A keresztény-konzervatív családbarát szexpartik hagyományáról

2021 május 19 2:21 du.54 hozzászólás

A HVG újabb izgalmas, politikai pikantériáktól sem mentes részleteket közölt a Borkai Zsolt és más Fidesz-közeli férfiak részvételével rendezett adriai hajóútról, amelyen örömlányok is tiszteletüket tették, ezzel is emelve a szigorúan családbarát alapon álló összejövetel fényét. A lap rendőrségi tanúvallomásokon alapuló cikkéből kiderül, hogy az adriai hajóútról a Fidesz számos potentátja is tudott, így például Kósa Lajos, Kocsis Máté, valamint Kubatov Gábor és Orbán Viktor. A családbarát kormány miniszterelnöke szerint a félredugás ez esetben magánügy, Kubatov pedig azzal nyugtatta Borkait, ha napvilágra kerülnek a felvételek, a jobboldali sajtó majd blokkolni fogja az ügyet.

A rendőrségen tett tanúvallomások szerint Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke 2019 februárjában találkozott Borkai Zsolttal, aki akkor még Győr polgármestere, és az őszi önkormányzati választás esélyese volt. Kubatov közölte Borkaival, hogy nemcsak fotók, de mozgóképek is vannak a hajón történt szexuális megmozdulásokról. Ezeket az igen mozgalmas mozgóképeket ő maga is látta, merthogy e felvételek úgymond „Budapesten keringenek”. Kubatov azt is elmondta Borkainak, hogy a felvételekről Orbán is tud, de azokat magánügynek tekinti, s bár a kampányidőszakban várhatóan előkerülnek a fotók és a videók, azokat a jobboldali sajtó majd blokkolni fogja.

Ez az a kép, amelyen szabad szemmel is jól láthatóan kirajzolódik a NER egész, álságos hazugságra épülő rendszere. Ennek lényege, hogy lophatsz, hazudhatsz, paráználkodhatsz, egészen addig nem lesz bajod, amíg ki nem derül. Erről a képről egyetlen, ám távolról sem jelentételen momentum hiányzik. Az az elemi erejű felháborodás, amely egy magát kereszténynek és konzervatívnak mondó, nem mellesleg a polgári értékrendet magáénak valló fideszesből kitört volna a Borkai-ügy hallatán. Sem Kocsis, sem Kósa nem háborodott fel ugyanis a videók láttán, ha netán mégis, akkor bocsika, merthogy tényleg nagyon ügyesen titkolták. De az biztos, hogy nem követelték párttársuk azonnali menesztését a Fideszből. Borkai csak akkor lett megvetés tárgya a kormányzó pártban, amikor kiderült, hogy milyen férfiúi huncutságokat műveltek a megfizetett örömlányokkal.

Még Kubatov Gábor és Orbán Viktor sem tartotta vállalhatatlannak a történteket, náluk is bőven belefért, hogy Borkai és Rákosfalvy ügyvéd úr egy harmadik, nem közszereplő személy társaságában fizetett örömlányok szolgáltatásainak igénybevételével múlatta az időt. (Próbáltunk finoman fogalmazni, pedig, írhattuk volna azt is, hogy dugtak rendületlenül.) Csupa családbarát, mélyen hívő és meggyőződéses keresztény emberről van szó ebben a történetben, olyanokról, akikre felnéznek az egyszerű emberek, mert álmukból felverve is képesek erkölcsről, tisztességről, vagy éppen hazafiságról papolni. És persze az is elgondolkodtató, hogy miután az Ördög ügyvédje felfedte. hogy a nemzetnek e kiválósága miket művelt, a CÖF nem fenyegette meg Békemenettel, és a Fidesz más esetekben igencsak aktív Szentfazék Tagozatának Ájtatos Manóról Elnevezett Polgári Lányasszony Egyesülete sem fejezte ki mérhetetlen csalódottságát az ügy kapcsán.

A Borkai-ügy nem csupán a szexpartin résztvevő fideszes fazonokról állított ki bizonyítványt – ők inkább csak hab voltak a tortán. Ami az adriai hajóúton történt, és ami utána következett – az elhallgatás – a NER egészének álságosságáról szedte le a keresztvizet.

54 hozzászólás

  • ha az örömlányok megkapják a szokásos napidíjukat senkinek semmi köze és ez nem politikai fegyver, magánügy(!)

    kár ezzel berzenkedni, a politikus is emberből van vannak vágyai mint mindenki másnak

    az a része, hogy korrupció az örömlányok kifizetési pénzalapja az más kérdés, de a többit beszélje meg az asszonnyal ha van neki bár volt falon mászó magyar politikus aki nem lányokkal akart kergetőzni, de az is magánügye, nem úgy mint a tákolmány amit a zsebkönyvében ceruzával követett el

  • Remélem most is a mi jurasek, ferenct és üdvözlettel teljes péterünk az egyébként kitűnő FSP-től fog elhatárolódni sürgősen mint szörnyű kommunista bérenctől és nem a volt mszmp lerakatként működő fidesz-kdnp potentátoktól akikről alig derültek ki mostanában is a pedofíliától a seggrepacsi-partyig hasonló mélyen keresztényi és családbarát események.
    Amúgy meg a botrány ellenére simán megválasztották Borkai urat polginak Győrben a haza legjobboldalibb dicsőségére! 🙂

  • Göllner András

    szandimandi

    A györi fogyasztók fenekébe győri dugó kell. Tudom. Ez ciki. Haggyuk a Jarusek boncmesterre a ferenct. Ő operálta le Vastag Béláról is az á-t. Átmeneti időket élünk. A kecske magához mekegte a mosónőt, a csipa kiosztotta a repetát. Beállt a normakontról a káemhába. Elrepült Csongor és Tünde felett is az idő. Most már jöhet a nép.

  • Rodeo11
    2021 május 19
    2:28 du.

    Szerintem nincs igazad.
    Az, hogy az örömlányok megkapják a napidíjat, az tiszta sor. Az is, hogy az átlagpolgár, akinek a hatalma nem több a sótartó odébbrakásánál, kivel és mennyiért az teljesen magánügy. Az asszonyra és az orvosra (nőgyógyász, bőrgyógyász, stb.) tartozik.

    Ha a prosti napidíja közpénzből származik, vagy korrupciós jövedelemből, akkor az már nem magánügy. A prosti nemétől függetlenül.
    Idáig O.K.
    A rés eztán nyílik.
    Van ugyanis egy pont amikor már úgy sem magánügy, ha a saját jövedelme a fedezete a történetnek valakinek. Ez az, amikor közhatalommal, vagy jelentős befolyással bír az illető. Ebben az esetben ugyanis nemzetbiztonsági, közbiztonsági, közhatalmi kockázattá lép elő. Mert zsarolhatóvá válik. (talán nem véletlen, hogy anno szinte hivatalos „ellátmány” volt „titkárnőkből” bizonyos posztokon)

    Egyébként ebből a szempontból valaki nagyot bénázott, hogy a lányok bármelyike videózni tudhatott egyáltalán. Azt sem tartanám kizártnak, hogy nem is hirtelen felindulásból, és saját indíttatásra követte el.
    De ha már megesett, akkor valószínűleg hatalmas szívességet tettek a kiszivárogtatással. Nem a Fidesznek (bár láthatóan nem rázta meg a tábort), nem is az ellenzéknek. Borkainak. Ugyanis a felvételek, bár roppant kínosak, de aligha alkalmasak zsarolásra, miután az ország tud róla. Ahogy annak a szerencsementesített csatornamászónak is nagy szívességet tett a külhoni rendőrség ebből a szempontból.

  • Rodeo11 „a politikus is emberből van vannak vágyai mint mindenki másnak”? Ez hogy egyeztethető össze a kereszténykedéssel? A korrupció nyilvánvaló, mégis az Ördög ügyvédje után nyomoznak, nem a közpénz pofátlan elb…ása után. Ez önmagában is gyomorforgató. De az ha lehet, még undorítóbb, hogy a kereszténységével kérkedő és másokat kioktató kormánypártok jóváhagyásával, sőt, támogatásával hetyegtek az urak. Ez semmilyen részletében nem magánügy. Erről szól a remek cikk.

  • Iván Bogárdi

    Rodeo11 „a politikus is emberből van vannak vágyai mint mindenki másnak”? Ez hogy egyeztethető össze a kereszténykedéssel? A korrupció nyilvánvaló, mégis az Ördög ügyvédje után nyomoznak, nem a közpénz pofátlan elb…ása után. Ez önmagában is gyomorforgató. De az, ha lehet, még undorítóbb, hogy a kereszténységével kérkedő és másokat kioktató kormánypártok jóváhagyásával, sőt, támogatásával hetyegtek az urak. Ez semmilyen részletében nem magánügy. Erről szól a remek cikk.

  • György Molnár

    Ezek keresztények és konzervatívok? Még leírni is szégyen velük kapcsolatban e szavakat……Ezek primitív, unintelligens tahók, érdekes módon én ezt már évtizedekkel ezelőtt tudtam, amikor megláttam Orbán papát…..Itt előttem valaki „Borkai urat” írt….Olimpiai bajnokunk éppoly bunkó, mint az őt rejtegető politikusok, nyilván a sportot munka helyett űzte és az adófizetők pénzéből lett bajnok, majd élvezi már régen és még évtizedekig a milliós havi apanázst az éhező-fázó-haldokló honfitársaitól elvont adókból….

  • SzundiMandi
    2021 május 19
    4:20 du.

    Amúgy meg a botrány ellenére simán megválasztották Borkai urat polginak Győrben a haza legjobboldalibb dicsőségére! 🙂

    —————————-

    Nagy valószínűség szerint azért, mint amit itt többen is leírtak, miszerint magánügynek tekintették hogy ki, kivel, hol és hogyan! Az öntudatos győri nemzethy polgárok gondolom addig se nagyon érdeklődtek a város ügyei iránt, hogy hogy mennek a dolgok, mire telik a városnak és ha igen, miért nem stb és feltételezem, hogy sem a munkanélküliség sem a szegénység nem itt a legnagyobb – a segélyekről talán hallottak, de napi szinten nem éltek vele, ( legalábbis nem maghatározó számban ) így nekik talán elég volt, hogy az ő polgijuk az olimpiai bajnok Borkai, aki csuda rendes ember, és a munkáját jól végzi (valójában fogalmuk sincs hogy végzi, de biztos jól hiszen nem voltak hangos botrányok) hát nem mindegy hogy a „szabadidejében ” mit csinál?

    Nem tudom persze, hogy miként vélekedtek egyedenként, csak morfondírozok, és próbálok a győriek fejével gondolkodni! Az is tény, hogy az idő kevés volt, nem tudott kellőképpen megfordulni a dolog, a hírek nem mindenkihez jutottak el teljes valóságukban, hiszen okt. 5.-én került nyilvánosságra, 13.-án volt a választás, nem igazán emésztette meg az, akinek mondjuk egyébként is feltett szándéka volt Borkaira szavazni, aztán előtte néhány nappal eljut hozzá egy ilyen hír, kép, kommentáradat stb mit kezd vele? Sokkal beszédesebb azonban az én fejtegetésemnél, hogy a választások megtörténte és Borkai „győzelme” után néhány riporter /újságíró ellepte Győr utcáit és arról faggatták az embereket ( választó polgárokat) mit szólnak az „ügyhöz” mi a véleményük ( RTL. Házon kívül c. műsora)
    Senkit ne lepjen meg, de zömében mellébeszéltek: 1.jé, tényleg? nem is hallott róla, 2 . hallott valamit de nem igazán hiszi, mert a Borkai nem olyan…stb 3. Hát ha így van, egészségére, ne irigykedjünk 4. ezt teljes egészében magánügynem tekinti, csakis a feleségre tartozik, ha ő megbocsát…stb
    Szóval, hogy az ügy „népmenzethykeresztényistenhazacsalád” szempontjából totális erkölcsi csődöt jelenthet, az láthatóan nem foglalkoztatta a megkérdezetteket – hát ez egy dolog! De a dolgok másik vetülete, a korrupciós szál még annyira sem! Ám ebben sincs semmi meglepő, ha azt vesszük, hogy magukat az illetékes hatóságokat sem (!) Vagy hallotta, olvasta, tudja valaki, hogy a történtek alapos és átfogó, minden részletre kiterjedő vizsgálata folyna éppen?
    A Borkai ügy úgy tűnik kimerült a kábítószeres szexorgia ilyen olyan minősítgetésében, és mintha nem is lenne ennek más egyéb – sokkal súlyosabb? – vonatkozása. Vagy azt már túlságosan megszokta a „nép?” Újdonságot csak a köztiszteletben álló győri polgi hátsója jelentett, az hogy ennek kapcsán hány milliárd közpénz tűnt el megint illetéktelen aktatáskákba és számlákon, miként és kiknek a közreműködésével, áldásával az senkit nem foglalkoztat /tott – láthatóan ez nem téma!
    Az. hogy ez a történet most hogyan és miért került ismét a felszínre, azaz kinek az érdeke, az számomra kérdés – bár tudom, hogy a HVG-s Dezső A. dolgozik rajta, de ahhoz képest, hogy nem sok új infót tartalmaz azonkívül, hogy az egész fideszvezérkar Orbánig bezárólag tudott róla, a három eddig megjelent cikk soványnak tűnik, bár meglehet, hogy a végén fog nagyot szólni, csak győzzük kivárni!

  • „Csalad barat”, Hm????????

    Orban adminsztracio fizet a csladoknak tobb gyermekeket produkalni.

    De hogy a feneben valhatna az lehetove sex-hianyaval????
    Persze fizetett „kenyleanyok nelkul”!

    S lasd mit fizet Putin a masodik de meg harmadik gyermekekert.

    De a fiatal orosz parok NEM vevok arra!!!!

    Talan nem elveznek vagy kedvelnek azt?????

    Vagy csak a penzeket utasitjak vissza azert ????

    De a valaosag, politikai celokbol az ellenmzekek MIND kihasznalank minden letezoket, de a dontes a valasztok szabad hatarozatain mulik majd!!!!!!!!!

    Rendszerint, a valasztok a sajat es a kozosseg-erdekeinek a kielegiteset itelik, s nem a politikusok also-nemu-nelkulli tetteiket.

  • Nos „kedves” Föld.S.Péter!

    Ez egy nagyon szánalmas,és persze értelmetlenül uszító cikk,arról már nem is beszélve,hogy mindez „állítólag” 2019.ben történt…..ilyen naprakészek a hirekben? (akárcsak a HVG?…)
    Amúgy a szexparti,”mellédugás” ugye tényleg magánügy?….és nem pártfűggő!!! és nem államellenes tevékenység?….
    A mai többnyire keresztény és családcentrikus kormány nem vállalhat mindenkiért felelősséget?!!!!!
    Amúgy maga,meg a hasonlók csak nem irigylik mások férfiasságát?és ugye nem impotensek ?….Az más!Gyógyíttassák magukat mind szellemileg,mind fizikailag,ha szükséges!

  • Amúgy egy ismert politikusnak (akár jobb,akár baloldali! talán van annyi pénze,hogy nem a pártkasszából fizet az örömlányoknak?…
    na részemről ennyi,őszinte részvétem az irígységükért,és megvetésem a hazuságokért!

  • Kiegészítés!

    Egy jó tanács a potencia problémákkal küzdőknek.
    Járassák a neten a Gyógyhír Magazint,amely sok bajra ajánl kapszulákat (impotenciára is),vagy kérdezzék meg kezelőorvosukat,gyógyszrészüket!

  • És ma így értékelődik föl Mindszenty József.

  • Boda Marcsi
    2021 május 20
    1:27 du.
    Neked megoldotta a potenciaproblémáidat? Akarsz róla beszélni? Vagy az nincs benne a napidíjadban?

    Egyébként neked mit mondtak arról, hogy mennyit kóstál egy adriai hajóút majdnem fiatalkorú prostikkal? Ha már ennyire biztos vagy benne, hogy futja a kosztpénzből.

  • szerencsétlen Andrew-s!
    Csak mellékesen közlöm,hogy én nő vagyok….meg ugye a Gyógyhír,ill.a Gyógyszer nélküli magazinban sok hasznos tanácsot,terméket ajánlanak…….olvasgasd,de a te esetedben
    sürgősen orvoshoz kéne fordulnod…..(elmeorvos,szexológus..)
    egyébként te is jársz prostikhoz,hogy tudod mennyive kerülnek?…
    Na őszinte részvétem és megvetésem….!

  • HEY, fenebe a pletykakkal!!!!!

    Lassuk a bizonyitekokat!!!!!!

    Emlekezz, „Put up or Shut up”!!!!
    (Nyuitsd a bizonyitekokat VAGY halgass).

  • Orsós Elemér

    Andrew_s
    2021 május 20
    7:23 du.

    Hmm! Figyelmen kívül kellene hagyni! Még nem vetted észre hogy, neki mindenki szánalmas, szerencsétlen, tökkelütött, megvetendő, de minimum impotent, aki nem tudja értékelni az ő orbánfetisizmusát(orbántól motivált orgazmusát)!

  • Gréczy Zsolt (DK) fapados módon, önkezével oldotta meg a problémáját – tengeri yacht híján-:)

  • Boda Marcsi
    2021 május 21
    10:39 de.

    1./ Te hivatkoztál arra, hogy a politikusok saját keresetükből képesek kurvázni. Az, hogy legálisan mennyit kapnak az publikus adat Te szerencsementesített viziszárnyas. Tehát nyilvánvalóan Neked kell tudnod mennyit kostál a politikailag exponáltak adriai prostizása, ha tudod, hogy fizethető a politikusok legális keresményéből.
    Szép kísérlet volt a részedről, de ostoba vagy ehhez a műfajhoz, mármint az argent provokatőr szerepére. Mert magad dőlsz bele ebbe az ezüst-kardba.
    2./ Az, hogy nő vagy az egy önállítás. Félre ne értsd. A kutya sem kiváncsi rá a gyakorlatodban.
    3./ Potencia-problémákat emlegettél. Attól, hogy neked nulla a szellemi potenciálod, még nem kell általánosítani. Vannak kifejezetten okos nők. Te nem tartozol közéjük. Ha hipotézisként el is fogadom az XX nem kromoszómák kiosztását számodra.
    4./ A másik olvasatban. Potenciaproblémád attól is lehet, hogy még nem találkoztál olyannal, aki potens állapotba jutott a társaságodban. S ez a frusztráció az, ami itt manifesztálódik.

  • Boda Marcsi
    2021 május 20
    12:27 du.

    „A mai többnyire keresztény és családcentrikus kormány nem vállalhat mindenkiért felelősséget?!!!!!”

    Hát de vállalt, a szexorgia kirobbanása után is Borkait indították a polgármesteri választáson, mert a pillanatnyi haszon így volt jó a kormánypártnak.

    MARIKKKKAAAAA mi van magával? Még mindig ökör? Mikor Tecccik felnőni?

  • ferenct
    2021 május 21
    3:17 du.

    Ebből is látszik, hogy ahol NER- van ott van (köz)pénz, yacht, prostik. Ahol nincs NER ott önkéz marad… és még csak polgármesternek sem jelöltetik újra a fapados önkényeztetőt. 😀 Ellenben a keresztény, konzervatív családbarát kormánynál.. ez sima ügy.

  • Orsós Elemér – a válaszom sajnos nem ment át a most lezárt – „Kéne mégiscsak a cenzus…” – oldalon! Mikor elküldésre került a sor (15 órakor) kétszeri kísérletemre is csak azt írta a pr. hogy sajnos ehhez a cikkhez nem lehet jelenleg hozzászólni – majd egy idő után láttam, hogy lezárásra került C. Adam által!
    Ide másolom, ha C. átengedi ok, ha nem akkor sajna lemaradtál a magvas gondolataimról!

    Orsós Elemér
    2021 május 20
    1:41 du.

    Besancon
    2021 május 20
    5:34 de.

    No, akkor ezeket a cikkben szereplő alábbi edézeteket is ilyen kirobbanó gúnykacajjal próbáld meg cáfolni:
    ————————

    Te nagyon el vagy tévedve, kedves Elemér – több oknál fogva is. Hol látsz te itt „kirobbanó gúnykacajt?” Mert épp láthatnál is, de spéci nem látsz, tehát a jól működő érzékeid úgy tűnik, megcsaltak.
    Azonkívül, nincs és nem is volt nekem a fent általad idecitált ügyben sem vitám, kérdésem, véleményem feléd, tehát miért és miféle idézeteket is kéne cáfolnom neked, na pláne „tudományosan?” Szundi Mandi véleményére reagálva jegyeztem meg azt, amit megjegyeztem! A jelek szerint ő pontosan levette, hogy mire gondoltam.
    Te azonban minek kapcsán érezted úgy, hogy ez a cikk most pont bizonyít valamit? Talán Dobrev Klára minie.-i jelölése az apropó, mert, hogy épp ez (is) a téma ? Ez számodra kínálkozó alkalom, hogy mindent mindennel összemoss? Válaszd ketté a dolgokat, Apró A. „ügye” és megítélése miféle folyománya Dobrev K. alkalmasságának vagy alkalmatlanságának? Szerintem itt a tévút : senki nem felelős a felmenői semmilyen cselekedeteiért vagy meggyőződéséért ! (ezt nem is olyan régen épp a KMH valamely cikke kapcsán megbeszéltük) D.K. sem, aki nem egyszer elhatárolódott nagyapja tetteitől, nyilatkozataitól – én hallottam és bizonyára sokan mások is – te aki jó cserkészhez hasonlóan résen vagy, hogy hogy nem ? Már a cikk felütése, hangneme és a kezdő sorai világossá tették, hogy miről és milyen stílusban folyik az értekezés a „nemzeti égisz” alatt, így abba is fejeztem még időben az olvasását.
    Én azonban nem akarlak téged meggyőzni semmiről, meghagylak a Vadhajtásokból merített hitedben, olvasd szorgalmasan, véletlenül se mérlegelj, és gondolkodj! Jogodban van, hogy mindent és mindenkit úgy ítélj meg ahogy jónak látod, hogy honnan ásod elő hozzá a forrásokat az is a te dolgod, és mivel ez a jogom nekem is megvan, hát az ég világon semmit nem kell „cáfolnom” sem, meg bizonyítanom sem, miután egy cikket felhasználva te magad állítottál dolgokat Dobrev személyét illetően (is) és ehhez felhasználtad a nagyapai „örökséget!” függetlenül attól, hogy van e valami köze hozzá. Ennyi!

  • Nem ide tartozik ugyan, de mégis szólnom kell:

    Gyuri10 kisbarátunk még mindig a férfiak közötti altesti nedv-cserék bűvöletében leleddzik. ITT :

    gyuri10
    2021 május 19
    5:55 du.

    A bejegyzése egy lezárult topicban látható.
    Nem írom ide hol, annyira undorító amit Andrew kollegához röfögött.
    Akinek gusztusa van hozzá, kikeresi.

  • Folyamodvanyom, talan javaslatom Mindenkihez, akik szokasa a hosszu, tobb lapos kifelyezeseik irasa.

    Talan Mindeki erdekeben is kerenem ezt, hogy NE irjanak tobb-lapos hozzaszollasaikat folyamatos sorokban, minden ertelmek, kifejezeseik megszakitasai hianyaval!!!!

    Annak olvasasa igen faraszto a szemnek, kulonosen ,hogy itten senbki sem ‘tavaszi-csirke’.

    Talan emlekezhetnenek a regi elemi-iskolai „tolba mondasaik” gyakorlasaira.

    Jobb az aolvasok szemeinek, s ertelemsebbe teszi monadnivaloik figyelemre hozasat is.

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2021 május 22
    11:23 de.

    Kedves Besancon, én nem akartam összeveszni Veled, még Dobrev Klára vitathatatlan szellemi és vezetői képességeit sem akartam firtatni, csak arra figyelmeztettelek hogy, milyen összeegyezhetetlen, kivételezett -valódi rendszerváltás esetén tíltott- háttértámogatással jutott hatalmi lehetőséghez, miközben ő is „rendszerváltoztatásról” papol! 😀 Ő legalább akkora csinborasszó mint Orbán, de inkább még nagyobb, mert Apróhoz, Dobrevhez képest az orbánok csak jelentéktelen mellékszereplők voltak! 😀

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2021 május 22
    11:23 de.

    Ja és visszatérve a vadhajtásokhoz, nemcsak az, de a pestisrácokat, a mandinert, a magyarnemzetet, az atv-t, a magyar és az amerikai népszavát, a portfoliót, a hvg-t is meg szoktam nézni, mert szeretek időnként harsányan felröhögni a szélsőségesen pártelkötelezett véleménydiktátumaikon! 😀

  • Nem az a bay hogy dugggott, hogy paráználkodott, merthát istenem.
    A nemzetikeresztény szentfazekak is csak biológiai lények, megvannak a maguk testi szükségleteik nemiga ? … : ))

    A gubanc az hogy miért nem a saját szakállára keféli a ribbancot?
    Miért a közpénzekből szelavizik ?

  • Bendeguz79
    2021 május 22
    1:40 du.

    Meg azisyolenne ha nem zavarnák az írást annak elolvasásával.

  • Besancon:
    „Te nagyon el vagy tévedve, kedves Elemér – több oknál fogva is. Hol látsz te itt “kirobbanó gúnykacajt?” […] miért és miféle idézeteket is kéne cáfolnom neked, na pláne “tudományosan?”

    Kedves Besancon, Orsós úr ha idelátna, legfeljebb az én képemről olvashatna le, ha nem is „kirobbanó gúnykacajt” (nem szoktam ilyesmit hallatni), de némi ironikus mosolyt. Annak ellenére észrevehetné az utóbbit, hogy „tudományosan” én sem tudom az idézetét cáfolni, pusztán csak tényszerűen. Ilyen esetekben pedig Orsós úr pedig a filozófus Johann Gottlieb Fichtével vallja, hogy „annál rosszabb a tényeknek!”.

    Nos, 1956 október 23-án este egyáltalán nem Biszku Béla, hanem Rákosi utódja, a jugoszlávi tárgyalásáról aznap hazatért Gerő Ernő (a MDP 1956 október 25-én lemondott főtitkára) mondott rádióbeszédet az akkor még békés tömegnek.
    https://www.youtube.com/watch?v=4hCK614PvXM
    Nem szokásom az ilyesmi, de most kivételesen direkt meghallgattam ezt az elég hosszú és nagyon unalmas beszédet. Ebben a beszédben az Orsós úr által „idézett” fasiszta csürhe kifejezéshez még csak hasonló sem hangzik el.

  • Geyza
    2021 május 22
    12:55 du.

    Nem csak az a baj, hogy ostoba, mert nyilván, ha már csak a karakterképen tud rugózni, akkor túl sok gondolata nem lehet önállóan gyurrrikkka10 -nek.
    De még vak is, mert a képen még kicsiben is elég jellegzetes a hörcsög )éd a képeket a neten a szíriai aranyhörcsögről).

  • Besancon:
    Szerintem itt a tévút : senki nem felelős a felmenői semmilyen cselekedeteiért vagy meggyőződéséért! (ezt nem is olyan régen épp a KMH valamely cikke kapcsán megbeszéltük)

    Kedves Besancon, szerintem az un. felelősség témáját sokkal, de sokkal diffrenciáltabban átgondolandó, mint ahogy ez a KMH pincéjében szokásos. Itt, amikor a felelősség szót olvassuk, szinte mindenki szeme előtt csak a büntetőjogi felelősség merül föl, holott a felelősségnek számos (pontosabban, szinte számtalan) formája, fajtája van, lehetséges, hogy a felsorolásukra én nem is vállalkoznék.
    Csak példálódzásként: különféle jogi felelősségek (ezen belül jogáganként, sőt az egyes jogágakon belül is különböző felelősség formák) politikai felelősség, az erkölcsi felelősség különböző formái, a történelmi felelősség, a tudományos, a művészi felelősség, egyéni kontra kollektív felelősségtípusok, stb. A különféle felelősségtípusok időtartama, egymástól történő elhatárolásuk, kollizójuk, stb.

  • Andrew-s!

    agymosott,leépült,szerencsétlenekkel nincs miról tárgyalni….
    Én biztosan nő vagyok és szerencsére nem talákoztam olyan impotensekkel mint te…..(fölül,alul),és ezt még tetézed
    a „szellmességeddel”…hát nem semmi!
    A többi hozzád hasonlóval…. sincs kedvem vitatkozni!
    Befejeztem,ismételt részvétem,és megvetésem….!

  • Hat a neokeszteny fideszesek -hangemberek gerincbol is felesegukkel kene hogy levezessek agerjedelmeiket!
    Nem kotelezo se fideszesnek, se konzervativnak lenni! Sőt! Politikusnak sem!
    A csatorna-akrobata szakalhuszar is megtehette volna, h felesegevel intézi a szexualis szüksegleteit, ha mar osszehazasodtak!
    Vagy kamuhazassag volt az is?!

    Ilyeneket akartok anyakatokba ultetni?
    Akor Szajjer megfordul es megszivat benneteket!

  • Imadni vagy rohogni valo kifejezese a szerzonek;

    ” ..a hajon tortent szexualis megmozdulasok…”

    Tehat nem almukban tortent, vagy a ‘sexual revolution’ felfedezesere kozeledne a szerzo????

  • GEYZA
    A cikkben egy arva-szo sem emliti hogy kinek a penzebol lett volna a kirandulas fizetve!!!!!

    Csupan azt vadolja ,hogy allitolag „kereszteny”, „konzervatic” es „Foideszes”-eknek veltek, vagy allitottak magukat.

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2021 május 22
    6:04 du.

    Kedves Kővendég!
    Nagy tisztelettel közlöm hogy, az általam szó szerint idézett szennysajtó -esetleges- tárgyi tévedéseiért hülye lennék vállalni a felelőséget! 😀 Ezért aztán még -bizonyítás utáni- szabadkozást se várjanak el tőlem! 😀 Viszontag a Dobrev Kláráról alkotott -Önöknek meghökkentő visszatetszést okozó- véleményemet továbbra is fenntartom a rendszerváltást nótóriusan tagadó -és könnyen bizonyítható- észleléseimre hivatkozva! 😀

  • A Fidesz és a „keresztény demokraták” álszentsége:
    ˙

    1./ Orbán, a Vezér hamis, cosa nostra családiassága.

    2./ Semlyén és Poltfőügyész vadászatai helikopter és nélkül.

    3./ Borkai cikkbéli luxusjachtos stb qrvázásai.

    4./ Hajléktalan szegényemberek, hivatalos üldözése.

    5./ Rogán propaganda-miniszter helikopterezései.

    6./ Súlyos, nemzetközi pedofil* perui nagykövetük (párttag).

    7./ Homoszex’* hamisprófétájuk az Alap törvény megbízott hamisítója: Szájer József, Orbán harcostársa.

    8./ Márcsak az a kérdés, Orbánt ugyan mivel is zsarolhatja ily kitartóan Putyin KGB ügynök ?
    ˙

    *Az efféle, könnyen zsarolható aberráltak nem véletlen, minden politikai és köztörvényes gazságra is felhasználhatók

  • Orsós Elemér

    DonGolo
    2021 május 23
    3:43 du.

    Csak a 8. pontot kifogásolom: szerintem a szintén ejtőernyős KGB ügynöknél sokkal markánsabb testvéri zsarolók vannak a 89-ben együtt induló, de azóta látszólag egyből kétoldalra tagolódó MSZMP ejtőernyősök között, viszont nem kurva ciki, hanem egyenesen tragédia hogy Putyin mindkét önhamisító „rendszerváltó oldalt” saját levéltári bizonyítékaival kézben tarthatja, ha akarja, azaz még a nagyhatótávolságú világcsendőr demokráciaexportörnél is megcáfolhatatlanabb bizonyítékai lehetnek a volt vazallus elvtársai leleplezésére, ezért nem tudják őt -egyik oldalon sem- figyelmen kívül hagyni!!! Naszóval, azért a 89-es paktumnak is vannak -be nem kalkulált- kényelmetlen árnyoldalai!!!

  • Boda Marcsi
    2021 május 23
    5:05 de.
    „agymosott,leépült,szerencsétlenekkel nincs miról tárgyalni….”

    Ezek szerint legalább arra nem kényszerülsz, hogy önmagaddal szóba állj. Pedig érdekeseket mondhatnátok egymásnak. Mint emlegettem, nem érdekel, hogy téged alul-felül mikor ki és hogyan.

  • Orsós Elemér:
    „az általam szó szerint idézett szennysajtó -esetleges- tárgyi tévedéseiért hülye lennék vállalni a felelőséget! 😀”

    Kedves Orsós úr gratulálok, beismerő vallomását köszönettel nyugtázom. Ön tehát szennylapokból szokott tényállításokat idézni, anélkül, hogy a forrását megemlítené, vagy egyáltalán jelezné, hogy az állítás igazságértékét illetően Ön is minimum bizonytalan. Épp ellenkezőleg, hiszen a „ezt próbáld megcáfolni!” felszólításával azt valótlanságot sugallja, hogy az idézett állítás igazságában Ön legalábbis hisz.

    Orsós Elemér:
    „Ezért aztán még -bizonyítás utáni- szabadkozást se várjanak el tőlem!”

    Ez természetesen nem is elvárható, hiszen az Ön politikai eszmetársainak köreiben nem szokás a leleplezett szándékos, nyilvános politikai jellegű hazugság miatt szabadkozni.

  • Orsós Elemér:
    „Viszontag a Dobrev Kláráról alkotott -Önöknek meghökkentő visszatetszést okozó- véleményemet továbbra is fenntartom a rendszerváltást nótóriusan tagadó -és könnyen bizonyítható- észleléseimre hivatkozva! 😀”

    Dobrev Kláráról alkotott véleménye engem nem hökkentett meg. Dobrevről én senmmi politikailag lényegeset nem tudok (hogy kinek ki volt a nagyapja, dédapja, ükapja, stb. ez az én álláspontom szerint nem lényeges), ám a mai magyar ellenzeki vezető garnitura legtöbb tagjával kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb, határozott vagy bizonytalabb fenntartásaim politikai fenntartásaim, míg a mai magyar jobboldal vezető politikai garnitura legtöbb tagjával kapcsolatban hasonló fenntartásaim nincsenek, őket pontosan annak tekintem, amik valójában (s nem annak, amit mondanak önmagukról).

    A rendszerváltás tényét tagadó vélemények viszont – legalábbis valamenyire értelmesnek vélt emberek tollából –
    tényleg meghökkentenek, abszolút alaptalannak vélem azokat.

    Az 1989 előtt döntően állami tulajdonon alapuló államkapitalizmus nem ment át – persze, részben állami vezérlésű (hiszen szerintem az ideális szabadpiac épp oly kevéssé létezett valaha is, mint az ideális tervgazdaság) –
    magántulajdonon alapuló kapitalizmusba? Nem a fenét! Magyarország szovjet befolyási övezetből nem került át döntően német befolyási övezetbe? Dehogynem! (Mégha a jelenlegi államvezetés mintha törekedne – legalábbis politikilag – visszatérni Moszkvához.) Nem szabadítja -e mindinkább meg magát a rezsim attól az 1989 előtti rezsim
    – kétségtelenül álszent, de bizonyos következményeket azért szükségszerűen maga után vonó (mint La Rochefoucauld írta: a képmutatás a bűn hódolata az erény előtt) – ideológiájától, ami a legsúlyosabb társadalmi egyenlőtlenségek fokozatos kiegyenlítését, a „dolgozók” érdekeinek elsődlegességét, stb. is céljának mondta?
    Dehogynem!
    Akkor meg hogy hogy nem történt rendszerváltozás?!

  • Elemér! 05.23.5:03
    A 22-es CSAPDÁJA !

    Itt most kár bele, illetve visszamenni a forráshoz, ti. a rendszerváltáshoz, amikor már ennek a legsűrűbb szennyét ma isszuk. E bűzlő szennyáradat pedig maga Orbán Viktor becses és külföldi ügynökök bármikor kompromittálható személye*, illetve ezek legszebb álma, mely szerencse Putyint illette.

    Szíves érdeklődés csak neki, a felcsúti locsogófecsegő kiskondásnak szólt és szól ma is, aki stadiont épít a saját disznóóla végibe [persze Stadler után ő csak a második 😀 ] Különben hogyan is győzhette volna meg a goszpodár már az első találkozásukkor a csillagászati árakon rátukmált Paks2 és a csatolt hitel-konstrukció zokszó nélküli sőt, azóta a FidSS-propaganda dicsőített homlokterében szereplő kötelező elfogadásáról. A rásózott diktátumról, aminek iszonyú részleteit még Orsós Elemér ük-unokái is fizethetik majd.

    Közben a világ még mindig Fukusima, Csernobil és Three-Mile-Island stb. összesen 10 súlyos tanulságán rágódik. Balzsebből megzsarolt Vezérünk pedig alighogy megkezdte a II.ciklusát(2010-ben), azonnal leállította az alternatív, szél, víz,stb. energiaforrásokat támogató hazai projekteket, forrásokat…

    Ez a pasas abszolúte az Cáratyuska zsebében leledzik. Kisstílű tolvajként pedig hiába próbál Kína, vagy más, sztyeppei voltszovjet népek felé orientálódni. Nincs mese… Itt Putyin a nyerő.

    Eközben 2 millió „alattvaló” magyar pedig e mucsai lába alatt csúszik-mászik és nyalja a talpát heves, „22-es” nyelvcsapásokkal- hátha bejön nekik még-egyszer és utoljára…

    Ez itt a lényeg Elemér! Csak a Führer… Nem más, aki kilépett a Népszövetségből, most meg az Európai Unióból áll kifele nekije az a felcsúti szekere rúdja. Ja! De az nagyon.

  • Kővendég
    2021 május 22
    8:37 du.

    Egyetértek ami a felelősség /ek kérdését illeti. Leírtam szépen, „kibontva” a véleményem, de elővigyázatlanul megnyitottam az általad belinkelt Gerő beszédet úgy, hogy sajnos az irományomat nem tettem tálcára (én így szoktam) és Gerő meghallgatása után láttam, hogy el is tűnt rendesen minden eddigi okfejtésem, pedig erre figyelni szoktam. Ez talán a sors keze, ezért nem fogalmazom újra, de feltételezem nagyjából tudod miről szólhatott. Én a fenti ügyben elég földhöz ragadt módon értelmeztem a felelősséget, amikor azt gondolom, hogy sem Dobrev K. sem Pokorni Zoltán, sem senki más aki olyan helyzetben van mint ők, nem tehetők felelőssé felmenőik viselt dolgaiért. Az általad példaként felsorolt felelősségi tényezők között valóban a büntetőjogi f. a legkézenfekvőbb, így általában elsődleges, de az erkölcsi, történelmi felelősség sem állja meg a helyét a szóban forgó Dobrev esetében. Visszatérve a fenti linkedre, érdekes a szöveg ( beszéd) és a hozzá vetített képsorok így együtt!

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2021 május 24
    2:23 de.

    „Akkor meg hogy hogy nem történt rendszerváltozás?”

    Sehogy!!! Hamisra módosított ideológiával legyártott látszat hatalomcsere történt ugyanazon, de alsóbbszintű, azonban szintén a Szovjetúnióra és hű Kádárára felesküdött -eddig mellék- szereplőkkel a „dolgozó nép” köztulajdonának a pufajkából szmokingba átöltözött, 89-ig pártgyűlésre, majd utána templomokba és vitézi klubokba járó újkapitalisták magántulajdonába való átjátszásával, álságos 170 féle -labdába se rugható jelentéktelenségű – többpártrendszert illuszráló álliberalizmus fitogtatással, amit az eddig csak egypártrenszert ismerő, elkábított bírkák -velem együtt, nem tagadom- alaposan beszoptak! 😀 Na, ez volt a RENDSZERVÁLTÁS………… helyett!!!

  • Orsós Elemér

    DonGolo
    2021 május 24
    4:34 de.

    Igazad van, de én csak azt sajnálom hogy, Josef Heller kihagyta egy újabb remekmű lehetőségét, amikor nem csapott le 89 magyarországi anomáliáira! 😀

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2021 május 24
    12:37 de.

    OK,OK én meg azt tartom az un. „korrekt sajtó” legnagyobb szégyenének hogy, nem mernek nyílvánvaló -de a fősodornak kurva kényelmetlen- igazságokat feszegetni! 😀

  • Orsós Elemér
    máj.22.03:06

    Kedves Besancon, én nem akartam összeveszni Veled, még Dobrev Klára vitathatatlan szellemi és vezetői képességeit sem akartam firtatni, csak arra figyelmeztettelek hogy, milyen összeegyezhetetlen, kivételezett -valódi rendszerváltás esetén tíltott- háttértámogatással jutott hatalmi lehetőséghez, miközben ő is “rendszerváltoztatásról” papol!

    ——————————-
    Elemér, velem te nem tudsz „összeveszni” én sem veled, mert alapból nem vagyunk olyan viszonyban hogy ezt megtehetnénk, miután az én fogalmaim szerint ahhoz kellene valamiféle kapcsolat – mi itt egyszerűen csak mondjuk a magunkét, aztán az vagy egyezik vagy nem egyezik valakinek a véleményével, de attól még mondhatjuk! Oké?
    Egyebekben Dobrev semmilyen létező vagy nem létező képességéről nem ejtettem szót, világosan kifejtettem, hogy nem óhajtok belemenni semmiféle vitába ami úgy kezdődik hogy a NIF jelenti, és úgy folytatódik hogy Apró -Dobrev- Gyurcsány klán stb Nem érdekelnek az ilyen olyan „hajtásaid” nem vagyok hozzá partner.Vili?
    De! Vedd már észre Elemér, hogy folyamatosan prejudikálsz!

    Nem lehetett nem észrevenni, mennyire felháborodtál mikor nemrégiben valamely olvtársunk a szemedre vetette, hogy állandóan maszatolsz – pedig sajnos úgy tűnik igaza volt., bárki is volt.

    „Kéne mégiscsak a cenzus” c. cikk alatti hozzászólásodban (máj. 21.1:41.) engem felszólítottál, hogy tudományos alapon (!) cáfoljam a véleményed alátámasztásaként hivatkozott forrásodban (Nemzeti Internet Figyelő, Vadhajtások) szereplő cikket, és az abban foglaltakat, valahogy így:

    „No, akkor ezeket a cikkben szereplő alábbi edézeteket is ilyen kirobbanó gúnykacajjal próbáld meg cáfolni: ”

    Itt következtek egymás alatt a hivatkozott cikk idézetei, majd így összegeztél a végén:

    ” Nos, epedve várom a fenti szennysajtó idézetekről a tudományos cáfolataidat! Had mulassak már én is egy kicsit!!!…” (megjegyzem, hogy a „szennysajtó” mindvégig a te kifejezésed, bár ezúttal talán nem tévedtél nagyot)

    Ez magyarul annyit jelent, hogy míg én kételkedtem már az „oldal” ( felület) hitelességében is, te azt hitelesnek véve és elfogadva az abban közölt állításokat, ezen kissé bedühödtél ( érezhető a szóhasználatodon) és a már fent idézett tromfot engedted meg magadnak. Aztán Kővendég témához való hozzászólása után már a „revideált” véleményed összegzéseként az alábbiakat bírtad írni :

    „Kedves Kővendég!
    Nagy tisztelettel közlöm hogy, az általam szó szerint idézett szennysajtó – esetleges – tárgyi tévedéseiért hülye lennék vállalni a felelőséget! 😀 Ezért aztán még -bizonyítás utáni- szabadkozást se várjanak el tőlem!… „(03.23. 3.12.)

    Csak szólok, hogy ez így nem oké Elemér! Állítasz valamit? Hiszel valamiben? Állj ki mellette – vállald, legfeljebb nem lesz igazad, vagy nekem nem lesz, esetleg másnak nem lesz igaza, de ahogy gyülekeznek körülötted a kétkedés felhői, elkezdesz visszafelé hátrálni és mellébeszélni!

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2021 május 24
    12:35 du.

    „Csak szólok, hogy ez így nem oké Elemér! Állítasz valamit? Hiszel valamiben? Állj ki mellette – vállald, legfeljebb nem lesz igazad, vagy nekem nem lesz, esetleg másnak nem lesz igaza, de ahogy gyülekeznek körülötted a kétkedés felhői, elkezdesz visszafelé hátrálni és mellébeszélni!”

    Sajnos nem én tehetek róla hogy Neked FŐLEG azért szennylap egy féligazságot megíró jelentéktelen sajtótermék, mert ellenkezik a Te politikailag egyirányban túlságosan elfogult nézeteiddel vagy esetleges érintettségeddel, ezért nem tudsz vagy nem akarsz ezektől elvonatkoztatva tárgyilagosan gondolkodni! Egyébbként most már harmadszor mondom hogy, CSAK KÁDÁR REVIZIÓS MESÉjÉBEN KÉTELKEDEM, viszont az aprók, dobrevek, gyurcsánok, orbánok, kövérek és hasonló MSZMP -mára más névre átkeresztelt vagy betühagyó- jogutódok mai hatalmi létjogosulatlanságáról szentül meg vagyok győződve és ezek cáfolatával haszontalan további mindenféle rafinált retorikus trükkökkel próbálkozni, mert még a tizedik lejáratási, csőbehúzási kisérletre is ugyanezt fogom állítani, tehát felettébb meddő az erölködésed, ráadásul a többiek meg halálra unják vagy röhögik magukat miattunk! 😀

  • A szerzo igen cserben hagyta az olvasokat, hogy vajon milyen sex-partikat elveznek a balos, liberalis, szocialista, Marxista egyenek?!

  • DonGolo
    2021 május 24
    4:34 de.

    meglehetősen „érdekes” nézőpont

    mely szerint ugyanazt a cuccot nem mindegy, hogy kitől veszed?

    példa kanadai gyártó ajánl a web oldalán egy gyártmányát Cdn210,75 +S/H Cdn12,75= Cdn223,50 megvettem ugyanezt ugyanettől a gyártótól (számlám van róla!!!)Ali express -től: Cdn59,76 -ért ingyen szállítva, már hónapok óta használom

    hogy ki fekete seggű az nálad mitől függ?

  • Orsós Elemér:
    „Na, ez volt a RENDSZERVÁLTÁS………… helyett!!!”

    Tisztelt Orsós úr, alig hinném, hogy ebben a „volt vagy nem volt rendszerváltás” témában termékeny lenne, ha tovább folytatnánk az eszmecserénket, ugyanis úgy tűnik, egészen mást értünk a „rendszerváltás” fogalma alatt.

    Én „rendszerváltás” alatt azt értem, hogy megváltozott a gazdasági, társadalmi és ideológiai helyzet. Nem szeretem önmagamat ismételni, ezért mindezek magyarországi alakulását illetően csak utalok 2021 május 24 2:23 de-i bejegyzésemre. Ön, ha jól értem, az ilyesmit nem tekinti rendszerváltásnak, hanem azt tekinti annak, ha a kiváltságos rétegek (ha Önnek más megfogalmazásban jobban tetszik: az addigi politikai, gazdasági, tudományos és kulturális „elit”) addigi tagjai minél teljesebb mértékben kicserélődnek( ha netán meglincselik, felkötik, bebörtönzik őket, annál jobb, annál alaposabbra sikerült a „rendszerváltás”), még ha maga a rendszer lényegében nem is változik. (Ezt a nézetet már szeretetett miniszterelnökünk is pedzegette, tudniillik, hogy 1990 előtt neki nem a diktatórikus rendszer, hanem az azt gyakorló személyek ellen volt kifogása.)

    Túl az előbbieken a világon bárhol, bármikor minden jelentős gazdasági-politikai-szellemi rendszerváltásnak, sőt forradalomnak (beleértve az angol és a francia forradalmat is) bőven voltak az előző rendszer kiváltságosai közül nemcsak az új viszonyok közötti „túlélői”, hanem a változásoknak jelentős mértékben haszonélvezői is.

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2021 május 25
    8:33 de.

    Igaza van, többféle meglátásból, beleélésből, benfentesként és tudatlan, naiv kívülállóként is más szempontokat lehet mérlegelni! Valóban, a rendszer és az ideológia teljesen megváltozott, csak a főszereplők és mindenkori haszonélvezők maradtak, a kisember -azaz az egyre szegényedő, egyre kiszolgáltatottabbá váló szignifikáns választó- meg ettől a szándékosan átláthatatlanná tett és élhetetlennek látszó jövőképtől egyre hülyébb és közönbösebb, majd passziv lesz! És az utóbbi a legnagyobb probléma, de nem a hatalom bitorlóié, mert nekik az a tejjel-mézzel, büntetlenséggel folyó Kánaán!

  • Rodeo11
    11:30

    Nekem mindegy, de Orbánnak nem volt mindegy. Tudniillik neki akkor esze ágában nem volt atomerőművet vásárolni, illetve építtetni, vagy bővíttetni. Ezt többekközt onnan is tudjuk, hogy ilyen gigaberuházás nem szerepelt a FidSS programjában, különösen nem orosz beruházás és mégúgysem egy furmányos államkapitalista hitelkonstrukció formájában…

    Ő aki a rendszerváltáskor ünnepélyes keretek között még büszkén és zsigerből hirdette nemzeti és ruszofób mivoltát, kormányfői működése kezdetén mégis első dolgának tartotta meglátogatni a Kremlnek azt az urát, aki nem mellesleg, mondjuk úgy, az általa állítólag gyűlölt KGB-nek is, nem is közönséges tagja volt.

    És mitadisten’, valahogy ott stande pityere egymás markába csaptak és megkötötték az évszázad több-ezermilliárdos, inkább politikai, mint üzleti szerződését… Vezérünket valami(?) rákényszerítette, hogy olyasmit vegyen, amilyet eredetileg . n e m . i s . a k a r t, nem állt szándékában vásárolni. Mintha b.nejem, amikor lemenne parizerért, és hazajönne kaviárral…

    Má’megbocsáss Rodrigó, de ez nem is feketeseggűség kérdése, ahnem kemény ténykérdés. Ez a legkeményebb politika, mondhatnók, amikor a hóhért akasztják[egy kis freudizmus]. Ha két Machiavellista találkozik, ennek így kell történnie. Valamelyik biztos vesztes lesz. Csakhogy itt végsősoron nem Orbán, hanem a magyar nép az igazi vesztes…

    Amit te itt ecsetelsz, az egy szabadpiaci, kínálat és kereslet (Ali express) példája… Ami viszont a korábban – az úgynevezett átkosban – kitudja miben és milyen mértékben és mennyire kompromittálódott gáncstalan Orrban-lovag üzletét illeti, azt véletlenül sem nevezhetjük szabad választásnak, vagy keresletlenek az áru, de annak ára tekintetében sem. Őt valami olyasmivel tartja sakkaban a judó-Goszpodár, amiből a felcsúti Lego-Napoleon kilépni már képtelen, vagyis köteles a rátukmált „cuccot” megvásárolni, m e r t . k ü l ö n b e n ….., és azt már csak ők ketten tudják, hogy akkor mi lett volna, ha… Mert, hogy milyen szarok száradtak a nagy – ruszki-kikergető ))) 😀 ((( – szabadság szájhős sötét történetében az csak az ő kettejük titka. Inkább zsigereli ki, a magyar adófizetőket egy szinte fölösleges beruházással és hitel kötelezettséggel, minthogy az ő mocskai és a hazugságai a közvélemény számára kitudódjanak és ezért veszítsen választást…

    Simicska Lajos is, Orbán korábbi, I.számú strohmannja* akkor borította ki a közös bilit (ld. O1G nicknév eredetét), amikor kettesben egyszer elbeszélgettek az RTL-Klub nevű tévécsatorna „f e l v á s á r l á s á n a k . a szükségességéről”. A gazdasági szakértő elmondta főnökének, hogy olyan magas az RTL árajánlata, amit a ők – a Fid SS, v. a magyar kormány – nem is tudna megvásárolni. Erre Orbán kurtán csak annyi válaszolt neki; hogy
    „nem baj, majd a ROSATOM megveszi NEKEM”…
    Azt már a volt adóhivatali elnökvezérigaztó gyomra sem tudta bevenni, hogy a kifelé „szabadsághősnek” propagált nagyokat mondó suttyó, az ő szárnyai alatt keresztapává érett, anno a szépidőkben még közösen gyűlölt mostmár az úgymond’ „közös ellenségük” markából jókat falatozzon…
    ˙

    ˙

    * Emiatt lett a II.sz.strohmann Mészáros Lőrinc gázszerelő.

  • Orsós Elemér (nekem):
    2021 május 23 3:12 „az általam szó szerint idézett szennysajtó -esetleges- tárgyi tévedéseiért hülye lennék vállalni a felelőséget”

    Orsós Elemér (Besanconnak):
    2021 május 24 7:36 du. „Sajnos nem én tehetek róla hogy Neked FŐLEG azért szennylap egy féligazságot megíró jelentéktelen sajtótermék, mert ellenkezik a Te politikailag egyirányban túlságosan elfogult nézeteiddel vagy esetleges érintettségeddel”

    Tisztelt Orsós úr, mindenekelőtt jelzem, hogy ebben a topicban egyrészt Önt megelőzően senki sem használta a „szennylap” kifejezést, másrészt Ön a május 23-i kommentjében sem tette idézőjelbe ezt a szót. Ebből én arra következtettem, hogy a nyomdatermék, melyben az idézet megjelent Ön szerint szennylap. (Nincs ezzel semmi probléma, néha magam is bele-belenézek pár szennylapba.)

    Ám alig egy nappal e kommentje után (némi finom, de azért érzékelhető esetleges rágalmazás kíséretében) felrója Besanconnak, hogy a nyomdaterméket, amit az előző napon Ön szennylapként aposztrofált, ő is szennylapnak nevezi.

    Nos, ebből nekem úgy tűnik, hogy vagy Önnek a kérdéses nyomdatermékről alkotott véleménye meg pár óra alatt ilyen radikálisan megváltozott, melynek nyilván nyomós indokaival – ha kedve van – megtisztelhetné a KMH-pince olvasóit, vagy … épp fáradt, sokadt dolgozott, kimerült. Utóbbi esetben – bár ritkán szoktam kéretlen tanácsot adni – talán pár napot pihennie kellene, kialudni magát, kimenni a tavaszi természetbe (esetleg a most újra nyitó sarki kocsmába) regenerálódni.