András gesztusa Ráhelnek és Ráhel apjának

2021 szeptember 25 1:37 du.46 hozzászólás

Többek közreműködésével, de kétségtelenül úgy alakult, hogy Orbán Ráhal és férje ismét címlap-sztori lett. Kivételesen nem annyira az üzletkötéseikkel, illetve mondvacsinált karrierjükkel, hanem azzal, hogy elhagyták az országot. S nem nyaralni.

A neten futótűzként terjedt el, hogy Orbán Ráhel is áldozatává vált a gazdasági exodus kormányának, és férjét is összecsomagolva Spanyolországba távozott. A kommentek között megjelentek azok, amelyek azt a lehetőséget kezdték találgatni, hogy egyfajta menekülési hátországot ment teremteni a kedves papának. Arra az esetre, ha a jövő évi választások, vagy azok utózöngéi nyomán a Pannon Géniusz a távozás mellett döntene. Ami nosztalgikusan is érthető volna. Elvégre az általa relativizált Horthy Miklós sem sokkal messzebbre, Portugáliába, vonult el a világ és az esetleges számon kérés zajától. De Orbán Viktor esetében a számon kérés csak az egyik probléma lehet. Elvégre a strómanok nevén levő vagyon és pénz annyit ér, amennyit a stróman nem tart meg. Mert papíron az övé, a strómané. Márpedig a hatalom elvesztése azt is jelentheti Orbánnak, hogy nem csak papíron szegényedik el.

Ugyanakkor más zöngék is megjelentek az interneten. A Momentum vezetőjeként elindított lavina esetében azzal az eredménnyel, ami alapján még az sem kizárt, hogy eredőként igen komoly szolgálatot tett Orbán Viktornak. Fekete-Győr András ugyanis egy olyan, általa Novák Katalinnak tulajdonított idézetet posztolt, aminek maga ismerte el a valótlanságát. Ami azért kínos, mert maga az idézet alapján azt is mondhattuk volna, hogy a fagyi visszanyalt. Mert a Novák Katalinnak tulajdonított mondatok mindenféle hazafiatlan árulónak hordják le a kivándorló fiatalokat, illetve családjukat. Alkalmasint van, bár gyenge jele annak, hogy talán nem a Momentum vezetője találta ki az inkriminált mondatokat. Ami adott esetben a felelőtlenséget nem menti. A kommunikációs felelősséget semmiképpen.

Márpedig az nem kicsi az adott esetben. A Fidesz számára ugyanis aranyat érhet minden, ami az ellenzék kommunikációját gyengíti. Különösen, mert amúgy is kedven vesszőparipája a kormánypártnak az, hogy az ellenzék álhíreket generál, gyárt, illetve forgalmaz. Ebben az összefüggésben egy olyan eset, ami bármennyire is, de hitelteleníti az ellenzéki közléseket, szinte minden pénzt megérhet. Ugyanakkor más szempontból is jelentőséget kaphat az eset.

Az ugyanis világos, hogy Orbán Viktornak nem különösebben érdeke, hogy a lánya külföldre költözése sokáig hír maradjon. Akár neki készítik elő a távozást, akár önerőből sokaltak be a papa rendszerétől. A választásokhoz közeledve egyik sem okvetlenül segíti a Fideszt. Az azonban igen, ha előre elveszik az élét minden olyan kommunikációs kísérletnek, ami az Orbán-lány távozását próbálná felszínen tartani. Ebből a szempontból Fekete-Győr András, minden utólagos beismerés, bocsánatkérés, és más tiszteletkörök ellenére akkor szolgálatot tesz a kormánypártnak, hogy jobbat a Fidesz-körök is aligha találhattak volna ki. Alkalmasint nem először, mert már 2019-ben is volt olyan dobása a Momentum vezetőjének, amiről Rejtő örökbecsűje nyomán a Prücsök prücsökségének kérdése jutott az eszembe.

46 hozzászólás

  • „Ebből a szempontból Fekete-Győr András, minden utólagos beismerés, bocsánatkérés, és más tiszteletkörök ellenére akkor szolgálatot tesz a kormánypártnak, hogy jobbat a Fidesz-körök is aligha találhattak volna ki.”

    Igen és evvel a húzásával még Gyurcsány és Szél 2018-as Orbán melletti -szintén beetetés általi- korteskedését is túlszárnyalja! 😀 (Pedig egy kis utánajárással rájöhetett volna hogy, ha erre lecsap, rárepül a ragadós lépesmézre, amivel régebben az óvatlan énekes madarakat fogták! 😀 )

  • A kölkét is valami elit külföldi iskolába járatja.
    Nem smakkol nekik a keresztény-nemzetthy tanrend vagy mi…

  • – A tény-hírek egyébként arról szólnak, hogy a család külföldre távozásának nem az exodus az oka, hanem a spanyol nyelv-tanulás, emellett Ráhel onnan is dolgozik, a családfő, Tiborcz István viszont többször hazautazik majd az üzleti ügyei miatt.
    – Tiborcznak ugyanakkor spanyol érdekeltsége is van, hiszen a cége nemrég szállt be egy nagy spanyol beruházásba, ez is a ideiglenes
    költözés nyomós okai között van!
    – Az, hogy a lúzer oldali sajtó álmodozik, az a nyomoruk sajátja, – és egy másik történet !

  • Orsós Elemér
    2021 szeptember 25
    3:27 du.

    No igen. F.Gy.Á. vagy ostobaságból, vagy a Fidesz megtámogatása okán követhette el.

    Eddig nem tűnt értelmi fogyatékosnak….

  • Kedves Geyza! Nem „kölke”. A magyarországi Főkolomposnak is gyetmekei vannak – nem kölkei, mint az állatoknak.Hiszen maga is ember, nem öntudatlan állat. Ezért sincs mentsége mindazért, amit elkövetett a hazám, a magyaírság ellen.

  • Ahogy én emlékszem, a nő belengett anno valamiféle feljelentést. Szerintem nem történt meg, mert bírósági ügy nem lett belőle, legalábbis én nem találtam. Nos ebben az esetben a dolog még akár igaz is lehet. Ami a szöveget illeti, szerintem nagyon is beleillik azokba a szövegekbe amiket ez a nő már régóta mondogat. A lényeg az kiolvasható/érthető más szövegeiből is. Ezért nem vagyok abban biztos, hogy amit itt kifogásol a szerző, az akár el is hangozhatott valahol. Ugyanakkor nem tartom valószínűnek, hogy aki a lány és a vej költözéséről tud annak a fejében nem fordult meg amit normális ember gondolhat az ügyről.

  • Nahát, a haldokló, éppen saját sírját ásó Nyugatra… Migráncsok, buzik, házasság lehetősége azonos nemű párok között is… Óh borzalom, rettenetes, élhetetlen világ, már a katolikus a spanyolok is…, ahelyett, hogy visszaállítanák a régi, híres spanyol inkviziciót Hiába no, extra Hungariam non est vita, si est vita, non est ita.

    (Mondjuk, ha jól sejtem, a munkanélküliség rémétől Spanyolhonban sem kell nagyon félnie a Szent Családnak, ott is sikerült vásárolniuk valami vállalkozást,egy jó szállodát.)

    Viszont nem is értem, vajon miért nem a Türk Tanács valamelyik testvéri országába települtek át? Talán… talán… a Vezér és Kancellár a magyar Szentkorona mellett megszerzi majd a spanyol koronát is? Végül is miért ne, hiszen a Habsburg Birodalom nyugati része.

  • Meg a „fokolompos” csaladtagjai is menekulnek onnan.

    Persze a szbadlehetoseg es eletmod csalogat akarkit!!!!

    S a ferfi uzleti lehetoege is sokkal elonyosebb lehtosegeket biztositva ottan.

  • talalom;

    Elismerest, hogy meg az atkozott politikai ellenseget is emberi mivoltunak velte!!!!

    Persze az allatok nem „ontudatlanok”, ha valaha is volt hazi-allata!

    Tobb emlosok igen magas szellemi kepeseget bizonyitanak nem is emlitve az embernel hunanisabb viselkedeseiket.
    S jelentos meretu agyuk es ertelemik tagadhatalan.

    Az emberileny aki keptelen felmerni azon lenyek kepessegeit.
    A mindenre kepes KEZ es BESZED hianyuk a korlatozas!

  • KOVENDEG;

    A vilag halad, csupan Te aki hatra marad!

    Nem csak a Spanyolok de meg az Irek is az abordalas es egynemu-hazssag korlatozasnak megszunteteset szavaztak meg.

    Barmi is lehetne velemenyed, sot sok masoke is, de az emberi-jogok szaguldanak, s a reszrehajlo eloiteletek a hatterbe-szorulnak!

    Minden egyen jpogai korlatozhatalan, meg ha ellenzed is!
    Sot a Tied is!

    Now how do you dig that?????

  • slapaj
    2021 szeptember 25
    5:02 du.

    A világ köldökének gyermekei miért akarnának spanyolul tanulni? Turulul tudnak, és annak elégnek kellene nekik lennie.
    Alkalmasint vannak még anyanyelvi tanarak is Magyarországon, és a spanyol érdekeltséget lehet igazgatni ugyanúgy távolról, mint fordítva. Az érvelésed egy nagy darab pálpusztai. Bűzlik.
    De még akkor, ha igaz lenne, akkor is simán belefér, hogy a spanyol üzlet valójában nem több egy számlaforgatási címnél. Amelyen keresztül mossák az itthoni „megbízásokból” beszedett „hálapénzt”, miközben a kedves papának készítik elő a menekülőutat. Magyarázkodhatsz a jobboldali lúzerizmus jegyében ameddig jólesik. Mégiscsak pálpusztai ez a pálpusztai.

    Erre a kitételre pedig pihenj még rá egyet: „a családfő, Tiborcz István ”
    Ráhel operaházi és svájci ámokjai után valószínűleg a kedves papa megvette a lányának kilóra. Nem véletlenül tömnik pénzzel közvetlenül vagy közvetve. Lekötelezetté kellett tenni, az látszik. Hogy azért, hogy tartsa-e a száját, az más kérdés. Mondjuk üzletileg és magánilag egyaránt.
    De ettől függetlenül, mivel Tiborcz össz. hozzáadott értéke 23 kromoszóma (legyünk jóhioszeműek), családfőként nyugodtan megnevezhető Orbán Viktor. De Tiborcz szinte biztosan nem.

  • Achille
    2021 szeptember 26
    3:56 de.

    Novák Katalin kommunikációs stílus az egy dolog. Az „akár…” kezdetű kitételek nagyon gyenge érvet jelentenek. F.Gy.A alighanem bizonyította volna, ha tudja. Ha nem tudta, akkor élhet a gyanú, hogy az ötletgazda a Fideszben van.

  • ˙

    Egyszerűbben:
    ˙

    „… KIRÁLYOK, HERCEGEK, GRÓFOK, NAPLOPÓK ÉS BURZSOÁK …”
    ˙

    🙂

  • Jichak Perlmutter

    Csak nem süllyed a hajó ???

    Menekülnek a patkányok …

  • Jichak Perlmutter

    Talalom
    25.6:46

    Ne légy álszent-Margit !!!

  • Jichak Perlmutter

    Andrew_s’ !

    Most tulképp’kiről is akartál 1 jó leleplező cikket kerekíteni?

    FeketeGyőr Andrásról,egy átlagos kvalitású párt elnökéről,avagy

    V.Orbán*OrbanisztánKormányzóság migrálni készülő diktátoráról ?

    Tudniillik úgy tűnik, hogy 1 kissé épp a lényeg csúszott félre.
    ˙

    .

    *”V.Orbán” a keresztes hadakat verbuváló 200.pápa volt.
    Azonban itt egy keresztények üldözését fantáziáló, hibbantagyú
    Viktor Orbán nevezetű névrokon – Al-és Felcsút kiskirálya,
    Csút-ka és Bics-ke közti 5 km-es vasútvonal megalapítója (egy
    „második Baross Gábor”), Magyarország mai kormányzójának a
    további léte és mindenható hatalma a tragikus történelmi tét.

  • Jichak Perlmutter

    Slapaj
    25.5:02

    Tiborcz-Orbán apró üzleti ügyek:

    Öreg-néne általuk ellopott, majd vontatón elhordott akácosa…*

    Az egyszeri juhász általuk ellopott trágyadombja és földjei.

    Az egyszeri juhász rejtélyes halála az Etyek-Felcsút közti úton.
    („Döglött akta 2.”)
    ˙

    .

    * Vezértől nászajándékba kapott magas fényezésű piros traktoron.
    („Döglött akták1.”)”Akácos út,ha végig megyek egyszer rajta én.”

  • AndreW

    „Gyanús”, hogy miért is nem azt az ominózus és hírhedt
    szaros-pelenkás képet, vagy a keresztapától kapott vörös nászajándék-vontatós esküvői képét raktad ide fel a bájos párnak, illusztráció gyanánt.

    Na tehát, akkor ki kinek is tesz szívességet… ?!

    Hisz ez a fotó az ájtatos széplelkekből, még képes szimpátiát is kiváltani.
    Lásd pl: talalom feddő 6:46-os szavait Géyzához, mindössze úgymond'”a kölkei” jogos szóhasználat miatt.., mely színvakság azért is bosszantó, mert ti. MA magyar „kölkök” százezrei(?) kénytelenek éhesen menni iskolába !
    2-millió „magyarämber” él a szegénységi küszöb alatt, ebből 1-millió már a létminimum alatt tengődők száma…

    Ez a „családi” bűnszervezet nem csak Magyarország, de a Világ tolvaja is: egy igazi COSA NOSTRA* !!! 🙁

    Ezért ORBANINI leváltása, eltávolítása egy igazi nemzeti ügy.

    Üdvözlettel: DonGolo
    ˙

    .

    * A Sziciliai Maffia legalább 1943-ban tett komoly történelmi lépést a Szövetségesek zavartalan partraszállása és stratégiai megsegítése érdekében a hitlerista és mussolínista horda leverése érdekében.
    Az ORBA-NOSTRA viszont már 11 éve a Horthy-fasizmus restaurálásán sőt már újjáélesztésén fáradozik. Napjainkban azt is teljes meggyőződéssel és erőbedobással végzi egy állítólagos kétharmados felhatalmazással visszaélve…

  • utóirat:
    27. 5:12

    Azt azért senki sem állíthatja, hogy a Tiborcz házaspár büntetőjogilag az ártatlanság megtestesítője volna…

    A helyet is úgy választották meg, hogy akár a négy égtáj felé, bármerre egérutat nyerjenek, ha az Európai Ügyészség csupán csak szimatolni is kezd majd utánuk…

  • Na ez a cikk még viccnek is rossz…nem ” kicsit hanem nagyon”elk.rva!
    Rachel és párja legfeljebb byaralni mentek,és nem végleg,ami meg Orbánt illeti neki sincs miért menekülni,akkor sem ha elvesztené a jövő évi választást(ami elképtelhetetlen!!!!!!!)a moslék ellenzék csak élmodozik arról,hogy mindenkit likvidál ha győzne …a sötét terror persze feltételezhető róluk!
    Amúgy egyre több baloldali,eddig ellenzéki szimpatizáns is elpártolt tőlük,és lehet,hogy el sem megy szavazni!
    Na ennyit erről!
    Részvétem,,,!

  • Motto:

    1) Az „irigyég faktor mindig működik”
    2) Csak az első 1-, (10-, 100-,) milliót kell bárhogyan megszerezni…
    Mindig!

    pl: J.F.Kennedy (US elnök) apja a szesztilalom éveiben „gazdagodott” meg. Fia az amerikai maffia segítségével lett a „presindent” (meg is gyilkolták).

    A fiúk, unokák gazdagodását egy idő után már senki nem kérdezi. Ez így volt és így lesz amíg a világ világ. Lehet rajta rugózni, de minek?!

  • Simai es mind a tobbi hozzaszollok egtek az IRIGYSEGBOL!!!!!!!!!!!!!

    Persze hogy elmenekultek, hiszen ha mindenkinek hasonlo lehetosge lenne ugyan azt tennek, meg mind az itteni irigykedok is !!!!!

    S mind akik a par-buntetteit allitjak itten, miert nem mennek a Grand Jury elle vadaik bizonyitekait nyujtani?????

    Persze hogy vasaroltak, vagy inkabb csak befektetest tettek egy hotel-ban, hiszen nem csak lakniuk szukseges calahol hanem megelhetest is szukseges talalniuk.

    Remelhetoen talan dolgoznak is majd jovedelmeztetni a hotelt, takaritani es a lepedoket cserelni?

    Talan apukajuk nem kuld nekik 13. es 14. havi zsiros fizetest mint az itteni irigykedoknek?!

  • Vajon mi „haza-arulast” lat a szerzo abban, ha valaki lakohelyet valtoztatja a hazajan belul?????

    Hiszen az EU egy haxzaja minden poolgarnak.
    NEM??????

    S az „arulas” is jelentektelen, amig nem letezne vevo !!!!!

  • Nos röviden csak annyit,hogy se Orbánnak,se a lányának nincs büntethető bűne,tevékenysége,míg Gyurcsánynak,Klárkának meg
    a bandájuk több tagjának bőven!!! bizonyítékok,tárgyalások!….
    Orbán nagy hibája,hogy még nincsenek börtönben!!!!!
    Talán Bulgáriába kellene elvándorolniuk Végleg!

  • Kiegészítés!!!!!

    És mielőtt Gyurcsényék elhuznák a belüket,talán visszadhatnák,átutalhatnák a nyugdíjasoknak az elvett 13.havi nyugdíjat,telik rá az elsikkasztott,lopott pénzből,a vagyonából…!!!!
    Na most ennyit,próbálok egy jó filmet nézni!

  • Boda Marcsi
    2021 szeptember 27
    6:22 de.

    Naja.
    Vakáció nekik az Élet.
    Nem tudtad? … Te idióta.

  • slapaj
    2021 szeptember 25
    5:02 du.

    Naaa…
    Végre valami jó hír.
    Talán mostantól a spanyol adófizetők pénzé..izé..lábá..izé saját spanyol csizmá..izé..lábukon fognak állni…

  • Kővendég
    2021 szeptember 26
    6:22 de.

    Lehet hogy ők lesznek ott az „Előretolt Helyőrség”
    Ahonnan majd megind1thatják a NERizációt.
    Mert a spanyol korona oly szépen csillog.
    Jól mutatna az ember fején.
    Bár..szteem akkor sem venne tőle senki használt autót.

  • Talalom :

    Írhattam volna a másik szóval is,
    De most udvarias akartam lenni.
    Nomeg szalonképes..
    Mert egy istenverte úriember volnák vagy mi..

  • Bendeguz79:
    „A vilag halad, csupan Te aki hatra marad!
    Nem csak a Spanyolok de meg az Irek is az abordalas es egynemu-hazssag korlatozasnak megszunteteset szavaztak meg.” – ezzel reagál Mr Bendeguz 2021 szeptember 26 6:22 de.-i hozzászólásomra (s nem ez az első hasonlóan „éles elméjű” észrevétele).
    Mr Bendeguz ugyan nem tartozik azok közé, akikkel érdemes szót váltanom, a kedvéért most mégis kivételt teszek. Azt javasolnám, hogy esetleg próbáljon megtanulni olvasni. Ugyan szemmel látható, hogy ez az ő intelligencia-szintjén túlontúl nehéz szellemi teljesítmény lenne, de hát… bízzunk a lehetetlen elérhetőségében, ma már elég sok kitünő gyógypedagógus is elérhető.

  • Wll KoVENDEG
    ami igen sajnalatos hogy KoVENDEG keptelen a hozzaszollas temajan reagalni, csupan az egyeni-ellenseges tamadasait tenni.
    Igazi NAZI modszer, Hm???????

  • SLAPAJ
    Nem szukseges sehova utazni barmi nyelvet tanulni, a BABEL garantalja barmi nyelvek elsajatitasat a fotelodbol!!!!

    De velnem, hogy a fiatal par tanult Spanyolul mielott koltoztak oda.

  • Geyza!
    Te bagy idióta,mindenhez hosszászólsz amihez nem is értesz.4
    Kapd be a gyógyszered!

  • DonGolo
    2021 szeptember 27
    5:12 de.

    Chris megerősíti, ha gondolja, de a képet a főszerk. választja.

  • Olvasom a kommenteket, amik tökéletesen szemléltetik a mai Magyarországot. Ez szomorú.

    Olvasom, egy néni megkérdezte a Széll Kálmán téren kampányoló Szabó Tímeát (45 éves): hol volt a zsidók deportálásánál? Majd megütötte.

    Olvasom, hétfőn a hatóságok lecsaptak a Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya elnevezésű csoport tagjaira. A csoport tagjai bírókra, állami vezetőkre, közéleti szereplőkre, valamint kormánypárti és ellenzéki politikusokra adtak ki „halálos ítéletet”. A Köztársasági Őrezred egykori pszichológusa is tagja a leleplezett radikális csoportnak.

    Jelenleg itt tartunk, választás majd 2022 tavaszán.

  • Boda Marcsi
    2021 szeptember 27
    11:57 de.

    Jópár évvel ezelőtt megkérdezték Orbánt
    vagy valamelyik tótumfaktumát
    hogy miért olyan magas a benzin meg a gázolaj adója.

    A válasz : Azt még nem mi tettük bele.

    Riporteri kérdés: De miért nem veszik ki belőle?

    Válasz : azt nem lehet mert még a szocik tették bele.

    Eltellt pár év, 2000.-et írunk:

    Az Orbán kormányt felháborította hogy a pandémia miatt leesett a kereslet az üzemagyagok iránt mert mindenki otthon maradt inkább. 350 forint alá ment a benzinár.

    Ezért irdatlan vadót tettek bele államilag az özemanyagárba.

    Riporteri kérdés : De miért kellett ez?

    A frappáns válasz : MERT TÚL ALACSONY VOLT A BENZIN ÁRA !!!

    Eltellt 1 év. A világpiaci kőolaj árak visszatértek a rendes kerékvágásba.

    DE NEM LÁTOM HOGY A KORMÁNMY KIVENNÉ AZ EXTRA ADÓT A BENZINÁRBÓL !!!

    Mostmár soha nem látott magasságokba emlkedett a hazai benzinár.

    Feltudod ezt fogni te idióta minden további magyarázat nélkül te idióta ?

  • *természetesen nem 2000 et írunk fennti irásomban hanem 2020.-at.

  • Jichak Perlmutter
    2021 szeptember 27
    3:29 de.

    A „leleplező” műfajt meghagyom a Hadházy -jellegű politikai kóklereknek, és azoknak, akiket azért fizetnek.
    Magam megelégszem azzal, ha gondoltok ébrednek. A vakhit, és a feltétel nélküli tekintélycsodálat, illetve a nem kevésbé vak gyűlölet és utálat helyett.

  • Boda Marcsi
    2021 szeptember 27
    6:22 de.

    Aki nyaralni megy,m nem íratja be a gyerekét ott iskolába.
    Miért nem előbb beszélsz a trolltartóddal, és csak utána beszélsz bele valamibe?

  • DONGOLO;

    Ha lenne bizonyitekod allitasodnak, miert nem vagy hajlando, sem kepes perelni a fital part egy tonna szinespapirotokert?????

    HA keptelenek lennnek ellenbizonyitani allitasodat, a pert es a tonna szines papirt megnyerted, s Te gazdatabb lehetsz mint az altalad allitott „rablok”.

    S ha valoban szazezrek „kolkei” ehesen mennnek az iskolakba, hogyan leheto az ottani eletszinvonal es jovedelmek 500 szorossa ma.

    Nem is emlitve hogy a kilenc es felmillio magyarok kozzul 3 es fel-millionak van a sajat kocsija, s evente 300,000 tobbeknek.

    Mint az egyik itteni hozzaszollo buszkeljkedett a „vadonatuj Nissanjukkal” jatnak az Operaba.

    Vajon hanyaknak volt lehetosege auto-tulajdonosnak lenni a ti szeretett Moszkovai uralmatok idejen??????

    Emlekezsnel, „talalom” apja havi 900 Forintert dolgozott amikor egy par cipu ezer Forintba kerult, s egy jobb minosegu Csehszlovak cipo 3 ezer Forintba. Hmmmmmm??????

    Tehat akarmilyen ostoba es esztelen is Orban, de az eletkorulmenyek ma tagadhatalan am !!!!!!!!!

  • Ferenct
    27.9:51

    Ja persze. Ez a kapitalizmus etikai kódex első szabálya.

    Ebből feltételezem, hogy már te is milliárdos vagy…

    Nem is kérdezem tőled, hogy hol loptad. Biztos hosszú annak a

    sora. Na,de azért a meglopottak halmazát mégis illenék közölnöd.

    Vagy gondolod: Hogyisne! Hogy a választások után számonkérjék !

  • ferenct
    2021 szeptember 27
    9:51 de.

    Már mebocsássál de ki a jófrancot érdekel hogy mi volt a szesztilalom idején?

    Engem az érdekel mi van ma !

    És nem Amerikában hanem itthon.

    Te idióta.

  • ferenct
    2021 szeptember 27
    9:51 de.

    Najó.
    Nekifutok mégegyszer:
    A példád igen kiváló.

    Az USA teljesen idiótikus, szesztilalomra vonatkozó törvénye miatt PÉLDÁTLANUL megerősödött ott a bűnözés, sőt, masszív maffiává állt össze.

    De azért ezek a szeszcempészek, az emberek pénzének fejében SZOLGÁLTATTAK is valamit: nevezetesen alkoholt. Ami elengedhetelen kelléke az életnek, amióta az Emberiség létezik.

    Ma, Magyarorszégon, az utóbbi 10 évben úgy szereztek mérhetetlen vagyonokat egyesek, hogy az ÉGVILÁGON SEMMIT nem szolgáltattak a pénzért, (ráadásul az amerikai szeszcsempészekkel ellentétben, akik a magánszemélyek pénztárcájából kapták a pénzt), hanem a közpénzt és az Európai Únió fejlett országaitól ajándékba kapott pénzt cappcarázták el, amit azért adományoztak nekünk, hogy a magyar lakosság olyan szintre emelkedhessen mint náluk.
    Valamit azért csináltatok ezért a horribilis pénzért:
    Álságos „törvényeket” fabrikáltatok saját magatokra szabva, hogy a buta plebs torkán le lehessen nyomni ezt az egészet.

    És ha vala is sikerül benneteket elzavarni a halál f…szára, (amit kétlek) olyan maffiát hagytok magatok után, amihez képest az amerikai maffia csak afféle cserkész-jamboree.

  • Boda Marcsi
    2021 szeptember 27
    6:22 de.

    Attól hogy te hülye vagy ennek a cikknek a megértéséhez,
    még ne gondold hogy mások is azok.

    A te észbeli képességeid egy svábbogáréhoz tendálnak.

  • VOGELEIN;

    Vigyazz, mert ha valoban egy napon feltamadna „az elnyomott proletar”, nem a ti regi Moszkovita uralamitokat hozza am lehetove, hanem a kopzvetlen demokracia modszeret!!!!!