lakásodban a hátadon együk meg, akkor majd mi úgy demokráciára tanítunk, hogy beledöglesz. Eliot Abrams urat nem ismerem, de a druszájáról elnevezett, páncélozott demokrácia terjesztő monstrummal már a világhíradókban túl sokszor találkoztam. Az is előfordulhat, hogy szép szóval lebeszélik róla a felelőtlen támogatóit(ez mintha már bevált gyakorlat lenne) vagy egyik napról a másikra spontán tönkremegy a fizetőeszköze, pedig a földjében rejlő rengeteg olaj kézzel fogható remek fedezet. De vajh, jó lesz-e az neki, hogy tizmillióval többen fognak csüngeni majd a mexikói határkerítésén? Elég erős az a kerítés, nem fog ledőlni a nagy súlytól vagy ólommal akarja visszatartani a menekültté tetteket? Na és akkor még a legnagyobb ottani befektetőkkel nem is számolt, akik meg hálából az ő referencia valutáját tudnák bedönteni legnagyobb hitelezőiként. Na persze a hitelezők sem annyira hülyék, hogy behajthatatlánná tegyék a kintlevőségeiket, ezért ezt a leghatásosabb lehetőséget valószínű kénytelenek lesznek mellőzni, de ész, szorgalom és türelem szempontjából jobban állnak, mert az idő -200 év kihagyás után- újra nekik dolgozik.

  • Inkább Bibi
    2019 április 27
    10:45 de.

    hahahaha

    E. Abrams az az a fószer aki Nicaragua ban és más környezőkben (Panama) ukmukfuk legyilkoltatott x ezer neki nem tetszőt (lásd még rezsimcsere na nem lángosra) és mikor a bíróság ezért meg akarta fenyíteni jött Bush Coci aki mindig óvodába jár amikor 911 van és ott sámlin felolvas ártatlan gyerekeknek arról hogyan lesz Iraq és a többiek a fő’ddel egyenlővé…

    a pénzügyi és olaj meg gázügyi helyzet nem tűnik rózsásnak számukra ezért van a sikoly és a leszankciózlak ha nem tudlak lelőni című kabaré tréfa… valaki kiszámolta, hogyha a 75 trillió össznépi adósságállomány egy bizonyos közeli percben nem lesz újabbakkal felfújva (tudod mint a léggömb tele finggal) akkor megpukkad és az lesz az utolsó tréfa, móka és kacagás…azt mondják a brazil kacsák, hogy még a bolsonaro sem hajlandó katonásdit a venezuela ellen a columbiaiak meg el vannak foglalva Leninnel hogy melyik ravatalozóba is tegyék…

    a többiek meg simán csődben vannak nincs csúzlira meg egyenruhára zsé…

    érdekes olvasni erről a gizi 79 es mesejátékát pirézűl mikor leápolom mindig felszívódik, mint a vízhólyag a talpamon

    hahahaha

    vidám kis gulyásleves???

  • Rodeo11
    2019 április 27
    10:28 de.

    Te peddig nemcsak unalmas, hanem visszataszitó is vagy – azzal, hogy szerinted az egyetlen problémája a világnak az USA.

    Persze, már leirtad, hogy a demokráciát, mint olyat gyülölöd, és ezért változatlanul állitom, hogy nem véletlenül nyugdijaztak Kanadában.

    Lehetne mondjuk, hogy egyenesen az Irani Köztársaság (sicc) fizet, de elég az a zsozsó is amit a latinamerikás drog-diktátorok utalgatnak a számládra.

    Hát ennyit a te nagy elhivatotottságról a természetért és annak az együgyü lakókiról.

    Mint ahogy itt megállapitják,

    – a komunista az egy olyan állatfajta aki imádja a szegénységet, mert a szegényekre apellálva széditi a világot, és pont ezért terjeszti azt tüzzel vassal, ahol éri.

    Hazug vagy, és a szó mocskos értelmében

  • Gabriel
    2019 április 27
    6:23 du.

    kérdésem hozzád: honnan „tudod” hogy én az vagyok amit rám próbálsz erőltetni?

    ilyen gyalázatos sorokat? na jó hagyjuk, lapoztam

  • Gabriel
    2019 április 27
    6:23 du.

    bucika, adok neked egy lehetőséget!!! (egyetlen egyet!!!)

    cáfold meg amit írtam, tételesen!!!

    belőletek kettő van? gabriella 1 és gabriella 2? és nem szoktatok néha veszekedni?

  • Rodeio!

    Látod mit csináltok ti hasonszörü gyalázatos idealista uszitó fajankók!

    Azután hogy evtizedes nyomorba taszitottok millió és millió gyereket, elvéve tölük a tisztességes élet szikrájának a lehetöségét is – kiéhezve, fázva, nyomorultan betegeken most valódi véres küzdelembe kell menni olyan militáns csavargó banditákkkal, akiknek soha nem az volt a céljuk, hogy dolgozzanak, hanem az hogy tudjanak fosztogatni azoktól, akik dolgoznak. Kárvolt olyasmit irogatnod svájciakkal kapcsolatban hogy bizony ott tudják, hogy mi az alkotó munka, és annak mi az eredménye.
    Ott tudják, de neked fogalmad sincs.
    Neked minden csak arról szól, hogy magadat fesd.
    Ezért tudom hogy ki vagy.

    Hatalmas hipokrataként pontosan azoknak a szekerét tolod ezerrel és vérgözzel, akik az emberekröl akár a hetedik bört is lenyuznák ha lehetne.

    Ugye most a J.G. lesz a hibás azért, hogy május elsején százezrek vére fogja áztatni Caracas utcáit?

    Azok a szerencsétlen nyomorultak azért mennek az utcára, mert már a hónapok óta nincs mit enni adni a gyereküknek.

    Neked ez ideológia harc????

    Hát ember vagy te, vagy micsoda??
    Hogy még most is aljas kitalált hazugságokat öntesz itt is a jónépre?

    Ugyanaz a szellem lakik benned mint hitlerben és társaiban – emberpusztitó, embergyülölö, maga a sátán

  • Gabriel
    2019 április 28
    2:24 du.

    minden kacifánt nélkül: hülyeséget írsz, a J.G. egy hazaáruló senkiházi és azért nincs élelem mert elraboltak (az usa+GB) $32000000000 ot az állami bevételekből azaz amiből most az nincs amiről te beszélsz, mert nem akarja $-ért adni az olaját, és fel akarja számolni az usa kapcsolatait, mint olyanokat amelyek eddig csak kárt okoztak… és most J.G. és maroknyi hazaáruló külföldi ügynökök Afganisztánt és Yement akarnak csinálni meg Szíriát és idegen hatalmat hívnak be a saját hazájuk ellen

    ennyike

    és hogy rólam mit mondasz hidegen hagy pláne tudván, hogy te egy ügynök vagy mint J.G.

    szégyentelen

  • Gabriel
    2019 április 28
    2:24 du.

    az a tömeg fotómontázs a J.G. megett!!!! jobb, ha tudod, a kóbor kutya sem kíváncsi rá, már 15 éve próbálkoznak a Monroe elvet bevezetni, de egyre inkább csődbe jut, kinek mi köze hozzá hogy egy szuverén ország mit csinál ha a kereskedelem helyett nem kirabolnák 15 éve: a Chevron, és a többi a venezuelai olaj nélkül bezárhatják a kapuikat, és a saját forrásaik kimerülőben még az albertai kátrányt is megveszik, annyira ki vannak éhezve…

    de te csak mutogassál hülye propaganda filmeket egy senkiháziról, nem képzeled, hogy megnézem, más meg egy árva szót sem ért belőle, röhej ahogy habzó szájjal a többszázezres fizetéséért ordibál mint Júdás Iskariót

  • Gabriel
    2019 április 28
    2:24 du.

    nesze, ugye nem kell fordítanom? szerencsétlen!

    cenzor jól gondold át!
    The Labour Party’s shadow foreign secretary got on board with the anti-Trump crowd ahead of the US president’s visit to the UK, declaring him a ‘threat to our world order.” But some commenters took issue with her choice of words.
    “Donald Trump’s statement on the Arms Trade Treaty is the final confirmation that he is not the Leader of the Free World, he never has been, and he does not deserve the honour of a State Visit to Britain,” Shadow Foreign Secretary Emily Thornberry tweeted on Friday. “He is nothing but a disgrace to his office and a threat to our world order.”

  • Rodeo11
    2019 április 28
    5:36 du

    Ha szorult volna beléd egy cseppnyi inteligencia, a sok tudáson kivül, akkor feltudnád mérni, hogy ezek a disgrace’s, mint a Trump és hasonlók pontosan azért tudtak hatalomra jutni, mert a népeknek elegük van az u.n „demokráciákból”, koztük az USA-ban is teljesen elburjánzó korrupciós bandákból.

    A tömegek szivják magukba a populista szólamokat mint a szivacs, ahol az elsö „jöttmentet” megválasztják, aki azt igéri nekik, hogy „visszaállitja” a „munka értékét” „becsületét”
    Ha nem halottad volna a fö igérete az egész kampánya alatt ez volt.

    A dél-amerikai államokról ne is beszéljünk, amelyek latin-népekkel vannak tele, és nyilván minden munkához ugy állnak hozzá, hogy azért mások is hozzáférhessenek.

    Nyilván Te is fanatikus vagy, nem is kicsit, igy nem sikerül felfogni, hogy vannak elmebeteg fanatikus vallásosak is, akiknek ha terepet engednek, akkor nincs nekik határ.
    A vallásos fanatikusoknak ugyanugy nincs határ mint azoknak, akik megvannak gyözödve arról, hogy a bölcsek-köve náluk van.

    Amikor éppen a mélyén vannak egy csoportnak, akkor lehet hogy átérzik ugyan annak a csoportnak a „kirezgését”, de egyénileg, az egyedek eltérö vágyairól, álmairól, atitudjairól még halvány fogalmuk sincs.

    Aztán meg az a tömeg még messze is van??!!
    Radnóti szavaival: Nekem csak térkép e táj….

    Messziröl csak egy manipulálható tömeg…

    Neked is ennyi mind az a sok szerencsétlen, aki ott pusztul megfele szó szerint éhen, szomjasan, betegen Venezuelában – mert ugye „VANNAK MAGASABB SZEMPONTOK”

    Rodeio ujra és ujra leszerepelsz.

    Megmondom én neked öszintén, a kutya se kiváncsi arra, hogy ki vagy, ki voltál és mivé leszel, az egésszel csak provokállak, amit jól érzel – és ki is adtad magad.

    Az emberek; legyenek azok gyerekek, éhezö nök, beteg öregek számodra csak egy massza, akik „hozzád nem érnek fel”, viszont jó eszköz arra, hogy eladd itt nekünk a külonféle valamikori lázálmas ideákat, vágyakozásokat – amiket „müvészeti” köntösökbe öltöztetsz

    Nem a személyeskedés miatt ecseteltem a fentieket, hanem mint jó példa – egy a sok közül – akik pontosan a kerekkötöi a mindenkori társadalmi konszenzusnak, mert valamilyen okból mindig azt az irányvonalat erösiti ami a harmóniából kimozdit, és nem pedig ami arra törekszik.

    NIHILIZMUS, ANARCHIZMUS – hivták már sok féleképpen – a lényeg a társadalom önmegsemmisitését erösitö szellem, mintha önmaga pusztitását keresné

    Lehet majd röhögni, gunyulódni, de gondolom azt azért majd felméred, hogy csak az általam itt leirtakat erösiti majd

  • Rodeo11
    2019 április 28
    5:36 du

    még hozzá kell tennem, hogy a fanatizmusodból kifolyólag képes vagy bármi hazugságot magadévá tenni, ami beleillik az elképzéleseidbe, a HITVILÁGODBA – ami zavarosabb mint egy pöcegödör egy földrengés után.

    Egy ország, amely tagja az OPEC-nak, akinek a világ legnagyobb olajtartélaka van, nagyobb mint az orosz-birodalomnak, vagy bármelyik arab államnak, hogy lehetett hogy ellopták a pénzét?

    Ugye nem érzed te se normálisnak magad amikor ilyeneket hazudsz?

    Ha tudott volna egy kicsit is gazdágolni az oljavagyonával, a szélhámos, parazita Hugo Chaves, ma a föld egyik legjólmenöbb állama lehetne!
    Megkapta a lehetöséget, hogy diktátorként azt tegyen amit akar!

    Nem pedig az lenne hogy 20%-a a lakosoknak elmenekült volna az éhezés elöl.

    Ezt tudták, mi köze van ennek a világhoz? Ja hogy közben vásárolt 20 billio dollár értekü fegyvert a Putyintól?

    Miért tartoznak Kinának?

    Azok is loptak töle?

    Te nemcsak lelki roncs vagy, hanem idióta is, és hazudsz, hazudsz, hazudsz….

  • Gabriel
    2019 április 29
    8:10 de.

    hogy lehet valaki ilyen hülye, mint a gabriel lala

    pont az ellenkezőjét próbálod belemagyarázni abba amit én írtam, ez aljasság, pofátlanság és szemétség, kiadtam magam hahahaha miben és hogyan…, na jó elég volt belőled!!!
    szerencsétlen, mit szedsz? vagy ez már idült agylúdtalp?

  • Rodeo11
    2019 április 29
    11:04 de.

    Nem hittem volna hogy a b.marcsi szintjét valaki képes legyen felülmulni manipulálhatóság terén – de ime itt vagy rá a dicsöséges élö példa

    Igen azok ott a képen az élö videón mind montázsok, a millió menekültek is igen, azok mind fantazmák, vagy olyan hippik tömege akik Roraimában csak jó nagy brahiból táboroznak, igaz már többen vannak, mint az egész állam eredetei lakói, de sehaj-csuhaj,

    A Rodeio majd megmondja

    Betegek vagytok.
    Betegek mindazok akik szanaszét a világban hazudoznak, mindazok akik az ENSz-ben milliós fizetésekért nagy kegyesen összeülnek és összevissza hazudoznak, a nemzetközi médiák galád lefizetett ügynökei, akikhez képest Orbán média-betyárjai kezdö tanoncok (a nekünk jutott slapaj még a sleppbe sem férne be)

    Rodeio viszont mindent visz, nota:10

  • Gabriel
    2019 április 29
    2:18 du.
    csak azért, hogy, tudd nem érdekel a hülyeséged, egyébként nem írtam volna semmit

  • alapvetően a cikk arról szól, hogy mi és kik generálják a migráncsáradatot?

    tehát ahová demokrácia betette a lábát, onnan az egységsugarú állampolgár (más szóval a „dolgozó”) nagy sebességgel menekülni kezd:
    Ukrajna (Majdan téri sütemény és gépfegyver osztogatás óta) cca 6000000 + a cca 3500000 vendégmunkás az Orosz federációban

    Lybia…onnan 2000000 menekült és az ország a földdel lett egyenlővé téve

    Brazília mióta Bolsonaro megdemokráciázta semmi a népjólétről és a közbiztonságról nem történt, mármint pozitívum, a cél nem is ez volt, lulátlanítás és delmátlanítás az meg kész (talán?)

    a soha véget nem érő kóreiai háború amelynek saccperkábé 25000000 halott áldozata van és egy fél, ország amit kikiáltott a demokrácia fekete seggünek, mert nem akart…na mit is? szóval ott most béke van és embargók, meg szankciók, a dél meg robotol

    Kanada Ontario a Ford (USA autóipar) kiköltözik, mert Trump úgy döntött, hogy a barát sem eléggé barát tehát meg kell sarcolni, ma bejelentette a Toyota, hogy a legjobb Lexus szait fogja ugyanott gyártani miután tegnap Shinzo Abe megállapodott Justin Trudeau val egy keretegyezményről

    Mexico elnöke kijelentette, hogy egyik irányban sem (SIC) enged migráncsokat Venezuela és USA között ha az USA katonailag beavatkozik, hogy legyen másik Afganisztán és az olaj meg ingyen, addig halnak tovább a venezuelaiak mert ki vannak fosztva ugye $35000000000 amivel megszankcionálták, lehetne venni gyógyszert és pelenkát is, de most az nincs van viszont bohózat az utcán testőrei között egy hülye hazaáruló slattyog és arról próbálja meggyőzni a Bolivári forradalom képviselőit, hogy Bolivár egy hülye volt mert független akart maradni a „beruházóktól és Elliot Abrams tól meg a John Bolton tól is

    yemen és nigéria meg Csád, és Szudánok (az is szaporodik az egy nagy Szudánból ripsz ropsz lett két szudán dél és észak és a szudániak csak akkor tudták (ez a demokrácia) amikor már készen volt

    hahahahahahaha

    és vannak Roraimában fotóshoppolt vídeók, mint a Trónok Harca ami első napján $15000000000 hasznot (bevétel) nem is érdemes dolgozni normáálisan elég ha szinesre festjük az eget és fekete lukakat táplálunk bele máris … szóval ez kell a dolgozónak

    PANEM ET CIRCENSES
    Hannibal ante portas hahahahaha

  • bocs nem a trónok hozták (azok alig kevesebbet) hanem a Bosszúállók (AVENGERS)

    úgy tűnik sokakban él ez a vágy, és olyan jó a nagy képernyőn látni, hogy helyette valaki meg is csinálja… a vége a sántikálva érkező győzelmi hír:

    annó csak nyomorékokkal küldték a győzelmi hírt, mert a hírnököt feláldozták az isteneknek

    így messziről lehetett látni, mi is a hír

    manapság ez már nem ilyen egyszerű néha sohasem lehet tudni… de van demokrácia…arra tejszínhabot és máris könnyebb lenyelni

  • the Avengers alive spectacle is …: Wall Street Journal>>>

    …”The It is impossible for anyone to take a country this silly seriously. Consequently, American power is collapsing, to everyone else’s relief. Even Washington’s well paid puppets in Germany, Britain, and France are showing signs of independence that have not been seen since the days of Charles DeGaulle.

    The Russians, Chinese, Iranians, and North Koreans know that they are dealing with fools, and they are not going to take any chances. They know that no agreement with America means anything and that Washington speaks only with a forked tongue.

    Washington is going to be increasingly frustrated abroad as willingness to cooperate with the insane asylum vanishes. The consequence will be increasing tyranny at home.

    Hannibal ante portas?

  • Gyerekek ez a Rodeio nevü ürge egy valódi örült –

    Valaki megértette az írásait??

    Már a „végsö-háboru” elöképét festi le az esetleges szövetségek latolgatásával …

    Jajajaj … a szint, a BM szintje alatt két békaseggel

    Mert az az utolsó mondata nagyon rossz – mivel Róma onnantól számitva (hannibál) lett birodalom 1000 évre – egészen addig míg Attila nem állt a kapuknál

  • Rodeo11
    2019 április 29
    4:47 du.
    Majdan 2.0 erősen formálódik, a süteményt már beigérték, a sniperek és Joe Biden fiai repesve készek átvenni új állásaikat! Nagy pofára esés lesz ebből vagy -Szudánhoz hasonlóan- ketté osztott Venezuela, egyik fele az amcsiké, a másik fele a ruszki-kínai kooprodukcióé, a venézek meg nem szempont, nekik el lehet menni! (Bár az is lehet, hogy a fősodratu média szorozza fel az eseményeket egy kis baksisért vagy visszautasíthatatlan szelid kérésért a hülyitett tv nézőknek.)

  • Gabriel
    2019 április 30
    4:22 du.

    tehát aki nem Róma az Karthagóként legyen elpusztítva és a nyomai legyenek beszórva sóval

    na ezt még nem tudtam, hogy ez így megy (SIC) csak yemen, szudán, afganisztán, lybia, iraq, szíria, yugoszlávia, brazilia, chile, argentína, panama, nicaragua, +++ kórea majd kóreák, vietnam, és a környező aprószentek, japán, venezuela várólistán hogy karthagoval azonos sorsuk beteljesüljön és a birodalom legyen még 1 évig manapság már gyorsabbak az események … addig is a fősodratú media mondja amagáét több éves régi képarchivumokból előszedett képanyaggal… annyit még nem értek, ha egy szónok egy tömeghez beszél kézi vezérlésű hangszórón, akkor a tömeg miért van mögötte… szóval most lesz akkor nem Hannibál hanem Attila? nem mindegy, lényeg Trója maradjon a trójaiaké

    hahahahaha

    nagyon fel vagy borzolva? most a leopoldo az a chilei vagy a spanyol nagykövetségen dekkol bepelenkázva?

  • Inkább Bibi
    2019 április 30
    6:42 du.
    kár, hogy te nem nézel északamerikai kabarékat, a Joe indul a 2020-ason (Csarnok I. vágány mindjárt a Királyi váróteremből direktben) még dieselesítve… és még egyetlen tapizását sem mutatták… tiszta gerontológiai tanulmány az egész kongressz és a szenátus a fehérházról nem is beszélve… és a Joe az egy hívő … most éppen családi hívés van, hátha majdan lesz valami, rossz volt a repce termés

    mivel a kedves és igen tisztelt cenzor (én megértem az mégsem lehet) kitörölte… nem ismétlem, de a valóság betette a lábát… és kúrvára röhög, láttam a kanadai spanyol nyelvű tv reggeli híreit, hát hangosan röhögtem rajta, bemondták telibe… és a képernyő elbírta

    a világot be akarják bodásítani és majdnem sikerrel de azért… van remény

    a kérdések sem igazak

    hahahahaha
    egyébként is beiktatták a komikust és azt aki szponzorálta… hahahaha