Budapest Pride 2012 – Hazafelé ránk rontottak a nácik

2012 július 10 7:06 de.49 hozzászólás

Csodálatos nap volt, de a legvégét valaki, valamiért megint nagyon durván elrontotta!

Végül nem jutottunk el a Kossuth térig (az eredeti végállomás helyszínére), mert Zagyva Gyulával (jobbikos, országgyűlési képviselő) az élen ellentüntetők csaptak össze a rendőrökkel. Így a menet utolsó állomása az Alkotmány utca volt.

Tehát az Alkotmány utcáról bocsátottak bennünket haza. Ahogy a kordont elhagytuk, lesből támadó nácik nagy csoportjába futottunk bele. Az orvból támadó derék „mélymagyarjaink” nem voltak egyenruhában, zászlót sem lobogtattak, a legkisebb feltűnést sem keltettek. Egyetlen közös vonásuk az volt, hogy tetőtől-talpig fekete öltözéket viseltek és felettébb harcias kedvükben voltak. A Bajcsy Zsilinszky úton egy felállványozott háznál lapultak meg, onnan várták be a Prideról érkező tömeget. A javasolt távozási útvonalat (Alkotmány utca – Nyugati tér) egyetlen rendőr nem biztosította. Ugyanakkor a rasszisták elég nagy létszámban meglepetésszerűen felütötték a fejüket, és ahogy odaért a Prideról érkező első tömeghullám, szinte mindenkit egyesével letámadtak, és mindenkihez volt egy-két keresetlen szavuk!

Úgy gondolom, hogy nem kell idéznem azokat a becsmérlő szavakat, amiket a fejünkhöz vágtak – szitkozódtak, de fizikai tettlegességbe is belementek – össze-vissza hadonásztak. Leírhatatlanul becsmérelő szavakat ordibáltak közvetlenül az arcunkba. Én magam is kaptam belőle rendesen, de a társamat, akinek kipa volt a fején, szabályosan többször meglökték, egy ízben meg is rúgták.

Mindeközben arra lettem figyelmes, hogy mögöttem egy 6 éves körüli kisgyermeket biciklin toló hölgy nagyon hangosan rendőrért kezd kiáltozni, de persze továbbra sem volt egyetlen biztosító rendőr sem a környéken. Kidurrantották a gyerek színes luftballonjait, lerángatták a hölgy táskáját a bicikliről (miközben a gyerek a biciklin ült), az arca előtt hadonászva tapsoltak, nem merték megütni, de talán azt is megtették volna, ha kétségbeesetten nem kezd el nagyon hangosan rendőrért kiabálni. Ezután a hangzavarra felfigyelve két közlekedési rendőr kezdett felénk szaladni a körút irányából. A közlekedési rendőrök először kedvesen kérlelni kezdték a nácikat, hogy hagyják el a helyszínt, de erre még inkább agresszívak lettek, és szabályosan leordították a két akcióba lépő rendőr fejét is! Az intézkedő rendőrök szinte megszeppenve azzal kezdtek el védekezni, hogy ők csak közlekedési rendőrök, és csupán a kötelességüket végzik: vagyis kénytelenek figyelmeztetni a rendzavarókat, hogy hagyják el a helyszínt, és ne inzultálják a Prideról távozó embereket, de ha lehetséges ezért ne rájuk haragudjanak meg!!! Percek teltek el, amire oda érkeztek a menetet biztosító rendőrök és a kommandósok, akik rövid időn belül feloszlatták a támadók csapatát, de addigra simán véresre verhettek volna több tucat embert. Tényleg csak kevesen múlott, hogy nem szabadult el a pokol!

Végig, az egész menet alatt tökéletes biztonságban voltunk, még civil ruhás rendőrük is vigyázták a rendet közöttük, akik tökéletesen urai voltak a helyzetnek. Kizárólag a Deák téren tűnt fel piros-fehér csíkos árpád sávos zászlós neonáci tömeg, de a hangjuk nem ért el hozzánk. Végig biztonságban voltunk, de érthetetlen, és súlyos, megbocsáthatatlan felelőtlenség, hogy a kordon után rögtön vége szakadt a biztosításnak. A kötelezően kijelölt távozási útvonalat vajon miért nem biztosították be?

Valamitől ezt tavaly is elmulasztották! Úgy gondolom, hogy okos ember nem botlik kétszer ugyanabba a kőbe, ezért joggal feltételezem, hogy tudatosság van mögötte.

Garai-Édler Eszter

Fotó: Róna Róbert

49 hozzászólás

  • hat ez a Garai-Edler Eszter rendkivul naiv ! a szoveget olvasva bizony az! ez a holgy tenyleg elhiszi, hogy ezekkel a fasiszta, naci, antiszemita magyarokkal kesztyus kezzel lehet banni? ezek ha tehetnek megolnenek minden zsidot kivetel nelkul! A zsidoellenesseguk, a zsidogyuloletuk merteke hatartalan! a magyarok gonoszsaga es zsidoellenessege mindig is rosszabb volt minden mas nemzetenel! A Veszkorszakban ibereltek a nemeteket is! a zsidogyuloletuk eredmenye 600.000 testverunk halala volt!

  • Ez az egész cirkuszegy prvokáció volt a nagy többségben ,más felfogású társadalommal szemben.Miért ez a magamutogatás ami ingerli a társadalomépitő,gyarapító embereket.Nem jobb a békesség,ezt a sajnálatos állapotot kezeljék diszkréten és akkor mindezek elkerülhetőek.Ezt a nyilvános „bemutatkozást” sosem fogják preferálni a nagy töbségébében családcentrikus elvet vallók és efogadók.Nemtudom miért kellet az amerikai nagykövetasszonynak ebben résztvenni,ez növeli a szimpátiát Amerika mellett??

  • Ezzea „náci” címkézéssel mit akarnak elérni?

  • Kis buta a nép az Isten adta nép taszította le a trónjáról azt a bizonyos liberális zavaros demokráciának mondott valamit !!!!!

  • Meg lehetne ezt a cikket kapni angolul? Koszonom

  • Garai-Édler Eszter

    Marianna igyekszem angolra fordítani, a napokban küldöm. Üdv., Eszter

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Nem, tisztelt Ernő Földes úr, a „nagy többségű, más felfogású” társadalom megértéssel kezeli a másságot – amint azt rendszeresen olvashatja az Ön által képviselt másságot is. A katolikus körmenet, egy-egy olyan, a nyilvánosság előtt zajló esemény, melyek nem irányulnak embertársaink ellen – mint pl. a „Budapest Pride 2012” – a civilizált modern társadalmakban nem okoznak gondot.
    A „Budapest Pride 2012” résztvevői és szimpatizánsai nem támadtak meg senkit, nem provokáltak, rendezvényüknek nem volt politikai éle – ellentétben azokkal, akik a legalpáribb módon kifejezve véleményüket, a fizikai bántalmazástól sem riadtak volna vissza, ha ebben nem akadályozták volna meg őket a rendfenntartó erők.
    Amint azt tapasztalhatta vagy a hírekben olvashatta: 200-300 főnyi (az Ön szóhasználatában „nagy többségű”) provokátor ellentüntetett mindösszesen… és mert nem engedték őket közelebb a felvonulókhoz, jobb híján a pórázon, szájkosárral tartott rendőrkutyát rúgta fejbe az egyik magából kivetkőzött „igaz magyar”.

  • Féniász László

    Nem Kisebbségről vagy többségről van szó. Magyarország aláírt egy nemzetközi szerződést 1947 ben Párizsban abba az alább idézett fejezet szerepel és ezt mind Kanada mind a többi Szövetséges (a Demokráciát védő hatalom) kényszerítette ki a vesztes fasiszta Magyarországtól. Ezért a nácizás és a félelem az emberekben, hogy itthon az ordas eszmék megint szárnyalnak és a hazai politikai etilt nem szólal meg nem tesz semmit. Ma itthon az iskolás gyerekeket bilincsbe verve akarják kiérni de az újnácikkal szemben semmi nemű fellépés nincs habár magyar és nemzetközi törvények köteleznék a hatalom végrehajtó ágait erre. és a Békeszerződésből egy kis idézet:1947. évi XVIII. törvény
    a Párisban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerződés becikkelyezése tárgyában

    II. RÉSZ
    Politikai rendelkezések
    I. Cím
    2. Cikk
    1. Magyarország minden szükséges intézkedést megtesz aziránt, hogy a magyar fennhatóság alá tartozó minden személynek biztosítsa faji, nemi, nyelvi vagy vallási különbség nélkül az emberi jogok és az alapvető szabadságok élvezetét, ideértve a véleménynyilvánítás, a sajtó és közzététel, a vallásgyakorlat, a politikai véleménynyilvánítás és a nyilvános gyülekezés szabadságát.
    2. Magyarország továbbá kötelezi magát arra, hogy a Magyarországban életben lévő jogszabályok sem tartalmukban, sem alkalmazásuk során a magyar állampolgárságú személyek között azoknak faja, neme, nyelve vagy vallása alapján nem fognak különbséget tenni, sem semmiféle megkülönböztetést maguk után vonni, akár az érdekelteknek személye, javai, üzleti tevékenysége, foglalkozásbeli vagy pénzügyi érdekei,
    4. Cikk
    Magyarország, amely a Fegyverszüneti Egyezmény értelmében intézkedett magyar területen minden fasiszta jellegű politikai, katonai avagy katonai színezetű szervezetnek, valamint minden olyan szervezetnek feloszlatása iránt, amely az Egyesült Nemzetekkel szemben ellenséges propagandát, ideértve a revizionista propagandát, fejt ki, a jövőben nem engedi meg olyan e fajta szervezeteknek fennállását és működését, amelyeknek célja az, hogy megfossza a népet demokratikus jogaitól.

  • Tisztelt Bak úr, szeretném megérteni, hogy honnan ered az Ön mélységes ismerethiánya…. nem sikerült! A Pride a világon mindenütt egy nyilvánvalóan jogilag negatívan megkülönböztetett „kisebbség” tüntetése. A „többségi” társadalom elvárja, hogy a melegek adózzanak és részt vegyenek a szolidáris szisztémában, ellenben viszont nem hajlandó a jogegyenlöséget biztosítani. Ez ellen mindenkinek joga van tüntetni…a melegek ezt hagyományosan nem macskaködobálással, vagy rendörkocsigyujtogatással teszik, hanem egy vidám „parádéval”. Ès ehez joguk van! Diszkrétebb fellépés elvárása is jogos lenne, ha a jogalkotó diszkréten megszüntetné ezt a diszkriminációt… igaz, akkor lehet, hogy a többségi társadalom is inkább beállna és bulizna egyet a melegekkel, mint ahogy ezt nyugateurópában egyes alig 100ezres városokban is teszik, a fövárosokról nem is beszélve… így Canadában is 😉

  • Tüske Zsófia

    Kedves Tamás, azért bennem már felmerült az, hogyhogy meg tudnak nálunk tartani egy katolikus körmenetet a tömeges pedofil botrányok ismeretében anélkül, hogy a jobbikosok ott hőzöngenének? vagy az a fajta szexuális deviancia, amit titokban, gyanútlan gyerekeken végeznek, az nem elítélendő?

  • Tüske Zsófia

    Földes Ernő, nyolcvan fölött lehetőleg ne ítélkezzen szexuális kérdésekben. Ami a maga aktív korában elítélendő volt, az később már a legkevésbé sem, és az mégsem mérvadó, hogy valaki előrehaladott korban, amikor már a szexuális praxisa a régmúlté, mit engedne meg az ágyban a fiataloknak. A homoszexualitás mindig is létezett, csak a maga generációja még a büntető törvénykönyvben látta ennek a megoldását.

  • Szemenyei, a rendőrkutyák emberek ellen vannak kiképezve, mit kerestek ott ? Milyen bűnözők ellen vitték oda a kutyáikat ? Jogos volt a reagálás ! Láttam a videót amelyen a rendőr ugratta a kutyát a fiatalemberre aki hirtelen önvédelmi reakcióból rúgott. Azt, hogy sajnáljuk a kutyát, mert nem tehet róla mivel erre képezték ki az egy tény.

  • Puchert János

    Zsófi dicsérem a humorodat

  • Aszongya ez a Földagyú hogy ” Társadalomépítő többség ”
    Miről beszél ez ??
    A mai Magyarsztánban épp ezekben a hónapokban rombolják le a társadalmat !!
    Már mindenki gyűlöl mindenkit !!!
    Pár év még és a magyarnyikok bicskával mennek egymásnak a nyílt uccán egy-egy jobb ruhadarabért vagy mobilért !
    Idióta földgyalu..

  • Juteszembe…Te jávormaris : Maga is a Pleádokról származott ide szűznemzéssel ?

  • javorszky

    aki csak kutyaval mer eroskodni az egy fereg, ez a tefajtad!

  • Geyza, a Plejádokról azt üzenik, hogy a napszúrásod ellen nem tüzes vizet kell inni, hanem hideg vizes borogatást kell tenni a fejedre !
    Még üzenik, hogy -„Sokkal könnyebb változtatni azon amit te teszel, mint azon, amit más tesz.”

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    JÁVORSZKY: De a nácikat sem hívta oda senki!… – erről se feledkezzen el! Azok eleve, ahogy szokták, balhézni mentek.
    A szerencsétlen „utcai harcos” (a náci csőcselék egyike) csupán csak arról feledkezett el, hogy jogilag a bűnözők ellen kiképzett rendőrkutya megtámadása is hatóság elleni bűncselekménynek számít. Aki képtelen gondolkozni, az ne politizáljon… de, amint azt már említettem: ezek az emberszabású lények nem is politikai okokból vonulnak az utcára.
    A Jobbik pedig ismét szerzett magának néhány ezer – felejteni nem tudó – ellenséget, a kutyabarátokat.

  • Szemenyei-Kiss Tamás úr nem a 2-3 száz főnyi tüntetöre értettem a többséget,hanem halgatag vagy „undoródó”kra.Magam nemvagyok köztük,hisz ismertem inteligens zeneileg is nagyműveltségű embereket akik”oda” tartoztak és remek társasági emberek.De nem voltak magamutogatók. Elismertem másságukat,tisztában volt ki-ki maga mivoltával és kész.Minek ez a primitív ingerlés azok irányába akik ezt drasztikusan ítélik meg. Azt, hogy én mit tudok vagy nemarról,hogy a fiatalok mit csinálnak ma az ágyban: ugyanazt amit mi, mikor fiatalok voltunk.Ezt csak jobban tudom mint aki engem itt kioktatni akar,nős ember lévén 8 unokával,talán jöhetne hozzám különórára (Tüske Zsófia,van férje?9

  • SZEMENYEI : A JOBBIK NEM SZERVEZETT ELLENTÜNTETÉST ! MAGA EZT JÓL TUDJA !

    Maga folyamatosan dezinformálja minden téren az olvasóknak – szerencsére- szűk körét. (ezért fizetik)
    A rendőrök a kutyáikkal provokálták a polgárokat akik nemtetszésüket fejezték ki teljes joggal.
    A provokatív rendőrök nem kevésbé felelősek azért, hogy merészelték aljas módon és jogtalanul kutyáikat a magyar polgárok közé vinni, amiért felelni fognak ! Mert tudatosan provokálták a kutyákkal és azok ugratásával az ellentüntetőket.
    Köztudott, hogy az ember ellen kiképzett rendőrkutya ha szájkosár is van rajta mégis milyen veszélyes tud lenni, nagyon erőset tudnak ütni a fejükkel…
    Maga egyetlen mondatot sem képes leírni a magyar polgárokhoz viszonyítva sértegetés és rágalmazás nélkül, minden sorában náci, csőcselék, emberszabású lények, fasiszták, neonácik …stb. kifejezéseket használ, ami a maga szellemi képességeinek leépüléséről tanúskodik .

  • ERNŐ FÖLDES , BRAVÓ ! ! !
    ADJON ISTEN SZEBB JÖVŐT !

  • Az annyukat azoknak a szemét kutyás rendöröknek, akik csak úgy provokálják, feleslegesen a népeket! Bár amit én láttam, az igencsak forditva történt, mert úgy a rendörök, mint a kutyájuk csak álltak és türelmesen hallgatták ez eszementek ordibálását. Mariska, te pedig ne légy olyan érzékeny. Vagy ha igen, vigyél magaddal hasonló helyekre több zsepit. Tudom, hogy ez egy nehéz dolog megállni, hogy egyesek nekiugorhanak a kutyás rendörnek. Szegény behergelt csikos gyilkosok…..

  • a kutya helyeben ketteharaptam volna a gigajat annak a fasiszta szemetnek! a rendort meg buntetnem, mert nem vedte meg a kutyajat vagy mert nem hagyta vedekezni…probalna meg itt kanadaban valaki belerugni a rendorkutyaba….mar ramentek volna a sokkoloval es nem elne…csendben elkapalnak es mindenki elfelejtene…

  • libás, ha téged” csendben elkapnának”, még a kutya sem keresne…
    he he he….

  • javorszky

    en szeretem az allatokat, csak a hozzadhasonlo fasiszta szemeteket ruhellem, visszaallitatnam a kozteri akasztast, csak a kedvetekert!

  • Tüske Zsófia

    Földes Ernő, nekem is vannak lányaim, unokáim, de szexuális téren leckét venni – ha már – nem magától szándékozom. akit irritál a melegfelvonulás, ne menjen nézni azt.

  • Az annyukat azoknak a szemét kutyás rendöröknek, akik csak úgy provokálják, feleslegesen a népeket! Bár amit én láttam, az igencsak forditva történt, mert úgy a rendörök, mint a kutyájuk csak álltak és türelmesen hallgatták ez eszementek ordibálását. Mariska, te pedig ne légy olyan érzékeny. Vagy ha igen, vigyél magaddal hasonló helyekre több zsepit. Tudom, hogy ez egy nehéz dolog megállni, hogy egyesek nekiugorhanak a kutyás rendörnek. Szegény behergelt csikos gyilkosok…..

    Szerző: kopacsi | Július 12, 2012, 3:11 du.Kopácsi!Valamikor még volt becsülete a rendőrnek,csak akkor még úgy hívták őket hogy csendőr,válogatott katonák közül kerültek ki!!!Láttam én is hogy mi történt,a rendőrök provokáltak a kiképzett kutyáikkal, („tömeg” oszlatás)egy hülye gyerek belerúgott a kutyába ,a másik hülye akkorát sújtott mellé hogy ihaj,remélem már nincs állományban!!!Író létedre több figyelmet a helyesírási hibákra,szegény behergelt írók!

  • Több figyelmet!!!Ez az aberrált állat kimeríti a jó ízlés fogalmát!!!!!!! javorszky

    en szeretem az allatokat, csak a hozzadhasonlo fasiszta szemeteket ruhellem, visszaallitatnam a kozteri akasztast, csak a kedvetekert!

    Szerző: Libas Misi | Július 13, 2012, 11:17 de.

  • libas misi, julius 13.2002.11:17 DE. Küldjem át ide az általad írt gyűlölettel teli összes hozzászólásodat ? Csak, hogy jobban felfogd a liba agyaddal, ki kettőnk közül a FASISZTA , te tökfej !
    Rajtad akasztani már nincs mit, te már régen HULLA vagy és egy nagy NULLA !

  • Te Cuppy.
    Mivan veled ?
    Nagyon kiabálsz itten.
    Csak nem le vagy kissé frusztrálódva mert nem vonulhattál fel nézeteid miatt ?
    Nyugi.
    A legendás náci SA és ” dicső ” parancsnokuk , bizonyos Rőhm is mind egyszálig ” más ” voltak .
    A Hosszú Kések éjszakáján nem emiatt irtotta ki őket az SS , hanem csak egyszerű hatalmi harc volt a dolog miatt.
    Szaal nyugi te kis frusztrálódott… 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  • Most olvasom….Te is fiam Földgyalu ?
    Höhöh höhö

  • Nyálas Nyilas Maris
    Osztán honnan tuggya azt maga hogy hányan olvassák ezt a lapot ?
    ( Bár maga föld-sötét írásaival mindent megtesz hogy fogyjon a látogatók száma , de szerintem maga azért ahhoz kevés , mint árvalányhajban a C vitamin !)

  • Javorszky egy kozonseges hazudodzo. Tovabbmegyek: a Dorosici tifuszos betegek legeppuskazasarol irt beszamolora a valasza az volt, hogy derek honvedeink kenytelenek voltak igy megallitani a betgseg terjedeset.
    Ez Javorszky nagyasszony moralja, erkolcsi erzeke.
    Most a kutya ugyben ferdit, mondvan, hogy a rendor ra akarta uszitani a kutyat, s Nemzetunk hos kutya rugdaloja csak vedekezett. A videon vilagosan lathato volt a szajkosaras, porazon szorosan tartott kutya allt a sorban a kezelojevel es csak akkor probalt vedekezni mikor az acsarkodo nyilas fejbe rugta.
    A mar szamtalanszor megkerdojelezett magyar „hosiesseg” peldaja volt a kutyarugdosas jelenet.
    Mindig a gyengebbet, a vedekezni keptelent bantalmazni, egyre ketten/harman rarontani, haborukban nyargalni visszafele, hogy majd a Duna partjan, akar Ujvideken, akar Budapesten hajtsanak vegre bator es „hosies” lovoldozeseket azokra akik nem tudnak visszaloni.
    Ilyen a hos magyar bunko (lasd a zagyavagyu kepviselo), igy vannak a genjeik betaplalva.

  • Csaszi, látom nagy öröme telik abban, hogy kiforgatja írásaim értelmét és olyat állít amit nem is írtam. Ne zavartassa magát, továbbra is hazudozhat, mivel aljasságaik a moderátor védelme alatt áll, ezért bármit írhatnak ellenben velem.Csak így tovább fasiszta provokátorok, köcsög demokraták ! Mutassátok meg a világnak mi az igazi „demokrácia”!

  • Éljen Putyin ! Aki egy könnyed kézmozdulattal és csupán, csak 100 évre betiltotta a provokatív felvonulást !
    És a világ egyszerre elnémult. Még visszhang se hallatszik.

  • csaszi, te szerencsétlen gyűlölködő senkiházi ! ! Ki vagy te, hogy megkérdőjelezd morálomat, erkölcsi érzékemet ?

  • Még eljön az az idő amikor a kutyákat ellenetek fogják ugratni és a rendőrök ellenetek fognak fellépni! Ne siettessétek az eseményeket oly türelmetlenül!

  • Te Cuppy.
    Mivan veled ?
    Nagyon kiabálsz itten.
    Csak nem le vagy kissé frusztrálódva mert nem vonulhattál fel nézeteid miatt ?
    Nyugi.
    A legendás náci SA és ” dicső ” parancsnokuk , bizonyos Rőhm is mind egyszálig ” más ” voltak .
    A Hosszú Kések éjszakáján nem emiatt irtotta ki őket az SS , hanem csak egyszerű hatalmi harc volt a dolog miatt.
    Szaal nyugi te kis frusztrálódott… 😀 😀 😀 😀 😀 😀

    Szerző: Geyza | Július 14, 2012, 9:01 de. Na még egyszer,hátha nem olvastad cuki fiú!Csini voltál a rózsaszín tüllszoknyában.A német hadseregben 150000 ezer zsidó szolgált,köztük sokan magas beosztásban,hogy „mind egyszálig ” más ” voltak” azt meg te írtad te kis cukimuki.:):):)

  • Javorszky Marianak:
    Maria, maganak mar habzik szaja, kedves.
    Maga olyba tunik nekem mint a hirneves Fedak Sari volt abben a regij ramaty magyar politikaban melyben Fedak Sari muveszno az 1930-40-es evek „dalos pacsirtaja” nomeg „a Nemzet Csaloganya” neven volt tiszteletben tarva.
    De Kegyedre inkabb a Nemzet Csalodasa, mint csaloganya az illendo jelzo ebben a jelenlegi ramaty magyar politikaban, melynek Kegyed lathatoan odaadobb hive mint Fedak volt a reginek.
    Pedig o ult is a haboru utan vagy 5 evet viselt dolgaiert.
    Fogjon egy kicsit vissza. En megirtam, hogy miert tettem pellengere moraljat, erkolcsi erzeket, amit fentebb szamon ker tolem.

  • Nyálas Nyilas Maris :
    Most mivan ?? Nem tetszik valami ? Netán savanyú a szőlő ? Húzzál innen végre el akkor a francba. Legalább nyugtunk lesz ocsmány hazudozásaidtól.

  • hehehehe valóban.
    Hogy lehetne megkérdőjelezni valakinek az erkölcsi morálját , mikor nincs is olyanja az illetőnek.
    ( Merthogy Nyálas Nyilas Maris morál nélküli erkölcstelen hazudozó , az kérem ténykérdés. )

  • Marcsa, a te szavaidat nem kell kiforgatni. Az pont olyan aljas, aminek szántad is.

  • CUPIDÓ, ez nagyon jó ! ha…ha…ha…ha.. rózsaszínű tüllszoknya a Geyzán, meg az a sok kis cukimuki…megszakadok a nevetéstól !

  • Cuppy:
    Magácska összetévesztett valakivel.
    ( Most nem értem a dolgot teljesen : Kivel volt maga együtt katona ? 1500 katona-partenere volt ? Német katona volt a ” más ” hadosztályban ? )
    Világosítson már fel mit akart mondani !

    Nyálas Nyilas Maris :
    Röhögj csak mig meg nem szakadsz. Azt azért tudnod kell : A műröhögés -ellentétben a szívbőljövővel, ami egésséges dolog – roppant káros a szervezetre. Úgyhogy vigyázz….még megszakadsz hál’istennek .

  • CUPIDÓ, ez nagyon jó ! ha…ha…ha…ha.. rózsaszínű tüllszoknya a Geyzán, meg az a sok kis cukimuki…megszakadok a nevetéstól !

    Szerző: Jávorszky Mária | Július 16, 2012, 6:26 du. Szereti ha középpontban van,majd én gondoskodok róla.

  • Marcsa, a te szavaidat nem kell kiforgatni. Az pont olyan aljas, aminek szántad is.

    Szerző: kopacsi | Július 15, 2012, 6:26 du. Rakjál már fel valami normális képet, mert mikor meglátlak nekem is kilendül a jobb kezem,most is majdnem levertem a monitort.

  • Sajnos a jobbik,a gárda,a szélsősség mindig jelen van!Nem értem hogy a mai kormányzat miért hagyja.Egyébként én értem hogy miért!

  • Szerző: Kovács Éva | július 18, 2012, 1:40 du.

    Évike kedves, akkor most érted vagy nem? 🙂 Olyan bizonytalan vagy:)

  • „Végig biztonságban voltunk, de érthetetlen, és súlyos, megbocsáthatatlan felelőtlenség, hogy a kordon után rögtön vége szakadt a biztosításnak. A kötelezően kijelölt távozási útvonalat vajon miért nem biztosították be?

    Valamitől ezt tavaly is elmulasztották! Úgy gondolom, hogy okos ember nem botlik kétszer ugyanabba a kőbe, ezért joggal feltételezem, hogy tudatosság van mögötte.” by Esztike

    Szerintem is felháborító, hogy nem kísértek minden résztvevőt egészen a lakása ajtajáig közpénzből.
    Nevetséges ez az egész műfelháborodás, Esztike. Ugye érzed?