Jöjjön el Szilárd országa

2022 január 14 6:08 du.7 hozzászólás

„Mi magyar Magyarországot akarunk az utódainkra hagyni!” Ezt a veretes szöveget biggyesztette a fotó fölé Németh Szilárd, a Fidesz egyik alelnöke, civilben parlamenti államtitkár. A képen 13 férfiember látható, tekintetükben ott a szilárd elhatározás, hogy nem engednek a magyar Magyarországból, akinek ez nem tetszik, velük gyűlik meg a baja.

Tizenhárom férfiember néz a kamerába. Németh Szilárd nem tartotta fontosnak, hogy tájékoztasson bennünket arról, hogy kik ezek az emberek, anélkül is tudjuk, hogy kicsodák: csupa megbízható, rendes magyar férfiember, nő még véletlenül sem keveredett közéjük, a 2-vel kezdődő személyi számosok a konyhában szorgoskodnak, vagy unokát szülnek Kövér Lászlónak.

Nem tudjuk, miért épp Rogán Antal és társai kerültek fel a fotóra, miért őket választotta Németh Szilárd a magyar Magyarország vágyának illusztrálására. Lehet, kormányzati casting előzte meg a fotózást, hogy kiderüljön, kik tudják a leginkább magyarnak akarni Magyarországot.

Hogy milyen lehet egy magyar Magyarország, azt megint csak ránk bízza a szerző. Konkrét eligazítás híján a magunk sejtéseire vagyunk kénytelenek hagyatkozni. Azt kell gondolnunk, hogy magyar Magyarországot az különbözteti meg a másmilyen, például nem magyar Magyarországtól, hogy magyar Magyarországon magyar magyarok élnek. Magyarul: olyan magyarok, akiket Németh Szilárd, valamint hasonszőrű pártja, a Fidesz magyarnak tart.

Amúgy meg életszerű, hogy Magyarországon magyar emberek éljenek. Ha mások élnének itt, teszem azt, franciák, vagy németek, akkor nem Magyarország lenne ez az ország, hanem Franciaország, vagy Németország. Nem volna jó, ha Magyarországon németek és franciák élnének, mert akkor a magyaroknak – ha csak nem akarnak vegyülni másokkal – valahol máshol kellene élniük. Annak meg ugye, mi értelme volna.

Körülbelül annyi, mint az ilyen, s ehhez hasonló fotók készítésének és közzétételének. Úgyhogy, most már csak azt kellene kitalálnunk, hogy Németh Szilárd szerint ki számít magyarnak. Orbán Viktor nemrég még azt mondta, hogy magyar az, akinek az unokája is magyarul beszél. Most már nem mondja ezt a miniszterelnök, talán mert az unokáinak egy része családilag Spanyolországba költözött, és ki tudja, hogy ők ott a messzi Spanyolhonban milyen Magyarországot hagynak majdani utódaikra. Az viszont biztos, hogy három kárpátaljai és egy tunéziai születésű személy tegnaptól már nem magyar. Az ő állampolgárságukat, indoklás nélkül, tegnap ugyanis visszavonta Áder János államfő.

7 hozzászólás

 • A . vak komondor már szimbóluma az igazmagyar kutyakomédiának,

  aki nem tehet arrúúú, hogy egy törzsökös fineszes úr Balog J.- a

  filepházy környék fenenagy ura és az ő takaros kis asszonnkája

  kettejük egyik önfeledten szerelmes ivászata görbe éjjelén

  átesett az ebkeresztségen rémes monoklikkal dekorálva ki véle az

  ténsasszon ugyancsak alkoholtól hamvas kis ábrázatját…

  Ideje vóóna mán ez hősi eb rehabilitálásának is, nemde ?

  Ebbe a fotóba igazán ő is beillenék mint a hungarista felebaráti

  szeretetkultusz őrzővédő ebe, az aranymonokli* hagyományőrzője..

  😀
  ˙

  .
  *2002. reá vészes, vesztes napjaiban a mi nagy Vezérünk törékeny asszonykája is átesett ezen a monoklis ebkeresztségen. =nap s hét éjjel titokban ápolták. Akkor ti.úgy megverte őtet a “sors”, és a hagypmány amely immár az ő “helységkalapácsa” férjével már most minket ver…

 • Molnár György

  Ha jól látom köztük van az a matuzsálemi korban lévő dísz-zsidó Fónagy elvtárs is, meg ott van a Havas által “biológiai hülyéknek” nevezett rezsiSzilárd + Tállai, és ott van Bakondi is, aki símán beférne előbbi 2 közé……Borzalom és szégyen…..

 • A “disznó viccek gyűjteménye” szerzője most ismét egy aktuális problémát tlállt a magyar választási kampány kezdetekor… Valszinüleg Novák Katalint hiányolja a csoportképről.

 • Én jobban örülnék inkább egy SVÉD (mintájó) Magyarországnak…
  (Lehet norvég is. Mit bánom én..)

 • Mrs.Bernstein es Gayza hozzaszollasaira;

  (Mrs.Bernstaein);
  Ez a KMH prpaganda lehet talan majd az “ellenzek” sirhalma, s ketsegtelenul nem a gyozelemre vezto modszer!

  (Geyza);
  Miert csak mas-nemzetek masolasai, miert nem a magyarok logikus, ertelmes es mukodtetheto modszereik malkalmazasai a tisztesseges emberi , demokratikus es sikeres eredmenyekkel-valo alaklamazasai????>?

  Ha a Magyarok kepessegei es szorgalma nem lehetne a megoldasuk, tagadhatalanul az elmult ezer-ev tortenelme a teljes bizonyitek hogy semmifel idegen-kulfoldi hatalmak totalissagai nem a megoldas eletuk irnyitasan!!!!!

  KEPESSEG es SZORGALOM!!!!
  Becsulet, tisztesseg es joindulat az alapja!

  Ne feledd; Csak a majom utannoz!!!!!
  Az emberileny adatott kepesseget gondolkodni es erkolcsosen cselekedni, az allatok csupan az osztoneik alapjan mukodnek.

 • Bendeguz79
  2022 január 19
  12:53 du.

  Szépöcsém, összekeversz valakivel
  Én nem szóltam hozzá, csupáncsak elmondtam minek örülnék.