Borkai Zsolt a fideszes nemes

2019 október 10 8:06 de.51 hozzászólás

A Borkai-videó, illetve az annak nyomán, annak kíséretében kirobbanó egyéb ügyek kapcsán valójában az őt versenyben tartó párt, a Fidesz reakciói lehetnek érdekesebbek. Mert az, hogy Borkai kit dugott meg, és hol, az önmagában lehet teljesen érdektelen. Az oligarchikus korruptokrácia tárgykörében meg csak egy hal a posványban.

Legutóbb azonban az Index nyomán, egy leirat is megjelent a fidesznyik politikusok nyilatkozataiból. Amelyek között több érdekes is van. Olyan is, amit a többi megnyilatkozás tesz súlypontosabbá. Ilyen például Harrach Péter mondandója. Aki szerint magánügyről van szó. Ami sok szempontból igaz. Elvégre még egy fideszes polgármester esetében is lehet magánügy, hogy azzal szopatja fel, illetve le magát, akivel akarja. Meg azzal, aki erre önszántából hajlandó. Idáig Harrach nyilatkozata lehet teljesen rendben levő is. Elvégre egy pár, aki magára csukja az ajtót, tegyen azt, ami jól esik mindkettejüknek. Van azonban ezzel egy bökkenő. Mert ezen az alapon a Fidesznek, de valójában senkinek sincs köze senki hálószobájához.

Ennek fényében kéretik visszaemlékezni, hogy álszenték hányszor nyilatkoztak meg arról, hogy ki kivel hálhat, és ki mennyire abnormális, beteg akkor, ha nem azzel fekszik le, akivel a kölcsönösség jegyében kedve van. A listában ott van Kövértől kezdve elég sok megnyilatkozó. A szimplán prűdtől a melldöngető homofóbiáig a teljes palettát lefedve. Harrach bármely esetben tett olyan nyilatkozatot, hogy „uraim, és hölgyeim: pofa súlyba, mert ez mindenki magánügye”? Nem igazán. Tehát a nemzeti álszentek csak akkor nem érzik feljogosítva az ítéletalkotásra, ha a saját akolban kefélnek cikk-cakkban.

Novák Katalinnak azonban még ezt is sikerült alulmúlnia. Pedig látszólag teljesen konszolidált ostobaságot adott elő. Azt mondván, hogy bár a kormánypárt egy akkora akol, amiben botladozó jószágok is előfordulhatnak, azért „az alelnök elmondta, hogy ugyan nem tartja helyesnek, amit Borkai cselekedett, de nem hiszi, hogy az ügy miatt ki kellene zárni őt a Fideszből”. Amit kéretik egy pillanatig némán ízlelgetni. Aztán marha messzire kiköpni. Mielőtt komolyabban megárt. Mert mit is jelent ez? Alapvetően azt, hogy egy polgármester, ha fideszes, ennek értelmében csinálhat, amit csak akar. Nem kell morális példaként szolgálnia, és általában: a cselkedetei nem példaértékűek. De Fidesz-tagként nem is kell példaértékűen viselkednie.

Ám ez a gondolat fordítva is igaznak tételezhető fel. Ami azt jelenti, hogy amit szabad egy fideszes polgármesternek, azt nem kell példaként tekinteni. Mert senki másnak nem nézzük el. Ez az olvasat azt jelenti, hogy „mi vagyunk az urak, nektek meg coki”. Illetve egy régi mondásra hajaz a jupiteri, illetve ökrészeti hatáskörökről. Novák talán még a sosem volt első éjszaka jogát is megadná Borkainak, ha rajta múlna. De ilyen messzire, például az Adriáig, talán még Novák sem menne. Megmarad a fideszes előjogok egyfajta kimondásánál. Amit nyugodtan megtehet mindaddig, amíg azok az ökrök varázsolhatók, hazudhatók szavazati többségbe, akiknek teljesen megfelel az önjelölt Jupiter fenékösvényén csúszni-mászni.

51 hozzászólás

  • „Jobbról semmisítik meg Borkait, de nem ő a fő célpont”

    https://index.hu/belfold/2019/10/10/egy_szemelyes_ugy/

  • erkölcsök vannak, és széplelkek akik aggódnak? közben az USA tépi a haját, hogy Magyarország hazaengedte azt a két oroszt akiket ők ki akartak adatni, hogy „megnézzék őket közelről”, ugyanakkor izrael letartóztatott egy oroszt évekkel ezelőtt, börtönben tartja, jogait megtagadja, csak úgy zum trucc… mert ők izrael… meg Netán Yahoo az lop és korrupt az nem bűn, újra adtak neki 2 szavazatot (azaz lopták a voksokat), hogy folytathassa és most teljes a zavar, mint az már van vagy 5768 éve + néhány hét és akkor még a Nagy Kígyóról nem is volt szó? miért?

    uborkai zsóti meg nemi életet él de közben fidexes is az az állami pénzen él nemi életet…

    mivel a cenz ura úgyis mindent kitöröl amit én beírok, nyugodtan írogatok bármit, legalább a Nagy Hős Radír megdolgozik érte…

    bruhahaha

  • Ha már megemlítődött az Index, a súlypont nem a Borkai félrekefélésére összpontosul, hanem haverjára, Rákosfalvy Zoltánra – írja az index.hu

    „Jobbról semmisítik meg Borkait, de nem ő a fő célpont” – szalagcímmel olvasható Dezső András írása, ami szerint ” Azt hitték, hogy tudnak repülni. Mint az Ikarus – így jellemezte a Borkai–Rákosfalvy-duót az Indexnek egy olyan ember, aki hosszú éveken át testközelből nézhette végig, hogyan építi ki hatalmát Győrben és egyúttal hogyan éget fel maga mögött mindent Rákosfalvy Zoltán ügyvéd-vállalkozó. Merthogy a Borkai-sztori főszereplője valójában ő, nem a győri polgármester – magyarázza beszélgetőpartnerünk.””

    A cikkből kiderül, hogy a felvételeket egy „sértett” meghívott készítette „kémszemüveggel”, aminek tartalmát a nyilvánosságra kerülés előtt megismerték Borkaiék, és megismerte a Fidesz vezetés is. Így volt ideje a pártvezetésnek, de Orbánnak is, hogy magánügyes szextémát kerekítsenek az amúgy 2006-ban kezdődő, és az Audit is érintő panamázásokból. Az Audi magyarországi tárgyalásos szakaszában hangzott el az egyik vezetőjük szájából: Ezért Németországban nem pénz jár, hanem börtön.

    Szóval, sikerült a súlypontot – a súlyos gazdasági visszaélésekről – magánügyes szextémára terelni. Lám-lám.

    (forrás: https://index.hu/belfold/2019/10/10/egy_szemelyes_ugy/ )

  • Kíváncsian várom, vajon hogy értékeli mostanság a napvilágra került ‘vallásos kormánypártiak’ eseteit, kiszólásait a „nép”. Eljut-e a tudatáig, hogy milyen gazemberek irányítják (nem vezetik, nem kormányozzák) kis hazánkat? Szeretném hinni, de nem valószínű, hogy tizenharmadika ezt megerősíti.
    Szégyellem magamat, az ötvenhatos műegyetemistát. De az időm eljárt, vitézlő harcos nem lehetek, sajnos.

  • Csak részlettel nem értek egyet a cikkben.
    A konkluzióban azt irja Kedves Endre barátunk, hogy „önjelölt”
    Sajnos, 1. nem jelölt, hanem már az; 2. nem „ön”, hanem a „horda” jelölte.

  • Ami azt illeti, kezdenek észbe kapni a publicisták, és nem leragadni Borkai gruppen-szekszén. Most éppen négy újságíró állította össze az egykori olimpikon életútját, egészen a bukásáig. Ebben a cikkbe olvasható az is, hogy mivel Borkai helyett új jelölt állítására már nincs lehetőség, reméli a Fidesz-vezérkar, hogy vasárnap megnyeri a választást, majd a már elkészült forgatókönyvnek megfelelően Borkai lemond és időközi polgármester-választást kér.

    Jó olvasást:
    https://24.hu/kozelet/2019/10/10/borkai-zsolt-szexvideo-portre/

  • Nincs itt semmi különös, csak a napi szinten és országszerte működő Fidesz maffia hálózat egy kicsinyke szelete bukkant fel egy bűzös bugyorból Győrben. Ja és nem a szexre gondolok, hanem mindannak ami mögötte van, milliárdokban mérve.

  • Béla István

    1) Ne legyél álszent. Az 56-os műegyetemisták sem azért nem „vétkeztek” yachton anno, mert úgy volt erkölcsös, hanem mert nem volt yachtjuk. Helyette ott voltak házi-bulik, a félhomályos szobák és a mambó magnók.
    2) Már néhány évezred óta a punci körül forog a világ és még ma is-:). Az a disznó aki ezzel vissza él.
    3) Borkai majd meggyónja a feleségének és a papjának a szörnyűséges dolgokat-:)

  • Rodeo11
    2019 október 10
    8:25 de.

    Azért relativizál a kis antiszemita kína és ruszkibérenc,hogy elterelje a figyelmet ezekről a botrányos dolgokról.
    Csak látszólag „ostorozza” a FIDESZ-t , valójában védelmezi.
    Mint most is.

  • Drizari

    Ebben a cikkbe olvasható az is, hogy mivel Borkai helyett új jelölt állítására már nincs lehetőség, reméli a Fidesz-vezérkar, hogy vasárnap megnyeri a választást, majd a már elkészült forgatókönyvnek megfelelően Borkai lemond és időközi polgármester-választást kér.

    —————————————

    Na, látod, ez az igazán kiakasztó – a „Fidesz vezérkar reménye” amely valljuk meg nem is tűnik alaptalannak! Tegnap reggel nyilatkozta Hadházy Á. hogy Győrben nem igazán alakult ki őszinte felháborodás,mivel sokan nem is tudják, aki meg tud valamennyit az ügyről, aligha érdekli komolyabban – a kormányközeli médiák nem hozták le, mindössze az Origó jegyzett meg annyit, hogy Borkai cáfolja a vádakat, de hogy milyen vádakról van szó, azt nem részletezte.Bár, amint hallom,olvasom Győrben szombat du.-ra tüntetést szerveznek, több ezer résztvevővel, ezek szerint csak eljutott az „érintettekhez” a hír – ennek ellenére bőven benne van a pakliban, hogy simán hozzák Győrt is, és ez az igazán elgondolkodtató.Vajon minek kellene kiderülnie, hogy komolyan nyomot hagyjon a választópolgárokban?

  • Ferenc1! Én hülye, meg azt hittem, a fütyi körül…DDDD

  • rohadeo11 X is,
    Mi már megszoktuk,hogy gyilkolnak,kirabolnak és utána mégis, mindig felülkerekedünk.Abból is ki fogunk lábalni,hogy el akarsz lopni Tőlünk 12-évet.Netán ja?..hová a francba akarod eldugni az összes rablott cuccot.nálad már a lóláb is kilóg.

  • Párom szerint, a sok impotens liberális buziból, Borkai és Wittinghpff esetében, az irigység sugárzik. -g-

  • Geyza
    2019 október 11
    4:17 de.

    bucika, maga azt magyaráz bele bármibe ami éppen megfelel az aznapi piszkálódásának. az, hogy maga itt rólam mindenféle jelzőket halmoz az a tényeken semmit sem változtat, én még sohasem szavaztam a fidex kft -re maga meg alapítása óta vele él magánéletet egy fedél alatt és semmit sem tesz ellene, azaz nagyon is megfelel magának amit a fidex kft csinál, még soha egyetlen szót sem olvastam magától a fidex kritikája címén szépen elsunnyog a balfenéken amikor a kedvenc fidex kft ja kerül terítékre

    egyébként a jelzett beírásomban semmi sem vonatkozott a fidex kft re, tehát maga még olvasni sem képes, csak habzó szájjal engem próbál piszkálni amiről jobb, ha tudja, vidám perceket szerez, sokat röhögök magán mert sírni nem szeretek… olyan kis lúdtalpas senkiházi rablómese amit itt maga terjeszt

    bruhahaha

    most iszom a kávémat mert eddig nem akartam megemelni a csészét, nehogy kilögyböljem a röhögéstől

  • Szóval, vasárnap önkormányzati és polgármester választás Magyarországon.
    Ma, október 11-én a bankszámlás nyugdíjasok megkapták a nyugdíjaikat (minden hó 12-én utalja a Kincstár, de szombat-vasárnap bankforgalmi szünnap.

    Ebből az alkalomból (mármint a választás) készített az Index a magyar nyugdíjasokról egy helyzetképet, ami szerintem tökéletesen visszaadja a valóságot. Íme:

    https://index.hu/video/2019/10/11/nyugdijasok_idosek_politikai_aktivitas_nyugdij_rezsi_krumpli_orban_gyurcsany_fidesz_dk_tuntetes_kihasznalas/

  • Ferenct
    okt.10.11:18

    1) Ne legyél álszent. Az 56-os műegyetemisták sem azért nem “vétkeztek” yachton anno, mert úgy volt erkölcsös, hanem mert nem volt yachtjuk. Helyette ott voltak házi-bulik, a félhomályos szobák és a mambó magnók.
    2) Már néhány évezred óta a punci körül forog a világ és még ma is-:). Az a disznó aki ezzel vissza él.
    3) Borkai majd meggyónja a feleségének és a papjának a szörnyűséges dolgokat-:

    ——————————————–
    Hát ha valami arcpirítóan álszent, az épp és pont az amiről Ön ír kedves Ferenct! A néhai „házibulikat” összemosni, mintegy megfeleltetni mindannak mely a szóban forgó jachton zajlott, és Ön szerint akkoriban csakis azért nem működtek így a dolgok, mert nem voltak jacht-ok, pláne nem az egyszerű egyetemistáknak – ám ha lettek volna ? Minden ugyanígy zajlott volna? Méregdrága luxus prostikkal, droggal, serény segítő ügyvédek által leszervezve? És a pénz honnan van/volt minderre? Mert ezek a bulik nem két fillérbe kerültek! És akkor a dolog lényegéről – a háttérüzletekről – még szót sem ejtettünk. Tévedés arra kihegyezni a dolgokat, hogy ez az orgia tartozik- e másra, a feleségén kívül, és magánügy- e ha az ország egyik érdemekben megdicsőült polgármestere (olimpikon, melyért külön életjáradék illeti meg élete végéig) évek óta kettős életet él? Az lenne, ha Borkai félrelép egy titkárnővel vagy bárkivel, az tényleg csak rá és a feleségére tartozna de ezen a szinten már rég nem magánügy! A Fidesz, azon belül Borkai hitvallása állítólag az Isten haza család – mi mindennel egészült ki ez a hármas az elmúlt évek folyamán? Emlékszik Ön arra pl, hogy melyik kormány vezette be a Hit és erkölcstan oktatását kötelező jelleggel?

    Úgy gondolom, a legkevésbé lényeges ebben a dologban a szex része – mindaddig míg „nem szerepel” benne a nyilvánvaló prostitúció, drog és egyéb bűncselekmények addig nem sok ügyet zavarna a többi álszent szemétségük mellett! Ám de sajnos vastagon ott van a korrupció (is) melyekről ugyan már olvashattunk, a bizonyítékokat még nem tártak elénk teljes egészében, talán nem is fogják, de hát nem is az a lényeg, hogy Ön vagy én bizonyos papírokat megismerjünk – nekem elég lenne, ha tudom, hogy a hatóság (ügyészség) teszi a dolgát, de nem teszi! Amit viszont láthatunk, az épp az Ön 3-as pontjával függ össze – azzal a kedves felséggel, akinek meg kéne, hogy gyónja Borkai a „szörnyűséges dolgokat”

    http://nyugatifeny.hu/2019/10/11/nem-aldozat-hanem-buntars-a-csalad-oriasi-luxusbirtok-van-borkaine-havassy-myrtill-neven?fbclid=IwAR09eqEiyMDWz7Ud5A31M17JsoYpzBcRqUdNps788HptCL_Dq1sRheKee4U

    És ez pusztán egy „jelentéktelen tétel” a külföldi bankszámlákon elhelyezett milliárdok mellett, melyet szintén „több forrásból” olvastunk már- ám Polt úr vagy az általa megbízott ügyész valamilyen oknál fogva nem vesz tudomást róla, valószínű feljelentésre vár – hát megtörtént! Ha igaz a gyanú azért, ha nem akkor pedig azért, hogy pontot tegyen az ügy végére! ( mellesleg ha a kábítószer gyanúja felmerül, nem is kell feljelentésre várni, ott a hatóságoknak azonnali nyomozási kötelezettsége van)

  • Bizonyára emlékszik a fórum közönsége a néhány héttel ezelőtti VIII. kerületi esetre amikor egy újságcikkben megjelenő kép alapján, (bejelentésre) nagy hirtelen megszállták az ellenzéki pm. jelölt kampányirodáját, házkutattak, kihallgatták akit értek, és számítógépeket foglaltak le – mert a bejelentő „úgy látta, hogy csalás történik” A képen néhány nő ül a gépek előtt és feltehetően valamilyen munkát végeznek – ennyi elég volt a rend őreinek a mindenre kiterjedő vizsgálathoz! Az eredményt bizonyára tudja mindenki, ezzel már nem fárasztok senkit!

  • Tüske Zsófia

    nem tudom, ki mindenkinek van facebookos profilja, itt van egy link, amelyen a horvát parlamentben Bojan Glavašević, a horvát parlament független képviselőinek vezetője mond igen súlyos
    beszédet:

    https://www.facebook.com/watch/?v=942841249435023

    több cikk is született azóta ebben a témában, némelyik egyenesen azt vélelmezi, orbán rendelte el borkai kilövését, egyrészt, mert központosítani akarja a rablásokat és borkaiék túlzásokba estek, másrészt meg bizonyítani akarja az EU számára, hogy ő igenis harcol a korrupció ellen.
    https://hirklikk.hu/kozelet/orban-csinaltatta-ki-borkait/355688?fbclid=IwAR2zH8B3qWNl4M9jvN39XjAxAvy1FQr7UxL4EYcEfiqFHtspYI6T0rF-TM0
    érdekes még a Magyar Hangon Torkos Matild cikke (bár még csak ízelítőt kapunk belőle – a hetilap ma jelent csak meg.
    https://magyarhang.org/publicisztika/allaspont/2019/10/11/kereszteny-szabadsag-a-jachton/?fbclid=IwAR1M49INDFf_AFXNQKFOuem0XIi7eYOqaTAc8oK_aLWK7sPAUcU5Ilk1-fQ

  • Besancon
    2019 október 11
    12:41 du.
    Ferenct-nek írására.

    Igen jelen esetben, a megyei jogú város vezetőjének az egyetemistákkal való összemosása pont olyan álságos, mint amikor Orbán Viktor KISZ titkári (Kommunista Ifjúsági Szövetség) posztját – amelyre büszkén hivatkozik – a kisdobossággal próbálják összemosni és azzal egyenértékű jelentőséggel bíróvá degradálni. Mintha egy kisdobosság egyenlő volna egy KISZ titkársággal. Hát nem! Ahogy a yachton paráználkodó, tolvaj, korrupt, erkölcstelen és családellenes győri Fideszes városvezetőt (meg az ügyvédjét) sem lehet holmi bulizó egyetemistákkal összehasonlítani!

  • Besancon
    2019 október 11
    12:55 du.

    Hallottam egy történetet:
    Két járókelő elment egy parkoló rendőrautó előtt és az egyik megjegyezte:
    -Erre persze van pénz..
    A zsaruk meghallották, kiszáltak és igazoltatás testi motozás meg amit eltudsz képzelni.
    Itt tart ma az ország.

    Mikozben a félnáci D Bernstein ide jár buzi libsibolsizni , ahelyett hogy az állitólagos kölykét pesztrálgatná a barom.

  • Rodeo11
    2019 október 11
    11:50 de.

    Geyza
    2019 október 11
    4:17 de.

    „…bucika, maga azt magyaráz,,,”

    Látom picinyem megint megnézted (sokadszorra) az „Őrült nők ketrecét” és fickós lettél…

    Itt van neked a Gurltiz. Ő szereti az ilyesmit 😀

  • gyuri10
    2019 október 11
    9:06 de.

    Fel a fejjel öreg.
    Miaz a 12 év a 2000 -hez képest.

  • Besancon:
    „Tévedés arra kihegyezni a dolgokat, hogy ez az orgia tartozik- e másra, a feleségén kívül, és magánügy- e ha az ország egyik érdemekben megdicsőült polgármestere (olimpikon, melyért külön életjáradék illeti meg élete végéig) évek óta kettős életet él?”

    Kedves Besancon, azzal kezdem, amiben nyilván egyetértünk.
    Ha kétes, gyanus vagyoni ügyei vannak, akkor – ex-olimpikon ide, ex-olmpikon oda) azt ki kell(ene, de „természetesen” nem fogják) a rendőrségnek, a NAV-nak, az ügyészségnek vizsgálni, és ha a gyanu megalapozott, a büntetőbíróság előtt vádat emelni. (A prostitució egyébként Magyarországon ma – helyes -e ez, vagy sem, bonyolult vitakérdés lehetne – nem bűncselekmény.)

    Amiben talán nem értünk egyet. Ha nem erőszakkal, csalással, nem kiskorúval, nem a hivatali hatalmával élve vagy visszaélve (a kettő ilyen esetben szerintem ugyanaz!), ha a saját pénzén és saját szabadidejében teszi, akkor igen, akkor magánügy. (Tőled eltérően viszont én tekinteném szigorúan magánügynek, ha a titkárnőjével, illetve a hivatala beosztottjával hetyeg, ilyenkor legalábbis fennáll a hivatali összeférhetetlenség.) Rendezze el a feleségével, a MOB-bal, a sportedzőjével, a papjával, az Istenével – ahogy tudja.

    Az egyik alapkérdés kettőnk vitájában persze az, hogy vajon feltétlenül hozzá kell – tartozzon egy kiemelkedő sportoló, egy jelentős kutató, egy polgármester vagy egy politikus imázsához,
    hogy egyúttal erkölcsi példakép is legyen? Szerintem nem feltétlenül; J.P.Rosseau például akkor is jelentős gondolkodó volt, sőt a nevelésről írt (Emil c.) könyve akkor is figyelemre méltó, ha nagyon rossz apa volt, mind a hat gyermekét lelencházba adta. (Szaporíthatnám a példákat, de minek.)

    Véleményem szerint a jogi normák és az erkölcsi normák között az egyik lényeges különbség, hogy amíg egy modern (nem-szövetségi) államban (ha éppen nincs polgárháború), akkor egyidejűleg (legalábbis elvileg) csak egyetlen jogi normarendszer van érvényben. Ezzel ellentétben épp a modern társadalomban a legkülönbözőbb, akár egymást kizáró erkölcsi normarendszerek egyidejűleg érvényesek lehetnek, amit Pál erkölcsösnek tart, az Péter szerint mélyen erkölcstelen és vice versa. S ez, szerintem, többé-kevésbé így van rendjén.
    Ha ebben esetleg egyetértenénk, ebból szerintem viszont az következne, hogy se az élsportolót, se a nagy kutatót, a nagy írót, a nagy képzőművészt még kevésbé egy polgármestert (de talán még egy állatgondozó-idomárt se 🙂 )nem tekinthetünk a hivatásában, foglalkozásában szerzett érdemei okán általános erkölcsi etalonnak, és nem is várhatjuk el tőle, hogy ennek mutatkozzon.

  • Kedves Besancon, hát persze, hogy kihagytam egy tagadószót! Az elgépelt mondat helyesen:
    (Tőled eltérően viszont én nem tekinteném szigorúan magánügynek, ha a titkárnőjével, illetve a hivatala beosztottjával hetyeg, ilyenkor legalábbis fennáll a hivatali összeférhetetlenség.)

  • Technikai hiba

    A Magyar Nemzet c. szennylap honlapján megjelent egy erősen kritikus írás a Borkai-ügyről, mi több, konklúzióként Borkai lemondását sürgette.
    Igaz, a cikk szerzője elfelejtette nevét is adni hozzá, minden esetre eléggé meglepő volt a hangvétele, valahogy nem a szokásos lakájmédia mocsok volt.

    Meg is lett a böjtje, kb. egy óra múlva levették a honlapról. A főszerkesztő a témában úgy nyilatkozott, hogy az nem hivatalos szerkesztőségi állásfoglalás volt, csak a kolléga egyéni véleménye, és csak technikai hiba miatt került fel a honlapra.

    Namármost. Aki kezelt már valaha is honlapot, az tudja, hogy az nem úgy megy, hogy én írok valamit, és odakopizom a megfelelő rovatba! Egy oldalt csak jogosultsággal rendelkező szerkeszthet, legyen az a főszerki, privát esetben az oldal tulajdonosa, vagy az admin, esetleg egy megbízott személy. A cikkek szerzőinek legritkább esetben van jogosultsága belepiszkálni az oldalba.

    Ennek következtében a technikai hiba, mint olyan, teljességgel sima hazugság. Persze, ha a cikk valamelyik arra jogosult közreműködésével került ki a honlapra, az tényleg technikai hiba. Mármint, abban az értelemben, hogy az illetőnek szerkesztői jogot adtak.

    Javaslom, figyeljétek, kinek a neve tűnik el a közeljövőben a stáblistáról. Na, ő volt a technikai hiba, de már elhárították.

    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/72255901_2572675722797766_8182315725726154752_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeE71hJGbCcugJruM-BM-WFZ6PIgRaTenXqd93zh-NT8VK-nL4zVvsgqqSWrM0XDbZHeLPevufFl-RTCCKx2Atp7Z1MRv2zFsve6KNgl-WeGMA&_nc_oc=AQme0ljvBYT9qN6yAjv9GANKpX3AeMratVXEn_UbVvqlP10BPRGbFlrDg2jCm5nc0Dg&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=93e2224cf6a5654db354ea4b20d67f96&oe=5E17FED1

  • Ferenct, talalom

    S. Freud szerint is a szex(punci,fütyi) körül forog a világ. Egy ideig el is hittem, amíg meg nem ismertem közelebbről egy.két alkoholistát és narkóst, akik még potens korukban (fiatalon) cserélték le a szex okozta gyönyört az italra és a kábítószerre.

  • Azt hiszem, hogy a Fideszben okozott legnagyobb zavar legbiztosabb jele az olyanok kimaradása, mint a mi Marcsink.

  • D.Bernstein
    2019 október 11
    10:48 de.

    A kedves párocskád szerint tehát Borkai „buzi”. Mert egy „buzi” nyilván csak ebben a felállásban lenne rá irigy. A Borkaival fotózott hölgyek tehát férfiimitátorok, és Te a pároddal egynemű vagy?
    Azért el ne menjetek egy IQ-tesztre. A skálán ugyanis nincsenek negatív értékek.

  • D.Bernstein
    2019 október 11
    10:48 de.

    Párom szerint, a sok impotens liberális buziból, Borkai és Wittinghpff esetében, az irigység sugárzik. -g-

    ————————————-

    Gondolom ez is egyike azoknak a „szellemes” bejegyzéseknek, melyet a „párod kérésére” – csakis a „folytonosság megőrzése” szándékával – itt megcsillogtatsz!
    Láthatóan elég volt Vögelein egyetlen megjegyzése, és máris lehullt az álarc!

    Vögelein
    2019 október 11
    6:24 de.

    „D.Bernstein! 7,39

    Kamu kommentje mindent elárul magáról. Azt is,hogy maga egy .
    n á c i . troll. – Méghogy “dr.”, meg hogy “Sarah”…* „

  • Legalább Borkai mihamarabb bocsánatot kért férfias tettéért. Annak idején Clinton pedig még hamisan is esküdött perverz cselekedete kapcsán ,Mónikával… Idősödő magányos kommentelők, remember !!! -g-

  • Besancon:
    „Bizonyára emlékszik a fórum közönsége a néhány héttel ezelőtti VIII. kerületi esetre amikor egy újságcikkben megjelenő kép alapján, (bejelentésre) nagy hirtelen megszállták az ellenzéki pm. jelölt kampányirodáját, házkutattak, kihallgatták akit értek, és számítógépeket foglaltak le – mert a bejelentő “úgy látta, hogy csalás történik” A képen néhány nő ül a gépek előtt és feltehetően valamilyen munkát végeznek – ennyi elég volt a rend őreinek a mindenre kiterjedő vizsgálathoz!”

    Kedves Besancon, ez így volt. De nem értem, mi ebben a különös?
    Ez minden diktatúrában így van. Sőt, hála a Vezér jószívű kegyelmének, még egyetlen ellenzéki jelölt vagy aktivista megkínzott holttestét se dobták helikopterről az óceánba, ahogyan az például a valamire való dél-amerikai jobboldali katonai diktaturában hagyományos szokás volt. Mi több, még az egyetemi tanárok, ellenzéki újságírók is szabadlábon lófrálnak (nem is szólva rólunk, akik nem elég lelkesen rajongunk az Orbán-rezsimért), eddig tehát még csak annyi se történt, mint Orbán egyik politikai példaképének, Erdogánnak Törökországában.
    Dehát akkor mi a baj? Ne aggódj, várhatóan lesz ez még sokkal rosszabb is!

  • D.Bernstein
    2019 október 12
    4:46 de.

    Még jó, hogy Clinton nem indul a Fidesz, vagy bármely más párt színeiben. Úgyhogy tegyük is őt el innen, mint bármilyen itteni relevanciával rendelkező hasonlat alanya.

    Az férfias tett, hogy néhány lotyóval a közpénz átengedése (Uniós pályázat pozitív elbírálása) fejében és a lányok cégének TV2-ben való reklámozásának ellenszolgáltatásként paráználkodnak családapaként, férjként, „keresztény konzervatívként”?

    Egy csepp férfias dolgot nem lehet ebben nagyítóval sem találni, viszont undort keltő gusztustalanságot és képmutatást azt annál többet.

  • Andrew_s
    2019 október 12
    4:02 de.

    Ez jó, tényleg ilyenkor napokig elmarad Marcsi, vagy nem szól hozzá ami már neki is kellemetlennek kéne, hogy legyen. bujócskázik szegénykém, mint Borkai is.
    Bár ebben sem vagyok biztos, hogy kellemetlen neki, mert pl Bakos Zoltán aki ugyan ilyen vak hülye elvtelenül, mint Boda még meg is dicsérte a győri polgármestert – Keresztény értékrend ide, vagy oda, hogy jó városvezető és reméli újra megválasztják. Az mindegy, hogy kurvákkal orgiázik férjként és családapaként, és közpénzeket, uniós pályázatokat lop el, és játszik át fiának, és ezeknek a kurváknak. Mit számít ilyenkor a keresztényi értékrend, sem most, sem semmikor semmit, hiszen csak lózung. 🙂 Egy a lényeg, hajrá Fidesz. Ugye Marcsika?

  • jani

    „…ismerek…alkoholistát és narkóst, akik még potens korukban (fiatalon) cserélték le a szex okozta gyönyört az italra és a kábítószerre.”

    Így lehet, de számuk elhanyagolható.
    Kijelenthető: Nem a deviánsok, a klf szer-függők vannak többségben, sőt.
    A normális többség punci-függő-:)

  • Kővendég
    2019 október 12
    7:36 de
    __________

    De, hogy még bíztatóbb legyen a helyzet, mostanában senkit sem gázoltak el ausztriai nyugdíjasok az országúton, létrakeresgélés közben…

  • D.Bernstein Pénzért nőt venni, nem férfias. A férfi hódít, nem vásárol. Más férfi testváladékát egy kurvából kikotorni, megint csak gusztustalan, nem férfias. Feleséget megcsalni, és ki tudja milyen fertőzést hazavinni megint csak nem férfias. Furcsa fogalmaid vannak a férfiasságról. Három gyerek mellett még nem találkoztál igazi férfivel? Ez kellemetlen. Elismerte a macsó úr? Nehéz lett volna tagadnia, mikor dokumentálva van.
    Egy keresztény kurvázik? Ejnye, már a becsület árnyékát sem ismered? Egy liberális buzi is meg impotens is? Tényleg a férjed szájából esett ki? Akkor jó lehet a házasságod, zsák megtalálta a foltját. Nem kicsit undorítóak a kommentjeid.

  • Sajnos a FIDESZ-nél minden meg van engedve,ott nincs morál és etikus viselkedés.Lehet lopni,hazudozni,kurválkodni.Az ellenzéki táborban még tüsszenteni sem szabad,mert az zavarja a nyugalmat.Ha mégis megteszi,számíthat arra,hogy vezető száron viszik végig a helység főutcáján és a KORMÁNY TV.minden nap mutogatja megfelelő vádaskodás kíséretében.

  • D.Bernstein
    2019 október 12
    4:46 de.

    Amit ide pöttyintettél az merő baromság.
    Te idióta.

  • Andrew_s
    2019 október 12
    4:05 de.

    Lószart van ennek a náci trollnak ” párja”
    Annyi történt hogy ebből a „D.Brennsteinből” vagy kijajóbúbánatból kitőrt az igazi énje.

    El prüntyögi itt hogy jön a gyerek meg ilyesmi, héber szavakat használ mert azt képzeli ezekkel a hülyeségekkel szimpátiát gerjeszt maga iránt.

    Itten mindenkinek van gyereke, sőt unokái is.
    Oszt mégsem terhel senki senkit ezekkel a privát-szféra-béli dolgokkal sorozatosan.

    Méghogy gyereke született…
    Agymenése született ennek, nem kölyke.

    Ide tolja magát és lebuzizza az itt lévő olvasó-tábort.
    Francba az ilyen senkiházival.

  • Jaj, Bernstein! Tényleg „férfias”?! Akinek két nőre, meg kábszerre van szüksége, hogy egyáltalán elsüljön???
    Tőlem meg ne kérjen bocsánatot. Egy módon enyhítheti a megítélését: ha szépen visszapakolja a bankszámláin lévő milliárdokat, ahonnan elvette – a város, az ország kasszájába. Amit meg elköltött, részletekben viszafizetheti: a közmunkási béréből. Lehet, hogy megenyhülök, és bár nem vagyok istenhívő, de a könyörületesség nevében elengedem a kamatokat, ha jól viselkedik.

  • Olvasom hogy özönlenek az ukránok, szavazni !
    Mert aztán a magyar anyanyelvű ukránoknak kuvvául fontos ki legyen a polgármester, különféle falvakban, ahová be lettek ezek a szarháziak jelentve !

    A legszebb az hogy még az EU választásokra is jöttek szépszámmal !
    Egy nem EU tagország állampolgárai bele ugatnak az EU választásokba.

    Itt tartunk most.

  • Andrew_s (D.Bernsteinnek):
    „A kedves párocskád szerint tehát Borkai “buzi”. Mert egy “buzi” nyilván csak ebben a felállásban lenne rá irigy. A Borkaival fotózott hölgyek tehát férfiimitátorok, és Te a pároddal egynemű vagy?”

    Ön valószínűleg nem szokott időnként szélsőjobboldali honlapokat is nézegetni, ezért félreérti D.Bernstein átgondolt és jellemző megjegyzését.
    Bizonyos szélsőjobboldali (neonáci, újnyilas) honlapokon ugyanis a „buzizás” nem azt jelenti, hogy az érintett személyt valóban melegnek vélik, hanem puszta szidalom, egyenértékű a
    „mocskos cigány”-nak vagy a „büdös zsidó”-nak minősítéssel, amelyek szintén teljesen függetlenek attól, hogy a célszemély valóban cigány vagy zsidó -e.
    Szerintem D.Bernstein az idézett megjegyzésével csupán annyit
    számunkra jelezni, hogy ő maga (és ha igaz, nagybecsű párja is) az említett „buzizó”, „mocskos cigányozó”, „büdös zsidózó” politikai réteg tagja. (Engem sikerült meggyőznie.)

  • D.Bernstein
    2019 október 12
    4:46 de.

    Majd azért fejtsd ki, hogy milliárdokat síbolni, illetve fizetett lányokkal lefeküdni miért is férfias.
    Elég sanyarú lehet Borkai férfiassága, ha már csak pénzért tud likat szerezni.

  • Kedves Kővendég – nem a különössége okán jegyeztem meg, az már rég nem játszik ebben a rezsimben! Mindössze a kettős – vagy a fene tudja hányszoros – mércére szeretem volna felhívni a figyelmet. Míg a Borkai féle képsorok és eddigi információk alapján az ügyészség nem gondolta úgy, hogy bármi tennivalója lenne – erre utaltam is az egyel felette lévő hsz.-ban – addig az említett fővárosi kerületben azonnal lecsaptak, elég volt egy fotó, mely szerintük bcs.-re utal! A képen lévő néhány nő / munkatárs cselekvése bármivel magyarázható – naná, hogy a legrosszabbat magyarázták bele, de egy kissé elkapkodták, viszont egy hétig lehetett csámcsogni azon, hogy a „Pikóéknál történt valami,…”

  • No most ugye világos az is, hogy a „hatalomnak” minden eszköze megvan arra, hogy seperc alatt azonosítsa a videó elkészítőjét és nyilvánosságra hozóját (az ördög ügyvédje blog személyét).

    Valamint a hatalomnak az is a jogában áll, hogy aki kapcsolatba kerül nemzetbiztonsági szempontból kiemelten kezelt (védett) személyekkel, azt ellenőrzés alá vonja. Így tehát Borkai a magas beosztású kapcsolatai miatt ….

    …. nem nem, ezt bárki képes lett volna kivitelezni, és merészen nyilvánosságra hozni.
    (az meg teljesen mellékszál, hogy Rákosfalvyt egy kis csoport jogász kiakarja záratni a Kamarából)

  • Kedves Bensancon! Szóval – ha eltekintünk az esetleges anyagi visszaélésektől – mi is a probléma Borkai úr magánéletével?

    https://magyarhang.org/belfold/2019/10/13/borkai-a-felesegevel-kozos-fenykepet-posztolt/

    Persze, olvasok ilyen-olyan véleményeket, hogy várható győzelme és a Vezérrel lefolytatandó négyszemközti megbeszélése után 2-3 héttel a polgármester úr – váratlan betegsége miatt – lemond majd és a helyére a Fidesz-KDNP pártlistáján szereplő pótképviselő kerül. Ezt, figyelembe véve az álszentséget, nem tartom kizártnak.

    Szerintem az esetleg majd lemondó Borkai helyébe – ha a FIDESZ-KDNP vezetésének lenne humorérzéke és némi affinitása a nemi egyenrangúsághoz (bár tudjuk, hogy mákszemnyi sincs) – a közös felvételen szereplő két hölgy valamelyikét (lehetőleg azt, aki már kapott EU-s pénzeket) kellene kinevezni. Különben is, egyáltalán nem biztos, hogy a két hölgy bármelyike rosszabb polgármester lenne, mint az esetleg lemondó Borkai úr.
    Sajnos, ez nem lehetséges, hiszen a pártok pótképviselői listáját már korábban le kellett adni… bár, miért ne, egy 2/3-os törvénymódosítást talán csak megérne a dolog.
    De néha hálátlan, hálátlan a Fidesz-KDNP, igazán hálátlan! 🙂

  • Kedves Besancon!
    Sajnos úgy tűnik, hogy a fenti, igazán megható családi fotót –
    a polgármester úr és n.b. neje egymásra mosolyogva, szinte kéz a kézben dobják be szavazataikat – közzétevő magyarhang.org hirtelen elérhetetlenné vált. Mivel a lap ezt a fotót Borkai úr Facebook-járól vette át, gondolom, másutt is elérhető.

  • Kővendég
    2019 október 13
    3:42 du.

    Én is olvastam ezt a spekulációt. Csak gondolom, akkor pótválasztást kellene kiírni, viszont állítólag nagyon kis többséggel nyert csak Borkai, kérdés, a jelenlegi új helyzetben meg merik e kísérelni az újabb választást…

  • Mindenesetre különös hogy a buzizó Bránstejn hol spinkó hol meg pasas.
    Lehet hogy teliholdkor kifordul önmagából ? hehe…

  • Besancon:
    „Én is olvastam ezt a spekulációt. Csak gondolom, akkor pótválasztást kellene kiírni, viszont állítólag nagyon kis többséggel nyert csak Borkai, kérdés, a jelenlegi új helyzetben meg merik e kísérelni az újabb választást…”

    Természetesen igazad lehet, ez valóban kérdés…

    P.s.: A szemmel láthatóan fülig szerelmetes házaspár szavazási fotója ismét megtekinthető. Ha nekik jó, akkor nekem – eltekintve az kivizsgálandó (de kivizsgálásra szinte biztos nem kerülő) esetleges gyanus közpénz-kezelési, gazdasági vonatkozásoktól – miért fájna?