A Szépség és a Szörnyeteg! az Operett Színházban

2019 szeptember 15 1:12 du.1 comment

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott. A filmből készült családi musical immáron több mint huszonöt éve hódít az egész világon, és 2005-ös bemutatója óta töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon is. A közönség nagy örömére az előadás szeptember közepétől ismét látható a Budapesti Operettszínházban!

Kicsik és nagyok kedvence Böhm György rendezésében bújik új köntösbe, olyan sztárokkal a szereposztásban, mint például Polyák LillaVágó ZsuzsiSerbán AttilaCsuha Lajos, Földes Tamás vagy Nádasi Veronika. Ám a régi nagy kedvencek mellett a jól ismert szerepekben új beállókat is köszönthetünk: így Borbély Richárd Szörnyetegként, a társulatunkhoz frissen csatlakozó Széles Flóra Belle-ként debütál. Czuczor Dávid, a Lehár-énekverseny díjazottja duplázik, hiszen Monsieur Kanóc és Gaston szerepében is bemutatkozik, Sütő András Lefou, Peller Károly Ketyegi, Vásári Mónika pedig Madame de la Nagy Böhöm jelmezébe bújik.

A Szépség és a Szörnyeteg szeptember 14-23. között látható a Budapesti Operettszínház nagyszínpadán, ráadásul közben jubileumot is ünnepelhetünk, hiszen szeptember 20-án immáron ezredik alkalommal áll színpadra Belle, a Szörnyeteg, Gaston, Kannamama, Csészike, Babette, Maurice, valamint a többi elbűvölő mesehős.

Szereposztás:

A Szörnyeteg: Barkóczi Sándor/Borbély Richárd/Szentmártoni Norman

Belle, a Szépség: Széles Flóra/Jenes Kitti/Füredi Nikolett

Gaston: Németh Attila/Szentmártoni Norman/Czuczor Dávid

Lefou, Gaston szolgája: Serbán Attila/Oláh Tibor/Sütő András

Monsieur Kanóc: Bálint Ádám/Czuczor Dávid/Angler Balázs

Mister Ketyegi: Földes Tamás/Magócs Ottó/Peller Károly

Kannamama: Polyák Lilla/Nádasi Veronika/Siménfalvy Ágota

Csészi: Maszlag Bálint/Németh Krisztián/Mayer Marcell

Madame de la Nagy Böhöm: Sz. Nagy Ildikó/Siménfalvy Ágota/Vásári Mónika

Babette, a portörlő: Kékkovács Mara/Vágó Zsuzsi/Füredi Nikolett

Maurice: Csuha Lajos/Bardóczy Attila/Magócs Ottó

(forrás: színház)

Fotók: Gergely Bea

 

1 Comment

  • The Beauty & the Beast… én ugyan anno, ennek keleti mese változatát olvastam, de látván ezeket a frenetikus jelmezeket, hatalmas élmény lehet így élő színházban

    nagy köszönet a képekért

    egy egész teadélután rohangál vidáman