Nagyon szívesen

2021 január 27 1:25 du.48 hozzászólás

Szívbetegként, nyolcvanegy évesen szerettem volna megtudni, nem azt, hogy mikor, hanem, hogy az oltakoztatási terv szerint mely oltóhelyen szándékoznak engem beoltani, hogy erről engem miképpen értesítenek, továbbá, hogy valóban választhatok-e a vakcinák közül. Mindezt nem tudtam meg, mert a kormányzati vakcinaregisztrációs oldal feltüntetett telefonszámán, aki a hívásomat fogadta, bármit kérdeztem is, az oltakoztatatásnak a megrendelt vakcinák érkezésétől függő menetéről, továbbá az oltakoztatatandó csoportok általam (és nemcsak általam) ugyancsak ismert besorolásáról beszélt, majd hangoztatott kétségeimet eloszlatandó arról tájékoztatott, hogy természetesen van oltakoztatási terv, de az nem nyilvános.

És ez verte ki nálam a biztosítékot.

Amit leplezni igyekezve, nagyot nyelve tettem fel a következő kérdést, hogy folytathassuk az alább vázolt

beszélgetést.

– … Miért nem nyilvános?

– Erre önnek nem tudok válaszolni, mert nem vagyok döntéshozó.

– Ön sem ismeri az oltakoztazás tervét?

– Azt a részét nem, ami a besorolás szerinti harmadik és a többi csoportra vonatkozik.

– Tehát csak azt a részét ismeri, amit éppen végrehajtanak. A másik részét, mielőtt nyilvános lesz, ön megismerheti?

– Nem tudom.

– Ezt azért kérdem, mert az általam kitöltött regisztrációs űrlapon olvastam, hogy regisztráltként a vakcinaoltásról az elsők között kapok információt, de eddig arról se tájékoztattak, hogy sikeres volt-e a regisztrációm.

– Nem kapott visszaigazolást?

– Nem.

– Akkor honnan tudja, hogy sikeresen regisztrált?

– Onnan, hogy két hét múltán másodszor is megpróbáltam, mire a rendszer jelezte, hogy a beírt e-mail címen már regisztráltak.

– Ebben az esetben ön akkor kap információt, hogy a háziorvosától, vagy mástól kap oltást, amikor a csoportja sorra kerül.

– Tehát nem az elsők között, hanem amikor terv csoportomra vonatkozó részét nyilvánosságra hozzák.

– Igen.

– Azaz, még nem dőlt el, hogy az én csoportom oltakoztatója kicsoda.

– Azt nem tudom.

– Honnan tudja, hogy van oltakoztatási terv?

– Mert azt a tájékoztatást kaptam, hogy meghatározott ütemezésben hozzák nyilvánosságra a terv részleteit.

– Köszönöm a tájékoztatást.

– Nagyon szívesen.

Aczél Gábor

48 hozzászólás

  • Az oltottak és oltásra jelentkezők tesztalanyok. A vakcinák forgalomba kerüléséig a kísérleti/kutatási fázis megszokott hosszúságú idejénél nagyságrendekkel kevesebb idő telt el, és szinte említésre se méltó számú kísérleti személy vett benne részt a placebo kontrollállománnyal együtt.

    80 felett nem nagyon igyekeznék tesztalanynak jelentkezni, inkább az elkülönülést, a szájmaszk viselést választanám. Közben várnám az oltottakról szóló híreket.

  • imádom ezt a szót: „oltakoztatási terv” annyit tudni, hogy -nagyhirtelen- a vaxok (mind kivétel nélkül, hiánycikké váltak a világ demokratikus részein (SIC) mert demokráciában a vax is demokrata (most folyik a tömeges kioktatás kies Kanadánkban -is- arról, hogy kinek, mit és mikor és hogyan és hogy mekkorát, közben hatalmas kamionokat látni amint kigördűlnek a nemtudni honnan a nemtudni hová és mindenféle műanyagjelmezekben és különféle álarcokban sertepertélnek sokan, meg azt is tudni néhány egészségügyi intézmény dolgozói szépen felkerekedtek és hazamentek, mondván csinálja ezt az akinek 3 anyja van.

    közben a számok nem csökkennek kivéve amik C° vagy F° kal végződnek azok rohamosan és a réműlt képű meteurológusok bocsánatkérően mondják: télen tél szokott lenni itt We The North -tól délre már olyan szám is látható volt, hogy: 0 F° meg hogy méteres hó fog esni arra a fél méterre ami már leesett és egyébként is hurrikán volt és egy fél várost porig rombolt

    közben Davos ban virtuálisan elhangzik mindenféle és közben senki sem tud semmit de azt nagyon hangosan a TV csatornánk szerint Samsung okostelóval érdemes mert az azután még az Apple nál is jobb

    ezzel nincs vége mert oktatás nem is várható és normális élet sem akik erre vágynak azokat hollandiában is domesztikus terroristáknak kiáltják ki és letartóztatják

    ezek „ilyen” szívesen vannak

  • györgy molnár

    Ezek ugyanazt csinálják, amit Hitler és Goebbels, valamint Sztálin és Berija…….Tömeggyilkosok, lelki értelmeben mindenképp, de gyanítom, hogy fizikailag is…(öngyilkosok, hazaküldött betegek, be sem fogadott betegek, stb….)

  • Drága Donáth Anna és Szél Bernadett mai megemlékezése a fészen:
    „Január 27-e a holokauszt nemzetközi emléknapja, az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának évfordulója. Ezt a felszabadulást azonban már nem élhette meg közel hatszázezer honfitársunk.
    A holokauszt nem egy hirtelen lecsapó természeti katasztrófa volt, hanem a közösségi morál hosszan erjedő, lépésről-lépésre megsemmisülő végső állomása. A numerus clausus, amikor egyetemek kapuit zárták be diákok előtt származásuk okán, a zsidótörvények, amelyek foglalkozástól, tulajdontól, alapvető jogoktól fosztottak meg magyar polgárokat – ezek is mind-mind egy lépést jelentettek a végső borzalom felé. Az antiszemita propaganda őrjöngése, az országot háborúba vezető politika sodródása, végül teljes önfeladása és egyesek készséges asszisztálása mind előkészítették a szörnyű véget. Világunk eljutott a jogfosztástól a népirtásig.
    A mi felelősségünk, hogy örökké emlékezzünk arra, ami történt. A múlt tragédiáit csak így tudjuk a jövőnktől távol tartani.

    Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja, az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának 76. évfordulója. Az auschwitz-birkenaui haláltáborban a nácik több mint egymillió zsidót, 70 ezer lengyelt, 21 ezer cigányt, 15 ezer szovjet hadifoglyot, 15 ezer ellenállót, köztörvényes bűnözőt, fogyatékossággal élőt és homoszexuális embert gyilkoltak meg. Auschwitz minden harmadik áldozata magyar állampolgár volt.
    A holokauszt emlékezete örök figyelmeztetés: az emberi egyenlőség és egyenlő emberi méltóság megkérdőjelezhetetlen alap, amihez minden körülmények közt tartanunk kell magunkat. Soha többé nem ismétlődhet meg az az embertelenség, ami Auschwitzban és a többi haláltáborban történt – ezért el kell utasítanunk minden, az emberek egyenlőségét megkérdőjelező, dehumanizáló gondolatot.
    A holokauszt az emberek megkülönböztetésében gyökerezik, a különbségekre felépített kirekesztő politikában, a kisebbségekkel szembeni gyűlöletkeltésben – legyen szó zsidókról, cigányokról, fogyatékossággal élőkről, vagy melegekről. Ezért fontos látnunk, hova vezet végső soron az a politika, ami a többség kisebbségekkel való szembefordításából akar politikai tőkét kovácsolni.
    Nem szabad hagynunk és nem szabad csendben maradnunk, amikor cigány, meleg vagy transznemű embertársaink ellen szít gyűlöletet a hatalom. És nem szabad hagynunk azt sem, hogy a megsemmisítő táborok borzalmainak relativizálásával, az áldozatok emlékének meggyalázásával bagatellizálja a hatalom azt, amit a holokauszt jelentett. Emlékezzünk és emlékeztessünk!” – Hatalmas köszönet érte!

  • Ebredjen fel Aczel Gabor, a szocialis medicine csak igy kepes mukodni.

    Talan gratulaljon onmaganak, most vegre Maga is az „atkozottak” kozott erezheti Magat!!!!

  • Illiberális tájékoztatás 2021-ben:
    …természetesen van oltakoztatási terv, de az természetesen nem nyilvános. … meghatározott ütemezésben fogja nyilvánosságra hozni a részleteket a kegyelmesmijóurunkőnagysága, – ha olyanok lesznek a számok …

  • Boda melyikkel lett beoltva? A kinaival, v a putyini méreggel?
    Tenyleg erdekel, h egy ilyen o1g-fanatic mivel oltatja be magat! Azt is el tudom kepzelni, h itt csak fényezi a putyinit, de a dokinal szol, h „orbanista vagyok, a nyugatibol kerek!”

    Amit imadok, h felev mulva kezdodik elorol!

    Nemreg talaltam ra vegre, h a kigyogyultak verplazmajabol vegre keszitenek adagokat a betegeknek! Persze jelentkeztem donornak.

    Ezt azota mondom es javaslom, amiota marcius korul a 2 lrani hallgatot karantenba zartak gyogyulasuk utan es elmenekultek. Sorozatos tamadasok ertek oket es gyűlőlet!
    Holott azota a plazmajuk segitsegevel sokszaz, v sokezer embert lehetett volna megmenteni!

  • nem azzal van a baj, h az orosz , kinai, indiai legyengitett virusokbol allo hatoanyagu, hanem h mennyire biztonsagosak, preciz a konncentracio, preciz a munkafolyamat!
    Mennyire egyseges….
    A sajat nepuk vezetoi, a gazdagok sem biznak a sajatjukban, csak o1g eteti a nepunket! Talan bodaek benyelik, de szerintem ok sem, mert titokban szinten a nyugatit akarjak!
    Bezzeg, ha o1g azt mondana holnaptol, h sz@r az órosz, es dugjak fel maguknak a kinaiak az öregpusztito merguket, akkor bodaek habzo szajjal szidnak a kinait es az oroszt!

  • György Molnar

    Nem kekckedesbol kerdezem, hanem de tenyleg,
    – Szerinted kik azok az “ezek”???

  • Én magam is szájmaszkot javasolnék Aczél úrnak.Van már 3 rétegű is. Ez 80 év fölött abszolut halálos lehet, – hacsak nem akar ismét telefonálni oltakozása ügyében.

  • Mx George Molnar tömeggyilkosai csupa himneműek. Ez engem mint nőt kimondottan bánt. Egészitse már ki kedves George a névsort Hilary Clintonnal, az ő lelkén is kb. félmillió ember élete szárad az Arab Tavasz exportja kapcsán. -Dia_

  • Nem értem, mi a probléma? Oltási terv van, hogyne lenne! Ne tessék türelmetlenkedni; nyolcvan évre titkosítottuk, annak elteltével nyilvánosságra hozzuk, és akkor természetesen bárki megismerheti.
    Tisztelettel
    Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából:
    Nyunyóka néni sk.

  • Bill es Malinda Gates 1.75 milliard dollart adomanyoztak a Covid jarvany elleni kozdelem elosegitehez.

    Vajon mennyit adomanyazotak, vagy lennnek hajlandok a Magyaroszagi tonna-penzesek adomanyozni barmi jotekony celokra?

  • Mindhárom előttem szóló és a cikk is olyan vidám,hogy tánclépésben megyek a második injekcióra.Én ugyanis korom ellenére bízok a gyártó cégben és az is bele tartozik,hogy nem szeretnék senkit megfertőzni,az általános karantén után sem,meg ha lehetséges hát engem se fertőzzenek meg.Mindnyájatoknak további fertőzéstől mentes jó mulatást kívánok:Gy.

  • Parács Péter

    Valamit nem értek!
    Lehet agyilag fogyatékos vagyok, de az M1 TV tájékoztatásai a témában nálam, már lassan vízcsapon folyik.
    Az más kérdés, hogy a vakcina beszerzése tekintetében jogos vagy nem jogos aggályok vannak.
    Ebbe a témába viszont nem kívánok véleményt mondani.

    Egyébként mindenkinek jó egészséget kívánok! Időseknek fiatalosan, fiataloknak pedig ifjú titán karakterrel.

    Üdv. Erőt-Egészséget!

    P.P&P

  • Bendeguz

    Ugye nem gondolod hogy ennyire ostoba mindenki, hogy ezt beveszi?
    Hogy ezek penzt adomanyoztak??

    Egyetlen gondolatod se er egy hajitofat se!

  • SzandiMandihoz kapcsolodva:

    Elment valaki ismet kozulunk

    https://youtube.com/watch?v=Eypj4fKopao&feature=share

  • PARACS PETER:

    Nem velnem hogy barmikent is „fogyatekos” lenne, DE egy igen jelentos kerdest kihagyott.

    Vajon miert nem lett volna kepes Magyar-tudomany es technika Covid elleni vaccina eloallitasan sikereskedni????

    Senki nemm goldolt volna a szuksegletere sem annak jovedelmi lehetosegeire????

    Ahhhh???
    A mindenhato allam-burokracia hatarozata hianyaban senkinek nem letezne sem kepessege, sem ambizioja.

    Hiszen tobb magyar-eredetu szakertok jelentos szerepeket jatszottak mas nemzetekben a vaccina letrehozasan.

    Vajon miert nem serkenti es nyujtana a lehetosget az allamhatalom a lakossai kepessege es szorgalmai alapjan korlatlanul mukodni az egesz emberitarsadalom elohaladasnak erdekeben?????

    Nem ideje lenne mar annak?????????????????????????

  • Gyuri1í :
    ezek szerint Netanyahu is a ruszkival üzletel oltóanyagilag. Jóegészséget kívánok neked hozzá. De tényleg..

    ( Mongyuk fura hogy tavasszal nagy orcával idelihegted hogy Izrael két héten belül piacra dobja a saját oltóanyagát.Valahogy később erről elfeledkeztél további infókat adni.Te hazudós.)

  • sajnos kedves olvasótársaim nem tudják nézni ON CityTV minden esti fél órás SARS híreit amiben ma a kormányzatok vitázva az ellenzékkel akik ordítoznak a Parlamaentben mindenfélét, pedig óriási adat halmot kapnának hogy működik a Világ egyik leg derűsebb Demokráciája…

    nincs Vax, nem jön… (semmit sem gyógyít meg de … nem tudom mit csinál?) mert? senki sem tudja a számok… a SARS 98,7% ban meggyógyul ha megkapja de nem mindenki kapja meg…)

    közben a gazdaság letérdelt és már hasraesés következik de megy a retorika, hogy vesztegzár kell meg meggyilkolni mindenkit aki nem Big Business???

    közben Davos virtuálisan és egyre nagyobb rablómese onnan is

    tudósaink mondják, hogy ha 2030 ra elolvadnak a kanadai gleccserek akkor az ország ivóvíz ellátása nullához közelít és ugyan ez az USA ra is kivetítődik

    de most a legnagyobb probléma mi?
    segítsetek

    közben Robin Hood a NYSE óriási eseménye kiderűlt, hogy beborúlt

    és ezzel nincs vége a napi híreknek!

  • Bendeguz

    Ja, az én hátam meg tollas, nem vetted meg észre a szárnyaimat???

    Meg hogy az angyalkák, akik csak úgy adakoznak ekkora összegeket 1-2-3-10-20 billiokat.

    Mondtam mar, hogyha ennyire birka vagy, hogy ilyeneket beveszel, akkor hagyjál ki belőle itt bennünket, ha meg pénzért teszed (vagyis fizetnek érte hogy divulgálod – proganda tevékenység) akkor nagyon aljas vagy.
    Szeretném az elsőt elhinni, hogy csak egyszerűen birka vagy.

    Beillesztettem az információt egyik előző cikkben, hogy a vakcina világ útlevelet ki készítette el.
    Nem írok neveket, mert azt hiszem a censorunk kivágja.
    Vajon hány milliárdot (billió dollárt) fog azzal nyerni??
    Sőt még nem is a pénz a lényeg, hanem A CONTROL
    Mindenki a kontrolja alatt lesz, minden adat a világ minden emberéről az Ő szerver gépein lesz tárolva. Aki nem lesz ott, – mert nem kapott vakcinát – az nem fog létezni – de legalábbis egy JOGTALAN POLGÁR lesz valahol
    Hülye emberek akik nem értik, hogy mit jelent az adattárolás felhőben
    Tényleg azt hiszitek az adatok ott úszkálnak az eső felhők mellett??

    Mar sokszor leírtam, hogy az alapítványok (csiliárdosok hazug meséi) nem más mint adó-csalás
    Legalább engem ne próbálj széditeni.

  • Parács Péter

    Bendeguz 79.

    Köszönöm a válaszát! De mint írtam a vakcina kérdésekbe nem kívánok belefolyni.
    Maximum annyit és semmi többet, hogy konkrét példaként illetve állítólag, ha valaki Magyarországról, Ukrajnába akar utazni, akkor nem biztos, hogy covid teszt stb. szükségeltetik. Itt Magyrországon, de az ukrán határon is lehetséges illetve kell/kellett életbiztosítást kötni. Itt magyarban huszonezer forint, az ukrán határon száz valahány hrívhya. Az viszont az én laikus agyammal is bizonyos, hogy az egészségre vonatkozó intézkedést nem igazán egy életbiztosításnak kellene motiválnia. Utóbbi szerintem inkább biznis és nem egéazégügyi politika.
    Részemről a témát lezárom. További jó értekezést kívánok!

    Üdv. PP&P

  • Kedves Gabriel!
    2021 január 28, 10:16 de.

    Ja, szegény Sas Józsi is itt hagyott bennünket.
    Köszi szépen a megemlékezésért!
    Igazából nem nagyon ismerem a produkcióit mert ki nem állhatom ezt a műfajt, de nagyon sokan szerették és biztosan nagyon rendes ember lehetett. Legyen áldott az emléke. 🙁

  • Bill Gates-ek akar adakozhattak is annyira bokezuen, mert volt mibol!
    Bar, az is igaz, h cserebe , ha megkapjak a virusnyilvantartas intezeset, akkor az akar egy jo befektetes is lehetett a jotekonykedasi tömegelismeresen kivul!
    En azert az adomanyozasukat joindulatuan nem haszonelvunek tekintem. Szerintem lehet fuggetlen a kesobbi megrendelestol, uzleti haszontol!
    Magam reszerol en elsosorban egy vakcinafejleszto projektet finansziroztam volna, valamint maszkbeszerzeseket, fertotlenitoszereket, vedofelszereleseket, karantenintezmenyeket élhető szolgaltatásokkal, amelyeknek igenybevetelenek koltsegeinek 50%-at átvállaltam volna!
    Így a pocsekolast megeloztem volna, mivel nem ingyen lett volna, viszont a tomeges hozzaferest segitettem volna!
    A vakcinát is az orszagok teherbiro kepessege szerint arulnam. Minden igenylo eseteben az idos es immunproblemas retegnek nevleges aron, v egyszerusitett elbiralas alapjan ingyen adnam önkentesek bevonasaval. A joleti orszagok piaci aron kapnak kedvezmeny nelkul!
    Pont ma olvastam, h Nagybritaniaban kozel 1millioan megkaptak mar a vedooltasokat, de rendeltek meg az összlakosuk szamanak sokszorosát!
    Azert szemetseg, mert mas orszagokban kozben varjak a lehetoseget, h valami minimalis mennyiseg juthasson nekik is!
    Ezert tudjak a putyini merget es a kinai megkerdojelezheto minosegu vegyszereket eladni, mert a minosegi áru csak a gazdagoknak jut! És nemcsak az áruk miatt, hanem mert mestersegesen hianycikket teremtettek beloluk!
    Azert arra is kivancsi vagyok, h ami 5millio kinai vakcinat rendelt o1g , akkor azzal a minosegi felesleges vakcinaval mi lesz?
    Mert biztos vagyok benne, ha beoltjak az orszagot kinai es orosz vakcinaval, akkor nemsokan fognak megegyszer sorba állni a minosegiért is!
    Es meg fogja tenni o1g, mert a minosegit visszatartva a gagyival beoltast fogja kikenyszeriteni, kizsarolni ugy, h addig kvazikarantenban tartja azokat, akik nem oltatjak be magukat azzal! Kotelezove teszik az epuletekbe valo belepeshez, a rendezvenyeken valo reszvetelhez, a kijarasi tilálom kivetelezettsegehez! Igy a tinedzserek, huszon- , harmincasok ra lesznek kenyszeritve a beoltatasukra! (De az iskolaba jaras es a munkahelyre menes, a boltokba, szolgaltatohelyekre, bankokba belepes feltetele is lehet!)

  • D.Bernstein! (2021 január 28 3:29 de.)

    Ezt írja: „Én magam szájmaszkot javasolnék Aczél úrnak. Van már 3 rétegű is. Ez 80 év fölött abszolut halálos lehet, – hacsak nem akar ismét telefonálni oltakozása ügyében.”

    Nohát kedves D.Bernstein! Forduljon ez ügyben egy Sebestyén Balázs nevezetű emberhez! Ő ezt sokkal jobban csinálja, bár még ő sem ér „fel” a T4 akció szintjére.

  • Gabriel,
    nagyon köszönöm a megemlékező youtube-okat Sas József emlékére.Az ivrit felvételekért külön hálás vagyok.Sokat megtudtam belőlük, amiket az idejáró rósék szeretnének megtudni,de ehhez néhány évi ivrit tanulásra volna szükség.Ha egyáltalán…Ezért is írtam már néhányszor a minket ekézőknek:Izraelről a legnagyobb sajnálatukra sem tudok információval szolgálni.Még annyit sem,hogy ma 2021 január 31.-én süt-e a nap vagy esik az eső. Máskülönben:Köszönjük,jól vagyunk.Ma kapom a második vakcinát. Nektek is jó egészséget kívánok:Gy.

  • O1G666
    2021 január 29
    2:46 du.

    elárulnád (engem bizonyosan érdekel) mi és miért gagyi szerinted, és milyen bizonyítékod van rá (halottak száma 1000000 lakosra, a beoltottak halálozási aránya -lásd Michigan szenátornő halálos beteg lett a második dózis pfizer után- és a beoltottakkal mennyire csökken „az” esetek száma?

    meg hasonló

    jó?

  • gyuri10
    2021 január 31
    4:18 de.

    Biztos nem is tudod süt e vagy esik Izraelben.
    Te idióta 😀

  • Rodeo11
    2021 január 31
    8:04 de.

    Ami kínai, az alapból gagyi.

    Mert tudod kisfiam, ha az ember pofára esik 10 megvásárolt tárggy közül egyel, hát nyel egyet és kész. Ha kétszer, akkor bosszankodik.Három esetében már felkelti az ember figyelmét hogy valami nincs rendben ezek körül az árúk körül.

    De ha tízből nyolc SZAR akkor azt mondja az ember hogy amit ezek a Népköztársaságiak előállí..előfabrikálnak az mind szar .
    Ennyike

    Namármost elemlámpák, egysze használható zoknik és useless kis elektronikai bigyók esetében ez nem is annyira érdekes.

    DE NEKEM NE NYOMJANAK BE A TESTEMBE KISÉRLETI CÉLBÓL SEMMIFÉLE ÓCSKA KÍNAI LÖTTYÖT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Rodeo:

    Még csak annyit:

    Ami egyszerű dolog és CNC gépeken előállítható
    azt bátran meg lehet venni a kínaitól.
    Pl. eszterga és marógéphez való vas kiegészítőket.

    Momentán nem tudják elcseszni, mert amerikai technológiával működő megmunkáló gépeken állítják elő eket, amerikai származású számítőgépek és szoftwerek segítségével.

    Mondjuk ezeknek az eszközöknek a pontossági osztálya mesze alatta marad azoknak a hasonló dolgoknak a pontosságánál,amiket a nyugati nagyipar használ, de itthonra azért jók, Ehhez mérten az áruk is eléggé mérsékelt.

    Speciel képtelen vagyok megérteni a neves német és egyébb gyártókat hogy miért nem akarnak csökkentett pontossági osztályú gépészeti eszközök gyártására, lakossági felhasználásra. Dehát ők tudják hogyan veszítik el hétről hétre a gazdasági versenyt a poffátlanul nyomuló sárgákkal szemben,akik mindenkit átvernek.

  • Egyre tobb jelntesek a hirekben, hogy ismert egyenek a masodik oltasaik utan is a virus fertozotteo lettek.

    Azok szervezetei lehetne rendkivulli, vagy talan az olto-anyag nem muveli amit allitottak azon?

    De valami gyanusnak tunik!

  • Geyza
    2021 január 31
    9:19 de.

    bizonyosan úgy van ahogy álmodod! (gépészetből lehet tudni, hogy a kib…tt Kalashnyikov a IIVH -45C°-on pontosan oda lőtt ahová akart míg a Teuton megfelelője befagyott mert a túlpontoskáim beszorultak nem számoltak egy faktorral, mint USA sem amikor a rakéta nem felfelé hanem lefelé repült és durr lett belőle, becsapódtak… és mióta az usa decimális inch et használ pölö: 0,02489″ gyártsd le CNC -n, mert ugye nem lehetett beprogramozni semmilyen esztergát 47/127″ méretre… próbáld meg van rá időd meg 41 3/72 tengeri mérföld)

    Usa GDP 2020 – 3,54%
    Kína GDP 2020 +5,46%

    a többihez hívd fel Szvjatoszlav Richtert hogy zongorázza le a különbséget és akkor USA nak van bidén-je Kínának meg Xí-je… (bidén nem lehet síelni Xí-n igen)

  • Geyza
    2021 január 31
    9:19 de.
    az eredeti SARS kapcsán tett kérdésemre te sem válaszoltál!
    a WHO tegnapi adatai (többek között, de maradjunk a kérdésednél)

    Kína 3,54 halott 1000000 lakosra
    USA 1818 halott 1000000 lakosra

    USA világbajnok

  • GEYZA es RODEO vitajan:

    A kinai cel nem minosegei-termekeket produkalni, hanem a leheto LEG-olcsobbat, s azt kepesek meg ingyen is adni a concurencia teljes megsemmisitesenek celjabol.

    A Khalashnyikov, Nagant, Davaj-gitar, T-34,stb mukodott a leh-rendikivullibb korulmenyek kozott is, de minimalisan.

    A nemetek gepezetei csupan az idealis korulmenyek kozott.
    Pl. a nemetek tobb Tiger tankokat vesztettek mechanikai javitathatalansagaik miatt, a komplikalt javitasaik miatt mint az ellenseges akciok miatt.

    Az inch NEM decimal, hanem a „mill” (ezred)alapjan merve es kalkulalva.

    Nem tudod mi a „micron” es a „nano” meretek alaklmazasai?

  • Bendeguz79
    2021 január 31
    9:20 de.
    grizi, gyemokrácíjá van a vírus is azt tesz amit akar és a vax is de egyik sem mondja meg, hogy mit, az örök titok marad, csak a neve biztos:
    Demokratikus Vax Pfizer-Burgthäler;
    Moderna ami nem elég patinás;
    Astra Zeneca ami sem nem zenész sem nem csinál semmit;

    az esetek száma növexik,
    nem gondolod ideje kitalálni valami más scarecrow-t?

    és akkor maradnak a diktatórikus vax ok: azokról csak annyit tud a gyemokrácíjá, hogy útálni kő’, hogy miért? mert: “csak”;

    most van bidén és Bojo ők mindent tudnak, idegesek a DNC -nél(SIC): van egy web site: #BidenLied és már egyre népszerűbb, ma van 2021. Február 01; azaz potom 26 nappal a felszentelés óta… egyre jobb … a gyanú, csak az ne lenne

  • Geyza
    2021 január 31
    9:10 de.

    bizonyos ami bizonyos??? de akkó’ nem értem a kies-, bölcs-, hatalmas-, mindenható USA miért vesz mindent a ferdeszeműektől, nem lenne egyszerűbb Louisiana ban vagy Texas alsó dűlőn gyártatni két rekesz földieper mellett amit mexicói és hondurasi gazdasági menekültek szednek térdenállva és araszolva, mert a texanók azok lakóparkokban szíjják azt amitől szédűlnek

  • Te Geyza, nem gondolod, hogy amikor leírod azt, hogy „ezek a sárgák” akkor az pont úgy hangzik, mint mikor horthysta bűnbakkutatók olyanokat írkáltak, hogy „azok a kampó-heftis biboldók”…?

    Szakikám! Ez egy visszataszító következetlenségre és feledékenységre vall mi több, egyfajta agyament rasszizmusra. Én moderálnám magam a TTe helyedben…

    Az sem indok, hogy te, a te ártatlan lelkeddel a saját bajodra, amúgy anyagi előny reményt remélve, ócskaságokat kaufoltál össze valamelyik kőbányai kistigristől… Pedig akkor kellett volna észednél lenni.

    Abban igazad van, hogy ezek után Kőbányán, és kínaitól sohatöbbé nem fogadsz el vakcinát… 😀

    .

    Ui:
    Reméljük, hogy ez a fajta, Washingtonból trágyázott penetráns anti-china propaganda munka 2020. január 20-tól mostmár végleg visszaszorul a globális útpadkára…

  • Geyza
    ‘9:19

    Írod, hogy képtelen vagy megérteni a neves német és egyéb gyártókat, a szerinted „csökkentett pontosságú” kínai termékek – ha jól értem csavaros eszmefuttatásodat – zavartalan felhasználását márkás termékeikben is.

    Erre én csak annyit mondok, hogy mert van az a pénz… Vagyis az az alacsony (a béka segge alatti) „csökkentett” – extrém >profitnövesztő< – munkabér és adókedvezmény* költséghányad, amiért érdemes mindent kockáztatni. Megaztán, különben az is lehet, hogy nincs is igazad… Ők talán nálad is jobban értenek hozzá.

    Konklúzió:
    Ha az ügy igazságát itt mellőzzük is, a II.Világháború, mint minden háború, a szériagyártás ipari háttérversenyében dőlt el. Hiába volt a híreschen aprólékos és precíziós szakmunkás munka ott a Krupp, vagy a Zeiss vagy a szintén átkozott IG-Farben stb. művekben, azért legvégsősoron a háborús versenyt – így magát a háborút is – mégiscsak az amerikai és a szovjet gyáripar gigászi szériákra és termék váltásokra történt hirtelen(!!!) átállítása, illetve ezek óriási tömegtermelése döntötte el, ami a szervezés diadalaként íródott be a történelembe.
    És lehet, hogy Kína műszeripara sem oly pontos, mint az U~A, vagy a német ipari mai képessége, de makró szervezésben, organizációban lehet, hogy már jóval előrébb jár ezeknél…
    Oszt nomegosztán, és ráadásul ők még el sem felejtették a hármas bolsi jelszót; tanulni! tanulni! tanulni! …

    Na helló !

    * A német nagyipar ugyanezeket a profittrükköket alkalmazza Magyarországon is, amiket U~A Kínában, és a kínai gazdaság növekedése mégis sokszorosa az orbanisztáninak. Szégyen!
    Hol a különbség ? Mi miért nem tudjuk ugyanazt ?
    Korda Gyuri szövegével:
    "Bocsánat, hogyha kérdem, hogy Ő miért és Én miért nem ? 😀

  • UI

    Akkő mongyam, amit Bendegúz79 olvtársunk szokott-volt mondani, hogy „Akkor a Magyarok mért nem csinálják Ugyanazt ?!”

  • odeo11
    2021 január 31
    10:45 de.

    Geyza
    2021 január 31
    9:19 de.
    az eredeti SARS kapcsán tett kérdésemre te sem válaszoltál!
    a WHO tegnapi adatai (többek között, de maradjunk a kérdésednél)

    Kína 3,54 halott 1000000 lakosra
    USA 1818 halott 1000000 lakosra

    USA világbajnok

    ———————————-

    A WHO köztudomásúan nem nyomozati szerv, ennél fogva – jobb híján – azokra az adatokra támaszkodik, amit az adott ország ad, publikál, közzétesz!

    El tudod képzelni, hogy az 1.4 milliárd lakosú Kínában mindössze 40 ezer áldozata ( halottja) van a vírusnak? Már pedig a közléseik szerint ennyi, akkor mikor a 9.5 milliós Mo. – nak 12 ezer?
    Szóval ki a világbajnok és miben?

  • Besancon
    2021 február 2
    12:18 du.

    Piroska és Farkas meg hiszel még a Húsvéti Nyusziban? ne geyzát olvass ha tudni akarsz valamit is!

  • györgy molnár
    2021 január 27
    3:21 du.
    Gyuri bácsi — ez egy kicsit félrebeszélés üdvözletével

  • Idézet a cikkből :…””” Köszönöm a tájékoztatást.

    – Nagyon szívesen.””””….
    Ha figyelted volna a „királyi tv”-t ahogy híjátok — ott megmondták , hogy kit hogyan oltanak , nap mint nap üdvözletével

  • RODEO irta Feb.1, 12;20 du.

    „.. ma van 2021, Februar 01 az az potom 26 nappal a
    felszenteles ota…”

    A US elnoke nem „felszentelve”, hanem fel-eskudik Alkotmanyos kotelessegenek a betartasara, ami Januar 20-an delbe tortenik.
    Januar 20-tol Fenruar 1-ig az Rodeo alatal szamitva 26 nap???

    Nem csodalkpzom allitasaidon, de neha remesztoket allitasz !

  • Rodeo11
    2021 február 2
    1:25 du.

    Besancon
    2021 február 2
    12:18 du.

    Piroska és Farkas meg hiszel még a Húsvéti Nyusziban? ne geyzát olvass ha tudni akarsz valamit is!

    ——————————
    Hello királyfi – kicsit figyelmesebben olvass! Nem geyzára reagáltam, hanem a te állításodra melyet a WHO-ra hivatkozva pötyögtél ide szép kerek számok formájában!
    Tehát kapjál bele még egyszer, vagy ne reagálj! 😀

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2021 február 2
    8:59 du.

    „A US elnoke nem “felszentelve”, hanem fel-eskudik Alkotmanyos kotelessegenek a betartasara, ami Januar 20-an delbe tortenik.”

    Te azt hiszed hogy, Biden felfogná, észrevenné ha felesketés helyett felszentelnék?! 😀 Minden esetre szerintem már helyettese tűkön ülve várja a neki feltétlen lojalitásért beigért magasabb poziciót, amit az újvilági honfitársaidnak látens rasszizmusa és hímsovinizmusa miatt direktben sosem tudott volna megszerezni! 😀