Új járatot indított a China Airlines Tajpej és Seattle között

2024 augusztus 13 7:33 de.19 hozzászólás

 Szolgáltatásainak sorát új járat indításával, flottáját pedig új, gépek beállításával bővítette a tajvani illetőségű China Airlines. Mindössze két repülőgéppel alakult meg 1959 decemberében ám az idén hatvanötödik születésnapját ünneplő légitársaság útvonalhálózatában ma már a legkorszerűbb gépek szállítják az utasokat. Legújabb járatát Tajpejből Seattle-be indította, ezzel bővítve észak-amerikai hálózatát.

A Seattle-Tacoma az USA egyik legjelentősebb nemzetközi repülőtere. A Kelet-Ázsiával folytatott kereskedelem kapuja. Az Egyesült Államok észak-nyugati partvidékén fekvő Washington államban működik, évente mintegy negyvenhat millió utas keresi fel. Közvetlen csatlakozás van innen Los Angeleshez, Ontarióhoz (CA), San Franciscóhoz és New Yorkhoz, valamint a kanadai Vancouverhez, ezzel Seattle a China Airlines hatodik közvetlen észak-amerikai célállomása. A társaság több mint fél évszázada van jelen az észak-amerikai piacon. Ez a járat kezdetben heti öt alkalommal közlekedik, de a jövőben új repülőgépek bekapcsolásával, a kapacitások növekedésének köszönhetően, napi járat működtetését tervezik. A Seattle-Tacoma repülőtér hagyományos vízágyús ünnepséggel fogadta az új gép érkezését. Kao Shing-Hwang, a légitársaság elnöke személyesen repült a CI022-es nyitó járaton, hogy részt vegyen a Seattle-i ünnepségen. Kiemelte, hogy a Seattle-i útvonal fontos mérföldkő a China Airlines számára az észak-amerikai piacon történő terjeszkedésben, mivel Seattle a legközelebbi amerikai város az Ázsiából induló járatok számára. Több mint 50 nagyobb amerikai célállomás érhető el a csatlakozó járatokkal, amelyek 80%-a ugyanazon a napon továbbindul. Ez nagy előnyt jelent az amerikai-tajvani üzleti utazás és a turizmus számára. A légitársaság célja az ázsiai csatlakozó járatok piacának bővítése a kiterjedt regionális hálózatán keresztül, melyek segítségével hetente közel 400 gép áll rendelkezésre Észak-Amerika és Délkelet-Ázsia közötti utazásokhoz.

Az elnök hangsúlyozta, hogy a közvetlen Seattle-i járatok bővítik a légitársaság utas hálózatát az Egyesült Államok északnyugati régiójába. A Tajpej-Seattle útvonalat az új generációs A350-900-as utasszállító repülőgépek teljesítik. Az utazóknak most több lehetőségük van Tajvan és az amerikai kontinens közötti repülésre a heti több mint 40 oda-vissza járattal. A China Airlines legkorszerűbb gépein minden osztályon nagy kényelmet kínálnak és különleges minőségű ételekkel kedveskednek az utasoknak. A Tajpejből induló járatokon a három Michelin-csillagos Les Palais étterem ételeit és Yao-Hsun kenyereit szolgálják fel. Amint az Sárdi Rezső, a China Airlines magyarországi ügynöke (GSA) elmondta, a Tajvanon keresztüli tranzit iránti igény kielégítése Vietnamból, a Fülöp-szigetekről, Indonéziából, Thaiföldről és Hongkongból segít erősíteni a China Airlines hálózati jelenlétét. A magyar utazók számára érdekes hír lehet, hogy Budapestről és Győrből Bécsen keresztül, a China Airlines-al utazók ingyen kapnak vonatjegyet a Budapest-Schwechat-Budapest, illetve Győr szakaszra. Heti négyre nőtt a Bécsből Ausztráliába és Új-Zélandra történő utazási lehetőségek gyakorisága is. Ha Tajpeji átszállásnál valamelyik járatra hosszabb az átszállási idő, az utasok a repülőtértől a repülőtérig ingyenes városnézést kapnak.

19 hozzászólás

  • A ceg neve igen felrevezto, mert a ceg egy Kinai Koztarsasagban levo valalat, s nem a Kinai Nepkoztrasasag.

    S a Taiwan USA (west coasti) jarat igen jovedelmezo!!!!

  • joshua 2024 augusztus 14 (A pokoli allapotok… cikkhez)

    „a TE eletkorod sose erdekelt amiket irsz amugy egy 19 eves kamasz gondolatai”

    Nagyon túlbecsülöd őt.

  • Ródeo11
    2024 augusztus 10
    3:12 du.

    Azt hiszem, nem értetted az érvelést. Én a „tőke” szóról beszéltem, megemlítve, hogy minden eddig ismert emberi társadalomban a gazdag emberek azért fektettek be, mert vissza akarták kapni a pénzüket, és ha a jelenlegi rendszer, amelyben élünk, csak a felhasznált tőke miatt „kapitalizmus”, akkor minden más rendszer is kapitalizmus volt.
    És ehhez elkezdesz a zsidókról és a pénz elosztásáról baromságokat összehordani.
    Javasolnám, hogy nézd meg SchumackerLady válaszát. Így ír egy normális ember. Most olvasd el, amit te írtál, és sírj.

  • SchumackerLady
    2024 augusztus 11
    5:03 de. (Mindig az arany… cikkhez)

    Tudom, hogy valami másról beszéltem. Nem akartam vitatkozni az amerikai, francia, brit és mások módszereiről, amelyekkel egész kontinenseket szegényítettek el.

    A magyar link nem működik nálam. De angolul megtaláltam:
    Kapitalizmus: Az erőforrások vagy a tőke magántulajdonán alapuló társadalmi-gazdasági rendszer.
    Vagy: A kapitalizmus olyan gazdasági rendszer, amely a termelőeszközök magántulajdonán és profitszerzés céljából történő működtetésén alapul.
    Ez még mindig azt jelenti, hogy eddig minden emberi társadalom kapitalizmus volt.

    A kérdésedre: Minden, amit a gazdag ember befizet egy vállalkozásba, az tőke.

    SchumackerLady
    2024 augusztus 11
    9:51 du.

    Az úgynevezett rabszolgatársadalmakban a rabszolgák száma ritkán haladta meg az összlakosság 10%-át. A legtöbb munka fizetett munka volt, a rabszolgák csak a legrosszabb és legveszélyesebb munkakörökben dolgoztak.
    Egyiptomban és Izraelben Salamon uralkodása idején különleges rabszolgatartást alkalmaztak, minden évben bizonyos ideig kellett dolgozniuk a „államnak”.
    A rabszolgaság a különböző bűncselekményekért járó büntetés egyik formája is volt.

    És igen, a rabszolgák megvásárlása és tartása beruházással jár. Lakniuk kellett valahol, enniük kellett, ha betegek voltak, orvosnak kellett ellátnia őket… stb. Ami azt illeti, a „feudalizmus” pontosan emiatt kezdődött Európában: A rabszolgák tartása túl drága volt. Amikor mindenkinek viszonylagos szabadságot és egy kis földet adtak, akkor a saját elnyomásukért fizettek a szegények, ahogy ma is teszik.

    Nem számít, hogy milyen hierarchia jött létre bármelyik korábbi rendszerben, amely elnyomta a többséget, a gazdag mindig befektetett, használta a capital-t, hogy visszakapja a pénzét, ergo mindegyik kapitalizmus.

    Végül még egy dolog: eddig nem volt jelentős különbség a szociális rendszerek között, szerény véleményem szerint. Vagy talán azt kellene mondanom, hogy az egyetlen különbség az volt, hogy egyes rendszerekben néhány család fenntartotta valamiféle demokrácia illúzióját, míg más rendszerekben az abszolutizmus nyílt és nyilvánvaló volt. E kettő között járunk oda és vissza.
    Ez alól az úgynevezett szocialista vagy kommunista rendszer sem volt kivétel.

  • Hóligóst
    2024 augusztus 16
    2:57 de.
    ?”érvelésed”? nane!
    szóval tartom amit mon’tam!, sőt még itt kéccer alá is húzom!
    {scumakkerlady-t elolvastam ugyanaszt írja csak másik irodalmi stílusban, neked assincs}

    hogy te nem tucc olvasni az nem az én gondom!
    te tetőtől talpig röhögény vagy és maracc!

  • Az emberileny mindeg a „kapitalizmus” (altalatok nevezve), de a valosagban a magantulajdonozas ami alapjan mukjodott meg a barlanglako idejetol is.

    Sot maeg az allatok is, s nem csak a csoportokban eleok is „kapitalaistak” voltak, a ti elemeitek alapjan.

    Mert a hangyak, sot meg a merges kigyok is sajat feszkeikben elenek, tehat „kapitalistak” , s” kizsakmanyoltak” a termeszet lehetosegeit.

    Az emberiseg eseteben is mindeg a magantulajdon volt a meghatarozo.
    Azert a ti „szocializmusotok” semmi mas soha nem volt mint ALLAMI-MONOPOL-KAPITALIZMUS”.

    Mert csupan az allam volt az egyedulli „kapitalista’ monopol hatalat gyakorolova a lakossag teljes jogai es lehetosegei folott.

    Na de azt Marx apatok miert nem itelte el mint erkolcstelen „KIZSAKMANYOLAS”??????

    Na Moszkvai zsenik azt hogyan magyarazta Karcsi bacsi atyatok?????

    HOLYSMOKE elobbi megjegyzesere;

    Az „athmosphere” a fold legkore.

    Az ex-o-0sphere, az EX a gorog „tuli, vagy volt jelentese, az az athmosphere folotti reteg.

    Ahol az emelkedo es konnyebb OXYGEN molekulak elillannak a vilagurben a Nap-sugarzas-hullamai alatl.

    Azert a Fold legkore „REDUCING athmosphere.

    A dyno-surusok ideje ota kb. 50%-al kevesebb az oxugen tartalma.

    A Fold meleget, a Nap sugarak visszaverese a fold alatal nyujtja. Ami korlatozott magasagig erheto el. Azert 3-4 ezer meter magassagban a hegyeken a cspadek ho es jeg.

    De az ipariforradalom kezdete ota a szen molekulkat (co2) sotet felhoket alkot, ami melegiti anap-sugarait es a foldrol a mleg terjedeset a magassagba megelozi.

    Azert a felhok csapadeka azon aterkezzve felszivja a Carbon molekulakat, ami okozza a „savas esot” (hydrocarbanicacid) (H2Co3).
    1990-ben mikor Magyarorszagra utaztam az ottani szobrok pleszikkel voltal letakarva vedeni azokat a savas-esotol.

    De az minden elolenyeket sert am, a talajt, a novenyeket, minden allati leteket, stb.
    S ti tagdjatok a vilagszerti KLIMA valtozas valosagat.Zsenialis !

  • Hóligóst
    2024 augusztus 16
    3:03 de.

    „Végül még egy dolog: eddig nem volt jelentős különbség a szociális rendszerek között, szerény véleményem szerint.’

    mint aszt mexokhattuk a szellemtelenségedtől, hogy összekeversz hetet havat, és halovány lila fogalmad sincs semmijen gazdasági konstellációról, vagy különben most nem ott laknál ahol és nem úgy ahogy most; végre hosszú idő után, mert az a rohadt hüje gyalázatos Trudeau és itt Ontarioban Toronto ban a fizethető lakbérek elérése céljából bevezette a szociális lakásrendszert amit te önmagad alatt is vágva a fát lekommunistázol.

    most mivel Harris ma elmondta a lényegét mi a terve a süsü gazdaság rendbetételére, hát abbban a csodák főggyén süsülandiában azok is {legalább annyira} részeseggyenek a saját maguk által megtermelt profitból, amit mint mondám máshol Alibaba és a 40 zsidó hazahord és az égadta világon rajtuk kívűl senkinek sincs haszna belőle, nyomorogjanak EZ AZ ELVISZEM PONT náluk, most eszt már a süsüsztánban is megelégelte a nép és most nyilatkozott, hogy tarthatatlan mert nincs értelme dolgozni és profitot termelni ha nem kap belőle semmit!

    [egyébként ha nem tudnád a tőkés a tőkét másoktól elrabolja és erre büszke különben nem lenne tőkéje!!! mert a tőke nem terem a tőkefán, ugye?]

    most mondja a fáma, hogy az a féreg Milei azoknak aggya el Argentína vagyonát akik fel tudnak mutatni 200 millió$-ócskát a nép fizeti az adót a korporációk nem és mialatt kirabolják Argentínát az argentínoknak nem marad más, mint a zokogás

    most Harris valami hasonló ellen beszél a tramp rögtön leugatta hogy ez kommunizmus!

    szerény megjegyzésem: és akkor mi van? nevezheti akárminek, ha a népnek jobb lesz, ha nem is „jó”.

    Tehát a CEO a Bőingnél nem fog $35000000 prémiumot hazahordani és közben a gyártmányai lezuhangatnak meg szétesnek maguktól, és a dolgozó aki összerakja majd megolgya ahogy tuggya de nehogymár országos sztrájkot csináljanak mert az kommunista UAW most mon’ta neki ezzel kapcsolatban hogy: NYASGEM

    TEHÁT KHÓN KLÚZIÓ abszolút nem értesz semmihez sem, de legfőképpen a gazdasághoz és mindeszt ráfogod a Marx ra akitől még a könyvének a címlapját sem ismered!

    tudtommal a butaság öl butít és nyomorba taszajt

    és nálad most éppen ez türemkedik elő a nagyképű demagóg semmitmondásaidból

    azért vigyázz magadra mert Alberta lehet hogy bevezeti a kapitalizmust és akkor mi lesz veled? hol fox lakni?

  • Ezt elsősorban az őrültnek küldöm, aki persze nem fogja elolvasni, mert bántaná a kis antiszemita érzéseit, hogy még az Iszlám Fatwa Tanács is a gázai Hamász ellen hozott határozatot.

    https://fatwacouncil.org/wp-content/uploads/2023/03/English-Resolution-Document-of-Fatwa-No.-F02301-compressed.pdf

    Ez azt is mutatja, hogy a legtöbb muszlim ország békét akar Izraellel, és csak néhány terrorcsoport, mint például a Hamász, ellenzi a békét. És persze egy csomó idióta, akik közül néhányan Torontóban élnek.

  • BENDEGUZ
    2024 augusztus 16
    11:47 de.

    Rögtön arra gondoltam, hogy nem fogod ellenőrizni, hány légköri réteg van az exoszféra alatt. Lehet, hogy próféta vagyok.

    Egyébként jelenleg semmi tényszerű nincs, ami klímaváltozásra utalna.
    A savas esőnek semmi köze a tényleges klímaváltozáshoz, és a savas esőnek sokféle formája van.

  • Hóligóst
    2024 augusztus 17
    1:52 de.

    szellemtelenke, figyeld usa főiskolás é s egyetemi fitalaságát ebben a témában, másrészt ez egy akkora ferdítés mint ide Lacháza!

    a környező arab országok akarnak békét és a zsidók kavarják a szart mióta odatelepítette őket a BREXIT 80 éve

    és az első holokauszt amikor a Jézust és 20000 társát feszítették keresztre, mert nem azt a passzátszelet fújták amit a kőfejű buta vezetőik a legnagyobb heródessel az élen, és kiadta az egészet proxiba a hüje rómaiaknak mint ma a hoholok és mások mint Japán, Teutonok, és nyugat európa lecsúszóban lévő selejtes nemzetei, de ez maraggyon a hoholok végső hörgése

    de neked magyarázni, lóval zongorázni, valósággal nem szoktál foglalkozni csak a fantazmagóriáiddal?

    de kurvára unalmas lettél már régen

  • A stílusa megmutatja, hogy milyen emberrel állunk szemben. Amikor valakinek az érvei üres állítások, mindenféle bizonyíték nélkül, és emellett csak halandzsát ír, mindannyian tudjuk, hogy az illető őrült.

  • Ezen a foldon egyetlen formaju gazdasagi rendszer ;letezik, s az mind KAPITALIZMUS, a kivetel persze hogy ki lehet a KAPITALISTA,

    Barki polgar, vagy csak a diktator????????????????????!!!
    !
    A savas-eso megjegyzesere;
    A savas eso a leg-szennyezes eredmenye,mind a CO3 felhok a legkorben ami okozza a fold felmelegedeset.

    A „Science Today”-ben a ma i cikk, hogy Antartica jegmezoinek a melegedese alatal a foldresz, ill. a sziget (antarctica) emelkedik jelentosen.

  • Hóligóst
    2024 augusztus 17
    1:52 de.

    Bucika, állj be a hidegvizes zuhany alá, mert a diliházat is mexüntetted, hogy szabadon flangálhass!

    ha nem lenne undorító és gusztustalan a szöveged akkor csak gonosznak tartanám de így mindezek kombiációja.

    erre varrjál gombot és olvasd el Marx-ot {ne engem, Marx-ot és vitatkozz vele} mert valakit mint engem akit sohasem láttál élőben és még az árnyékomat sem, arra ijeneket ordibálni a hajadat tépve, az műveletlenség és analfabutaság.

    semmi mást nem akarok mindarról a seggségről mondani amit itt ellenem betolsz ide a blogra ami jobb sorsra érdemes.

    hagyd abba eszt a lila tablettát, lehet az segítene?

  • Azx callamkapitalizmus elveihez ragaszkodoknak;

    A „szolgasag”, jobbagysag, ugy mint a proletar-allam-monopol-kapitalizmus mindeg, mindenutt megbukott, mert nem hozott jovedelmet (altalatok profit-nak nevezzve azt). egyszeruen mert a szerencsetlen dolgozoknak (rabszolgak, jobagyak, proletar-melosok-nak nem volt erdeke a termelesben, ill. a munkajukban!!!!

    Ha az valotlan lenne, ma az letezne es kivalloan mukodne barhol.

    De nem mukodott sehol, mert arra lehetetlen volt, az uralkodok (nemesek, diktatorok, poart-titkarok) erdeke nem a termeleo-dolgozok erdeke volt.

    Profit, jovedelem hianyaban minden termelo-dolgozo csak a rabszolga, jobbagy, proletar jogatalan szolga szerepet tolti be.

    A kolcson-osszgek mbefektetese a trasadalom javat szolgalja es nem a befektetot, aki jovedelme eredmeneyet tovabb nyujtja tovabbi befeketeteskere es tovabbi gazdasagi elohaladasokra, s egyben tovabbi eletszinvonal emelkedeset biztositsa.

    Annak atkozasa az elmaradotsag es szegenyseg biztositasa!!!

  • BENDEGUZ
    2024 augusztus 19
    1:06 du.

    grizi:
    It forms a large range of covalently bonded compounds, among which are oxides of nonmetals, such as water (H2O), sulfur dioxide (SO2), and carbon dioxide (CO2); organic compounds such as alcohols, aldehydes, and carboxylic acids; common acids such as sulfuric (H2SO4), carbonic (H2CO3), and nitric (HNO3); and …

    AZAZ ojan hogy CO3 nem létezik, a többi amit írsz egy természetes fojamata a természetnek és nem emberi tevékenység miatt jön létre, a zember semmit sem tud tenni ellene csak nézegetheti
    az az 1% amit javítani tudna saját életén az meg drága a befektetőidnek azaz nincs elég profittyuk tehát még hozzá is tesznek egy vulkánkitöréshez

    erre varrjál gombot

  • Ródeo11

    Azt mondod, ez a blog jobb sorsra érdemes? Ez igaz, de ugyanakkor te vagy az, aki leviszi az átlagot. Milyen gombot fogsz erre varrni?

    Bendegúz szeret olyan kijelentéseket tenni, amelyek könnyen megcáfolhatók. Néha az az érzésem, hogy ezt azért teszi, hogy kommenteket generáljon ezen a blogon.

  • rodeo;

    A vulcanik legszennyezesek ideje az u.n. „eocen” korban tortent, manapsag csupan az emberi tevekenysegek alatal az ipari-forradalom kezdetetol.

    Mennyi CO2-t jutattsz a vilagurbe minden egyes ki-legzeseddel?

  • BENDEGUZ
    2024 augusztus 22
    2:53 du.

    grizi te Deo ex Machia mexüntetted a vulkánokat?

    te ugyanojan aljas szarkeverő vagy mint az ENSZ főtitkárja és WHO főtitkárja a Gebe Jézus

  • BENDEGUZ
    2024 augusztus 22
    2:53 du.
    rodeo;

    A vulcanik legszennyezesek ideje az u.n. „eocen” korban tortent, manapsag csupan az emberi tevekenysegek alatal az ipari-forradalom kezdetetol.

    Mennyi CO2-t jutattsz a vilagurbe minden egyes ki-legzeseddel?

    a tudomány mai állása szerint bizonyított tény, hogy a Föld növényzete CO2 nélkül nem létezne
    a CO az egy gyúlékony veszéjes robbanó anyag és halálos méreg, ugyanúgy, mint a H2SO4, bár ezutóbbit az ipar használja!

    {az O3 az nagyon egészséges és ebben az amazóniai esőerdők nagyon jó termelők többek között, de az amazóniai esőerdők a Szahara homokjából táplálkoznak, mert az állandó széljárás oda rakja le és ezzel be is bizonyíttya hogy a Szahara homokja tele van az élethez szüxéges tápanyagokkal csak a szüxéges víz sűjjedt el méjen alája amit ki lehetne onnan emelni és virágzó Édenkertet varázsolni belőle amiben kedves honfitársaid megakadájozták Mohammar Kadhafit, bombazáporral mert másra nem is képesek}

    ha mértékkel fogyasztyuk

    de neked magyarázni mint galambbal sakkozni