Tarlós a cirkuszba sem való

2019 szeptember 9 11:32 de.56 hozzászólás

Utánakeresve a neten kiderült., hogy már napok óta elindult a Fidelitas örömittas kampánya annak a jegyében, hogy szerintük „Budapest nem cirkusz!”. Nekem ma jött szembe az utcán. Talán mert most volt csak kedvem megnézni a hirdetőoszlopot, amin ott világított a plakát. Aztán láttam, hogy felettébb hiányos plakátról van szó.

Az egy dolog, hogy a főváros mindennapjai nem kellene, hogy a cirkusz jegyében kövessék egymást. Azt sem vitatom, hogy a plakáton szereplő triumvirátus, Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián, nem minden tagját tartom személy szerint sem alkalmasnak a városvezetésre. Azért Karácsony esetében még ezen is elgondolkodnék. Tarlósnak a helyezkedési képességén kívül ugyanis szintén egy lokális polgármesterség volt az egyetlen referenciája, amikor a Pannon Géniusz fenekéből előviharzott. Ahova volt SZDSZ-esként viharzott be annak idején. Hogy most megpróbálja előadni azt, hogy őt az isten és annak Orbán Viktorja is főpolgármesterségre teremtette. Meg persze azt is, hogy abcúg SZDSZ!. Amit nyilván elhihetünk neki. Elvégre a tagja volt.

Így a plakátról Tarlós nagyon hiányzik. Akár csak a porondmester szerepében is. Miközben persze a mindennapok tapasztalata alapján is nyugodtan felkerülhetne a Fidelitas plakátjára. A rendszeres városlezárásokkal, körúti forgalomzavarásokkal, fairtásokkal, és azok ideiglenes elhalasztásával Tarlós nyugodtan pályázhatna akár címhelyre is azon a plakáton, amin Budapest cirkuszmentesítését gondolja az állampárt utánpótláscsapata meghirdetni. De talán mégsem. Egyszerűen azért, mert Tarlós ténykedése lehet sírnivaló. Lehet sírnivalóan röhejes. Azonban mégsem lenne egyetlen cirkuszban sem porondképes. Feltéve, hogy a fellépők, illetve a közönség is emberekből áll.

Egy cirkuszi előadáson ugyanis lehet, hogy a bohóc elbotlik a cipőjében, és ezen mindenki kacag. Lehet, hogy a légtornász elvéti a fogást, és leesik. Ha mázlija van egy hálóban landolva. Azonban e nézőtéren tudjuk, hogy a bohóc szerepet játszik, és elhisszük, hogy a légtornász felkészült az ugrásra, beleadott mindent, és őszintén sajnálhatjuk, hogy csak erre telik.

A főváros, illetve nem egy kerület, jelen vezetése esetén legfeljebb azt látjuk, hogy a bohóc ugyan elbotlik, de nagyon ügyesen mindig a zsebünkbe kapaszkodva áll talpra. A légtornász pedig úgy esik pofára, hogy tudhatjuk: meg sem próbált felkészülni az ugrásra. Utána pedig még meg is magyarázza, hogy minden olyan légtornász csaló, aki nem esik le. Márpedig egy valós cirkusz porondján sok minden beleférhet az előadásba. Egy azonban szinte biztosan nem. Az öncélú, valóságtorzító, mesterkélt hazudozás.

Így az egykor a milliárdos emberét kereső plakátjával is házaló Fidelitas talán nem is véletlenül, hanem gondos megfontolásból hagyta le Tarlóst a plakátról. Valóban nem is való oda. Ahogy a városvezetésbe sem.

56 hozzászólás

  • A megszólalásai elég érdekes képet festenek Önről, biztos jobb főpolgármester lenne Tarlós Istvánnál, Berki Krisztián szintjét talán maga is eléri, miért nem jelentkezik?

  • Fura a főváros vezetése. Sok témában a kerületi polgármesterek a császárok, másokban meg pont a főpolgármester miatt nem jutnak előrébb a kerületek. Végül ott a kormány, amelyik mindegyiket felülüberolja. Pl. Zuglónak semmi köze, mik épülnek a Városligetben, de ebben a projektben a főpolgármester se számít.

  • lelszi,

    Elevenbe ment? Kenyéradód Tarlós?

  • Ja kérem, így működik egy igazi diktatúra…
    Lelszi, igazad van az ember írása, beszéde stb. sokat elmond az emberről. Így rólad is a tied – siralmas:(

  • Andrew_s
    2019 szeptember 9
    1:46 du.

    Soha nem is volt!

  • A cikkel kozolt kepen nem olvashato, de talan valaki koztudatra hozna, hogy KI fizetett a hirdetesert es KI HAGYTA jova , s kinek a neveben.

    Ma, kerem NE allaitsa senki ismet hogy menjek magam azt mutatni.!!!!

    Velhetnem hogy a szerzo tudna azt ?!

  • Bendegúz79!

    A hirdetést a fiatal fideszesek szervezték,hogy miből? talán saját pénzükből,de ugye nem a szavazókéból,ne aggódj feleslegesen!

    Amúgy a cikkhez: minden előadásnak,így a mostani ” ellenzéki kabaré műsornak” is vége lesz egyszer,a nézők jót nevetnek,majd hazamennek és minden marad a régiben!(szerencsére)!

  • Amúgy lehet,hogy annó Tarlós szdsz-s volt,mások „bűne” meg az ,hogy esetleg úttörők,KISZ tagok voltak,de ettől még tisztességesek maradtak,meg ugye kinyilt a szemük….és ugye az sem mellékes,hogy manapság milyen emberek és kiket is szolgálnak:a többséget,vagy a nagyon szánalmas és jellemtelen, és többnyire a hazaáruló,leszerepelt,gyűlölködő kisebbséget?
    mellesleg nem tudok róla,hogy jobboldali,korrekt emberek átálltak
    volna a jellemtelen ellenzékiekhez,az utóbbiak közt persze vannak kívételek is,akik tisztességesek,emberek maradtak,de ugye kevés….

  • Oh come on Banfi;

    Ez nem diktatura, egyszerubben „negative politikai hirdetes” neven ismerve vilagszerte.

    Nem az hogy mi lenne pozitive a jlen polgarmaster edeten, hanem hogy mi a negativ az ellenzekeivel.

    Ha diktatura lenne mint volt nem tul regen, az allitasodert mar nehany fogaidat vagy kormeidet vesztetted volna.

    Az volt a diktatura !!!

  • Leszli;

    Egyszeruen mert nem jelentkezhet, a magyarpolgaroknak nem letezik joguk a sajat hatarozataik alapjan a versenyekben reszvenni.

    Csupan a politikai mpartok vezerei hataroztai a dontok.

    A szavazo lakossag csupan a partpk nevei alatti kotben tehet egy X-et, s annak alapjan a partvezerek hatoroznak kesobb hogy kiket tesznek barmi pozicikba.

    Nem szavaztal az EP szavazasokon ???

    Kilenc partok nevi volt a listan valsztani, de egyettlen EP kepviselo-versenyzo neve nem letzett.

    Csupoan mert a klovetkezo heten a parvezerek dontottek hogy kit kuldenek Strasbutgba az EPP-t kepviselni.
    S nem, magyarorszagot !!!

  • Bendeguz79
    2019 szeptember 9
    2:29 du.

    GIZI, ODA VAN ÍRVA, CSAK TE NEM LÁTOD!

    Rongy Bea és Kaktusz Idor festette és Germerzdorffhy Zoltán engedélyezte, O de Béla Lajos fizette, és Gipsz Janka nevében

    most már boldog vagy? persze rajta van csak ugye agysérvvel nehéz az élet

  • Bendeguz79,

    Gratulálok. Megint nem sikerült elolvasnod, csak hozzászólnod. A kampány mögött a Fidelitas van. Ha szerinted nem, akkor cáfold. Ez esetben írhatsz az Origonak, és társainak is, hogy hazudnak.

  • Bendeguz!

    Irva van:

    A Fidelitas!

    https://fidelitas.hu/a-vezetoseg-tagjai

  • Koszonet Christopher Adam foszerkeszto urnak,
    hogy kozolte jo kivansagaimat D. Bernsteinnek es
    mindazoknak akiket erint,akkor is,ha nem „errol szolt a cikk”.
    Gollner tanar urnak – csak annyit, hogy pontosan azon
    kevesekhez tartozom, akik nem pocskondiaznak senkit,
    es rendszerint a targyhoz szolnak.
    Akkor is, ha neha kedvem lenne hozza, nemely gyulolkodo
    „okitast” latvan.
    Talan azert nem reagalok ujabban.
    Az oktatoknak egy szep zsido kozmondassal valaszolok-
    „Minden tanitomtol-tanultam”.
    Persze, nem a nagykepuektol, akik „elszallnak”
    sajat „szemelyiseguktol”.

  • lelszi,

    Akkor mire ez a nagy felbuzdulásod egy városvezetésre alkalmatlan, agresszív és kocsmaszocializált fenéktakarító mellett?

  • Olvasom, hogy az Európai Bizottság megválasztott elnöke, a német kereszténydemokrata Ursula von der Leyen, Trócsányi Lászlónak szánja a bővítés- és szomszédságpolitikáért felelős tárcát. Annak a Trócsányinak, aki jelentős szerepet játszott Magyarországon az ellensúlyok és a demokratikus jogállam leépítésében.

    Ettől kezdve, szarok az Európai Unióra. Eddig se nagyon mászkáltam külföldre (utoljára 1988-ban voltam Bécsben) és ezután sincs szándékomban bárhová elutazni. „Külföldből” amire kíváncsi leszek, megnézem a Youtube-on.

  • Nem vagyok budapesti ezért kérdezem:
    Mi a problémája a fővárosiaknak Tarlós István főpolgármesteri munkájával?

  • Ferenct
    2019 szeptember 10
    8:11 de.

    Például az, hogy a 2010 előtti költségvetéshez képest nagyjából felét kapja most Budapest és mint a mindenkori főpolgármesternek a jogosultságait is nagyjából a felére vágta vissza az Orbán kormány. Ami azt jelenti konkrétan, hogy Tarlós egy végrehajtó, nem pedig egy autonóm főpolgármester. Vagyis érdemi munkáról esetében nem beszélhetünk. Nagyon jól ismerem Tarlóst hiszen harmadik kerületiként családi vállalkozásunk minden szegmensét vele kellett egyeztetni személyesen még a 90-es években. A gyermekeivel együtt jártam iskolába. Már a kerületben sem alkotott maradandót, pedig akkor még autonóm volt SZDSZ-es háttérrel. Az, hogy most Ő a főpolgármester semmit nem jelent, a Fidesznek az a lényeg, hogy végrehajtson és azt jól csinálja – pont úgy bólogat mindenre mint a főügyészségen Polt, köztársasáig elnökként Áder, Házelnökként Kövér, Választási bizottsági elnökként eddig Patyi most Rádi, Álllami számvevőszék elnökeként Domokos, Országos Bírósági Hivatal elnökeként Szájerné Handó Tünde és felsorolhatnánk az összes hivatalt példaként, akiket aláírni és bólogatni rakott oda a Fidesz, nem pedig a kormányt ellenőrző autonóm személyeknek. Ugyan ez a Tarlós. Ezt végiggondolva teljesen értelmetlen olyan kérdést feltenni amiben az van megfogalmazva, hogy Tarlós és az ő főpolgármesteri munkája, mert ilyen nem létezik.
    Egyébként nagyon sok szép és hasznos dolgok is épültek Uniós pénzből, többszörösen túlárazva persze baráti cégek kivitelezésével és így a túlárazott pénzek ellopásával, Szó se róla. Sajnos minőségileg legtöbbször problémásak ezek a kivitelezések (beáznak, fél év alatt tönkremennek stb. a gyatra hozzáértés eredményképpen.)

    Ha lenne autonóm főpolgármester, akin mint ahogy fogalmaztál a munkáját számon lehetnek kérni, vagy az h mi a baj vele (ez esetben Tarlós nevű fp-vel), akkor az egy másik, hosszú bekezdés lenne.

  • Ferenct,

    a sok közül egy: engedi, hogy a Budapesti Országos Széchenyi Könyvtárat a Kilián laktanyába költöztessék.

  • Bendegúz!

    „Ha diktatura lenne mint volt nem tul regen, az allitasodert mar nehany fogaidat vagy kormeidet vesztetted volna.

    Az volt a diktatura !!!”

    ————————————————————-
    Téved kedves Bendegúz – az TERROR volt !

    Nemrégiben talalom egy értő hozzászólást rittyentett ide a diktatúra és a terror megkülönböztetése tárgyában – már nem emlékszik? Pedig kellene, mert Önt , úgy tűnik igencsak érdekli a téma, megkockáztatom, hogy egyenesen szakértője! Lehet, hogy a volt főnöke Piros László révén?

  • HunCanada!
    szept.10. 8:48

    Ezt remekül összeszedted, minden benne van ami szóra érdemes, sőt az is ami nem!

    Őszintén gratulálok!

  • Drizari: az OSZK esetében változott a terv, most valami bizonytalan tapogatózás folyik az ELTE Lágymányosi campusa körül

  • Drizari!

    Az lehet,hogy neked,meg a kisebbségben lévő ellenzéknek nem „tetszik”az EU.bizottság elnökének döntése, de emésszétek meg,mivel
    Ő egy kicsit fontosabb,eszesebb,és főleg tárgyilagosabb ember,mint a mai ellenzéki népség,és főleg joga is van hozzá!
    Nem ez az utólsó kellemetlen meglepetés számotokra….

  • Besancon!

    Jót derültem azon, amit Bendegúznak (aki néha nem mindent ért)írtál:elismerted,közölted,hogy
    régen(szocik,komcsik…)diktatúra volt némi fogkiverés,körömtépés stb….szerencsére ez már kiment a divatból manapság….minden ellenzéki őrjöghet,rágalmazhat büntetelenűl,mert ugye minden ellenkező híreszteléssel szemben ma demokrácia van,szerencsére(talán túltottan is…)

  • Boda Marcsi
    2019 szeptember 9
    3:54 du.

    Eddig sok diktátor áltatta magát az örök szerencsével. Még királyok is. Amíg egyszercsak rájöttek, hogy mindenki visz belőlük egy kis emléket. Fület, orrot, mikor mit 🙂
    Igaz, akkor Te ott csápolsz majd az első sorban, és percenként háromszor fogod letagadni azt itteni bértrollkodásodat.

  • Amúgy Bendegúz 79-nek manapság már „pláne” nincs mitől félnie,mert
    ugye nem itthon él,és a „régi szép” idők elmúltak……..de nem gell aggódni az itthoni ellenzéket sem fenyegeti semmi veszély,azon kívűl,hogy lassacskán eltűnik a sűllyesztőben,de gondolom ezt ők is tudják?….!

  • Boda Marcsi
    2019 szeptember 10
    2:01 du.
    Az EU(és globális fősodor) a lojális mamelukokat szereti, tök mindegy, hogy előtte kivel volt az!

  • Andrew-s!

    A véleményem leírtam,mint máskor is és sokadszorra ismétlem nem vagyok bértollnok,mint ezen a fórumon sokan…
    Én nem ebből élek másokkal szemben akiket ezért jól megfizetnek!

    Orsós!
    tény,hogy az EU-ban általában a lojális mamelukokat szeretik,szerették(!!!),de szerencsére új normálisabb főnököt (nőt)választottak,aki az ellenzék pechjére Trócsányi L. felelős posztra jelölte (nem véletlenül)na baloldal őrjöng is rendesen…(ha erre gondoltál?)
    Én nem bólogatok,tapsikolok senkinek,mint egyesek ész nélkül!

  • Boda Marcsi
    2019 szeptember 11
    11:45 de.

    csórikám, oszd el magadat 1000 -el és vonjál magadból köbgyököt, még akkor túl sok marad itt belőled, ennyi bit? honnan másolod?
    jaaa tudom, azok a gonosz reklámok megvilágosítottak, rád borult a sötétlila fény?

  • Andrew_s
    2019 szeptember 10
    3:07 du.

    „Ott ült a Császár. Dús hajában
    hét csillag volt a diadém.
    Rabszolganépek térden állva
    imádták, barna köldökén
    a Göncöl forgott, válla balján
    lámpásnak állt a holdkorong:
    de a bohóc sírt trónja alján:
    „Mit sírsz” – rivallt reá – „bolond,
    nincs szív, mit kardom át ne járna,
    enyém a föld!”… S hogy este lett,
    egy csontváz tántorgott eléje
    s elfútta, mint egy porszemet.”

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Szt%C3%A1lin-szobor_(Budapest)

  • Tüske Zsófia
    2019 szeptember 11
    12:47 du.
    köszönöm!!!!

    de még csak nem is rettegett előtte, mert ideje sem maradt rá, és a Föld forog tovább

  • Kiegészítés:

    Andrew-s!

    Abban igazad van,hogy diktárok szép számmal voltak,meg is buktak,de én akkor sem „csápoltam” …egyik sorban sem,(!!!)most meg ugye nincs diktatúra,így mindenki és „főleg szabadon” arra szavaz,aki megérdemli, aki bizonyított és aki a többség,az ország érdekeit képviseli!.
    Remélem sikerült?…megértened!
    Pá!

  • Rodeo11!

    Én világos,érthető és őszínte vagyok,te meg nagyon sötét…….
    Gyertyát kéne gyújtanod,hogy legalább körülötted világosság legyen…..
    Ne erőlködj,mert még baj lesz….

  • Tüske Zsófia
    2019 szeptember 11
    12:47 du.

    Az egyik kedvencem. Mármint az egész… 🙂
    http://old.sztaki.hu/~blb/irodalom/faludy/villon/halaltanc.html

  • Andrew_s Faludi ÖSSZES műve olvasható a https://pim.hu/hu/dia/dia-tagjai/faludy-gyorgy lapon.
    Faludyról én először középiskolás koromban hallottam, a magyar-francia szakos tanárnőmtől, aki nem szerette, mert a Villon-átköltéseket rossz műfordításnak tartotta.
    Később, úgy húszéves korom körül valakitől kaptam egy ronggyá olvasott 46-os kiadású Villon-átköltést.
    Aztán 88-ban jött Böszörményi Géza filmje róla, amit a Recsk-film követett.
    Aztán sorra jelentek meg a kötetei, amiből a legtöbb megvan nekem. Jó, hogy digitalizálva lehet olvasni tőle mindent.

  • lelszi
    2019 szeptember 9
    2:28 du.

    Oroszmintájú kis troll vagy csak.
    Mennyit kapsz azért hogy guvadt szemmel stírölöd a kormány-kritikus írásokat, hogy elsőre rászarhassál ?

    Ha lehet akkor még az ócska kis cseléd Boda előtt ?

  • Ferenct
    2019 szeptember 10
    8:11 de.

    Ügyesen relativizálsz.
    Gondolatban meg is tapsoltalak érte:
    Sikerült úgy fogalmaznod hogy minnél kevesebb
    kormányszart kelljen lenyelned.De felhomályosítalak :
    csak látszólag ! Valójában már homlokig vagy vele 😀 😀 😀

  • Tüske Zsófia
    2019 szeptember 12
    5:16 de.

    És milyen helyes csaja volt Faludinak !!
    Pedig nem húsz éves volt akkor már ! De nem is 40 😀 😀

  • Boda Marcsi
    2019 szeptember 11
    11:45 de.

    Te ostoba banya:
    Nem Von Leyen JELÖLTE hanem Orbán !! Ezt sem tuduo?
    A „hiteles tájékoztató”….mert ő tuti forrásokból tudja !

    És egyáltalán nem „feleős posztot” ajánlott neki, hanem a leg mihasznábbat : EU bővítésért felelős biztos.

    Te idióta tájékozatlan reklám-zabáló : 5 éve nem volt EU bővítés !!!

    Ráadásul az hogy Leyen kényszerűségből posztot ajánlott neki, még semmit nem jelent. MEg kell azt még szavaznia az Európa-Parlamentnek is. Ami azért távolról sem biztos.

    Mit okoskodsz mindig te kis hülye cseléd.

  • Gabriel!

    Köszönöm vettem másik cikknél tett hozzászólásod válaszod,de ugye nem én vagyok szerencsétlem,mint azt egy valóban szerencsétlen,tájékozatlan ,fanatikus és ész nélküli libsinek írtad,ő és még páran itt határtalan önbizalommal (önkritika hiánnyal!)rendelkeznek,de ugye ezt az értelmesebbek felfogják,”besorolják”őket.
    Aztán ugye az egyik cikk betelt(megértem)a másiknál,meg egyszerűen nem nem közölték le Tüske észlénynek írt válaszom….
    vagy azért,mert képtelenek voltak cáfolni a neki írt hiteles,bizonyítható állításaim,vagy azért mert egyszerűen nem bírták elviselni…..
    és ugye így egyszerűbb a dolog…..
    Nos nem volt mit moderálni,persze figyelmeztetés sem (talán a moderátor szabadságon van?)volt,csupán annyi,:hogy kiálltak egy hazug,uszító,sértegető és főleg hiteltelen nőszemély mellett,aki nem olvas nem hall,csak fröcsög és nincs képben sem az ellenzéki „kabarét” illetően,se az általa dicsőitett jellemtelen Donáth L.kacsolatban,aki ellen a saját egyháza is lépéseket tett,meg ugye hivatalos eljárás van folyamatban ellene,nem egy,hanem több tanú,sértett feljelentése alapján!
    Na tényleg naív vagyok ,ha azt hittem,(persze régebben)hogy ez egy demokratikus fórum…….lehet,hogy csak egy ellenzéki kerekasztal?,nos ezt nem ártana közölni….!
    Amúgy köszönöm jól vagyok és semmi okom nincs rá,hogy kisebbségi komplexusaim legyenek ezen a fórumon!

  • Végezetül és nem mellékesen:

    Remélhetőleg a főszerkesztő úr,és mások is olvassák a hozzászólásom?….és esetleg válaszra méltatnak?
    Ha nem az sem gond,kibírom,legfeljebb levonom a konzekvenciát….de ugye az élet megy tovább,meg mellesleg nekem
    ez a fórum nem jelenti a
    „mindent”,szerencsére sok más dolog is érdekel,és tartalmas szórakoztatóbb programmjaim is vannak!
    Üdvözletem mindenkinek!

  • Boda Marcsi
    2019 szeptember 13
    3:27 du.

    Doktor Boda delnő valahol Hunniában! ha ennyirre jelentéktelenek vagyunk számodra -drágám- akkor ne borogasd ide a mosogató vejdlingod tartalmát mosogatás után, jó? és vedd fel az ünnneplő rózsaszínű mackódat a lila békákkal és hamis igazgyöngy nyaklánccal, mamuszt se feledd kikefélni mielőtt leülsz a PC elé és pötyögsz, drágám, üdv innen a Rio de Plata mellől a krokodilok is üdvözölnek, most vakargatom az egyik tokáját és szépen csóválja

    báj báj máj dír

  • Geyza: Faludy és az őt kitartóan üldöző (erdélyi) felesége:
    könyvesboltban megütötte a szememet Faludy-(tán Kovács, de ez nem biztos) Fanny egy kötete: felületesen olvasva lecsaptam rá, mert azt hittem, a Mester írt valami közöset vele. Nos, otthon nekiültem olvasni és konstatáltam, hogy kidobott pénz volt az érte kiadott nem túl sok forint. Nem szoktam könyveket kidobni, de ez a papírgyűjtőben landolt.
    Ráadásul Tisza Kata valahol írta, hogy miként bánt a birtokon belül lévő naccsasszony az idős költővel és akkor még nem említettem, hogy Eric Johnson, Faludy titkára és több évtizeden át élettársa – élete miként fejeződött be: http://parkapcsolat.network.hu/blog/parkapcsolat_klub_hirei/a_kolto_es_a_baletttancos__elhunyt_faludy_gyorgy_ferfimuzsaja_2004_aprilis

  • Boda, a te „hiteles és bizonyítható állítás”-aid láttán látom magam előtt, hogyan tapsoltál volna, amikor a rádió egyenes adásban közvetítette Rajk László kémperét és azt kötelező jelleggel kellett a munkahelyeken meghallgatni.
    Nos, csak szólok: Donáth nincs vád alá helyezve, őt a bíróság nem mondta ki bűnösnek, így ne siess az ítélkezéssel, bármit is sugallanak a te „hiteles forrásaid” mint pl a Ripost.
    Azzal meg ne fenyegetőzz, hogy „Ha nem az sem gond,kibírom,legfeljebb levonom a konzekvenciát” mert egyrészt úgysem bírod ki, meg vagy győződve, hogy te vagy a kanadai magyarok számára a fény az informáciahiányos éjszakában – konzekvenciát levonni meg képtelen vagy és elhinnéd te még a Donáth által fenntartott csőszkunyhót is, ahova a takarítónőt – természetesen az ott elhelyezett szentkép alá – vonszolta kufircolni, sőt, ehhez még a lánya is csatlakozott, aki nem érte be a nászútjával, hanem féktelen libidója következtében nem létező gyakornokokat hordott oda átfordítani leszbivé.
    Végül is hasznos az itteni szereplésed: jól bemutatja, hogyan hiszik el a „magyar emberek” a legképtelenebb vádakat is, ha azt a bálványuk sugallja.

  • Tüske!

    Ne erőlködj feleslegesen,mert nem vagy képben semmiben!

    1/ a Rajk perről képzeld hallottam régen is(amit hazudtak,megölték a szerencsétlent!) és az új igaz verzióról is tudok…..és nem tapsikolok gyilkosoknak…..Tudom,hogy a kommunisták között is voltak tisztességes mártírok és most is vannak becsületesek ,de ugye te nem közéjük tartoztál és tartozol…
    2/ Mint írtam és ugye nem neked(!!!)….kibírnám,a konzekvencia levonása mellett,ha nem közölnék az amúgy normális hozzászólásom,mivel nekem nem a fórum az éltető elemem,és nem én kapok fizettséget…..hanem a fanatikusok!
    3/Amúgy Donáth L.kapcsolatosan nem vagy képben(másban sem..)
    több újság,és a net is közölte a valóságot!
    Azzal,hogy egy ilyen bizonyítottan jellemtelen alakot próbálsz
    védeni,magadról állítasz ki „erkölcsi bizonyítványt”….!

    Nyugodj le szépen,ha nem neked írok ne válaszolj (bírd ki)és ne égesd
    magad még jobban mint eddig…..!

    Na pá!

  • Amúgy most kívételesen elnézem,hogy nekem írtál,mert ugye múltkor
    azt nehezményeztem,hogy a hozzászólásom nem jelent meg(szerencsére most igen),de szokj le rólam a jövőben,találj valami hasznosabb elfoglaltságot,főleg olyan tevékenységet,amiből talán képes vagy tájékozódni a valóságról,és főleg képes vagy azt felfogni is…..bár ez utóbbi az állapotodtól függ….(?)!

  • Amúgy a T.Fórum!

    Azt sérelmeztem a napokban,hogy a Tüskének írt hozzászólásom nem jelent meg (biztosan technikai hiba volt) míg az ő mocskolódása igen….ma szerencsére tudtam reagálni a levelére,amit köszönök!
    Ez így korrekt!

  • Boda, erőlködni te erőlködsz, amikor véded a védhetelent.
    Ha van tudomásod Donáth ügyében a nyomozás lezárásáról, vádemelésről és bírói ítéletről, melyben elítélték, szíveskedj azt idebiggyeszteni.
    Ha nincs, az ekkor marad pusztán rágalom, amelyet vélelmezett jól értesültként a világba fröcskölsz, vén fideszes vipera.

  • Tüske Zsófia
    2019 szeptember 14
    2:52 de.

    Én csak egyszer látam őket, jó régen a TV.-ben.
    Van annak tán 25 éve is.De akkor eléggé békésnek tűntek.

  • OIM* ne erőlködjél mert még bekakikálódol 🙂

    *OIM = ostoba cseléd

  • B.M. naccsasasszoy érvei „tényei”: ugye, ugye, hiteltelen ugye, jellemtelen ugye, az újság közölte ugye, napá!
    Hagyjátok már szegényt: pénzért pont ilyen rezsiszilárdságú elme lenne. Ugye. Jó illusztrációja a kormányerőre szavazóknak. Ugye. Bár azért reménykedem, hogy az oviszavazók azért ennél értelmesebbek. Ugye.
    Na, pá!

  • Boda Marcsi
    2019 szeptember 14
    12:13 du.

    A Te tapsikolásodról eszembe jutnak a fideszes komcsizók. Tudod, akik annak idején a pártaktíván nem győztek lelkesen tapsikálni a párttitkárnak. Meg egyet érteni vele.
    Számukra a helyzet nem változott, csak a fenék.
    Anno ismertem fideszes aktivistákat, akik hittek ebben a zsebhokizó marhában. Ma már egyik sem a Fidesz tagja. Nem lettek baloldalibbak, de elegük lett a korrupt exKisztitkár üzelmeiből és üzekedéseiből.

    Egy percig sem hiszem, hogy Te nem ültél ott lelkesen a Párt okításain 89-90 előtt. Számodra sem változott semmi. Legfeljebb a napidíj.

  • talalom
    2019 szeptember 15
    4:57 de.

    Ugye ?

    (Naná hogy ugye hogy ugye )

  • Tüske!

    Nem én erőlködöm,hanem te….amúgy az ügynek még nincs vége…..

    Geyza!

    Vigyázz,csak annyít igyál,hogy tudd mikor kell „klotyóra” menned….értem ne aggódj!

    Mellesleg dolgos napjaim voltak,és vannak: takarítás,vásárlás,vendégek…stb.és most végre kikapcsolódom,jó vetélkedőt nézek,majd egy jó filmet,ami egy „kicsit” szórakoztatóbb,mint az itteni beszűkült „észlényekkel”
    csevegni….!
    Na pá!

  • Boda Marcsi
    2019 szeptember 15
    1:14 du.

    TE ANNYIRA erölködsz itten, hogy szinte látom amint dagadnak az erek a halántékodon.

    Remélem mindig van kéznél pelus ?

  • talalom!

    Téved,ugyanis a küldés gombra hiába nyomtam rá és későbbg már nem volt olvasható,vagy technikai hiba volt,vagy a gépem nem múködött rendesen,ami sajnos sokszor előfordul….
    Azért nem kéne mérni az „észt” pláne akinek nincs……!