Az alagútásó láthatatlan migráns

2020 június 11 6:50 de.26 hozzászólás

Hááát, tuggyátok sokfelé megfordultam a világban, jártam erre is, meg arra is, de leginkább emerre, meg amarra. Sok csudát láttam a világban, de amit magyar földön láttam, olyat sehol a világban máshol nem. Tündék és hobbitok, elfek és óriások , de még akár az öreg egyszarvú is amolyan megszokott lényei a földnek, az ember, mikor velük összefut még csak meg sem lepődik. Könyvek, filmek hosszú sorát lehetne itt most felsorolni, melyekben csodás leírásokat találhat az arra kíváncsi érdeklődő.

Egyszer, amikor magyar földre sodort az élet, annak is a déli részére, ahol a magyarok büszkesége védte a hont, ami nem volt más, mint egy drótkerítés. Ez a drótkerítés arra volt hivatva, hogy megállítsa a délről érkező migráns hordákat, legalábbis a magyarok elmondása szerint. Ránézésre egyszerű NATO pengekerítés volt kombinálva normál drótkerítéssel, csak ez nem a kertet védte, hanem a magyarok déli határát. Persze csak ránézésre volt egyszerű drótkerítés, mert a magyarok nagyon firnyányos emberek. Bekenték például disznóvérrel, mert ha ezt meglátják, megérzik a muszlim migránsok, egyből elemészti őket a gyehena lángja. Meg építettek olyan szobrot is, ami egy magyar vitézt ábrázolt, amint levágott hitetlenek fejével táncol, mert ha eztet a szobrot meglátják, akkor inukba száll a bátorság és uzsgyi visszaszaladnak egészen török földig. Aztán állítottak egy rohadalom nagy keresztet, hogy amikor jön a tevepásztor migráns, akkor már messziről lássa, hogy nem oda Buda!

Aztán, hogy már ilyen fejlett technikákkal védték a magyarok a földjüket, megokosodtak a migránsok, mivel nem akartak disznóvéresek lenni, meg bántotta a szümüket a kereszt, meg a fejekkel táncoló vitéz, ezért összebeszéltek a földikutyákkal, amik védett állatok, hogy ássanak nekik alagutat a kerítés alatt.

Ezek a földi kutyák meg híven szolgálják az embert és neki is álltak ásni a föld alatt, a migránsok meg eltanulták a technikájukat a földikutyáknak.

Lett is erre nagy ribillió magyar földön, jött is a magyarok fő alagút keresője valami Bakondi, bár szerintem a neve elírás lehet, inkább Vakondi az igazi neve. Hogy ezt miből tudom?

Nos, ez a magyar ember úgy ért a lyukakhoz, alagutakhoz, mint senki más a világon! Kétszer megfordult a tengelye körül, háromszor hátraköpött a válla felett , megnyalta a földet a lyuk szélén és egyből tudta, hogy ezek migránsok voltak.

De ezek olyan csuda migránsok, hogy nem csak a föld alatt tudnak kúszni-ásni, hanem láthatatlanok is! Amíg én ott ténferegtem a magyarok déli határán, biza egy migránst sem láttam, se kerítésen innen, se kerítésen túl.

Szóval én mondom néktek, ilyen csodát biza máshol nem látni, csak magyar honban, az alagútásó láthatatlan migránst.

…és, hogy bizonyítsam a szavaim, le is fotóztam őket.

Most tudtam meg, hogy a magyarok dobokat helyeznek el a földön, arra borsót szórnak, így amikor ásnak a láthatatlan migránsok, akkor egyből le fognak bukni. Ezt viszont már nem volt időm megvárni, mert hívtak, hogy osztrák földön még nagyobb csodát láthatok. Az Ausztriában dolgozó, osztrákokat köpködő orbánhivő narancsbirkát, majd róluk is írok nektek.

Lang Alex

26 hozzászólás

  • Alex lángoljál még, olyan jó volt így kora hajnali 0800 kor EDT ilyet olvasni

    bár nekünk van déli szomszédunk -We the North- azok meg mindig találnak migráncsot…, de eperföldön soha (az eper mondta nekem tegnap, mikor beleharaptam)

  • 😀 😀 😀

  • Béla István

    Tényleg? Más országok szögesdrótos határán miért nem ásnak alagutat a migráncsok? Biztosan csak nálunk adnak nekik szerszámot, és csak magyar föld felől ássák sovány gyerekek a földalattit.

  • Ha ezt Kertesz Akos irta volna 100% bizonnyal mondhato hogy a Sulejman dijjat kapta volna azonnal.

    Remelhetoen Alex nem humoros probalt lenni ???

    De meg ha erolkodott volna sem sikerult!

    De meg a Roan and Martin „Fickle Faith of Finger” sorozatba sem veheto.

    Sajnalom Alex.

  • Rodeo11
    2020 június 11
    8:15 de.

    Mér van még fogad ?

  • HEHEHHHehehehehehehe NARANCSBIRKÁK heheheeeeheheheheheeehh

  • Bravo Alex!

  • Bendegúz79!

    Igazad van!!!!!
    A kétes migránsok mindeáron be akarnak jutni,és nem hajlandok várni,igazolni magukat stb….alagutat nem egyszer ástak,szerencsére mindig lebuktak.
    Alex meg elmenekült innen ebből a „szőrnyű” országból és csak arra képes,hogy kintről uszítson,mint itt többen….!

  • Egyébként más országokban is megbánták már a korábbi engedékenységet,és ma már több helyen is a határon kívűl kell várakozniuk a migránsoknak.!
    Nálunk szerencsére az itt élők biztonsága a fontos!!!!!!!!!!!!

    és ez így is marad,a kétes elemek és a kintről támogatott embercsempészek nagy bánatára…….!

  • Csak így tovább Alex! 🙂
    „A rendőrség által bemutatott „migránsalagút” akkora, hogy maximum egy földikutya férhet át rajta, esetleg nagyon kicsi gyerek – közölte Facebook-oldalán a Migration Aid. Mindezt azt követően, hogy ismét gőzerőre kapcsolt a migránsozás, ezúttal egy negyven centi átmérőjű lyukban meglátva a hazánkba érkezők titkos fegyverét.
    A szervezet szomorúnak tartja, hogy a hatóságok is asszisztálnak a kormánypropaganda hadjáratához. Arra kérik a rendőrséget, mutassa be, a járőröző katonák szeme előtt, az őrtornyok és mozgásérzékelő kamerák kereszttüzében hogyan termelhetne ki bárki is láthatatlanul 15 köbméternyi földet, és hova tűnt mindez?”
    https://magyarhang.org/belfold/2020/06/11/a-migransalagut-akkora-hogy-epp-atfer-rajta-egy-foldikutya/

  • Geyza
    2020 június 11
    11:01 de.

    32 authentikusz!!! te hogy vagy mindezzel?

  • mikor a rasszizmus üli torát akkor az az ellen folytatott harc is eléri azt a pontot, amikor önmaga rombolójává válik, az inga sem áll meg a nulla ponton kileng a „másik” irányban is ez alapvető fizikai törvény, igaz az is, hogy a lengési síkja nem változik semmilyen módon!

    nem minden fehér ember gyarmatosító és kizsákmányoló elismervén azt, hogy a történelem során sokkal kisebb mértékben lettek gyarmatosítva (SIC???) és a rasszizmus is kevésbé sújtotta … bár ez utóbbi is vitára ad okot

    az Argonauták és az Iliász Odüsszeia még nem sok eltérő bőrszínűt érintett de az utánuk következők??? hát arról lenne mit részletezni!!!

    kíváncsian várom hogyan lesz mindebből tényleges változás, már igéreteket hallottam ma is

  • Rodeo11
    2020 június 11
    8:42 du.

    Nem hinném
    hogy neked bárki is
    holmi „ígéretekkel” tartozna.
    Annak dacára hogy a „hegytetőn tanyázó embernek”
    képzeled magad…remélem emlékszel a Murphy-aranykőpésre.

  • Amúgy teljesen szabályos és érthető,hogy a kétes határátlépőknek a biztonsági zónában kell várakozni…..addig míg ellnőrzik őket,pláne,ha papírjaik is vannak….!

  • Szellemes cikket kanyarított Lang Alex a csontig rágott témából, ám én nagyon szeretném végre megtudni hogy ki a fene ásta azt az alagutat?

    1. Egyáltalán tényleg van ott alagút? Kézi erővel emberek által ásott alagút? Mert, hogy másként aligha lehet/tett!

    2. És ha tényleg van, hogy hogy senkinek nem tűnt fel amíg készült ? Gondolom az ilyesmi nem néhány óra alatt hipp-hopp készül el, bár tény, hogy „alagútilag” nem vagyok túl képzett!

    3. Amint olvastam, a napokban viszont éjféltájt egyszer csak megjelent egy fej a nyílásban, és azt épp és pont lefülelték, ám még mielőtt érdemben „számonkérhették” volna, huss eltűnt a túlvégen!

    Nem tudom milyen, hogy néz ki és mekkora egy földikutya, azt meg végképp nem, hogy mire kellhet neki egy 24 méteres alagút onnan – ide, még véletlenül sem fordítva! De, ha valóban a „migráncsok” keze van a dologban, stílszerűen az alagútban, akkor több mint érdekes, hogy ez idáig senkinek nem tűnt fel ezen a jól őrzött határon, hiszen ezt nem egy, nem is kettő, hanem jóval több ember vihette végbe, ami „ugye” hanggal, zajjal, erőteljes mozgással jár, a kitermelt földkupacokról nem is beszélve! Továbbá, azt sem értem, hogy egy kb 40 cm szélességű alagútban hogy a fenébe tudott a minap lebukott koma „visszamenni és a túloldalon elfutni” miután egy ekkora résben megfordulni sem tud – vagy 24 métert hátrált ? Ja, és még arra válaszoljon aki „bír,” miként lehetséges, hogy ez az alagútnak nevezett lyuk nem omlott még be, és ha ez történik, az áldozatok mind ott feküsznek majd a föld alatt?

  • Engem meg az érdekelne, hogy éber határrendőrök helyileg hol találták azt a lyukat? (Tudniillik a Baja melletti 114 hektáros természetvédelmi területen található Európa talán legnagyobb délvidéki földikutya rezervátuma.)

    Eh, de én nem hiszem, hogy az alagutat igazán magyar földikutyák ásták… azok biztos a Soros által felbérelt idegen, külföldi földikutyák voltak. El kell kapni egyet, kihallgatni, oszt majd beismeri.

  • Kővendég
    2020 június 13
    2:05 du.

    Holt találták hát hol is találhatták volna..
    Mindenki tudja hol vannak: É-Korea és Délkorea között
    a határ alatt.Az É-koreai Népi Fegyveres Erők ássák őket
    momentán azért hogy aláássák a Sátánnal barátkozó korrupt
    és aljas Délkoreaiakat.Meghogy átszivárogtassák oda az igazságot

  • Előzőhöz:
    Az É-koreai dicsőséges Népi Markszista Kummunyista Igazságos Felszabadításiaskodó Dolgozók Pártja szerint
    az IGAZSÁG (Právdenyka) csakis
    Kalásnyikovok formájában
    jelenik meg.

    (Jeleníthető meg)

  • Utána néztem a „földikutyáknak” és a Kunsági Nemzeti Park igazgató- menedzserének Boros Emilnek a nyilatkozatát is meghallgattam. Amit összeraktam ebből, annak alapján más jellegű „földikutyákra” gyanakodnék….!

    Apropó, a napokban láttam a neten egy rajzot, sajnos nem tudom melyik oldalon, de azt hiszem ez nem is lényeges – gyanús is homokbucka mellett állt ásóval egy Bakondit formázó kantárosgatyás kis srác, amint megkönnyebbülten sóhajt „na végre elmentek a fotósok, áshatok tovább…” – ez így leírva, persze közel sem adja vissza a kép hatását. Viszont, az ilyen rosszcsont kölyköket nem árt szemmel tartani!

  • Geyza
    2020 június 12
    9:27 de.
    hüje „aranyköpéseidet” add ki gyűjteményesben, hogy egyszerre tudjam kidobni olvasatlanul

    borzalmas…

  • Rodeo te is egyalágyult lettél?
    Világosan odaírtam a forrást.
    Vagy már a hamut is mamunak olvasod?
    Mennyé el és operáltassad meg magadat.

  • Orsós Elemér

    És mi van akkor, ha mégis ilyenek azok a kerítésen túli földikutyák és ez a kinyilatkozó egyed nem egy kirívó eset, hanem a szignifikáns többségük szószólója:

    https://mandiner.hu/cikk/20200614_palesztin_tortenesz_franciaorszag_es_nemetorszag_tiz_even_belul_iszlam_koztarsasag_lesz

  • Geyza
    2020 június 14
    5:05 de.
    neked és a többi seggfejnek mi köze van észak kóreához? sem nem rokonod sem nem tartozik neked HUF-fal vagy bármi mással, kibasztatok vele és most tovább basztatjátok?
    az meg türelmesen tűri, mert veled ellentétben jólnevelt

  • Rodeo11
    2020 június 15
    9:04 de.

    És neked mi közöd van a józan észhez?

  • Geyza
    2020 június 15
    11:42 de.

    semmi!

  • azt olvastam az ellenséges médiából (WAPO), hogy egy „Karen” gyújtotta fel Atlantában a Wendy’s-t…

    hogy mik vannak Atlantában?