Este a fasisztáknál — Orbán megfutamodott a szivárvány elől

2021 június 24 10:10 de.90 hozzászólás

Kihagyta a szerda esti müncheni, német-magyar labdarúgó mérkőzést Orbán Viktor. Mindez azért is meglepő, mert a futballt különösen kedvelő miniszterelnök a mainál jóval kisebb jelentőségű mérkőzéseken is tiszteletét szokta tenni, volt ahová honvédségi, máskor magángépen repült. A kérdéses időpontban azonban nem a magyar színekért szurkol, hanem sajtóhírek szerint Georgia Melonival, a magát posztfasisztaként defíniáló Olasz Testvériség párt vezetőjével vacsorázik Brüsszelben.

Nem lehet másra gondolni, minthogy Orbán megfutamodott a szivárvány elől. Az előzmények ismertek – legalábbis azok számára, akik nem a kormányhoz közeli, kizárólag Orbán kedvét kereső sajtóból tájékozódnak. A müncheni mérkőzésen a melegeket megbélyegző magyar pedofi-ltörvény elleni tiltakozásul szivárványszínekre akarták „fényesteni” a mérkőzésnek helyt adó Allianz Arénát, ám ehhez az UEFA nem járult hozzá. Abba viszont nincs beleszólása az Európai Labdarúgó Szövetségnek, hogy a müncheni városháza, valamint egy sor német nagyváros futballstadionja szivárványszínekben pompázzon, a müncheni mérkőzés nézőinek pedig szivárványos zászlókat osztogassanak a bejáratnál.

Orbán ezzel a sokszínű valósággal nem kíván szembesülni, mert ő már régóta csak általa kitalált ellenségekkel szokott harcolni. Pedig, fontos meccs a mai, a Blikk címlapján például egyenesen azzal eteti olvasóit, hogy most majd visszavághatunk az Aranycsapat 1954-es világbajnoki döntőn elszenvedett vereségéért. Amiről persze szó sincs, ez a mérkőzés „csak” a továbbjutás szempontjából fontos a számunkra, ám jelentőségét tekintve, távolról sem annyira lényeges, mint az évtizedekkel ezelőtti mérkőzés. Másfelől pedig, ne legyenek illúzióink: nincs sok esélyünk a szerda esti meccsen. Még egy esetleges, világraszóló győzelemként kommunikált döntetlen is a kiesést jelentené a magyar válogatott számára. Egyedül a győzelemnek volna sportértéke, arra pedig, még a legoptimistábbak szerint is kevés az esély.

Bár, tudjuk, a futballban minden megtörténhet, hiszen z 1954-es berni világbajnoki döntőt sem az esélyesebb magyar válogatott nyerte. Az viszont biztosra vehető, hogy Orbán mint mindig, most is nyerni fog: elkerüli a számára kellemetlen szivárványos zászlókat, hogy helyette egy szélsőséges párt vezetőjével beszélgethessen arról, hogyan képzelik el ők ketten Európa jövőjét.

Az Amnesty karikatúrája

90 hozzászólás

  • demokrácia van EU – ban? Igen! (merném én tagadni, kapnék hideget meleget meg langyosat is meg lelenkadt és berozsdásodott propellerekkel felszállásra képtelen helikopterré avanzsálnék nem tudom hová kellene felszállnom a 6 – os erre nem jár!

    azaz sokféle párt létezik mert mindegyik a nagy egésznek a „part” – ja! (latin part: rész, valaminek a része) azaz mindenféle véleményt és érdeket képviselnek azért pártok!

    szélsőséges? mitől, valaki meghatározta a CENTRÁLIS ERŐTÉR HOLLÉTÉT ÉS MIBENLÉTÉT? mert ha nem akkor eme iránytű nélkül bárkire bármit el lehet mondani! aszongya a netuggyki nadehát van egy általában elfogadott akármi… pont az nincs azért van a demokrácia mindenkinek van szava és mindenkit meg kell hallgatni és a ráeső szavazatok érvényesek

    a többi rablómese

    üdv mindenkinek innen kies Canada Demokráciából, mert ha itt nincs akkor hol van?

  • ” Én egy szabadságharcos voltam a kommunista rendszer idején. Akkor büntették a homoszexualitást. Én harcoltam a szabadságukért és a jogaikért, úgyhogy én védem a homoszexuális srácok jogait” – jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben….

    A jogvégzett nagy machinátor téved – nem kicsit, nagyot! Mielőtt ilyen méretes ökörséget állít, felül kellene vizsgálnia az emlékezetét, nehogy az megcsalja! – A Magyar Népköztársaság Országgyűlése ugyanis 1961. december 15.-én elfogadta a btk. 1961. évi V törvényét, mely törvény a férfiak közötti kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolat büntethetőségét megszüntette.

    Ezzel szemben a Kárpátok 2.számú géniusza 1963 – ban bírt megszületni. Mire azonban utcai harcos korba ért, az már erősen a ’80 as évek közepe-vége lehetett, ám komolyan érdekel, kiért és miért harcolászott ő akkor az utcán – mert a meleg-jogokért biztos, hogy nem!
    A „kommunisták elleni harcához” – hogy az hiteles is legyen – előbb „porta harcot” kellett volna vívnia a saját felmenője ellen!

  • Orsós Elemér

    Kedves Szerző, ne csodálkozzon, ha egyszercsak hirtelen Németországban ismét csúfos véget érnek majd az újraprovokált Weimari anarchista idők, mert az endékás náci AfD után már a westiknél is kezdik végiggondolni hogy, miért is kell nekik vadidegenek előtt térdelniük, bölcsödéseiket, óvodásaikat jóelőre sziváványra érzékenyíteniük, miért kell a here, mosolygós szelfivel becsábított térítő vallásuakat a saját munkanélküli rokonaiknál is jobban eltartaniuk a saját adóikból! Jóindulatúan javaslok inkább Kigyednek egy olyan sipkát, aminek a szárain csengettyűcskék csilingelnek, legalább olyan jól állna mint a kedvenc haverjának arcára kopírozott Pride népviselet vagy karcsú derekán egy bőrtanga!

  • Szegény,megboldogult Vasvári Nusi,forog a sírjában,hogy egy volt jó színvonaú vicclap ujsáírója ilyen vici cikkeket tud ide produkálni.

  • Én nem néztem a meccset, mert sosem szoktam, de a családom nagy elismeréssel nyilatkozott róla (mellesleg a magyar francia mérkőzéstől is) és nekik hiszek! Ennél fogva Orbán egy fantasztikus élményről mondott le, egy vacsora kedvéért – már ha! Vagy enni szeret nagyon, vagy nincs is oda annyira a fociért !

  • Orsós Elemér

    Íme a másik csörgősipkás aki elfelejti hogy, miért is menekülnek ide hozzánk no-go zónáikból cserbenhagyott hágai, amsterdami búrjaik, de ugyanígy leszarják délafrikai üldözött rokonaikat is, miközben a normális rokonaikat örömmel befogadó csúnya „rasszista és homofob” magyarokat kéjesen térdre kényszerítenék! 😀 Na most akkor kinek nagyobb az agybaja, az övék vagy az miénk?!

    https://mandiner.hu/cikk/20210624_mark_rutte_gyermekvedelmi_torveny_eu_velemeny

  • Nos, a kialakult helyzetben Orbán nem tehetett mást, mint távol maradni a németek elleni meccsről. Tehát Föld S. Péter cikke majdnem telitalálat. Ezt támassza alá Orbán Viktor 2018-as esete a parlamentben, amikor ellenzéki oldalról kérdőre vonták az állammal üzletelő milliárdos magángépén repült a Ludogorec-Videoton BL-selejtezőre. Így védekezett:

    „Amit ön kifogásol, az 30 éve így van. 30 éve mindig is így mentem. Jövő héten is így fogok menni, és az azutáni hetekben is így fogok menni. Meggyőződésem, hogy a magyar miniszterelnök, ha olyan nemzetközi esemény van, amely Magyarországot érinti, legyen szó sportról, kultúráról vagy gazdaságról, akkor igenis legyen ott, a sport nekünk fontos. Eddig is ott voltam, ezután is ott leszek, és hiába támadnak akár minden héten, a következő alkalommal is, ha a munkám meg az időm engedi, akkor el fogok menni.”

    Most viszont a kialakult körülmények arra kényszerítették, hogy sürgősen válasszon valami programot távolmaradásának magyarázatára.

    (Chris, gondolkodj javaslatomon, mert értelmes véleménycsere itt sem fog kialakulni)

  • Christopher Adam

    Kedves Warrior,

    Köszönöm a javaslatodat! 🙂 Nem is rossz ötlet. Jelenleg ott tartunk, hogy igyekszünk törölni azokat a hozzászólásokat, amelyek elterelik a témát és rontják a vitát — amennyire lehet.

  • Besancon
    2021 június 24
    11:52 de.

    Na ja.
    Saztmintudjuk, a kommunisták elleni harcot mint ifjú KISZ titkár kezdte, belülről bomlasztva az „átkost” Talán éppen a képen látható korában.

    http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/06/24/365Screenshot_from_2021_0.png

    Akit érdekel az egész cikk, körmölje be a kép felett látható méretes linket.
    Úgy kezdődik hogy www point zalatajkiado etc..

  • gyuri10
    2021 június 24
    11:56 de.

    Nana..Gyurka..Neked dunsztod sincs mi a jó vicc.
    Leragadtál a hatvanas évek-beli következő gyermekdedségnél:

    -Mondd azt hogy „vonat”
    -Vonat…
    -Apád a budiban tolat hááááhhháhhááá..

  • Orbán meghátrált a szivárvány színű zászlótól?
    Lehet, de inkább elhajolt nemzeti színű felé.
    Jól tette?
    Jól.

    Tegye fel a kezét aki oda megy ahol tudhatóan leköpik.

  • Orsós Elemér

    Orsós Elemér
    2021 június 24
    12:56 du.

    Na és ezek akarnak minket térdre kényszeríteni:

    https://neokohn.hu/2021/06/24/kar-hogy-a-nacik-nem-gazositottak-el-zaklatjak-a-zsido-diakokat-hollandiab

  • O1g gyáva volt megint!
    Gyáva vállalni a konfrontációt, a megmérettetést!
    Csak az előre odaszervezett bértapsnokok elé mer kiállni!
    Erkölcsileg is törpe zseboroszlány!

    Tök találó és fantasztikus ötlet volt a grafika!

    Terjeszteni kellene!

  • Van itt egy tény, ami nélkül a melegségről sem lehetne szót váltani. Mégpedig az: a homoszexualitás fiziológiai, született tulajdonság – olyan, minthogy kékszeműnek, vagy barnaszeműnek születsz. Ezt bizonyítja az is, hogy az állatvilágban is létezik homoszexualitás.Nem lehet tehát senkit se „ránevelni”, se meggyógyítani. (Én pl. szerettem volna zöldszemű lenni – de semmi ráolvasás nem hatott.)
    Az viszont, hogy született tulajdonságodat a közösségben-társadalomban szégyellned kell-e, el kell-e tűrnöd a kirekesztés számtalan formáját, az már nem mindegy. Nemcsak azért, mert a homoszexuálisok között számtalan, értéket előállító művész, gondolkodó, lakatos stb. is volt. Hanem azért, mert a szexuláis élet – normális közösségekben – nem a közösség ügye, hanem az ember legszemélyesebb ügye, amit az ember nem részletez a nagy nyilvánosságban. Én pl. ma se értem a pornót. Ki a fene élvezi kétdimenzóban, nézőként, amikor valódi örömöt csak a másik teste adhat? Nekem ugyan mutogathatnak bármíly tökéletes ciciket, akár élőben is! A kívánatos számomra mégis a ropogós kis csípő, megnyugtatóan széles váll marad. (Sőt, még ezektől is el tudok tekinteni, ha valakit a szelleme tesz széppé…) Így születtem – heterónak.
    De nem ítélem el azt sem, aki másfélének született. Az ember sokféleségének elfogadása fontos tanulási folyamat, ami során a cseperedő kamasz a saját bizonytalanságait is megtanulja kezelni. Persze jó, ha ennek során hozzáértő – pszichológus, nevelő – kalauzolja az embert, nem kormányutasítás.
    Kdves Orsós E.! Mi köze van a homoszexualitásnak a migráncsozáshoz?

  • Orsós Elemér
    2021 június 24
    5:13 du.

    Elemér a fagyi visszanyalt… soha semmilyen körülmények között nincs okozat ok nélkül ez a TERMÉSZET ALAPTÖRVÉNYE…
    jó lenne ott a Levantén egyszer s mindenkorra békét létrehozni (és mindenhol)

    pár éve még az őslakosok voltak a rohadtak mert nem akarták elfogadni a sok „jótettet ” most meg pofa be van

    fasizmusnak is van oka ha nincs ok nincs fasizmus! sem!

    őszintén remélem az elkövetőket kellően bevarrják egy kőbányába nehéz láncon 250 évre fejenként!

  • Orsós Elemér

    talalom
    2021 június 25
    3:13 de.

    „Kdves Orsós E.! Mi köze van a homoszexualitásnak a migráncsozáshoz?”

    Csak annyi hogy, egyiket sem kellene „tudományos és humánus” hadovával reklámozni és azokra is ráeröltetni akik még türelmesen közömbösek vagy nem érdekeltek benne! Mondjuk sokkal értelmesebb és eredményesebb lenne az elfogadás(elfogadtatás helyett!), ha a homoxexuálisok otthon négy fal között zavartalanul, nyugodtan, mások nyílvános megbotránkoztatása nélkül kibírnák, a migránsokért meg -akiknek a 15 millió nyugat-európai munkanélküli ellenére extra munkaerő igényük van rájuk vagy gyarmati restanciát kell kiegyenleníteniük- el lehetne menni repülőgéppel is, nem kellene őket több kontinensen keresztül terelgetni, mert mire a sok megalázó hányodás után odaérnek a kiszemelt célállomásukhoz még a munkakedvük is elszáll!

  • ferenct
    2021 június 24
    4:26 du.

    Például TE MAGAD !
    Idejársz naponta holott pontosan tudod
    hogy a nézeteid miatt csak lepökdösünk tégedet.
    Szóval hajrá pajtás. Ne add fel . Csak így tovább : )
    Hátha egyszer JOBB-ra fordul minden hehehe

  • talalom
    2021 június 25
    3:13 de.

    Híres emberek mondásai c. gyűjteményből idézek:
    „Nem biztos hogy a biszexualitás deviancia, csak a heterók többen vannak”…./Woody Allen/

  • Az alany itten nem a homosexualitas,stbk. elismerese es azon egyenk jogainak vedelme, hanem az allamhatalom kotelezettsege vedeni a szulok jogait es lehetosgeit kiskoru-gyermekeik nevelese, tanitasa es nefolyasolasaiban.

    Lehetne mas idegen egyen, szervezet, a szulok htarozataival ellenteteben korlatlanul befolyasolni a kiskoruakat sexualais befolyasolasaikkal???

    Hiszen a nemi-felnottkor eseteben ugy is onhatarozataik es termeszetes ohajaik alapjan befolyasolhataotlanok lesznek.
    Az a kerdes, a szulok, vagy idegenek, erdekelt szervezetek, stb. jogainak biztositasa a szulok jogai folott.

    Mit vele az olvaso azon a sajat gyermekei es unokai eseteben?????

  • Várakozásomnak megfelelve, a kialakult helyzetet körüljáró/firtató vélemény nem olvasható az eddig nyilvánosságra került 19 komment között.

    Az enyém is csak egy megállapítás volt, hogy a 2018-as parlamenti „magyarázatától” most eltért Orbán Viktor.

    A háttérben valami nagyon erős történések húzódhatnak, ha kihagyta a mérkőzés helyszíni megnézését. Természetesen az komolytalan elképzelés, hogy Orbán megijedt. Annyi viszont biztos, hogy külföldi jelenései folyamatokat indítanak még a NATO vezérkarában is. (lásd: részvétele a bakui Türk Tanács ülésén)

    Nem tudni, van-e valamiféle kapcsolata a mérkőzésre utazott szurkolói kemény maggal, akik közül többeknek le kellett ragasztani a tetoválásaikat, ha nem akartak szembekerülni a német törvényekkel. A németek mindössze a magyarokat stadionba szállító buszokat díszítették kis szivárványos zászlókkal, így nem értelmezhető úgy, hogy „a magyarok homofóbok”, a szurkolók között viszont előfordulhattak.

    Ez a meccskihagyása már a második jelentős mozzanat, az első, amikor lemondott Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka, és a helyettese is. Hm.

  • Rodeo11
    25.10:02

    Ugye ezzel az ostoba, gyerekes filozófiával csak viccelsz,

    amikor asszondod;

    A FASIZMUSNAK IS VAN OKA, HA PEDIG NINCS,NINCS FASIZMUS SEM.

    Ez nem legalizál semmit. Csak úgy általában nincsenek okok,

    hanem konkrét okok vannak. És ha már annyira benne vagy,

    legalább indulj ki valami konkrét okból és ne köntörfalazz !

    Legalábbis, hogy szerinted mi is az oka.

    Sokan állítják azt is,hogy a fasizmus a marxizmus pandantja,

    pedig ez utóbbi tudományos, a tőke által megteremtett

    munkásosztály önműködő haladó v.nézetrendszer,amelyet a mai,

    nevében szintén leegyszerűsített, mert tartalmatlan jelzővel

    globalizmusnak titulált komplex gazdasági, kulturális

    automatizmus messzemenőkig igazol vissza.

    Ezzel szemben ma sem létezik ilyen, a fasizmus törvényszerű

    létrejöttét, illetve a nácizmust alapjában visszaigazoló

    történelmi faktum,amely politikai, vagy természettudományos

    módszerességgel bizonyítaná a primitív, azaz hallomásokból

    összeollózott,inkább a gyermeki dacra hajazó fasizmust, mint

    egy bármiféle tudományosan megalapozott cselekvési sort,

    vagy gazdaságtörténeti mozzanatot.

    Persze teljesen más lapra tartozik, hogy a fasizmusban (a

    nácizmusban) a tőke potens urai mekkora profitábilitást

    sejtettek úgy fegyverkezési hajlamát, mint napi politikája

    ellenforradalmi jellegét tekintve. Hisz köztudott, hogy az

    I.VH és 1917. után a nagytőke csakúgy, mint a nagybirtok is

    :-), egyaránt a forradalmaktól rettegett a legjobban, amiben

    a német,a francia,az angol, de még az amerikai felső-tízezer

    is, tehát háborús oldaltól független tök-megegyezett.

    [Lásd csak Horthy Miklós megkoronázását az Antant által.]

    Ergo: a fasizmusnak nincs szükségszerű törvénymagyarázata,

    csak napi politikai eseményekhez,a szerencséhez stb. köthető

    tehát csak abnormális, azaz spontán fellángolásai…

    Emlékezz, hogy Hitlert is a halálos beteg Hindenburg jelölte

    ki kancellárnak azt, a szerinte is diktátorgyakornokot aki

    akkor a szavazatoknak mindössze csak a 24%-át szerezte meg.

    Hol hát itt az az ok, amire Te okozatként hivatkozol ???

    Talán az I. Világháború, mint katalizátor, s nem mint elv.

    Đ

  • Kedves Talalom!
    „Ezt bizonyítja az is, hogy az állatvilágban is létezik homoszexualitás.Nem lehet tehát senkit se “ránevelni”, se meggyógyítani. (Én pl. szerettem volna…”
    Egy pillanatra fennakadt a monklim, hogy ebből mi lesz, de az alatta levő sorok is érkekesen alakultak a dús keblek, a széles vállak és a keskeny csípő felemlítésével.
    Úgy látszik, a Te hálószobatitkaidat is kiszivárogtattad….
    A Hair musical-ből tudjuk, hogy ” Én nem vagyok homokos, de Mick Jagger-t nem rúgnám ki az ágyamból!”

    Sőt! Arról is van aktuális példánk, hogy az igazán szépnek, ropogós keskeny csípejű, derekú Mészáros Lőrincünk- mint hungarikumunk – „(Sőt, még ezektől is el tudok tekinteni, ha valakit a szelleme tesz széppé…)”
    – mint tudjuk, van olyan Andrea, aki osztozik véleményedben.
    Őt Lőrincünk szellemi nagysága vakítja el (vagy egy 70 nm-es panelĺakás! Berendezve. Mennyezetig 20.000-es kötegekkel…
    Szerintem még a közös szárítóba is jutna legalább derékmagasságig!

    Az, hogy a nemzet Lölője mennyire ropogós derekú, már csak a reumatológusa tudná megmondani.

    O1g és a fidSS pedig már nem igazán valószínű, hogy meg tud szabadulni a szivárványától! Az árnyéka ezentúl mindig a feje felett lebeg!

    Különben én már sok éve mondom, hogy Szájjer kalandjaival sem a partnerek nem a fontos kérdés, hanem az életkoruk!
    Lehet, Talalom-mal közös az èrdeklődési kör, ő is a ropogós keskenycsípejűeket szereti, és nem izgatják fel a pornófilmekben a dúskeblű amazonok! (Legfeljebb azok partnerei….)

    Én ebben is különbözöm Szájjertől. O1g-től pedig a szivárványtól és a németektől való rettegéstől.

    Tegnap Spanyolországból kérdezték tőlünk, hogy hogy állunk Magyarországon Horthy megítélésével.
    Én elég hosszasan kifejtettem a véleményemet, amelyről úgy tudom, hogy a műveltebb magyarokéval megegyezik, de egyre bizonytalanabb vagyok abban, hogy jelenleg az orbáni diktatúra törtènelemhamisítása révén a lakosság tényleg hogy vélekedik!
    Tényleg! Hogy?

  • Dubois
    2021 június 26
    6:19 de.

    köszönettel vettem a jelzőidet: gyermeteg és ostoba…

    azután megpróbálsz ellentmondani és egyre jobban belegabajodsz mint kismacska a gombojagba és bebizonyítod a nagy elánnal össze hevenyészett és céloksággal csoportosított eseményekkel, hogy igenis van oka és azért van mert oka van!

    nem mondok részleteket … mert? csak!

    üdvözlettel innen „Ostobaságból” ami pontosan „Bölcsesség” mellett hever a gyepen… (itt hosszas és derűs röhögést képzelj)

  • Géza

    1) Rám csak(!) te köpködsz betegesen, rossz életed van ez nyilvánvaló.
    2) Kocsmába ne add elő a hülyeségeidet, mert megpofoznak.
    3) Még nem fordult elő, hogy bárkinek a bejegyzésére érdemben és értelmesen írtál volna. Képtelen vagy rá?. Csak gyűlölködni tudsz.

  • ferenct
    2021 június 26
    11:03 de.

    Nácikkal nincs miről vitázni
    Ha zavar hogy köpködlek, ne állj alá.
    Ha mégis alája állsz, az a te döntésed.
    Biztos meglehet annak is az oka. Talán anyagi.
    Szaal nyugi. Azt nem fogod megérni hogy
    katolikus szeretettel forduljak
    lenácisodott embertársaim felé.
    Én hapsikám nem Fodor Gábor
    tanítványa vagyok,idézem:

    „Inkább meghalok de nem engedem hogy ellenségeim ne kapjanak szót”

    Az „ellenségeim” helyébe nyugodtan behelyettesíthette volna
    a „gyűlölőim” vagy a „potenciális gyilkosaim” szót.

    Te, fasisztoidok, félnácik és egésznácik nem éltek hanem visszaéltek a demokrácia játékszabályaival. Aztán ha idönként megkapjátok a magatokét, rikoltozni kezdtek hogy milyen cúúúnák ezek a ballerek.

    Nomegaztán nem is azért járok ide hogy mindenféle idiótával vitázzak. A cikkek kedvéért járok ide.Amiket ti el sem szoktatok olvasni.

  • Dubois:

    Rodeo szerint Kínában sincs nyolcszáz millió megfigyelő kamera felszerelve, a Népszava hazudik, ahonnan a cikket idéztem.

    Mikor mutattam neki hogy a Népszava a Világsajtóból vette az értesülést, akkor azt mondta azok is mind hazudnak.

    Ebből is látszik : Ez a Rodeo csak egy Kína által megvásárolt propagandista, aki ráadásul végtelen önteltségébem mindenkit hülyének néz közel és távol.

    A témához kapcsolódik:
    MA a Világ szélsőjobbos szervezkedéseit a kínai titkoszolgálat támogatja.
    (A ruszkikon kívül, de valószínűleg sokkal hatékonyabban)
    Ezért tehát Rodeonak relativizálnia kell a fasizmust,
    úgy ” am block”

  • warrior
    2021 június 26
    5:58 de.

    Bartus Laci szerint különös egybeesés hogy pont a kínai hadügyminiszter látogatása körüli időkben mondott le a Honvédség parancsnoka.

    Mindenki azt gondol amit akar…vagy amit engednek neki.

  • Elemér! (2021 június 25 12:00 du.)

    Minden tiszteletem fenntartása mellett: mi köze van a homoszexualistának a migránshoz? Ki a bánat akarja egyiket vagy másikat reklámozni, mint ahogy írod?

    Tényleg nem értitek? El kell viselnünk egymást, mert az egyikünk így születik, a másikunk úgy, a harmadik, negyedik … –

    Amit leírtam, azt tartom, gondolom a liberalizmus egyik legfontosabb jellemzőjének. Az össze többi, amire hivatkoztok – pl.: nemzet, hazafiság, meg mindenféle ilyen megkülönböztető meghatározás – csak népbutítás, propaganda. „Oszt jó napot!”

  • Orsós Elemér:
    „Csak annyi hogy, egyiket sem kellene “tudományos és humánus” hadovával reklámozni és azokra is ráeröltetni akik még türelmesen közömbösek vagy nem érdekeltek benne! Mondjuk sokkal értelmesebb és eredményesebb lenne az elfogadás(elfogadtatás helyett!), ha a homoxexuálisok otthon négy fal között zavartalanul, nyugodtan, mások nyílvános megbotránkoztatása nélkül kibírnák,”

    Tisztelt Orsós úr, jónéhány korábbi hozzászólását olvastam, épp ezért a legkevésé sem lep meg a véleménye – ami a homoszexuálisokat illetően szinte szó szerint egyezik Kövér László nyilvános álláspontjával. Ön is, akárcsak Kövér nagyvonalúan hajlandó lenne letűrni a homoszexuálsok létezését, persze csak akkor, ha tudomásul vennék, mi a „természet rendje”, s nem akarnának másokkal, az Önhoz hasonló „normális emberekkel” egyenjogúak, sőt nem ritkán egyenranguak lenni. (Apropó, Orsós úr, én nagyon kíváncsi volnék, mi a véleménye a leszbikus nőkről? Megtisztelne, ha azt is kifejtené röviden.)
    Nincs kétségem az iránt se, hogy Ön tulajdonképpen „rendes ember” („Ordinary Man”), s hogy akár a menekültek egy részét is – ha nem is elfogadná, de eltűrné őket, persze csak akkor, ha a „természet rendje” szerintszorgalmasan szednék a gyapotot (amit sajnos errefelé nem igazán sikerült meghonosítani, de hát ki tudja? talán ha „niggerek” dolgoznának a gyapotföldeken…), persze a gazdájuk gondos és szigorú felügyelete mellett.

  • Orsós Elemér

    Vajh mi lehet az oka a manapság gomba módra szaporodó globális -egyre sokasodó egybeírt nagybetűvel, különböző színű szivárványokkal és piktogramokkal, az ártatlanfekete túlértékelésével valamint a ártalmasfehér tiltásával történő- főleg európaiakra áradó tereléseknek és mi a fészkes fenéről akarhatják az amúgy is lankadó libidójú és egyre rafináltabb adókkal laposított pénztárcájú európai őslakók figyelmét elterelni vagy tudatalatti önkéntes önfelmorzsolódásra, esetleg nem- és szinváltozásra rábeszélni? Ha ez még sokáig így folytatódik, nemsokára egész Európa, de főleg a „liberalizmussal és demokráciával” civilizált nyugati fele, úgy fog bűzleni mint Shakespeare Dániája vagy mint a világ leghumánusabb demokráciaexportőre!

  • Elemér! (2021 június 25 12:00 du.)

    Minden tiszteletem fenntartása mellett: mi köze van a homoszexuálisnak a migránshoz? Ki a bánat akarja egyiket vagy másikat reklámozni, mint ahogy írod?

    Tényleg nem értitek? El kell viselnünk egymást, mert az egyikünk így születik, a másikunk úgy, a harmadik, negyedik … –

    Amit leírtam, azt gondolom a liberalizmus egyik legfontosabb jellemzőjének. Az összes többi, amire hivatkoztok – pl.: nemzet, hazafiság, meg mindenféle ilyen megkülönböztető,kirekesztő meghatározás -, csak népbutítás, propaganda. „Oszt jó napot!”

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2021 június 26
    4:56 du.

    Sajnos nem tudom értékelni az ilyen félrebeszéléseket, kiforgatásokat és szalmabáb érvelésekt, viszont a leszbikusokra egyáltalán nem haragszom, mert már friss Európai Parlament döntés van róla hogy, helyettük férfiak is szülhetnek, de az egész még semmit sem ér, mert azt nem szabályozták hogy, ki csinálhatja fel őket!

  • warrior irta

    (Chris, gondolkodj javaslatomon, mert értelmes véleménycsere itt sem fog kialakulni)

    Iljjenn it shoshe folt esh nem ish les. Esz poritekolfa fan asz altal, hoty a tzickckekett ojanock irgyak, mintt esz a foldhozragadt petike. Haszusgshagocckal es budjuta feltetelezszeshecktol hemzseko irasshara normalish emper nem ish vesy a faracchhagott, hoty elmatyarassa milya haszuksak, udjish tudi mindencky.

  • Orsós Elemér

    Miklós bá’
    2021 június 26
    6:15 du.

    Kedves Miklós Bá’, nem gondolod hogy, a valódi liberalizmussal való folyamatos és gátlástalan visszaélésnek is lehetne már valami hangzatos latin nevet fabrikálni, mert amire a globális fősodor és benfentes vagy megpuhított haszonélvezői egyre többet és egyre erőszakosabban hivatkoznak az inkább konteoliberalizmusnak látszik?! 😀 Mondjunk egy olyan hasonló nevet mint a neoliberalizmus, mert annak sincs semmi köze a filozofiához, csak az extraprofithoz! 😀 Azért abban megegyezhetünk hogy, 150-200 évvel ezelőtt a liberalizmus még nem irányított és diktált, legfeljebb csak ajánlott gondolkodásmódot jelentett! 😀

  • Orsós Elemér
    2021 június 26
    6:05 du.

    Tulajdonképpen mit akartál mondani?
    Azt már levettem, hogy szereted a hosszú körmondatokat teletűzdelni mindenféle jelzőkkel, kitételekkel, egyik gondolatodat a másikba ölteni, gyakran oda nem illő szóképekkel tarkítani, néha többféle állítást egymással szembeállítva cáfolni (látszólag) de basszus, így elvész az alapgondolatod és épp csak a lényeg marad ki vagy el!
    Oké. hogy meleg van – nem kicsit, nagyon – gondolom ott is nem csak itt, így megpróbáltam türelmesen kétszer egymás után elolvasni az irományod, hátha elkapom, hogy most épp mit kifogásolsz, vagy mit kérdezel a világ folyásáról – de igen nehezen sikerült, és az sem biztos, hogy jól! Szerintem hagyd a felesleges a cikornyát, talán megy anélkül is! 🙂

  • O1G666/8:51
    ˙

    ))))))))))))))))))))))))) 😀 (((((((((((((((((((((((((((
    ˙

    .

    .

    Ui. Horthy csak a velük szomszédos Portugáliában volt Farnkó.

  • Géza

    Túl hosszan nyomod a hülyeséget, fogalmazz tömören és értelmesen (ez nehezen tételezhető fel). Ha nem megy kérj tanácsot, ne add fel. Alul képzett vagy fogalmazásilag is.

    Igyál több vizet és kevesebb pálinkát.

  • Orsós Elemér

    Besancon
    2021 június 27
    4:47 de.

    Igazad van, ezért egyből rátérek a lecsupaszított lényegre:
    miért kell lebutítás után a szignifikáns Egységsugarút(ezt Rodeotól kölcsönzöm) még olyasmikre is kapacitálni amihez nem fűlik a foga, nincs rá gusztusa vagy ellenkezik az ösztöneivel? Kinek hasznos és mennyire hogy, mindenki egy közös akolba gyülekezzen? (Persze az egyenlőbbek kivételével!)

  • Ferenct:
    Látom árva szót sem értetél meg abból amit írtam neked.
    Végül is…nem tehetsz róla.
    Az együgyűségnek is megvan a maga létjogosultsága.
    Nápolyit azért megbírod enni félkézzel?

  • Föld.S.P.
    Téved,Orbán látta a meccset ha nem is a helyszínen,fontos tárgyalása volt,és sok politikussal tárgyal akik maga szerint fasiszták ( ugye mind…)Talán magának kellene eldönteni,kivel is tárgyalhat….
    Amúgy gratulált a magyaroknak ,véleményt is írt!
    Megint nagyon szánalmas…..!

  • ORSOS 6/27, 4;40 de

    Hagyd a neveket, szineket, az oltozteket, hiszen mind az csak a valosagot alcazzak.

    Csupan a TETTEK alpajan itelj mindeg, mindent es mindenkit!

  • Orsós Elemér:
    „Sajnos nem tudom értékelni az ilyen félrebeszéléseket, kiforgatásokat és szalmabáb érvelésekt”

    Én viszont tudom értékelni az Ön megnyilvánulásanak jelentős részét, mégpedig aszerint, amilyenek. Tehát nem vagyunk kvittek.

    Orsós Elemér:
    „viszont a leszbikusokra egyáltalán nem haragszom,”

    A leszbikusokra egyáltalán nem haragszik? (Ezek szerrint a homoszexuális férfiakra haragszik? Ha nem titok a harag oka, elárulná, hogy miért haragszik rájuk) Érdekes, ezt valahogy rögtön sejtettem. De vajon a leszbikusokra miért nem? A kérdésem nem csak Önre vonatkozik, hanem általánosságban, mert az Ószövetség óta (a korábbi irodalmat nemigen ismerem, tehát nem tudom, hogy a korábbi egyiptomi, indiai vallásokban mi volt a helyzet?) meglehetős szigorral kezelték a férfi homoszexualitást, míg a leszkikusokról említés sem történik. Vajon, mi ennek az oka?
    De nézhetjük a modern kort is. A Felviágosodás korának nem egy jelentős írója – valós vagy nem valós, mindegy –
    különféle „réntörténeteket” vetett papírra női kolostorokban történt „erkölcsteenségekről”, ahol némely apácák állítólag összeszűrték a levet áldozópapokkal, sőt szerzetesekkel. Ám a felvilágosult szerzők között nagyon-naagyon fehér holló, aki elítélő szót ejtett a kolostorokban nyilván elő-előforduló leszbikus kapcsolatokról.
    Mi lehet az ok, nem tudom. Gondolja csak meg. Adott egy átlagos heteroszex férfi. Az ő szexuális, szerelmi, házassági „piacon” az ő esélyeit semmivel sem rontja, ha más férfiak között homoszexuális kapcsolat van, ezzel szemben csökkenti az ilyen esélyeit, a két nő közötti leszbikus kapcsolat. Mégis, a homoszex férfiakra – mint Ön is – haragszik, ám a leszbikus nőkre nem? Miért?

    mert már friss Európai Parlament döntés van róla hogy, helyettük férfiak is szülhetnek, de az egész még semmit sem ér, mert azt nem szabályozták hogy, ki csinálhatja fel őket!

  • Orsós Elemér:
    „Sajnos nem tudom értékelni az ilyen félrebeszéléseket, kiforgatásokat és szalmabáb érvelésekt”

    Én viszont tudom értékelni az Ön megnyilvánulásanak jelentős részét, mégpedig aszerint, amilyenek. Tehát nem vagyunk kvittek.

    Orsós Elemér:
    „viszont a leszbikusokra egyáltalán nem haragszom,”

    A leszbikusokra egyáltalán nem haragszik? (Ezek szerrint a homoszexuális férfiakra haragszik? Ha nem titok a harag oka, elárulná, hogy miért haragszik rájuk) Érdekes, ezt valahogy rögtön sejtettem. De vajon a leszbikusokra miért nem? A kérdésem nem csak Önre vonatkozik, hanem általánosságban, mert az Ószövetség óta (a korábbi irodalmat nemigen ismerem, tehát nem tudom, hogy a korábbi egyiptomi, indiai vallásokban mi volt a helyzet?) meglehetős szigorral kezelték a férfi homoszexualitást, míg a leszkikusokról említés sem történik. Vajon, mi ennek az oka?
    De nézhetjük a modern kort is. A Felviágosodás korának nem egy jelentős írója – valós vagy nem valós, mindegy –
    különféle „réntörténeteket” vetett papírra női kolostorokban történt „erkölcsteenségekről”, ahol némely apácák állítólag összeszűrték a levet áldozópapokkal, sőt szerzetesekkel. Ám a felvilágosult szerzők között nagyon-naagyon fehér holló, aki elítélő szót ejtett a kolostorokban nyilván elő-előforduló leszbikus kapcsolatokról.
    Mi lehet az ok, nem tudom. Gondolja csak meg. Adott egy átlagos heteroszex férfi. Az ő szexuális, szerelmi, házassági „piacon” az ő esélyeit semmivel sem rontja, ha más férfiak között homoszexuális kapcsolat van, ezzel szemben csökkenti az ilyen esélyeit, a két nő közötti leszbikus kapcsolat. Mégis, a homoszex férfiakra – mint Ön is – haragszik, ám a leszbikus nőkre nem? Miért? Nem értem.

  • egy szélsőséges párt vezetőjével beszélgethessen :::: Ez idézet volt az írásból Péter !!!
    Miről is beszélsz ????? Ti bútoroztatok össze egy ilyennel !!!A baljobbik az igazi !!!
    Ezzel nem akarsz dicsekedni ? És ahogy kiderült a vezetőjük egy palasztina melletti országból származó ősökkel rendelkezik! Ez aztán a cukifalat megoldás ! Netán gyuriferi neki szánta a gyilkoló feladatokat ??? Már elkéstetek ! a momentumos túlpörgős gyerek már lefoglalta magának !!! Ja hogy ő szélsőbalról fog gyilkolódni !? Szépen felkészültök a jövőre ! Írhatsz mostmár bátran keményebben is
    üdvözletével

  • talalom
    2021 június 25
    3:13 de.
    „””… Hanem azért, mert a szexuláis élet – normális közösségekben – nem a közösség ügye, hanem az ember legszemélyesebb ügye, amit az ember nem részletez a nagy nyilvánosságban”””…
    Akkor miért is vannak pesten azok ” pridés , magát mutogatós felvonulások ???
    Akkor miért akarják mindenkire ráerőszakolni saját beállítottságukat ??? ország -világ előtt ??Szinte mindenüket kitéve ?? És akkor miért is teszik úgy,hogy gyerekek is láthassák őket ???
    Ez nem zavar??? -majd megmagyarázod !
    És akkor ezt mindenkinek el kell viselni — mert a nyugat azt mondja : kötelező ! És a holland drogos népség akarja nekünk megmondani mik legyünk ???
    „””… Így születtem – heterónak….””” Idézet tőled !!! ::: Ez egy megkülönböztető kijelentés,Kirekesztő! rasszista !
    Nem ?
    Nem megmondták , hogy ilyet nem szabad ???
    üdvözletével

  • Geyza
    2021 június 26
    2:25 du.
    Egy teljes náci csapattal vagytok egy csapatban !!!Miről beszélsz te???
    Kisnyilas – átvedlett ávh – pincében kínzó ??? Így vedlettek át egyikből a másikba ! és akkor kiderült , hogy tulajdonképpen egyek vagytok , csak néha szétváltok – megharagudtok , mint a rossz testvérek–aztán megint összebútoroztok !
    Neked nincs alapod senkit nácizni !
    üdvözletével

  • Geyza
    2021 június 26
    2:32 du.
    Idézet tőled …”””Rodeo szerint Kínában sincs nyolcszáz millió megfigyelő kamera felszerelve, a Népszava hazudik, ahonnan a cikket idéztem….”””
    Én ezt már rég megmondtam neked !
    Úgy látom észhez tértél
    üdvözletével

  • toth péter
    2021 június 27
    4:07 du.

    Szerinted is hazudik a Népszava,meg a Nagyvilág.
    Sakkó mivan? Senkit nem érdekel a stupid véleményed !

  • toth péter
    2021 június 27
    3:53 du.

    Annyira ágálsz a Pride ellen..gyanús..nagyon gyanús..
    nomeg mostanában ez a fene nagy összeborulásod a Szakállas Koncsítával hehehehe..
    Hát mindegy te tudod..jogod van hozzá.Ne titkold : )
    Legalább itt ne.Itt még nem hat a NER .

  • Boda Marcsi
    2021 június 27
    11:29 de.

    Nomen est omen : OIM*

  • Most látom: HUNT* kétszer is „megtisztelt” az agymenésével.
    Biztosan szerelmes belém (is). Koncsítával már egészen jóban van, ahhoz képest amiket pár éve kapott tőle.
    Hjakérem, a kitartó udvarlás meghozta fertelmes gyümölcsét.

  • OIM* hülyének néz mindenkit, casak mert őt felszopatták a hivatalos brossúrákkal.

    Ajánlom tehát figyelmébe EZT :

    https://24.hu/kulfold/2021/06/23/orban-viktor-munchen-utazas-brusszel-tek-nepszava/#

    Nameghogy aszongya „fontos tárgyalása volt, azért nem ment Münchenbe”

    Hát ha „fontos tárgyalásnak” lehet nevezni a náci olasz ringyóval való bájcsevegést arról, hogy lehetne miharább széjjelverni az Európai Úniót.

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2021 június 27
    2:08 du.

    Valójában egyikükre sem haragszom addig amig nem akarnak velem közelebbi kapcsolatba kerülni -még a média által közvetve sem- vagy a felfedett identitásukat nem kínálják nekem is kipróbálálásra. Viszont a leszbikák megkülömböztető enyhébb megítélését én sem értem, mert speciel a halacha szerint míg egy rajtakapott férfi büntetése halál, addig egy nő megúszhatja pár korbács ütéssel is, sőt utána még akár rabbi felesége is lehet! Ez nekem legalább annyira furcsa, mint a zsidó vallás anyai ágon való automatikus tovább öröklődése. Ám ennek biztos nyomós oka van.
    Viszont emlékezzünk vissza azokra az átkos vidámbaraki időkre, amikor minden embereket foglalkoztató problémákról viccek készültek és ennek ellenére „buziviccekkel” alig találkoztunk. Most viszont lépten-nyomon beleütközünk a nemiség testi- lelki- és elvont társadalmi változatainak egyre növekvő garmadájába, pedig azóta a problémák nem növekedtek, namármost akkor miért kell ilyen mondvacsinált kérdésekkel és új nemi dimenziók kitalálásával az emberek figyelmét sokkal nagyobb anomáliákról(netán átverésekről?) alattomosan elvonni?

  • toth peter,
    4:07 du.
    általában igazat adok a beírásaidra,de lásd be,hogy itt alaposan mellé lőttél.Ilyen lehetetlenséget nem vártam el egy értelmes embertől,amit ide írtál:”Úgy látom észhez tértél”.Ezzel jól kicsaptad a biztosítékot!Üdv:Gy.

  • toth péter
    2021 június 27
    3:53 du.

    „Akkor miért is vannak pesten azok ” pridés , magát mutogatós felvonulások ???
    Akkor miért akarják mindenkire ráerőszakolni saját beállítottságukat ???”

    ————————-

    Személy szerint „pridés” felvonuláson még nem voltam, de a barátaink, sőt a saját férjem és a fiamék is elmentek már egy ilyen szimpátia tüntetésre, miután csak akkor tudjuk mi és hogyan zajlik ott, ha részt veszünk rajta időnként. Ám egyikük sem számolt be olyasmiről, hogy „bárki is rájuk akarta volna kényszeríteni a saját beállítottságukat” – erőnek erejével, és miután a környezetünkben, baráti köreinkben is van érintett, soha sem volt olyan tapasztalatunk, hogy „megakartak volna téríteni” vagy, hogy ne tudjunk ugyanúgy beszélgetni velük bármiről, sőt ! Neked netán volt már olyan „ráhatásos” élményed, hogy bárki is próbálkozott személy szerint téged „átformálni, meggyőzni?” Gondolod, hogy a melegek nem tudják, hogy ez nem így működik? De bizony, hogy tudják – ők igen, csak ti nem! Sőt, van egy olyan érzésem, hogy a felvonulás sem lenne elengedhetetlen, ha a világ kicsit elfogadóbb, megengedőbb lenne a mássággal szemben – nem lenne kiváltó ok, de szerintem ez az idő is eljön egyszer! Nyugi, béke van – egyelőre és nincs mitől pánikolnod ez ügyben!

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2021 június 27
    12:47 du.

    Igazad van, köszönöm és viszont kívánom! 😀

  • TALALOM megyzesere valszolva „kibujt am a szeg a zsakbol”, a hormonok mukodesenek, mint hianyossagainak emeletese alatl okozva.

  • gyuri10
    2021 június 27
    6:34 du.

    toth peter,
    4:07 du.
    általában igazat adok a beírásaidra,de***

    Hátkéremszépen.
    Így néz ki mikor Gurltiz „általában egyetért” valakivel , idézem:

    **********************************************
    gyuri10
    2017 május 19
    4:28 de.

    tóth péter,
    nem gondoltam,hogy ilyen gyáva kukac vagy.Minden idetartozó indok nélkül csak sorosozni mersz?Jöjj ki a farbával:zsidózzál!Az a te profilod.
    **********************************************

    Namármost milyen lehet amikor nem ért egyet valakivel?
    Belevágja az illető hátába a jégcsákányt ?

  • Orsos Elemer Kovendegnek(2021.jun.27).
    ” Ez nekem legalabb annyira furcsa, mint a zsido vallas anyai agon valo tovabb oroklese.”
    A ” szines ” vitat- intezzek el egymas kozott, de ennek a torvenynek, mely szerint az anya hatarozza meg a gyerme es ezzel egyutt nepi azonossagat- tortenelmi okai vannak.Az anya lehetett rabszolga, vagy eroszak aldozata, gyermeke

  • Orsos Elemer- Kovendegnek {2021.jun.27.2.08 d.u}
    ” Ez nekem legalabb annyira furcsa, mint a zsido vallas
    anyai agon valo tovabb oroklese.”
    Ennek megertesehez- nem kell rabbinak lenni- ellentetben
    az ezt megelozo- „pride” problemaval.
    A zsido nep viharos tortenelme folyaman a ket leggyengebb,sebezhetobb
    pont- az asszonyok es a gyermekek voltak.
    E torveny szerint, ha a no rabszolga,fogoly,eroszak aldozata,
    vagy nem zsido ferfi felesege volt{ha nem tert ki}-akkor is
    o, „hatarozta meg” a gyermek vallasat es nepi azonossagat,
    ellentetben a masik ket monoteista vallassal.

  • Kovemdeg es Orsos Elemer!

    En ugy tudom, hogy a jo rabbik a Talmudban ugy iteltek meg, hogy a noi homoszexualitas is halalbuntetest von maga utan. Ezt abbol vezettek le, hogy az allatokkal valo kozosules eseteben a Torah a not es a ferfit is halalra iteli, tehat ugy ertelmeztek, hogy csak azert mert a Torah nem emliti meg, attol meg a homoszexualis noket is ki kell vegezni.

    Izraeli!

    Az az elmeletem a zsido identitas anyai agon valo oroklese kapcsan, hogy Romatol vettek at, amikor “oszantukbol” csatlakoztak Romahoz. Akkor meg a Romai Birodalomban a negyes kasztrendszer volt ervenyben, es bizony kenyelmetlen lett volna Roma urainak, ha minden teherbe ejtett szabad, vagy rabszolgano gyereke patriciuskent latja meg a vilagot.
    Ez a romai torveny egy rabszolgatarsadalomban sokkal praktikusabb, es a zsidok atvettek valamikor azutan, hogy a birodalom resze lettek.

  • Besancon:
    >>Nyugi, béke van – egyelőre…<<

    "Csend lett, a délelőtt megállt, tíz óra volt,
    az uccán béke lengett s valami borzalom."
    Radnóti Miklós (1938-ban)

  • Amúgy csak halkan kérdezen meg,hogy se a cikkírót,se a nagyon demokratikus …fórumot nem zavarja,hogy a tényleg szélsőséges,fasiszta múltú Jobbikot a baloldal (DK,Fletó)beszervezte,befogadta?????….és át is mentek!!!
    Na ezen kicsit el kellene gondolkozniuk,mert ugye az emberek nem hülyék…..

  • Orsós Elemér:
    „Valójában egyikükre sem haragszom”

    Helyes, derék lenne … ha Ön nem folytatná a mondatát – de folytatja ám…

    Orsós Elemér:
    „addig amig nem akarnak velem közelebbi kapcsolatba kerülni -még a média által közvetve sem- vagy a felfedett identitásukat nem kínálják nekem is kipróbálálásra.”

    Óh, akkor Ön minden bizonnyal rendkívül jó megjelenésű, vonzó kiállású férfiú lehet. Bár bevallom, az írásai engem – enyhén szólva – a legkevésbé sem vonzanak, de hát… a szerelem talán nem is elsődlegesen, de semmiképp nem kizárólagosan a lélek dolga.

    Önnel nyilván még soha nem fordult elő olyasmi, hogy megpóbált közeledni egy hölgyhöz, akit viszont nem vonzott a kezdeményezése, testbeszéddel vagy szóban
    visszautasította azt. Velem viszont – szimpla, átlagos megjelenésű és szellemű férfi lévén – bizony előfordult, nem egyszer, nem is kétszer. Nem tudom miért, de se közeledési kísérletemből, se annak elutasításából soha, egyetlen alkalommal sem lett neheztelés, pláne nem harag sem az érintett hölgy, sem pedig az én oldalamon. Hogy miért nem? Miért lett volna?
    Nem túl sokszor, de néhányszor előfordult, hogy férfi próbált nyilvánvalóan, de legalábbis homoerotikus, homoszexuális célzattal közeledni felém. Ilyenkor különösebb felháborodás nélkül tájékoztattam az illetőt tévedéséről. Soha, egyetlen egy sem akart „megtéríteni. Ennyi. Hol itt az ok haragra? Nem értem.
    (A börtönökben – női és férfi börtönökben egyaránt – valószínűleg más a szituáció.)

    Mondja, Önt nem szokták néha prostituált nők leszólítani,
    teszem azt olyanok, akikkel a legkevésbé sem óhajtana
    közeli kapcsolatba kerülni? Rájuk is haragszik? (Ha igen, akkor Őn nagyon haragos ember lehet, vigyázzon a vérnyomására.) Rájuk nem? Pedig, tapasztalataim szerint
    egy részük jóval rámenősebb, erőszakosabb, mint a homoszexuálisok.

    Ami a tévét, színházat, mozit, szépirodalmat illeti, a tévén át lehet menni másik állomásra, ki lehet kapcsolni, a színház- vagy mozijegy megvásárlása előtt lehet tájékozódni, hogy mi az amire jegyet vesz. Az évente megrendezésre kerülő Pride felvonulást el lehet kerülni (bár a civilizált országokban – tehát nem Magyarországon, Törökországban, stb. – a Pride kifejezetten érdekes, tömegszórakoztató esemény, a résztvevők nagyobb része még
    csak nem is homoszex vagy leszbikus).
    Ami az szépirodalmat illeti, egyrészt par excellence non-fiction irodalmat úgyis alig-alig olvas valaki…

  • Orsós Elemér

    Izraeli
    2021 június 28
    5:14 du.

    Hálásan köszönöm a tájékoztatást!

  • A vallást nem lehet „örökölni”
    Az ember vagy gyakorol egy vallást vagy nem.
    Függetlenül felmenőinek hitétől.

  • ISRAELI;

    A „vallas” genetikai oroklese csupan a rabbik erdekeinek az elkepzelt celjai alapjan allitva.

    A VALLAS az egyen hatarozat alatali eletmod kovetese.

    Persze a gyermek az anya befolyasa alatal nevelodik.
    Barmi modon is fogazotathatott is lenne gyermeke.

    Az anyai-oszton mindent felulmul!!!
    Egyenloen szereti es hajlando meg eletet is felaldozni az eroszak-altal fogamzott gyermekert is!

    Genetika a szarmazasi, nemzetisegi, faji,ill. fizikai eredetenek felet orokli az apa chromossomjai alapjan!!!

    De mindenek folott, figyelemenkivul hagytad elodeink eskujet Horeb es Moab mezzjen!!!!!
    S az am az erkolcsi dontes es allaspont alapja.

    Annelkul minden csak ures balh-balah-balah marad!

  • még egy kis kiegészítés TÉNY!!!!

    Bezzeg a moslék hazaáruló Gyurcsány és hasonló neje kint volt a meccsen és bevallották a franciáknak szurkoltak,lebunkózva a lelkes magyar szurkolókat!
    Na ők a magyarok szégyenei,és sajnos nincsenek egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Brusszel-ban, Orban eros es hangos vitaakba szalt a Holland es Luxemburg-i miniszter-elonkokkel.

    Ismetelten hangsulyozta, hogy o volt aki a szoviet rendszerben (allitolag?) erossen fellepett az LGBTQ-egyenek jogaiert, s azt maig is huen koveti.

    Csupan a kiskoruk idegen/kulso szexualis befolyasolasai ellen veli kotelessegenek azok vedelmet.

    Habar az nem meghatarozva Magyarorszag jelen u.n. Alapatorvenye altal, s Orban altalanos allasponyjai es hatarozatai nagyon szelszosegesek, de meglatasom, hogy ezen azalanyon Orban felulkerekedik majd.

    Azok a PM-ek kovetelesei, hogy Magyarorszagnak ki-kell lepni az EU-bol, s hogy „terdre fogajak majd hozni” ,velem az mind ures fenyegeteseik!!!!

    Ha az tortenne, a Visegrad-4, s Anglia, de meg Romani is bizonyara tag-nemzete lenne egy Europai Egyesult Nemzet-nek. Ami csak tovabb terjedhetne, talan a Baltik-tol a Balkan-ig.

    Ami talan nemi egyensulyt es bekesebb allapotokat is hozna europaban a kelet es nyugat kozott. S bekesebb elszigetelest is Moszkvatol.

  • U.I.
    A volt „Sztalin-Bucharin-i Alkotmany alapjan; „a hazassag, csalad es anyasag vedelme” meghatarozata alapjan az eloirt kotelessege volt az allamhatalomnak.

    Ma, mind az felboritva es nem letezok!!!!

  • Hihetetlen irta-
    „Az az elmeletem a zsido identitas anyai agon valo oroklese
    kapcsan, hogy Romatol vettek at, amikor „onszantukbol” csatlakoztak Romahoz”.
    Az elmeletet nem erositik- a tortenelmi tenyek,a zsido NEP
    FORRADALMAI Roma ellen.

    1}66-70 i.u – a „zsido haboru” amely a 2-ik Szentely pusztitasaval vegzodott.

    2} i.u 73 Maszada vegvaranak harca es eleste.

    3} A mar szetszoratasban levo zsidok harca { Cyprus,Alexandria}
    i.u 115-117

    4} Bar- Kochba szabadsagharca Judeaban -i.u 132-135.

    Ezert- elkepzelhetetlen, hogy a zsido vallasi vezetok
    {kohanitak,levitak} egy politeista, nepukon uralkodo
    hatalomtol „vegyenek at” csaladi torvenyt.

    Ezt igazolja Johanan ben Zakai aki Jeruzsalem pusztulasa
    utan felallitotta iskolajat Yavneban-hogy a TAN ne menjen
    feledesbe Jeruzsalem pusztitasa utan- sem.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Yohanan_ben_Zakkai

  • Boda Marcsi
    2021 június 29
    9:22 de.

    Én sem szoktam a hungarofocistáknak drukkolni, ha véletlenül értesülök valami stupid mérkőzésükről.
    Akkor mostan hazaáruló vagyok?

    Hogy idézzelek te idióta :

    „Csak halkan mondom” hogy a munkáim nagy elismerést szereztek a hazámnak (igen te idióta, Magyarországról beszélek)
    anno, nemzetküzileg.

    TE például mit tudsz felmutatni azonkívül, hogy a hivatali elődödet megfúrtad az MSzMP iskolai pártalaszervénél, a Szocialista Nőszövetségnél, a Pedagógus-szakszervezetnél és a Kerületi Tanácsnál?

    Csak azért hogy egy olyan munkakörbe kerülhessél amihez fingod sem volt.

    Hiszen látjuk : nem tudsz kivonni egymásból két hatjegyű számot sem. Te ál-gazdasági szakértő.Nevetséges.

  • Hihetetlen
    2021 június 28
    8:15 du.

    Ha ismernéd a régi Izrael történelmét, tudhatnád hogy a bármire is kiszabható halálbüntetések végrehajtása szinte lehetetlen volt a régi izraeli jogrend miatt.
    Vagyis gyakorlatilag senkit nem végeztek ki.

  • Kövendég és Tsai kft….

    csodálattal szemlélem Orsós Elemér egyszemélyes harcát a magukat felvilágosultnak és modernnek beállított „intellektuális elittel” szemben

    Azokkal szemben, akik simán beveszik a cuclit, hogy a buziknak és egyéb fóbiás ketyeréknek az igényeit mindennek elébe, vagyis az amúgy mindenkinek egyformán kijáró jogok elé kell helyezni, ennek eléréséért minden eszközzel harcolni kell – akár rögvest a gyerekek fütyijét levágva – hadd reszkessen az a mocskos pulya egyedül, az apja ha szólni merészel mellette, annak is fütyije levágva, Ha még védeni is merészeli akkor nyilvános téren megbotozva – ez a jó.
    Aki ennek ellentmond, az tahó falusi paraszt, fasiszta … stb…. stb ….
    Mi ez?
    Hol vagyunk?

    Nem az apa és az anya joga és kötelezettsége a gyereknevelés?

    ugye megérkeztünk … a falansz-törvények elfogadásának megalapozásához.
    …”1984″…

    Ezek a maguktól elszállt, tudálékos fajankók, MINT URASÁGOD – akiknek bölcsessége a nullához konvergál (vagy már túl is szárnyalta) bevesznek bármilyet cuclit, amit beadnak nekik
    Persze ez a legjobb bizonyíték arra, hogy bölcsesség nélkül bármennyi mennyiségű tudás is maximum félművelt emberekké képes változtatni az egyedeket!

    És bizony ezek a legveszélyesebb emberi képződmények – mert magukat Isten helyébe képzelik!

    Mindennek felett aláírom, hogy Orbán Viktor egy korrupt személy – de nem van egyedül ezzel a politika palettáján – sem a picike hazain, sem a nagyvilágban.

    Viszont mélységesen egyet kell értenem vele abban, hogy:

    „”a gyermek szexuális nevelésének mikéntje sem a gyermek emberi joga. Ilyen emberi jog nincs. Van helyette az Alapvető Jogok Chartájának 14. cikke a szülők jogáról a gyermek számára megfelelő neveltetés biztosításához””

    Valamint:

    „Ha egyben akarjuk tartani az Európai Uniót, a liberálisoknak tiszteletben kell tartaniuk a nem liberálisok jogait. „”

    AKI A FENTIEKET MEGKÉRDŐJELEZI – AZ NEM MÁS, MINT A VALÓDI FASISZTA!

    A gyermeke iránt felelőtlen, aljas gazember!!

  • Orsós Elemér

    Kővendég
    2021 június 29
    5:30 de.

    OK, majdnem mindent elfogadok, de azt azért magyarázza el nekem, hogy a heteroszexiálisok miért nem lehetnek büszkék a „különcségükre”, ugyanis tavaly az ez irányú kezdeményezésüket a rendörség határozottan visszautasította!? Nem az erőszakos, önmutogató maroknyi kisebbségnek kéne érzékenyülnie a szignifikáns többség provokáció mentes békén hagyására?
    Egyezzük meg abban hogy, nem lehetünk egyformák, én speciel olyan egzisztenciálisan nagyon sanyarú, ennek ellenére egyáltalán nem ingerszegény környezetben nőtem fel, szocializálódtam ahol az aberráció és az erkölcstelen hódítások vagy hálószoba titok kiteregetések nem számítottak dicsőségnek. Lehet hogy, ezért lettem ilyen elmaradott, ezért nincsenek ínyemre ezek a hirtelenlett -szerintem átnevelő/átterelő célzatú- iránymutató trendi nemi, erkölcsi és viselkedési formák?!
    Azt is elimerem hogy, korszerűtlenül prűd vagyok, DE CSAK HA meggyőznek a fatális tévedéseimről! 😀 (Na jó, ettől eltekintek, mert végülis ez nem egy átnevelő fórum, de a próbálkozásokat értékelném! 😀 )

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2021 június 29
    8:52 de.

    Elvileg igazad van, de mégsincs így!

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2021 június 29
    3:06 du.

    Köszönöm, szerintem kettönkön kívül többen szenvedhetnek itt is enyhe szivárványfóbiában, azonban rettegnek a trenditől eltérő egészséges ösztöneik lelepleződésétől! 😀

  • Geyza elvakult,fanatikus ,sötét baloldaliakkal nem állaok le
    vitatkozni!…..

  • Bendeguz79
    2021 június 29
    9:50 de.

    Alkotmány-szakértők azt tartják hogy az ún. „Sztálinista Alkotmány” (amihez Sztálinnak semmi köze nem volt mert Bucharin készítette, ki is végezték utóbb) ezidáig a legemberségesebb, legdemokratikusabb LEGJOBB Alkotmány volt !
    Csakhát sajnos nem tartották be ugyebár…

  • OIM* :
    Ahhoz hogy „vitatkozni” tudjál, kéne lennie a fejedben egy kis gógyinak. Dehát nincs…

  • Geyza!

    A helyedben hallgatbék,mert egyre jobban leégsz…
    Amúgy semmilyen párt tagja nem voltam soha,pláne komcsi….
    Ezt már sokszor leírtan,még a nálad sötétebbek is felfogták!
    Na pá,kezeltesd magad !!!!!!(bár nincs sok remény…)
    Részenről ennyi!

  • GABRIEL
    GRATULA !!!
    Kiskorukanak nem letezik garantalt politikai jogaik , hanem emberi-jogaik, amiert e szulok mtartva delelosnek.

    Azert tettem a kerdest az olvasokanak, hohu a sjat gyermekeik, unokaik, stb. eseteiben az allamhatlo, politikusok joga lehetne biztositve kiskoru gyermekeket nem valtoztatasikra befolyasolni pubelti-juk elott?????

    S ha azt az allamhatalom. politikusok lehetoserge lehetne, mi lehetne annakl hatara????

    S miert nem velne azt „fascizmus-nak????
    Hiszen a „Hitler Jugend” egyedulli celja es tette volt a kiskoruk teljes korlatozasa a szuleik elleneben.

    Vagy az „ut-torok” es „Komsomol” eseteben is, meg a szex-valtoztatasok hianyaval is.

    Nem azzal lett hires, hogy szuleiket is feljelenttettek egyeni elgondolasaik es velemenyeikert.

  • Gabriel
    2021 június 29
    3:06 du.

    mivel senkivel sem értek egyet eddig leírtak alapján, nem lehet „ijen” szélsőségesen bírálni a szélsőségességet!

    végre a 21. században vagyunk a Naptár szerint de a valóságban a valahol a modern Mezopotámia Hammurabi és a kőtáblás kőfejű Ótestamentumi és a többi semmire sem jó doktrina és dogma között elveszve, és vita a vitáról

    MINDENKINEK JOGA VAN ÉLNI ADDIG A SZENT PILLANATIG AMÍG Ő MAGA MEG NEM SÉRTI MÁSOK (BÁRKI) UGYANEHHEZ VALÓ JOGÁT

    itt mondatvégi pont

  • Orsós Elemér

    „”(Na jó, ettől eltekintek, mert végülis ez nem egy átnevelő fórum, de a próbálkozásokat értékelném””

    Nem a fenét … ezek az aberrált fickók ugyan téged biztos nem, de az unokáidat annál inkább közprédává kívánják tenni

    Vagyis beledolgozni a falanszba, ahol már semmi jogaik nem lesznek.
    Sodoma és Gomorra
    Bár mielőtt homofóbiaért rikoltanának a fasiszta komcsik rólam, megismételném, hogy úgy Sztálin, mint Che Guevara sajátkezüleg lőtte le a melegeket.

    Nálunk viszont rendszeresen szoktunk összejönni ilyen párokkal, mivel a lányom inkább barátkozik homofób fiukkal, mint intrikákat szövögető pletykás hölgyekkel, már gyerekkora óta. Mellesleg rendes hetero, sok-sok éve házasságban.
    Munkámból kifolyólag rengeteg kliensem van „mássággal” megáldva, főleg az eredetileg gyengébb nemhez tartozókból, de a másikból is.
    Amugy Brazilban a közszemlélet szerint egy jó építész csakis meleg lehet, aminthogy egy jó fodrász például, ne is beszéljünk művészekről.
    Mivel a nejemnek volt egy időben fodrászszalonja, természetes volt ilyen a „más” beállítottságúak alkalmazása, akikkel mai napig barátságot őrzünk.

    A probléma nem a mássággal van, hanem azzal, hogy a mocskos komcsi propagandisták ezt is uszításra és gyűlölet-keltésre használjak fel. (globalitás)
    Mint bármit, amivel a társadalmat meg lehet osztani, fragmentálni, akármilyen kis mértékben is.
    Mert minden ilyen akcióval elvetnek valamilyen gyűlöletet szövő magot.
    Ezt már rég bevitték a tanintézetekbe, most már az óvodába is beviszik – „A FEJLETT KULTURÁLT NYUGATON (SIC!)
    Miért?
    Hogy egyértelműen elszakítsák a gyerek-szülő köteléket.
    Sátani, antihumános, gyilkos banda – az is aki kollaboráns ebben!

  • Gabriel
    2021 június 30
    2:52 du.

    husibogárkám, a FALANSZTER (Madách) az újra éled, és egyre újra éled most „ünnepli” kies Kanadám a legújabb 180 jeltelen sírt azokat nem csak a csalággyuktól és életterüktől hanem az életüktől is megfosztották…az amit te sikoltozol pont arrafelé dívik amit te Áldott Legyen az Ő Nevük és a Malaszttal teljes – nek szox titulálni, hogy revídeáld önmagad!!!

    megint a sejtelmes sejtelmekben keresitek a bűn forrását, holott az csak a fátyol a koszos anyagiakat lefedvén (ideig óráig CUI PRODEST?)

    AMÍG ARRÓL HŐZÖNGTÖK AMIRŐL ITT OLVASHATÓ ADDIG A PROBLE MOLL nem lesz sohasem megoldva csak a szájtépés megy

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2021 június 30
    2:45 du.

    Kedves Bengeguz, közlöm Veled hogy, sem a kisdobos, sem az úttörő nem volt kötelező, de még a KISZ is és a szakszervezet is csak ajánlatos!