Nem létező kanadai Omega koncertre árul jegyeket a KMOSZ alelnöke

2014 február 15 1:45 du.81 hozzászólás

A Kanadai Magyarok Országos Szövetségének alelnöke egy, a Niagara kanadai oldalára beígért, de valójában nem létező Omega koncertre, illetve egy hétvégi „magyar világtalálkozóra” árul belépőket 190 dollárért — jegyzi a Blikk nevű magyarországi lap. A  fejenként több mint 39 ezer forintba kerülő jegyekből nem tudni, hogy eddig mennyit adtak el a Magyar Világtalálkozó honlapján, de egy biztos lehet: nagy csalódást okozhat a látogatók köreiben amikor kiderül, hogy Komáromi Zoltán KMOSZ-alelnök a Blikk információi szerint semmilyen szerződést sem között az Omegával az auguszt 22-24 között állítólag Kanadában, a Világtalálkozón megrendezésre kerülő koncertre.

A Kanadai Magyar Hírlap elsőként számolt be arról, hogy az Omega koncertre egy lényegében jobboldali politikai rendezvény keretein belül kerülne sor. A szerződés nélkül történő jegyárusításon kívül ez is kiverte a biztosítékot az Omegánál. „Az Omega egy kulturális misszió, amely nem adja nevét és zenéjét politikai színezetű összejövetelhez”–jelezte a Blikknek Trunkos András, az Omega menedzsere.

A jobboldali magyar Világtalálkozó fejléce.

A jobboldali magyar Világtalálkozó fejléce.

Mint, ahogy korábban a KMH-ban jeleztük: az Omega mellett dr. Papp Lajos szélsőjobboldali kötődésű szívsebész és szívchakrás specialista is előadott volna a Niagarán. A résztvevők „gyógyítására” pedig ősmagyar sátrakban került volna sor.

„Szerződéstervezetet sem küldtek, ezért is tartjuk aggályosnak, hogy a Magyar Világtalálkozó honlapján már tényként tették közzé az Omega koncertjét”–mondta Trunkos.

Benkő László, az Omega vezetője ennél erősebben fogalmazott. „A teljes zenekar méltatlannak érzi a kialakult helyzetet”–mondta a Kossuth díjas zenész. „Mi csak olyan rendezvényen játsszuk el a dalainkat, amelynek semmilyen politikai színezete nincsen, és tessék, már benne is vagyunk a kabátlopási ügyben”–tette hozzá.

Komáromi Zoltán a Fidesz-közeli KMOSZ elnökségének tagja. Kitchenerben lakik és dél-nyugat Ontario magyarságát hivatott képviselni a szervezetben. A KMOSZ honlapján található leírás szerint, Komáromi: „multimédia és kommunikációs vállalkozó, a 90-es években a Kitcheneri Körzeti Kábeltévé Magyar Magazin c. műsorának szerkesztője és producere, a Cambridge-i Kossuth Ház volt vezetőségi tagja, a brantfordi Petőfi Magyar Egyesület volt ügyvezetője, a Tisza Kanadai Magyar Egyesület elnöke.”

Még nem tudni, hogy a KMOSZ, és/vagy a Világtalálkozó szervezői hogyan kárpótolják azokat, akik már esetleg többszáz dollárért jegyeket váltottak a nem létező koncertre.

81 hozzászólás

  • Ne „szisszenj minden kis szilánkhoz”!
    Mi az a 190 dollár.Rovás írásos fejlécű meghívóért fizethették volna a sokszorosát is. Különös tekintettel arra,hogy a plébános doktor úrnak is élni kell valamiből.Hagy melengesse az amúgy is nagy-magyar hazaffffyyyyy-szíveket az emigráció poklában.

  • Én nem aggódom.

    Szélsőjobbos rendezvény? Nagy pofáraesés? Sajátjaik átverése?

    Másnapi Illésre is kéne árulják a jegyeket. Bródi egy egészestés extrakoncerttel fogja kiegészíteni, ahol a meghívott előadó Zorán lesz. Vagy mégsem?

    A kamujegyárusításért (csalásért) mennyi börtön jár?

    Ennél nagyobb ön és szélsőjobbos lejáratást mi sem tudtunk volna. És mennyi pénzünkbe került volna már csak a törekvésünk is!

    Orbánék is kéne áruljanak az április 4-i fidesz kampányzáró omegakoncertra 10.000,-ért!

  • e-migráns: semennyi. nem csalás. betudják kis értékre elkövetett szabálysértésnek, és annyi. már, ha egyáltalán valaki eljárást indíttat – amit kétlek.
    a TEK minden esetre tegnap már volt bejáráson a MÜPA-ban. a rendezvénynaptárból semmi extrát nem olvastam ki, tehát ez az illés-omega dolog még bejöhet. káel úr közismerten fidesz csicskás.

  • Jó , akkor visszavonom az Együttessel kapcsolatos korábbi gúnyos bejegyzésemet.
    De sajnos manapság , amikor vérszerinti testvérek esnek egymásnak majdemhogy késsel , oly könnyű csak a rosszat feltételezni.
    EZT tette a magyarsággal Mákgubó !

  • más: ez csak az alelnök volt. vajha, mire képes az elnök?
    még másabb: ugyan, mennyi kanadai magyar tudja olvasni a rovásírást – mert hát, az olyan kurvára fontos jelentéshordozó a világ magyarjainak!
    nomeg, hány világmagyarja engedheti meg magának, hogy mondjuk ausztráliából, vagy újzélandról oda utazzon?
    magyar világtalálkozó, ugyan, kérem!

  • ez érdekes, hisz a KMOSZ azért jött létre, többek között hogy:

    „Célja az eddig eddig szinte szigetekként működő magyar központok olyan élő hálózatának létrehozása, amely keretében a kanadai magyar szervezetek közös céljai együttes erőfeszítéssel lelhetnek megvalósításra.”

    És megint itt a káosz.

    Nem gyözöm mondani hogy a KMOSZ egy teljesen feleseleges gitt egylet.

  • Christopher Adam

    „mennyi kanadai magyar tudja olvasni a rovásírást – mert hát, az olyan kurvára fontos jelentéshordozó a világ magyarjainak!” – Ille István.

    Hát nem tudom, hogy azt mennyien olvassák, DE: pár éve amikor Pesten jártam, egy étteremben vártam a vacsorára és hallottam, hogy mellettem két kanadai magyar nő elbeszélget a vendéglő nagymagyar tulajdonosával. Mesélte a két középkorú kanadai magyar hölgy, hogy bár a fiatal kanadai magyarok az ő közösségükben beszélni egy árva szót sem tudnak magyarul, a jurtaépítést azért megtanulták, az nagyon megy. Tehát ha a fiatal kanadai magyarok netán egyszer Pesten járnak, a Blaha aluljárójában nem tudják majd feltölteni Telenoros mobiljukat, de ha véletlen jurtát kéne építeni, azzal nem lenne gondjuk.

  • Ch.A.: jurtát. mi is kell hozzá? némi faanyag – leginkább favázilag, kellő módon meghajlítva, ilyesmi minden fatelepen kapható, direkt erre vannak felkészülve – meg nemez. ez már egy kicsit problémásabb, mert a parktikerben csak valami hasonló padlószőnyeg kapható, de az átereszti a vizet. igaz, műfű a jurta elé, na, az van,
    csak hát, a jurtával azért lenne egy kis gond: a kéményseprő vállalat nem adná meg a használatba vételi engedélyt 😀

  • Aha…hát megjurhatják a kurtát…hehehehehe

  • Én , ha egysuer netán elhagyom a hazámat , akkor abban az országban akarnék állampolgár lenni amit kinéznék magamnak új hazának.
    És nem valamiféle mindent lefitymáló kívülállóként tengődni ottan.
    A hatvanas években , amikor még éltek az USA béli rokonaim , egy nagybátyám hihetetlen nehézségek árán útlevelet kapott az USA.-ba .
    Mikor visszajött , elmesélte hogy a kint élő rokonság sokat panaszkodik mert ottan nem fogadják be őket az amerikaiak.
    Kisgyerek fejjel ezen nagyon elcsodálkoztam , mert minden korabeli agymosás ellenére azt jól tudtam hogy Amerikában mindenféle náció él. Akkor vajon miért pont a nyilasok elől oda menekült magyarokat ne fogadnák be ?
    Azóta rájöttem : Mert nem voltak képesek tudomásul venni hogy már nem magyarok hanem magyar származású amerikaiak. ÉS járkált bennük fel-alá a világfájdalom.
    Akár haza is jöhettek volna ! A Rákosi-érába.

  • Kiderült,hogy valami félreértés lehetett a dologban a koncerttel kapcsolatban(erről egy régebbi cikk is megjelent itt)ugyanis az Omegával nem kötöttek szerződést,a mai újságban megjelent,hogy a menedzserük sem tudott róla.
    Természetesen a kinti szervezőknek vissza kell adniuk a megrendelt jegyek árát,ha tényleg elmarad a koncert.
    Ezzel együtt nem kellett volna az előző cikkben „lekezelni”
    sokak által ócsárolni az együttest,csak azért mert esetleg
    egy jobbikos rendezvény is lett volna a helyszínen,meg Papp
    Lajost sem, aki bizony elismert szívsebész,ami meg az Omegát illeti mellőzve a politikát,a művészetükkel és a tehetségükkel arattak eddig is sikert,mint az előző cikkben „ellenpéldaként” Presser Gábor is aki előzőleg az együttes tagja volt(majd kivált) és az ő tehetségét sem lehet vitatni!
    Kár az ellentéteket szítani,meg nemzetközileg elismert
    emberek tehetségét vitatni a „feltételezett” politikai
    beállítottságuk miatt és nevetséges is,különösen ha egyes
    embereknek (a tehetséget,művészi értékeket mellőzve)kizárólag a politikához,taktikázáshoz meg az uszításhoz van „tehetségük”!
    Ha mégis lesz koncert,biztosan sokan fognak neki örülni!

  • C.A.
    Mivel a tervezett Omega koncertre jelenleg még csak regisztrálni lehet, jegyet venni még nem, ezért az egész írás hitelessége is ezzel áll egyenes arányban. Persze, ha PILLANTÁS-t vetünk a „forrás”ra, nem csoda!
    Ami pedig az Ön, Dr. Papp Lajos személyére vonatkozó, őt „szélsőjobboldali” megbélyegzésekkel lejáratni akaró „irodalmi munkásságát” illeti, meglehetősen szánalmas. Egy nemzetközi szinten elismert szívsebészt holmi kuruzslói szintre lerángatni szándékozni nem bátorság, hanem meggondolatlan ostobaság kérdése, és egyben a KMH-t minősíti.

  • marcsa,
    azért a bagatell 190 dollárért igazán te is odamehetnél.Élvezhetnéd még a rovott írást is. A doktor plébános szavaira biztos izgalomba jönnél Kár,hogy nem ott élsz,habár az majdnem mindegy a levegőnek…

  • Kérdezze már meg mareszkát valaki, hogy mit szólnának,ha Gyurcsány kampányzáróbuliján lépne fel az OMEGA?

    Nem kezdenék nagyüzemileg fikázni? Dehogynem!

    Itt van az a harmadrangú zenebohóc ákos. Azzal futott be, hogy lopta a zenét. Vagy 10-15 éven keresztül, ami után elő mert jönni a 3.osztályú „alkotásaival”.

    A másik hasonszőrű az eddabohóc. A zenekarnak lehet, hogy jók a számaik, jó zeneileg a hangszerelés, de a kornyadt 3 hangon kívül többet még nem bírt pataky kiénekelni. Egy mutáló kamasz nagyobb vokális élményt nyújt, mint ő.

    Omegára visszatérve, emlékeim szerint Benkő balos volt. Ez persze semmit sem jelent, és változhatott is.

    Demjén Rózsit elismerem. Tud énekelni, mégha emberileg sok hibája is van. Tudtommal ő orbánfun. (Bár, mintha régen balra húzott volna….)

    Csak azért írtam + és – példát, hogy egyértelmű legyen, nem elfogultságból írtam. Különbenis, a zenei tudásuk független a pártpreferenciájuktól. (Bár Bródyt és Zoránt ettől függetlenül szeretem, a Szörényit nem.)

  • frivi: Aki a szélsőjobboldal rendezvényén a rendezők és előadók asztalánál ül mint díszpinty, az nem szélsőjobboldali? Akkor mi a ménkűnek üldögél ott? Már azt sem tudja hol van? Ezt komolyan gondolod?

  • Még 2-szer elolvastam az írást, de nem Papp doktorról írta,hogy ő végezné a kuruzslást, bár kétségtelen, hogy nem írta, hogy ki.

    Sajnálom, hogy egy jó szakember a nevét adja egy ilyen förmedvényhez, de bármilyen pártpolitikához is!
    Nekik a lakosságot kéne szolgálniuk pártszimpátia nélkül is. Én például véletlenül se mennék ezután hozzá. Megbecstelenítette a szakmát.
    Baromság lenne mérlegelni, hogy melyik párt hány professzort tud mutogatni, mint a bázárismicitpalkót.
    Nem azért, mert a fidesz győzne ebben, a kamudoktoriaikkal, hanem, mert másra esküdtek fel!!

    Biztosra veszem, hogy Papdoki jó szakember, de ezzel magát és a szakmát is prostituálta!

  • Frivi-nek igaza van!

    Nem szabad Papdokit leszélsőjobboni, sőt, lejobbozni se! Ő csak orbánista. de mint tudjuk, hogy orbánnak sincs több köze a jobboldali ideológiákhoz, mint Gyurcsánynak, hanem csak populista fasiszta, nacionalista maffiokrata (természetesen minden jelző politikai értelemben, nem vulgárisan….),ezért a sebészorvosról is azt állíthatjuk tisztességesen, hogy nacionalista, fasiszta.

  • Az emigrációban élö magyarok identitás kérdése nem ennyire egyszerü se nem ilyen fekete-fehér (beolvadni teljesen, vagy „mélymagyarkodni”).

    Ahány emigrációs ok, beleértve hogy mikor jöttek ki, annyi féle helyzet, annyi féle hozzáállás hogy most tanitsák a kanadában (vagy máshol) született gyerekeit magyarul vagy sem, mennyire fontos a szülök, nagyszülök kultúra átadása, ápolása- Magánügy.

    Nem kell rögtön arra következtetésre jutni hogy egy magyar származású 15 éves kanadai aki jurtaépitéssel vagy rovásírással foglalkozik hobbiként azt ugyanazért az okokért teszi mint egy 50 éves magyarországi magyar…..

    Még csak azt szeretném hozzáfüzni hogy számtalan példa van arra hogy olyan gyerekek, akiknek a szülök nem adtak át valamennyit a magyar kulturábol, elöbb-utóbb, néha csak felnöttként, elkezdenek intenziven érdeklödni iránta és van aki még meg is tanul magyarul

    És ez nem csak a kanadai-magyarokra érvényes.

  • Gyuri 10 te egy szélső balos tehetségtelen,beteg,gyűlölködő
    „senki”vagy (többekkel együtt!)és a kutya sem ismer a fórumon
    kívül,míg Papp Lajos egy híres sebész,van végzettsége,tudása és persze intelligenciája,ha más politikai nézeteket is vall
    attól még nem fasiszta csak szereti a hazáját…nem úgy mint itt sokan!

  • Frivi!
    Oda se neki itt nem a tények a lényeg,hanem a sz….r keverés,ebből… és ezért élnek!

  • e-…
    4:34

    Úgy aggatod a szerencsétlen jelzőidet, mintha fizetnének érte.

  • I..
    4:14

    Egy megrögzötten „baloldalival” nehéz lenne megértetni Papp Lajos gondolkodásának a lényét. Ismerd meg, mielőtt véleményt mondasz róla, ha javasolhatom. Persze, azt is belátom, hogy gyűlöletet kelteni mindenkivel szemben lehet, és ennek itt van is keletje.

  • Marcsi
    3:37

    Csak regisztrálni lehet, jegyet venni még nem, és nem is lehetséges a jegy kifizetése. Innentől a dolog csak a lejáratásra megy, tehát ide illik.

  • Komaromi Zoli szerintem ezert a cikkert bepereli a kmh-t,
    elmentem.

  • Marcsi
    4:53

    Érzékelem.

  • Szent szűzanyám aki a mennyekben lakozol titokba.
    Résztvevők gyógyítása–Ősmagyar sátrakba
    Már szárnyal a képzeletem–Papp Lajos az ősmagyar sátor közepén gyújtott tűz körül,szokásos széles fejpánt viseletében,kiegészítve némi pápuai beszülöttek varázs eszközeivel-eljárja- milyen szép a lángja Omega zenére a gyógyító táncát-melyet a betegen érkezett rajongók nagy ovációval fogadnak-majd ajándékaik hátra hagyásuk után megköszönik a magyar sámán gyógyító táncát-és távoznak.
    Valaki kötözze már meg ezt a neves magyar Fidesz sámánt
    ne, hogy letáncoljon a Niagarán.

  • Frivinek, mindenben igaza van!

    Először is, honnan veszi C.A. hogy jobboldali a Magyarokk Világtalálkozója? MIÉRT lenne egy magyar világtalálkozó az?
    Másodszor, nem hinném, hogy elmenet volna egy jegy is a tervezett koncertre.
    Ami meg kanadani magyar fiatalok magyar tudását illeti, mind a 4 gyerekem folyékonyan beszél magyarul sőt olvas és ír is.

  • Papdoki lehet jó szakorvos, de hiba volt így prostituálja magát.

    Nem fizet engem senki, deha támogatni akarsz, akkor akár ide isgyűjthetsz a KMH számlájára!

    Baloldali padig sohasem voltam, mert a szabadságjogokat értékelem a legtöbbre. De, ha alattomosan támadják őket, akkor szolidaritásból baloldalinak vallom magam.
    Ugyan így cigánynak, zsidónak, piréznek, féllábú buzinak!

  • Nektek könnyű, mert beálltok a birkanyáj közepébe és azt bégetitek, amit a főkolompos: „lapos a Főőőőőőőőőld, a Nap kering a Föld körüüüüüüüül, a háromszögnek két oldala vaaaaaaaaaan, turultojásból kelt kiiiiiii az aranyszaaaaaaaaaaaarvas….

  • A liberálisoknak nehezebb az életük, mert gondolkodniuk kell. Nyitottnak lenniük, az ismeretlent és az antipatikust se elutasítaniuk, és bevallaniuk, ha nem tudnak valamit. A félelmeken, berögzöttségeken felül kell emelkedni, kontrollálni kell- ami nem könnyű.

    Tudjátok, hogy Jézus is liberális bipsi volt?

    Helyettetek is szégyenli magát! Megvetné orbánt és mindent, amit ez a rothadt rendszere jelent!

  • Kedves Figyelő!

    Nem lenne szabad a Magyarok Világtalálkozójának szélsőjobbosnak lennie, ezért is szégyen, hogy az!

    A szeme is nagyon bekorlátozódott, elcsökevényesedett, ha a grafikájukról ez nem jött le!
    Nem szívgyógyász okkultista kell maguknak, hanem okulista!

    Mindig megrémített, hogy intelligensebb zemberek is bedőlnek az orbánpropagandának. Félnek és azért? Már Kanadában is?
    Ha nem szeretnék a demokráciát, csak a diktatúrát, akkor Mo-on lennének. Dehát igénylik! Ezért vannak kint.

    Másnak akarnak rosszat Mo-on, vagy csak a kintit, a kanadai demokráciát akarják megdönteni?

  • Freverendás uram ha nem teccik a KMH , mér nem megy másik oldalra ?
    Annyi szép náci oldal vanm..válogassék kérem !
    Kedvére valót ! Akár többet is.

  • Figyelő kérdés-sikolyának mélysége engemet is megrázott.
    Tehát tovább viszem gondolatát :
    Honnan vesszük hogy Hitler gonosz ember volt ?? HONNAN ?
    Mikor pedig annyira szerette a kutyusokat és gyermekekkel is milyen atyaian el tudott játszani !
    Milyen barátságosan húzkodta meg a 12 éves rohamsisakos kis harcos fülcimpáját , akinél kétszer nagyobb volt egyetlen fegyvere a páncélököl !
    Biztosan nem tudott beosztottainak rémtetteiről.

  • Nézenek oda :
    Már megint elromlott a tömítés a Marcsi nevű gyűlölet-csapban.
    És ezért most dől belőle.

  • Göllner András

    Bocs, hogy már megint közbe szólok – Frivi, lécci nézd meg melyik párt oldalán, rendezvényein kampányolt a szívsebész 2010-ben, és kikkel táborozik, jurtázik a mohikán (64 vármegyés nácikkal) Dr Papp Lajos, a FIDESZ által is szélsőségesnek tartott Jobbiknak az embere. Egy olyan párt elkötelezettje, mely hazánk nemzetközi jó hírnevét a béka segge alá tolta. Egy olyan párt elkötelezettje, amelynek saját vezére vallotta be, hogy nem szeretik a demokráciát, az Európai közösséget, annak szellemiségét. A szívsebész szeretetről papol, de gyülöletet kelt !! Azokat szerti akik leköpik Európát és Ázsiába vágynak. Megveti azokat akik az egyetemes emberi jogokat, értékeket, demokratikus elveket szeretnék érvényesíteni hazánkban. Menj fel a You-Tube-ra és nézegesd el miket mond a mohikán. Nézz bele a szemébe, hallgass bele a bűnbakkeresésbe, a jól kódolt szavakba, figyeld kire keni Trianont, és mind azt a szart amit a Nagy Magyar jobboldali politikusainknak köszönhetünk. Mint Horthyék, akik a nácik felé húztak, Kanadával, Amerikával, Angliával szemben, ezek ma is más irányba húznak. Ma Irán, Kína, Oroszország felé vágyakoznak,az 56-os forradalom leverőivel bohóckodnak, és előbb utóbb majdcsak elérik ugyan azt amit elődjeik elértek. Hajrá Jobbikos szívsebész !! Dobogj szépen csak ne itt Kanadába, mert itt nem kedveljük azokat, akik szarnak az Atlanti Szövetségre és a demokrácia elveire.

  • Emigráns: A jobboldali jellzőt a cikk írója adta, és mindenki, mint a Szentírást elhiszi!
    Úgyan az áll a fasiszta, náci jelzőkre is Dr.Papp Lajos személyére. Mert Göllner és néhánan a KMH -ban szajkózzák, mint a papahályok, nem hiteles.
    Sajnos a lap ezekkel a címekkel, névadásokkal a híreinek hitelét, igazságát is elveszti.
    Ezek mondják másokra, hogy elhisznek mindent, mindenkinek?
    Mivel a KMOSZ rendezi valószinű a Niagaránál a Világtalálkozót, már jobbos, mert kormánypárti-.
    Dr. Papp hazafias és erősen vallásos, népszerű, akkor már fasiszta!
    Elképesztő, gyerekes gyülőlködésben merül ki ez a blog nagy része…..sajnálatos!

  • Fenyvesi Glória

    No, hogy kiderült,az Omega nem kötelezte el magát,egyik politikai oldal felé sem,de a fórum többségének örömére,a joboldal felé,-ezért mostmár jófiúk?
    Ne a pártállását nézzék senkinek, hanem a tehetségét!
    De úgy tűnik , a magyar jobboldal toleránsabb a bal oldali művészekkel…
    Mert fogadja is őket,támogatja,és nem gyalázza, mint az ún.baloldaliak, liberálisok…
    Pedig a „nem joboldaliak”szajkózzák mindig a toleranciát, el és befogadást…

  • Lehet én vagyok egy idióta, de még most sem igazán tudom felfogni, hogy mi értelme van magyarországról egy szívspecialistát idehívni egy kulturális világtalálkozóra. Elismerem, hogy Dr Papp Lajos kíváló szakember a szakmáján belűl, de most bátorkodom megkérdezni, hogy ez szakmai vagy kulturális találkozó lesz? Ha kulturális akkor ott semmi keresnivalója egy szakmai előadásnak. Nem érdekel mi a vena cava inferior és superior, tudom anélkül is. Egyébiránt a világtalálkozót jó ötletnek tartottam, és az elnök úrral beszéltem is, hogy a kanadai városok magyar közösségei készüljenek különböző műsorokkal a világ magyarjai előtt. Abszolut szép gesztus lehetett volna a kanadai magyaroknak. A KMOSZ elnöke hazudott akkor amikor kijelentette, hogy aláírt szerződés van a zenekarral, és biztos fellépők. Szakmai teljesítményétől függetlenül pedig Dr Papp pedig egy igenis szélsőjobboldali eszméket magáénak mondó „hazafi”. A kérdés csak az lesz, hogy ezen eszme szégyen lesz-e a világ közvéleménye előtt vagy nem?

  • Puchert János

    Igen Papp Lajos valóban 10-15 évvel ezelőtt még egy elismert szívsebész volt, utolsó orvosi tevékenysége amiről tudunk és amit Ő is elismert egy gyilkosság volt, a Székesfehérvár egyik hokisánál súlyos szív problémát állapítottak meg emiatt sem Székesfehérváron sem Budapesten a kardiológusoktól nem kapott sportorvosi igazolást felkereste Papp doktort aki megadta neki minek következtében a sportoló hamarosan meghalt Papp doki elismerte bűnét de arra hivatkozott ha ezt nem teszi akkor a lelkét öli meg, akkor kérdezem szívgyógyász avagy lélekgyógyász, azt hiszem idős korára olyanok tesz úgy viselkedik ami megütközést vált ki az emberekből

  • e-migráns: az ilyen boda és frivol féléknek ez a természetes. tudod, akik egész életükben a birkák közt vonultak, csak segget láttak maguk előtt. ez meglátszik a gondolkodásukon is.

  • Emigrans!

    „A liberálisoknak nehezebb az életük, mert gondolkodniuk kell. Nyitottnak lenniük, az ismeretlent és az antipatikust se elutasítaniuk, és bevallaniuk, ha nem tudnak valamit. A félelmeken, berögzöttségeken felül kell emelkedni, kontrollálni kell- ami nem könnyű”
    Ez nagyon szep. De itt ezt toletek nem tapasztaljuk. Az ellenkezojet, azt IGEN.

  • abryzoli: nem mint szívspecialistát hívták meg, hanem, mint sámánt 😀

  • Kedves Jimbo!

    Én a magam nevében írtam. Ide bárki írhat, bármilyen beállítottsággal. Ahogy tapasztalhattad, még Te is, mint a többi szélsőjobbos, nacionalista, fasiszta.
    Az biztos, hogy olyankor nehéz hidegnek maradni.

  • e-migráns: jimbo se marad hideg, őt melegíti a bocskaija. annyira, hogy nemsokára bele is fog izzadni 😀

  • Papp Lajosról mindent sztornózok, hiszen utánanézve : Nyugalmazott és szélsőjobbos. Alig akarom elhinni, de sámánoskodik. Azt hittem, hülyéskedtetek!

    Ilyen figurák megjelenítésével tényleg egy szélsőjobbos rendezvény lesz, ha lesz, ha nem süllyed botrányba.

    A politikai jelzők pedig állnak. Nem kötelező fasisztának lenni, ha nem tetszik a kifejezés. Nyilván, ha pl. liberálisak lennének, nem lehetne rájuk mondani. De a fasizmus ismérvei rájuk illenek. Mind!!!

  • Ille
    1:42

    Ezek az egyébként csak Önt jellemző, de amúgy teljesen felesleges megjegyzései a KMH szintjét rombolják, ha egyáltalán még lehetséges.

  • frivi: üdvözlöm a csapatban 🙂 keményen hozzájárul maga is 😀

  • Hány orvos van köztetek, hogy mindenki elismeri a hatalmas tudását? Hányan dolgoztatok vele vagy a környezetében, hogy ennyire tudjátok miért kapott vagy nem kapott lehetőséget máshol? Hány publikációját olvastátok és hány munkáját láttátok? Száz oka van annak, hogy egy sebész abbahagyja a munkáját. Nem igazán hiszek benne, hogy a világon keresett és elismert szakember felcsap sámánnak ahelyett, hogy embereket gyógyítana csodálatosan felszerelt kórházakban. Itt valami nagyon nem stimmel. Nem akarok észt osztani nekem sincs sok. De olyan állításokat írtok le Pappról amiről fogalmatok sincs.
    Ő meg nem fogja elmondani. Marad a találgatás. Azt meg minek? Lényeg, hogy átment magyarkodó sámánba és ez komoly lelki és agyi problémát feltételez nála. Akárki volt is!

  • Egyáltalán KI állitja, hogy sámánkodik Dr.Papp?
    Itteni találmány, amit normális ember NEM hisz el.
    Csak folytassák az erkölcstelen játékaikat, amíg valaki fel nem ébred és feljelentik hamís karakter gyalázás miatt.Azért mert vallásos és hazafias valaki, nem lesz sem szélső jobbos, sem hülye!

  • llanfair

    Papp dr a Szabolcs u-i Kh szívsebészetén dolgozott, aztán ott balhé tört ki ellene, hogy miért arra már nagyon nem emlékszem, de ha gondolod utána nézek. Ezt követően felmondott, majd a zalaegerszegi kórházat tette tönkre anyagilag, mert ott csináltak Neki egy szívsebészeti osztály, és olyan gépeket felszereléseket akart, amire nem volt fedezet, az addig fizetési hátralék nélküli kórház majdnem fizetésképtelenné vált. Innen Pécsre ment, ott is volt balhéja, de azt eltusolták, mennie kellett, közben politikai szerepeket vállalt és valljuk be őszintén „kicsit megváltozott” a személyisége.

  • Kiss Eszter: Elég sokat tudok az egészségügyről a világban. Feleségem minden kongresszusára magával cipel, ahol tényleg világhírű orvosokkal találkozom. Azért mert feleségem nem szerepel a sajtóban és visszautasította mind az SZDSZ mind az LMP megkeresését attól még a szakmájában világhírű orvos.
    Ő a szaklapokban szerepel nem a Blikkben.
    Az számít nem a média! Papp doktorról és a jelenségről meg van a véleményem de ez szembe megy a médiával. Van jó orvos van rossz orvos de Isten orvos nincs. Egy orvos megítélésében viszont sok összetevő játszik nem csak a szaktudás. Papp doktor megmérettetett és könnyűnek találtatott!

  • Figyelő: Te csak tudod!

  • llanfair

    Egyetértünk!
    Pappot szakmailag nem minősítettem, mert nincs jogalapom hozzá.

  • Valóban Fruvola.
    A maga befuvolálásai mindig egy picivel rombolják a szinvonalat.
    Aztán , ha csöndben van egy darabig , minden visszaáll.
    De maga fáradhatatlan.
    Turbómagyar.
    Miértnem megy el Paksra áramot termelni ?
    Csak beállna a generátorba , kezeiben kettő mágnessel és elkezdene forogni.
    Jelentősen hozzájárulhatna ezzel a rezsicsökkhöz.
    Mákgubó aranyba foglalná magát !

  • Frivi,Figyelő!
    A KMH-nak eddig sem volt,ezután meg pláne nincs szintje,csak
    ők még ezt nem vették észre!A sületlenségeikre küldött
    kommentekre pedig csak hülyeségeket tudnak írni…..
    a „tőlük” megszokott módon és szinten!
    Nincs meglepetés!

  • na, megjött a védelem 😀 lassan bebizonyosodik, hogy biza, nagy az isten állatkertje, de sajnálatos módon alacsony a kerítés rajta, ha már boda is át tud ugrani!
    kicsi boda, ha kérhetem, ne ragadjon le frivi és figyelő seggénél, itt van az új segg, talbuser, annak is benyalhatna! új íz, higgye el, élvezni fogja 😀

  • Te Illepityu.
    Pfúúújj de undorító ez a képzettársítás hehehehe :
    Boda nyeli Talababából a keserű náciszart.
    Azzé ez sok…sőt..SOKK így vacsora után. Pláne hogy a rezsicsökk miatt piszok drága a marhahús.

  • Kisboda:
    Tuggyuk hogy alacsony a nívó.
    Hiszen ittvagy .

  • Énis érzem egyes hozzászólások nívtlanságát, de kérlek benneteket, tűrtőztessétek magatokat, ne személyeskedjünk! Legalább törekedjünk rá! (Nekem is nehéz megállni….)

  • Abryzoli
    1:23

    „Lehet én vagyok egy idióta,…” Beírásaid alapján azért ennél sokkal több határozottságot feltételeztünk rólad!

  • Pityu,
    áruld el nekem hány éves ez a kis boda.Amit a fritzivel meg a krukszenháber benővel kapcsolatban ajánlottál neki én sem ellenkeznék,ha korban és külcsínben megfelelne.Belbecs mellőzve,mert az ismeretlen fogalom az ő esetében.Örülök hogy nagyeszűék vissza huppantak ide.Viccek helyett jól alkalmazhatók. Marcsát különösen csípem,mert észbelileg nagyon hasonlít a volt cselcsinkre.Az annyival volt különb,hogy nem lehetett érezni rajta a kislétszámúban szerzett”diplomát”.

  • Na ide süss Marcsa!
    Előző írásaim valamelyikében írtam,hogy Anyám azért bocsájtotta el a hasonnevű cselédünket,mert az vissza tegezte.Ne essél ilyen tévedésekbe.Számodra,kis veréb maximum Gyuri bácsi lehetek.Nagyon halkan és áhítatosan, szemlesütve kiejteni!

  • Klárika,Nagyim!
    Ezeket a beperelési adagolásokat felejtsd el. Nem Hozzád illő a kuruc in fos varga béka fenyegetőzéseit használni.Hat hónapi levelezésem közepette legalább 10 emberről mesélte,hogy beperelte vagy majd fogja.Többek közt a Bartus Lászlóra is ilyen formán neheztelt.Egyenlőre nem meri betenni a lábát szittya falvára,(Mór)mert azonnal börtönbe kerül: hirtelen felindulásból elkövetett adócsalás miatt.Ne használd a barmok szlogenjeit.Nem a Te világod.

  • Geyza,
    Egy degenerátor nem mehet generátorba.

  • gyuri: hál’ istennek,nem ismerem személyesen. nyugdíjas szocreál termék 🙂

  • Gyuri10
    2014 február 16
    4:48 du.
    Boda úgy 65-70 között van.
    Ha nyugdíjas és ahogy kiderült bruttóból számolták a nyugdíját, akkor 6-7 évnél régebben nyugdíjas. Kvázi, ha 60 évesen ment nyugdíjba, meg hozzávesszük a nettósítás óta eltelt időt, 65 felett van. Ne csodálkozz, hogy az aggkor tünetei kiütköznek rajta.

  • Eszterke!
    Nem csak joglapja,de esze sincs hozzá,hogy Dr.Papp Lajost megítélje,de ne féljen nincs egyedül……
    Lajos!
    Valóban több embert föl lehetne jelenteni hazug és durva
    rágalmazás miatt ezen az oldalon,de a többség(ismerve az igazságot) úgy gondolja
    felesleges,nem számít a sok hazugság,saját magukat járatják le sokan(AKIK UGYE EGYÉBKÉNT SEM SZÁMÍTANAK!!!!),aminek meg is lesz az eredménye…..

  • Don Ovuz!

    Nekem még szerencsére semmi problémám nincs az agyammal és
    ezt nem én(az itteni bölcs és magukat dicsérő ….tehetségekkel szemben állítom),hanem sokan mások mondják a környezetemből!!!Na ez a nagy különbség…..!
    Nem tudom hány éves,de ettől függetlenül lehet valaki,bunkó és hülye és hazug,mert az nem korhoz kötött!!
    Persze az is igaz,hogy a nagyon idős embereknél,mint például
    Alexander már jogosan lehet beszélni szenilitásról,pláne
    ha számításba vesszük a szomorú és sajnálatos múltját
    szegénynek!
    itt arról van szó,ha tényekkel nem „tudnak” visszavágni,hát sértegetéssel próbálkoznak,hát nagyon szánalmas!
    na pá „bölcsek köve”(agya…)

  • Jót röhögtem Gyuri bácsi,na akkor most te hány éves vagy
    vén trotty? amúgy tényleg nemesi családból származom, tehát nem lehettem volna egy pénzen vett kutyabőrös család cselédje mint a tied,a neveltetésed is ezt igazolja,egyébként Marcsi vagyok nemes…”fiatalúr”
    Na csak az a baj Gyuri10,hogy nevelőnőre nem tellett,mert látszik rajtad……persze másokon is!
    Részemről befejeztem,mert nem szeretni a szintedre kerülni…

  • Marcsi
    2014 február 17
    5:33 du.
    Szellemi frissesség tekintetében önnel összehasonlítva inkább Alexanderra szavazok a megnyilvánulások okán. Kultúra tekintetében meg mindenki másra. Még a szellemi toprongynak minősített Dénesnek is vannak kulturáltabb megnyilvánulásai.
    Vagy csak azok vannak, mivel a butaságait legalább emberi formában adja elő. Ön viszont semmi mást nem tesz, csak mint egy megveszett állat, mindenkibe bele akar marni a környezetében.

  • Marcsi
    2014 február 17
    5:42 du.
    A származás kötelez.
    Nem tudom mennyire ismerős önnek a kifejezés?
    A származás arra kötelez, hogy ne a pártérdekek szerint szemléljük a dolgokat, hanem az ország tényleges érdeke szerint.
    Ha valóban igaz, és nem egy újabb Boda hazugság a származása, próbáljon meg végre méltó lenni a származásához! Bár szerintem ez nem fog menni.

  • nahát, nahát…íme, boda nemzettársnő elvtársnő ismét megcsillogtatta kritikai képességét, ami, mint tudjuk, tárgyszerű tudásán alapszik, és végtelen lényegre tapintó, mi több, tényekre alapozó!
    igaz, a szókincse szemlátomást beszűkült, nomeg, érvrendszere is egyre szegényesebb, noch dazu sablonos, de mit lehet tenni, meg kell békülnünk a ténnyel: boda már nem a régi! már régóta nem.
    többször kérdeztük már, miért is lett a valóságnak ilyen kérlelhetetlen ellensége, de hát, hiába. attól tartok, ahogy idolja, ő is egy másik valóságban él.
    pedig karrierjét, lakását, nyugdíját, egész életét olyasminek köszönheti, amit – ugyan nem teljesen kiépült, de – szocialista rendszernek hívtak.
    mi történhetett szegénnyel, hogy ennyire kifordult önmagából? mit adhatott neki a fidesz? esetleg személyesen orbán? vagy csak beadta agyát a mosodába?

  • kedves donom, boda eklatáns példája a birkamagyarnak. egész életében megmondták neki, merre menjen, mit csináljon, mi a helyes, egyetlen önálló gondolata nem volt. aztán jött a rendszerváltozás – mert ne tévedjünk, a mai állapotokból látszik, hogy semmilyen rendszert nem változtattak meg, csak eben a guba változott – ő meg ballagott szépen tovább a többi birka közt. egész életében a vezérürü után ment, ráadásul akármerre nézett, előtte csak más birkaseggeket látott, így hát gondolkodása egy csöppet beszűkült, ösztöne pedig csordaösztönné tompult. egyedileg meg – fajtársaihoz hasonlóan – felfelé nyalt, lefelé taposott. de amilyen hülye, még azt sem vette észre, amikor a szája előtt lecserélték a segget 😀

  • Ille, ide háromszor(3X) betettem Dr.Papp Lajos lemondó levelét, amit egyszer sem közölt le. Látom mennyire demokratikus és liberális ez a blog.
    Pedig tudom, Christopher hogy örült volna neki, elérte ezzel a célját.

  • figyelő, eddig egyszer – Hozzászólás: 2014-02-18 – 9:47 de.- került ki a fórumra. kevesli?
    cserélhetne már nicket, mert eléggé nem figyel!

  • Igen, keveslem. Ebben a topikban aktuális volt, azért hoztam ide is háromsszor. Személyes sértegetései nem érdekelnek.

  • Figyelő
    2014 február 18
    11:48 de.
    Kitette, csak nem ehhez a cikkhez. 🙂

  • don, tudom.

  • Ó…marcsa,marcsa.
    Hát ezt sejthettem volna,hogy a te világodról Ady Endre(hallottad már a nevét?)már 1902 ben írta,hogy:”Úri véreim,menjünk vissza Ázsiába!” Aranyoskám,én ezt nem tartanám helyesnek.Ott még tudtommal náci-mutációktól mentes a levegő. Maradj csak a hazai nemteleneid között.Egy ilyen nagyeszű,csodás,szellemi csapást nem érdemelnek meg a Mongolok,sőt a Tatárok sem.

  • frivi: Te most alázod Papp Lajost, hogy nem tudja mit csinál, mit mond és hol üldögél? Ezzel szerinted megvéded?
    Tudom, hogy divatos, de olyan ótvaros duma, hogy gyűlöletet keltek. Mivel? Az igazságot nem kell szégyellni.
    De abban igazad van, hogy nem értem a „jobboldali” gondolkodást. Amit ti itt előadtok az rémálom. Kegyetlen, cinikus,kárörvendő, korlátolt, műveletlen, önző és lenéző. Ráadásul mindenkit hülyének néző. Persze nem egyenlően veszítek ki belőle a részeteket de mind áll.
    Ez lenne a jobboldal értéke? Alig hiszem.
    Nekem édes mindegy, hogy Pappből Istent csináltok. Ti dolgotok. Sok embernek kellenek a bálványok.
    De hagy ne álljak be a kórusba. Nekem ezek nevetséges dolgok. Ez többet árt az országnak mint használ. Sőt semmit sem használ. Ezt már többször is bebizonyítottátok.
    Igen baloldali vagyok. De nem szélsőséges. Most éppen párt nélkül.

  • Noszticzius Judit

    Tudjunk,hogy Fideszesek mindig önzően viselkednek és tanulnak Orbántól !!!!! 🙁 🙁