Robbantás a Niagarán — Terrorcselekmény történhetett a Kanada-USA határon

2023 november 22 3:17 du.50 hozzászólás

Lezárták a Kanada és az Egyesült Államok közötti négy legforgalmasabb határátkelőhelyet, miután egy jármű felrobbant a Niagara-vízesés egyik amerikai ellenőrző pontján. Az FBI megerősítette, hogy nyomozást indított egy robbanás körül, amely a Rainbow Bridge kereszteződésének Egyesült Államokbeli oldalán történt New York állam északi részén. A közösségi médiában közzétett videók azt mutatják, hogy füst és lángok áradnak ki a Niagara folyón átívelő kereszteződésnél lévő ellenőrzőpont komplexumból. Sajtóértesülések szerint a jármű Kanadából próbált bejutni az Egyesült Államokba. Kanada és New York állam között mind a négy átkelőt lezárták. A CNN jelentése szerint a vámosok közvetlenül a robbanás előtt másodlagos átvizsgálásra irányították át a járművet.

Kanadai nemzetbiztonsági források a CTV News-nak azt mondják, hogy a kormányzati tisztviselők abból a feltételezésből indulnak ki, hogy a Niagara Falls-i Rainbow Bridge-nél történt incidens terrorral kapcsolatos. A biztonsággal kapcsolatos összes szervezet és részleg megbeszélése most zajlik. A hatóságok azt próbálják kideríteni, hogy ez elszigetelt eset-e.

Justin Trudeau miniszterelnök hivatala közleményben tudatta, hogy nemzetbiztonsági és hírszerzési tanácsadója tájékoztatta „a Niagara-vízesés helyzetéről”.

A közlemény szerint a kanadai közbiztonsági miniszter, az RCMP és a Kanadai Határszolgálati Ügynökség „teljes mértékben elkötelezettek, és minden szükséges támogatást megadnak”, és „kapcsolatban állunk az Egyesült Államok tisztviselőivel”.

A járműben lévő két személy meghalt.

 

A Rainbow híd Kanada és az USA között. 

A CTV, Canadian Press és CBC alapján.

50 hozzászólás

  • Nem lényeges, hogy mennyire hiszek a közmédiának, de az elszigetelt szótól vissza kellett tartanom a mosolyom:)

  • érdekes életünk van!
    sok mindenbe beleszóltunk amibe jobb lett volna nem beleszólni,
    a világban zajlanak az események, de Canada és USA szűri a híreket, nem akar ártani a zemberi léleknek ami egyébként is mentálisan instabil, és ilyenkor a tél beköszönte előtt és a pénztelenség kellős közepén kiderült: a canadai developerek már nem látnak üzletet a fakunyhók drágán című project ban de nincs másik, mert amit arra építettek, hogy k…va drágán bérbeaggyák azok ott tengenek üresen a 76. emeleten Toronto tetején és várják jobb sorsukat, lebontani is túl drága!
    a gazdaság detto, most Canada segít, de kit és mivel és miért, vélemények megoszlanak és annak mi az eredménye Kanada számára {nem tud félreugrani előle} közben néhányan még gazdagabbak lesznek de szvsz az a helyzet állt elő amikor aszongya XIV. Joe hogy és akkor felszáll az Airforce One és bármi legyen is ott lenn… mexólal Furfangos Nyesztyerka: és hová fog leszállni?

    na most itt tartunk, netán yahoo-t ne kérdezzétek

  • Succubus Lilith

    Ugyes! Ha terrorcselekmenyre keszultek (es mi masra) akkor ez mar a masodik alkalom, hogy Kanadabol akarnak atmenni robbantgatos kedvu emberkek az USA-ba valamit felrobbantani.

    Ami felveti azt a kerdest is, hogy vajon mennyire nehez Kanadaban robbanoanyaghoz jutni. Mert ugye a kozfelfogas szerint sokkal konnyebb az USA-ban, mint itt.

    „A Diver City a mi erossegunk” cimu kozkedvelt mantrarol meg jobb ha nem is ejtunk szot, mert ha ezt megvonjak a mi derek miniszterelnokunktol, akkor ugy jar, mint Biden, azaz nem fog tudni semmit sem mondani, mert ez az egyetlen mondat amit betanult, es tud hajtogatni papagaj modjara.

  • Lesz ez még rosszabb is.
    Az Irán-pénzelte fanatikus csirkefogók
    mindenre képesek, bőr haj és szemszíntől függetlenül.
    Továbbá:akiket Irán pénzel,azokat a Kreml pénzeli.Mint mindig.

  • Succubus Lilith
    2023 november 22
    5:25 du.
    azóta NY állam kormányzója a helyszínről jelentette be, semmiféle terror nem volt, de azt, hogy mi volt azt nem mondta, mind a ketten meghaltak a Repülő Hollandit játszó autóban ami lángokba borult, semmi mást nem hajlandók mondani FBI megerősítette a kormányzó szavait, ügy lezárva?

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2023 november 23
    4:23 de.

    Mitől olyan rettenetes világhatalom ez az Irán hogy már vagy 44-éve folyamatosan le kell söpörni a térképről?

  • Succubus Lilith

    Kanadaiak, amerikaiak! Elhiszi barki is a hivatalos magyarazatot?

  • Succubus Lilith

    Egy kis humor:

  • Succubus Lilith

    Meg egy kis humor:

  • Succubus Lilith
    2023 november 23
    9:04 du.

    megnéztem, mind a kettőt, nyerítésre érdemesek, hiányolom a Nagy Mestert: netán(?) yahoo-t, amint forgattya a szömeit

  • Lilith

    ha már ferde-nézeteken (nem) viccelödünk

    Hollandiában ugy tünik, hogy demokratikusan (!) az elferdült görbéböl egyenest fabrikáltak ujra – legalábbis kormányzatilag

    Már csak AZÉRT ÁLLITOM, hogy mindez csak demokratikusan kellett hogy megessen – merthogy pont éveken át, pont ezt a (gyarmatositó)hollandiát tolták európából az antidemokratikus magyarok pofájába mint a jogállamiság mintaképét – pont annak nem kissé ferde fönökével az élen, aki az élharcosa és legföbb forrása volt a annak a parttalan és feneketlen gyülötkampánynak, amivel csak itt eme aluljáróban idehányók képesek versenyre kellni (ja a körötte lebzselö hasonszörü szép ferde lelkekkel egyetemben)

    Jaj istenkém, allah el ne hagyj, akkor most mi lesz a pédaképünk, ha a világ legjogosabb jogossági jogmicsodája elveszett a jogtalanság fertöjében?
    Még az is megeshet, hogy a nekünk delegált amerikás köcsöghuszár is felsarkantyuzza a paripáját?

    Felkészitették már neki a NagyCsalán Erdöség nagymezejét?
    Ja hogy ott nem azzal verik? (vagy nem azt verik)

  • Succubus Lilith
    2023 november 23
    9:02 du.

    ki az a hüje aki megkérdezi Dzsisztinkát? az a gond vele, hogy OV legalább macho ha nem is áll már fel neki csak akkor ha „yes” szavazatokat kap! de a mi kis tévelygőnknek Isten segíccsen, hogy ne lépjen bele!!! a többi „ok” a Pierre Poilievre még nála is és nem ismerjük … járt utat járatlanért ne aggy fel alapon nálam marad Justin

  • KORDON BLUED
    2023 november 25
    5:15 de.

    mint a grizi mellécsaptam!
    népszava.us -ra akartam aszondani, hogy nem tartozik olvasmányaim közé, és mivel említetted
    a népszava.hu sem!
    és, hidd el nekem, amit akarok azt –általában– megtudom!
    üdvözlettel

  • gabriel
    2023 november 24
    3:33 du.

    igazándibul nem akartam semmit, de végigolvasva a tiedet és másokét, szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy a Föld forgását és keringését, valamint a világegyetem tehetetlen örök mozgását az ember akármilyen AI segítségével sem lesz képes befolyásolni, a nagy acsarkodásban hogy pedig „én vagyok a zember és én vagyok a győztes” és mindennek úgy kell lennie ahogy én, én én^25 és nem veszi észre az egész anyag mosolyra fakad.
    tehát írád, hogy kinek is van igaza?
    senkinek vagy mindenkinek! a kirelejzumát!
    végre egyszer a saját maguk által {én nem vagyok benne sőt kikérem magamnak} gyakorolt bármilyen életet tisztelni kell, mert ha nem, annak sohasem volt, van és lesz JÓ VÉGE!!!

    és ez manapság látszik, én nem vagyok ott, tehát azt tudhatom amit összekombinálok az egymásnak homlokegyenest ellentmondó híreknek és a mainstream media sikoltozása, hogy na most akkor mi mondjuk a „tutti”-t?

    egy frászt, és ez ki fog derülni, hamarabb mint bárki gondolni merné!

    maradok az aesthetica alaptörvényeinek egyikénél, miszerint az igaz művész felmutat, íme, nem mond hozzá cirkalmakat, „ezt akartam mondani és így” semmi többet…
    a mai események kapcsán Shakespeare Macbeth-je [netán yahoo] jut eszembe, a boszorkányok sok mindent jósolnak neki és ő meg mint minden őrült hatalmi tébolyban fetrengő nem érti, de megjegyzi… és akkor minden beteljesül még egy van hátra és ebben bízik, szerencsétlen,
    mondja a boszorkány: addig amíg a birnami erdő nem indul meg ellened addig a koronád a fejeden marad… és a boszorkány nem röhögött

    és akkor felrohan a bástyára, és mit lát?

    jön feléje a birnami erdő

    namost ez manapság sokkal érdekesebb mert nemcsak kardok és nyilak meg lándzsák vannak mindehhez

    a többit deriváljátok ki

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 november 23 1:33 du.

    “azóta NY állam kormányzója a helyszínről jelentette be, semmiféle terror nem volt…”

    Valoszinu, hogy az igazsag nem vagna egybe valamelyik mesedelutani CBC-s, CNN-es hazugsaggal.

    .
    Orsós Elemér 2023 november 23 3:45 du.

    “Mitől olyan rettenetes világhatalom ez az Irán hogy már vagy 44-éve folyamatosan le kell söpörni a térképről?”

    Nem akarjak lesoporni a terkeprol, csak nemzetet, esetleg demokraciat akarnak ott is epiteni. Tudod, azt a demokraciat, amit jelenleg egyedul a hos ukran nep ved meg. Vagy ukrajnai nep?

  • Succubus Lilith

    Gabriel 2023 november 24 3:33 du.

    “Hollandiában ugy tünik, hogy demokratikusan (!) az elferdült görbéböl egyenest fabrikáltak ujra – legalábbis kormányzatilag”

    Ez mit jelent?

    Mindenesetre szerencsetlen hapsikambol mar megint ‘far-right’-ot gyartott a globalista lakajmedia, mikozben at sem megy a kabitoszeres agyukon, hogy a far-right tkp nem is szitokszo. Ez nem jelentheti a nemzeti szocialistakat. Cuculistak eddig meg sosem alltak a jobb oldalra.

    “pont ezt a (gyarmatositó)hollandiát tolták európából az antidemokratikus magyarok pofájába mint a jogállamiság mintaképét”

    Ahol a lemondott miniszterelnoket ujravalaszottak egy hettel kesobb. 😊

    “Jaj istenkém, allah el ne hagyj, akkor most mi lesz a pédaképünk, ha a világ legjogosabb jogossági jogmicsodája elveszett a jogtalanság fertöjében?”

    Ezt a harcostarsadtol, legjobb baratodtol, Gollner Banditol kerdezd meg. 😊 O minden bizonnyal tudja a valaszt.

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 november 24 7:51 du.

    “ki az a hüje aki megkérdezi Dzsisztinkát?”

    Az ki?

    “… de a mi kis tévelygőnknek Isten segíccsen, hogy ne lépjen bele!!!”

    Es ez ki?

    ““ a többi „ok” a Pierre Poilievre még nála is és nem ismerjük … járt utat járatlanért ne aggy fel alapon nálam marad Justin” ””

    Ezert nem hagytad el Magyarorszagot se 1990 elott, igaz? “Jobb a biztonsagos rossz, mint a bizonytalan jo.”

    Ezert tudnak a Trudeau-felek hatalomba kerulni es ott is maradni fuggetlenul attol, hogy mennyire teszik tonkre az orszagot es hogy egy jo kis fasiszta rendszert hoznak ossze a globalista barataid nagy oromere.

  • Rodeio

    „”azóta NY állam kormányzója a helyszínről jelentette be, semmiféle terror nem volt, de azt, hogy mi volt azt nem mondta””

    Hogy te milyen kis kiváncsi vagy!
    megint a nagyok dolgába ütöd az orrod…

    Vajh miért, hogy megint valami „eltévelyedett” elméleteket tehess közzé a „véletlen valóságról”?!
    Amelyek amugy ugy szoktak megesni, hogy az okát senkinek sem szabad firtatnia – de a következményei (melynek kapcsán a kormányzati szervek ujabb intézkedeseket foganatositanak) nyilvánvalóan csakis és kizárólag a „közjót” fogják szolgálni, te kis csacsi

  • Rodeio

    Na csináljunk itt egy „demokrácia-tesztet” mégegyszer

    Mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy a demokráciában mindenkinek egyenlö jogai vannak; a törvények és egymás (isten és ember) elött.
    Halottam mást is, mindenkinek a véleménye szabad, hogy mindenki – szeme, böre és haja szinétöl függetlenül közzé is teheti azt.

    Továbbá mintha olyasmit is halottam volna, hogy senki nem üldözhetö hite és nézetei miatt.
    Még csak nem is csúfoltó – iskolákban meg föleg nem.
    Egy gyerek (tanuló) pedig pláne nem! Még kevésbé érheti bármilyen hátrány emiatt – legkevésbé csufolkodás. És mintha valami olyasmit is halottam volna, hogy bármilyen megkülönböztetés, hátrányos lekezelés miatt az azt elkövetö bizony felelösségre vonható.
    Persze tudom én, hogy ez már messze nem emberi-jogi katagória, ezek már valahol régen végetértek, ezek mára csak elavult „szlogenek”!?
    Tényleg ezek csak ábrándozók, álmodózók ideáivá váltak mára – és ráádasul leginkább lázálmukban, ugye?

    Ugye olyasmit is rebesgettek valamikor, hogy majd eljön a nap amikor nem embernek farkasa lészen, amikor majd nem azok lesznek a legimádottabak akik egymásnak úszítják a népeket, akik életeket szentelnek arra hogy gyalázzanak, lejárassanak bárkiket csakhogy maguk pecsenyéhez jussanak, s aztán hogy meg is süthessék azt, városokat boritanak tüzekbe, lángokba?

    Na vagy pont az ellenkezöjét jósolgatták valamikor? Lehet hogy elvesztettem a fonalat valahol…

    A városok nemcsak lángokban állnak, hanem romokban …
    Nóbel Alfrédra senki sem emlékszik már …

  • Figyelem!

    Alex keze nem az eredeti a nyilas-náci stílusú kormányplakáton:

    https://444.hu/2023/11/27/valoszinuleg-manipulaltak-a-kormany

  • Amint majd kiderul hohu kik voltak azok afelrobbant kocsiban es mi okozta a robbanast,talan nyujt valami felvilagosito adatot, ha netalan ket Irani ugynokok lettek volna.

    De a legmeglepbb a kepen, hogy rengetegen varnak a USA-ba lepni, amig csupan egyetlen kocsi all a Canadai iranyba, barmikori is lett volna a felvetel.

  • Succubus Lilith
    2023 november 25
    10:05 du.
    és mi lenne, ha Irán eldönthetné hogyan akar élni és mindenki, a hoholok is, mennyenek melegebb éghajlatra nekem próbálná bárki megmondani mit reggeleizzek demokratikusan, persze a demokratikus ballisztikus rakéták célírányba állítása után? nekem olyan esernyőm van, hogy a vaskupola kismiska sincs hozzá képest

  • Succubus Lilith

    BENDEGUZ 2023 november 27 12:38 du.

    „Amint majd kiderul hohu kik voltak azok afelrobbant kocsiban…”

    Az nem fog kiderulni. Nem erdekes, nem szamit.

    „De a legmeglepbb a kepen, hogy rengetegen varnak a USA-ba lepni, amig csupan egyetlen kocsi all a Canadai iranyba…”

    Ez pedig azert van, mert az amerikai fasizmus egyelore elviselhetobb, mint a kanadai. De akik itthagyjak a banatba a ‘vilag legjobb orszagat’ legtobbszor nem allnak meg az USA-ban, hanem valamelyik kozep-amerikai allamban kotnek ki. De mennek del-amerikai orszagokba is. Pl. Paraguy befogad, ha van eleg penzed… csak bird a klimat.
    Foldrajzilag es geologiai erdekessegek szempontjabol nekem Chile es Argentina tetszene jobban, Villarica vagy Bariloche.

    Tehat menekulnek a kanadaiak, akik tehetik es akiknek van egy csopp eszuk.

  • gabriel
    2023 november 26
    12:11 du.

    Oh meu Deus!

    szóval, kiegészítve mondottjaidat, a jelenlegi 50 és afölötti korúak még küzdenek azért, hátha nem lesz halálos a ragály (svájcban megjelent egy cikk, agyon is hallgatják baltával, miszerint az egész c-19 es kavarodás kidobott pénz mert a vakkcinnyára rá is van írva, azaz a gyártó amely kikövetelte a kényszeroltást semmiféle felelősséget nem vállal a termékének hatásaiért! és most pert akar indítani a Pfizer asszem a németek ellen, és csilliárdos kártérítést is követel a fel nem használt és 3 hónap alatt destillált vízzé változott „hatóanyag” elvesztése miatt és ez csak egy példa)

    szóval rövidebben kitaláltatott a Cancel Culture azaz az éppen pillanatnyilag politikailag megfelelő azaz legújabb múlt, és a WOKE ami a jelentésével homlokegyenest ellenkező célból a bármilyen kritika a központi doktrina ellen el legyen altatva.

    ERRE A JELENLEG 35 ÉS AZALATTI KORUAK MÁR GENETIKAILAG IS NONBINÁRISAN GENDEREK a nők nem akarnak szülni a férfiak nem tuggyák hogyan kell, mert a meglévő hozzávalójuk valahogy nem alkalmas az élve szülésre…

    tehát mi kihalunk azokkal együtt akik WEF meg az európai értékek sohasem volt létéről és kötelező használatáról papolnak de a felnövekvő nemzedék már felégeti a maga mögötti múltat és kitalál magának pillanatnyilag megfelelőt és… valami akkor is lesz de nem az igazi

    az európai kutúráról már eccer tettem be egy kicenzúrázott esszémet, talán rövidebben: az a kontinens amely évezredes rablásból és a saját népeinek talajba taposásával lett azzá ami ma (kicsit madárlátta, kicsit egérrágta de még látható, orromat befogom) az fogja be a csőrit, vagy lesz valaki aki kőfejtő kalapáccsal összetöri nekije.

    mindenki maraggyon a saját portáján söprögessen és mosson és szarjon hugyozzon ott de a kerítésen túlra ne engeggye át mert vissza fogom dobálni bombába csomagolva!!!

    és ez manapság érdekesen alakul remélem még az idei karácsony előtt lesz valami ÉS A VALÓS ÉRTÉKEK KIVILLANNAK A RAJNA MÉLYÉRÓL IS KIRAGYOGVA A NIEBELUNG LEGENDA KINCSE AMIT TÖBBEN IS EL AKARTAK LOPNI DE EGYIK SEM ÉLTE TÚL, SŐT A HAMVAIK SEM MARADTAK FENN!

    a többi az elkövetkező napoké, és remélem azért lesz valaki aki bemegy egy nagy lándzsával a sárkánnyá vált Fafner barlangjába és szépen ledöfi és akkor az arany az igazi kincs visszakerül a Rajnába, és az egész móka újrakezdődik de ezek a Wotanok, Hágenek és Mimék már nem lesznek!

  • Geyza
    2023 november 23
    4:23 de.

    mindenkit pénzel valaki, akinek érdeke, hogy a „támogatott” kiszolgálja érdekeit, ezért Izrael évtizedek óta déli szomszédaim szövetségi kasszájából és magán adakozásokból csilliárdokat kap, és elkölti fegyverre, miért? hát az nem tartozik rám, mint sok minden más sem, de látok!
    (közben a szovjetunió állami kórusa Rachmanyinow vecsernyéket ad elő, ez olyan mint amikor rádmosolyog a Sors és aszongya: kisapám légy már valaki, mert ha nem nem tudok rajtad segíteni és felhajt még egy kupica magyar szilvát)
    ott van ez a biblikus nép manapság 5 millió körüli népességgel és akkora álmokkal hogy lelóg a Tejútrendszer széléről!
    nem tudod miért nem lehet soha sem látni vidám felvételeket arról hogyan éli a nép a mindennapját? és mindig a Sirató falat mutattyák, ahová cédulákat dugdosnak, és utána csak az történik, hogy bombázzák a kedves szomszéggyaikat, puszta szeretetből és demokratikusan!

    a környező rohadt szar diktatúrák meg vidáman élnek, gazdagon, és nem érdekli őket senki magánügye, mindenki olgya meg a sajátját alapon!

    most a déli szomszédom nagy gondban van, mert nem tuggya megmagyarázni a VILÁG MAI FIATALSÁGÁNAK, HOGY BÉKÉT CSAKIS 5000 KG -OS BOMBÁK LEDOBÁSÁVAL LEHET ELÉRNI ÉS FENNTARTANI

    én nem mondok semmit, mert a 12 zólamú kórus most éppen Halleluja-t énekel
    és ez elfelejteti velem, hogy miért van az, hogy 5741 év alatt csak ezt sikerült?

    te tudod?

    ha elájulsz nem tudlak felmosni! ülj bele hideg vízzel teli kádba, persze ha van kádad?

    hogy vagy? csak úgy átújjában? Béla!

  • Hat a koprmanyzonak igaza volt, nem terorr merenylet volt, hanem egy 200 ezer doolaros Bentley, amely a 0-rol 100 km-gyorsasagot er el 3.9 masodpersc alatt robbant fel amint az indulasatoban mint az agyugolyo emelkedett fel.

    Ma a kritizalasok zomei a public mediakban hogy miert is keszeitenek olyan automobilt ami rem-ereje miatt veszlyes a kozlekedesben.

    De legalabb az „elvtarsaknak” lehetoseguk nyilt ismet ocsarkodni es szidni egymast es az emberiszbadsagot barhol is az letezzheto.

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 november 28 9:03 de.

    “és mi lenne, ha Irán eldönthetné hogyan akar élni…”

    Ez igaz, csak az a kerdes, mi is az az Iran. A jelenlegi vezetes, vagy az iraní nep?

    Ródeo11 2023 november 28 5:57 du.

    “az európai kutúráról már eccer tettem be egy kicenzúrázott esszémet, talán rövidebben: az a kontinens amely évezredes rablásból és a saját népeinek talajba taposásával lett azzá ami ma (kicsit madárlátta, kicsit egérrágta de még látható, orromat befogom) az fogja be a csőrit, vagy lesz valaki aki kőfejtő kalapáccsal összetöri nekije.”

    Nem kevered veletlenul a kulturat a politikaval?

    Ródeo11 2023 november 28 10:59 du.

    “… Izrael évtizedek óta déli szomszédaim szövetségi kasszájából és magán adakozásokból csilliárdokat kap, és elkölti fegyverre, miért? hát az nem tartozik rám, mint sok minden más sem, de látok!”

    Csak kicsit rovidlato vagy. Azt is eszre kellett volna venni, hogy az eddigi osszes haborut Izrael ellen az arab orszagok kezdtek. Hozzatennem, hogy ezek az arab orszagok is egyhuzamban fegyverkeznek. Nem kene talan azokat megkerned, hogy hagyjak abba a kakaskodast?

    “ott van ez a biblikus nép manapság 5 millió körüli népességgel …”

    Jellemzo a targyi tudasodra, hogy az nem 5, hanem 15 millio.

    “nem tudod miért nem lehet soha sem látni vidám felvételeket arról hogyan éli a nép a mindennapját?”

    Aki keres, az talal:
    https://www.youtube.com/watch?v=YW_b1SKeSMo

    “miért van az, hogy 5741 év alatt csak ezt sikerült?”

    Azert van, mert akadnak zsidogyulolok akik kizarolag zsidogyulolo weblapok butasagain rohasztjak el az amugy is beteg agyukat.

  • Idezet a ” mindentudo,mindenhez erto,”
    zenesz rohadeotol:”soha nem latni felveteleket
    arrol, hogyan eli a nep mindennapjat rs mindeg
    a Siratofalat mutattyak ahova cedulakat
    dugdosnak..”
    Nem tudom mit mutat a kanadai tv,de feltetelezem,
    hogy rohadeo ” elvtars”- ” nem hallott” rola,
    hogy azoknak a Gaza melletti( bal oldali)
    kibucoknak a lakoit es vendegeit gyilkoltak
    meg a ” jo szomszed” hamasz ” baratai”, akik
    elsokent, a ” foldet bekeert” remenyeben surgettek a kivonulast Gazabol.
    Izrael kivonult onnan mar 2005- ben,felszamolvs
    viragzo zsido telepuleseket.
    Azota kapta ” ajandekba”- foldjei felegeteset,
    terroristak kuldeset,terror alagutakat.
    Egyike a mostani kivegzetteknek- egy idos
    asszony,aki a betegeiket vitte izraeli korhazakba.
    Igen,Izraelben is voltak tuntetesek,vitak
    a jobb es a bal oldal kozott.
    Hogyan mondta a Hezbolla vezere Libanonban’
    Naszralla- aki foldalatti buvohelyerol
    iranyitja ” katonait”?
    „Izrael gyenge- mint a pokhalo.”
    Hat- nem egeszen.Veszely eseten tudjak- hogy
    egy nep vagyunk.
    Igy siettek haza harcolni meg kulfoldon
    tanulo izraeli diakok is.
    Mielott elfelejtenem- rohadeo ” elvtars” nak
    ajanlott konyv- ” The god that failed”‘
    melyben 5- a kommunizmusban melyen
    hivo- nyugati szerzo ir- csalodasarol-
    latvan Sztalin ” elvtars” ” munkataborait”.

  • Succubus Lilith
    2023 november 28
    3:48 du.
    Nov 30 és dec 12 között Dubai ban összejönnek a klima terroristák mert a rémhírek nem állhatnak meg
    Death Valley recorded the hottest ambient air temperature ever experienced on Earth. (AP Photo/John Locher)
    a Death valley az nem példa az egy kő és homok sivatag a süsüéknél és nem hajlandók erdősíteni hanem millió tonna számra vágják ki a fát mert könnyűszerkezetesnek csúfolt fakalyibákat csinálnak belőle ahelyett hogy a Death Valley homokjából téglát égetnének
    és évente usácska elültetne 100 millió fát, vagy 5 milliárdot az többet segítene, mint a seggfej farmerek kivágják azt a néhány fát amit repcefőggyükön találnak hogy a nagy traktornak ne kelljen kerülgetnie én meg köteleznék minden farmert, hogy a területének min 15%-kát köteles erdősíteni ez nyugatmagyarországon évszázadok óta jó eredményt hoz a gabona és kukorica táblák egészségesek és több eső esik mint máshol mert az erdő megállíttya a felhőt

    eddig már néhány európai országot tönkretettek de eredmény semmi nem kellene ezeket máglyára rakni?

  • Rodeio

    összegyülekeztette az Antant a csatlósokat eligazitásra
    A „supramacia” akik a világ uraiként most már abszolut nyiltan diktálnak – nem fenyegetnek, hanem „odacsapnak ahová köll”

    kevés nemzet van a magyarságon kivül, aki ezt átlátja ennyire nagyszámban mint mi.
    Kezdek nyugodt lenni, minél jobban gyaláznak, uszitanak ellenünk annál tisztábban kilátszik a foguk fehérje
    a magyarságon belül is van hazaáruló „supermacia” sajnos böven, mint mindig, de még többen akik küvülröl gyaláznak
    Nem véletlen hogy egy igazi valódi názista/fasisztát delegáltak az OTAN élére
    „megbizható” emberük a banki világból

  • Rodeio

    nem tudom, hogy a Portugal AFP (a mainstream sajtó egyik oszlopos ügynöksége) miért jelenik meg ugy hogy „tiltott”, de ha a YouTube-ra teszed, akkor mükszik

  • Vögelein
    27.6:10

    Helyesbítő megoldás az ún. „404re”

    Google: Hírnavigátor; Valószínüleg manipulálták a kormány óriásplakátján Alex Soros …

  • LILITH

    végre egy jól megfogalmazott valóság-elemzés
    ha egyszer egy ilyen ember lehetne magyar miniszterelnök!
    na de hát nincs szerencsénk – vagy rajtunk ül a magyar átok

  • LILITH;

    A Canadaiak jonnek a telre Floridaban telelni, kb. egy millio evente itt tolti a telet.

    A te altalad felsorold „pocegodor” orszagokba senki sem megy, s nem is menne soha semmiert, hiszen azon orszagok lakossai menekulnek gyalogolva honapokat elerni a Texasi hatart , az iden mar is ket millio menekult erkezett ide!!!!!!

  • Izraeli
    2023 november 30
    12:56 de.

    megszaggattad a kaftánodat? is? hazudsz, az ellenkezője sem igaz annak amit ide írtál, kikérem magamnak a sértegetéseidet akinek érve nincs, mert buta az szokott ezzel „operálni”
    most még az hiányzik hogy a kritizálásod miatt engem kikiáltsál anti kacsakausztikásnak is, persze ha úgy gondolod, hogy te találtad fel a melegvizet hát lelked rajta, mikor eléri az egymillió halottat a békeakciótok akkor még majd tesztek rá egy lapáttal és nem csak Yemenbe repültök be idegen légvédelem alatt és bombáztok hanem mongyuk Atlantába ahol százezreknek nem teccik amit csináltok az én véleményem meg nem számít majd akiknek kötelessége lépni fognak, és riasztó és úszó madárijesztők sem fogják megmenteni

    egyébként nem jelezted hogy melyik szövegem nem teccett vagy csak úgy általában engem útálsz?

  • gabriel
    2023 november 30
    7:05 de.
    a számok nem hazudnak
    nato+aukus+? gyülekezőre hítták a vazallusaikat,
    jó nagy terembe rakták ami kongott az ürességtől, ezek egy nagyobb hálószobában is összejöhettek volna

    ugyanakkor időben is a másik oldal is gyülekeőt trombitált és néha egy stadion sem volt elég, mert több, mint 150 ország jelent meg de nem személyes delegációval nagyrészt államfőkkel

    a többit deriváld én jókat somolygok nagyot akar a szarka de nem bírja a farka pláne ha nincs is nekik mert transgender de mindenképpen nem bináris

  • Izraeli
    2023 november 30
    12:56 de.

    kedveském, most kapard le a falat vagy külggyél ide hasonlót Tel Aviv ból?

  • Succubus Lilith

    Ródeo11 2023 november 30 5:10 de.

    “a Death valley az nem példa az egy kő és homok sivatag…”

    Hat epp azert peldaloznak vele. ‘Szerencsere’ az eszak-amerikai es nyugat-europai lakossagnak halvany goze nincs arrol, miert hivjak azt Halal Volgynek, hol van, milyen ott a megszokott idojaras. Minden evben lehet vele riogatni.

    “eddig már néhány európai országot tönkretettek de eredmény semmi nem kellene ezeket máglyára rakni?”

    Az a cel. Addig nem hagyjak abba, amig a jonep fel nem ebred a Csipkefeherke, vagy Hokarozsika almabol.

  • Succubus Lilith

    Gabriel 2023 november 30 7:05 de.

    ““ … Nem véletlen hogy egy igazi valódi názista/fasisztát delegáltak az OTAN élére „megbizható” emberük a banki világból ””

    Most allitolag jon a mar ketszer is bukott holland elvtars. Minel korrputabb, annal jobb. Az se baj ha halvany goze nincs a hadaszathoz.

    Gabriel 2023 december 1 8:24 de.

    “ha egyszer egy ilyen ember lehetne magyar miniszterelnök!”

    Szerintem is ot kene inditani a jelenlegi primadonnak, ajtotoro kosok, es korrupt gazemberek helyett. De hat mi itt politikarol beszelunk, csak idiotak es gazemberek jutnak kozel a tuzhoz.

    .
    BENDEGUZ 2023 december 1 1:14 du.

    “A Canadaiak jonnek a telre Floridaban telelni, kb. egy millio evente itt tolti a telet.”

    Igen, es vannak, akik vissza is jonnek. De nagyon sok kanadai dont ugy, hogy Kozep vagy Del-Amerikaba koltozik.

    ““ A te altalad felsorold „pocegodor” orszagokba senki sem megy, s nem is menne soha semmiert, hiszen azon orszagok lakossai menekulnek gyalogolva honapokat elerni a Texasi hatart… ””

    Egyreszt azert mennek a szerencsetlenek az USA-ba, mert nem tudjak mi var rajuk, masreszt azert, mert fizetik oket.

    Ugyanugy, ahogy az afganisztani, kongoi, burundui, venezuelai nyomorultnak is hirtelen lesz 10 000 dollarja, hogy elindulhasson vandorutra Europa fele. Nem tudod veletlenul, hogy kik adjak nekik a penzt, es aztan kik veszik toluk vissza?

    Mellesleg, azokban a ‘pocegodor’ orszagokban legalabb tobbnyire normalis emberek elnek, mig nalatok es nalunk tombolnak az idiotak, elmebetegek.

  • Izraeli
    2023 november 30
    12:56 de.

    az ilyen 77 dik senkik, mint te és még sokan, ha eccer megérted mi is a világ
    Bernsetein és az összes többi zseniális zsidó akik mint varázslóra tekintenek Bernsteinre és követik égbe vagy pokolba és te mint senki alfonz érted miről zenél a NAGY HATALMAS ZSIDÓ GUSTAV MAHLER? vagy segg hüje vagy és féregségeket terjesztesz azok között akik … na jó semmit sem mondok
    már lekapartad vagy nem?
    https://www.youtube.com/watch?v=IUZLLmUpaTk

  • Izraeli
    2023 november 30
    12:56 de.
    az ilyen tudatlan seggbuta zsidók teszik tönkre azt a hatalmas kultúrális értéket ami létezik ha bele is zöldültök tudod az arab zöldbe!
    nem kell hazudni önmagatoknak persze kik hazudnak kik basszák át önmagukat a palánkon??? az olyanok mint @izraeli f…m tuggya honnan való vagy de annyi seggséget mint te itt kevesen tudtak produkálni, pedig a küzdelem nagy a NAGY DÍJÉRT a Nagy Valagrend!
    de te még azt sem érdemled!!!
    és itt kuncogok és felteszem a #1 lemet Mahler IX. és X. szimfoniáit ugyanezen a felvételen ugye ezeken nincs szöveg tehát még asse’ mióondhattyátok, hogy nem érteni német??

    minő szemét minő alja alakítás vagytok ti a saját fajtátok tönkretevői…
    szégyelld magad!!

  • Rodeio

    Christopher A. – ezt a kis videot kifejezetten a Rodeionak küldöm egy kis felvilágosításra, hogy mi a Hamasz, és mitöl van „lehetösége” gyilkolni a saját népét azzal az ordenáré álszent hazugsággal hogy „felszabaditásáért” harcol.
    Azért irom le mindazt, mert kitörölted azt is (valószinü a demekratikus szólásszabadság okán) amelyet szintén azért küldtem, hogy talán egy percre elgondolkozzon azon, hogy akik ugyanilyen aspektusból azt hazudják hogy az öslakosság érdekeit védelmezik (dél-amerika szerte) azok ugyanilyen gyalázatos hazugok és gyilkosok, mert azért van éhség és azért nincs orvosi ellátás mert a pénzt ellopják. (az éhség és a betegség pedig öl) A videón pedig csak az indián hölgy mondta el mindezt. De nem baj, éljen a szólásszabadság!

    szóval a Rodeionak:

  • Succubus Lilith
    2023 november 29
    5:53 du.

    a facsarógéped nagyon jól műxik! kifacsarod befacsarod mégis bunda a bunda! a perzsákat is és mindenki mást is békén kellene hagyni és mindenki söprögessen a saját portáján mert ha nem akkor úgy jár mint legutóbb és nem először nem utoljára a scholz nevű kopasz sikkasztó de azért miniszterelnök, szóval nem hívták de leszállt a gépe kiállt a lépcső tetejére és látta hogy senki sincs a lépcső alján, de ugyanez más nyugati delegációkkal is előfordul, ilyenkor megy a harag meg hogy nem demokratikus, és nincsenek emberi jogai meg báncsák az uygurokat és a tibetiek sem élnek meg napi 12 óra füstölgő imából és a tajwánok meg már alig férnek el a szigeten mert akkora fegyverraktár van ott náluk… a zorbán is fekete seggű mert nem kell neki ingyenélő aki utána s…be k…ja vagy megkéseli persze demokratikusan és hálából, a neokolonializmust meg fel kellene robbantani de a lebontása meglehetősen sikeresnek bizonyul, nem néztem meg essem, mert én anti vagyok, de legfőképpen antiagyhalál és antirasszizmus

    egyébként jól vagy? mikor így kirohansz mint Zrinyi nem okoz némi lihegést? vigyázhatnál magadra, még megárt?

  • David Pressmann az USA Magyarorsági nagykövete:

    „Az antiszemitizmust nem csak a zsidók fizikai biztonsága határozza meg. Ez egy grotex módon alacsony mérce, hisz ez minden kormánynak a legalapvetőbb feladata minden polgáráért.”

    https://nepszava.us/naci-plakatok-vannak-budapest-utcain/

  • gabriel
    2023 november 30
    7:05 de.

    kösz, megnéztem de már láttam és azóta már… szóval ezek azok akik assziszik azután egyre sűrűbben felébrednek, azért csinálták a nagy körgyűrűt hogy nagyobbnak láccon mint egy kiscsoportos óvoda homokozója és a minden küldött vitte a teljes titkárságát mert mi kifizettük a kosztkvártélyt azoknak is, hogy ott mégeccer döntsenek arról, hogy mindenki másnak kuss csak ők a trolibusz! egyébként tudtad e? az az € parlamenti képviselőnő aki ursula elleni eljárást vezette tegnapelőtt hírtelen szívrohamban eltávozott az élővilágból soha előtte nem volt szívpanasza

  • gabriel
    2023 december 3
    5:13 de.

    nincs nekem erre időm, most a Dubai nagyszabásúval foglalkozok, de kesztyűben, csodálatos
    https://www.mdpi.com/2673-4826/3/3/16

  • Succubus Lilith

    szatmári 2023 december 3 10:02 de.

    „Az antiszemitizmust nem csak a zsidók fizikai biztonsága határozza meg. Ez egy grotex módon alacsony mérce, hisz ez minden kormánynak a legalapvetőbb feladata minden polgáráért.”

    Aha… Akkor az USA, Kanada es a nyugat-europai kivalo ‘demokraciak’ kormanyai miert nem vedik meg a zsidoikat?

    De lehetne gentile-okrol is beszelni. Oket miert nem vedik meg?

    A hataraikat miert nem vedik meg?

    Tudod mit szatmari, ha mar ennyire tetszik neked e felkegyelmu amerikai helytarto, miert nem hivattatod meg magad a kovetkezo szeanszra, lehetoleg akkor, amikor a magyar nacik mennek hozza?

  • Rodeo „ur” / „elvtars”?
    En udvariasabb vagyok, mint on, aki „nagy zenesz” leven probal
    kioktatni, hogy- „mi is a vilag.”
    Mit is mondott a bohoc- Magyarorszagon? „Bukfenc mindent tud”.
    Utana neztem, mennyire tisztelte a „konyves homloku, ven Europa”-
    a NAGY HATALMAS ZSIDO GUSTAV MAHLERT.

    https://www.yivo.org/Gustav-Mahler-is-a-Jewish-Composer

  • szatmári
    2023 december 3
    10:02 de.

    Az „evangéliumi keresztény” „hites” Bartus, (vagy egykori hites?!) aki miután évekig hiába fetrengett és vonaglott a Hitgyülekezetében szószerint a padlón NémethSanyi lábai elött, az nem „adott neki labdát” vagyis nem részesitette a „báránykák”-töl böségesen csordogáló jövedékekböl, szerencséjére megtalálta a szodomista kebelbarátokat a zusában, ugyhogy azokból most jól elvan.
    Jó hogy ráadásnak vannak szép számban a hozzád hasonló kiferdült lelkekböl is, akik isszák magukba mint a szivacs mindazokat az átokosztó mocskokat is, amiket könyv formájában publikál.
    Tiszta szerencse …
    Tiszta szerencse, hogy nem szamárháton kell már az ilyen Bálámféle „prófétáknak” közlekedniük, mert a szamara uton-utfélén levetné a hátáról.

    Nem hinném hogy ismerve a Teremtö intézkedését Szodoma és Gomorra ügyében, nekem is azon kellene küzdenem hogy hozzáférjek az „éltetö” váladékához ezeknek kriaturáknak.
    De neked EGÉSZSÉGEDRE!

  • Orsós Elemér

    szatmári
    2023 december 3
    10:02 de.

    „Az antiszemitizmust nem csak a zsidók fizikai biztonsága határozza meg. Ez egy grotex módon alacsony mérce, hisz ez minden kormánynak a legalapvetőbb feladata minden polgáráért.”

    Elmagyarázhatnád érthetően, hogy ez a rébuszos ákombákom mit jelent!